Recension: Strimlad ekbark Krasnogorskleksredstva - En av de bästa hårborttagningsmedlen!


Det visar sig en buljong av mörkbrun färg, de säger att den inte används för blont hår, eftersom det kan ge en rödaktig nyans. Ärligt talat kan jag inte säga något om det här eftersom det är mörkt rött. Lukten av honom är väldigt tårta, men jag gillar det, bara önskan att dricka uppstår =)

Brons ekbark har en torkningseffekt, så det rekommenderas inte för personer med torrt hår. De är blandade, mycket torra på spetsarna, men det stannar inte helt, det viktigaste är effekten. Ja, de blir lite hårda, men det är ganska möjligt att överleva.
I allmänhet, så långt jag vet, används ekbark för inflammationer i munhålan, men i det avseendet har det inte varit användbart för mig än.
Ärligt, sköljer håret med ekbark Jag växlar med att gnugga i salt (för övrigt hjälper salt också mycket med håravfall, jag trodde inte ens att det var möjligt att lösa detta problem så lätt), så jag vet inte vad som hjälpte mer, kanske komplementar de väl varandra.

Det finns en låda med 30 rubel, 75 g i den, men i flera månader har jag inte gjort det, eftersom jag brygger en sked för 1 kopp, så verktyget är väldigt billigt och ekonomiskt.
Den som har mött problemet med håravfall, vill jag lösa det så snart som möjligt, och ett avkok av ekbark hjälper dig med det här! Det viktigaste är att inte vänta på ett uppenbart resultat från första gången, men att skölja håret efter varje tvätt i minst 3 veckor (du behöver inte tvätta buljongen med vatten). Nyligen, efter en sådan sköljning har jag anpassat mig för att dessutom fuktiga mitt hår med speciell olja, för att de blir lite hårda, men rötterna stärks perfekt. Allt vackert och tjockt hår!

Ekbark för hår. Använd, hur man använder för sköljning från att falla ut, färgning. recensioner

Användningen av ekbark är viktig inte bara för att förebygga och eliminera störningar i munhålan - kvinnor som tar hand om håret vänder sig till detta botemedel. Deras många recensioner om framgångsrik användning av örtmedicin bekräftar dess höga helande egenskaper.

Fördelar och nackdelar med ekbark för hår

Verktyget är värdefullt för håret eftersom det:

 • naturligt;
 • säker;
 • ofarliga;
 • det är lätt att göra kosmetika hemma;
 • är ett naturligt hårfärg;
 • tillgänglig - köpt i ett apotek, eller skaffat sig självständigt.

Ekbark för hår (recensioner av många kvinnor pratar om sina brister, men de är obetydliga och lättjusterade) bör tillämpas med iakttagande av försiktighetsåtgärder.

Användbara egenskaper

Barken har en rik kemisk sammansättning, eftersom alla biologiska ämnen i trädet är koncentrerade i den.

Den innehåller:

 • mer än 18 typer av mikroelement och mineraler, bland annat kalcium, zink, selen, järn;
 • B-vitaminer;
 • antioxidanter - askorbinsyra, gallinsyra och ellaginsyra;
 • kvarts färgpigment;
 • tanniner.

Bark extrakt används i moderna kosmetika - schampon, masker, balsams, emulsioner.

Ekbark för huvudets hår är ett värdefullt terapeutiskt och profylaktiskt medel.

Många recensioner om honom tyder på att den kan:

 • stärka hårrötterna;
 • förbättra tillväxten;
 • återställa håraxelns struktur
 • återvända dim krullar sken, livlös - elasticitet och volym;
 • eliminera symtom på seborré, mjäll, peeling;
 • desinficera och ta bort inflammation på ytan av hårbotten;
 • lugna klåda;
 • förhindra skallighet och skallighet
 • färga hår i choklad nyanser.

Hur effektiv är ekbark?

Egenskapen hos mikroelement och vitaminer gör att vi kan beräkna nivån på växtfördelar och känna igen dess höga effektivitet när det gäller att förbättra hårbotten och håret.

ingredienser:

 1. Kalcium är det första byggmaterialet för ben, hår och nagelplattan.
 2. Selen neutraliserar och tar bort skadliga metaller och giftiga ämnen från celler. Accelererar metaboliska processer, hjälper till i kampen mot splittrade ändar.
 3. Järn - mättar blodet med hemoglobin, ger rötterna med syre.
 4. Vitaminer från grupp B - tillväxtstimulansmedel. De närmar, fuktar och ger hårton och styrka. Förbättra talgkörtlarna.
 5. Tanniner - stärka tyget, bilda en skyddande film. Det är de som torkar skorporna, eliminera mjäll, behandla seborré.

Organiska syror har liknande egenskaper, bland vilka tre former står ut:

 • askorbinsyra - gör strängar mjuka och elastiska, ger sken och silkiness;
 • gallinsyra - skyddar huden och håret från de skadliga effekterna av oxidativa processer;
 • Ellagic - har astringent, antiinflammatorisk effekt.

Listan kan kompletteras med pektiner, sockerarter, estrar och hartser, vilket bidrar till att de inte ger mindre betydelse för de fördelaktiga effekterna på håret.

Eikbark för hår - recensioner av dem som försökte all styrka och ett rikt spektrum av dess positiva inverkan på sig själva, entusiastiska - påverkar positivt hårdomsdynamiken, ökar volymen, ökar elasticiteten och ändrar färgomfånget.

Efter en lång och intensiv användning av avkok och infusioner på grund av ekbark blir håret friskt, glänsande, det "läker med hälsan" och utstrålar livskraft.

Kontra

Ekbark för hår är lämplig för många, eftersom det inte finns några specifika kontraindikationer för dess användning. I sällsynta fall är individuell luktavstötning möjlig. Den särdrag är förknippad med psyko-emotionell attityd. På grund av hudens mottaglighet kan allergiska utslag förekomma på huvudet. Försiktighet bör tillämpas infusioner för behandling av hår som är torra.

Hur man gör ett avkok av hår för sköljning

Regelbunden användning av ekbockar är ett enkelt och enkelt sätt att få ditt hår i ordning. Spara näringsämnen och näringsämnen kommer att hjälpa till med en särskild metod för förberedelse - vattenbad. Buljongen förstör inte i kylskåp under en lång tid, så var inte rädd för att skaffa den för framtida användning.

