Layfkhaki, hur man ordentligt tänder håret utan yellowness. Översikt över färger och folkmekanismer


Många tjejer drömmer om lyxiga blonda krullar. Men ibland efter att ha färgat håret, istället för en vacker jämn färg, erhålls en helt oestetisk gul nyans.

Vidare i artikeln kommer du att lära dig vilka faktorer som bidrar till hårljuskvaliteten, vad man ska göra och vilka regler som ska följas, så att förfarandet genomförs kvalitativt. Berätta om de bästa drogerna och effektiva folkmedicinska lösningar.

Varför visas en gul nyans när lätta mörka lockar?

Det finns ett antal faktorer som påverkar hårljuskvaliteten och följaktligen utseendet av en oönskad gulningseffekt.

 1. Färgläggning av lågkvalitativ färg.
 2. Felaktig färgprocedur - Ett fel vid beredningen av färgämnesammansättningen, felaktigt vald tid för effekten av färgämne på håret. För att undvika detta bör håret färgas endast med en professionell mästare.
 3. För mörk original hårfärg. Här behöver du konsultera en specialist som kommer att berätta vilken typ av färg och hur man förfärar de mörka krullarna. Det går att klargöra i flera steg.
 4. Använd kranvatten för att spola färg. Salterna, klor och andra ämnen som utgör ett sådant vatten kan reagera kemiskt med ett färgpigment.
 5. Löst hår Innan du lyser krullarna måste du bedöma deras tillstånd. Om håret är skört, livlöst, skadat, måste de först och främst återställas.
 6. Genomförande av perm. Efter ett sådant förfarande är det nödvändigt att stå emot minst en månad före ljussättning, annars kommer inte bara glädje att uppstå, men själva håret kan skadas allvarligt.

Rekommendationer och livhackning: Hur får man rätt färg?

Hur man förbereder hår för färgning? För att få en vacker ljusfärg utan yellowness, följ dessa rekommendationer:

 • En vecka före förtydligande bör användningen minskas, och det är bättre att sluta använda hårtorkar, strykjärn, ploys och termiska rullar. Värmeskador är skadliga för håret.
 • Tvätta inte håret några dagar före tändning. Färg faller på smutsigt hår bättre.
 • På dagen för färgning är det mycket bra att applicera en oljemask för natten. Kokos, argan och avokadoolja rekommenderas. Om du inte kan göra en mask kan du bara gnugga oljan i strängarna.

Hur missfärger man lockar och vad?

De bästa folkuppskrifterna

Låt oss berätta vilken av folkmedicinska lösningar som är bättre att använda för att lätt lätta håret utan att det är hemskt och hur man gör det på rätt sätt.

 1. Honungsmask. Honung bör värmas upp i ett vattenbad för att mildra det. Gnid sedan in i håret längs hela längden och täck huvudet med polyeten för natten eller för dagen. Denna mask ger en mjuk vitblekningseffekt.
 2. Kanel och honung. Värm honungen i ett vattenbad, sätt i kanel i ett förhållande 1: 1, du kan också lägga till lite citronsaft. Applicera på trådar, men gnid inte in i hårbotten. Wrap huvudet i polyeten, håll i minst 4 timmar. Sedan ge huvudet att torka naturligt.
 3. Citronmask. För dess förberedelse behöver du 50 ml varm kefir, 2 matskedar vodka, 1 msk schampo, 50 mm endast nypressad citronsaft och ett slagen ägg. Du måste hålla masken på håret i ungefär en timme, skölj sedan. renat vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft.
 4. Kefir och citronsaft. Du behöver 4 skedar kefir, 1 ägg, 2 skedar vatten, 10 ml schampo. Blanda allt, lägg på hela längden, täck huvudet med en hatt och en handduk, håll i minst 8 timmar.
 5. Lökmask. För att laga matet måste du skära ett par lökar och avkoka, vilket bör koka i tio minuter. Låt buljongen svalna något, var noga med att blötlägga håret och täcka med polyeten. Håll i en timme.
 6. Kamille med glycerin. 100 gram kamille häll en kopp kokande vatten, insistera en halvtimme, spänning och tillsätt 50 ml glycerin. Applicera på håret, varma med en handduk. Skölj med varmt vatten efter en timme.

Professionella ljusfärger för blekning av hår: vilken ska man välja?

Nu, vilka droger anses vara bäst för hemljusning, bland annat från professionella färger och klargörare av massmarknadsklassen.

 • Färg Garnier Nutrisse Creme med en krämig struktur, närmar sig håret och skyddar dem från att torka ut. Satsen innehåller avokadoolja, vilket gör krullarna mjuka och silkeiga.
 • L'Oreal Preference. Molekylerna i detta ämne kan genomgå och behålla hårets struktur under lång tid. Balsam för fixering och skydd av färg är en del.
 • Garnier Color Naturals. Den innehåller i sin sammansättning oljor av avokado, oliv och karit, så att håret inte överdriver, blir mjukt och glänsande.
 • L'Oreal Paris non-ammoniak Casting Creme Gloss Cream innehåller kunglig gelé, skyddar och stärker locken.
 • Estel Professional DeLuxe nivåer hårstrukturen efter färgning, ger intensiv färg, glans och silke.
 • Serie Special Blond från Londa. Innehåller inte ammoniak, gör processen för förtydligande så säker och mjuk som möjligt.
 • Wella Koleston ger en vacker nyans och skonsam omsorg, tack vare bivaxens innehåll.
 • Linjerna NaturalEasy och Brilliance från det tyska varumärket Schwarzkopf, dessa produkter innehåller aloe vera, överdriver inte hår, ger bra omsorg.

För att uppnå en vacker blond färg behöver du inte bara använda färgämnen av hög kvalitet, utan också att försumma tipsen om att förbereda sig för blekning. Du bör också vara uppmärksam på folkmedicin som tillåter dig att bli blondin utan att håret skadas och utan att skadas på plånboken.

Relaterade videor

Videon nedan kommer att informera dig om förfarandet för att lätta håret utan att gulna:

Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna

Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

Layfkhaki, hur man ordentligt tänder håret utan yellowness. Översikt över färger och folkmekanismer

Vidare i artikeln kommer du att lära dig vilka faktorer som bidrar till hårljuskvaliteten, vad man ska göra och vilka regler som ska följas, så att förfarandet genomförs kvalitativt. Vi kommer att berätta om de bästa drogerna och effektiva folkmedicinska lösningar.

