TOP-5 skum för hårfärgning, fördelarna med mousse före färg


Hårhälsa och maximal färg är de viktigaste aspekterna när det gäller att skapa produkter för att korrigera krullet. Hårfärgsmousse tillhör denna produktkategori. Det innehåller inte ammoniak och garanterar åtgärdens mjukhet, även om detta återspeglas i hållbarheten av resultatet. Om du har svårt att välja en nyans av färg, är du rädd för experiment och radikala förändringar i hårfärg - börja med mousses.

Vad är det

Mousse för hårfärgning är ett enkelt sätt att justera krusetonen, men inte bryta sin struktur. Sammansättningen av innovationen saknar ammoniak och liknande aggressiva komponenter, och den mjuka skumliknande konsistensen fördelas jämnt och försiktigt längs hela längden av strängarna.

För att uppdatera bilden behöver du inte gå till en skönhetssalong eller ha professionell kompetens inom frisör. Hårfärgning med mousse är tillgänglig för alla, det tar bara 25-30 minuter och lite av dina egna ansträngningar.

Varning! Mousse - hänvisar till de säkra tintingprodukterna. Du kan använda dem ofta, och risken för försämring av håret samtidigt minimeras.

Fördelar och nackdelar

Attityden till färgmoussen är ganska motsägelsefull. Å ena sidan garanterar produkten enkla, säkra och snabba omvandlingar, men å andra sidan håller resultatet inte på locken, så mycket vi vill. Vi kommer att förstå mer och mer fördelarna och nackdelarna med medel.

Fördelarna med färgmousse inkluderar:

 • säkerhet, mjuk inverkan på grund av avsaknad av ammoniak och väteperoxid;
 • en anständig tillförsel av näringsämnen, omsorgsdelar i kompositionen;
 • användarvänlighet;
 • bekvämt att applicera, skumliknande konsistens sprider inte;
 • Produkten orsakar inte bränning, obehag
 • ingen obehaglig lukt;
 • Färgkorrigering kan göras ganska ofta, med korrekt omhändertagning kommer det inte att leda till försämring av håraxeln;
 • mousse gör det möjligt att experimentera med färg, att fokusera uppmärksamhet på moduleringar;
 • Målning utförs oberoende, utan speciella färdigheter och hjälp av utomstående;
 • glädjer användarna och omvandlingshastigheten. På bara en halvtimme får du en ny nyans;
 • Mousse är lämplig för att måla det första gråhåret.

I motsats till den konkreta listan över fördelar med skummoussen för färgning är det värt att uppmärksamma de negativa aspekterna av processen:

 • väldigt instabilt resultat, det är viktigt att uppdatera skuggan i tid, annars kommer inte månaden att lämna ett spår av det;
 • Produkten kan inte radikala förändringar, högst 2-3 toner.
 • dålig färgpalett, inga ljusa, excentriska nyanser.

Enkelheten och säkerheten för färgning med mousse är den viktigaste "fadden" av denna novelty, men samtidigt hålla i minnet att effekten är tillfällig och behöver regelbunden korrigering.

Att passa

Mousskum är en mångsidig kosmetisk produkt. Den kan användas på något hår för sådana ändamål:

 • att justera krullarnas naturliga färg, för att ge bilden en höjdpunkt och individualitet;
 • för att återställa mättnaden av krullarnas färg, bränd i solen;
 • som en tonic efter en grundläggande förändring i förtydligande
 • för val av en ny bild. Använd verktyg av olika nyanser för att hitta de mest lämpliga. Om den nya tonen inte ser harmoniskt ut, fungerar det inte alls, det är inte svårt att bli av med det, bara tvätta huvudet oftare;
 • att måla över det första gråhåret.

Det är viktigt! Huvudvillkoren för en lyckad målning med ett speciellt skum är rätt ton. Skillnaden mellan mer än 2 nivåer mellan originalet och den valda färgen är oacceptabelt.

Bläddra bland populära märken

Regelbunden färgning med ammoniakfärger gör håret till en chock av halm, vilket gör den torr och spröd. Efter att ha granskat vad kvinnor vill ha från färgning producerar kosmetiska företag i allt högre grad icke-aggressiva färgämnen, inklusive mousser.

De mest populära skumfärgerna inkluderar produkter av sådana märken som Schwarzkopf, Loreal Paris, Wella, Palette. En liten recension av kända mousser hjälper dig att enkelt göra rätt val.

Schwarzkopf Perfect Mousse

Schwarzkopf Perfect Mousse är en populär färgmousse. Brandexperter lovar kunderna en enhetlig och rik färg, användarvänlighet och snabba resultat. Höjdpunkten på produkten är den bländande glansen av de färgade trådarna.

Kompakt förpackning med applikator gör det möjligt att korrekt och jämnt applicera verktyget. I satsen till moussen är en grooming mask. Var noga med att använda den för att fixa resultatet av färgning.

I allmänhet tar färgproceduren inte mycket tid, det rekommenderas att hålla färgkompositionen på krullarna i 25-30 minuter.

Mousse appliceras på torrt och ej tvättat hår. Och efter proceduren, använd kosmetika för färgade lockar.

Kostnaden för Schwarzkopf Perfect Mousse varierar mellan 370-400 rubel.

Schwarzkopf Perfect Mousse-paletten presenteras i 22 varianter, inklusive 6 vackra blondiner.

Det är viktigt! Strängar av ljustoner påverkas mest av extern exponering och kräver därför mer uppmärksamhet och omsorg. Experter rekommenderar starkt blondiner, speciellt under den heta årstiden, använder ofta närande masker. Detta kommer att stärka håraxelns struktur och öka skyddet från solens brännande strålar.

Loreal Paris Sublime Mousse

Loreal Paris Sublime Mousse är en färgmousse med en innovativ formel från ett känt varumärke. Den lätta skumtexturen garanterar en jämn och bekväm applikation på locken. Kompositionen har en liten andel ammoniak, vilket säkerställer läkemedlets hållbarhet i mer än en månad.

Att köpa färgmousse L'Oreal kostar ungefär 300 rubel. Satsen kommer också med en speciell balsam, det kommer att fixa effekten, förbättra färg, glans och silkighet i strängarna.

Sublim mousspalett - det här är 20 naturliga nyanser av lock från utsökt blond till sensuell svart.

Om du är nöjd med den nya nyansen av håret, erbjuder företaget ett brett utbud av resistenta färger L'Oreal, deras paletter finns på vår hemsida.

