Hur man väljer rätt hårbalsam?


Lejonets andel av hårhälsan beror på genetik och rätt näring, och resten - hemmaomsorgen. Det är nödvändigt att ta hand om håret hela tiden, det är arbete för hela livet, det är möjligt att läsa mer i detalj här. Idag ska vi prata om balsam som hjälper till att hålla håret i gott skick.

För första gången uppträdde moderna balsam och hårbalsam endast under början av 1900-talet. Perfektorn Edward Pinod 1900 var balsamens skapare. En stor massa människor kunde bekanta sig med verktyget vid världsutställningen i Paris. Sedan dess började de bästa hemmet kosmetika producera hårbalsam med olika effekter.

Balsam, balsam och sköljning - det är i huvudsak samma sak. Och deras huvudsyfte är att stänga hårets nagelband (omsluter håret med en skyddsfilm som skyddar håret mot skador) och underlättar kammandet av håret. Många luftkonditioneringsapparater lovar ytterligare funktioner: skydd mot höga temperaturer och UV-strålning, glans, jämnhet, elasticitet, hydratisering, näring, restaurering, men du bör inte lita på dem, särskilt om luftkonditioneringen inte är en professionell linje. Och om vi inte använder balsam igen efter tvätt, kommer håret inte att ha ett välvårdat utseende, även om detta undviker ansamling av balsam på hårytan, det vill säga balsammet kommer att ge hårskydd till nästa tvätt.

Hur hårbalsam fungerar: När vi tvättar vårt hår med schampo, rengör vårt hår och öppna skalor och efter applicering av en balsam fyller alla näringsämnen vågorna och stänger dem.

Typer av hårbalsam

Det finns många olika balsam som skiljer sig åt i deras effekter på håret.

Hudkräm. Huvudsyftet med sådana balsam är att behålla fukt i hårstrukturen tills nästa tvätt. Sådana balsam är mer lämpliga för normalt, torrt och sprött hår.

Näringsämnen. Dessa är tyngre balsam än fuktgivare, de är också designade för torrt, sprött hår, men de är också lämpliga för vård av skadat hår. De kan också vara antistatiska för att förhindra elektrifiering.

Att minska. Sådana balsam är lämpliga för torr, skadad och trött hår styling;

Termiskt skydd. Sådana luftkonditioneringsapparater har termiskt skydd mot de skadliga effekterna av höga temperaturer (hårtork, krusningsjärn, strykning).

För färgat hår. Färgat hår tappar snabbt och förlorar färg på grund av täta tvättar. För att behålla hårfärgen så länge som möjligt, använd balsam märkta för färgat hår. håret kan inte reagera efter det efter en viss tid.

För glatt och glänsande hår. Smoothes hårvågar och ger en otrolig glans. Sådana balsam gör håret mer hanterbart och tätt.

För lockigt hår. Det är svårt att klara lockigt hår, i vått väder pressar och lockar de ännu mer, och i torrt - är de fortfarande förvirrade på grund av torra tips. Och balsamens balsam bildar lockar, vilket gör dem mer elastiska och bryr sig om dem.

Hur man väljer en hårbalsam?

Om vi ​​väljer shampoo beroende på hårbotten, bör vi välja balsam baserat på hårets längd.

Och för att välja en organisk eller silikonbalsam, det här är din personliga preferens. Många tjejer känner inte igen silikon, främst för att de ackumuleras på håret, men om du regelbundet använder djupt rengöringsschampo, kommer ingenting att ackumuleras. Samma sak på de skadade, färgade hårkiselkiselkonditioneringsmedlen visar sig bättre, sådana balsam ger en omedelbar visuell effekt av friskt hår. Varför den visuella? Eftersom balsam inte behandlar hår, så är det hårmaskers arbete.

rekommendationer:

 • Välj balsam baserat på hårets tillstånd;
 • Byt regelbundet bytet av balsam, så att håret inte används, för att håret inte kan reagera efter det efter en viss tid;
 • Applicera inte balsam i hårbotten;
 • Före appliceringen av balsammet bör håret fuktas med en handduk så att vatten inte dräneras från håret.
 • tvätta hårbalsammen noggrant.

De bästa professionella luftkonditioneringsapparaterna

Professionell hårbalsam är en underbar kosmetisk produkt som kompletterar shampoos funktion och har en stark effekt på fuktgivande och återställer hårstrukturen.

Balsam för det torra och skadade håret i Goldwell DualSenses Rich Repair Conditioner

Conditioner för skadat hår LOreal Professionnel Absolut Reparation Lipidium Instant Reconstructing Conditioner

Orofluido Conditioner Hårbalsam

Intensiv balsam för glans och jämnhet T-LAB Professional Aura Oil Conditioner Superior

Naturliga hårbalsam

Organiska hårbalsam är baserade på extrakt, oljor, växter och andra naturliga ingredienser.

Coconut Hair Conditioner Desert Essence Hårvård Organics Coconut Conditioner

Balsam Friskare för torrt hår Insikt Torka hår Frätande balsam

Betyg hårbalsam från massmarknaden

Ibland i massmarknaden hittar du anständiga hårprodukter som verkligen fungerar, och det gäller balsam.

Hårbalsam med arganolja Joanna Argan Oil Hair Conditioner

Oxygen Lightness Hair Conditioner Dove Avancerad hårserie

Yeast Extract Conditioner för mycket fint hår Shamtu Conditioner

Conditioner för skadat hår "intensiv näring" Ziaja Сonditioner

Populära hårbalsam: TOP-10

Förmodligen var varje dam inför den omständigheten att de helt enkelt inte kan lossna efter tvätten av håret. De blir styva, obetydliga och torra. Anledningen till detta är exakt schampon. Även de produkter som inte innehåller laurylsulfat eller är berikade med vitaminer, proteiner och andra näringsämnen, har en ganska hänsynslös effekt på håret, eftersom deras huvudsakliga syfte är exakt rening.

En riktig räddning är hårbalsam. Medan schampon avlägsnar överflödigt fett och andra föroreningar närmer sig håret med näringsämnen, vilket gör dem smidiga, hanterbara och glänsande. Och viktigast av allt - håret efter att ha använt balsammen är otroligt lätt att kamma, curl bra och snabbt passa in i någon frisyr.

