Hur odlar du ditt naturliga hår


Om du blekt ditt hår kan du få en grön eller blåaktig ton när du färgar. Detta beror på att efter att ha blondat förlorar håret sitt färgpigment. För att undvika denna effekt är det bättre att gå till salongen och be dig själv att göra repigmentation. Under denna procedur kommer dina lockar att täckas med färg av din naturliga nyans, men blandas med vatten i en viss andel, och oxidationsmedlet läggs till kompositionen en halvtimme senare. Denna komposition och måla håret.

Om du färgade håret i en mörkare nyans måste du försöka sätta ihop höjdpunkterna och gradvis öka antalet färgade trådar. Du kan också försöka återställa hårfärgen i salongen. Denna operation kan vara traumatisk för hårets huvud, speciellt om den är tunn och ömtålig. Det är i alla fall värt att samråda med mästaren.

Om du fortfarande väljer att inte använda färg när du växer hår, måste du fuska med styling.

Det är bäst att överge rakt hår, jämn styling och en mängd flätor - så det är mest märkbart att röda rötter blir mest märkbara. Bäst av allt - en frisyr med mjuka krullar. Denna metod för styling kommer att gömma skillnaden i hårfärg. En annan möjlighet att dölja rötterna är användningen av huvudband, band, halsdukar och tygdukar.

För att växa hår snabbare, använd produkter som stimulerar tillväxten. Väl hjälper massage med en pensel med naturliga borst. Massage ditt huvud dagligen på morgonen eller kvällen. Detta får blod att strömma till huden, vilket ger näring till folliklarna och påskyndar tillväxten. Använd också ampuller med vitaminer och mineraler som säljs på apotek och i butiker som säljer utrustning och hårvårdsprodukter.

Masker hjälper mycket bra - särskilt från burdockolja med peppar. Oljan ska appliceras på håret, sedan linda med en plastpåse så att hårbotten värms upp. Håll masken i ungefär en timme. Skölj noggrant efter applicering.

Gradvis, när ditt hår växer, trimma tipsen, och med tiden kommer du att återvända hårets naturliga färg.

Sätt att växa naturlig hårfärg efter färgning

Vi bestämde oss för att ändra bilden och misslyckades färgas? Nu var det ett problem: hur man växer håret snabbt efter färgning. Det finns många sätt att återgå till naturlig ton. Bland dem är radikala (kortklipp eller tvätt) eller skonsam (masker, naturliga färgämnen).

Vad bestämmer den naturliga hårfärgen

Hårets huvud innehåller 2 färgpigment:

 • melanin - mörk;
 • pheomelanin är rödaktigt.

Deras nummer är genetiskt bestämt. Asier dominerar melanin, så de är mestadels brunett. Invånarna i de norra länderna har lite av det, och pheomelanin är praktiskt taget frånvarande. Därför domineras dom av ljusbrunt, blont, vackert askhår.

Med ålder minskas syntesen av pigment, på grund av vad som verkar grå. Det händer ofta att ett barn är blont blondt, och efter 5 år ändras tonen och håret mörkar. Detta beror på att kroppen vid denna ålder börjar producera melanin. Under puberteten kan håret återigen ändra tonen.

Hur återställer du färg efter färgning

Det finns flera sätt att återställa hårets naturliga nyans. Det enklaste är att vänta tills strängarna växer. Metoden är lämplig för kvinnor som inte vill belasta hårkemin.

Växande naturlig hårfärg har fördelar: säkerhet och enkelhet. Men det kommer ta lite tid att göra en olycklig ton.

Hur mycket att växa? Processen är lång. I genomsnitt växer håret 1-1,5 cm per månad. För året är det 12-15 cm. Om du inte vill vänta länge och ställs in radikt kan du välja de metoder som beskrivs nedan.

I mörk eller svart

Det svåraste är att snabbt växa din naturliga hårfärg efter färgning i svart. Men ge inte upp. Lite tålamod, allt kommer att träna.

Prova dessa metoder.

 1. Kontakta salongen så att du tvätter hårfärgen. En frisör väljer en mild komposition.
 2. Om du är blond, målade i brunetten, kommer du troligen att tvätta håret flera gånger.

Den första proceduren utförs i stugan. Resten kan göras hemma med speciella schampon. Vissa verktyg hjälper till att tvätta färgpigmentet från håret. Dessa inkluderar:

 • naturlig honung;
 • en blandning av salt och läsk
 • kefir mask.

Efter tvättning behöver håret ökad fukt och näring.

Efter blekning eller ljusning

Det enklaste fallet, nästan enkelt. Det räcker att ge blekta hårrötter lite att växa, och sedan skapa en jämn övergång av färg från naturlig till färgad. Tekniken kallas ombre.

Om du är emot sådana förändringar i bilden kan du måla de blekta krönen med tonic, i färg så nära som möjligt till det naturliga. Du måste regelbundet genomföra förfarandet.

Efter att ha markerat

Streaked strands växer långsammare än bara färgas. Vänta tills håret växer - ingen väg ut. Stylister har kommit upp på flera sätt att återställa den ursprungliga tonen efter att ha markerat. Men du borde inte försöka återskapa dem hemma, eftersom det finns risk för att göra något fel. Då är det chockerande resultatet i form av violett, grönt, ljust rött hår inte uteslutet.

 1. Re-färgning. Färgen väljs så nära som möjligt till det naturliga. Fördelen är att övergången från återvunna rötter till färgat hår kommer att vara nästan omärkligt.
 2. Repigmentirovanie. Stylisten under proceduren später ut färgen med vatten för att minimera skadorna. Oxideraren tillsätts inte omedelbart. Håret ser mycket hälsosammare ut än med vanlig färgning.
 3. Målning i naturlig ton av enskilda strängar. Lång och hård metod, men det säkraste för håret. För det första är en tredjedel av hårfärgad, sedan ytterligare en tredjedel. Därefter närmar sig volymen av de behandlade krullarna 100%.

Moderna tekniker för snabb återställning av naturlig färg

I salonerna erbjuds 2 behandlingar.

 1. Betning. Tvätta pigmentet från håret med specialiserade medel. Förfarandet är dyrt. Om du väljer rätt läkemedel kan du göra det hemma.
 2. Missfärgning. En mycket aggressiv metod för att avlägsna pigment och skapa en bas för återgivning av naturlig ton. Resultatet gör det möjligt att snabbt växa håret i en ljusbrun eller röd färg efter färgning, men om felaktigt utförts kan resultatet bli oväntat.

Se bilder före och omedelbart efter.

Tvätta oönskade skuggan i frisören

Det finns två typer: ytlig och djup. Den andra ger ett bra resultat, men innehåller mycket oxidationsmedel. Den tillämpas endast av proffs, strängt justerar proportionerna av drogen, för att inte skada.

Ytan tvättar är sparsamma. De används oftare för att neutralisera ljus nyanser och färger, till exempel en naturlig blond.

Hur man snabbt växer hårfärgen - rekommendationer

Varje tjej väljer den metod som hon kämpar för sin naturliga ton. Men det finns allmänna rekommendationer. De, enligt recensioner, bör inte försummas om det är beslutat att växa hårfärgen ut ur blondin.

