Ammoniac Corrector Estel 0-00A - recension


Exakt samma resultat kommer du att misslyckas. Om det görs utan förtydligande blir det en gyllene nyans. Du kan försöka (om rötterna inte är väldigt odlade) 9/16 på 3% oxid i 30 minuter (detta är från Estel Deluxe). Det är lämpligt att försöka först på flera strängar och på en osynlig plats (till exempel någonstans på sidan, utan att påverka hårets regionala linje). Det är viktigt att inte överdriva färgen.

Jag gör det regelbundet. Idag låt oss göra det igen. Åh, det var nödvändigt att ta en bild. Basen var mellan 7 och 8. Resultatet var det tydligaste 9/113 (om det fanns i paletten). Och 1,5% kan höjas till 1,5-2 toner. I min praxis är teorin inte alltid sann.

Men det är otur: i Estelle är exponeringstiden 35 minuter, och om du överdriver färgen kommer det inte att hända något hemskt, för att Efter 35 minuter slutar färgen sin aktiva verkan på håret. Här, särskilt den 9: e raden, kommer den inte att blekna.
Men om du inte behåller, kommer färgen att lida, för under de senaste 5 minuterna är fixeringen av färgen i håret.
Dessa informationstekniker Estelle.

Pyaggi skrev: Tydligen inte för två, men för tre:

Men det är otur: i Estelle är exponeringstiden 35 minuter, och om du överdriver färgen kommer det inte att hända något hemskt, för att Efter 35 minuter slutar färgen sin aktiva verkan på håret. Här, särskilt den 9: e raden, kommer den inte att blekna.
Men om du inte behåller, kommer färgen att lida, för under de senaste 5 minuterna är fixeringen av färgen i håret.
Dessa informationstekniker Estelle.

Flickan kommer sannolikt att smälta sig eller med hjälp av sina vänner. Parietalzonen, som den kommer att smälta i början av, kommer att fixas 5 gånger vid slutet av exponeringen på 30 minuter (och kanske 10). Jag respekterar verkligen Estel-tekniker, men efter 35 minuter fortsätter färgens effekt (trög sanning). Så om du överexponerar för att få en mycket oönskad gyllene nyans.

Hur tänder håret 2 3 toner. Brightening hår kefir. Förtydliga hemligheter för nybörjare.

Artikeln hjälper dig att välja en metod för att tända håret hemma utan att använda speciella färgämnen.

Vanlig hårfärg stämmer ibland, och inte varje kvinna bestämmer sig för att förstöra håret med färg. Men det är möjligt att lätta håret med flera toner med komponenter av exklusivt naturligt.

Hur tänder håret hemma

Lättnadshår hemma med folkmedicin är otvivelaktigt annorlunda än ljussättning med färg inte bara av grad av förtydligande, men också av effekten på håret.

Peroxid Brightening Hair

För att förbättra effekten av både det diskuterade gräset och andra metoder, som kommer att beskrivas nedan, är det värt att investera i kamilleschampo för lätt hår. Det hjälper lätta håret och kan ge gyllene reflektioner. Nyligen är den naturliga rabarbernas växande popularitet roten till rabarber. Det finns många åsikter om beredningen av växten. Vissa tror att endast torkad rot har förtydligande egenskaper. Rabarberkompost kan också lindras, vilket vi kan skölja efter tvätt.

Vad du behöver veta innan lätta ditt hår med naturliga ingredienser hemma:

 • Resultatet kan ibland vara oförutsägbart. Detta gäller särskilt för tidigare målat hår. Du kan få en nyans som inte kommer att glädja dig alls. För att undvika detta, testa den valda färgmetoden på en separat sträng.
 • Kardinalförtydligande får du inte. 1-2 toner - det mest realistiska resultatet. En del hår ger sig dock bra för att bli lättare, och efter flera procedurer kan den behaga dig med sin vackra ljuston.
 • Var beredd att upprepa procedurerna. Om ditt hår är blont, kan vissa recept ge resultat efter den första ansökan. Men för att inte bli upprörd, förbered dig mentalt för att det är nödvändigt att använda masken flera gånger.
 • Många recept kräver att du applicerar en mask på ditt hår i flera timmar. Om du inte har stort tålamod, så är den här metoden inte för dig.
 • Hår efter nationell ljussättning, som regel, lydig, vacker och mjuk. Det enda undantaget är ljussättningen av huset med icke-naturliga komponenter, såsom väteperoxid, brunn eller naturlig citron, som kan torka hår.

Kanel Brightening

Kanel är en av de mest populära folkmedicin för lättare hår. Dess prevalens beror på flera faktorer:

Vanliga blekningsegenskaper inkluderar även citron. Många människor underskattar det, men lime limejuice i kombination med solljus kan fungera underverk. Det är också värt att lägga några droppar citron till schampo. Hårfärg med väteperoxid är säkrare än att använda lätta produkter som finns tillgängliga på apotek. Detta är emellertid ett riskabelt sätt. Detta kan leda till håravfall, vilket gör håret ömtåligt, sprött, torrt och mycket känsligt.

Väteperoxid eller väteperoxid är en av de mest använda produkterna för hemmabruk. Det användes årtionden sedan. Hydrerat vatten lyser försiktigt hårets ränder. För en mer märkbar effekt, upprepa behandlingen var 3-4 dagar. Att minska håret med väteperoxid försvagar hårets tillstånd. Det kan torka ut och orsaka splittrade ändar. Hår kan bli skört, sprött och har ingen glans.

 • Kanel gör håret tjockare när du använder en mask
 • Kanel kommer inte att skada ditt hår.
 • I kombination med andra ingredienser kommer det att lätta ditt hår.
 • Korrekt förberedda och använda masker med kanel gör ditt hår vackert och glänsande (läs maskerna recept nedan)

Hårmask med kanel för lättnad

Hårfärgning av väteperoxid - steg för steg

På detta sätt kommer du också att distribuera produkten där den inte har sprutats.