Wella wellaton

Wella Wellatons resistenta färgmousse är en present till kvinnor som är redo att experimentera, överraska och förbättra sin bild. Den innovativa formuleringen av drogen garanterar djup penetrering av färgämnet i håret.

Läkemedlet är certifierat. Njut av användarna och själva processen med färgning: färgmoussen sprider sig inte jämnt och försiktigt över hela längden.

Inkluderat med färgämne och oxidationsmedel har tillverkaren satt 2 doser med serum för intensiv glans, ett par handskar och instruktioner. En sådan uppsättning kommer att kosta klienten upp till 600 rubel.

Det är viktigt! Innan du använder färgmoussen, var noga med att utföra ett känslighetsprov, eftersom kompositionen innehåller komponenter som kan orsaka irritation och i sällsynta fall försämring av kundens hälsa.

I paletten av mousses Wella Wellaton finns det 20 naturliga nyanser.

Igora

Igora-märket ger kunderna, förutom en strålande ny touch, en känsla av professionell vård. Hennes verktyg Igora Expert Mousse - är en mästare av kreativa idéer hos användaren utan att skada krullarnas hälsa.

Egenheten hos denna samling innebär att de kan blandas med varandra, vilket skapar en exklusiv "cocktailfärg". Resultatet är ganska motståndskraftigt, börjar skölja efter 8 tvätta huvudet.

Varning! Med Expert Mousse kan du uppdatera den gamla nyansen av lockar på bara 5 minuter. Om målningen utförs för första gången, öka exponeringstiden till 20 minuter.

Ett effektivt färgningsskum från Igora kostar 650-700 rubel.

Igora Expert Mousse-samlingen finns i 16 naturliga färger.

SYOSS-tintingmousse

Märke SYOSS glädjer sina fans med en samling toning mousses Color Activator. Den unika icke-ammoniakformeln ger rik ton och bländande shaghår. Beredningen kan användas mellan färgning med färger som ett ofarligt färgämne, för att maskera regrown rötter och grått hår.

Varning! Mousseens särdrag i sin omedelbara handling. Med honom för att uppdatera färgen tar det bara 5 minuter.

SYOSS Color Toning Mousse Activator Färger är mycket ekonomiska. Ett paket är tillräckligt för 3-6 procedurer, beroende på hårets längd. Kostnaden är cirka 200 rubel.

Det är inte nödvändigt att bära handskar under färgning. Detta visar återigen mjukheten i sin handling.

För enkelhets skull är paletten Color Activator uppdelad i 5 områden: för blondiner, rödhåriga tjejer, för ägare av kalla kastanjfärger, för choklad och mörka nyanser av lockar.

Regler och användningsområden

Vid tillämpning av skuggning har mousses egna nyanser. Tänk på dem för att uppnå en fantastisk effekt, för att inte vara ledsen om slutresultatet.

Funktioner av proceduren:

 1. Fukt strängarna något innan du målar, men tvätta inte dem. Produkten är som regel lättare att fördela till fuktigt hår, och skuggan blir så småningom ljusare.
 2. Glöm inte att testa kroppens känslighet för färgämnet.
 3. För att den valda blondans blick ska se perfekt ut, kan det vara nödvändigt att missfärga det naturliga pigmentet eller tvätta för färgat hår.
 4. Försök att fördela verktyget jämnt.
 5. Efter färgning, komplettera vården med närande, omsorgsmedel (balsams, masker).
 6. Blötlägg kompositionen på trådarna så mycket som tillverkaren rekommenderar. Om du tvättar det tidigare kommer det önskade resultatet inte att vara. Överdosering av läkemedlet är dock oacceptabelt.
 7. Efter proceduren, använd speciell kosmetika för färgade lockar (schampo, balm, balsam).
 8. Oanvänd skum kan inte lagras.
 9. Verktyget tvättas snabbt, så var beredd att uppdatera nyansen efter några veckor.

Tänk längre håret, desto mer beredning kommer att krävas. Besparingar i det här fallet påverkar resultatet. Därför lagra en flaska mousse om hårklippningen är kort och 2 eller flera förpackningar krävs för längden under axlarna.

Hur färgar håret med mousse

Processen att byta hårfärg med en speciell skummousse är kanske det enklaste och säkraste. Du kan spendera den utan hjälp och professionella färdigheter.

Algoritmen för dina handlingar är:

 1. Läs noggrant instruktionerna från tillverkaren.
 2. Använd handskar om de kommer med skum.
 3. Blanda utvecklaren med färgämnet, om nödvändigt skaka flaskan. Vissa företag ger en färdig komposition, det är bara nödvändigt att skaka det 1-3 gånger.
 4. Använd applikatorn sprid kompositionen på trådarna. Det är möjligt att klämma en del av skummet i handflatan och applicera det på håret med massörrörelser.
 5. Massage ditt huvud under en tid, som när du tvätter huvudet, kan du kamma lock med en kam.
 6. Skölj produkten av håret efter 10-40 minuter. Tillräckligt att använda varmt vatten.
 7. De flesta märken har en grooming mask. Applicera det för att åtgärda resultatet av proceduren.
 8. Lägg krullarna på vanligt sätt.

Hårfärgsmousse är det bästa alternativet för att snabbt och säkert byta skuggning av hår. Med den här innovationen kan du uppdatera färgen, måla över grå hår eller hålla en repetition för att ändra bilden utan nöd. Var alltid charmig, och lagen av professionella L'Oreal, Wella och Schwarzkopf hjälper till med detta!

Läs mer om ljusa nyanser av hår, som de passar:

Skuggning av hårskum

Många kvinnor älskar att ändra hårfärgen. Idag skapade en stor mängd medel avsedda för färgning. Innovativ utveckling är ett speciellt tonat hårskum.

Vad är det

Tack vare denna nyhet blir hårfärgning snabbare och enklare, och du kan ändra skuggorna av strängarna så ofta du vill. Faktum är att en sådan toningmousse är en hud av färgpigment, som placeras i ett rör under tryck. Det appliceras lätt på händerna och fördelas jämnt över hela kretslängden.

Med hjälp av denna produkt kan du inte bara färga dina strängar i någon, även den mest onaturliga färgen, utan också behålla intensiteten hos hårskärmen som redan erhölls, gömma grått hår eller öka tiden mellan färgning av locken.

Ofta används verktyget för färgning av regrowna rötter eller för generell förtydligande av strängarna. Brightening skum används både för att behålla blonda färger utan yellowness och för att förbereda mörkt hår för färgning i ljusare färger.

Det är obekvämt att tillämpa många befintliga färgämnen, och det bör hållas länge på strängarna.