Förmodligen märkte många på hyllorna av butiker en sådan produkt som schampo-balsam. Det är naturligtvis väldigt bekvämt när du har begränsad tid eller du kan inte bära många flaskor bakom dig (till exempel på en resa). Men att använda sådana verktyg på ett löpande sätt rekommenderas inte. Faktum är att i detta fall kommer balsammet inte bara att fastna på håret utan också på huden. Detta påtagligt förhöjer föroreningsprocessen och kan också leda till täppning av porerna.

Vad skiljer sig från balsamens balsam?

Många identifierar balsam och balsam, men det finns en signifikant skillnad mellan dessa produkter:

 • balsam är ett medel för att skydda håret, men balsam är också inriktade på deras näring och helande;
 • Balsammet appliceras inte på rötterna för att inte göra frisyren tung, och det är också användbart att gnugga balsam på hårbotten.
 • Balsammen är en utmärkt antistatisk, och balsmen har inte sådana egenskaper;
 • luftkonditioneringsapparater är ganska ofta outplånliga, och bland balsam är sådana produkter ganska sällsynta.

Hur man använder luftkonditionering?

Vid användning av luftkonditioneringsapparaten måste du följa ett antal obligatoriska regler:

 • - Försök att undvika att få produkten i hårbotten, annars kommer håret att bli smutsigt mycket snabbt och förlora volymen;
 • - Se till att produkten passar din hårtyp;
 • - Försök att inte använda schampon som torkar hår och hud, annars kommer inte balsammen att ge rätt resultat.
 • - Det bästa alternativet är att använda en uppsättning verktyg från en tillverkare.

Topp 10

Och nu presenterar vi dig TOP-10 hårbalsam, baserat på recensioner som studerats på Internet.

 • Fuktighetsgivande balsam MATRIX Totalt resultat Fukt

Tillverkaren av detta verktyg hävdar att håret efter att ha använts kommer att vara mättat med fukt, vilket gör dem skina och levande.

Kunderna noterar den otroligt känsliga konsistensen av balsam, vilket ger en bekväm applikation och omslutar håret snabbt. Dessutom ger verktyget håret en trevlig, diskret doft. Strängar efter användning, skina och mycket lätt att kamma. De elektrifierar inte och trycker inte på. Det är viktigt att denna balsam är lika effektiv, oavsett vilken schampo du använder.

Av de negativa aspekterna kan vi notera den höga kostnaden, vilket inte alltid motiveras av resultaten. Så, ägare av hårt och lockigt hår, kommer det här verktyget inte att ge önskad glans, och kamningen kommer att underlättas mycket lite.

 • KeraSys Damage Care Reparation

Denna produkt är avsedd för torrt och sprött hår. Det rekommenderas att regelbundet gälla de damer som ofta torkar huvudet med en hårtork, liksom curl och räta ut trådarna. Det kommer att vara användbart för att ta hand om färgat hår.

Det bör noteras att effekten av denna luftkonditionering är kumulativ. Det innebär att det synliga resultatet kommer att märkas först efter några sessioner. Om du bearbetar ditt hår regelbundet kan du förvänta dig följande resultat:

 • - Silkesmjölk, som inte försvinner efter torkning av håret.
 • - mjukhet och elasticitet
 • - Spetsarnas estetiska utseende (även om de hade allvarliga skador), liksom deras skydd mot sektionen.
 • - lämplig för långt hår, vilket ofta är svårt att riva ut
 • - håret blir glänsande

Vanligtvis tar det 1-2 minuter att klara håret på balsam, men det här verktyget kräver mer exponering och tålamod. Men resultatet kommer att glädja dig.

 • Estel Curex Versus Winter

Utmärkt verktyg från kategorin professionell. Det gör håret mer attraktivt, ger dem tillförlitligt skydd mot skador vid styling med heta metoder. Luftkonditionering förbrukas mycket ekonomiskt. Han gör inte bara håret mer mottagligt att kamma, men också djupt näring det. Särskilt oumbärlig, det kommer att vara under den kalla årstiden, när håret är starkt elektrifierat.

Bland de brister som är värda att notera för tjock konsistens i luftkonditioneringsapparaten. Kunder rekommenderar att du lagrar flaskan upp och ner för att göra det enklare att ta ut produkten från den.

 • Reparation av luftkonditionering Gliss kur TOTAL

Denna balsam är bara en frälsning för torrt hår. Dess konsistens är otroligt lätt, vilket håller volymen av hår. Samtidigt närvarar verktyget håret och mättar dem med alla nödvändiga fördelaktiga ämnen. Efter den första applikationen kommer du att märka en hälsosam glans och elasticitet i håret.

Det är viktigt att denna balsam kan användas inte bara på våt, men också på torrt hår. Samtidigt gör det förfarandet att kamma lätt och roligt. Appliceringsmedel påverkar inte hårets renhet och hårvolymen. Även om tipsen är för torra och bitade, kommer de att se mer attraktiva efter att ha använt luftkonditioneringsapparaten. Detta verktyg är ganska bekväm form av spray. Det är också viktigt att det inte behöver tvättas bort.

Bland de brister som är värda att notera obsessiv lukt som inte äroderar från håret för en hel dag. Om du har långt hår, så är flaskan tillräckligt för dig ett tag.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Höjdpunkten i detta verktyg är att keratin delades in i de minsta partiklarna, som tränger in i hårstrukturen mycket lättare. Som ett resultat blir krullarna starka, glänsande och elastiska, som om de inte utsätts för daglig exponering för skadliga faktorer.

Innan du använder balsam måste du tvätta håret och lätta det med en handduk. Utan att märka det synliga resultatet efter den första applikationen, bör du inte vara upprörd, effekten av detta verktyg är kumulativ. Andra gången kommer resultaten att bli mycket mer uttalade.

En hållbar effekt kan uppnås först efter en månad med kontinuerlig användning av klimatanläggningen. Tålamod kommer att belönas med en hälsosam glans, pomp, ljusvolym, samt märkbar komprimering av hår. Nackdelen är att håret blir smutsigt för snabbt efter appliceringen av verktyget.

 • Conditioner för skadat hår Londa Professional Synlig Reparation

Formeln för detta verktyg har utvecklats speciellt för professionell användning i salonger. Efter att ha applicerats det, kommer även hårdskadad hår helt att omvandlas. Detta verktyg kombinerar egenskaper och balsam och balsam. Det är ganska tjockt vilket ger en ganska ekonomisk konsumtion.

