Hur växer du hårfärgen: 8 tricks


Försöker man bli av med den irriterande färgen, och fungerar inte? Faktum är att ibland tillbaka till sin naturliga nyans av hår är ganska svårt. Och utsikterna att gå med vuxna rötter i flera långa månader kan skrämma någon skönhet bort från detta mål. Men trots svårigheterna kan du få tillbaka din hårfärg genom att undvika små förluster, och för det här finns det några knep som vi kommer att berätta om.

Gör en tvätt

Och för detta, vänd dig till proffs. Så du kommer mycket snabbare att bli av med "utomjordiska" pigment, men slutresultatet beror på färgens sammansättning, som du är van att använda. Tre procedurer är vanligtvis nog att få din hårfärg tillbaka. Förresten kan tvätten utföras oberoende, särskilt eftersom många märken producerar tvättkompositioner. Vi rekommenderar en tvätt från L'OREAL, Brelil, Vitality och Estel.

Observera att detta förfarande kan skada håret hårt. Det är därför det är bättre för henne att vända sig till proffs, som ibland kan till och med avhålla dig från det här steget, har underrättat vägar som är mindre traumatiska för hår.

Lär dig allt om modern färgteknik.

Du kommer säkert hitta ett sätt som passar dig för dina ändamål. Balayazh, ombra, omvänd ombra, stretching färger, repigmentation, Kalifornien höjdpunkter - allt detta kommer att hjälpa dig att dölja de återvunna rötterna och låtsas att det här är hur det var tänkt! Glöm inte att kontakta en beprövad mästare för att göra en riktigt högkvalitativ färgning.

Hur odlar du hårfärg: använd tonic

Ett bra sätt om omkroppade rötter är mörkare än färgat hår. Det är tillräckligt att använda tonic eller tonade schampo eftersom det tvättas bort, och människor runt omkring dig kommer inte märka någonting!

Glöm inte olja omslag

Ja, masker med varm olja är konstruerade för att återställa håret och ta hand om hårbotten. Men det här mycket trevliga förfarandet har en bieffekt, det tvättar bort färgämnet från håraxeln. Så det är dags att kombinera affärer med nöje! Gör masker med oliv, sesam, burdock, mandel eller till och med solrosolja en gång i veckan, och snart märker du att färgat hår har blivit mycket närmare den naturliga nyansen. För att göra detta, värm oljan i ett vattenbad och sprid det sedan över hela huvudet. Sätt på värmeskyddet och njut! Ju längre oljan stannar på håret desto bättre!

Hur odlar du hårfärg: använd honung med kanel

Ett annat alternativ för patienten. Masker med honung och kanel tvättar gradvis av färgen från håret, vilket innebär att skillnaden mellan rötterna och håret blir mindre märkbar. Dessutom är det ett utmärkt sätt att återställa håret efter frekvent färgning och rädda den från brittleness. Du behöver en matsked med kanel och två matskedar flytande honung. Blanda dem och applicera på fuktigt hår i 45 minuter.

Sura mjölkprodukter för att hjälpa dig!

Kefir, yoghurt och vassle leder till en snabb utmattning av färg, och med tillsats av honung går processen ännu snabbare. Det är nog att applicera kefir på vått hår i en timme en gång i veckan så att krullarna gradvis återgår till sin ursprungliga färg. Ett serum kan användas som sköljning efter schamponering. Glöm inte att det är bättre att skölja jästa mjölkprodukter med kallt vatten och med särskild vård. Annars kan du skrämma dem runt dig med lukten som kommer från ditt vackra huvud.

Hur odlar du hårfärg: vitaminiserar

Även om detta inte hjälper dig att bli av med den irriterande färgen, men det leder till ökad hårväxt. Så, du kan gradvis avskurna de färgade tipsen. För att mätta kroppen med viktiga spårämnen och vitaminer, inkludera i din diet mer färsk frukt och grönsaker och fisk. Du kan dricka vitaminkomplex som innehåller selen, magnesium och kalcium (tidigare rådfrågad läkare). Våldsam hårväxt du gav!

Var inte rädd för avgörande åtgärder.

Och gör en snygg kort frisyr! Nu finns det så många bra alternativ som till och med lägger till din femininitet. Det kardinala sättet att bli av med färgat hår har många fördelar. För det första löser du ditt huvudproblem samtidigt, för det andra ändrar du bilden, för det tredje får du friskt hår som är helt orörd av kemi!

© Artikel författare: Tatiana Ebel

Sätt att växa naturlig hårfärg efter färgning

Vi bestämde oss för att ändra bilden och misslyckades färgas? Nu var det ett problem: hur man växer håret snabbt efter färgning. Det finns många sätt att återgå till naturlig ton. Bland dem är radikala (kortklipp eller tvätt) eller skonsam (masker, naturliga färgämnen).

Vad bestämmer den naturliga hårfärgen

Hårets huvud innehåller 2 färgpigment:

 • melanin - mörk;
 • pheomelanin är rödaktigt.

Deras nummer är genetiskt bestämt. Asier dominerar melanin, så de är mestadels brunett. Invånarna i de norra länderna har lite av det, och pheomelanin är praktiskt taget frånvarande. Därför domineras dom av ljusbrunt, blont, vackert askhår.

Med ålder minskas syntesen av pigment, på grund av vad som verkar grå. Det händer ofta att ett barn är blont blondt, och efter 5 år ändras tonen och håret mörkar. Detta beror på att kroppen vid denna ålder börjar producera melanin. Under puberteten kan håret återigen ändra tonen.

Hur återställer du färg efter färgning

Det finns flera sätt att återställa hårets naturliga nyans. Det enklaste är att vänta tills strängarna växer. Metoden är lämplig för kvinnor som inte vill belasta hårkemin.

Växande naturlig hårfärg har fördelar: säkerhet och enkelhet. Men det kommer ta lite tid att göra en olycklig ton.

Hur mycket att växa? Processen är lång. I genomsnitt växer håret 1-1,5 cm per månad. För året är det 12-15 cm. Om du inte vill vänta länge och ställs in radikt kan du välja de metoder som beskrivs nedan.

I mörk eller svart

Det svåraste är att snabbt växa din naturliga hårfärg efter färgning i svart. Men ge inte upp. Lite tålamod, allt kommer att träna.

Prova dessa metoder.

 1. Kontakta salongen så att du tvätter hårfärgen. En frisör väljer en mild komposition.
 2. Om du är blond, målade i brunetten, kommer du troligen att tvätta håret flera gånger.

Den första proceduren utförs i stugan. Resten kan göras hemma med speciella schampon. Vissa verktyg hjälper till att tvätta färgpigmentet från håret. Dessa inkluderar:

 • naturlig honung;
 • en blandning av salt och läsk
 • kefir mask.

Efter tvättning behöver håret ökad fukt och näring.

Efter blekning eller ljusning

Det enklaste fallet, nästan enkelt. Det räcker att ge blekta hårrötter lite att växa, och sedan skapa en jämn övergång av färg från naturlig till färgad. Tekniken kallas ombre.