 1. Shampoos välja keratininnehållande. De gör krullar starka, friska efter att ha markerat, läka dem.
 2. Masker är mest effektiva oljor. De verkar direkt på folliklarna, varför håret växer snabbare, återställer färg. Maskerar minst 1 gång per vecka.
 3. Om du använder vårdflaskor (proteinbaserade hälsoprodukter), applicera dem utan avbrott i mer än 3 veckor.
 4. Det är möjligt att stimulera tillväxten med speciella kamar - el eller laser. De verkar på huden med impulser och aktiverar glödlamporna.
 5. Daglig huvudmassage hjälper till att påskynda tillväxten av strängarna i din färg.

Masker med naturliga produkter

Mycket effektiv, särskilt med tillsats av peppar, senap. Maskernas komponenter har en uppvärmningseffekt, stimulerar blodflödet till rötterna, försörjer dem med näringsämnen och syre, återställer sin egen färg.

Mask med peppar, komponenter:

 • 4 tsk. vit lera;
 • 2 tsk. kanelpulver;
 • 1 g rödpeppar.

Beredning och applicering av masken.

 1. Lös upp lera med varmt vatten, blanda med peppar och kanel.
 2. Blötlägg masken på håret i 15 till 30 minuter.
 3. Gör 1 gång per vecka kurs 2 månader.

Mask med senap, komponenter:

 • 2 msk. l. pulver;
 • 2 tsk. socker;
 • äggula;
 • 2 msk. l. castor eller burdock olja.

Förberedelse och applicering av hårmaskor.

 1. Lös upp pulvret i 2 msk. l. vatten.
 2. Lägg resten av ingredienserna i masken, blanda.
 3. Applicera under polyeten i 30 - 40 minuter.
 4. För en mask för torra strängar, minska mängden socker med hälften och öka oljorna.

Smörgåsar

Ge djupt rengöring, fuktgivande hår, leverera syre, aminosyror, vitaminer, mineraler. Masker med olja stimulerar blodcirkulationen, normaliserar funktionen hos talgkörtlarna. Roten, och därmed själva håret, deras naturliga ton, läka.

Masker görs enkelt.

 1. Medel appliceras på hår.
 2. Det maskerade huvudet är inslaget i något varmt.
 3. Åldrat från 20 minuter till en timme.
 4. Masken tvättas i tre steg: först med ljummet vatten, sedan schampo, sköljt med vatten surgjord med citron eller äppelcidervinäger.

Prova smörlindning.

 1. Olive. För masker 4-5 st. l. värms och används.
 2. Tea Tree. 50 g växtbaserad blandning (blommor av klöver, nässla, Johannesört), häll hälften av flaskan olja, insistera varm i 10 dagar. Stam och använd en oljemask.
 3. Castor. För att förbereda masken blandas flaskan med 10 ml vitamin D, 1 msk. l. honung, citronsaft, äggula.

Använd tonic

Många tjejer, för att växa hår från ljus till dramatiskt svart färg på trådarna, föredrar tonik. han:

 1. Det har en sparsam effekt, förstör inte det naturliga pigmentet.
 2. Tränger inte djupt in i hårstrukturen.
 3. Omhändertas omsorgsfullt. Naturliga ämnen lägger till glans, fuktar, gör trådarna lydiga, silkeslen.
 4. Producerar en instabil effekt. Tonen tvättas av gradvis, över 2 veckor. Detta möjliggör korrigering vid otillfredsställande resultat.

Arbetet kommer att behöva:

 • vatten;
 • tinting balm;
 • kamma;
 • handskar;
 • plast- eller glasbehållare;
 • schampo;
 • borste;
 • en handduk.
 1. Kamma ditt hår, använd handskar.
 2. Torka tonik med vatten i en behållare (proportionerna anges på röret med agenten).
 3. Fukta trådarna, använd kompositionen med en borste från avskiljningen till mitten och nedåt.
 4. Skydda med en handduk.
 5. Skölj med schampo efter 15 till 20 minuter.

Vissa använder tonik så. Lägg några droppar av produkten till ett vanligt schampo och tvätta håret. Samtidigt är intensiteten av färgning och ton mindre uttalad och inte så resistent.

Experimentera med en kort hårklippning

Ett bra sätt att påskynda processen med att växa naturligt hår. Ju längre krullarna är, desto längre måste de vänta tills de växer. Och korta strängar växer snabbare.

Det finns många snygga frisyrer att välja mellan, utan att behöva använda färg varje månad för att jämna ut tonen.

Hur man äter för att växa och återställa naturligt hår

Berika din kost med vitaminer och mikrodelar.

 1. B: Havregryn, nötter, bovete, pommes frites, fjäderfä, lever, fisk, nötkött, aprikoser, bananer.
 2. A: pumpa, morötter, persikor, vattenmelon, druvor, fiskolja, kesost, ost, mjölk.
 3. E: mandel, vegetabiliska oljor, spannmål, jordnötter.
 4. Med: citrus, kål, gröna, vildrosa, havtorn, jordgubbar, tomater, svarta vinbär.
 5. Järn: Tang, kalvlever, bryggerjäst, äggula.
 6. Svavel: vitlök, lever, fisk.
 7. Silikon: spannmål.
 8. Koppar och zink: valnötter, räkor, bönor.
 9. Molybden: ärter, njurar, lever.

För att fukta krullarna inifrån, drick 1,5-2 liter vatten per dag. Det närmar huden med fukt, förhindrar torrhet, förlust, åldrande.

Tips för att odla ditt hår efter färgning

 1. Beslutade att återvända den naturliga färgen? Glöm hårets ton i minst sex månader. Det tar ungefär lika mycket tid för färgen att tvätta och krulla tillräckligt med industrin. Ja, det är svårt, men tänker på det varje dag, du kommer inte rädda situationen.
 2. Måla trådarna 2 toner mörkare än din naturliga nyans. Med tiden tvättas färgen och färgen är inriktad.
 3. Få hjälp av en väns hjälp. I ögonblick när du vill ändra bilden kommer den här personen påminna dig om ditt mål.
 4. Utrusta tips minst 1 gång om 3 månader. De snittiga ändarna går upp, och du måste skära mer senare.
 5. Nutrition - en av höjdpunkterna. Om du inte kan balansera kosten, köpa vitaminer, till exempel Perfectil eller Complevit.

Om du gillar det - dela med vänner:

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Hur odlar man naturlig hårfärg. Berättelsen om mitt hår och tips för nybörjare. Många foton av mångfärgad mig.

Hej tjejer! Jag vet mer än vad som drömmen om långt naturligt hår är, för jag har själv gått igenom allt detta. Tillbaka i skolan hade jag tjockt hår, en längd under bröstet, och det var underbart. Av någon anledning, på den tiden uppskattade jag inte det, min mamma och syster var också snygga i familjen och jag ville också prova på andra nyanser. Jag var ökänd i skolan och det tycktes mig att med den nya hårfärgen skulle jag se effektivare ut.

Jag började mina experiment med en blondin. Tja, hur mår en rättvis tjej inte att bli blondin? Trots allt, hela Internet i en röst ropar det om du är ljus, då borde du vara mer lysande i ton och du kommer att bli elegant! Så blev jag vit och vit. Jag hade inte tillräckligt med pengar vid den tiden, jag slutade precis i skolan, så jag brukade måla med blek färg flera gånger i rad (kan du föreställa dig vad det är, va?)

Närmare 19 år gammal gjorde jag missfärgning av 9 toner! Och hon började se så här ut:

Vid den tiden fick jag rekommendationer och började studera alla möjliga recensioner. Jag köpte pengar i stora mängder och smorde det på huvudet, men det fanns ingen effekt. Kanske skulle han om jag hade regelbundet att göra allt detta. Jag ville ha en omedelbar effekt.

