Obshvetsvechennye hår tar inte färg


Hej, kära herrar. Hjälp vänligen råd. Efter att ha fött, färgade hon håret en ljusbrun färg. (innan det var en blondin). Passade så här i två månader och klia tillbaka till den ljusa. Blekad färggarnier (missfärgning). Nu är det gult (jag försökte måla över 9,0 med 6% oxid med kutrinfärg. Det förstår inte (jag förstår förstås att jag förstörde mitt hår och jag klipper av ändarna. Men det är kanske möjligt att göra någonting nu för att hålla sig i en ljus, tillräcklig färg? i nivå med 8-9, kanske en naturlig serie. Nu är det tydligt att håret bleker och det är omöjligt att gå så här. Jag bifogar bilden. Jag antar att jag dödade håret, men rötterna var inte tidigare målade och tar inte heller färg. Vad gör jag fel? Säg mig snälla, i vilken ton är detta möjligt och varför tar inte 9,0? Jag tror och att det kommer att finnas åtminstone någon förändring i färgen på kyckling (((kanske 8,1 och 8,0?

Och en annan fråga - jag gillar verkligen den här färgen, är det möjligt att göra något liknande, vad heter den här färgen, tack!

Anna, först och främst, det ögonblick som PAINT INTE tar, och om det tar, blir pigmentet gulaktigt - det här är ett mycket vanligt fenomen efter speciellt RODS.
Den andra nonsens är naturligtvis användningen av hushållsfärger.
Att du verkligen har bortskämd hårets kvalitet, jag kommer inte säga, men det är klart att du behöver rätta till det.

9 rad tog inte eftersom det är väldigt ljust för dig. Mer exakt tog han det, men det är orealistiskt att blockera yellowness på 9: e raden.

När det gäller färgen i bilden, där igen, mångfärgad färgning (eventuellt brondirovanie) gulaktiga och rödaktiga nyanser, som är inblandade i brunt, som du ser. I originalet är det allt med samma gula och rödhåriga som du. Trollkarlar gör det enkelt för dig enligt din databas, men det kommer snabbt att tvättas bort, så du måste ständigt behålla allt detta.

Skuggan i den 8: e raden kan naturligtvis korrigera situationen, men här är det nödvändigt att försöka inte KUTRIN, men åtminstone samma Vella Illumina - till exempel att blanda nyanser 8 / och 9/60 i lika stora proportioner. Du kan blanda 8/69 och 9/60. Nyans kommer igen att bli ryss och mörkare, men det kommer åtminstone att göra färgkorrigering för dig och kommer att tvättas av anständigt utan en rödhårig. Du kan även prova en 8/69 att använda eller samma 8 /. Färg 9/60 Jag rekommenderar inte att du använder SOLO - du kommer att vara en lila Malvinka.

Om du inte har något särskilt förtroende är det bättre att gå till mästaren i salongen. Men då måste du fortfarande måla ett par toner mörkare till ZABIT hela grejen. Och hyster inte om det faktum att jag inte är en Blond - färgen på dig kommer nästan omedelbart att försvinna.
Den enda gången, om allt är bra, är ROOTS. De bör antingen bli lättare och tonade med den totala massan, eller de borde själva välja färg, men det är redan svårare.
Och fråga inte fingrarna VAD ser med huvudlayouten och läser noggrant skuggaens namn. Om han är GOLDEN så kommer det inte att finnas något i honom.
Återigen rekommenderar jag att du bor på en färg som fortfarande är likformig, utan färgning - det kan alltid göras. Och du, som jag förstår det, med tanke på några nya livsförhållanden, kan du inte springa varannan vecka i 2-3 timmar till salongen.

Hårfärgning efter lättnad - hur man gör ingen skada och uppnå önskat resultat

De flesta kvinnor åtminstone en gång i livet har försökt att ändra sitt utseende med hjälp av färgning, lätta hår. Det är inte alltid möjligt att uppnå det resultat som planerades. Ofta blir håret lite ljusare eller tvärtom mörkare än förväntat. Det händer att mörka helt oväntade toner. Hur fixar du det utan att skada krullarna? Kan jag färga mitt hår omedelbart efter lätta eller ska jag vänta? Tänk på en mer spännande fråga.

Vid framställning av färgning efter förtydligande

Under aggressiva beståndsdelar förstörs pigmentet i håret. Denna process är inte momentan, sker gradvis. Som en följd av ett enda förfarande är krullarna vanligtvis inte kapabla att förlora pigmentet helt.

Först förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta röda toner. Kampen mot yellowness är bekant för många målade blondiner.

Det är viktigt! Efter blekning har håret som har en onaturlig färg generellt förmåga att förvärva helt oväntade toner. En grön, blå färg avslöjas. Detta händer genom att blanda nyanser av motsatta spektra.

Inte alla kommer att bestämma sig för att gå med onaturligt rött, grönt mopp krullningar, därför är det nödvändigt att göra färgning bara blekt hår. Kulor efter förtydligande kommer som regel inte bäst, och efterföljande missfärgning kan förvärra problemet.

En bra mästare kommer att avstå att färga omedelbart efter att ha blivit håret, kommer att rekommendera att vänta ca 2 veckor. Under denna period måste du försöka få en korrekt form, skadad av blekkrullar.

Hur man producerar färg efter förtydligande

Det bleka tillståndet hos blekt hår är inte ovanligt. Torka, tunna trådar, delade ändar - hälften av besväret. Skurat hår brutet av hela bunter kan hittas ganska ofta. Särskilt om förtydligandet gjordes hemma. Amatörer gör ofta misstag, så missar med den resulterande nyansen överskuggar ofta bilden.