Det kommer att krävas:

 • varmt vatten - 1 ½ st.
 • 1 msk. kokande vatten;
 • 40 g råmaterial.

preparatet:

 1. Uppvärmt vatten hälls i emalj.
 2. Häll bark blandat.
 3. Placera i en behållare med en större mängd vatten.
 4. Blandningen upphettas långsamt. Spåra vattennivån i pannan - som kokande komplement från vattenkokaren.
 5. Efter 25-30 minuter avlägsnas buljongen från plattan, försvaras, filtreras genom en sikta, tillsätt varmt kokt vatten.

Ett annat recept:

För 2 förpackningar (175 g vardera) ta 1 liter kokande vatten. Lösningen i ett vattenbad bromsas i 40 minuter och koncentreras. Innan du använder det - utspätt: 1 msk. ta ett halvt glas vätska. Avkoket är praktiskt att använda, eftersom det inte finns något behov av att förbereda en ny varje gång, spendera tid på den.

Hur man gör en infusion av ekbark

Infusioner gör vattenbaserade. De ska inte förväxlas med alkoholtinkturer. Det rekommenderas att förbereda infusioner, som buljonger, i förväg i sådan mängd att det räcker till 2-3 doser.

Metod 1:

 • vatten - 1 liter kokande vatten;
 • ekflis - 5 msk. (Full);

Brew träflis i en glasburk, täck den med ett lock och varm trasa, insistera timme, filtrera, avfallspress.

Metod 2: I en termos placerad 3 msk. bark, häll kokande vatten, tätt stängt, insistera på natten.

Hur man sköljer - steg för steg

Det finns en allmän regel för användning av alla avkok och infusioner - sköljning utförs på rent tvättat hår.

Processen i sig tar inte mycket tid och ansträngning:

 • Steg 1 - tvätta håret.
 • Steg 2 - fukta dem ordentligt med en varm lösning. Masseringsrörelser fördelar sammansättningen av huvudets volym.
 • Steg 3 - Torka av resten av avkoket från ansiktet och händerna.
 • Steg 4 - Torka inte håret hårt - ta bort endast överskottsvätska.
 • Steg 5 - låt det torka naturligt - utan att använda en hårtork.
 • Steg 6 - i halvtorkat tillstånd, kamma försiktigt strängarna.

Under en månad med buljong kommer huden att rengöras, och håret kommer att förändras - de blir frodiga med en trevlig guldglans.

mjäll

Närvaron av mjäll påverkar inte hälsan hos personen som helhet, men skapar ett antal obehagliga fysiska och psykiska känslor: klåda, peeling, håravfall, utseendeets estetik störs. Balansering av örter med ekbark, balanserad av liknande egenskaper, kommer att minska intensiteten i mjäll, eliminera symtom.

Men naturliga produkter ger inte omedelbara resultat, som industriprodukter. De agerar långsamt, men positivt och stadigt.

Blandningens blandning №1

Ta lika delar av lavendel, ekbark, kullrot. Krossa, häll 2 matskedar. kokande vatten (250 ml). Värm blandningen i ett vattenbad under 15-20 minuter. Den koncentrerade lösningen utspädes med varmt vatten 1: 1/2. Kyl till ett varmt tillstånd, filtrera.

Vätskan måste droppa 5-7 gånger de eteriska oljorna av rosmarin och tea tree, skaka. Skölj sedan håret och massera huvudet. Användning betyder varannan dag - två veckor. Håret kommer att utstråla en delikat blommig doft, mängden mjäll kommer att minska, hårbotten kommer att lugna ner från klåda, inflammation kommer att försvinna. Antiseptiska estrar i infusionen är aktiva mot svampar och parasiter.

Sammansättningen av samlingsnummer 2

instruktioner:

 • torkade blommor av lime och salvia - 3 matskedar l.
 • lökskal - 1 handfull;
 • ekflis - 3 msk. l.
 • långblå svart te - 2 fulla maträtter.
 • samma finmalt kaffe;
 • vatten - 1,5 liter;

Blandningen av ingredienser ska stuvas i ett bad i 25 minuter. En sådan samling kommer att frigöra huden från seborrheiska korst och färga håret i ett guldbrunt färgschema.

För oljigt hår

Ekbark - den första assistenten i kampen mot talgkörtens intensiva arbete. Den innehåller ett stort antal sticknings- och garvningsingredienser som hjälper till att lösa problemet med snabb förorening av håret.

Samling för fettigt hår nummer 1

2 msk. barken kombineras med torkad plantain och malurt (1 msk vardera). Örter hälls i kokande vatten (1 liter). De bör kokas i 15 minuter. Därefter insistera flytande en halvtimme. Kompositionen behandlas med hår, utan tvätt, varannan dag.

Kursens längd är 60 dagar.

Terapeutisk avgift nummer 2

Till barken lägger du till kalendula blommor, krossat fjälllöv och Johannesört i lika stora proportioner. Per liter - 50 g av blandningen.

Oak bark for hair - recensioner av framgångsrik behandling med användning av seborré, mjäll, ökad smidighet och andra sjukdomar övertygar bättre reklam - med frekvent och systematisk användning av drogen kommer att ta bort frågan om daglig hårtvätt.

Denna naturliga process blir sällsynt, vilket kommer att spara betydligt tid. Barken bidrar effektivt till att normalisera mängden feta sekret, rengör hårbotten i flingor, korst, inflammatoriska knölar.

För torra tips

Ekbark används också för att näring och fuktar torra ändar.

Fuktighetsgivande emulsion:

 1. Plocka upp en grundläggande typ av hår. Det kan vara kladdolja, sesam, mandel, vetex, havtorn, shea, jojobaolja.
 2. Förbered en stark barkinfusion.
 3. I en mugg häll i 5 matskedar. båda ämnena.
 4. Slå med en mixer.
 5. Sätt omedelbart kompositionen på ändarna av trådarna.
 6. Samla hår i en bulle och göm under filmen.
 7. Underhålla en emulsion i 3 timmar.

För mycket torrt hår

Torrt hår är brutet, förvirrat, därför kräva noggrann och känslig behandling. De behöver feta masker, frekvent hydratisering. Eksbark för sådant hår är bättre att använda som en extra ingrediens.