Om du är emot sådana förändringar i bilden kan du måla de blekta krönen med tonic, i färg så nära som möjligt till det naturliga. Du måste regelbundet genomföra förfarandet.

Efter att ha markerat

Streaked strands växer långsammare än bara färgas. Vänta tills håret växer - ingen väg ut. Stylister har kommit upp på flera sätt att återställa den ursprungliga tonen efter att ha markerat. Men du borde inte försöka återskapa dem hemma, eftersom det finns risk för att göra något fel. Då är det chockerande resultatet i form av violett, grönt, ljust rött hår inte uteslutet.

 1. Re-färgning. Färgen väljs så nära som möjligt till det naturliga. Fördelen är att övergången från återvunna rötter till färgat hår kommer att vara nästan omärkligt.
 2. Repigmentirovanie. Stylisten under proceduren später ut färgen med vatten för att minimera skadorna. Oxideraren tillsätts inte omedelbart. Håret ser mycket hälsosammare ut än med vanlig färgning.
 3. Målning i naturlig ton av enskilda strängar. Lång och hård metod, men det säkraste för håret. För det första är en tredjedel av hårfärgad, sedan ytterligare en tredjedel. Därefter närmar sig volymen av de behandlade krullarna 100%.

Moderna tekniker för snabb återställning av naturlig färg

I salonerna erbjuds 2 behandlingar.

 1. Betning. Tvätta pigmentet från håret med specialiserade medel. Förfarandet är dyrt. Om du väljer rätt läkemedel kan du göra det hemma.
 2. Missfärgning. En mycket aggressiv metod för att avlägsna pigment och skapa en bas för återgivning av naturlig ton. Resultatet gör det möjligt att snabbt växa håret i en ljusbrun eller röd färg efter färgning, men om felaktigt utförts kan resultatet bli oväntat.

Se bilder före och omedelbart efter.

Tvätta oönskade skuggan i frisören

Det finns två typer: ytlig och djup. Den andra ger ett bra resultat, men innehåller mycket oxidationsmedel. Den tillämpas endast av proffs, strängt justerar proportionerna av drogen, för att inte skada.

Ytan tvättar är sparsamma. De används oftare för att neutralisera ljus nyanser och färger, till exempel en naturlig blond.

Hur man snabbt växer hårfärgen - rekommendationer

Varje tjej väljer den metod som hon kämpar för sin naturliga ton. Men det finns allmänna rekommendationer. De, enligt recensioner, bör inte försummas om det är beslutat att växa hårfärgen ut ur blondin.

 1. Shampoos välja keratininnehållande. De gör krullar starka, friska efter att ha markerat, läka dem.
 2. Masker är mest effektiva oljor. De verkar direkt på folliklarna, varför håret växer snabbare, återställer färg. Maskerar minst 1 gång per vecka.
 3. Om du använder vårdflaskor (proteinbaserade hälsoprodukter), applicera dem utan avbrott i mer än 3 veckor.
 4. Det är möjligt att stimulera tillväxten med speciella kamar - el eller laser. De verkar på huden med impulser och aktiverar glödlamporna.
 5. Daglig huvudmassage hjälper till att påskynda tillväxten av strängarna i din färg.

Masker med naturliga produkter

Mycket effektiv, särskilt med tillsats av peppar, senap. Maskernas komponenter har en uppvärmningseffekt, stimulerar blodflödet till rötterna, försörjer dem med näringsämnen och syre, återställer sin egen färg.

Mask med peppar, komponenter:

 • 4 tsk. vit lera;
 • 2 tsk. kanelpulver;
 • 1 g rödpeppar.

Beredning och applicering av masken.

 1. Lös upp lera med varmt vatten, blanda med peppar och kanel.
 2. Blötlägg masken på håret i 15 till 30 minuter.
 3. Gör 1 gång per vecka kurs 2 månader.

Mask med senap, komponenter:

 • 2 msk. l. pulver;
 • 2 tsk. socker;
 • äggula;
 • 2 msk. l. castor eller burdock olja.

Förberedelse och applicering av hårmaskor.

 1. Lös upp pulvret i 2 msk. l. vatten.
 2. Lägg resten av ingredienserna i masken, blanda.
 3. Applicera under polyeten i 30 - 40 minuter.
 4. För en mask för torra strängar, minska mängden socker med hälften och öka oljorna.

Smörgåsar

Ge djupt rengöring, fuktgivande hår, leverera syre, aminosyror, vitaminer, mineraler. Masker med olja stimulerar blodcirkulationen, normaliserar funktionen hos talgkörtlarna. Roten, och därmed själva håret, deras naturliga ton, läka.

Masker görs enkelt.

 1. Medel appliceras på hår.
 2. Det maskerade huvudet är inslaget i något varmt.
 3. Åldrat från 20 minuter till en timme.
 4. Masken tvättas i tre steg: först med ljummet vatten, sedan schampo, sköljt med vatten surgjord med citron eller äppelcidervinäger.

Prova smörlindning.

 1. Olive. För masker 4-5 st. l. värms och används.
 2. Tea Tree. 50 g växtbaserad blandning (blommor av klöver, nässla, Johannesört), häll hälften av flaskan olja, insistera varm i 10 dagar. Stam och använd en oljemask.
 3. Castor. För att förbereda masken blandas flaskan med 10 ml vitamin D, 1 msk. l. honung, citronsaft, äggula.

Använd tonic

Många tjejer, för att växa hår från ljus till dramatiskt svart färg på trådarna, föredrar tonik. han:

 1. Det har en sparsam effekt, förstör inte det naturliga pigmentet.
 2. Tränger inte djupt in i hårstrukturen.
 3. Omhändertas omsorgsfullt. Naturliga ämnen lägger till glans, fuktar, gör trådarna lydiga, silkeslen.
 4. Producerar en instabil effekt. Tonen tvättas av gradvis, över 2 veckor. Detta möjliggör korrigering vid otillfredsställande resultat.

Arbetet kommer att behöva:

 • vatten;
 • tinting balm;
 • kamma;
 • handskar;
 • plast- eller glasbehållare;
 • schampo;
 • borste;
 • en handduk.
 1. Kamma ditt hår, använd handskar.
 2. Torka tonik med vatten i en behållare (proportionerna anges på röret med agenten).
 3. Fukta trådarna, använd kompositionen med en borste från avskiljningen till mitten och nedåt.
 4. Skydda med en handduk.
 5. Skölj med schampo efter 15 till 20 minuter.

Vissa använder tonik så. Lägg några droppar av produkten till ett vanligt schampo och tvätta håret. Samtidigt är intensiteten av färgning och ton mindre uttalad och inte så resistent.

Experimentera med en kort hårklippning

Ett bra sätt att påskynda processen med att växa naturligt hår. Ju längre krullarna är, desto längre måste de vänta tills de växer. Och korta strängar växer snabbare.

