Ljusa håret med citron. Recept. recensioner


Många kvinnor är intresserade av hur man lyser håret med citron. För närvarande finns det många kemiska ljusfärger, men alla är inte utan brister. Efter deras användning hår blir ofta tråkig, gles, förlorar naturlig lyster som gör kvinnor ser för andra, mer ofarliga medel för färgning.

Hur tänder håret med citron och skadar inte dem

Det finns ett gammalt recept som inte har den aggressiva påverkan - en ljusare hår citron. Den kan användas som en mörkhårig kvinnor som vill bli ljusare på en eller två toner, och blond, att behålla sin naturliga färg längre. För att uppnå målet behöver du flera procedurer.

Varför är ett citron användbart?

Citrus används ofta i folkmedicin, kosmetologi, matlagning. Masker med citron används för blekning, närande, fuktar huden i ansiktet.

Citron är bra för hår. Citronsaft återställer hårstruktur, stärker dem, motstår förlust, ger glans, lindrar mjäll. Denna effekt har de eteriska oljorna som utgör frukt, C-vitamin, askorbinsyra.

Dessutom är det ett effektivt ljussmedel för lock. Om du använder den felaktigt kan du orsaka torrhet.

Lemon Hair Lightening: Ett klassiskt recept

Förbered en kopp färsk citronsaft (frukt ca 4-5) och en liten mängd av luftkonditioneringen så att inte strykfria lockar.

Det tar ungefär två timmar att färga krullarna. Förfarandet görs bäst på våren eller på sommaren under den aktiva solperioden.

Lägg till balsam för citronsaft, blanda ingredienserna, låt dem stå i 10-15 minuter. Den resulterande blandningen blandas igen och hälls in i sprayen. Du kan spruta innehållet på håret, eller applicera det med en pensel.

Sitt under solen och vänta om två timmar. Glöm inte att sätta på ditt ansikte solskyddsmedel, för att inte brinna. Titta på färgningstiden. Efter en timme spraya blandningen i krök igen.

Tvätta håret på vanligt sätt efter proceduren. Räkna inte med omedelbara resultat. Det kommer att ta flera sådana förfaranden.

Lightening Mask Recept

Det finns flera sätt att ta hand om krullar som kan göras hemma.

Citron och honung

Honung, som citron, hjälper till att lätta håret. Blanda honung och citronsaft i lika stora proportioner, sätt på lockar, håll i flera timmar. Tvätta av blandningen med schampo vatten, utan att använda balsam. Förfarandet är perfekt för torrt hår. Honung innehåller många fördelaktiga ämnen som hjälper till att stärka och växa hår. De blir mjuka och silkeiga.

Kamille och honung

Ta 25 gram. torkade kamilleblommor, häll 200 ml av det. kokande vatten, insistera 30 minuter Till den resulterande infusionen tillsätt 4 msk. l. honung och citronsaft, blanda, applicera på lockar. Mask för att hålla minst 1 timme. Tvätta av med schampo vatten. Kamilleblekning är ett användbart förfarande som ger håret en guldglans, mjukhet och silkiness. Det kan göras både till blondiner och brunetter.

Gurkmeja och kamille

Ta gurkmeja och kamomill, blanda dem i ett förhållande av 1: 3, lägga citronskal 1, häll innehållet i en liter kokt vatten under två timmar. Vi lägger den beredda blandningen i kylskåpet, vi lägger på lockar dagligen.

Kamille kan kombineras med andra naturliga ingredienser som vegetabilisk olja, lavendel, saffran.

Honung, citron, olivolja, kanel

Om du inte är rädd för att experimentera, kan du laga en ljusare mask som kommer att ge en chock för hår röd eller gyllene nyans. Ta honung och citron i ett förhållande 1: 1, lägg till 1 msk. l. olivolja och 1 msk. l. kanel. Ingredienserna blandas och används för färgning av lock.

Kefir och citron

Kefir är ett utmärkt verktyg som används för att lätta, närma och stärka hår. Ta 1 slagen ägg, lägg till en fjärdedel av en kopp kefir, 35 ml. citronsaft, 40 ml. Cognac, 5 ml. schampo och 2 droppar rosmarin eterisk olja. Ingredienserna blandas och appliceras på trådarna. Maskens varaktighet är några timmar. Förfarandet görs bäst på natten, behåll masken tills morgonen.

Att lätta lås behöver använda nybakade citronsaft i stället för citronsyra i tepåsar eller citronsaft från butiken.

Citron kan inte appliceras på hår som tidigare har färgats med kemiska färgämnen, eftersom resultatet kan vara oförutsägbart.

Före och efter färgproceduren måste du avstå från att besöka poolen i flera dagar. Vid kontakt med klorerat vatten kan håret bli grönt.

Brinnande brunetter är bättre att måla en tunn strand och titta på resultatet.

Citron Essentiell Olja

Citron eterisk olja kan användas för att lätta strängarna. Detta är ett utmärkt alternativ till ovanstående metoder. Tillsätt några droppar citronolja till schamponet medan du tvätter huvudet, ett positivt resultat tar inte lång tid.

Använd citronfärgande hår, med hänsyn till alla rekommendationer, och du kommer att uppnå det välskötta målet.

recensioner

Jag är en ung, rätthårig tjej, jag har ännu inte grått hår. Det används för belysning låser citronsaft med en liten mängd balsam för att ge det en gyllene färg, och inte behålla fukt. Jag gillar resultatet.

Inga relaterade inlägg.

En tanke på "Brightening hår med citron. Recept. omdömen "

Brightening hår med citron är ett bra botemedel. Samma sak är det naturligt, det här är dess stora fördel. Men det måste användas ordentligt. Utan balsam kan du inte komma hit här. Och effekten av den är inte lika märkbar som vi skulle vilja.

Hur tänder håret med citron?

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder ett brett sortiment av kemikalier som du lätt kan lätta på håret. Detta kan göras både i stugan och hemma. Dessa verktyg är lätta att använda och kan på kort tid göra en brinnande brunett till en platina blondin. Men den största nackdelen med denna omvandling är svagt och sprött hår. För att hålla krullarna hälsosamma efter lätta, föreslår vi att vi uppmärksammar wonder frukten - citronen. Denna citrus kommer inte bara att göra dig blond, utan också spara pengar.

Princip för verksamheten

För första gången gjorde skönheter sin uppmärksamhet åt citrusfrukter i många århundraden före vår tid. Med det blev blondiner vitare varje gång, och brunetter förvandlades till varma röda haired temptresses.