Under tiden mina korta längd och jag besökte mig av tankar att byta till naturliga nyanser. Jag ville växa min färg. Och varje gång jag målade mig i en rättvis ton började jag uppriktigt att växa mitt hår, men jag hade inte tillräckligt med tålamod. Rötterna blev irriterade och händerna sträckte sig till färgen på affärshyllorna. Och vad hände när jag blev kär... Egentligen, i de ögonblicken gjorde jag de mest dumma sakerna med mitt hår.

Vid 2011 var inget kvar av mitt hår och i 2012-2013 var håret lite av en industri och jag färgade mitt hår igen.

Jag bestämde mig slutligen för att växa håret den 9 september 2013. Jag gick till frisören och klippte mitt hår ner till mina axlar och avbröt alla värsta. Färgat håret i mediumblondin.

1. Om du bestämmer dig för att växa hår - åtminstone i ett halvår glömma dem. Jag läste detta råd för länge sedan på en webbplats. I det ögonblicket tyckte jag att det var nonsens - hur kan du glömma ditt hår om du gör masker för dem varje dag och köper pengar för att odla dem?

Det här är en felaktig åsikt och tänker på ditt hår varje dag, du kommer inte att rädda situationen.

2. Färga håret 2 toner mörkare än din naturliga hårfärg. Särskilt om du är blondin. Mest sannolikt i detta fall måste du färga håret även 3 gånger så att färgen lockar in i håret. Kom ihåg att färgen tvättas snabbt. Det sista fotot ovan är först efter målningen. Alla bilder nedan - jag var inte målad! Färgen själv sköljde ut och fastnade.

3. Få hjälp av vänner eller en person nära dig. Du behöver den i de ögonblick när du vill måla igen. Låt den här personen påminna dig på en svår dag hur mycket du vill återfå din färg och hur många gånger du redan har plågat och måttat. Denna önskan, igen att måla, kan vara både ögonblicklig och påträngande. Kom ihåg att det blir enklare senare.

4. Utrusta ändarna minst en gång var tredje månad. Särskilt om de delar upp. De snittiga ändarna går upp och då måste du skära ännu mer.

5. När de säger att huvudkraft är sant. Men jag kommer inte skriva dig en diet och saker. Jag äter själv "som det ska", så vad du än äter - köpa vitaminer. Det kan vara som vitaminer för tillväxt (titta på det perfekta) och enkelt till exempel COMPLEVIT. Förpackning ett halvt år kostar bara cirka 200r.

I princip är dessa alla grundläggande tips från mig. När det gäller vården kan du själv välja några schampon och balm, det spelar ingen roll. När hårets kvalitet är bra kommer du och den vanliga rena linjen att ordna, ge ditt hår mjukhet och glans.

Vad råd från kosmetika för hår?

✔ Elixir för hår Gliss kur. Mycket hjälp dina tips. Jag köper två gånger, tillräckligt länge.

♡ Hur börjar man växa hår? Från blond till naturlig färg. Min hårhistoria är hur den har förändrats under tre år, vad har jag kommit till? Hur man undviker misstag i vården? Много + Många foton

Idag bestämde jag mig för att berätta om min hårhistoria, det är tillräckligt länge, men jag ska försöka skriva allt klart, utan vatten
Låt oss komma igång.

♡ Hur börjar man växa hår?
Var började jag

Ett litet förord ​​för att vara medveten om hur allt började
Jag har alltid haft långt hår, sedan barndomen min mor flätade olika frisyrer för mig, tvättade mitt hår och kammade det, tills omkring den 8: e nio graderna tvättade jag mitt hår med ett schampo, utan att använda balm, och jag hörde inte om masker. Och det som är mest intressant, med håret var allt bara vackert, de skenade med hälsa, glänsade, lätt kammade, föll inte ut.

Men ungdom är åldern att leta efter mig själv, experiment, jag vill se ny, och jag var inget undantag. Jag ville, ville bara passionerat bli blondin!
Vad för mig visade det sig och du kommer att läsa i det här inlägget.

I klass 8 gjorde jag min första framträdande i livet. Mitt hår på den tiden var fortfarande lång, naturligt blont i färg, och min mamma gjorde den första belysningen - liksom den andra och tredje, den billigaste färgningen för att lyfta fram, vilket vi då trodde, nu kan vi bara gissa. Men det käraste håret har inte lidit, men det är för tillfället. Redan vid 9: e klassen ville jag ha en jämn blond hårfärg, jag valde färggarnier "sandblonde".

Min mamma målade mig också på det strimmiga håret, jag tror att du kan föreställa dig vad som hände, där rötterna odlades, började håret bli rött. Jo, jag tyckte verkligen inte om det, efter 2-3 dagar efter färgning tog jag det återstående färgämnet för att markera och gjorde en vit strand över den. Mitt stackars hår, nu förstår jag det, då kunde jag fortfarande inte se. Men experimenten slutade inte där, jag ville ha en stege. färgen var fortfarande långt ifrån rak, håret var rakt och kunde odlas, men stegen var den sista droppen. Jag ville ha en stege för långt hår, men frisören förstod mig inte. Därför skar jag min hårlängd och sedan såg jag hur jag började strimla det återstående håret, snabbt skiftande sax - jag hade inte tid att se mitt hår falla ner på golvet.

Skräckhistoria till sin gud! Men i spegeln, och jag såg caret, tyckte jag om det! Åh, de tonåringarna. När jag kom hem öppnade min mamma sin mun och kunde länge inte stänga den, från vad jag hade gjort med mitt långa hår. Men jag gillade allt. Sant, inte för länge. Efter ett halvår började jag märka att mina ändar började bryta, ändarna oundvikligen splittrade, mitt hår började falla av strängar när jag hade en hårklippning, jag trodde att om jag ville, skulle jag snabbt växa mitt hår tillbaka, men det var inte där.

Efter det, genom hela högskolan, försökte jag växa längd, jag färgade mitt hår om ett par gånger, kanske 3-4, jag kommer inte ihåg exakt, och jag förstod inte hur de kunde bli en visp efter ett par färgämnen, förresten min mamma färgar håret blond hela mitt liv, och hon har ett gott skick, förmodligen är mitt hår inte i henne
Jag kunde inte växa mitt hår, mitt hår växte förstås, men från det faktum att ändarna bröt och föll bort, var det ingen märkbar tillväxt. Tanken kröp in i mitt huvud att jag var avsedd att ha kort hår.

Vändpunkten var just mitt hårs tillstånd, jag kommer att beskriva det, jag tvättade mitt huvud, applicerade en balm (vid den tiden började jag använda dem), håret torkades naturligt och förvandlades till en stor trassig fläck. Jag visste inte vad jag skulle göra med det, för att vara ärlig, ibland ville jag bara ta en sax och skära dessa entanglar, för utan några negativa och ibland tårar kunde jag inte riva mitt hår efter att tvätten inte fungerade alls, efter kamning såg de ut som en näbb eller en kvast. Håret var tomt inuti, så jag tog med dem.