Varför visas en gul nyans när lätta mörka lockar?

Det finns ett antal faktorer som påverkar hårljuskvaliteten och följaktligen utseendet av en oönskad gulningseffekt.

 1. Färgläggning av lågkvalitativ färg.
 2. Felaktig färgprocedur - Ett fel vid beredningen av färgämnesammansättningen, felaktigt vald tid för effekten av färgämne på håret. För att undvika detta bör håret färgas endast med en professionell mästare.
 3. För mörk original hårfärg. Här behöver du konsultera en specialist som kommer att berätta vilken typ av färg och hur man förfärar de mörka krullarna. Det går att klargöra i flera steg.
 4. Använd kranvatten för att spola färg. Salterna, klor och andra ämnen som utgör ett sådant vatten kan reagera kemiskt med ett färgpigment.
 5. Löst hår Innan du lyser krullarna måste du bedöma deras tillstånd. Om håret är skört, livlöst, skadat, måste de först och främst återställas.
 6. Genomförande av perm. Efter ett sådant förfarande är det nödvändigt att stå emot minst en månad före ljussättning, annars kommer inte bara glädje att uppstå, men själva håret kan skadas allvarligt.

Rekommendationer och livhackning: Hur får man rätt färg?

Hur man förbereder hår för färgning? För att få en vacker ljusfärg utan yellowness, följ dessa rekommendationer:

 • En vecka före förtydligande bör användningen minskas, och det är bättre att sluta använda hårtorkar, strykjärn, ploys och termiska rullar. Värmeskador är skadliga för håret.
 • Tvätta inte håret några dagar före tändning. Färg faller på smutsigt hår bättre.
 • På dagen för färgning är det mycket bra att applicera en oljemask för natten. Kokos, argan och avokadoolja rekommenderas. Om du inte kan göra en mask kan du bara gnugga oljan i strängarna.

Hur missfärger man lockar och vad?

De bästa folkuppskrifterna

Låt oss berätta vilken av folkmedicinska lösningar som är bättre att använda för att lätt lätta håret utan att det är hemskt och hur man gör det på rätt sätt.

 1. Honungsmask. Honung bör värmas upp i ett vattenbad för att mildra det. Gnid sedan in i håret längs hela längden och täck huvudet med polyeten för natten eller för dagen. Denna mask ger en mjuk vitblekningseffekt.
 2. Kanel och honung. Värm honungen i ett vattenbad, sätt i kanel i ett förhållande 1: 1, du kan också lägga till lite citronsaft. Applicera på trådar, men gnid inte in i hårbotten. Wrap huvudet i polyeten, håll i minst 4 timmar. Sedan ge huvudet att torka naturligt.
 3. Citronmask. För dess förberedelse behöver du 50 ml varm kefir, 2 matskedar vodka, 1 msk schampo, 50 mm endast nypressad citronsaft och ett slagen ägg. Du måste hålla masken på håret i ungefär en timme, skölj sedan. renat vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft.
 4. Kefir och citronsaft. Du behöver 4 skedar kefir, 1 ägg, 2 skedar vatten, 10 ml schampo. Blanda allt, lägg på hela längden, täck huvudet med en hatt och en handduk, håll i minst 8 timmar.
 5. Lökmask. För att laga matet måste du skära ett par lökar och avkoka, vilket bör koka i tio minuter. Låt buljongen svalna något, var noga med att blötlägga håret och täcka med polyeten. Håll i en timme.
 6. Kamille med glycerin. 100 gram kamille häll en kopp kokande vatten, insistera en halvtimme, spänning och tillsätt 50 ml glycerin. Applicera på håret, varma med en handduk. Skölj med varmt vatten efter en timme.

Professionella ljusfärger för blekning av hår: vilken ska man välja?

Nu, vilka droger anses vara bäst för hemljusning, bland annat från professionella färger och klargörare av massmarknadsklassen.

 • Färg Garnier Nutrisse Creme med en krämig struktur, närmar sig håret och skyddar dem från att torka ut. Satsen innehåller avokadoolja, vilket gör krullarna mjuka och silkeiga.
 • L'Oreal Preference. Molekylerna i detta ämne kan genomgå och behålla hårets struktur under lång tid. Balsam för fixering och skydd av färg är en del.
 • Garnier Color Naturals. Den innehåller i sin sammansättning oljor av avokado, oliv och karit, så att håret inte överdriver, blir mjukt och glänsande.
 • L'Oreal Paris non-ammoniak Casting Creme Gloss Cream innehåller kunglig gelé, skyddar och stärker locken.
 • Estel Professional DeLuxe nivåer hårstrukturen efter färgning, ger intensiv färg, glans och silke.
 • Serie Special Blond från Londa. Innehåller inte ammoniak, gör processen för förtydligande så säker och mjuk som möjligt.
 • Wella Koleston ger en vacker nyans och skonsam omsorg, tack vare bivaxens innehåll.
 • Linjerna NaturalEasy och Brilliance från det tyska varumärket Schwarzkopf, dessa produkter innehåller aloe vera, överdriver inte hår, ger bra omsorg.

För att uppnå en vacker blond färg behöver du inte bara använda färgämnen av hög kvalitet, utan också att försumma tipsen om att förbereda sig för blekning. Du bör också vara uppmärksam på folkmedicin som tillåter dig att bli blondin utan att håret skadas och utan att skadas på plånboken.

Relaterade videor

Videon nedan kommer att informera dig om förfarandet för att lätta håret utan att gulna:

Hårfärg - en kort hårvård utflykt

För bara 15 år sedan visste de flesta tjejer endast två typer av färgning: slät och markering. Men nu finns det många fler sorter, och tjejerna är redan förvirrade med namnen på hårfärgningstyperna. Bilder i glänsande tidningar lockar de framgångsrika resultaten av flerfärgning, och du vill verkligen prova det själv. Så hur skiljer balayazh sig från att lyfta fram och shatush från ombra?

Hårfärg - kort hårvård utflykt på ProdMake.ru

toning

Detta är en enfärgad färg, det vill säga en välbekant färgning till alla. Efter toning har allt hår jämnt färgats i en färg. Med en sådan teknik finns det inga övergångar, inga graderingar, ingen blandning av nyanser på håret. Men färgen kan blandas från flera rör med olika nyanser för att uppnå det nödvändiga.

ombre

En av de nya typerna av hårfärgning, där rötterna har en mycket mörkare färg än i ändarna. Kärnan är denna teknik nära att lyfta fram, men med det är det inte de strängar som lyser, men en gradient görs längs hårets längd. Den mörkare färgen vid rötterna till spetsarna blir ljusare och lättare. Enligt reglerna bör övergången vara jämn, resultatet ska inte likna den mörka rötterna av en brunett, som är målad i en blondin.

