Sulsena för håravfall: bruksanvisningar


Sulsen Paste, liksom andra produkter i denna serie, används ofta i trichology för behandling av mjäll och andra dermatologiska skador i hårbotten, inklusive seborrheisk dermatit, psoriasis och svamplidor. Men få vet att denna lösning är viktig för användning hos patienter som lider av diffus alopeci, det vill säga okontrollerad och riklig håravfall.

Vad är Sulsena?

Under varumärket "Sulsena" produceras hårprodukter i flera former: pasta, salva, schampo och spray. Vissa människor är mycket bekvämare och lättare att använda mot förlusten av hårschampon "Sulsen", men det visar inte så uttalade resultat på grund av beskaffenheten av rengöringsproduktens verkan.

Du kan själv använda Sulsen mot håravfall - det är lätt att hitta det på något apotek, och du kan köpa det till ett litet pris. Men det lämpligaste alternativet för dig kommer att vara ett preliminärt överklagande till en tricholog som hjälper dig att känna igen problemets etiologi och ge värdefull vägledning om hur livsstilen rättas i allmänhet.

Så, vad betyder "Sulsen" för att falla ut och hur ska man ordentligt applicera dem i regelbunden vård för hår och hårbotten?

Medlar med sulsen för håravfall: egenskaper och effektivitet

Sulsena, speciellt två procent, anses vara den mest effektiva lösningen för skallighet och mjäll. Många patienter som har försökt många dyra program för behandling av hår och är desperata för att hitta en verkligt effektiv bland dem, slutade på appliceringen av denna pasta. Nästan alla som tillämpade det noterade ett snabbt, stabilt och uttalat resultat, även om de nyligen hade varit i ett helt maktlöst tillstånd och nästan övergav kampen för ett vackert, tjockt och voluminöst hår.

Vad är hemligheten i detta enkla, billiga och prisvärda verktyg?

Och det faktum att vårt hår inte kräver ett överflöd av komponenter i kompositionerna av medicinskt och omsorgsfullt betyder. Ibland räcker det för att lökarna får tillräckligt med ett enda mineral eller vitamin för att vakna och börja aktivt arbete, medan vi tvingar dem med kemiska föreningar, silikoner och okända växtekstrakter som ges till oss med vackra namn.

Alla dessa saker är fullständigt onödiga, varken folliklarna eller cortexen, vilket förklarar omöjligheten med dyra terapi. Om det fungerar är det bara i början av ansökan eller tills kursen är klar.

Användningen av Sulsena för håravfall är extremt enkel, bekväm och bekväm. Hon är garanterad att inte skada dig och din hälsa, vilket också inte kan bestickas. Dess användning har praktiskt taget inga kontraindikationer - i vissa fall är "Sulsen" ordinerat även för ungdomar och äldre.

Det viktigaste aktiva läkemedlet i detta verktyg är selen, spårelementet som ligger till grund för grunden för hårets "byggnad". Mer specifikt koncentreras selendisulfid i pastan - en transformerad substans som levereras till hårsäckarna och lökarna ännu snabbare.

Sulsena har också en vasodilaterande effekt, vilket helt enkelt är nödvändigt för adekvat behandling av skallighet och stopp av förlusten av lock. För att produkten ska kunna aktivera folliklarna, är den aktuella irriterande ingrediensen - kanelalkohol tillsatt till dess komposition.

Det expanderar försiktigt men effektivt kapillärerna och arteriolen, som bär färskt, syrerikt och näringsrikt blod till glödlamporna. Med tanke på detta är de senare mättade med värdefull näring mycket snabbare än vanligt, de börjar väcka och fungera i full kraft.

Applikationsresultat

Med regelbunden och korrekt användning av det här verktyget kommer du att märka följande åtgärder:

 • Betydande minskning av förlorat hår, upphörande av håravfall;
 • Betydande förstärkning och tätning av krullarnas basala del, vilket inte bara ger sin styrka utan också den visuella tjockleken och därmed frisyrens densitet;
 • Stimulering av tillväxten med ca 35-40% mer från de vanliga (naturligtvis håret "trampar inte som jäst", men kommer att växa lite mer aktivt, vilket är särskilt viktigt för kvinnor vars krölar har stoppat eller helt stoppat tillväxten).
 • Cure mjäll, torr och fet seborré, mykotiska skador på epidermis;
 • Ge krullar längs glans, styrka och elasticitet.
 • Om du vill att ditt hår ska bli starkare och starkare, sluta falla ut, börja växa snabbare och få ett "presenterbart" utseende, borde du försöka med den här åtgärden. Det kommer att kosta dig billigt, och du kan köpa det på närmaste apotek, utan läkares recept.

Ändå rekommenderas det fortfarande inte att försumma råd från en specialist. Faktum är att diffus alopeci kan manifestera sig mot olika orsaker, inklusive interna patologier av den kroniska typen.

Sulsen shampoo för håravfall: ska det användas?

Vissa människor som använde läkemedelsschampot "Sulsen" från håravfall, ogillade alla produkterna på en gång. De svarar negativt på behandlingen med hjälp av denna kategori och av goda skäl. Behandling av förlust av sulsen-schampon har verkligen dåliga resultat, om de inte använder andra droger i kombination med dem. Faktum är att huvudscholen är att rengöra huvuddelen av håret och hårbotten från överflödigt fett, smuts, damm, rester av stylingprodukter och andra funktionella föroreningar.

Ingen terapeutisk verkan, även den dyraste och professionella schampo, björnar, och borde inte vara. Dess enda skillnad från massmarknadens rengöringsprodukter är en mjukare komposition, utan parabener, sulfater och andra konserveringsmedel som kan orsaka skada på krullarna. Även om läkemedelsämnen tillsätts till dessa medel, har de helt enkelt inte tid att agera på grund av snabb spolning. Därför kommer effekten av att använda dem bara vara mycket kontroversiell, tvivelaktig och tvetydig.

Hoppas för honom, förstås inte värt det i början.

Även om det bör noteras att utbytet av konventionella terapeutiska schampon nödvändigtvis påverkar hårets tillstånd på bästa sätt. Och just därför att krullarna inte längre kommer att utsättas för de aggressiva effekterna av kemikalier, vilka skiljer sig från sammansättningen av konventionella kosmetiska produkter, särskilt billigt.

Användning av schampo från "Sulsen" med specifika terapeutiska mål är endast tillrådligt om du tillsammans med detta regelbundet använder salva eller pasta.

Sulsenpasta för håravfall: hur man ansöker

Schemat för att använda Sulsena är enkelt och lämpligt även för upptagna personer som upplever en akut brist på ledig tid i vardagen.

Anvisningar för användning:

 • Tvätta huvudet eller fukta hårrötterna med varmt vatten från en sprayflaska (fukt och renhet i hårbotten är oumbärliga förutsättningar för att få ett verkligt resultat);
 • Applicera pastan på partiklarna (det här är mycket lätt att göra tack vare en bekväm dispenser i ett rör);
 • Börja intensivt gnida verktyget i hårbotten med cirkulära massage rörelser på fingertopparna;
 • Värm huvudet (växthuseffekten - valfri, men önskvärt manipulation, som vid utförandet av någon kosmetisk mask).
 • Blöt pastaen på huvudet i 15-20 minuter;
 • Tvätta av resterna från krullarna med enkelt rinnande vatten, inte kallt eller inte för varmt. Att krulla började lysa mer sannolikt i längd, rekommenderas att skölja dem med surgjort vatten (lägg bara till citronsaft eller bordsvinäger).

Det är bara att lägga till att du behöver välja rätt verktyg. Produkter "Sulsena" med en märkning på 2% används för intensiv behandling av olika problem med hår och hårbotten. Det är mer rimligt att använda udda procentsatser som en profylaktisk åtgärd eller för att upprätthålla en tidigare uppnått terapeutisk effekt.

Behandlingsförloppet för förlust är två månader, medan pastan måste användas två gånger i veckan. För att förhindra återkommande och konsolidera det erhållna resultatet, kommer enbart en gång i veckan av Sulsena att vara tillräcklig.

Sulsen pasta mot håravfall


Klistra "Sulsena" är ett botemedel mot håravfall, väletablerade bland köpare. Det är ett mono-läkemedel som perfekt påverkar kvinnliga och manliga lockar, både i kombination med schampo av samma serie, och separat utan det.

Hur fungerar det?

Lim "Sulsena" används ofta som en terapeutisk och profylaktisk hårvårdsprodukt. Läkemedlet kan:

 • stärka hårsäckar
 • normalisera utsöndringen av talgkörtlarna i hårbotten;
 • eliminera baldness problem;
 • Förnya hårbotten cellerna under håret;
 • eliminera mjäll
 • lindra kliande hårbotten;
 • förbättra utseendet på försvagat hår, vilket gör dem smidiga och silkeaktiga.

Alla handlingar av läkemedlet kan sammanfattas och det finns 4 riktningar för dess behandling:

 1. sprött hår,
 2. nedsatt fettbalans i epidermis,
 3. seborré (mjäll),
 4. svamp sjukdomar i hårbotten under håret.

På grund av de silverjoner som finns i pastaen avlägsnar den svampen som uppträdde på epidermis under håret, renar huden, gör den smidig och utan rodnad. Bidrar också till detta selendisulfid, som ingår i pastan "Sulsen", som är ansvarig för epidermis tillstånd. Hittills klistra Sulsen mot håravfall - ett av de bästa tillgängliga verktygen.

1% eller 2%?

Lim "Sulsena" presenteras på marknaden i två sorter: 1% och 2%. Om den första typen är en profylaktisk, inaktiv lösning för mindre skador i hårbotten med en svamp, så ökar den andra, på grund av närvaron av svavel och kanelalkohol i dess komposition, blodcirkulationen i hårsäckarna, stärker hårrötterna, minskar talgkörtlar runt hårsäckarna, förhindrar utseendet på trafikstockningar.

Hur man använder

För att förhindra håravfall, förebyggande av infektion i hårbotten med svampar, är 1% "Sulsen" pasta lämplig, med 3-4 dagar i 1-1,5 månader. Närvaron av mjäll och överdriven fetthet av håret behandlas som föreskrivet av läkaren med 2% pasta med användning av 2 gånger i månaden i 3 månader.

Pasta Sulsen mot håravfall bör appliceras enligt följande:

 1. Först måste du tvätta håret med schampo - använd Sulsen shampoo effektivt;
 2. applicera ett lämpligt munstycke på ett rör, är det nödvändigt att fördela pasta på avskiljningar på huvudet;
 3. fingrarna bör grundligt gnidas i hårbotten med en cirkulär rörelse;
 4. det är absolut nödvändigt att värma huvudet, skapa en växthuseffekt för det bästa resultatet;
 5. Gå så här i 15-20 minuter;
 6. Efter det att tiden har gått, tvätta pastaen med huvudet med varmt saltat vatten, i vilket du kan tillsätta lite ättika eller citronsaft.