Detta händer på grund av syra, som finns i citronjuice. Syra förstör melanin, vilket är det naturliga pigmentet i håret. Curls förlorar sin färg mycket långsamt, samtidigt som hårstrukturen bibehålls i originalet. Efter ett tag regenereras melanin och håret återfår sin naturliga färg.

Förutom färgning läcker citron håret och berikar det med vitaminerna B, C och A. Dessutom åtnjuter det krullarna med användbara spårämnen:

Citronprocedurer kommer inte bara att stärka rötterna i hårsäckarna, utan också ge håret glans och räta ut dem längs hela längden. Förutom allt ovan kommer citron att lindra dig av mjäll. På grund av dess effekt på hårbotten upphör den att producera talg, vilket provar utseendet av vita vågar. Hårblekning inträffar. Feedbacken om denna procedur är mest positiv.

Fördelarnas fördelar och skador

Användningen av citron hör naturligtvis till folkmekanismer. Och som alla folkmedicin är det mycket långsamt i sin inverkan. Efter det första ljusproceduren kommer du säkert att märka att ditt hår har fått en viss nyans. Den önskade färgen måste emellertid göras mer än en gång.

Lightening med sur citrus har både positiva och negativa egenskaper. Fördelarna med denna metod innefattar följande egenskaper:

 • Hårstångsstrukturen är bevarad;
 • glans visas
 • hårrötterna stärks
 • Ibland minskas fallet;
 • minskad hårighet;
 • mjäll försvinner
 • kan användas av gravida kvinnor.

Utan cons kan det tyvärr inte. Dessa inkluderar:

 • allergisk reaktion på citronsyra;
 • Tvätta håret efter att förfarandet tar lång tid.
 • Hårvård av hård kvalitet kommer att leda till hög styvhet;
 • rekommenderas inte för frekvent användning, eftersom du kan överdriva krullningar;
 • efter en tid återvänder pigmentet till sin naturliga färg.

Om du inte är rädd för de nackdelarna, vilket innebär att citronen lyser, så var god att börja bleka ditt hår. Men kom ihåg att beroende på önskad nyans av curls och den ursprungliga hårfärgen måste arbeta hårt. Du måste göra nth antal gånger för att få ett tillfredsställande resultat. Nedan följer några exempel på den slutliga versionen av hårskärmen efter citronfärgning:

 • beige med rödaktig nyans får skönhet med mörka bruna lockar;
 • lysande de ljusa bruna trådarna, du kommer att få en mörkblond färg med en glans av guld;
 • blond curl kommer att målas i ljusblond;
 • Vete frisyr garanterad redhead;
 • mörka blondor kommer att kunna omvandlas till blonda skönheter utan det minsta ledet av yellowness.

Viktiga regler

Processen med blekning med citron är inte komplicerad. Han kan även ungdomar som enkelt kan genomföra det hemma, vilket ger frisyren sin. Och viktigast av allt, kan föräldrarna inte oroa sig för att en sådan förtydligande inte kommer att skada, och den naturliga hårfärgen kommer tillbaka efter ett tag.

Men fortsätt inte att bleka citronsyra utan hänsynslöshet. Detta är fortfarande en syra, och många människor kan vara allergiska mot det. De flesta vuxna har antagligen redan studerat sina kroppar och vet om de har en reaktion på citron eller inte. Även om över tiden förändras allt. Och om du tidigare inte hade någon allergi mot citrus, kan det efter några år uppstå.

Därför, innan du börjar lätta citronsaft, kontrollera din hud för en allergisk reaktion.

Acid susceptibility testas mycket enkelt. För att göra detta, sätt lite citronsaft på öronloben och vänta på resultatet. Om efter en timme allting är i ordning, så kan du börja klargöra. Men först kommer vi att studera vissa regler i denna process:

 1. Håret måste vara friskt, så det finns ingen bräcklighet, torrhet.
 2. Citronsaft torkar lockar. Skölj håret noggrant efter blekning. Fyll på hårmaskor med en fuktgivande och närande effekt. Gör dem regelbundet för att återställa låsens normala tillstånd.
 3. Citronfärgning rekommenderas endast för hår som aldrig har färgats.
 4. Vid tidpunkten för färgning, se till att syran inte kommer in i ögonen.
 5. När blekningsprocessen är klar, låt håret torka utan hårtork.
 6. Älskare av poolen måste skjuta upp sitt besök högst en vecka. Klor och citron är inte särskilt vänliga. För att inte förstöra förtydligandet, undvik därför en sådan kontakt.

Om det med en allergisk reaktion på citrus är allt bra, fortsätt sedan med blekning. Dam med hårt hår måste göra en förkropp som mjukar håret. Vi köper inte en citron, men flera beroende på hårvolymen. Var noga med att klämma saften från naturlig frukt och inte köpa i påsar. Applicera citronsyra i håret mycket, för att inte missa en enda sträng.

För citronproceduren är det bäst att vänta på soligt väder. Solen kommer att förbättra ljusstyrkan. En timme kommer att räcka till. Efter alla manipuleringar glöm inte bort den fuktgivande masken.

medel

Recept för lättare hår med mycket citron. Nedan är ett exempel på de mest populära metoderna för färgning hemma.

Som regel, för att klargöra utanför salongen, använd citron eller ämnen som erhålls efter bearbetningen: citrusyra och eterisk olja. Det är möjligt att använda som en ren produkt, och i kombination med ytterligare ämnen.

Oavsett vilken produkt du väljer, förbereda nödvändiga armaturer för blekningsprocessen. Få en speciell färgborste. Om detta inte är möjligt, kommer en bomullsplatta att göra. En plast eller keramisk behållare krävs för att vätskan ska målas. Sprayer kommer att förenkla appliceringen av blandningen över hela längden av håret.

Citrusjuice utan tillsatser är en mild färgning. Curls lyser en eller två toner.

Steg för steg instruktioner:

 • en dag innan proceduren inte tvättar ditt hår
 • ta 4-5 frukter och pressa saften ut ur dem
 • häll det i sprayflaskan (om krökorna är torra, måste du lägga till några matskedar hårspolning);
 • Våt inte håret innan du applicerar saften.
 • strö alla krullar med mycket vätska;
 • Wrap inte ditt huvud (ultravioletta strålar ska fritt påverka det behandlade håret, öka ljusningen);
 • lämna håret i denna form under en tid, vilket beror på krullarnas tillstånd: Mörkt intakt hår tar ungefär 12 timmar, tillräckligt skört i några timmar;
 • tvätta håret med schampo och skölj med balsam;
 • upprepa förtydligande helst efter 7 dagar, och så vidare varje gång tills önskat resultat uppnås.

