I strävan efter naturlighet: hur man snabbt växer din naturliga hårfärg efter färgning?


Nästan alla kvinnor åtminstone en gång i sitt liv målade, blekta, blekade håret för att ändra bilden.

Men vid något tillfälle kommer det att bli en önskan eller behöver återvända sitt naturliga hår utan färgning.

Det blir ganska svårt att göra detta, eftersom håret växer långsamt, och du vill alltid se bra ut.

Låt oss räkna ut hur man odlar naturlig hårfärg efter färgning.

Hur växer du hårfärgen snabbt?

Växande hår efter målning är inte bara psykiskt, för varje dag i spegeln måste du se en person med omaintat hår. Men det finns sätt som kommer att underlätta situationen.

  Det enklaste sättet att växa håret efter färgning är att använda ett toningskampo.

Om du inte vill se röda rötter måste du måla hela längden av dem. I detta fall kommer skillnaden mellan odlat och färgat hår inte att märkas så mycket.

Ett annat alternativ - innan du börjar växa, färga håret längs hela längden på färgen, vars nyans är så nära som möjligt till den naturliga färgen. I detta fall är skillnaden mellan odlat och färgat hår minimalt. Hur odlar du din naturliga hårfärg snabbt, om du lysnar det?

Med upplysta lock måste du vara försiktig.

Vid målning med tonic kan de ge en nyans som är nära blå eller grön, eftersom under pigmentet förloras pigmentet från håret vilket ger håret en naturlig färg.

För att undvika sådana problem är det bättre att besöka frisören och göra repigmentering. Detta är ett förfarande där krullarna är täckta med färg av naturlig färg blandad med vatten.

Det använder också ett oxidationsmedel. Efter proceduren kan du på ett säkert sätt färga håret i en nyans av naturligt hår. Om håret målades i en mörkare färg, så kommer förfarandet inte att vara svårare, till skillnad från naturligt.

Hur växer du hårfärgen ut ur mörkret?

Det är nödvändigt att göra markering i en ljus ton i flera steg, varje gång för att öka antalet klargjorda strängar.

Hur annars växer naturligt hår efter färgning? Om du inte vill måla krullarna igen eller du är rädd att resultatet inte kommer att behaga dig, kan du fuska och växa håret med hjälp av styling. I vissa frisyrer ser olika toner ut som original.

Det enklaste och vackraste alternativet - mjuka krullar. De döljer helt enkelt skillnaden i nyanser av hår.

För att dölja rötterna kan du använda tillbehör - fälgar, tyg, band. Fantasi är obegränsat. Växande hår kan vara ett intressant livstest, där du kan visa alla dina kreativa förmågor.

Som hårväxt måste spetsarna trimmas. Så på ett år är det möjligt att få en frisyr med medelstor naturfärg i ett år.

Även under denna period är det nödvändigt att stimulera hårväxten. Mest effektiva hemlagade kosmetika.

Det är användbart att kamma håret med en massage i 5 minuter om dagen och göra en huvudmassage med kastor eller kardborreolja, en gång i veckan kan du använda saltskalning.

Alla hemlagade metoder gör blodflödet till huvudet, och detta är nödvändigt för den snabba tillväxten av lockar.

Bilder av tjejer som växer sin hårfärg

De som växte sin hårfärg, på bilden nedan.

Naturliga tillväxtacceleratorer

Många tidigare generationer använde hemmasker och andra medel för att odla håret, så att de kan lita på.

De mest populära idag är föreningar som innehåller irriterande och brinnande ingredienser som senapspulver, lök, peppartinktur.

De används sällan i ren form, kompositionen innehåller ytterligare ingredienser som förstärker huvudkomponentens verkan eller ger ytterligare effekter - mjukning, fuktgivande, glans.

 • Peppartinktur. Du måste vara försiktig med henne att vara särskilt blond, eftersom pepparvodka har en ljus orange färg. Careless ansökan kan ge en röd nyans till locken.
 • Kefir, citronsaft, honung, kamille avkok, kanel. Lätt krullar. Kan användas för att ge blont hår en ren färg utan yellowness, ljusbrun färg kan något ljusa.

De flesta hemlagade masker innehåller exakt dessa ingredienser.

Välja ett verktyg för hårväxten, du måste komma ihåg detta.

Om en annan komponent finns i kompositionen, måste du tänka på om det finns ett färgämne i det som kan ge en ljus färg. Ett avkok av lökskal, till exempel, ger en röd nyans.

Innan du växer färgat hår, notera att väteperoxid lyser krullarna, det är bättre att inte använda det alls vid beredningen av vårdprodukter, eftersom det torkar håret hårt.

Det är säkert att använda i kompositionerna av olika håroljor (burdock, castor), äggulor. Dessa ingredienser ger näring till håret och gör dem mjuka, eftersom de kan blandas säkert med huvudkomponenten.

Basen är bättre att ta senapspulver (inte senap, det har många andra komponenter som kan påverka hårets nyans), avkok av nässla, mor och styvmor, kullrot, björkblad.

Massage effektivt med salt. Det ska blandas med en liten mängd vatten och användas som en skrubb. Skölj med schampo.

Folkemedicin anses vara calamustinktur. Häll 2 msk torkad kalamus med ett glas rent varmt vatten och koka det. Infusera blandningen till rumstemperatur och gnugga in i rötterna och hårbotten med massagerörelser 2 gånger i veckan.

Nu vet du hur man växer färgat hår snabbare i din färg. Växande hår är inte så svårt om du verkligen vill ha det. Huvuddelen - flytt inte bort från den avsedda vägen och inte bryta in i nästa målning av hår. Cunnings och folkmetoder hjälper till att växa en naturlig färg snabbt och med minimala förluster.

Hur växer du hårfärgen: 8 tricks

Försöker man bli av med den irriterande färgen, och fungerar inte? Faktum är att ibland tillbaka till sin naturliga nyans av hår är ganska svårt. Och utsikterna att gå med vuxna rötter i flera långa månader kan skrämma någon skönhet bort från detta mål. Men trots svårigheterna kan du få tillbaka din hårfärg genom att undvika små förluster, och för det här finns det några knep som vi kommer att berätta om.

Gör en tvätt

Och för detta, vänd dig till proffs. Så du kommer mycket snabbare att bli av med "utomjordiska" pigment, men slutresultatet beror på färgens sammansättning, som du är van att använda. Tre procedurer är vanligtvis nog att få din hårfärg tillbaka. Förresten kan tvätten utföras oberoende, särskilt eftersom många märken producerar tvättkompositioner. Vi rekommenderar en tvätt från L'OREAL, Brelil, Vitality och Estel.

