Ottelochny shampnu Estelle - palett, instruktion


Estelfärgschampon är ett bekvämt och billigt sätt att bibehålla en cool skugga av blont hår, vilket eliminerar onödiga gula och röda pigment.

Bland Estel märkesprodukter finns två schampon med violett färg av kompositionen, som syftar till en uppgift - neutralisering av det gula pigmentet från tidigare blekt hår.

Det första Estel Hair Shampoo har producerats i flera år och är välkänt för blondiner, det här är Curex Color Intense, den andra produkten är Estel Prima och heter Estel Prima Prima Blonde.

Nästa kommer vi att fokusera mer i detalj på kompositionen, skuggan och användningen av var och en av dessa produkter.

Estelle Color Intense Color Shampoo (Curex Color Intense)

Någon känner till det här verktyget även i en ljusgrön flaska, idag har färgen på flaskan förändrats och har en mörkblå färg, som hela serien av Curex-produkter.

Det här rengöringsmedlet har en extra effekt för blekt hår - det sparar dem från en gul nyans efter förvärvning, förutom att schampo anges som ett sätt att stärka håret tack vare förekomsten av provitamin B5.

Estel Color Intense schampokomposition:

Vatten, natriumlauretsulfat, cocamid DEA, kocamidopropylbetain, decylglukosid, natriumklorid, bessol, hydroxipropylhydrolyserat veteprotein, panthenol, hexyldekanol, hexedecyllaurat, parfym tillsatt, smaksatt socker, syntetiskt färgpigment Acid Violet 43, citronsyra, PEG-120 metylglukotrioleat, propylenglykol, metylklorisotiazolinon.

Sammansättningen av Estel-tonad schampo liknar sammansättningen av det vanligaste shampooet. Huvuddelen är natriumlauretsulfat - inte det tuffaste sulfatet, följt av en mild tvättmedelskomponent gjord av kokosnötkocamid DEA-kokosnötolja. Vetehydrolyserat protein, panthenol (provitamin B5) och hexydekanol är goda närande och fuktgivande ingredienser.

Acid Violet 43, ett tillfälligt vattenlösligt pigment, är ansvarig för tvättmedelsfärgen. Eftersom denna komponent nästan är i slutet av ingrediensförteckningen är dess mängd i schampot inte stor, vilket innebär att den endast ger en liten effekt av violett färgning. Efter ett par applikationer på håret kvarstår en lätt kall skugga.

Denna komposition kan kallas ganska mjuk för hår, men den är inte lämplig för användning på mycket torrt och skadat hår. Vi rekommenderar det för användning på fet eller normalt hår. Men även på dem, med långvarig regelbunden användning, kan det förekomma torrhet och hårdhet.

Tintschampo Estel Prima Blod (Estel Prima Blonde)

Beskrivningen av den andra produkten är inte mycket annorlunda än den första. Åtgärden baseras också på neutralisering av varma oönskade nyanser som till slut ackumuleras på det blekta håret. Den nya formeln heter NATURLIG PARL, vilket innebär en pärlskugga av silverhår. Vad är skillnaden mellan dessa två kompositioner? För att svara på denna fråga, kolla på ingrediensförteckningen och hitta skillnader.

Sammansättningen av schampo Estel Prima Blonde:

Vatten, natriumlauretsulfat, dinatrium kokoamfodiacetat, PEG-7-glycerylkokoat, distearat (och) lauret-4, polyquaternium-7, natriumklorid, PEG-40 hydrerad ricinolja, PEG-120 metylglukos-trioleat, kokamidopropylbetain, pantenol, hydrolyserat keratin, syntetiskt färgpigment Acid Violet 43, parfymadditiv, linalool, limonen, hexylzinnamol, citronsyra, PCA-natrium, niacinamid, metylklorisotiazolinon.

I stället för det hydrolyserade veteproteinet i det nya schampot finns det ett närmare och effektivare hårproteinhydrolyserat keratin. Vi ser också närvaron av ricinolja och ytterligare aromatiska tillsatser. Toning-effekten ger samma komponent Acid Violet 43, vilket innebär att färgen efter användning av den andra produkten kommer att likna den första.

Användning av Estelle Tint Shampoo:

Båda produkterna har samma anvisningar och nästan samma konsistens. De har en rik violettblå nyans, Prima Blond har en mer behaglig aromatisk tillsats och dess konsistens är tjockare. Om du har ett val - köp den andra produkten från Prima Blond-serien, har den en något mjukare effekt på håret.

Foto - Estel Prima Blonde Tonade Shampoo:

Foto - Estel Color Intense Tint Shampoo:

Applicera kompositionen på håret, det är bekvämare att skydda dina händer med handskar. Våt hår helt, vrid det med händerna. Häll lite produkt ur doseringsapparaten i handflatan och börja fördela den till fuktigt hår från rötterna till ändarna. Om schampot inte räcker, häll en annan liten dos. Massage håret, låt produkten stå i 3 minuter för att färga, skölj sedan med vatten och glöm inte att använda en balsam från samma serie eller någon annan för färgat hår, för att inte tvätta bort färgfärgen.

Resultaten av att applicera skuggning Estel shampoo:

Båda produkterna neutraliserar väl det varma pigmentet på blekt hår, vilket ger en sval svagt grå färgton. Till skillnad från andra färgskampor lämnar inte håret uttalat lila eller rosa färg.

Foto - med Estel Color Intense:

Foto - med Estel Prima Blonde:

Bedömning av effekten efter den första applikationen, i följande applikation kan du öka tiden för färgning, men kom ihåg, ju längre det är på håret, desto torrare blir ditt hår.

Spår av schampo på huden kan enkelt tvättas av med vanlig tvål, det är inte så lätt att tvätta handduken efter att ha tryckt håret ut, så använd den gamla. Bättre än, starta en gammal T-shirt för push-ups - det blir mindre traumatiskt för håret.

Pigmentet kommer att bli ljusare efter två eller tre applikationer av schampo och sedan ta en paus med ett vanligt rengöringsmedel tills en varm nyans visas igen.