Det finns många snygga frisyrer att välja mellan, utan att behöva använda färg varje månad för att jämna ut tonen.

Hur man äter för att växa och återställa naturligt hår

Berika din kost med vitaminer och mikrodelar.

 1. B: Havregryn, nötter, bovete, pommes frites, fjäderfä, lever, fisk, nötkött, aprikoser, bananer.
 2. A: pumpa, morötter, persikor, vattenmelon, druvor, fiskolja, kesost, ost, mjölk.
 3. E: mandel, vegetabiliska oljor, spannmål, jordnötter.
 4. Med: citrus, kål, gröna, vildrosa, havtorn, jordgubbar, tomater, svarta vinbär.
 5. Järn: Tang, kalvlever, bryggerjäst, äggula.
 6. Svavel: vitlök, lever, fisk.
 7. Silikon: spannmål.
 8. Koppar och zink: valnötter, räkor, bönor.
 9. Molybden: ärter, njurar, lever.

För att fukta krullarna inifrån, drick 1,5-2 liter vatten per dag. Det närmar huden med fukt, förhindrar torrhet, förlust, åldrande.

Tips för att odla ditt hår efter färgning

 1. Beslutade att återvända den naturliga färgen? Glöm hårets ton i minst sex månader. Det tar ungefär lika mycket tid för färgen att tvätta och krulla tillräckligt med industrin. Ja, det är svårt, men tänker på det varje dag, du kommer inte rädda situationen.
 2. Måla trådarna 2 toner mörkare än din naturliga nyans. Med tiden tvättas färgen och färgen är inriktad.
 3. Få hjälp av en väns hjälp. I ögonblick när du vill ändra bilden kommer den här personen påminna dig om ditt mål.
 4. Utrusta tips minst 1 gång om 3 månader. De snittiga ändarna går upp, och du måste skära mer senare.
 5. Nutrition - en av höjdpunkterna. Om du inte kan balansera kosten, köpa vitaminer, till exempel Perfectil eller Complevit.

Om du gillar det - dela med vänner:

Jag har blivit hårväxt i 1 år redan?

Hej min kära! Jag bestämde mig här för att det är värt att göra ett separat inlägg om hur jag växer min egen färg, och i själva verket har 13 månader gått, det kan jag säkert säga - mer än ett år! Hur stod du där? - Jag känner inte mig själv)))

Redan i färd med att odla din färg.

i färd med att odla din färg.

14 februari 2017, jag sist färgade mitt hår. Tja, för att inte träffa samma dag av älskare och det kommande bröllopsdagen med återvunna rötter?!
Förra gången jag njöt av tjockleken och densiteten hos nymålat hår, åh, hur vacker är den här effekten!

Jag älskar mitt hår här:

Den här gången gick inte vägen för "den sammanslagna" av den målade längden utan att tvättas. Tack för det mjuka färgen. - Han började glida av längden så smidigt att även jag personligen, även under solljus, inte kan säga med precision där det färgade håret slutar och var börjar min färg?

?Varför slutade jag att färga mitt hår?

Anledningen till detta är nog inte ens en så stark önskan om naturlighet, utan ett praktiskt besvär.
Jag målar mig alltid. I salongen kostar det 5-7 tusen och det förstör allt roligt. Och med Lera-födelsen blev det obehagligt att färga håret varje månad.
Först förstod jag corny att jag inte ville göra det själv. Bara ingen styrka. Jag hade tid, men jag kunde inte få mig att röra färgen och starta proceduren. Även utgifterna 7 tusen i salongen verkade mindre obehagliga än att måla dig själv. - Lyckligtvis eller inte - 7 tusen för detta var inte)))

Det andra ögonblicket, när jag fortfarande tvingade mig att måla mig själv, när det fanns styrkor, av någon anledning sammanföll det alltid med att Lera var nära. Och i ungefär en timme kunde jag inte ta henne i mina armar, för jag hade färg på mig, och jag skulle ha uthärdat allt, men av en eller annan anledning sammanföll det alltid med hennes gråt, som ingen kunde klara av...

Under lång tid erkände jag inte för mig själv att jag verkligen inte skulle färga mitt hår längre. Det verkade mig som om du säger det högt kommer du säkert att falla igenom. Men efter ca 6 månader trodde jag plötsligt att jag gillar färgen, känner mig bekväm med honom och känner mig verkligen inte som målning.

?Hur förändrade kvaliteten? Hårtjocklek

Först bytte jag till en mycket, mycket mild hårtvätt för att minska pigmentens frekvens och styrka. Jag visste att så snart håret förlorade lejonets andel av färg skulle det bli fruktansvärt tunt, väldigt skört och allmänt orubbligt. Och jag råder alltid andra i sådana situationer - gör glas! Det här är en bra väg ut ur situationen, men som du redan har läst ovan var det varken styrkan eller önskan att göra det på ditt hår.

Jag måste säga att detta stadium, när jag försökte minska tvättfrekvensen och göra det mjukare, blev verkligen ett bra och rätt beslut.

1. I min omsorg fanns seboregulatoriska ampuller för att minska fet hud.
2. Torka schampo för att fördröja tvättdagen i 1-2 dagar.
3. En mild schampo utan sls eller tvättning, som jag också praktiserat under lång tid.

Och från tvätt varje dag bytte jag till tvätt 1 gång på 4 dagar. Och mycket, väldigt lång tid, blev jag förvånad över att notera att det verkligen inte var en stark uttining av håret.

Det håret blev mycket tunt, jag märkte bara när Lera var ungefär ett år gammal. Jag rörde på svansen och kunde inte förstå om jag äntligen märkte konsekvenserna av postpartumförlust från 2-4 (5) månader efter födseln, eller om det berodde på icke-kretösa men märkbara droppar på bakgrunden av GW som upprepades 2 gånger i månaden när jag inte hade tonics att falla ut i vården, sköljde färgen kritiskt starkt... - Men jag rörde min svans och det blev bara Sad!
Så att du förstår graden av sorg: Jag hade en 9 cm hårkrets före graviditeten, 10 cm i slutet av graviditeten och ungefär ett år efter födseln - 7 cm! - Och jag går lite framåt och säger att jag nyligen glasade och tjockleken var 8 cm. - Så den tvättbara färgen från det tidigare mångafärgade håret tar mycket mycket volymen.

?Hår sårbarhet

Här väntade jag på en stor överraskning. Jag förväntade mig mer brittleness. Men i själva verket, med välvårdad vård, kom mitt hår till liv när det gäller mjukhet och elasticitet. Någonstans i 4-5 månader efter färgning, jag bara rörde dem efter balm och kunde inte tro att jag brukade uppnå sådan mjukhet på ett mycket mångsidigt sätt, men nu tvättade jag bara mitt hår. Hårets bräcklighet är mycket minskat, du kan säga att det gick helt och hållet bort.

Här, till exempel på bilden, var den sista hårklippningen för 7 månader sedan, och skärmens densitet är bättre än efter 6 månaders raster med regelbunden färgning.