Observera att detta förfarande kan skada håret hårt. Det är därför det är bättre för henne att vända sig till proffs, som ibland kan till och med avhålla dig från det här steget, har underrättat vägar som är mindre traumatiska för hår.

Lär dig allt om modern färgteknik.

Du kommer säkert hitta ett sätt som passar dig för dina ändamål. Balayazh, ombra, omvänd ombra, stretching färger, repigmentation, Kalifornien höjdpunkter - allt detta kommer att hjälpa dig att dölja de återvunna rötterna och låtsas att det här är hur det var tänkt! Glöm inte att kontakta en beprövad mästare för att göra en riktigt högkvalitativ färgning.

Hur odlar du hårfärg: använd tonic

Ett bra sätt om omkroppade rötter är mörkare än färgat hår. Det är tillräckligt att använda tonic eller tonade schampo eftersom det tvättas bort, och människor runt omkring dig kommer inte märka någonting!

Glöm inte olja omslag

Ja, masker med varm olja är konstruerade för att återställa håret och ta hand om hårbotten. Men det här mycket trevliga förfarandet har en bieffekt, det tvättar bort färgämnet från håraxeln. Så det är dags att kombinera affärer med nöje! Gör masker med oliv, sesam, burdock, mandel eller till och med solrosolja en gång i veckan, och snart märker du att färgat hår har blivit mycket närmare den naturliga nyansen. För att göra detta, värm oljan i ett vattenbad och sprid det sedan över hela huvudet. Sätt på värmeskyddet och njut! Ju längre oljan stannar på håret desto bättre!

Hur odlar du hårfärg: använd honung med kanel

Ett annat alternativ för patienten. Masker med honung och kanel tvättar gradvis av färgen från håret, vilket innebär att skillnaden mellan rötterna och håret blir mindre märkbar. Dessutom är det ett utmärkt sätt att återställa håret efter frekvent färgning och rädda den från brittleness. Du behöver en matsked med kanel och två matskedar flytande honung. Blanda dem och applicera på fuktigt hår i 45 minuter.

Sura mjölkprodukter för att hjälpa dig!

Kefir, yoghurt och vassle leder till en snabb utmattning av färg, och med tillsats av honung går processen ännu snabbare. Det är nog att applicera kefir på vått hår i en timme en gång i veckan så att krullarna gradvis återgår till sin ursprungliga färg. Ett serum kan användas som sköljning efter schamponering. Glöm inte att det är bättre att skölja jästa mjölkprodukter med kallt vatten och med särskild vård. Annars kan du skrämma dem runt dig med lukten som kommer från ditt vackra huvud.

Hur odlar du hårfärg: vitaminiserar

Även om detta inte hjälper dig att bli av med den irriterande färgen, men det leder till ökad hårväxt. Så, du kan gradvis avskurna de färgade tipsen. För att mätta kroppen med viktiga spårämnen och vitaminer, inkludera i din diet mer färsk frukt och grönsaker och fisk. Du kan dricka vitaminkomplex som innehåller selen, magnesium och kalcium (tidigare rådfrågad läkare). Våldsam hårväxt du gav!

Var inte rädd för avgörande åtgärder.

Och gör en snygg kort frisyr! Nu finns det så många bra alternativ som till och med lägger till din femininitet. Det kardinala sättet att bli av med färgat hår har många fördelar. För det första löser du ditt huvudproblem samtidigt, för det andra ändrar du bilden, för det tredje får du friskt hår som är helt orörd av kemi!

© Artikel författare: Tatiana Ebel

Sätt att växa naturlig hårfärg efter färgning

Vi bestämde oss för att ändra bilden och misslyckades färgas? Nu var det ett problem: hur man växer håret snabbt efter färgning. Det finns många sätt att återgå till naturlig ton. Bland dem är radikala (kortklipp eller tvätt) eller skonsam (masker, naturliga färgämnen).

Vad bestämmer den naturliga hårfärgen

Hårets huvud innehåller 2 färgpigment:

 • melanin - mörk;
 • pheomelanin är rödaktigt.

Deras nummer är genetiskt bestämt. Asier dominerar melanin, så de är mestadels brunett. Invånarna i de norra länderna har lite av det, och pheomelanin är praktiskt taget frånvarande. Därför domineras dom av ljusbrunt, blont, vackert askhår.

Med ålder minskas syntesen av pigment, på grund av vad som verkar grå. Det händer ofta att ett barn är blont blondt, och efter 5 år ändras tonen och håret mörkar. Detta beror på att kroppen vid denna ålder börjar producera melanin. Under puberteten kan håret återigen ändra tonen.

Hur återställer du färg efter färgning

Det finns flera sätt att återställa hårets naturliga nyans. Det enklaste är att vänta tills strängarna växer. Metoden är lämplig för kvinnor som inte vill belasta hårkemin.

Växande naturlig hårfärg har fördelar: säkerhet och enkelhet. Men det kommer ta lite tid att göra en olycklig ton.

Hur mycket att växa? Processen är lång. I genomsnitt växer håret 1-1,5 cm per månad. För året är det 12-15 cm. Om du inte vill vänta länge och ställs in radikt kan du välja de metoder som beskrivs nedan.

I mörk eller svart

Det svåraste är att snabbt växa din naturliga hårfärg efter färgning i svart. Men ge inte upp. Lite tålamod, allt kommer att träna.

Prova dessa metoder.

 1. Kontakta salongen så att du tvätter hårfärgen. En frisör väljer en mild komposition.
 2. Om du är blond, målade i brunetten, kommer du troligen att tvätta håret flera gånger.

Den första proceduren utförs i stugan. Resten kan göras hemma med speciella schampon. Vissa verktyg hjälper till att tvätta färgpigmentet från håret. Dessa inkluderar:

 • naturlig honung;
 • en blandning av salt och läsk
 • kefir mask.

Efter tvättning behöver håret ökad fukt och näring.

Efter blekning eller ljusning

Det enklaste fallet, nästan enkelt. Det räcker att ge blekta hårrötter lite att växa, och sedan skapa en jämn övergång av färg från naturlig till färgad. Tekniken kallas ombre.

Om du är emot sådana förändringar i bilden kan du måla de blekta krönen med tonic, i färg så nära som möjligt till det naturliga. Du måste regelbundet genomföra förfarandet.

Efter att ha markerat

Streaked strands växer långsammare än bara färgas. Vänta tills håret växer - ingen väg ut. Stylister har kommit upp på flera sätt att återställa den ursprungliga tonen efter att ha markerat. Men du borde inte försöka återskapa dem hemma, eftersom det finns risk för att göra något fel. Då är det chockerande resultatet i form av violett, grönt, ljust rött hår inte uteslutet.

