Vad är organiska schampon


En gång i tiden kunde människor bara använda naturliga medel för att ta hand om sitt utseende, genom att använda moderna naturliga gåvor. Senare lärde mänskligheten att självständigt syntetisera vissa ämnen för kosmetiska ändamål och ersatte med glädje naturliga ingredienser med omsorgsmedel - det var mycket billigare och mer lönsamt.

Med tiden har skönhetsindustrin nästan helt övergått till syntetiska komponenter i kosmetika och idag finns det ingenstans att gömma sig från den överflöd av kosmetisk "kemi": i nästan alla verktyg finns det många olika syntetiska förtjockningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel, dofter etc. Men ändå är sådana " En chockdos av kemikalier kan påverka människokroppen negativt och orsaka hälsorisker.

Efter att ha uppskattat all den potentiella skada som "syntetisk" kosmetika kan ge till en person, har vissa tillverkare återvänt till användningen av naturliga ingredienser i olika kosmetika. Dessutom började de också ta hand om förutsättningarna för att få naturliga kosmetiska ingredienser. Det är ju bara fördelaktigt att bara naturliga ämnen som produceras från miljövänliga råvaror som odlas utan användning av bekämpningsmedel.

Så här visade ekologisk kosmetika - kosmetika, som en del av vilken du inte hittar någon aggressiv "kemi", inklusive parabener, silikoner, SLS, tekniska oljor samt ingredienser av animaliskt ursprung. Istället används i sådana kosmetika endast organiska ingredienser, vars säkerhet bekräftas av intyg av internationell standard.

Produktionen av organiska schampon är ett av områdena för produktion av organisk kosmetika. Sådana schampon, till skillnad från deras traditionella "bröder", har en helt icke aggressiv tvättbas och alla skadliga komponenterna i dem ersätts med säkra substanser av naturligt ursprung.

I organiska schampon, som i alla organiska kosmetika, finns inga ingredienser av animaliskt ursprung. Dessutom testas inte organiska schampon på djur, vilket görs vid framställning av konventionella schampon. Faktum är att kosmetologiska tester på djur är extremt grymma och tillverkare av ekologiska kosmetika har beslutat att helt överge denna outrageösa grymhet till förmån för mer moderna och allra viktigaste humana metoder för att kontrollera kosmetikkens säkerhet, till exempel datasimuleringar.

Det är också värt att notera att organiska schampon är förpackade i förpackningar gjorda av återvunnet material vilket gör dem miljövänliga. Samtidigt, direkt i produktionen av organiska schampon, är de tekniska processerna strukturerade så att miljöskador är minimala.

Hur kan organiska schampon erkännas? Några av deras huvudfunktioner kommer att hjälpa till i detta. Till exempel kommer organiska schampon på grund av bristen på syntetiska dofter i dem inte att ha en stark arom, och på grund av bristen på syntetiska färgämnen kommer de att ha en ljus onaturlig färg. Dessutom kommer organiska schampon inte att ge för mycket skum, eftersom det inte finns några aggressiva tensider i dem.

Organiska schampon är märkta med tecken som bekräftar frånvaron av parabener och SLS, samt tecken på att dessa schampon inte har testats på djur. Så, om du väljer ett schampo, kan du vara uppmärksam på sådana tecken. Dessutom är det värt att undersöka sammansättningen av schampo: sorbinsyra (sorbinsyra), bensoesyra (bensoesyra) eller citronsyra (citronsyra), till exempel kommer att anges som organiska konserveringsmedel och säkra substitut för lauryl och natriumlauretsulfater, såsom betainer, mono- och diglycerider av fettsyror. Sammansättningen av organiska schampon berikas också med naturliga växtekstrakter, växt- och eteriska oljor.

Så, köpa denna ekologiska schampo - uppgiften är inte så enkel, så mycket att överväga! Men med de grundläggande tecknen på organisk kosmetika kan du enkelt hitta bland olika shampo på hyllorna på de olika ekologiska produkterna och du kommer att vara säker på att du får en väldigt användbar och säker produkt.

Ekologiska schampon för hår: en speciell komposition och bevisat resultat

Idag föredrar ett stort antal människor organiska schampon. Dessa schampon anses vara de bästa inom hårvård, de hjälper till att göra håret starkt och oemotståndligt och påskynda deras tillväxt.

Ordet "organiskt" betraktas som naturliga, och inte standardiserade, tvättmedelbaserade mjukvaror. Sådana organiska schampon påverkar mycket hårt håret och har absolut inga effekter vid användning.

De viktigaste skillnaderna i organiska från konventionella schampon

  Absolut alla produkter som vi kan se på hyllorna i våra butiker, genomgår standardcertifiering. Idag finns det företag som är redo att tillhandahålla speciella certifikat som bevisar överensstämmelse med de medel som föreskrivs för normer för ekologiska kosmetiska produkter.

Dessa intyg har:

Så den första skillnaden är tillgängligheten av detta certifikat.

 • Den andra och största skillnaden kan kallas det faktum att ekologiskt schampo har en speciell komposition:
  • silikon
  • Starka dofter
  • Ljus färgämne
  • Tvättbas som skumbas hårt

 • Den tredje skillnaden är att i grunden innehåller dessa schampon absolut inte sulfater eller parabener.
 • Hur man väljer

  Det rätta valet av organiskt hårschampo görs på grundval av en lista över viktiga och nödvändiga kriterier.

  • För det första är organiskt schampo värt att välja, att veta vilken typ av hår du har. Det är för normalt, torrt, blandat eller fettigt hår
  • Det andra och mycket viktiga kriteriet är sammansättningen av schampo, du bör definitivt uppmärksamma att cirka 80 procent är vatten och cirka 20 procent är andra ämnen.
  • Det tredje kriteriet är om det finns aktiva ytämnen i kompositionen som utför rengöringsfunktionen. Du bör också vara uppmärksam på att absolut ett naturligt schampo borde vara fria från färgämnen, smaker och konserveringsmedel.
  • Sammansättningen av det organiska schampot bör inte vara syntetiska komponenter. Du kan använda detta schampo utan att oroa dig för eventuella allergier.

  Översikt över populära märken

  Ökenens väsen

  Mycket högkvalitativa schampon som kallas Desert Essence. Det kommer bli svårt att hitta dem i vanliga butiker, de beställs vanligtvis från specialiserade onlinebutiker.

  Om du jämför detta schampo med andra märken av organiska schampon, skumar den ganska starkt.

  Det finns så många olika versioner av schampon med några arom och egenskaper. Priset på detta schampo är ganska demokratiskt.

  NaturaSiberica, Savonry

  Shampoo varumärke NaturaSiberica, Savonry - kan enkelt köpas i Ryssland, eftersom de är mest populära. Dessa tillverkare producerar flera versioner av schampo, bland vilka varje tjej kommer att kunna välja den som passar henne och hennes hårtyp.

  Priset på medel är ca 300 rubel, vilket absolut inte överstiger priset på enkla schampon i stormarknader.