Shatush

Av alla typer av hårfärgning ser shatush det mest naturliga ut. Inte alla kommer även att gissa att håret är färgat. Kärnan är i likhet med att lyfta fram, det är också förtydligandet av strängar och deras ytterligare toning. Men med nyanser nära den naturliga hårfärgen, mjuka kompositioner.

Balayazh

Kanske den mest fashionabla typen hårfärg - Balayazh. Detta är en mild och naturlig alternativ ombre. Balayage är ett franskt ord och översätts som "svepande". Precis som med omkretsen är målet att göra en lutning från mörk vid rötterna till ljuset vid spetsarna. Men nyanser används naturligt och skiljer sig från den naturliga hårfärgen med högst 3 toner.

färgning

I 2016 började en ny trend - färgat hår. Flickor, oavsett stil och ålder, började färga håret i fina färger som blå, rosa och jämn lila. Tidigare var bara unga fans av rockkultur och cosplay så förtjusta av detta. Med rätt kombination med kläder, smink och vacker styling ser det ganska fantastiskt ut och magiskt. Få människor vill gå så här hela sitt liv, men när man ska försöka något så här, inte mitt i en trend.

slingor

Detta är den tidigaste, och därför primitiva, flerstegsfärgstekniken som är utformad för att efterlikna effekten av bränt hår. Det var hon som gav upphov till den nuvarande trenden för multi-färgning.

brondirovanie

Mode för denna teknik bestämdes av amerikanska kvinnor. Ordet "bokning" kom från sammanslagningen av två engelska ord blondblond och brunbrun. Detta är en kombination av belysning och färgning, en slags mörk markering. Perfekt för naturliga brunetter.

blondirovanie

Det här är den klassiska repainting av blondinen, det vill säga en kardinal lättnad, utan några övergångar. Konstant blonding är inte ett billigt nöje, men för några tjejer förvandlas det bara. Det mest önskvärda för tjejer som bestämmer sig för att bli blondiner är en kall skandinavisk blondin. Men det är det svåraste att göra, eftersom de flesta tjejer har rött pigment i håret, vilket är mycket svårt att etsas. Därför erhålls blondingen med en gul tings för otrevliga trollkarlar.

10 tips om hur du behåller salongresultatet så länge som möjligt

Här är några tips om hur du behåller resultatet av nya typer av hårfärg så länge som möjligt:

 1. Använd tvättmedel för färgat hår, det här är inte en reklamfilm, de tvättar verkligen färgen mindre.
 2. Försum inte bort balsam, det tätar pigmentet.
 3. Tvätta håret med kallt vatten.
 4. För att undvika en gul nyans i håret, efter tvättning och innan du applicerar balmarna, applicera lila tintschampo i 10 minuter.
 5. Använd inte oljor i hårvård, eftersom de torkar ut färgen.
 6. Undvik direkt exponering för solljus och solarium, ultraviolett kommer att förstöra salongresultatet.
 7. Efter att ha besökt salongen, försök att inte tvätta håret i 2 dagar för att fixa färgen.
 8. Tvätta håret så sällan som möjligt om det snabbt blir fet, det vill säga det är vettigt att göra vänner med torra schampon.
 9. Bastu och pool skadar hårfärg, så undvik heller att besöka dem eller skydda håret med en handduk och en hatt.
 10. Försök att besöka en beprövad mästare minst en gång var 2-3 veckor, och resultatet blir alltid detsamma. -

Blondirovanie hår hemma - recension

Över 10 års blond erfarenhet. De bästa och sämsta färgerna. Perfekt vitt hår utan yellowness. De viktigaste frågorna och svaren. Hur blir man en blonde hemma?

Hej kära tjejer. Jag vill dela erfarenheten av att blonda hemma. Min erfarenhet är tillräckligt stor. Redan mer än 10 år.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att vara användbar inte bara för blondiner, eller för dem som vill bli dem, men också för alla tjejer som färgar håret. För i återkallelsen kommer jag att berätta inte bara om hur man blir en blond hemma, men också om hur man färgar håret ordentligt.

En liten historia av mitt hår:

Min naturliga hårfärg är blond eller tom ljusblond. Började färga håret tillbaka i skolan. Precis som många tjejer började hon med billiga lättnadsbläck, vilket starkt brände hennes hår och gav en otäck ljusgul färg. Håret är naturligt smittat. Men lyckligtvis var hon inte intresserad av annat än färgning. The perm gjorde inte, curling och strykning använde inte. Och förmodligen på grund av detta lyckades jag hålla relativt normalt hår.

För närvarande inspirerad av hårvård recensioner, bestämde jag mig för att växa mitt hår. Håll nu aktivt omsorg för ditt hår. Min bra recension på hårvård, som ger bra resultat, kan läsas HÄR.

Jag har aldrig haft samma hårfärg hela tiden, som jag alltid målade med olika färger. I 10 år med att använda olika färger hittade jag äntligen den som tillåter mig att ha denna hårfärg i ett färgämne.

Dessa tre färger färgar perfekt över mina ljusbruna rötter och ger ingen yellowness.

 • Palett SALON COLORS - den mest älskade och den bästa hårfärgen.
 • Palett A10 - för dem som älskar en mer asfär, sølvfärgad nyans.
 • Rowan Thawed vatten - för dem som älskar rosa nyans.

Jag försökte mycket färger och med självförtroende kan jag säga vilka färger som var bäst för mig och vilka var värsta.

Det bästa:

* Palettsalongfärger - 2 färger som var högre för mig var de bästa. Jag tror att nästan hela Salon Colors-serien är mycket bra. Från den vanliga palettserien av andra, förutom A10, rekommenderar jag inte att färga hår, eftersom de andra förstör det ganska starkt.

* Estel - professionell färg, som endast säljs i Estel specialbutiker är mycket bra. Kall nyanser på håret ger en mycket naturlig vacker färg. Färgen förstör inte håret så mycket och ger inte yellowness.

