Kefir mask för att lätta håret hemma


Även för 25-30 år sedan var hårljus endast associerat med behandling av hår med en lösning av ammoniak eller väteperoxid. De tänkte inte på kvalitet - det var bara möjligt att bli blondin.

Nu är det mycket lättare att bli en sexig blondin - diskarna är fyllda med ljusande färger av olika handlingar. Tillverkare lovar att håret "de behandlas med försiktighet."

Den moderna kvinnan använder emellertid i allt högre grad hemmetoder för att förändra bilden, vilket garanterar inte bara resultatet, men också bevarandet av hälsan.

För att lösa problemet med lättare hår är kefirmasker den perfekta lösningen. Efter flera procedurer blir håret 2-3 toner lättare, förblir mjuk, glänsande och silkeslen och blir lydig.

Hur lyser kefir håret?

Oavsett recept kefir masker för hår används inte, kommer effekten av blixten nödvändigtvis. Fermenterade mjölkprodukter innehåller i sin sammansättning bakterier som "äter upp" pigment.

Näringsämnena och spårämnena i kefirsammansättningen fuktar och närmar hårsäckarna och skapar också på sin yta en film som skyddar mot de negativa effekterna av den yttre miljön. Detta gör att håret inte kan bli en "halm".

Ägare av torrt hår kan även tvätta håret med kefir - det har en helande effekt, håret är fuktat, deras struktur blir tätare. Men resten är det önskvärt att bara begränsa maskerna, annars verkar installationen för tät.

Anvisningar för användning mask av kefir

 • För hemlagade masker för att lätta håret, välj en frisk produkt - färska kefir svampar är mer aktiva. Dessutom lever näringsämnen - kalcium, magnesium, kalium och vitaminer A, E, grupp B "bara i en sådan produkt.
 • På huvudmasken av kefir - vad som helst receptet används för matlagning - håll i minst 3 timmar. Annars kommer ljuseffekten inte att uppnås.
 • Förfarandet bör upprepas 2 gånger i veckan. Visuellt förändras färgen efter 2-3 behandlingar, och hårets kvalitet förbättras efter 4-5. Så fort du kan få önskad ton kan du sluta använda masker.
 • Innan du applicerar masken över hela längden på håret rekommenderas att gnugga blandningen först i rötterna.
 • Du kan spara en viss tid om du inte behandlar varje sträng separat, men ta en handfull blandning och gnugga den i håret som ett schampo i mjuka rörelser så att allt hår är helt täckt. Åtgärden i detta fall kommer inte att vara mycket uttalad, och halvtoner med moduleringar på strängarna ser väldigt imponerande ut.

Kefir mask för lätta hår

Recept nummer 1

Den enklaste kefirmasken för lättare hår är kefir, som appliceras på huvudet och jämnt fördelat, som schampo under tvätt.

En mjölkprodukt förvärmd till 40-45ºі appliceras på rent torrt hår och det är isolerat med en plastpåse och en handduk.

Recept nummer 2

Masken av kefir och citron lysar inte bara, men stärker också håret, och normaliserar också produktionen av talg inom hårfolliklarna.

 • äggulor med 2 ägg;
 • en halv kopp föruppvärmd frisk biokefir;
 • citronsaft - kläm bara in halva medelklassen.

Alla ingredienser blandas noggrant och uppnår homogenitet. Tvätta huvudet och applicera ett ljusmedel på lite fuktigt hår. Då kan du värma huvudet med en plastpåse och en handduk eller bara torka det i solen. Citron i starkt dagsljus ökar sina aktiva egenskaper för att förstöra pigmentering.

Inget behov av att frukta överdriven strängar - lecitin från äggulor skyddar dem.

Recept nummer 3

En annan mask inkluderar kefir och honung. Honung själv lyser också håret, "äter" pigmentet, men tillsammans fungerar maskins komponenter mer aktivt. Kombinera en halv kopp varm kefir med 3 matskedar varm flytande honung, tillsätt citron eterisk olja - 3 droppar för varje matsked av blandningen.

Recept nummer 4

Lös 50 gr. jäst i 100 gram. varm jäst mjölkprodukt. Infusera blandningen tills bubblor bildas på ytan. Applicera masken på ett rent, något fuktigt huvud och varma. Tvätta av efter 2-3 timmar.

Recept nummer 5

Om håret var preliminärt lysande med hjälp av kemiska färgämnen, men det var inte möjligt att uppnå önskat resultat, kommer kefirmasken med burdockolja att återställa hårets kvalitet och uppnå önskad ton.

I avsaknad av burdockolja, ersätt den inte med ricinolja som i spärrmasker. Förfarandet måste skjutas upp tills förvärvet av den nödvändiga ingrediensen, eftersom ricinolja tenderar att göra pigmenteringen ljusare och mörkare.

Recept nummer 6

Blanda varm kefir med burdock olja. För varje 50 g jäst mjölkprodukt häll en matsked olja. Tillsätt 1 rå ägg och citronoljaolja - 5-6 droppar per 50 gr. blandning.

Recept nummer 7

Denna mask kommer att vara relevant för att tända fet hår. Blanda en halv kopp yoghurt och 1 msk. sked senapspulver. Tillsätt dem äggulan, pundad med en tesked honung. Häll i en tesked mandelolja. För att aktivera gör några droppar essentiell olja - rosmarin, citron eller lime. Rör om en gång till.

Vanliga masker med senap håller inte på huvudet länge, men det finns tillräckligt med komponenter i detta för att skydda dem mot att torka ut. Därför är det möjligt att tvätta produkten i 1-1,5 timmar. Var noga med att värma huvudet när du applicerar masken.

5 naturliga recept av kefir masker för hårförtydligande

Lätt hårfärg ser alltid väldigt söt ut och ger bilden av dess ägare ljushet och ömhet. Men det finns bara en nackdel med detta: han fick naturen från några, och färgning i ljusa färger orsakar alltid oåterkallelig skada på sina älskade krökor. För att hjälpa passionerat villig att lysa upp kan komma populära metoder, en av de mest kända bland vilka var klargörandet av håret med kefir.

Lite om fördelarna med kefir mask

Att prata om fördelarna med den här produkten för hälsa är knappast meningsfull, för bara lat har inte hört talas om bifidobakterier, förbättrad matsmältning etc. Men att använda en sådan behandling på håret? Det här är något nytt. Finns det även den minsta punkten, eller är det bättre att skämma bort matsmältningsorganet?

I själva verket inte nytt, men väl glömt gammalt, för med det här verktyget vårdade farmor mormor sitt hår, som ingen aning om schampo-balsam-balsam som våra badrum är packade med idag.

Kefir är en oumbärlig del av ett stort antal återställande och förstärkning av masker, eftersom det verkar som ett slags katalysator som ökar effekten av de andra komponenterna. Kefir-mask för lättare hår kan användas på både naturliga och färgade trådar, eftersom komponenterna i mjölksyra gör ett utmärkt jobb med utlakning av mörkt pigment. Det är mycket effektivt för att korrigera en misslyckad nyans som härrör från färgning.

Secrets of natural clarification

Självklart borde du inte hoppas på omedelbar blondning efter första gången, eftersom bara aggressiva färgämnen kan ge en sådan effekt.