 1. Re-färgning. Färgen väljs så nära som möjligt till det naturliga. Fördelen är att övergången från återvunna rötter till färgat hår kommer att vara nästan omärkligt.
 2. Repigmentirovanie. Stylisten under proceduren später ut färgen med vatten för att minimera skadorna. Oxideraren tillsätts inte omedelbart. Håret ser mycket hälsosammare ut än med vanlig färgning.
 3. Målning i naturlig ton av enskilda strängar. Lång och hård metod, men det säkraste för håret. För det första är en tredjedel av hårfärgad, sedan ytterligare en tredjedel. Därefter närmar sig volymen av de behandlade krullarna 100%.

Moderna tekniker för snabb återställning av naturlig färg

I salonerna erbjuds 2 behandlingar.

 1. Betning. Tvätta pigmentet från håret med specialiserade medel. Förfarandet är dyrt. Om du väljer rätt läkemedel kan du göra det hemma.
 2. Missfärgning. En mycket aggressiv metod för att avlägsna pigment och skapa en bas för återgivning av naturlig ton. Resultatet gör det möjligt att snabbt växa håret i en ljusbrun eller röd färg efter färgning, men om felaktigt utförts kan resultatet bli oväntat.

Se bilder före och omedelbart efter.

Tvätta oönskade skuggan i frisören

Det finns två typer: ytlig och djup. Den andra ger ett bra resultat, men innehåller mycket oxidationsmedel. Den tillämpas endast av proffs, strängt justerar proportionerna av drogen, för att inte skada.

Ytan tvättar är sparsamma. De används oftare för att neutralisera ljus nyanser och färger, till exempel en naturlig blond.

Hur man snabbt växer hårfärgen - rekommendationer

Varje tjej väljer den metod som hon kämpar för sin naturliga ton. Men det finns allmänna rekommendationer. De, enligt recensioner, bör inte försummas om det är beslutat att växa hårfärgen ut ur blondin.

 1. Shampoos välja keratininnehållande. De gör krullar starka, friska efter att ha markerat, läka dem.
 2. Masker är mest effektiva oljor. De verkar direkt på folliklarna, varför håret växer snabbare, återställer färg. Maskerar minst 1 gång per vecka.
 3. Om du använder vårdflaskor (proteinbaserade hälsoprodukter), applicera dem utan avbrott i mer än 3 veckor.
 4. Det är möjligt att stimulera tillväxten med speciella kamar - el eller laser. De verkar på huden med impulser och aktiverar glödlamporna.
 5. Daglig huvudmassage hjälper till att påskynda tillväxten av strängarna i din färg.

Masker med naturliga produkter

Mycket effektiv, särskilt med tillsats av peppar, senap. Maskernas komponenter har en uppvärmningseffekt, stimulerar blodflödet till rötterna, försörjer dem med näringsämnen och syre, återställer sin egen färg.

Mask med peppar, komponenter:

 • 4 tsk. vit lera;
 • 2 tsk. kanelpulver;
 • 1 g rödpeppar.

Beredning och applicering av masken.

 1. Lös upp lera med varmt vatten, blanda med peppar och kanel.
 2. Blötlägg masken på håret i 15 till 30 minuter.
 3. Gör 1 gång per vecka kurs 2 månader.

Mask med senap, komponenter:

 • 2 msk. l. pulver;
 • 2 tsk. socker;
 • äggula;
 • 2 msk. l. castor eller burdock olja.

Förberedelse och applicering av hårmaskor.

 1. Lös upp pulvret i 2 msk. l. vatten.
 2. Lägg resten av ingredienserna i masken, blanda.
 3. Applicera under polyeten i 30 - 40 minuter.
 4. För en mask för torra strängar, minska mängden socker med hälften och öka oljorna.

Smörgåsar

Ge djupt rengöring, fuktgivande hår, leverera syre, aminosyror, vitaminer, mineraler. Masker med olja stimulerar blodcirkulationen, normaliserar funktionen hos talgkörtlarna. Roten, och därmed själva håret, deras naturliga ton, läka.

Masker görs enkelt.

 1. Medel appliceras på hår.
 2. Det maskerade huvudet är inslaget i något varmt.
 3. Åldrat från 20 minuter till en timme.
 4. Masken tvättas i tre steg: först med ljummet vatten, sedan schampo, sköljt med vatten surgjord med citron eller äppelcidervinäger.

Prova smörlindning.

 1. Olive. För masker 4-5 st. l. värms och används.
 2. Tea Tree. 50 g växtbaserad blandning (blommor av klöver, nässla, Johannesört), häll hälften av flaskan olja, insistera varm i 10 dagar. Stam och använd en oljemask.
 3. Castor. För att förbereda masken blandas flaskan med 10 ml vitamin D, 1 msk. l. honung, citronsaft, äggula.

Använd tonic

Många tjejer, för att växa hår från ljus till dramatiskt svart färg på trådarna, föredrar tonik. han:

 1. Det har en sparsam effekt, förstör inte det naturliga pigmentet.
 2. Tränger inte djupt in i hårstrukturen.
 3. Omhändertas omsorgsfullt. Naturliga ämnen lägger till glans, fuktar, gör trådarna lydiga, silkeslen.
 4. Producerar en instabil effekt. Tonen tvättas av gradvis, över 2 veckor. Detta möjliggör korrigering vid otillfredsställande resultat.

Arbetet kommer att behöva:

 • vatten;
 • tinting balm;
 • kamma;
 • handskar;
 • plast- eller glasbehållare;
 • schampo;
 • borste;
 • en handduk.
 1. Kamma ditt hår, använd handskar.
 2. Torka tonik med vatten i en behållare (proportionerna anges på röret med agenten).
 3. Fukta trådarna, använd kompositionen med en borste från avskiljningen till mitten och nedåt.
 4. Skydda med en handduk.
 5. Skölj med schampo efter 15 till 20 minuter.

Vissa använder tonik så. Lägg några droppar av produkten till ett vanligt schampo och tvätta håret. Samtidigt är intensiteten av färgning och ton mindre uttalad och inte så resistent.

Experimentera med en kort hårklippning

Ett bra sätt att påskynda processen med att växa naturligt hår. Ju längre krullarna är, desto längre måste de vänta tills de växer. Och korta strängar växer snabbare.

Det finns många snygga frisyrer att välja mellan, utan att behöva använda färg varje månad för att jämna ut tonen.

Hur man äter för att växa och återställa naturligt hår

Berika din kost med vitaminer och mikrodelar.

