Cone curling


En viktig händelse eller en vandring för ett datum, men det finns ingen möjlighet att gå till frisören? Du kan göra en vacker och högkvalitativ perm, inte bara i en skönhetssalong. Oavhängigt hantera denna uppgift hemma kommer att hjälpa konisk curling.

Vad skiljer sig från den vanliga modellen?

Den konformade hårkrullen har utseendet av en långsträckt kon, som är avsmalnande i diameter till spetsen. Dess huvudsakliga skillnad från resten av krullningstången är att den inte har en klämma, vilket förhindrar utseendet av ett veck på krullen. Därför måste självförbrukningen i de första tiderna öva, eftersom det måste behålla både curling sig och krökets spets. När du arbetar med det måste du bära en speciell termisk handske för att skydda dina händer mot brännskador. Med den här modellen kan du inte förstöra håret och skapa snygga och smidiga krullar på håret. Denna gardin är relaterad till professionella modeller, eftersom det blir svårt för en oerfaren användare att göra helt krökta lås.

Enheten i denna modell framträdde nyligen på marknaden och är en slags analog krulljärn med ett klämma i form av morötter. "Morot" har som regel en metallbeläggning som kan skada håret allvarligt.

Fördelar och nackdelar med konformade modeller

Många professionella mästare rekommenderar bara en sådan curlingmodell av många anledningar:

 1. Tack vare högkvalitativ beläggning och en strömlinjeformad form av värmeelementet är det väldigt lätt och enkelt att blåsa strängen. När som helst på processen kan du snabbt och fritt ta bort krullen från curling.
 2. På grund av bristen på en gemensam klämma, erhålls krullen utan rynkor på spetsen och ser sålunda ut mer naturligt och snyggt.
 3. Den koniska formen gör att du kan ge hårsträngarna ett naturligt utseende på grund av det faktum att de färdiga locken har en rundad, minskande diameter mot slutet.
 4. Keramiskt krusningsjärn värms snabbt och jämnt över hela ytan. Värmeelementets värme fördelas jämnt längs hela längden av håret, vilket inte störa dess struktur och integritet igen.
 5. Med korrekt användning av enheten kommer processen i sig inte att ta mycket tid och kommer att glädja sig med sitt magnifika resultat.
 6. Med hjälp av en konisk curling kan du skapa volymetriska krullar från rötterna.
 7. De flesta modeller har en speciell temperaturregulator som inte kommer att skada håret. Men i alla fall, som rekommenderas av erfarna proffs, är det bättre att använda en termisk spray eller skum för extra skydd.

Nackdelarna med curling är bara att du behöver vänja dig att använda den.

Processen kommer alltid att omfatta två händer. En hand håller enheten själv och den andra strängen med en speciell handske. På vissa modeller finns det en isolerad spets där du säkert trycker på slutet av strängen utan rädsla för att bli bränd.

Grundläggande parametrar

Om du vill curl ditt hår själv och inte spendera pengar på en perm eller en resa till en skönhetssalong, skulle en bra lösning vara att köpa din egen koniska curling. Valet bör tas på allvar, eftersom det påverkar hårets hälsa och skönhet.

Det första du bör uppmärksamma är materialet från vilket enheten är tillverkad.

Handtaget måste gummeras eller ha en högkvalitativ och slitstark beläggning för enkel användning. När det gäller själva värmekonstruktionen rekommenderar inte erfarna hantverkare att man tar ett krusjärn med en metallbearbetningsyta, det är mycket skadligt för håret och det finns stor risk att brinna håret. Det är bättre att välja teflon, keramik eller glaskeramisk curling, eftersom dessa material är mjuka på håret och inte överdriver krullarna.

Det blir viktigt att ta reda på kundrecensioner för en viss märkesmodell. Ofta är säljare i butiker inte alltid ärliga, så innan köpet är det värt att läsa på Internet om olika modeller och deras egenskaper. Du kan också klargöra den nödvändiga informationen i en vanlig frisörsalong, förutom att även se den första modellen av curling som får prova på platsen.

Könens storlek måste väljas för hårets längd. Det ska gå motsatsen: ju kortare håret desto bredare är diametern vid konen och vice versa. Det är bättre att köpa ett krusjärn med utbytbara munstycken av olika bredd, så det är lättare att hitta rätt diameter för lock så att de ser harmoniska och attraktiva ut. Glöm inte själva utrustningen. Det bör innehålla själva apparaten, en skyddshandske (det finns uppsättningar där handsken är endast för 2 och 3 fingrar), en matta eller en speciell padda för curling, om det inte finns någon eller den andra, så är det troligtvis en speciell slinga på själva fodret suspension.

I avsaknad av en värmebeständig handske bör det finnas ett isolerat spets på krullet som inte värmer upp vid arbete med apparaten. Den valda modellen måste ha en termostat.

Varje kvinna har en annan struktur och hårtjocklek, så exponeringstemperaturen för dem borde också vara annorlunda. Det är tillrådligt att omedelbart kolla arbetet i affären och hastigheten för uppvärmning av curling. Det stora pluset är närvaron av joniseringsfunktionen, som skyddar håret från att torka ut. Negativa joner neutraliserar statisk elektricitet i håret och ger dem sken och en hälsosam utseende.

Det är värt att uppmärksamma strömkabeln. Det är nödvändigt att kontrollera dess isolering, eftersom den dåliga lindningen kan smälta och slå med ström i processen att skapa frisyren. Ledningens längd måste vara minst 1-1,5 meter, annars måste du stå och slå upp bredvid kontakten, vilket inte är särskilt bekvämt.