Det är dock ganska möjligt att uppnå synliga resultat, särskilt med tanke på alla subtiliteter i den naturliga förklaringsprocessen:

 • Den första hemligheten är rätt produktval. Det är önskvärt att detta var en hemlagad, och inte heller den färskaste drycken, i vilken koncentrationen av mjölksyra kommer att nå sitt topptillstånd. Om du inte kunde hitta en, kan du klara av med butiksversionen med maximal fetthalt
 • Du kan applicera masken 1-2 gånger i veckan, inte mer;
 • Drycken används i en lätt uppvärmd form, den optimala temperaturen är människokroppens temperatur;
 • Maskens varaktighet kan vara från en timme (om vi tänder naturligt hår) till 10 (när du behöver justera färgen på färgad), men inte mindre;
 • Det är omöjligt att använda hett vatten för att tvätta masken, eftersom kefir tenderar att koagulera vid hög temperatur, det är bäst att alla tvättas med lite varmt vatten.
 • Det är mycket oönskat att använda schampo eller balm efter sådana förfaranden, eftersom de negerar deras effekt. Förstärkning kommer att hjälpa till att skölja avkok av kamille (1/2 kopp blommor + 2 koppar kokande vatten).

Att veta dessa hemligheter kan du uppnå maximala resultat från lättare hår med kefir.

Recept 1. Klassiskt.

Den enklaste och budgeten, eftersom vi bara behöver två ingredienser: kefir och vatten. Till en halv kopp kefir, tillsätt om en matsked vatten, rör om och applicera sedan på lite fuktigt hår. Tåla under isolering i 2 timmar, torka sedan av.

Perfekt för tunt brunt hår, från vilket mörkt pigment tvättas ganska snabbt, men på mörkare eller tättare effektsträngar måste du vänta med att använda en mask minst 5-6 gånger.

Recept 2. Med kanel.

I en duett med en annan naturlig klarare kommer kefir att arbeta mycket mer intensivt. För denna mask behöver vi:

 • Kanel - 2-3 matskedar (för känslig hud är det bättre att ta mindre);
 • Kefir - ca ½ kopp (mängden varierar beroende på hårets längd);
 • Vatten - 1-2 matskedar;
 • Honung - 1 tsk.

Tillagningsprocessen är ganska enkel: först blandar vi kanel med vatten i glas eller keramisk maträtt till en homogen massa och blandar sedan med kefir. Det är väldigt viktigt att inte tillsätta pulvret omedelbart, eftersom det kommer att tas i klumpar, vilket blir svårt att bryta. I sista skedet introducerar vi flytande honung som något förtorkar masken. Applicera på torkat hår i 2-3 timmar. med ca 30-40 minuters promenad med isolering, ta sedan bort den.

Denna metod för förtydligande har olika granskningar, eftersom resultatet beroende på hårets struktur kan visas både efter den första ansökan och efter 5 men klagomål om ineffektiviteten når som regel inte detta stadium.

Recept 3. Alkohol.

Om det inte var för hårbalsam i sin komposition, hade han helt gått för receptet på lite delikatesser, så doftande och välsmakande ingredienser ingår i sammansättningen. Ju trevligare det kommer att tillämpas på. Men från ord till gärningar skriv ner receptet:

 • Kefir - ungefär en tredjedel av ett glas (igen ser vi på hårets längd);
 • Brandy - 2 matskedar (om hårbotten är känslig - en, eftersom det kan finnas en stark brännande känsla);
 • Balm för hår - 1 tsk;
 • Protein - 1 stycke (pre-whip till branta toppar);
 • Citron - ½ bitar (juice).

Alla komponenter blandas och försiktigt appliceras på varje sträng. Vi värmer huvudet med en polyetenhatt + handduk. Det är lämpligt att låta masken "fungera" hela natten, på morgonen torka av med varmt vatten. Detta är resultatet av denna metod för kefirlättnad (före och efter):

Recept 4. Neutraliserande yellowness.

Ett sådant problem står inför många flickor som utför hemförsök med blondin. Den gula nyansen på de färgade trådarna är ett säkert tecken på icke-professionell färgning, men det kan elimineras, och till och med praktiskt taget smärtfritt:

 • Kefir - 1 kopp (glöm inte högt fettinnehåll);
 • Cognac - 4 tsk;
 • Citron - ½ bitar (juice).

Blanda ingredienserna och applicera dem på lite fuktigt hår. Håll under isolering hela natten och tvätta sedan av. En sådan komposition bör snabbt neutralisera yellownessen, vilket gör ditt hår att se ut som små kycklingar. Om det inte var möjligt att helt eliminera den obehagliga nyansen, kan du upprepa proceduren i en vecka.

Recept 5. Rengöring av röd nyans.

När vi har målat i rött, kan vi se denna nyans bokstavligen efter varje färg och ge den oerhört svårt. Men för dessa ändamål kan du också använda en lättningsmask som innehåller kefir, men du måste vara tålamod, för det här är en av de sparsamma men långa metoderna för utsöndring.

För detta behöver vi ett glas förvärmd kefir och den mjuka delen av något slags svartbröd. Vi bestämmer kvantiteten empiriskt och tillsätter tills vi får en tjock mush. Denna blandning appliceras i ett par timmar. Det ska tvättas av med schampo för djup rengöring.

Kefir, som ett effektivt ljusmedel för hår

Sura mjölkprodukter har sedan länge blivit oumbärliga för hälsan och kvinnans skönhet. Vissa människor brukade använda yoghurt för att förbättra matsmältningen, men få människor kommer ihåg de sanna fördelarna med mjölk, yoghurt, ryazhenka eller kefir. Dessa produkter har inte bara en bra effekt på mag-tarmkanalen, men gör det också möjligt att förbättra hudfärgen, stärka håret och till och med lätta det.

Användbara egenskaper hos kefir för kroppen

Kefir, som någon jäst mjölkprodukt, hjälper till att förstärka inte bara håret utan också naglar och tänder som behöver noggrann vård. Kefirs fördelaktiga egenskaper påverkar fullständigt hela tarmens arbete, vilket gör att du kan hålla kroppen i form och bli av med oönskade pounds.

Tack vare proteinerna, vitaminerna och mineralerna som ingår i den presenterade drycken kan bita och spröda krökar absorbera alla näringsämnen och förändra strukturen på ett positivt sätt.

Närvaron av vitaminerna A och E hjälper till att mätta krullarna och naglarna med viktiga vitaminer, vilket positivt kommer att påverka restaureringen av hår som är utsatt för håravfall.

Kefir hjälper till med att bli av med följande problem med krullar:

 • kommer att återställa det skadade håret;
 • göra strängar mer lydiga;
 • öka tillväxten och förebygga brott
 • kommer att ge håret en naturlig volym;
 • kommer att lindra från fetthalt
 • eliminera mjäll.

För att använda mormors recept och applicera denna mejeriprodukt för behandling, restaurering eller färgning av krullar, behöver du veta exakt vem denna procedur verkligen hjälper.

I motsats till det snabba, men inte säkra sättet att lätta håret med färgämnen, kommer det inte att få ett omedelbart resultat att lätta strängarna med en jäst mjölkprodukt, men det kommer inte att skada hårbotten och hårbotten.

Presenterad jäst mjölkprodukt är perfekt för ansiktet och hjälper en kvinna att förbättra hudens färg och tillstånd.

Kefir förtydligande: folkmekanismer

Lättnad av håret med den presenterade produkten sker på grund av det faktum att mjölksyrabakterier som faller djupt in i håret, börjar påverka pigmentet och därigenom lätta det i flera toner. Utan tvekan kommer brinnande brunetter efter appliceringen av denna sura mjölkprodukt att bli blondiner, men de kan lätta krullarnas mörka färg till kastanj eller choklad nyanser. Dessutom kommer dessa masker att gynna ägarna av alla typer av hår.

Så, för att klargöra denna mejeriprodukt för att uppnå de önskade resultaten är det viktigt att följa några tips:

 • För tillverkning av masker behöver du köpa en ny produkt;
 • i kombination med andra folkmekanismer bör du välja en fettfattig produkt och för egen användning - fett;
 • Applicera endast varm massa på lock.

Sammansättningen av kefir är rik på flera arter av bakterier, enzymer, spårämnen, socker, etylalkohol: allt detta bidrar till att förbättra tillståndet hos huden och håret.

