Hur man ansöker och hur man tvätta bort nyans balm?


Alla kvinnor älskar att förändra bilden, överraska andra med sin unika karaktär. Någon föredrar kardinalförändringar, andra är mer försiktiga i detta avseende. Om en tjej inte är redo för avgörande åtgärder, men vill förändra något i sitt utseende, bör du inte neka dig själv nöje. Ett bra alternativ till resistenta färger är tint balsam.

Dess åtgärd liknar den vanliga färgkompositionen och kan ändra färgen till flera toner. Men skillnaden mellan den och färgen är enorm. För att förstå denna fråga är det nödvändigt att undersöka de funktioner som hårfärgning balm har.

Plussar balms

Shading tonics har ett antal fördelar, tack vare vilka de är i stor efterfrågan:

 • Komposition. Alla komponenter har en sparsam effekt, tränger inte djupt in i håret och skadar inte deras struktur.
 • Resultatet av färgning är kort, så om din nya färg inte gör dig upphetsad, kommer du att bli av med det om några veckor utan att utsätta krullarna för ny färgning.
 • Hårets huvud håller naturlig glans och silkiness;
 • Särskild vård krävs inte, det räcker att tvätta det med vatten.

Det finns andra fördelar med tonad tonic. Den består av naturliga ingredienser som ger näring åt varje hår. De utför en skyddsfunktion och skyddar håret från de negativa effekterna av miljön.

Komponenterna förhindrar utbränningskräm, fuktar dem. Efter färgning blir de mjuka, glänsande och silkeslen.

Hur man väljer en tonic?

Innan du köper ett verktyg måste du ta reda på vad de är och vilka funktioner de har.

Konventionellt är hela denna produktion uppdelad i två typer:

 • med en liten inverkan (tvätta i två veckor);
 • med djup inverkan (tvätta i två månader).

Båda typerna är ofarliga. Pigmentet omsluter försiktigt varje hår utan att förstöra det. Strukturen är inte skadad, och alla naturliga egenskaper hos håret förändras inte. Därför är nyansverktyget valet av kvinnor som inte bara bryr sig om sin skönhet och visuella överklagande utan också om deras hälsa. Dessutom kan de målas hemma utan att be om hjälp från en specialist.

Hur ansöker du?

Innan du börjar använda tintbalsam måste du studera instruktionerna som finns i satsen. Inte alla vet hur man applicerar en tintsalm. Om du inte uppfyller kraven snubblar locken dåligt.

Tonic ska appliceras på rena, något fuktiga krullar. Strängar bör inte vara våta, annars kommer det att dräneras med vatten, och slutresultatet kommer att göra dig besviken. När alla krullarna är målade över bör du bära en hatt av polyeten. Håll verktyget du behöver inte mer än en halvtimme. Anvisningarna kommer att ange exakt tiden för exponeringen.

Om krullarna är mörka, tillåts det att öka färgningstiden med 10-15 minuter. Hur man tvätta tint balsam ordentligt Detta bör göras mycket noga tills vattnet blir klart. I det här fallet kan du inte använda schampo så att hårfärgen inte blir tråkig.

Efter att håret är torrt, utvärdera färgen. Om det verkar för ljust för dig, tvätta huvudet med schampo för att "muffla" skuggan.

Om håret är blont...

Det finns regler för färgning av starkt hår. Blondiner klagar ofta på yellowness. Tonic hantera detta problem. För att yellowness ska gå bort, bör några droppar av askskuggan läggas till produkten. Ett bra resultat kommer att märkas efter den första ansökan, men för att fixa det måste du upprepa proceduren en gång i veckan. Det är också viktigt att veta det bättre att tvätta nyans balm från håret. Detta kan endast göras med vatten.

Kompositionen innehåller inte skadliga beståndsdelar, ammoniak, peroxid, så det kan användas ganska ofta. Men du måste följa de grundläggande reglerna för användningen.

Viktiga nyanser

För att undvika problem måste du uppfylla vissa krav. Då är processen enkel, och resultatet är imponerande:

 • innan du färgar hår, måste du tvätta håret med schampo, men använd inte luftkonditionering
 • Skölj med rinnande vatten, utan tillsatser och hjälpmedel;
 • färgen kommer att vara mättad om toniken inte späds ut;
 • använd handskar
 • Läs noggrant instruktionerna, det anges inte bara tillämpningsreglerna utan också egenskaperna hos en viss produkt.

Nackdelar tonic

Liksom något verktyg har tonad tonik några nackdelar. Även om det är säkert och enkelt att använda, finns det fortfarande några svårigheter. Tjejer som färgar håret på detta sätt borde överge poolen och inte blöta huvudet medan de simmer i floden.

Färgen kommer att tvättas med all kontakt med vatten, så du måste ta ett bad och duscha med stor omsorg. Men säkerheten hos toniken för hårets huvud "täcker" dess negativa aspekter.

Färgpalett

Tonics har en bred färgpalett. Tack vare denna mångfald kan du experimentera med nyanser och alltid se unikt ut. För en modern tjej är det här verktyget en riktig hitta. Kvinnor älskar att ändra sin bild, så tonic är väldigt populär.

Men du måste förstå att färgen kan vara något annorlunda än den som visas på paketet. Använd därför starka färger med försiktighet. Du bör också noggrant överväga nyanser som är långt ifrån naturliga.

Tjejer med ljusbruna och ljusa krökningar behöver inte välja för mörka färger, svart. Efter en tid kommer färgen att tvättas och kommer att se onaturlig ut. Mörkt hår är lämpligt toniskt, vilket skiljer sig från sin naturliga färg med 4-5 nyanser.

Henna balsam

Skalbalsam, där Henna är en av huvudkomponenterna, är en säker och skonsam produkt. Dess huvudsakliga funktion är att förbättra den naturliga färgen eller ge en annan nyans. Efter en enda ansökan kommer ditt hår att lysa, bli "levande".

Henna skyddar varje hårs struktur mot ultraviolett strålning och andra negativa effekter. Regelbunden användning av ett sådant verktyg återställer strukturen, släpper alla sektioner, möjliggör en jämn, jämn färg.

Du kan använda denna balm för flickor med någon hårfärg. Dessutom bekämpar det effektivt den yellowness som visas på blekta strängar.

Tint professionella hårbalsam är nästan samma som vanligt. De har också en naturlig sammansättning och förstör inte håret. Som regel säljs de i stora behållare med en bekväm dispenser.

Tint balsam för hår, hur man väljer och använder? 4 bästa modellerna

I den här artikeln kommer vi att prata om nyanser av hårbalsam: deras princip för användning, fördelar och nackdelar med användning, de bästa produkterna från olika tillverkare. I artikeln diskuteras också tekniken för att välja denna hårvårdsprodukt.

Vad är det så? Fördelar och nackdelar

Shade balsam är ett optimalt sätt att ersätta resistenta färger för strängar.