Ett utmärkt tillägg skulle vara ett automatiskt kopplingsprogram om det inte används i 30 minuter eller mer. Det händer att man i färd med att förbereda frisyrer för en viktig händelse bråttom, kan glömma att stänga av krulljärnet från strömförsörjningen. Detta kan leda till skada på enheten själv eller till och med till en brand i rummet, så det är bättre att köpa modeller av koniska ploys med automatisk avstängning eller en hörbar signal.

material

Hittills har en mängd olika beläggningar uppfunnits för koniska kammare, så att de inte skadar eller brinner hår:

 • Den äldsta och mest skadliga beläggningen är metall. Vid uppvärmning frigör denna beläggning positivt laddade joner. Vid höga temperaturer och deras effekter stiger hårvågorna, vilket gör att fukt och hud skyddsfett förångas. Som ett resultat av detta är håret mycket torrt och skadat.
 • Metall till metallstrid. Distinktiva egenskaper har ett titanbelagt krulljärn. Den är perfekt för skört och tunt hår, värmer snabbt upp till arbetstemperatur och är resistent mot mekanisk skada. Högkvalitativt titankrulljärn kommer att tjäna ägaren under ganska lång tid.
 • Teflonbeläggning är mycket bättre än vanlig metall. Tack vare honom värms krullen exakt och brinner inte till golvet. Med frekvent användning kommer en sådan roka att vara i ungefär ett år, eftersom Teflon tenderar att gnida och tunna. Genom utseende är det svårt att bestämma resterande skikt av beläggningen, så det är bättre att inte använda gamla enheter för krökning.

Curling Iron Remington CI 9532 - recension

Det bästa curling håret, eleganta moderna lockar utan hårskada, collage. Alla fördelar och nackdelar!

När det handlade om att köpa en curling, närmade jag valet allvarligt, läste en massa recensioner, tittade på många videor, och i en av dem gjorde en mycket cool skönhetsbloggare med det coolaste håret en perm med denna curling.

Jag köpte den på internet på webbplatsen Yulmart.

Jag är mycket nöjd med mitt köp, jag rullar med stor glädje. Jag ska berätta för och nackdelar tezisno.

 1. Inget hårklipp
 2. Perfekt diameter, snygg diameter 32 mm
 3. Snygg design
 4. Vackert fall
 5. Handsken ingår
 6. Uppvärmd omedelbart
 7. Flera lägen
 8. Brinner inte håret
 9. Ledningen behöver inte vridas, lämplig kontakt
 10. Lång stång (själva värmeelementet), för långt hår
 11. Knappar är låsta
 12. Vackra lockar
 13. Jag räknar till 10 och redo att curl
 14. Riktigt effektiva lockar
 15. Keramisk beläggning elektrifierar inte

 1. Handsken bröt snabbt och behöll inte mycket värme
 2. Behöver hålla sig borta från ansiktet, mycket varmt

På bilden som jag höll för inte för länge ville jag ha naturliga vågor, men även tätare är lätta att göra.

Jag är glad att rekommendera denna curling, den är modern, högkvalitativ och effektiv. Jag är glad att jag valde den här modellen. Ha en bra shopping!

Jag rekommenderar att köpa. Tack för att du läser, ha en trevlig dag och bra shopping.

Här kan du läsa om min hårvård.

Om självomsorg hemma. Och recensioner på dekorativa och omtänksamma kosmetika.

Koniskt krusjärn: egenskaper av val och granskning av de bästa

Alla damerna drömmer om lydiga och elastiska lockar. För att skapa en snygg frisyr är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalongen dagligen. Nu i butiker ett stort urval kosmetika och verktyg för att skapa den perfekta bilden. En av dessa enheter är en konisk curling hot-laying maskin. Med hjälp kan du skapa inte bara romantiska krullar för en vandring på ett datum, utan också en snygg frisyr för ett affärsmöte.

Vad är

Kegelkransen är ett professionellt verktyg som låter dig skapa olika typer av frisyrer. Hon krullar lätt håret, inte bara i snäva krölar, men även i lätta, luftiga lockar. Ibland kallas denna enhet curling morot.

På grund av sin form erhålls curls naturliga: större vid rötterna, försiktigt avsmalnande till spetsarna. Det kan också användas för att skapa rotvolym.

Principen för operation, som med alla verktyg för varm styling - påverkan på hårets höga temperatur.

Cone skiljer sig från klassisk ploek inte bara genom sin form, men också genom att det inte finns ett klämma för att fixera trådar. På grund av detta har kretsens spetsar inga veck från pressplattan, vilket ger dem ett naturligt utseende. När allt kommer omkring, används konventionella ploekar, brukar brukar vara i ändarna och håret uppträder delat eller överdriven.

Det är viktigt! För att inte brinna vid curling måste du använda en värmebeständig handske. Vanligtvis ingår det redan i satsen till konisk curling.

Sådan läggning håller länge, även utan användning av ytterligare fixeringsmedel, i regel utvecklas krullarna efter att huvudet har tvättats.

Urvalsfunktioner

Varje tillverkare försöker sticka ut på marknaden för hår styling verktyg, så alla curling strykjärn skiljer sig inte bara från varumärke, men också av andra funktioner.

När du köper det måste du veta exakt vilket slutresultat en kvinna vill komma till slut.