Hur man väljer ett schampo för grå hår, rankning topp

Graying hår beror vanligtvis på åldersrelaterade förändringar i människokroppen. Melaninproduktionen minskar när cellerna producerar det ålder. Men det händer också att i en ung ålder börjar en person att märka gråa hår. Hur är det i det här fallet? Naturligtvis, använd en toning shampoo för grått hår, utformat för män och kvinnor som har silvered upp till 30% av håret.

Tint shampoo för grått hår

Tonal schampo för gråhåriga strängar hjälper till att markera hårets befintliga färg och färga över att bara bli grått hår. Det är värt att notera att med vanliga shampoo tonics har inget gemensamt, eftersom de inte är avsedda att avlägsna föroreningar (endast några av dem skumar lite och tar bort smuts). Huvuduppgiften för dessa verktyg - att måla håret.

I riktning mot förtydligande fungerar inte tonade schampon alls. De kan bara ge en mörkare nyans till håret. Om du till exempel är blond kan du få guld, beige, karamell, honung och andra färger. Brunt hår lämpligt burgundovye, nutty, choklad och andra nyanser. Paletten med specialverktyg för ljusfärgning är imponerande i sin överflöd.

De viktigaste egenskaperna hos förberedelser för toning:

 • produktens sammansättning tränger inte djupt in i krökets struktur, det påverkar endast hårets yta, skapar en skyddande film;
 • Skuggan varar inte länge - bara några veckor, den tvättas av efter 4-5 procedurer för kontakt med vatten;
 • Färgssuspension, i motsats till ammoniakfärger, är helt säker, så även gravida kvinnor kan använda den;
 • Huvudkomponenterna i schampon är färgämnen, fuktgivare, som ger skinn till hår och fettsyror, vilka matar lockar.

Det finns flera alternativ för toneringsverktyg:

 • Schampo. Som regel är de lämpliga för blont hår, eftersom de tar bort den obehagliga skuggan av yellowness på grund av närvaron av lila pigment. Den enda nackdelen med sådana kosmetika överdriver krullarna.
 • Balsam. De är utformade för att ge en viss nyans av hår. Naturligtvis kan de inte måla över grå hår, men det är ganska möjligt att dölja dem (på grund av polering av hårets nagel, ljus skugga och speciell glans). Balmer är lämpliga för dem som bara börjar bryta grått hår.
 • Tonika. De har den mest koncentrerade mängden pigment, så de målar lockar väl. Om du till exempel har blont hår kan du få en körsbär, grönaktig och jämn auberginefärg. När du använder på en ojämn yta (grått hår blandat med pigmenterat), måste du vara extremt försiktig med dem, annars kan du sluta med ögonskarp kontrast.

En viktig punkt! Om du har mycket grått hår, välj inte kärnfärger tonics, annars kommer en tydlig kontrast att vara uppenbart. Det bästa alternativet för dig kommer att vara nyanser så nära som möjligt till naturliga.

Fördelar och nackdelar med tinting schampo

Bland fördelarna med tinting shampoo för tonning av grått hår kan identifieras:

 • enkelhet i ritning (något påminner om vanligt tvätt av huvudet);
 • låg kostnad (kostnaden för tonik och färgschampo börjar från 70 rubel, beroende på varumärke);
 • universalitet (betyder inte bara lite tintkrullar, de ger också näring och fuktar dem, vilket gör utseendet välskämt och attraktivt);
 • säkerhet (fall av allergiska reaktioner registrerades sällan, förutom att de aktiva komponenterna inte kan tränga in i blodet, som händer vid användning av permanenta färgämnen);
 • Ytterligare skydd mot miljöexponering ges (eftersom färguppslamningen bildar en viss barriär kring varje hår, ytterligare skydd mot inflytande av UV-strålar, temperaturfall och andra irriterande medel uppnås).
 • Om du inte är nöjd med resultatet av färgning, räcker det bara att tvätta huvudet med schampo flera gånger för att eliminera den inte mycket framgångsrika nyansen.

Nackdelarna är det faktum att du behöver regelbundet tona håret, eftersom färgämnet pigmentet tvättas mycket snabbt. Dessutom lyckas inte alla användare med framgång att plocka upp skuggan, och även om det finns en stor andel grå hår under färgning, erhålls en helt oönskad och oförståelig färg.

Hur man väljer

Färgschampo för grått hår väljs ut beroende på:

 • Källfärg (ditt naturliga eller konstgjorda pigment);
 • procent av grått hår;
 • förväntad effekt och personliga preferenser
 • varumärke och sammansättning av nyans.

Det är ganska svårt att färga grå hår, eftersom ojämnhet är märkbar för ögat. Låt oss se varför?

Håret blir grått, eftersom det inte producerar färgning naturligt pigment - melanin. I avsaknad av det bildas ett ihåligt utrymme i dem, vilket är fyllt med luft, vilket leder till missfärgning. Dessutom bildar detta hår en närmare passform av kutikellagren till varandra, vilket resulterar i att det grå håret blir tätare och mindre utsatt för penetreringen av färgpartiklarna.

När du väljer ett färgämne, var uppmärksam på den höga koncentrationen av pigment, annars kommer de helt enkelt inte att kunna tränga in i de övre skikten av hår.

Det är viktigt! Värst av allt färgning är glasartat, det är nästan transparent, samtidigt ganska tjockt hår. Tyvärr kommer tonade schampon inte att klara det (en aggressiv permanent färgning behövs).

Om du har för mycket depigmenterat hår, plocka sedan upp en silverfärg av schampo eller tonic. Tack vare detta kan du eliminera kontrasten mellan de strängar som behåller färg och grå hår.

Om du har upp till 25% av grått hår på håret, rekommenderar skönhetssalonger att använda en färgad smink av en färg som är så nära som möjligt till det naturliga.

Har dina strängar en ashyton? Tveka inte att välja brandy, karamell, honung eller gyllene färger.

Om grått hår bara smygar upp på ett hårhår, få ett tintingschampo med antigul effekt. Denna toning agent kommer att ha violett partiklar som kommer att eliminera den obehagliga rödhåriga kvinnan, betona silverpläterad av dina lockar och ge dem ett hälsosamt och välskött utseende.

Översikt över de mest populära verktygen

Idag finns det många tonade schampon som är klara att måla över grått hår. Varje tillverkare erbjuder dem instruktioner för användning, guidad av vilken bör appliceras färgton.