Denna produkt är en vanlig hårbalsam, men kompletterad med färgämnen:

 1. De kännetecknas av en mindre grad av skadlighet, förstör inte hårstrukturen.
 2. Klara av att lägga en nyans till krullar, avslöja och ljusa den naturliga färgen, ge ett ljust pigment till det randiga håret.
 3. Ändras inte kardinalt hårets färgskala.
 4. Med användarvänlighet kan du snabbt ge ditt hår den önskade nyansen.
 5. För att skölja bort produkten behöver ingen speciella formuleringar utom vatten.

fördelar:

 1. Inga biverkningar även vid vanlig användning.
 2. Sköter om trådarna, fuktar och förstärker dem.
 3. Lätt att byta hårfärgspigment.
 4. Ofarlighet.
 5. Ger dig möjlighet att välja önskad färg innan du målar färg.
 6. Effektens skörhet, färgen tvättas av genom 2 hårtvättar: det här låter dig ändra din bild oftare.

nackdelar:

 1. Färgpaletten är mycket begränsad.
 2. Det bygger på principen om grundfärg: om du vill ha en permanent färg på trådarna, ska den uppdateras varje vecka.
 3. Färgen är märkbar huvudsakligen på ljust hår, på mörka lockar är tintmedlen endast ett lätt överflöde under ljusets inverkan.
 4. Mörka balsams tvättar inte bra ut.

Princip för verksamheten:

  1. Den huvudsakliga effekten av tintsalvor är en dubbel effekt på trådarna: färgning och omsorg.
  2. Färgpigmentet, som ingår i blandningen, kan inte tränga djupt in i hårets struktur, vilket ger en delikat, mild färgning.
  3. Som en extra komponent i balsam innehåller vitaminer och fuktgivande ingredienser som ger en levande hälsosam glans till locken.
  4. Med varje shampooing lämnar färgpigmenten gradvis håren och färgen blir mindre ljus.

Hur man väljer?

För att inte skada dina strängar måste du noga välja ett färgämne. Några av rekommendationerna nedan hjälper till:

 1. När du väljer ett verktyg bör du veta vilket problem det är utformat för att fixa. Det finns tintbalsam av olika handlingar: för skört, splittrat, oljigt och andra krullar, kan de ge mjukhet att krulla, göra färgen ljusare, närma rötterna. Försök att välja en balsam baserat på ditt individuella strängförhållande.
 2. Nästa måste du vara uppmärksam på valet av färg. Vanligtvis erbjuder varje företag cirka 10 nyanser av sina produkter.
 3. När du väljer en färg. Det bör komma ihåg att färggladans balsam inte lyser krullarna. Med det kan du bara mörka strängarna inte mer än 3 toner.
 4. I närvaro av kemiska krullar eller gråhår, om strängarna redan är färgade med en ammoniakförening, kan resultatet bli en helt annan skugga än förväntat.
 5. För strängar av mörka nyanser måste du välja en mörk kastanjfärg, helst kaffe, choklad eller en enkel brun nyans. För blont hår är det bättre att välja honung, guld, ask eller pärlfärg.
 6. Om du vill färga ljuskrullarna måste du noggrant välja balsamens ton, eftersom någon nyans kommer att se mycket ljusare på ljuskrullarna.
 7. Innan du köper måste du noga studera tillverkarens rekommendationer om valet av deras produkt. Vanligtvis är ett bord bifogat för detta, vilket ger information om färgförändringar vid interaktion med olika hårtyper.

Hur man använder

Normal toning:

 1. Det innebär behandling av hela håret längs hela längden.
 2. För att göra detta, fördela bara balsam på en ren, fuktig sträng.
 3. Då bör du vänta lite tid för att suga upp pigmentet, det tar vanligtvis från 5 till 40 minuter beroende på önskan att få en nyans av specifik mättnad.
 4. Innan du använder, bör du noggrant undersöka metoden för att använda balsam från en viss tillverkare, som anges på baksidan av förpackningen.
 5. Det är nödvändigt att tvätta bort medel med vanligt vatten tills det blir transparent.

Färger vissa områden:

 1. Det handlar om selektiv bearbetning av krullar, till exempel en sträng eller knäck.
 2. Med denna teknik kan du justera ansiktsformen.
 3. Till exempel, för att skapa ett ovalt ansikte bör krullarna färgas längs tillväxten av strängarna mörkare än den naturliga nyansen.
 4. Ger dig möjlighet att lägga tonvikten på bilden och komplettera den.
 5. Principen om färgning motsvarar helt och hållet den föregående beskrivningen, endast en nyans balsam krävs på en viss del av strängarna.

Bästa bäst

För att få önskad nyans utan att det finns ytterligare obehagliga färger, bör du använda beprövade märken.

Estelle

funktioner:

 1. Genomsnittspriset är 120 rubel.
 2. Kompletterar dess funktion med effekten av luftkonditionering, vilket ger strängarna en mjuk konsistens.
 3. Paletten avslöjas i 17 toner.
 4. Färgat hår håller ljusstyrkan under lång tid, och ändrar inte sin färg under påverkan av solstrålar.

Iris

funktioner:

 1. Genomsnittspriset är 60 rubel.
 2. Det finns ingen ammoniak och väteperoxid i kompositionen.
 3. Skuggans ljusstyrka tvättas genom 12 tvättar.
 4. Färger perfekt grått hår, reporerade rötter.

Venita natura

funktioner:

 1. Genomsnittspriset är 50 rubel.
 2. Basen för kompositionen - naturliga växtbaserade ingredienser.
 3. Innehåller henna.
 4. Den har en terapeutisk effekt på trådar, fyller effektivt gråkrullar.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Silver

funktioner:

 1. Genomsnittspriset är 1000 rubel.
 2. Professionell hårvårdsprodukt.
 3. Lämplig för blondiner.
 4. Ger curls platina shine utan en gul nyans.

Schwarzkopf Professional BCBonacure Color Freeze Silver

funktioner:

 1. Det genomsnittliga priset är 700 rubel.
 2. Lämplig för personer med blont hår.
 3. Baserat på blå och lila pigment.
 4. Eliminerar yellowness.

recensioner

Maria, 35 år gammal:

Jag har använt denna balm Estelle under mycket lång tid. Håll denna komposition ca 2 tvättar. Skuggan är lätt och diskret, och krullarnas struktur blir mjuk och lydig vid styling och kamning. Jag vill notera att mitt hår har fått en hälsosam glans och strålning och den färg som visade sig vara lik den naturliga.

Jag håller den här produkten på huvudet efter att ha tvättat det i 7 minuter och tvättar sedan det med rent vatten.

Ekaterina, 23 år gammal:

Jag försöker att odla min hårfärg efter färgning. Nu är branschens rötter starka och har blivit märkbara, så jag började använda Belita-tintsalm.

Vid färgning använder jag flera linjal toner för att skapa ett mjukt överskott från kronan till spetsarna på håret. Jag målar tipsen i en ljusare färg och bearbetar de vuxna rötterna med en mörk komposition.

Resultatet är ett naturligt och naturligt utseende av strängarna. Jag rekommenderar det till alla, eftersom produkten inte torkar krullarna, men tvärtom bryr sig om dem.

Hur färgar du håret toniskt säkert?

Det finns många sätt att färga hår. Men vad ska man göra om man inte vill radikalt ändra utseendet? för detta kan du använda ett verktyg som praktiskt taget inte skadar hårtonen.

Toning balsam är mycket lätt att applicera, förstör inte håret som färg och har en stor färgpalett. Prisvärd gör dem populära bland kvinnor som inte är rädda för att experimentera med sitt utseende. Du kan tvätta bort det hemma, utan att använda skadliga ämnen.