 1. B: Havregryn, nötter, bovete, pommes frites, fjäderfä, lever, fisk, nötkött, aprikoser, bananer.
 2. A: pumpa, morötter, persikor, vattenmelon, druvor, fiskolja, kesost, ost, mjölk.
 3. E: mandel, vegetabiliska oljor, spannmål, jordnötter.
 4. Med: citrus, kål, gröna, vildrosa, havtorn, jordgubbar, tomater, svarta vinbär.
 5. Järn: Tang, kalvlever, bryggerjäst, äggula.
 6. Svavel: vitlök, lever, fisk.
 7. Silikon: spannmål.
 8. Koppar och zink: valnötter, räkor, bönor.
 9. Molybden: ärter, njurar, lever.

För att fukta krullarna inifrån, drick 1,5-2 liter vatten per dag. Det närmar huden med fukt, förhindrar torrhet, förlust, åldrande.

Tips för att odla ditt hår efter färgning

 1. Beslutade att återvända den naturliga färgen? Glöm hårets ton i minst sex månader. Det tar ungefär lika mycket tid för färgen att tvätta och krulla tillräckligt med industrin. Ja, det är svårt, men tänker på det varje dag, du kommer inte rädda situationen.
 2. Måla trådarna 2 toner mörkare än din naturliga nyans. Med tiden tvättas färgen och färgen är inriktad.
 3. Få hjälp av en väns hjälp. I ögonblick när du vill ändra bilden kommer den här personen påminna dig om ditt mål.
 4. Utrusta tips minst 1 gång om 3 månader. De snittiga ändarna går upp, och du måste skära mer senare.
 5. Nutrition - en av höjdpunkterna. Om du inte kan balansera kosten, köpa vitaminer, till exempel Perfectil eller Complevit.

Om du gillar det - dela med vänner:

Jag har blivit hårväxt i 1 år redan?

Hej min kära! Jag bestämde mig här för att det är värt att göra ett separat inlägg om hur jag växer min egen färg, och i själva verket har 13 månader gått, det kan jag säkert säga - mer än ett år! Hur stod du där? - Jag känner inte mig själv)))

Redan i färd med att odla din färg.

i färd med att odla din färg.

14 februari 2017, jag sist färgade mitt hår. Tja, för att inte träffa samma dag av älskare och det kommande bröllopsdagen med återvunna rötter?!
Förra gången jag njöt av tjockleken och densiteten hos nymålat hår, åh, hur vacker är den här effekten!

Jag älskar mitt hår här:

Den här gången gick inte vägen för "den sammanslagna" av den målade längden utan att tvättas. Tack för det mjuka färgen. - Han började glida av längden så smidigt att även jag personligen, även under solljus, inte kan säga med precision där det färgade håret slutar och var börjar min färg?

?Varför slutade jag att färga mitt hår?

Anledningen till detta är nog inte ens en så stark önskan om naturlighet, utan ett praktiskt besvär.
Jag målar mig alltid. I salongen kostar det 5-7 tusen och det förstör allt roligt. Och med Lera-födelsen blev det obehagligt att färga håret varje månad.
Först förstod jag corny att jag inte ville göra det själv. Bara ingen styrka. Jag hade tid, men jag kunde inte få mig att röra färgen och starta proceduren. Även utgifterna 7 tusen i salongen verkade mindre obehagliga än att måla dig själv. - Lyckligtvis eller inte - 7 tusen för detta var inte)))

Det andra ögonblicket, när jag fortfarande tvingade mig att måla mig själv, när det fanns styrkor, av någon anledning sammanföll det alltid med att Lera var nära. Och i ungefär en timme kunde jag inte ta henne i mina armar, för jag hade färg på mig, och jag skulle ha uthärdat allt, men av en eller annan anledning sammanföll det alltid med hennes gråt, som ingen kunde klara av...

Under lång tid erkände jag inte för mig själv att jag verkligen inte skulle färga mitt hår längre. Det verkade mig som om du säger det högt kommer du säkert att falla igenom. Men efter ca 6 månader trodde jag plötsligt att jag gillar färgen, känner mig bekväm med honom och känner mig verkligen inte som målning.

?Hur förändrade kvaliteten? Hårtjocklek

Först bytte jag till en mycket, mycket mild hårtvätt för att minska pigmentens frekvens och styrka. Jag visste att så snart håret förlorade lejonets andel av färg skulle det bli fruktansvärt tunt, väldigt skört och allmänt orubbligt. Och jag råder alltid andra i sådana situationer - gör glas! Det här är en bra väg ut ur situationen, men som du redan har läst ovan var det varken styrkan eller önskan att göra det på ditt hår.

Jag måste säga att detta stadium, när jag försökte minska tvättfrekvensen och göra det mjukare, blev verkligen ett bra och rätt beslut.

1. I min omsorg fanns seboregulatoriska ampuller för att minska fet hud.
2. Torka schampo för att fördröja tvättdagen i 1-2 dagar.
3. En mild schampo utan sls eller tvättning, som jag också praktiserat under lång tid.

Och från tvätt varje dag bytte jag till tvätt 1 gång på 4 dagar. Och mycket, väldigt lång tid, blev jag förvånad över att notera att det verkligen inte var en stark uttining av håret.

Det håret blev mycket tunt, jag märkte bara när Lera var ungefär ett år gammal. Jag rörde på svansen och kunde inte förstå om jag äntligen märkte konsekvenserna av postpartumförlust från 2-4 (5) månader efter födseln, eller om det berodde på icke-kretösa men märkbara droppar på bakgrunden av GW som upprepades 2 gånger i månaden när jag inte hade tonics att falla ut i vården, sköljde färgen kritiskt starkt... - Men jag rörde min svans och det blev bara Sad!
Så att du förstår graden av sorg: Jag hade en 9 cm hårkrets före graviditeten, 10 cm i slutet av graviditeten och ungefär ett år efter födseln - 7 cm! - Och jag går lite framåt och säger att jag nyligen glasade och tjockleken var 8 cm. - Så den tvättbara färgen från det tidigare mångafärgade håret tar mycket mycket volymen.

?Hår sårbarhet

Här väntade jag på en stor överraskning. Jag förväntade mig mer brittleness. Men i själva verket, med välvårdad vård, kom mitt hår till liv när det gäller mjukhet och elasticitet. Någonstans i 4-5 månader efter färgning, jag bara rörde dem efter balm och kunde inte tro att jag brukade uppnå sådan mjukhet på ett mycket mångsidigt sätt, men nu tvättade jag bara mitt hår. Hårets bräcklighet är mycket minskat, du kan säga att det gick helt och hållet bort.