  Avalon Organics

  Shampoo från tillverkaren Avalon Organics anses vara en av de bästa organiska typen schampon.

  Detta schampo har en oerhört bra komposition utan den minsta andelen av farliga ingredienser.

  Recensioner av detta märke av schampo är bara fantastiska och i princip är alla positiva. Men det finns fortfarande en liten minus, shampooen är inte ganska ekonomisk när det gäller utgifter, skummen minimeras, men det kostar det dyraste.

  Planeta Organica

  Shampoo från det populära varumärket Planeta Organica presenteras i ett oerhört stort sortiment. Priset på sådana schampon är cirka 130 rubel.

  Verktyget har fått enorm popularitet och har blivit populärt bland tjejer med torrt hårtyp.

  För att tvätta bort fet hår nära rötterna behöver du en stor mängd schampo till ett bra pris - det skrämmer inte kunderna.

  Logona, Lavera, Weleda, Lash

  Shampoo från tillverkare Logona, Lavera, Weleda, Lash är också populära.

  Shampoo uppfyller alla kraven för kosmetiska organiska kroppar.

  Recensioner av dessa schampon och resultaten av ansökan är helt tvetydiga.

  Vad är kostnaden

  Priset för dessa schampon är extremt brett och börjar från 150 rubel per 20 ml organiskt schampo.

  Ju fler certifikat en shampoo-tillverkare har desto högre blir priset.

  Den dyraste shampooen är Avalon Organics, som kostar ungefär $ 10 per 400 milliliter. Tja, mest budget - Planeta Organica 250 milliliter kostar 150 rubel.

  Det är värt att börja bekanta med organiskt schampo vilket är helt billigt och dess volym är minimal. Dessa schampon gillar inte alla, och det dyraste organiska schampot är inte alltid det bästa.

  Var att göra ett köp

  Absolut alla ekologiska schampon säljs i butiker specialiserade på organisk kosmetika.

  På apotek eller vanliga snabbköp hittar du schampon från tillverkaren NaturaSiberica, vars kvalitet bekräftas av specialiserade certifikat.

  Också i det globala nätverket kan du se ett stort antal nätbutiker med ett otroligt stort utbud av schampon av organiskt ursprung. Bland det stora urvalet hittar du exakt den som passar dig och din hårtyp uteslutande.

  recensioner

  Tatyana: Nyligen började jag använda ekologiskt schampo. Jag vill notera hårets torrhet, deras entanglement och den snabbaste möjliga föroreningen.

  Olga: Först tyckte jag inte om organiskt schampo, det passade mig bara inte, men jag slutade inte använda den. Senare blev håret van vid sådan mjuk botemedel, och resultatet är helt enkelt fantastiskt.

  Ksenia: Någon gång efter att du använt detta schampo bör håret tvättas mindre ofta och de växer med maximal hastighet.

  Vad är resultatet?

  Organiska schampon idag är otroligt populär och har redan dragit uppmärksamheten hos ett stort antal kunder.

  En av de främsta fördelarna med naturliga schampon är att de innehåller maximalt användbara ämnen som inte orsakar några allergiska reaktioner. Ett annat stort plus är natriumlaurylsulfat i kompositionen. Dessa schampon ger fullständig vård för ditt hår.

  Ekologiska schampon består endast av sina naturliga ingredienser och försiktigt bryr sig om hår, från rötterna till spetsarna.

  Videoredigering av organiska hårprodukter

  Vi erbjuder dig en video recension av schampo och balm för varje hårtyp med en extremt naturlig komposition. Personlig erfarenhet hjälper dig att välja rätt alternativ för dig.

  Hur man väljer ett organiskt hårschampo

  Artikelns innehåll:

  1. Beskrivning och sammansättning
  2. Användbara egenskaper
  3. Kontraindikationer och nackdelar
  4. Välja schampon för hår
   • fettsyra
   • Torr och spröd

  5. Ekologiska Shampoo Recept

  Organiskt hårschampo är en lotion som inte innehåller dofter, färgämnen, silikon och parabener. Dess sammansättning innehåller bara naturliga ingredienser och växter odlade utan användning av kemiska gödningsmedel.

  Beskrivning och sammansättning av organiska schampon

  Naturligtvis är ett sådant verktyg ganska svårt, eftersom organiska komponenter har en mycket liten hållbarhet och kan leda till delaminering. Men med rätt urval av ingredienser för att göra ekologiskt schampo ganska riktigt.

  Ungefärlig sammansättning av organiskt schampo:

   Mjuk tvättbas. De vanligaste schamponerna innehåller natriumlaurylsulfat, vilket gör att de kan skumma. Men dessutom torkar substansen håret och bidrar till utseende av mjäll. Som en del av ekologiska produkter finns en mild tvättmedel bas, som består av monoglycerider och betainfettsyror. Alla konserveringsmedel ersätts med sorbinsyra och citronsyra.

  Naturliga oljor. De mättar krullarna med vitaminer och ger dem glans, och produkten har en trevlig arom.

  Extrakt av växt örter. Ofta är hela schamponet tillverkat av termiskt vatten eller ett avkok av örter. Det hjälper till att minska krullarnas torrhet och förbättra deras hälsa.

 • Vitaminer och basoljor. Dessa komponenter läker krullarna och mättar dem med glans. Dessutom är hårsäckens näring förbättrad, håravfallet stannar.

 • Organiskt schampo innehåller inte lauryl och laurethulfater. Dessa komponenter gör kompositionen skummig, men samtidigt tar de bort mycket talg, vilket bidrar till utseende av mjäll. Håret blir tråkigt. Dessutom innehåller det organiska medlet inte komponenter av animaliskt ursprung: i sammansättningen av sådana schampon finns det inget blod, fett och andra vätskor och vävnader från djur. Eftersom det inte finns några dofter och blomkompositioner i kompositionen är lukten av produkten subtil.

  Organisk shampooförpackning är gjord av återvunnet material - det är återvunnet plast eller papper. Ett sådant tillvägagångssätt hjälper till att bevara naturen och förbättra den ekologiska situationen. Verktyget är inte testat på djur, det vill säga laboratorietester utförs utan användning av råttor, hundar och katter.

  För att kunna välja organiskt schampo bland ett stort utbud av produkter för att tvätta håret, bör du vara uppmärksam på märkningen. Vanligen på framsidan har inskriften "Organic", "Bio", "Eco".

  Användbara egenskaper för organiskt schampo för hår

  Med hjälp av bara naturliga ingredienser skadar organiska schampon inte håret, men stärker dem snarare.

  Fördelarna med organiskt schampo:

   Förbättrar tillväxten av lockar. Detta är möjligt tack vare organiska syror. De stimulerar blodflödet till glödlamporna, vilket förbättrar nutritionen hos lockar.

  Bidrar till försvinnandet av mjäll. Detta är möjligt på grund av örtdekok som förbättrar hårets näring och fuktar huden. Därför visas inte mjäll.