Jag tänkte inte ens på icke-rester på den tiden. Det var så klart att jag efter tvätten bara väntade på att håret torkades ut, delade dem i 2 delar och krullade på mjuka krullare och avskedade det och gick utan att kamma det eftersom - medan jag kammade jag ut så mycket hår, bara skrotar att jag Det var läskigt att röra på dem, jag var rädd för att bli skallig. när mitt hår var i ett sådant tillstånd, hittade jag en grupp shkv, en hårgrupp som hade gått in på att inte titta på vackra bilder av långt, välskötta, glänsande hår, padden, avund började kväva mig. Jag tittade på mina bitar och slutar, jag förbannade det ögonblick då jag började färga / markera mitt hår och det ögonblicket när jag gick till frisören med tanken på att göra en stege. Mina tankar började krypa in i mitt huvud om att växa min hårfärg, men det tyckte jag inte om, hela tiden - jag trodde att det var muskulöst, grått, oskränkt - och hur kan du ens gå med det och känna dig trygg?

Och ja, jag brukar vara blond, blond, jag hämtade min smink för att matcha hårets färg, jag kände mig som en blondin, jag tyckte om det.

Jag hittade ett recept på en lök hårmask, på den tiden skrattade jag fortfarande hemma masker och hårkräm, tänkte jag vid den tiden. Det som ges av naturen är det som inte kommer att smittas - här är det min hårfilosofi, men med detta kan man argumentera. på vissa sätt håller jag fortfarande med den här frasen, eftersom jag naturligtvis hade gott hår tills jag förstörde dem och dödade dem med egna händer. Jag satte sig, tänkte jag, och en strålande idé kom in i mitt huvud, jag skulle försöka återvända mitt hår till sitt tidigare utseende, jag hade bra hår, så varför går jag med en kvast på huvudet? Mitt hår passade mig inte vid den tiden, även om jag kunde få dem till en gudomlig form med curlers, kostade det mig att gå ut, det här ljuset flög i alla riktningar, jag var väldigt obehagligt med sådant hår på mitt huvud att leva, det kan tyckas roligt - men det är det. Jag hittade lökmask och Internet, skrivit ut sitt recept och i januari 2013 började jag från början av året göra en lökmask för rötterna. Jag tänker på maskerna som jag försökte i framtiden, jag ska skriva separata inlägg

Mitt hår såg ut så här när jag började grooming.

Efter lökmasken användes senapsmasken, liksom oljor - ricinus, persika burdock, törst. Jag tror att min avgång var starten på hans bildande, men han var långt ifrån idealisk. Jag har inte hittat mitt perfekta schampo eller en perfekt mask vid den tiden, jag läste en massa recensioner och jag ville försöka allt, jag blev mycket snabb och blev en hårkarl snabbt, utan att ens märka det, köpa allt med nya medel såg jag de första resultaten På mitt hår började de kamma, jag säger inte att det är enkelt - men för mig var det ett resultat, det betyder masker - jag jobbar och det här är inte bara dumt råd.

Min början på håret maniacs är inköp av medel där den tiden jag fortfarande inte förstod.

Jag började med detta:


Och ja, som du kan se, det här är en trasig mardröm.


Jag hade samma besvärliga stege.

Och det här är mitt första mellanresultat, det var ingen gräns för min glädje då.

♡ Hur man undviker vårdfel om du bestämmer dig för att växa ditt hår?
Vad gjorde jag igen? Jag kom till dessa tips i tre år att gå, men jag kommer att beskriva dem omedelbart och täcka dem helt.
♡ Först och främst bestämde jag mig för att mitt hår var bortskämd av en hårtork och varmluft. Vid den tiden brände jag mitt porösa, torra blonda hår, efter varje tvätt, nådigt och hårtork, jag gav upp hårtorken, det var lätt, jag flyttade bara från mina föräldrar vid den tiden, hårtorket var bara från min mamma, jag köpte inte mig själv Jag förstod det, du vill ha det eller inte - sushi hår på ett naturligt sätt, i början var det ovanligt för mig när våta strängar var utspridda över mina axlar på en handduk. Men sedan började mitt hår torka omärkligt för mig, efter att ha tvättat, gjorde jag en turban på huvudet ur en handduk, gick sålunda i ca 15 minuter, tog sedan av och började kamma, jag vet att vått hår inte bör kammas kategoriskt! Jag kammade vått hår, fortsätt att göra det till denna dag, eftersom ibland blir mitt hår förvirrat efter olämpliga medel även nu. Snart har jag helt förlorat vanan hos en hårtork, för närvarande använder jag inte alls.

♡ Inkludering av outplånliga produkter i din vård. Först var dessa massmarknadssprayer, som Gliss Kur, L'OREAL ELSEVE, men senare blev de till Kapus, ett professionellt varumärke. Sedan började jag använda silikonoljor, min favorit till denna dag är Garnier Fruktis Elixir Transfiguration-olja - det förvandlar verkligen tipsets utseende, och självklart kan inte silikoner läka hår, utan bara ge yttre glans och chafing, och det här är ett ämne för ett separat inlägg. Men mitt hår med dem slutade nästan nästan falla av, bryta ner och titta mycket bättre på utsidan.

♡ Då, naturligtvis, ett lika viktigt steg - byter kammen, jag tittade på dem och gasped, de var alla i en hemsk tillstånd, våra kamar påverkar helt vårt hårförhållande, tittar på kammarna, om du har trasiga ändar? Kanske är det en hårborste? ganska möjligt. Jag kastade bort de dåliga kammen, köpte en träkam och en kam med naturliga borst, just nu lever den i gott skick och jag använder den. Komba mitt firma Deval.

♡ Olja är min kärlek i hårvård. Jag tillämpar dem nästan från början av hårvård och jag använder dem fortfarande idag, och låt många säga att håret inte kan återställas, jag kommer överens om någonting som dödats i papperskorgen inte kan, de kan bara klippas, men - så att resten håret har inte förändrats, det är nöjda med det friska utseendet. De behöver näring och fuktas, särskilt på sommaren, när solen brinner ute och på vintern - när vi har hattar, uppvärmning och ett hav av andra nyanser. Jag kommer att vara uppmärksam på vintern och det kommer jag att säga - många flickor på vintern släpper håret från under jackorna, det är så vackert. - Jag syndade också, men efter att ha läst många artiklar vill jag säga - så dödar du ditt hår snabbt, vinden är kall för håret, Behöver du skönhetshår i kylan till ett sådant pris? Det gör jag inte. Jag lägger alltid mitt hår under min jacka, min huva och inte klagar, mitt hår är skyddat. Var uppmärksam på denna nyans.

♡ Jag började köpa oljor i stora mängder, allt började från burk och castero från apoteket, då för första gången jag beställde smör (fasta oljor) som kokos och kakao, producerade dessa oljor inte en furore på mitt hår, det var svårt att tvätta dem, mitt hår blev snabbt smutsig efter sådana masker, men - jag sa inte att det fanns någon olja, jag trodde att jag hade köpt ett dåligt oljebolag, och precis som det skulle andra tjejer inte berömma oljor - jag misstog inte.

Efter att ha köpt fallskärmolja-kokosnöt förstördes mina tvivel om effektiviteten hos oljemaskiner, mitt hår efter denna oljeskön, blev mättad, fuktad och elastisk, de var inte så efter balm och hemmasker, min olja började kokosnöt kärlek. För närvarande har jag provat många kokosoljor, och jag blev fascinerad av oljorna La Taranguel, som jag köpte på en indisk mässa. Min favorit är arganolja, druvfröolja och palmolja.
Mest av allt, den gelatinösa lamineringen, som gör håret bara otroligt vackert i en applikation, har sjunkit in i min själ från hemlagade masker. Jag gör det i 1,5 år med kurser.