Så här applicerar du tint balsam?

Det är mycket lättare att färga håret med tonic. Du måste följa följande instruktioner:

 • Håll fast vid de principer som används vid användning av färgämnen. För framgångsrik färgning behövs tonic, schampo, pensel, handskar, porslinskål och kam.
 • Innan färgning ska du tvätta huvudet med en schampo, handduk för att ta bort överskott av vatten från håret och applicera lite balsam. För dem vars hår är i perfekt skick, och vem är inte rädd för rik färg, kan du hoppa över det här steget. Trots allt, om hårets struktur är mycket skadad, tränger pigmenten som är i toniken, mycket djupt in. Detta kommer att få färgen att bli mättad, men inte likformig. Han kommer att hålla på länge, tvättas bort i ett sådant fall är svårt. Och det ser inte snyggt ut.
 • Använd en borste, applicera jämn tonik på krönorna och fördela den över hela längden. Glöm inte att något färgämne griper snabbare på blont hår.
 • Komb curls för att fördela tonic i hela huvudet. Var försiktig så att du inte hoppa över några områden.
 • Därefter måste du stå emot den rekommenderade färgtiden. Det beror på tonikens sammansättning, liksom hårets typ, färg och tjocklek.
 • Tvätta av med varmt vatten till det ögonblick när vattnet blir helt transparent.

Om resultatet inte är tillfredsställande kan du utföra proceduren igen, eftersom toniken inte skadar så mycket som färg. Men du borde inte bli involverad.

Hur man tvätta av balj?

För att bli av med onödig nyans, som efterhand erhållits genom att byta skugga med hjälp av tonic, kan du använda de testade folkmekanismerna, de mest effektiva som listas nedan.

schampo

Tonics of light exponering, som regel kan tvättas av med hjälp av upprepad shampooing med schampo för fet hår eller mot mjäll (du kan också använda tvål).

Av denna anledning, efter att deras applicering bör appliceras på håret fuktgivande balm eller kosmetisk olja.

Alkohol (70%)

Detta ämne eliminerar snabbt onödigt hår från håret, men det är nödvändigt att använda den inte i ren form, men i kombination med vegetabiliska oljor (1: 1).

När du använder denna blandning, försök att inte påverka hårets och hårbotten, annars kan du brinna. Det är nödvändigt att hålla en sådan mask i högst 3-5 minuter, varefter den ska tvättas av med mycket varmt vatten och schampo.

Kosmetiska oljor

Vegetabiliska oljor kan hjälpa till att inte bara eliminera onödig ton, utan också förbättra det övergripande tillståndet hos krullarna. De tenderar att penetrera noggrant i hårstrukturen, omsluta håraxeln och utjämna nagelskalorna.

Om du vill ta bort tonen helt, bör oljemaskan göras i flera steg, sätta den på lite fuktigt hår och hålla det under en och en halv timme under isolering. Skölj med varmt vatten och schampo.

Bakpulver

Soda tvättar försiktigt tonen från håret och återvänder dem till börjanstonen. Smält bara 50 gram soda i 1 liter varmt vatten och skölj håret med den inköpta kompositionen.

Du kan också blanda tio till femton gram soda med en del schampo och tvätta huvudet med denna konsistens.

kefir

Syra som ingår i denna dryck hjälper till att tvätta ut syntetiska pigment, lätta håret i ett par nyanser. Du kan använda inte bara kefir, men också andra mejeriprodukter med stor mängd fett (yoghurt, ryazhenka, vit yoghurt).

Sprid denna produkt på locken, fördela jämnt med en kam, samla dem i en bulle och linda huvudet med en film. Efter fyrtio till femtio minuter, skölj håret med varmt vatten.

Hur ofta kan jag använda?

Det finns inget bestämt svar på denna fråga. Självklart säger tillverkarna att det här verktyget är helt säkert och kan användas många gånger.

Kvinnor som regelbundet använder tintbalsam från personlig erfarenhet, hävdar att det inte är värt att använda det med varje schampo. Det är bäst att använda detta schema: när du tvättar håret med tonic, två gånger utan.

Hur mycket tonfisk balm håller?

Håller tonic på håret, beroende på dess typ av exponering. Det finns två huvudtyper:

 • Toniska ljuseffekter i form av ett schampo eller en balsam. Färgpaletten är mycket mångsidig. Färg eller valda strängar, eller hela huvudet helt i de mest fantastiska färgerna. Men ett sådant medel håller i genomsnitt i två veckor (ju oftare huvudet tvättar, desto mindre håller det sig).
 • Tonisk djup exponering används av de kvinnor som planerar att byta hårfärg under en längre tid utan att skada strukturen. Färgpaletten för sådana fonder är inte stor nog, men tonen hålls i genomsnitt i två och en halv månad.

Tonic är ett utmärkt verktyg för tjejer som gillar att experimentera med sitt utseende, men samtidigt vill de inte förstöra sina lockar med ammoniakfärger.

Shade balsam: hur man använder den? Hur ansöker du färgton?

Alla kvinnor älskar att förändra bilden, slår på andra med sin unika karaktär. Någon väljer kardinalförändringar, andra är mer försiktiga i detta avseende. Om flickan inte är redo för avgörande åtgärder, men vill förändra något i sitt utseende, bör du inte neka dig själv nöje. Ett utmärkt alternativ till envisa färger är tint balsam.

Dess åtgärd liknar den vanliga färgämnesammansättningen och kan ändra färg till flera toner. Men skillnaden mellan den och färgen är stor. För att förstå den här frågan måste du studera de funktioner som har en tennbalsam för hår.

Plussar balms

Shading tonics har ett antal överlägsenheter, vilket leder till att de är i stor efterfrågan:

 • Komposition. Alla komponenter har en sparsam effekt, tränger inte djupt in i håret och skadar inte deras design.
 • Resultatet av färgning är kort, följaktligen, om din nyaste färg inte ger dig en furore, kommer du att bli av med det om några veckor utan att utsätta krullarna för en ny färgning;
 • Hårets huvud sparar den vanliga strålen och silkenheten;
 • Behöver inte särskild vård, tvättas av med vatten.

Det finns andra fördelar i tonad tonic. Den består av äkta ingredienser som ger näring åt varje hår. De utför en skyddsfunktion och skyddar håret från de negativa effekterna av miljön.

Komponenterna förhindrar utbränningskräm, fuktar dem. Senare färgning blir de mjuka, mousserande och silkeslen.

Hur föredrar tonik?

Innan du köper ett verktyg måste du ta reda på vad de är och vilka egenskaper de äger.

Konventionellt är var och en av dessa produkter uppdelad i två typer:

 • med en liten inverkan (tvätta i två veckor);
 • med djup inverkan (tvätta i två månader).

Båda typerna är säkra. Pigmentet omsluter försiktigt varje hår utan att förstöra det. Designen är inte skadad, och alla naturliga hårfärgsändringar ändras inte. Färgmedlet är följaktligen valet av kvinnor som inte bara bryr sig om sin skönhet och yttre attraktionskraft utan också om deras hälsa. Dessutom får de målas hemma utan att söka hjälp från en expert.