* Wella 12/0 - om det användes som lättare, så visade det sig att det här färgämnet också var det bästa för mig, eftersom det lyser mycket bra och förstör inte håret i jämförelse med andra lättnadsfärger från andra tillverkare. Jag använde det länge och bestämde mig inte för länge sedan om att måla det gulnade håret utan att röra vid rötterna.

* Garnier - Jag hade en ledsen upplevelse, och inte ens en. Jag försökte många nyanser. För mig är Garnier den värsta färgen. Mycket torrt hår. Många nyanser visar sig absolut inte sådan som på en låda. Många ger en grön nyans.

* Syoss är en analog av Garnier. Skrämmande färg förstör håret hårdt.

* L'oreal Recital Preference - många är glada över denna färg, men för mig var det också värst. Jag färgade hennes hår 3 gånger i tre olika nyanser. En är en dålig recension. Färgen skämmer bort håret, absolut inte värt pengarna. Ljus nyanser färgar inte håret nästan.

Så vi vänder oss till frågorna och svaren på dem.

Fråga: Hur väljer du rätt hårfärg?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller lätt blont, välj en tändfärg med en touch. Pärla, pärla, silver, blåttblå.
Om håret är mörkt måste du först missfärga det med en tändfärg utan skugga. På lådan bör det skrivas - lätta. lyser för 6-8 toner.

Fråga: Hur och i vilken tid är det möjligt att få perfekt vitt hår utan yellowness?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller ljusbrunt hår, kan du få perfekt vit för 1 färgning.

Om håret är mörkt kan perfekt vit erhållas vid 2 färgning med färgämne som innehåller 12% oxid.

Fråga: Varför är hårgultet efter färgning med någon lättare färg och hur man kan bli av med den här yellownessen?

svar:

Du får gult hår eftersom du väljer fel färg. På mörkt hår kommer absolut lättare färg att ge en gul nyans. För att undvika en gul nyans måste håret vara förfärgat eller ha en egen blond hårfärg.

Det finns två typer av yellowness: som tar en nyans balm och som inte är. Den första typen är vanligtvis yellowness, erhållen redan på blekt hår. Det vill säga du har ljusat ditt hår 2 eller flera gånger. Denna gulnande tintsalm kan antingen neutralisera helt eller något släta den gula nyansen.

 • Jag använder balsam Tonic Tint Balsam (3 olika nyanser visas i minnet). Yellowness på blekt hår, det neutraliserar perfekt och håret rötter, lysande en gång, är också bra, för jag har min hårfärg är inte så mörk.
 • Och även försökt Balm neutraliserare gul CONCEPT. Det är också ganska bra, det ger inte en violett nyans på håret, till exempel Tonic, men effekten är fortfarande mycket svagare.
 • Du kan också använda Lee Stafford schampo för blondiner för att behålla blondinen. Det är ett komplett schampo, torkar inte håret, tvättar dem väl och hjälper också till att noga neutralisera yellowness.

Den andra typen av yellowness, som erhålls på de upplysta rötterna för första gången. Hennes tintsalm tar inget. Detta problem kan lösas antingen genom upprepad förtydligande, eller genom att använda färg endast med en antydan och inte rent ljusande. Du kan också experimentera med en tintsalm, göra yellowness mörkare, lämna en ljusbrun, varmare gul nyans, rosa, lila, grå. Men utan förtydligande kommer du inte att bli vit.

Fråga: Hur färgar du ditt hår?

svar:

Lägg alltid till en balsam som följer med satsen eller 1 matsked av din favoritbalsam (jag lägger till Giovanni) eller hårmaskar till någon färg. En annan tillägg 1 tesked olja, det kan vara oliv, mandel, kokosnöt.

Och lägg också till 1 injektionsflaska av Chromoenergy Complex - HEK - en mycket väldigt cool sak. Alla dessa komponenter har ingen effekt på färgen som erhålls efter färgning, men de släpper ut den aggressiva effekten av färgen på håret.

Fråga: Vad ska man göra omedelbart efter tätning / färgning av hår?

svar:

När du har torkat av färgen, var noga med att förbereda en mask för hår. Du kan använda naturliga ingredienser: honung, ägg, kefir, olika oljor. Du kan bara ta dina favoritbalsamer och masker. Och du kan blanda båda och applicera på håret från rot till spets. Sätt på en hatt eller påse, rulla upp med en handduk och gå en timme, två eller tre. Sedan, torka av masken, låt håret torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Fråga: Hårrötterna växer och hårlängden ökar inte. Vad ska man göra

svar:

Först vill jag förklara varför detta händer? När du ständigt färgar eller missfärgar ditt hår blir spetsarna mycket svaga, torkade och tunna. Som ett resultat avbrott de helt enkelt på grund av konstant exponering. De lever inte längre och du kommer inte att rädda dem vid någon avgång. För att odla hår måste du bara färga hårda rötter. Annars kommer ditt hår varje gång att bli svagare och svagare och du kommer hela tiden att gå med en längd.

I allmänhet finns ingenting komplicerat. Men jag rekommenderar fortfarande inte lätta hår. Även hemma, åtminstone i stugan, finns det ingen fördel för detta. Men om du verkligen vill, och det finns ingen möjlighet att gå till salongen, hoppas jag att min erfarenhet kommer att vara till nytta för dig.

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Färgläggning» Hur man lyser håret utan att gulna

Hur tänder håret utan yellowness

Hur tänder håret utan yellowness?

Problemet med en ful gul nyans på blont hår är bekant för många tjejer. Låt oss försöka förhindra utseendet av oönskat gult pigment eller att korrigera det redan gulnade håret. Konditionera delat blondiner i två kategorier. En halvdel av blondinerna visar stolt över samhället sitt lyxiga vita hår med en liten silverglans utan en hint av yellowness. Och den andra delen av de vitahåriga tjejerna är oerhört missnöjda med ljuset och bittert ångrar den misslyckade blekningen av håret. För dem som inte vill falla in i den andra kategorin, har vi sammanställt en instruktion som förklarar hur man lättar håret utan yellowness. Oroa dig inte, du behöver inte delta i dyra salongprocedurer eller utföra komplexa manipuleringar. Vi kommer att arbeta med hårets skönhet hemma.

Orsaker till dålig hårlättnad

Gul färg visas inte i alla fall. Vi anger de viktigaste faktorer som framkallar manifestationen av denna icke-estetiska effekt.