 1. Temperaturkontroll påverkar inte bara utseendet, utan även hårets hälsa. Varje kottkrull har flera värmemetoder, som varierar beroende på hårets struktur och den bild som skapas. Tunna, torra och spröda strängar kan skada temperaturen över 170 ° C, och för normalt och friskt hår är läget från 200 ° C till 220 ° C perfekt.
 2. Tillverkningsföretag. En av de viktiga faktorerna när man väljer ett kegeljärn är företaget som tillverkar enheten. Babyliss verktyg är allmänt populära hos kunderna eftersom deras produkter är gjorda för professionella. För hemanvändning köper de även Philips och Remington, det är lätt att arbeta med dem, och kostnaden är mycket lägre än för professionella enheter.
 3. Storlek. Längden på värmeytan väljs beroende på hårets längd. Och enhetens diameter påverkar direkt frisyrens form. För stora Hollywoodkrullar är kottar med en diameter av 38 mm utmärkta, och för små lockar är det bättre att köpa ett krusjärn med en diameter på 25 mm.
 4. Beläggning. Vågens kvalitet och priset på enheten beror på materialet från vilket arbetsytan är gjord. Typer av täckning och deras egenskaper:
  metall är det billigaste och impopulära materialet, eftersom efter att ha använt det behöver hår extra omsorg och restaurering;
  sammet hjälper till att skapa snygga krullar, eftersom det är lätt att vinda strängar på det jämnt;
  keramik - den mest populära och praktiska beläggningen, överdriver inte hår;
  turmalin producerar negativa joner som bidrar till fuktretention i hårstrukturen och skyddar därför mot skador och torrhet.
  Guld, platina och titan appliceras på professionella modeller och anses vara de dyraste. Denna beläggning förhindrar håret att puffa upp och kännetecknas av hög värmeledningsförmåga. Vilket krusjärn är bättre: med turmalin, keramik eller titanbeläggning hittar du svaret på vår hemsida.
 5. Munstycken. För älskare att byta styling varje dag, implementerar tillverkare curling strykjärn med olika munstycken som hjälper till att skapa spiralkrullar, lockar i en zigzag eller lockar med raka ändar.
 6. Automatisk avstängning. Krympjärn med denna funktion är lämplig för glömska älskarinna eller tjejer som ständigt bråttom.
 7. Cord. För bekväm användning av krusjärn är det bättre att köpa en enhet med en lång sladd som har möjlighet att rotera 360 °.
 8. Pip ljud Denna funktion kommer att berätta att låset redan har fixats och inte låter det överhettas.

Rådet. Innan du köper är det bättre att bekanta dig med recensionerna av den koniska krullen och välj en beprövad enhet som kommer att hålla i många år och kommer inte att skada håret.

För vilket hår är lämpligt

Cone curling är utformad för alla längder och alla typer av hår:

 • Arbetsytan med liten diameter används för hårklippningar, vars längd är maximal upp till axlarna;
 • långa trådar är bättre att blåsa på en kon med en diameter något mindre än de önskade krökarna;
 • för tjock hårkrypning med den största volymen;
 • Tunt och torrt hår ska lindas på en arbetsyta med en keramisk eller turmalinbeläggning, temperaturen får inte överstiga 170 ° C.
 • För att skapa basvolymen väljes diametern beroende på önskat resultat.

Fördelar och nackdelar

Enheten har många fördelar jämfört med standardstänger:

 • snygg design;
 • liten vikt;
 • bekvämt grepp;
 • krökt strand är lätt att ta bort från konen;
 • På spetsarna kommer det inga rynkor, eftersom det inte finns någon klämma;
 • krullar ser naturliga ut, eftersom varje krull smalnar ner;
 • Arbetsytan värms upp snabbt och jämnt;
 • krullar skapas snabbare än på klassiska värmeanordningar för hår styling;
 • termostatfunktion;
 • Termisk skyddshandske i förpackningen skyddar mot oavsiktliga brännskador i händerna.
 • Den koniska formen gör att du kan skapa krullar med olika diametrar.

Nackdelarna med anordningen kan endast hänföras till det faktum att spetsarna faller av och på grund av att en låsningsmekanism saknas. För att undvika detta är det nödvändigt att korrekt använda krulljärn och med upplevelsen av likvidation kommer ett sådant problem att försvinna.

Kostnad och var att köpa

Du kan köpa ett konisk krusjärn, inte bara i en professionell butik, utan även på marknader och nätbutiker som säljer hushållsapparater. Produktpriset beror på följande faktorer:

 1. Alternativ. Om en värmebeständig handske, ett fodral och olika munstycken ingår i uppsättningen, kommer satsen att kosta betydligt mer. Men du kan spara om du köper nödvändiga komponenter separat. I genomsnitt kostar en handske cirka 900 rubel.
 2. Funktion. Automatiska avstängningar, ljudberedskapsvärden och temperaturförändringar ökar också priset på verktyget.
 3. Beläggning. Ju bättre materialet på uppvärmningsytan är desto dyrare kommer curling att vara.
 4. Tillverkarens fabrik. Priset beror på varumärkets popularitet.

Det är värt att notera att den enklaste koniska krullen kommer att kosta 2 tusen rubel och för 3 tusen kan du redan hämta ett modernt och högkvalitativt verktyg. Professionella föredrar att arbeta med utrustning från 5000 och över.

Granskning av professionell keglechaedeas

Det finns många företag som gör avsmalnande hår styling tang. De mest populära är:

Babyliss

En av favoritmärkenna hos professionella stylister. Producerar en mängd olika modeller som skiljer sig åt i storlek, funktioner och utrustning. Alla gardiner har ett gummerat grepp och en lång roterande sladd. Beläggning - keramik eller turmalin, men det finns också titanmodeller. Minsta antal satser - 2100 s.

Remington

Företagets särdrag är pärlbeläggningen på arbetsytan. LCD-skärmen visar uppvärmningstemperaturen, som kan väljas oberoende av 130-210 grader. Värt från 1990 s.

Philips

De flesta modellerna har en keramisk yta. Värmer upp i 1 minut och har en tvåmordssladd på gångjärn. Pris från 1500 r.

Rowenta

De flesta modeller har ett isolerat spets. Keramisk turmalinbeläggning. Prisintervallet börjar från 1500 r.