Klassisk mask av kefir för lättare hår

För att förbereda den presenterade masken behöver du bara två komponenter - vatten och kefir. Till ½ kopp sötmjölksdrink måste du lägga till en matsked vatten, blanda allt och applicera blandningen på lite fuktigt hår. Medlen är åldrat på håret i 2 timmar (med isolering), tvättas sedan av med schampo.

För att få effekten på mörkt och hårt hår kommer det att krävas minst 5-6 procedurer.

Kefir maskerar med citron för lättare hår

För att förbereda masken behöver du:

 • Förvärm 250 ml kefir i ett vattenbad eller mikrovågsugn och tillsätt 125 ml citronsaft till blandningen.
 • fördela massan jämnt på håret;
 • Wrap huvudet med en varm scarf eller sätt på en duschlock;
 • lämna masken på håret från 2 till 8 timmar;
 • skölj håret med schampo och skölj med vatten;
 • upprepa detta förfarande 2-3 gånger inom en vecka.

Mask med kanel och kefir

I kombination med ett sådant klargörande medel, som kanel, fungerar kefir ännu effektivare. För att skapa denna mask behöver du följande komponenter:

 • 2-3 matskedar kanel (i närvaro av känslig hud rekommenderas att minska produktens mängd);
 • ½ kopp kefir (mängden av produkten kan ändras beroende på längden på locken);
 • 1-2 matskedar vatten
 • en tesked honung.

Därefter måste du blanda kanel och vatten i en keramisk maträtt för att få en homogen massa, tillsätt sedan en blandad mjölkdryck till blandningen. Lägg sedan till honung, det gör den resulterande massan mer tät. Verktyget appliceras på torrt hår i 2-3 timmar, varav 30-40 minuter ska spenderas med en värmare på huvudet.

Effekten av lättnad beror helt på hårets tillstånd.

Det är viktigt att notera att beroende på pigmentet är det inte alltid möjligt att ge en ljus nyans till håret. Men efter applicering av masker med kefir, liksom med andra användbara komponenter, kommer håret att få tillräckliga mängder vitaminer och väsentliga ämnen. Tack vare kefir kommer även det mest livlösa håret att få glans, silkighet och jämnhet.

Lightening hår med kefir

Ljushår med kefir hjälper inte bara att göra håret några toner lättare, men också för att stärka håret, göra dem silkeslösa och till och med tvätta bort färgen.

Blondiner och blont hår med kefir masker kan avsevärt tända håret till en naturlig ljusfärg utan yellowness. Brunetter kommer inte att kunna uppnå effekten av blondan, men de kommer att kunna göra håret inte så dyster och mörkt, märkbart förstärka håret och lägga till glans på det.

Kefir mask recept för lättare hår

Det finns flera populära masker med kefir för lättare hår, vilket gör håret inte bara lite lättare, men också berikar det med vitaminer och hälsa.

Den mest effektiva lätta masken med kefir

 1. Blanda ½ kopp kefir med ägget.
 2. Lägg till 2 matskedar av brandy eller vodka.
 3. Kram saften av en halv citron i masken.
 4. Droppa ett litet schampo för att göra masken lättare att applicera.
 5. Applicera blandningen i håret och linda dem med klämfilm.
 6. Värm upp masken med en handduk.
 7. Att lämna strukturen på håret för natten, men inte mindre än 4 timmar.
 8. Tvätta av kefir med varmt vatten och schampo.

Mask av varm kefir för lättare hår

 1. Värm ett glas fett och färska kefir i ett vattenbad. Inte i mikrovågsugnen!
 2. Applicera kefir på håret längs hela längden och rulla upp med klämfilm.
 3. Sätt på en handdukstorkhandduk.
 4. lämna masken på håret länge, kan du på natten. Tidpunkten för exponering för kefir måste vara minst 4 timmar.
 5. Tvätta av masken med varmt vatten och schampo.

Lätta torrt hår med kefir

 1. Ta en kycklingblomma.
 2. Blanda det med ett glas kefir.
 3. Tillsätt 2 matskedar olivolja.
 4. Applicera blandningen av ingredienser i håret längs hela längden.
 5. Lämna masken under en lång tid (minst 3 timmar).
 6. Tvätta av med schampo.

Ljussmask av kanel och kefir

 1. En matsked kanel blandad med äggula.
 2. Lägg till ett glas varmt kefir.
 3. Applicera masken på håret längs hela längden och linda med klädesfilm och sedan med en frottéhandduk.
 4. Lämna blandningen på håret under lång tid, helst inte mindre än 3 timmar.
 5. Tvätta av masken med varmt vatten och schampo.

Bilder före och efter lätta hårkvaliteten

I detta foto kan du se resultatet av att lätta håret med en mask av kefir och citron.

Titta på videon

I den här videon kan du se hur man gör en användbar, näringsrik och lättare mask för hår på grundval av kefir.

Rekommendationer för användning av kefirmasker

 • Dam med mörkt hår ska göra en kefir mask flera gånger tills resultatet är lämpligt.
 • Kefir masken för lätta kommer också att bidra till att bli av med färgen på håret, eftersom denna fermenterade mjölkprodukt höjer vågorna, håret, vilket underlättar utlakning av färg från under dem.
 • Det är lämpligt att använda färskt, ej utgått kefirmedium eller högt fett.
 • Kefir mask på håret är bättre kvar på natten - det är användbart för håret i allmänhet, och graden av förtydligande kommer att vara mycket högre.
 • Effekten av lättnad blir mycket bättre om du lägger håret ut med kefir i en varm miljö, det vill säga täcka den med en handduk eller en hatt.
 • Kefir masker hjälper inte bara håret att skina, men förhindrar även håravfall, brittleness och tvärsnitt, aktiverar hårsäckens tillväxt och vitalitet.

Brightening kanel hår kan enkelt göra hemma med överkomligt pris.

Brown-ashy hårfärg kan hänföras till gruppen av brunhåriga människor. Det här trendiga och populära.

Askbrun hårfärg hänvisar till kalla bruna nyanser, som år 2018.

Ljusbrun hårfärg är universell tack vare olika nyanser. Denna färg är väldigt mycket.

Ombre för brunetter föreslår många intressanta och kontrasterande alternativ. Mörkt hår

Håråterställning efter lätta är en tidskrävande, vördnadsfull och lång process. Många tjejer.

© DoHairs 2018. Allt om hår, hårklipp och frisyrer

Lightening hår med kefir

Blondt hår är drömmen om nästan vilken tjej som helst. Det milda könet lyser krullarna i salongerna och hemma med hjälp av specialmålningar. Få människor vet att det är möjligt att lätta upp en shoal med hjälp av masker baserade på kefir. Hur man använder kefir och kan den kombineras med andra produkter?

Fördelarna med hembelysning

Hur lätta håret på kort tid? För att säkerställa att allt går bra, rekommenderar färgämnen att man använder en speciell färg som säljs i vilken butik som helst. Den används och befälhavaren i skönhetssalonger. På ett genomskinligt rör är det vanligtvis skrivet vilken typ och färg av hår den ljusande förening som ingår i den är avsedd för.

Hemma kan du förbereda en individuell färg, och för en viss tid applicera den på krullar, jämnt fördelade längs deras längd. Tiden måste strikt följas, annars kan krullarna bli helt oväntade färger.

En annan metod som nämns i olika material som förespråkar naturliga metoder för lätta specialister är kefir. Han användes aktivt av våra mormor. Det fanns ingen färg utan ammoniak, och vi ville alltid vara vackra. Men denna metod garanterar inte 100% av resultatet till ägare av mycket mörka, nästan svarta lockar.

En rättvis hård flicka kommer att kunna lätta upp en eller två nyanser av hår med lösningar baserade på en jäst mjölkprodukt. Vägen passar naturliga blondiner. Det låter dig "bleka" färgen och ge den mångsidigheten.