Hur ansöker du?

Innan du börjar använda tintbalsam, måste du undersöka instruktionerna som följer med satsen. Inte alla vet hur man applicerar en tintsalm positivt. Om du inte uppfyller kraven snubblar krullarna värdelöst.

Tonic ska appliceras på rena, något fuktiga krölar. Strängar behöver inte vara våta, tvärtom kommer det att tömma tillsammans med vatten, och det slutliga resultatet kommer att styra dig. När alla krullarna är målade, borde du bära en polyetenlock. Håll verktyget ska inte vara mer än en halvtimme. Anvisningarna kommer att ange exakt tiden för exponeringen.

Om krullarna är mörka, tillåts det att öka färgningstiden med 10-15 minuter. Hur tvättar du tennsallad? Detta bör göras mycket noggrant tills vattnet blir klart. Samtidigt är det omöjligt att använda schampo, så att hårfärgen inte blir tråkig.

Efter att håret är torrt, utvärdera färgen. Om det verkar för lysande för dig, tvätta håret med ett schampo för att "tråkigt" skuggan lite.

Om håret är blont...

Det finns regler för färgning av ett tydligt hårhår. Blondiner stingar ofta gult. Tonic klara av denna uppgift. För att yellowness ska gå bort är det nödvändigt att lägga till några droppar av askskuggan på produkten. Ett bra resultat kommer att tas närmare efter första användningen, men för att konsolidera det måste du upprepa proceduren en gång i veckan. Det är också viktigt att veta hur man bättre tvätta bort nyans balm från håret. Detta kan endast göras med vatten.

Strukturen omfattar inte skadliga ämnen, ammoniak, peroxid, och därför får den användas ganska ofta. Men du måste följa de grundläggande reglerna för användningen.

Viktiga nyanser

För att undvika problem måste du följa vissa krav. Då kommer processen att vara primitiv, och resultatet kommer att märkas:

 • innan du färgar hår, måste du tvätta håret med schampo, men använd inte luftkonditionering
 • Skölj med rinnande vatten, utan tillsatser och hjälpmedel;
 • färgen blir intensiv om toniken inte späds ut;
 • använd handskar
 • Läs instruktionerna noga, det anges inte bara tillämpningsreglerna utan även egenskaperna hos en viss produkt.

Nackdelar tonic

Som med vilket verktyg som helst, har färgtonen några nackdelar. Det är sant att han är ofarlig och primitiv att använda, det finns fortfarande några svårigheter. Tjejer som färgar håret på detta sätt är skyldiga att överge poolen och inte blöta huvudet medan de simmer i floden.

Färgen kommer att tvättas vid eventuell kontakt med vatten, därför ta ett bad och dusch behövs med stor omsorg. Men säkerheten hos toniken för håret "täcker" dess negativa aspekter.

Färgpalett

Tonics har en bred färgpalett. På grund av denna mångfald är det tillåtet att experimentera med nyanser och alltid se unikt ut. För den nuvarande tjejen är det här verktyget en riktig hitta. Kvinnor älskar att ändra sin bild, och följaktligen är tonik mycket populär.

Men det måste förstås att färgen kan vara något annorlunda än den som visas på förpackningen. Applicera glänsande färger med försiktighet. Du bör också noggrant överväga nyanser som är långt ifrån naturliga.

Tjejer med ljusbruna krullar och behöver inte välja för mörka färger, svart. Efter en tid kommer färgen att tvättas och kommer att se onaturlig ut. För representanter för mörkt hår är tonik lämplig, den som skiljer sig från sin naturliga färg med 4-5 nyanser.

Henna balsam

Shade balsam, Henna i vilken är en av huvudkomponenterna - det är en icke-farlig och skonsam produkt. Dess huvudsakliga funktion är att förbättra den naturliga färgen eller ge en annan nyans. Längre efter en enda användning kommer ditt hår att lysa, bli "levande".

Henna skyddar byggandet av något hår från ultraviolett strålning och andra negativa effekter. Regelbunden användning av ett sådant verktyg återställer konstruktionen, släpper ut alla sektioner, gör det möjligt att uppnå en jämn, solid färg.

Att använda denna balm är tillåten för tjejer med någon hårfärg. Dessutom bekämpar det effektivt den yellowness som uppstår på blekta strängar.

Skuggning mycket professionella hårbalsam är nästan ingen annorlunda än vanlig. De har också en naturlig sammansättning och förstör inte håret. Som vanligt säljs de i stora behållare med en bekväm dispenser.

Tonika Balsam

Många kvinnor vill experimentera oftare med färgen på sitt eget hår, men har inte råd med det på grund av de skadliga färger som förstör hårets struktur. Inte många vet att alternativet kan du använda Tonic-balsam, som inte bara förvärrar hårets tillstånd, men gör det jämnare och mer glänsande.

Vi kommer att prata mer om detta kosmetiska.

Vad är Tonic?

Hair Tonic Balm är en kosmetik för färgning som berikar lockar med mikrodelar, aminosyror och vitaminer. Det omfattar inte oxidanter och ammoniak, som kan penetrera djupt in i håret och förstöra det naturliga pigmentet. Istället innehåller färgfärgverktygen färgämnen av naturligt ursprung, som bara löser sig på ytan av locken, på grund av vilken färgning som uppstår.

Tennbalsamens särdrag kan betraktas som en relativt kort period av "action".

Eftersom det inte tränger in djupt in i strukturen, tvättas pigmentet tillräckligt snabbt vid kontakt med vatten. Fördelen med detta eller nackdelen är redan att döma dig. Vissa människor försöker hitta ett värdigt alternativ till ammoniakfärger för att kunna regelbundet ändra nyansens nyans. Och i detta sammanhang har Tonic praktiskt taget ingen lika.

Produktfördelar

På grund av den harmlösa sammansättningen av den moderna tintbalsam Tonic är verktyget redan i stor efterfrågan bland kvinnor.

Emellertid innefattar fördelarna med färgemulsionen även:

 • Låg kostnad. Till skillnad från ammoniakfärg är toningemulsion mycket billigare, eftersom en flaska produkt kan användas minst 4-5 gånger;
 • Brist på skadliga komponenter. Till skillnad från andra färgkompositioner innehåller Tonic inte aggressiva kemiska föreningar som förstör melanin inuti håren.
 • Kraftkrullar. Emulsionen innehåller naturliga ingredienser som bidrar till näring av trådarna, vilket gör dem mjukare, skinnigare och mer lätta.
 • Tillfälligt resultat. För kortvarigt hårfärg är verktyget bara perfekt, för efter att du har torkat ut färgen kan du fortsätta dina experiment med hårfärgen;
 • Användarvänlighet. Faktum är att applicera blandningen på huvudet inte är svårare än en vanlig krusvårdsprodukt.

Den subtilitet av att välja en tintsalm

Först och främst måste du välja rätt verktyg för färgningsträngar.

Konditioneringsmedel är indelade i två typer:

 • Kort åtgärd, som tvättas av efter 3-4 gånger att tvätta huvudet;
 • Långtidseffekter som kan behålla krullarna minst en månad efter färgning.