Svagt hår

Vid planering av hårlättnad är det nödvändigt att bedöma deras tillstånd. Om fel och ohälsosamt utseende finns, betyder det att missfärgning är kontraindicerad. Torrt, skört och livlöst hår behöver komplex behandling. En viktig roll i denna process kommer att spelas av hemlagade masker gjorda av naturliga ingredienser, medicinska schampon, sprayer, balm, vitaminer oralt. Det är omöjligt att beräkna hur lång tid det tar att återställa håret, det här är en individuell fråga. För friskt hår kommer färgen att falla korrekt.

Original hårfärg

Om håret redan har färgats i någon färg är det mycket svårare att lätta det och det finns en hög risk att helt eller delvis täcka håret med en gul nyans. Särskilt svår att måla om i ljusare nyanser av svart eller mycket mörkt hår. Helst bör du konsultera en specialist innan du tänder håret. Den professionella vet hur man lättar håret utan yellowness, han kommer att kunna välja rätt produkt, med hänsyn till hårets skick och färg.

Förloppet av färgning

Innan du börjar applicera färgen på ditt eget hår, observera hur specialisterna arbetar. Det är mer korrekt att fördela produkten på följande sätt: För det första är det nödvändigt att mätta den ockipitala regionen med färg, håret i detta område är, till skillnad från kronans krona, svårare att uppfatta färgen. Den sista etappen av färgad whisky och smäll. Hårändarna bör också lämnas i slutet av proceduren, eftersom håret i dessa områden är svagare och tunnare.

Kemihår

Om håret var permeerat är det oacceptabelt att måla dem inom en månad. Om du inte går igenom denna rehabilitering och lyser upp, kan resultatet bli allt för att skada håret.

Kranvatten

Vid tvättning av blekningskompositionen från håret, använd inte kranvatten, på VVS-systemet, för vilket inget speciellt filter är installerat. Som ett alternativ kan du använda icke-kolsyrade mineralvatten i stora mängder. Bara blekt hår är i ett försvagat tillstånd. Om vi ​​arbetar på dem med vanligt orört vatten från ett vattenförsörjningssystem, är det en stor risk att ge en smutsig gul, otydlig nyans.

Ljushår utan gulning: En gulaktig gul nyans kan uppstå av olika skäl, så att håret blir snövit, det är nödvändigt att bleka, använd silverfärgade schampon eller folkmask

Regler för framgångsrik hårlättnad

Vi listar de populära beprövade sätten att eliminera gul nyans.

Schampon och balsams

Försök att använda skuggningshampo, balm eller masker. Dessa medel med en silver effekt idag är efterfrågan. Sådana droger kan erkännas med namn, leta efter etiketten "Silver Shampoo". Utmärkt resultat uppnås på grund av närvaron i det violetta pigmentets sammansättning, vilket maskerar yellowness på ett tillförlitligt sätt. Till exempel har tillverkaren Schwarzkopf ett gott rykte. Också uppmärksamma läkemedlet "Silver Reflex" från tillverkaren "L'Oréal". Men använd dessa schampon noga - om du försenar kompositionen under en längre tid kan du få för rik ashy, lila eller auberginefärg.

Honungsmask

Naturlig honung är obekvämt att applicera på håret, så det måste värmas upp med vattenbadmetoden. Produkten kommer att förvärva en mer flytande konsistens. Det är nödvändigt att generöst mätta hela håret med honung och värma huvudet med polyeten för hela natten eller gör en mask för hela dagen. Effekten av honung på håret kommer definitivt att vara positiv, den här produkten kan eliminera många problem. Efter proceduren är en mild blekningseffekt märkbar.

Citronmask

För att förbereda en gul mask för blondiner behöver du 50 ml varm kefir, 2 stora skedar vodka, 1 stor sked av ett lämpligt schampo, 50 ml nypressad citronsaft. Slutbeståndsdelen kommer att vara ett slagen ägg. Efter att ha hållit produkten i ca 60 minuter, skölj håret med en sur komposition. Balsammetern är framställd av renat vatten med tillsats av citronsaft eller äppelcidervinäger.

Lökmask

Mala några lökar och koka buljongen, som ska koka i 10 minuter. Lätt svala hela håret med en något kylt buljong och värm huvudet med polyeten. Väntetiden är 60 minuter. Det är inte känt om löklukten kommer att vara närvarande, men recensionerna om denna mask indikerar den fullständiga frånvaron av smak och försvinnandet av den gula nyansen.

Denna artikel har utarbetats speciellt för besökare på vår webbplats, som inte visste hur de skulle tända håret utan att gulna. Alla dessa metoder är säkra och beprövade hemmeträning - de fungerar perfekt. Blondiner tycker redan om resultatet - deras lockar lyser vit.

Lightening hårfärger utan yellowness: myt eller verklighet

Hårfärg hjälper flickor att känna sig mer självsäker och sexigare. Den nya nyans kan ge friskhet till det yttre, att betona ansiktsdrag, välj ögonfärg och andra detaljer. Ibland kan resultatet av fläckbildning vara störande.

Att få ren blondin med färg är svår, men du kan

Moderna metoder för färgning

Urval av material baserat på initialdata

Idag gör många tjejer hårfärgade sig. Detta bidrar till många moderna effektiva medel.

Du kan köpa en ny färg med:

 • resistent färg;
 • tonade schampo;
 • tinting skum;
 • färggel.

Var och en av de noterade fonderna har sina egna nyanser.

De måste tas med i beräkningen, speciellt om du vill få en ren skugga av blondin.

 1. Slitstarka färger ger dig möjlighet att få en ny rik nyans under lång tid. När du väljer vilken färg för att lätta håret utan yellowness, var uppmärksam på kalla och ashytoner. Endast de kan ge önskat resultat.

För att uppnå önskat resultat är det ibland svårt första gången.

 1. Tintschampo lämplig för naturliga blondiner. De borde också använda de blonda tjejerna, som möter utseendet på färgen på "halm". Efter flera användningar kommer håret återigen att bli klart.
 2. Skummet kommer att vara effektivt för att ge håret den önskade nyansen, högst en ton som skiljer sig från nuet. De är perfekta efter lättnad: skäm inte bort håret och ta hand om dem.
 3. Professionella färggeler kommer att ändra färgen till högst 1,5-2 toner. Som regel är de mer lämpade för att ge håret en ny ton, men inte färg. Huvudskillnaden från skummet - långsiktig hållbarhet.