Här har naturligtvis vården förändrats. Om under färgning lutade jag starkare på keratin, proteiner. Nu främst på hyaluron och andra fuktighetsgivare.

?Glitter hår.

Mina vuxna rötter glitter naturligtvis utmärkt. Och alla produkter i vården förbättrar bara sin glans, som helt enkelt bleknar bort vid den tidigare målade längden. Att göra den omärkta längden skiner är hårdare.

?Hårfärg

Den mest ömma färgen har blivit nu - i det andra året av att växa upp. Och jag tror att jag förmodligen kommer att göra något med det och kommer definitivt att dela med dig.

?Stapling.

Håret har blivit mindre hanterbart i styling. Värre håll en rak form, när rätningen är mindre fördelaktig än när de målades. Men krullarna curl sig och ganska vackert (i bilden ovan - det här är ett naturligt utseende av hår utan styling)

?Vill jag färga håret igen?

Bara en tanke skämmer mig i allt detta, mer än ett år måste passera, så att håret igen blir inte bara värre, men bättre än det var förut. Här har ett år redan gått, det verkar åtminstone två år. - Och hur kommer det att vara synd att gå i 3 år med inte det bästa håret, så att det efter 3 år plötsligt kommer att färga det igen. Generellt ärligt - jag vet inte. Hittills, för nästa år kommer jag inte att röra dem exakt, men jag börjar snart tona färgade längder!

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

På 30 år växte igen sin färg

Hej tjejer! Jag bestämde mig för att dela min erfarenhet av växande hår. Mitt hår är rakt, tunt, ljust, fet på rötterna. Detta är mitt andra försök att växa min färg. Första gången hon bröt och färgade hennes blonda hår, gjorde en hårklippning, så verkade jag att jag på något sätt var grå, och i allmänhet var det bättre för mig vit (det var bättre att sola). Naturligtvis kände jag mig väldigt ledsen för att mitt hår skulle tunna...

Hej tjejer! Jag bestämde mig för att dela min erfarenhet av växande hår. Mitt hår är rakt, tunt, ljust, fet på rötterna. Detta är mitt andra försök att växa min färg. Första gången hon bröt och färgade hennes blonda hår, gjorde en hårklippning, så verkade det som om jag var grå och i allmänhet var det bättre för mig att vara vit (det var bättre att sola). Jag kände mig naturligtvis mycket ledsen för håret som hade blivit tunnare från konstant styling i alla riktningar)

Och igen bestämde jag mig för att växa min färg!

Min dröm var att växa hår som inte skulle behöva stylas så att de ser vackra ut, blir tunga och mättade

För nuvarande längd tog det mig 1,7 år. Från december 2014 berör jag inte en hårtork, jag har bara inte en likriktare. Jag gör inte hemlagade masker som senap kejsarehonung och så vidare. Jag köper inte billiga shampoo och masker (de ger mig ingen glans eller näring) och du vet också hur kul det är att passera genom hela denna arsenal i en stormarknad. Medan jag inte växte min färg, skar jag inte mina smällar varje månad. Trim tipsen en gång för hela tiden - på födelsedagen.

Mitt hår varannan dag på kvällen. Genom tvättning applicerar jag olja i 1,5 timmar innan tvätt, min favorit är druvfröolja.

Genom försök och fel fann jag min omsorg - det här är Matrix.

Biolage Fiberstrong shampoo är älskat av mig och kommer inte att ersättas av antingen Kerostaz eller Loreal eller andra (vilket kostar och engagerar mig på grund av dess effekt och pris) För mitt hår är det en stor skillnad hur man tvättar dem med schampo!

Jag använder balm Biolage-effekt från masker super!

När hon inte uppmärksammade vitt hår såg hon hur de uppförde sig från sina medel.

Allting behövs inte för mitt hår, men jag upprepar att jag lärde dem att inte starta en hårtork från början av växandet. Växa normalt för idag längden på 25 cm från toppen.

Och mer viktiga punkter för mig: Jag dricker vatten, jag dricker kalcium i 2 månader i rad, jag dricker Vitrum som vanligt, jag gör inte sötnos (eclairs räknas inte), men köttdrinkar - jag äter kött varje dag, stuvad med morötter och lökar (nötkött eller fläsk ), på morgonen dricker jag linfröolja och äter rullat havre eller bovete. Hon hittade sin herre som förstår mig och hjälpte mig att inte bryta.

Den 13 augusti bestämde jag mig för att skära av vit släp, eftersom jag var väldigt trött på den här bilden. Jag var väldigt rädd att det inte fanns tillräckligt med längd för en normal Kare, men befälhavaren rådde mig att skära av resterna i 2-4 månader.

Väl välj så. Glad som en elefant. Och då kommer bara tiden att hjälpa igen!

Tipsa tjejer, så snart du har möjlighet att ta bort allt ditt tuggummi och hårnålar, oavsett vad de var ofarliga och gör en ljus massage på huvudet, vakna glödlamporna. (Men massage kan ge fetthet)

Hur växer du hårfärgen

Om du vill återvända den naturliga, ursprungliga färgen av färgat hår, bör du följa vissa regler. Vårt råd kommer att svara på frågan "hur man odlar hårfärg?" Och gör det snabbt, med minimal förlust.

Vad ska man göra om man behöver återvända från naturlig färg?

Ofta kommer tjejer och kvinnor att inse sin naturliga skönhet i en tid då håret och omgivningen "används" till en viss färgton på dina lockar. Vad gör du om du vill överge färgningen, men vill inte förlora det presenterbara utseendet? Hur växer du hårfärgen? Här är några tips för att eliminera sådana olägenheter.

Hur odlar man naturlig hårfärg:

Ha tålamod om du har långt hår, och du vill inte dela med sådana krullar.
Använd schampo som ger nyans till färgat hår (det viktigaste är att välja önskad färg så nära din som möjligt).
Använd hårband för att täcka de växande rötterna ett tag. Också för denna roll passar halsdukar och huvudband, som täcker så mycket som möjligt hårområdet och deras rötter.
Har du bestämt dig för att inte använda färgämnen? Då bör du tillgripa smarta metoder för styling ditt hår, vilket kommer att gömma alla obehagliga stunder. Placera varje dag så att rötterna inte är synliga (eller inte för synliga). Recensioner på kvinnors forum anger populariteten för denna metod för maskering av växande rötter.

Var noga med att använda medel för att växa och stärka håret.
Du bör inte bära rakt hår, även om det verkligen passar dig. Rötterna ses mycket bättre i detta fall.
Bär inte flätor, afrikanska, uzbekiska, ryska - de kommer lika att avslöja ditt problem som du vill gömma från alla.
Massage hårrödorna genom att kamma den med en mjuk borste, speciellt utformad för hårvård, två gånger om dagen: på morgonen och på kvällen. Denna process är extremt användbar eftersom den ökar blodflödet och fördelaktiga ämnen i hårbotten.