Att veta hur mycket hår som kan färgas efter lättnad, kan ytterligare utslagshandlingar undvikas. Beroende på resultatets överensstämmelse med förväntningarna, agerar de på olika sätt.

nödsituationer

Efter blekning kan håret få en helt oväntad ebb: yellowness, blue, green. Kan jag färga mitt hår efter att ha fått den här effekten? Det är bäst att fokusera på hårets tillstånd.

En mycket uttalad yellowness visas om de mörka krullarna lyser. Överdriven gröna förekommer när man undviker konstgjorda nyanser. Speciellt uppenbart "träsk" på huvudet uppstår när man försöker att missfärga håret, mättat med basma eller henna.

Att måla en sådan skam tolererar inte förseningen. Användning av resistenta färgämnen rekommenderas inte. Det mest effektiva, ofarliga sättet - toniskt, tonat schampo från yellowness.

Du bör inte försöka mätta det långvariga håret med en ton mer intensivt. Tillräcklig ljusexponering. Förfarandet kan ta 2-3 steg, men det ska finnas en paus mellan dem i flera dagar.

Skadliga effektiva metoder - folkmekanismer. För att rädda situationen kan: tomatjuice, natron, äppelcidervinäger, citronsaft, kefir, acetylsalicylsyra.

En professionell mästare i sådana fall kommer att göra en syraavlägsnare, men hemma rekommenderas det inte att göra detta på blekt hår.

En utmärkt lösning skulle vara en färg av en mörkare nyans. Det kräver en exakt beräkning. Hur man färgar blekt hår med synliga problem är bättre känt för en professionell, amatör gör bara ont.

Övergången till en ljusare nyans

Det händer ofta att förtydligandet inte gav det önskade resultatet. Jag vill ha mer intensiv, vitare. Utgången från den mörka färgen måste utföras i flera steg med en veckopaus. Hur man lyser mörkt hår utan förlust har vi sagt tidigare. Månghåriga är ofta ansikte yellowness.

Shampoos, tonics hjälper till att få en nyans ljusare. Åtgärden av medel är ganska försiktig, men du borde inte förvänta dig ett omedelbart resultat. Att hämta det ammoniakfria färgen är ett bra alternativ. Vilken palett passar? Ljusbrun. Yellowness råder - pålitliga ash nyanser. I salongen kommer mästaren att erbjuda att göra mild toning på en lågkoncentrationsoxiderare.

Med hjälp av hemlagade recept är det också tillåtet att försöka övergå till en ljusare färg. Beroende på den ursprungliga nyansen plockas kanel, rabarber, lökskal - mörkhårig, kefir, citron, honungblondiner.

En underbar utväg är att göra höjdpunkter, då kommer du att kunna uppdatera bilden, få en nyans ljusare (åtminstone delvis). Färgen kommer att falla mer naturligt, skadan för håret blir mindre.

Varning! Ibland, efter upprepad blekning med högkoncentrerade formuleringar, pigmentet "brygger" och lämnar den resulterande färgen till "snövit" blir för alltid en ouppnåbar dröm.

Övergång till en mörkare nyans

Det finns situationer där missfärgning uppfattas helt negativ. Jag vill snabbt återvända till sin plats, eller åtminstone få den mörkaste nyansen.

Det verkar som om det är lättare att repainta tillbaka. Men, ljusare krullningar, extremt motvilliga att uppleva färgmättnad, skugga faller ojämnt, håller dåligt, tvättas ut.

Att bestämma när du kan färga ditt hår är extremt nödvändigt. Om missfärgningen inte orsakar mycket skada - om 1-2 veckor. Omedelbar färgning i mörkare nyanser kan ge oförutsägbara resultat. Olika kemiska föreningar reagerar, en oväntad effekt uppnås.

Det är bäst att vänta lite tid, dessutom mata lockar. För att drastiskt ändra färg rekommenderas inte. Välj nyanser av ljusbrunt sortiment är den bästa lösningen. Färg på de klarade delarna faller inte omedelbart. Vi måste utföra proceduren 3-4 gånger innan skuggan kan ordnas ordentligt.

Det rekommenderas inte att använda resistenta färgämnen för att ändra färgen på det klara håret. Sådana föreningar skadar ojämnt de redan försvagade strängarna.

Experiment med naturliga färgämnen kan sluta i djup besvikelse. Henna, Basma på blekt hår uppträder otillräckligt. Det är bättre att använda en stark infusion av lökskal eller vanlig tebröd. De kommer att ge en gyllene rödbrun ton.

För att bestämma hur mycket hår som kan färgas efter ljussättning ska varje flicka vara oberoende. Det är nödvändigt att realistiskt bedöma hårets tillstånd. Utsikterna att avskilda krullarna är värre än några dagar med oacceptabel nyans.

Slösa inte tid förgäves! Mellan färgning gör håråterställning:

Användbara videoklipp

Frisör-stylisten Christina kommer att prata i detalj om konsekvenserna av misslyckad förtydligande och visa hur du fixar det.

Efter tvättning tas ingen färg.

Efter att ha tvättat det, kan jag inte bli av med den rödgyllda färgen, nu är det redan lätt, men fortfarande är färgen inte tagen till och med av den lättaste och lättare med 5,6 toner. Färgen ändras endast med en halvton, inte mer. Försökt olika och pall och garnier och Estel med 6% oxigent. Varför händer detta? Det verkar som att något inte var rätt i denna tvätt. Hjälp tack.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Tyvärr (tack så mycket för rådet.