Färgskummet sprider inte på krullarna, och tiden för dess påverkan i sällsynta fall överstiger 15 minuter.

En annan fördel är att sådant professionellt färgskum kan användas av alla hemma, det kräver ingen speciella färdigheter att använda och är helt säkert för hälsan. Om du använder det enligt anvisningarna kommer resultatet inte att vara sämre än av färgningskurvor i kabinen.

Vid användning av skum bör man vara medveten om att den snabbt tvättas bort. Komplett tvätt med hår inträffar efter användning av schampo 5-7 gånger. Å ena sidan kan du ofta ändra skuggorna på dina strängar och å andra sidan tvingar det dig att ständigt använda den här produkten för att behålla den valda nyansen. Men trots detta föredrar många kvinnor i allt högre grad en toning hårmousse.

struktur

En viktig fördel med detta färgämne är en säker komposition - alla dess sorter är gjorda utan ammoniak. Detta är orsaken till en sådan kortvarig effekt av färgning, men håret lider också mindre från aggressiva kemikalier.

Grunden för detta verktyg är vatten.

De viktigaste aktiva komponenterna kan variera beroende på tillverkaren, men i de flesta fall ingår kompositionen följande ingredienser:

 1. Dinatriumkokoamphodiacetat. Denna komponent har en förmildrande effekt. Det är därför håret efter att ha använt färgämnet förblir mjuk, slät och mindre tryckande.
 2. PEG-40 är en emulgeringsmedel. Det används för att eliminera seborré, närma hår och mjuka det. Även denna emulgeringsmedel innehåller alla de positiva egenskaperna hos ricinolja för krökor.
 3. Cetearylalkohol verkar som en färgningskatalysator. Kommer i kontakt med resten av ingredienserna aktiveras färgpigment.
 4. Natriumcetearylsulfat är en kväve. Han ansvarar för konsistensen hos färgmoussen.
 5. Carbomer är en akrylsyrapolymer som är direkt ansvarig för färgning av trådarna.

Dessutom innehåller kompositionen olika konserveringsmedel som förlänger hållbarheten hos detta färgämne, parabener och smaker. Men det är värt att notera att alla dessa komponenter är helt säkra för hårbotten och håret.

Också i kompositionen finns ingredienser som bryr sig om lockar, närmar dem och ger dem glans, jämnhet och glans. Därför kan vi säkert säga att det tonade hårskummet inte bara är ett färgämne utan också en vårdprodukt.

Populära varumärken

Ett ganska stort antal tillverkare av kosmetiska produkter för hår idag är engagerad i tillverkning av färgmousse. De mest populära bland professionella stylister och vanliga kunder är produkterna av följande märken:

 • Schwarzkopf. Det var detta märke som blev den allra första för att släppa detta färgämne. Utmärkande egenskaper är den mest naturliga kompositionen, djup färg och en bred palett av färger, som bara består av naturliga färger. Och alla nyanser av färgmousse kan blandas och skapa din egen palett.
 • "Igora". Denna serie färgskum har släppts av varumärket Schwarzkopf. Paletten innehåller 13 olika naturliga nyanser, de är enkelt fördelade på krullarna, välmålade jämnt grått hår, men tvättas snabbt bort från strängarna.
 • Wella erbjuder sina kunder två liknande produkter samtidigt: "Viva" och "Color". Produkter av detta märke är anmärkningsvärda för låg kostnad och långvarig effekt. Den resulterande färgen på håret kan bibehållas i en hel månad. Med hjälp av denna produkt kan du inte bara få önskad hårfärg, men ger dem också en djup nyans, silkighet och glans.
 • L'Oreal-märket lanserade också en nyansmousse i ett brett spektrum av färger. För det mesta består paletten av naturliga nyanser från platina blond till blå-svart. Avviker ekonomisk konsumtion och förbättrade extra kraftkronor.
 • KompaniyaDikson utför produktion och frisättning av professionella färgmousser som också passar utmärkt för husanvändning. Den höga kostnaden beror på kompositionen, hög effektivitet och hållbarhet.
 • Estel producerar färgningsprodukter, inte bara för kvinnor utan också för män. Färgskum av denna tillverkare hjälper till att måla över även det kraftfullaste gråhåret så naturligt som möjligt.
 • Londa lanserar också denna kosmetiska produkt. I denna tillverkarens palett kan man inte bara hitta naturliga toner utan även ovanliga ljusa. Skummet av denna tillverkare skiljer sig åt i låg kostnad och en ekonomisk kostnad.
 • Populärt varumärke Syoss producerar också färgmousse av olika toner. Enligt tillverkaren är denna produkt mer konstruerad för att bibehålla en befintlig hårfärg, förbättra dess djup och glans, samt för ytterligare vård.

Varje tillverkare producerar sina produkter i ett brett spektrum av färger, men det totala utbudet av färger som de alla har är nästan identiskt.

palett

Färgen av färgerna i denna färgprodukt innehåller både ljusa naturliga färger och ovanliga nyanser. Hela färgpalett kan delas in i flera grupper:

 • Blondis nyanser. Dessa inkluderar aska, guld, platina och silvertoner. I alla fall har krullarna en naturlig färg, en djup och vacker glöd, och blir också mjuka och silkeslen.
 • Röd och röd toner. Kanske är det den mest omfattande gruppen. Den innehåller alla nyanser av rött, lila och rött, allt från färgen på mahogny och slutar med en ljus röd.
 • Ljusbruna och bruna färger finns också i ett brett spektrum av färger från ljusbrun till mörk kastanj.
 • Svarta toner presenteras i flera versioner: djup svart, svartgrön och blå-svart.
 • I en separat grupp utmärks ovanliga nyanser av färgmousser och skum. Dessa inkluderar rosa, blå, grön, lila och orange nyanser.

I vilket fall som helst är färgämnet för denna mängd färgämnen väldigt brett och varje representant för den vackra halvan av mänskligheten, som män, kommer definitivt att finna sig en lämplig nyans.

Hur man väljer

För att inte bli besviken i ditt köp bör du bekanta dig med följande rekommendationer innan du köper:

 1. Företräde bör ges till beprövade tillverkare, till exempel från listan ovan.
 2. Det är bäst att köpa dessa produkter i specialiserade butiker. Risken att köra i en falsk i detta fall kommer att vara lägre.
 3. Du bör inte köpa skummet som går ut. Resultatet av användningen kan vara oförutsägbart och håret är allvarligt skadat.
 4. Om du vill radikalt ändra din bild bör du kontakta din frisör innan du väljer en viss nyans.
 5. Vid en stor mängd grå hår bör du föredra produkterna, på förpackningen som det indikeras att det är lämpligt att måla grå hår.
 6. För första gången är det bäst att föredra att färglägga skum, vilket helt tvättar håret för två eller tre schampon. Och det är värt att skaffa den skuggan som mest naturligt passar in i den befintliga hårfärgen. I framtiden, om inga negativa biverkningar finns, kan du redan experimentera med färger.