  Förhindrar splittrade ändar. Ofta ingår i kompositionen av det organiska schampotet vegetabiliskt protein, vilket bidrar till "limning" av håret.

 • Det ger glansglans. Curls blir glänsande tack vare fruktsyror och basoljor.

 • Kontraindikationer och nackdelar med organiskt schampo

  Eftersom sammansättningen av denna schampo endast är naturliga ingredienser, finns inga kontraindikationer för deras användning. Ett undantag är den individuella intoleransen hos vissa specifika växtkomponenter.

  Organiska tvättmedel har dock ett antal funktioner och negativa aspekter:

   Dåligt skum. På grund av detta kan förorening inte helt avlägsnas. Du måste tvätta håret flera gånger.

  Ha en flytande konsistens. Således slutar ett sådant verktyg mycket snabbt, och du måste köpa en ny flaska.

  Tvätta inte silikon. Detta gäller även andra fastsättningskomponenter som används i skum och hårsprayer. Vi måste använda schampo, som innehåller laurig och natriumsulfatlaurat.

 • Dåligt klara av tjockt hår. På grund av den lilla mängden skum som bildas penetrerar sådana medel inte alla delar av huvudet.

 • Välja de bästa organiska hårschamponerna

  Nu i butiker och apotek presenteras en stor mängd organiska schampon för tvättning av krullar. De skiljer sig åt i komposition och pris. Berömda märken är inte billiga, inhemska - billigare.

  Den bästa organiska shampooen för fet hår

  Fatkrullar behöver särskild vård. De kan inte tvättas med mycket varmt vatten, eftersom det stimulerar produktionen av talg. Med tiden försämras hårets tillstånd. Sammansättningen av organiska produkter för att tvätta oljigt hår bör innefatta antiseptika och torkmedel, såsom teolja, nässla, tåg.

  Översikt över organiska schampon för fettkrullar:

   DESERT ESSENCE "Röd hallon". Shampoo känd tillverkare, gjord på basis av löv och juice från bär av röda hallon. Kan användas dagligen. Det minskar hårets fettinnehåll och returnerar glansen till det. Kostnaden för ett rör av 237 ml - $ 14. Medför dåliga skum och förbrukas snabbt.

  NATURA SIBERICA. Det finns ingen laurylsulfat, såväl som parabener. Innehåller hallon och cedertrakt. På grund av närvaron av C-vitamin reglerar den talg. Följaktligen minskar fettinnehållet över tid. Recensioner av produkten är mycket bra, eftersom skummen skumas väl och ekonomiskt konsumeras trots den naturliga sammansättningen. Kostnaden för en flaska på 400 ml - 7 dollar.

  Shauma "Sju örter". Kompositionen omfattar kamille, humle och rosmarin, vilket eliminerar alltför högt fettinnehåll av lockar. Dessutom bidrar shampooen till att stärka håret. Detta är möjligt på grund av innehållet av vitaminer och eteriska oljor. Kostnaden för en flaska på 225 ml - 1,5 dollar.

  Rengör linje med kalendula. Detta är ett utmärkt verktyg som görs på grundval av decoctions av örter. Shampoo innehåller 80% avkok. Den innehåller också calendula, salvia och vinrör. Rengör försiktigt och hjälper till att minska fettet utan ytterligare torkning. Kostnaden för en flaska på 400 ml - 2 dollar.

 • Grön mamma med svarta vinbär och nässlor. Billig och mycket effektiv schampo. Innehåller vitaminer E och C. Hår efter applicering - mjuk och fluffig. Dessutom en bekväm flaska med dispenser, vilket gör att du kan spara pengar. Kostnaden för en flaska på 250 ml - 3-4 dollar.

 • Förteckning över organiska schampon för torrt och sprött hår

  Sådana verktyg - bara en gudstjänst för vård av torra lockar. När allt kommer omkring, torkar schampo med laurylnatriumsulfat nagelbandet och bidrar till dess lossning. Med tiden blir strängarna tråkiga och livlösa.

  Översikt över organiska schampon för torrt hår:

   Avalon Organics för torrt hår. Produkten innehåller extrakt av mango och ingefära. Dessa substanser stimulerar blodcirkulationen i glödlamporna och mättar krullarna med fukt. Skumschampo är inte så bra, så flödeshastigheten är ganska stor. Kostnaden för en flaska på 414 ml - 20 dollar. Bättre att använda med luftkonditionering från denna serie.

  "Jojoba" Jason. Jojoba extrakt skyddar locken från att torka ut och stimulerar restaureringen av nagelbandet. Produkten innehåller inte laurylsulfater och parabener, vilket stimulerar återställandet av lipidmetabolism. Följaktligen blir strängarna skina och friska. Kostnaden för en flaska på 473 ml - 21 dollar.

  Planeta organiska. Billig och ganska effektiv schampo. Det används för att återställa torra och skadade lockar. Innehåller klorofyll och druvfröolja. Vitaminerna C, E och PP närmar sig hår och mättar dem med fukt. Kostnaden för en flaska på 280 ml - 3 dollar.

  Logona. Tillverkad av ekologiska råvaror. Produkten innehåller flytande silke, veteproteiner och kalendulaxtrakt. Dessa ämnen återställer skadade och mycket torra strängar, vilket ger dem glans. Kostnaden för en flaska på 250 ml - 8 dollar.

 • Lavera. Som en del av produkten finns rosa mjölk, fuktgivande hårkutik. Genom tiden minskar hårets porositet, glänsande avkastning. Ingredienser inkluderar avokadoolja och jojoba. Verktyget är ett lagerhus av vitaminer. Askorbinsyra stimulerar blodcirkulationen. Kostnaden för en flaska på 200 ml - 7 dollar.

 • Ekologiska Shampoo Recept

  Organiska schampon av kända tillverkare är dyra och mycket snabbt förbrukad. Det mest intressanta är att sådana verktyg kan förberedas oberoende av produkterna, vilket alltid finns till hands.

  Organiska schampo recept:

   Med senap. Senap stimulerar tillväxten av lock och förbättrar blodcirkulationen. Denna typ av medel rekommenderas att gälla vid förlust av strängar. Häll 20 g senapspulver i en behållare. Injicera lite varmt vatten tills en krämig smink erhålls. Fukt krullarna med varmt vatten och applicera den kokta pastan. Massage lite och låt i 2-3 minuter. Skölj med en sval dusch och massera huden.

  Med äggula. Våra farmödrar använde ofta kycklingägg för att tvätta lockar. De har mycket proteiner och vitaminer. Det är nödvändigt att noga separera äggula och slå den lite. Fuktar håret, överför äggula till det. Massera lite, massaskummen. Skölj sedan med varmt vatten. Skölj med en svag lösning av citronsaft.

  Med bröd. Använd endast gammalt rågbröd. Det är nödvändigt att suga det i 20 minuter i varm mjölk. Vrid det kylda brödet i en viskös gröt med en mixer. Applicera grus på fuktigt hår. Massage och lämna i en tredjedel av en timme. Tvätta noga krullarna i varmt vatten.