Hemma kan du förbereda en individuell färg och för en viss tid applicera den på lock

Det bör noteras de fermenterade mjölkproduktens naturliga egenskaper när de utsätts för krullningar. Det närmar sig håret, fuktar, ger sken, mjukhet. De två sista egenskaperna blir märkbara efter permanent användning. Lightening-strängar med kefir är en bekväm, billig och väldigt användbar process. Inte överallt innehåller en sådan mängd vitamin B som i denna produkt. Han är nöjd med en hög andel kalcium, magnesium och kalium, som är nödvändig för tillväxt och näring av vitaminerna.

Hjälper kefir att lätta håret? Först och främst är det nödvändigt att ta reda på ämnet av utlakning av pigment med kefir. Om du är målade i en mörk färg, och du gillar det inte längre - använd kompositionen med yoghurt, så att det hjälper dig att bli av med den anstötliga skuggan. Du kan bli av med ett ljust pigment - rosa, blått, grönt - genom att applicera lämplig blandning på ditt huvud. Det kommer sannolikt att ta flera försök och en ökad tid för att hålla masken. Men detta kommer att bli av med misslyckad applicerad färg.

rekommendationer

Har du bestämt dig för att lätta ditt hår med kefir? Vad behöver du veta om den här metoden? Det första du behöver veta:

 • Lightening hår med kefir kommer med en annan produkt, till exempel citron. Det lyser perfekt håret, blandas med honung, jäst och kanel. Enbart jäst mjölkprodukt har ingen åtgärd.
 • Om krullarna är torra och spröda, försök inte att korrigera situationen med butiksbalmer och sprayer. Effektivare är en oljemask. Olja, det är oliv eller någon annan, fungerar bra, utan att förorena krullarna och inte vrida en smart hög i oljiga, otvättade lockar.
 • För att påskynda resultatet kommer det att hjälpa polyetenhatt. De säljs i stora varuhus och skönhetsbutiker. Det är definitivt värt att använda det - kompositionen kommer inte att utsättas för luft och kommer att falla bra på hårets huvud.

Sätt att förtydliga

Lätt hår med jästa mjölkprodukter är enkelt. Den första av de övervägda metoderna är den enklaste. Kompositionen av lösningen innefattar:

 • kefir eller ryazhenka,
 • varmt vatten

En liten mängd ryazhenka (beroende på hårets densitet) måste värmas på något sätt. Värmtemperaturen ska vara låg. Den resulterande gruelen måste fördelas över hela längden och försöker göra det jämnt. En borste med en kam i den andra änden, som ofta används för färgning av lock, kommer att göra. Se till att kompositionen är fördelad i ett enhetligt lager, täck huvudet med en varm ångad handduk. Vik upp det med cellofan eller klämfilm. Designen ska hållas på huvudet i två till fyra timmar, beroende på graden av uttorkning av locken. Skölj lösningen med vanligt vatten och schampo. Det rekommenderas att använda blandningen en gång i veckan. Det kommer att bidra till att lysa upp med 1-2 toner, med systematisk användning - med 3. För att få en uttalad effekt, måste du vänta ett halvår - tidigare kommer lösningen helt enkelt inte att fungera med rätt kraft, ljusning med 2,5 toner.

Masker och kompositioner med jäst mjölkprodukt ger näring till hårbotten och vitaminiserar hår

Följande recept hårmaskor - kefir och honung. Medan yoghurt lyser höet, fyller honung det med vitaminer och förhindrar torrhet. Masken kräver 150 ml kefir och 3 skedar honung. Vad det blir, buckwheat eller blomma, det spelar ingen roll. Den torrare shag, desto djupare ska kefirna vara. Efter att ha valt produkter ska de blandas i en djup tallrik av något material tills en homogen massa erhålls, vilket är bättre att fördela på huvudet med händerna, känner blandningen homogen. För påverkan måste den lämnas i en timme. Torktorkar bör vara naturliga - sätt bort torken. Var uppmärksam på curls glans och mjukhet - blandningen säkerställer deras utseende.

En annan beprövad mask - ryazhenka parat med citron. Det kan klargöras snabbt och säkert. Bilderna före och efter är fantastiska - kompositionen lyser och närmar sig håret, tack vare vilket ett andra andetag av en naturlig, klarad färg öppnas.

Medan kefir kommer att lätta krullarna, kommer honung inte att låta håret torka ut och närma dem med spårämnen.

Den enda "men" - lösningen är kontraindicerad för ägare av torrt och sprött hår. Hur man gör en blandning? För 250 ml kefir behöver du ta 100-130 ml citronsaft (du kan klämma det själv eller med en speciell enhet). Blanda för att få en monokrom lösning och applicera på hår, kamma dem med en platt kam. Den maximala enhetliga användningen av kompositionen säkerställer resultatet, så du bör också ta hand om frånvaron av klumpar, ofyllda strängar. Håll färgämnet i 60 minuter och tvätta sedan med schampo.

För att uppnå resultatet är det nödvändigt att applicera kompositionen 2 gånger i veckan i en och en halv månad. Glöm inte hur håret är - olika balmar, speciella sköljningar som är utformade för att bevara färgen, och ett ordentligt valt schampo kommer att påskynda ljussättningen, närma tråden och ge en ljus färg och glans.

Lightening hår med kefir

Inlagd av: admin i Hårvård 06/20/2018 0 195 Visningar

skönhet och hälsa hos håret

Hittills, på hyllorna i skönhetsbutikerna, kan du hitta en mängd olika medel för att lätta håret. Men huvuddelen av produkterna från den kemiska industrin förändrar inte bara krullarnas färg utan skadar dem också. Därför använder ett stort antal kvinnor kefir för hårlättnad, och inte modernt sätt.

Ger kefir ljusare hår?

Kefir har en unik egenskap: det verkar att tvätta pigmentet från håret, vilket gör det lättare, oavsett om de är färgade eller deras färg är naturlig. Men dessutom smälter jäst mjölkprodukt hår. Kefir mask för att lätta håret i några få applikationer:

 • gör krullarna ljusa och glänsande;
 • lägg till volymen;
 • rensa huden av fetthuvudet (subkutant);
 • aktiverar hårväxt
 • skydda lockar från skadlig miljö
 • kommer att återställa strukturen av skadat hår.

Det är naturligtvis omöjligt att "omhärda" det mörka håret till blont hår med hjälp av kefir, men effekten av lätt naturlig ljusning på en ton utan kemisk ingrepp uppnås. En mer intensiv förändring av skuggan är också möjlig, men det beror på det allmänna tillståndet och typen av hår.

Det enklaste sättet att lätt ljusa håret med kefir är att applicera en sådan fermenterad mjölkprodukt i hela längden på håret, föruppvärmning av det. Denna kefir mask är gjord för natten, så du måste alltid bära en plasthatt på ditt hår. Kefir tvättas med vanligt varmt vatten. Brightening mörkt hår med kefir görs bäst med hjälp av denna mask:

 1. Värm 100 ml kefir (helst fettfri).
 2. Slå 1 ägg (kyckling) in i det och blanda med 5 g kakao.
 3. Applicera blandningen på håret i 3-4 timmar, skölj sedan med varmt vatten och schampo.

Denna mask görs bäst var 7: e dag i 2 månader.

För att lätta håret kan du använda en mask med kefir och citron. För att göra det behöver du:

 1. Blanda noggrant 50 ml kefir (helst 1% eller skummad), 15 ml brandy, färsk juice 1/2 citron, 5 ml schampo, 1 ägg.
 2. Den resulterande blandningen bör omedelbart appliceras på hela längden på dina lockar och täcka sedan håret med en handduk.