Dessa enkla rekommendationer hjälper dig att välja en riktigt högkvalitativ, säker och lämplig färg för ditt hår.

Instruktioner för användning

En av de viktigaste egenskaperna hos denna produkt är dess användarvänlighet. För att färga krullar färgande skum, måste du utföra följande steg:

 1. Axlarna bör täckas med en kappa eller en vanlig handduk, och handskar bör placeras på händerna.
 2. På torra strängar appliceras produkten jämnt och masserar rörelser. Förfarandet borde likna att shampooa krullarna.
 3. Verktyget lämnas på strängarna för den tid som anges av tillverkaren utan ytterligare isolering.
 4. Den tvättas bort med gott om kallt vatten utan att använda tvättmedel.

Vid slutet av proceduren torkas håret och staplas på vanligt sätt.

Översikt över tonade hårskum (Vella, Igora, Schwarzkopf)

Inte varje tjej är kvinnan redo att drastiskt förändra hennes bild, så många frusna hårfärg. I detta fall kommer alternativet att vara färgat skum. På den moderna marknaden för försäljning av professionell kosmetika finns ett stort antal skummaterial och tillverkare. Som regel har var och en sina fördelar och nackdelar.

För att hitta det bästa verktyget bör du åtminstone baseras på feedback. Det är lämpligt att prova varje verktyg själv. Trots allt har varje skumskum på olika hårtyper en annan effekt.

Idag på marknaden för professionell hårvård finns det två ledare inom produktionen av färgämnesskum: Wella, Igora. Du kan köpa dem i butikerna av professionell kosmetika.

Igora från Schwarzkopf

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Denna professionella produkt är ganska utbredd, både i professionell och hemma. Innovation från Schwarzkopf, Igora-tintskum har ett stort antal fans runt om i världen. Detta beror på produktens säkerhet, liksom dess mångsidighet.

Skummet är inte ett färgämne, utan snarare skuggning. Det vill säga det ska användas oftare än färg. Som regel håller den förvärvade nyansen på håret upp till cirka åtta spolor.

fördelar

 1. Långt bevarande av färg;
 2. Aktiv grå hårmålning.
 3. Terapeutiska effekter på håret (Igoraskum ger mjukhet och silkighet);
 4. Håret blir mer lydigt och skiner.
 5. Innehållet i flaskan är tillräckligt för flera tillämpningar (allt beror på längden);
 6. Skummet skadar inte håret utan stärker det snarare;
 7. Möjligheten att blanda flera nyanser för en mer uttrycklig ton;
 8. Applicera bekvämt utan kammar och penslar;
 9. Bekväm dosering av produkten;
 10. Uniformtvätt av hår, det vill säga brist på effekt av de återvunna rötterna;
 11. Håller sig vid den åttonde tvättningen av huvudet, så tvättas den gradvis jämnt;

palett

Produkten innehåller 13 nyanser av naturligt pigment, som är idealiska för att förnya den naturliga färgen och ger ljus och mättnad. Nyanser kan blandas med varandra, såväl som kombinerat i olika proportioner. Så du kan få en helt ny ton.

Tillämpning av läkemedlet

 1. Cylindern ska skakas flera gånger före användning;
 2. Vänd flaskan upp och ner så att den är på botten;
 3. Använd handskar för att skydda dina händer (trots att skummet lätt tvättas bort, bättre skydda dina händer med handskar);
 4. Tryck på applikatorn och kläm skummet på handflatan;
 5. Smidigt fördela skummet på rent, kammade hår;
 6. Om du behöver uppdatera färgen, ska skummet på håret vara högst fem minuter. Om du vill måla tonen djupare, bör skummet hållas i upp till tjugo minuter;
 7. Skölj av med rinnande vatten;
 8. Gör styling.

Wella toner

Wella-färgning kan modellera din hårskugga. Medlen i form av skum aktiveras ganska snabbt på håret.

Wella skum. Detta verktyg är idealiskt för dem som ofta färgar håret. För det första håller toningskummet tillräckligt länge på håret och utför också en helande funktion. Det är en tillfällig färg med en mild effekt. Det kommer inte bara att bevara effekten av färgen, men ger också hårets vitalitet. Håller det här verktyget ungefär en månad.

Denna produkt från Wella kan användas regelbundet. I detta fall kommer ditt hårs tillstånd bara att förbättras.

Wella-linjen representerar två produkter på en gång i form av tonade skum:

Fördelar med Wella

 • Produkten appliceras lätt på håret;
 • Spenderar inte hårstrukturen.
 • På en kort tid målar man över alla strängar och rötter;
 • Du kan köpa på vilken kosmetikaffär du helst
 • Rimligt pris (ca 200 rubel per flaska);
 • Användarvänlighet;
 • Kan användas hemma;
 • Ger hår glans och naturlig färg.

Nackdelar med wella

 • På håret håller inte länge länge;
 • Det är lätt att tvätta bort huden, men det målar akryl, därför bör diskbänken och badet tvättas omedelbart efter tvätt med tvättmedel.
 • Flaskan räcker för en gång;
 • Det tvättas inte jämnt och lämnar fläckar på håret.

Metod för användning

 1. Det är absolut nödvändigt att sätta en handduk på axlarna, eftersom huden är dåligt tvättad av kläderna och kan skada den och handduken fungerar som skyddskåpa.
 2. Använd skyddshandskar;
 3. Skaka flaskan och kläm lite pengar;
 4. Applicera produkten på förvasket och torkat hår;
 5. Vänta 30 minuter medan du inte täcker huvudet med någonting;
 6. Skölj med rinnande vatten;
 7. Att lägga hår.