Dewal

Titan-turmalinbeläggning. Glidfri grepp, enhetlig uppvärmning, temperaturval. Minsta kostnaden för 1800 p.

Hairway

Ioniseringsfunktion. Titan eller turmalinbeläggning. Satsen innehåller termiska handskar och en matta. Pris från 1850 s.

HARIZMA

Uppvärmningstemperatur upp till 180 grader. Keramisk beläggning. Lågt pris - från 1100 s.

Erika

Keramisk beläggning, 25 temperaturregimer, roterande sladd 2,5 m lång. Kostnad från 2500r.

Användarvillkor

Den största svårigheten att använda en avsmalnande curler är bristen på klämning, annars brukar reglerna likna användningen av andra anordningar för varmläggning:

 1. Innan du skapar locken måste du noggrant tvätta och torka håret. Höga temperaturer kan skada hårstrukturen. Det rekommenderas också att använda termisk skyddande kosmetika.
 2. För att inte brinna måste du använda speciella handskar utan upphettning.
 3. Ställ in en lämplig hårtemperatur:
  200-220 ° C för friskt, tjockt, tjockt hår;
  180-190 ° C - hårdmetall med densitet i densitet;
  130-170 ° C för fint poröst hår.
 4. Välkamrat hår uppdelat i zoner med hårnålar.
 5. Vänta tills konen är helt uppvärmd.
 6. Separera strängen på baksidan av huvudet högst 2 cm tjockt. För "Hollywood" -krullar är det bättre att välja trådar av olika tjocklek.
 7. Börja från hårets spets vinda försiktigt strängen på konen till det maximala avståndet till rötterna.
 8. Om enheten inte har en ljudvarningsfunktion är det tillräckligt att vänta i 5 sekunder.
 9. Ta bort locket från konen och vänta på fullständig kylning. För att skapa en "Hollywoodvåg" är det fortfarande varmt hår fixerat med en hårnål som avlägsnas efter några minuter.

Rådet. Efter kylning av alla trådar måste du sänka ner huvudet och lilla krullarna med fingrarna. Resultatet är fast lack.

Säkerhetsåtgärder

Säkerhetsregler vid användning av konisk krökning:

 • läs anvisningarna
 • Överdriv inte strängarna på en uppvärmd kon, så att de inte skadar deras struktur.
 • Händerna ska vara rena och torra;
 • gör inte håret i badrummet;
 • Ta bort sladden från elnätet efter proceduren.
 • Lämna inte det uppvärmda krulljärnet obevakat och nära lätt brandfarliga ytor.
 • Rör inte värmeelementet utan speciella handskar.
 • sätt det uppvärmda krulljärnet på en hårdisolerad yta eller en speciell matta;
 • Under drift bör konen vara belägen på ett avstånd av mer än 10 cm från ansiktet;
 • Efter användning kan enheten förbli medel för läggning och värmebeskyttelse, vilket kan leda till fläckar på krulljärnet, så efter avslutat arbete måste det noggrant torkas med en torr trasa.
 • För mycket nedsmutsning, använd speciella kritor.

För att njuta av de elastiska krökarna är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalonger, det är nog att välja ett lämpligt konkrulljärn. Med lite tålamod och erfarenhet kan du enkelt skapa en lyxig frisyr själv.

Fördelar och egenskaper hos en konisk curling: recensioner, instruktioner för användning för att skapa lyxiga lockar

Den ursprungliga frisöranordningen hjälper till att skapa magnifika lockar. Cone curling curls strängar av vilken längd som helst, gör det lätt att få rakt hår av någon kvalitet till perfekta lockar.

En modern apparat för att skapa krullar har flera funktioner. Lyssna på frisörernas rekommendationer, ta reda på vilken apparat med varmkonstruktionens koniska form som är bättre. Bekanta dig med reglerna för att välja ett innovativt verktyg, lära dig hur du använder en ovanlig enhet.

Skillnaden mellan konens krullning från den klassiska versionen

Det första som fångar ditt öga: den ursprungliga formen av arbetsytan. Värmeelementet är gjord i form av en kon.

Huvudskillnaden från standardkrullet är frånvaron av en platta som pressar den vridna strängen till en het yta. Resultatet är att det inte finns några fula veck på lockar, krullarna ser perfekt ut. Ingen skulle gissa att krullarna skapas konstgjort, så naturliga lockar erhålls efter applicering av den ursprungliga enheten.

Strängens ände måste hållas med fingrarna. För att förhindra oavsiktliga brännskador kommer en speciell termisk handske med en konisk hårkrullare. Många högkvalitativa modeller har ett icke-värme (isolerat) tips. Det är bekvämt att hålla fast vid det under krökets skapande.

Verktyg fördelar

En hel del flickor väljer den här versionen av frisörverktyget. Innovativ anpassning förtjänar mycket bra ord.

Fem skäl att välja ett konformat krulljärn:

 • lätt att få naturliga krullar utan veckor;
 • Du kan locka elastiska eller mjuka krullar: munstyckediameter från 13 till 31 mm;
 • flera typer av modern beläggning som skyddar håret mot skador
 • många modeller har enkla kontroller, bekvämt handtag, flera temperaturförhållanden;
 • rimlig kostnad för de flesta apparater.

Lär dig allt om korrekt hårvård på vintern.

Titta på denna adress för alternativ till snygga herrskor och frisyrer.

Funktioner av användning

Frånvaron av fixeringsplattan gör det inte svårt att vinda strängarna av olika längder. Efter två eller tre träningspassar kan du enkelt locka lock med önskad diameter.