Alternativ för schampon:

 • Schwarzkopf. I sin sammansättning har produkten gula gulpartiklar av lila färg, vilket neutraliserar den obehagliga yellownessen och ger en vacker silverpläterad krullning. Dessutom är läkemedlet mättat med vitaminer och glycerin, så efter vanlig användning kommer du att märka hur ditt hår har fått en vacker lek och volym. Det genomsnittliga priset på schampo är 600 rubel.
 • L'Oreal Silver Hair Shampoo. Den unika formeln GLOSS PROTECT skyddar håret mot skadliga effekter av miljön och ger också en ljus strålande nyans. Kosmetika är rik på aminosyror och fuktgivare, det är en hel vitamincocktail avsedd för att förbättra ditt hårs tillstånd. Silver-serien avlägsnar yellowness, ger skönhet och glans till ashy krullar. Kostnaden för schampo är 700-800 rubel.
 • Matris Shampoo Så Silver. Läkemedlet från Spanien neutraliserar helt strängarna, tar bort det obehagliga gulpigmentet och ger håret en vacker pärlskugga. Detta läkemedel kommer att tömma din plånbok med cirka 560 rubel.
 • Vitt hår av Periche. Ett annat spanskmedel för grått hår. Avlägsnar perfekt yellowness, stabiliserar lipidbalansen i huden och närmar sig locken med användbara komponenter. Dessutom tillhandahålls en skyddande film runt håren, som fungerar som en slags barriär som förhindrar att kallluft och UV-strålar penetrerar djupt in i håren. Det här verktyget kostar dig 340-400 rubel.
 • "Platinum Glitter" av Yves Rocher. Något färgar hår, tar bort grått hår, lugnar huvudets dermis och fuktar håret. Kosmetika är baserade på naturliga ingredienser. Kostnaden börjar från 350 rubel.
 • Wella Color Recharge. Detta verktyg från Tyskland är utformat för att omedelbart uppdatera ditt hår på bekostnad av svaga färgämnen. Dessutom innehåller den keratin, som ger dig hälsa, fuktighetskomplex, silkepeptider, gör håret glänsande och panthenol i kombination med aminosyror bildar en skyddande film. Produktkostnad - 700-750 rubel.
 • Reflektion Silver Shampoo från Cutrin. "Silver frost" behåller din naturliga färg, medan på bekostnad av ett speciellt silverfärg smälter övergångarna mellan ditt depigmenterade och hår. Håret efter appliceringen av detta verktyg får maximal volym, ljusstyrka och grooming. Den genomsnittliga kostnaden för professionell schampo är 680-750 rubel.
 • Shampoo Life Color från Kapous. Inte dåligt klarar av sin huvuduppgift - målning över grått hår. Verktyget har inga aggressiva kemikalier, men det är ganska bra att måla hårets yta i olika färger. Även om paletten av nyanser som erbjuds av tillverkaren inte kan kallas rik, kan du definitivt välja kosmetika som matchar basfärgen. Kostnaden för schampo, med en volym på 200 ml, är 420 rubel.
 • Brelil Professional för grått hår. Shampoo tonar perfekt gråhår. Det rensar också strängar från föroreningar väl och ger en vacker glans till håret eftersom den innehåller vitamin E. De grönsakskomponenter som utgör produkten orsakar inte irritationer, så kosmetika är också lämplig för känslig hud. Priset på en italiensk produkt börjar på 380 rubel.
 • Färg Irida-M Classic shampoo för grått hår. Det är ett budgetalternativ (kostnaden börjar från 70 rubel). Det klarar av att måla lite grått hår och har en bred palett. Det tvättas av gradvis, så håret behöver inte tonas varje 5-6 dagar.

För de som inte bara ska tona håret utan också att skapa en naturlig melaninpigment, kan du köpa en dyr Grayban Hair Darkening lotion. Kostnaden startar från 2500 rubel. Den unika formeln av medel från USA efter en 28-dagars kurs eliminerar upp till 80% av det vända gråhåret. Lämplig för män och kvinnor. Har mycket positiv feedback.

Hur man använder

Innan du använder några kosmetika, var noga med att testa den för allergiska reaktioner. För att göra detta, använd några droppar av produkten till handleden och vänta 7-10 minuter. I avsaknad av rodnad, svullnad och klåda kan du säkert använda shampoo för kosmetiska ändamål.

Det bör noteras att nyanschampoerna är effektiva endast när du nyligen började märka utseendet på gråa hår. Om du redan har försökt att färga grå hår med permanent färg, och det hjälpte inte, kan tonade schamponar säkert inte klara av den här uppgiften.

Kommer gråa hår att färgas eller inte? Det är svårt att ge ett bestämt svar, eftersom absorptionen av färgpigment med krullar direkt beror på styrkan hos färgningshampo-partiklarnas funktion, tjockleken på silverhåren och tätheten av skalorna. Om ett schampo inte ger den önskade effekten, finns det ingen garanti för att andra kosmetika kommer att vara kraftlösa. I alla fall borde du alltid försöka.

Funktioner av användning:

 1. Innan du använder produkten är det bäst att skydda dina händer med cellofanhandskar, eftersom vissa aggressiva komponenter kan påverka deras hud negativt.
 2. Tint shampoo är utformad för att neutralisera yellowness. Det appliceras som ett vanligt schampo på vått hår. Du slår självständigt på huvudet med rikligt skum. Du uthåller den angivna tiden på förpackningen (som regel går det inte över 3-5 minuter), och skölj sedan noggrant under rinnande varmt vatten.
 3. Om du vill använda tonic som ett tonat schampo, måste du späda det. För 3 liter vanligt kokt vatten använd 2 msk. l. färgsuspension. Den resulterande lösningen används som sköljning efter tvättning av huvudet.
 4. Inget behov av att missbruka skuggschampo och tvätta sina huvuden nästan varje dag, som många tjejer brukar. Du bör använda sådana kosmetika inte mer än 1 gång per vecka. Annars risken för betydande skador på deras lås.
 5. Om du vill få en mer mättad färg rekommenderar vi att du överskrider den tidsfrist som anges av tillverkaren.