Vatten oxideras i hårtorkar

 • 30 gram kanel för hela längden av hår av medellängd
 • 3 msk. skedar av flytande honung. Om honung är förtjockad smälta i ett vattenbad.
 • 4-5 Art. Skedar av fuktgivande balm eller hårmask

 • Blanda honung och kanel först.
 • Lägg till balsam eller mask
 • Rör till en jämn konsistens.
 • Masken ska inte vara för tjock för att kunna jämnt applicera på håret.

Vatten med en koncentration på 6% lättar håret med 1-2 ton. För att lätta håret upp till 3 ton används 9% oxidationsmedel. Applicera en produkt med en koncentration av väteperoxid i håret kan orsaka irritation och irritation i huden. För oxidativ färgning används 12% oxiderat vatten. Gör hårfärg mer levande med 5-6 ton. Frekvent hårfärgning med en produkt av sådan hög koncentration kan skada håret och göra att det kräver flera månaders regenerering.

 • Oönskade hårfärger kan avlägsnas med en skumdämpande schampo.
 • Träffa andra.
 • Är du trött på att dö?
 • Har du högt hår?
Lightening är inte ett problem, även om den ursprungliga färgen är en mörk nyans, speciellt vid användning av intensiv blekmedel, som dessutom innehåller en ljus färghållare. För att undvika obehagliga överraskningar måste du göra lätta droger på en remsa. Men kom ihåg att radikala förändringar är mycket väl representerade på korta hårlängder.

 • Tvätta håret och gå i 5 minuter med en handduk på huvudet för att ta bort överskott av fukt från håret.
 • Applicera masken på vått hår jämnt. Belägga varje sträng för att uppnå jämn ljusning. Du kan inte bara applicera hela längden, men också på ändarna i ett försök att få en vacker Ombre
 • Efter applicering sätta i håret i en påse och värm upp det lite.
 • Vik en handduk över förpackningen
 • Efter 30 minuter kan handduken avlägsnas
 • Med ett paket på huvudet måste du ta minst 4 timmar. Du kan maska ​​och gå och lägga dig. Effekten kommer bara att intensifieras från ett sådant steg.
 • Tvätta noggrant med varmt vatten. Kanelkorn tvättas ganska svårt
 • Du kan tvätta med schampo
 • Torrt hår och utvärdera resultatet

Badbelysning - vad är det?

Detta beror på att annars strålande ljussättning kan skada håret. Det är nödvändigt att använda färgade hårvårdsprodukter. Denna behandling baseras på användningen av alla effekter av schampo, schampo och balsam på håret. Alla dessa tre produkter bildar en ovanlig blandning med en mycket lägre koncentration av väteperoxid än ren blekmedel. Ofta bestämmer kvinnor denna behandling på grund av försvagningseffekten, som är tunnare och håret kvarstår utan allvarliga skador.

Viktigt: lätta hår på detta sätt kräver flera tillvägagångssätt (speciellt för mörkt hår). Varje gång färgen blir ljusare

Om du inte ser önskad ljuseffekt, ska du inte avskräckas. Håret efter en sådan mask ser väldigt bra ut.

Kanelfärgning: före och efter

Framgångsfoto

Lightening - huvudprodukter

Endast torrhet, i större eller mindre utsträckning, kan uppstå. Men kom ihåg att för många blixtar på detta sätt kan börja ge oss tecken. Därför är det mycket viktigt att ta hand om tillståndet av vårt hår mellan baden. För att förbereda förtydningsförfarandet behöver vi flera produkter. Självklart, den första och viktigaste. Det är värt att komma ihåg att när du köper bör du ta hänsyn till kapaciteten, eftersom det för kort hår endast krävs ett paket, och i slutändan är det kanske inte tillräckligt. Shampoo är viktigt eftersom vi använder det under reliefproceduren tillsammans med det ovan nämnda vitare.

Kanel lysande före och efter. Resultatet efter systematisk användning av masken i sex månader

Kanelbehåring: recensioner

Efter att ha läst recensioner av tjejer om denna metod för förtydligande kan vi dra slutsatsen:

Hur tänder håret med citron?

Detta gör blandningen bättre än pengar, och det finns inga problem med att applicera det på håret. Dessutom, ju mer vi lägger till, ju mer vi minskar koncentrationen av ljusstyrka. För att inte tala om hemmet, som också kan ge tillfredsställande resultat utan kemisk skada på glödlamporna i vårt hår. Det vanligaste och mest naturliga sättet är att använda kamille, som sköljer håret speciellt med schampo. Tyvärr är det på grund av dess näringsmässiga egenskaper värt att komma ihåg att det ofta är torrt.

Det är därför det rekommenderas för dem som är benägna att feta hår. Ett annat alternativ är att använda en mask av honung, vatten och citron. Det ska expanderas i hår och lämnas åtminstone de kommande två timmarna. Först efter den här tiden kan du få de önskade effekterna.

 • En ljuseffekt är möjlig men inte mer än 2 toner.
 • För att uppnå ljusning av mörkt hår blir det ganska svårt
 • Om första gången såg du inte effekten - upprepa proceduren. Ibland tar det 5 procedurer för att uppnå effekten, och ibland ger 1 procedur redan resultat.
 • Blont hår kommer sannolikt att få en vacker ashskugga, och yellowness kommer att gå bort
 • Masken är mycket effektiv för hårets skönhet och hälsa.
 • Efter den första applikationen blir ditt hår mjukt och glänsande
 • Minus masken är att du behöver 4 timmar att gå med det på huvudet, och ännu bättre att sova på natten
 • Masken är ganska dåligt tvättad från håret. För att tvätta snabbare bör du stå under duschen och separera de små hårsträngarna. Skölj varje sträng noggrant med vatten. Då har du inga problem
 • Även de tjejer som inte har uppnått effekten av lättnad, ångrar inte proceduren på grund av det resulterande vackra håret

Video om ämnet: Brightening hår med honung och kanel

Lightening hår med kefir: recensioner

Recensioner om hur lättare hår kefir nästan inte hittats. Majoriteten av recensionerna om kefir masker kommer ner till det faktum att håret efter sådana masker ser väldigt friskt ut.

