Förteckning över ljusande hårfärger utan gulfärgseffekt


Många damer drömmer om att vara blondin. Och för mörkhåriga unga damer finns det bara en väg ut - att måla håret. Men tyvärr är det naturliga pigmentet av håret en karaktäristisk sken av yellowness, vilket ofta kan observeras efter inte alltför framgångsrikt lättnad.

Hur man målar om från ljusbrun till ljusblond, för att klara den här irriterande yellownessen, förstöra det övergripande intrycket - denna fråga ställs av många.
För att göra det lättare för kvinnor att hitta ett lämpligt hårfärg, kommer vi att lista dem i artikeln: vi tar hänsyn till både professionella serier och hemma.
Dessutom läs recensioner av tjejer som kunde hitta ett framgångsrikt verktyg som inte lämnar gul patina på håret.

Ljussfärger utan yellowness

Yellowness på håret efter ljusning är inget annat än en manifestation av en kemisk reaktion, som färgämnet ingick med naturligt naturligt pigment.

Vanligtvis kan detta fenomen observeras med fel färgval, såväl som kränkning av färgteknik.

Tänk på de mest populära kosmetiska märkena som har i sin arsenallätta hårfärgning utan att det är yellowness.

Hemma

Garnier

Detta är en av de mest eftertraktade tillverkarna av hårfärger och andra exteriörvårdsprodukter.

Färger av detta märke är inhemska, vilket innebär att de är lätta att använda hemma utan att behöva nödvändigtvis besöka befälhavaren i stugan.

Garnier producerar färger med ammoniak, så du kan överväga att dessa verktyg är ganska resistenta.
I brandens arsenal finns det så underbara nyanser av blond som:

 • naturlig;
 • platina;
 • sand och annat.

Alla kan, om de används korrekt, missfärga hår utan att ge en otäck yellowness effekt. Med denna färg kan du göra professionell färgning av hårspetsarna (ombra) på egen hand, jag använder inte salongens tjänster.
Förresten innehåller färgen ganska naturliga komponenter, vilket gör användningen säker och harmlös för håret. Till exempel innehåller kompositionen sådana värdefulla komponenter som oljor av jojoba, vete och oliv, vilket ger mjukhet och glans till håret och hjälper till att eliminera torrhet. Men glöm inte, en mask för blekt hår hjälper till att skydda håret bättre.

ColorShine-linjen i detta märke innehåller inte ammoniak, så den kan användas för extremt mjuk, men inte den mest resistenta, färgning.

Vi har gjort för dig en översikt över det bästa pulvret för ansiktet, bekanta dig med betyget.

Hur man behandlar folk med ingrown tånaglar, läs här.

Loreal

Produkterna i detta världsberömda varumärke, som Chi-färg, är huvudsakligen avsedda för hemmabruk. I raden av hårprodukter är varumärket tillgängligt, inklusive resistent ljussfärg Loreall Paris Casting Sunkiss. Denna gelbaserade åtgärd ger inte effekten av yellowness, försiktigt och försiktigt lyser håret.

Färgen är färdig att använda, så du behöver inte ens blanda pigmentet med oxidationsmedlet, som vanligt är fallet. Verktyget appliceras på håret direkt från röret, jämnt fördelat i rätt riktning. Ett rör av färg är vanligtvis tillräckligt för att tända håret med medelstorlek två gånger.
Inom ljussignalerna i denna linje finns färger som är designade för olika nyanser av hår: för ljus, för kastanj och för mörk.

Det är bäst att använda denna färg antingen för naturligt blont hår eller efter förblekning. Som om du omedelbart applicerar den på mörkt hår, är det troligt att gulning är oundviklig.

Estelle

Färgerna av Deluxe-linjen i detta varumärke kan tända håret i flera nyanser utan att ge gulingseffekt. Märket kan erbjuda verktyg för blekning, och för färgning och toning: välj det verktyg du behöver mest för närvarande.

På videon: lätta hårfärg utan gul Estelle

Du kan se Estels hårfärgspalett i den här artikeln.

Palet från Schwarzkopf

Professionellt varumärke producerar flera linjer färg och för hemmabruk. För att få en blond nyans utan en obehaglig gulaktig blomma, är det bäst att använda färg + matpaletten från palettlinjen. Detta krämiga verktyg är billigt och samtidigt kan det lätta håret med 4-6 toner.
Schwarzkopf-hårfärgspaletten har så underbara vackra nyanser som pärlblond, silver och askblond.

Det är kallt ton som är bäst att välja om du vill uppnå en ljus nyans utan yellowness.

För alla ovannämnda fördelar kan du lägga till en mild färgkomposition och lätt applicering. Bland de användbara komponenterna i palllacken ingår royal gelé, som ger noggrann vård för hår, såväl som biologiskt aktiva substanser som ger hårglans och mjukhet.

professionell

Revlon

Färger från denna tillverkare är professionella och semi-professionella.

Märkets sortiment innehåller bland annat en superljusfärg, vilket gör det möjligt att göra ett ljusare hår med så mycket som 5 toner i en applikation.

Detta verktyg kallas Revlonissimo NMT Super Blondes, och det inkluderar bland annat naturliga mjukgörare: vete proteiner, olika eteriska oljor.
Verktyget färgar håret håret utan att ge effekten av yellowness och samtidigt försiktigt noga bryr sig om håret.

Igora Royal från Schwarzkopf

Detta är en semi-professionell hårfärg serie. Användningen av färglinjen gör det möjligt att uppnå en djup rik ljusfärg utan irriterande yellowness. Paletten av nyanser av blond från Igora är ganska omfattande, och kostnaden är ganska överkomlig. Använd denna färg för att markera hår.

Dessutom motsvarar den resulterande skuggningen av hårfärg alltid vad som finns på förpackningen.

Du hittar inte denna färg i vanliga kosmetiska butiker: du kan bara köpa den i specialiserade avdelningar för försäljning av professionella salongprodukter, eller beställa det från nätbutiken.

BBCOS White Meches blekning

Detta är också ett professionellt verktyg utformat speciellt för att lätta mörkt hår.

Effekten på samma gång visar sig, men stark, men mjuk, därför rekommenderar vi den här färgen till brunetter och brunhåriga kvinnor.

Men i det här fallet är det särskilt viktigt att följa alla rekommendationer från tillverkaren och läsa instruktionerna före användning, eftersom färgen verkligen har en stark radikal effekt.

Det finns också ett Goldwell Silklift ljussmedel i varumärket, som består av en krämaktivator och ett speciellt pulver med en ljusare effekt. Det rekommenderas inte att använda den här lösningen hemma, för utan yrkesutbildning kan du inte få effekten som förväntades.

matris

Detta är en professionell färg som används även i de mest avancerade skönhetssalonerna. Palette Matrix Color Sink hjälper till att bestämma skuggan. Verktyget har en mycket noggrann effekt, för vilken den är särskilt uppskattad av kvinnor.

Det finns ingen ammoniak i kompositionen, så radikal förtydligande kommer inte att uppstå: endast för ett par toner.

Och för att få sval ljusbrun hårfärg är det önskvärt att förfära håret. Men här är du garanterad att inte få en gul nyans, vilket förstör stämningen hos så många blonda damer. En annan palett av färger Londakolor är populär bland tjejer.

