Vilka är fördelarna med Sulsen-schampo över andra anti-mjällprodukter?


Ger vita vågar på ditt hår obehag och gör att du ger upp mörka saker? Det är dags att ta kampen genom att tillgripa en taktisk lösning - inköp av Sulsen-shampoo. Detta verktyg är utformat för att bli av med peeling på hårbotten och eliminera den inflammatoriska processen som utlöses av seborrheisk dermatit.

Hur Sulsen Shampoo fungerar

Få människor vet, men i de flesta fall uppstår mjäll på grund av den aktiva reproduktionen av svampen Pitirosporum på hårets hud. Mikroorganismen växer och bildar kolonier, eftersom talgkörtlarna utsöndrar en alltför stor mängd talg.

Behandla mjällkomplex. Först, eliminera grundorsaken som leder till dess bildande. Dessa kan vara permanenta stressiga situationer, hormonavbrott, vitaminbrist, abrupt klimatförändring, felaktig metabolism. Därför behöver en person gå på en diet, eliminera nervösa sjukdomar och stabilisera hormonnivå med hjälp av medicinska preparat.

Samtidigt med en sådan behandling är det nödvändigt att bekämpa svampens utveckling och exfoliera den keratiniserade derma. Det är mjällschampo Sulsen som tas för att hjälpa dig med detta.

En intressant punkt: Sulsen mjällschampo utvecklades första gången av inhemska forskare på 60-talet av förra seklet. Idag produceras det av flera ryska och ukrainska läkemedelsföretag. Behandlar kategorin medicinsk, därför släpps endast i en apotek.

Sulsen Shampoo fungerar i 4 riktningar:

 1. En cytostatisk effekt uppnås, dvs arbetet i talgkörtlarna förbättras. Dessutom utsöndras inte bara hemligheten i rätt mängd, utan minskar också tillväxten av döda celler i det övre lagret av dermis. Således blir mjäll mycket mindre.
 2. Svampdödande effekt utförs, svampen Pitirosporum, som multipliceras säkert i hårbotten, dödas. För det första elimineras svampen i sig, och för det andra eliminerar sekretionen av hemligheten den gynnsamma mikrofloran för utveckling av mykoser.
 3. Keratolytisk effekt. Läkare har bestämt att under seborré ska cellerna avskalas innan de förlorar fukt. Denna process leder till irritation av huden, som åtföljs av klåda, rodnad och andra problem. Anti-mjäll suspension accelererar hudregenerering och eliminerar inflammatoriska processer.
 4. Det finns en lättskalning av kornade vågar, vilket gör att huden snabbt kan bli av med den ackumulerade bördan i form av vita flingor. På grund av detta förbättras åtkomsten av syre till folliklarna och håret upphör att aktivt falla ut.

Svavel, som är en del av sulfater, har en fördelaktig effekt på hårsäcken, vilket främjar hårväxten. Det tvättas inte av även efter tvättning, därför fortsätter den att fungera på hårbotten och utövar sin terapeutiska effekt.

Verktyget är indikerat för mjäll, ringmask, alltför stor fett av lock, inflammatoriska processer i hårbotten, åtföljd av kliande, berövande, fet seborré. Om du antar att en svamp utvecklas i dig är det bättre att konsultera en hudläkare eller trikolog om applikationen, eftersom selendisulfid inte påverkar alla typer av mikroorganismer.

Sammansättning och fördelar

Huvuddelen av verktyget Sulsen är selendisulfid, som inte bara eliminerar svampen, förhindrar sin normala näring, men förbättrar även talgkörtlarna, så att säga, kämpar mot grunden till mykos.

Övriga komponenter:

 • laurylsulfat (naturligtvis inte det bästa som kan vara i ett medicinskt schampo, men här finns det i små kvantiteter - det är avsett att producera skum);
 • salicylsyra och citronsyra, som är utformade för att begränsa follikelns porer, vilket ytterligare säkerställer styrkan och tillväxten hos dina lockar;
 • bensylalkohol, även om det är en kraftfull antiseptisk, tillhör fortfarande kategorin konserveringsmedel, så det kan påverka användarens hälsa negativt.
 • olika dofter.

Rådet för hudläkare. I närvaro av stark seborrheisk dermatit är det bäst att applicera schampo i symbios med 2% Sulsen-pasta. Denna kombination kommer att hjälpa till att bli av med irritation och eliminera mjäll så snart som möjligt.

Fördelar och nackdelar

Bland de positiva aspekterna kan noteras:

 • låg kostnad;
 • enkel applicering (läkningskomposition skumar snabbt och tillräckligt nog tvättas bort);
 • eliminerar inte bara svampen utan också undertrycker talgsyntesen och normaliserar talgkörtlarna.
 • förbättrar hårets utseende (håret faller ut mindre, lämnar för blankt och krullarna blir mjuka och fina);
 • snabb effekt (efter två veckor är ett positivt resultat märkbart).

nackdelar:

 • inte mycket trevlig doft som kan dröja kvar på dina lockar i upp till 3 dagar;
 • dödar inte alla typer av svampar.

Du kan använda Skin-cap-kräm, svavelsalva, Mikozoral och Nizoral-shampoo baserade på potent ketokonazol som analoger av Sulsen-produkten.

För behandling måste du köpa 2% Sulsen shampoo (för förebyggande åtgärder, 1% av den aktiva ingrediensen är tillräcklig). Tillverkaren av detta läkemedel kan vara företaget "Amalgam", "Scarlet Sails" (Ukraina) eller "Mirra" (Ryssland). Kostnaden för medel är 100-340 rubel. Det specifika priset påverkas av:

 • packvolym (75, 100, 150 ml);
 • Procentandelen selendisulfid (1 eller 2%);
 • varumärkesproducent (importerade produkter kommer att vara lite dyrare än inhemska).

Sulsen shampoo kan köpas i vanliga flaskor, som placeras i en kartong, där tillverkaren anger huvudkomponenterna, användningsmetoden och lagringsfunktionerna. Shampoo-pasta säljs i små rör.

Kontra

Sulsen Shampoo är ett lite aggressivt medel som minimerar hårbotten. Det orsakar praktiskt taget inte allergiska reaktioner, förutom att en individ kan bli överkänslig mot sina individuella komponenter.