Hemmagjorda ljusa hår kan gå fel, men bara när vi närmar oss ämnet klokt och med huvudet. En överdriven mängd blekmedel som inte är lätt att fördela över vårt hår kan vara en dålig idé. Men om vi tar hänsyn till alla ovanstående rekommendationer kommer det säkert att gå smidigt och utan komplikationer.

Ljusa trådar runt ansiktet är det snabbaste och enklaste sättet att få ett optiskt själv på några år. Ljust hår får oss att se yngre ut, vila och nöjda. Men inte alla av oss har råd med naturligt, ljusande hår under en exotisk semester. Ofta vill vi inte spendera för mycket tid på att experimentera i en frisör. Lyckligtvis finns det sätt på vilka vi kan få effekten av lätta hår utan att gå hem.

Därför, om du vill försöka lätta ditt hår med kefir, så kommer du inte att förlora något, utan snarare får du vackert, välskött hår.

Men vissa lyckades fortfarande få någon effekt.

Lightening kefir foto före och efter

Kefir mask för lätta hår

Kefir masker appliceras på fuktigt hår.

Medel för att lätta håret hemma

Det består i en gradvis ökning av hår från en mörk bas till en ljus spets. Men den här färgen fungerar bäst på mörkt hår och kan också göra vårt hår ser platt ut. Det består av en gradvis upplösning av banden längs hela längden av håret.

Hur gör man en dyster look perfekt?

Du kan lysa upp bara några strängar i ansiktet, liksom strängar runt ditt huvud. Denna färg får håret att bli tätt, realistiskt och upphöjt. Först av allt, kom ihåg måttlighet. Förtydligandet bör vara subtilt och naturligt, helst 2-3 toner. Strängarna bör börja några centimeter under hårets botten och gradvis lätta, så skillnaden är nästan omärkbar. Ljusa grupper ser bäst på längre hår, men de lägger också till charmen hos kortare frisyrer - var noga med att inte göra skillnaden i nyanser för stora.

Den enklaste och mest prisvärda versionen av masken med kefir är rent uppvärmd kefir. Kefir väljer fetare.

Applicera den uppvärmda kefiren över hela hårets längd, täck med en påse och en handduk. Håll masken på huvudet i 3-4 timmar. Om du lämnar masken hela natten ökar chanserna att bli lättare. Dessutom kommer ditt hår att bli väldigt mjukt och vackert.

Det är också viktigt att ta hand om lätt hår. Det är bättre att tvätta dem 3 gånger i veckan. Om vi ​​vill ha vårt hår att vara välskötta och friska, är det värt att köpa det för att mata och släta det. Produkten lyser gradvis håret, vilket ger en subtil effekt av solljus. Den stora fördelen är frånvaron av ammoniak, så att gelén inte laddar håret och är till och med lämplig för skadade trådar. Det kan användas på både torrt och vått hår. Bara massera det i valda grupper och låt det vara torrt.

Upplyst garn på våren

Gelén arbetar mer intensivt under påverkan av värme - det kan utsättas för sol eller torka. Det här är perfekt om du vill lyfta fram din frisyr, lägg lite ljus eller solstråle i ditt hår. Brightening kosmetika gör att du kan uppnå en naturlig och subtil effekt, så även om vi aldrig hade hår, har vi råd med solljus.

 • En halv kopp kefir nonfat
 • Juice pressas ut ur citron
 • 2 äggulor
 • En liten olivolja (tillval)
 • Kefir återuppvärmning
 • Slå äggulor och häll i kefir
 • Tillsätt citronsaft

Applicera masken jämnt på håret och håll i 2-3 timmar. Håll mer rekommenderas inte på grund av närvaron av citronsaft i masken. Förutom den ljusande effekten torkar citron också håret.

Ljusa håret med solljus

Vårt hår kommer att se frisk ut, färgen blir uppfriskad, och vi kommer vara redo för våren. Naturligtvis slutade många av dig med nästan svart hår, även om det verkade som vacker brons. Även om borttagning av färg är det mest radikala sättet att hantera en oväntad förändring är det ibland svårt att överleva en olämplig skugga. Det är självklart bättre att vänta tills färgen själv tvättas, men det här är en lång process, och ibland vill vi inte vänta.

Henna för lättare hår

Om vi ​​bryr oss om hårets skonsamma och naturliga ljus, borde vi vara intresserade av älskling. Blandat med vatten och används som en mask före varje tvätt kan lätta vårt hår. Detta är den mest naturliga och känsliga metoden som faktiskt fungerar, men det tar tid.

Tvätta masken med varmt vatten och schampo.

 • En halv kopp kefir
 • 2-3 matskedar honung
 • Några droppar citron eterisk olja
 • Kefir och honung lite varm
 • Blanda och uppnå en homogen blandning.
 • Tillsätt citronolja
 • Applicera på håret och håll i 2 timmar

Maskan är bra eftersom alla dess komponenter är mycket användbara för håret och var och en har individuellt lätta egenskaper.

Först efter en månad med att använda honungsmaskar kommer vi att märka en skillnad. Effekten är mer som naturligt ljus från solen. Om du vill något överklocka den här metoden istället för att blanda honung med vatten, blanda den med väteperoxid. Honung fuktar håret, så vi behöver inte oroa oss för torkning. Vi håller masken på håret i 4-5 timmar, vi borde inte applicera det före varje tvätt. Om du försiktigt sköljer färgen direkt efter färgning lägger du till läsk. Efter tvättning måste vi tvätta håret med vatten med äppel eller citronsaft.