I videon: Vilken typ av färg lyser mörkt hår utan yellowness bättre?

Några rekommendationer från experter för brunetter om att eliminera effekten av yellowness när lätta hår.

Av särskilt svårt är färgen i ljusfärgen på det ursprungligen mörka håret. Ingen blond färg kan helt lätta det mörka pigmentet, så det kommer alltid att finnas en gul nyans.

För att undvika denna händelse är det omöjligt att omedelbart hoppa från mörkt till lätt hår: du måste först utsätta håret för blekningsproceduren och bara ge den den önskade blondiga nyansen.

Brunetter och brunhårda kvinnor ignorerar ofta denna rekommendation, vilket resulterar i att i stället för en vacker ljusskugga får de en billig gul ton som, som den spolas ut, blir bara ljusare.

Om håret i naturen har en ljus nyans, blir du blondin är lättast. För att göra detta kan du inte ens använda en stark färg och komma i kontakt med schampon och andra mjuka medel. Som en del av sådana medel finns det ingen ammoniak, vilket ändå, men håret torkar.

Och för att lära dig mer om Londakolor hårfärg och dess palett kan du från innehållet i den här artikeln.

Men är det möjligt att göra en massage under menstruationen, läs här.

recensioner

Vi lär oss vad tjejerna säger och försöker bli en blondin med hjälp av olika hårfärger.

Tatiana, 35 år, Lipetsk:

"Jag drömde om att vara en blondin länge, och efter trettio år bestämde jag mig för att tiden hade kommit för att drömmen skulle bli sann. Av natur har jag mörkt blont hår, så jag bestämde mig för att göra utan tidigare missfärgning. Jag köpte en palettfärg från Schwarzkopf med en "platina blond" nyans, för att jag inte ville ha en gul ton på mitt hår. Den önskade effekten uppnåddes efter den andra färgningen, som för första gången förblev en liten yellowness. Jag väntade en vecka och målade samma färg en andra gång - och nu har jag en underbar platinaton utan yellowness. Jag rekommenderar denna färg, men om ditt hår är mörkt, måste du i alla fall förstärka dem. "

Margarita, 26 år gammal, Moskva:

"Jag har tändat mitt hår i ungefär fem år nu, eftersom det är en blondin som är för mig. Inledningsvis, målade endast i stugan, men de senaste två åren har gått till självbetjäning. Nu finns det många olika sätt som du kan lätta upp både hemma och i stugan, och samtidigt är det bra att spara. Mitt val är Revlon Super Blond Tint Ash Blonde. Måla professionell, men anpassad för hemmabruk. Jag gillar det - håret har en underbar vacker nyans, ingen yellowness och själva färgen är resistent. Jag kan säkert rekommendera det här verktyget till alla som drömmer om att bli blondin. "

Polina, 28 år, Khabarovsk:

"En gång i salongen bränns mitt hår under blekning, så sedan föredrar jag att färga mig själv hemma - med mjuka hem och semi-professionella produkter. Jag brukar använda färgen Garnier och L'Oreal. De skadar inte håret för mycket, och om du väljer rätt nyans kan du bli av med yellowness. Dessutom är dessa verktyg prisvärda, och det finns i närmaste butik. "

Så vi har övervägt egenskaperna hos hårfärger utan yellowness, t ex tjejer markerar färgen Farmavit. Som du kan se är listan ganska imponerande och inkluderar segment från massmarknaden till lyx. För hängare av hushållsproduktion rekommenderar experter att man hänvisar till paletten av nyanser av färg Farah.
Dessutom kan du välja mellan professionell färgning och hushållsverktyg.
Allt är i dina händer - användbara tips från artikeln hjälper dig att bli en blondin utan en gul blomma på ditt hår och imponera på dem runt dig med ditt snygga, obefläckade utseende.

Layfkhaki, hur man ordentligt tänder håret utan yellowness. Översikt över färger och folkmekanismer

Många tjejer drömmer om lyxiga blonda krullar. Men ibland efter att ha färgat håret, istället för en vacker jämn färg, erhålls en helt oestetisk gul nyans.

Vidare i artikeln kommer du att lära dig vilka faktorer som bidrar till hårljuskvaliteten, vad man ska göra och vilka regler som ska följas, så att förfarandet genomförs kvalitativt. Berätta om de bästa drogerna och effektiva folkmedicinska lösningar.

Varför visas en gul nyans när lätta mörka lockar?

Det finns ett antal faktorer som påverkar hårljuskvaliteten och följaktligen utseendet av en oönskad gulningseffekt.

 1. Färgläggning av lågkvalitativ färg.
 2. Felaktig färgprocedur - Ett fel vid beredningen av färgämnesammansättningen, felaktigt vald tid för effekten av färgämne på håret. För att undvika detta bör håret färgas endast med en professionell mästare.
 3. För mörk original hårfärg. Här behöver du konsultera en specialist som kommer att berätta vilken typ av färg och hur man förfärar de mörka krullarna. Det går att klargöra i flera steg.
 4. Använd kranvatten för att spola färg. Salterna, klor och andra ämnen som utgör ett sådant vatten kan reagera kemiskt med ett färgpigment.
 5. Löst hår Innan du lyser krullarna måste du bedöma deras tillstånd. Om håret är skört, livlöst, skadat, måste de först och främst återställas.
 6. Genomförande av perm. Efter ett sådant förfarande är det nödvändigt att stå emot minst en månad före ljussättning, annars kommer inte bara glädje att uppstå, men själva håret kan skadas allvarligt.

Rekommendationer och livhackning: Hur får man rätt färg?

Hur man förbereder hår för färgning? För att få en vacker ljusfärg utan yellowness, följ dessa rekommendationer:

 • En vecka före förtydligande bör användningen minskas, och det är bättre att sluta använda hårtorkar, strykjärn, ploys och termiska rullar. Värmeskador är skadliga för håret.
 • Tvätta inte håret några dagar före tändning. Färg faller på smutsigt hår bättre.
 • På dagen för färgning är det mycket bra att applicera en oljemask för natten. Kokos, argan och avokadoolja rekommenderas. Om du inte kan göra en mask kan du bara gnugga oljan i strängarna.

Hur missfärger man lockar och vad?

De bästa folkuppskrifterna

Låt oss berätta vilken av folkmedicinska lösningar som är bättre att använda för att lätt lätta håret utan att det är hemskt och hur man gör det på rätt sätt.

 1. Honungsmask. Honung bör värmas upp i ett vattenbad för att mildra det. Gnid sedan in i håret längs hela längden och täck huvudet med polyeten för natten eller för dagen. Denna mask ger en mjuk vitblekningseffekt.
 2. Kanel och honung. Värm honungen i ett vattenbad, sätt i kanel i ett förhållande 1: 1, du kan också lägga till lite citronsaft. Applicera på trådar, men gnid inte in i hårbotten. Wrap huvudet i polyeten, håll i minst 4 timmar. Sedan ge huvudet att torka naturligt.
 3. Citronmask. För dess förberedelse behöver du 50 ml varm kefir, 2 matskedar vodka, 1 msk schampo, 50 mm endast nypressad citronsaft och ett slagen ägg. Du måste hålla masken på håret i ungefär en timme, skölj sedan. renat vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft.
 4. Kefir och citronsaft. Du behöver 4 skedar kefir, 1 ägg, 2 skedar vatten, 10 ml schampo. Blanda allt, lägg på hela längden, täck huvudet med en hatt och en handduk, håll i minst 8 timmar.
 5. Lökmask. För att laga matet måste du skära ett par lökar och avkoka, vilket bör koka i tio minuter. Låt buljongen svalna något, var noga med att blötlägga håret och täcka med polyeten. Håll i en timme.
 6. Kamille med glycerin. 100 gram kamille häll en kopp kokande vatten, insistera en halvtimme, spänning och tillsätt 50 ml glycerin. Applicera på håret, varma med en handduk. Skölj med varmt vatten efter en timme.