Lista över masker som hjälpte mig

 • Mask med peppartinktur för hårväxt.
 • Mask "ryska fält" med röd peppar för hårväxt.
 • Mask med lökjuice.
 • Mask med aloe juice.
 • Mask med majonnäs (hemma eller köpt)
 • Mask med äggula. Mask med jäst.
 • Maskelaminering hårgelatin.
 • Mask med kardborreolja.

Vägran att blåsa, använda olja och andra hushållsmaskar, byta kammen och göra silikonvårdsprodukter gav mig det faktum att mitt hår började öka i längden, men tydligen var de så bortskämda att de växte ända ändå i min omsorg många intressanta inköpsmedel uppstod, jag började försöka ekologiska masker, jag köpte nya schampon, balm, masker, men mitt hår bröts fortfarande, så vad var problemet? I färgen.

Jag var tvungen att ge upp färg, och jag var så van att vara blondin, jag hade val - antingen det vackra håret i min inhemska färg eller blondens råttans svans, såklart kan många kanske vara oense och säga om de var färgade och tonade hår och använde en professionell det skulle inte vara något problem alls, men! För mitt fina hår är färgen alldeles skadlig, särskilt blond, bestämde jag mig för att inte riskera det och glömma blond. Det var inte lätt för mig, jag ville färgas eller färgas, vilket jag faktiskt gjorde trots allt 2 gånger efter håråterställning nästan till slutet, vilket jag ångrar mycket. Detta bevisade min teori, mitt hårfärg är kontraindicerat.

Jag vägrade att markera och måla i ett år - mitt hår berättade för mig och gladde mig med glans och en minskning av brittleness, men bara graven skulle fixa bröstbenet. Och i maj 2014 gick jag för att lyfta fram, jag bestämde mig för att göra det i salongen. Vid den tiden var mitt hår halvfärgat, det var dags att trimma tipsen, jag hade sett tillräckligt med program för att markera, och där flickan var väldigt vackert målade, hon just ändrade hur det var Jag var influerad, jag tycker det är klart! nu sitter jag i en stol och bläddrar genom tidningar, väntar på min tur, tvivel plågade mig, men jag hamrade in i mitt huvud - det faktum att ingenting hade hänt under den första markeringen och jag skulle bara oblita den delen av håret som hade blivit färg, vita tips, melirovannye tidigare, vi rörde inte, det här är mitt sista dödliga misstag. När jag var vit, tyckte jag om allt, mitt hår var glänsande, elastiskt, mjukt och vackert, alla gillade min nya bild och min omvandling blev jag ljusare - säkert tyckte jag om det, jag luktade inte som en grå mus och jag var doftande men länge gjorde min glädje sist? Nej, exakt en månad.

Mitt hår efter att markera (sista)

Så mitt hår har förändrats - Förut efter markering.

En månad senare började jag märka en massa förlorat hår, en massa brutet hår, inte bara i slutet, längs hela längden, vilket provade panik, jag kämpade för skönheten i mitt hår så länge, förlorade jag allt i en månad?

Jag grävde snabbt en hårgrå som hade sovit en stund och började ta hand om mitt hår många gånger mer aktivt än tidigare, mitt mål var återigen att återvända håret till liv och hålla längden, först och främst var jag rädd för det, förstås behövde jag inte en råtta men en lång svans, jag tror att alla förstår att det ser eländigt fattigt ut och långt hår ska inte vara med genomskinliga ändar, jag hade inte tid att växa min egen stege då och hon trimmade mina spetsar, trimmade den med en ny. förmodligen kommer det inte vara svårt att gissa varför jag inte gillar frisörer och inte gå dit längre nu skär min mamma mina tips och allt passar mig.

Jag har blivit färgad igen för 1, 5 år nu, jag har inte tankar att göra höjdpunkter, jag kan med stolthet kalla mig en hårgalning, jag älskar mitt hår och vill verkligen växa önskad längd. Jag har börjat växa min färg många gånger och dö på färg eller för att markera. Jag hoppas den här gången jag kan växa och njuta av min blonda färg :)

Jag kommer att dela resten av vårdhemen i följande inlägg :)

Hur odlar man naturlig hårfärg?

Frågan kan verka dum)) Självklart vet jag HOW - att inte tona de växande rötterna. Jag är mer intresserad av något annat: hur man bor med ett mångfärgat huvud? Reagera på kommentarer från andra? Älska dig själv så här "vad det är"? Kanske borde du behärska ett par dussin sätt att knyta en halsduk på huvudet?

Tjejer, jag vet att någon gjorde det !! Dela hemligheten, hur lyckades du med det?

sida

Jag växer för närvarande, men den målade delen är inte mycket annorlunda. Så jag lärde mig att väva franska flätor. Ser elegant ut, och skillnaden i färg är inte synlig.

Ett annat alternativ är att använda schampon med skuggning eller göra en tvättning och färga din egen färg.

Natalia, ja! Jag tror också att en smart frisyr kan rädda situationen)) Jag vågar be dig om fotot)))

Av egen erfarenhet: sex månader från våndan av bränt upprepade färg och ljusare hår, först bestämde jag mig att växa och det är det, men även sostrig centimeter varje månad, är håret bättre att inte titta. Sedan började hon igen att tona hennes "släktingar" med icke-ammoniakfärg. Sedan justerade hon färgen längs salongen, allt såg bättre ut, men hårets ändar var som en bast. Som ett resultat, på den 7: e månaden av min kasta, gick jag till salongen och avbröt all den målade längden. Sedan i 2 månader bröt jag över min korta "bob", men mitt hår fick en bra vila och min frisättning var generellt för mig. Och sedan slappna hon av och började växa sitt eget friska, infödda hår.

Jag såg många tjejer med ett mångfärgat huvud, om det är såligt det ser ut som om det är orörligt och orörligt. Speciellt när de växer sin färg och ändarna är svarta. Men det är självklart ett val.

Och lycka till dig när du återvänder en naturlig färg, jag vet hur länge och svår det är.

Även om det nu är möjligt att öka håret, skära av det färgade och voila-vackra långa håret i din naturliga nyans.

"Jag har sett en hel del flickor med mångfärgade huvudet om chestno- det ser misskött och stökigt. Särskilt när man odlar sin egen färg, och ändarna är svart." Det jag hade i åtanke) Jag har samma situation kommer att bli. Från svart långt hår för att få åtminstone medelstora längd ljusbrun det åh, hur svårt.

Jag växer, nästan ett halvt huvud redan, men igen har jag min egen från den målade, inte så mycket annorlunda. Jag bestämde mig för att växa tillbaka efter en rödhårig, pre-målade mitt ansikte för sista gången i mörkret, nu har han redan gått till rödhåran, men skillnaden är inte märkbar.

Det är bra när skillnaden inte är så märkbar. Även 2 cm regrown rötter börjar göra mig fruktansvärt förbannad !!

Vikus, 2 cm av dig är pounded, och jag har redan tonat 1 cm, var tredje vecka. Och jag borde återvända mitt eget, men jag känner inte öde.

När jag målade i mörkret - jag var också så - jag var själv blond, var tredje vecka jag målade! Då blev jag så sjuk att jag målade mig själv i en oooooochen nära mig själv - och jag målar inte för ett halvår redan, skillnaden är nästan osynlig)))

Jag växte min färg. Under lång tid uthärdade hon mörka rötter och gjorde sedan en liten sällsynt malling till rötterna. Hur man odlar hårhakan - avskurna missfärgad. Gjutningen var praktiskt taget osynlig, och längden växte väl. Men då insåg jag att blondin är bättre för mig. Och hon började mall och vara vacker.