VIKTIGT: Det första du behöver förstå för att lätta ditt hår med citron: citron torkar hår

Av denna anledning bör du vara redo att aktivt applicera fuktgivande oljor och hårmaskor efter blekningsproceduren.

Soda hjälper mer nyfärgat hår. Decolorizer kan hjälpa oss om vi vill ta bort färg efter färgning. Dekoratörer är bättre än vanliga blekmedel, eftersom de vanligtvis är mer känsliga. Självklart fungerar inte allt som vi kallar blekmedel på samma sätt - vissa har oxidationsmedel i kompositionen, till exempel de som används i ljusmedel.

Naturligtvis fungerar produkter av denna typ bättre och snabbare på hår med hög porositet, ofta färgad eller torkad. På friskt hår är effekterna mer känsliga, och ibland är missfärgningen nästan omärkbar. När det gäller att välja en färg är det ibland svårt att uthärda effekterna. Mycket ofta händer det också att håret mörkar efter ett tag, och effekten är mycket mer subtil än början. Avfärgningsmedel gäller inte huden, eftersom de inte kan appliceras på huden.

Även om skadan från citron självklart inte kan jämföras med skadorna på ljusstarka färger.

VIKTIGT: Lemon brightening är effektiv på sommaren, eftersom citronen lyser bättre när den utsätts för UV bättre

 • Några citroner
 • Några droppar olivolja eller ett par matskedar fuktighetsgivande balsam

 • Kram citronsaft och ta bort ben och skinn
 • Om du använder ren juice eller juice med olivolja blir det lättare att hälla blandningen i en burk med en spray.
 • Om du väljer en blandning av juice och balsam, blanda bara i djupa rätter
 • Applicera blandningen för att torka håret jämnt.
 • Gå ut och sitta i solen i 2 timmar
 • Efter 1,5 timmars exponering för solen kan du upprepa proceduren för att applicera blandningen och värma i ytterligare en halvtimme
 • Skölj håret ordentligt
 • Var noga med att använda en fuktgivande mask eller balsam.

Någon behöver utföra ett förfarande för att se resultatet (vanligtvis är de rättvisa tjejer), någon och flera procedurer har ingen effekt. Allt beror på hårets färg och deras struktur. Vissa hår säger farväl till sina pigment, andra vill inte göra det här.

Därför är recensionerna motsägelsefulla.

Honungshårljus

Lightening håret med honung passar dig om:

 • Du har blont hår
 • Var inte rädd för en rödaktig nyans som kan uppstå som en följd av förtydligande. Resultatet på ditt hår är inte förutsägbart.
 • Klar att göra minst 3-4 procedurer för att få effekten.
 • Enas om att lätta bara ett par toner

Ljusa ditt hår med honung, även om det inte finns någon lättare effekt, kommer du att glädja dig med mjukt, lättsamt, silkesigt hår.

VIKTIGT: Honung skadar inte håret, så du kommer inte att förlora någonting när du använder honungsmaskar (se recepten nedan)

honungsförtydligande före och efter

Mask för lätta hår med honung

Masker med honung appliceras på vått hår.

 • Det enklaste receptet är att blanda honung med vatten eller hårbalsam för att få en konsistens som kan appliceras på hår.
 • Honung i sin rena form, även flytande, kan inte appliceras jämt över hela hårets längd.
 • Applicera denna blandning jämnt på håret. Håll i 30 minuter till 1 timme
 • Skölj noggrant med varmt vatten och schampo.
 • Effekten är värt att vänta på efter flera användningar.

 • Naturlig honung
 • Oliv- eller Kokosolja
 • 1/2 banan piskad med en mixer (tillsatt enligt din önskan om ytterligare hårnäring)

Förberedelse och användning:

 • Honung och smör blandas i ett förhållande av 2: 1.
 • Tillsätt banan och blanda noggrant.
 • Låt blandningen stå i 15 minuter.
 • Applicera jämnt på håret i 40 minuter.
 • Skölj noggrant med varmt vatten och schampo.

 • Naturlig Honung 2 matskedar
 • Kockolja i en liten mängd för att bara utspäda blandningen något för att underlätta appliceringen

Förberedelse och användning:

 • Blanda tills mjuk.
 • Applicera på håret jämnt. Du kan använda penseln att måla
 • Wrap håret med en plasthatt och en handduk.
 • Håll masken på håret hela natten

maska ​​med honung och burdock olja

Det händer att håret efter färgning blir mörkare än önskat, eller den naturliga färgen är en ton mörkare än önskad. Under alla omständigheter kan problemet lösas med folk och syntetiska medel.

Lightening mörkt hår hemma

Genomföra sådana händelser personligen måste du ta hänsyn till flera viktiga punkter. Graden av förtydligande beror exempelvis på hårets lediga färg, det är särskilt svårt att arbeta med svarta lockar. Dessutom är procedurens viktiga längd, mängden applicerad färg eller andra medel, liksom temperaturen under händelsen.