Professionella ljusfärger för blekning av hår: vilken ska man välja?

Nu, vilka droger anses vara bäst för hemljusning, bland annat från professionella färger och klargörare av massmarknadsklassen.

 • Färg Garnier Nutrisse Creme med en krämig struktur, närmar sig håret och skyddar dem från att torka ut. Satsen innehåller avokadoolja, vilket gör krullarna mjuka och silkeiga.
 • L'Oreal Preference. Molekylerna i detta ämne kan genomgå och behålla hårets struktur under lång tid. Balsam för fixering och skydd av färg är en del.
 • Garnier Color Naturals. Den innehåller i sin sammansättning oljor av avokado, oliv och karit, så att håret inte överdriver, blir mjukt och glänsande.
 • L'Oreal Paris non-ammoniak Casting Creme Gloss Cream innehåller kunglig gelé, skyddar och stärker locken.
 • Estel Professional DeLuxe nivåer hårstrukturen efter färgning, ger intensiv färg, glans och silke.
 • Serie Special Blond från Londa. Innehåller inte ammoniak, gör processen för förtydligande så säker och mjuk som möjligt.
 • Wella Koleston ger en vacker nyans och skonsam omsorg, tack vare bivaxens innehåll.
 • Linjerna NaturalEasy och Brilliance från det tyska varumärket Schwarzkopf, dessa produkter innehåller aloe vera, överdriver inte hår, ger bra omsorg.

För att uppnå en vacker blond färg behöver du inte bara använda färgämnen av hög kvalitet, utan också att försumma tipsen om att förbereda sig för blekning. Du bör också vara uppmärksam på folkmedicin som tillåter dig att bli blondin utan att håret skadas och utan att skadas på plånboken.

Relaterade videor

Videon nedan kommer att informera dig om förfarandet för att lätta håret utan att gulna:

Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna

Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

Layfkhaki, hur man ordentligt tänder håret utan yellowness. Översikt över färger och folkmekanismer

Vidare i artikeln kommer du att lära dig vilka faktorer som bidrar till hårljuskvaliteten, vad man ska göra och vilka regler som ska följas, så att förfarandet genomförs kvalitativt. Vi kommer att berätta om de bästa drogerna och effektiva folkmedicinska lösningar.

Varför visas en gul nyans när lätta mörka lockar?

Det finns ett antal faktorer som påverkar hårljuskvaliteten och följaktligen utseendet av en oönskad gulningseffekt.

 1. Färgläggning av lågkvalitativ färg.
 2. Felaktig färgprocedur - Ett fel vid beredningen av färgämnesammansättningen, felaktigt vald tid för effekten av färgämne på håret. För att undvika detta bör håret färgas endast med en professionell mästare.
 3. För mörk original hårfärg. Här behöver du konsultera en specialist som kommer att berätta vilken typ av färg och hur man förfärar de mörka krullarna. Det går att klargöra i flera steg.
 4. Använd kranvatten för att spola färg. Salterna, klor och andra ämnen som utgör ett sådant vatten kan reagera kemiskt med ett färgpigment.
 5. Löst hår Innan du lyser krullarna måste du bedöma deras tillstånd. Om håret är skört, livlöst, skadat, måste de först och främst återställas.
 6. Genomförande av perm. Efter ett sådant förfarande är det nödvändigt att stå emot minst en månad före ljussättning, annars kommer inte bara glädje att uppstå, men själva håret kan skadas allvarligt.

Rekommendationer och livhackning: Hur får man rätt färg?

Hur man förbereder hår för färgning? För att få en vacker ljusfärg utan yellowness, följ dessa rekommendationer:

 • En vecka före förtydligande bör användningen minskas, och det är bättre att sluta använda hårtorkar, strykjärn, ploys och termiska rullar. Värmeskador är skadliga för håret.
 • Tvätta inte håret några dagar före tändning. Färg faller på smutsigt hår bättre.
 • På dagen för färgning är det mycket bra att applicera en oljemask för natten. Kokos, argan och avokadoolja rekommenderas. Om du inte kan göra en mask kan du bara gnugga oljan i strängarna.

Hur missfärger man lockar och vad?

De bästa folkuppskrifterna

Låt oss berätta vilken av folkmedicinska lösningar som är bättre att använda för att lätt lätta håret utan att det är hemskt och hur man gör det på rätt sätt.

 1. Honungsmask. Honung bör värmas upp i ett vattenbad för att mildra det. Gnid sedan in i håret längs hela längden och täck huvudet med polyeten för natten eller för dagen. Denna mask ger en mjuk vitblekningseffekt.
 2. Kanel och honung. Värm honungen i ett vattenbad, sätt i kanel i ett förhållande 1: 1, du kan också lägga till lite citronsaft. Applicera på trådar, men gnid inte in i hårbotten. Wrap huvudet i polyeten, håll i minst 4 timmar. Sedan ge huvudet att torka naturligt.
 3. Citronmask. För dess förberedelse behöver du 50 ml varm kefir, 2 matskedar vodka, 1 msk schampo, 50 mm endast nypressad citronsaft och ett slagen ägg. Du måste hålla masken på håret i ungefär en timme, skölj sedan. renat vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft.
 4. Kefir och citronsaft. Du behöver 4 skedar kefir, 1 ägg, 2 skedar vatten, 10 ml schampo. Blanda allt, lägg på hela längden, täck huvudet med en hatt och en handduk, håll i minst 8 timmar.
 5. Lökmask. För att laga matet måste du skära ett par lökar och avkoka, vilket bör koka i tio minuter. Låt buljongen svalna något, var noga med att blötlägga håret och täcka med polyeten. Håll i en timme.
 6. Kamille med glycerin. 100 gram kamille häll en kopp kokande vatten, insistera en halvtimme, spänning och tillsätt 50 ml glycerin. Applicera på håret, varma med en handduk. Skölj med varmt vatten efter en timme.

Professionella ljusfärger för blekning av hår: vilken ska man välja?

Nu, vilka droger anses vara bäst för hemljusning, bland annat från professionella färger och klargörare av massmarknadsklassen.