Ersätt heta, traumatiska krullar som krullar på de bra gamla hårkrullarna.
Använd aktivt produkter som stimulerar hårets tillväxt. Dessa inkluderar fabriksmaskar och schampon, hemlagade produkter (masker).
Ät mer mat som levererar kalcium till kroppen (kefir, gröna bönor, mjölk, stallost, noggrant krossade äggskal, hydrerade med citronsaft), kalcinerade vitaminer från apoteket. Då kommer håret att gå in i "snabbväxeläget".

Frågan på frisören

Om ditt utseende inte inspirerar alls, men snarare uppstår, målar krullarna i den färg som ligger närmast din naturliga färg, då gränsen blir mindre märkbar. Du kan se en grön eller blåaktig nyans efter blondning. Varför händer detta? Håret förlorade helt enkelt sina pigment, vilket gav färg (färgpigment) efter många fläckar. Hur växer du hårfärgen från en blondin? För att lösa denna svåra fråga måste du återigen gå till en frisör eller skönhetssalong för repigmentering.

Detta enkla förfarande utförs genom att färga dina strängar i önskad färg som bäst passar din naturliga, men med tillsats av vatten i proportioner som endast en erfaren frisör kan bestämma. Vid utförandet av denna procedur tillsätts oxidationsmedlet endast efter trettio minuter, så dess effekt blir mycket mer försiktig.

Vid färgning i en mörkare färg än din naturliga färg borde du försöka göra starka höjdpunkter med en gradvis ökning av de klarade krökarna. Om ditt hår tål ett lätt färgämne, som du behöver lära av en mästare frisör, som du litar på, försök att återställa din naturliga färg i salongen.

Hur odlar du hårfärg från blondiner och brunetter? Det finns ett alternativ att göra den så kallade sträckningen av färg. Vad betyder detta? Frisören, som redan känner till funktionerna i hårets struktur, gör valet av de mest liknar den naturliga och artificiella tonen i strängarna och producerar färgning på ett mjukt sätt.

Ett annat alternativ som hjälper till att växa hårfärgen så snabbt som möjligt är att regelbundet avbryta sina tips. Således kommer du att "döda" två fåglar med en sten: förhindra bräcklighet, tvärsnitt och snabbt bli av med naturliga färgade delar. Även om det mest radikala sättet att lösa problemet kommer att vara en hårklippning, helt eller delvis skärning av onödiga strängar redan.

Masker för att förbättra regenerering och tillväxt

Förbereda en sådan wellness mask, ta burdock oljan med tillsats av röd paprika, gnugga i handflatorna. Det är bara att applicera lösningen på håret. För att få en "växthus" -effekt, var noga med att sätta på toppen av huvudet med den applicerade oljan i en varm terryhandduk, tidigare förpackad med cellofan. Då kommer masken att fungera inom en snar framtid och dess effekt blir så positiv som möjligt. Det tar en timme att hålla en sådan brinnande lösning på huvudet. Ta sedan bort handduken och cellofan, tvätta av den applicerade blandningen med varmt vatten. Det är lämpligt att inte använda några speciella kemikalier, inklusive schampon.

Försök att "tvätta" den färg som tidigare absorberades av krullarna med olja, som tjejerna råder i sina svar (tvättmasken kan inte hjälpa blondinen). Det läker och förstärker också ditt uttömda hår. Vad ska man göra? Det är möjligt att gå till en frisör till en redan känd specialist, men ytterligare kemiska manipuleringar skadar ofta håret försvagat genom permanent färgning. Kom ihåg följande: Applicera olivolja två, och helst tre gånger i veckan. Applicera det på hårbotten och gnugga det. Överdriv inte det så att det inte finns några problem med den efterföljande tvätten av en hemgjord hårmask. I den här metoden är det bra att det finns en dubbel effekt: borttagning av färg och återvinning av lock.

Denna mask är lämplig för de tjejer och kvinnor som har tillräckligt med tålamod och kastanj eller annan mörk färg. Ta lika delar av citronsaft (helst färskpressad) och vegetabilisk olja (olivolja), blanda. Sprid över hela huvudet, lämna i två till tre timmar. Effekten är inte så snabb. Du måste göra denna rehabilitering två eller tre gånger i månaden. Endast med noggrannhet som visas av din del kommer effekten att märkas efter en tid.

Behöver ta burk, linfrö, olivolja och blanda dem i lika stora proportioner. Det är tillåtet att tillsätta ricinolja eller solrosolja i avsaknad av ett annat alternativ. Denna mask kommer att bevara och öka hårets hälsa och skönhet, hjälper till att återställa rötterna snabbare. Håll en timme eller längre på huvudet tills du blir trött.

Blanda en kopp fettkaka med en sked flytande honung. Efter att ha förberett en homogen lösning, applicera den på skadat hår, inte glömma att fördela lösningen över hela längden. Efter att ha väntat en timme skölj med din favorit shampoo.

Om du följer rekommendationerna om användningen av denna folkmedicin, kommer du inte att plågas av frågan "Hur man odlar naturlig hårfärg?".

Konstigt som det kan låta, släpper vanliga tjär tjära från färgämnen pigment. Applicera på huvudet, ha tvättat bort tidigare på hela ytan. Efter detta förfarande luktar locken inte riktigt bra, men det ska inte skrämma dig. Efter proceduren tvätta håret med varmt vatten och använd den vanliga mängden schampo.

♡ Hur börjar man växa hår? Från blond till naturlig färg. Min hårhistoria är hur den har förändrats under tre år, vad har jag kommit till? Hur man undviker misstag i vården? Много + Många foton

Idag bestämde jag mig för att berätta om min hårhistoria, det är tillräckligt länge, men jag ska försöka skriva allt klart, utan vatten
Låt oss komma igång.

♡ Hur börjar man växa hår?
Var började jag

Ett litet förord ​​för att vara medveten om hur allt började
Jag har alltid haft långt hår, sedan barndomen min mor flätade olika frisyrer för mig, tvättade mitt hår och kammade det, tills omkring den 8: e nio graderna tvättade jag mitt hår med ett schampo, utan att använda balm, och jag hörde inte om masker. Och det som är mest intressant, med håret var allt bara vackert, de skenade med hälsa, glänsade, lätt kammade, föll inte ut.

Men ungdom är åldern att leta efter mig själv, experiment, jag vill se ny, och jag var inget undantag. Jag ville, ville bara passionerat bli blondin!
Vad för mig visade det sig och du kommer att läsa i det här inlägget.

I klass 8 gjorde jag min första framträdande i livet. Mitt hår på den tiden var fortfarande lång, naturligt blont i färg, och min mamma gjorde den första belysningen - liksom den andra och tredje, den billigaste färgningen för att lyfta fram, vilket vi då trodde, nu kan vi bara gissa. Men det käraste håret har inte lidit, men det är för tillfället. Redan vid 9: e klassen ville jag ha en jämn blond hårfärg, jag valde färggarnier "sandblonde".