Det är nödvändigt att hålla masken i minst 3 timmar, och det är bäst att göra det på natten - så att du uppnår den maximala möjliga förtydligandet.

Om du har fet hårbotten, måste du använda kefir-honung hårmask. Rör 5 g senap (helst torr) i 160 ml kefir, tillsätt 1 äggula, 15 g honung och 3 droppar mandelolja till blandningen (kan bytas ut med burdock). Denna mask appliceras på håret i bara en halvtimme.

Ägare av torrt hår är bättre att inte lätta håret med kefir och honung, eftersom detta bara kommer att öka torrheten. De passar kefir mask med ett ägg. För att göra det måste du blanda 100 ml kefir, 1 äggula och 5 ml olivolja. Denna mask appliceras på håret i 1 timme.

Hur man applicerar kefir för att lätta håret?

Kefir mask för att lätta håret kan inte skada ditt hår. Men när du använder den är det fortfarande värt att hålla några regler:

 1. Först och främst värm alltid kefirna lite så att det inte är för kallt.
 2. För det andra, applicera sådana fermenterade mjölkmasker med massagerörelser och bara på helt torrt hår.
 3. Dessutom bära alltid en lös plastlock på håret och linda huvudet med en handduk. Detta kommer att förbättra effekten av maskerna och healingegenskaperna hos kefir.
 4. Och för att läka håret och lätta håret ännu mer, tvätta inte ditt hår med enkelt vatten och schampo, men med kamilleavkokning (200 ml vatten för 15 g torrkamille).

Kefir hårlättnad är ett ofarligt och effektivt sätt.

Moderna kosmetiska butiker är fulla av olika sätt att lätta håret. Men de flesta kemikalier, tillsammans med en ljus nyans av hår, medför också problem i form av skadade och spröda lockar. Det är därför många kvinnor letar efter alternativa metoder, en av dem är att lätta håret med kefir.

Frågan är - är det möjligt att lätta håret med kefir? Svaret är förstås ja!

Till att börja med vill vi notera att förfarandet för att klargöra krullarna i sig är ganska komplicerat och långt ifrån osäkert. Detta beror på att sådana processer påverkar strukturen på strängarna negativt, vilket gör dem svaga och smala. Men med denna fermenterade mjölkprodukt är situationen annorlunda - det finns praktiskt taget inga skadliga effekter, och därför är det ingen skada från skiftbytet.

Tack vare denna fermenterade mjölkprodukt kan både naturliga och färgade trådar klargöras. För färgat, det bästa alternativet skulle vara en kombination med citron och honung, de detaljerade recepten av sådana verktyg kommer att diskuteras nedan.

Generellt är kefir för lättare hår perfekt för tjejer som länge ville byta skugga på grund av misslyckad målning eller på grund av den gamla, trötta färgen. Dessutom kommer det också att vara ganska användbart för håret.

Denna mejeriprodukt har en unik kvalitet - tvättar hårpigmentet och ger det en ljus nyans, oavsett om håret är färgat eller naturligt. Dessutom kan kefir masker göra krullar märkbart hälsosammare.

Resultatet blir inte omedelbart - men vi är tålmodiga, eller hur?

I några få procedurer kommer du att märka förändringar:

 • krullarna blir skina och ljusa;
 • utseendet av en märkbar basvolym;
 • rensar hårbotten i fett;
 • påskynda tillväxten av strängar;
 • skadade lockar kommer att återhämta sig mycket snabbare;
 • Påverkan på de yttre omgivningssträngarna minimeras.

Mjölkprodukt kommer att ändra skuggan åtminstone en ton

Att svara på frågan om kefir lyser håret, vi vill genast varna dig för att du inte ska förvänta sig övernaturliga resultat från kefir betyder att det inte kommer att lyckas bli en ljus blondin, men det är ganska möjligt att uppnå en ljusförklaring med en ton, inga fler kemiska tillsatser behövs.

En produkt med en jäst mjölkprodukt kommer sannolikt inte att skada håret, men för att öka fördelarna är det bättre att följa enkla regler för användningen:

 1. Förvärm kefirna lite före användning så att det inte är mycket kallt.
 2. Du applicerar endast en mask på helt torra lås.
 3. För att förbättra blandningens effekt och terapeutiska egenskaper, värma alltid huvudet med polyeten och en handduk.
 4. Håll i minst 60 minuter.
 5. För ett bra resultat bör procedurens frekvens vara minst två gånger i veckan i en månad.
 6. Proceduren för tvättning av produkten bör utföras endast under varmt vatten, för att undvika att vika kefir i klumpar.
 7. Efter att ha använt den här masken är det bättre att inte använda olika kosmetika.
 8. För att öka effekten av kefir, skölj krullarna med kamilledekokning.

Det enklaste sättet att lätta håret hemma med kefir är att använda det i sin rena form. För att göra detta behöver produkten endast värmas något till kroppstemperatur, men överhuvudtaget överhettas inte.

Foto: För ett perfekt resultat, tillämpa pengar systematiskt.

Applicera vätskan över hela längden och sedan in i plast och en handduk, lämna i ca 2-3 timmar. Skölj sedan med varmt vatten och skölj med kamomill för maximala resultat.

Det är mycket viktigt att välja rätt produkt.

Kefir ljusar håret mer effektivt om det inte är den allra första friskheten, eftersom den ökade i detta fall är koncentrationen av mjölksyra effektivare för sådana ändamål.

Det är också önskvärt att använda en produkt med en fetthalt av ca 3,2%, skummet är bättre att inte använda.

Lättnadshår med kefir blir ännu effektivare om du lägger till ytterligare ingredienser i sammansättningen.

Så för nästa mask behöver du:

 • kefir - 80 gr;
 • hårbalsam - 1 te l;
 • brandy - 2 matskedar;
 • juice av en halv citron;
 • äggvita -1.

Kefir betyder förutom lättnad, också mycket användbart för ditt hår

 1. Kefir värms upp i ett vattenbad.
 2. Slå på skumproteinet.
 3. Till honom häll kefir.
 4. Tillsätt alla övriga ingredienser och blanda.
 5. Applicera blandningen på väl kammade lockar.
 6. Huvudduk med plast och en handduk.
 7. För maximal effekt, lämna produkten över natten.
 8. Tvätta av med vatten med en balsam.

För att eliminera den sura lukten av kefir och citron, lägg till några droppar av din favoritolja till blandningen.

Till exempel kan du använda lavendelolja för hår, vilket ger håret ett behagligt doft.

Denna version av hur man lättar håret med kefir är väldigt doftande och upplyftande i viss mån, eftersom det innehåller kakao.

Processen att göra masker med kakao

Beredning och applicering. Värm mejeriprodukten, kör ett ägg till det och häll kakao. Blanda allt grundligt.

Applicera på lockar längs hela längden, lämnar i 3-4 timmar. Skölj sedan med varmt vatten och schampo. Applicera en gång i veckan i 2 månader.

Detta alternativ är också mycket vanligt och effektivt. Att göra en mask med egna händer är väldigt lätt.

 • Kefir 3,2% - 250 gram;
 • ägg - 1;
 • juice av en citron
 • Cognac - 50 ml;
 • schampo - en liten mängd.

Resultatet av användningen av kefirmasker

Blanda kefir med citronsaft, tillsätt brandy, ägg och schampo. Blanda alla tills de är smidiga och applicera på strängarna längs hela längden. Wrap hår med plastfilm och en handduk.

Lämna i minst två timmar. Om du vill ha ett bättre resultat är det bättre att lämna masken hela natten. Därefter tvättas av med schampo och appliceras balsam.

Lätt håret kan vara mycket prisvärda sätt, eftersom kefir kan köpas överallt. Dessutom kan priset, vilket är mycket lågt, inte misslyckas med att behaga. Tillsammans med den nya krillkransen får du också hälsopåverkan - håret blir glänsande, starkt och livligt.