Vilka är de förväntade resultaten?

Klistra "Sulsena" möjliggör följande resultat:

 • håret blir starkt, friskt, lättsamt och glänsande;
 • det finns en betydande rengöring av hårbotten under hårbotten av toxiner;
 • mjäll försvinner
 • hårsaxelns struktur återställs;
 • förbättrade strängtillväxthastigheter;
 • sebaceous porer i huvudets epidermier normaliseras, varigenom håret inte växer snabbt fett och inte torkar ut.

Ett positivt resultat av användningen av detta verktyg är märkbar efter flera procedurer, men för att uppnå en bestående effekt måste du genomgå en fullständig behandling med Sulsen-pasta för håravfall.

Läkare recensioner om pasta:

Om fet hår är ett problem som orsakar besvär, så är sulsenpasta mot håravfall ett medel som du bör vara uppmärksam på. Systematisk användning av läkemedlet, åtminstone en gång i veckan, kommer att rädda dig från fet "istappar" på huvudet och gör att du kan flytta bort från den dagliga schamponering.

Sulsen Pasta mot håravfall - en översyn av linjens medel

Kampen mot mjäll och alopeci bör inte bara omfatta eliminering av flingor och förlust, men också effekten på orsaken till problemet. Sulsen från håravfall hjälper till att eliminera mjäll, har en positiv effekt på hårets allmänna tillstånd, bidrar till att stärka rötterna.

Om företaget

Firm Sulsen tillhör det ukrainska företaget LLC Amalgam Lux. Företaget är specialiserat på produktion av kosmetiska produkter.

Sulsen-varumärket producerar en mängd olika hårvårdsprodukter. Företaget producerar mjällprodukter i olika former: schampo, tvål, pasta, hårkräm.

Indikationer för användning

För vilken denna produkt är lämplig:

 • människor med psoriasis;
 • De som kämpar med mjäll, inklusive de som orsakas av svampar.
 • med fokal alopeci;
 • i närvaro av seborrheisk dermatit.

Effekt efter användning

Sulsenpasta har desinfektionsmedel, antisvamp och antiseptisk verkan. Detta verktyg har en positiv effekt på utvecklingen av hårsäckar, hjälper till att påskynda hårväxten. Tjock pasta klarar inte håret och dehydrerar inte hårbotten. Minskar den förbättrade produktionen av talg, bidrar till hårets flexibilitet och elasticitet.

Sulsen Shampoo fungerar som en mjuk skalning, exfolierar döda hudceller i hårbotten. Det påverkar jäst som orsakar mjäll. Håret blir glänsande, hårbotten återgår till normalt.

Sulsen tvål används inte bara för huvudet utan också för ansiktet. Effekten syftar till att normalisera epidermis lipidbalans. Torrhet och mjäll försvinner, huden blir fuktad.

En viktig punkt! Acne sulsen tvål kan endast användas med torr hud, eftersom det provar frisättning av talg. Det har en antibakteriell effekt, vilket hjälper till att eliminera akne och förhindra utseendet av nya.

Komplexets sammansättning

De aktiva beståndsdelarna i pastan:

 • selendisulfid;
 • glycerol;
 • olika alkoholer;
 • citronsyra.

schampo:

 • selendisulfid;
 • natriumlaurylsulfat;
 • salicylsyra;
 • citronsyra.

tvål:

 • selen;
 • svavel;
 • komplex av vitaminer och mineraler.

Hur man använder

När den appliceras korrekt kommer effektiviteten hos denna kosmetika att märkas mycket snabbt.

pasta

Användningsmetod:

 1. Skölj håret ordentligt med vanligt schampo. Du kan använda sulsenschampo, men tillräckligt med pasta.
 2. Massera pastan i hårbotten. Applicera pastan längs hela längden på locken.
 3. Tvätta av med varmt vatten efter 15 minuter.

Det är viktigt! För behandling krävs 2% pasta. Behandlingsförloppet 2 gånger i veckan i 3 månader. För förebyggande av 1% pasta. Använd tid 2 gånger i veckan i 1 månad. Upprepa förebyggande efter sex månader.

schampo

Hur man använder:

 1. Applicera på vått hår, skum med massagerörelser.
 2. Tvätta av efter 3 minuter.
 3. Upprepa vid behov.

Du kan använda schampo flera gånger i veckan. Tillsammans med pasta rekommenderas för svåra hudskador.

Sulsen tvål

För huvudet:

 1. Skölj huvudet med vanliga medel.
 2. Applicera tvål på hår, gnid i hårbotten.
 3. Håll på huvudet i minst 10 minuter och skölj håret.

Tvål bör användas inte mer än en gång i veckan, en kurs är 8-10 procedurer. Applicera en gång i månaden som profylakse efter kursen.

För ansiktet:

 1. Gör skumma rena händer.
 2. Applicera skummet på ansiktet, korta massage, skölj.

Det är viktigt! Denna tvål är stark, den måste sköljas ordentligt och fuktad hud.

Hur mycket

Prisintervall:

 • klistra in: 65-80 rubel för ett 75 ml rör;
 • klistra in: 30-50 rubel för ett 40 ml rör;
 • schampo: 250-350 rubel per flaska 150 ml;
 • tvål: 100-170 rubel för en bar på 100 gram.

Alla dessa verktyg kan köpas på apotek eller apotek.

Fördelar och nackdelar

Positiva aspekter:

 • effektiv inverkan;
 • lätt att använda;
 • lågt pris;
 • märkbar effekt efter första gången;
 • förbättrad hårväxt.

Negativa sidan:

 • obehaglig lukt varar 2-3 dagar efter användning
 • lång spolning
 • shampoo förbrukas snabbt.

Säkerhetsåtgärder

När denna produkt inte kan användas:

 • under graviditet och amning
 • vid överkänslighet mot en eller flera komponenter;
 • i närvaro av allergier;
 • Förekomsten av eksem, dermatit, sår på huden
 • små barn.

Biverkningar:

 • allergiska reaktioner: utslag, irritation, klåda;
 • ändra skuggning av hår.

Konsolidering av resultatet

Effekten av Sulsen-kosmetika är märkbar efter första användningen. För fullständig försvinnning av mjäll och andra problem är en enda behandlingskurs och stödjande förebyggande åtgärder tillräckliga. Om problemet kvarstår bör du kontakta din läkare.

Mjölk, alopeci, tråkigt hår kan uppstå från hårt vatten. Den sista sköljningen ska ske med gott dricksvatten. Hårt vatten kan mjukas: använd ett speciellt mjukmedel eller vanlig soda.

Fett, stekt, kryddig och alltför salt mat, rökt mat, godis och alkohol bidrar till mjäll. De måste uteslutas från kosten. Under behandlingen av mjäll bör försöka att inte äta varm mat.

Varning! Extern behandling räcker inte, internt ingripande är också nödvändigt. Det är nödvändigt att undersökas för förekomst av olika bakteriella, svamp-, virusinfektioner som bidrar till bildandet av mjäll.

Det borde vara oftare att tvätta hattarna, byta kuddepåse varje dag. Om håret faller kraftigt, är det mindre benäget att använda hårda gummiband, barrettes och andra hårpynt. Bara breda mjuka elastiska band kommer att göra.

Ofta är behandlingen av mjäll och håravfall en svår process, så det måste närma sig omfattande. Flera metoder fungerar tillsammans mycket bättre än en. Behandling och förebyggande åtgärder bör inte avbrytas halvvägs, utan att fullborda kursen, annars kommer problemet att återkomma.

Användbara videoklipp

Sulsen för hårväxt.

Hur man odlar långt hår. 5 grundläggande regler.

Sulsen pasta för tillväxt och mot håravfall: recensioner

Inlagd av: admin i hårvård 21.05.2018 0 80 Visningar

Sulsen Paste: ett resultat för tillväxt och håravfall

Du kan göra ditt hår attraktivt idag hemma. Det finns inte längre något behov av att gå till en skönhetssalong eller en skönhetssalong, eftersom ett medel har uppstått som inte bara hjälper till att återställa håret utan också för att stoppa håravfall, kallas det för sulsenpasta.

Idag, när miljösituationen i många delar av den ogynnsamma, problemet med håravfall, bromsa deras tillväxt, liksom andra tecken på sjukdom, såsom fett eller mjäll, bli ett verkligt problem. Hjälper att hantera dessa problem Sulsen klistra av håravfall och andra problem, störande människor är inte bara.

Det hjälper i processen för att skapa en verkligt hög kvalitet verktyg som inte bara kan skapa en kosmetisk effekt, men för att bota problemet infiltrera "till" arbeta tillsammans läkare och biologer.

Strukturen hos ett mänskligt hår är komplext, trots det verkliga enkelheten hos detta element. Alla är medvetna om att varje hår går igenom flera steg under sitt liv: det aktiva skedet eller början av tillväxten, mellanstadiet och resten av scenen, som i själva verket slutar med hårets död, det vill säga dess förlust.

Efter att ha undersökt i detalj alla nyanser av hårkompositionen, tillämpade medicinsk kunskap, lyckades specialisterna få en produkt som har en djupgående effekt på håret, utan att försumma hårbotten och processerna för bedrägeri och utsöndring, vilket påverkar indikatorer som fett eller torrt hår. Det är viktigt att notera att du bör börja använda sulsenpasta vid första tecknet på ett problem, vare sig det är tillväxtfördröjning eller håravfall.

Användningen av denna pasta är i regel en del av behandlingen, men den är också ordinerad som ett effektivt profylaktiskt medel, som omedelbart börjar agera, att bekämpa orsaken och inte att maskera det.

Sulsen har bevisat sig för hårväxt, eftersom den skapades av forskare som bygger på kunskaper och färdigheter inom medicin, genetik och biologi. Verktyget används också i kampen mot sådana hårproblem som:

Produkten innehåller selendisulfid. Lim är tillgängligt med en annan mängd aktiv ingrediens men högst 2% av den totala massan. För förebyggande är det tillräckligt att applicera pastan inte mer än två gånger i veckan. Kursen är utformad i 1 månad.

Användningsvillkor: Tvätta håret med ett schampo som är mest testat och används ofta i dagliga hygienprocedurer, skölj sedan med rent och säkert varmt vatten, varefter du kan applicera en liten mängd och gnugga den, helst med massage eller rotationsrörelser. Exponeringstiden på håret på detta verktyg är 15 minuter, i slutet av vilket håret igen ska tvättas med rent och varmt vatten. Det är möjligt att förbättra effekten genom att tillsätta sulseshampo mot håravfall, som också används som ett terapeutiskt och profylaktiskt medel och för att upprätthålla allmän hygien och hårbottenbehandling. Det här verktyget hjälper inte bara att bli av med de yttre manifestationerna av ohälsa, men förhindrar också utvecklingen av svampsjukdomar som påverkar hårets tillstånd negativt. Appliceringen är inte svårare än för en pasta - tvätta håret, håll det resulterande tvålskumet i 15 minuter och skölj noggrant med vatten.