  Med lera. Häll två skedar av lerpulver med varmt vatten och gnugga. Försök att inte bilda klumpar. Ange några droppar tea tree olja och lavendel. Applicera puréen på rötterna. Lite massagekrullar. Det är nödvändigt att kompositionen stannade på strängar om 10-12 minuter. Avlägsna med mycket vatten.

  Med en banan. Skala banan genom att ta bort de fibrer som finns på toppen. Separera vit och äggula. Lägg till mashed banan äggula och juice av en halv citron. Slå grundligt och applicera på rötterna. Sträck resten av blandningen över hela längden. Massage i 2-3 minuter. Skölj noggrant med varm citronsaft.

  Med ärter. Mala torra ärter i en mixer till ett mjölstillstånd. Ange lite kokande vatten och lämna över natten. Under denna tid kommer mjölet att svälla. Applicera pasta på rötterna och massage. Detta verktyg absorberar perfekt fett och skräp. Skölj med rikligt med rinnande vatten.

  Med vodka. Detta är ett utmärkt verktyg för att stimulera tillväxten av lockar. Häll 50 ml vodka i behållaren och tillsätt 2 äggulor. Skaka pastan noggrant. Resultatet ska vara en flytande massa. Häll den över rötterna och massera lite. Tvätta av med varmt vatten. Använd inte mycket varmt vatten, annars äggulan koagulerar.

  Med gelatin. 10 g gelatin häll kallt vatten och låt i 20 minuter. Torka den resulterande gelén och tillsätt 20 ml olivolja. Tillsätt ytterligare 30 ml äppelcidervinäger. Använd en naturlig produkt som erhålls genom att jästa äpplen. Skaka allt och häll i en flaska. Håll det i kylskåpet. Verktyget används som vanligt schampo, 2-3 gånger i veckan. Skölj helst syrgas med citronsaftvatten.

 • Med ingefära. Blender torr ingefärarot i en mixer. Tillsätt lite vatten och äggula till pulvret. Pound försiktigt för att undvika klumpar. Klistra in rötterna och lite massage. Tvätta av efter 5-7 minuter. Ginger stimulerar blodflödet och förbättrar tillväxten av strängar.

 • Hur man gör ett organiskt schampo - se videon:

  Högkvalitativa naturliga schampon: Produktfördelar, fördelar, nackdelar och rankning av de bästa tillverkarna

  De flesta av schamponerna på kosmetiska marknaden består av kemiska element, av vilka några har en destruktiv effekt på hårstrukturen (sulfater, parabener etc.). Ett alternativ till dessa produkter är schampon, som är baserade på organiska komponenter (extrakt av örter, blommor, extrakt av olika växter, naturliga oljor). I den här artikeln kommer vi att berätta om organiska schampon som finns på affärshyllor, beskriva fördelarna och skadorna på sådana produkter, och lista också de mest effektiva av dem.

  Produktfördelar

  Naturkosmetik innehåller inte aggressiva kemikalier baserade på naturliga produkter och organiska ingredienser.

  Ekologiska schampon är mycket populära hos både vanliga medborgare och professionella skönhetssalonger, stylister och frisörer. Sådan popularitet uppnås av användbarhetssäkerhet, liksom av ett antal positiva egenskaper:

  Fördelar och nackdelar med naturliga schampon

  Som med alla kosmetiska har organiska schampon sina egna "fördelar" och "nackdelar" som du kan lita på när du väljer en personlig vårdsprodukt:

  Hur man väljer en säker hårprodukt?

  Om du vill köpa naturligt schampo av hög kvalitet, bör du vara försiktig när du väljer en produkt, och först och främst uppmärksamma följande nyanser:

  Efter förvärv av medel är det lätt att avgöra om det är naturligt eller inte, baserat på följande tecken:

  Topp schampo (organisk) betyg

  Reparera schampo

  från tillverkaren MULSAN (Ryssland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 420 rubel.

  Formutsläpp - en plastflaska med en volym på 300 ml.

  Ingredienser (huvudkomponenter): Dagelrot extrakt, björkknoppar, eld, vetex, mandel, kamille.

  Denna naturliga produkt rensar försiktigt håret och huden på huvudet från olika föroreningar, samtidigt som det närmar sig det med fördelaktiga spårämnen och återställer den skadade strukturen. Efter applicering av "Reparationsschampo" blir håret mjukt, lättsamt och glänsande.

  Organisk "Siberian Ginseng"

  från kosmetikbolaget NATURA SIBERICA (Ryssland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 380 rubel.

  Släpp form - en flaska 480 ml.

  Sammansättning (huvudkomponenter): Extrakt av ginsengrot, tallnålar, prickly Eleutherococcus; komplex av vitaminer "C", "B" och "A".

  Medicated "Freederm"

  från företaget SHERING - PLOW (Belgien)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 570 rubel.

  Formutsläpp - plaströr med en volym på 150 ml.

  Ingredienser: Red alga extrakt; extrakt av spärrfält.

  Detta schampo är ett läkemedel som endast säljs i apotekskedjor. Den har en antibakteriell effekt och rengör försiktigt hår och hud från olika föroreningar. "Freederm" hjälper till att klara problemet med mjäll, förhindrar dess ytterligare manifestation, och lugnar och mjukar också huvudets hud.

  Naturlig "Nettle"

  från LOGONA (Tyskland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 800 rubel.

  Släpp form - 250 ml plastflaska.

  Struktur (huvudkomponenter): ett extrakt från en nässla vild; vetextrakt.

  Detta verktyg är helt naturligt, innehåller inga skadliga kemiska element. Det fuktar perfekt hårbotten och stärker krullarnas struktur. Efter applicering av detta schampo blir håret otroligt glatt, mjukt och naturligt.

  Hårschampo "Gentle condition shampoo"

  från tillverkaren av kosmetika CAUDALIE (Frankrike)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 930 rubel.

  Formutsläpp - plaströr med en volym på 200 ml.

  Ingredienser: Druvfrö extrakt; extrakt från vinodlingarna (röd och vit); vetehydrolyserat protein; provitamin "B5".

  Denna kosmetiska produkt är hypoallergen och lämpar sig för personer med känslig hud. Det släpper effektivt hårvågor, vilket ger dem otroligt jämnhet och elasticitet. Efter applicering av "Gentle condition shampoo" blir håret glänsande och glimmar i starkt ljus.

  Ekologisk grön te

  från tillverkaren AUBREY ORGANICS (USA)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 1150 rubel.

  Släpp form - 250 ml plastflaska.

  Ingredienser: hydrolyserat mandelprotein; aloe vera extrakt; nässle och grönt teextrakt.

  Mycket effektivt schampo för att återställa kraftigt skadade lockar. Effekten är märkbar direkt efter den första ansökan. "Grönt te" ger djupt rengöring, samtidigt som håret ger ljus, mjukhet och naturlig glans.