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Vi anlände, det betyder att håret inte längre kan ge färgpigmentet, det är nästan där, du läser hela historien om dina färger (du skrev det själv), det är bra att det fortfarande ser ut så här (om du tittar på bilden). Tror du verkligen att det är möjligt att lysa, tvätta, måla etc. för alltid? Du vill lätta upp det, rengöra det, men tvätten hjälper inte längre (det finns inget att tvätta bort), det finns en noggrann förtydligande om vad du har fått veta. Här är lite ren och om möjligt, efter att du redan kan försöka tona i vad du vill ha!

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Vad menar du att komma? Alltid nu blir det chtoli?

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Allt har kommit. nu bara om ljusspulver är 1: 3 på svag oxid 3%. Från tipsen till mitten av håret, emulgerar hela tiden med handskar!

 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Dess färg är ashy. Jag kom ut ur en mörk kastanj, nästan svart. Målade i 3 år med pall, sedan ett år med en mörk kastanjegarnier också. Sedan blektes 2 gånger vid 2%, sedan tonad. Därefter tvättas 2 Estel, sedan två färger med 6% Estelaska-violett förstärkt färg. Och här är resultatet. Denna färg förändrar i princip inte färg, som om den tonar lite och det är allt. Även om jag tar 6%. Jag försökte olika pallar på separata strängar och vita nyanser av garniers tog ingenting. Jag tog även syossens ljusning, det verkar även upp till 6 toner, i allmänhet finns det inget resultat. Hur kan detta vara? foto 1 - min nu, foto 2 - nästan som min familj, jag skulle vilja ha något liknande eller ashy skugga eller blond, vad kan vi göra, det viktigaste är att rödhåran är borta. Jag tror redan att jag kan ta den ljusande serien av estel high blond de luxe och Försök att göra 3%. Kanske tar hon det.

Mitt hår tar inte hårfärg

Och varför bestämde du dig för att någon vill dyka in i texten utan perioder, kommatecken och stora bokstäver? Jag är inte en supporter till dem som pekar på stavfel. Jag har dem också. Men när du skriver en text försöker du göra den åtminstone läsbar. Annars är det bara en uppsättning bokstäver och det är svårt att förstå.

Att måla längden på 10.22 vid 9% exakt dum idé. Det mesta av pigmentet brann i skålen, håret blev mycket torrare

Nastenka13, du är fortfarande ny här. Marigate har redan tillräckligt med erfarenhet att skriva vad hon skrev. När du hänger ut här i ett par år och verkligen tröttnar på att svara på samma dumma frågor som måste åtföljas av att läsa en färgkurs så talar vi)) Som en vanlig deltagare i detta forum, en mästare med erfarenhet, kan jag med ansvar säga att Marigate har hjälpt många människor här. Men vi kommer att se vad som händer med dig. Marigate har rätt. Kunder som inte har den nödvändiga kunskapen, dina beräkningar till stjärnan. När du börjar med sådana förklaringar, var därför förberedd för att förklara vad bakgrunden till förtydligande är, hur man förstår vilken bakgrund de har (utan ett foto), var noga med att ge en formel för att korrigera denna bakgrund. Förresten, som en professionell bör du veta att vi inte justerar rödhåran. Det finns ingen sådan sak som en rödhårig färg. Det finns konceptet koppar, kopparfärg. Här justerar vi det i blått. Använd exakta formuleringar.

Och när folk kommer hit för råd, får de det. Och när de vill målas på ett Internet, så vet du vad de får.

Och i alla fall kan råd inte ges när vi inte ens ser vad som sägs. Och beskrivningen är också väldigt vag.

kocakpaca.ru

hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Varför färg tar inte hår

Varför är färgen inte tagen på blekt hår? (se ext.)

svar:

Svetlana Koval

Flickor måste först göra en preliminär pigmentering, och efter applicering av färg kommer strängarna och huvudfärgen inte att vara annorlunda! Du kan också måla över hela huvudtonen.
Du måste ta två rör av färg, ett rör utspätt med lite vatten (du kan värma och du kan kyla) utan att tillsätta ett oxidationsmedel för att applicera på håret i 20 minuter (exponeringstid efter avslutad applicering på den sista strängen) efter applicering av det andra röret utspätt med oxidationsmedel 3% och applicera på hår i 30 minuter (hålltid efter slutet av den applicerade kompositionen på sista strängen)
Köp en bättre färgprofessor, du kommer att rådfrågas i affären, som regel finns det kompetenta säljare

ZIMOVSKAYA

tas som det tas. Jag är från blondin i brbnetku repainted och alla utan problem. Du behöver professionell färg bara. Blonde är en variantnyckling, jag gick också igenom det, ansiktet förloras omedelbart

Jag har redan försökt måla färgerna för fräsning med Prof. 3 gånger, och det visar sig fortfarande bara en ljus nyans som snabbt tvättas av..
Nästa gång jag inte tar ljusbrun färg, men någon form av ljuskastanj. När den tvättas av till ljusbrun, ska jag målas på toppen redan i ljusbrun.

Natusya

I allmänhet, köp Bezameachnuyu färg Loreal som gjutning glans glans, vilken kastanj tråd! färgen är inte så stor! gå en vecka så att håret vilar lite, plus det röker, då kan du måla redan i ljusbrun men med normal färg med oxidation) och inte ta den rak, ren och ljusbrun, ta den med en nyans av tråd eftersom det inte kommer att ta det eller det blir inte vackert att i regel rena bruna nyanser och faller dåligt och färgerna alltid är olika och inkonsekventa erhålls!