Ärligt talat, det var inte så trevligt för mig att gå med ett mångfärgat huvud. Så få tålamod.

Olga, jag är rädd för min korta hår inte kommer att gå och gå som en schmuck 2 år tills växer ut igen är det inte för svag i hjärtat)) Ett annat problem är att jag målar håret vid 14 år, inte ens så föreställa sig hur jag skulle se ut med naturligt, hehe))

Jag färgar också mitt hår med 14 år. Och min första missfärgning gjorde sig själv. Resultatet är en tattered katt, korrigerad i frisyren :)

Eller kanske borde du inte växa då? Ingen vet vad resultatet blir. Jag har inte min egen hårfärg alls! Min syster växte i sitt svartfärgade hår, efter 3 månader sprutade hon, det såg ut så osjämt, det såg ut som om det på ett skalligt huvud var sällsynta strängar håller mirakulöst kvar. Därför började jag bara bära mörkbrun, och slutade att vara arg på sig innan de lämnade huset. Vika, varför bestämde du dig plötsligt för att återvända till det naturliga för att det var skull?

Ja, jag håller med om att vi måste tänka igen innan vi växer. Jag var målade i rött, väldigt mycket gillade alla, och jag också. Håret var underbart i midjan. Mycket komplimanger. Men efter 5 år, trött, ville bara "ditt hår" - ljust blont. Åh, jag har även bilder bevarade (vissa semester) med ett mångfärgat huvud - skräcken är enkel! Jag accepterar inte kategoriskt en kort hårklippning (mina öron sticker ut) - Jag har växat i så många som 3,5 år. Som ett resultat håret bara till axlarna, men din! Och så passerade jag några månader. Nu är det rödhårigt igen, alla lurar alla som känner till hela bakgrunden.

Jag har en besatthet med att mitt hår faller ur färg. Om inte för detta, är jag redo att måla minst 80 år gammal.

Jag är särskilt chockad av de som uppvuxit och uppvuxen och återvände sedan till färg igen!)))

Jag har gått sjuk en hamster för ett år redan :)
De första månaderna såg det normalt ut, eftersom det var ett blont hår som gjorde det väldigt starkt i naturen (mediumblont).
Men sen efter fem månader fanns det skräck! Tja minst vinter, under kepsen är inte märkbar :)
Moraliskt inställd på denna fasan i början, så stämningen förstördes inte. Inga kommentarer från andra. Och om de var så lovade alla i princip alla sina viljestyrkor :))))))
Ändarna, någonstans 10 cm, fortfarande blonda, men på hårklippningen "Cascade" är även intressant.

Jag har min mörka blond, och jag har mer än 5 år målade i rött. Sedan blev jag trött på att tona den blekande röda var 6: e vecka och bestämde mig för att växa min egen. Jag slutade måla i några månader, men när den kusliga, bleka rödhåren självklart blev sida vid sida med den vuxna naturfärgen, gav jag upp och målade hela mitt huvud i mörkblondin. Sedan blev hon bara naturlig och trimmade tipsen. Nu gör jag höjdpunkter (det ser coolt ut) och jag går tyst i månader 5.

Från erfarenhet kan jag råda att måla hela huvudet (tillsammans med de vuxna rötterna) i en färg nära naturen, eller (om färgerna är väldigt olika), då något i mitten, så att skillnaden inte är så slående. Om du inte vill färga helt, måste du på något sätt plocka upp håret (flickorna har redan talat ovan om pigtails, etc.). Hur som helst - lycka till! Att växa din färg är inte en lätt uppgift..

Jag hade framhävningen förut och bestämde mig för att bli av med den genom att måla den nära min färg. Jag tyckte om resultatet av målningen, det visade sig vara lite mörkare än min naturliga färg, men framhävningen visades efter en stund. Det målades igen, markeringen var målade och Jag bestämde mig för att stanna här och inte skämma bort mitt hår (och så de lider av en hårtork och ett platt järn). Det var där allt började. Jag hade naturligtvis inga mörka rötter som skilde sig mycket från resten av håret, jag hade bara de ändar från vilka färgen tvättas säkert och de började ge en hel del i Ryzhinu. Hur många gånger jag suttit framför spegeln och bestämde mig bestämt, allt, trött, just nu, hur man målar! Men jag förstod att den här målningen bara kommer att leda till en och en och så och till slutet av mina dagar) Därför gick jag i ungefär ett år med dessa ändar, som såg ut som om de var brända, varje gång efter hårklippningen var jag glad att de var färre, och nu återvände jag min naturliga färg. Nu övertygar många människor mig, men nej, de har inte raderat dessa hemska lidande) Vika. Om jag bestämde mig för att växa min färg ( hile tror väl, om det är nödvändigt?), är att tålamod det viktigaste))) Tja, toning fortfarande inte har avbrutits)

Och inte det faktum att tvätten kommer att ta färgen! Min fleråriga svarta hårborttagare "Estelle" är till exempel inte vyada. Idag gick jag att ljusa med pulver och även målade Estelfärg (chokladton). Det visade sig mörkare än min färg, men efter förtydligande tvättades det snabbt! Och det kommer att visa sig exakt min mörka blonda)))) Och förresten, efter Estellepulveret ser håret inte så hemskt ut))) Jag ska göra några fler masker, så allmänt blir synen! (Jag hoppas)))))))))))))))

Och denna tvätt har berövat mig av hälften av håret. från Blondor klättra inte (

Jag tog en tvätt! I 7 timmar från svart strax under mina axlar blev jag till en pepparkaka med lätt polering och en boblängd. Jag gick mycket mer än svart. För detta är jag tacksam för mästaren)

Jag växte upp efter svart länge (det finns en separat historia: i många år, svart och sedan skarpt! Platina blont, sedan svart igen för att bleka, i namn av hårräddning - i allmänhet trötthår) men innan det började växa det målade flera gånger med ammoniakfria färger, som tvättas bort (inte helt självklart men fortfarande) Som ett resultat var skillnaden naturligtvis synlig men inte tydligt uttryckt. Och såklart, håret i svansen, och bättre de franska pigtailsna (jag gick alltid med två pigtails hela tiden - jag tyckte det väldigt mycket) - det här är frälsning!

Tjejer, tack så mycket för att du delar din upplevelse !! Jag har en annan fråga: Håret blir verkligen hälsosammare efter växande? Vad sägs om att falla ut?

Jag blev inte genast hälsosammare, jag sååå länge (ca 8 månader) återställdes och förde dem tillbaka till det normala. Efter hela epiken med växande hår av någon anledning förlorade de sin glans och började splittra mycket, så de var tvungna att behandlas. Min förlust observerades inte särskilt, bara på vintern, och vanligtvis efter en kurs av vitaminer återvände allt till normalt.

Fitoval kapslarna (vitaminer för hår), linolja inuti och oljemaskor externt hjälpte mig mycket i restaureringen.

Choklad, jag tror också att brunt hår inte är så glänsande som färgat.

Blond naturlig i allmänhet, enligt min åsikt inte skina.

Shine :) Om håret är poröst i struktur, så lyser mörkret inte (speciellt om det fortfarande är vågigt). Men om håret är rakt och med ordentlig vård glänsa så att moderen inte sörjer.