 • Färg Garnier Nutrisse Creme med en krämig struktur, närmar sig håret och skyddar dem från att torka ut. Satsen innehåller avokadoolja, vilket gör krullarna mjuka och silkeiga.
 • L'Oreal Preference. Molekylerna i detta ämne kan genomgå och behålla hårets struktur under lång tid. Balsam för fixering och skydd av färg är en del.
 • Garnier Color Naturals. Den innehåller i sin sammansättning oljor av avokado, oliv och karit, så att håret inte överdriver, blir mjukt och glänsande.
 • L'Oreal Paris non-ammoniak Casting Creme Gloss Cream innehåller kunglig gelé, skyddar och stärker locken.
 • Estel Professional DeLuxe nivåer hårstrukturen efter färgning, ger intensiv färg, glans och silke.
 • Serie Special Blond från Londa. Innehåller inte ammoniak, gör processen för förtydligande så säker och mjuk som möjligt.
 • Wella Koleston ger en vacker nyans och skonsam omsorg, tack vare bivaxens innehåll.
 • Linjerna NaturalEasy och Brilliance från det tyska varumärket Schwarzkopf, dessa produkter innehåller aloe vera, överdriver inte hår, ger bra omsorg.

För att uppnå en vacker blond färg behöver du inte bara använda färgämnen av hög kvalitet, utan också att försumma tipsen om att förbereda sig för blekning. Du bör också vara uppmärksam på folkmedicin som tillåter dig att bli blondin utan att håret skadas och utan att skadas på plånboken.

Relaterade videor

Videon nedan kommer att informera dig om förfarandet för att lätta håret utan att gulna:

Hårfärg - en kort hårvård utflykt

För bara 15 år sedan visste de flesta tjejer endast två typer av färgning: slät och markering. Men nu finns det många fler sorter, och tjejerna är redan förvirrade med namnen på hårfärgningstyperna. Bilder i glänsande tidningar lockar de framgångsrika resultaten av flerfärgning, och du vill verkligen prova det själv. Så hur skiljer balayazh sig från att lyfta fram och shatush från ombra?

Hårfärg - kort hårvård utflykt på ProdMake.ru

toning

Detta är en enfärgad färg, det vill säga en välbekant färgning till alla. Efter toning har allt hår jämnt färgats i en färg. Med en sådan teknik finns det inga övergångar, inga graderingar, ingen blandning av nyanser på håret. Men färgen kan blandas från flera rör med olika nyanser för att uppnå det nödvändiga.

ombre

En av de nya typerna av hårfärgning, där rötterna har en mycket mörkare färg än i ändarna. Kärnan är denna teknik nära att lyfta fram, men med det är det inte de strängar som lyser, men en gradient görs längs hårets längd. Den mörkare färgen vid rötterna till spetsarna blir ljusare och lättare. Enligt reglerna bör övergången vara jämn, resultatet ska inte likna den mörka rötterna av en brunett, som är målad i en blondin.

Shatush

Av alla typer av hårfärgning ser shatush det mest naturliga ut. Inte alla kommer även att gissa att håret är färgat. Kärnan är i likhet med att lyfta fram, det är också förtydligandet av strängar och deras ytterligare toning. Men med nyanser nära den naturliga hårfärgen, mjuka kompositioner.

Balayazh

Kanske den mest fashionabla typen hårfärg - Balayazh. Detta är en mild och naturlig alternativ ombre. Balayage är ett franskt ord och översätts som "svepande". Precis som med omkretsen är målet att göra en lutning från mörk vid rötterna till ljuset vid spetsarna. Men nyanser används naturligt och skiljer sig från den naturliga hårfärgen med högst 3 toner.

färgning

I 2016 började en ny trend - färgat hår. Flickor, oavsett stil och ålder, började färga håret i fina färger som blå, rosa och jämn lila. Tidigare var bara unga fans av rockkultur och cosplay så förtjusta av detta. Med rätt kombination med kläder, smink och vacker styling ser det ganska fantastiskt ut och magiskt. Få människor vill gå så här hela sitt liv, men när man ska försöka något så här, inte mitt i en trend.

slingor

Detta är den tidigaste, och därför primitiva, flerstegsfärgstekniken som är utformad för att efterlikna effekten av bränt hår. Det var hon som gav upphov till den nuvarande trenden för multi-färgning.

brondirovanie

Mode för denna teknik bestämdes av amerikanska kvinnor. Ordet "bokning" kom från sammanslagningen av två engelska ord blondblond och brunbrun. Detta är en kombination av belysning och färgning, en slags mörk markering. Perfekt för naturliga brunetter.

blondirovanie

Det här är den klassiska repainting av blondinen, det vill säga en kardinal lättnad, utan några övergångar. Konstant blonding är inte ett billigt nöje, men för några tjejer förvandlas det bara. Det mest önskvärda för tjejer som bestämmer sig för att bli blondiner är en kall skandinavisk blondin. Men det är det svåraste att göra, eftersom de flesta tjejer har rött pigment i håret, vilket är mycket svårt att etsas. Därför erhålls blondingen med en gul tings för otrevliga trollkarlar.

10 tips om hur du behåller salongresultatet så länge som möjligt

Här är några tips om hur du behåller resultatet av nya typer av hårfärg så länge som möjligt:

 1. Använd tvättmedel för färgat hår, det här är inte en reklamfilm, de tvättar verkligen färgen mindre.
 2. Försum inte bort balsam, det tätar pigmentet.
 3. Tvätta håret med kallt vatten.
 4. För att undvika en gul nyans i håret, efter tvättning och innan du applicerar balmarna, applicera lila tintschampo i 10 minuter.
 5. Använd inte oljor i hårvård, eftersom de torkar ut färgen.
 6. Undvik direkt exponering för solljus och solarium, ultraviolett kommer att förstöra salongresultatet.
 7. Efter att ha besökt salongen, försök att inte tvätta håret i 2 dagar för att fixa färgen.
 8. Tvätta håret så sällan som möjligt om det snabbt blir fet, det vill säga det är vettigt att göra vänner med torra schampon.
 9. Bastu och pool skadar hårfärg, så undvik heller att besöka dem eller skydda håret med en handduk och en hatt.
 10. Försök att besöka en beprövad mästare minst en gång var 2-3 veckor, och resultatet blir alltid detsamma. -

My-Krem

kosmetika från A till Z

Brightening hårfärg utan yellowness

Över 10 års blond erfarenhet. De bästa och sämsta färgerna. Perfekt vitt hår utan yellowness. De viktigaste frågorna och svaren. Hur blir man en blonde hemma?

Hej kära tjejer. Jag vill dela erfarenheten av att blonda hemma. Min erfarenhet är tillräckligt stor. Redan mer än 10 år.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att vara användbar inte bara för blondiner, eller för dem som vill bli dem, men också för alla tjejer som färgar håret. För i återkallelsen kommer jag att berätta inte bara om hur man blir en blond hemma, men också om hur man färgar håret ordentligt.

Vitt hår utan yellownessI vill inte överbelasta en recension med onödig information. Jag bestämde mig för att göra det i form av "Question-answer", där jag kommer att få enkla och begripliga svar på populära frågor.

En liten historia av mitt hår:

Min naturliga hårfärg är blond eller tom ljusblond. Började färga håret tillbaka i skolan. Precis som många tjejer började hon med billiga lättnadsbläck, vilket starkt brände hennes hår och gav en otäck ljusgul färg. Håret är naturligt smittat. Men lyckligtvis var hon inte intresserad av annat än färgning. The perm gjorde inte, curling och strykning använde inte. Och förmodligen på grund av detta lyckades jag hålla relativt normalt hår.

För närvarande inspirerad av hårvård recensioner, bestämde jag mig för att växa mitt hår. Håll nu aktivt omsorg för ditt hår. Min bra recension på hårvård, som ger bra resultat, kan läsas HÄR.