Båda varianterna anses vara ofarliga, men i emulsioner av långtidsverkan är koncentrationen av färgämnen något högre, varför färgen varar längre. Du bör också förstå att, med hjälp av ett nyansverktyg, dramatiskt förändras färgen på strängarna kommer inte att lyckas.

Detta gäller särskilt för ägare av mörka lockor. Som redan noterat tränger inte hårtonen i djupet in i håret. Dess pigmentkomponenter täcker bara krullar.

Så här använder du Tonic Tint Balm

För att göra hårfärgning av hög kvalitet bör du bekanta dig med tekniken för att applicera produkten:

 • Före färgning av strängarna lägger du på ett par handskar och täcker kläderna med en handduk eller polyeten, eftersom blandningen är ganska svår att tvätta.
 • Ofta, under målningen, får blandningen på ansiktets och nackens hud, så det är lämpligt att behandla dem med en fet kräm, då pigmenterande ämnen inte kommer att ätas in i huden;
 • Applicera produkten kan bara vara ren och knappt vått hår;
 • Spraya strängarna på samma sätt som vid användning av vanlig färg: fördela blandningen jämnt med en pensel;
 • Håll blandningen på huvudet inte mer än 35-40 minuter. Men när det gäller användning av tonic för mörka strängar, kan du lägga till ytterligare 15 minuter till huvudtiden.
 • Sedan tvättas huvudet med varmt vatten tills vattnet är helt transparent.

Funktioner med att använda Toniki för blont hår

Hur ska jag använda Tonic-tonbalsam, om krullarna är lätta? Blonda tjejer och kvinnor klagar ofta på en gulaktig patina som bildas efter färgning. För att förhindra att detta händer, lägg till en liten mängd ashy balsam till blandningen av önskad färg.

För att konsolidera resultatet är det önskvärt att utföra färgningen en gång i veckan i en månad. Också, experter rekommenderar inte att tvätta balsam med en sträng av schampo. Eftersom Tonics sammansättning innehåller naturliga pigment, kan det förekomma en lätt gulaktig beläggning i håret när det kommer i kontakt med syntetiska substanser i schampot.

Några mer viktiga nyanser

För att undvika oförutsedda effekter av färgning är det önskvärt att ta hänsyn till några enkla men väldigt viktiga nyanser:

 • Innan du applicerar emulsionen på trådarna bör du tvätta huvudet med schampo för att bli av med det naturliga fettet.
 • Det är inte tillrådligt att applicera balsam på krullarna före målning.
 • Balsam tvättas ut med varmt vatten utan schampo, avkok, sköljmedel och andra tillsatser.
 • För att få en rik och vacker nyans, späd inte blandningen med vatten;
 • Innan du använder tintsemulsionen, var noga med att läsa instruktionerna, vilket kan indikera viktiga nyanser för att använda en viss produkt.

Tennbalsam är ett ofarligt och lättanvänt botemedel som gör det möjligt att återfärda till önskad färg utan att skada dina strängar.

Det innehåller inte skadliga konserveringsmedel, oxidanter, ammoniak och andra syntetiska tillsatser som kan förstöra hårstrukturen.

Om du gillar att experimentera ofta med ditt eget hårs färg hjälper det här verktyget till det här.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • snarkning behandling laser recensioner (0)
 • snarkning behandling laser recensioner (0)
 • Snarkning behandling hemma (0)
 • snarkning behandling laser recensioner (0)
 • snarkning behandling laser recensioner (0)
 • snarkning behandling laser recensioner (0)
 • laserbehandling för snarkning pris (0)
 • laserbehandling för snarkning pris (0)
 • laserbehandling för snarkning pris (0)
 • snarkning behandling i Moskva (0)
 • bota snarkning folkmedel (0)
 • snarkning behandlingar (0)
 • snarkning i kvinnor orsaker och behandling (0)
 • folkhantering av snarkning (0)
 • snarkning behandlingspriset (0)
 • snarkning behandling recensioner (0)
 • laserbehandling för snarkning (0)
 • snarkning i kvinnor orsaker och behandling (0)
 • snarkning i män orsaker och behandling (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • behandling av snarkning hos kvinnor (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • snarkning behandling för män (0)
 • orsaka snarkning och behandling (0)
 • orsaka snarkning och behandling (0)
 • orsaka snarkning och behandling (0)
 • snarkning behandling (0)
 • ögonblicklig snarkmedicin (0)
 • snarkning behandling (0)
 • ögonblicklig snarkmedicin (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • ögonblicklig snarkmedicin (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • botemedel mot snarkning hemma (0)
 • Snorex Snarkning Remedies recensioner (0)
 • Snorex Snarkning Remedies recensioner (0)
 • Snorex Snarkning Remedies recensioner (0)
 • snorex snarkhjälpmedel (0)
 • snarkning medicin köpa (0)
 • snorex snarkhjälpmedel (0)
 • folkmekanismer för snarkning (0)
 • snarkning medicin recensioner (0)
 • botemedel mot snarkning i apotek (0)
 • botemedel mot snarkning i apotek (0)
 • botemedel mot snarkning i apotek (0)
 • botemedel mot snarkning i apotek (0)
 • snarkning medicin (0)

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Tonik balsam skuggning - instruktioner för användning

Tonika Balsam

Många kvinnor vill experimentera oftare med färgen på sitt eget hår, men har inte råd med det på grund av de skadliga färger som förstör hårets struktur. Inte många vet att alternativet kan du använda Tonic-balsam, som inte bara förvärrar hårets tillstånd, men gör det jämnare och mer glänsande.

Vi kommer att prata mer om detta kosmetiska.

Vad är Tonic?

Hair Tonic Balm är en kosmetik för färgning som berikar lockar med mikrodelar, aminosyror och vitaminer. Det omfattar inte oxidanter och ammoniak, som kan penetrera djupt in i håret och förstöra det naturliga pigmentet. Istället innehåller färgfärgverktygen färgämnen av naturligt ursprung, som bara löser sig på ytan av locken, på grund av vilken färgning som uppstår.

Tennbalsamens särdrag kan betraktas som en relativt kort period av "action".

Eftersom det inte tränger in djupt in i strukturen, tvättas pigmentet tillräckligt snabbt vid kontakt med vatten. Fördelen med detta eller nackdelen är redan att döma dig. Vissa människor försöker hitta ett värdigt alternativ till ammoniakfärger för att kunna regelbundet ändra nyansens nyans. Och i detta sammanhang har Tonic praktiskt taget ingen lika.

Produktfördelar

På grund av den harmlösa sammansättningen av den moderna tintbalsam Tonic är verktyget redan i stor efterfrågan bland kvinnor.

Emellertid innefattar fördelarna med färgemulsionen även:


 • Låg kostnad. Till skillnad från ammoniakfärg är toningemulsion mycket billigare, eftersom en flaska produkt kan användas minst 4-5 gånger;
 • Brist på skadliga komponenter. Till skillnad från andra färgkompositioner innehåller Tonic inte aggressiva kemiska föreningar som förstör melanin inuti håren.
 • Kraftkrullar. Emulsionen innehåller naturliga ingredienser som bidrar till näring av trådarna, vilket gör dem mjukare, skinnigare och mer lätta.
 • Tillfälligt resultat. För kortvarigt hårfärg är verktyget bara perfekt, för efter att du har torkat ut färgen kan du fortsätta dina experiment med hårfärgen;
 • Användarvänlighet. Faktum är att applicera blandningen på huvudet inte är svårare än en vanlig krusvårdsprodukt.