Förtvivlan inte om ditt hår är besökt grå. Vissa Hollywoodstjärnor tror att asken på hårets huvud betonar karisma, ger soliditet och imponerande förmåga. Men om du fortfarande inte kommer att lägga på hår i håret, kommer det bästa sättet att bli tonade shampoo, balm och tonics, som kan skugga lite hårfärg och dölja grått hår.

Var försiktig med användningen, eftersom grå hår är svårt att färga.

Översikt över schampon för grått hår

Gråt hår är en riktig tragedi för både män och kvinnor. Hittills presenterar marknaden för kosmetiska produkter ett stort utbud av verktyg för att hjälpa till att måla över grått hår. I vår artikel kommer vi att prata om hur man väljer ett tintingschampo för grått hår. Vi börjar omgående med en översyn av kända varumärken.

Tintschampo Schwarzkopf, Schwarzkopf

Märket är allmänt känt för massförbrukaren och har länge vann många kvinnors kärlek. Schwarzkopf kan producera produkter för alla typer av hår.

Den mest populära shampooen för grå hår för kvinnor är Bonacure Color Save Silver. Det ger en vacker glans till håret och eliminerar effekten av yellowness. Dessutom ger det en perfekt näring till hårstrukturen, vilket bidrar till regenerering.

tinting schampo Schwarzkopf

Shampoo Loreal, L'oreal

I Loreal-serien är schampo med en ledtråd av silver i stor efterfrågan bland äldre kvinnor. Den består av naturliga ingredienser som trivsamt bryr sig om hår och läker dem.

L'Oreal Silver Shampoo kan också användas för att avlägsna den gula färgen från håret, av den anledningen blondiner som det väldigt mycket.

Tillverkaren rekommenderar att du använder schampo i kombination med balsam i samma serie för att förbättra effekten. Upprepad användning av L'Oreal shampoo kommer att förbättra hårets tillstånd och ge den nödvändiga glansen.

Tonad schampo L'Oreal

Matt Shampoo Matt

I rankningen av toningsschampo upptar Matrix shampoo definitivt topplinjerna. I deras lineup Matrix So Silver schampo, designad speciellt för grått hår. Han målar väl hår, samtidigt som de närmar dem med goda vitaminer.

Matris Tonad Shampoo

Tint shampoo Perish, Periche

Tint shampoo Parish Spansk produktion, och i Spanien, som du vet, som kvalitet. Alla hårprodukter av detta märke är värdiga respekt, eftersom de innehåller olivolja och mandeloljor.

Detta schampo kan också användas som hårvårdsprodukt, eftersom det perfekt fuktar hårbotten, vilket påverkar hårfollikeln positivt. Klarar med grått hår.

tinting shampoo socken

Shampoo Yves Rocher, Yves Rocher

Yves Rocher är en av de mest älskade kosmetiska märkena hos våra kvinnor. Inte så länge sedan har detta företag släppt en serie schampon "Platinum glow" - färgschampo från grått hår. Produkten är lämplig för skört och tråkigt hår, vilket berikar dem med väsentliga spårämnen.

Tonad schampo IvRoshe

Estelle Tint Shampoo, Estel

Estelle har en ganska rik färgpalett, så det blir möjligt att måla grått hår med detta schampo snabbt.

Shampoo för färgning av grått hår från Estelle överdriver inte hår. I deras sammansättning finns det ultravioletta komponenter som skyddar håret från de negativa effekterna av solen. De är mycket praktiska vid applicering, lämnar inte märken på huden, och exponeringstiden varierar från 20 till 40 minuter beroende på önskad effekt.

Estelle Tonad Shampoo

Tonic Tint Shampoo

Med Tonics kan du snabbt säga adjö till grått hår. Effekten kommer emellertid att vara kortlivad, eftersom schampot tenderar att snabbt spolas ut. Detta gör det möjligt att experimentera med färg så ofta som önskat.

Den enda rekommendation som tillverkaren anger på förpackningen är schampans högfärgade egenskaper, den bör appliceras noggrant, annars kan du måla allt runt, inklusive dig själv från huvud till tå.

Hyppig användning av Toniki är oönskade eftersom shampoo gör håret tunnare.

Tonisk schampo

Shampoo Kapus, Kapous

Professionell serie Capus är mycket lämplig för ägare av tunt och svagt hår. I sin serie finns schampon avsedda speciellt för grått hår. Effekten är beständig, färgen tvättas inte fram till 6 veckor, skuggan är mycket ljus och mättad.

Capus Tint Shampoo

Irida schampo

Irida är ett välkänt varumärke, i deras sortiment presenteras ett stort antal nyanser för varje smak. Av fördelarna - det här är priset och kvaliteten på färgande grå hår. För 70-100 rubel Irida-schampo uppfyller fullt ut förväntningarna. Minus - det här är en obalans mot fukt. Så om du faller under regnet och du inte har ett paraply för hand finns det risk för att dina kläder blir smutsiga. Hårfärgen kommer gradvis att tvättas.

Irida tonade schampo

Tint shampoo Ollin, Ollin

Färgschampo för grå hår från Allin har en unik färgpalett. Det klarar sig väl av hårets hårdhet och har också ett högt motstånd.

När det gäller färgen på färgningen är denna schampo lika med den professionella linjen, bryr sig omsorgsfullt om hår och ger glans.

Allin Tint Shampoo

Tint shampoo Rocolor

Shampoo Rocolor - ett mycket budgetverktyg. Låt dig bli av med grått hår på 5 minuter. Färgen är mycket mättad och ofta väldigt annorlunda än originalet. Kanske är detta en av dess viktigaste nackdelar. Men det finns ett plus - det tvättas av väldigt snabbt.

Tonad shampoo Rocolor

Shampoo Kutrin, Cutrin

I linjen av hårvårdsprodukter presenteras inte bara färgschampon från grått hår, utan även balm, balsam och hårmask.

Shampoo klarar av grått hår, hjälper till att uppdatera den ursprungliga färgen. Det tvättas av lite längre än Irida-schampo, men anses vara av bättre kvalitet. Effekten är märkbar efter några minuter efter att ha tvättat håret.