Mask på kefir med vitamin A

ingredienser:

 • retinollösning (vitamin A) - 1 ml;
 • 1 tsk. sesam och havtorns oraffinerade oljor;
 • ekpulver (slip på kaffekvarn) - 2 matskedar l.
 • Kefir 3,2% - 100 g

preparatet:

 1. Kefir är något uppvärmd, se till att det inte krullas.
 2. Lägg till ek komponent. Lämna ett tag för att svälla partiklarna i cortexen.
 3. Ange de återstående ämnena och blanda med en visp.
 4. Applicera masken på det otvättade huvudet, gnid försiktigt in i håret.
 5. Tvätta huvudet ordentligt efter 2 timmar.

Kompositionen närmar stamkolven med fukt och nödvändiga element.

Mycket mjukgörande mask

ingredienser:

 • mjölk - en halv kopp;
 • gräddfil 25% - 1 msk. l.
 • grundbark - 20 g;
 • 1 tsk. mandel och burdock olja.

preparatet:

 1. Skällen hälls med varm mjölk och kokas i 3 minuter.
 2. Insistera på en grumlig konsistens.
 3. Kombinerad med gräddfil och oljor. Blanda och använd som i föregående recept.

Den maximala fördelen kommer att ge en kokosmask. 3 msk kokosolja och malda barkblandning och bearbeta hår. Håll blandningen så lång som möjligt.

Håravfall

Näringsrika balm och vitaminemulsioner baserade på ekbark hanterar helt hårt problemet med håravfall, hjälp med skallighet och andra sjukdomar. De aktiverar biologiska processer i rötterna, mätta dem med användbara element.

Hårbalsam, utsatt för förlust

ingredienser:

 • 1 äggula;
 • maskros, kullrot, ekbark, honung - allt för 2 matskedar;
 • klockan 1 vitaminerna A och E.

preparatet:

 1. Honung läggs ut i en glasfat, doppad i en behållare med varmt vatten - uppvärmd. Under inga omständigheter kan det göras på öppen eld - värdet av produkten minskar flera gånger vid 50 grader.
 2. Hackade örter hälls i varm honung, vitaminer hälls i och lämnar i en timme.
 3. Innan du använder, smaka äggulan och tillsätt den till blandningen, blanda.
 4. Applicera på håret i 3 timmar.

Att stärka

Masker med uppvärmningseffekt ökar blodcirkulationen, på grund av vilket det finns en förstärkning av hårsäckar. De får en stor dos av syre och näringsämnen. Hårkärnorna ökar i diameter, blir hela, starka och glänsande.

Ekbarkmaske med ingefära och peppar

Det är nödvändigt:

 1. 3 msk. slipad ingefära.
 2. 10 g honung.
 3. 0,5 kokt buljongbark.
 4. 0,5 tsk rödpepparpulver.
 5. 1 bit mörk rågbröd.

Ingredienserna blandas, får mjukna brödet. Kashoobraznuyu-blandningen fördelas över strängarna, gnidas in i rötterna, isoleras och tvättas inte av i 2 timmar. En allergisk reaktion på rödpeppar kan observeras. Använd masken med försiktighet.

Firming emulsion

Behöver ta:

 • färglös henna - 3 msk.
 • lera - 2 matskedar;
 • äggula - 1;
 • 3 msk. avkok av ekbark.

Anslut komponenterna och massera, gnidade in i rötterna. Åtgärdstid - 40 minuter. Håret tvättas väl, blir silkeslen och glänsande.

För tillväxt

Nässla, murgröna, plantain i kombination med ekbark ökar blodflödet till rotzonen, stimulerar hårväxten och förhindrar separation.

Lermask

Anslut 2 msk. mark gräs av nässla, horsetail, bark av ek och vanlig murgröna, samt grön lera (3 tsk.) och burdock olja (4 tsk.). Häll blandningen med kokande vatten (150 ml), svalna. Smörj hårets sammansättning, hålls under isolering i en timme.

Brew separat för 2 st.l. ek och persilja rot i 1 liter vätska. I slutet av masken tvättas håret med schampo och sköljas med förberedd infusion. Verktyget aktiverar processerna i huvudets hud, revitaliserar hårsäckar.

Nettle mask

Masken av bark och nässla verkar i en komplex näring, normaliserar talgkörtlarna.

ingredienser:

 • torrt nässlepulver - 4 ssk.
 • samma mängd färglös henna;
 • ekbark - 3 msk.
 • 1 äggula.

Sätt komponenterna, förutom äggula, i behållaren, brygga, täcka med en tallrik, vänta tills kompositionen har svalnat. Häll skinkan i den varma massan och blanda allt grundligt. Med en mask på huvudet måste du gå i 2 timmar. Upprepa proceduren var 7: e dag i två månader.

Mask med humle

Hopp i kompositionen har ett vax som gör att du kan återställa hårets struktur, återskapa tråkiga, bräckliga och ömma strängar, förhindra förlusten, återställa hälsan i huden.

ingredienser:

 • 2 msk humle, ekbark, kladdrot, häststång och honung;
 • äggula;
 • 1/3 Art. mjölk.

Örter hälls i mjölk, kokas i 3 minuter, insisterar. Torka honung i lösningen, häll skinkan där också. Slå massan med en mixer, täck den med hår. För att förbättra effekten efter tvättning är håret omgivet av ett avkok av humle med ekbark.

Mask med kamomill

Eteriska oljor, hartser och vitaminer som ingår i kamomillblomman, ger ditt hår mjukt silke, ger tillbaka glans och elasticitet. Kamille läker abscesser och sår, tar bort inflammation, lugnar huden, kan lätta krullarna lite.

Masken av oljekstrakter av bark av en ek och en kamomill fyller håret med fukt och kraft.

Oljextraktet erhålls genom att införa vegetabiliska råmaterial på basisbasis, till exempel oliv- eller burdockolja.

Chamomile och Oak Mask Recept:

På kaffekvarnen är ekbarken och kamille försiktigt markerade. Lägg till hemlagad kycklingägggula. Häll i 2 matskedar. extrakt. Masken bärs under isolering i 3 timmar. Gör proceduren 1 gång per vecka tills fullständig återhämtning av håret. För profylax - 1 gång / månad.