Hårvårdsprodukter

Jag har aldrig haft samma hårfärg hela tiden, som jag alltid målade med olika färger. I 10 år med att använda olika färger hittade jag äntligen den som tillåter mig att ha denna hårfärg i ett färgämne.

Olika blonda hår nyanser (Alla länkar kommer att vara till mina recensioner, där du kan se fler bilder och information om färgämnen och hårprodukter).

Dessa tre färger färgar perfekt över mina ljusbruna rötter och ger ingen yellowness.

 • Palett SALON COLORS - den mest älskade och den bästa hårfärgen.

Palett Salongfärger Hårfärg

 • Palett A10 - för dem som älskar en mer asfär, sølvfärgad nyans.

Hårfärgspalett A10

 • Rowan Thawed vatten - för dem som älskar rosa nyans.

Hårfärgning med Rowan "Smältvatten" Blonde hemma blir väldigt lätt. Du behöver inte gå till salongen och spendera stora pengar. Alla färger som används i salongen kan du köpa själv och ännu billigare.

Jag försökte mycket färger och med självförtroende kan jag säga vilka färger som var bäst för mig och vilka var värsta.

Det bästa:

* Palettsalongfärger - 2 färger som var högre för mig var de bästa. Jag tror att nästan hela Salon Colors-serien är mycket bra. Från den vanliga palettserien av andra, förutom A10, rekommenderar jag inte att färga hår, eftersom de andra förstör det ganska starkt.

* Estel - professionell färg, som endast säljs i Estel specialbutiker är mycket bra. Kall nyanser på håret ger en mycket naturlig vacker färg. Färgen förstör inte håret så mycket och ger inte yellowness.

* Wella 12/0 - om det användes som lättare, så visade det sig att det här färgämnet också var det bästa för mig, eftersom det lyser mycket bra och förstör inte håret i jämförelse med andra lättnadsfärger från andra tillverkare. Jag använde det länge och bestämde mig inte för länge sedan om att måla det gulnade håret utan att röra vid rötterna.

Wella 12/0 Sämst:

* Garnier - Jag hade en ledsen upplevelse, och inte ens en. Jag försökte många nyanser. För mig är Garnier den värsta färgen. Mycket torrt hår. Många nyanser visar sig absolut inte sådan som på en låda. Många ger en grön nyans.

* Syoss är en analog av Garnier. Skrämmande färg förstör håret hårdt.

* L'oreal Recital Preference - många är glada över denna färg, men för mig var det också värst. Jag färgade hennes hår 3 gånger i tre olika nyanser. En är en dålig recension. Färgen skämmer bort håret, absolut inte värt pengarna. Ljus nyanser färgar inte håret nästan.

Så vi vänder oss till frågorna och svaren på dem.

Fråga: Hur väljer du rätt hårfärg?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller lätt blont, välj en tändfärg med en touch. Pearlescent, pärla, silver, ashy blond. Om håret är mörkt måste du först missfärga det med en lättande färg utan skugga. På lådan bör det skrivas - lätta. lyser för 6-8 toner.

Förstärkning av hårfärg Det är möjligt att det blir nödvändigt att lysa 2 gånger. Skäm inte av med gult. Eventuell ljussfärg utan skugga ger en gul färg. Detta är grunden för ytterligare färgning eller toning.

Fråga: Hur och i vilken tid är det möjligt att få perfekt vitt hår utan yellowness?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller ljusbrunt hår, kan du få perfekt vit för 1 färgning.

Om håret är mörkt kan perfekt vit erhållas vid 2 färgning med färgämne som innehåller 12% oxid.

Fråga: Varför är hårgultet efter färgning med någon lättare färg och hur man kan bli av med den här yellownessen?

svar:

Du får gult hår eftersom du väljer fel färg. På mörkt hår kommer absolut lättare färg att ge en gul nyans. För att undvika en gul nyans måste håret vara förfärgat eller ha en egen blond hårfärg.

Det finns två typer av yellowness: som tar en nyans balm och som inte är. Den första typen är vanligtvis yellowness, erhållen redan på blekt hår. Det vill säga du har ljusat ditt hår 2 eller flera gånger. Denna gulnande tintsalm kan antingen neutralisera helt eller något släta den gula nyansen.

 • Jag använder balsam Tonic Tint Balsam (3 olika nyanser visas i minnet). Yellowness på blekt hår, det neutraliserar perfekt och håret rötter, lysande en gång, är också bra, för jag har min hårfärg är inte så mörk.

Tonic Color Balm

 • Och även försökt Balm neutraliserare gul CONCEPT. Det är också ganska bra, det ger inte en violett nyans på håret, till exempel Tonic, men effekten är fortfarande mycket svagare.
 • Du kan också använda Lee Stafford schampo för blondiner för att behålla blondinen. Det är ett komplett schampo, torkar inte håret, tvättar dem väl och hjälper också till att noga neutralisera yellowness.

Shampoo lee stafford

Den andra typen av yellowness, som erhålls på de upplysta rötterna för första gången. Hennes tintsalm tar inget. Detta problem kan lösas antingen genom upprepad förtydligande, eller genom att använda färg endast med en antydan och inte rent ljusande. Du kan också experimentera med en tintsalm, göra yellowness mörkare, lämna en ljusbrun, varmare gul nyans, rosa, lila, grå. Men utan förtydligande kommer du inte att bli vit.

Fråga: Hur färgar du ditt hår?

svar:

Lägg alltid till en balsam som följer med satsen eller 1 matsked av din favoritbalsam (jag lägger till Giovanni) eller hårmaskar till någon färg. En annan tillägg 1 tesked olja, det kan vara oliv, mandel, kokosnöt.

Lägg till 2 typer av balm i färgen

Och lägg också till 1 injektionsflaska av Chromoenergy Complex - HEK - en mycket väldigt cool sak. Alla dessa komponenter har ingen effekt på färgen som erhålls efter färgning, men de släpper ut den aggressiva effekten av färgen på håret.

Hårfärgat med HEC-färg tillsätts till färgen. Om håret redan är missfärgat, applicera hälften av färgen endast på hårrötterna och applicera resterande halva 10 minuter före exponeringstiden. Så håret kommer inte att skämma bort mycket.

Fråga: Vad ska man göra omedelbart efter tätning / färgning av hår?

svar:

När du har torkat av färgen, var noga med att förbereda en mask för hår. Du kan använda naturliga ingredienser: honung, ägg, kefir, olika oljor. Du kan bara ta dina favoritbalsamer och masker. Och du kan blanda båda och applicera på håret från rot till spets. Sätt på en hatt eller påse, rulla upp med en handduk och gå en timme, två eller tre. Sedan, torka av masken, låt håret torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Fråga: Hårrötterna växer och hårlängden ökar inte. Vad ska man göra

svar:

Först vill jag förklara varför detta händer? När du ständigt färgar eller missfärgar ditt hår blir spetsarna mycket svaga, torkade och tunna. Som ett resultat avbrott de helt enkelt på grund av konstant exponering. De lever inte längre och du kommer inte att rädda dem vid någon avgång. För att odla hår måste du bara färga hårda rötter. Annars kommer ditt hår varje gång att bli svagare och svagare och du kommer hela tiden att gå med en längd.