Kontraindikationer för användning av pasta för behandling av hår och hårbotten

Verktyget har visat sig som en ganska effektiv assistent i restaureringen av friskt hår och hårbotten. Men före användning är det nödvändigt att konsultera en specialist, eftersom en individ kan uppleva en allergisk reaktion på några av de komponenter som utgör pastaen.

Biverkningar av pasta - klåda, dermatit, förändring av hårfärg. Dessutom kan denna kosmetika inte användas för gravida och ammande kvinnor. Kontraindikationer inkluderar även individuell intolerans mot komponenterna.

Användning av pasta för kosmetiska ändamål: En mask med eteriska oljor

Återställandet av friskt hår bidrar inte bara till att applicera pastaen i sin rena form utan också som en del av en mask, som inte är svår att förbereda.

 • eteriska oljor av te träd och rosmarin, 10 droppar vardera;
 • Calendula tincture - 1 tsk;
 • färglös henna - 1 tsk;
 • salt - 1 matsked
 • sulsenpasta - 1 matsked.

Det är nödvändigt att blanda alla ingredienser i receptet och applicera på håret med massagerörelser. Låt i 10 minuter sköljas med varmt vatten. Som ett resultat av att masken appliceras kommer håret att bli silkes, elastiskt, starkt och glänsande.

Innan du använder ett nytt kosmetiskt verktyg för dig själv, och speciellt en som är inriktad på behandling, måste du bekanta dig med åsikterna från personer som inte har provat den här produkten. Recensioner säger att pastan sulsen för tillväxt och håravfall är ett mycket effektivt verktyg som hjälper nästan direkt. Du kan se effekten av läkemedlet efter första användningen.

I nätverket kan du också möta den negativa åsikten hos människor om pastaen, som hävdar att håravfallet bara har ökat. Men här bör man komma ihåg att kontraindikationerna och biverkningarna möjliggör individuell intolerans av komponenter som kroppen kan reagera på olika sätt.

Man kan tvivla på länge huruvida sulsenpastapastaen hjälper till att återställa håret. Att läsa recensioner är svårt att förstå vad effekten kommer att bli för en viss person som behöver hjälp för att återställa hårets hälsa. Det rätta beslutet är en resa till läkaren för råd. Säkert skulle det här verktyget inte vara så bra om det inte lindrade från svårigheter.

Sulsen klistra hårt förlust recensioner

"Sulsena" - håravfallspasta. Ansökningsrecensioner

Vackert hår - önskan hos många av rättvisare sex. Män vill också se anständigt och ha en hälsosam hårbotten. Under senare år använder konsumenterna drogen "Sulsen". Hårförlust Pasta recensioner har både bra och negativa. Läkemedlet uppfanns under lång tid. Det är för närvarande det äldsta av alla sådana droger. Denna artikel kommer att berätta om hur du använder "Sulsen" (klistra in från håravfall). Recensioner av detta verktyg kommer att presenteras för din uppmärksamhet nedan.

Vad är det

Sulsenprodukterna är pasta, schampo och tvål. Dessa verktyg har lämplig tillämpning. De bidrar till förbättring av hårbotten och förbättrar hårväxten. Dessutom lovar tillverkaren att normalisera huvudets mikroflora och restaureringen av talgkörtlarna.

Vad de säger om drogen "Sulsen" (klistra in från håravfall), kan du lära dig mer. Denna typ av medicinering kommer att presenteras för din uppmärksamhet.

Vad ingår i kompositionen?

Pasta "SULSENA 'innefattar i sin struktur av följande ingredienser: cetylalkohol, vatten, stearylalkohol, ceteareth natriumsulfat, kaliumfosfat, cetearet, glycerol, selendisulfid, smaksättning, cinnamylalkohol och citronsyra. Ämnet framställs i ett rör av 40 och 75 milliliter. Pastan har en krämig konsistens. Färgen på drogen är gulaktig orange. Dessutom har substansen en lätt doft som inte orsakar avsky, som i många liknande kompositioner.

Pastan kan innehålla 1 eller 2 procent selendisulfid, den aktiva substansen. För vad som tillhandahålls en sådan separation kommer du att lära dig lite senare. Till att börja med är det värt att nämna i vilka fall användningen av sulfenspasta är nödvändig.

Läkarnas vittnesbörd om vittnesbörd och information från anvisningarna

Abstrakt informerar konsumenterna om att läkemedlet används externt. Användningen av pastaen är indicerad för de som lider av fet hårbotten. Kompositionen är också föreskriven för seborré, desquamation och torrhet i dermis, förbättrad håravfall. Ofta används läkemedlet för profylaktiska ändamål.

Läkare rapporterar också att pastan "Sulsen" (foto av drogen presenteras för din uppmärksamhet i artikeln) kan användas för andra ändamål. Kompositionen kan hjälpa till i kampen mot hudproblem och andra patologier.

Sätt att använda klistra in

Så, du köpte pastan "Sulsena". Hur ansöker du det korrekt? Instruktionen anger följande användningsmetod.

Tvätta håret ordentligt med rätt schampo. För problem uttryckta, använd en sulsenisk rengöringsmedel. Krama därefter håret och applicera jämnt på pastaens rötter. Gör en mjuk gnidning av drogen i dermis och vänta 10-15 minuter. Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt problemområdena. Ofta är defekterna zonala i naturen.

Efter den angivna tiden är det nödvändigt att tvätta läkemedlet med varmt vatten. Skölj håret ordentligt. Efter manipulation rekommenderas det inte att använda ytterligare balm och medel för radikal styling av hår.

Gör pasta kontraindikationer?

Klistra "Sulsen" mot mjäll och andra problem används inte vid individuell intolerans mot komponenterna. Annars kan en allergisk reaktion eller förvärring av patologin förekomma. Dessutom är läkemedlet inte tilldelat förväntade mammor. Detta förbud beror på att tillverkaren inte testa kompositionens säkerhet på gravida kvinnor.

Om läkemedlet "Sulsen" (klistra in från håravfall) negativa recensioner i de flesta fall på grund av det faktum att patienter inte tar hänsyn till dessa kontraindikationer. Mer om dessa åsikter kommer att diskuteras nedan.

Vad säger tillverkaren om effekten av läkemedlet?

Pastan används företrädesvis samtidigt med schampo av samma märke. Denna åtgärd har en helande effekt på hårbotten. Arbet av talgkörtlar normaliseras, ökat fettinnehåll försvinner. Drogen rensar dermis från toxiner som kan förstöra hårsäckar. Som ett resultat är håret fyllt med syre och växer kraftigt.

Tillverkaren rapporterar också att sammansättningen av "Sulsen" förhindrar att mjäll och fling utvecklas. Efter några veckor med regelbunden användning blir locken starka, glänsande, de blir mindre smutsiga och ser bra ut.

Vad är recensionerna på kompositionen?

Klistra "Sulsena" från de oljiga hårrecensionerna har olika. Vissa konsumenter var nöjda med drogen och använde den regelbundet. Deras motståndare rapporterar att denna grupp är helt ineffektiv och inte kan hantera problem.

Vad tycker experter om detta? Trichologer och dermatologer säger att negativa recensioner om drogen orsakas av att ignorera kontraindikationer. Så, hos vissa patienter med överkänslighet mot komponenterna i läkemedlet, uppstod en allergisk reaktion. Vid felaktig tillämpning har ingen effekt. Dessutom kan allvarligare problem, såsom hormonell patologi eller ärftlig alopeci, inte elimineras med hjälp av ovanstående preparat. Tänk på vad recensioner om programmet har "Sulsen" (klistra in).

seborré

Om du står inför det faktum att hårbotten har blivit fet, kommer ovanstående botemedel att hjälpa till att klara problemet. Det är värt att säga att mjäll ofta uppträder med seborré. Det är emellertid inte orsakat av att peeling torr hud. Denna skillnad måste övervägas. Hur appliceras pastaen "Sulsen" från fet hår? Recensioner av konsumenter och experter säger att kompositionen ska användas två gånger i veckan. Användningen av läkemedlet utförs med varje hårtvätt. I detta fall blir effekten av behandling högre om du samtidigt köper schampo eller tvål av samma märke.

Applicera pastaen för att rengöra, fuktigt hår, gnid försiktigt med fingertopparna. Det är nödvändigt att tvätta av preparatet med kallt vatten, eftersom varmvätska ökar produktionen av talg.

Torr mjäll

Om du upplever torr hårbotten som är fläckig, måste du applicera en pasta med en koncentration på 1%. Efter tvättning av håret, pressa ut håret och applicera beredningen på hela ytan på huvudet. Vänta några minuter och skölj. Konsumentrecensioner indikerar att pastaen har en ganska trevlig lukt. Efter denna procedur är håret lätt att kamma och får en trevlig arom.

Upprepa den manipulation som behövs en gång i veckan. Samtidigt tillåts användning av ytterligare mediciner som fuktar hårbotten och eliminerar flakning. De kan emellertid appliceras direkt efter applicering av pastan "Sulsen". Annars kan läkemedlet inte visa sin effektivitet. Som ett resultat kommer du att förbli missnöjd med hans arbete och vägra att vidare använda.

Förlust av hår

Använd klistra "Sulsen" mot håravfall. Konsumentrecensioner har rapporterat att kretsarna efter några veckor blir skina och starka. Med varje kamning faller färre hår ut.

Läkare säger att med diffus håravfall ska läkemedlet appliceras på hela området. Konsumenterna rapporterar att ökad håravfall kan inträffa i början av behandlingen. Men efter några månader förändras allt dramatiskt. Du kan använda drogen upp till flera gånger i veckan. Samtidigt rekommenderas att kroppen samtidigt fylls med användbara vitaminer och spårämnen inifrån. Tyvärr tillhandahåller tillverkaren av läkemedlet "Sulsena" ännu inte sådana komplex. Detta kan dock vara möjligt i framtiden.

Alternativ användning

Klistra in "Sulsen" för ansiktet används ganska ofta av konsumenterna. Instruktionen ger emellertid inte för detta. Det är värt att notera att många kosmetologer råder detta enkla verktyg till sina kunder. Läkemedlet rekommenderas inte för personer med känslig och torr hud, eftersom det kan orsaka irritation.

Om du lider av ökad produktion av talg och fettinnehåll, kommer detta läkemedel att rädda dig. Om du under hela dagen måste pulvera den oljiga glansen, blir Sulsen din frälsning. Från det beskrivna läkemedlet kan du göra masker eller använda en rengöringsmedel. Konsumenterna rapporterar att resultatet efter en vecka blir uppenbart. Porerna städas, den oljiga glansen försvinner, huden tar ett hälsosamt utseende och naturlig färg.