Som vi kan se, används nästan alla nyansverktyg lika. Efter varje process av toning är det lämpligt att använda speciella hårbalsam.

recensioner

Jag använder toningverktyg under lång tid och mycket ofta. Jag tycker inte om min hårfärg, men jag är rädd för att använda färgämnen. Jag försökte helt och hållet alla medel som gällde hittills och kom fram till att det inte finns något bättre än Schwarzkopfs produkter och det kommer inte att finnas några inom den närmaste framtiden. Jag kommer att förklara varför. Först och främst är tintingskummen mycket bekväma att använda. För det andra är lösningen verkligen lång jämfört med att Vella höll på håret. Inga problem med applicering och tvättning. Det viktigaste är att det inte finns några spår på pannan och öronen (efter att ha använt Vella, tvättas det hela länge). Även tonics kämpar aktivt med grå hår. Kontrolleras personligen på min mormor. På grå hårfärg håller inte så länge, men upp till fem spola nog. Viktigast är att färgen tvättas jämnt ut. Det är det möjligt att måla en gång i två månader, och sedan vänta, medan den kommer att tvättas bort äntligen.

Jag försökte båda medlen. Tyvärr har jag länge målade med professionella färger i salongen, så effekterna slog mig inte. Jag tyckte om Vella mer, eftersom tonerpaletten är mycket bredare än Schwarzkopfs. När det gäller varaktigheten av färgen på håret, kan jag inte säga någonting. Jag och professionella färger håller lite. Vella enda nackdel är att det finns spår kvar i badrummet som är mycket svåra att rengöra. Mer exakt är det i allmänhet orealistiskt. Efter att ha tvättat mitt hår, tvättade jag inte omedelbart badrummet, och ångrade sedan det. Det fanns kastanjfläckar, nästan till tonen i mitt hår. Håret tvättas snabbt av håret, inte mycket jämnt, men om det är tonat ofta är det nästan omärkligt. Pris betyder nöjda.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Färgskum: det enklaste bland hårfärger

Vill du byta hårfärg? Du kan använda hårda hårfärger. Om du föredrar att ändra bilden hemma, bör färgning vara så enkelt som möjligt. Appliceringen av färg bör inte leda till förvirring, och i väntan på färgämnets verkan bör inga droppar bildas. Slutligen bör resultatet vara en naturlig, mousserande och jämn färg. Du kan uppnå detta genom att använda ett luftskum för färgning, vars tillämpning inte kräver speciella färdigheter.

Hårfärgning med skum är en fråga om damm och kort. Ändå täcka dina axlar bättre med en handduk.

Självfärgning kan vara problematisk. Du måste vara extremt försiktig att jämnt applicera färgämnet i håret på halsen. För att inte tala om de droppar färg kvar på badrumsplattan.

Genom att använda ett färgskum kommer färgprocessen att bli ett nöje. Skummet faller lätt i hårbotten, det luktar gott (eftersom det inte innehåller ammoniak), droppar inte och förblir bara där det behövs. Dessutom målar det jämnt grå hår.

Du får inte förväxla färgning med skum och toning med mousse. Pigmentet i toningmoussen fungerar endast på det yttre hårskiktet och täcker det med en tunn färgfilm, som snabbt tvättas av. Toning mousse klarar ungefär sex tvättprocedurer. Toning mousse färgar inte grått hår. Detta färgningsprocedur, även med skum, kräver bara att de två ingredienserna blandas. Detta bestämmer skillnaden mellan färg och toning. I motsats till toningmoussen börjar skumfärgen att tränga in i håret omedelbart, när du lämnar det på håret och fläckar i en hållbar färg. Skumfärg fyller helt grå hår.

Funktioner och granskning av toning hårpinnar

Tjejer älskar att ändra hårets färg. Lusten att ständigt reinkarnera dikterar mode och törst efter nya känslor, det är så trevligt att se din egen metamorfos. Det är emellertid ofta skadligt för färgämnen med långlivade formuleringar. Om du vill experimentera med toner och inte oroa dig för hälsa kan du använda ett tonat hårskum. Vi kommer att berätta om alla möjligheter och egenskaper hos produkten och överväga de mest populära alternativen från kända varumärken.

Vad är tonat skum?

Tinting skum är en relativt ny produkt på marknaden med många fördelar. Verktyget tränger inte in i hårets djup och bryter inte mot sin struktur på mobilnivån. Det envelopes bara strängarna, vilket ger dem en rik skugga och otroligt glans.

Du kan använda skumfärg för att ändra färgen till 2-3 toner. Det är också lämpligt för att ge kreativa nyanser till blekt eller vitt hår. Effekten av proceduren hålls i genomsnitt från 5 till 8 tvättar.

Kompositionerna i form av en mousse är klara för användning. Du behöver inte blanda enskilda komponenter, använda borstar eller isolering. Detta förenklar arbetet mycket.

godsaker

Skum för hårfärgning har många fördelar jämfört med permanenta formuleringar. Först och främst innehåller det inte ammoniak och andra skadliga kemiska föreningar som berövar styrka och hälsa. De flesta professionella verktyg är berikade med användbara komponenter som gör det möjligt att både färga hår och ta hand om det.

Dessutom har denna typ av färgämne kosmetika följande fördelar:

 • gör det möjligt att tona naturliga, tidigare målade och blekta krullar;
 • vissa produkter är lämpliga för maskering av grått hår;
 • målning tar inte mycket tid - ofta tar processen 15-30 minuter;
 • formuleringar är lätta att använda hemma;
 • På grund av effektens korta varaktighet kan du ofta byta nyanser;
 • Färgpaletten är väldigt bred - den har både naturliga och onaturliga nyanser (till exempel rosa, blå, grön, lila, etc.).

cons

Trots att mousses har fått bra recensioner från både stylister och konsumenter har de sina nackdelar. Även frånvaron av ammoniak gör inte kompositionerna helt ofarliga för krusningar.

Toning för ofta kan orsaka torra strängar. Du bör också överväga omöjligheten att färga den mörka basen i ljus nyanser utan förhandsgranskning med kemiska medel.

Andra nackdelar med produkter:

 • ojämn manifestation av tonen;
 • temporärt resultat och oförmåga att uppnå hög färgfasthet;
 • På olika hår är resultatet manifesterat på sin egen väg och kan skilja sig från det som anges i katalogen;
 • skummets högfärgningsegenskaper i förhållande till händerna, kakel, akryl och tyg
 • oförmågan att radikalt ändra skuggan;
 • ojämn färgspolning i vissa fall.

struktur

Färgat skum kan ha olika komponenter. Det beror på tillverkaren. De aktiva substanserna i det är oftast:

 • Dinatrium Cocoamphodiacetate - ett mildt ytaktivt medel som gör håret smidigt, tar bort fluffiness;
 • PEG-40 emulgeringsmedel - mjukar strängar och bekämpar mjäll
 • Cetearylalkoholkatalysator - aktiverar färgpigment;
 • Natriumcetearylsulfatskum - ger att strukturera en konsistens av mousse;
 • Carbomer polymer - gör att du kan jämnt tona håret.