Min mamma målade mig också på det strimmiga håret, jag tror att du kan föreställa dig vad som hände, där rötterna odlades, började håret bli rött. Jo, jag tyckte verkligen inte om det, efter 2-3 dagar efter färgning tog jag det återstående färgämnet för att markera och gjorde en vit strand över den. Mitt stackars hår, nu förstår jag det, då kunde jag fortfarande inte se. Men experimenten slutade inte där, jag ville ha en stege. färgen var fortfarande långt ifrån rak, håret var rakt och kunde odlas, men stegen var den sista droppen. Jag ville ha en stege för långt hår, men frisören förstod mig inte. Därför skar jag min hårlängd och sedan såg jag hur jag började strimla det återstående håret, snabbt skiftande sax - jag hade inte tid att se mitt hår falla ner på golvet.

Skräckhistoria till sin gud! Men i spegeln, och jag såg caret, tyckte jag om det! Åh, de tonåringarna. När jag kom hem öppnade min mamma sin mun och kunde länge inte stänga den, från vad jag hade gjort med mitt långa hår. Men jag gillade allt. Sant, inte för länge. Efter ett halvår började jag märka att mina ändar började bryta, ändarna oundvikligen splittrade, mitt hår började falla av strängar när jag hade en hårklippning, jag trodde att om jag ville, skulle jag snabbt växa mitt hår tillbaka, men det var inte där.

Efter det, genom hela högskolan, försökte jag växa längd, jag färgade mitt hår om ett par gånger, kanske 3-4, jag kommer inte ihåg exakt, och jag förstod inte hur de kunde bli en visp efter ett par färgämnen, förresten min mamma färgar håret blond hela mitt liv, och hon har ett gott skick, förmodligen är mitt hår inte i henne
Jag kunde inte växa mitt hår, mitt hår växte förstås, men från det faktum att ändarna bröt och föll bort, var det ingen märkbar tillväxt. Tanken kröp in i mitt huvud att jag var avsedd att ha kort hår.

Vändpunkten var just mitt hårs tillstånd, jag kommer att beskriva det, jag tvättade mitt huvud, applicerade en balm (vid den tiden började jag använda dem), håret torkades naturligt och förvandlades till en stor trassig fläck. Jag visste inte vad jag skulle göra med det, för att vara ärlig, ibland ville jag bara ta en sax och skära dessa entanglar, för utan några negativa och ibland tårar kunde jag inte riva mitt hår efter att tvätten inte fungerade alls, efter kamning såg de ut som en näbb eller en kvast. Håret var tomt inuti, så jag tog med dem.

Jag tänkte inte ens på icke-rester på den tiden. Det var så klart att jag efter tvätten bara väntade på att håret torkades ut, delade dem i 2 delar och krullade på mjuka krullare och avskedade det och gick utan att kamma det eftersom - medan jag kammade jag ut så mycket hår, bara skrotar att jag Det var läskigt att röra på dem, jag var rädd för att bli skallig. när mitt hår var i ett sådant tillstånd, hittade jag en grupp shkv, en hårgrupp som hade gått in på att inte titta på vackra bilder av långt, välskötta, glänsande hår, padden, avund började kväva mig. Jag tittade på mina bitar och slutar, jag förbannade det ögonblick då jag började färga / markera mitt hår och det ögonblicket när jag gick till frisören med tanken på att göra en stege. Mina tankar började krypa in i mitt huvud om att växa min hårfärg, men det tyckte jag inte om, hela tiden - jag trodde att det var muskulöst, grått, oskränkt - och hur kan du ens gå med det och känna dig trygg?

Och ja, jag brukar vara blond, blond, jag hämtade min smink för att matcha hårets färg, jag kände mig som en blondin, jag tyckte om det.

Jag hittade ett recept på en lök hårmask, på den tiden skrattade jag fortfarande hemma masker och hårkräm, tänkte jag vid den tiden. Det som ges av naturen är det som inte kommer att smittas - här är det min hårfilosofi, men med detta kan man argumentera. på vissa sätt håller jag fortfarande med den här frasen, eftersom jag naturligtvis hade gott hår tills jag förstörde dem och dödade dem med egna händer. Jag satte sig, tänkte jag, och en strålande idé kom in i mitt huvud, jag skulle försöka återvända mitt hår till sitt tidigare utseende, jag hade bra hår, så varför går jag med en kvast på huvudet? Mitt hår passade mig inte vid den tiden, även om jag kunde få dem till en gudomlig form med curlers, kostade det mig att gå ut, det här ljuset flög i alla riktningar, jag var väldigt obehagligt med sådant hår på mitt huvud att leva, det kan tyckas roligt - men det är det. Jag hittade lökmask och Internet, skrivit ut sitt recept och i januari 2013 började jag från början av året göra en lökmask för rötterna. Jag tänker på maskerna som jag försökte i framtiden, jag ska skriva separata inlägg

Mitt hår såg ut så här när jag började grooming.

Efter lökmasken användes senapsmasken, liksom oljor - ricinus, persika burdock, törst. Jag tror att min avgång var starten på hans bildande, men han var långt ifrån idealisk. Jag har inte hittat mitt perfekta schampo eller en perfekt mask vid den tiden, jag läste en massa recensioner och jag ville försöka allt, jag blev mycket snabb och blev en hårkarl snabbt, utan att ens märka det, köpa allt med nya medel såg jag de första resultaten På mitt hår började de kamma, jag säger inte att det är enkelt - men för mig var det ett resultat, det betyder masker - jag jobbar och det här är inte bara dumt råd.

Min början på håret maniacs är inköp av medel där den tiden jag fortfarande inte förstod.

Jag började med detta:


Och ja, som du kan se, det här är en trasig mardröm.


Jag hade samma besvärliga stege.

Och det här är mitt första mellanresultat, det var ingen gräns för min glädje då.

♡ Hur man undviker vårdfel om du bestämmer dig för att växa ditt hår?
Vad gjorde jag igen? Jag kom till dessa tips i tre år att gå, men jag kommer att beskriva dem omedelbart och täcka dem helt.
♡ Först och främst bestämde jag mig för att mitt hår var bortskämd av en hårtork och varmluft. Vid den tiden brände jag mitt porösa, torra blonda hår, efter varje tvätt, nådigt och hårtork, jag gav upp hårtorken, det var lätt, jag flyttade bara från mina föräldrar vid den tiden, hårtorket var bara från min mamma, jag köpte inte mig själv Jag förstod det, du vill ha det eller inte - sushi hår på ett naturligt sätt, i början var det ovanligt för mig när våta strängar var utspridda över mina axlar på en handduk. Men sedan började mitt hår torka omärkligt för mig, efter att ha tvättat, gjorde jag en turban på huvudet ur en handduk, gick sålunda i ca 15 minuter, tog sedan av och började kamma, jag vet att vått hår inte bör kammas kategoriskt! Jag kammade vått hår, fortsätt att göra det till denna dag, eftersom ibland blir mitt hår förvirrat efter olämpliga medel även nu. Snart har jag helt förlorat vanan hos en hårtork, för närvarande använder jag inte alls.