Ansiktsmask

Hur man gör en ansiktsmask från pastan "Sulsena"? Konsumenterna rapporterar att du behöver ta en liten del av drogen och blanda den med en extra naturlig ingrediens. Om du har mycket fet hud, ta sedan en äggvita. När blekning dermis, använd en sked av brandy. Om förutom fett på huden finns problemområden i form av akne eller åldersfläckar, lägg sedan till gurkas massa.

Applicera den resulterande massan ska inte vara mer än en gång i veckan. Håll kompositionen på huden i tio minuter, skölj sedan. Glöm inte att använda tonic.

Komposition för tvätt

För att få en komposition för att rensa huden är det nödvändigt att använda ytterligare ingredienser. Recensioner av kosologer om denna applikation av pastan "Sulsen" rapporterar att till tre matskedar av originalet innebär att du måste lägga till 200 ml kamillebuljong. Den resulterande substansen blandas noggrant och hälls i flaskan med dispensern. Två doser av läkemedlet är tillräckliga för kvällsdiskning.

Efter proceduren, var noga med att applicera en fuktkräm som är lämplig för hudtypen. Om du inte är nöjd med resultatet i flera dagar, ska du använda masken ytterligare. Det är troligt att du inte får tillräckligt med delar av läkemedlet "Sulsen".

Läkemedelspriset

Positiva recensioner visar ett ganska överkomligt pris på drogen. Så, ett pasta pasta kommer att kosta dig högst 100 rubel. I vissa apotekskedjor i Ryssland är kostnaden för drogen från 50 till 80 rubel. Innehållet i ett paket är tillräckligt för 2-3 applikationer beroende på problem och hårets längd. Om drogen används för ansiktet, varar röret under en längre period. Förvara verktyget rekommenderas under normala förhållanden vid rumstemperatur.

Istället för slutsats

Nu har du lärt dig vad Sulsen Pasta är och hur det ska användas i det här fallet. Innan du använder kompositionen är det nödvändigt att konsultera en läkare. I vissa situationer kan läkemedel ordineras under graviditet, trots att detta tillstånd är indicerat i kontraindikationer. Det är trots allt under denna period att kvinnor upplever en ökning av separation av fet fett och försämring av håret. Kom ihåg att du inte kan använda medicinen under graviditeten utan att rådfråga en specialist.

Använd pastan "Sulsena" enligt anvisningarna i anvisningarna. Hälsa åt dig och skönhet i ditt hår!

Kompositionen av pastan Sulsen från håravfall

Huvudkomponenterna i Sulsenpasta från håravfall anses vara selendisulfid.

Det har en positiv effekt på hudens tillstånd. Hudceller återställs, epidermis blir elastisk och slät, rynkor och rodnad försvinner.

Men för att bota allvarliga hudsjukdomar, är bara detta ämne inte tillräckligt.

Hjälpkomponenter i behandlingskompositionen - Natriumsulfat, Etylalkohol, Kardborrextrakt, Citronsyra och glycerin.

När använder de Sulsen-linjen?

Applicera på hårlinjen produkter "Sulsen" kan alla som vill ha snyggt friskt hår.

De silverjoner som ingår i preparatet tar bort svampen, vilket kan excitera olika epidermis sjukdomar.

Sulsena för hår förhindrar mjäll, som uppträder på huvudet på grund av överdriven fet hår, vilket är resultatet av ökad fettproduktion av talgkörtlarna.

Generellt kan bildandet av vita korn i hårbotten orsakas av många anledningar: infektion med svamp, intensiva känslor, brist på vitaminer, dålig cirkulation.

Det här läkemedlet desinficerar epidermis och återställer hårets struktur, vilket starkt faller ut.

Läkemedlet bekämpar inte symptomen, men orsaken, varför det leder bland annat medicinska schampon.

Alla indikationer för användning av Sulsena kan representeras av listan:

 • hårbotten kliar mycket
 • sebaceous körtel dysfunktion;
 • lavsjukdom;
 • oljig seborré;
 • överdriven fettproduktion på huden;
 • svampinfektion;
 • förebyggande av håravfall och mjäll.

Mot mjäll och mjäll innehåller en specialist en användning av en 2% pasta två gånger i månaden, medan hela behandlingstiden är 3 månader.

Som förebyggande åtgärd mot infektion med svamp och lav är det rekommenderat att använda en procentpasta.

Serien av medicinsk kosmetika för hår "Sulsen" finns i följande former:

 • en pasta i ett litet rör av 40 ml och en stor i en volym av 75 ml;
 • schampo i en 150 ml flaska;
 • Olja med vitaminer i en flaska i 100 ml
 • kräm i en flaska på 200 ml.

Instruktioner om användning av schampo

Sulsen Shampoo används som ett mjällmedel. Och de tvätta håret för att förbättra sitt utseende och stärka rötterna.

Att absorberas i hårstrukturen tillåter inte schampos ingredienser att förekomma och eliminera problemet med sekretionssekretion från talgkörtlarna i överskott. Shampoo ger fettproduktionen till normalt.

Denna produkt för tvättning av hår kan också skydda mot eventuella sjukdomar i hårbotten. När allt kommer omkring händer det att på grund av försvagad immunitet är huden oskyddad.

Detta aktiverar jästsvampen, vilket provar utseende av mjäll i håret.

Selen disulfid schampo stabiliserar hårbotten skyddande mekanismer, vilket skapar ett hinder för spridningen av farliga svampar och bildandet av exogena toxiner.

Verktyget fördröjer fasen av hudcellernas liv för att förhindra permanent avskalning av de döda delarna av epidermis.

Användning av schampo kräver ingen speciella instruktioner. Det är utsmält på hår fuktat med vatten, fördelat över hela huvudet med mjuka handrörelser, som bildar skum.

Produkten hålls på håret i upp till 5 minuter och tvättas av med vatten. Det är lämpligt att applicera schampo på håret 2 gånger under vattenbehandling.

För att förbättra effekten av användning av schampo kan du använda medicinsk pasta.

Att döma av vilka recensioner lämnar alla med hjälp av linjen för håret "Sulsen", shampoo behöver bara kombineras med pastan.

Funktioner som gäller hårpasta

Att bota hårrockar hjälper till att klistra in från serien "Sulsena".

Det kan användas mot fett och för att förebygga hudsjukdomar, eftersom det stöder immunsystemet, skapar en skyddande film på håret från de negativa effekterna av miljön, från vilken håret kan försämras och åtminstone bli matt.

Pasta används också som en förebyggande åtgärd mot talgkörtlarna så att de inte utsöndrar en alltför stor mängd utsöndring.

Klistra in, vars användning är väldigt bekväm och tar inte mer än en fjärdedel av timmen, lindrar en outhärdlig kli och tar bort mjäll flingor.

Denna tjocka förberedelse förbättrar hårets tillstånd: bevarar hårsäckens integritet och funktionalitet, förbättrar hårets kvalitet och ger det ett vackert utseende.

Enligt testimonials gör pasta, plus det faktum att det tar bort vita vita partiklar från hårbotten, gör håret väldigt starkt och friskt.

Pastan produceras i två former, som skiljer sig i procentandel av selendisulfid.

Användningen av en-procentig pasta är enligt följande: Tvätta huvudet med schampo, sedan tjock pastaformig pasta sprids på fingertopparna och gnuggar det lätt vid rötterna.

Salvan ska fungera i 15 minuter, så tvättas den helt enkelt med vatten.

För att förhindra smitta i huden med svampar, för att förhindra mjäll och klåda, bör pastan appliceras en gång var tredje dag i 3-4 dagar. Det krävs att det behandlas med mindre än en månad.

2% läkemedel är starkare än 1% pasta. Det kännetecknas av en nästan magisk effekt på hårbotten, eftersom det stärker varje hår.

Det bästa kommer att vara användningen av denna pasta i kombination med schampo. Det är önskvärt att schamponet var från samma serie som pastan. Även om det inte finns några speciella begränsningar för detta.

Denna pasta appliceras på samma sätt som en procent och lämnar den på huden under samma tid. Endast behandlingstiden är mycket längre - 3 månader beror allt på arten av sjukdomsförloppet.

Förnya behandlingen med pasta ska vara sex månader.

Välskötta tack vare grädde och olja

Om det finns en överväldigande önskan att uppnå inte bara tillväxten och förbättringen av håret utan även en speciell glans och skönhet, kan hårvård kompletteras med grädde.

Cream smear på lite torkat hår, från rötterna. Efter dem impregneras hela längden av håret och nödvändigtvis deras ändar med användbar komposition.

Snart måste krämen tvättas av med vatten, men den ska ligga i hårbotten i minst 15 minuter.

Cremen är bra eftersom den är tillämplig på vilken typ av hår som helst. I ett försök att göra hår silkeslen rekommenderas salva för deras tillväxt och glans att användas efter varje resa till duschen eller badet.

Det är mycket användbart att använda tillsammans med sådana obligatoriska och hjälpmedel som schampo, pastaliknande salva och ljuskräm, ytterligare en medicinsk preparat - olja.

Dessutom rekommenderas schampon att växla med olika medel på samma rad. Till exempel, efter en shampooing, kan du applicera en kräm och efter en annan - en olja.

Om det används periodiskt på huvudoljan, behöver inte aktiv hårtillväxt vänta länge. Ämnen som ingår i oljan, ibland mjuka den överdrivna effekten av andra droger.

Det viktigaste är att oljan tränger djupt in i hårsäckarna, mjukgör dem. Därför agerar näringsämnen på rötterna med större kraft och omsluter dem med en skyddande mantel.

Olja fungerar som en hårväxtaccelerator. Med användning av olja är en mask. Exponeringstiden är 2 timmar. Före detta värms oljan i ett vattenbad.

Tillsammans med selen innehåller förberedelsen havtornolja, extrakt av rödpeppar och lavendel. Maskolja gör 3 gånger i veckan i 3 månader.

Köpare av Sulsena-serien droger lämnar olika recensioner: någon hjälper dessa medel snabbt, någon väntar på ett resultat under en lång tid och upprepade behandlingsprocessen flera gånger.

Men allt i en röst säger att de är övertygade om effektiviteten av schampo, pasta och annan medicinsk kosmetika.

Många recensioner rapporterar att endast med användning av Sulsena har glömt vad mjäll är, från vilken hela år har lidit.

För att konsolidera det uppnådda resultatet, rekommenderar läkare att undvika hårskador med kemikalier, lack, färg och ät rätt.

Det finns några recensioner som säger att Sulsena inte hjälpte att odla långt hår.

Anledningen till detta är att alla har olika hårkonstruktioner, det finns även de som det är svårt att hitta rätt produkter för daglig vård.

I vilket fall som helst tyder recensioner på att sättet i serien "Sulsena" - det här är en mycket populär medicinsk kosmetika.