För att kontrollera hudens känslighet på shampooens komponenter, applicera några droppar av suspensionen på handleden eller på armbågens insida. Vänta ca 10-15 minuter och kontrollera sedan platsen. Frånvaron av rodnad, svullnad, nässelfeber och klåda ger "grönt ljus" för aktiv användning av terapeutisk kosmetika.

Biverkningar:

 • bränna i applikationsområdet;
 • svag rodnad i hårbotten;
 • förekomsten av små röda finnar;
 • byte av hårfärg.

Så snart du slutar använda shampoo, kommer alla dessa symptom att försvinna omedelbart.

En viktig punkt! Gravida kvinnor och mödrar som ammar, använder verktyget rekommenderas inte. Några aggressiva komponenter som utgör shampoo kan absorberas i blodomloppet och framkalla förgiftning av kroppen.

Åldersintervallet för användning av Sulsen-shampoo är inte begränsat, så det är lämpligt även för barn. Verktyget är godkänt av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Förvara flaskan vid rumstemperatur. Lämna inte schampo i badrummet, på grund av att dess höga luftfuktighet kan komma i förvrängning.

Foto före och efter

Hur man använder

Applicera schampo i kampen mot mjäll - ett nöje. Du måste lagra på några få minuter ledigt och följa tillverkarens rekommendationer.

Anvisningar för användning:

 1. Dampa dina lock med ljummet vatten.
 2. Distribuera nu en liten suspension i hårbotten. Skumma henne.
 3. Massage försiktigt med gnugga schampo i hårbotten i 3-4 minuter.
 4. Lämna agenten att aktivera på huvudet i ca 11-12 minuter, användarna rekommenderar. Tillverkaren saknar också den här produkten.
 5. Tvätta av under normalt rinnande vatten.

Behandlingsförloppet är 1-3 månader beroende på skiktet av mjäll och det erhållna resultatet. Applicera läkande suspension krävs var tredje dag.

Detta schampo kan enkelt användas för förebyggande. Shampoo med Sulsen shampoo, alternerande med en regelbunden schamponering. Använd verktyget bör vara en gång i veckan, och förebyggande åtgärder bör utföras på hösten eller våren när din kropp genomgår betydande förändringar.

Effekten av ansökan

Många användare har noterat den omedelbara effekten. De som har upplevt seborisk dermatit, hävdar att efter den första proceduren för att tvätta huvudet, försvinner den obehagliga klåden, vilket ger en oemotståndlig önskan att ständigt skrapa håret.

Efter 2 veckor minskar mjällmängden med 2 gånger. Dessutom finns det en återupplivning av hår. De blir mjuka för beröring, utstrålar en hälsosam glans och är lätta att kamma.

Det är viktigt! Så snart det första resultatet är märkbart bör du inte sluta behandlingen. Om du avvisar vidare användning av schampon kan vita vågar uppträda igen.

Således är det upp till dig att köpa produkten eller inte. Enligt användarens återkoppling är läkemedlet ganska enkelt att använda och har en positiv effekt. Men inte all denna suspension är lämplig, för att inte alla typer av svampar dödar den. Det är därför det är bäst att samråda med en hudläkare innan du köper, eftersom orsakerna till mjäll kan strida mot arbetet i enskilda organ och system.

Effektiv mjällbehandling - Sulsen Shampoo: recensioner, fördelaktiga egenskaper och effekt på lockar

Inklusive TV talar många reklamfilmer om mirakelburen för mjäll. De flesta tillverkare hävdar att de kan rädda dig från detta obehagliga problem i ett förfarande och orsaka ett speciellt schampo. Men är det värt att tro på dem?

Trots allt är mjäll inte en kosmetisk defekt, men en svampsjukdom. Det är nödvändigt att behandla det inte bara med hjälp av maskeringsmedel, utan att agera på orsakssambandet hos sjukdomen. Idag kommer vi att titta på ett effektivt botemedel - Sulsen-schampo, lära sig om dess fördelaktiga egenskaper, användningsmetod.

Orsaker till mjäll

Mjölk är en sjukdom som orsakar svampinfektion. Svampen heter Pityrosporum ovala. Denna mikroorganisma lever på alla människors hud, men under påverkan av olika faktorer aktiveras, vilket leder till mjäll.

Svampen matar på talg som produceras av talgkörtlarna. Det multiplicerar också mycket snabbt. Processen leder till en kränkning av förnyelsen, avskalning av hudceller i hårbotten. Därför är inte fullständigt döda celler i epidermis grupperade ihop, bildar flingor, som kallas mjäll.

Faktorer som utlöser aktiveringen av en svampinfektion:

 • hormonella misslyckanden i kroppen;
 • stark nervös spänning
 • obalanserad diet (dieting);
 • olämpliga hårvårdsprodukter, frekvent färgning, användning av hårtork
 • överträdelser i de inre organen.

Alla dessa negativa faktorer bidrar till utvecklingen av mjäll. När ett problem plötsligt uppträder måste man genomgå en undersökning av hela organismen för att utesluta sjukdomar i de inre organen. Om problemet ligger i epidermis kommer Sulsen shampoo att komma till räddning.

Hur vävas en fläta med ett band? Se ursprungliga idéer.

Om elastiska band är vårhår skrivet på denna sida.

Tillverkarens medel

Sulsen shampoo har producerats av det ukrainska företaget Amalgam Lux i över 10 år. Under denna tid lyckades produkten bevisa sin effektivitet, vann många människors hjärtan. Tack vare shampooen blev ett stort antal män och kvinnor av med mjäll, seborré, håravfall och berövade några manifestationer. Denna produkt kan användas med alla och med vilken typ av hår som helst.

Sammansättningen av den terapeutiska produkten

Produktens sammansättning innehåller den huvudsakliga aktiva beståndsdelen - selendisulfid. Detta ämne har olika fördelaktiga egenskaper:

 • fungicid. Bidrar till förstörelsen av kolonierna i svampen Pityrosporum Ovale, lindrar huvudets epidermis från den gynnsamma miljön där mikroorganismen multiplicerar;
 • cytostatisk. Kärnan i åtgärden är att normalisera det aktiva arbetet i talgkörtlarna, så cellerna återställer sin vanliga livscykel, inga fler flingor av vit färgform på håret.
 • keratolytiska. Hjälper hudceller i processen med peeling, förhindrar mjäll.