Mask med Cognac

Närvaron av brandy i kosmetiska balm ger en uttalad uppvärmningseffekt. Det kommer att minska hårets fettighet, göra det frodigt, elastiskt och elastiskt, ge en vacker ädel skugga, ge ditt hår en yttre glans och välplejad.

Tillverkning och användning av balsam:

 1. 1 msk. ekbark hälldes i 50 ml brandy. Insistera 6 timmar.
 2. Varm honung läggs till den filtrerade drycken och upphettas något.
 3. Massa gnids i hårbotten och väter det helt hår.
 4. Skydda i en halvtimme. Sedan tvättades och sköljdes infusionsbark.

Färgning med ekbark

Att byta hårfärg med ekbark ger en ädelbrun ton. Den stora fördelen med färgämnet är dess naturlighet och tillgänglighet.

Färgkonsekvenser:

 • uppfyller inte omedelbart förväntningarna - det kommer att ta 5-6 sessioner för manifestationen av en stadig färg;
 • Det kommer att vara nödvändigt att behålla toning-effekten genom att periodiskt skölja barkdekok, vilket kommer att ta lite tid;
 • färg från ekbark tar inte grått hår.

Steg för steg hårfärgningsinstruktioner

förbereda:

 • ekbark - en fjärdedel packning;
 • vatten - 200 ml;
 • svamp för applicering av färglösning, handskar, plastfilm och ett lock för huvudet.
Ekbark för hår. stärker dem och gör dem glänsande. Hon kan ge färg, vilket framgår av recensionerna.

Processbeskrivning:

 1. Skällen ångas med varmt vatten och kokas i ett vattenbad till en tjock mättad färg.
 2. Vänta tills lösningen blir varm - filter.
 3. Använd handskar och applicera en svampfärg på håret.
 4. De färgade trådarna samlas på toppen. Wrap film och sätt på en hatt.
 5. Exponeringstiden väljs individuellt, eftersom det påverkar färgens grad.
 6. Vid slutet av proceduren tvätta håret med ett mjukgörande schampo.
 7. Torka hår i torr form, torka utan hårtork.

Recensioner av kvinnor som använder ekbark för hårfärg och innehåller användbara tips. Det rekommenderas till exempel att lägga till kaffe, svart te och lökskal för att mätta eller ändra färgschema.

Användningsområdet för ekbark för hår är brett: från medicinska till kosmetiska, estetiska. Och recensionerna av dem som använde det för vissa ändamål är mest positiva. Det hjälper till att bli av med mjäll, stärka håret och ge det en chokladskugga.

Artikeldesign: Oleg Lozinsky

Video om ekbark för hår

Egenskaper och egenskaper hos ekbark för hår:

Ekbark för friskt hår

Varje kvinna på ett visst ögonblick inser att användningen av kemiska beredningar för hår slutar göra dem frodiga och vackra.

Dessutom gör den konstanta användningen av kosmetiska produkter över tid hårtåliga och livslösa. Den tillfälliga visuella effekten, som kan erhållas från sådana preparat, försvinner gradvis, och användningen av naturmedicin ger håret möjlighet att återställa sin hälsosamma glans, utstråla och påskynda tillväxten.

Ekbark är en universell medicin. Med denna underbara folkmedicin kan du samtidigt lösa flera problem. Dessutom förbättrar ekbark inte bara hårets hälsa utan förvandlar det också, vilket gör det starkt, glänsande och lyxigt.

Fördelar och läkning av ekbark

Användningen av ekbark förhindrar bakteriernas utseende och minskar inflammation. Därför kan den användas för förebyggande och behandling av många sjukdomar och kosmetiska defekter. Tänk på vad som oftast använder ekbark.

 • behandling och förstärkning av tandköttet, liksom avlägsnande av inflammation och reduktion av blödande tandkött;
 • överdriven svettning av fötterna;
 • sjukdomar i mag-tarmkanalen;
 • behandling av brännskador, blåmärken, skärningar och nötning
 • skallighet, mjällbehandling, förbättring av hårväxten.

Användning av ekbark för hår

Skölj din bark med ekbark är otroligt användbar. Dess regelbundna användning kommer att tillåta att klara av de flesta problem med hår.

 1. Minskad greasiness, klåda i huvudet och mjäll.
 2. Tillväxtökning.
 3. Kampen mot skallighet.
 4. Bekämpa svaghet i håret, minska deras bräcklighet. Därför gör ekbarken dem starkare, vilket förhindrar tvärsnittet av spetsarna.
 5. Eksbark har en liten färgningseffekt. Därför, om du vill bli en lycklig ägare av naturlig mångfacetterad hårfärg, är ekbark perfekt. Dessutom kommer håret att få en otrolig glans och snyggt utseende.

Ekbark för hårfärgning

Eksbark innehåller ämnen som ger håret en trevlig kastanjfärg med en original rödaktig nyans. Färgen är naturlig, men samtidigt ljus och mycket vacker. Hårfärgning med ekbark är det mest naturliga och säkra sättet att förvandla. Dessutom färgar du inte bara håret utan också stärker det, gör det mer frodigt och glänsande, liksom att minska håravfall. Därför, om du vill få en naturlig och vacker färg på lockar och samtidigt förbättra ditt hår och hårbotten, glöm inte om kemiska färgämnen.

Att färglägga med denna metod är en enkel process. Förbered en ny infusion av ekbark. Häll en liten mängd ekbark, som ska hakas i en kaffekvarn med kokande vatten. Låt koka tills infusionen får en rik färg. Om du vill ha en ljusare färg, bör du också lägga till en liten mängd lökskal.

När infusionen har svalnat något, applicera den på ditt hår. Vika dem med film och lämna i en och en halv timme. Därefter tvätta infusionen och tvätta håret med schampo och balsam. När håret är torrt kommer du att märka en otrolig glans, ljus och rik färg. Men viktigast av allt - den här typen av färg är helt ofarligt, eftersom ditt hår blir otroligt vackert och voluminöst.

Sköljning av hår med ekbark

Sköljning av hår med läkande extrakt av ekbark hjälper till att lösa många problem och förbättra hårförhållandet. Sköljning med detta avkok hjälper till att torka håret och hårbotten, vilket minskar hårets fettinnehåll.