Varför målar färgen inte håret..

svar:

Paschke

hon skulle ha dina problem
https://www.youtube.com/watch?v=5IDdtpK5IX0

Natalie

vilken färg använder du? Tonic fläckar inte mörkt

Ninotchka

Prova Estelle 10,00, måste bara ta, behöver bara måla snabbt.
Håret är alla föremål för färgning, det viktigaste är att göra det rätt.

Alyona Nosova

Det är bara missfärgning, och med detta måste du vara mycket försiktig. Jag blektades med ett professionellt Igor-pulver, jag brände håret hårt och några trådar föll av. Men jag hade måttat, och om du har naturlig, tror jag att du håller klarifieraren länge och allt kommer att bli bra. Lycka till!

Angela Fedotova

Målet är kanske inte hög kvalitet

Raisa raisa

Jag har samma hårfärg och jag målade Garnier blond. Skuggan blir ljusgul med röd. En ren vit färg kan endast uppnås genom missfärgning och strängt från en beprövad mästare, men denna missfärgning kommer att döda ditt hår och kan bidra till deras förlust.

Motståndskraftig kräm hårfärg Londa Professional - recension

Hur lättar rötterna till 10: e nivån på oxid 9% färgämne 12.89, om ditt hår inte ens tar pulver?

Bra tid till alla!

Till att börja med har jag använt Londa ganska länge och har försökt flera nyanser från speacial blonde serien. Från och med början använde hon för 12,61 rötter med 9% oxid i mycket lång tid, men rötterna är uppenbarligen röda, men på bakgrunden av den förtydligande som jag hade var gränsen för klargörandet av rötterna inte alls uppenbart. Och jag älskade också att sträcka denna färg längs längden, brrrr, som jag minns, skakar jag

Men det hände mig att gå på varma platser, där mitt hår tvättades ut i intet och skaffade mig en ljus, ljus, ljusgul nyans. Och här spelade 12.89 ett grymt skämt med mig, han kunde inte längre anpassa rötterna till längden. Det var en lång historia där i allmänhet, som du kan läsa i min recension på Goldwell.

Till slut försökte jag lysa rötterna med Tigi-pulver på 6% oxid, men inget sparades och allting var fruktansvärt rött och gult.

Men jag gav inte upp och gav inte upp! Förra gången försökte jag igen 12.89 på samma oxid. Eftersom det tycktes mig att mitt hår är mycket mörkare (jag var tonad 8, som inte tvättades) än vad de var och nu 12.89 passar mig igen! Men som du förstår var det inte så. Det visade sig detta.

Självklart finns det nackdelar. Bränner hårbotten Särskilt efter en kort paus mellan färgning, i mitt fall var det två dagar. Det luktar ammoniak, men du behöver inte ha något från Super Blond-serien. Håret torkar naturligtvis. Men han är en blond. I allmänhet lyser mitt hår tre gånger med pulver och Gud vet hur många gånger utmattad med färg i längden (vilken dålig idé var att emulgera 12.89 hår, Gud) lever fortfarande. Mer eller mindre
p.s började använda kokosnötolja för längd vid färgning, så att håret inte skulle skadas ännu mer vid tvätt av färgen.
Och hårets kvalitet, se nedan:

Ljusat hår tar inte färg

Hälsningar, kära läsare av tidningen om mode och kosmetika crossfashion, ru!
Idag kommer vi att räkna ut följande fråga: Vad ska man göra om man bestämmer sig för att lätta håret med ett färgämne och inte ett blekpulver / grädde, men färgen nåde inte den önskade nivån av förtydligande?

Jag skriver sällan om blondiner. Det finns ingen lämplig modell till hands, och det är extremt oönskat att endast i teorin överväga sådana komplexa problem som missfärgning eller förtydligande. Lyckligtvis tog min flickvän, som kände till avsnittet "Hårklippningar och frisyrer" på vår hemsida, en bild av hennes senaste äventyr med färgning i ljusa färger.

Dess historia är enligt följande: en naturlig hårfärg är ca 5,0, flickan ljusnade håret med professionella färgämnen i frisörsalongen.

Vid någon tidpunkt erbjöds hon att byta till belysning - blekmedel med täta tunna trådar. Hon kom överens. Som ett resultat såg hårets totalvikt ca 10,0 till 12,0.

Men hon ville återigen lätta håret med färg och hon gick till frisören för att färga rötterna och anpassa färgen.

Det visade sig följande: färgen ljusnade håret till högst nivå 8, med alla pigment som baserade sig på denna bakgrund av ljusning och längden förblev "extra ljus".

Hur kom de så till liv?

Trollkarlen tog Schwarzkopf extra ljusbelysning (12: e nivå av förtydligande), blandade flera nyanser (innehållet av korrigerande pigment spelar ingen särskild roll för oss, eftersom den önskade nivån av förtydligande aldrig nåddes) och utspäddes med 9% oxidationsmedel. Blandningen applicerades på rötterna och hölls i 50 minuter.

Därefter fördelades färgämnet i längd och hölls i ytterligare 15 minuter. Som ett resultat var den totala exponeringstiden mer än en timme.

9% oxidator ger ett klargöringssteg på 2-3 nivåer. Nivå 3 är maximalt, även med extrafärgade färgämnen. Den naturliga färgen på modellens rötter 5,0.
5 + 3 = 8,0


De fick vad de skulle få: inte en ren åtta, men den åttonde bakgrunden med apelsingula pigment.

Befälhavaren bestämde sig för att nyansera yellownessen och höjer fortfarande bakgrunden av lightening med färg, men hon arbetade redan på en 3% oxidator (mängden oxidationsmedel som används på en dag bör inte överstiga 12). Jag kan inte längre berätta formlerna för den fortsatta processen, historien är tyst om det, men poängen är detta: det var meningslöst att arbeta med färgämnen i den här situationen!