Dessa egenskaper beror på verkan av selendisulfid på svampen. Vid den första kontakten av ett ämne med en mikroorganism förenar den med svampens vägg, förhindrar dess reproduktion. Molekylerna i den aktiva komponenten håller också fast i hårbotten, förhindrar mjäll och normaliserar sebumsekretion.

Produktens sammansättning innefattar andra hjälpämnen som förstärker huvudkomponentens verkan. Därför lindrar regelbunden användning av Sulsen-shampoo mjäll under lång tid, förbättrar hårets yttre tillstånd. Dessutom bekämpar denna produkt effektivt klåda, obehagliga känslor.

Sulsen Paste är känd för sin obehagliga lukt, men shampooet har en trevlig blommig arom, känslig konsistens. Därför, efter att ha använt det, kommer ditt hår att utstråla en trevlig doft.

Medical Sulsen shampoo säljs i PET-flaskor, deras volym är 150 ml, som är förpackad i kartongförpackningar. Du kan också köpa en påse med Sulsen shampoo (8 ml) för engångsbruk. Det här paketet är väldigt bekvämt, eftersom det är avsett för provsmakning av produkten, om produkten är lämplig, kan du köpa ett fullfjädrat stort paket.

Du kan köpa detta medicinska schampo i apotekskedjor eller onlinebutiker. Den genomsnittliga kostnaden kommer att vara 270 rubel. Produkten är tillräckligt länge, så det här är ett litet pris för ett friskt hår.

Instruktioner för användning

Läkande schampo bör också användas för att få ett snabbt och bra resultat. Anvisningar för användning:

 • Applicera en liten mängd av produkten på det våta håret;
 • Var noga med att skumma produkten på håret, massage huvudet med lätta rörelser i fingertopparna. Med sådana åtgärder skalar du ett stort antal skalor, påskyndar effekten av användningen.
 • Lämna shampooet på strängarna i minst tre minuter. Det är tillåtet att hålla produkten på håret i upp till 15 minuter;
 • Torka sedan din ringlets noggrant med varmt vatten;
 • Upprepa proceduren igen för större effektivitet.

Påverkan på håret

Kombinationen av användbara komponenter ger helande schampo av selen användbara egenskaper. Hur påverkar denna produkt håret:

 • förstärker epidermis skyddsfunktioner, bidrar till att eliminera den gynnsamma miljön för reproduktion av svampinfektioner;
 • deltar i talgkörtlarna, normaliserar produktionen av ett ämne som kallas talg (talg);
 • normaliserar livscykeln hos hudceller. De multiplicerar inte längre i en snabbare takt, de har tid att dö av, och nya tar sin plats;
 • krullarna blir levande, den feta glansen försvinner, de blir friska.

För dessa användbara egenskaper hos produkten blev kär i många människor.

Kontra

Shampoo anses vara ett läkemedel och har vissa kontraindikationer för användning:

 • Använd inte barn under 14 år, gravida kvinnor, ammande kvinnor
 • rekommenderas inte för personer med överkänslighet mot vissa komponenter i produkten.

Efter användning upplever vissa människor klåda, rodnad och en allergisk reaktion. De kan till och med börja fälla strängar. Men dessa biverkningar är ganska sällsynta. Om de uppstår ska du omedelbart sluta använda läkningshampongen.

Fördelar och fördelar

Många som använder Sulsen-schampo har noterat följande fördelar med denna produkt:

 • aktivt kämpar mjäll, seborré, lindrar sjukdomar under lång tid. Återfallshastigheten är mycket låg;
 • Detta schampo har råd med allting. När allt kommer omkring sätter inte pengarnas pris på en handväska.
 • Sulsena hanterar effektivt klåda även efter första användning;
 • om krökorna börjar falla ut, kommer den här produkten att hjälpa till att klara det här problemet;
 • du kan tvätta håret mindre ofta. De som rengörde håret varje dag tvätta sina huvuden 2-3 gånger i veckan efter användning.
 • förbättrar utseende, ger strängar sken och silkiness.

Titta på frisyren för tjejer på prom i dagis.

På fördelar och sammansättning av schampo Selentsin skrivet i den här artikeln.

På http://jvolosy.com/uhod/shampuni/bez-sulfatov.html lära känna naturliga shampoos egenskaper utan sulfater och parabener.

Resultatförbättring

Tillverkaren hävdar att användning av schampo med andra produkter är mycket mer användbar. Under namnet Sulsen släpper de rensande schampo-peeling, pasta, olja.

Shampoo peeling

Verktyget är utformat för att bekämpa mjäll, hårbotten i hårbotten. Kompositionen innefattar selendisulfid, polyetylengranuler. Den sista komponenten skapar effekten av mjukskalning, hjälper till att ta bort klibbiga partiklar av epidermis.

Sälj produkten i ett paket med 150 ml. Priset på en flaska är 300 rubel. Applicera på samma sätt som vanlig anti-mjällschampo.

Pasta sulsena

Produkten släpps 1 och 2% (innehållet av disulfid selen). Det första alternativet är konstruerat för torrt hår, det andra - för oljigt. Förvara pastan i ett 75 ml rör. Genomsnittspriset är 90-100 rubel.

Produkten syftar till att eliminera klåda, irritation, mjäll, överdriven sebumsekretion. Dessutom ökar pastan tonen i hårsäckarna, vilket bidrar till början av hårväxten. I allmänhet läker detta verktyg håret, ger det ett snyggt utseende. Den enda minus pasta är dess obehagliga lukt. Men det kan avlägsnas med hjälp av efterföljande applicering av balsam-balsam.

Applicera produkten på rena, fuktiga lockar, håll i minst 15 minuter, skölj sedan med varmt vatten. Använd inte gravida kvinnor, de som har en individuell intolerans mot ingredienserna. Det rekommenderas att använda i kombination med terapeutiskt schampo.

Frisk olja

Tillverkaren föreslår att man använder en speciell medicinsk olja Sulsen för förbättrad mjällkontroll. Den består av användbara oljor:

 • castor;
 • oliv;
 • mink;
 • havtorns frukt extrakter;
 • varm peppar;
 • lavendel eter.

Komponenterna mättar folliklarna med väsentliga näringsämnen, i synnerhet Omega-3, Omega-6, vitaminerna A, F, E och andra mikroelement.