Det finns inget mer obehagliga smutsiga lockar. Med denna typ av hår frisyr ser orörlig, strängar oljig och saknar volym. Om du regelbundet använder ett avkok av ekbark kan du förbättra hårets tillstånd, göra dem skrymmande och glänsande, men viktigast av allt - för att minska deras fettinnehåll. Äkta bark för fet hår används i kombination med jägaren, vilket resulterar i att det blir frisk och vacker glans.

För att förbereda buljongen bör du ta en bit av hackad ekbark och häll varmt vatten. Efter kokning i ungefär en halvtimme, lämna buljongen för att infusera. Torka det genom gasbindet och skölj håret efter att håret tvättats på vanligt sätt. Upprepa sköljningen minst en gång i veckan, och du kommer att märka att håret har blivit mindre fet och ser mycket hälsosammare ut.

Ekbark är också en utmärkt naturlig botemedel mot mjäll och huvud kliar. För att förbereda sköljlösningen, tillsätt lite te-trädolja per liter ekbarktinktur. För att förbereda tinkturen, ta en handfull hackad ekbark och koka i några liter vatten. Sedan spänna och använd för regelbunden sköljning. Det är oönskade efter det att torka hårtorken, eftersom det här medlet redan torkar hårbotten. Du kan använda det hela tiden eller kurser på en månad.

Masker med ekbark för hår

Curative hårmaskor är också gjorda på grund av ekbark, vilket bidrar till att påskynda hårväxten och förhindra skallighet, stärka rötterna och minska mängden mjäll. För att förbereda fuktgivande och närande maskar behöver du naturlig ekbark, en infusion av det eller avkok.

Recept för hår för att stärka rötterna och påskynda tillväxten

För att förbereda masken behöver du torkad ekbark, liksom torkade blad av plantain eller maskros. Häll de nödvändiga ingredienserna med en liten mängd vatten och hugga örterna i en grötig stat. Tillsätt sedan olivolja till denna slam. Applicera masken på vått hår och sprid över alla hårlängder. Exponeringstiden är cirka två timmar. Därefter tvättar du av masken och tvättar håret med ditt favoritschampo. För att håret ska växa bättre, sluta splittra och falla ut, bör du applicera en mask minst två gånger i veckan tills hårets tillstånd förbättras.

Hårväxtmask

Bark av en ek främjar acceleration av hårväxt och fördröjning av skallighet. För att förbereda masken behöver du förkokt infusion av ekbark samt honung. Förbered en infusion av ekbark, brygga lite hud i en liten mängd vatten. Sila infusionen och blanda med honung. Den resulterande masken ska appliceras i en halvtimme, försiktigt gnugga den i hårbotten och sprida den över alla hårlängder. Skölj håret och torka utan att använda en hårtork. För att stärka håret och påskynda tillväxten, applicera en sådan mask före varje shampooing.

Mask för att driva tipsen

Innan du använder den här masken ska du skära några centimeter hår. I det här fallet kommer de att se snyggare ut, och masken hjälper till att göra locken elastiska och vackra. För att förbereda en mask, ta en nyberedd avkok av ekbark, liksom några droppar kokosnöt och sheasmör. Den beredda masken ska appliceras på det tvättade håret, gnugga försiktigt både hårspetsarna och rötterna. Maskens exponeringstid ska vara minst en timme. Denna mask ska användas i kurser flera gånger efter varje trimning av spetsarna. Dessutom får du en otrolig glans av hår, såväl som lätt kamning.

Ekbark för hår: recensioner

Jag brukade lida på grund av mycket oljigt hår. En vän rådde att skölja håret med avkok av ekbark. Nu är de inte längre så förorenade. Dessutom har de blivit strålande och väldigt frodiga.

Jag gjorde en mask av ekbark två gånger för att minska fettinnehållet och bli av med mjäll. Jag tillade också en liten mängd honung. Försök också att applicera ett avkok av ekbark, men masken hjälper mycket bättre.

Natalia, 33 år gammal

Återigen är jag övertygad om att de billigaste naturläkemedlen är de mest effektiva. Efter långa experiment med mitt hår, som hade bleknat och slitit på spetsarna, valde jag en mask till mig, som jag lagar från ekbark och andra örter från min första hjälpen kit. En annan fördel med denna mask är en trevlig brun nyans som håret förvärvar med regelbunden användning av denna mask.

Ekbark för håravfall, masker, avkok, schampon

Ekbark för håravfall används i olika recept, varav de flesta är inte svåra att förbereda på några minuter.

För att håret alltid ska se vackert och snyggt, är det inte nödvändigt att spendera pengar på dyra kosmetiska linjer av vårdprodukter.

Ett bra alternativ kan vara folkens metoder för att återställa strukturen och styrkan hos våra lockar.

Under århundradena använde våra förfäder de verktyg som alltid var till hands, och ekbark är en av dem.

Fördelarna med ekbark

Råmaterial är rika på tanniner, naturhartser, tannin, pektiner. Örtermedlet innehåller spårämnen och vitaminer.

Huvudegenskaperna för korrekt skördad ekbark är:

 • antiseptikum;
 • sammandragande;
 • Antiinflammatoriska;
 • regenererande;
 • Inälvsmask.

På grund av alla dessa egenskaper är ekbark perfekt för behandling av stomatit och gingivit, det används som diarréstoppmedel.

Komprimera från avkoket för att hjälpa till att klara av abscesserna på huden, brännskador och överdriven svettning.

Läkemedelsegenskaper hos ekbark för hår

Råmaterial från ek används ofta och när det är nödvändigt att eliminera hår och hårbotten. Av det framställs dekoktioner och infusioner, som kan användas både i ren form och som grund för masker.

Tanniner eliminerar mjäll, lindrar inflammation på huden. Resin hjälper till att normalisera talgkörtlarna, gör håret felfritt och lätt.

Under inverkan av alla andra komponenter är hårsäckarna näring, cellregenerering förbättras och folliklarna aktiveras.

Därför rekommenderas recept baserat på ekbark att användas regelbundet om du har ett eller flera av följande problem på en gång:

 1. mjäll;
 2. Ökad fet hår;
 3. Överdriven förlust av krullar;
 4. Split ends;
 5. Dullness och livlöshet av strängarna;
 6. Långsam ökning av hårlängden.