Kutrin Tint Shampoo

Mäns shampoo för färgning av grått hår

Inte bara män, utan också kvinnor står inför grått hår. Eftersom många kända tillverkare har tagit hand om en stark hälsa av mänskligheten, släpper schampon för grått hår för män.

Schwarzkopf Men Perfect Tint Shampoo

För män i hårvårdsprodukterna finns ett schampo för grått hår, Men Perfect-serien. Han bryr sig helt och hållet om hår och färgämne gråhår perfekt. Enligt recensioner av starkare kön är detta verktyg ett av de bästa.

Schwarzkopf Tonade schampo för män

L'Oreal Professionnel Grå Shampoo Färgschampo

Detta schampo är perfekt för hårt hår. Han maskerar helt grått hår, föryngrar visuellt en man. Frekvent användning av detta verktyg accelererar också hårväxten och ger dem extra volym. Priset fluktuerar cirka 600 rubel.

Loreal tonad schampo för män

Brelil Professional shampoo

Tint shampoo av detta märke är lämplig för alla typer av hår. Lätt hår hjälper till att klara sig med gult, mörkt - ger skina och gråfärgade färger. Fuktar också hårbotten perfekt. Plus, priset är också trevligt - inom intervallet 300-400 rubel.

Breil tinting schampo för män

Tint shampoo för grå hår kan vara annorlunda - man eller kvinna, bestående eller snabbt tvättbar, men det har ett mål - att göra dig vackrare. När du väljer ett botemedel mot grått hår, se till att läsa recensionerna. Billig hårfärg kan betydligt gynna dyrare produkter. Vi hoppas att vår recension av tonade schampon var till nytta för dig.

Estelle, Matrix, Tonic, L'Oreal, Concept Tint hår shampoo. Färgpalett, foto före och efter

Tint hår shampoo bevisas genom bilder av tjejer före och efter proceduren att de kan skifta skuggan på ett säkert sätt. Dessa schampon påverkar inte hårsäckarna och skadar inte deras hälsa.

Fördelar och nackdelar med tonade schampon

Kvinnor uppskattade fördelarna med tonade schampon.

Tack vare sina recensioner och rekommendationer från experter gjorde de en lista över fördelar:

 • Som en del av ingen ammoniak, vilket innebär att de inte förstör hårets kvalitet;
 • Säker även med regelbunden användning
 • Tillåtet att använda för alla typer av hår;
 • Lätt att använda;
 • Färger grå hår;
 • Det har ett brett utbud av nyanser;
 • Vissa schampon har ämnen som är användbara för hår, oljor och vitaminer.

Om vi ​​pratar om bristerna i kosmetika kan vi skilja flera. För det första kräver användningen av tonad schampo skicklighet, speciellt vid användning på blont hår. Om den används felaktigt faller färgen ojämnt.

Den andra minus är färginstabilitet. Tonen hålls upp till 1-2 schampon, och därför krävs ofta tvättning med användning av agenten.

Hur man använder och spola - instruktioner

Shampoo shampoo röret har instruktioner att följa. Detta gör att du kan få en vacker färg och inte förstöra håret. Du kan inte måla efter en perm, eftersom det finns risk att få en helt annan ton.

Innan produkten appliceras på huvudet krävs ett allergitest: en liten mängd schampo appliceras på armbågen. Om det inte fanns någon reaktion efter 15 minuter kan verktyget användas säkert.

Allmänna anvisningar för användning tonad schampo:

 1. De bär gummihandskar på sina händer, eftersom shampooet kan fläcka händerna på händerna.
 2. Håret blöt med rinnande vatten och något blöt med en handduk;
 3. Skuggmedlet hälls i handflatan och appliceras försiktigt med massagerörelser längs hela längden av håret för att bilda ett rikt och fluffigt skum;
 4. Den tid som agenten lämnas på krullarna beror på önskat resultat, men bör inte överstiga 40 minuter. Den optimala tiden anges alltid av tillverkaren på förpackningen.
 5. Då tvättas håret ordentligt med en mask eller balsam för att mjukna dem.

Shading hårschampo före användning kräver nödvändigtvis att studera instruktionerna, vilket kan innehålla bilder före och efter proceduren. Vissa tillverkare rekommenderar att du använder produkten på torra lockar och detta bör beaktas före användning.

Hur man väljer rätt färg

Genom att välja rätt tonic kan du få önskad effekt.

Färgschampo är valt beroende på den ursprungliga hårfärgen.

För mörkt hår

Flickor med mörka lock kan inte drastiskt ändra utseendet. Tint shampoo kan bara ge en ljus nyans och skina till håret. För att se de förändringar du behöver för att hålla verktyget på håret i maximal tid.

Bilden före och efter låter dig se effekten av att applicera ett tonat schampo för att ändra hårfärg hos röda kvinnor, vilket gör det möjligt för dem att tänka innan de experimenterar med nyanser. De passar koppar och rödaktiga toner.

För rättvist hår

Blonda tjejer, med tonic, kommer att kunna göra lockar vackrare och spektakulära. Den mest populära nyansen är platina. Det eliminerar yellowness, ger hår glans och silkiness.

Tjejer som bleknar håret rekommenderas inte att använda schampon.

Men om det finns en önskan att få en ljus färg, är det bättre att välja de medel som tvättas efter de två första schamponeringsprocedurerna.

För grått hår

Ägare av grått hår måste välja de nyanser som jämnt kan tonas.

Gråt hår tenderar att skaffa en mycket ljus färg efter färgning, så det går inte att använda ett schampo med en likformig nyans.

Vid gråskal rekommenderas att välja en typ av toner, som är gjord speciellt för grå hår. Detta verktyg påverkar håret från insidan och gör det möjligt att uppnå en vacker nyans.

Granskning av de bästa varumärkena

Tint hår shampoos, före och efter bilderna presenteras av tillverkare, skiljer sig inte bara i pris, men också i kvalitet.

Innan du köper verktyget rekommenderas att läsa recensioner och instruktioner. Detta kommer att ge möjlighet att inte skämma bort frisyren och uppnå önskad färg.

"Joanna Multi Effect Color"

Shading betyder "Joanna Multi Effect Color" producerad i Polen. Det används hemma för att förbättra skuggan av naturligt eller färgat hår.