Lättnad med citronsyra är ett mer radikalt sätt, eftersom det i sig är ett koncentrat. Lightening kommer att hända snabbare, men krullarna blir torra.

Handlingsalgoritmen liknar den första metoden. Endast metoden för att bereda en vätska för färgning skiljer sig: en matsked syra späds i två liter vatten. Vatten ska vara varmt så att substratets kristaller löser sig snabbare.

Citron eterisk olja hör också till den radikala metoden, eftersom håret blir mycket torrt efter exponeringen. Han kommer dock till pigmentet mycket snabbare och lättare än juice och syra.

Färgning princip:

 • Tvätta håret med schampo med tillsats av eterisk olja, cirka fem droppar;
 • torra lockar;
 • Applicera 3-4 droppar olja längs hela kammen;
 • kamma ditt hår
 • låt dem torka naturligt;
 • Det rekommenderas att endast klara avklaringen med eterisk olja om en vecka.

Alla tre produkterna appliceras på håret med en sprayflaska. Många kanske undrar: varför bereder du då en speciell pensel för färgning, en bomullsplatta? Allt beror på hur mycket du kommer att lätta. Naturligtvis, för hela huvudet nog spridare. Men om du behöver måla några krusar, då skulle en bomullsplatta vara perfekt. Borsten är lämplig när man använder en vätska med tillsats av en balsam.

Skölj håret med rent vatten, ibland läskas till.

Under den århundraden gamla historien om citronklarering har ett tillräckligt antal maskrecept ackumulerats för att lysa citronbaserat hår. Det visar sig att citrus går bra med många produkter. Sådana masker kommer inte bara att lätta krullarna utan också närma dem med ytterligare användbara vitaminer.

Kanel + citron

En fullständig mask erhålls från dessa produkter, om du lägger till olivolja för dem. proportioner:

 • citron - 1 st.
 • Kanel - 3 msk. l.
 • olivolja - 6 msk. l.

Alla blandas och appliceras på håret från rutt till spets. Dölj lockar under en speciell keps och linda i en handduk. Underhålla tre timmar, förutsatt att håret inte är skadat. För sköra krullar är det tillräckligt att gå i den i en timme. Skölj sedan huvudet med rent, varmt vatten.

Honung + Citron

Liknande den tidigare masken, lägg till olivolja. Blanda alla ingredienser i lika stora mängder före bildandet av en mushy blandning. Blanda inte blandningen med en metallsked, annars riskerar du att resultera i en grön nyans på håret. Det kommer att vara bekvämare att applicera honung-citron komposition med en pensel eller bomullsplatta, dela håret i strängar. Därefter samlar du krullar i en bulle och gömmer dig under en plastlock. Sedan sätter vi på huvudet med en handduk i fyra timmar. Då fortsätter vi att shampooing, inte glömma att mjuka håret med balsam.

Med hjälp av detta recept rekommenderas att flera villkor följs:

 1. Innan honung-citronmaskan appliceras måste den värmas upp. För att göra detta, placera behållaren med blandningen i en het gas eller elspis och vänta i 20 minuter.
 2. Planera en förtydligande för helgen. Faktum är att masken inte tvättas av första gången, du måste tvätta håret flera gånger.
 3. Om du är allergisk mot honung rekommenderar vi inte att du väljer den här metoden.
 4. Hårbotten bör vara fri från repor och rodnad.

Kamille + citron

Detta recept kommer att vädja till älskare av vete färg. Håret kommer inte bara att lysa upp ett par toner, men glittrar med gyllene toner. Brunhårig får en kopparskugga.

Förbered först kamilleinfusionen: två matskedar av kamomillblommor häll ett glas kokande vatten och lämna det för att infusera. Medan infusionen kyler, pressa saften från en citron. Sedan blandar vi två vätskor och vi fyller i allt i en spruta. Spraya lockar längs hela längden.

Intacta lock är bäst kvar i 12 timmar, skört - i ett par timmar.

Kefir + Citron

En mild mask som inte bara kommer att lätta håret, utan också stärka det. Frisyr kommer att se frisk ut, inte överdriven.

Det kommer att ta:

 • kefir - 4 msk. l.
 • citron - 1 st.
 • ägg - 1 st.
 • Vodka - 2 msk. l.
 • schampo - 10 ml.

Kram saften från citronen och blanda den med alla resterande komponenter. Borsta för att färga håret, applicera blandningen längs hela längden. Vi lägger en plastlock på huvudet och gömmer alla krullarna under den. Vi täcker våra huvuden med en handduk och går i denna form i ca åtta timmar.

Skötsel efter proceduren

Citron, som något verktyg, ändrar hårets struktur, och inte alltid i positiv riktning. För att korrigera de brister som uppstår efter ett sådant förfarande (bräcklighet, torra krökor) är det därför nödvändigt att ta hand om krullarna efter förtydligande.

rekommendationer:

 • köpa en kam från horn (till exempel får, getter, ox) eller trä;
 • Försök att välja ett schampo av naturliga ingredienser för att tvätta håret.
 • mjukna krullar sköljning - detta är en av de viktigaste villkoren för vård;
 • regelbundet skämma deras hår närande och återfuktande masker, stör inte och återställa;
 • Glöm håret och torka trådarna på ett naturligt sätt.

De som har försökt klargöra med citrus kommer att bekräfta att du inte kommer att se en radikal förändring av hårfärgen. I bästa fall kan blondor få en mjuk övergång från omkroppade rötter till färgade lockar. Brunetter kommer att kunna vara nöjda med gyllene vete nyanser.

Självklart är det självklart att välja citrusklaration eller inte. Men om du sätter hårets hälsa på vågorna, har du råd att åtminstone en gång i ditt liv försöka ett hundraårigt skönhetsrecept.

Citronfrukt / Citrus limon - Review

Ljusa håret med citron! Min erfarenhet, citron + kefir, citron + honung

Jag brukade vara en naturlig blondin.. och tidigare var det i början av barndomen. Naturligtvis har mitt hår mörknat och jag är nu med den vanliga ljusbruna hårfärgen. I flera år gjorde jag höjdpunkter, i princip tyckte jag om det, bara mitt hår försämrades fruktansvärt.