Med regelbunden användning av produkter med ekbark kommer ditt hår att få styrka, densitet och vacker, naturlig glans.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer för användningen av alla delar av eken, en allergi mot denna växt utvecklas mycket sällan.

Hur kan jag använda

Ekbark extrakt används sällan av kosmetikföretag för industriell beredning av balsam, schampo och andra hårvårdsprodukter.

Med en stor önskan i apotek hittar du 25% "Oak Bark Extract", som kan läggas till balsam, schampo och masker.

För behandling av hår som är benägen för fet hår kan du använda fet hårschampo för fet hår, som utvecklats av Naturvetenskapliga och Forskningsinstitutet.

Lyckligtvis är torr ekbark inte en knapp produkt. När som helst kan fito-råvaror köpas på apotek och från det för att göra det läkemedel som är mest lämpat för att lösa problem med lock.

Dekoktioner och infusioner används för att förbereda sköljningar och masker. En blandning av basoljor och ekdekokning används för att återställa smidigheten hos delade ändar.

Var kan jag köpa ekbark

Som nämnts ovan säljs fyto-råmaterial i kartonger i praktiskt taget alla apotek. Men om du bor i området odling av ek, så kan råvarorna förberedas oberoende.

För att den skörda produkten skall vara av högsta kvalitet, bör endast några regler följas:

 • Eklund bör vara långt ifrån motorvägen.
 • Hösten utförs i början av våren, vid en tidpunkt då sapflödet börjar och de första unga bladen uppträder.
 • De mest värdefulla egenskaperna är ek, vars ålder inte är äldre än fyra år. Det översta lagret på detta träd är inte mer än 6 mm tjockt. Det är också nödvändigt att välja träd som inte har smittspår av en mögelsvamp.
 • Två cirkulära snitt görs på det valda trädet med en vass kniv, avståndet mellan dem ska vara upp till 25 cm. Skärningarna är kopplade till en vertikal linje och barken är skild. Var noga med att skära bara från de träd som snart ska skäras enligt planen. Detta beror på det faktum att skador på trädet leder till hans död.
 • Samlade råvaror rensas av sopor och spridas på brickor för torkning.
 • Torka råvarorna under skur, i ett rum där luften är väl cirkulerad. Det faktum att barken har torkat ut väl indikeras av en förändring i sin färg till grå och ökad brittleness.

Det är bättre att lagra torkade råvaror i tyg eller gasväskor. I förvaringsrummet bör det inte vara hög luftfuktighet.

Eksbark kan skördas på en gång i stora mängder, eftersom den helt behåller alla dess egenskaper i 5 år.

Ansökan om håravfall

Recept på grund av ekbark från håravfall är kända för flera dussin. Nästan alla av dem, förutom att öka krillens styrka, hjälper till att klara av andra hårdefekter.

Det kan vi säga att växtberedningen eliminerar de flesta negativa förändringarna i håret och hårbotten.

Recept för buljong och infusion.

Avkok och infusion av ekbark bereds med sikte på dess ytterligare användning som underlag för sköljning eller maskering.

Fytopreparation bereds både i ren form och genom att tillsätta andra örter till det, vilket gör det möjligt att öka produktens effektivitet.

 • Buljong för att återställa styrkan hos hårrötterna bereds av lökskalar och bark, blandad i ett halvt glas. Detta råmaterial hälls med kokande vatten i en mängd av 1 liter och är fortfarande åldrat över låg värme i ca 40 minuter. Buljongen kyls, filtreras och används för att gnida i hårbotten. Efter applicering måste huvudet viklas i två timmar, skölj av med rinnande vatten. Ett avkok av skal från lök och ek rekommenderas och används som ett medel för att gnugga in i de mest märkbara skalliga fläckarna på huvudet, de gör det dagligen.
 • Infusion bereds från tre matskedar av torkade råvaror och tre glas kokande vatten. Hällt råmaterial infunderas på en varm plats i ca 6 timmar, efter töjning kan den användas för den sista sköljningen av håret efter tvätt.

Maskrecept

Effektiviteten av användningen av masker beror på hur håret återställs. Att göra krullarna starkare, starkare och bli av med mjäll bör göras från 10 till 15 masker på basis av växtbaserade råvaror.

Mask som stärker hårrötterna.

 • Buljong gjord av lökskal och ekbark (som i första receptet) bör blandas med smöret av svartbröd. Kokt våt i form av värme fördelas på hårbotten, på toppen läggs på polyeten och en handduk. Exponeringstiden är en timme, varefter håret bara ska sköljas ordentligt med mycket vatten.

Mask för oljig mjäll.

 • Två matskedar bark, bryggt ett glas kokande vatten, insistera en timme. Efter filtrering drivs en äggula från ett nytt ägg, två eller tre små skedar honung och en sked olivolja i infusionen. Den beredda blandningen fördelas noggrant och gnids i hårrötterna, masken förblir applicerad på krullarna, på toppen är det bättre att bära ett uppvärmningslock. Masken tvättas av efter 20 minuter med vanligt schampo, i slutet kan du skölja håret med örttekoko.

Mask för glans och stärka lockor.

 • Tre teskedar torsk ekbark, två teskedar löv från en maskros och plantain måste grundligt hackas och häll kokande vatten i mängden av ett halvt glas. Detta vegetabiliska råmaterial bör infunderas i en halvtimme, varefter det knådas igen, vilket gör det möjligt att få en uppslamning, läggs två matskedar olivolja till den. Den beredda blandningen fördelas genom håret och gnids i huvudets hud, du måste bära något varmt på toppen. Tvätta av masken på två timmar.

Skölj recept

Herbal sköljningar - detta är det mest praktiska, inte tidskrävande sättet att stärka lockar. Du kan bara använda ett avkok av en ekbark och en blandning av olika växter.