Kallblond utan yellowness är svår att få utan högklassig förtydligande

Vad bestämmer "renheten" av ljusskärmen

Det mest oväntade resultatet kan erhållas om du väljer att bli blondin själv. Att färga håret vitt utan yellowness med egna händer är en mycket mödosam och svår process. Många vanliga tillgängliga bläck garanterar inte det önskade resultatet.

Ren skuggan beror på flera saker:

 • naturlig hårfärg och pigment;
 • tidigare fläckar;
 • state of shag.

Var uppmärksam!
Många tjejer anser sällan den senare faktorn.
Men om strängarna är torra och porösa är det nästan omöjligt att få en jämn nyans att bli jämn när de är målade i stugan.

Askfärger hjälper till att undvika yellowness.

Reglerna för att bli blondin

Om du bestämmer dig för att bli en fantastisk blondin, behöver du veta hur man färgar ditt blonda hår utan yellowness. Detta kommer att bidra till att i den förvärvade nyansen undvika utseendet på den fula "färgen på torrt strå".

När målningspersonal rekommenderar att man följer följande regler:

 1. Först, fläck inte skadat hår. Efter curling / straightening eller temperering på kusten kan krullarna skadas. Föredrar att blonda återvinningsförfaranden.
 2. För det andra, gå igenom proceduren för förtvätt, om den tidigare målades med nyanser av rött eller henna / basma. Annars kommer hårfärgning i en blond utan yellowness att vara otillgänglig: en obehaglig nyans visas fortfarande.
 3. För det tredje, i närvaro av ett mörkhårigt hårhår, försök inte bli en ljus blond på en gång. Reinkarnation görs bäst genom att markera eller färgas.
 4. För det fjärde, med tecken på varma toner i håret (naturligt eller färgat), välj färger uteslutande med platina-subton. För några fläckar hjälper de till att neutralisera manifestationer av yellowness.

Vilka material att välja

Ny från Schwarzkopf

Ofta söker tjejer hjälp av vänner med formuleringen: råd om blont hårfärg utan yellowness. En sådan förfrågan kan också hittas i många skönhetsforum. Det är emellertid mycket svårt att ge ett entydigt svar, eftersom färgresultatet i första hand beror på individuella egenskaper.

De flesta blondiner litar bara på de professionella linjerna. Som regel säljs en sådan hårfärg blond utan yellowness i specialaffärer för frisörer. Vid arbetet måste kompositionen blandas med en specialaktivator (oxidant).

Estelfärger hjälper till att få blondans skugga utan yellowness

De mest populära produkterna är frimärken:

Men högkvalitativ färg för lätta hår utan yellowness är nu tillgänglig inte bara för regelbundna besökare av salonger, men också för vanliga tjejer. Många märken har uppmärksammat önskningarna hos moderna blondiner och har släppt utmärkta kompositioner.

Till exempel kan varumärken skryta av nyheter:

 • L'Oreal (Casting Cream Gloss Line);
 • Syoss (linje av klarare);
 • Schwarzkopf (linje NaturalEasy, Brilliance);
 • Garnier (Color Naturals-linjen).

Fotoklarare av olika intensitet från varumärket Syoss

Välja ett sätt att färglägga, noggrant studera förpackningen. På blanterns nyanser bör märkas "ingen gul".

Som regel har det kalla och ashytoner. Kom ihåg: måla vete, varm sol eller honungskugga måla håret med händerna utan gula blinkar fungerar inte.

Hårblekning

Färg kan inte alltid ge önskat resultat. Om du är en brunett eller ägare av eldsträngar, skulle det vara klokare att inte färga håret, men missfärga det. Denna procedur görs bäst i stugan. (Se även artikeln Mjukt hårfärg: funktioner.)

Men idag finns det kit som låter dig göra missfärgning hemma. Varje åtföljs av detaljerade instruktioner. Det beskriver reglerna för blandning, försiktighetsåtgärder, korrekt tillämpning av kompositionen och tiden.

Med ett "rent" resultat kan du välja hur du färgar håret i blondt utan yellowness. Till exempel, med hjälp av resistent färg eller helt enkelt tonad schampo.

Efter blekning är håret lätt att ge en ren nyans.

Ren tonskydd

För att bli ägare av en vacker ljusskugga är det nödvändigt att inte bara veta hur man färgar håret utan yellowness, men också hur man ordentligt bryr sig om ditt nya hår.

När allt kommer omkring kommer ofta en obehaglig nyans från:

 • rostiga partiklar i vatten;
 • felaktig smink
 • styling produkter.

Tips!
För att undvika utseende av yellowness, välj bara färglösa stylingprodukter.

Hemligheten hos den perfekta blondinen, inte bara i färg, men också i rätt vård

Därför, efter färgning med blond måste du följa följande försiktighetsregler.

 1. Först försök att inte använda flytande vatten för att tvätta håret. Idealisk - tvätt kokt och sköljt hår - mineral. Om det här är svårt att genomföra, använd åtminstone det andra steget.
 2. För det andra, ge upp medel (schampon, masker, balsam) baserat på växtbaserade komplex och avkok. Kamille och maskros är särskilt farliga för renheten i vitt.
 3. För det tredje kan ett vitt hårfärg utan yellowness inte klara sig ensam. En vacker ljusskugga är nödvändig för att upprätthålla med hjälp av speciella professionella schampon innehållande ljusfärgpigment.

Professionell vård för blondt hår från John Frieda

Den sista punkten kommer att kräva stora utgifter. Särskilda komplex säljs i butiker av professionell hårkosmetik. Medelpriset på satsen (schampo + sköljning) kommer att vara ca 600 rubel.

Tips!
Särskilt schampo kan användas inte dagligen, men endast en gång i veckan.
Sådant förebyggande underhåll kommer att hålla både en ren ljusskugga och en budget.

sammanfattning

I blondiner finns det något fascinerande, och det är svårt att argumentera med det!

Inte varje ljussfärg gör att du snabbt kan få en vacker nyans av blondin. Trots allt beror utseendet på yellowness inte bara på färgkompositionen utan också på naturliga data och vård. Videon i den här artikeln ger dig användbar ytterligare information om det aktuella ämnet.

Hur blir man en blondin utan yellowness?

Vi kommer alla ihåg att herrar föredrar blondiner, men vad händer om naturen inte gav oss naturlig platin hårfärg, hur i detta fall blir en vacker blondin utan denna hemska yellowness?