En påse som väger 35 g är tillräcklig för en användning för långa lockar eller två för korta. Nackdelen med förpackningen är att efter öppningen är det obekvämt att lagra.

Färgpaletten:

 • Sand, pärla och naturlig blond;
 • Röd hallon och röd vinbär;
 • Körsbärrött;
 • Deep Burgundy;
 • Juicy Aubergine;
 • valnöt;
 • Red.

Shading hårschampo tillåter, efter att du har applicerat fotot före och efter, för att se de förändringar som krullarna blivit mer elastiska och glänsande. Efter färgning är det inte nödvändigt att vänta på att färgen är mättad, färgningsegenskaperna är ganska svaga.

"Parli Cosmetics"

Skalbalsam "Parli Cosmetics" är lämplig för blondiner. Det gör att du kan eliminera yellowness och ge håret en ädel kall skugga. En tonvolym på 500 ml produceras, vilket betyder att det kommer att räcka för ett stort antal applikationer. Det är värt att notera det låga priset på produkten - 205 rubel per flaska.

Shampoo har en mörk lila nyans, men efter tvätten lämnar den inte färgen på håret. Konsistensen av verktyget är flytande, på locken skapas ett frostigt skum.

Fördelar med att använda Parli Cosmetics:

 • Ger hår glans och silkiness;
 • Förenklar kamningen;
 • Eliminerar yellowness.

För att få en vacker kall nyans behöver du 2-3 tvättar med en tonad schampo. Det torkar inte håret och är lämpligt för frekvent användning.

"Koncept Blond Explosion: Anti-Yellow Effect" ("Concept")

Yellowness på håret efter färgning är ett problem för de flesta blondiner. För att bli av med det, rekommenderar experter att använda "Concept Blond Explosion: anti-gul effekt", som är speciellt utformad för blont hår.

Finns i 1 liter. Priset är ganska låg - 500 rubel per liter flaska. Tonikonsistensen är tjock nog, färgen är lila. Lukten av en balm ger inte obehag.

Använd ett tonat schampo omedelbart efter att ha tvättat huvudet med vanligt schampo. I så fall måste balmen blandas med luftkonditionering eller en hårmask i ett förhållande 1: 1. Applicera över hela längden på håret och tvätta av efter 2-3 minuter. Det är viktigt att motstå tid, för om du överdriver det blir håret lila.

Kvinnor som har använt "Concept Blond Explosion: anti-gul effekt" på håret har en kumulativ effekt. För att behålla tonen i verktyget används 1 gång per vecka.

"Indola Color Silver Shampoo"

Tint shampoo för att ge en silver nyans till curls. Tillverkaren lovar blondiner och ägarna av grått hår en silverfärgad nyans efter att ha använt produkten.

Som en del av schamponet användes lila och blåa pigment som tillåter dig att bli av med yellowness. Näringsämnen mätta håret med essentiella aminosyror och ge dem en hälsosam glöd.

Verktyget finns i två former: 300 ml och 1,5 liter. Flaskan är bekväm, har en elegant och minnesvärd design. Genomsnittspriset för 300 ml är 360 rubel.

Enligt tjejerna är tintingschampo "Indola" lätt att använda och ekonomiskt. Hår efter applicering blir mycket mjuk och inte förvirrad.

För nyansering tillräckligt tre minuter. Efter sköljning är det nödvändigt att använda masker och hårbalsam.

Den enda nackdelen med tonic "Indola Color Silver Shampoo" är att skuggan varar tills den första tvätten av huvudet.

För att behålla silverfärgen behöver du ofta använda verktyget.

"L'oreal Professionel: Expert Silver" ("L'real")

Bilder före och efter applicering av en tonad schampo visar att för blont hår är detta verktyg oumbärligt.

Efter applicering av yellowness försvinner, krullarna blir mer lydig och glänsande.

Låt ut schampo i flaskor på 250 ml. Den genomsnittliga kostnaden för medel - 850 rubel. Enligt tillverkaren är den lämplig för grått och blekt hår, såväl som för naturligt blont.

Shampoos konsistens är lite tjock, mörk lila. På håret bildas ett fluffigt skum, väl tvättat av med vatten.

Använd verktyget som ett vanligt schampo för att tvätta lock, men det hålls på huvudet i minst 5 minuter.

Efter applicering erhålles en kallare nyans. Aminosyror, som ingår i, ger näring till håret och ger det en hälsosam glans.

"Irida-M Classic" ("Irida")

Toningprodukter har ett brett palett av nyanser. Irida shampoo innehåller inte skadliga komponenter, är lätt att använda och lämpar sig för alla typer av hår.

Tack vare den skonsamma kompositionen fungerar skönhetsfärgen på hårytan utan att förstöra dess struktur. Ett plus av "Irida-M Classic" betraktas som varaktigheten av bevarande av färg upp till 10 procedurer för att tvätta huvudet.

Med regelbunden användning minst en gång i veckan uppstår en kumulativ effekt och skuggan hålls kvar på håret under lång tid.

Det rekommenderas inte att applicera tintingschampo efter perm eller förtydligande. Det är nödvändigt att ta en paus på 2 veckor. Detta är nödvändigt för att få en enhetlig nyans över hela längden av håret.

Paletten innehåller nyanser för alla typer av hår:

 • Lyxig blond;
 • gyllene;
 • Amber Collection;
 • Naturlig glans;
 • Choklad samling;
 • Captivating röda.

Varje tjej kan själva välja den optimala nyansen. Tonics hjälper till att ändra utseendet utan att skada håret.

Matrix Totalresultat Färg Obsessad Så Silver

Foto före och efter applicering av den tonade shampooen för färgat hår "Matrix", föreslår att det eliminerar yellowness, ger curls glans och ljusstyrka. Du kan köpa produkten i butiken av professionella hårkosmetika. Medelpriset för en flaska är 600 rubel.

Efter applicering lätta hårets yellowness. Det rekommenderas att hålla medel efter att ha dragits från 3 till 10 minuter. Om du överdriver det kan ljussträngar bli lila.

Konsistensen av "Matrix Total Results Color Obsessed So Silver" liknar vanligt schampo. Det är tjockt, lätt applicerat på locken och skummen väl. Det ger håret en lätt kall skugga med pärlglans.