 • En matsked av hackat råmaterial blandas med lika många blad av Hypericum. Blandningen hälls med ett glas kokande vatten, hålls på medium värme i 10 minuter och insisterar i en halvtimme. Koktbuljong filtreras och späds ut med en liter vanligt men bättre filtrerat, vatten. Detta recept är mer lämpat för sköljning av fet hår.
 • Två matskedar ekbark ska blandas med två matskedar krossade nässlor. Denna samling är berikad med en sked växtblad och en sked av malurt. Hela blandningen hälls en halv liter kokande vatten, det ska sedan simmas i 10 minuter och insisterade på att kyla. Avtänkt avkok hanterar eliminering av mjäll och hjälper till att eliminera irritation i hårbotten.

Hur annars kan du använda ekbark

Det finns flera andra alternativ för att använda ekbark, som ett medel för att förbättra hårets tillstånd.

 • Koncentrerad ekavkokning ska blandas i lika stor grad med kokosnötolja eller sheasmör. Blandningen appliceras i en timme före shampooing i ändarna av håret, när de appliceras måste de masseras lätt. Du bör göra detta för en månad före varje hygienisk procedur och då kommer krutens tips att bli av med torrhet och snitt.
 • Hårfärgning. Eksbark kan ge en vacker nyans till mörkt hår. För att förbereda färgämnet är det nödvändigt att blanda buljongen med färskt bryggning av svart te i lika stora proportioner. Eller omedelbart brygga den ursprungliga blandningen. Denna vätska fördelas längs strängarna efter att ha tvättat huvudet, tvättas av efter en timme.

Funktioner för användning för torrt och fettigt hår

Det finns inga speciella förhållanden att följa när man använder ekbark.

Det enda som måste beaktas är att med ökad torrhet i huvudet är det bättre att hitta ett lämpligt maskrecept, eftersom användningen av renbuljong kan öka torrheten.

Ägare av hår med hög fetthaltig bark kan användas i någon form. Detta billiga verktyg kommer att bidra till att normalisera produktionen av talg och eliminera behovet av regelbunden tvättning av krullar.

recensioner

Ksenia, 29 år, Moskva.

"Under senare år började håret växa mycket snabbt. Jag började skölja dem med ett avkok av ekbark och mina krullar började se mycket bättre ut, nu oroar jag mig inte för att jag ska se snuskig ut. En bra bonus - det är märkbart att håret började falla mindre och växa snabbare ".

Nadezhda, 32 år, Krasnoyarsk.

"Oljig mjäll är nästan konstant min följeslagare. Vilka typer av produkter jag inte använde - dyra schampo, masker, olika gnugga och vitaminkomplex. Resultaten var givetvis, men efter ett tag återvände problemet igen.

Nu använder jag nästan alltid sköljning med ekbark, ibland lägger jag till ett avkok av lökskal på den.

Praktiskt taget finns det ingen mjäll, och det är särskilt glädjande att kostnaden för ekbark är mest budgeten jämfört med kosmetiska produkter.

Zhanna, St Petersburg.

"Mina tjocka krullar började tunna märkbart efter behandling med antibiotika, dessutom kom mjäll i stora mängder.

Jag ville inte längre använda kemi, så jag bestämde mig för att välja något från traditionell medicin.

Fångade mitt öga på receptmasken med avkok av ekbark, äggula och honung. Efter att ha använt det fem gånger insåg jag att förlusten av krullar hade slutat, men jag gjorde fortfarande 10 masker. Nu växer mitt hår bra och det finns inga mjällskal på huvudet. "

Hårmaskar med ekbark - avkok, sköljning och färgning

Varje modern tjej försöker följa sitt utseende. Men med tiden börjar vi inse att det annonserade kemiska medlet bara är en optisk illusion. Köpt kosmetika skapar en kortlivad effekt, varefter håret blir vad det var förut. Det är en helt annan sak - hemlagade masker, gjorda av naturens gåvor och testad av mer än en generation. Därefter berätta om användningen av ekbark för hår.

Användningen av ekbark för hår

Äkta barkmasker är en vanlig och mycket populär medicin som har astringent egenskaper. Tack vare dem är kompetent hårvård försedd, vilket gör att tvärsnittet, sårbarheten och överdriven oljig glans av håret försvinner. Traditionella recept, kokta hemma med egna händer, hjälper till att stärka rötterna, förhindra skallighet och sluta alopeci. Broth eik används också ofta mot fet hår, eftersom det hjälper till att normalisera talgkörtlarna. Välja ett maskrecept, kom ihåg att det inte bara kommer att hjälpa till att bli av med ett visst problem, men också mörka dem något. I kosmetologi används sådana metoder ofta i fall där det är nödvändigt att tona eller skugga tungt skadade lockar.

Användning av ekbark för hår

Den härdande egenskapen hos ekbark har varit känd under lång tid. För att få den maximala önskade effekten måste man välja rätt recept, med hänsyn till alla nyanser. Endast i detta fall kommer hårbehandlingen att uppfylla dina förväntningar. I det här fallet appliceras hårmaskar med ekbark på rent hår, varefter de är inslagna i en handduk så att receptet du har förberett har maximal effekt på krullarnas struktur. Ekbark för hår används på olika sätt.

Ekbark avkok för hår

Tack vare honom kan du bli av med håravfall, tvärsnitt, mjäll, klåda, accelerera hårväxten, minska fettighet, klara av hårbotten, etc. Samtidigt kommer håret att skina och friska utseende. För att förbereda avkoket för hårtillväxt måste du hugga barken med kokt vatten och lämna i tjugo minuter. Skölj håret med vätska rekommenderas ofta, ungefär tre gånger i veckan. Samtidigt utförs hårspolning uteslutande på rena och våta strängar.

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Ekbarkinfusion för hår

Användbara egenskaper hos infusionen kan förvandla håret i en vecka. Det hjälper till att påskynda hårväxten, bli av med tvärsnittet, brittleness och alltför fetthalt. Eksbark är användbar för att stärka håret. Barken bör dock bryggas korrekt med hjälp av källvatten. Så ta tvåhundra gram av detta ämne och femhundra gram varmt vatten, sätt ingredienserna i en total behållare och värm sedan i ett vattenbad i ungefär trettio minuter. Placera det på ett varmt ställe och lämna det i två timmar. Medel försiktigt, gnidas försiktigt. Hår efter bark av en ek blir mer lydig, silkeslen och vacker. Tinktur för hår lagras i tre dagar.