♡ Inkludering av outplånliga produkter i din vård. Först var dessa massmarknadssprayer, som Gliss Kur, L'OREAL ELSEVE, men senare blev de till Kapus, ett professionellt varumärke. Sedan började jag använda silikonoljor, min favorit till denna dag är Garnier Fruktis Elixir Transfiguration-olja - det förvandlar verkligen tipsets utseende, och självklart kan inte silikoner läka hår, utan bara ge yttre glans och chafing, och det här är ett ämne för ett separat inlägg. Men mitt hår med dem slutade nästan nästan falla av, bryta ner och titta mycket bättre på utsidan.

♡ Då, naturligtvis, ett lika viktigt steg - byter kammen, jag tittade på dem och gasped, de var alla i en hemsk tillstånd, våra kamar påverkar helt vårt hårförhållande, tittar på kammarna, om du har trasiga ändar? Kanske är det en hårborste? ganska möjligt. Jag kastade bort de dåliga kammen, köpte en träkam och en kam med naturliga borst, just nu lever den i gott skick och jag använder den. Komba mitt firma Deval.

♡ Olja är min kärlek i hårvård. Jag tillämpar dem nästan från början av hårvård och jag använder dem fortfarande idag, och låt många säga att håret inte kan återställas, jag kommer överens om någonting som dödats i papperskorgen inte kan, de kan bara klippas, men - så att resten håret har inte förändrats, det är nöjda med det friska utseendet. De behöver näring och fuktas, särskilt på sommaren, när solen brinner ute och på vintern - när vi har hattar, uppvärmning och ett hav av andra nyanser. Jag kommer att vara uppmärksam på vintern och det kommer jag att säga - många flickor på vintern släpper håret från under jackorna, det är så vackert. - Jag syndade också, men efter att ha läst många artiklar vill jag säga - så dödar du ditt hår snabbt, vinden är kall för håret, Behöver du skönhetshår i kylan till ett sådant pris? Det gör jag inte. Jag lägger alltid mitt hår under min jacka, min huva och inte klagar, mitt hår är skyddat. Var uppmärksam på denna nyans.

♡ Jag började köpa oljor i stora mängder, allt började från burk och castero från apoteket, då för första gången jag beställde smör (fasta oljor) som kokos och kakao, producerade dessa oljor inte en furore på mitt hår, det var svårt att tvätta dem, mitt hår blev snabbt smutsig efter sådana masker, men - jag sa inte att det fanns någon olja, jag trodde att jag hade köpt ett dåligt oljebolag, och precis som det skulle andra tjejer inte berömma oljor - jag misstog inte.

Efter att ha köpt fallskärmolja-kokosnöt förstördes mina tvivel om effektiviteten hos oljemaskiner, mitt hår efter denna oljeskön, blev mättad, fuktad och elastisk, de var inte så efter balm och hemmasker, min olja började kokosnöt kärlek. För närvarande har jag provat många kokosoljor, och jag blev fascinerad av oljorna La Taranguel, som jag köpte på en indisk mässa. Min favorit är arganolja, druvfröolja och palmolja.
Mest av allt, den gelatinösa lamineringen, som gör håret bara otroligt vackert i en applikation, har sjunkit in i min själ från hemlagade masker. Jag gör det i 1,5 år med kurser.

Lista över masker som hjälpte mig

 • Mask med peppartinktur för hårväxt.
 • Mask "ryska fält" med röd peppar för hårväxt.
 • Mask med lökjuice.
 • Mask med aloe juice.
 • Mask med majonnäs (hemma eller köpt)
 • Mask med äggula. Mask med jäst.
 • Maskelaminering hårgelatin.
 • Mask med kardborreolja.

Vägran att blåsa, använda olja och andra hushållsmaskar, byta kammen och göra silikonvårdsprodukter gav mig det faktum att mitt hår började öka i längden, men tydligen var de så bortskämda att de växte ända ändå i min omsorg många intressanta inköpsmedel uppstod, jag började försöka ekologiska masker, jag köpte nya schampon, balm, masker, men mitt hår bröts fortfarande, så vad var problemet? I färgen.

Jag var tvungen att ge upp färg, och jag var så van att vara blondin, jag hade val - antingen det vackra håret i min inhemska färg eller blondens råttans svans, såklart kan många kanske vara oense och säga om de var färgade och tonade hår och använde en professionell det skulle inte vara något problem alls, men! För mitt fina hår är färgen alldeles skadlig, särskilt blond, bestämde jag mig för att inte riskera det och glömma blond. Det var inte lätt för mig, jag ville färgas eller färgas, vilket jag faktiskt gjorde trots allt 2 gånger efter håråterställning nästan till slutet, vilket jag ångrar mycket. Detta bevisade min teori, mitt hårfärg är kontraindicerat.

Jag vägrade att markera och måla i ett år - mitt hår berättade för mig och gladde mig med glans och en minskning av brittleness, men bara graven skulle fixa bröstbenet. Och i maj 2014 gick jag för att lyfta fram, jag bestämde mig för att göra det i salongen. Vid den tiden var mitt hår halvfärgat, det var dags att trimma tipsen, jag hade sett tillräckligt med program för att markera, och där flickan var väldigt vackert målade, hon just ändrade hur det var Jag var influerad, jag tycker det är klart! nu sitter jag i en stol och bläddrar genom tidningar, väntar på min tur, tvivel plågade mig, men jag hamrade in i mitt huvud - det faktum att ingenting hade hänt under den första markeringen och jag skulle bara oblita den delen av håret som hade blivit färg, vita tips, melirovannye tidigare, vi rörde inte, det här är mitt sista dödliga misstag. När jag var vit, tyckte jag om allt, mitt hår var glänsande, elastiskt, mjukt och vackert, alla gillade min nya bild och min omvandling blev jag ljusare - säkert tyckte jag om det, jag luktade inte som en grå mus och jag var doftande men länge gjorde min glädje sist? Nej, exakt en månad.

Mitt hår efter att markera (sista)

Så mitt hår har förändrats - Förut efter markering.

En månad senare började jag märka en massa förlorat hår, en massa brutet hår, inte bara i slutet, längs hela längden, vilket provade panik, jag kämpade för skönheten i mitt hår så länge, förlorade jag allt i en månad?

Jag grävde snabbt en hårgrå som hade sovit en stund och började ta hand om mitt hår många gånger mer aktivt än tidigare, mitt mål var återigen att återvända håret till liv och hålla längden, först och främst var jag rädd för det, förstås behövde jag inte en råtta men en lång svans, jag tror att alla förstår att det ser eländigt fattigt ut och långt hår ska inte vara med genomskinliga ändar, jag hade inte tid att växa min egen stege då och hon trimmade mina spetsar, trimmade den med en ny. förmodligen kommer det inte vara svårt att gissa varför jag inte gillar frisörer och inte gå dit längre nu skär min mamma mina tips och allt passar mig.