Dessutom införs silkeproteiner i mousserna, vilket släpper vågorna, återställer skadade strukturer, ger glans och polerar till mjukhet och mjukhet. Panthenol förbättrar läget av lökarna, närmar dem med viktiga vitaminer och mineraler, gör krönorna skina och gör dem lättare att kamma.

Allanolin är utformad för att eliminera torrhet och skydda mot värmeskador. Och UF-filter fungerar som en barriär från det negativa inflytandet av solljus. Alla dessa ämnen har en bra omsorgseffekt.

Urvalsfunktioner

Shading mousses bör väljas noggrant. Trots att de tenderar att snabbt sluta, är det bäst att omedelbart välja en kvalitativ och lämplig färgkomposition. Du vill inte gå med orörlig frisyr.

Välja en nyans, fokusera på färgen på basen. Mest av alla kvinnor är lämpliga för färger som skiljer sig med 2-3 toner från naturligt hår.

Tänk på att på mörkt hår verkar ljusa och ovanliga pigment mycket mindre än på ljuset. Kanske, för att uppnå önskat resultat måste de förklara.

Experter rekommenderar också att följa följande regler:

 • Var uppmärksam på kompositionens hållbarhetstid. Har det gått ut eller kommer till ett slut? Då är det bättre att inte riskera det. Annars kan du skada håret och få en helt oväntad färg.
 • Använd inte kosmetika från kända och misstänkta märken, även om du är fascinerad av ett rimligt pris. Det är bättre att inte spara på skuggmousser.
 • Var noga med att testa för allergier dagen före proceduren. Applicera en liten mängd skum på din handled. Färgning är acceptabelt i frånvaro av negativa reaktioner efter 24 timmar.
 • Om du har en kort hårklippning, är en burk mousse tillräcklig. Men för medelstora och långa strängar behöver två eller tre.

Metod för användning

En lämplig form av frisättning är vad skumtillverkarna strävar efter när den skapades. Du får en helt färdig att använda produkt. Det behöver inte spädas eller blandas med andra komponenter - allt har redan gjorts för dig.

Nyanserna om applicering och underhåll av formuleringarna kan variera. De anges tydligt i instruktionerna. Strängbearbetningsalgoritmen är nästan densamma:

 • Rygg och axlar skyddar med en kappa eller en handduk.
 • Använd handskar på dina händer. Även om kompositionen är väl tvättad av håret, inte det faktum att det inte fläckar resten.
 • Huden längs hårlinjen behandlas med petroleumgel eller en tjock grädde så att pigmentet lätt kan avlägsnas efter proceduren.
 • Helt tvättat hår kammas väl.
 • Moussen pressas ut på händerna och sprider den över locken. Det bör vara väl rubbed i strängar före bildandet av skum. Rötterna utarbetas omedelbart, sedan längden.
 • Tintningsmedlet är åldrat i friluft för den tid som anges i abstrakt.
 • Den tvättas av med kallt vatten tills det blir transparent.
 • Därefter appliceras en balsam för att fixa färgen märkt "för färgat hår". Då torkas håret med en hårtork eller naturligt.

Mousseöversikt

I samlingen av nyanser är många produkter i form av skum. De har alla olika egenskaper. Det finns verktyg för full täckning av grått hår, mousser som håller upp till en månad och till och med färgaktivatorer avsedda för användning mellan permanenta formuleringar. Vi studerade noga konsumentrecensioner och stylister för att samla in en lista över de mest effektiva mousserna, för att utvärdera alla sina fördelar och nackdelar.

Igora från Schwarzkopf

Företaget "Schwarzkopf" blev en pionjär för att skapa mousses med färgningsegenskaper. Igora är den första linjen av kosmetika i detta segment. Hon förlorar fortfarande ledande position. I paletten samlades 13 nyanser som uppdaterar bilden av blondiner, brunetter och brunhåriga kvinnor.

Mousse är lämplig för tonning av regrown rötter mellan användningen av långlivade föreningar. Den kan också användas över hela längden. Om behandlingen utförs endast i rotzonen hålls skummet i 3-5 minuter. De som vill uppdatera skuggan av hela hårets hår bör förlänga tiden till 20 minuter.

Färgen hålls upp till 7-10 huvud tvättar. Vissa konsumenter säger att skuggan kommer av ojämnt, men denna faktor beror till stor del på strängarnas initiala tillstånd.

Nackdelarna med produkten är den perfekta målarfärgen av grått hår, om dess mängd inte överstiger 22%. I en högre takt kommer det att se igenom.

Viva och färg av Wella

"Vella" presenterar mousses med tinting effekt i två serier samtidigt. Förutom mättade och ljusa färger, får håret en försiktig omsorg efter appliceringen. Kompositionen innehåller silkeproteiner, allanolin, panthenol och filter som skyddar mot ultraviolett strålning. Efter färgning ser låsen väl preparerade, skaffar en hälsosam glans, blir mjuk, smidig.

Tillverkaren hävdar att tonen håller i ungefär en månad, varefter den börjar sjunka jämnt. Det finns dock recensioner där flickor klagar på hårets spottning medan pigmentet tvättas ut.

En stor fördel med produkten är dess låga kostnad och prevalens. Du kan köpa skummet i någon kosmetisk butik.

Estel Mousses

Märket erbjuder produkter som gör ett utmärkt jobb med färggrå hår. I samlingen finns mousser utformade speciellt för kvinnor och för män. Detta gör det möjligt att inte göra ett misstag med valet.

Tillverkaren har berikat kompositionerna med användbara komponenter som mjuknar krullarna och gör dem mer lätta. Efter färgning kommer det att vara möjligt att enkelt klara av med ett hårt hår.

Konsumenter noterade resultatets höga hållbarhet och användarvänligheten enkelt. Förteckningen över förmåner ingår och dess rimliga kostnad.

Syoss Activator

Det kända varumärket erbjuder en speciell mousse som kan appliceras mellan beständig färgning för att ge håret sken och mättnad av skuggan. Om du regelbundet använder permanenta formuleringar är det här perfekt för att förlänga pausen till nästa procedur.

Skum förbättrar skuggan, gör den mer uttrycksfull. Hon tar också hand om strängarna, smidar sina nagelband, skyddar mot negativ påverkan av den yttre miljön.

Produkten kan köpas på vilken marknad som helst. Du behöver inte spendera mycket pengar på det. Flickorna säger att denna mousse har ett utmärkt värde för pengarna.