På grund av den förbättrade näringen stannar håren ut och blir starka och elastiska. Utlösningen av talg är också normal. Eter av lavendel och varm peppar ökar blodflödet till epidermis, hjälp andra användbara ämnen att penetrera djupt inuti. Därför sker läkning av hår från insidan. Kärnan i varje kröning stärks, skadorna läker.

I allmänhet har oljan en positiv effekt på håret, inte bara klarar av mjäll utan också accelererar hårväxten, lägger till glans och densitet i strängarna. Priset på produkten är 300 rubel per förpackning (100 ml).

Verktyget är mycket ekonomiskt, för en session behöver du bara 7-10 droppar. Värm den önskade mängden eter, gnid i hårbotten. Värm huvudet med ett paket, en vanlig handduk. Efter 2 timmar ska håret tvättas med schampo. Upprepa manipuleringen var fjärde dag. Behandlingsförloppet är en månad.

Svar på helande schampo Sulsen positiv. Det finns ensamma recensioner att klåda och rodnad uppträdde efter applicering. Men det här är mycket sällsynta fall, eftersom vissa människor inte utför ett känslighetsprov före användning.

Produktanaloger

Det är omöjligt att ersätta det användbara verktyget, men det finns flera liknande produkter som också effektivt bekämpar mjäll:

På apoteket kan du hitta många andra medel, men välja produkter av medicinsk natur. Kosmetiska schampon kommer bara att maskera problemet, men kommer inte att bota det.

Video - översyn av schampo och pasta Sulsen mot mjäll:

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad till Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner!

1 KOMMENTAR

Klistra "Sulsena" många gillar inte, men förgäves. Ja, som redan nämnts är lukten inte den trevligaste. Men denna produkt rengör hårbotten enormt. När jag bestämde mig för att stärka håret med hjälp av speciella preparat i form av ampuller som måste gnidas in i hårrötterna, rekommenderade apotekspersonal mig att ta Sulsen. Och faktiskt började produkten från ampullerna fungera mycket bättre om den applicerades efter att ha rengjort håret med Sulsena.

Antifungalt medel Amalgam Sulsen Shampoo

Om Shulsen shampoo och Sulsen pasta. Kassering av seborré del 2. + foto

Idag bestämde jag mig för att skriva, om jag kan säga det, den andra delen av historien om kampen mot mjäll. roligt, naturligtvis, men ändå kommer de som står inför problemet med svår mjäll, seborré och dermatit att komma närmare.

Så, jag skrev redan att flera gånger i mitt liv kom jag över en mycket stark seborré. Och förra gången använde jag Keto-plus-schampo, vilket hjälpte mig mycket bra. Ibland har den outhärdliga klåda gått, rosa plack på huden har gått, och mängden snö har minskat betydligt.

Men det fanns några problem med håret och lite med hårbotten.

Vad störde mig precis:

1. Mycket tunna mitt hår. Trots att håret inte lämnade mitt huvud alls, men ändå märker någon tjej att han noterar och upplever sådana stunder.

2. I den senaste översynen av Keto-Plus-shampoo glömde jag att påpeka att även om schampot hanterade hårbotten i ett hår, men jag tycker att han torkade mitt hår (jag tror på grund av zink i kompositionen)

Jag vände mig till Sulsena eftersom jag visste och hörde från mitt öra att hon var bra på att hjälpa till att ta bort mjäll och bara rädda mitt hår. Så jag köpte både pasta och schampo direkt tillsammans.

Jag började använda Sulsen-shampoo efter att jag slutat använda Keto Plus.

Flaskan är ganska stor i volym - 150 ml (om vi jämför både volymen och priset på samma Keto eller Nizoral i 60 ml och till ett pris på 350 r) kostar det 220 rosor.

Såsom anges på förpackningen är Sulsen Shampoo STEG 1 - effektiv rengöring.

Det finns ingen separat instruktion för pasta eller schampo. Allt anges på förpackningarna.

Den aktiva ingrediensen i schampo och pasta är selendisulfid.

Jag måste säga att jag aldrig har sett mjällschampon med denna aktiva ingrediens någon annanstans. Vanligtvis antingen zink eller tjära eller ketokonazol i kompositionen. Så, vars mjäll inte svarar på dem, det är nog bättre att försöka precis Sulsen.

Hur använder jag schampo? Hon tvättade bara hennes hår en gång varannan 2-3 dagar, hon höll det definitivt på håret i 3 minuter.

Det luktar örter, jag kände inte någon obehaglig lukt, jag tyckte om lukten. Och enligt min åsikt är det ganska bra skum, inte värre än andra schampon.

Shampoos konsistens är ganska tjock, äggulans färg. Används ganska sparsamt:

Vad gav mig användning av schampo? Slutligen slutade snön att falla. Egentligen är det med detta schampo och slagsmål - rensar huden från överdrivna "skalor" och eliminerar fett.

Så i detta avseende hjälpte shampoo mig. Efter shampooing använder jag alltid 2% Sulsen pasta.

Ett rör med pasta 2% kostar oss 120 rubel, volymen 75 ml. Som indikerat - pastaen är STEG 2 - aktiv vård.

Jag började använda pastan även när jag använde Keto Plus. Lägg det på huden efter tvättning och håll i 15 minuter, skölj sedan av.

Pasta innehåller också selen 2%. (det finns också 1%).

Vad jag vill säga om pasta:

Lukt. "Värre" än schampo, något slags växtbaserat någonting. Inte rosor, men ganska tolererbara. Jag tror att förmodligen kunde tillverkaren helt svälla någon form av fixator i pastaen, men tacka gud det gjorde jag inte, mindre kemi är bättre, jag tror det. I slutändan, och pasta och schampo är en behandling för hud och hår, och inte bara kosmetika.

Konsistens. Konsistensen av en pasta som en tjock grädde. Men pastan appliceras på håret ganska enkelt, och det är också enkelt fördelat.

För mitt ganska korta hår använder jag mängden pasta som på bilden, jag försöker att applicera den bara på huden och göra delen med en kam.

Tvätta av pasta enkelt, lite skum. Hår efter henne rent, lätt att kamma.

I allmänhet vill jag säga att pastan var bara underbar utan överdrift. Som indikerat stärker pastaen håret, ger glans, stoppar förlusten. Men hur effektiv det är såg jag tydligt att jämföra två av mina bilder med en skillnad på ca 2 månader:

Självklart blev jag väldigt överraskad! Jag tror att jag kommer att använda pasta nu mycket längre, för att förebygga en gång i veckan.