Algoritm för att använda en ovanlig enhet:

 • läs instruktionerna, bekanta dig med alla alternativ, förstå hur du ställer in önskad temperatur, timer, lär dig andra användbara funktioner;
 • Välj arbetstemperatur för din hårtyp;
 • kamsträngar, om så önskas, applicera en liten stylingkomposition;
 • vänta tills håren är helt torr, annars överhettning av stavarna, allvarliga skador kan inte undvikas;
 • dela håret i flera delar, fäst med clips, lämna ett avsnitt fritt;
 • Förbered en termo matta, ta ut en speciell handske som skyddar handen på en het yta.
 • Slå på enheten, sätt temperaturläget, baserat på hårtypen;
 • Ta ordningen på spetsen, försiktigt, men snabbt in i konen. Håll så nära rötterna som möjligt.
 • vänta 2 till 5 sekunder beroende på hårtypen;
 • vrid i sin tur alla hårsorter, vänta tills locken har svalnat, lägger, sprinkla lockar med fixeringsspray.

Användbara tips om inköp

Innan du går till affären, läs recensioner om olika märken, kontakta vänner som har en modern enhet. Är du van att shoppa på nätet? Beställ ett frisörverktyg i en onlinebutik med bevisat rykte. Recensioner på webbplatsen hjälper till att ge en åsikt.

Tänk på när du väljer följande nyanser, och du kommer att vara nöjd med köpet. Högkvalitativt krusjärn vid behörig drift tjänar inte ett år.

Beläggningsmaterial

Toppalternativ:

 • Teflonbeläggning. Var försiktig med hår, skyddar mot allvarlig överhettning;
 • keramik, turmalin yta. Håller hårets hår, skapar joniskt skydd, brinner inte genom krullar;
 • titan eller guldplätering. Högkvalitativt material leder likformigt värme, håller temperaturen väl och minskar den tid det tar att skapa krullar.

Kondiameter

Välj parametrar beroende på längd, tjocklek, hårförhållande. På tunna, sällsynta strängar av mjuka krullar med stor diameter snubblar du snabbt. För strängar med maximal längd, välj en armatur med en arbetsyta med liten diameter. För ägare av tjockt, lyxigt hår är det bästa alternativet 13-20 cm, inte mer.

Enhetsparametrar

Var uppmärksam på följande parametrar:

 • Tillverkarens rykte, kundrecensioner om varumärket och den specifika modellen.
 • uppvärmningshastighet
 • antalet temperaturregimer;
 • komplett set (termisk kudde, stativ för enheten, handske med skyddande beläggning);
 • ledningslängd och kvalitet;
 • penna komfort;
 • tillgänglighet av joniseringsfunktion
 • en skyddande spets som håller temperaturen låg när instrumentet är på.
 • design, kvalitet av täckning;
 • Närvaron av en temperatursensor, funktionen "automatisk avstängning".

Bläddra bland populära märken

Mest troligt har du ett visst märke av frisörsverktyg eller en hel uppsättning stylingsverktyg. Tänk på vilka verktyg du skulle ha lämnat, och som du skulle vägra utan ånger.

Har du alla högkvalitativa apparater? Lyssna på yttranden från experter och tjejer som använde ovanliga verktyg med ett konformat värmeelement av olika märken. Egenskaper hos modeller av populära märken kommer säkert att gynna.

Philips

funktioner:

 • högkvalitativt, rimligt pris (från 1500 rubel)
 • enheten är lätt att använda;
 • Det finns användbara alternativ, till exempel "redo curl" med funktionen tidskontroll;
 • kvalitet täckning;
 • roterande sladd;
 • du kan ställa in önskad temperatur;
 • intressant design, glidfri handtag.

Rowenta

funktioner:

 • utmärkt fixering av lockar, arbetsdiameterns medeldiameter;
 • keramik plus turmalinbeläggning - orsaken till minimal påverkan på håret;
 • digital termostat, flera temperaturregimer;
 • Praktisk sladd 360 grader;
 • isolerad spets: det är omöjligt att bränna händer;
 • acceptabla kostnadsanordningar. Priskoningskurv Rovent - från 1300 rubel.

Dewal

funktioner:

 • populära produkter bland fans av lyxiga lockar;
 • säkert frisörverktyg sällan misslyckas, välskött
 • diameter från 15 till 33 mm;
 • titan-turmalinbeläggning - en pant av noggrann inverkan på håren;
 • elektronisk temperaturregulator;
 • ytan värmer jämnt, behåller värmen väl;
 • liten diameter curling, elastiska, naturliga krullar;
 • elegant, ergonomisk design, ytan på handtaget med slitstark beläggning;
 • valet av en lämplig temperaturreglering - orsaken till flickans popularitet med tunt hår;
 • roterande sladd, användbarhet, lång livslängd;
 • kostnaden är 1800-2500 rubel.

Babyliss

Ett populärt varumärke inom frisör har inte bortse från koniska Bebiliss curling irons. Modell för yrkesmässig användning tar ofta stolthet på klädbordet hos många fashionistas.

funktioner:

 • högkvalitativ, intressant design;
 • diameter - 13-25 mm, lätt att skapa mjuka krullar eller elastiska lockar;
 • termokick, isoleringsspetsen;
 • högkvalitativ yta glider inte, handen svettar inte;
 • professionell roterande sladd, längd 3 m;
 • turmalin yta, brist på statisk elektricitet på håret, en behaglig glans efter styling;
 • temperatur från 110 till 200 grader, 25 lägen, hög värmehastighet;
 • Enheten stängs av 72 minuter efter start av driften. Det är orealistiskt att göra eld efter att ha lämnat hem;
 • rimlig kostnad för en professionell enhet - från 2100 rubel.

Hur man gör en huvudmassage? Vi har svaret!

Nuanserna av färgning på kort hår, läs på denna sida.

Gå till http://jvolosy.com/sredstva/drugie/pivo.html och ta reda på recepten för hårmaskar med öl och ägg.