Anvisningarna för användning av klimatanläggningen säger att det inte behöver tvättas, men i det här fallet riskerar du att få smutsigt hår utan volym. Därför är det bättre att skölja dem med vatten. I det här fallet får du en liten kamning, mjukhet, glans och elasticitet. Men det här verktyget har tyvärr inte antistatiska egenskaper.

 • Spray antistatisk Ollin Glass

På vintern blir problemet med stark elektrifiering av hår ett verkligt problem för nästan alla. För många är det enda sättet att samla hår i en bulle (men det hjälper inte alltid). En utmärkt antistatisk spray kan vara en utmärkt lösning på problemet. Han gör håret lydigt och elastiskt, utan att göra det tyngre. Detta gör att du även i den hårda förkylningen kan visa ett elegant hårhår.

Effektens varaktighet beror på hur hårt ditt hår är skadat (på mer friskt hår är resultatet märkbart mycket längre). Dessutom, om luftfuktigheten inomhus är låg, bör du inte heller räkna med en bestående effekt.

 • Lamineringskonditionerare "Guld silke"

Gyllene silkebalsam är den perfekta lösningen för fint hår. Omsluter varje hår, förvandlas verktyget till en osynlig film, som har en estetisk och skyddande effekt. Som ett resultat ser krökarna sig mer friska och glänsande och blir också mindre mottagliga för brittleness och tvärsnitt.

Den obestridliga fördelen med det här verktyget är att den har en imponerande volym, vilket innebär att det tar lång tid. Efter torkning av håret finns ingen klibbighet, och kamming blir otroligt enkelt. Trots effekten av laminering är håret absolut inte viktt ned, men förblir fullt och volumint. Det är också värt att notera dispenserns bekväma form och ett behagligt ljusarom, som emellertid fullständigt avdunstar efter torkning.

Tyvärr var det inte utan brister. Således är effekten av laminering nästan omärkbar, särskilt om håret har allvarliga skador. Och vid oavsiktlig kontakt med rötterna blir håret snabbt oljigt. Även om förpackningen inte spelar en särskild roll, men ändå förstörs dess misslyckade design något av produktens intryck.

 • Shiseido tsubaki

Denna balsam innehåller värdefull Camelliaolja - en unik produkt av sitt slag. Det främjar mild hårvård och deras fulla återhämtning på kort tid. Du bör också vara uppmärksam på närvaron i kompositionen av honungs extrakt som hjälper till att rätta håret och ge det glans.

Effekten behöver inte vänta för länge. Efter den första applikationen noteras en otrolig jämnhet. Dessutom är håret absolut inte tungt. Effekten av lätt repning fortsätter tills nästa tvätt. På grund av detta är håret mindre skadat.

Efter att ha torkat balsam, kommer håret inte att elektrifieras och tryckas. En trevlig hälsosam glans kommer också att glädja dig. Det är värt att notera den otroligt attraktiva doften som håller på håret tills nästa tvätt. Kunderna säger att de ständigt vill röra sina lockar, för de förvärvar otrolig mjukhet och ljushet.

 • Faberlic etnobotanika

Detta är en balsam balsam, vars egenhet är att det smälter som det var när det applicerades på hår. På grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av granatäpple och orkidé, liksom arganolja, återställs håret snabbt och mättas med vitaminer.

Håret efter appliceringen av denna balsam behåller den ursprungliga ljusheten. Samtidigt förvärvar de en attraktiv glans, blir slät och elastisk. Liksom andra liknande medel, hjälper den här produkten till att lindra håret. Och på grund av mättnad av krullar med fukt blir de mindre spröda och mer resistenta mot skador.

Nackdelen med det här verktyget kan bara anses att det inte är mycket ekonomiskt tillbringat. För att erhålla den beskrivna effekten är det nödvändigt att applicera balsammedlet med ett tillräckligt tätt skikt.

Valet av balsam är inte mindre viktigt än att välja rätt schampo. Att han är ansvarig för hårets attraktiva utseende. Ett korrekt utvalt läkemedel kan få dina krokar inte bara kosmetiska utan även en helande effekt.

10 bästa balms för hår

Tillverkare av de bästa hårbalsamerna

Efter att ha analyserat sammansättningen hos många hårbalsamer och recensioner om dem kom Price Expert till slutsatsen att varken varumärket eller priset påverkar deras effektivitet. De bästa (och billigare) - från 400 till 1000 rubel. Professionella varumärken erbjuder vård: till exempel Estel, Kapous, Wella, Matrix, etc. Du kan köpa många av dem inte bara i salongen, men också i en vanlig butik.

Med problem hår, rekommenderar Expert priser att du uppmärksammar apotek balsams. Asiatiska produkter är idealiska för att skapa effekten av jämnt och flytande hår, eftersom de traditionellt är mättade med fuktgivare och silikoner. Garnier och Elseve kan rekommenderas från massmarknaden, och vitryska Belita-produkter är bland de mest prisvärda balsamerna.

Hårbalsam: professionell nyans, nyansering, balsam, balsam, återställande, outplånlig. Topprankat

Professionella stylister, frisörer och makeupartister identifierar flera typer av hårbalsam:

1. Luftkonditioneringsapparater.

De kan användas regelbundet vid tvättning av hår. Att använda klimatanläggningen är ganska lätt:

 1. Applicera med massrörelser på våtkrullar;
 2. Skölj håret omedelbart med vatten.
 3. Sköljningar.

Mjölksyra, ättiksyra eller citronsyra, som finns i sköljningar, tar bort spår av schampo, gör håret friskt.

Strängarna blir mjuka, silkeslen. De är lätta att kamma på grund av ökad elasticitet.

2. Balmer från ekologiska ingredienser.

Produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser, men består av växtdelar, fettsyror, på grund av vilka skadade lockar återställs.

3. Balmkräm.

Ger omedelbar hjälp för svagt och skadat hår. Kosmetisk berikar lockar med näringsämnen och vitaminer. Därför förvärvar strängarna vitalitet, blir vacker och silkeslen.

4. Masker.

Effekten efter användning av maskerna är bättre än efter balsammen, men applikationen är mer komplicerad. Varje mask har en unik komposition, som har en annan effekt på locken. Därför rekommenderas professionella att noga granska komponenterna i hårbalsam och läsa instruktionerna.

Professionella varumärkesbalsam

Gör krullar mjuka, lägger styrka till håret från insidan, vilket påverkar hårets mantel.

Med den konstanta användningen av balsam, restaureras curls naturliga skönhet.

 • Applicera Revlon kosmetika på våta strängar;
 • vänta ca 4 min;
 • skölj väl med vatten.