Regeln "paint does not paint" fungerar för alla färgämnen!

Hår, med delvis upplöst naturligt pigment och artificiella pigment av färgämne som injiceras i det, kommer inte att tända mer om du applicerar en ny blandning av blixtfärg med ett oxidationsmedel på det till 3%!

Situationen är faktiskt mer än vanlig:

- Du har bestämt dig för att vägra ofta (i form av tunna, frekventa strängar) som markerar genom att blonda pulver till förmån för färgning av hår
- Du bytte mästaren, men du kan inte berätta för honom hur ditt hår var färgat tidigare frisör
- Du ersatte hushållsfärgen med ett professionellt färgämne och har ännu inte behandlat oxidanter.

I något av de föreslagna fallen är sannolikheten att få otillräckligt lätta rötter mer än äkta!

Vad ska man göra i denna situation och vad ska mästaren som målade min flickvän göra?

Ta ett avfärgnings pulver eller grädde, blanda det med ett oxidationsmedel med den lägsta procentsatsen - 1,9%, jämn 1,5% och applicera blandningen på rötterna för att strama bakgrunden av lätta och rengöra håret från färgpigment. Vad som faktiskt gjordes av en annan frisör, till vilken en vän kom för att rätta skammen på huvudet.

Omedelbart efter blekningspulvret.

Ett rent gult pigment uppträdde, men var inte rädd för det! Rent gult pigment är enkelt och vackert färgat med en färg med ett violett pigment, men smutsen, från underutnyttjad bakgrund och färgpigmenten är helt enkelt omöjligt att tonas rent!

Uppenbarligen, där håret är modifierat pulver, och var inte?

En vän ville få en varm persika nyans. Mästaren tog färgämne 10.65 från paletten Estel Deluxe och fick följande.


Resultatet omedelbart efter färgning

Om några veckor

Betydar detta att det är omöjligt att färga hårhår från nivå 5,0 till 10,0? Nej, det betyder inte. Som den elfte doktorn från den populära tv-serien sa: "Universum är enormt. Det är stort, komplext, absurt och ibland, mycket sällan, det omöjliga händer, vi kallar det ett mirakel. " dvs om du färgar mörkt hår och du har a) får du önskad färg och b) håret förblir i relativt gott skick - det här är undantaget snarare än regeln, bokstavligen ett mirakel!

Kom ihåg:

- Mängden oxidanter som används för en hårfärgning får inte överstiga 12
- Måla målar inte
- Om blekenrötterna blivit mörkare än duken, blanda blekpulver eller grädde med ett oxidationsmedel 1,5%, 1,9% eller i extrema fall 3% och applicera på mörka områden för att lätta bakgrunden och lösa upp färgpigment. Exponeringstid från 20 till 30 minuter + 5 minuter på duken för att öppna håret för ytterligare toning. Gör sedan rendering

Är det möjligt att färga håret efter förtydligande?

Att bli blondin är drömmen om nästan varje kvinna. Blonda hårnitar mänens ögon, blondiner är mer populära, blont hår särskiljer genast sin ägare från mängden - det finns många orsaker till lättnad.

Resultatet av förtydligandet är dock inte alltid lyckligt. Krullarna blir gula, ser ut som halm, ljusfärgen är helt enkelt "går inte".

Efter hur mycket tid kan du färga ditt hår blekt för att återfå självförtroende och visuell överklagning? Hur man gör detta, för att inte förstöra strukturen i strängarna?

Om du färgar blekt hår korrekt kan skadan från kemisk exponering minimeras.

Effekter av förtydligande

Även om missfärgningstekniken observerades är det omöjligt att helt neutralisera procedurens skada:

 1. Hårbotten och håret blir torrare. En negativ förändring i de flesta fall återspeglas i tipsen - de börjar splittras och bryts av. Om kompositionen är överexponerad kan hårförlust och mjäll provokeras;
 2. När strukturen förändras - pigmentet blir missfärgat och bleknar, minskar kretsens elasticitet och motståndskraft;
 3. Individuella stavar blir tunnare, håret är förvirrat, det blir svårt att kamma det. Samtidigt är det lättare att sätta lock i håret - eftersom deras totala volym minskar.

Externa faktorer har nu större påverkan - utsöndringen av utsöndringar är mindre, strängarna är överdrogerade, keratinstänger är porösa. Håret blir nästan försvarslöst.

Detta händer även i salongprocedurer, när befälhavaren väljer kompositionen, med hänsyn till kvaliteten på håret och huden hos den potentiella kunden. En lättnadsprocedur, som utfördes hemma, lämnar ofta en kvinna olycklig.

För att återställa hårkvaliteten används näringsrika masker - hemma och professionella, de gör massor av rotzonen. Men vad ska man göra för att förbättra utseendet? Efter hur mycket tid kan du färga håret efter lätta, för att inte provocera en förlust?

Hur fläckar blekt hår utan skada?

Även om färgen var mörk, borde du inte ens drömma om att återvända till det omedelbart. För att göra detta måste du använda resistenta färger med aggressiva komponenter - graden av skada kommer bara att öka. Om det finns möjlighet, efter förtydligande är det värt att se ut som en blondin i minst 2 veckor. Denna tid är nödvändig för att mata de skadade trådarna.

Det bästa sättet att återställa elasticitet och mjukhet - oljepackningar. Alla masker med oljor är lämpliga - de introducerar ytterligare ingredienser till din egen smak.