Hairway

funktioner:

 • Modeller av olika priskategorier presenteras;
 • högkvalitativ titan-turmalinbeläggning, minimal skada på håret;
 • brist på elektriska urladdningar på håret under styling;
 • många modeller har alternativet "jonisering";
 • elektronisk temperaturregulator;
 • Satsen innehåller en värmebeständig matt och en skyddshandske;
 • enheterna är utrustade med slirhandtag
 • professionell ledning, kvalitetsmaterial;
 • Hairway-enheter är lämpliga för användning i skönhetssalonger och hemma;
 • Den genomsnittliga kostnaden för modeller är från 1.850 rubel.

Hur man lockar hårkronkrullning? Visuell teknik i följande video:

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad till Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner!

1 KOMMENTAR

Och vilken av dessa modeller är bäst att välja en gåva? Jag vill ge min fru

Cone curling eller den vanliga skillnaden. Cone curling iron

Du kan skapa en vacker och feminin bild, inte bara i en professionell skönhetssalong. Även hemma är det verkligen möjligt att bygga en härlig frisyr med hjälp av specialverktyg. En av dessa enheter är en konisk curling. Med hjälp kan du skapa ett romantiskt utseende för ett första datum eller en snygg frisyr för ett affärsmöte.

Detta professionella verktyg låter dig skapa många olika frisyrer. Med hjälp kan du locka både ljus, släta lock och starka lockar. Dessutom är keglejärnet av kon-typ idealiskt för att skapa basvolym. Dess huvudprincip är exponering för hår genom värme. De flesta tillverkare skapar en kraftjusteringsmekanism och applicerar en speciell beläggning på arbetsytan för att minska de skadliga effekterna på hårstrukturen.

Cone curling har inget klämma som fixar strängen. Så här skiljer det sig från det klassiska verktyget. Denna innovation beror på det faktum att i avsaknad av en platta som pressar strängen till ytan, visar de färdiga krökorna sig att vara helt släta utan kinks. För bekvämligheten med att arbeta med ett krusjärn av denna typ ingår alltid en värmebeständig handske.

Hur man väljer

När du köper hårprodukter måste du ta hänsyn till många faktorer. Beroende på nyanser som anges nedan kan du välja ett företag eller annat, som korrelerar de föreslagna kraven med önskat resultat.

 1. Temperaturläge.
  Den viktigaste aspekten på vilken hårets skönhet och hälsa beror på. Alla krulljärn bör ha flera temperaturregimer som varierar beroende på frisyrens och hårstrukturens behov. För tunt, skadat hår är den maximala temperaturen upp till 170 grader, och naturligt hår av god kvalitet lämpar sig för en maximal temperatur på 200-220 grader. För närvarande har nästan alla krullarna en temperaturregulator.
 2. Beläggning.
  Från arbetsytan beror inte bara kvaliteten på vågan utan också priset på själva produkten. Det mest ekonomiska alternativet är metall, men keramik, titanbeläggning är mycket att föredra för att arbeta med hår. Diametern på verktyget påverkar också den färdiga frisyren. Du kan välja både små och breda kon. Krympjärn med minsta arbetsyta gör att du kan skapa små lockar och med större krölar.
 3. Tillverkaren.
  När du väljer curling är det varumärke som producerar verktyget ofta den avgörande faktorn. Idag är babyliss-kegkrullen mycket populär eftersom den ingår i den professionella hårvårdsserien. Det har många betydande fördelar, men många noterar sitt korta liv. Vissa människor föredrar också Philips för enkel användning och relativt låg kostnad med en tillräcklig kvalitetsnivå. De flesta för hemanvändning väljer en koning reington curling, eftersom den har etablerat sig som en pålitlig tillverkare till ett lägre pris.

tillverkare

För närvarande är marknaden för frisörstjänster representerad av många tillverkare och erbjuder olika verktyg för professionell frisyr. När du väljer en konformad curling, överväga följande tillverkare:

Babyliss

Ett av de mest populära företagen fokuserar på den professionella hårvårdsmarknaden. Den mest populära koningstypen curling iron.

Philips

Cone curling StyleCare Philips BHB871

* Keramisk-keratinbeläggning * Temperaturregulator

Cone curling StyleCare Philips BHB872

* Titan keramisk beläggning * Temperaturregulator * Max temperatur upp till 210 grader

Remington

Det är ett ganska mångsidigt företag som producerar verktyg för att arbeta med hår. Cone hair curler tillverkas med en speciell pärlbeläggning som skiljer den från många analoger.

Rowenta

Det mest kända varumärket som producerar apparater för hem och personlig vård. Särskilt populär i frisör, eftersom det har ett brett utbud av olika produkter.

Varje tjej vill ha en vacker kvinnlig frisyr, men inte alla har tid och pengar för regelbundna besök på skönhetssalonger. Problemet är löst! Cone curling hjälper dig att skapa en unik bild för ett romantiskt datum och för ett affärsmöte. Det gör att du kan skapa smidiga krullar, snäva krökningar och jämn basvolym. Att använda den här professionella enheten är helt enkelt. Vad är en konisk hårkrullare, och hur man använder den, läs i den här artikeln.

Fördelarna med konkrullning

Kegelkretsen är en konformad elektrisk krulningsanordning. Ett karaktäristiskt drag hos denna curling är avsaknaden av ett hårklipp. Detta gör det enkelt för dig att snabbt ta bort krullen från enheten utan att skada håret. Nu kommer det inte finnas några rynkor i botten av dina lyxiga lockar! En annan fördel med enheten - naturen hos de resulterande locken. På grund av curlingens form reduceras krullarna närmare ändarna. Eftersom klämman är frånvarande är uppvärmningen jämn och utförs mycket snabbare. Detta gör att du kan lägga på hår mycket mindre tid än tidigare. En kegelgardin, vars recensioner bekräftar detta, sparar mycket tid.