Jag har en guldbrun. Jag ville också måla det länge sedan tog jag dessa bilder och ändrade mig :) I skuggan, ja, de lyser inte, men de lyser i solen och med elektrisk belysning.

hår som inte är färgat.

Jo, jag har perioder av smältning på våren någonstans och på hösten när det släpper ut mer än vanligt. Och just nu märkte jag samma sak. Det här beror på värmen, förmodligen)))

Jag har denna smälta i sex månader efter antibiotika. Nuvarande är svår att förstå, jag passar in i normalfallet eller inte, för allt håret kan inte räknas (((

Tja, för mig, normen, när några buntar inte klättrar ut) ser jag bara mer eller mindre hår på kammen. Och ja, färgat hår skiner oftare än omoderna.

Det växte sin färg exakt ett år. Därefter avbröt jag alla de färgade i ett fall, och det kom till en haka på hakan. Jag har inte målat i 2,5 år, mitt hår ligger under axelbladet. Sich stannade, så för hela denna tid bara en gång klippa 1cm tips. Under denna tid har mitt hår blivit tjockt, glänsande och i allmänhet passar min inhemska färg mig mest. Jag kan tvätta dem även med dyr schampo, även med potatisskalor - det är ingen skillnad. Jag gör nästan inte masker, jag ser inte poängen i det, för friskt hår och inget att behandla dem för.

ohhh, en dröm!)))) och från vilken färg gick de in i vad?

Färgen var mörk choklad med vita höjdpunkter.

Och det här är min färg. Foto ett halvt år. Just nu växte hår varje 2 + podvigoreli solen och visade sig generellt vackert

Det verkar som om flerafärgade. Allt på grund av den friska glansen. I olika vinklar erhålls de i olika nyanser :)

Riktigt vackert hår !!

Håret är vackert, snyggt och färgen är så ädel! Fan, jag var en gång nästan så som ((gråta

Ooh, bara störd att se dina bilder. Tänk inte ens på något att växa och skära av. Denna färg går till dig mycket, särskilt med denna ögonfärg - en gudomlig kombination !! Bättre att verkligen granska maten och vården. Vitaminer har fortfarande någon form av dryck du kan, ja, mindre nervös.

Jag var 15 år gammal växande hår från en blondin i min naturliga. Och eftersom de var mycket utbrända efter södern var det inte så svårt.
Att växa hår av sådan längd som din verkar vara lång. Och det är synd att skära. Och när ska håret börja sitta? Du kommer inte att måla dem också? Jag började nyligen höra många klagomål från tjejer att deras hår klättrar hårt. Jag tror att du måste leta efter ett problem i en annan. Min flickvän färgar inte håret alls, men hon klätter fortfarande, hon skar även hennes hår kort. Jag hörde att när mycket hår kvar på kudden måste du panikas. En kam och bad är en standardprocess. Jag känner människor som ständigt är målade och de har inte ett enda hår föll ut. Så tänk vad du vill uppnå genom att vägra färg.

Ira, det var därför hon ville växa - för att inte falla ut. Men eftersom du säger att detta inte är en garanti, så kommer jag troligen inte att bestämma. Som jag föreställer mig, måste de bästa unga åren utföras med ett löjligt utseende (((((Jag skulle ha reagerat ganska lugnt på att blonda blonda, men blond med övergången till svart är en mardröm i min förståelse.

Vika, jag behandlar kardinalt om att växa hår, antingen tvätta med en frisör och ingen amatör hemma eller en kort hårklippning. Utsikten bör alltid vara välskött, du kan bara inte föreställa sig dig med en kort hårklippning. För mig är det som en manikyr, jag kan inte se när en tjejs naglar är av olika längd, för mig om man är trasig - du måste klippa allt i samma längd, vad går det med att gå med olika naglar? Detta är inte alls estetiskt tilltalande, även hår. Det brukar vara på mig när jag ser tjejer med flerfärgat hår, men exakt när den ursprungliga färgen är väldigt annorlunda än den föregående. Hittills kan jag inte glömma tjejen, vars halva huvuden ljusbrun färg växte och halva längden av röda samlades med en svans, intrycket att en man hade fäst en artig svans och glömde skillnaden i färger :))))))

Prova på en peruk i affären, du kan verkligen inte vänta med att växa.

Här påminns du om peruk. Jag försökte på en rättvishårig med markering - jag tyckte det väldigt mycket, väldigt mycket, men det var slät hår och smäll, jag tycker inte om det. Och vad kan verkligen växa i mig, jag kan inte föreställa mig alls, även färgen, för kom inte ihåg honom.

En tvätt skulle vara perfekt, men svart kan tvättas av till ett maximalt brunt (som praktiken visar), men det här räcker inte för mig.

Jag är på icke-ammoniakfärg nu. Intressant är de verkligen tvättade 28 gånger eller är det en Lokhovs skilsmässa? Om det är sant, ska ändarna gradvis lysa.

Vika, jag vet så lite om färg, det är nödvändigt att ha ett bra samtal med en frisör.

Du går svart på så sätt. En sådan kontrast är vacker: blåa ögon och svart hår. Min dröm (jag köpte även en gång en färgad lins). Du är som snövit. Vad för alla att bada med att växa ut? Speciellt eftersom du inte längre kommer ihåg om din naturliga färg är vacker.
Och ungefär 28 gånger: För många år sedan målade jag min icke-amialliska svarta i svart (men bara ett par gånger) och jag kommer ihåg att det inte fanns någon utväg ur denna färg - han hade på något sätt tvättade sig. Jag vet säkert att oljemaskorna tvättar ut färgen väldigt mycket. Särskilt om du sover i dem på natten. När jag växte min egen sov jag en gång i veckan i burdockolja i ungefär ett halvt år. Så det växande håret var supertunt och skillnaden i tonen blev mellan färgad knappt märkbar.

Olya, jag tänkte på att växa upp bara för att jag vill ha mer friskt och lättsamt hår. Vad är din nuvarande färg?

Jag har nu svart choklad, på bilderna ser det ut som svart. Min infödda brunhåriga ser ju mer intressant ut, naturligtvis. Den nuvarande jag för sex månader sedan, hans hälsa målade. Varför kan jag fortfarande inte förstå. För sådana impulsiva handlingar måste du knyta händerna till en stol, så att det senare inte skulle vara orimligt smärtsamt :-)))

Först, ett par gånger med Casting (torkar håret gudlöst), och sedan flyttat till L'Oreal Professionnel - färg utan ammoniak Diacolor Richesse.

Lyckligtvis, i Kiev i ett köpcentrum finns butiker med kosmetika. Ja, och på Internet så bra nog.

Enligt min erfarenhet - alternativ 2.
1-hårklippning, tårar och växande smärtor (masker, oljor etc.)
2- tvätt och toning i "nära din egen" att lida lite och maskerna, men utan oljor.
men det är bättre att tänka om det är nödvändigt. Jag har min egen askgrå, vacker men tråkig. Hela mitt liv jag färgar stämningen i olika färger. och fortfarande, hår från en färg, förstås klättra, men inte dödligt, om "skräck", då är det uppenbart för interna skäl. Min vän har aldrig färgat håret och lider av "molting".