 • Förberedelser för förfarandet
 1. Använd vårdprodukter med naturliga ingredienser;
 2. Undvik som en del av diskmedel sulfater. Innan proceduren, använd inte kosmetika som stöder färg;
 3. Stärka håret med oljor eller andra produkter;
 4. Foder håret med masker av naturliga ingredienser;
 5. Försök att inte använda kemiska produkter (geler, lacker etc.);
 6. Undvik att använda hårtork, curling iron, strykning.
 • Hur man lyser mörkt hår folkmekanismer
 1. Honungsförtydligande. Behöver blanda 2 msk. l. naturlig flytande honung och 60 ml rent vatten, värm blandningen för att få en homogen konsistens. Sedan appliceras honungsvatten längs hela längden av strängarna och hålls från en halvtimme till en timme och tvättas sedan av med varmt vatten. Honung innehåller glukosoxidas - ett ämne som kan producera peroxid. Den senare börjar bildas när den kombineras med vatten, så det kan vara en effektiv och samtidigt mild färg.
 2. Lightening med citronsaft. Blanda 60 ml citronsaft och vatten i en sprayflaska, skaka och spruta jämnt över hela längden av trådarna. Citronsyra avslöjar hårvågor och pigment som finns i dem, för att släppas under påverkan av solljus. Efter bearbetning måste krullarna gå ut. Ju längre du är i den öppna solen, desto ljusare kommer krullarna att vara.
 3. Förtydligande med kamilledekok. Brew en påse med te, lämnar koppen i mer än 5 minuter. För att lätta håret behöver du skölja dem med avkok. Avkoket ska inte vara varmt, men varmt. Det kan blandas med schampo eller balsam. Resultatet blir effektivare vid upprepad användning.
 4. Kanelfärgning. Det är värt att notera att denna naturprodukt kan skapa en ljus rödaktig nyans. behöva
  blanda 2 msk. l. kanel, 1 tsk. citronsaft och 250 ml balsam, samt ett glas honung för att fukta trådarna. Efter applicering av kompositionen längs hela längden av trådarna läggs en gummikåpa på huvudet och en slags mask lämnas i 3-4 timmar eller hela natten. Efter en viss tid sköljs låsningarna noggrant. För optimala resultat rekommenderas att upprepa proceduren 3-4 gånger.
 5. Lighting decoction av rabarber. Blanda ½ liter rent vatten och 80 ml krossade växter, koka, kyla och spänna. Applicera avkok för att skölja. Rabarberna lyser upp trådarna, men det kan ta flera procedurer för att uppnå effekten. Det är möjligt att det kommer att bli en ljus rödaktig nyans.
 6. Brightening äppelcidervinäger. Blanda i en spray 60 ml ättika och 250 ml vatten, spray jämnt på trådarna och torka dem under solen. Denna metod skiljer sig i varaktighet, men är mest mild. Det kan ta flera månader för att uppnå önskat resultat. Lighteningsträngar hjälper syran som finns i ättika.
 7. Saltlättnad. Blanda vatten och salt i lika delar för att bilda en granulär pasta. Gnid den sista krullen över hela längden, lämna i 20 minuter, skölj med vatten. Lightening inträffar några veckor senare. Om möjligt använd grovt havsalt.
 8. Lightening med bakpulver. Blanda i schampo ¼ tsk. soda. Skumrengöringsmedel på hår, som vanligt. Efter flera veckor eller månader (beroende på önskad nyans) uppstår förtydligande.
 • Mörkt hårljus med kemikalier

I detta fall kommer grädden att hjälpa färgämnen eller blekningspulver. Det viktigaste - att neutralisera det röda-orange pigmentet, som ligger i hårvågorna. Kremfärg lyser samtidigt och tints, men är mer lämplig för mörka blonda krullar. Svart är bättre att missfärga med ett speciellt pulver, men efter det är toning rekommenderat. Blekningspulver kan ändra färgen till 7-8 toner.

Lätt och djup förtydligande kan göras med väteperoxid. Ljuset passar till ljusa blonda krullar, i alla andra fall, till djup. För dessa ändamål blanda 30 ml vatten, 40 ml peroxid (8-12% lösning) med en sked ammoniumvätekarbonat. Blandningen appliceras på det otvättade huvudet, från början av huvudet.

I detta fall är det förbjudet att värma huvudet, eftersom det är möjligt att få en bränning. Efter 20 minuter tvättas kompositionen med ett schampo och sköljs sedan med strängar av vinägerlösning. Det är värt att notera att denna metod är fylld med risken för ojämn förtydligande.

Färdiga produkter - det bästa alternativet. De säljs i form av sprayer, krämer, schampon. I varje fall måste du följa anvisningarna. Vanligtvis träder de igenom flera applikationer. De kan innehålla både kemiska och naturliga ingredienser. Sprayer appliceras vanligtvis efter shampooing, krämer fungerar som sprayer och schampon appliceras 2-3 gånger i veckan.

Du kan använda färger för hemmabruk. De är lätta att använda om du följer anvisningarna. För att ändra färgen utan att ändra skuggan måste du välja ett verktyg som är lättare i tonen.

Lightening hem mörkt färgat hår

Omedelbart efter målningsproceduren kan djupt rengöringsschampo appliceras. Detta ska ske så snart som möjligt. Sammansättningen av sådana fonder inkluderar starka ytaktiva ämnen som kan ta bort kemikalier, inklusive hårfärg. I tvättprocessen klamrar de sig till smutsen och tar med sig det konstgjorda färgämnet tillsammans med skummet. Sådana schampon kommer att avlägsna något av färgämnet på en gång och lätta krullarna. Efter dem måste du använda luftkonditionering, eftersom de torkar trådarna.

Det finns verktyg för att tvätta halvbeständig och resistiv färg. Använd dem enligt anvisningarna. De appliceras vanligtvis i 20 minuter och tvättas sedan av. Principen för deras funktion är att komprimera färgmolekylerna, vilket gör det möjligt att tvätta bort det.

Varm olja kan hjälpa till. Konditioneringsmedel baserade på det appliceras på hela längden av strängarna och lämnas i en kvart i timmen. Under förfarandet, använd ett duschlock för att hålla huvudet varmt. Olja avlägsnar överskott av pigment efter målningsproceduren.

Du kan göra en partiell ljusning av mörkt hår genom att bara behandla en del av trådarna. Till exempel, genom att använda färg 3 toner lättare än krullens huvudfärg, kan du uppnå en ljusare nyans. Men det här förfarandet kräver skicklighet, så det är bättre att överlåta det till en specialist.

Kombinationen av schampo med lysmedel kommer att minska skadan från den senare. Det är nödvändigt att kombinera 30 ml utvecklingsemulsion och pulverklarerare, 60 ml tvättmedel. Blandningen appliceras på hela längden på locken, läggs på en gummikåpa, vänta 10 till 20 minuter, sköljs sedan med kalla strängar och sedan med varmt vatten. Det finns risk för förlust av fukt i färgade lock. Hår som har permerats eller färgats kan bli mycket ömtåligt och sprött.