  Naturligt "Natural tech rebalancing shampoo"

  från företaget DAVINES (Italien)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 2 200 rubel.

  Släpp form - 250 ml plastflaska.

  Ingredienser: Extract av brännare, kanel och ingefära; extrahera från citronens frukt.

  Denna kosmetiska rengör huden och håret skonsamt från olika föroreningar, och hjälper också till att normalisera syrabalansen (pH-balans). De naturliga komponenterna i produkten läker olika mekaniska skador på huden (repor, sår etc.). "Natural tech rebalancing shampoo" stärker hårsäckar och provocerar deras intensiva tillväxt av strängar.

  Shampoo på grund av tvålrot "Recept mormor Agafi"

  från företaget MIRRA (Ryssland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 120 rubel.

  Släpp form - 350 ml flaska.

  Ingredienser: extrakt från calamus root (tvålrot); hydrolyserad linolja; keratin (naturligt protein); Vitamin "C".

  Detta är en budget och mycket effektiv lösning för håravfall. Shampoo är baserat på naturliga ingredienser med antibakteriell och stramande effekt. Det ger effektivt och fuktigt, näring och näring av hår och hud med fördelaktiga spårämnen, vilket gör dem mjukare och mer hanterbara.

  Förnya "Professionella element"

  från WELLA (Tyskland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 3350 rubel.

  Släpp form - en ekonomisk 1000 ml flaska.

  Ingredienser: extrakt av vattenlilja, muskus och cederträ (frön); extrakt från basilika blad.

  Detta schampo är mycket populärt bland professionella stylister och frisörer, liksom bland vanliga medborgare. "Professionella element" hjälper till att återställa skadade hårhår, och ger dem också effektiva mineraler och vitaminer, vilket hjälper till att stärka dem från insidan.

  Clearing shampoo stamcell shampoo

  från ACURE ORGANICS (USA)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 1250 rubel.

  Släppformen är ett plaströr med en volym på 235 ml.

  Ingredienser: citrongräs extrakt; organiska avokado och arganoljor; arganfrö stamceller.

  Detta verktyg är lämpligt för alla typer av hår. Den har en kraftfull läkningseffekt, samtidigt som håret rengörs helt från olika föroreningar. Naturliga oljor återfuktar lockar och mättar dem med vitaminer.

  Ekologiskt "Biodaily Bath"

  från kosmetikföretag ELGON (Italien)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 720 rubel.

  Släpp form - en designflaska på 250 ml.

  Ingredienser: Organiska oljor av muskotnöt, kli, vetex, persika, fågelkörsbär, jojoba; extrakt från plommon och olivlundar.

  Detta verktyg rengörs helt och samtidigt bryr sig om hårbotten. Den innehåller ett komplex av oljor som fuktar och mättar håret med användbara spårämnen. Efter applicering "Biodaily bad" blir hår volym, mjukhet och naturlig glans.

  Naturligt schampo "Morötter"

  från tillverkaren JA till (Israel)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 990 rubel.

  Formutgivning - kreativ flaska 500 ml.

  Ingredienser (huvudkomponenter): Hydrolyserad apelsinolja, morot (frö), mandel; Vitamin E

  Denna kosmetika har en närande och fuktgivande effekt. Det är allergivänligt, rengör försiktigt hår och hårbotten från olika föroreningar. Redan efter appliceringen av "morötter" blir håret lätt och mjukt.

  Organisk fastspänning

  från tillverkaren ECO COSMETICS (Tyskland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 490 rubel.

  Släpp form - 250 ml plastflaska.

  Ingredienser: ylang-ylang extrakt; hydrolyserad shea och macadamia oljor.

  Effektiv fuktkräm från tyska kosmetiska tillverkare. Det renar och stärker strukternas struktur inifrån, samtidigt som de fuktar och närmar dem. Efter att ha applicerat shampoo blir håret mjukt, lättsamt, lätt att kamma och skina.

  Pulveriserad "Trifoliatus"

  från tillverkningsföretaget SOAP NUTS (Ryssland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 210 rubel.

  Form release - En låda med en plastpåse som väger 100 gram.

  Ingredienser: tvålmutter (pulveriserad); provitamin "B5".

  Denna produkt presenteras i form av ett pulver som måste spädas med kokt vatten i rätt proportioner (anvisningar på förpackningen). "Trifoliatus" har en fuktgivande och skyddande effekt för håret, vilket förhindrar aggressivt inflytande på dem av yttre faktorer. Verktyget har en antibakteriell effekt och normaliserar också talgkörtlarna. Efter appliceringen "Trifoliatus" kommer håret att få en naturlig glans och extra jämn smidighet.

  Naturlig "Krim Rose"

  från tillverkaren NATURE'S HOME (Ryssland)

  Genomsnittspriset i Ryssland är 330 rubel.

  Formutsläpp - plaströr med en volym på 200 ml.

  Ingredienser: Hydrolyserad vetegroddarolja; ros och kalendula extrakt; vitaminkomplex.

  Detta verktyg är en naturlig produkt. Det närmar hår- och hårfolliklarna, samtidigt som de förstärks och mättas med fukt och syre. Med konstant användning av produkten är det möjligt att återställa hälsa, naturlig styrka och energi till håret på kort tid.

  Gör organiskt schampo själv

  Om du av någon anledning inte är nöjd med de ovan beskrivna verktygen, kan du skapa ditt eget ekologiska schampo hemma. För detta behöver du följande:

  Förberedelse: Separera äggulorna från proteinerna och blanda dem med ammoniak. Tillsätt vodka till blandningen, sedan vatten och blanda allt grundligt.

  Användning: Detta schampo används för oljigt och fet hår. Applicera kompositionen på håret, gör en mild huvudmassage i 1-2 minuter, skölj med rinnande vatten.

  Verktyget kommer att rengöra håret från smuts, lite torrt hår och hud, samt ge hår glans och glans.

  Organiskt schampo - vad är det och hur man hittar det?

  Shampoo av populära märken, som ofta blir våra vanliga följeslagare när de går på toaletten, hanterar enkelt och effektivt sina nyckeluppgifter. Väl skumma, de renar håret och hårbotten av orenheter, hjälper till att upprätthålla sitt "friska" utseende, ge glans och glans, mjuka ändarna av håret och närma sig med användbara komponenter.

  Det verkar som om det med så många positiva egenskaper är det omöjligt att prata om de moderna skadorna. Den ökade populariteten hos organiska schampon för hår tyder emellertid på att anledningen till att överge användningen av medelmåttiga schampon baserade på kemiska föreningar fortfarande är där.

  Varför ge upp konventionella schampo till förmån för organiska?