Här, till exempel på bilden, var den sista hårklippningen för 7 månader sedan, och skärmens densitet är bättre än efter 6 månaders raster med regelbunden färgning.

Här har naturligtvis vården förändrats. Om under färgning lutade jag starkare på keratin, proteiner. Nu främst på hyaluron och andra fuktighetsgivare.

?Glitter hår.

Mina vuxna rötter glitter naturligtvis utmärkt. Och alla produkter i vården förbättrar bara sin glans, som helt enkelt bleknar bort vid den tidigare målade längden. Att göra den omärkta längden skiner är hårdare.

?Hårfärg

Den mest ömma färgen har blivit nu - i det andra året av att växa upp. Och jag tror att jag förmodligen kommer att göra något med det och kommer definitivt att dela med dig.

?Stapling.

Håret har blivit mindre hanterbart i styling. Värre håll en rak form, när rätningen är mindre fördelaktig än när de målades. Men krullarna curl sig och ganska vackert (i bilden ovan - det här är ett naturligt utseende av hår utan styling)

?Vill jag färga håret igen?

Bara en tanke skämmer mig i allt detta, mer än ett år måste passera, så att håret igen blir inte bara värre, men bättre än det var förut. Här har ett år redan gått, det verkar åtminstone två år. - Och hur kommer det att vara synd att gå i 3 år med inte det bästa håret, så att det efter 3 år plötsligt kommer att färga det igen. Generellt ärligt - jag vet inte. Hittills, för nästa år kommer jag inte att röra dem exakt, men jag börjar snart tona färgade längder!

Hur växer du hårfärgen

Om du vill återvända den naturliga, ursprungliga färgen av färgat hår, bör du följa vissa regler. Vårt råd kommer att svara på frågan "hur man odlar hårfärg?" Och gör det snabbt, med minimal förlust.

Vad ska man göra om man behöver återvända från naturlig färg?

Ofta kommer tjejer och kvinnor att inse sin naturliga skönhet i en tid då håret och omgivningen "används" till en viss färgton på dina lockar. Vad gör du om du vill överge färgningen, men vill inte förlora det presenterbara utseendet? Hur växer du hårfärgen? Här är några tips för att eliminera sådana olägenheter.

Hur odlar man naturlig hårfärg:

Ha tålamod om du har långt hår, och du vill inte dela med sådana krullar.
Använd schampo som ger nyans till färgat hår (det viktigaste är att välja önskad färg så nära din som möjligt).
Använd hårband för att täcka de växande rötterna ett tag. Också för denna roll passar halsdukar och huvudband, som täcker så mycket som möjligt hårområdet och deras rötter.
Har du bestämt dig för att inte använda färgämnen? Då bör du tillgripa smarta metoder för styling ditt hår, vilket kommer att gömma alla obehagliga stunder. Placera varje dag så att rötterna inte är synliga (eller inte för synliga). Recensioner på kvinnors forum anger populariteten för denna metod för maskering av växande rötter.

Var noga med att använda medel för att växa och stärka håret.
Du bör inte bära rakt hår, även om det verkligen passar dig. Rötterna ses mycket bättre i detta fall.
Bär inte flätor, afrikanska, uzbekiska, ryska - de kommer lika att avslöja ditt problem som du vill gömma från alla.
Massage hårrödorna genom att kamma den med en mjuk borste, speciellt utformad för hårvård, två gånger om dagen: på morgonen och på kvällen. Denna process är extremt användbar eftersom den ökar blodflödet och fördelaktiga ämnen i hårbotten.

Ersätt heta, traumatiska krullar som krullar på de bra gamla hårkrullarna.
Använd aktivt produkter som stimulerar hårets tillväxt. Dessa inkluderar fabriksmaskar och schampon, hemlagade produkter (masker).
Ät mer mat som levererar kalcium till kroppen (kefir, gröna bönor, mjölk, stallost, noggrant krossade äggskal, hydrerade med citronsaft), kalcinerade vitaminer från apoteket. Då kommer håret att gå in i "snabbväxeläget".

Frågan på frisören

Om ditt utseende inte inspirerar alls, men snarare uppstår, målar krullarna i den färg som ligger närmast din naturliga färg, då gränsen blir mindre märkbar. Du kan se en grön eller blåaktig nyans efter blondning. Varför händer detta? Håret förlorade helt enkelt sina pigment, vilket gav färg (färgpigment) efter många fläckar. Hur växer du hårfärgen från en blondin? För att lösa denna svåra fråga måste du återigen gå till en frisör eller skönhetssalong för repigmentering.

Detta enkla förfarande utförs genom att färga dina strängar i önskad färg som bäst passar din naturliga, men med tillsats av vatten i proportioner som endast en erfaren frisör kan bestämma. Vid utförandet av denna procedur tillsätts oxidationsmedlet endast efter trettio minuter, så dess effekt blir mycket mer försiktig.

Vid färgning i en mörkare färg än din naturliga färg borde du försöka göra starka höjdpunkter med en gradvis ökning av de klarade krökarna. Om ditt hår tål ett lätt färgämne, som du behöver lära av en mästare frisör, som du litar på, försök att återställa din naturliga färg i salongen.

Hur odlar du hårfärg från blondiner och brunetter? Det finns ett alternativ att göra den så kallade sträckningen av färg. Vad betyder detta? Frisören, som redan känner till funktionerna i hårets struktur, gör valet av de mest liknar den naturliga och artificiella tonen i strängarna och producerar färgning på ett mjukt sätt.

Ett annat alternativ som hjälper till att växa hårfärgen så snabbt som möjligt är att regelbundet avbryta sina tips. Således kommer du att "döda" två fåglar med en sten: förhindra bräcklighet, tvärsnitt och snabbt bli av med naturliga färgade delar. Även om det mest radikala sättet att lösa problemet kommer att vara en hårklippning, helt eller delvis skärning av onödiga strängar redan.

Masker för att förbättra regenerering och tillväxt

Förbereda en sådan wellness mask, ta burdock oljan med tillsats av röd paprika, gnugga i handflatorna. Det är bara att applicera lösningen på håret. För att få en "växthus" -effekt, var noga med att sätta på toppen av huvudet med den applicerade oljan i en varm terryhandduk, tidigare förpackad med cellofan. Då kommer masken att fungera inom en snar framtid och dess effekt blir så positiv som möjligt. Det tar en timme att hålla en sådan brinnande lösning på huvudet. Ta sedan bort handduken och cellofan, tvätta av den applicerade blandningen med varmt vatten. Det är lämpligt att inte använda några speciella kemikalier, inklusive schampon.