Om färgningen utfördes hemma kan du ringa tillverkarens snabbmeddelande för de använda produkterna och få professionella råd om hur du ska gå vidare. Också i denna fråga kommer att hjälpa personlig frisör.

När du målar hemma måste du komma ihåg att våta lockar ser mörkare ut än torra. Sådana produkter är vanligtvis svåra att tvätta, så strängarna kan bli lättare bara efter några dagar.

Den enda

 • Källa:
 • Depositphotos

Varje brunett tänkte åtminstone en gång om att ändra något i sig själv. Och som regel svaret på frågan "Vad?" Låter så här - jag vill bli ljusare.

Kan en brunett bli ljusare? Kanske. Jag måste genast säga att för att gå till en ljusare nyans måste du använda ett ljuspulver.

Färgen lyser inte färg

Är det möjligt att gå till en ljusare färg utan att lysa eller tvätta? Om du har färgat hår är svaret entydigt - nej. Kom ihåg att färgen inte lyser färg. Och för att sätta ett lättare färgämne på håret måste du först dra av en mörk färg.

Du måste göra denna procedur med ett pulver (om du vill vara ljusare med 2 eller fler toner) eller med en tvätt (när du behöver tända håret en ton).

Kom ihåg att ljus och färgskikt inte nödvändigtvis kommer att skada håret. Det beror helt på den valda specialistens läskunnighet. Självklart kommer de efter proceduren att bli lite torkare, men god omsorg kommer snabbt tillbaka till deras utmärkta skick.

Hur man går till en ljusare ton

Övergångsplanen till en ljusare ton är alltid densamma: först kommer du att applicera ett ljuspulver, då kommer du att tona ditt hår för att ge den önskade nyansen. Förfarandet är inte billigt, men garanterar ett resultat.

Ett annat alternativ är att markera. Det anses vara mer godartat, eftersom det inte påverkar hela håret och kan försvaga färgen med 2 toner. Observera att håret efter att ha markerat måste också färgas med ett färgämne, annars kommer de att bli skadade och ser orörda ut.

Kan jag tända håret hemma

Ofta försöker tjejer att komma ut ur de mörka tonerna hemma. Detta är absolut inte värt att göra.

Som övning visar, lätta håret jämnt självständigt - en svår uppgift. Dessutom finns det ofta fall där olika delar av håret arbetar med olika lösningar så att den mörka färgen försvinner jämnt.

För att håret efter toning ska vara så nyans som du vill, blandar mästaren ofta flera nyanser och lägger till en mixtone för att avlägsna oönskade färgnyanser efter förtydligande.

Viktigt: Övergången från mörk till ljus är bäst gjort smidigt för att låta ditt hår vila och återhämta sig.

Redaktörens upplevelse

På jakt efter min bild experimenterade jag ofta och försökte hitta den hårfärg som jag skulle vilja ha. Jag sökte självklart, jag var tvungen att lätta mitt hår.

Min sista omvandling berodde på önskan om vår och förändring. Det låter givetvis triten, men det är sant. Det var vad jag kom till min herre.

Baslinje: Poröst, vågigt hår som lätt skadas. Färg - kastanj.

Vad jag ville ha: att tända håret med 2 toner, för att ge dem en varm, naturlig nyans av medeltoner.

För att inte skada det redan spröda håret bestämde min herre att vi inte helt skulle tända håret, men vi skulle göra höjdpunkter. Utmärkning gjordes med ett 6% oxidationspulver för längden och 3% oxidationsmedel för rotzonen, där mitt infödda hår hade vuxit tillbaka.

Jag måste säga att mitt hår gör det bra för att bli lättare. Därför fanns det inga svårigheter med detta stadium.

Sedan torkade de mitt hår och lät dem vila i 20 minuter. Eftertonning. För att färgen ska vara likformig blir mästaren färgad med olika färgformar på rötterna och i längden, eftersom det färgade håret sällan lyser jämnt.

resultat:

På hårtillstånd: Håret var i gott skick, inga brutna ändar, torrhet också. Därför är jag nöjd med resultatet på 100 procent.

Gilla den här artikeln? Följ våra andra nyheter på Facebook och VKontakte!

4 pålitliga sätt att ljusa håret hemma

Du kan snabbt uppnå en ljusare effekt för ditt hår med kemiska färgämnen, men kvaliteten på trådarna lider som en följd av behandlingen, och krullarna förlorar glans, silke och hälsosamt utseende.

Brightening hår folkmekanismer

Alternativt kan du överväga de populära rekommendationerna för blekning av hår. Med hjälp av dessa verktyg kan man självklart inte förvänta sig omvandlingen från en mörk brunett till en ljus blondin.

Det är dock möjligt att tända håret 2 toner åt gången. Ljushår hemma har flera fördelar jämfört med användningen av kemikalier.

 1. Säkerhetsanvändning på grund av avsaknad av kemiska ämnen i form av ammoniak och väteperoxid. Det är dessa droger som förstör hårstrukturen.
 2. Möjligheten för frekvent färgning för att bibehålla önskad färg.
 3. Jämfört med kemiska målarfärger är den låga kostnaden för de produkter som används för förfarandet.
 4. Parallell återgivning av terapeutisk effekt

Effektiv hemljusande citron

En oväntad del av receptet för att lysa håret är en citron. Blanda hälften av den pressade citronen med en liter varmt vatten. Efter tvättning av håret skölj med de resulterande lösningssträngarna.

Nuans av förfarandet:

 • Lemon brightener för hår kommer att fungera bättre när det utsätts för solljus på grund av aktivering av produkten som påverkas av ultraviolett strålning.
 • Ljusa håret snabbt genom att applicera endast nypressad citronsaft, som kan ersättas med limejuice.
 • Under förfarandet rekommenderas det inte att besöka poolen, eftersom interaktionen mellan blekmedel och citrusfibrer kan leda till bildandet av grönfärg på strängarna.
 • Kontakt med drogen leder till akut bränning.
 • Med frekventa bearbetningsträngar citronhaltiga läkemedel kan de bli gulaktiga, så procedurens frekvens bör inte överstiga en gång i veckan.