Jag har blivit färgad igen för 1, 5 år nu, jag har inte tankar att göra höjdpunkter, jag kan med stolthet kalla mig en hårgalning, jag älskar mitt hår och vill verkligen växa önskad längd. Jag har börjat växa min färg många gånger och dö på färg eller för att markera. Jag hoppas den här gången jag kan växa och njuta av min blonda färg :)

Jag kommer att dela resten av vårdhemen i följande inlägg :)

7 beprövade sätt att växa hårfärg efter färgning blond, svart och markera? Hur och vad som ska påskynda återväxten

Problemet med att återvända den naturliga hårfärgen är bekant för varje kvinna, eftersom lusten att ständigt förändras och förbättra sig är inneboende i den kvinnliga naturen själv.

Men vad ska man göra om färgningen misslyckades, och du fick inte den färg du ville ha?

I det här fallet, var inte upprörd.

Numera finns det många olika sätt att återvända till krullarnas ursprungliga färg, samtidigt som de inte skadar dem. Det är bara att välja rätt för dig.

Hur odlar du håret efter färgning?

Beroende på färgen på färgen och den ursprungliga färgen på trådarna finns det flera effektiva sätt att återställa din naturliga nyans.

Plus växande: enkelhet och harmlöshet (avvisning av kemikalier). Minus: du måste acceptera och vänja dig åt den olyckliga färgen. Att växa upp är en ganska lång process, under vilken man regelbundet ska skära av tipsen.

Om du inte vill se det olyckliga resultatet av att färga håret varje dag, och du vill återställa din naturliga färg så snart som möjligt, så kommer de metoder vi ser på nästa att hjälpa till.

Efter blekning / blonding

Lättnadsprocessen är mycket traumatisk för hårstrukturen, och därför är det dubbelt stötande om färgen inte passade eller visade sig vara helt annorlunda än vad du föreställde dig.

I det här fallet kan du använda följande sätt hur man odlar hårfärgen från blondinen.

  Att måla eller tona igen i färgen som är närmast din naturliga.

Men under inga omständigheter ska det inte omedelbart eller några dagar efter den misslyckade målningen: så att du kan skada håret mycket. Mellan måleri borde vara minst 2 månader, och färgen själv bör vara anfört till en professionell. Han kommer att välja den mest skonsamma färgen och den lämpligaste färgen i närheten av ditt hår.

Efter omfärgning kommer strängarna att behöva ökad vård. Använd speciella schampon och masker för färgat hår, minska användningsgraden av hårtorkar, tång och strykjärn för stylingsträngar.

Denna färgning berör inte hela längden på håret. Som ett resultat kan du gradvis återgå till din inhemska färg, bara en liten anpassning av skuggan av de klarade strängarna.

Efter färgning i mörk / svart

Hur växer du hårfärgen från svart? Från mörka färger för att återvända till din naturliga färg är det mycket svårare, men även i detta fall borde du inte ge upp. Med lite tålamod, och du kommer att lyckas, och sådana metoder hjälper dig här.

  Kontakta salongen för att göra en mörk pigmentborttagare.

En professionell frisör väljer den mjukaste och mest försiktiga kompositionen, samt berättar hur man bryr sig om ditt hår efter denna procedur.

Om du har blont hår och den olyckliga färgen på färgningen är mycket mörk eller svart, måste du tvätta den mer än en gång. Den första rekommenderas i stugan, och resten kan göras hemma med hjälp av speciella schampon.

 • Det finns billiga hemmetoder som kan hjälpa till att tvätta ut mörkt pigment, till exempel naturlig honung, en mask av kefir, en blandning av läsk och salt som används vid tvättning.
 • Efter sådana naturliga tvättar behöver håret ökad näring och hydratisering.

  Hur man odlar blekt hår?

  När vi lyfter fram får vi hår med lås av olika färg.

  Om du av någon anledning behöver ändra färgen igen, är det inte så lätt att göra.

  Trots allt kommer färgen att falla ojämnt.

  Vad ska man göra i det här fallet?

  1. Om du vill färga håret i din naturliga färg, var noga med att kontakta en professionell frisör. Hemma kan någon färg ge en oförutsägbar nyans på de randiga strängarna.

  2. I stugan kan du spendera toning melirovanyh strängar. Denna procedur är mycket säkrare än färgning och skadar inte håret.

  Titta på bilder av tjejer som växer sin hårfärg:

  Naturliga medel för att påskynda hårväxten

  För att odla din naturliga hårfärg så snart som möjligt finns det många effektiva och säkra naturprodukter. Observera dock att vissa av dem kan ändra skuggan något.

  Kaffe peeling hårbotten. Kaffe tar försiktigt bort döda hudceller och förbättrar blodflödet. Som en skrubb är det bättre att använda kaffegrund eller finmalt färskt kaffe, så att du inte skadar din hårbotten.

  Kaffe kan användas i ren form eller blandas med någon vegetabilisk olja. Kom ihåg att denna kaffekork är endast lämplig för mörkhåriga tjejer.

  Ett av de mest populära och billigaste sätten för tillväxt av krullar - ampuller med nikotinsyra, som kan köpas på något apotek. Denna syra ger upphov till blod i huden och påverkar därmed hårfolliklarnas funktion.

  Mycket effektiv för hårväxtmask med tillsats av senap, peppertinktur eller vodka.

  Alla dessa komponenter har en uppvärmnings- och irriterande effekt, varigenom blodet snabbt rusar till rötterna, levererar syre och näringsämnen till dem.

  På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

  Det hjälper till att stärka locken och påskynda deras tillväxt behaglig aromsköljning med eteriska oljor.

  Ett par droppar av den önskade estern (citrus, lavendel, mynta eller rosmarin) droppas på en kam (företrädesvis en trä) och utförs längs strängar i 5-7 minuter.

  Vi berättade om de mest kända metoderna för hur du snabbt växer hårfärgen. Men är det bättre att förhindra problemet än att lida med sin lösning? Välj därför endast högkvalitativ färg eller färg med professionella.

  Så du kan undvika oönskade färger efter färgning. Om du vill ändra den olyckliga nyansen, ta hand om ditt hår och gör inte ont dem ännu mer. Och den kombinerade användningen av professionella och populära recept för att påskynda tillväxten av lockar hjälper dig att växa din naturliga färg tidigare.

  Användbara material

  Läs våra andra artiklar om hårväxt:

  • Tips om hur man blir curls efter en fyra eller en annan kort frisyr, snabbare tillväxt efter kemoterapi.
  • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
  • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
  • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
  • Medel som kan hjälpa dig att växa: Effektiva serum för hårväxt, särskilt varumärket Andrea; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
  • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
  • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
  • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
  • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

  Användbar video

  Lär dig hur man odlar färgat hår och maskerar de regrowna ändarna:  Nästa Artikel
  Hårförlust Vätska