Näringsrika oljor inkluderar:

När man kammar på en kam eller massageborste, är det lämpligt att applicera 3-5 droppar vegetabiliska oljor med en lätt struktur - mandel eller shi. Detta hjälper till att återställa de dränerade tipsen.

Du bör inte lägga till alkohol eller irriterande på maskerna i detta skede - de stimulerar inte bara blodflödet till rotområdet utan dränerar dem också. Det är bättre att göra en huvudmassage med näringsrika oljor.

Snabb leder håret för linolja - 3-4 procedurer.

När du har applicerat denna åtgärd på huvudet bör du noga stänga krullarna från ljuset. Om detta inte är gjort så märker du att håret har blivit ännu värre. I ljuset oxideras linolja och fenol släpps. Denna giftiga substans - ett cancerframkallande ämne - har en skadlig effekt på organiska strukturer och förstör dem. Använd linfröolja med försiktighet.

Om färgen efter missfärgningen visat sig vara gul eller grå, vill man knappt vänta 2 veckor - ska den inte gå i en hatt?

I detta fall är näringsmaskar gjorda med samma regelbundenhet - 2 gånger i veckan, och håret är tonat med en tonad schampo eller balsam.

Det faktum att de flesta skuggningsprodukterna har en lila nyans ska inte vara skrämmande - det här pigmentet neutraliserar perfekt yellowness. Innan du börjar använda färgen måste du noggrant läsa instruktionerna så att du inte får "Malvina hår".

De som är besvikna av den "blonda", passar metoden med tennbalsam inte - de vill snabbt bli av med konsekvenserna av ett misslyckat experiment. I det här fallet måste du välja en bezammiachnye sparsamfärgad naturlig ljusskugga - brukar börja med ljusbrun.

Omedelbart den önskade mörka färgen är värdelös att applicera - den kommer omedelbart att tvätta bort, och strängarna blir jämnare. Dessutom, eftersom pigmentet är fullständigt korroderat, kommer färgen att gå ojämnt - det blir omöjligt att förutsäga slutresultatet.

Vänta inte omedelbart för ett beständigt resultat. För att färga blekt hår utan ammoniakfärger, vilket gör dem några få nyanser mörkare, måste färgämnet appliceras upp till 3-4 gånger. Och du måste tänka på - du kan inte göra det flera gånger i rad. Mellan manipuleringar måste du fortsätta att återställa hårets kvalitet med närande maskor.

Hur färgar blont hår i blond färg?

Ljusbrun färg har många nyanser, vilket är mycket bekvämt - från nästan blont till ljusbrunt. Därför börjar håråterställningen hos honom.

I de flesta professionella paletter presenteras blondin i följande versioner, som är lämpliga för färgat blekt hår:

 • 9/1 - för blond aska
 • 8/1 - ljusblond aska med metallisk nyans;
 • 7/1 - ljusgrå ashy-grafitskugga.

Följande alternativ är mörkare:

 • 8/0 - ljusblond;
 • 7/0 - medium blond;
 • 6/0 - mörkblond.

Övergången från en färg till en annan bör genomföras gradvis. Vid frisörförhållanden är det möjligt att lösa problemet med att färga blekt hår mörkare snabbt.

Frisören har möjlighet att tona trådarna och samtidigt hålla selektiv markering.

Förfarandet kommer också att ta tid - du kan inte omedelbart komma in i mycket mörka strängar, men på ljusbrun aska kommer de redan att se ut naturliga, och i framtiden kommer det att vara möjligt att "hoppa över" en av de ljusa nyanserna och påskynda återkomsten till din - eller önskad - färg.

Men i vissa fall kan ommålning av huset vara mer användbart. Det finns situationer när en kvinna valde "blond" eftersom hon är missnöjd med sin egen färg och sitt liv och ville radikalt ändra sitt utseende. Med en gradvis mörkering av håret kan du hitta "din" nyans och ingen ytterligare mörkering behövs.

När du lyckas komma ifrån en aggressiv blondin behöver du inte följa det ljusbruna färgschemat. Det finns ett tillfälle att välja honung eller brunaktig nyans, försök med alla rätter av rika röda pigment. 2-3 månader efter den radikala förtydligandet, kan du redan använda nyans.

Naturfärger efter förtydligande

Varför kan man inte omhärda håret efter förtydligande med naturliga färger - henna eller basma? De förstärker håret, återställer det, de behandlas. Faktum är att fördelarna med naturliga färgämnen är något överskattade av populär ryktet. Eftersom de ändrar pigmenteringen har de också en dräneringseffekt.

Ja, och när du appliceras på blekta krölar, kan du troligtvis få en grön färg.

Med naturliga färger bör man vara mycket försiktig - den individuella uppfattningen av färgpigmentet har ett mycket starkt inflytande på slutresultatet. Upplyst svagt hår beter sig oförutsägbart.

Inte heller bör man tillgripa folkliga råd, "fördjupa" professionella kompositioner med naturliga komponenter.

De bör inte spädas för att behandla torkade trådar, örtdekok, tillsätt kaffe, svart te, tranbärsjuice och så vidare. Experimentering är endast med friska icke-lysande strängar.

Du måste vara förberedd för det faktum att de tömda strängarna kommer att behöva klippas av när de växer.

Det bästa råd som kan ges till en kvinna som misslyckats har ändrat sitt ansikte till en blondin är att söka en professionell mästares råd.

Men om det av någon anledning inte är lämpligt, då är det möjligt att klara restaureringen hemma. Det viktigaste - skynda inte. Gradvis färgning och applicering av näringsämnen är vägen från "blond" till sin färg.