Jag gillar i allmänhet min nuvarande hårfärg, om det var ett par nyanser lättare, skulle det vara mitt ideal.

Därför bestämde jag mig för att prova naturliga hårklarare. Den första masken i mitt experiment var kanel + älskling, jag gjorde det för natten, men tyvärr såg jag inte ljuseffekten. Kanske passar det bara inte mitt hår.

Nästa mask var citron + kefir. Citronsaft blandas i lika stora proportioner (hälften var tillräckligt för mig) och kefir (helst vanlig, inte fettfri). Appliceras på natten i 12 timmar. Masken tvättas ganska lätt, det var ingen lukt av sur mjölk i håret efter tvätt.

Effekten av lättnad är hårets färg "började spela", det var speciellt märkbart i solen! Även min man märkte det betyder att jag inte verkade.

På tillvägagångssättet var en honung + citronmask, men jag gjorde det efter nästan 2 månader. Och under denna period gjorde jag en hårklippning. För masken behövde jag 1 msk. honung och juice någonstans halv citron. Ställ det bara på natten under filmen och locket i 12 timmar. Hon tvättades lätt, men lade lite obehag med att hennes hårbotten var lite kliande.

Resultatet syns på bilden, det var inte så märkbart som efter kefir + citronmasken.

Nu, eftersom det blir tid och önskan att prova honung + kefir mask, blir det intressant.

Citron Lightening Method

Brightening hår med citron kan göras hemma.

Det här sättet att bli blondin är mycket relevant, trots det stora antalet färgverktyg i handelsnätet.

För att resultatet av förtydligande ska visa sig vara detsamma som för peroxidfärgning, måste du korrekt applicera frukten.

Vad är användbart för citronkrullar?

Citron är väldigt frisk. Men i hårvård tog han fast sin plats. Denna frukt innehåller i sin sammansättning många vitaminer. Den största mängden vitaminer C, askorbinsyra.

Essentiell olja, som också är i stora mängder i citrus, kan stärka hårfollikeln och hårets struktur, närma den med vitaminer.

Tack vare de eteriska oljorna kan du ta bort mjäll, återvända den förlorade glansen till krullarna, lätta håret.

Citrus kan användas färskt och kan tillsättas till masken, som en essentiell olja.

Men det är värt att veta att färsk frukt kan orsaka torrhet av trådarna, så det är nödvändigt att tillsätta mjukgöringsingredienser till kompositionerna.

Grädde, smör, persikaolja och honung är lämpliga som mjukgörare.

Lätt citronsträngarna började för länge sedan. Om dessa egenskaper hos citrus kändes många århundraden sedan.

Blekningsegenskaper applicerades inte bara på hår utan även på kläder och andra föremål.

Brightening hår med honung och citron med kanel rekommenderas för ljushåriga tjejer. Mörka strängar juice av denna frukt kan inte ta.

Tänk noga på blekning av lockar för dem som målade sina strängar i en mörkare nyans.

Färg efter förtydligande kan obehagligt överraska. Orange eller rostfärg är osannolikt att passa hostessen av färgat hår.

De som använde henna för att ändra krönen, använder inte citronsaft för att klargöra.

Innan frukten påverkar håret bör du kontakta en mästare. Han kommer att råda att det är bättre att använda för att lätta strängarna.

Bilden visar ett exempel på krullar som lyser med citron och kanel, med naturligtvis kan du få lättare hårfärg, men det kommer inte att vara användbart för ditt hår.

Sätt att lätta trådar med citron

För att lätta håret med citronsaft hemma kan du använda flera sätt.

Används ofta saftens och vattenets sammansättning, ibland använder den essentiella oljan av citron.

Förfarandet för sådan förtydligande är följande:

 • Ta två frukter, pressa juice ut ur dem. Hårda frukter rekommenderas att knacka på bordet tills citronen är mjuk. Därefter skär citrusfrukterna i två och pressa saften;
 • I en behållare med juice tillsätt en liter vatten och blanda ingredienserna;
 • Om krullarna är torra, rekommenderas att lägga lite balsam i blandningen, blanda allt och lämna i 15-20 minuter.
 • Kompositionen placeras i en flaska med en spray och appliceras på trådarna;
 • När håret är fuktat med kompositionen är det nödvändigt att gå ut så att solens strålar påverkar locken i ca två timmar. Så frukten är bättre att visa sina egenskaper. I det här fallet måste du sprida ansiktet med en skyddande kräm;
 • Efter proceduren är det nödvändigt att ta bort kompositionen på vanligt sätt: med vatten, schampo.

Denna metod för förtydligande kan tillämpas för att få effekten av att markera hemma. Men för att detta ska appliceras måste kompositionen vara en bomullsplatta eller en boll.

Om det finns en luftkonditionering i produkten, är det nödvändigt att ta en borste och applicera kompositionen på krullarna med den.

För att göra krullarna lättare, behöver du ett annat förfarande för att applicera citrusjuice med vatten. Men det kan hållas först efter 90 minuter efter den första förtydligandet.

Efter den andra appliceringen av lysande föreningen i solen måste sitta i 30-40 minuter.

Om det inte finns tillräckligt med tid att spendera det andra steget i förtydligandet, kan du skjuta upp evenemanget för en bekvämare tid.

Den andra metoden för förtydligande hemma innebär användning av citronsaft, inte blandning med vatten och andra komponenter.

För att göra detta måste frukten pressas direkt på håret och jämnt fördela saften i alla lås.

Att torka strängar måste nödvändigtvis vara i solen. Endast på detta sätt kommer de nödvändiga förändringarna att ske i hårstrukturen, och håret blir ljus som på bilden.

För att få den gyllene färgen på de rättvisa flickornas strängar kan du göra denna komposition: kamille eller honung läggs till citronsaften, allt måste appliceras på strängarna.

Efter proceduren bör du inte förvänta dig en snabb effekt som peroxidfärgning. Det tar några veckor för krökarna att byta färg.

Lättnad av håret med citron är en naturlig process, så i 3-4 veckor kommer frukten att fungera och gradvis lätta stränderna.

När citronsaften lyser hemma, bör du vara beredd att håret blir lättare med endast 1-2 toner. För att göra resultatet ljusare rekommenderas det att applicera citrusjuice regelbundet.