Med håravfall - försiktigt. Imponerande bilder

Jag lider av håravfall, det är hemskt, men jag kämpar med dessa och har nästan nått mållinjen.

Jag har tunt hår, snabbt blir smutsigt och för det här letar jag efter verktyg som kommer att rengöra min hud och sakta ner sebumfrisättningen.

Omedelbart noterar jag att scrubs för hårbotten inte passar mig - förlusten ökar 5-6 gånger

Jag hade en trichologist, jag fick bara veta att mina lök lider, vilket inte är känt och föreslog att göra mesoterapi. (precis från kliniken här och nu, skilsmässa)

Jag förväntade mig inte att mjäll skulle bli av med sulsen, jag har inte det, jag förväntade mig inte speciell hårväxt, jag ville bara börja tvätta mitt hår mindre ofta

Tog pasta 2%

Jag gjorde allt enligt anvisningarna: Efter shampooing mitt huvud, klistra in på rötterna och tvätta det av efter 20 minuter.

Håret spridda skrämmande redan när du tvättade av pastaen, och hur många som fanns efter torkning av håret.

När jag fick en stark förlust, efter varje tvätt tog jag av 90-110 hår, nu kammade jag 40-60, efter sulsen tog jag bort 200 hår Första experimentet

Första gången var mycket beklagligt, men efter en vecka bestämde jag mig för att ge en andra chans: Efter shampoo applicerade jag bara pasta i parietalzonen och höll den i 5-7 minuter, tillsammans med balsammen. Och mitt hår föll ner igen, jag räknade om 120 hår Second experiment

Jag rekommenderar fortfarande denna pasta, det är en legend, men det fungerade inte för mig på grund av mina personliga egenskaper i kroppen.

Jag ber om ursäkt om jag skrämde dig med bilder

Pasta sulsen. Har någon använt den?

Hur påverkar sulsen håravfall? Håren klättrar sig själva, men jag märkte att om du kliar hårbotten med din nagel under din nagel kvarstår en gulaktig beläggning. Är det seboré? Men bortsett från detta symptom finns det inte mer: det kliar inte, det kliar inte, håret blir tjockt på dag 3. Är det möjligt att använda sulsen i en nedfall? Värre kommer inte? :( Vem vet, berätta för mig! ATP i förväg

@ Litty Tsvyatochk

I allmänhet, när jag började tvätta mitt hår med mjäll, sköt mitt hår som att det inte hjälpte mig från mjäll, tyvärr = (

Amor. Och nu tillbaka

Och hon hjälpte mig från torr mjäll och av kliande hårbotten. Men mitt hår föll inte ut

Gästen

Det hjälpte mig från mjäll och hår klättrade inte. det vill säga, klättra inte. Jag tvätta mitt huvud med sulsenschampo.

Asya

Det hjälper mig från överdriven fetthet, från klåda i huvudet och gör bara håret mjukt.
Läker och närmar hårbotten, testas på mig och på min mamma (hon hade mjäll).

Gästen

Jag använder schampo och klistra in. Håret är mjukt, faller inte ut, blir fett mindre, mina fyra dagar (tidigare varje dag!). Det verkade till och med för mig att de började växa snabbare, ja, inte ett skräpspår))

Gästen

Jag har just börjat använda sulsenpasta. Kan jag färga mitt hår nu?

Gäst 2307

det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.

Gäst 2307

och i allmänhet tro det eller ej, men om du verkligen har seboré, så är din enda frälsning Skin-cap sprayen! Jag har bott med denna seborrhea klyaty mer än tio år, under denna tid lyckades jag skrika över förlorat hår och lägre självkänsla på grund av detta nästan till noll. Detta fortsatte tills en professor Kievsky informerade mig om detta "Skin cap". Den enda fångsten är, det är inte billigt. Men resultatet blir nöjt. Det är tillräckligt att använda det 14 dagar en gång i ett halvt år, och ibland har jag tillräckligt med ett år, att jag glömmer att glömma håravfall, klåda och mjäll. Så det är - en riktig hjälp, och inte din durutsky Sulsen. Ja, om hon hjälpte skulle de ha tagit ett öre för henne självklart! Leta inte efter en billig botemedel. Det finns inget sådant mirakel i naturen! Och ändå kan jag säga till mina bröder i olycka: betal INTE några vitaminer - de hjälper inte alla, men de hjälper bara reklamagenter att tjäna pengar från ditt problem. Bättre - kasta alla vitaminer på toaletten och förstör inte din mage. Och köp med dessa pengar ACTOVEGIN. Men inte alls piller! ACTOVEGIN tabletter - fungerar inte, det är kontrollerat. Behöver köpa 5 cu. ampuller. Det är nödvändigt att göra 10-15 injektioner intravenöst. Men först rådfråga läkaren - för att det fortfarande är ett läkemedel, inte dina dumma vitaminer. Jo, i allmänhet hoppas jag att åtminstone någon i den här världen kommer jag att hjälpa. för att hon själv hade lidit så mycket med den här sbeoreyen, som faktiskt hälften av hennes liv hade förorenat mig, att du inte skulle önska fienden. Ja, och till trichologer - gå aldrig och under några förevändningar. De behöver dig exklusivt som plånböcker :-)

Gästen

Något som du helt dispergerade, Guest 2307. Med din aggression mot droger för att eliminera mjäll från andra företag får du intrycket att du är reklamagent, antingen en hudhatt eller något annat. Och Sulsen Pasta är inte så dåligt drog - jag tog inte bara av mjäll en vecka före bröllopet, men det smedde också min blommande panna (ålarna var röda, inflammerade) - en liten bit klämde de lite, men akne gick bort. så här. även photoshop-bilder behövde inte)

Tatiana

Gäst 2307 kommer sannolikt att vara en reklamagent med detta lock. Pasta Sulsen hjälper verkligen.

Tanya

Sulsen hjälpte mig inte. Jag har inte hittat den hjälpen att bli av med den här skiten.

Olga

Jag försökte för 5 minuter sedan. mardröm. håret blev obehagligt!

Valery

För tredje gången använder jag Sulsen 2%, men mjäll är mindre än 5 gånger (det vill säga nästan ingen), men jag vill inte rusa till slutsatser, det är tillrådligt att titta på huvudets tillstånd flera. månader. I ett halvt år har jag lider av mjäll och klåda, försökt och alla slags "naturliga" mjällskräppor som Natura Siberika och apoteket "Miconazole", alla slags tarry, butiksmöjligheter - ingenting hjälper, Sulsen började agera från första ansökan, bara jag slog på det Som det står i instruktionerna i 3-5 minuter, och i 15 minuter, som en mask. Håret från det är mjukt, i beskrivningen indikeras att det stärker håret, så jag hoppas att effekten bara ska vara positiv.

Marsya

Det faktum att pastaen hjälper någon mot håravfall är bra, men det är en bieffekt, så att säga), det är fortfarande från mjäll och oljig. Men jag gjorde nyligen carving, brände hela håret och efter pastan blev håret mjukt. och det luktar inte äckligt, men burk och nässlor.

Marsya

och så att håret inte klättrar, måste du prova saltet, min syster hjälper

Edward

det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.

Edward

Gäst 2307
det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs.
LÄS BEHOV KORREKT) Rösten sjunger inte schampo! Och pasta! Shampoo är verkligen nonsens är helt olika pengar. Jag misstänker tillverkarens knep. Pastan hjälper till i 98 fall av 100 med vanliga problem med hårbotten, och därför använder folket "skakad"!
Eller, som i mitt fall, drev säljaren honom omedelbart (förmodligen så nödvändigt för bättre behandling).

Leyla

På grund av håravfall tror jag sanningen är att pastaen slutar äta den. Om du har mjäll, täcker den hårbotten, som förhindrar att cellerna andas, fett som är igensatt under skorpan, klämmer på porerna, varifrån själva håret inte får rätt näring och börjar falla ut. Sulsena lindrar mjäll, + normaliserar talgkörtlarna, varifrån håret inte blir tjockt så snabbt. Självfallet är det inte ett paradis för att falla ut, men i kombination med andra medel, hemlagade masker med saltskrubb och så vidare. Jag tycker mycket bra)

Leyla

Gäst 2307, den enda reklamagenten här är du, det finns inga skolbarn där och inte mentalt retarderad.

Gästen

Enligt journalismens lagar uppfattas en lång text inte. Din informations- och annonseringsmeddelande, Guest 2307, har knappast någon läst den.

Natalia

Jag började använda Sulsenpasta i slutet av januari, mitt hår började klättra, men jag tänkte inte på detta läkemedel. Men nu har jag förlorat mycket hår i en månad, att jag använder den och bara nu har det kommit till mig att de klättrar ut ur det. Om mitt huvud är shampooed, är förlusten obetydlig, men så fort jag smörjer pastan, då bara en sorts skräck! Hår 200 per tvätt + efter kamning 30 stycken. I en månad förlorade jag nästan hår från huvudets golv, i panik gick jag till en endokrinolog och samlades till en tricholog. Men nu förstod jag exakt vad det här hårfallet kom ifrån. Men förrän mjäll hjälpte.

Nalalya

Jag använder Sulsen pasta 2% en gång om året, aldrig hår från det föll ut. På våren blir mitt hår torrt och min hårbotten är tvärtom mycket oljig. Efter att ha använt håret blir det trevligare att röra och hjälper från ovanstående problem. Men enligt min erfarenhet bör någon behandling vara omfattande, då är den mest effektiva. En hälsosam kost förresten hjälpte mig från många problem, inklusive hår. Och lokalt kan pastaen "läka" håret bättre än vad jag försökte före det :)

Nalalya

Jag har just börjat använda sulsenpasta. Kan jag färga mitt hår nu?


Jag målar mitt hår och använder Sulsen, allt är i ordning, det hjälper, så oroa dig inte :)

oxi

Min redan om en månad, hjälper bara på den första dagen efter tvättning, på andra dagen mjäll igen. Jag har torr mjäll, eller snarare från att torka ut huden. Jag vet inte vad jag ska göra. fortsätt att tvätta med sulsena? eller sluta? berätta för mig? kan bara behöva en annan månad att använda. Hur snabbt hjälpte du dig?

Gästen

Jag försökte pasta, jag gillade det. Känner sig ren. Gäst 2307 Tack så mycket för actovegin. Var noga med att sätta in / in.

Nicholas

Används och pasta och schampo. Självklart, långt ifrån en panacea för fet hårbotten och mjäll, men för en tid hjälper det. Om problemen inte elimineras skulle det vara rimligt att rådgöra med en läkare, och inte reklamagenter. Dessa "reklamagenter" driver inte mig någonstans, tydligen tycker de inte om mig.
Nonsens om någon håravfall.
Klistra in bör användas noggrant, noggrant följ instruktionerna och noggrant. spola ut, eftersom kompositionen är ganska aggressiv för känslig hårbotten.

Olya

det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.


