Färgning

Lamination av hår hemma med hjälp av gelatin (recept)

Ja, du hörde rätt. Idag kommer vi att erbjuda dig ett recept på laminering av hår hemma med gelatin.
Denna metod för hår restaurering är lämplig för dem som har hårt skadat hår, ändarna är splittrade, håret har förlorat en hälsosam glans och blir torr, som halm.

Hair Regenerating Balm - De 10 bästa produkterna

Hårbalsam är en riktig frälsning för torrt, tråkigt och livlöst hår. Som regel innehåller det många viktiga komponenter som bara ger en härlig effekt.Hur gör balsam för mycket torrt hår?

8 bästa naturliga färgämnen

Beslutar att färga ditt hår, vi köper färg i affären - valet är väldigt stort. Men även en kvalitetsprodukt som inte innehåller ammoniak i kompositionen skadar krullarna. Med frekvent färgning blir de torra och spröda, tipsen börjar splittras.

Hur man väljer ett säkert schampo.

Enligt konsumentskyddsorganisationen är en tredjedel av denna produkt i vårt land smidd. Köp shampoo bättre på apotek. För att kontrollera fake måste du hålla flaskan av schampo under vatten.

Hur tänder håret med vit henna

Den moderna kosmetiska industrin producerar en mängd olika verktyg som gör det möjligt för alla att köpa ett blont färgat hår. Ett sådant steg gör det möjligt att drastiskt ändra bilden eller bara för att lätt uppdatera utseendet.

Björk tjära för hår, recept externt

Fler och fler människor söker, när det är möjligt, att överge "kemi" och använda naturliga ämnen som skapas av naturen i deras dagliga liv. Och det här är rätt, för att till exempel genom att göra kosmetika med naturliga komponenter hemma, kan du vara säker på deras sammansättning och vilken effekt de kommer att ha.

Magic Hävstång Magic Curler

Utnyttjande magiska curlers är inte en komplicerad fixtur. Deras design och funktionalitet är omedelbart tydliga. De skiljer sig från klassiska curlers i ett ovanligt format.