I allmänhet finns ingenting komplicerat. Men jag rekommenderar fortfarande inte lätta hår. Även hemma, åtminstone i stugan, finns det ingen fördel för detta. Men om du verkligen vill, och det finns ingen möjlighet att gå till salongen, hoppas jag att min erfarenhet kommer att vara till nytta för dig.

Tack för att du stannade.

 • ♥ Min hårvård hemma.
 • ♥ Lamination av hår hemma.
 • ♥ Shining.
 • ♥ Cowshing.

Från mörk brunett till wellaton blondin är alltid lätt. Noggrann förtydligande utan yellowness. Lightening shade 12/1 ljus ashy blond. Jämförelse med Garnierfärg och mina reinkarnationer.))

Ljusat hår i många år i rad. Nu har jag mitt blekt långt hår målade med basma och henna. Men jag ville lämna en recension på en av mina favoritljusfärger Wellaton.

Mitt hår är naturligt mycket mörkt, nästan svart och väldigt tunt. Jag gillade aldrig min färg förut, så jag ständigt upplyste det.

Jag gillade alltid långt hår, det var bara min dröm. Men, sedan jag ljusnade dem hela tiden, blev hårändarna ofta brutna och avskurna. Det var nästan omöjligt att växa.

För hela tiden har de färger som lyser upp på mig själv försökt mycket. Och hon drog slutsatsen att de förstör håret absolut allt. Bara en mindre, andra mer och saken är inte ens i pris. Därför identifierade jag tre färger för mig själv som passade mig enligt alla mina krav: de spjälkade inte mitt hår mycket, lättade bra utan en otrevlig yellowness och så att jag inte behövde tona mitt hår efteråt. Jag köpte alla efterföljande år bara dem och tittade inte ens på andra.

 • Garnier Color naturals (super-lysande krämfärg),
 • Wellaton (intensiva ljus nyanser)
 • L'OREAL EXCELLENCE Creme (den mest godartade av alla, men sällan använde den, eftersom den ljusnade mer svagt än de första två)

I grund och botten brukade jag de första två oftast. Och med stor ära hade jag Garnier, som gav mig möjlighet att växa den maximala hårlängden jag drömde om.

Men ungefär tre år innan hade jag ljusat mitt hår med bara en Wellatonfärg. Färgen tog ständigt samma 12/1 Bright Ashy Blonde. Av alla andra gav han bara den vackraste färgen utan yellowness.

Och nu ska jag berätta för dig hur jag tyckte om färgen och färgen själv:

 • lyser håret med mer än 4 färger och tonar det samtidigt.
 • av alla krämfärgämnena brinner Wellaton håret bättre, även sådana mörka som mina;
 • utan pulver, krämig (gör minimal hårskada (men jämfört med Garnier Color naturals, hårtork är fortfarande mer);
 • ger en vacker skugga utan yellowness;
 • rimligt pris (målade hela tiden bara rötterna en gång i månaden, applicerade aldrig hela längden men använde hela paketet för jämnare och bättre hårfärgning);
 • färgen är lätt att applicera och sprida genom håret.

Förpackningen innehåller: ett rör av krämfärg 40 ml, en flaska med en utvecklare 80 ml, ett par handskar och en påse med en balsam 10 ml.

Jag applicerade alltid färg endast på torrt hår, otvättat i ca 2-3 dagar, inte längre. Färgen snurra något hårbotten, men är tolerabel, liksom alla lättnadsmålningar. Det kan inte heller skryta med en trevlig lukt. Men i nackdelarna kommer jag inte att ta med. Balm är också bra, gör håret glänsande, slät och silkeslen. Även om han i synnerhet hoppas att han på något sätt återställer skadat hår också inte är värt det.

Eftersom jag ville växa en anständig längd, appliceras färgen hela tiden bara på några av hårrötterna. Längden rörde inte. Den övergripande färgen erhölls med konstant användning av dess gyllene vete, liknande, som vid målning av Garnier, men ljusare och vackrare, med en asy färgton.

Två bilder för jämförelse. På den första håret efter tre års användning av Wellatonfärgen och på den andra efter en lång applicering av Garnier-färgämne. Det ses att färgen på den andra är redan mörkare längs hela längden.

Vad är rötterna omedelbart efter målningen kan ses på bilden. De är lätta och lätta gyllene, men utan obehaglig gulaktig kyckling, med kall skimning. Handboken säger att färgen kan hållas upp till 50 minuter, men jag brukar nästan aldrig hållas ute i mer än en halvtimme. Eftersom det tycktes mig att de ändå inte blir ljusare från överexponering. Åtminstone är det hur mitt mörka hår reagerar på det. Jag ville inte behålla denna lätta, om än krämiga blandning på mig själv.

Och här är mina mörka naturliga rötter med lite klara tips för jämförelse:

På vintern lät jag ofta mitt hår vila, vilket var anledningen till att mitt hårrötter såg ut efter en tre månaders uppehållstid från färgämnen.

Rötterna efter målning av grädden med Garnierfärg är också lite mörkare, med en brunaktig askfärg. Bara efter en målning kan man inte skilja vad de var målade med. Men om du ständigt använder denna färg, så snart de förvärvar den här lite mörka färgen.

Färg över hela hårets längd efter att ha målat Wellaton (jag gillar det väldigt mycket, även om du bara applicerar färg på rötterna, får resten av håret längs hela längden också en så vacker ljus aska-vete nyans. I solen kastar den bara guld.

Och nu ska jag berätta varför denna färg fortfarande lyser mycket bättre än Garnier Color naturals, till att börja med, låt oss jämföra innehållet i två färger:

Bilden visar att i en Garnier-färg är volymen av ett rör av krämfärg detsamma som i Wellaton 40 ml, detsamma, men utvecklaren (jag kallar det en oxidator) i Wellaton är 20 ml mer än i Garnierfärg). Jag behöver inte förklara mer på bekostnad av vad denna färg har de bästa ljusningsegenskaperna.

Tyvärr, på grund av att det lyser lite bättre och har mer utvecklare i det, torkar det och förstör håret mer. Jag lyckades inte med att växa så länge jag ville, håret i ändarna bröt fortfarande och jag var tvungen att klippa av dem ofta. Särskilt på sidorna, hela tiden gjorde jag kort hårklippningsstege.

Nu har jag ändrat min favorit hårfärg till en annan. Nu är mitt blekta hår färgat med henna och basma naturliga färgämnen. Jag kommer inte att klargöra dem längre, för jag vill fortfarande att de inte bara är långa, men också tjocka. Och med förtydligande är det väldigt svårt att uppnå.

slutsats:

Men jag kommer aldrig att lägga färgen på fyra. Jämfört med andra färger, ännu dyrare, spädar det fortfarande inte håret mycket och lättnadsegenskaper i allmänhet med alla 10 poäng. Jag färgade en gång en mörkbrun färg som jag inte tyckte om. Så jag målade igen till blondinen, bara måla Wellaton.

Ursprungligen valde jag en färg som väl kommer att förstöra den bruna nyansen och kommer inte att beröva mig av mitt långa hår. Färgen visade sig vara densamma som vid andra försöket. Jag förväntade mig inte ens så enkelt. Dessutom stannade jag inte, och jag behövde inte ens skära av tipsen. Så om du vill ha vackert hår och en vacker nyans, försök Wellaton. Och om allt detsamma är det viktigare för dig att odla den maximala hårlängden, så rekommenderar jag bara Garnier.