Friskt hår glans - 70% av det lyxiga utseendet på en kvinna

Videon i den här artikeln hjälper dig att ta reda på mer intressanta sätt att använda en sådan mirakelprodukt i sättet för ditt hår.

Jag vill göra en mask kefir + citronsaft + vodka + ägg. Hur tror du kommer att hjälpa?

i svart gick 10 år i två månader gick blondin

Citron kommer att ge styvhet mot håret och förhindra utlakning av yellowness bättre utan citron

tvätttvål tvättas i allmänhet väl, jag är även svart när jag var upp till rullen för 7 gånger tvättad, även om valerna var som att dra från dem, men de återhämtade sig snabbt. bättre än efter blondonaran

Efter födseln, på grund av den vilda smeten, skar hon kort håret. Markeringen försvann snabbt och den ursprungliga hårfärgen. Jag kommer att hålla tyst (tststs.. dirty gray-dark blonde). Det är synd att färga dina tre hår. Här är vad som hjälpte mig:

1. Först radikala åtgärder: peroxid 3% + citronsaft. Allt detta hälls i en sprayflaska, pshyky på håret en timme före tvätt. Jag gjorde det 4-5 gånger, det torkar, det är nödvändigt att fukta tipsen med oljor.

2. Älskling hela natten. Jag har glömt läsken, men mitt hår lyser.

3. Kanel + honung + balsam i 3-5 timmar. Jag gillade den här metoden mest. håret luktar gott och mjukt.

Som ett resultat är nu min hårfärg bara super. Från peroxiden är spetsarna gyllene, från maskerna en mjuk gyllene nyans, vid rötterna växer en mörk färg smidigt. Rak gradient. Vänner torteras alla som jag var så vacker крас

Tatiana, snälla dela den på posten tack)

Jag har just avslutat med att experimentera med hår, resultatet är äntligen nöjt, jag kan säga, jag kontrollerade det själv) Jag var naturligt blond, alla känner till denna fruktansvärda ingen färg. Jag köpte en färg som kallades golden blonde och höll det länge för att vara gyllene. och gasped-färgen visade sig vara bara en obehaglig mörk-smutsig brungrå. Först ville jag brista i tårar, men släcka det, bestämde mig för att jag alltid skulle få tid) Jag kom på Internet, läste allt och lät mig applicera det själv. Först och främst tvättade jag mitt hår noggrant vanlig x Med en ovanlig tvål tvättades färgerna av en otrolig mängd, hårfärgen blev densamma som den var bara lättare) Sedan bryggade jag kamomill och spenderade 3-4 timmar med det, tvättades bort, hårfärgen förändrades inte, men mitt hår utmattad med färg och tvål berättade tack och tack och lov shone.Then jag blandade kefir, honung och kanel, passerade med den här blandningen på huvudet i 5 timmar, tvättades bort. Resultatet är det mjuka, glansiga, vackraste håret av en oförklarlig, ful färg. Okej, jag är inte blyg. Jag pressade citronsaft blandad med väteperoxid, blötläggs hår (försiktigt, kom inte i ögonen så viktig uppgift), passerade så 2 timmar och tvättades bort. Gå nu kan jag åtminstone titta på mig själv i spegeln utan rädsla) Håret var ljust kallt i en eller två toner med trådar) Det visade sig en cool framhävning, imorgon kommer jag bara att upprepa proceduren, jag tror att det blir bättre )

och efter att ha lysat håret med honung kommer svarta rötter att dyka upp.

Flickor! Citronsaft håret torkar inte. Han tvärtom behandlar hår väldigt mycket!

Jag läste recensioner om hårljus hemma och bestämde mig för att försöka. Jag gjorde en mask av kefir 3 gånger och en mask för honung 1 gång. Masken på kefir lyser håret för första gången med cirka 0,5 toner, och i efterföljande tider kan det vara 0,1-0,2 (färgen är mörkblond). Till skillnad från honungsmaskan gav masken på kefir inte yellowness till de färgade rötterna och under tvätten var vattnet mycket mörkt (tydligen pigmentet tvättades ut) - det fanns inget sådant med honung. Älskling, för att vara ärlig, ljusnade inte upp det - kanske en sådan mask fungerade inte för mitt hår. Håret efter kefirmasken är mycket, väldigt mjuk, nästan viktlös (en av minuserna, eftersom mitt hår är redan tunt) + efter att det märktes att håret började splittras (en mer minus). Det finns också två fördelar; verkligen upplyst (märkbart men inte mycket) och efter kefirmasken hade jag en "underrock" efter en tid, det vill säga för hårväxten är det bra!

dela med mig av erfarenheterna. Jag har färgat mitt hår i 10 år redan de senaste 4 åren i L'Oreal Casting "mörk choklad". Det är lite lättare än svart med en brun glans. för en månad sedan bestämde jag mig för att bli mjölkchoklad eller något sådant. gick till salongen, gjorde en tvätt (Loreal FS 40, något sånt). eftersom Jag brukade måla med samma färg, det gick inte att tvätta några otroliga toner (de säger att både rött och orange och alla andra fläckar på håret kommer ut).. i allmänhet visade det sig vara en vacker ljusbrun, något rödaktig färg. Men materen målade allt detta med temnyuyuch-färg. Kort sagt, det har blivit lite lättare än min mörka choklad, rötterna är i allmänhet röda för sina egna.. kapeter i allmänhet. svära bort.. den här mästaren vägrade att göra om mig.

i allmänhet lättade nu folkmekanismer. för hår är synd. Jag har dem smala. Första hölls: 40gr yoghurt 2,5%, 2 msk. Cognac, 1/2 citron, 1 ägg, 1ch.l. schampo. hölls i 2 timmar istället för 4.. vattnet spolades bruntbrunt. håret blev lättare med 0,5 toner. nöjda med resultatet. Nu sitter jag pussad med samma mask, men jag vill stå i 5 timmar, jag kommer att uppnå det senare. då försöker honung och citron för natten.

i allmänhet, tjejer, lätta upp med folkmekanismer när det är möjligt. Ljusa inte, så även om du inte kommer att döda hår. och kemi - det här är ett extremt fall.

Jag läste alla kommentarer och ville dela med mig av min erfarenhet. Jag har blont hårfärgat med henna, färg etc., så jag har inte sett min naturliga färg i ungefär fem år, så jag ville ha en inbyggd färg) Jag gick till salongen för en vecka sedan, ljusa rötter växte ordentligt (4-6cm) och jag bad att anpassa färgen, jag fick veta att Det är omöjligt att tända håret färgat med henna en gång och jag gick med på att tona min färg in i "honung, som kommer att tvätta och färgen blir exakt ljus" och jag trodde det. Efter en och en halv timme i spegeln var det en tjej med nästan svart hår utan någon nyans. Jag sprang till affären i tårar och köpte ett ljusmedel, mitt hår efter att det blev som halm och lite ljusare med en tendens till rödbrun färg. Jag var rädd att måla ytterligare och bestämde mig för att "återvända" färgen med folkmedicinska lösningar. Jag läste alla recepten och gjorde en sammanlagd (2-3 matskedar honung, juice av 1 citron, 3 matsked linolja och salt - allt som var hemma) höll i 2-3 timmar, håret visade inte tydligt men blev mjukare. Efter några dagar gjorde jag en mask (linfrö och olivolja + brandy + äggula + citron) höll i 2 timmar, det verkar inte mycket lättare, men jämfört med den ursprungliga färgen är bättre. Efter ytterligare 3 dagar bestämde jag mig för att smälta yoghurt med kefir i 2 timmar och om ett mirakel. vattnet strömmande bara grå-svart från huvudet, jag började inte ens torka och omedelbart smorde mitt hår med honung med en tesked citronsaft, höll det i 6 timmar.. när mitt hår torkade upp, det fanns ingen gräns för lycka)) Jag blev en mycket trevlig nyans som jag ville innan du målade, naturligtvis lite mörkare än naturligt, men jag gillar det), efter att jag återigen upprepade kefirchik, var vattnet mindre svart, skuggan blev mörkare, okej, någon kanske gillar denna effekt men jag gillar rött vin) Efter en vecka upprepar jag citron och honung )

Tjejer, vem vet, kommer masken med kanel och honung att ha effekt på det randiga håret? Eller gör det ingen mening att försöka? (Markering är ofta, men jag skulle vilja vara 1-2 toner lättare)

Är det möjligt att ersätta honung med denna kanelmask med något?