Förresten, varken schampo eller pasta, åtminstone har jag färg med hår, jag tycker att det här är viktigt för många.

Så för alla som har liknande problem som min, rekommenderar jag starkt att använda schampo och klistra in tillsammans. Och resultatet är utmärkt och till priset är det inte riktigt dyrt, jämfört med varandra.

Från Sulsena (liksom från fiskolja) börjar håret växa snabbare, en underrock visas! Kontrollerad!

Sulsena - bara frälsning! Jag skrev redan tidigare om Sulsenpastaen, men nu vill jag dela mitt intryck och om shampooet:

? Först och främst fängslande tillgången på "Sulsena"! Vilken schampo, vilken pasta kan köpas i nästan varje butik / apotek (åtminstone i / i Ukraina);

? Priset är helt enkelt fantastiskt (även trots att inte en så stor volym redan), jämfört med sina motsvarigheter, är det bara scanty! Även om det bör noteras att så snart som 1-1,5 år sedan insåg att det var en guldgruva, började priset för Sulsen i små butiker växa kraftigt.

? Med avseende på kvalitet: Kvaliteten är bara på topp! Sulsena klarar av de svåraste fallen! Vad ett schampo som inte maskerar pastaen, men det är läkt! Dessutom börjar håret växa snabbare från Sulsena (såväl som från fiskolja), men underbeläggningen visas! Kontrollerad!

? Hur man använder: schampo, säg inte att det skummar för mycket, nej. Det är tjockt, du måste späda det lite med vatten i din handflata och applicera på hår. För att tvätta i 2 maskor, är andra gången redan skum tillräckligt. Det tvättas av perfekt. Torka inte håret och torka inte!

? Förutom klistraschampo "Sulsen", efter användning, måste du stänga tätt, och lämna aldrig locket öppet!

? Det är tillräckligt att använda det 3 gånger i veckan då för profylax och en gång i veckan är nog. Och då och överhuvudtaget kommer du bara att använda regelbundna schampo och inga hårproblem.

? När det gäller lukten: lukt på håret kommer fortfarande att förbli. Låt oss bara säga, inte uttalad, men som ett slöja (bara du hör det). Tja, vad kan du göra, skönhet kräver offra! Du har inte hört "doften" av de kostsamma orden "Frieder® Tar".

Sammanfattningsvis, de som har små problem med hårbotten, skulle jag råda dig att använda en sak, men för dem som har ett dåligt fall, var noga med att ta både schampon och Sulsen-pasta.

Tro mig, efter ett tag kommer utseendet på ditt hår att förändras till det bättre!

Ett steg till

Vänligen fyll i säkerhetskontrollen för att komma åt makeup.com.ua

Varför måste jag slutföra en CAPTCHA?

Att slutföra CAPTCHA visar att du är mänsklig och ger dig tillfällig tillgång till webbegenskapen.

Vad kan jag göra för att förhindra detta i framtiden?

Det kan inte infekteras med skadlig kod.

Om du är på nätverket kan du begära enheter som har brutits.

Cloudflare Ray ID: 47fe130a94ac8df5 • Din IP: 194.48.155.245 • Prestanda säkerhet av Cloudflare

Sulsena shampoo - recension

Jag skulle vilja prata om min erfarenhet. Jag kan inte hålla tyst. Under graviditeten föll håret inte alls, en sådan lejonmassa växte. Men efter barnets födelse, någonstans på 4 månader. håret började smula fruktansvärt, bara att tårar. Och så huvudet myter, oavsett hur många gånger om dagen jag tvättade det, oavsett vad som bara blöder mitt huvud med blod. även vid tvätt. Vad det var, vet jag inte.. Jag klättrade in på Internet om att läsa schampon. Seborin, Sebozol och andra. Jag använde inte, jag vet inte.. men av någon anledning ville jag inte köpa. Snubblat på ett okänt för mig Sulsen. Jag bestämde mig för att köpa (kanske intuition uppmanas, jag vet inte varför). Från den första applikationen försvann klåda. Vilken lättnad. då började hon tvätta sitt hår hela tiden. För första gången hon soaped hennes vanliga schampo (inga kontraindikationer, för att spara). och sedan sulsena och tvättades inte bort min.5. Ganska snabbt (jag märkte inte ens hur) håret slutade klättra. Och förresten någonstans använder jag inte ett halvår. Det är okej. Detta är inte obetydligt. Hoppas min recension kommer att hjälpa någon. Tack vare tillverkaren.

Elena Petrovna
Moskvas gäst

27 augusti 2014

Tamara, om du visste, och alla andra, att mitt hår 2009, efter en medelsons födelse, klättrade hemskt, plus mjäll, som inte fäster stor vikt och kliar lite, men hur håret blev 2012, hemskt. Jag var tålmodig, 2014 kom. Håret blev tre gånger mindre och i maj tog jag upp specifikt för att lösa detta problem. Inte veta vad jag behandlade eller vad, men håret var överallt - på en kudde, kläder, underkläder, matta, etc. Först och främst köpte jag schampo från växthus i "Eliza", jag var tvungen att övertala säljaren. Sjampo, naturligtvis, mjukt, bra, men inte mer än det, effekten av noll. Det är värt 350. Nästa. Har köpt "Esvitsin" vaunted. Det kostar 143 rubel. -No förvirrande. Klåda, kliande huvud, fettigt hår bara från honom. Kastade bort. Tidigare shampoo mor gav. Hon kom till apoteket med tårar i ögonen. Jag bad om hjälp från en apotekare. Att ha tänkt en liten, rekommenderad schampo "Vichy" för 495 och vitaminer "Complivit" för 130 rubel. köpt. Shampoo är bra, håret faller ut, men mindre, men hårbotten har blivit extremt torr, klåda har blivit starkare och kamningen är också starkare. Hårfall. Jag bytte vitaminerna till Calcium D3 Nikomed (140 rubel), sluta, köpte Pantovigar (en vän rekommenderad) -1300. Jag dricker två veckor, hoppas på ett mirakel.)))) Vi sitter på barnens lekplats bredvid min vän.

-Åh, du har stark mjäll, köp Sulsen. Det hjälper.