Att lätta mörkt hår till en perfekt blond utan yellowness? Berättelsen om hur en lekman för första gången lättade sitt hår med ett professionellt verktyg. FOTO före, under och efter förtydligande, SAMMANSÄTTNING.

Hur många gånger har folk sagt: "Använd professionella verktyg, död inte ditt hår med en massmarknad!".. Men jag är en otroligt tjej och tvivlade på att jag kunde tända det mörka håret omedelbart hemma. Faktum är att jag bara kunde uppnå en sådan effekt med ett par pengar, och jag köpte dem i en vanlig stormarknad.

☆☆BAKGRUND☆☆ (som kan hoppas över):

Eftersom mästarna i skönhetssalonger ständigt berättade för mig att det var omöjligt att lätta håret så starkt och utan yellowness på en gång, trodde jag heller inte på professionella hårprodukter. En gång jag personligen (med mina små händer!) Bytte från kastanj till blond på en gång, och sedan dess tillbed jag bara Cess, en hårklarare, som hjälpt mig med detta. Tja, och använde den i två år, när det var nödvändigt att lätta de växande mörka rötterna.

Men i olika grupper av Vkontakte rådde många mig att byta till professionella klargörare, men jag förstod inte varför jag skulle göra det här? Min "Cess" var bra med mig i allt, varför skulle jag köpa någon form av professionell som jag inte ens vet hur jag ska använda?

Och vid ett tillfälle bestämde jag mig fortfarande för att försöka. Jag ryckte på Internet, konsulterade med tjejer från "Hair Groups" av Vkontakte och valde en hårklarare "Kapous Bleaching Pawder Microgranules"(med blå rand).

☆☆BESKRIVNING AV MÅLEN☆☆

Ljusspulveret (pulver) lever i en liten svart plasthink med vita inskriptioner och en blå rand som mikrogranulerna skrivs på. Jag uppmärksammar detta, eftersom "Kapous" har en annan klarare med en grön randig och inskriptionen "menthol".

☆ Mängden medel - 500 gr.

☆ Kostnad - 390 rubel (kanske lite dyrare, jag beställde från nätbutiken)

På baksidan anges all information av intresse för konsumenten - sammansättning, utgångsdatum, andel utspädning med utvecklingsemulsion. Bilder för granskning bifogad. Om något är dåligt synligt - skriv, ska jag svara.

Naturligtvis, i sin rena form, kommer detta pulver inte att hjälpa oss, vi behöver en utvecklande emulsion Capous cremoxon. Jag tog 6% (jag påminner dig om att min naturliga hårfärg är nivå 5). Dessutom har tillverkaren 1,5%, 3%, 9%, 12%.

☆ Volym - 1 l.

☆ Kostnad - 220 rubel (igen, beställd i IM)

Här är ett foto på baksidan, som visar kompositionen, tillverkningsdatum, utgångsdatum och tede.

Förresten, det här verktyget luktar väldigt gott tuggummi! Och denna lukt förblir under hela förtydligandet, men efter blandning med pulveret blir det mer "chymotiskt".

☆☆EJENDOM, LYSPROCEDURE☆☆

Förra gången lysade jag rötterna för 2 månader sedan, så sedan dess har de blivit ungefär 3 cm. Bilden visar ett otvättat huvud, så den klarade delen blir mörkare och råkar än vad den egentligen är (i ren form).

Så jag hällde i en plastskål 50 gr. ljuspulver, vilket visade sig vara en ganska blå färg.

Har lagt till 100 ml utvecklande emulsion (öppen förtydligande metod - 1: 2).

Mycket noga blandade hela grejen. Jag fick en homogen ljusblå ganska tjock massa utan klumpar. Det står på paketet som du behöver vänta en minut, och rör om det igen bra.

Jag kammade mitt hår och delade det i två delar. Jag missade den "viktigaste" delen i mitten först, sedan applicerade botemedlet längs hårlinjen (runt huvudet) och började sedan smöra det från pannan till toppen av huvudet (den del jag kan se bra). Den occipitala delen av min man ljusnade avskiljningarna, eftersom jag inte längre ser (från toppen av mitt huvud till nacken).

När hela huvudet var plasterat, var "fronten" redan väl upplyst till gult.

Paketet säger att du behöver hålla produkten på ditt hår. upp till 45 minuter, men jag stannade i ungefär en timme för att uppnå det resultat jag behövde. När jag såg de röda rötterna i spegeln, gick jag för att tvätta mitt hår.

Jag tvättade mitt hår noggrant och hade torkat mitt hår med en handduk, jag gick till spegeln. Ta Dam!

Håret är perfekt och jämnt upplyst, rötterna är lika färga med resten av längden. När de är våta har de en gulaktig nyans men inte en otäck kyckling-orange.

Efter torkning blir håret nästan vitt med en liten gyllene nyans. Ingen ful yellowness, inga övergångar, ganska ren blond!

Naturligtvis, efter en sådan förtydligande tonade jag hela längden tillsammans med rötterna.

☆☆Mina intryck☆☆

+ Först och främst vill jag genast notera att under hårdvaran fungerade skalpen bra - ingen brännande känsla eller till och med en ledtråd av det!

+ För det andra torkar inte kompositionen på håret alls!

+ Om den trevliga lukten har jag redan skrivit ovan.

+ För en förtydligande var nog för mig 50 g pulver och 100 ml emulsion, det vill säga en flaska och en hink är tillräckligt för 10 procedurer!

Vanligtvis lyser jag rötterna varje 1-1.5 månader, så att ett helt år kan du inte bada om att köpa nödvändiga medel. Trots det faktum att den här tiden mina rötter växte med 3 cm var en del mer än tillräckligt för mig, och det var fortfarande en del skilsmässa massa kvar.

Vi överväger:

390 + 220 = 610 rubel

610: 10 = 61 rubel

61 rubel, Karl! Jag brukade spendera 200-250 rubel på en enda förtydligande för en massmarknadsklarare! Spara 4 gånger! (Självklart, förutom kostnaden för leverans från nätbutiken, men låt oss inte prata om sorgliga saker).

Förresten, som vi alla vet, har lätta produkter för hår "från snabbköpet" en helig komposition och orealistiska oxider (inte mindre än 9% exakt, men kanske 12%) som dödar hår i papperskorgen. Om inte omedelbart, då över tiden. Jag vet detta i teorin, i praktiken märkte jag inte detta, men det här är tack vare mitt starka hår.

I allmänhet vinner professionella verktyg (åtminstone denna Kapous) i alla avseenden! Sparar pengar, behandlar håret mer försiktigt, luktar gott, ger utmärkt resultat.

Följaktligen rekommenderar jag starkt denna produkt! Hur blir man en blond på en gång? Hur tänder håret hemma? Lätt! Var inte rädd för att prova professionella verktyg, de är inte lika skrämmande som de verkar. Men innan du köper något, var noga med att läsa recensioner och information på Internet.

Tack för din uppmärksamhet!

Hemlagad missfärgning av mörkt hår, utan yellowness, för de senaste 5 åren. Mycket foto bevis

Hallå Jag bestämde mig slutligen för att skriva (och sedan mina händer nåde inte) en recension om denna färg, vilket gör att du kan bli en blondin med en ganska jämn ton in i huset. villkor.