  Manen för organiska schampon är inte grundlös: det visar sig att alla högkvalitativa ekologiska schampon har ett antal betydande fördelar:

  • Ekologiska schampon innehåller bara naturliga ingredienser som samlas in av experter på miljövänliga områden, så du bör inte oroa dig för kemiska föreningar eller silikoner i deras sammansättning.
  • Organiska schampon innehåller inte silikoner, så efter att ha använt dem på håret bildar inte en speciell skyddsfilm som är karakteristisk för konventionella medel, vilket med tiden kan ge upphov till olika problem.
  • Ekologiska schampon har en lätt, diskret arom, eftersom de inte innehåller parfym.

  Det bör också noteras att organiska schampon kan bli värda konkurrenter till konventionella produkter, eftersom de också effektivt hanterar sina funktioner: eliminera förorening, återställande struktur, bidra till att förbättra hårets övergripande tillstånd.

  Varför föredrar inte alla organiska schampon?

  Många frågar frågan: "Om ekologiska schampon har många fördelar, varför har inte alla konsumenter bytt till dem? Vad kan det vara förknippat med? "

  Problemet med många organiska schampon är att de ger den önskade effekten långt från första gången, så ofta finns det frustrationer.

  När du använder organiskt schampo, kan du ofta märka att håret inte tvättas väl. Under appliceringen finns det praktiskt taget inget skum, och när håret torkar ut kan du konstatera att schampon inte gav önskad glans, lim håret och helt berövar det av sin volym. Många klagar också på att det är svårt att stila dem efter att ha använt organiskt schampo, håret ser ut som om de inte har tvättats i flera dagar.

  Experter förklarar orsaken till brist på effekt och så många besvikelser. Beslutat att försöka organiska schampo för första gången, många av oss till denna punkt är i konstant användning av konventionella produkter som innehåller natriumlaurylsulfat och laureth sulfate, olika skummedel av konstgjord ursprung, silikoner, parabener och andra substanser som permanent kan "lösa" i hårbotten med den frekventa användningen. Eftersom organiska schampon rengjordes mycket försiktigt tvättar de gradvis av resterna av dessa komponenter.

  Därför rekommenderar experter att inte bli upprörd omedelbart efter de första två användningarna av organiskt schampo, de råder lite att lida, eftersom de naturliga naturliga ingredienserna snart kommer att glädja dig med vackert och friskt hår.

  Vad är kända organiska schampon i toppet av popularitet?

  Organiska schampon skiljer sig också i deras ändamål är att väljas med hänsyn till enskilda parametrar: en typ hår (den normala typen, torr, fett), genom närvaron av problem (t ex schampo, som bekämpar mjäll botemedel mot håravfall, etc.) Firming. schampo.

  Därför kan alla välja de medel som är rätt för honom och hjälpa till att lösa ett antal enskilda problem.

  Acure Organics Citrongräs

  Ekologiskt schampo i ett kompakt rör är en universal hårvårdsprodukt. Berövad av konstgjorda ingredienser i dess sammansättning innehåller den bara naturliga ingredienser: Blackberry extrakt, granatäpple, aloe vera juice, lavendel, rosmarin rosmarin, vegetabilisk glycerin, olika oljor.

  Tack vare dessa komponenter kommer håret att bli tjockt, starkt, över tid kommer det att bli en attraktiv lysande glans, blir bättre kammad, bli mer felfri och mjukare.

  Aubrey J.A.Y. "Jojoba Aloe och Yucca"

  Detta verktyg passar bäst för tunt och svagt hår som behöver noggrann vård och restaurering. Naturliga botaniska ingredienser hjälper till att ge håret och hårbotten ett brett utbud av fördelaktiga ingredienser som gör håret friskt och starkt. Innan appliceringen ska detta organiska schampo skakas.

  Avalon Organics baserat på druvutsäde

  En av de bästa organiska schamponerna, Avalon Organics, är baserad på druvfröolja och oliver, veteproteiner, havrextrakt och många andra fördelaktiga ingredienser.

  Det här verktyget kan sätta i ordning även det mest uttömda färgade håret, skadat till följd av hård användning av hårtork och andra stylingprodukter.

  Fem organiska schampon

  Jag ska berätta om de fem bästa organiska och naturliga schamponerna, som jag lyckades försöka. Jag ska visa förpackningen, analysera kompositionerna, kontrollera skummningen, analysera priser och arbete med schampon.

  Vi kommer att utvärdera alla produkter med fem poäng:

  1. Utseende (förpackning)
  2. pris
  3. struktur
  4. Skumning (detta är väldigt viktigt när man köper schampon på mjukpav)
  5. Visningar av användning

  Det första schampot blir den mest entydiga naturliga shampoo-balsam från Creative Workshop Mirolada-Bereginya

   Utseende.

  Den vanliga plastflaskan med en skruvlock. Ingen dispenser. Bara den vanliga flaskhalsen, i slutändan är det nästan omöjligt att hälla schampo på handen utan att överdriva den. Även den vackraste illustrationen på etiketten, som jag beundrar från dag ett, räddar inte situationen. Vid användning är förpackningen obekvämt.


  utvärdering:

   Price.

  Produktens volym är 500 ml. Pris 350 rubel.
  Över 100 ml - 70 rubel
  10 ml en portion - 7 rubel

  utvärdering:

   Komposition.

  Kamomill avkok
  Avkok av havrefrön
  Nettle avkodning
  Hopavkänning
  Avkok av malurt
  Dekoktion quinoa
  Cedarsoppa
  Kokosolja förtvålad med lut
  Olivolja förtvålad med lut
  Cedarolja
  Senapolja
  Sammansättningen av eteriska oljor
  Sammansättningen av schampo är dess zest. Det är helt naturligt och fullt av alla slags användbarhet för hår och hårbotten.

  utvärdering:

   Skumning.

  Shampoo är transparent och väldigt flytande. Skum svagt. I hans fall är den bästa vänen att få ett skum vatten. Ju mer vatten, desto mer skum. Jag kan inte vänta med att prova adelfa18 med en flaska ansiktsskum med honom. Generellt, många sätt att få ett tjockt skum med detta schampo: slå med en sil, tvättduk, i en flaska (om du är intresserad kan jag skriva ett inlägg om varje alternativ i mer detalj), men det tar mycket tid, vilket gör det svårt att använda schampo.

  utvärdering:

   Visningar av användning.