Tips om att lysa lockar med citron

Välja ett sätt att byta hårets ljus med ett citron hemma, du måste följa några tips för att lysa håret med citron eller frukt i kombination med kanel effektivt:

 • Citronsaft torkar håret mycket starkt. För att inte förstöra strängarna rekommenderas att man lägger till en liten balsam i kompositionen. Det kommer att mildra effekten av citron. Om balsam inte ingår i receptet, då efter proceduren rekommenderas recensioner att tvätta trådarna med en mjukgörare;
 • Det är värt att komma ihåg att de aktiva egenskaperna hos citron endast förekommer vid exponering för ultravioletta strålar. Hög temperatur bidrar inte till att bli lättare, så att det inte går att byta sol med en hårtork.
 • Att genomföra aktiviteter för att lätta krullarna i hemmet rekommenderas sommaren. Det är vid denna tid på året att ultravioletta strålarna är mest aktiva;
 • I kalk är koncentrationen av citronsyra densamma som citronen, därför kan den, om den senare saknas, ersättas med kalk;
 • Mask med citron kan orsaka allvarlig ögonirritation om den kommer in i dem, så vid applicering måste du vara försiktig
 • För att uppnå bättre förtydligande, efter att masken med citron har tagits bort, måste du skölja strängarna med vatten, där tusenskönan dras;
 • Mask för förtydligande med citron, kanel, honung bör endast beredas med färsk juice. Den juice som säljs i flaskor i affären för förfarandet är inte lämplig;
 • Om en mask användes för förtydligande, varav en av ingredienserna var en citron, bör du avstå från att besöka poolen de första dagarna efter proceduren. Citronsyra interagerar aktivt med klor, så håret kan bli grönt;
 • Innan du använder kompositionen med citron, kanel på strängarna rekommenderar du att du färgar en liten sträng för att kontrollera hur kompositionen ska fungera. Först efter det får man maska ​​på alla krullarna;
 • Det är inte nödvändigt att utföra flera procedurer på en dag, eftersom masken med citronhalt kan skada håret, torka hårbotten.
 • Torkningskurvor i solen efter lätta, är det viktigt att inte glömma de skyddande organen för ansiktet.

För att undvika att torka ut krullarna till följd av exponering för citronsyra rekommenderar man att man applicerar ett ljusmedel på strängar som inte tvättats tidigare.

Naturligt fett skyddar håret från att torka ut.

Efter lättnad i hemmet är det viktigt att tvätta krullarna ordentligt och fukta dem med en balsam eller annan fuktgivande mask.

Du bör inte öka en del av citronen i kompositionen, eftersom det finns risk att spjälka strängarna. Det är mycket svårare att behandla och återställa krullar än att vidta lämpliga åtgärder och hålla dem friska.

Recept för att klargöra lockar

För att lätta trådarna kan du använda ett av de många recepten med citronhalt.

Citron plus vattenmask

För att lätta stränderna behöver man pressa saften av två frukter och blanda den med en liter vatten.

Om strängarna är lätta blonda kan du bara lägga till 2 msk juice till samma mängd vatten. En sådan komposition anses vara mer försiktig för lockar.

De kan skölja håret varje dag, vilket kommer att bidra till att ta bort mjäll, återställa hårglans, hälsosamt utseende.

Kamille läggs till i denna komposition. Det kommer att konsolidera resultatet, lindra inflammation i hårbotten.

Citron i denna lösning kan aktivt förstöra det naturliga pigmentet i håret, såväl som peroxidfärgning.

Till skillnad från kemiska färgämnen har citrusfrukter en mild effekt, håret tänds, men samtidigt finns det ingen uttorkning eller utseendet på alltför högt fettinnehåll i krullarna.

Citronmask med kanel för lättnad

Masken är inte svår att förbereda. För detta är det nödvändigt att pressa saften från en frukt, späd den med kanel - tre skedar.

Blanda alla tills mjuk och lägg sedan till 5-6 matskedar luftkonditionering.

Blandningen bör appliceras på strängarna med en pensel, sedan vikla strängarna med cellofan och håll i 5 eller 6 timmar.

Ta bort masken med kanel och citron, som alla andra, vatten, schampo. Det är nödvändigt att smita strängarna med balsam eller balsam för att mjuka dem.

Citron Lightening

Essentiell olja är en naturlig produkt. Tillsammans med återhämtningen av lockar kommer det att lätta håret.
Det är ganska enkelt att använda det.

Citronolja bör blandas med olivolja. Du kan mixa rätt i handflatan.

Efter det, med mjuka rörelser, måste du gnugga oljan i trådarna och linda en våt handduk.

Efter ca 30-40 minuter kan masken med olja avlägsnas. Detta görs bäst med ett schampohaltigt balsam.

Var inte upprörd om du inte kan ta bort oljan första gången. Recensioner rekommenderar sköljningsträngar flera gånger.

Citron Lightening

Lättnadshår med citron är en ganska lång process. Denna metod kan kallas väldigt gammal och populär, speciellt eftersom den passar alla hårfärgerna.

Hur fungerar citronklaration?

Blondiner använder ofta citronsaft för att hålla håret vit. Brunetter lätta håret längs hela längden eller strängarna för att ge en naturlig glans till den naturliga lysningen av de solbakade strängarna med en röd kant. Ljusa tjejer kan lätta håret som helhet och strängar, vilket skapar solkusar på hårets huvud.

Åtgärden hos det naturliga ljusgöraren här förbättras av solljus, så att när du applicerar en mask med citron behöver du ta ett solbad.

Vad behöver du veta om lättare hår med citron?

 • Citron torkar håret lite, men det är lätt att fixa med hjälp av närande masker, balsam och oljor.
 • Citron kan ge rödaktiga nyanser till tydliga strängar, men om du sällan använder ett naturligt ljusmedel, kan detta undvikas.
 • Citronblekta strängar ser ut som om de brändes ut i solen, vilket gör håret naturligt.
 • Platser som har klargjorts med citron kommer inte att försvagas.
 • Citron kan lätta bara naturligt hår. Målet hår är osannolikt att lysa - i det här fallet är det bättre att använda honungs- och kefirmasker.

Citron Lightening Recept

Det finns flera populära recept för masker och sprayer med citron för att lätta hår som passar olika hårtyper.

Mask med citron för torrt hår

 • Juice 4 färskpressade citroner
 • 1/3 kopp näringsrik balsam

Citronsaft spray för normalt hår

 • Juice 4 färskpressade citroner
 • ¼ kopp varmt vatten eller kamille buljong

Brightening hår med citron och kefir

 • ½ kopp kefir
 • Juice 2 färskpressade citroner
 • 2 msk shampoo

Kanel Citron Hair Lightening

 • 3 msk kanel
 • 3 matskedar olivolja
 • Juice av en nypressad citron
 • 5-6 msk balsam eller balsam

Hur man gör lätta hår med citron?