Från barndomen drömde jag om att vara ljus, min mamma, som brukade arbeta som frisör, avskedade mig på alla sätt, hon sa att mitt hår, mörkt av naturen, och som några frisörer, till vilka jag vände mig, talade, ett starkt mörkt pigment som aldrig kommer att mig att vara ljus utan yellowness. I början var det som detta, jag gick till olika mästare, de alla målade mig, ja, bara patetisk! Inte bara yellowness på håret var, men det var raka fläckar, med anständiga diametrar.

se 1 och 2 bilder. (gula fläckar)

Och med målaren Garnier mötte jag när jag betalade för att måla rötterna (2 cm, jag hade inte ens det) i en mycket prestigefylld salong i vår stad, 4 000 rubel. Rötterna färgades med Goldwell tysk färg, som är populär och har etablerat sig bland frisörer. Särskilt var jag inte nöjd med resultaten, och även sådan färg kunde inte fläcka utan att gulna.

se bild 3. (målning av dyra Goldwell)

Och från det ögonblicket jag freaked ut som det var och utan att avvika från mitt avsedda mål att uppnå vitt hår, bestämde jag mig för att försöka måla hemma, och mitt val föll på Garnier.

Jag är målade i 2 steg:

Steg 1 Måla Garnier E 0, vilket lyser de 6 tonerna, förresten tjejer som vill förvandlas till en blond, för Det är inte praktiskt att måla mig själv, jag bad om att ta del i målningen, nämligen huvudets baksida, min unga man. Naturligtvis var vi väldigt oroliga för första gången jag inte såg vad han gjorde där bakifrån. Men han gjorde det, vi tog mycket tunna trådar och måttligt tjockt utsmält med färg. Så om det hände med killen, så kommer du att lyckas

En liten nackdel: Detta är vad färgen torkar snabbt nog. Därför måste vi rikligt smälta, så att det finns mindre sannolikhet för att gula som ett resultat))

Steg 2: Jag köper någon favorit nyans för blondin från garnierfärgen sensationell. Jag brukade vanligtvis antingen 111 Ultrablond, eller 113 ultrablond dyrbara pärlor, eller 9.13 cream preleams. Var och en av nyanserna jag gillade. Och om du bara färgar en E0, så kommer yellowness att vara närvarande om du har tillräckligt mörkt hår, därför kan vi, brunetten, inte göra utan ett andra färgämne.

Jag skulle inte säga att färgen är väldigt torr, brinner hår, enligt min mening så i måtta.

Det är i princip allt. Med färgen satt jag i ca 50 minuter. Jag brukade producera 2 färgningssteg på en dag, men då började problemen med huvudets hud, jag var 2 gånger om dagen termonukleärt målade, så jag gjorde det andra steget nästa dag.

För att måla rötterna behövde jag: 300 rubel (för 2 färger), 2 dagar.

Också ibland användes tonad shampoo Irida M-classic platina blond.

Jag har tagit foton 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10 just nu, rötterna har vuxit (det har inte målats i 2 och en halv månad), sedan Jag ska göra en reservation i veckan, jag vill verkligen inte dela med blondan, jag har tårar rätt när jag skriver en recension, men själen frågar efter något mer naturligt och hur mycket hår som kan trammas. En granskning gjordes på en känslomässig utbrott. I 2 år uppnådde hon en blond utan yellowness. Resultatet är mycket nöjda.

Naturlig blond utan yellowness - toning av blekt hår hemma med professionell färg! Vad skiljer sig från den vanliga pastellfärgningen? Bilder före och efter

Hälsningar till alla som är intresserade av min recension!

Jag har naturligt mörkt hår på femte nivån, men jag föredrar att vara blond, så jag tänder dem. Förresten, själv, hemma. För att inte gå med onaturligt vitt hår måste de ständigt färgas. Jag använde också skuggningsprodukter ("Solo Ton" från Estel, "Shining Color" och TONIC) och alla slags massmarknadshårfärger.

Till slut bestämde jag mig fortfarande för att byta till professionella produkter som inte förstör håret så mycket, och de är inte så dyra.

I onlinebutiken beställde jag medel för blekning av hår, samt flera förpackningar av färgföretag Estel Professional och en stor flaska aktivator 1,5% för pastellfärgning av samma företag. Nu, en gång i en eller två månader, lyser jag de omkroppade mörka rötterna, varefter jag tonar hela längden i en färg.

Vad skiljer sig från den vanliga pastellfärgningen? Vilken aktivator ska du välja?

Om du inte vet vilken aktivator som är bättre att välja (för pastelltonning eller normal), kommer jag att berätta.

Pastel - Detta toningblekta hår nyanser 8-10 nivåer.

☆ Om du ska tona naturligt eller tidigare färgat hår, blekt inte, ta sedan aktivatorn för vanlig toning (Estel har och sådan ").

☆ Om du tänker tona håret i nyanser 7 och under, ta sedan en aktivator för vanlig toning.

☆ Tja, om du bara ljusnar ditt hår och planerar att tonade dem i nyanser av 8-10 nivåer, välj sedan en aktivator för pastell toning.

Aktivator för pastellfärgning 1,5%

Det sänker ammoniakhalten i färgen.

Så, jag själv ljungar de vuxna rötterna med professionellt pulver. Innan du applicerade färgen såg mitt hår ut så här.

Jag valde grädde Estel Professional Essex 10.13 Ljusblond aska-gyllene (Sunny Beach).

Sammansättning för de intresserade

Jag blandade måla med aktivator i ett förhållande av 1: 2 respektive, Sedan applicerade kompositionen längs hela längden omedelbart efter clearing - på färskt, vått, vått hår. En färgpaket är idealiskt nog för mig en gång, eftersom den appliceras på vått hår. På torra behöver minst två lådor.

Lukten av färg är inte äcklig, ganska tolerabel.

Lämnad färgkompositionen på håret i 20 minuter för att påverka. Sedan tvättade hon håret med schampo. Eftersom denna färg fortfarande innehåller ammoniak, applicerade jag min favorit outplånliga grädde i mitt hår.

Så ser mitt hår ut nu. Bilden togs inomhus med naturligt ljus.

Färgen är naturlig och vacker, jag gillar den. Ingen gul, röd, grön och andra obehagliga nyanser! Så här klargjorde de tidigare klarerade rötterna (3 cm), det är ingen abrupt övergång.

Inomhus, dagslys

I solljuset

Hårfärgade jämnt, de är mjuka och glänsande, tillståndet är inte sämre (bli inte förvirrad, krossa inte och bryt inte).

Kostnaden för färg - 130 rubel (60 ml).

Kostnaden för aktivatorn - 330 rubel (1 l).

En månad senare lysade jag igen rötterna och tonade hela längden, vid det ögonblicket hade mitt hår en mycket ljus beigefärg. Färgen tvättades gradvis och jämnt.

Förresten, för två månader sedan tonade jag mitt hår med Estel PRINCESS-färg, det var mer pigmenterat, men sköljdes ändå efter en och en halv och lämnar en ljus nyans.

Tack för din uppmärksamhet!Nästa Artikel
Professionella hår kosmetika: Välj bara det bästa!