Det är allvarligt, jag tror att håret inte bara är på grund av färgklättringen. Vi måste leta efter orsaken inuti. Jag har många bekanta tjejer färgar hela tiden håret och de har inte förlorat ett enda hår. Och hur kan du även skära så vackert mörkt hår))) att du blir galen?
Jag har min egen naturliga färg här. Och jag skulle aldrig ha återvänt till honom) Jag minns mycket bra vad han är. Jag ser ut som en mus med honom. I allmänhet tittar jag på bilder där jag har brunt hår och är rädd, blek och oskärlig. Och eftersom jag har gråblå ögon mot bakgrunden av ljusbrunt hår, är de väldigt mycket förlorade i jämförelse med de mörka. Jag tycker att du ska leta efter mer mjuka färger eller färgtoner. Eller kanske någon form av naturliga färgämnen.

Ja, Ira måste tydligen målas ytterligare. Precis när du bor bland soap-rylnyh-butikerna täppt av Palette (och inte en enda anständig salong i staden) är problemet med mild färgning inte lätt att lösa :-(

Jag färgade mitt hår länge, mestadels lättnad. Men på ett ställe represserade frisören över mitt skivade, torkade hår och jag förstod att jag var tvungen att göra någonting. Bottenlinjen: Eftersom mitt hår är matt, askblondt och jag har vuxit det, började jag snart frantically tänka - och vilken färg skulle den åtminstone ha för att förgöra denna "prakt" och det första gråa håret framgick för att du skulle hålla med, målar inte, jag bytte till färgning med henna blandat med vegetabilisk ayurvedisk färg. Du kan bara måla den här färgen (jag gillar precis färgdjupet och rödaktig glöd på håret, vilket ger Henna). Håret har blivit mer voluminöst, tätare, inte längre splittrat, glans - ja, bara skina! Förresten, i "Aashe" är svart.

Jag tror att det finns ett sätt) Du kan beställa via Internet eller via en vän. Det är synd att allt är så illa med färgämnen. Här har vi till exempel japanska färgläggningar i salongen, som behandlar hår och efter färgning blir det supertomsynt och glänsande. Det är bara tjänsten är dyrt, från 3000 ton, beroende på längden. Men om du redan har tryckt helt, kan du spendera dessa pengar för skönhetens skull. Navarnika och du har något sånt.

Jag gillade också den japanska färgen, även om färgen tvättas mycket snabbt. Håret från japanska färgämnen blir inte alls skadat och jag tycker verkligen att hårbotten och ansiktet inte är färgade alls, bara håret.

:-))))))))) En gång en mästare som klippte mig (inte i billigaste salongen) erbjöd mig att måla dem med en ammoniakfri färg. Jag tittade på hennes långa svarta hår - helt tråkigt och livlöst - och vägrade naturligtvis. Ira, civilisationen kommer inte snart till oss, jag har inte ens fantasier om detta ämne.

I allmänhet slutar jag att lura alla. Tack vare alla som skrev och spenderade sin tid på mina problem)))) Jag kommer att uppleva ammoniakfria färger från massmarknaden.

Tja då, ett alternativ) Flytta till oss.. Särskilt eftersom våra män älskar ukrainska tjejer väldigt mycket!)))) Och särskilt så charmigt! Och alla problem kommer att lösas)

Och varför tar jag alltid för ukrainska?))) Tack ändå)))

Men jag är inte vana hela tiden): Jag vet inte, kanske verkar det bara för mig, men ukrainare och vitryssar är likadana). Detta är verkligen inte korrekt. Tyvärr, ville inte förolämpa någon)

åh behöver inte be om ursäkt)) bara mina landsmän anser mig ukrainska))

Så du är den mest verkliga gharna jungfruen)))) Jag representerar vanligtvis dig i en nationell kostym och alltid med en krans på mitt huvud.. så med färgade band))))

Kaaat)) Detta är min bild för dig i en blommaklänning från Glubokoe mjölkburkfabrik inspirerade sådana idéer?))))

och jag hade den här bilden omedelbart så snart jag såg dina bilder, långt före fotot i en blommaklänning))) Tsarina uttryckte bara mina tankar) Du ser verkligen ut som en ukrainska.

Lyssna, jag glömde fullständigt de här bilderna)))) Just nu såg din bild plötsligt i mitt sjuka huvud))))))))))))))))))

Vika, lycka till dig. Läs om alla kommentarer:

1. haircut är inte ett alternativ för mig Min syster, aldrig utom Henna, färgade hennes hår med någonting, hon hade präster fram till mitten, väldigt tjock. När det blev svårt att bära så mycket hår hårklippte hon dem till hälften av ryggen och till och med en stege. Som ett resultat slutade håret växa helt eller extremt långsamt. Kanske är mästaren skyldig, kanske något annat. Som ett resultat häver han sig för dumhet;

2. Tvätta - ärligt, jag tog aldrig chans, och jag hade ingen anledning att tvätta bort det, för under färgen fanns det peroxid-torkat hår och min naturliga var mycket mörkare;

3. Måla i din egen färg är inte det bästa sättet, men jag gick till dem, för varje dag sa tjejer på jobbet "måla ditt hår!" För mig. Vidoc hade jag fortfarande en (i albumet på det sista fotot det mest anständiga utseendet på ett tvåfärgshuvud). Jag gav upp att växa på mitt hår

10 centimeter. Jag köpte Vella och jag blev ganska mörk choklad. Alla utom min mamma sa att jag såg mycket ljusare ut. Men det finns en "men". Färgen håller verkligen bra, men bara på håret. Hon började tvätta bort de färgade, och det är redan en skillnad med vilken jag inte vet vad jag ska göra. Om du regelbundet målar längden, utan deras naturliga (ha! De har redan blivit färgade), så kommer håret fortfarande att bli ogiltigt. Jag hoppas på rätt ton och sax. Förresten, du har rätt att hårfärgning mer och mer från färg. För att inte bli skallig vill jag också ge upp det. Jag ska försöka göra ett visuellt urval av blommor på mitt huvud.

Galya, tack för den detaljerade historien. Och ditt hår upp till 10 cm i vilken tid växte du?

Nu sfotkala regrown rötter. Jag har redan glömt att min naturliga färg är så lätt. Åh, jag föreställer mig vilken effekt de skalliga patcherna väntar på mig!

Redan svår att komma ihåg. Innan företag började växa. Det var 8 månader sedan. Tja, ca 9-10 kommer ut. Visst, kanske där och 12 cm har vuxit. När en sådan färgröra är på huvudet är det svårt att säga säkert) Kan du prova tvätten? Du kan också på strängarna av några obemärkta. Det finns ett tips på Estels tvätt, så den svarta färgen tvättades av flickan. Effekten är super:

Ja, jag tänkte på tvätten, men det maximala som händer är brunt. Hur som helst är skillnaden mycket bra med min. Jag tenderar att använda den långa och tråkiga användningen av svarta Tonics.

Vika, jag råder inte Tonik. Alla frisörerna berättade för mig i en röst som Tonika tvättar ut ännu värre än Henna. Det tar minst ett år, och dessutom är det helt godartat, varefter många faller ur håret katastrofalt.

Jag använde det förut (ungefär 5 år sedan), sköljde ut snabbt, jag märkte inte förändringen i hårets tillstånd då. Kan de ändra formeln?

Jag kommer ihåg att när det först visade sig, använde många människor det, och efter en tid gick dåliga recensioner, smorde det ett par gånger och så etsade det på frisören. Kanske har formeln ändrats, och det är kanske bara en bieffekt för många, det kan jag inte säga säkert.Nästa Artikel
Super fuktgivande hårmask hemma