Om du inte kommer tillvägagångssätt betyder det inte för alla dåliga

Olya-la

Gäst 2307
det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.
Kära kamrat, Skin-Cap din, är också lämplig för alla. Till exempel tog jag bara av mjäll i en månad, och sedan var allt nytt.
Jag använder Sulsen pasta för lite mer än en månad, det hjälpte med 1 gång. även om jag inte ska gå vidare måste jag se vad som händer nästa halvår.
Endast ett problemhår blir snabbt oljigt stål. Kanske kan någon veta vad som händer? (

Gästen

Det verkar för mig att människans hår faller ut, eftersom pasta innehåller burdockolja, men det passar inte alla. någon har burdockolja ger en super effekt, och någon har hår på honom eller henne, och jag går också in i den sista kategorin. så, de som har hår som faller ut ur denna pasta, tänker på om du hade en sådan effekt efter att ha använt kukolja ?! Om ja, då är problemet exakt i det!

Dima

faller ur selen, skriv bara selen i Yandex och läs, men det hjälper men bara en vecka

serge

Mina damer och herrar, vad pratar du om? Sulsen och Sulsen är det vanliga namnet på selen sulfid aktiv ingrediens till salu, och det finns många tillverkare. I detta fall är det viktigt vad exakt namnet och vilken tillverkare av produkten, liksom detta schampo eller klistra in. Skillnaden mellan kompositionerna är enorm, liksom resultaten. Annars visar det sig en annan om Thomas, en annan om Yerem, och läsare är felaktiga.))

Lola

det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.


Vad är inte förstått än att alla har allt på olika sätt?

Mamma sisil

Jag köpte nyligen ett Mirulla Sulsen-schampo. Jag har fet seborré. När jag gillar det, efter att ha shampat, lägger jag pastan på rötterna och gnuggar den, efter att den har sköljts med vatten och ättika, behöver det inte luftkonditionering. Tja, säg rakt vad ah! - Jag kommer inte säga, men det är bättre än alla slags fruktig, pantine, Velle och syossy. Naturligtvis, som en del av detta hatade SLS, vi ses. Medan jag mår bra.

Mamma sisil

men i allmänhet har jag redan försökt många saker. Jag är 24 år gammal. Oljeproblem hud i ansiktet, huvud, rygg. Tvål och massmarknad, hon satt på en ren linje under en lång tid, ja hon är verkligen neutral, renar väl, torkar inte håret. Och prof försökte. Och senapsåp i ca 3 månader tills hårbotten inte brinner. Mitt hår i midjan, min enda skull - den här tvätten var för ett år sedan, jag hade aldrig målade dem förut. Och efter tvättning började man förlora hår. Nu har jag bytt till farmaceutiska schampon. Vart ska man gå är det nödvändigt att tvätta något. Jag läser att de tvättas med mjöl, ägg, aska och örtpulver. Under våra livs villkor finns det ingen tid för all denna olycka, jag saknar personligen tålamod

Mariv

Jag använder ryska pasta och Mirroll-schampo, de hjälper verkligen, plus det finns växtextrakt i kompositionen och på grund av detta växer håret verkligen. Det fanns en tjock seboré, och i och i försummade staten Sulsen passade inte, men Sulsen Forte gick av med ett slag, om en månad fanns det inget spår av mjäll

Kommer a la

Inte bara är alla människor annorlunda, mjäll är annorlunda av olika skäl, och sulsena är också olika. (det visar sig att fördelarna med detta ämne är extremt små)
Så låt oss skriva det igen)) Exakt namn och tillverkare.

Gästen

Och Mirolla hjälper mig inte alls. Det är endast en bra effekt från pastan av sulsen per Ukraina. Här är och scouring i sin sökning på alla apotek. Innan henne hjälpte inget från mjäll och klåda. En hudläkare sa bara att huden är förmodligen sådan.

Irene

från mjäll som pasta hjälpte, men håret är verkligen hemskt eftersom det faller ut (jag vet inte om jag ska använda den längre eller inte

schmuck

Används, resultatet är OK från första gången. Seborré är en obehaglig sak, hår kan rotera.

Pasta hjälper till mjäll. Men jag använde bara rött 2%. Jag väntade inte i två minuter, som det var skrivet i instruktionerna, men längre, i ca 10 minuter. Förlusten påverkar inte antingen det bästa eller det värsta, mjället försvann första gången, håret blev mjukare.

Gästen

det här är din Sulsen-schampo! Bara saker blev bättre, en sorts x. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och hur de hår som har fallit ut räknas. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.


Om du inte passar, betyder det inte att alla inte ska passa. Jag använde också sulsenpasta, effekten från den första applikationen. Mjäll. Och håret faller inte ut och faller inte ut. Och vad har reklamagenterna, förstår inte. Du behöver behandla dina nerver, inte ditt hår. Jag är ledsen.

Zmeika

Min 12-årige son kan ha haft en hemsk seborré i samband med hans övergångs ålder och hormonella förändringar, han ständigt faller från huvudet, klasskamrater märkte och skrattade åt honom. Jag har provat olika sätt att tvätta mitt hår med blandningar av rågmjöl, vallad havre, linfrön, etc. till hemgjord tvål med olika aktiva ingredienser. Allt detta hade en bra effekt på hårbotten, men räddade inte från mjäll. Nu övar vi följande sätt: han tvättar huvudet med vanliga barntvål 1 gång och sedan applicerar han 2% sulsenpasta, masserar huvudet och tvättar av det. Resultatet är positivt, men inte säkert att det kommer att fortsätta om du slutar använda pastan.

Donna

Även idag försökte jag schampo och klistra in Sulsen. Inte bara har mycket hår fallit ut i badrummet, men även nu kommer jag inte att springa genom mitt hår, hela tiden finns det massor av hår i min hand. Jag är chockad !! Jag kommer inte ihåg när det var. Det är synd. Och så hoppades jag trodde de positiva recensionerna. Pengar och hår till vinden.

Gästen

Jag ber om ursäkt för Sulsen-shampoo och schampo, de hjälpte mig verkligen i problemet med obehaglig lukt från håret. Allting började efter mycket stress, jag trodde först att något var fel i min kropp, jag städade annorlunda, även om jag aldrig klagade över någonting. Sedan gick jag till en hudläkare för att ta en skrapa för närvaro av en svamp, men hon sa att hon inte skulle ta den, eftersom det inte fanns några skador. Jag läser mycket information och var nästan säker på att det var en svamp och, på råd av ett "Internet av vänner i olycka", köpte Sulsen. Jag tvättade ett hår verkligen (det tog 2-3 dagar) och jag bestämde mig för att inte ta några fler risker. Nu har nästan en månad gått och den obehagliga lukten har försvunnit. Även om det förekommit tidigare dagen efter tvätt. Så tack så mycket till Sulsené, men hon trodde att jag skulle bli galen.

Jag är

Åh min gud)) Skulle du argumentera?) Alla har olika hud på huvudet, olika hår, vi är alla olika! och varje priparat påverkar annorlunda! hjälper någon, någon gör det värre. Jag har en genomsnittlig längd) som bara inte försökte. hårväxt gav mig bara sulsen. i januari började 15 använda. nu apr.. 8 cm industrin sina rötter. dess färg) målade redan gå ner tyst. håret faller lite ut. detta är normalt), vissa av dem går in, nya växer), mjäll har aldrig varit en kli också. Pasta är mycket bra) jag närmade mig)

Gästen

Klistra och schampo löser helt enkelt feta pluggar som redan håller dött hår. Och de dog för ungefär 3 månader sedan. Inget schampo i sig bidrar till hälsosam håravfall.

Gästen

Jag använder sulsenpasta månad. Först blev Nemereno rädd för håret, men håret som var tvungen att komma ut kom ut. Nu släpp ut mycket mindre. så var inte orolig, det borde vara så!

Gästen

Jag kan anta att håret faller ur hårbottenmassagen (sulsen har inget att göra med det), eftersom det faller ut för en annan anledning. Jag trichologist under hårfall rekommenderas inte en gång att massera håret.

Pasta sulsen. Har någon använt den?

Astero

Mjölk var torr som hår, gnistor faller redan

Astero

Mjölk var torr som hår, gnistor faller redan


Jag använder sulsen pasta (ukrainsk komposition är inte skrivet 2%, som vanlig ansiktsgrädde, orange). Håret slutade falla, men nu blir det tjockt i 2-3 dagar. Jag använder den en gång i veckan. Håret är mjukt, smidigt, men fettinnehållet är naturligtvis inte så vackert. Mjölk försvann efter den andra ansökan. Här är det!

Anita e

När torr mjäll köpte och använde schampo psoril salicylic. Det lindrar klåda och mjäll försvinner efter en vecka. Mjukt slag och bra resultat.

Helena

Hej, jag tvättade regelbundet mitt hår med schampo 2% och använde pastan i 3 år, hjälpte mig med mjäll, mitt hår var underbart men i fjol började de falla ut, jag gick till läkare och tänkte slutligen på 40 håranalys som visade ett överskott av selen 30 gånger! Jag syndade för bady (jag älskar hjul) och då fick jag veta att det fanns selen i sulsena! Använd därför med försiktighet!

Maria

Jag försökte för 5 minuter sedan. mardröm. håret blev obehagligt!

Lägg inte skugga på staketet! Sulsen är ett mycket bra läkemedel som har testats i årtionden, jag arbetade i hudavdelningen i många år, jag har själv lider av seborré i 7 år, jag hade flera fickor av skallighet på huvudet och gick med en huvudduk. Hon hittade schampo och 2% Sulsen pasta och 1 scab, försvann, såren läkade, och nu har jag inga fickor utan hår. Problemet kvarstår naturligtvis, seborré har inte gått iväg. Tyvärr är det omöjligt att använda Sulsena hela tiden och andra droger. Det är omöjligt. Drogen fungerar helt enkelt inte, det är nödvändigt att ändra det. Från scabby sparar jag. en citron. Jag skär av lobule och smörjer huden, om det finns sår, det brinner lite. tolereras., sätt på polier. väska och hatt och en timme går om sin verksamhet. Det fanns en tid när vi använde den här metoden, citron för hår, lacken var defsit Raikin .