Är det möjligt att färga håret omedelbart efter lätta

Skäl för misslyckande

Missfärgning är processen att avlägsna naturligt pigment från krullar. Med hjälp av väteperoxid ersätts den gradvis. Partiklarna i det röda spektrat elimineras omedelbart, sedan orange och slutligen av allt gult. Det är av den anledningen att det vanligaste problemet efter ljussättning är krullarnas yellowness. Oftast förefaller det mycket mörkt på hårets natur, även ett speciellt pulver eller pulver med en hög procentandel peroxid garanterar inte att denna effekt saknas. Det kan uppstå på blont hår, om du lyser upp hemma och använt föreningar av tvivelaktig kvalitet.

Att få oförutsägbara färger är möjlig om den onaturliga brunetten lyser. När man går in i en kemisk reaktion ger pigment från olika skalor mycket oväntade resultat. Du kan bli ägare till träsk grön, blå, blå eller smutsigt grått hår.

Precis samma effekt ger förfärgning med henna eller basma, naturliga produkter är också förknippade med partiklar av clarifier.

Misslyckade experimentella resultat kan erhållas av följande skäl:

 • användningen av försenad komposition
 • felaktig tillämpning
 • bristande överensstämmelse med ljusets åldrande tid på håret;
 • felaktig spolning
 • hormonella förändringar (graviditet, amning och menstruation).

Hur fixar du?

Om, efter blekning, har din frisyr fått en mycket oförklarlig nyans, kan du korrigera den genom att färga den igen med resistent färg. Det är dock värt att komma ihåg att dina krullar har upplevt allvarlig stress från avlägsnandet av naturligt pigment. De kan bli mer spröda, tråkiga, torra, trassliga och livlösa.

För att inte orsaka dem ännu mer skada, bör du vänta tills hårstrukturen är helt återställd. Var noga med att ge curls smink i form av masker och balm, det är önskvärt att fonderna var oljebaserade.

Först när ammoniakföreningarna har försvunnit kan man återanvända ammoniakföreningarna. Tänk på hur och vad som annars ska eliminera de negativa effekterna av lättnad.

Tonchampo eller balsam

Detta är den säkraste metoden att "arbeta på fel", eftersom ammoniak eller väteperoxid inte ingår i produktens sammansättning. De har ingen negativ inverkan på krullarna, eftersom de kan användas samma dag när ljussättningen utförs.

Med hjälp av tinting balm och schampo neutraliserar ofta yellowness. Ansök för dessa ändamål behöver du produkter i ask, blå eller lila nyans. De appliceras på håret i några minuter och tvättas sedan av med vatten.

 • förstör inte krullarna;
 • klarar sig väl av neutraliseringen av den gula nyansen;
 • billig;
 • lätt att använda;
 • säljs i vilken kosmetikaffär som helst.
 • tvätta snabbt
 • något torrt hår och hårbotten;
 • Kan inte klara av förklädnaden av grön, smutsig grå, blå och andra kalla nyanser.

Ammoniakfärg

En ny generation ofarliga färgämnen som inte innehåller ammoniak kommer också att hjälpa till att hantera problem efter förtydligande. De utesluter även skuggan, men är inte lämpliga för kardinalförändringar. Sådana kompositioner kan ändra färg med 1-2 toner, inte mer.

Trots att det inte finns ammoniak i kompositionen är det inte värt att applicera dem omedelbart efter applicering av ljusprodukterna. Det är önskvärt att klyftan mellan förfarandena var 1-2 veckor, beroende på hårets tillstånd. Efter att ha väntat på den här perioden kan du måla trådar.

 • bränn inte krullor;
 • inte orsaka allergier
 • ingen skarp ammoniak lukt;
 • innehåller vårdande ingredienser.
 • snabbt och ojämnt
 • ha en högre kostnad jämfört med ammoniakföreningar;
 • tillåta inte att ändra färg drastiskt;
 • Ej lämplig för dagsljus.

Folkmekanismer

Folkmekanismer kommer att orsaka minst skada på ditt hår. De kommer att hjälpa inte bara att ändra tonen, men också ge försvagad låser den mest försiktiga vården. För tjejer som vill göra sina blondiner mer mättade, lämpliga masker med innehållet av kefir, honung, citron, kamille, läsk.

Om du vill mörka ljustonen lite, ta recept baserat på lökskal, ekbark, svart te, kanel, rabarber, kakao. Det är användbart att applicera masker inom några timmar efter ljusning, de kan appliceras ganska ofta, eftersom de inte innehåller skadliga kemikalier.

 • helt naturlig komposition;
 • oskadlig för hår och hårbotten;
 • gradvis återställning av krullar;
 • vilket ger håret ett hälsosamt och välvårdat utseende
 • tillgänglighet.
 • långsam uppnåelse av den önskade effekten;
 • varaktigheten av härdningskompositioner på håret;
 • Behovet av att förbereda färska lösningar för varje förfarande.

Persistenta formuleringar

Permanenta färgämnen innehåller ammoniak och peroxid, dessa ämnen har en skadlig effekt på håret. Därför bör du vänta minst två veckor efter förtydligandet för att genomföra nästa experiment på håret. Under denna tid måste du mätta krullarna från rot till spets med användbara ämnen, fuktar dem och återställer elasticitet. Om det under den tilldelade perioden inte finns några förbättringar i strängarnas tillstånd, överföres målningen och så vidare tills fullständig återhämtning.

Om du vill få en mörkare nyans, välj den 2 nyanser mörkare än önskat, eftersom pigmentet på blekt hår verkar mindre ljus.