Användning av väteperoxidformuleringar

För att öka effekten av citronsaftens påverkan på krulorna kan blandas med samma mängd väteperoxid.

På rent hår applicerar du den resulterande kompositionen i en halvtimme, samtidigt som du förpackade dem med en handduk. Som ett resultat av förfarandet missfärgar håret inte bara, men huden upphör att utsöndra överflödigt fett. Användningen av väteperoxid är inte acceptabel för ägare av torr hårbotten.

Väteperoxid kan även lätta mörkt hår genom att regelbundet applicera en speciell förening till trådarna. För att förbereda läkemedlet bör väteperoxid, vatten, ammoniak och flytande tvål blandas i samma proportioner.

För att lätta håret hemma, applicera blandningen i det smutsiga huvudet i 20 minuter, skölj sedan håret med schampo och skölj med surgjort vatten.

Denna metod är inte användbar, så du bör ta hänsyn till detta och inte missbruka det eftersom krullarna kan bli tunna och spröda som en svamp.

Ljusfärg

För att lätta svartfärgat hår för snabba resultat kan du använda färg som kan vara:

Ammoniak är de färger som aggressivt påverkar hårets struktur på grund av ammoniak och väteperoxidinnehåll i kompositionen, vilket i komplexet snabbt påverkar hårets struktur men samtidigt påverkar dess kvalitet.

Ammoniumfria färgämnen förändrar inte hårets struktur och hör därmed till de sparsamma färgerna. Deras nackdel är spolningen av färgen efter en månad av bearbetning av locken.

Ammoniakfri färg innehåller inte ammoniak, men den innehåller väteperoxid, som har en färgningseffekt. Denna färg kan inte missfärga lockar mer än fem toner.

Mjuka sätt att snabbt ljusa strängarna

Tryggt lätta hår i hemmet är bara möjligt med hjälp av naturliga produkter.

För att korrekt använda de mirakulösa maskerna från den nationella arsenalen borde du veta hemligheterna att förbereda trådar för att förtydliga, vars misslyckande inte bara kommer att lätta krullarna, men i vissa fall kan de förstöra dem.

Den förberedande etappen på två veckor är individuell för varje kvinna och beror på kärnfärgen och hårkvaliteten.

 • För att lätta svart hår, bör du ganska förbereda ett hår eftersom det ihållande mörka pigmentet är svårt att förstöra. För ägare av mörka och röda lås bör du först inte ställa starka förhoppningar om reinkarnation i brinnande blondiner på folkmetoder. Resultatet blir om du fortsätter att utföra vissa rutiner regelbundet, men den ursprungliga färgen kommer att ändras till en ljus sida, högst två toner.
 • För olydiga strängar med hårda hår, innan man applicerar ljuskompositionerna, ska fem sessioner av mjukgörande masker göras över två veckor, varav ägg eller vegetabiliska oljor kan vara en komponent. Hårdhår bidrar till skyddet av färgpigmentet, vilket gör att aktiva lättnadskomponenter inte kan tränga in i hårstrukturen.
 • Man bör komma ihåg att de ämnen som används som komponenter för lätta masker (ingefära, kanel, citron, lök) ofta är aggressiva mot strängar som är i ohälsosam tillstånd med tecken på bräcklighet, chipping och skador. Av denna anledning rekommenderar experter en preliminär bedömning av hårets tillstånd, att behandla det, och först därefter fortsätta med kosmetiska förfaranden.

För att lätta färgat hår hemma, för att inte skada den skadade strukturen hos trådarna, är det nödvändigt att behandla dem med kosmetiska preparat eller folkmedicin.

 • Efter exponering för håret med aggressiva kemikalier i processen att permeera eller färga färgen bör du inte börja lätta den med folkmetoder efter en vecka.
 • I de gråa krökningarna finns inget melaninpigment, vilket gör det svårt att påverka hårelementet, vilket är frånvarande. Därför bör det grå håret förbehandlas med en speciell lysande förening.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt beredningen av kosmetika för blekning.

 1. Komponenterna ingredienser ska piskas med en mixer för att fördela dem jämnt.
 2. Innan masken appliceras på krullarna bör man kontrollera kroppen för förekomst av allergiska reaktioner. För att göra detta, använd kompositionen på insidan av handleden. I närvaro av rodnad rekommenderas inte detta verktyg.
 3. Innan proceduren genomförs med applicering av en mask, kan huvudet inte tvättas, utan bara fuktas.
 4. Förkostnader för att sätta kompositionen på en separat sträng, för att kunna jämföra hårets ursprungliga färg med den resulterande.

Vid applicering bör kompositionen inte gnidas i hårbotten. Det är nödvändigt att betala selektiv uppmärksamhet endast till hårdelen. För att öka effektiviteten hos maskerna är det nödvändigt att värma kompositionen applicerad på strängarna med en plastpåse.

Retentionstiden för beredningarna på håret beror på önskat resultat och på hårets ursprungliga färg och tillstånd.

Tvätta av droger enkelt - med hjälp av konventionellt schampo. Rekommenderat torkhår utan användning av hårtork.

Masker som ett medel för att förtydliga

För att lätta håret hemma borde du bekanta dig med det rika innehållet i spargriset av folkmekanismer. Många har använts sedan antiken, naturliga hårklarare är prisvärda och billiga.

Nedan presenterar vi några recept för masker, för att lätta håret med naturliga medel.

 • Masken av glycerin, som består av lika stora proportioner av kamillektinktur och glycerin, hjälper till att missfärga hår hemma. Kamilleinfusion efter blandning med glycerin, applicera på håret och håll i 40 minuter.