Maria

och i allmänhet tro det eller ej, men om du verkligen har seboré, så är din enda frälsning Skin-cap sprayen! Jag har bott med denna seborrhea klyaty mer än tio år, under denna tid lyckades jag skrika över förlorat hår och lägre självkänsla på grund av detta nästan till noll. Detta fortsatte tills en professor Kievsky informerade mig om detta "Skin cap". Den enda fångsten är, det är inte billigt. Men resultatet blir nöjt. Det är tillräckligt att använda det 14 dagar en gång i ett halvt år, och ibland har jag tillräckligt med ett år, att jag glömmer att glömma håravfall, klåda och mjäll. Så det är - en riktig hjälp, och inte din durutsky Sulsen. Ja, om hon hjälpte skulle de ha tagit ett öre för henne självklart! Leta inte efter en billig botemedel. Det finns inget sådant mirakel i naturen! Och ändå kan jag säga till mina bröder i olycka: betal INTE några vitaminer - de hjälper inte alla, men de hjälper bara reklamagenter att tjäna pengar från ditt problem. Bättre - kasta alla vitaminer på toaletten och förstör inte din mage. Och köp med dessa pengar ACTOVEGIN. Men inte alls piller! ACTOVEGIN tabletter - fungerar inte, det är kontrollerat. Behöver köpa 5 cu. ampuller. Det är nödvändigt att göra 10-15 injektioner intravenöst. Men först rådfråga läkaren - för att det fortfarande är ett läkemedel, inte dina dumma vitaminer. Jo, i allmänhet hoppas jag att åtminstone någon i den här världen kommer jag att hjälpa. för att hon själv hade lidit så mycket med den här sbeoreyen, som faktiskt hälften av hennes liv hade förorenat mig, att du inte skulle önska fienden. Ja, och till trichologer - gå aldrig och under några förevändningar. De behöver dig exklusivt som plånböcker :-)


Det hjälper inte med kronisk seborré din hudlock, kasserade pengar, och dessutom inte små, försökte det på dig själv. Och för att använda under lång tid är det inte nödvändigt med något läkemedel! En ​​person använder sulsena i 10 år eller annat preparat. och undrar att hans hår klättrar.

Gästben

Sulsena mot mjäll är den första utväg!
Från första gången ser allt bra ut, men kursen har genomförts.
Jag menar pasta.

Nina

Om jag får mjäll (vanligtvis på hösten), går jag till ett närliggande apotek och köper 2% sulsenpasta producerad av Ukraina, Nikolaev. Utmärkt hjälp, tillräckligt 1-2 gånger med användning. För mig har denna pasta länge varit ett beprövat flerårigt botemedel (efter misslyckade sökningar efter ett lämpligt mjällschampo). På något sätt fanns det ingen ukrainsk pasta i apoteket, och jag tog 1% pasta sulsen Mirra från en annan tillverkare. Jag tyckte inte om det väldigt mycket, jag tar det mer.

Gästen

Sulsena hjälper mig mycket att bekämpa seborré, jag har använt det i ca 2 år redan. Håret har blivit mycket starkare, det är det enda billiga verktyget, det tar mycket tid, men det är värt det.

12658

Håret föll ut i en sådan mängd som du vill gråta!

Gästen

Personligen började mitt hår krypa upp från denna pasta. Hennes läkare förklarade sanningen för mig även med vissa medicinska schampo, jag kommer inte ihåg exakt hur.

Gästen

Pasta Sulsen 1% (Ukraina) tog från att falla ut. Jag läste recensionerna igår, och det var redan läskigt att prova.
Idag beslutade ändå.
Jag gjorde allt enligt anvisningarna. Håret efter appliceringen klättra inte. I vanligt tvätt och torkning med hårtork - 150-200 hår, idag finns det 20 av dem.
Det är för tidigt att prata om resultaten. Hairfall har pågått ett år nu. Hopp kommer att hjälpa.
Lycka till alla.

cat

Jag köpte den för mjäll, mitt huvud kliar av det (jag provade det två gånger och mitt huvud blir också smutsigt, om inte snabbare.

acne

Lyssna inte på någon som inte hjälper! Jag hade mjäll och försvann efter den andra användningen. Så verktyget är super.

gäst

God eftermiddag
Det finns många droger för behandling av mjäll, seborré, allergiska reaktioner, etc. Alla har rätt att berömma och rekommendera bara hans botemedel. Men först och främst får vi inte glömma att huden, känsligheten och hårtypen är annorlunda för alla. Och det finns också sådana diagnoser som helt enkelt inte kan behandlas med antisvampmedel, för dem är det bara näring. (Till exempel demodikos, som lever i hårlökar och matar på utsöndring av talgkörtlar, svampdödande läkemedel - bara en fest för det). n. e. någon behandlar drogen, och någon ger inte trevliga överraskningar. Och glöm inte bara vad som står i bruksanvisningen. Oftast kommer alla ihåg ordstävet "du kommer inte att skämma bort gröt med olja" men samtidigt är du redo att "bryta pannan". Jag håller med, läkare delar inte alltid rätt verktyg. Tja, åtminstone inte omedelbart. Och på apoteket kommer de att säga att det finns en analog sannproduktion, bara det kostar lite (% av 50) dyrare.
Jag använder Sulsen pasta som profylaktisk, jag är mycket nöjd. Hår och hårbotten känns bra. Men jag försöker att inte missbruka och agera enligt instruktionerna, för att inte en gång varna för allergisk reaktion.
Och för dem som vill prova Sulsen rekommenderar jag bara en sak: Gör ett prov på en allergisk reaktion. Glöm inte att alla droger har biverkningar, och vi är helt individuella!
Allt gott humör och bra hälsa!

Gästen

Hur påverkar sulsen håravfall? Håren klättrar sig själva, men jag märkte att om du kliar hårbotten med din nagel under din nagel kvarstår en gulaktig beläggning. Är det seboré? Men bortsett från detta symptom finns det inte mer: det kliar inte, det kliar inte, håret blir tjockt på dag 3. Är det möjligt att använda sulsen i en nedfall? Värre kommer inte? :( Vem vet, berätta för mig! ATP i förväg


Använd inte denna pasta efter kylning av denna pasta, jag har mycket, mycket hår som föll ut

Vlad

Började att aktivt förlora hår. Månad drack vitaminer, hjälper inte. Köpt Sulsenolja. En gång använt endast. Men det verkar för mig att håret på kammen blir mindre. Kanske har jag fel. Om två veckor, uppnå en annan;)

Lena

det här är din Sulsen-schampo! Bara allt var bra, vissa *****. drog det att försöka - hade läst beröm dithyrambs. Nu sitter jag och räknar hur dumma håren är. Jag är väldigt intresserad av hur mycket de föll för pengarna som jag gav för detta schampo. Människor! Tro inte de som skriver att Sulsen är som en panacea! Dessa är reklamagenter! Vi kommer inte låta dem tjäna på vårt lidande.

Jag kan anta att håret faller ur hårbottenmassagen (sulsen har inget att göra med det), eftersom det faller ut för en annan anledning. Jag trichologist under hårfall rekommenderas inte en gång att massera håret.

Gästen

När jag tvättat huvudet med sulsena - det är så hemskt: så mycket hår föll ut. Jag blev upprörd, pengarna för pastan är små, men jag är ledsen för håret. Mitt råd till dig: - Om du vill försöka, köp och försök på en liten del av huvudet. Om det inte finns någon sådan dålig reaktion, så är detta läkemedel rätt för dig.

marina

Jag köpte Sulsen pasta på apoteket, priset är 86 rubel. Färgen är persika, det luktar örter. Producent St. Petersburg. Hon höll sitt hår i 5 minuter, instruktionerna sa 2_3. Hår i utmärkt skick! Huvudet slutade fruktansvärt klåda, håret klättrar inte alls! (Det enda, håret blev lite, skuggan är så gyllene)

Oksana

Jag läste också om sulsen och öppnade instruktionerna för sulsenpasta http://www.piluli.ru/product/Sulsena_pasta_2_5 och det står att biverkningar är möjliga: hudirritation, allergiska reaktioner (hudklapp, hudutslag, dermatit, eksem), lokal alopeci, byte av hårfärg. Här är en lokal alopeci och det finns lokal skaldethed. Och som de säger kan biverkningar vara eller inte, så det visar sig att någon har det, men det gör det inte för någon. Det är väldigt bra att någon hjälpte. Jag läste och nu är det skrämmande att prova det här verktyget.

Fick inte mina förväntningar, kan inte klara av "Snowman" :)) + foto före / efter

Åh, idag kommer det att vara ett ämne som är långt ifrån trevligt för det rättvisa könet, men fortfarande.

Aldrig haft problem med hårbotten, och speciellt med mjäll. Nyligen upptäckt i min

Avskilja "vita flingor", tänkte "kammade ut", jag ska tvätta mitt huvud och företag. Det var inte där, det var det

Jag hade inte schampo (ibland hände det), men mjäll gick inte bort, men om och om igen

skura mitt hår från vita korn.

Jag kom till apoteket för "Sulsen pasta", men det fanns ingen ukrainsk tillverkare. Till mig

erbjöd den ryska tillverkaren Mirrolla och försäkrade att det inte är någon skillnad.

Pris: Jag kommer inte ihåg det exakta priset, ca 80-85 rubel.

Tillverkare: Mirroll LLC, g. St Petersburg.

Ett rör av pasta var i en kartonglåda, men hon levde inte för att se översynen :)

Producentlofter:

- Effektiv vid första tecken på mjäll och seborrheisk dermatit

- hjälper till att eliminera obehaglig klåda

- normaliserar mikroflora och eliminerar fläckning av hårbotten

- har en fungicid effekt

- stimulerar hårväxten

Är det verkligen så?

Pastan själv har en ljus persikorfärg, ganska tjock, krämig konsistens, på armen.

Jag läste att "Sulsena" luktar fruktansvärt grått, samma mask luktar något slags örter, ljus

lukten är ganska trevlig. Kanske lite grå, men jag stressade inte på det

uppmärksamhet,resultatet var viktigt för mig!

Det viktigaste är att lukten på håret inte håller!

Applicerade pastan enligt tillverkarens rekommendation, hölls i ca 5 minuter och tvättades sedan av.

Efter applicering är håret smidigt, behagligt att röra, lätt att kamma.

. Jag vill genast säga att jag inte förväntade mig effekten efter den första ansökan, jag skriver redan denna recension

slutet av hela röret.

Jag såg inte effekten efter det första, inte efter den senaste användningen.

slutsats:

Denna version av "Sulsena" hjälpte mig inte alls, mjäll kvarblivit och mitt hår blev

Här är en bildsäker (jag kommer gömma det i citatet, inte en mycket fin bild)

Och självklart bestämmer du bara :)

Som tipset lägger du "+"! Tack för din uppmärksamhet!

Naturlig indisk Henna för Lady Henna Hair

Preventivmedel Gedeon Richter Rigevidon

Stain Remover Vanish Oxi Crystal White

Händer det Positivt resultat efter 1 ansökan. Håret är blank och silkeslen, och viktigast är det ingen mjäll och klåda! + foto av hår och hårbotten. + Uppdateringsresultat efter en månad.

God dag till alla läsare av min recension!

Klistra Sulsen, hjälp med att bli av med obehaget som orsakas av mjäll och klåda, samt ge ditt hår ett nytt, välskött utseende, bländande glans och jämn volym!