Gör krullytan jämn och lyxig.

Skrapa blir lätt.

Kärnan i pärlor ökar kretsens ljusstyrka.

 • tvätta håret och applicera balsam;
 • lämna inte någon tid;
 • skölj med varmt vatten.

Efter användning är locken lätt att kamma. En särskiljande egenskap - antistatisk effekt.

 • Applicera balsam till vått hår;
 • Skölj inte med vatten.

Fuktar och närmar håret, vilket gör det starkt och mjukt.

Bidrar till lätt kamning.

 • Applicera på våta rena krullar;
 • vänta 3 minuter;
 • tvätta bort.

Balsams för färgade lockar

 • Applicera balsam på våtkrullar;
 • distribuera längs hårets längd;
 • lämna i 5 min.
 • skölj väl med vatten.

Formeln fyller de skadade hårsorterna med flytande keratin, vilket gör att de återställs.

 • Efter tvätt, applicera en mask på håret;
 • massera hårbotten
 • Tvätta det väl med vatten efter en minut.

Komponenterna närmar håret, lägg en silkeslen glans på de färgade locken.

 • Applicera balsam till våta strängar;
 • fördelat på längd;
 • torka av efter ett tag.

Balmkomponenter behåller ljusstyrkan i färgade lås.

Återställer svagt och splittrande hår.

 • tvätta lockar och torka lite;
 • Applicera en balsam;
 • lämna i 2 min.
 • tvätta bort.

Håller ljusstyrkan hos färgat hår. Komponenterna i balsammen ger glans och rikedom till locken.

 • Applicera på våtkrullar;
 • fördela hela längden på massörrörelserna
 • vänta 4-5 minuter;
 • tvätta bort.

Balmer för torra och skadade trådar

Har håret mjukt och vackert.

 • Applicera jämnt på lite våta lockar;
 • håll i ca 2 minuter och tvätta av.
 • tvätta håret;
 • Applicera balsam jämnt;
 • efter 2 minuter skölj med varmt vatten.

Satsar med vitaminer och mineraler, matar lockar.

Återställer skadat hår.

Skyddar när du stylar en hårtork.

 • tvätta håret med schampo
 • torka och applicera balsam;
 • jämnt fördelad längs hårets längd;
 • efter 3 minuter skölj med varmt vatten.

Håret blir lydigt, lätt att kamma.

Återställer krullarnas struktur.

 • Applicera på vått rent hår;
 • massera noga i hårbotten;
 • skölj med vatten.

Avlägsnar toxiner, mättade vitaminer.

Väl fuktar och förstärker krullarna.

Främjar bättre hårväxt.

 • Applicera på något torkat hår efter tvätt
 • lämna i 3 min.
 • tvätta väl

Balsams för fet hår

Bibehåller normal fettbalans.

 • Applicera på våtkrullar;
 • efter 3 minuter skölj med vatten.
 • häll en viss mängd på handflatan och slipa;
 • Applicera på vått hår;
 • massage i hårbotten;
 • skölj med vatten efter 2 minuter.

Det närmar sig och gör lockar elastiska. Fuktar och främjar lätt kamning. Skapar chic volym.

 • tvätta lockar och applicera en balsam;
 • massera hårbotten
 • skölj noggrant med vatten.

Balms mot förlust

nässlextrakt och aloe.

 • Applicera på vått hår;
 • lämna i 4 min.
 • skölj med vatten;

Terapeutisk lera rensar hårbotten.

Förhindrar mjäll.

 • Applicera på hårrötter, gnugga väl;
 • lämna i 15 min.
 • tvätta av
 • Det rekommenderas att ansöka 3 gånger i veckan.
 • Applicera på rent fuktigt hår;
 • vänta 15 minuter;
 • skölj med vatten;
 • använd 2 gånger i veckan.

Behandlar torra och skadade lockar, förhindrar deras förlust.

 • Applicera på rent hår;
 • vänta 2 minuter;
 • skölj med varmt vatten.
 • förtvätt hår;
 • Applicera en mask;
 • Efter några minuter, tvätta av.

De bästa balsamerna med helande egenskaper

 • Applicera på hårrötter efter tvätt
 • spridas ut med massörrörelser längs hela längden;
 • tvätta bort.
 • Applicera på våtkrullar;
 • vänta 4 minuter;
 • skölj med varmt vatten.

Gör håret mjukt.

Den närmar sig rötterna. Minskar bräcklighet och tvärsnitt av hår. Ökar skyddsegenskaperna i hårbotten.

 • förtvätt hår;
 • Applicera en balsam;
 • Skölj med vatten efter några minuter.

Tint (toning) balms

Avlägsnar gult pigment i lätta lock och ger en nyans av silver. Det närmar och återställer hårstruktur. Returnerar vitalitet och glans till lock.

 • Applicera en viss mängd för att rengöra lockar och skum
 • lämna i 10 min.
 • skölj noggrant med vatten;
 • handskar måste användas.
 • Tvätta håret ordentligt och torka lite;
 • häll lite balsam i skålen;
 • Applicera på hår, sprida sig längs längden;
 • kamkrullar kam;
 • lämna i 30-40 minuter;
 • skölj noggrant med vatten.

Efter färgning görs locken mjuk och silkeslen.

 • Applicera på rent fuktigt hår;
 • vänta 15 minuter, för en mer mättad färg, 30 minuter;
 • skölj med varmt vatten.

Gör lockar silkeslen och strålande.

 • Applicera på våtkrullar;
 • fördela produkten jämnt över hela håret
 • lämna i 30 min.
 • skölj med vatten.

Recept för hemlagad balm från naturliga ingredienser

Förutom professionella hår salvor, det finns många recept som kan framställas i kosmetika hemma från naturliga komponenter.

Recept nummer 1. Mask med aloe för försvagade lockar.

Balmer framställda från aloe juice kan användas för vilken typ av hår som helst. För att återuppliva håravfall, måste du vidta följande ingredienser: honung, aloe juice, ricinolja.

Hur man lagar mat

 1. Ta samma mängd av varje ingrediens och blanda väl. För inte mycket långt hår behöver du 1 msk. sked av varje ingrediens.
 2. Värmevaddolja i ångbad.
 3. Häll honung
 4. Tillsätt aloejuice i lösningen.
 5. Ge balsam för att infusera i ungefär en timme.

Vi rekommenderar att du använder produkten 2-3 gånger i veckan tills det finns märkbara förbättringar i låsens tillstånd.