Försök att "tvätta" den färg som tidigare absorberades av krullarna med olja, som tjejerna råder i sina svar (tvättmasken kan inte hjälpa blondinen). Det läker och förstärker också ditt uttömda hår. Vad ska man göra? Det är möjligt att gå till en frisör till en redan känd specialist, men ytterligare kemiska manipuleringar skadar ofta håret försvagat genom permanent färgning. Kom ihåg följande: Applicera olivolja två, och helst tre gånger i veckan. Applicera det på hårbotten och gnugga det. Överdriv inte det så att det inte finns några problem med den efterföljande tvätten av en hemgjord hårmask. I den här metoden är det bra att det finns en dubbel effekt: borttagning av färg och återvinning av lock.

Denna mask är lämplig för de tjejer och kvinnor som har tillräckligt med tålamod och kastanj eller annan mörk färg. Ta lika delar av citronsaft (helst färskpressad) och vegetabilisk olja (olivolja), blanda. Sprid över hela huvudet, lämna i två till tre timmar. Effekten är inte så snabb. Du måste göra denna rehabilitering två eller tre gånger i månaden. Endast med noggrannhet som visas av din del kommer effekten att märkas efter en tid.

Behöver ta burk, linfrö, olivolja och blanda dem i lika stora proportioner. Det är tillåtet att tillsätta ricinolja eller solrosolja i avsaknad av ett annat alternativ. Denna mask kommer att bevara och öka hårets hälsa och skönhet, hjälper till att återställa rötterna snabbare. Håll en timme eller längre på huvudet tills du blir trött.

Blanda en kopp fettkaka med en sked flytande honung. Efter att ha förberett en homogen lösning, applicera den på skadat hår, inte glömma att fördela lösningen över hela längden. Efter att ha väntat en timme skölj med din favorit shampoo.

Om du följer rekommendationerna om användningen av denna folkmedicin, kommer du inte att plågas av frågan "Hur man odlar naturlig hårfärg?".

Konstigt som det kan låta, släpper vanliga tjär tjära från färgämnen pigment. Applicera på huvudet, ha tvättat bort tidigare på hela ytan. Efter detta förfarande luktar locken inte riktigt bra, men det ska inte skrämma dig. Efter proceduren tvätta håret med varmt vatten och använd den vanliga mängden schampo.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

På 30 år växte igen sin färg

Hej tjejer! Jag bestämde mig för att dela min erfarenhet av växande hår. Mitt hår är rakt, tunt, ljust, fet på rötterna. Detta är mitt andra försök att växa min färg. Första gången hon bröt och färgade hennes blonda hår, gjorde en hårklippning, så verkade jag att jag på något sätt var grå, och i allmänhet var det bättre för mig vit (det var bättre att sola). Naturligtvis kände jag mig väldigt ledsen för att mitt hår skulle tunna...

Hej tjejer! Jag bestämde mig för att dela min erfarenhet av växande hår. Mitt hår är rakt, tunt, ljust, fet på rötterna. Detta är mitt andra försök att växa min färg. Första gången hon bröt och färgade hennes blonda hår, gjorde en hårklippning, så verkade det som om jag var grå och i allmänhet var det bättre för mig att vara vit (det var bättre att sola). Jag kände mig naturligtvis mycket ledsen för håret som hade blivit tunnare från konstant styling i alla riktningar)

Och igen bestämde jag mig för att växa min färg!

Min dröm var att växa hår som inte skulle behöva stylas så att de ser vackra ut, blir tunga och mättade

För nuvarande längd tog det mig 1,7 år. Från december 2014 berör jag inte en hårtork, jag har bara inte en likriktare. Jag gör inte hemlagade masker som senap kejsarehonung och så vidare. Jag köper inte billiga shampoo och masker (de ger mig ingen glans eller näring) och du vet också hur kul det är att passera genom hela denna arsenal i en stormarknad. Medan jag inte växte min färg, skar jag inte mina smällar varje månad. Trim tipsen en gång för hela tiden - på födelsedagen.

Mitt hår varannan dag på kvällen. Genom tvättning applicerar jag olja i 1,5 timmar innan tvätt, min favorit är druvfröolja.

Genom försök och fel fann jag min omsorg - det här är Matrix.

Biolage Fiberstrong shampoo är älskat av mig och kommer inte att ersättas av antingen Kerostaz eller Loreal eller andra (vilket kostar och engagerar mig på grund av dess effekt och pris) För mitt hår är det en stor skillnad hur man tvättar dem med schampo!

Jag använder balm Biolage-effekt från masker super!

När hon inte uppmärksammade vitt hår såg hon hur de uppförde sig från sina medel.

Allting behövs inte för mitt hår, men jag upprepar att jag lärde dem att inte starta en hårtork från början av växandet. Växa normalt för idag längden på 25 cm från toppen.

Och mer viktiga punkter för mig: Jag dricker vatten, jag dricker kalcium i 2 månader i rad, jag dricker Vitrum som vanligt, jag gör inte sötnos (eclairs räknas inte), men köttdrinkar - jag äter kött varje dag, stuvad med morötter och lökar (nötkött eller fläsk ), på morgonen dricker jag linfröolja och äter rullat havre eller bovete. Hon hittade sin herre som förstår mig och hjälpte mig att inte bryta.

Den 13 augusti bestämde jag mig för att skära av vit släp, eftersom jag var väldigt trött på den här bilden. Jag var väldigt rädd att det inte fanns tillräckligt med längd för en normal Kare, men befälhavaren rådde mig att skära av resterna i 2-4 månader.

Väl välj så. Glad som en elefant. Och då kommer bara tiden att hjälpa igen!

Tipsa tjejer, så snart du har möjlighet att ta bort allt ditt tuggummi och hårnålar, oavsett vad de var ofarliga och gör en ljus massage på huvudet, vakna glödlamporna. (Men massage kan ge fetthet)

I strävan efter naturlighet: hur man snabbt växer din naturliga hårfärg efter färgning?

Nästan alla kvinnor åtminstone en gång i sitt liv målade, blekta, blekade håret för att ändra bilden.

Men vid något tillfälle kommer det att bli en önskan eller behöver återvända sitt naturliga hår utan färgning.

Det blir ganska svårt att göra detta, eftersom håret växer långsamt, och du vill alltid se bra ut.

Låt oss räkna ut hur man odlar naturlig hårfärg efter färgning.

Hur växer du hårfärgen snabbt?

Växande hår efter målning är inte bara psykiskt, för varje dag i spegeln måste du se en person med omaintat hår. Men det finns sätt som kommer att underlätta situationen.

  Det enklaste sättet att växa håret efter färgning är att använda ett toningskampo.