Värden ges inte. Tre veckor har gått. Gemensam resa till apotek och schampo med pasta köpt. Herre, det här är ett mirakel tack vare tillverkarna. Jag och mina barn (8 och 5 år gamla) smorde ut. Allt gick bort, klåda är väldigt litet. Och håret på mitt huvud. "Pantovigar" Jag tillämpar allt detsamma, och med "Vichy" kommer jag att växla mellan "Sulsen"

Shampoo sulsena recensioner

Vilken typ av medicin är det och vad det behövs för: Sulsen Shampoo är ett läkemedel och tillhör en grupp antifungala läkemedel som bekämpar mjäll för terapeutiska ändamål och för förebyggande syfte. Denna produkt är tillverkad av Amalgam Lux - en tillverkare av kosmetiska preparat från Ukraina. Shampoos huvudsakliga aktiva ingrediens är selendisulfid, som har 3 åtgärder som bidrar till kampen mot mjäll:
1. fungerar som en cytostatisk, d.v.s. normaliserar funktioner som utförs av talgkörtlarna;
2. fungerar som ett fungicidmedel, d.v.s. förstör jästsvampar och förhindrar deras reproduktion
3. fungerar som en keratolytisk, d.v.s. reducerar tendensen hos cellerna i hårbotten för att exfoliera.

Läkemedlet har lagts till: 2010-02-20.
Instruktioner uppdaterade: 2018-05-23

Analoger och substitut

☠ Uppmärksamhet! Dummy medications - hur ryssar är uppfödda eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

Indikationer (från vad hjälper? Vad är det för?)
Använd Sulsen visad:
• för terapeutiska och profylaktiska ändamål för att förhindra mjäll;
• med obehagligt klådahår
• med riklig utsöndring av talg
• med trichofyti av olika orsaker
• med kromofytos;
• med Seborrhea hårlinje;
• i olika sjukdomar som påverkar hårets talgkörtlar.

Kontra
Användning Sulsen är kontraindicerat:
• med individuell känslighet för alla komponenter i läkemedlet;
• kvinnor under graviditet och amning
När du tvätter huvudet med detta schampo, se till att skummet och tvättvätskan inte kommer in i ögonen och på ansiktets hud.

Metod för applicering (dosering)
Den stora fördelen med Sulsen shampoo är att innan du använder den behöver du inte tvätta håret med någon annan förberedelse, vilket sparar tid. En liten mängd schampo måste appliceras på vått hår, då är det bra att skumma och gnugga produkten i hårbotten i hårbotten med cirkulära masseringsåtgärder. Sådana rörelser måste göras i minst 3 minuter för att bringa läkemedlets aktiva komponenter i aktion. Då måste du skölja huvudet med varmt vatten från kranen. För en snabbare manifestation av den terapeutiska effekten måste shampooingproceduren upprepas.

Biverkningar
Under användning av Sulsena är följande reaktioner möjliga:
• kliande hårbotten;
• utseendet av allergier
• lokal håravfall
• ändra hårets färg.

Släpp formulär
Shampoo i flaskor på 150 ml.
1 och 2% Sulsen pasta i ett 40 eller 75 ml rör.
Olja befäst i flaskor på 100 ml.

Врачей Rekommendationer / återkoppling från läkare: Vi har en stor konsultation på vår hemsida där Sulsen Shampoo diskuteras 19 gånger av patienter och läkare - se råd från läkare

Sulsen Shampoo: recensioner av verktyget och dess effektivitet

Kosmetiklinjen Sulsen-ukrainska tillverkaren "Amalgam Lux" har etablerat sig bland ryska konsumenter tack vare det rimliga priset och den höga kvaliteten. Deras produkter kan köpas på olika apotekskedjor.

Sammansättningen av schampo Sulsen

Sulsen ställer sig inte som en enkel hårtvätt, men som en hår- och hårbottenvårdsprodukt, det vill säga detta schampo har en helande effekt. För att göra detta, som anges på första sidan på tillverkarens hemsida, används ett speciellt recept som kombinerar kosmetologiska traditioners och hemligheter och modern teknik för kosmetisk produktion. Alla Sulsena-schampon innehåller biologiskt aktiva substanser av naturligt ursprung. Huvudkomponenten för alla produkter av detta varumärke är selenii sulfidum (selendisulfid), som har en fördelaktig effekt på huden.

Sulsena-produkterna finns i följande former:

 • schampo;
 • pasta;
 • schampo peeling;
 • kräm;
 • tvål SulsenumForte;
 • oljan.

Anti-mjällschampo Sulsen

Sulsenschampo finns i flaskor (150 ml) och i en dospåse av 8 ml (5 stycken i ett förpackning). Verktyget luktar bra, skummar väl och eliminerar både synlig och osynlig mjäll. Selendisulfiden i dess sammansättning strider direkt mot orsaken till mjäll - en jästsvamp.

Anvisningar för användning:

 • våt hårbotten
 • gnugga det förskummade schamponet med lätta massageförflyttningar i hårrötterna,
 • lämna produkten på håret i minst tre minuter,
 • skölj håret
 • Om det behövs, utför proceduren igen.

Sulsen Shampoo Peeling

Sulsena Shampoo Peeling bekämpar även mjäll, men förutom selendisulfid innehåller den också polyetengranuler som försiktigt exfolierar döda hudceller i hårbotten.

Anvisningar för användning:

 • våt ditt hår
 • fördela skummade schampo från rot till spets,
 • lämna på håret i 3 minuter,
 • tvätta bort.

Pasta sulsena

Sulsena eller Sulsena Forte används ofta för att behandla och förebygga seborré och dermatit. Också i dess sammansättning av aktiva substanser stimulerar hårväxten.

Det rekommenderas att använda pasta två gånger i veckan. Den mest effektiva användningen kommer efter Sulsen shampoo.

Anvisningar för användning:

 • Skölj håret noggrant med någon hårrengöring
 • gnugga lite pasta i hårbotten med rotationsrörelser,
 • Skölj av efter 15 minuter.

Recensioner av Sulsen Shampoo

Den mest tillförlitliga informationen om produktens kvalitet kan erhållas från dem som redan har använt det, så läs följande recensioner.

Vill du inte förstöra hårstrukturen? Försök med sulfatfria schampon, listan är här.

Från flickornas granskningar kan vi säkert säga att Sulsen-schamponerna verkligen hjälper till att bekämpa hårbotten, samt främja hårväxten. Medel av detta märke kan användas för behandling och förebyggande av seborré och andra sjukdomar.