Cone chute tillverkare

Det finns många företag som producerar konformad curling. Men hur bland dem att välja ett företag som har en verkligt högkvalitativ och hållbar produkt? Vi uppmärksammar en lista över företag och väljer vilken du definitivt inte kan gå fel på.

 • Babyliss är länge ett hårvårdspersonal. Babyliss bär med rätta titeln "The Best Cone Curling Iron." Den här enheten hjälper dig att skapa en unik och unik bild.
 • Remington är ett stort företag som producerar en stor mängd hårprodukter. Keglingsjärnet i detta företag skiljer sig från andra enheter med pärlsprutning på ytan. Detta låter dig bibehålla hälsan hos lockar med frekvent användning av enheten.
 • Rowenta är ett annat populärt företag för produktion av ett stort antal enheter, inklusive pleyok. Företagets produkter är av hög kvalitet och överkomligt pris.

Hur man väljer ett kottkrull?

När du köper ett krusjärn bör du vara uppmärksam på några viktiga urvalskriterier. Vilka

 1. Temperaturförhållande: Konisk krusjärn av hög kvalitet, de recensioner som för det mesta är anmärkningsvärda måste nödvändigtvis ha en justering av temperaturregimen. Med den kan du ställa in rätt temperatur för din curling och hålla ditt hår friskt.
 2. Beläggning: Metallbelagt krulljärn kommer att kosta dig mindre, men en keramisk enhet hjälper till att bevara hårstrukturen.
 3. Tillverkare: Välj endast beprövade tillverkare, om du inte vill köpa en ny gardin efter sex månaders användning. Billiga fakes från Kina kommer inte att kunna ge dig högkvalitativ styling och hållbarhet hos enheten.

Hur man använder en konisk krusjärn?

Koniskt krusjärn, bilden som du ser i den här artikeln, har sina egna egenskaper. Skruva krullar på enheten, utan klipp, du måste göra det själv. För att curlingjärns värdinna inte ska bränna händerna, ingår en speciell handske alltid med enheten. Hur använder du den här enheten?

 • Tvätta och torka håret som vanligt, kamma och applicera ett termiskt skyddsmedel på den.
 • Sätt på en skyddshandske, separera strängen och kamma den igen.
 • Före igångkörning bör arbetskonuskrullning värmas upp. Vrid strängen och försiktigt flytta från rötterna till spetsarna, från den stora delen av enheten till den smala. Håll slutet av strängen med handen och vänta några sekunder.
 • Utan att avlösa den resulterande krullen, dra ut krullen från den.
 • När arbetet med att skapa frisyrer är klart, spraya håret med lack.

Hur man gör hårvolymen med hjälp av curling?

Varje kvinna drömmar om ett lyxigt hårhår, men inte alla vet att du kan uppnå effekten av frodig och voluminöst hår med hjälp av en vanlig konisk curling. Så, tvätta och torka håret, värm krulljärnet. Dela ditt hår i övre och nedre delen. Separera ganska stora strängar från den totala massan (ungefär 2 fingrar breda) och vrid dem vid rötterna. Behandla varje sträng med lack i vertikalt läge.

När du bearbetar allt hår, försiktigt vispa dem med händerna och ge en avslappnad extra volym till frisyren. Hjälper dig att bli drottning av någon händelse konisk curling. Bilder av enheten och frisyrer, som kan göras med hjälp, kan du se i den här artikeln.

Vilka frisyrer kan göras med enheten?

Med hjälp av konkrullning kan du skapa många originella och feminina frisyrer. Du kan bygga på huvudet en kaskad av stram kucheryashek, Hollywood mjuka vågor, slarviga krullar, gör bulk styling. Frisyrer gjorda med keglingspinne på håret under mycket lång tid (naturligtvis, om du följer alla regler för att arbeta med enheten). Hur man gör olika krullar med samma curling?

 • Täta krökningar kräver en god uppvärmning av curlingytan, så glöm inte att behandla ditt hår med ett medel med högt termiskt skydd. Vrid strängen och håll den på enheten lite längre än vanligt. Ta försiktigt bort den resulterande krullen och säkra med ett klämma tills det kyler. Placera alla strängar med händerna utan hjälp av en kam.
 • Mjuka krullningar kräver inte långa hållsträngar vid krökning. Om ditt mål är att få mjuka krullningar, kan du efter försiktighet noggrant demontera dem med en kam med sällsynta tänder.
 • Kroppsvågor - Applicera skum eller mousse på rena hårrötter. Vrid strängen försiktigt på krullarna, från roten. Som ett resultat kommer ditt hår att komma ut med skrymmande rötter och lockor.

Curls - det här är en färdig frisyr. Men om du vill ha mångfald, kan du enkelt sätta dem i en invecklad frisyr med hårnålar, hårnålar och osynligt hår.

Hur man förbereder hår för curling?

Varje tjej bör komma ihåg att ett koniskt krusjärn är en elektrisk apparat som kan skada hårets hälsa. Det är därför inte rekommenderat att använda det mer än två gånger i veckan. Det finns också regler för att förbereda hår för styling, med vilken du sparar ditt eget hårs skönhet, glans och hälsa.

Med inköp av en kvalitetsanordning och överensstämmelse med alla säkerhetsregler är ditt hår inte i fara. Men de krullar som du får med hjälp av en konisk curling kommer att glädja dig och de runt omkring dig under lång tid!