Den subtilitet av att välja en tintsalm

Först och främst måste du välja rätt verktyg för färgningsträngar.

Konditioneringsmedel är indelade i två typer:


 • Kort åtgärd, som tvättas av efter 3-4 gånger att tvätta huvudet;
 • Långtidseffekter som kan behålla krullarna minst en månad efter färgning.

Båda varianterna anses vara ofarliga, men i emulsioner av långtidsverkan är koncentrationen av färgämnen något högre, varför färgen varar längre. Du bör också förstå att, med hjälp av ett nyansverktyg, dramatiskt förändras färgen på strängarna kommer inte att lyckas.

Detta gäller särskilt för ägare av mörka lockor. Som redan noterat tränger inte hårtonen i djupet in i håret. Dess pigmentkomponenter täcker bara krullar.

Så här använder du Tonic Tint Balm

För att göra hårfärgning av hög kvalitet bör du bekanta dig med tekniken för att applicera produkten:


 • Före färgning av strängarna lägger du på ett par handskar och täcker kläderna med en handduk eller polyeten, eftersom blandningen är ganska svår att tvätta.
 • Ofta, under målningen, får blandningen på ansiktets och nackens hud, så det är lämpligt att behandla dem med en fet kräm, då pigmenterande ämnen inte kommer att ätas in i huden;
 • Applicera produkten kan bara vara ren och knappt vått hår;
 • Spraya strängarna på samma sätt som vid användning av vanlig färg: fördela blandningen jämnt med en pensel;
 • Håll blandningen på huvudet inte mer än 35-40 minuter. Men när det gäller användning av tonic för mörka strängar, kan du lägga till ytterligare 15 minuter till huvudtiden.
 • Sedan tvättas huvudet med varmt vatten tills vattnet är helt transparent.

Funktioner med att använda Toniki för blont hår

Hur ska jag använda Tonic-tonbalsam, om krullarna är lätta? Blonda tjejer och kvinnor klagar ofta på en gulaktig patina som bildas efter färgning. För att förhindra att detta händer, lägg till en liten mängd ashy balsam till blandningen av önskad färg.

För att konsolidera resultatet är det önskvärt att utföra färgningen en gång i veckan i en månad. Också, experter rekommenderar inte att tvätta balsam med en sträng av schampo. Eftersom Tonics sammansättning innehåller naturliga pigment, kan det förekomma en lätt gulaktig beläggning i håret när det kommer i kontakt med syntetiska substanser i schampot.

Några mer viktiga nyanser

För att undvika oförutsedda effekter av färgning är det önskvärt att ta hänsyn till några enkla men väldigt viktiga nyanser:


 • Innan du applicerar emulsionen på trådarna bör du tvätta huvudet med schampo för att bli av med det naturliga fettet.
 • Det är inte tillrådligt att applicera balsam på krullarna före målning.
 • Balsam tvättas ut med varmt vatten utan schampo, avkok, sköljmedel och andra tillsatser.
 • För att få en rik och vacker nyans, späd inte blandningen med vatten;
 • Innan du använder tintsemulsionen, var noga med att läsa instruktionerna, vilket kan indikera viktiga nyanser för att använda en viss produkt.

Tennbalsam är ett ofarligt och lättanvänt botemedel som gör det möjligt att återfärda till önskad färg utan att skada dina strängar.

Det innehåller inte skadliga konserveringsmedel, oxidanter, ammoniak och andra syntetiska tillsatser som kan förstöra hårstrukturen.

Om du gillar att experimentera ofta med ditt eget hårs färg hjälper det här verktyget till det här.

Hårbalsam

Kvinnor strävar alltid efter att prova nya bilder på sig själva, men vissa manipuleringar med håret ger inte alltid ett positivt resultat: de försvagar, bryter och börjar falla ut. För att kardinaltransformationen inte ska orsaka någon speciell skada på låsen, kan du använda en tint hårbalsam.

Vad är det

Shading tonics, schampo och balms har ett antal ostridiga fördelar, men det viktigaste pluset med sådana produkter är deras sammansättning. Det är en kombination av milda ingredienser som inte tränger djupt in i hårets struktur och inte förstör dem från insidan. Efter att ha använt toniken behåller locken sin glans och silkighet, blir inte ömtålig och tråkig.

Balmer för toning har ett antal funktioner. Vissa av dem är positiva, andra är negativa. Efter att ha analyserat dem alla kan du lätt förstå huruvida denna färgningsmetod är lämplig för dig eller inte.

 1. Yta färgning. Balsamens färgpigment penetrerar inte håret, men placeras på dess yta. Å ena sidan är detta bra, eftersom strukturen förblir intakt och den bildade filmen skapar en skyddande barriär. Men å andra sidan är denna färg extremt instabil och tvättas helt efter 5-10 gånger (beroende på varumärke).
 2. Förmåga att experimentera. Med hjälp av tonic balms kan du säkert prova en ny nyans. Om någon inte passar, kan du helt enkelt sluta använda verktyget, en naturlig hårfärg kommer att återvända om några veckor. Den exakta perioden under vilken färgningseffekten förblir anges på förpackningen. Vissa balms lagras på håret upp till 2 månader.
 3. Hälsosam sken. De mest populära märkena av tintbalsams har en mjuk och mild effekt. På grund av att dessa krullar inte blir sköra över tiden. Tvärtom är de mjuka, silkeiga och glansiga och också lätta att kombinera. Bara några av tonicbalsamerna är något torra hår, efter att de behöver använda mjukgörare och fuktighetsgivare.
 4. Balsam kan ändra hårfärg med 1 - 3 toner. Och effekten kommer att vara förutsägbar, om du inte har använt färg före och inte gjort en perm. Annars kan du få ett helt oförutsägbart resultat. Dessutom bör med försiktighet i förhållande till sådana medel behandlas till ägare av ljusa krullar - målade eller naturliga. I det här fallet måste du föredra mjuka nyanser nära huvudets ursprungliga färg. Dessutom är det värt att förstå att en tonic tonic balm kan göra färgen lite mörkare, men inte vice versa.

arter

Alla tintsalmer kan delas in i flera grupper:

 1. Den neutraliserande toning betyder för ett rättvist hår. De används också för att färga grå hår, som i slutändan blir gulaktigt. Denna oattraktiva yellowness är lätt att neutralisera genom regelbunden användning av det lila pigmentet. Dessa verktyg behöver inte behålla håret, de tvättas omedelbart. Efter en tid kan du se att krullarna förvärvar en vacker askfärg utan en antydan till gul oxidation.
 2. Tintbalsam, vilket ger det ursprungliga färgdjupet, mättnaden och glansen. Det är omöjligt att byta hårfärg med denna typ av produkt, den innehåller en liten mängd pigment. Sådana verktyg finns i många linjer, som syftar till att upprätthålla och mätta krullarnas färg, som redan är målad med resistent färg.
 3. Ökad populär, särskilt för rättvisa kvinnor med sin tendens att skada håret, blir en lättare typ av agent med en lamineringseffekt som inte bara tonar utan också förvandlar lockar, vilket ger dem en strålande glans och jämnhet. Den bästa tillverkaren i den här gruppen, prisvärd och enkel att använda - "Rokolor", som tar stor hand om blont hår.