Om du inte vill se röda rötter måste du måla hela längden av dem. I detta fall kommer skillnaden mellan odlat och färgat hår inte att märkas så mycket.

Ett annat alternativ - innan du börjar växa, färga håret längs hela längden på färgen, vars nyans är så nära som möjligt till den naturliga färgen. I detta fall är skillnaden mellan odlat och färgat hår minimalt. Hur odlar du din naturliga hårfärg snabbt, om du lysnar det?

Med upplysta lock måste du vara försiktig.

Vid målning med tonic kan de ge en nyans som är nära blå eller grön, eftersom under pigmentet förloras pigmentet från håret vilket ger håret en naturlig färg.

För att undvika sådana problem är det bättre att besöka frisören och göra repigmentering. Detta är ett förfarande där krullarna är täckta med färg av naturlig färg blandad med vatten.

Det använder också ett oxidationsmedel. Efter proceduren kan du på ett säkert sätt färga håret i en nyans av naturligt hår. Om håret målades i en mörkare färg, så kommer förfarandet inte att vara svårare, till skillnad från naturligt.

Hur växer du hårfärgen ut ur mörkret?

Det är nödvändigt att göra markering i en ljus ton i flera steg, varje gång för att öka antalet klargjorda strängar.

Hur annars växer naturligt hår efter färgning? Om du inte vill måla krullarna igen eller du är rädd att resultatet inte kommer att behaga dig, kan du fuska och växa håret med hjälp av styling. I vissa frisyrer ser olika toner ut som original.

Det enklaste och vackraste alternativet - mjuka krullar. De döljer helt enkelt skillnaden i nyanser av hår.

För att dölja rötterna kan du använda tillbehör - fälgar, tyg, band. Fantasi är obegränsat. Växande hår kan vara ett intressant livstest, där du kan visa alla dina kreativa förmågor.

Som hårväxt måste spetsarna trimmas. Så på ett år är det möjligt att få en frisyr med medelstor naturfärg i ett år.

Även under denna period är det nödvändigt att stimulera hårväxten. Mest effektiva hemlagade kosmetika.

Det är användbart att kamma håret med en massage i 5 minuter om dagen och göra en huvudmassage med kastor eller kardborreolja, en gång i veckan kan du använda saltskalning.

Alla hemlagade metoder gör blodflödet till huvudet, och detta är nödvändigt för den snabba tillväxten av lockar.

Bilder av tjejer som växer sin hårfärg

De som växte sin hårfärg, på bilden nedan.

Naturliga tillväxtacceleratorer

Många tidigare generationer använde hemmasker och andra medel för att odla håret, så att de kan lita på.

De mest populära idag är föreningar som innehåller irriterande och brinnande ingredienser som senapspulver, lök, peppartinktur.

De används sällan i ren form, kompositionen innehåller ytterligare ingredienser som förstärker huvudkomponentens verkan eller ger ytterligare effekter - mjukning, fuktgivande, glans.

 • Peppartinktur. Du måste vara försiktig med henne att vara särskilt blond, eftersom pepparvodka har en ljus orange färg. Careless ansökan kan ge en röd nyans till locken.
 • Kefir, citronsaft, honung, kamille avkok, kanel. Lätt krullar. Kan användas för att ge blont hår en ren färg utan yellowness, ljusbrun färg kan något ljusa.

De flesta hemlagade masker innehåller exakt dessa ingredienser.

Välja ett verktyg för hårväxten, du måste komma ihåg detta.

Om en annan komponent finns i kompositionen, måste du tänka på om det finns ett färgämne i det som kan ge en ljus färg. Ett avkok av lökskal, till exempel, ger en röd nyans.

Innan du växer färgat hår, notera att väteperoxid lyser krullarna, det är bättre att inte använda det alls vid beredningen av vårdprodukter, eftersom det torkar håret hårt.

Det är säkert att använda i kompositionerna av olika håroljor (burdock, castor), äggulor. Dessa ingredienser ger näring till håret och gör dem mjuka, eftersom de kan blandas säkert med huvudkomponenten.

Basen är bättre att ta senapspulver (inte senap, det har många andra komponenter som kan påverka hårets nyans), avkok av nässla, mor och styvmor, kullrot, björkblad.

Massage effektivt med salt. Det ska blandas med en liten mängd vatten och användas som en skrubb. Skölj med schampo.

Folkemedicin anses vara calamustinktur. Häll 2 msk torkad kalamus med ett glas rent varmt vatten och koka det. Infusera blandningen till rumstemperatur och gnugga in i rötterna och hårbotten med massagerörelser 2 gånger i veckan.

Nu vet du hur man växer färgat hår snabbare i din färg. Växande hår är inte så svårt om du verkligen vill ha det. Huvuddelen - flytt inte bort från den avsedda vägen och inte bryta in i nästa målning av hår. Cunnings och folkmetoder hjälper till att växa en naturlig färg snabbt och med minimala förluster.

Hur växer du hårfärgen så snabbt som möjligt - recept, tips, råd

Alla kända bilder ändras beroende på humör och experiment med sökandet efter deras färg leder ofta till en återgång till originalet. Återigen behöver du en egen, ursprunglig färg på lockar. Men hur man växer hårfärgen från en blondin i en naturlig naturlig ljus blond ton, eftersom övergången är för märkbar och ser otrevlig ut.

Det finns många sätt att återvända till naturlig hårfärg, som kan vara radikal - en mycket kort hårklippning eller den mest godartade - masker, sköljning och färgning med naturliga färgämnen.

Native färg, han är bäst

Vad bestämmer strängarnas naturliga färg

Pigment i hårstrukturen

Färgen på strängarna beror på de två färgpigmenten, som ligger i hårets kortikala skikt, strax under det skyddande skiktet av skalor. Melanin - har en mörk färg och ger alla nyanser av mörka toner till strängarna. Phaeomelanin kännetecknas av en rödaktig tinge, och om den är genetiskt övervägande i strukturen av strängarna, glädjer världen sig i alla nyanser av rött.

I den genetiska koden för alla nordliga folk finns en liten andel melanin och praktiskt taget ingen feomelanin, vilket resulterar i att den övervägande tonen är ljus aska-brun.

Ett intressant faktum. Blondiner har de flesta hårsäckar - upp till 150 tusen, lite mindre för brunetter - cirka 100 tusen och för rödhåriga - bara åttio tusen lök.

Det är ärftliga gener som bestämmer programmet genom vilket celler skapar naturlig hårfärg. Det beror på andelen av de två färgpigmenten. Ibland kan på grund av endokrina sjukdomar eller som ett resultat av hormonavbrott, kulörans färg eller färg förändras dramatiskt.