Vård tips

Du kan använda skummet som huvudprodukt för färgning eller för att behålla den nyans som erhållits med hjälp av permanenta färgämnen. I vilket fall behöver håret noggrann och kvalitetsvård. Det är nödvändigt att snabbt återställa strängar och bibehålla sin hälsa, liksom att förlänga livslängden.

Om du vill att mousseffekten ska vara länge och krullarna ska vara starka och vackra, följ dessa tips:

 • Använd endast kosmetika för färgat hår;
 • Applicera närande och fuktgivande masker på strängarna;
 • minska användningen av varmläggningsapparater;
 • Tvätta håret eftersom det blir smutsigt, inte varje dag.
 • göm krullarna under huvudbonaden, om du är lång i solen;
 • Försök att inte komma i kontakt med klorerat och saltvatten.

Sammanfattningsvis

Kosmetiktillverkare på alla sätt gör livet enklare för kvinnor och tillåter dig att utföra salongprocedurer hemma utan extra tid och pengar. Tonic i form av en mousse var en riktig upptäckt för älskare av frekvent färgning. Det orsakar inte svårigheter vid hemmabruk, ger rika färger och bryr sig om strängarna. Välj högkvalitativa skinn från pålitliga tillverkare, experimentera med färger och njut av ditt nya utseende.

Ljust liv, ljusa dig - tint hårprodukter

Den kvinnliga själen i sin lust efter förändring vet inte lika. Idag i blondans trend och nu går tusentals ljushuvud längs gatorna i megacities, och imorgon brunetter och, som om en våg av en trollstav, finns en transformation i nyanser av kastanj, choklad och kanel. Och så oändligt... eldig-röda, neontips, tjocka smällar och rivna hårklippningar följer varandra i en sträng.

Tint hår tonic, hud eller gel hjälper till att skapa en ljus och ovanlig bild utan att krullarna skadas

Sådan inkonsekvens och önskan om förändring är välkänd för tillverkare av kosmetika för hår, därför finns det ofta krämer, geler, kritor, slaktkroppar, mousser och hårfärg som gör det möjligt att prova på olika bilder utan att krullarna skadas, ersättas med permanenta färgämnen.

Vård och färg - halvfasta masker

Den skuggande masken för hår är ett dubbelverkningsverktyg som syftar till närande krullar och deras ljusfärg. Beroende på den initiala nyansen av håret, deras struktur och exponeringstid, kan en sådan mask ändra skuggan med 2-3 toner i upp till 3 veckor.

Det kommer att vara rättvist att presentera dig för ledarna i detta segment - Magica CC hårvård och färg från Сollistar och Reflection färgvård från Cutrin.

Magica CC hårvård och färg Сollistar

Magica CC hårvård och färg från Сollistar (pris - från 650 rubel). Vid användning, var noga med att skydda dina händer och hud.

Det är en nyansande balm och närande mask i en flaska. Produktens omsorgsegenskaper tillhandahålls av hydrolyserad keratin, panthenol, veteproteiner och vitamin E.

Collistar i sin linje med halvfasta masker presenterade 6 naturliga nyanser från blond till djup svart.

Verktyget fördelas över rent pressat hår, försiktigt kammat med en plastkam och lämnar i 5-10 minuter.

Reflektion Färgvård Cutrin

Cutrin är ett professionellt varumärke för hårvård och 5 övningar av en färgningsmask som inte bara uppdaterar färgen utan också ger en anständig vård på grund av extraktet av den norra hallon

Basen för den professionella linjen Cutrin-märket baserades på extraktet av den norra hallon, det är tack vare honom att pigmentet hålls djupt i hårstrukturen, skyddar mot negativa faktorer och näring.

Tonmaskstoner:

 • Silverbehandling är lämplig för naturligt blont, blekt och grått hår;
 • Kopparbehandling för naturligt och färgat hår av en kopparpalett;
 • Tranbär Behandling för mörkt röda toner av färgat hår;
 • Chokladbehandling upprätthåller ljusstyrkan hos varm kastanj och bruna toner på 4-6 nivåer;
 • Kaffe Svart Behandling av hår med en nivå av färgmättnad från 1 till 3.

Churn färg

Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse

Inte så länge sedan uppträdde en nyhet på skönhetsbutikerens butiksfönster - en tonad hårmousse eller en tinting hårgel eller ett skum, som det kallas populärt. Schwarzkopf Professional och sin hjärnbarn Igora Expert Mousse blev pionjär i segmentet.

Igora Expert Mousse - skum med färgfunktion, som du enkelt kan använda med egna händer

Fördelen med hårmousse i möjligheten att använda på olika sätt kan det vara stöd av färg med permanent färgning av rötterna eller fullständig färgning av tidigare målade eller naturliga krullar. I det första fallet appliceras skummet från 3 till 5 minuter, i det andra - exponeringstiden måste vara minst 20 minuter.

Bristen på Igora-mousse i avsaknad av tonnamn ger vi ett nummerbord

Var uppmärksam! Igora Expert Mousse kan användas för att måla grått hår i en volym av högst 20% av den totala hårmassan.

Simulera färg med Wella Color

Wella Color erbjuder en hud med en vårdande effekt baserad på silkeproteiner och panthenol (Wella Viva-linjen)

Wella Färgskuggskum skiljer sig från sin färgning "med" omsorgsegenskaper, som tillhandahålls av närvaron av silkeproteiner, panthenol, allanolin och ultravioletta filter som skyddar hår från de negativa effekterna av ultraviolett strålning. Skyddsorganets linje representeras av två medel Wella Color och Wella Viva.

Anvisningar för användning:

 1. Skydda din hud, kläder och händer. I detta avseende kommer dina pålitliga assistenter att vara en gammal handduk, latexhandskar och en fet kräm som appliceras på huden längs hårlinjen.
 2. Skaka flaskan med produkten noggrant och vrid den upp och ner.
 3. Sprid mousse på rent hår och låt i 30 minuter.
 4. Tvätta håret med varmt rinnande vatten över tiden.

Palett och manisk panik - tinting geler

När du beräknar mängden gel, kom ihåg att för hår upp till mitten av axeln behöver du minst 2 paket

Paletten bekymrade inte åt sidan och presenterade konsumenterna en nyans i form av en gel. Den främsta fördelen är att gelén är enkomponent och kräver inte tidigare blandning med ammoniak eller ett oxidationsmedel.