 1. Kram saften från citronerna i en icke-metallisk behållare.
 2. För torrt hår: tillsätt en balsam till saften och låt masken bryta i 15 minuter.
 3. För normalt hår: Häll citronsaft, utspätt med vatten eller kamilleavkokning i en sprayflaska.
 4. Applicera en mask / lösning på håret längs hela längden eller delvis med en bomullspinne.
 5. Gå ut i solen och spendera minst 2 timmar där.

Det är bättre att applicera solskyddsmedel till kroppen.

 • Tvätta masken / lösningen från håret med varmt vatten och använd en näringsrik balsam.
 • Låt håret torka naturligt.
 • Resultatet kanske inte visas omedelbart. Ibland fortsätter hårljuset ytterligare 2 veckor.

  Foto av hår före och efter citronfärgning

  I detta foto är resultatet inte en en gång lång vistelse i solen med hår fuktad med en lösning av citronsaft och vatten.

  I det här fotot kan du se hur citronsaft lyser brunt hår.

  Titta på videon

  I den här videon kan du se hur lätt det är att tända håret hemma med citronsaft.

  Rekommendationer och försiktighetsåtgärder

  • Citronsaft utövar sin ljuseffekt endast när UV-strålar slår på det.
  • Om citronen torkar håret för mycket, kan du lägga till olivolja.
  • Det är nödvändigt att undvika kontakt med citronsaft på huden. Annars kan vita fläckar bildas.
  • Det är väldigt viktigt att komma ihåg att efter att ha tätt håret med citron är det omöjligt att kontakta klor, det är bättre att inte gå till poolen. Annars kan håret ta en grön nyans.
  • Mörkt hår lätta citronsaft är problematiskt, eftersom det inte är känt vilken färg som kommer att dyka upp. Det är bättre att göra ett preliminärt test på en obekväm strand.
  • Du borde inte spendera mer än ett förfarande per dag, eftersom en mycket vanlig citronfärgning ger en orange nyans till håret.

  Brightening kanel hår kan enkelt göra hemma med överkomligt pris.

  Lättnadshår med väteperoxid är ett enkelt och billigt förfarande. Många tjejer använder.

  Kamille hårlättnad är en användbar, men inte mycket effektiv procedur. Kamomill avkok mer.

  Ljushår med kefir hjälper inte bara att göra håret några nyanser lättare.

  Ljushår med supro är en gammal procedur, men fortfarande använder många tjejer det.

  Lightening hår med vit henna hänvisar till ett budget sätt att bli en blondin. Detta.

  © DoHairs 2018. Allt om hår, hårklipp och frisyrer

  Citron Lightening

  Om du letar efter ett naturligt sätt att lätta ditt hår utan obehagliga kemikalier eller en dyr resa till salongen, kan du lätta ditt hår med det citron som du troligen har i ditt kök. Att lätta håret med citron är en lång process, eftersom citronen lyser håret långsamt, men samtidigt, även om dina rötter växer, kommer de inte att se onaturliga ut.

  Ljushår med citron kan användas av både blondor och tjejer med mörkt hår, den här metoden passar alla. Jämfört med kemiska färgämnen är denna metod för lättare hår relativt säker. Du kommer lära dig mer om konsekvenserna nedan.

  Faktum är att användningen av citronsaft för att lätta håret inte är en ny uppfinning, utan det är en gammal tradition som folk har använt i många år. Blondiner använder citronsaft för att bevara sitt blonda hår under hela året. Tjejer med mörkt hår använder citronfärgning av håret, så att deras hår blir rött eller blir rödaktigt.

  Citronsaft innehåller syra som lyser pigmentet i håret, de mörka lagren försvinner och glansen framträder. Exponering för solljus ökar effekten ytterligare och påskyndar processen för lättare hår.

  Citron Lightening: Recept

  För normalt hår:

  - 1 glas färskpressad citronsaft (ca 4 citroner)

  - 1/4 kopp varmt vatten

  För torrt hår

  - 1 glas färskpressad citronsaft (ca 4 citroner)

  - 1/4 kopp luftkonditionering

  Lemon Hair Lightening: Instruktioner

  1. Kram saften från citronen. Om citronen är svår kan du slå den på en hård yta. Fortsätt knacka citron tills det är mjukt, då blir det lättare att pressa. Skär citronen i halva och pressa saften.

  Citron Lightening

  2. Häll citronsaft i en sprayflaska och tillsätt vatten.

  Ljushår med citron För att applicera citronsaft till hår är det bäst att använda en spray

  3. Blanda citronsaft och hårbalsam för torrt hår. Citron kan torka håret, så hårbalsam behövs. Blanda blandningen i en liten skål och lägg åt sidan i 15 minuter.

  Ljusa håret med citronblandning citronsaft och balsam

  4. Applicera solskyddsmedel på huden. När du applicerar en lättnadsblandning till ditt hår, måste du spendera 2 timmar i solen, så du behöver en kräm för att skydda din hud mot brännskador.

  Ljusa håret med citron Applicera solskyddsmedel på huden när du sitter i solen

  5. Applicera blandningen i ditt hår.

  - För fullständig täckning av allt hår, spraya lättnadsblandningen på håret med en spray

  Citron Brightening Spraya blandningen på håret

  - Om du vill lätta individuella hårsträngar är det bättre att använda bomullskulor.

  Ljusa håret med citron Applicera en blandning av citron med en bomullspinne

  - Om du använder en blandning med luftkonditionering, är det bäst att applicera en målningsborste. När du använder luftkonditioneringen för att separera kommer strängarna att vara mycket svåra

  6. Hitta en bekväm plats i solen. Under direkt solljus måste du sitta i ca 2 timmar för att märka färgförändringar.

  Ljusa håret med citron Sitt i solen i 1 till 2 timmar Ljusa håret med citron På håret bör falla sol

  7. Sätt på citronsaft efter 90 minuter. Fortsätt att sitta i solen i ytterligare 30 minuter. Om du inte har tillräckligt med tid att sitta på gatan så mycket, kan du återuppliva håret med citron nästa dag.