Bala melirovanaya, bestämde sig för att färga håret till din naturliga färg. Det visade sig vara mycket mörk kastanj, även om färgen tog ashen. Avdragen här recept. Först tvättade hon håret med tjärtvål (det fanns ingen ekonomisk tvål), höll skummet på håret i 20 minuter. Vattnet hällde brunt. Sedan gjorde hon en blandning av kefir, citron, honung, ricinolja och burdock, och i 4 timmar. Efter att tvålen var borta lyste håret märkbart. Var var den mörka bakgrunden i en halv ton, där höjdpunkterna är i tonen. Efter kefir är det fortfarande någonstans i halvtonen. Just nu ska jag tvätta med tvål och läsa ett annat recept - kefir med läsk. Jag ska försöka. Allt är mer mild än en tvätt. Och håret efter kefir glänsande. Så försök allt. Vem är lämplig. Även om färgen inte tvättas, läker håret med naturliga produkter.

Elena, i vilka proportioner gjorde du en mask av kefir, citron, honung och oljor?

Folk säger att "Acacia" är bättre. Förstått tror jag. Girly, säg mig: Henna på håret, färgen, oförstålig, någon form av körsbär. Alla dessa masker av honung, kamille och så vidare. ta henna, ja, åtminstone på tonljuset?

Jag tvättade tvålen med tvätttvål, men jag tvättade det i ungefär en månad.. nästan varje dag tvättade jag mitt huvud och tvättade det 5-6 gånger. Innan det skurade jag mitt hår med solrosolja och gick i två timmar med ett paket på mitt huvud. Resultatet överträffade mig! Alla rödhåriga hade gått !!

Hej, jag ville också dela med mig av mina "hemliga" metoder för lätta hår. Mitt hår är inte alls tunt, färgen är kastanj, men när jag tittade på mina bilder i åldern 10 år såg jag mitt blonda hår och ville få tillbaka det. ommålade, men snart ändrade jag vägen och bestämde mig för att använda folkmetoder. I 1: 1-masken lysas väl citron och honung, många råd peroxid, jag försökte och ljusnade, men resultatet inspirerade inte mig mycket, försökte avkok av kamomill för sista gången, och jag vill säga det var till mponent ljusnar för svoemu.I ett resultat av raffineringskammare "mix" citronsyra, honung, kamomill peroxid och vände samma färg decennium I)

har nyligen haft en bitter erfarenhet. Jag bestämde mig för att måla mig i ton 6.1 utan ammoniakfärg, det visade sig vara en mycket mörk färg, jag bestämde mig för att göra en mild tvätt, bokstavligen om 10 minuter, vilket resulterade i att rödhåran var framhävd och tonad ovanifrån med en slags blont färg. Efter några veckor sköljdes färgen bort - den blev gul (nu gjorde den 6,1 färgningar och höjdpunkter, men när färgen tvättades bort, var den mörka tonen målad lite, nu är det en smutsig grå färg. Tjejer, tror du att kefir kan tvättas bort?

Jag har mitt hår mörkt blont, färgat håret i mitten kastanj. så småningom blev ryzhey.kak tvätt allt detta ?? Och viktigast av allt på kortast möjliga tid.

Jag har mörkt rusehår med 4 rnies med en svag nyans från henna, masken kommer att lysa åtminstone till botten av scott.

Med en färg som inte är gzya krasitsa i tid tas de månatliga inte alls och masken tas under sådana perioder. eller inte

Jag har mörkt russea hår med 4 tårar och en röd nyans från henna, masken kommer att tända till botten av scott. och hur många gånger kommer nada att göras?

Igår gjorde jag äntligen en ljussmask med kanel och ett litet hår lättade. Här har jag en recension med detaljerade bilder före och efter. Ange länken i Google, så den öppnas inte. http://www.irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-koritsei-i -medom-u-menya-poluchilospodrobnyi-fotootchet-prigotovleniya-prim

hjälp mig Jag har ett sådant problem, mitt hår är mörkt blont, jag färgade min dumma, jag ville göra det lite mörkare, men det visade sig vara nästan svart, nu vet jag inte vad jag ska göra: (Hjälp tack! Hur kan jag bli av med det?

Honung lyser håret på grund av dess speciella sammansättning. I honung produceras väteperoxid genom kontakt med främmande föremål (därför formar honung inte och syrar inte). Beroende på kvaliteten på honung och hårets struktur (desto tjockare hår, desto slätare är dess struktur och därmed mer känslig för effekterna av aggressiva ämnen) och graden av förtydligande beror. Älskling, som också används i antiken för mummifiering av kroppar, på grund av dess egendom för att förhindra ruttning (möjligen på grund av utsläpp av väteperoxid).

Jag har brunt hår och lockigt, även mycket lockigt! Hon brukade vara blond och mörkades sedan. Hur får jag min färg tillbaka? snälla berätta för mig!

Född en brunettblondin kan inte vara. Inga folkmekanismer.

Jag läste någonstans att alla dessa folkmekanismer hjälper bara ljusbrunt hår, och till och med tvättar lite av färgen

honung 1 matsked + 2 paket med kanel och balsam - i tre timmar + du sätter upp i en varm och tvättar sedan av, igår tittade jag på skönhetsbloggen kanal - jag tror att det är en volt

Född en brunettblondin kan inte vara. Inga folkmekanismer.

Jag läste någonstans att alla dessa folkmekanismer hjälper bara ljusbrunt hår, och till och med tvättar lite av färgen

Jag är naturligtvis mörk och var så här i förra veckan, och den här veckan har jag effekt av bränt hår !! glad som en elefant, ser fram emot nästa måndag för kanelmasken)) lycka till alla!

Född en brunettblondin kan inte vara. Inga folkmekanismer.

Jag läste någonstans att alla dessa folkmekanismer hjälper bara ljusbrunt hår, och till och med tvättar lite av färgen

Jag är naturligt mörk och var så här i förra veckan, och den här veckan har jag effekten av bränt hår !! glad som en elefant, ser fram emot nästa måndag, för kanelmasken)) lycka till för alla!

Min naturliga hårfärg är aska brun. År 3 var målade i blåttblå, och sedan på vintern drog djävulen och repainted i mörk kastanje. Självklart tyckte jag verkligen om det och det går, men mitt hår började aktivt motstå. Halvt föll ut, även om håret var tjockt, mjukt, trots den blonda färgningen. Jo, jag målade ett mörkt mörkt ett par gånger, men eftersom håret blekt ble det tvättat i bitar och det såg hemskt ut. Jag bestämde mig för att lysa upp. Hittills har jag provat kamomill och kefir. Det finns inget särskilt resultat. Gjort melirovanie men ljusa strängar är absolut inte synliga. Ljusrötter växer tillbaka, det ser hemskt ut, men jag vill inte vara vacker längre ((

Hjälp flickorna i korthet! Vänligen. Vem hjälpte att lätta färgat hår?

Honung med citron hjälpte inte, Hoz tvål hjälpte inte! Eftersom denna färg nafig tvättar, om det inte tar något?)) Imorgon ska jag prova honung med kanel.