Hur tänder håret på 2 toner: kan det bli gjort hemma?

Inte alltid för att lätta håret för ett par toner är det nödvändigt att springa till frisören. Ibland räcker det bara för att försöka prova folkmord. Till exempel är det ganska möjligt att tända håret 2 toner och kamille avkok eller kefir. Läs mer om detta nedan.

Arsenal av folkmekanismer

Bland icke-professionella metoder för lättare hår består följande i två toner: förtydligande med citron (citronsaft), med vin och rabarber, med kefir, kamille, honung, kanel, väteperoxid och till och med glycerin.

Varje typ av hår passar deras folkläkemedel. Så, brunetter är inte meningsfullt att försöka dramatiskt tända upp med kamomill eller honung, och blondiner får inte komma kefir och kanel.

Frisör tips

Professionella rekommenderas att följa vissa regler, om du utför en förtydligande hemma. Så du kan undvika vissa misstag och inte bli besviken i det slutliga resultatet.

1) Mörkt hår är svårt att lätta, så ta mycket tålamod och några sessioner av denna procedur.

2) Med frekventa förtydliganden påverkas hårfolliklarna hårt, så denna procedur bör inte göras varje vecka.

3) Våt hår blir lättare.

4) Den ursprungliga hårfärgen har stor inverkan på resultatet. Så rött hår lyser det värsta på grund av det starka pigmentet, men grått hår lyser utan hjälp av en professionell är nästan omöjligt.

5) Det är omöjligt att gå till poolen med blekt hår samma dag, eftersom vatten desinficeras där med hjälp av speciella kemikalier som kan orsaka blå eller grönt hår.

6) Det är oönskade att göra en perm på blekt hår, eftersom detta kan ytterligare uttömma redan försvagat hår.

7) Tunt hår är bättre förstärkt med masker, så att ljusprocessen kommer att passera med minsta skada på håret.

Topp 5 phyto-klargörare

Här är en kort lista - de fem mest populära phyto-brightenersna, det vill säga, innehåller inte kemikalier. Väteperoxid ingår inte i denna lista, eftersom den trots dess popularitet fortfarande verkar på håret ganska aggressivt och ibland till och med "brinner igenom" lockar.

citron

En av de starkaste fytostimulanterna är citron. Det är bra för att lätta både mörkt och blont hår. Och inte bara ren citronsaft lyser håret utan också citronolja. Flickan under smeknamnet MaliSHka89 utnyttjade det för förtydligande. Här är vad hon skriver på forumet:

"Jag hörde mycket om citronfärgning hår bra, men av någon anledning vågade jag inte försöka. Därför försökte först den essentiella oljan av citron. Överraskande kan de också lätta sitt hår. Det finns två sätt jag försökte.

Den första tillsats av citronolja till schampo, den andra - gjorde en mask med tillsats av kefir, kokosnöt och linfröolja, mangoolja och kanel. Jag håller denna mask i kylskåpet och applicerar det med jämna mellanrum på torrt hår. Jag brukar hålla den i 2-3 timmar och tvätta den sedan. Resultatet kan ses nedan på bilden före och efter proceduren. "

Här är andra exempel på citronförtydligande:

Hår kan klargöras och andra folkmedicin, såsom honung. Experter tror att det verkar på håret som väteperoxid, men inte så aggressivt. Innan hon appliceras, tvättas håret vanligen med schampo med en nypa läsk.

Uppvärmd honung appliceras som en pasty mask över hela längden av håret och vänster hela natten. På morgonen tvätta av med varmt vatten, upprepa proceduren 2-3 gånger. Maskens huvudsakliga nackdel är maskens klibbiga konsistens och dess möjliga kurs. Ljuseffekten är inte märkbar omedelbart, men efter några dagar.

Här är exempel på bilder före och efter lätta hår med honung:

kefir

Bara mörkt hår kan vara en stor ljusare kefir. Speciellt eftersom denna produkt inte kräver speciell förberedelse för masken. Häll helt innehållet i flaskan i en skål och använd försiktigt kefirblandningen till håret. Gå med en sådan mask i 2 timmar och tvätta sedan av den.

Här är exempel på att använda kefir:

kanel

Inte illa du kan lätta ditt hår med kanel. Det är sant att detta kommer att kräva en extra ingrediens - vilken kosmetisk balsammask. I det måste du lägga till en nypa kanelpulver och applicera på fuktigt hår. Att gå med en sådan komposition på håret från 2 till 4 timmar, och tvätta sedan av. Håret lyser, men bara efter 3-4 regelbundna sessioner.

Olivolja

Om en kvinna har svartfärgat hår, blir det inte så lätt att tända det. Detta problem ställdes inför användaren Natalia.

Hon skriver: "Jag bestämde mig för att måla mig i absolut svart. Före detta, lite tonat hår med henna. Hon applicerade färgen själv, hemma, och precis en vecka var allt bra. Då insåg jag att brunetten inte är min. Inte min karaktär.

Jag bestämde mig för att snabbt lysa upp. Tyvärr visade detta sig vara ett problem: I salonerna erbjöds jag lättare med dyra och aggressiva noga hårprodukter, och några vägrade helt och hållet efter att ha läst om henna. Det finns inget att göra, jag bestämde mig för att ta bort den svarta färgen från håret själv. Vänd sig till folkmedicinska lösningar.

Jag fick hjälp av följande: olivolja och klyftaolja, läsk och tvåltvål. Jag applicerade oljor längs hela längden på håret och tvättade det och applicerade soda längs hårets längd och tvättade av det efter 15 minuter. Dessa medel förstärkte bara mitt hår, så jag försökte tvätta mitt hår med tvål.

Så, efter några månader med alternerande oljor, läsk och tvätttvål, fick jag en fin kastanj hårfärg. "

Här är exempel på ljusare svartfärgat hår med folkmekanismer:Nästa Artikel
Varför har män håret i ung ålder och hur kan det stoppas?