Orsaker till tidigt grått hår

Beroende på genotypen bestämmer sig melanocyter (celler som producerar färgpigment) i grunden på den naturliga färgen på trådarna. När kroppen åldras minskar aktiviteten hos dessa celler och färgpigmentet upphör att produceras. Resultatet - utseendet av grått hår.

Den genetiska koden är inte bara ansvarig för hårfärgning utan också för hudfärg. Detta är ett mycket viktigt faktum, eftersom ljus hud, inte benägen att garvning, är vanligtvis förknippad med en liten andel av produktionen av färgpigment. Därför kommer det vara problematiskt för ägarna av en sådan genotyp att återställa krullarnas naturliga nyans, de måste vara tålmodiga.

Andelar vid blandning av färger och korrekturläsare

Det händer ofta att en person är född med ljusa krullar, men vid en ålder av fem mörkar de. Kroppen börjar producera melatonin, och under puberteten kan trådarna återigen ändra färg.

På grundval av det ovanstående kan man dra slutsatsen att modern vetenskaplig forskning inom kosmetologi redan har hittat ett sätt att återställa den naturliga nyansen av strängarna. Och det här är sant.

Modern kosmetologi - de senaste innovationerna inom skönhetsindustrin för dem som inte vill vänta länge

På bilden, resultatet av avkoppling i kabinen

Efter blekning med kemikalier eller färgning förstörs melanin fullständigt. För att återvända din färg måste du först eliminera oönskade, för det här kan du använda de senaste kosmetiska beredningarna för en dramatisk förändring av strängarnas färg.

Bokning hjälper till att dölja övergångslinjen

Det finns bara två metoder:

 • Dekapitation - tvättning av pigmentet med hjälp av moderna neutraliserande kosmetika;
 • Missfärgning - avlägsna pigment och skapa en bas för att återskapa den naturliga tonen i strängarna. Mycket aggressiv metod. Upprepad färgning bör göras noga, i testläget. Curls blir porösa, och resultatet kan vara oväntat, till exempel morot eller grön nyans.

Priset för avkoppling i kabinen är hög, så färgenutraliseringen kan ske självständigt. Det viktigaste är att välja en kosmetisk (tvätt).

Remover för att ta bort oönskad strängfärg

Bäst färgkorrigeringsmedel

Sammansättningen av denna kosmetika är indelad i två typer - ytlig och djup. Det är viktigt att notera att en djup tvätt garanterar ett resultat, men innehåller mycket oxidationsmedel. Därför bör den tillämpas i strikt verifierade proportioner, vilket rekommenderas av instruktionerna för beredningen.

Ytlig mer mild, men inte så effektiv. Det används ofta för att neutralisera ljusa färger.

Instruktioner för användning av mixton

Rådet. Om du behöver göra övergången från mörk till ljuston, försök först ett mer mildt alternativ (ytligt). Beroende på hårets individuella struktur och det kan vara effektivt. Om det inte hjälper, är det bara en väg ut - djup neutralisering av den oönskade färgen.

Betyg av de mest populära tvättarna, baserat på användarrecensioner och rekommendationer från professionella stylister.

Är viktigt. Korrigeringsenheten har ingen ljuseffekt.

Är viktigt. Omedelbart efter neutralisering är det nödvändigt att måla trådarna i en annan färg (helst ett färgämne utan ammoniak). Oönskade ton kan återvända efter en tid.

Är viktigt. Vid användning av korrigeringsmedel, utför en testneutralisering på en separat sträng. Låsens struktur är individuell och kroppens reaktion också. Därför är det bättre att vara säker.

Naturliga färg restaurering recept för anhängare av naturlig kosmetika

"Jag är så oförutsägbar, så plötslig..."

Jag vill växa min naturliga hårfärg, var ska man börja? Om du har tålamod kan du återvända till din naturliga nyans om tre månader, högst fyra.

 • Vi skär klipporna så kort som möjligt (hur olyckligt är det). Om hårklippningen är utesluten, fortsätt genast till nästa steg.
 • Linjen mellan de återvunna rötterna och de färgade trådarna ser orubblig ut med någon färg, mörk eller ljus. Neutralisera denna övergång genom att toning med ett mjukt flöde av toner. Tekniken för färgning balayazh, som är populär i år, kommer att göra det möjligt att gömma effekterna av en misslyckad färgförändring till det maximala.
 • Då kan vi bara vänta och hjälpa strängarna att växa snabbare med hjälp av närande och stimulerande masker och infusioner av medicinska örter.

Rådet. Det är viktigt att stimulera blodcirkulationen i hårbotten så att krullarna växer snabbare och lökarna får maximala näringsämnen och syre. Vitaminkomplex för hårtillväxt skadar inte heller, utan kommer att påskynda tillväxten.

Folk recept för att neutralisera färg

Henna och Basma toning

Vissa metoder hjälper till att rätta färgen med två, maximalt tre toner:

 • Citron eller apelsinjuice, essentiella oljor av citrusfrukter kan användas som ersättare, men det kommer att kosta mycket mer. Juice eller olja appliceras över hela längden i en halvtimme. Du kan upprepa var tredje timme, men inte mer än fyra gånger om dagen. Lättnar strängar, skapar effekten av ljusmarkering, men för mörka lockar är verktyget värdelöst;
 • Masken på basis av fettkräfta fuktar inte bara, men lyser också. Inga kontraindikationer;
 • Sköljning med starkt te eller kaffebrygga gör krullarna mörkare;
 • Tvättmedel - effektivt men farligt sätt. Alkali kan allvarligt skada hårstrukturen;
 • Salt och läsk (en tesked bordsalt i 10 matskedar soda), späd med vatten och applicera i fyrtio minuter under polyeten. Inte mer än två gånger i veckan;
 • Varm olivolja neutraliserar också färgpigment. Applicera över hela längden på en timme. Skölj med varmt vatten surgjort med äppeläger.

Är viktigt. Hårets struktur är individuell, så ett medel som har visat sig bra på vissa strängar kan vara helt värdelöst för andra. Allt lärs av en experimentell metod.

Hårväxt masker

Nikotinsyra accelererar tillväxten, gnugga in i rötterna i en vecka en gång om dagen. MEN! Ökar blodtrycket

Hur odlar du din naturliga hårfärg så fort som möjligt? Accelerera tillväxten med hjälp av näringsmässiga masker baserade på naturliga ingredienser. Vi erbjuder beprövade recept som har fått de mest positiva recensionerna.Nästa Artikel
Vad syns löss när det gäller människors vilja