Svart tvål Agafey mormor tvättar väl bort färgen, så säger de =)

Jag själv ljusbrunt hårmålat svart, hjälp tvätta färgen Londa, mycket giftigt, inte längre målade ett halvt år, och hon vill inte tvätta, rekommendera någon form av mask

Mitt hår är inte ljust blont, inte mediumblont, ljust guld eller silver, kort sagt, jag förstår inte själv vilken skugga, och det finns också de som säger att jag är blond)))). Jag tyckte synd om att använda hela burk honung och jag bestämde mig för att försöka att experimentet sätter det lite på ögonbrynet. På ögonbrynet, för att jag läser det som flyter, och det är lättare att hålla reda på det än att ens smarta honung med spetsen på en hårsträng. Sova gick inte och gick inte i sängen, tvättades efter 10 timmar. Tja, det ögonbrynet är detsamma som det andra. Experimentet är komplett. Noah gjorde dock en älskling, läste att för vissa lysar han det ännu utan något.

Jag har mörkt brunt hår med hjälp av en citron som de kommer att lysa upp

Färgade håret från år 3 med svart färg !! tog ut färgen för veckan. kefir mask.. två dagar dope. sen två dagar senare gick jag till sängs med honung på mitt huvud. och så två dagar i rad. Tro inte att det blev ljusare med 4 toner. )))) inte några citroner och alla typer av oljor är inte nödvändiga))

Och du kan alla blanda honung kefir majonnäs citronsaft. Och applicera på huvudet? Omedelbart.

Jag vet inte hur någon jag lägger honung på en sträng av bandet och skakade det med en film. Jag applicerade honung + balsam + kanel på en annan strand och skakade det också. Inslagna i en handduk. Tvättade bort efter 10 timmar och. ingenting! Håret är inte färgat, blont, cirka 7 nivåer.

Blanda försiktigt 50 ml kefir, 1 ägg, 1 tsk. schampo, 2 msk. Vodka och juice ½ citron. Smörj den resulterande massan av hår, lind huvudet med cellofan och linda. Låt på i 7-8 timmar, skölj sedan med mycket vatten.

Denna mask kan inte bara avlägsna yellowness från håret, utan också göra dem mer glänsande och friska.

För att blondor ska kunna ta bort sin yellowness, räcker det med att göra en mask av druvsaft (grön) i en timme. Ju oftare du gör, desto vitare blir håret. Och viktigast av allt är fruktsyror mycket användbara för hår!

Min naturliga hårfärg är aska brun. År 3 var målade i blåttblå, och sedan på vintern drog djävulen och repainted i mörk kastanje. Självklart tyckte jag verkligen om det och det går, men mitt hår började aktivt motstå. Halvt föll ut, även om håret var tjockt, mjukt, trots den blonda färgningen. Jo, jag målade ett mörkt mörkt ett par gånger, men eftersom håret blekt ble det tvättat i bitar och det såg hemskt ut. Jag bestämde mig för att lysa upp. Hittills har jag provat kamomill och kefir. Det finns inget särskilt resultat. Gjort melirovanie men ljusa strängar är absolut inte synliga. Ljusrötter växer tillbaka, det ser hemskt ut, men jag vill inte vara vacker längre ((

Hjälp flickorna i korthet! Vänligen. Vem hjälpte att lätta färgat hår?

juice av 1 citron + olivolja + salt - hålls i en timme. en timme senare applicerades en uppslamning av läsk till denna blandning. Jag tänker åtminstone i minst fyrtio minuter. Efter citronfärgen gick till tonen. Jag hoppas att läsk kommer att ta bort även tonen i den här röda fulheten. Horror.

Honung lyser håret på grund av dess speciella sammansättning. I honung produceras väteperoxid genom kontakt med främmande föremål (därför formar honung inte och syrar inte). Beroende på kvaliteten på honung och hårets struktur (desto tjockare hår, desto slätare är dess struktur och därmed mer känslig för effekterna av aggressiva ämnen) och graden av förtydligande beror. Älskling, som också används i antiken för mummifiering av kroppar, på grund av dess egendom för att förhindra ruttning (möjligen på grund av utsläpp av väteperoxid).

Bra råd om hur man mummifiera hemma. Tack!

Ja. Kort sagt, från allt som har skrivits kan vi sluta: det är möjligt att lysa upp om du är färgad, men för icke-färgat hår är allt tomt och slöseri med tid.

Vill du lätta ditt hår med kefir? Tja, prova det! Kefir mask + foto före och efter

Masken är den här: en liter kefir (desto bättre, jag brukar använda 3,2%), en matsked salt, en matsked av någon vegetabilisk olja (jag använde solrosolja). Omedelbart gör jag en bokning att hälften av blandningen är tillräcklig för min längd.

Allt detta är blandat, applicerat på håret, vi sätter på huvudet med polyeten (jag använde matvatten) och MANDATORY en handduk på axlarna, eftersom masken är snällt, vi går en timme, vi tvättar masken av med ett schampo (masken tvättas av Tvätta håret, men allt är bra) och, som det var skrivet, bör håret lysas med två toner. MEN det är bara skrivet, mitt hår har inte lysnat antingen på tonen eller på golvet i tonen! Ja, jag hävdar inte att masken är utmärkt, det stärker håret, läker håret splittrar mindre, men som en ljusare passade kefir inte mig!

Så om du vill kan du prova det!

Upplyst hår kefir, blev av med rött och förstärkt dem) Bilder före och efter

För länge sedan drömde jag om att växa min egen hårfärg (jag har den blond), eller åtminstone utjämna rotenas färg med spetsarna. Vad jag bara inte gjorde för detta, förutom att jag inte hade en hårklippning under pojken))) Fräsning, för att utjämna färgen. hon målade med tonisk och mörk och ljus - hennes hår blev röd. rädsla, i slutet - rött och torrt hår. Jag insåg att jag behövde leta efter ett annat sätt att göra min dröm till verklighet.

Det första jag försökte var sätt att tvätta bort den mörka toniken efter att ha målat det finns några fler sätt där)

Bilden är förmodligen en chokladtonisk färg:

Målad med tonic, varefter de blev röda.

När det var praktiskt möjligt, behövde jag bli av med redhead. Jag räddade bara KEFIR. )))

Det stärker och stärker inte bara håret utan också lindrar dem av rödhåran, hatad av många tjejer.

HÄR METOD (för medelhårlängd):

En mugg kefir (jag tog kefir ENKELT 3,2%)

En tsk brännvin eller whisky

1 ägg (tillval)

Jag lade till några få droppar vitaminer flytande E och A

Alla blandningar, applicera först till rötterna med massagerörelser, sedan hela längden. Sätt på ett duschlock på ditt hår och en handduk. Det är nödvändigt att hålla en sådan mask i minst 4 timmar, den har klarhetseffekten. Personligen håller jag 8 timmar. Jag gjorde det redan 8 gånger, effekten är imponerande))) Obehag i början av proceduren, eftersom masken flyter. (Jag hittade ett sätt att göra masken med kefir inte flöde)

Därefter tvättas på vanligt sätt, i slutet av proceduren sköljer jag fortfarande mitt hår med ett avkok av örter, kamomill, lind. Håret på grund av kefir upphör att falla ut och bli mjuk och silkeslen. Och även den här masken är mycket användbar om du har torrt hår, ja, eller det finns splittrade ändar. Det fuktar och ger näring till dem. Jag försöker använda en mask minst en gång i veckan, efter en månad är mitt hår fullständigt okänt.

på det första fotot innan du använder kefirmasken, på det andra fotot efter

Ställ ett mål och gå tyst till henne. Jag försöker att inte vara lat och göra den här närande och ljusande masken.Nästa Artikel
Hur ska man använda Sulsenolja korrekt från svampen?