Recept nummer 2. Balm från burdock rot för hårväxt.

Burdock - en av de få plantorna som har helande egenskaper. Det kallas också "burdock".

ingredienser:

 • nässla löv;
 • lavendelblommor;
 • hellebore root;
 • burdock root.

Beredningsmetod:

 1. Förbered alla ingredienser i samma mängd.
 2. Blanda väl.
 3. Ta en matsked av blandningen, tillsätt ett glas vatten och koka i 10-15 minuter.
 4. Klar växtbaserad avkokning gnugga väl in i rötterna.

Recept nummer 3. Mask av lök mot håravfall.

Lök är en bra behandling för hår. Om du blandar lök med andra produkter ökar dess användbara egenskaper.

ingredienser:

 • lök - 1 st.
 • avkok av några medicinska örter - 25 ml.
 • ricinolja - 2,5 msk. l.
 • rå äggula - 1 st.

Beredningsmetod:

 1. Rör om alla ingredienser.
 2. Gnid försiktigt i hårbotten.
 3. Vik en plastpåse och topp med en handduk.
 4. Håll 25 min.
 5. Tvätta av med medicinsk avkokning.

Vilken balsam är bättre?

För att välja rätt kosmetisk produkt för hår, först överväga vad en balm är och varför det behövs.

Professionell hårbalsam är den viktigaste och viktigaste kosmetiska siden:

 1. på grund av balsam hår kamma håret bättre;
 2. han skapar skyddskräm från effekterna av en dålig yttre miljö;
 3. ger hår glans och skönhet.

Butikerna presenterade ett stort utbud av balm från populära tillverkare. Det viktigaste är att välja rätt verktyg. Att säga specifikt vilken lösning som är idealisk för hår är svårt nog.

Professionella rekommenderar att när du väljer hårbalsam ta hänsyn till följande faktorer:

  hårstruktur och typ;

Hårbalsam måste väljas beroende på hårets struktur: skadad eller hälsosam

 • ett problem som behöver lösas, till exempel ljusstyrka, återställande, bräcklighet
 • ålder flickor och saker.
 • Man bör komma ihåg att användningen av balsam gör att krökarna kan se vackra och friska.

  Regler för användning av balm

  • Professionella inom kosmetologi rekommenderar att du köper hårbalsam av samma märke som schampo. Balsam schampo och en tillverkare innehåller komponenter som är perfekt matchade och har samma effekt, till exempel för att främja, återställa och så vidare. Om tillvägagångssättet för att tillämpa olika märken kan inkompatibilitet ingående ingredienser uppstår på grund av vilka effekten blir mycket mindre.
  • Var noga med att välja rätt balsam som passar hårtypen.
  • Mask eller balsam beslutat att sätta på ren vått hår, med början från tips till rötterna och klättring. Balsam behöver för att överleva i 3 minuter, och masken -.. 15 minuter och skölj sedan med vatten.
  • Det rekommenderas inte att gnida in i hårbotten medel, eftersom det kan bilda en fet film, vilket resulterade i håret ser fet; seborré kan uppträda; hår kan så småningom börja falla ut.
  • Det är viktigt innan du använder balsam, läs noggrant alla tillverkarens rekommendationer som anges på förpackningen.
  • För sköljning av hår måste du använda vatten vid 2 0 C mindre än det vatten som tvättar huvudet. Som ett resultat stängs porerna i hårbotten och håret kommer att vara rent och väl preparerat i flera dagar.

  Trichology Tips

  • Med håravfall kan du använda verktyg som aktivt påverkar deras tillväxt. Sammansättningen av salvor och masker bör innehålla komponenter som kan förbättra blodcirkulationen i hårbotten, såsom ingefära eller peppar. Kräver närvaron av vitaminer och jäst.
  • Du kan ansöka om fysioterapi, till exempel huvudmassage eller användning av olika serum som rekommenderas av trichologer. Vitlök är bra för håravfall.
  • Att eliminera mjäll viktigt att använda verktyg, som är sammansatt av de komponenter mot formen eller av vegetabiliskt ursprung och innehållande zink. Mjäll kan beredas infusion.

  Effektiv och lättberedd infusion bereds enligt följande:

  1. Kamomillblommor, björkpinnar, ekbark och kullrot - 1 msk. sked;
  2. Därefter måste du lägga till 1 liter kokt vatten;
  3. Låt det brygga i 1,5 timmar.
  4. 1 kopp av den beredda lösningen måste tillsättas till vatten som du kommer att skölja håret;
  5. Det är nödvändigt att använda strukturen ungefär 2 gånger i veckan.

  Video om hårbalsam

  Vad är hårbalsam och hur man väljer det:

  Hur man använder hårbalsam

  Att bry sig om locken uppfann ett stort antal specialverktyg: sprayer, lotioner, balm. Hårbalsam är en huvudtvätt som hjälper till att förbättra hårets kvalitet, ge dem styrka och skönhet.

  Varför behöver du

  Conditioner är ett verktyg som behöver användas efter shampooing, det hjälper till att göra håret fult, mjukt och glänsande. Shampoos utför endast en rengöringsfunktion, och ofta har de aggressiva ingredienser som, förutom att avlägsna fett, torkar ut lock och hårbotten. Härifrån börjar olika problem: mjäll, torr strand, förlust och deras ömhet.

  Men vad är skillnaden mellan hårbalsam och balsam? Balsam är ett omsorgsmedel, det bör användas för att stärka näring och återställa krullarna. Luftkonditionering skyddar dem helt enkelt mot de skadliga effekterna av miljön. Därför är det viktigt att veta att de inte ersätter varandra, men kompletterar. Helst bör vård efter tvättning omfatta applicera en mask, balsam och balsam.

  Enligt egenskaperna hos luftkonditionering är:

  1. Fuktighetsgivare och närande (Dikson Revitalizing-nourishing conditioner, Shiki-Oriori);
  2. Reparation (till exempel, luftkonditioneringsapparat från Gliss Kur - Gliss Kur, KRACIE Naive och Kera Nova);
  3. Värmeisolering. Krävs för att skydda lockar från termiska styling enheter: strykjärn, pleyk, hårtork (Etikett, Londa, Belita - Vitex Express-glans och Siden);
  4. Antistatisk. De används för att skydda hår från statisk elektricitet, som under vintersäsongen är mycket skadlig för långa krullar (KeraSys Oriental Premium, KEUNE Ultimate Control);
  5. Utjämning, lägga till glans, fixering av håret. De innehåller speciella polymerer som hjälper till att förbättra krullarnas kvalitet, göra dem tyngre eller tvärtom smidiga. Dessa inkluderar Glädje mjukgöring, Desert Essence Coconut, Kallos Cosmetics Hair Botox, REF, MARC ANTHONY keratin utjämning, Style Aromatherapy.