Nackdelen är att det torkar håret. Efter tvätt med ett färgschampo rekommenderar tillverkaren att använda en fuktgivande mask.

"Lisap Milano"

Ett tydligt kännetecken för tonande balm är att det inte innehåller ammoniak. Pigment betyder kuvert håret och ger den en rik skugga och hälsosam glans. Kompositionen har också omsorgsfria komponenter, såsom jojobaolja, persikafröxtrakt och essentiella oljor.

Användning av verktyget är ganska enkelt:

 • Huvudet är fuktat med vatten;
 • Applicera en tonad schampo över hela längden av håret och lämna upp till 20 minuter;
 • Skölj noggrant med vatten och njut av resultatet.

Balms "Lisap Milano" har i sin palett 10 färger, till exempel:

 • Guldkoppar;
 • Rött koppar;
 • Röd eld;
 • Lila röd;
 • Intense kastanj
 • Antracitgrå;
 • svart;
 • Brun satin;
 • hasselnöt;
 • Silver.

För att få önskad färg kan du blanda olika tonikoner tillsammans. Flickorna säger att balmen luktar bra. Efter användning behåller håret en rik färg och lyser upp till 5 shampooingprocedurer.

"Constant Delight"

Sammansättningen av schampot "Constant Delight" innehåller två typer av pigment: silver och lila. På grund av det här verktyget avlägsnar yellowness av färgat och naturligt hår.

Efter appliceringen blir krullarna blankt, med en liten silverfärgad nyans. Omsorgskomponenter, nämligen Camellia-extrakt, gör dem starkare och mer eftergivliga.

Använd verktyget på ett rent, vått huvud. Applicera en liten mängd schampo över hela längden och håll i minst 5 minuter. Skölj med rinnande vatten och torka locken på vanligt sätt.

Tillverkare anger på förpackningen att frekvent användning av schampo är tillåten. Produkten är lämplig för blondiner. Tack vare sammansättningen av fruktsyror, kommer håret inte att överdrivas efter applicering av schampo.

"Estel" ("Estel")

Den breda paletten av Estel Hair Coloring Shampoos gör att varje kvinna kan välja den färg som hon gillar för färgning. Produktens sammansättning skadar inte hårets struktur, medan kvalitativt ändras skuggans skugga. De ultravioletta partiklarna i sammansättningen av schampon skyddar håret på sommaren.

Kostnaden för schampo är låg, det genomsnittliga priset per flaska är 100 rubel. Detta gör det överkomligt för alla tjejer, men samtidigt är produkten av hög kvalitet. Estel tonic har en naturlig komposition som positivt påverkar hårets hälsa.

Varaktigheten av bevarande av färg beror på hur ofta huvudet tvättas och hårstrukturens kvalitet. I genomsnitt hålls skuggans ljusstyrka upp till 6 tvättprocedurer. För att behålla färgen på schampon används varannan vecka.

Nackdelen med produkten är att förändringen i hårfärg kommer att vara obetydlig och kortsiktig. Även tjejerna säger att långt hår kräver en stor mängd tonade schampo.

Estelle färgpalett innehåller nyanser för grå hår, blondiner, brunetter och rödhåriga skönheter. Med rätt användning kan en tjej lätt ändra sin bild under en kort tid.

"Rokolor: Skinnande färger"

En särskiljande egenskap av schampon "Rokolor" är deras sammansättning, vilket ger hårlättheten, silkiness. I detta fall ger verktyget en ljus skugga.

Tint shampoos "Rokolor" har ett brett palett av nyanser. Som en del av ingen ammoniak och skadliga ämnen som påverkar hårets struktur. Färgpigment omsluter försiktigt hårets yta.

Användningen av verktyget "Rokolor: Shining color" kräver ingen användning av masker och balm. Shampoo torkar inte hår, men tvärtom gör det mer lättsamt och smidigt.

Flickorna som använde de tunna produkterna "Rokolor" noterar det överkomliga priset, användarvänlighet, uppnå en stabil och ljus nyans. Vid korrekt användning ger produkten en liten lamineringseffekt.

"Kapous Professional: Life Color" ("Capus")

Skuggning betyder "Capus" som utvecklats i Spanien. De är lämpliga för alla hårtyper, eftersom de innehåller fruktsyror. Tint shampoo kommer att betona den naturliga nyansen och förändra den något.

Verktyget ger en liten effekt av toning, eftersom det först och främst syftar till att rensa och läka håret. Tillverkaren rekommenderar att man använder en balsam av samma märke för en ljusare nyans.

Kapous Professional: Life Color produkter anses vara mjuka och lämpliga för torrt hår. Efter att ha applicerat locken förvärva en hälsosam glans. Applicera produkten som ett vanligt schampo, appliceras först över hela längden och efter 5 minuter, tvättas av.

Paletten "Kapus" är ganska bred, så varje tjej kommer att kunna välja en nyans som passar hennes hårfärg.

"Schwarzkopf Proffesional: Bonacure Color Save Silver" ("Schwarzkopf")

Schwarzkopfs varumärkesschampo närmar sig håret tack vare växtbaserade ingredienser. Användningen av medel skadar inte krullarna, men ändrar kvalitativt nyans.

De främsta fördelarna med "Schwarzkopf Proffesional: Bonacure Color Save Silver":

 • Kan användas under graviditet och amning
 • Tillåtet för användning en gång i veckan;
 • Kan användas på alla nyanser av hår.
 • Vi får inte glömma att färgfärgen inte är lika resistent som färg. För att behålla hårets skugga, måste du regelbundet använda verktyget.

Med nyanser av nyanser kan du applicera skuggning på mörkt ljus, rött och chokladhår. Ansökan är ganska enkel, så det kräver inte speciella färdigheter från kvinnor.

Användbara tips

Frisörer rekommenderar flickor att inte skada håret, använd schampon istället för färgning.