Ek bark hårfärgning

Det är mycket lätt att färga håret med ekbark, det är förmodligen den mest försiktiga och säkra metoden. Du måste färga håret innan du tvättar håret. För att göra färgen, förbered infusionen, lägg sedan till en liten ekbark och lämna den tills vätskan har önskad färg. Om så önskas kan du lägga till lökskal.

Ekbark sköljning

Som nämnts ovan hjälper ekbark till hår att bekämpa fett. Sköljning hjälper till att glömma den obehagliga glansen och kommer att bidra till tillväxten av strängar. För dess förberedelse, tvåhundra gram torr, välkrossad bark och fyll med rent, bästa källvatten (använd ca 1 liter). Koka ingredienserna i ungefär trettio minuter och dra sedan av vätskan.

Bästa Homemade Oak Bark Hair Mask Recept

Det finns många användbara recept för skönheten i ditt hår. Tänk på de 9 mest populära.

Mask med ekbark och nässla

Resultat: ekbark och nässla är ett kraftfullt verktyg som förnyar hårstrukturen, ger dem näring med väsentliga ämnen och hjälper till att eliminera problem som mjäll, sektion, bräcklighet. Om du har mörkt hår och du är rädd för att en sådan mask lyser strängarna, kan du lägga till en liten lökskal till den. Detta ger en rik, djup nyans.

ingredienser:

 • ekbark - tre skedar;
 • vatten - liter;
 • jordgubbssaft - en sked
 • nässla (använd färskt) - två skedar.

Förberedelse: Låt vattnet koka, doppa barken och koka i ytterligare tio minuter. Lägg näsbladen och låt svalna blandningen, lägg sedan till masken med jordgubbsjuice och applicera i fyrtio minuter.

Mask med ekbark och kamille

Resultat: Ett sådant recept lätta håret, återställer och stärker dem.

ingredienser:

 • kamille (använd blommor) - två skedar;
 • mjölk - trehundra gram;
 • ekbark - en sked.

Förberedelse: sätt ingredienserna i den heta mjölken. Applicera på håret på en timme och håll inte mer än trettio minuter.

Mask med ekbark och humle

Resultat: Receptet är en bra kombination av de två mest kraftfulla gåvorna i naturen, med vilken du kan förvandla hår. Med hjälp av denna mask kommer dina strängar att bli friska, du kan läka några problem, inklusive skallighet i början.

ingredienser:

 • hoppkeglar - ungefär en sked
 • kardborre;
 • ekbark;
 • vatten - liter;
 • björkknoppar;
 • calendula.

Förberedning: ört i lika stora proportioner (ta cirka en sked) i markformen, tillsätt till kokande vatten och låt det brygga i två timmar.

Mask med ekbark och brandy

Resultat: ger en kraftfull impuls till hårväxt och slutar håravfall.

ingredienser:

 • Cognac - tre skedar;
 • Honung (passar endast hemlagad, naturlig) - en sked;
 • trädbark - en sked;
 • mjölk - tvåhundra gram.

Förberedelse: Värm mjölken, placera ekbarken i den och lösa honungen. När kyla, lägg till brandy och ansöka i trettio minuter.

Mask med ek bark mot håravfall

Resultat: Bra hjälper även med stark håravfall. Applicera tre gånger i veckan.

ingredienser:

 • ekbark (torkad) - en sked;
 • honung - en sked
 • vatten - tvåhundra gram;
 • burdock - tio gram;
 • ägg - en sked
 • en blandning av svartbärblad, hallon och körsbär (tillval) - två skedar.

Förberedelse: I hett vatten lösa honung, tillsätt ekbark, kladd, löv. En timme senare, tillsätt ägget och ansök om tjugo minuter på trådarna.

Mask med ekbark för hårväxt

Resultatet: En av de bästa hårtillväxtprodukterna som gör dina lås inte bara långa, utan också hälsosamma

ingredienser:

 • burdock olja - en sked;
 • ricinolja - en sked;
 • ekbark - en sked;
 • burdock - en sked;
 • vatten - ett hundra gram.

Förberedelse: Häll varmt vatten över bladblad och ekbark. En timme senare, tillsätt andra ingredienser och ansök om femton minuter.

Ek mjäll från mjäll

Resultat: tar bort mjäll, accelererar hårväxten

ingredienser:

 • havssalt - en sked;
 • kaffe (grovslipning) - en sked;
 • hackad ekbark - en sked;
 • olivolja - en sked.

Förberedelse: Blanda olivolja med en torr blandning av träbark och låt i tre timmar. Lägg sedan till andra ingredienser i slammet och applicera omedelbart håret, massera huden.

Oak bark mask för fet hår

Resultat: tar bort överskott av glans, återställer hår.

ingredienser:

 • ekorre - en sak;
 • ekbark - en sked;
 • burdock - en sked;
 • nässla - en sked
 • vatten - tvåhundra gram.

Förberedelse: Häll ingredienserna (utom protein) med varmt vatten. Tjugo minuter lägger senare till protein. Applicera och tvätta produkten om femton minuter.

Ekbarkmask för mycket torrt hår

Resultat: hjälper till att bli av med brittleness, tar bort överdriven torrhet, gör håret felfilt och silkeslen

ingredienser:

 • jojobaolja - en sked
 • burdock olja - en sked;
 • ekbark - femton gram;
 • gräddfil (fet) - en sked
 • mjölk tvåhundra gram.

Förberedelse: lägg bark till varm mjölk och lämna i tjugo minuter. Därefter tillsätt varmt smör till mush (burdock och jojoba), liksom gräddfil. Applicera och håll i 30 minuter, jämnt fördelat över håret och hårbotten.

Video recept: Användbara egenskaper och användningen av ekbark hemma

Recensioner om användningen av ekhår

Äkta bark för hårfärg är mycket användbar, det bidrar till att ändra färgen även till håret som inte är väl lämpat för denna procedur, till exempel röd, grå. Barkfärgning kan göras ofta och orsakar inte skada. Jag gör proceduren varje månad och är mycket nöjd med mitt hår.

Jag behandlades för håravfall med ekbark. Mycket nöjd. Att läsa recensionerna på ansökan är övertygad om att detta är det mest effektiva sättet.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>Nästa Artikel
Hair boomerang curlers: dina assistenter för att skapa original styling