Sulsen shampoo: vem passar och hur man använder

Lider du av seborré? Är ditt huvud kliar dåligt? Skulder strövas med mjäll? Det finns ett sätt - schampo "Sulsen" som vi beskriver nedan.

Användbara egenskaper hos schampo

Sammansättningen av schampot "Sulsen" innehåller ett speciellt element. Dess aktiva substans är selensulfid. Det fäster vid svampar, den främsta orsaken till mjäll och förhindrar att de multipliceras. Men det är inte allt! Efter att ha tvättat av schamponet, lutar dess komponenter på ytan av huden och tränger in i det övre lagret och hårsäckarna. Detta ger en långvarig effekt.

På grund av deras medicinska egenskaper, Sulsen-schampo:

 • exfoliates döda celler och förnya dem snabbt,
 • förbättrar skyddsfunktionen i hårbotten;
 • stoppar spridningen av jästsvampar;
 • interfererar med aktiv förlust av strängar;
 • normaliserar talgkörtlarna och reducerar talgproduktionen;
 • djupt rengör epidermis;
 • minskar frekvensen av att tvätta huvudet;
 • ger lång eftergift.

Redan efter en vecka med vanlig tvätt försvinner klåda och mjäll och håret blir friskt, glänsande och välskött. För att förbättra effekten av användning av schampo, ta samtidigt pastaen "Sulsen". Självklart måste du börja behandlingen så snart som möjligt.

Har verktyget brister?

Recensioner av detta verktyg tyder på att "Sulsen" har en specifik arom som inte är för allas smak. Observera också att det är hårt tvättat av håret. Om shampooet inte passar, börjar strängarna falla ut och hudirritation och allergier kan uppstå.

Indikationer för användning

Sulsen shampoo rekommenderas att tillämpas i följande fall:

 • pityriasis versicolor;
 • seborré eller mjäll
 • överdriven sebumsekretion;
 • Förekomsten av sjukdomar som påverkar den håriga delens talgkörtlar
 • obehaglig svår klåda.

Shampoo kan också användas för profylaktiska ändamål för att förhindra ytterligare mjäll.

Vem är "Sulsena" inte lämplig för?

Sulsena Forte har flera kontraindikationer:

 • graviditet;
 • amningstid
 • individuell känslighet för komponenter i kompositionen;
 • tendens till förekomsten av allergiska reaktioner.

Läkares råd och återkoppling om Sulsena mjällschampo:

Hur man applicerar schampo?

Detta verktyg finns i 150 ml plastflaskor. Företaget tillverkar också engångspåse - 5 stycken per förpackning, volym - 8 ml. Konsistensen är ganska tjock, färgen är ljus orange, pH-indikatorn är neutral (skyddar epidermis från att torka ut och upprätthåller den naturliga vattenbalansen). Sulsena är lämplig för regelbunden tvättning av huvudet. Den maximala behandlingen är en månad.

Tvätta huvudet "Sulsen" utfört i två tillvägagångssätt. För att göra allt korrekt, använd bruksanvisningen:

 • Steg 1. Fukt håret med vatten.
 • Steg 2. Applicera lite på hårbotten.
 • Steg 3. Kasta armarna noggrant.
 • Steg 4. Gör en ljusmassage av rotzonen.
 • Steg 5. Lämna skummet på strängarna i ca tre minuter.
 • Steg 6. Skölj huvudet väl med rent vatten.
 • Steg 7. Upprepa tvätten igen.

Varning! Se till att shampooet inte kommer in i ögonen eller på ansiktets hud! Skölj omedelbart med rikligt med vatten.

Var att köpa och hur mycket?

Sälj schampo på apotek (recept från läkare behövs inte) eller kosmetikaffärer. Det ungefärliga priset på "Sulsena" - 270 rubel, eller 120 hryvnian för 150 ml.

recensioner

Recensioner av Sulsen shampoo hjälper dig att återskapa en tydligare bild av detta terapeutiska medel.

Natalia: "Sulsen shampoo är bara super! Jag har haft problem med mitt hår länge - de växer mycket snabbt, min hårbotten är kliande, och mjäll är bara torterad. Jag försökte olika sätt, inklusive folk. Effekten av dem var minimal. Jag hörde om Sulsen och bestämde mig för att köpa den. Den första effekten kom efter 2 veckor. Håret blev snyggare och mindre tjockt, jag tvättade mitt huvud mindre ofta. Det tvättas bort, naturligtvis, dåligt, men det handlar om vana. Jag är väldigt nöjd! Jag rekommenderar alla att använda denna underbara schampo. "

Olga: "Shampoo slog mig! Jag köpte den på råd av en vän och ångrade aldrig det! Håret blev mer voluminöst, började växa fett mindre, vitaliteten återvände till honom, även tillväxten accelererades. Valuta för pengarna är bara bra. När det gäller oljig mjäll, som jag kanske hade, sedan ungdomar, hade jag redan glömt det. Nu tillämpar jag Sulsen endast som en förebyggande åtgärd. "

Lina: "Sulsena räddade mig från seborré, som jag kämpade för fjärde året i rad. Jag hade länge lider av klåda och irritation, jag var tvungen att tvätta huvudet bokstavligen på en dag, mitt hår luktade obehagligt, min hud var täckt med en oljig skorpa. Det är obehagligt att komma ihåg! Tack vare Sulsena har allt detta helvete slutat. Redan på dag 10 blev vågorna flera gånger mindre och håret var friskt och rent i flera dagar. Nyss har samma problem ställts inför min flickvän. Jag rådde henne till detta medicinska schampo - det försöker vänta på resultatet. "

Catherine: "Jag skulle vilja berätta om min erfarenhet av behandling av mjäll med Sulsen shampoo. Jag köpte en provtagare i butiken, han låg länge länge. Och då började hon märka att det skrattade på huvudet och mjäll flöt på hennes axlar. Då kom hon ihåg den sonden. Jag gillade den första tvättupplevelsen, inte räknat, naturligtvis den starka lukten. Klåda försvann omedelbart, det är mycket nöjda. Sedan köpte hon en flaska och tvålsträngar i en månad. Mjölk försvann helt, håret började växa snabbare, för nu påverkar de inte vågar på huvudet. Alla är glada, jag råder alla! ".