  Citronljusning av hår Återanvändning av citronsaft efter 90 minuter

  8. Tvätta håret som vanligt.

  Citron Lightening Tvätta håret som vanligt

  9. Applicera balsam för hår

  Citron Brightening Applicera Conditioner

  10. Förvänta dig inte omedelbara resultat. Färgen fortsätter att lysna i 2-4 veckor.

  Citron Lightening: Hur man byter naturlig hårfärg

  -Mörkbrun Hår: Ljusbrun eller Gråaktig Beige

  - Ljusbrunt hår: Guldblond

  - Mörkblont hår: Lättblont

  - Auburn Hair: Auburn

  - Ljust rött hår: Mörkblond / Blont

  - Svart hår: kommer inte att väsentligt ändra sin färg.

  Lemon Hair Lightening: Tips

  - Citronsaft torkar hår, så efter varje tvätt av ditt hår, använd ett luftkonditioneringsapparat för att återfuka ditt hår!

  - Efter appliceringen av citronsaft, var noga med att stå i solen. Blodtorkning ditt hår aktiverar inte ljussättningen, eftersom citronsaft inte aktiveras av värme; Det aktiveras av UV-strålar.

  - Det fungerar bäst på sommaren när solen är mer aktiv!

  - Du kan också använda limejuice om du inte har citronsaft till hands. Den har ungefär samma koncentration av citronsyra som citronsaft.

  - Lägg ett par matskedar olivolja till citronsaft för att näring ditt hår.

  - När du lyser håret med citron, se till att det inte kommer in i dina ögon, eftersom det kommer att baka!

  - Om du inte har en spray kan du bläcka den erhållna citronsaften med en pappershandduk och lägga den på håret.

  - För en mjuk vitareffekt kan du skölja håret med en blandning av citronsaft och kamille

  - Använd inte citronsaft i flaskor.

  - Använd inte citronsaft på hår som tidigare färgats med kemiska färgämnen och var i kontakt med klor, eftersom detta kan skada håret och färgen inte kommer att glädja dig (grön)

  - När du går ut i solen skydda din hud med solbrännskräm

  Lemon Hair Lightening: Varningar

  - Undvik att besöka poolen omedelbart efter applicering av citronsaft. Du vill inte att ditt hår blir grönt.

  - Det är svårt att säga hur ljusande hår med citron kan påverka det mörka håret. Du kanske märker en minimal effekt, eller ditt hår kan få en orange nyans. För att ta reda på det möjliga resultatet, försök att lätta bara en liten del av håret på baksidan av huvudet.

  - Ljushår med citronsaft är oförutsägbart. Du kan inte vara säker på vilken skugga som ska dyka upp.

  - Under dagen är det omöjligt att genomföra mer än ett ljussätt, kan håret förvärva en kopparskugga.

  - Metoden är inte effektiv nog för mörkbrunt och svart hår

  - Gör inte så ofta, eftersom solen kan skada din hud allvarligt. Titta på solbränna, det är lättare att förhindra solbränna än att läka..

  Lemon Hair Lightening: Vanliga frågor

  1. Har citronsaft skador på håret?

  Ja, men minimal jämfört med kemiska målarfärger. Kom ihåg att citron är en naturlig kemisk fri produkt. Efter lättnad med citron blir håret torrt, men efter det att balsammen applicerats försvinner torrheten.

  2. Brunt hår efter förtydligande med en citron få en kopparskugga.

  Ja, om du gör det för ofta. Du kan tända håret inte mer än 5 gånger så allt kommer att vara bra och ditt hår kommer inte att få en kopparskugga.

  3. Citronsaft kommer att lysa mitt hår för alltid?

  Ja, platser som tänds kommer antagligen inte att återgå till sin ursprungliga färg.

  4. Kan jag lätta färgat hår med citron?

  Nej, ledsen! Ljusar bara din naturliga hårfärg. Men om du verkligen vill, försök på en liten hårsträng och se resultatet. Om det uppfyller dig, fortsätt djärvt att lätta ditt hår med citron.

  Lemon Hair Lightening: Foto före och efter

  Andra metoder för att lätta håret

  Du kan använda dessa metoder i kombination med citron för bättre resultat.

  1. Försök lätta ditt hår med Siberian Cassia. Cassia är en växt som innehåller ett svagt gyllene eller ljusgult färgämne. Det är känt som "färglös henna" och kommer att ge ditt hår gyllene nyanser.

  Citronblekningshår Försök bleka hår med Siberian Cassia

  2. Använd kamomillte för att lysa håret. Kamomillte fungerar bäst på ljusbrunt eller ljust hår, och det kan appliceras på hår som citronsaft, liksom med citronsaft.

  Citronblekningshår Använd kamillete för att lysa håret

  3. Använd väteperoxid för att lätta håret. Det kan inte vara "naturligt", men fungerar verkligen. Läs mer här. Peroxid Brightening

  4. Försök med kanel att lätta ditt hår! Kanel fungerar bra på mörkt hår, och det luktar bättre än väteperoxid. Läs mer här Cinnamon Brightening

  5. Försök att använda honung för att lätta håret. Honung torkar inte hår som citron eller peroxid och hjälper också till att göra håret lättare.

  Ljushår med citron Honung för lätta hår

  diskussioner

  En samling av mina recensioner på lättare hår. Kommentarer till dem.

  73 meddelanden

  Naturligtvis kan du försöka späda citronsaft med vatten om du vill spara på alkohol, men jag har inte provat det ännu. Om du av en eller annan anledning inte kan köpa citronsaft, så kommer VXUS, äpple eller vin att göra. Vitamin C, askorbinsyra, är lätt att hitta.

  flickor, tvättar bara masken från håret med HONEY + LEMONIC ACID + BALM, hålls i 2 timmar, inte mer, superfärgen. Igår målade i kabinen i en smutsig brungrön (kom hem, nästan gråt och tillbringade kvällen letar efter recept för hemtvätt, i gruppen hittade jag det här, men det var fortfarande kanel som behövdes, jag hade det inte hemma. Så resultatet är wow! Hur jag ville att färgen skulle visa sig, ljusbrun, naturlig, så karamell eller något

  Användbara egenskaper citronsaft för hår

  Citron är en produkt som har fått godkännande i olika riktningar. Det läggs till mat för att ge den en speciell smak, lägg i te, men viktigast av allt, använd citron för hår. Visst har du hört många gånger att denna frukt har en stor mängd användbara vitaminer. De används till och med kraftigt i kampen mot förkylning. Men vad är dess fördel för håret, vi förstår nu.

  Användbara egenskaper citronsaft

  För närvarande finns det så många sätt att bli av med det här eller det problemet som har berört ditt hår. Baldness, torra ändar, långsam tillväxt - du kommer att glömma allt detta direkt när du ber om hjälp från citronsaft.