  Förresten kan en bra outplånlig balsam för utarmat hår tillverkas med egna händer hemma. Detta kan vara en enkel mask, som innehåller persikaolja och honung. Värm några droppar persika i ett vattenbad och kombinera med varm sötma, späd massan med örttekok eller mineralvatten. Applicera en söt sirap på spetsarna - det här skyddar locket från UV-strålar och hjälper till att fixa sin form.

  Bra balsam är kokosnötolja. Det är väldigt lätt och gör nästan inte feta trådar. Applicera det efter tvätt och skölj inte. Kan användas varje dag. Istället för kokosnöt för tunna och torra livlösa krökor kan du ta sheasmör eller sheasmör - men de måste användas mycket noga. Det är oljigt och, om det appliceras mer än nödvändigt, kommer huvudet efter tvättning att se gammalt ut.

  Video: hur man använder klimatanläggningen hemma

  Betygsöversikt

  För att välja den bästa hårbalsam, måste du jämföra befintliga märken och recensioner om dem. För detta har vi sammanställt ett specialtabell:

  Urval av experter: 25 bästa hårbalsam

  Hur man gör håret mjukt och hanterbart? Vilket verktyg kommer att ge dem sken och förlänga stabiliteten i styling? De bästa alternativen - i vår nya samling!

  Intensive Molecular Cream Kontier De La Creme, Kontier Professional

  Cream med aminosyror och keratin återställer även det mest ömtåliga blonda håret. Applicera på två sätt. Klassisk - efter tvätt med schampo på håret, pressat av en handduk, håll i 25 minuter och skölj med varmt vatten. Och det enklaste sättet, för starkare vård, är att applicera på torrt hår före sänggåendet. På morgonen tvättar du håret med schampo och applicerar sedan grädden igen som en balsam.

  Cremen har en kumulativ effekt - du kommer inte känna igen ditt hår på en vecka!

  Pris: på förfrågan

  Luftkonditionering Golden Rose Golden Rose, O'right

  Jag rekommenderar luftkonditionering till tjejer med färgat och skadat hår. Dess uppgift är inte bara att bevara färgen, men också för att återställa nagelbandet (består av rosolja). Och som ett resultat, lägg till hår glans. Jag vet att problemet med många - den eviga "fluffen" på huvudet. I det här fallet fungerar luftkonditioneringen också bra. Men omedelbart vill jag uppmärksamma känsliga "näsor", har botemedlet en beständig parfymerad lukt som fortsätter hela dagen.

  Pris: ca 655 rubel.

  Luftkonditionering Infra Treatment, CHI

  En stor plus balsam - det ger håret en naturlig glans. I sammansättningen av avjoniserat vatten, olivolja och vetex, keratin, flytande silke. Använd balsam regelbundet efter shampooing och efter några veckor ser du inte bara den visuella effekten: håret blir tätare.

  Pris: 1 190 gnidning.

  Color Care Color Conditioner Skydda Daily Conditioner, Paul Mitchell

  Verktyget är en del av en serie Färgvård, skapad speciellt för färgat hår. Om du inte är förvirrad av silikon i kompositionen (här är det mitt i ingrediensförteckningen), rekommenderar jag denna balsam. Den har en tjock konsistens, använd en liten mängd av produkten och tvätta den noggrant. Color Protect Daily Conditioner ger inte effekten av utjämning och uttrycks onaturlig glans, det bevarar den naturliga volymen och gör håret mjukt.

  Pris: 1 600 gnid.

  Odelbar hårkräm Proteinkräm, Alterna

  Alterna Protein Cream för mig är nummer ett bland outplånliga balsam. Lämplig för alla typer av hår, ett oumbärligt verktyg för blondiner. Kan appliceras på torrt eller vått hår. Verktyget är baserat på mikrokapslar av protein, som tränger djupt in i klippkroppens struktur och återställer den på mikroskopisk nivå. Arbetar också aktivt en blandning av fuktgivande tång, vilket gör håret silkeslen. Perfekt fuktar och underlättar kamning.

  Pris: 5,130 rubel.

  Hair Conditioner Un.Tangled, Kevin Murphy

  Detta är en outplånlig balsam. Jag rekommenderar det till kunder som har problem att kamma. Om håret är för poröst eller torrt, är verktyget perfekt för dig. Den har en naturlig sammansättning (extrakt av bambu, Tasmanian peppar och vilda rosella blommor). Spruta hela längden omedelbart efter tvätt.

  Pris: 1 880 rubel.

  Balsam Färg Förläng Magnetics, Redken

  Dristigt professionellt varumärke Redken älskar ljusa färger och vet därför hur man ska behålla sina resultat. Color Extend Magnetics är en sulfatfri serie med en kumulativ effekt: de aktiva ingredienserna tränger in i poröst hår efter färgning (Redken har sin egen patenterade komponentleverans teknik) och de blir mer lysande från tvätt till tvätt. Dessutom återhämtar Color Extend Magnetics balsammen väl - åtminstone håret blir mer tätt och "levande" för beröring.

  Pris: 2 200 gnid.

  Reparera hårbalsam "Tropiskt regn", Spatouch

  Balsammen ser ut som en egenskap av ett dyrt spa, och den söta fruktig aromen håller på håret med ett lätt tåg. I kompositionen av olja av persika, mango och lin med d-panthenol, vilket ger hårskydd och fuktgivande. Tack vare dessa komponenter är håret mjukt strax efter schamponet och som ett resultat - glatt, glänsande och voluminöst

  Pris: 1 100 gnid.

  Spray balsam Vitalite Express Soleil, La Biosthetique

  Varumärket La Biostetique är alltid uppmärksamt på parfymerna av hårprodukter - hela linjen Soleil har en fantastisk delikat sommardoft! Spray med en lätt textur och vattentät solskyddsmedel fungerar omedelbart på två fronter: återställer och skyddar mot solen. Det perfekta alternativet för en strandferie: ger skinsglans, elasticitet och kräver inte frekvent återanvändning, om du blötlägger ditt hår.