 • förmågan att drastiskt ändra färgen för flera förfaranden;
 • relativt låg kostnad färg;
 • brett utbud av färger;
 • möjlighet att återvända till naturlig ton.
 • hårskada
 • ojämn manifestation av pigmentet på de klarade strängarna;
 • snabb spolning
 • Behovet av upprepade förfaranden för att konsolidera resultatet.

Konsekvenser av akutfärgning

Tjejer undrar hur ofta de kan lätta sitt hår, men sällan lyssna på expertråd. Användningen av aggressiva föreningar med ett litet intervall leder till tvärsnittet, sårbarhet, förlust, försvagning av krullarna, mjäll och klåda i huvudet. Exakt samma problem väntar på dig om du är färgad med en beständig förening omedelbart efter blekning. Även trådar kommer att vara mycket förvirrade, kommer att förlora sin elasticitet, kommer inte längre att motstå läggning.

Det mest allvarliga problemet är situationen när håret sönder och tufts faller ut när man kammar. Att undvika allt detta kommer att hjälpa dig att korrigera vården och behålla klyftan mellan rutiner.

Vårdhemligheter

Klarat och nymålat hår kräver särskilt noggrann vård, eftersom den har genomgått en dubbel negativ effekt av föreningarna (om det inte är naturligt medel). För att återställa strängar hälsa, glans och elasticitet måste du utöva maximal ansträngning. Experter rekommenderar att du följer dessa regler så att frisyren alltid är snygg och vacker:

 1. Minst två gånger i veckan gör vi närande och fuktgivande masker, alternerande dem.
 2. Byt regelbundet schampo utan sulfat för att hålla hårfärgen längre och skydda den mot förstöring.
 3. Använd endast filtrerat eller kokt vatten för att tvätta och skölja huvudet.
 4. Minimera användningen av en hårtork, strykning, curling, hair curlers.
 5. Var noga med att använda termiskt skydd, om du inte kan undvika styling.
 6. Applicera på hårsprayen med UF-filter under den varma säsongen och göm dem under kläder och hattar på vintern.
 7. Använd mjuka kamar, helst med naturliga tänder.
 8. Före varje tvätt, kamma ditt hår.
 9. Vi försöker använda kosmetika från samma serie.
 10. Trim tipsen varje 1,5-2 månader.

I slutet

Lättnad är en mycket traumatisk process för lockningar, så efter det är det mycket oönskat att använda permanenta färger. I varje fall ställs klyftan mellan procedurerna individuellt och beror på hårets tillstånd.

Det är mycket viktigt att en professionell ansvarar för att korrigera effekterna av misslyckad missfärgning - detta kommer att bidra till att förhindra ytterligare störningar i ordern och få en oförutsägbar nyans.

Ansvarig för experiment med hår, så att de alltid glädjer dig med skönhet och hälsa.

Tips 1: Hur färgar ditt hår direkt efter lätta

Innehållet i artikeln

 • Hur färgar håret omedelbart efter lätta
 • Hur man lyser mörkt hår
 • Vilka färger kan färga håret efter att ha markerat

Hårlättnad

Lightening är borttagning av pigment från det översta lagret av hår och färgning är dess förändring. Det är omöjligt att tända håret utan att skada dem. Tunt hår, splittrade ändar, tråkig färg - oftast ger denna effekt en lättnad, speciellt om du bestämmer dig för att göra det hemma på egen hand.

Men beslutet fattades, det blonde håret och allt verkar vara bra. Men efter en kort tid börjar utseendet att skämma bort skönhet som framträder på håret. Och då uppstår frågan: "Vad ska man göra?" Lättnadshår är en aggressiv metod att påverka håret och hårbotten. Det är säkert möjligt att färga håret efter lätta, men det är inte önskvärt, det är bättre att klara några veckor. Men hår hade stress.

Välj vad som är bäst

Den enklaste lösningen är att applicera en tonad schampo på håret, vilket läggs till de vanliga sätten att tvätta huvudet och nästan omedelbart tvättas av - det här är det mest godartade botemedlet. Lila tintschampo neutraliserar yellowness. Det viktigaste är att inte överdriva det, om du överdriver shampooen på ditt hår blir ägaren av lila hår. Håll verktyget i cirka två minuter, i så fall kommer resultatet att vara närmare det snövit.

Under inga omständigheter använd inte efter lätta resistenta färger, detta kommer bara att öka graden av skada på håret. Helst måste du hjälpa de hårnära maskerna. Du kan färga håret utan färg - mormor lämnade ett stort antal recept som ärvade. Kamille, honung och citron ger ditt hår en gyllene nyans och lyser. Med hjälp av vanligt tebröd kan du få en rödbrun färg. Och om du sköljer håret med infusion av lökskal, håret kommer inte bara att härda, men också få glans, och färgen kommer att bero på avkodningens mättnad. Applicera en honungsmask på håret, sätt på en gummihatt och lämna i ca tio timmar. Håret kommer att bli upplyst, onödigt yellowness kommer att tas bort, och håret blir silkesigt och glänsande.

Man måste komma ihåg att blekt hår är mycket svårt att jämnt färgas i önskad färg. Så mörka nyanser är mycket svåra att lägga ner och färgen tvättas snabbt. Resultatet kan vara oförutsägbart, håret kan färga ojämnt och färgen kanske inte är som förväntat. För att undvika överraskningar, lita på specialister som kommer att välja en mild, lämplig för ditt hår som kommer att hålla fast vid ditt hår och ge råd om geler, masker eller krämer för att återställa hår och hårbotten, om det behövs.Nästa Artikel
Effekten av vått hår hemma