  • Den största sjukdomen hos moderna kvinnor är mjäll. Du kan tvätta håret minst fem gånger om dagen, men om du har den här lilla svampen kommer håret se extremt osjämt ut. Men citronsaft hjälper till att bekämpa mjäll och kan helt rädda dig från detta problem.
  • Om du har svaga hårrötter så är citron en oumbärlig sak i dina curls diet. Citronsaft när den appliceras på hårbotten stimulerar blodcirkulationen i den, på grund av vilken rötterna blir starkare, vilket innebär att skallighet inte hotar dig.
  • Tack vare citronsaft, är porerna i hårbotten smalare, och därför sänks sekretet hos talgkörtlarna också. Och som ett resultat av detta fenomen blir hårbotten förorenad ibland långsammare, det vill säga, du behöver inte tvätta det så ofta som tidigare.

 • Ditt hår kommer nu inte bara att bli starkare, men också mjukare, eftersom citronsaft är en bra balsam för dem, det bidrar till att minska mängden negativ laddning av keratin, av vilket håret består.
 • Om du behöver lätta håret utan att använda kemiska medel som förstör hårets tillstånd, kan du döda två fåglar med en sten med citronsaft: läka håret och lätta dem och undvika alla slags hot mot staten.
 • Citronsyra för hår hjälper dig att bli av med torra, spröda tips, göra dem glänsande och trevliga att röra vid.
 • Slutligen hjälper citronsaft till att återställa håret efter några kemiska förfaranden, liksom att förbättra hårbotten, bli av med svampar och irritationer.
 • Hittade minst ett av sina problem i listan ovan? Du kan förbereda en citron för byn, för ditt hår behöver läkning. Många tjejer har redan försökt det på sig själva, och deras positiva feedback är det viktigaste beviset på att citronsaft verkligen är en mycket effektiv lösning.

  Några subtiliteter i tillämpningen av citronsaft för hår

  Och här är några tips som gör effekten av citronsaft ännu effektivare:

  1. Om du överdriver det med citronmängden kan du få motsatt effekt, och sprött hår blir ännu mer torrt. För att undvika detta, gör masker med gräddfil.
  2. Lämna inte citronmasker på huvudet för natten. Tvätta även citrontulpan ur håret, eftersom det torkar mycket starkt när det torkas.
  3. Essentiell olja är inte den bästa ingrediensen i citronmaskar. Först, på grund av att hans hår blir fetare (detta kan förhindras genom att använda schampo för djupt rengörande hår minst en gång i veckan). Och för det andra, om du har hudallergiska reaktioner på några oljor, är det helt enkelt kontraindicerat för dig.
  4. Som nämnts ovan är citronsaft en naturlig klarare. Om du är mycket orolig för det här är det bättre att du inte använder det på dig själv.

  Brightening hår hemma med citronsaft

  För att lätta håret är det inte nödvändigt att använda dyra medel, som för det mesta endast förvärrar krillens tillstånd. Efter att ha läst recensioner på citronsaft för hår kan du se till att det är möjligt att spendera mycket mindre pengar på den effekt du behöver, men håll ditt hår i gott skick med hjälp av samma citronsaft. Den enda minus som karaktäriserar klargörandet av hår med citron är att förfarandet måste upprepas flera gånger, vilket innebär att förtydligandet tar lite tid, men då får du också starkt, glänsande hår, så det är värt det.

  Mängden citroner du behöver för att ljusna hela ditt huvud beror på längden på dina strängar. För kort hår kommer att vara tillräckligt med saft 2-3 citroner, för medelstora 4-5, och för långt 6 eller mer. Du behöver också vatten, som du måste ta i proportion ett glas citronsaft till ett halvt glas vatten.

  Applicera den resulterande lösningen är enkel: Applicera hårsträngar och det är det. För bekvämligheten kan du hälla vätskan i sprutan och spraya håret. Effekten av citronsaft ökar ännu mer om du, efter applicering, går ut och spenderar en halvtimme i solen.

  Skölj citronsaft med kallt vatten. Använd sedan ett schampo med en revitaliserande effekt och en mask eller hårbalsam. Torra hårsträngar. Upprepa proceduren bör vara tidigast två dagar, annars riskerar du att säga farväl till ditt hårs hälsa.

  Citronmask för friskt hår

  Nu vet du hur man lyser håret med citron och nu pratar vi om hårmaskor med citron. Använd dem kan och borde vara för att återställa hårets tillstånd, och recensioner säger att du inte borde tvivla på deras effektivitet.

  Du behöver: 1 citron, 1 ägg, 2 msk. yoghurt. Blanda de tillgängliga ingredienserna tills de är mjuka. Detta kompletterar förberedelsen av en hårmask med citron. Du kan öka delen om du har tjockt långt hår.

  Applicera masken från rötterna till ändarna, smörja över hela längden och hårbotten. Skölj med kallt vatten efter en timme. Se till att du menar hela masken, för annars kan det visa sig att ditt hår kommer att förbli klibbigt och ser fettigt ut.

  Åsikter om användningen av citronsaft

  Recensioner tar huvudplatsen innan du känner till verktyget, när du måste bestämma om du ska använda den eller bättre inte. Vi skyndar oss att behaga dig, recensioner av citronsaft är mest gynnsamma.

  Zhanna, 30 år gammal

  1. Zhanna skriver: "Från min barndom slår jag i håret med citron, så jag hör ofta komplimanger om deras tillstånd och många frågor om hur jag uppnådde detta resultat. Och det finns inget komplicerat! En gång i veckan blandar jag citronsaft med vatten i förhållandet 2: 1 och sköljer mitt hår efter tvätt. Resultatet, som du vet, chic. "

  Ksenia, 21 år gammal

  2. Ksenia skriver: "Jag bestämde mig för att lätta mitt hår, men jag litar inte riktigt på alla dessa moderna kemiska produkter. Jag frågade min mormor för råd, hon har en frisör. Hon sa att hon i hennes ungdom, när det inte fanns tillräckligt med pengar, hjälpte henne att hennes vänner lyser håret med folkmedicin, och de bästa var citronsyra. Jag bestämde mig för att försöka. Resultatet efter sista sköljningen kan ses på bilden. Totalt gjordes cirka sex sköljningar per månad. Förutom att ändra tonen fick jag en annan behaglig glans och elasticitet i håret. "  Nästa Artikel
  Keratin hår restaurering capus