  Pris: 983 gnid.

  Luftkonditionering Angel.Rinse, Kevin.Murphy

  Hela Angel-linjen är avsedd för färgat hår. Angel.Rinse conditioner Jag använder varannan till tre dagar efter att ha tvättat mitt hår. I Kevin. Murphy luftkonditionering rekommenderas att hålla huvudet i 1-2 minuter. Och det här är sant nog: du behöver ett par minuter för att släta nagelbandet, fukta tipsen, lägga till glans och ta inte av hårets volym medan du gör det. Jag tror att håret blir textur och mjuk på grund av naturliga ingredienser: mango fröolja och kokosnöt. Kan du föreställa dig vilken smak från en sådan blandning? Tårta, kryddig, resistent... Så att verktyget kan ersätta doftljuset i badrummet!

  Pris: ca 2 200 rubel.

  Luftkonditionering Clean Maniac, Redken

  Konditioneringsmedlet är likartat i konsistens med gelén - efter att ha applicerat håret något "knäckt". Den stänger nagelbandet efter alkalisk schampo och tar bort rester av smuts under vågorna. Candelilla vax i kompositionen skapar en osynlig film på håret som skyddar mot de negativa effekterna av miljö och temperatur, vilket ger mjukhet och silkighet. Håret är perfekt kammade och ser friskare ut efter den första applikationen.

  Pris: 2 200 gnid.

  Balsam Färg Brilliance Invigo, Wella

  Konsistensen av verktyget liknar en ljus hårkräm. Men effekten är inte alls lätt - håret blir mycket smidigt och mjukt vid beröring.

  Jag använde verktyget efter ganska pereshilo deras styling. Efter tre ansökningar blev de märkbart mer fackliga och "levande" - mättade och glänsande.

  Wow-effekt kan ses inte bara på de "döda" håren - tjejer med en vanlig typ av verktyg som för pålitlighet och god fuktighet. Och bevarande av färgen på färgat hår blir en bra bonus.

  Pris: ca 800 rubel.

  Konditioneringsgelén för ett färgat hår av Biolage Colorlast, Matrix

  Jag brukar använda balm med en tjock krämig konsistens, och det här verktyget var en upptäckt. Den aktiva blommiga doften kan kännas även genom att hålla det slutna röret i näsan - föreställ dig hur stark denna produkt luktar på håret. Men lukten försvinner snabbt och argumenterar inte med parfym och under shampooing - ytterligare aromaterapi.

  Produkten har en behaglig gelkonsistens och en lätt formel, men det ger näring till håret och "tvättar inte ut" färgen (vilket är särskilt viktigt efter färgning). Balsam mjuknar och torra hårändar, försiktigt grooming dem.

  Vad som är viktigt gör verktyget inte håret tyngre alls - efter tvätt har jag en volymetrisk styling.

  Luftkonditionering Hårvård Väck dig! Hårbehandling, uka

  En annan assistent i komprimering av tunt hår - ett universellt botemedel mot det japanska varumärket uka. En glad slogan på förpackningen lovar: "Din humör kommer säkert att stiga." Jo, det finns minst två skäl till det här: den första är doft. Verktyget luktar av apelsinmarmelader och eucalyptus godis, men lukten dröjer inte på håret. För det andra, trots hydrering, blir krullarna inte tunga.

  Efter den första månadens användning märkte jag att håret blev märkbart tätare, som om jag nyligen hade gjort en återställande behandling i salongen. I kompositionen - delikat olja squalane och redan klassiska Argan och macadamia oljor för sådana produkter. Förresten, ger de inte bara håret, utan även hårbotten - djärvt tillämpar ett botemedel mot själva rötterna. Verktyget behöver inte tvättas av: det kan till exempel appliceras på torra tips om du än en gång skjuter upp resan till stylisten.

  Pris: 4 250 gnid.

  Moisturizing Hair Conditioner System 3 System 3 Scalp Therapy Conditioner Revitaliser, Nioxin

  För maximal effekt, tillsammans med schampo, applicerar jag balsam av denna linje på vått hår. Till skillnad från andra balsam, kan och bör det appliceras på hårbotten. Jag fördelar balsam jämnt över huden och hårlängden, låt den stå i 3 minuter och tvätta den med ljummet vatten för att stänga hårnålarna och göra dem tjockare och starkare. Efter 2 månaders användning var resultatet "på brädet", det vill säga på huvudet. Håret blev tjockare, de hade en hälsosam glans, och på huvudet uppträdde ett behagligt ögonfluff från barnhår.

  Pris: ca 1 000 gnid.

  Intra-Cylane Hair Conditioner Volumetry Conditioner Serie Expert, L'Oréal Professionnel

  Jag använder tvättvård efter shampoo av samma linje, och i komplexet fungerar de bara bra - håret blir mättat och fuktat och med regelbunden användning blir det märkbart mer tät.

  Klimatanläggningen har en ljus krämig konsistens, det är bekväm att fördela det över hela fingerspetsens längd. Jag lämnar det på mitt hår i två eller tre minuter och tvättar av det med kallt vatten - de syns visuellt efter salongvård: de blir släta och glänsande. Effekten varar i flera dagar, vilket är särskilt trevligt.

  Pris för 150 ml: 970 rubel.

  Hair Conditioner Volupt, Sebastian

  Jag tror att för att uppnå maximala resultat måste du använda balsam och schampo av en rad. Men denna balsam är verkligen magisk - du kan tvätta håret med tvål, applicera denna balsam, och ditt hår kommer att se ut efter en salongbehandling. Dess främsta fördel är att det hjälper till att skapa volym, men gör inte håret tyngre: det är ljust och mobilt.

  Pris: ca 1 500 rubel.

  Balmhår balsam Miceclean, Librederm

  Det blir ett bra komplement till alla schampon. När jag slutade med en balm från en serie med ett schampo av ett annat märke, och himmelblå röret var till hands. Det var ganska ödesdigert, för det fungerade bättre än alla balsamer som jag någonsin har försökt. Efter det kunde du inte tvätta huvudet i tre eller fyra dagar (även om jag vanligtvis gör det varannan dag), och håret slutade elektrifiera under locket. Och du kan inte hjälpa att bli kär i den söta doften!

  Pris: 406 rubel.

  Den fuktgivande fuktkrävande balsamkonditioneringsapparaten Luxury Black Seed Oil Conditioner, CHI

  Jag färgar regelbundet mitt hår, så det är viktigt för mig att återfuka det och skydda det på ett tillförlitligt sätt från negativa miljöfaktorer. Kom till räddningsluftkonditioneringslinjen med svart kumminolja.