Det finns två sätt att lösa detta problem: du kan gå till salongen och lita på en professionell, eller du kan experimentera hemma. Naturligtvis är det första alternativet att föredra, men det är tyvärr inte alltid möjligt av ekonomiska och andra skäl, så du måste ta reda på hur du blir en blondin utan yellowness hemma.

Hur snabbt blir en blondin?

När vi ska bli blonda, är den första frågan som uppstår, hur man målar färgigt ordentligt och utan hårskada. Tyvärr är det omöjligt att lätta håret och inte skada det, här kan du bara prata om graden av skada som görs för ditt hår. Men om vi pratar om att snabbt bli blondin, så bör det noteras att detta fokus bara är tillgängligt för dem som behöver lysa upp bara 1-2 toner, resten måste fungera. Men om du bara inte har tillräckligt förrän den önskade vita färgen bara är 2 färger, kan du försöka minska de skadliga effekterna på håret med hjälp av ett hemlagat recept. Denna lättningsmask kommer att kräva 1 ägg, 3 msk. skedar av brandy (vodka), juice ½ citron, 30-50 gram yoghurt och 1 tsk schampo. Alla ingredienser (mängden beräknas på tjockt hår till axlarna) blandas och lägger en mask på torrt hår. Vi sätter på huvudet med polyeten och en handduk och lämnar i 2-3 timmar eller till och med för natten, graden av förtydligande beror på den tid du håller masken på håret. Efter masken tvättar vi av och skämmer bort håret med balsam.

Hur blir man en blond mörkhårig tjej?

Det är självklart att de som bestämmer sig från en brunett eller brunhårig för att bli blondin måste vara svåraste, eftersom åh, hur man gör det utan yellowness blir inte lätt. Och om du bestämt dig för att bli en blond rödskönhet, behöver du mer än ett förfarande, precis som andra tjejer med mörkt hår, och du kommer att behöva hantera den gröna nyans som kan uppstå efter färgning.

Tja, vill du inte heller lätta upp dig om du inte skadar ditt hår eller den mångfärgade ebben eller behovet av att upprepa proceduren som skrämde dig? Då förvärvar vi syre och ljuspulver och fortsätter. Först kan du försöka lätta en sträng för att förstå hur snabbt ditt hår tänds och vilken nyans de kommer att få efter färgning. Därefter applicera en lysande förening till håret. Om du gör det för första gången måste du först bearbeta håret själv, vänta 25 minuter och applicera kompositionen till området nära rötterna i ytterligare 10-15 minuter. Det viktigaste är att inte överdriva kompositionen, annars kommer håret att börja falla kraftigt. Efter det, med en liten mängd varmt vatten, massera kompositionen med skum och tvätta håret med varmt vatten. Min schampo och applicera balsam. Torka, titta på resultatet och bedöma graden av skada. Om håret känns normalt, faller det inte för aktivt, upprepa proceduren. Om håret började klumpa, skjut upp det igen för några dagar. Utvärdera graden av förtydligande efter det andra förfarandet, om allt är i ordning fortsätt till nästa steg, om inte, måste förtydligande upprepas efter 3-4 dagar.

Nästa steg är att färga blekt hår i rätt nyans. För att göra detta, välj färg, önskad ton, applicera, håll i 35-40 minuter och tvätta av. Återigen bearbetar vi det drabbade håret med en balm och torkar det. Men det är inte allt. Om du ändrar färgen drastiskt, säg från en rödhårig eller en brunett, kommer du att förhindras att bli en riktig blondin, antingen gul eller halm som nyans eller grön nyans, som uppträdde efter den första (andra) tvätten av huvudet. Detta kan hanteras med tonat schampo eller schampo för blondiner. I det första fallet bör färgfärgen spädas med vatten och sköljas efter varje tvätt. Om du ska använda ett icke-professionellt schampo för blont hår, kom ihåg att de är anpassade för gyllene blondiner. Det är, de tjejer som valde kall blond, kommer inte ett sådant schampo att fungera.

Hur tar man bort gult hår från blekt hår?

Många blondiner är intresserade av frågan om hur man tar bort yellowness från blekt hår. Detta gäller även för dem som försöker få vete, guld och andra varma färger. I det här fallet talar vi om den obehagliga yellowness som inte pryder håret. Du kan göra hårfärg attraktiv och rik med hjälp av olika medel. Här har du ett val - använd folk recept eller köp den färdiga produkten i en kosmetisk butik. Dessutom vem som helst som bara bestämt sig för att bli blondin, kommer det att vara användbart att lära sig att undvika yellowness vid färgning.

Medel för att eliminera yellowness

Ta bort obehaglig gul nyans med blont hår kan vara olika sätt. Den enklaste bland dem är användningen av de verktyg som är kommersiellt tillgängliga. Dessa är tonade schampon, balsams och masker. Men du kan också använda traditionella recept, vilket kräver mycket lite tid och involverar användningen av tillgängliga ingredienser.

Kosmetiska produkter

Om du har ljusnat ditt hår och slutar med en obehaglig gul nyans, så kan pengar som säljs i kosmetiska butiker hjälpa dig. Du kan rikta din uppmärksamhet åt tint balm eller shampoo kallade nyanser. Särskilt sådana produkter som "Irida" pärlbalsam och "Tonic" pärlaaska, samma skugga Estel och Schwarzkopf Bonacure Silver shampoo är populära med blondiner.

De ska inte användas enligt instruktionerna (annars får du den nyans som anges på förpackningen), men något annorlunda. Du bör ta en liten mängd av produkten och blanda den med ditt vanliga schampo i ett förhållande på ca 1: 2. Fortsätt sedan som vanligt. Denna procedur bör inte utföras varje gång, men varje 3 eller 4 schamponeringsprocedurer. Då kan du eliminera yellowness och samtidigt spara din huvudskugga.

De ovan angivna metoderna kan också användas på annat sätt - Lös ungefär en matsked shampoo eller balsam i ett glas vatten, skum upp det och applicera det på fuktigt hår efter tvätt. Låt på i 5 minuter, skölj sedan och fukt. Upprepa proceduren bör vara 1 - 2 gånger i veckan.

Du kan prova någon av dessa två metoder och välja det lämpligaste alternativet. Dessutom kommer du gradvis att kunna bestämma den exakta dosen - det kan variera beroende på den specifika situationen.

Hemlagade recept

Än att ta bort yellowness från blekt hår, om du inte vill använda köpta produkter? För att göra detta finns enkla folkrecept som du kan notera.