  Från tillverkaren:
  Shampoo-Balm "Bereginya" (på sprit och örter) är baserat på lågens speciella egenskaper. Ett avkok av träbark närmar sig håret med kisel och många väsentliga spårämnen är därför lämpliga för hårvård som är benägen för torrhet och försvagad efter exponering för yttre stimuli. Läkande örter och oljor finns också i denna produkt och tack vare dem kommer ditt hår att få det stöd de behöver. Kamomill hjälper till att göra dem trevliga att ta på och lindra irritation, extrakt av havre kommer att fuktar hårbotten och näring med användbara ämnen. Cedargummi hjälper till att regenerera cellerna och mätta hårpärlor med vitaminer som är nödvändiga för god hårväxt. Tillverkaren kan inte bestämma vilken typ av hår och hårbotten, detta schampo, för normalt eller för torrt. Jag träffade tjejer med torr hårbotten och oh stackars tjejer, för att de ska hämta shampoo är äkta mjöl. Jag tvivlar på att detta schampo kan komma till en sådan hårbotten. Här, snarare, för den normala typen, som behöver den vanligaste rensningen, och inte super-delikat.
  Jag kan inte kalla detta schampo väldigt mjukt. Även om det förklaras som ett schampo-balsam är det väldigt långt ifrån balsam. Shampoo tvättar rötterna, rensar och läker (om du använder schampo som en mask) hårbotten. Men han torkar inte ut sitt hår, det kan användas som ett självständigt medel.
  Jag gillar att kalla denna produkt shampoo mask mer. För om du tar det som ett schampo kommer du bli besviken om du tar den som en användbar ansiktsmask med örter för hårbotten, som också rengör hårbotten, då kommer allt detta med att få skummet att hålla det på huden, vara berättigat. I mina ögon motiverade

  Foto av hår efter schampo, eller varför detta schampo inte är en balsam.


  utvärdering:

  Totalbetyg:,,,,
  PtichkaSasha rekommenderar Mirolada shampoo, Bereginya

  Andra naturliga baby ChocoLatte Herbal shampoo №3 Recovery

   Utseende.

  Billiga plastdispenser. Etiketten är alla knäckta. I allmänhet påminner det mig om att sådana klistermärken var i min barndom, där det var "glitters" blandat med något slags lim, som sedan föll av klistermärkena. Och ja, kappan föll av. På bilden är det fortfarande helt.


  utvärdering:

   Price.

  Volym 200 ml. Priset är 300 rubel.
  Över 100 ml - 150 rubel
  10 ml en portion - 15 rubel

  utvärdering:

   Komposition.

  Tvåluttag avkok
  Maskrosrotavkogning
  Mint avkok
  Kalendula avkok
  Linfröbuljong
  Nettle avkodning
  Bearberry decoction
  Avkok av kalamusrot
  Aloe Vera
  Kaliumsalter av kokosnötolja - Kokosolja utvisad med kaliumalkali
  Kaliumsalter av olivolja
  Kokosolja
  lecitin
  Xantangummi är en naturlig gel före detta
  D-pantenol
  CO2-nässlextrakt - koncentrat, erhållen från koldioxid komprimerad till flytande tillstånd
  Koldioxidtympextrakt
  Koltorns extrakt från havtorn
  CO2-hallon extrakt
  Veteproteiner
  keratin
  Citron Essentiell Olja
  Cypress Essential Oil
  Ylang Ylang Essential Olja
  Rosewood eterisk olja
  Kolloidalt silver-konserveringsmedel Här är kompositionen klokare, men i det hela taget är det naturligt, det är inget fel med det.

  utvärdering:

   Skumning.

  Shampoo har konsistens av en gel, och det finns regelbundet bitar av "något", förmodligen örter. Gulaktig är så tjock, men den skummar hårt. Ändå är vi vana vid att shampoo ger ett tjockt skum på detta:

  utvärdering:

   Visningar av användning.

  Även om jag hittade några nackdelar i schamponet, men i arbetet är det väldigt trevligt. När de tvättar hårbotten, kyler den här håret hårbotten en liten, vilket är väldigt avslappnande. Jag vet inte varför, men det är efter detta schampo, jag känner att huden är bra.

  Från tillverkaren:
  För torrt och skadat hår. Minskar torrhet och skört hår, återställer sin struktur, mjukhet, jämnhet och lägger till glans. Naturligtvis säger tillverkaren nonsens. Detta schampo uppfyller inte dessa löften. Han tvättar bara hårbotten väl, lite tror jag att örterna och etrarna lyckas "lämna ett märke" i hårbotten, men inte mer.

  utvärdering:

  Totalbetyg:,,,,
  PtichkaSasha rekommenderar inte ChocoLatte №3 schampo

  Det tredje naturliga schampotet som jag försökte Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo

   Utseende.

  Den här gången är flaskan vacker och av hög kvalitet. Retractable dispenser, som är bekväm att styra mängden produkt som strömmar.


  utvärdering:

   Price.

  Produktens volym 325 ml. Pris 630 rubel
  Över 100 ml - ca 210 rubel
  För 10 ml en portion - cirka 21 rubel

  utvärdering:

   Komposition.

  vatten
  Dekylglukosid Naturlig Socker Surfaktant
  ris
  Natriumkocoylhydrolyserad soja naturliga proteiner milda tensider
  Aloe Vera
  glukos
  Xantangummi är ett naturligt gelningsmedel
  parfym
  Citronsyra
  Hunden steg rödbrun
  glycerol
  Almond sött
  Arganolja
  grapefrukt
  Glukosoxidas - Antimikrobiellt medel, konserveringsmedel
  Laktoperoxidas - Naturligt antibakteriellt
  macadamia
  Tocopherolacetat-Vitamin E
  Askorbinsyra
  Linolsyra
  åkerfräken
  hästhov
  Calendula officinalis
  kamomill
  Melissa officinalis
  Japanska kaprifolblommor
  angelika
  krysantemum
  Vanlig fänkål
  Vanliga humle
  Linolensyra
  magnolia
  ginseng
  Som en del av naturliga ytaktiva ämnen och gelning, aloe vera, alla typer av användbara växter. Shampooet är inte testat på djur och är helt organiskt.
  utvärdering:

   Skumning.

  Gelens konsistens. Det ger ett tjockt skum, vilket är väldigt coolt för ett naturligt schampo. Vanligtvis är detta skum i schampon med mer aggressiv pav Vi får se detta i följande produkter

  utvärdering:

   Visningar av användning.

  Från tillverkaren:
  Fuktberikad schampo återställer torrt, sprött hår och gör dem mjuka, strålande och hanterbara. Det har en lätt arom av kaprifol! Sjampo kan faktiskt kallas fuktgivande, eftersom det innehåller aloe vera gel, vilket är en utmärkt fuktkräm. Surfaktanten i kompositionen är väldigt mjuk, rengör huvudet noggrant. Jag har testat det här schamponet i nästan en månad nu, och jag märkte att det rengör håret mycket försiktigt, effektivt men utan att tvätta det för att knäcka. Jag tycker att detta schampo är perfekt för känslig hårbotten och torrt hår.


  utvärdering:

  Totalbetyg:,,,,
  PtichkaSasha rekommenderar Aubrey Organics schampo, Honeysuckle Rose

  Naturens portens fjärde organiska fuktgivande schampo med Aloe Vera och Macadamia Oil

   Utseende.

  Flaskan, men mycket billig, men väldigt söt. Först blev jag fascinerad av valet av färger. Detta är en av favorit och trevlig för min ögonskugga av grönt. För det andra, vackra blommor. I allmänhet en estetiskt tilltalande flaska med en dispenser. Dessutom luktar schamponet med något tropiskt, det ställer stämningen. Locket har ännu inte fallit, men jag tror att det ska falla en gång, som Chocolatte shampoo.


  utvärdering:

   Price.