  Han lättade upp kamningen - kammen gick inte genom håret. Efter att ha torkat mitt hår märkte jag en trevlig hälsosam naturlig glans.

  Calma Sutra Rengöringsmedel, Bäddhuvud TIGI

  Cowshing - det vill säga shampooing utan schampo - blev populärt för ett par år sedan. I mode introducerades denna metod av afroamerikanska kvinnor, trött på att unraveling lockigt hår efter vanligt schampo. Så började de tvätta krullarna med bara luftkonditionering - håret blev mjukt, silkeslitet och lätt att kamma. Naturligtvis, när rykten om en ny tvättmetod nått andra länder, ville alla tjejerna omedelbart prova på sig själva.

  Calma Sutra är en fuktgivande, sulfatfri balsam som passar inte bara Sue Curls utan även ägare av torrt eller skadat hår. Efter att ha testat nyheten, gav den särskilda korrespondenten till BeautyHack, Anastasia Lyagushkina, sin dom: "En rengöringsmedel kommer att vädja till alla som är i evig brådska - det är väldigt bekvämt att göra med bara ett verktyg. Jag applicerar den över hela längden på håret och håller den i ungefär fem minuter - produkten skumar inte, men den tar bort smuts väldigt bra. Tack vare näringsoljorna från den brasilianska nöt och babassu är håret väldigt mjukt, lättsamt och elektrifierar inte alls. Och älskare av doft i håret kommer att vara nöjda överhuvudtaget - efter balsammet lukter lockorna som plommonkaramell. "

  Pris: 1.130 rubel.

  Rose Conditioner, Ausganica

  Grundaren av det australiensiska varumärket Ausganica, Morin Liao, är säker på att luktar kan läka kropp och själ. Därför, i sina fonder en hel del aromatiska eteriska oljor, och i kompositionen - naturliga växtbaserade ingredienser.

  Förteckningen över ingredienser balsam "Rose" är imponerande. Här, både extraktet från Centela-bladet och saften av löv av aloe och geraniumolja - de stimulerar hårväxt och ökar mikrocirkulationen i hårbotten. Risproteiner och havtorn och jojobafrukter hjälper till att återställa skadat hår och lägga till glans. Och huvudrollen är givetvis ett extrakt av en bordrosa, som lindrar irritation, toner och uppdaterar hårbotten.

  Nyhetens mångsidighet uppskattades av BeautyHacks speciella korrespondent Anastasia Lyagushkina: "Du kan också använda luftkonditioneringsapparaten som en mask - lämna i 10-15 minuter och tvätta sedan. Och om du har torra splittrade ändar kan du applicera en liten mängd av produkten på vått hår och torka det som vanligt. Håret blir genast silkes och mycket lätt att kamma. "

  Pris: 1 400 gnid.

  Balsam 7 Super Certified Organic Argan Acai, ekologisk butik

  Det faktum att produkten är organisk känns omedelbart - balmen luktar mycket naturligt och diskret, med något växtbaserat. Det är mycket ekonomiskt att använda - du behöver lite. Resultatet är mjukt, slätt och smidigt hår, som efter en bra fuktighetsgivande mask.

  Pris: på förfrågan

  Avancerad hårserie Färgvård Vibrancy Hair Conditioner, Dove

  Många tjejer som ständigt färgar sitt hår är inte alltid nöjda med den resulterande nyansen och krillens tillstånd efter denna procedur. Och i strävan efter hydratisering och näring uppmärksammar de helt enkelt inte att deras hår helt enkelt saknar glans. Speciellt för dem, Dove och skapade en rad verktyg Advanced Hair Series, som hjälper till att återställa glans till hår som är uttömd av alltför ofta rengöring och torr luft.

  Balsammen liknar en fuktkräm - det närmar sig håret, inte överbelastar det, men gör det smidigt och elastiskt. Efter första användningen märkte jag att håret blev väldigt mjukt och glänsande, som om jag bara hade rävat det med ett strykjärn - och färgningen (som uppriktigt sagt inte skulle göra ont för att uppdatera) sparklade med nya färger.

  Pris: 319 rubel.

  Balm balsam för volymen av hårvolymen, Yves Rocher

  Denna luftkonditioneringsapparat tog med mig till gymmet - han har en "smal" och kompakt flaska. Konsistensen av en tjock grädde och i kompositionen - ett extrakt av mallow (luktar vildblommor). Mallow är en medicinsk växt med mänskliga tillväxtstammar och stora ljusa blommor - det beror på att hans hår är kompakt och ökar volymen. Balmen applicerades över hela längden och även på rötterna - håret var friskt och välskött.

  Pris: 380 gn.

  En lätt sprutkonditionering för enkel kamning, en mask som gör ditt hår lättsamt och smidigt och en stylingkräm som disciplinerna krullar: Dessa och andra nödvändiga verktyg för ägare av lockigt hår finns redan i vårt nya urval.

  I en stad som aldrig sover finns det inte många skönhetssalonger där man kan få manikyr sent på kvällen eller anmäla sig till styling klockan sex på morgonen. BeautyHack-laget valde de mest beprövade skönhetsställena.

  Valet av schampon måste närmar sig mycket noggrant. De är ansvariga för grunden för ditt oklanderliga utseende - en bra frisyr. Det bästa förtjocknings- och hårdmetallschampot för fint hår, schampo för extra volym och andra fynd från experterna - i valet av BeautyHack.

  Låg bulle, svans, Hollywoodkrullar - Kate Middleton har flera frisyrer som hennes stylister inte har förändrats i många år. Vi berättar vem som skär och gör styling hertiginna av Cambridge och hur Kates stil har förändrats om 10 år.

  Top stylist Vanya Anisimov berättade vad hårklippningar och styling som en man. Långt hår, medel axel längd, kort bob kan se sensuell med korrekt flöde. Ta ett exempel från modeller och stjärnor.

  Fuktgivande mousse med volymenffekt, som bevarar färgen på de färgade trådarna, schampon och balsam, vilket ger volymen till och med till tunt hår och gör tråkiga tips och torr schampo, vilket inom några sekunder kommer att ge livet åt gårdagens styling - leta efter dessa och andra fynd i vårt urval.  Nästa Artikel
  Kamomill avkok för hår: fördelarna och principen för medel