Tatyana: "Under lång tid, med hjälp av Sulsena, blev jag av med fet seboré. Härdad och bortglömd! Och då började min son svår mjäll. Vad vi bara inte försökte, vilken typ av schampo tvättades bara inte. Effekten var, men bara för en kort tid. Och då mindes jag Sulsen. Hjälpte mig - och hjälp son. Det är precis vad som hände. Visst, den här gången fungerade schampon inte så snabbt, men resultaten finns redan där. Först tvättade sonen Sulsen huvud två gånger i veckan, följt strikt instruktionerna. Sedan ökades gapet till 1 gång på två veckor. Tvätts nu bara för förebyggande. "

Se även: Hur man bryr sig om håret med hjälp av pasta "Sulsena" (video)

Antifunguschampo "Sulsena" (Amalgam Lux Ltd.) - recensioner

Från mjäll och oljigt hår!

Plussor: godis.

Nackdelar: Lukt.

Testimonial: För att bli av med mjäll köpte hon en gång för allt: svampsvamppasta "Sulsen" och antifungalsjampo "Sulsen". Om Shulsen-schampo: Kämpar effektivt hårbotten hjälper till att bli av med greasiness, hårfettighet, men överdriver inte heller, som några dyrare liknande farmaceutiska medel; behandlar även de mest allvarliga fallen: mjäll, seborré. Efter några hårvattningar finns det ett signifikant resultat. På kort tid kommer du att bli av med problemet med huden på... Mer

Jag blev av med mjäll en gång för alla.

Fördelar: Åtgärder, lindrar snabbt mjäll, främjar hårväxt, lindrar klåda.

Nackdelar: Lukt.

Testimonial: Jag brukade ha mjäll och den ständiga klåda gav inte vila. Jag försökte olika schampon, men ingenting hjälpte eller hade en tillfällig effekt. Det är bra att jag oavsiktligt snubblat över en Sulsen-pasta på ett apotek och sedan köpte schampo utöver det. Jag älskar bara verktyget! Det fungerade inte bara första gången, men mjäll blev inte helt och hållet, efter ofta bruk. Nu är mitt huvud för att förebygga en gång vartannat vecka. Och jag märkte också att håret blev b... Nästa

Recensioner av Sulsen Dandruff Shampoo

God dag BeautyPatruli!

Dagens granskning handlar om en mycket användbar läkemedels- och kosmetisk produkt som, som det visade sig, verkligen kämpar mot ett mycket obehagligt problem - mjäll.

Jag kommer verkligen inte ihåg vilken av mina experimentella schampon eller sprut som orsakade detta problem, men faktum är att en bra dag jag märkte mjäll som jag aldrig hade haft tidigare.

Jag trodde inte särskilt på effektiviteten hos de annonserade produkterna och schamponerna och gick till apoteket för rätt produkt. Förresten, då lärde jag mig att detta schampo också säljs i stora stormarknader för hushållskemikalier. Så, min dagens recension om schampon mot mjäll "Sulsena" från tillverkaren LLC "Amalgam Lux".

Volym - 150 ml

En flaska av detta schampo är ganska oattraktivt och innehåller inte de redan bekanta kommersiella rubrikerna och höga löften. Flaskan är gjord av fast plast, nästan helt vitfärgad, med undantag för den orangefärgade kåpan, som, som det visade sig senare, görs direkt till själva shampoos färg. På toppen av locket är en bekväm dispenser som öppnas enkelt. Traktorn är medelstor.

All information om detta verktyg är inriktad på klistermärke, där förutom traditionell information om kompositionen, tillverkaren och användningsförfarandet kan vi se att schampot fick en positiv slutsats om sanitär och epidermal undersökning.

Dessutom finns det information om att det mest positiva resultatet kan uppnås genom att använda den speciella Sulsen-pasta 1 eller 2 procent. Jag köpte inte denna pasta eftersom jag trodde att jag inte hade ett dåligt fall.

Med försiktighet öppnade jag flaskan för första gången, eftersom det vanligtvis inte är något bra att förvänta sig av läkemedel i form av lukt. Men mina förväntningar var borta och jag kände en trevlig lukt, mjuk, inte "kemisk", och det verkar mig lite aprikosgivande. På håret efter tvättning kvarstår inte lukten.

Shampoo har en ovanlig orange färg för liknande produkter. Inte ljus, men lite transparent. Förresten är kepsens färg nästan densamma som färgen på sjampongen själv.

Shampoos struktur är vattnig, sprider sig i handen. Creamy sammansättning, homogen och inte i strukturen av några bitar och liknande. Min schampo har lite mindre än vanligt hårtvätt, så det borde användas lite mer.

Vi kommer att bo här, eftersom jag tycker att detta är viktigt. Sjampongens märkning anger - "selensulfid" - selendisulfid. Jag förstår att detta är den viktigaste aktiva substansen, som bara hjälper till att bekämpa hårbottenproblemet - mjäll.

Detta verktyg används i farmakologi som ett antifungalt, antiseborrheiskt medel som kan blockera tillväxten av epidermala celler och epitelfolliklar, för att minska produktionen av corneocyter. Den används för ringorm, speciellt flerfärgad lav, seborrheisk dermatit i hårbotten, mjäll.

Som du kan se är botemedlet allvarligt och kämpar med långt starkare problem än bara mjäll.

Därför låter alla bestämma om han behöver det här verktyget eller ej.

Efter fyra användningar (en och en halv vecka, eftersom mitt huvud inte är varje dag) försvann mjäll och spår. Dessutom är håret vid denna tid inte så saltat. Jag har redan läst detta, det schampo kämpar också med överflödigt fett.

Efter att jag återvände till min favoritschampo, som du kan läsa om här, uppstår mjäll inte längre. Det betyder att detta schampo ger inte bara en engångseffekt, utan läker verkligen hårbotten. Mitt fall var inte mycket startat, så jag hade flera applikationer av schampo.

Jag kan inte säga att håret förändrats och blev väl preparerat, som tillverkaren lovar. Jag tror att denna effekt inte bör förväntas utifrån denna effekt.

Sammantaget är jag mycket nöjd med detta schampo.

Ska jag köpa det här verktyget? Jag tror att det kommer att räcka för mig länge. Men om jag får mjäll, kommer jag säkert köpa denna effektiva schampo.

räddade verkligen från mjäll
arom
prisetNästa Artikel
Hur man applicerar ricinolja för hår