Populära tillverkare

Det finns några dussin tillverkare av schampo och balm på den ryska marknaden, men de flesta köpare väljer bara några märken. Vissa av dem tillhör det professionella segmentet, och en del - till en billig massmarknad.

"Little Mermaid"

Balsams varumärke "Little Mermaid" - är det sätt på vilket du kan ge en lyxig nyans utan kemiska influenser. På grund av det brett utbudet av färger, naturliga tillsatser och lätt omvandling från en färg till en annan, anses det här verktyget vara ett oumbärligt verktyg för någon kvinna som följer mode.

Varför behöver vi hår tonic balms

Vad är tonic?

Lusten att måla håret minst en gång i livet uppträder i varje kvinna. Men resultaten av experimenten är inte alltid framgångsrika, eftersom de permanenta färgerna innehåller en hel uppsättning kemikalier som förstör krullarnas struktur. Användningen av tinting hår balm är en säkrare metod för att ändra bilden.

Hemligheten av fondernas popularitet ligger i deras sammansättning och påverkan på strängarna. De flesta produkter innehåller varken ammoniak eller väteperoxid, vilket har en negativ effekt på lock och hårbotten.

Tonics är mättade med användbara ämnen och mjuka färgämnen, som inte förstör det naturliga pigmentet från insidan, men omsluter håren, som endast verkar på ytan. Även efter att färgen försvinner, kommer din frisyr att förbli i sin ursprungliga form.

fördelar

Den viktigaste fördelen med toning är dess harmlöshet. Vissa tillverkare lägger till kosmetikaxtrakten och växtextrakten, oljorna, keratin och proteiner, vilket förbättrar locken, gör dem glänsande, elastiska och lydiga. Du kan inte bara få en ny nyans utan också förbättra strängarna med hjälp av procedurer.

Produkten bidrar också till att neutralisera yellowness, som ofta förekommer på ljuskänt hår. Sammansättningen av dessa balm är lila eller blåa pigment, som ger håret jämn och vacker ton.

Professionell tonik innehåller filter som skyddar mot ultraviolett strålning, vilket är särskilt viktigt under den varma årstiden. Andra fördelar:

 • diverse palett;
 • användarvänlighet;
 • vissa produkter har en kumulativ effekt, med varje färgning blir nyansen mer mättad och varar längre;
 • låg kostnad, jämfört med högkvalitativa permanenta färger;
 • förmågan att experimentera med nyanser utan att håret skadas
 • utmärkt kosmetisk effekt - locken blir silkeslen och glänsande.

brister

Trots många fördelar kan du inte bortse från nackdelarna med tonics. Först av allt ger de ett kortlivat resultat, skuggan tvättas av efter några veckor. Det kommer emellertid av jämnt, utan att skapa uttalade övergångar, så frisyren förblir i ordning tills pigmentet är helt borttaget.

För att hålla färgen måste du måla ofta, ungefär en gång varannan vecka. Om vi ​​tar hänsyn till att fonderna inte förstör håret, är det här ögonblicket inte kritiskt.

Vissa tjejer klagar på ojämn manifestation av ton på hårets huvud, oftast är problemet överraskat av de som inte störde läsning av instruktionerna och tillämpade balsam på rätt sätt.

Nackdelarna innefattar följande egenskaper:

 • oförmågan att radikalt ändra färgbalsam ger en effekt i intervallet 2-3 toner, inte mer;
 • överdrivning av strängar - men det finns få sådana medel, och tillverkare skriver om denna bieffekt i anvisningarna;
 • oförmågan att måla över grått hår när det är mer än 40%, och även om du lyckades gömma vita lås under pigmentet kommer de att visas mycket snart;
 • bristen på ett så rikt val av färger, som i resistenta färger;
 • erhåller oväntade resultat på förfärgade kemiska kompositioner, krökt och hennabehandlat hår.

En bra balsam för toning klarar av flera uppgifter samtidigt. Det ändrar skuggan, gör bastonen mer uttrycksfull, betonar frisyrens konsistens, ger glansig glans till strängarna och hjälper till att korrigera bristerna i ljusningen.

Beroende på uppsättning funktioner kan alla balm uppdelas i följande typer:

 1. Neutralisatorer för blondiner. Tonic är det bästa sättet att bli av med yellowness och redhead, som så småningom dyker upp på de klara krökorna. Det neutraliserar resultaten av oxidation, blir omedelbart en otrevlig ton i ädelaska. Det rekommenderas att produkterna används löpande för att bevara effekten av färgning längre.
 2. Färgtoner för att ge djupet till basfärgen. Dessa produkter belyser perfekt den naturliga nyansen, gör den mer djup och rik. Också lämplig för att bibehålla ton som förvärvas genom färgning med ammoniakföreningar. Tänk på att det ska finnas minst två veckor mellan rutinerna så att håret återställs och pigmentet visas korrekt.
 3. Lamineringsprodukter. De innehåller keratin, silikon, proteiner och andra ämnen som skapar en osynlig glansig film på ytan av locken. De fyller hålen i det porösa håret, täcker skärbågens skalor och ger krullarna en elegant glans och volym, vilket förstärker strukturen.

Urvalsfunktioner

Att välja en bra balsam som kan tillgodose alla dina behov är ganska enkelt. Först bestämmer vilka uppgifter toniken ska utföra. Noggrant studera dess komposition - ge företräde åt produkter som inte innehåller peroxid och andra skadliga kemikalier.

Var särskilt uppmärksam på skuggan, för varje bas används olika färger. Eftersom det är omöjligt att helt ändra bilden måste tjejer ta hänsyn till sin första ton.

Tänk på vilken palett det är värt att uppmärksamma.

 • svart hår kan tonas i färgerna på kastanjepalett, choklad eller brun, ashy, aubergine, röd, koppar mm.
 • mörkt blont och brunt oftast tonat med ljusa färger för att få en saftig och rik ebb: kall lila, brons, röd;
 • ljusbrun färg är tonad med alla nyanser av beige, beroende på ansiktets färg, de kan ha en annan subton;
 • Blondiner använder oftast tonics med lila pigment för att hålla renhet i ljusfärg, om du vill lägga till varma anteckningar i ditt hår, välj produkter med en guldfärgad nyans;
 • Till och med 100% grått hår kan förtäckas med hjälp av speciella toner - nyanser av rosa pärlor, pärlemor och ametystpassade platina curls mycket nobly.

Skuggbalsam för grå hår väljs mycket noggrant, eftersom resultaten beror på hårets individuella egenskaper.

Regler för ansökan

Att få en jämn och vacker nyans beror direkt på balsamets ordentliga applicering. De måste användas med extrem försiktighet, eftersom även milda kompositioner kan skada krullarna när instruktionerna inte följs.