  Produktens volym 532 ml. Pris 470 rubel.
  100 ml för ca 95 rubel
  för 10 ml en portion - ca 9,5 rubel

  utvärdering:

   Komposition.

  vatten
  Kakamidopropylhydroxysultain tensid. Det har ett syntetiskt ursprung. Farligt för känslig hud.
  Isetionatkocoylnatrium-ytaktivt ämne
  Dinatriumkokoamphodiacetat - tensid. Farligt för känslig hud.
  Laurylglykosid-ytaktivt medel av naturligt ursprung
  glycerol
  Aloe Vera
  pantenol
  macadamia
  jojoba
  gurkört
  Tocopherolacetat-vitamin E
  Askorbinsyra
  nässla
  Avokado olja
  violett
  Ascorbylpalmitat är ett derivat av vitamin C. Ett konserveringsmedel av naturligt ursprung.
  Polysorbat är en syntetisk tvilling. Orsakar irritation på skadad hud och slemhinnor.
  Leikonostok / Fermenterad rötradisolfilt - Naturligt konserveringsmedel
  Hydroxipropylmetylcellulosa är ett syntetiskt förtjockningsmedel. Kan innehålla skadliga föroreningar.
  Natriumhydroxid - naturligt alkali
  Fenoxietanol är ett giftigt konserveringsmedel
  Glyceryl-undecylenat är ett emulgeringsmedel. Ögonkontakt orsakar irritation.
  Citronsyra
  parfym
  Sjampoen har syntetisk pav, tvilling, förtjockningsmedel och giftigt konserveringsmedel. Detta schampo kan inte kallas naturligt, men det passar in i ramen för organiska. I princip är dessa komponenter (syntetiska) inte skadliga för kroppen, de kan i värsta fall leda till irritation och ett giftigt konserveringsmedel kan vara skadligt endast om det ackumuleras i kroppen.

  utvärdering:

   Skumning.


  Denna gelschampo skumar mycket ovanligt. Detta är speciellt känt när det appliceras på hårbotten. Det verkar som att du tvätta håret, det finns inget uppenbart skum, men när du tvättar det, tvättas ditt hår. Shampoo skumar mycket små bubblor, men alla tvättar smidigt sitt hår bekvämt.

  utvärdering:

   Visningar av användning.

  Detta schampo är också mycket försiktigt och rensar försiktigt hårbotten. I kompositionen finns aloe, för det här kan du prata om lite fukt. Tvätts väl, men inte att pipa. Ej lämplig för känslig hårbotten och älskare av naturlig vård.
  Från tillverkaren:
  Ett pålitligt alternativ till friskt hår från Nature's Gate. Hudvårdsproceduren har blivit ännu mer ansvarsfull. Vårt fuktgivande schampo med aloe vera och macadamia olja rensar håret noga tack vare den unika kombinationen av aloe, macadamiaolja och pansies. Perfekt för torrt / skadat hår. Shampoo uppfyller alla angivna krav. Det passar verkligen torrt hår, men passar också normalt. Rengör försiktigt, men inte tack vare "kombinationen av aloe och pansies", naturligtvis, men fortfarande mjuka tensider.

  utvärdering:

  Totalbetyg:,,,,
  PtichkaSasha rekommenderar naturens portschampo med aloe vera och macadamiaolja

  Madre Labs senaste organiska schampo kallas Thickening Shampoo Citrus Squeeze

   Utseende.

  En sådan flaska mörk plast med en glidande lockdispenser. Det luktar citrus i näsan. Förpackningen är stark, etiketten på shampoo är vacker.


  utvärdering:

   Price.

  Volym av 414 ml. Pris 440 rubel.
  Över 100 ml - ca 110 rubel
  10 ml en portion - cirka 11 rubel

  utvärdering:

   Komposition.

  vatten
  Natriumlauroylmetylisetionat-pav
  Cocamidopropyl hydroxysultain - syntetisk pav, förtjockningsmedel och balsam
  Isetionatkokoylnatrium-pav och balsam
  Coco-Glucoside Natural Pav
  Häxkvast
  Natriumklorid
  Natriumbensoat är en konserveringsmedel som inte kan kombineras med C-vitamin
  Glyceryloleat - naturlig emulgeringsmedel
  Hydroxipropylmetylcellulosa - syntetisk pav och förtjockningsmedel
  Hydroxiacetofenon - syntetisk konserveringsmedel
  Pantenylhydroxipropylsteardimoniumklorid - syntetisk fuktighetskräm och balsam
  pantenol
  Aloe Vera
  lavendel
  Orange söt
  Fitantriol - syntetisk luftfuktare, balsam och antiklumpningsmedel
  bergamott
  glycerol
  Japansk Eriobothria Blad Extract
  quinoa
  lin
  pelargon
  citron
  salvia
  äpple
  vanilj
  patchouli
  majs
  Bob vanlig
  solros
  biotin
  Natriumhydroxid är en naturlig alkali som reglerar pH-nivån
  Citronsyra Sammansättningen innehåller många konditioneringsämnen men av syntetiskt ursprung. Också skaparna skapade, som jag tror, ​​en överblick när det gäller att skapa ett schampo och tillsätta ett konserveringsmedel som inte kan kombineras med C-vitamin, för reaktionen börjar och komponenten blir giftig i citruschampo. Kompositionen är också organisk men långt ifrån naturlig.

  utvärdering:

   Skumning.

  Gelschampo ger tjockt skum. Förmodligen den tjockaste av allt, som beskrivs av mig, schampon.

  utvärdering:

   Visningar av användning.

  Från tillverkaren:
  Shampoo för att öka hårdets densitet med biotin och komplex-B Jag håller med om att detta schampo visuellt ökar hårets tjocklek men inte på bekostnad av vitaminer B, men på grund av att det är ganska svårt och öppnar hårvågorna. I princip luras de inte här. Men behöver vi en sådan "täthet"?
  Även om det i kompositionen och många konditioneringsämnen och mjuka pavar är schampo allt som är exakt för mig, mycket aggressivt. Han tvättar oljan från första gången, sköljs för att pipa. Jag tycker inte om det när schampon tvättas till en squeak. Jag vill se lös, mjukt, rent hår, fuktad hårbotten och att inte känna denna knäcka. Men oljan, som jag sa, tvättar med ett knäck.

  utvärdering:

  Totalbetyg:,,,,
  PtichkaSasha rekommenderar inte Madre Labs, Tjocklek B Komplex Biotin Shampoo Citrus

  Som du kan se har jag ännu inte hittat en absolut favorit. Så ser verkligen fram emot dina rekommendationer om några andra naturliga schampon. Jag hoppas att min recension visade sig vara användbar för någon, för jag läste ofta förfrågningar om att rekommendera organiska schampon i alla hårgrupper.
  Tack för din uppmärksamhet! Bra med dig hoho  Nästa Artikel
  Hur man sköljer håret efter tvättning: De bästa recepten