Användbara tips från experter hjälper till att bevara hälsan hos locken och få en hållbar skugga av hög kvalitet:

 • Du måste välja färg klokt. Du behöver inte omedelbart drastiskt ändra hårets ton. För en början är det tillräckligt att välja tonik som skiljer sig från 1-2 toner;
 • Överdriv inte nyans på håret. Detta gör att locken ser ut som halm;
 • Det rekommenderas att man placerar medel på all längd, från början och efterbehandling med hårspetsar.
 • För att göra färgen stabilare, tillsätts lite ättika eller citronsaft till vattnet vid sköljning.
 • Efter färgningsproceduren med en tonad schampo måste hårvårdsmaskor och balm användas för att göra håret mjukare.

Efter sådana enkla tips kan flickorna enkelt byta hårfärg, använda schampon för detta och få levande bilder före och efter proceduren.

Bilder före och efter applicering av hårfärgschampo

Tint shampoos är en unik utveckling för kvinnor som inte vill använda färg och skadar hårets hälsa. De hjälper till att byta skuggans nyans till en kort

Videoklipp: Tonade hårschampon. Vad du behöver veta

Tint hår schampon. Vad är det:

En specialist kommer att berätta allt om hårfärgschampo. Video med bilder före och efter:

Underhålla färg utan hårskador - Estelle Tint Shampoo

Mässan är ganska instabil i sitt utseende, en förändring av stil eller bara några små förändringar är en garanti för ett bra humör och det första som tjejen skyndar på att omvandla är hennes hår. Dock kan frekvent färgning förstöra deras struktur. En utmärkt lösning på detta problem är en tonad schampo. En av de mest effektiva och populära inom detta område är Estelle Tinted Shampoo, som ofta används även i skönhetssalonger. Tänk på dess egenskaper mer detaljerat.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Produktfördelar

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

 • Noggrann effekt på håret, utan att skada strukturen.
 • Innehåller inte ammoniak.
 • Det påverkar strängarna bara externt och omsluter dem i färg.
 • Tack vare den tunna filmen som kvarstår på håret efter användning, skyddar den mot yttre påverkan.
 • Det har en kumulativ effekt: med frekvent användning är färgen rikare och håller en storleksordning längre.
 • Lämplig för alla typer: Brunetter och redheads kan lägga ljusstyrka i håret eller spela med hårtonen, medan en dramatisk förändring av utseende är tillgänglig för blondiner.
 • Innehåller vitaminer, proteiner och växtbaserade extrakt, vilket gör håret mjukt och friskt.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Linjeshampo Estelle SOLO Ton

En viktig faktor i valet av färgton är en palett av färger. I anständiga märken är det varierat och alla kan hitta något för sin typ av hår. Estelles SOLO Ton-palett innehåller 17 nyanser som kan vara till stor hjälp för att skapa ett spektakulärt och unikt utseende.

Även om tjejer med vilken hårfärg som helst kan använda shampoo, är tonade schampon särskilt populära med "kalla" blondiner, eftersom det bara kan färgas om säkert och effektivt avlägsna yellowness från strängarna. För dessa ändamål är sådana nyanser som: ask, polar och silveraska lämpligast.

Mörka tjejer som föredrar att hålla färgens mättnad eller lägga till ytterligare ton till krullarna, särskiljer följande nyanser: mahogny, kanel, körsbär, kastanj, Bourgogne.

"Varma" blondiner och blond väljer: honungkaramell, beige, pärla och pärla. Dam med rödaktig mopp används för att öka ljusstyrkan till granat och röd koppar, och för en lugnare ton - gyllene valnöt.

Ofta kan kvinnor som har tillräcklig erfarenhet av användning av nyans blanda två eller till och med tre och fyra färger. Ett sådant experiment bör endast avgöras om du är 100% säker på framgång, annars kan du förstöra tonen.

Med särskild försiktighet att blanda nyanserna bör kontaktas blondiner. Vid bekantskap med skuggningsprodukter rekommenderas att man köper en ton mörkare eller lättare än den ursprungliga hårfärgen.

Hur väljer du önskad färg?

Du bör aldrig välja färg på ögat eller på råd av flickvänner. Vid val av färgämne är det tillrådligt:

 • lita på råd från en hårspecialist
 • Förhandsgranska färgdiagrammet.

Varje Estel-produkt levereras med ett bord där du kan bekanta dig med det framtida resultatet, baserat på den färg som ditt hår är målat på.

Det rekommenderas inte att använda schampo utan att tidigare ha studerat de erhållna nyanserna.

Estelle och Gray

Solo Ton-linjen har samlat in ett stort antal positiva recensioner om gråtning, men palmen för att lösa detta problem tillhör Estelle Professional-serien, som omfattar 12 nyanser.

Den största fördelen med denna serie är att professionella verktyg tränger in i hårets struktur och inte lägger ner en film på ytan. Komplexet av vitaminer och keratin samtidigt som det ger ett gott och starkt glödande hår. Men det är fortfarande nödvändigt att förstå att den maximala effekten av tennberedningen kommer att vara endast när en liten del av huvudet påverkas av grått hår. Om procenten av grått hår är mer än 30, ska åtgärderna vara olika och i detta fall är det värt att använda en fullfärg som innehåller ammoniak.

Rekommendationer för användning av tonade schampon

Förfarandet för att använda tonade schampo är naturligtvis inte så svårt och tidskrävande som en full hårfärgning, men det finns fortfarande ett antal rekommendationer som hjälper till att göra det ännu bekvämare och roligare:

 1. Förbereda handdukar för att torka håret, vilket inte är synd att bli smutsig, som en liten mängd produkt kommer att förbli på den.
 2. Handskar för rena händer.
 3. Till att börja med, från förorening, tvättas huvudet med vanligt schampo och avlägsnar fukt med en handduk.
 4. På något torkat hår appliceras ett nyansverktyg längs hela längden på locken. Gnid inte in i huden!
 5. För att bibehålla schampo på håret från 20 till 30 minuter, för brunetter kan tiden ökas.
 6. Skölj noga och torka huvudet.

Resultatet hålls på håret i ca 2-3 veckor, det vill säga det kommer att tvättas först efter 6-7 shampooing-förfaranden. När du tvättar proceduren kan du repetera det obegränsat antal gånger.

Estel av skuggningsprodukter är en träff och passar absolut för alla, positiva vittnesmål och tacksamma kunder är bevis på detta.Nästa Artikel
Användbara hårbehandlingar