Det mest hållbara och ljusa resultatet kan erhållas på blekt eller naturligt blont hår. Totalt inkluderar linjen 11 nyanser:

 • röd granat;
 • röd kastanj
 • mörk körsbär;
 • medium kastanj
 • mörk nougat;
 • mörk choklad;
 • mörk kastanje;
 • blå svart;
 • solig blond;
 • matt blond;
 • silverblond;
 1. Tvätta håret på vanligt sätt utan att använda en luftkonditionering.
 2. Använd latexhandskar och täck dina axlar med en kappa.
 3. Håll påsen upprätt, skär av hörnet av förpackningen.
 4. Kram ut en liten mängd gel och fördela på våta strängar.
 5. Exponeringstiden - 20-30 minuter ("Silver Blond" - 35-40 minuter).

Paletten betonade naturens nyhet och naturlighet. Manic Panic gick på ett helt annat sätt, som föreslog en palett som belyser all ljusstyrka och rikedom av färg.

Manic Panic (kostnad - från 900 rubel.). Företagets slogan säger "Våra kosmetika har inte testats på djur, de har testats på stjärnor"

Till skillnad från andra geler appliceras Manic Panic på torrt rent hår. Steg 1 cm från rötterna, färgkompositionen fördelas med en pensel och kammas med en kam tills skummet uppträder vilket indikerar att färgprocessen har startats. Ju ljusare den valda tonen desto längre är kammingsprocessen. Efter 30 minuter tvättas den återstående gelén av med kallt vatten.

Lite färgstickor:

 1. Förbättra färgmättnad genom att stanna under en infraröd lampa.
 2. För att hålla färgen så lång som möjligt, tvätta huvudet med kallt vatten.
 3. Skölj krökarna omedelbart efter färgning med en svag lösning av ättika eller citronsaft.

Hur? Du gillar inte den rika smaragdfärsen, en flickvän i en svamp från en ovanlig flamingoflaska, och den strikta chefen bad om att bli av med lila krullar? Oroa dig inte.

Masken hjälper dig att snabbt avlägsna färgen från den varma vegetabiliska oljan, som efter en timme avlägsnas med schampo och varmt vatten. Det är allt, "ingen panik"!

Foto färgning Manic Panic Banan tone på blekt hår

Kritor, lack och mascara - du dansar Moulin Rouge!

Om till och med två veckors ljusstyrka är för mycket för dig, och en upplopp av färg i locken krävs endast en kväll, är ditt val färgstensfärger, lacker och slaktkroppar.

Shading hairspray har en viss likhet med färger i burkar som används för att måla graffiti. Bara några klick och lockar förvärvar de mest otroliga nyanserna, förvandlas till en lutningsregnbåge eller omvandlas till en populär ljus ombre.

Att välja denna färgmetod är viktigt att komma ihåg att han är rädd för vatten och det är bättre att ge upp tanken vid ett molnigt väder. När den appliceras på hårets yta kan man få en obehaglig grov struktur, som du kan bli av med endast genom att tvätta.

Var uppmärksam! Tintinglack är dekorativ kosmetika, vilket kräver obligatoriskt avlägsnande på natten. Att komma på hårets yta skapar en tät film och förhindrar syrets penetrering, som en följd av en lång hårborttagning, berövar den dem den nödvändiga näringen.

 • Skaka burken, spraya innehållet på håret. Det är viktigt att sprayen inte är närmare än 30 cm mot hårets yta. Om du planerar att färga enskilda strängar, använd det enkla och raka sättet.
 • Gör ett hål i tjock folie och dra in en strand i den som kommer att färgas i framtiden. Efter att ha väntat några sekunder, ta bort folien.

Shading gel för hår, mascara eller kritor är bättre att använda som en accent, färgar enskilda strängar eller tips

Ditt val:

 1. Kryolan färgspray
 2. LEE stafford Hair ART
 3. Balea Färg och vård
 4. Orkide Neon
 5. Jofrika färgspray

Färgad mascara för hår - uppfinningen kommer från 90-talet, men idag används de aktivt av älskare av ljusa strängar. Den enda nackdelen är möjligheten att färga endast enskilda strängar.

Den sista trenden är färgning med färgad mascara av hår, ögonfransar och ögonbryn. Om du gillar den här bilden, ta en titt på paketet, måste det nödvändigtvis indikera möjligheten att applicera det på ansiktet.

Mascara för hår IsaDora Hair Mascara (kostnad - från 140 rubel.)

Så, inte ett enkelt val:

 1. DIVAGE Color Rush
 2. IsaDora Hair Mascara. slingor ränder
 3. Anastasia Beverly Hills Powder Hyperfärgfärg
 4. Stargazer hårborste mascara

Schampon och balsam

Den bredaste gruppen av färgämnen är schampon och balsam. De förtjänar sin popularitet på grund av de många nyanser och möjligheten att använda hemma. Kriget mot permanenta färgämnen hjälpte dem att vinna bristen på ammoniak i kompositionen, vilket är hårets huvudpesthälsa.

Denna metod för färgförändring kallas mekanisk och rekommenderas för dem vars krullar berövas styrka och glans, upprörd av brittleness och torrhet. Och även för dem som inte har fattat ett slutgiltigt beslut om hårfärgning.

Skuggning hårbalsam förstör inte sitt eget pigment, men fyller bara mikroskopiska porer och sprickor i håraxeln. Det är därför de tidigare klara krökorna och håret med en porös struktur är bättre mottagliga för tillfällig färgning.

De mest populära varumärkena och produkterna som har blivit rostade av proffs och konsumenter:

 1. Estel SOLO Ton presenteras i 17 nyanser. Det är baserat på keratinkomplexet, vilket gör att du kan behålla färgens ljusstyrka upp till 7 procedurer för att tvätta håret.
 2. Schwarzkopf, baserat på mikroproteinfröet från Moring Olifer-trädet, presenteras i 10 toner.
 3. IRIDA M De Luxe i sammansättningen av beta-karoten och apelsinolja, behåller färgens ljusstyrka upp till 3 veckor.
 4. LOreal har berikat sina tintschampon med örttextrakt, vitaminer och mineralkomplex.
 5. Wella behåller sin färg i en vecka tack vare vitamin E och jojobaolja, som har omsorgsegenskaper.

Ljusa accenter i håret försökte på stjärnorna och kändisarna - Lady Gaga, Kate Peri, Avril Lavigne

slutsats

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder en hel arsenal av nyanser som, som en trollstav, skapar en ny ljus bild. Experiment, var ljus och videon i den här artikeln hjälper dig med det här.Nästa Artikel
Solrosfröolja för hår