Kefir mask

Kefir i sin rena form appliceras på torrt hår längs hela längden, sedan sätts ett uppvärmningslock på. Nu måste du upptäcka 1 timme, och efter den här tiden tvätta håret med schampo. Upprepa blixtproceduren efter behov.

Kefir kommer att spara ditt hår inte bara från den gula nyansen utan också göra det glatt, glänsande och hälsosamt.

Kamille te

Förbered ett glas kamille infusion. För detta 2 msk. l. torkade blommor häll 250 ml kokande vatten och lämna i 15 minuter. Sedan spänna, tillsätt så mycket varmt vatten och skölj håret efter tvättning 1-2 gånger i veckan.

Du behöver naturlig flytande honung. Tidigare bör det värmas upp i ett vattenbad och appliceras sedan på fuktigt hår längs hela längden. För att få en ljuseffekt måste en sådan mask hållas under ett uppvärmningslock 2 - 3 timmar. Upprepa proceduren en gång i veckan eller efter behov.

Honung är en användbar naturlig produkt som är rik på en rad vitaminer och makronäringsämnen. Men på grund av den höga koncentrationen av dessa ämnen kan det i vissa fall orsaka allergier. Om du är i tvivel, var noga med att förutprova, vilket medför honung på armbågens böjning. Endast om det inte finns några reaktioner efter 12 timmar kan den användas för hår.

Om du inte har intolerans mot denna biodlingsprodukt, kan du inte bara eliminera den obehagliga yellownessen, utan också göra ditt hår friskare och starkare.

Än att avlägsna yellowness från blekt hår: en tonad schampo med en silver effekt eller hem rättsmedel, såsom kefir mask, kamille infusion och honung mask

Hur man undviker utseende av yellowness?

Sammanfattningsvis bör ett par ord sägas om hur man förhindrar utseendet av yellowness när lätta hår. För att göra detta bör du först och främst använda kvalitetsverktyg. Dessutom är det bäst att inte bara klara kompositionen, nämligen färgen. Den sistnämnda eliminerar inte bara pigmentet, utan ger också håret den önskade nyansen och därigenom maskering av eventuella brister.

Notera också den naturliga färgen på dina lockar. För mörka nyanser efter ljussättning ger nästan alltid en gul nyans. Om du nyligen har färgat ditt hår eller gjort en perm, är resultatet helt oförutsägbart.

Helst bör du kontakta en erfaren specialist, som noggrant ska utvärdera dina krullars tillstånd och välja det lämpligaste lätta medelet. I salongen kan du få exakt den nyans du vill ha. I det här fallet behöver du inte tänka på hur man tar bort yellowness från blekt hår. Om problemet redan finns har du ett antal lösningar. Bland dem är användningen av naturliga produkter som närmar och förstärker hår.

Vad kan lätta håret utom ovan och utan yellowness? +++

svar:

Parfym maniac

nej supra !! ! Vill du samla ditt hår och omedelbart i papperskorgen? Nej, du behöver en bra professionell färg, som Estelle eller Matrix, vaktel eller pärlskugga. Förvara minst 50 minuter. Skölj sedan ordentligt med schampo, applicera en balsam eller mask i en timme, helst samma matris. Nästa dag, tvätta håret med ett professionellt schampo för en blond cool eller matris, det är mörkblått och lera och håll i 7-10 minuter, tvätt sedan av och återigen masken i en timme. Du kommer att ha en vacker ljus nyans.

artat

Första gången är att färga håret hos en specialist i salongen så att det inte finns någon yellowness. Och sedan stödja bara.

Helena

Efter lätta håret behöver du protonera dem. Bättre i salongen från en bra mästare.

Hur man tar bort gult efter lätta

Vissa kvinnor strävar efter att bli blonda genom att tända håret på olika sätt. Men som en följd av dessa manipuleringar, istället för en lyxig platinskugga, förefaller det obetydliga yellowness ofta på håret, vilket är ganska svårt att bli av med utan ny ommålning. Det är dock fortfarande möjligt att ta bort det - och ibland även utan hjälp av kemi.

Orsak till att gula håret

Majoriteten av blondiner som bestämmer sig för att lätta sitt hår till en kallare skugga, ansikte yellowness. Vanligtvis förekommer det i 8 av 10 fall efter ljusproceduren och uppstår på grund av felaktig hårfärgning (dålig färgfärg, brott mot målningsreglerna, långvarig färgning på håret), tvättning av hårstrå med rinnande vatten (rost- och järnsalter tränger in i strukturen av oskyddat hårpigment ) och lätta mörkt hår.

Gul efter blekande mörkt hår framstår som ett resultat av en naturlig process - håret försöker bara återfå sin naturliga färg.

På den moderna kosmetiska marknaden finns det ett brett sortiment av produkter som gör att du kan bli av med ful yellowness. De mest populära av dem är tonade och silvershampor, som inkluderar ett speciellt pigment, som permanent neutraliserar den gula nyansen av hår. Silver shampoo ska dock användas mycket noga, för när det är överexponerat kan det ge ditt hår en ashy eller ljus lila färg. Yellowness kan också avlägsnas med hjälp av schampon för grått hår eller produkter baserade på växtekstrakter av björk, kamille eller nässla.

Naturläkemedel

För att bli av oestetisk yellowness efter lätta hår, kan du använda folkmedicin, som inkluderar rabarber, honung, kamille och kefir. För att förbereda en honungsmask måste du värma en tillräcklig mängd honung i ett vattenbad och applicera längs hårets längd och sprida ut varje sträng. Då måste du sätta på huvudet med en varm trasa och tvätta av honungen efter några timmar.

För att blekt hår ska bli vackert och mjukt glans, efter tvätt av masken är det lämpligt att skölja dem med färsk citronsaft.

För att göra en rabarbermaske måste du hälla 1 msk torrkrossade rötter 500 ml vitt vin (du kan använda kokande vatten) och laga blandningen över låg värme tills halva vätskan avdunstar. Då ska masken dräneras, kylas och appliceras på håret i ca 40-50 minuter.

För att förbereda kefirmasken behöver du 50 m kefir, 1 tsk shampoo, 2 matskedar vodka, ½ av en citron och ett ägg. Alla ingredienser måste blandas till en enhetlig konsistens och smarta varje sträng med denna blandning. Efter 5-6 timmar ska masken tvättas och sköljas med kamilleavkokning.Nästa Artikel
Hårfärgning med basma i choklad, svart och ingefärafärger hemma