Efter att ha använt schampon från rena linjer var konsekvenserna katastrofala. Håret blev tråkigt, torrt, men det här är inte det största problemet, men en fruktansvärd kliar, mjäll och håravfall är en mardröm som jag vill glömma som en dålig dröm.

Omedelbart efter alla dessa symtom gick jag till apoteket länge inte trodde att jag behövde. Sedan jag hört många positiva berättelser om Sulsen för länge sedan. Endast i försäljningen hittade jag 1% av pastaen, för profylax är den väl lämpad, men för behandlingen behöver du samma 2%, kommer det snabbt att ge önskat resultat. Samma sak hittade jag 2% på marknaden, för mig är det på något sätt konstigt, ett apotek verktyg och på ett sådant ställe.

Min förvåning efter en ansökan var så stark att det inte är möjligt att helt enkelt beskriva det, jag säger bara: "Jag är glad."

ღღღ Antisvampmedel Amalgam Sulsen pasta ღღღ

 • Var att köpa: apotek eller marknad
 • Volym: 75 ml
 • Tillverkningsland: Ukraina, Nikolaev
 • Förfallodatum: 24 månader. efter öppnandet

Indikationer för användning:

Sulsenpasta är ett terapeutiskt och profylaktiskt medel för hårvård, det används vid hårbotten i svampmikroorganismer som orsakar dysfunktion av fettsekretion, seborré och följaktligen riklig mjällbildning:

• seborré (seborrheisk dermatit) i hårbotten

Producentlofter:

Paketets innehåll: Sulsenpasta, minkräm (20 ml.) Och beskrivning av andra Sulsenprodukter.

Konsistens, färg, lukt: Pastan har en krämig, tjock konsistens, gul-orange färg. Lukt: ört, inte påträngande, något påminner mig, jag lider fortfarande, jag kan inte komma ihåg. Och när jag tillämpade det, tänkte jag inte ens på lukten, det viktigaste för mig var att hjälpa. Några säger också att nästa dag det finns en märklig lukt av svavel, jag märkte inte något sådant på mig själv.

Användningsmetod:

Efter att ha tvättat håret med schampo kläm du in rätt mängd pasta på fingertopparna. Och sedan i en cirkulär rörelse, gnugga i hårbotten. Tåla: 10-15 minuter och tvätta av med varmt rinnande vatten. På grund av den tjocka konsistensen kan det uppstå svårigheter vid applicering, men de kan undvikas genom att droppa några droppar vatten i den redan applicerade pastaen på dynorna och sedan applicera den på huden.

Rekommendationer för användning:

För att få ett stabilt resultat kommer jag att använda pasta 2 gånger i veckan i en månad.

effektivitet:

Mitt hår lyser galen, det ser bra ut - jag brukar ha en sådan Brellil-mask;

Silkeslen, mjuk smäll bara i händerna, jag tror det är inte bara på grund av pastan, men också för en välvalad schampo. Även om den andra dagen irriterade mig lite, flät jag vanligtvis draken på 5 minuter, och då fick jag lida lite längre;

Fläck finns inte alls - men för mig är det vanligtvis sällsynt (schampo, balsam, masken verkar inte vara lämplig). Om någon har långsiktiga problem med mjäll är det möjligt att fullständigt bortskaffande för en ansökan inte kommer att ske, men ett positivt resultat kommer definitivt att vara;

Klåset stör inte, men på dag 3 känns en liten skrapa, inte en klåda; Dessutom upptäckte hon att på den 4: e dagen uppstår en svampig lukt, troligen beror det på att rötterna börjar bli feta. För mig är detta inte ett problem, eftersom jag tvättar mitt huvud var tredje dag, så jag luktar inte;

Den mest intressanta volymen: mitt hår är långt och tungt, det är svårt att uppnå önskad volym utan en hög, det är bara hårtork och borstning som sparar mig. Men senast lägger jag bort min hårtork och föreställ mig hur förvånad jag var när jag såg volymen närvarande, mitt hår är precis som fjädrar vid rötterna.

Hårförlust: Naturligtvis, efter 1 gång märkte jag inte mycket av en förändring. Men de säger att pastaen stärker rötterna och nya fluffhår framträder, jag kommer att kolla på det och jag skriver ner det i en månad.

UPPDATERA RESULTATET MÅNAD ANVÄNDNING:

Min åsikt har inte förändrats, en mycket effektiv lösning - jag är glad över det, även om det kostar 2 ja, till och med 3 gånger dyrare, skulle jag ha köpt det ändå.

Ja, om håravfall och förstärkning: situationen har inte förändrats, håret faller ut och faller ut. Kanske har pastan en kumulativ effekt, vi får se. Även om tillverkaren inte berättade för oss att det här verktyget hjälper till med en nedfall, är dess huvudfunktioner mjäll och klåda som klistret klarar av. Så jag är inte upprörd över den här orsaken - bara senap och en kurs av vitaminer hjälper mig om jag faller ut.

Foto hår före (efter att ha använt hemskt schampo):

Makrofoto av mjäll själv:

Hårfoto efter (håret är inte ens helt torrt, och glansen glädjer redan ögonen):

Foto av hårbotten (mjäll "0"):

Och här är den lilla saken (Jag fotograferade så många gånger för att du skulle kunna se, jag hoppas jag kan se):

Mina tips:

 • Använd pasta kurs.

Även om efter den första, andra och så vidare användningen har mjäll passerat - släng inte pasta, gör det självklart - detta är obligatoriskt, minst en gång i veckan - 1 månad. Och då kommer du att glömma mjäll länge. Det är bättre att slutföra allt en gång, än att använda pasta igen varje månad.

Det borde finnas ett betydande gap mellan kurser, använd - "Sulsens". Annars kommer beroendeframkallande och pasta helt enkelt att sluta agera.

Jag använde det för ett år, bara 2 gånger använde det, och inte en gång släppte hon mig.

Jag rekommenderar att köpa! Jag är nöjd med denna pasta på 100%, jag tänker länge att hon kommer att bosätta sig i mitt badrum.

Jag hoppas att du gillade min recension och till och med hjälpt till viss del. Var vacker och bli inte sjuk.

Tack för åsikterna, betyg, jag är mycket glad att du läser och utvärderar min feedback!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * Läs även mina andra recensioner: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hårvård:

Mitt måste ha varit redan 3 år gammal! Det kommer att ge ett välvårdat utseende: till det bita, tråkiga och försvagade håret, från den första applikationen! + foto av mitt hår

En mask för alla hårtyper - inte alla kan använda ► ► Jag ska berätta för vem som är värd att köpa och vem som inte är! ►► hårfoto efter användning och felaktigheter

Lyxiga lockar utan hårskador! +2 av mina vägar (för kort, medium och långt hår) + foton på varje styling!

Mina recensioner om läkemedel:

Nej, jag förväntade mig inte en sådan effekt från regenereringsmedlet ►►gel Kuriozin - fullständigt misslyckande, på alla användningsområden: akne, post-akne, föryngring ►►Foto efter

Viagra - för 23 UAH. (80rub.) Stimulerar: både önskan och möjligheten! Och också hur man klarar av höst och vinterdepression? - Min betrodda assistent! + sätt att använda för håravfall!

Finnar hällde ut, och även efter aknefläckar uppträdde. Hudfoto Före och efter applicering. Var försiktig inte för alla!

Propolis-tinktur är ett naturligt antibiotikum som klarar av många mikroorganismer! +7 metoder för användning!

Efter födseln faller håret starkt ut! Jag ska berätta om verktyget som hjälpte mig att vinna kampen för mitt hår!

I den här översynen vill jag prata om ett verktyg som hjälpte mig i perioden efter håravfall från postpartum. Många mumier står inför detta problem, och jag var inte ett undantag (även om det här problemet uppstod först efter den andra födelsen). Efter ungefär 3 månader efter att ha fött, började jag märka en stor mängd hår på en kam och detta antal ökade varje dag. Och eftersom mitt hår är långt (upp till midjan) såg volymen av håret som föll ut, skrämmande och dessutom var de överallt i lägenheten. Jag började leta efter information om detta på Internet och lärde mig mycket intressanta saker.

Kort sagt är detta problem orsakat av hormonella förändringar i kroppen, att under graviditeten håret nästan upphör att falla ut och därför efter födseln faller alla hår som skulle falla ut under denna period ut. Kort sagt, det här är en normal process och inget kan göras om det, vänta bara tills hormonerna återgår till det normala.

Men hur kan du inte göra någonting när du förlorar en växande massa hår med varje kamning. Masker, balsamer och oljor - påverkar inte denna process. I 2,5 veckor blev min flätor tunnare med en tredjedel och fortsatte att snabbt gå ner i vikt. Och då fångade jag ögat på ett rör av Sulsen pasta (jag brukade använda den ibland för att eliminera torrhet och klåda i hårbotten).

Efter att ha läst på paketet som denna pasta klarar inte bara mjäll och torr hårbotten, utan också läker håret, hjälper till att stärka och växa, började jag använda det med varje hårtvätt (cirka 3 gånger i veckan). Applicerades i hårbotten efter schamponering, lämnades i 20 minuter och tvättades av. Och bokstavligen efter den tredje ansökan märkte jag att mängden förlorat hår under badning minskade, och när man kammade också. Då blev det bättre och bättre. Som ett resultat, började håret på kammen någonstans i en månad att förbli nästan lika mycket hår som före graviditeten.

Jag anser detta vara en fördel av Sulsena, eftersom det före dess tillämpning inte fanns några förutsättningar för en sådan förbättring. Och för att kontrollera när nedfallet skulle ha upphört självständigt, hade jag ingen önskan, eftersom jag vid den tiden kunde ha stannat med en råtta i stället för hår.

Jag använde Sulsen pasta 2% producerad av Amalgam Lux. Jag vet att det finns liknande pastor från andra tillverkare, men jag har inte provat andra och kan inte bedöma deras effektivitet.

En förpackning (75 ml.) Räcker för 7-9 gånger, jag gillar att applicera pasta med ett tjockt lager.

Pastan är orange, tjock nog med en inte särskilt trevlig lukt. Mitt hår är blont, men jag märkte inte någon påverkan på deras nyans av denna apelsinpasta.

Nu har jag alltid ett par paket av Sulsena i lager. Jag använder det regelbundet för att förebygga problem och vid behov (förekomsten av klåda / torr hårbotten, ökad håravfall, särskilt under hösten-vintern).

mina reserver sparade fläta))

I allmänhet rekommenderar jag att tjejer som står inför problemet med håravfall efter hårborttagning försöker prova det här verktyget - definitivt inte värre). Och i allmänhet ett utmärkt verktyg för att läka hårbotten och fixa problem (mjäll, klåda och torrhet).

Och naturligtvis, i samband med detta, glöm inte att ta vitaminer, eftersom det är mycket viktigt i postpartumperioden.Nästa Artikel
Kliande hårbotten efter att ha tvättat hår - vad är anledningen till, hur man behandlar?