För att komma igång, granska noggrant annoteringen till toniken, den beskriver i detalj alla nyanser av förfarandet. Bäst av allt, om färgningen kommer att utföras av en professionell, men du kan klara av den här uppgiften själv, enligt enkla regler:

 • Tvätta hårt håret med schampo, det är nödvändigt för att avslöja skalor och bättre vidhäftning av pigment till hårets yta.
 • Torka krullarna med en handduk, avlägsna överskott av fukt från dem.
 • Vi skyddar axlarna med en kappa, bär gummihandskar på händerna så att de inte fläckar dem.
 • Häll balm i en plastbehållare.
 • Det är nödvändigt att applicera tonic med en speciell färgborste så att varje sträng är jämnt bearbetad.
 • Tåla medlen för den tid som anges i anvisningarna. Balsams eliminerar yellowness tvättas bort omedelbart, annars kan istället för en kall blond få en smutsig ask eller gröna nyans.
 • Vi sköljer håret väl med rinnande vatten tills det blir genomskinligt - det tar mycket tid, men rusar inte, annars kommer den nya färgen att vara kvar på örngott och kläder.
 • Fuktar tipsen med daglig balsam, tvättar den efter 5-10 minuter.
 • Upprepa proceduren med en frekvens om en gång var 2-3 veckor, applicera gula neutralisatorer med varje shampooing.

Kontra

Tints kan inte starkt skada hårbotten eller hårbotten eftersom de inte innehåller skadliga kemikalier. Men i vissa fall bör användningen överges, annars kan du få exakt motsatsen till det önskade resultatet.

Applicera inte formuleringar om du är allergisk mot minst en av deras komponenter. Kontrollen är väldigt enkel - använd en liten mängd kosmetika på området bakom örat och vänta 24 timmar. Om efter denna tid det inte fanns något obehag eller hudreaktion, kan du fortsätta att toning. Annars passar den valda produkten inte dig.

Följande procedur bör också överges:

 • mycket torrt och sprött hår - deras komposition kommer att skada dem ännu mer;
 • några dermatologiska sjukdomar eller kränkningar av hårbotten
 • senaste ammoniakfärgning eller perm - minst 2 veckor ska passera efter dem;
 • Nyligen henna eller basma färgning - i det här fallet tar det upp till två månader att vänta tills håret återställs.
 • mer än 40% av grått hår - men det här objektet gäller inte speciella formuleringar avsedda att täcka platinsträngar.

Produktbedömning

Efter att ha kommit till en specialaffär eller till och med en stormarknad ser vi hundratals balsamer av olika nyanser på hyllorna. Men hur man väljer bland dem den som passar perfekt till din typ av lockar? Vi presenterar en lista över de bästa produkterna från populära märken.

Totala resultat från matrisen

Professionellt varumärke av kosmetika för hårvård, baserat i Amerika, har förklarat sig för hela världen med permanenta färger. I hennes samling finns också tonics, med hjälp av vilken det är möjligt att uppdatera bilden något, inte helt men helt säkert.

Som en del av ingen peroxid och ammoniak, men det innehåller ett komplex av ceramider, bryr sig om strängarna och gör dem smidiga. Verktygen är också utrustade med UF-filter som skyddar krullarna från de negativa effekterna av direkt solljus och bevarar glansens glans.

Fördelarna med produkten inkluderar det faktum att det försiktigt påverkar håret, bryr sig om det, ger ädla nyanser, har en bred palett av 18 färger. Nackdelarna är kostnaden (över genomsnittet), hög konsumtion och svårighet vid spolning.

Tonics från "L'Oreal"

Kosmetiska jätten erbjuder flera rader av professionella produkter för olika typer av lock.

 1. Chroma Care är lämplig för brunhåriga kvinnor och brunetter, dess palett representeras av röda, brombärs och choklad nyanser.
 2. Expert Silver kollektionen för rättvisa damer har två typer av balm: grå och silver, de eliminerar yellowness från naturliga, färgade och gråa strängar.
 3. Ägare av kastanj, ljus kastanj och brunt hår passar Gloss Color-serien, som innehåller guld-honung och röda toner.

Fördelarna med produkterna inkluderar användarvänlighet, rika och mjuka nyanser, vårdegenskaper, neutralisering av oönskade nyanser. Nackdelarna är att balsamerna inte säljs i alla butiker och är mycket svåra att tvätta av ytorna, om du inte städar omedelbart.

Livets färg av Kapus

Professionella balm är idealiska för att bibehålla en ljus och mättad färg efter färgning med ammoniakföreningar, eftersom de innehåller inte bara pigment utan också omsorgsfria komponenter. De kan också betona färgen på naturligt hår, på en naturlig bas toner kommer att se mycket ljusare ut.

Tonics har en kumulativ effekt, med varje nytt förfarande ger de ett mer uttalat resultat. Sand nyanser och paletter rekommenderas att användas av blekta eller naturliga blondiner, brun gamma perfekt harmoniserar med naturligt och färgat brunt hår, koppar manifesterar sig i all sin ära på röda lockar, det ger också en mjuk gyllene nyans av klargjort hårhår.

Bedömning av recensioner gör produkterna ett utmärkt jobb med alla sina uppgifter - tonen är smidig och icke-aggressiv, det finns inga problem med applikationen. Nackdelarna inkluderar endast det höga priset, vilket är typiskt för alla professionella kosmetika.

Älska Nuance från Estel

Prisvärd och mycket prisvärd alternativ för home toning. Strukturen omfattar inte bara pigment, men också ett keratinkomplex, vilket ger noggrann vård åt strängarna. Verktygen är ganska enkla att använda, alla nyanser av tekniken anges i abstrakt.

Färgen syns jämnt, den har sin egen "individualitet", eftersom den spelar på nya mönster i olika strukturer och färger. Det påverkar försiktigt håret, det luktar ganska bra, så det finns inga problem med balsamens extrakt.

Du hittar produkter i de flesta butiker, där får du också en palett som hjälper till att förutsäga resultatet av färgning.

Nackdelarna med produkterna kan hänföras till ineffektiviteten - en burk är tillräcklig för högst en gång för medelstarkt hår. Toniket äter också starkt i huden och olika ytor, så det bör tvättas bort omedelbart efter förorening.

Londoren från Londa

En annan produkt som är överkomligt och till ett rimligt pris. Paletten av nyanser är ganska bred, medlen att neutralisera den gula tonen på ljuskrullarna förtjänar speciell popularitet. Kompositionen har naturliga betain och fuktgivande element, eftersom även användningen efter förtydligande inte kommer att leda till torkning av strängarna.

Det fungerar bra när det appliceras på gråa krullar, det tar bort oönskade undertoner, utmärker färg, gör håret snyggt och smidigt. Tonic säljs i någon kosmetisk butik, du måste arbeta med det mycket noggrant, eftersom pigmenten brister ut snabbt och inte tvättas väl.

Rita slutsatser

Hårfärgning är ett utmärkt alternativ för tjejer som inte vill ha dramatiska förändringar, är rädda för hälsan hos sina naturliga krullar eller drömmer om att förlänga ljusstyrkan hos skuggan som förvärvas efter färgning.

Balsam är också lämpliga för kvinnor som drömmer om att förvandla ett ädelgråt hår, för att återvända grooming och shine till håret. Produktutbudet för salong och hemanvändning är väldigt stort, du kan välja medel för vilken budget som helst. Oberoende av priset förstör inte tonics håret som ammoniumföreningar, så deras användning är mycket mer användbar.



Nästa Artikel
Röda fläcken på templet