Kegformat krulljärn: Ett sätt att göra vackra krullar på tjugo minuter

När det gäller utseende kan flickor och kvinnor med ett gott samvete kallas icke-permanenta varelser: det finns mycket få som förekommer i samma bild under lång tid. Detta gäller särskilt hår: nästan var och en av dem har förändrats hårklippningen dramatiskt minst en gång i livet. Men även om valet faller på någon hårlängd, ibland vill du byta: för det här brukar tjejer med långt hår periodiskt krulla dem, och kretsägare tvärtom räta ut.

Och skapandet av vackra krullar och rätning kan göras hemma. Vi går inom ramen för denna artikel för att prata om hur man uppnår högkvalitativt krökt hår, samtidigt som man arbetar med ett minimum av ansträngning.

För att uppnå smidiga och snygga krullar - inte så stort problem. För detta ändamål kan du använda konventionella eller uppvärmda hårvalsar, krusningsjärn, samt extra kosmetika (olika mousser, sprayer etc.). Men här uppstår en annan fråga: hur man gör det så snabbt som möjligt och så att frisyren håller så länge som möjligt. En av de mest universella lösningarna på detta problem är att köpa ett konformat krulljärn (pincett). Vi kommer att prata om vad dessa enheter är och vilka intressanta möjligheter de har i denna artikel.

Funktioner kottploek

Så, konformad curling. Ibland kallas de curling tang, men i själva verket finns det inga tångar som sådana. Som namnet antyder såras håret på krullarnas arbetsyta, gjord i form av en snittkotte. En sådan designfunktion med denna enhet gör att du snabbt och utan att skada håret för att ta bort krullen, som samtidigt behåller sin form. För jämförelse: Om du använder klassiska tångar som har samma diameter längs hela arbetsytans längd, måste du varva ner krullen, vilket kommer att påverka dess form negativt, eller med en viss ansträngning för att ta bort det, vilket gör att håret kan börja puffa upp.

Fördelen med en konformad krökning är att du kan fördela strängarna jämnt över hela arbetsytan - följaktligen kommer tiden för exponering för hög temperatur på håret att minskas. Om du behandlar hårets tillstånd ännu mer seriöst rekommenderar vi att du använder termiskt skydd för hår. Detta är ett specialverktyg (oftast i form av en spray eller mjölk), som bör appliceras på håret före exponering för höga temperaturer (krusningsjärn, strykning, etc.). Många kosmetikföretag idag, till exempel Wella, Estel, L'Oreal och andra, är engagerade i utsläppandet av sådana produkter.

Tala om temperaturen. Praktiskt taget alla tillverkare av konformade ploys möjliggör sin exakta justering, eller åtta till tio olika termiska lägen att välja mellan. Således kan du välja den temperatur som är mest lämplig för ditt hår. Naturligtvis är ju högre det är desto snabbare är processen att skapa lockar och vice versa.

Den första bekantskap med lådan, där det konformiga krullet ligger, kan vara överraskande: om det inte finns några tångar, hur kan man så håret hårda på det? Faktum är att det här inte är ett problem: i satsen hittar du definitivt en värmebeständig handske (en), tack vare vilken din hand inte kommer att vara rädd för hög temperatur och du enkelt slår en krullning. Om du tidigare använde en vanlig curling kan den här metoden vara lite obekvämt, men detta intryck är vilseledande - i själva verket efter ett par träningspass kan du faktiskt skapa många vackra lockar på huvudet och spenderar bara tjugo minuter ledigt (baserat på genomsnittligt hår längd - strax under axlarna).

Förfarandet för att arbeta med ett konformigt krusjärn är enligt följande. Värm det, separera den lilla hårsträngen och sätt krulljärnet vid sin bredaste del på ett avstånd av två till tre centimeter från hårbotten. Sätt på en skyddshandske på din hand och börja vrida krullen på konen, fördela jämnt håret över hela längden. Tryck hårspetsen och håll i denna position i 5-10 sekunder (beroende på hårtyp, längd och vald temperatur). Dra sedan försiktigt locket ut ur håret. Ju tunnare håret strängar desto mer fjädrande och uttalade krullarna blir.

Den absoluta majoriteten av konformade pleyos har en turmalin eller titanbeläggning på arbetsytan. Förutom att det är ganska starkt och slitstarkt i sig, är det också mycket smidigt vilket eliminerar hårflödet och håller krökningarna smidigt och skyddar dem också mot de negativa effekterna av höga temperaturer.

Även på vissa modeller kan du se specialstöd - separatorer av värmebeständigt material, som ligger på handtagets kant och krullarnas arbetsområde. För enkelhets skyld är spetslängden 0,5-1,5 cm också gjord av liknande material, det vill säga att du kan röra den utan rädsla. Och, liksom de flesta andra moderna frisörsapparater, har många konformade krusningsjärn strumpor som roterar i basen - den här funktionen skyddar den mot onödig vridning.

Översikt över konus pleyo-modeller

Kegleformade krusningsjärn föreföll på marknaden relativt nyligen, men de har redan blivit populär både inom den professionella miljön (skönhetssalonger, frisörsalonger) och i hemmet. Låt oss se vilka tillverkare som har utvecklat sin release och vilka intressanta modeller som finns att köpa idag.

En av de mest kända företagen i frisörens professionella kretsar, som är engagerad i produktion av konformade ackord, är. Hon är av franskt ursprung, och var, om inte i Frankrike, mycket om kvinnlig skönhet och hur man skapar och underhåller det?

Ett av de senaste innovationerna i detta företag är curling iron ($ 50). Diametern på konen i den bredaste delen av den är 25 mm, i den smalaste delen - 13 mm (i det följande talar vi om två diametrar av motsatta ytpartier av den konformade arbetsdelen av krulljärnet). Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C. Curler stöder tio temperaturförhållanden. Stödet på kroppen och termisk handske i satsen är närvarande. Förresten, utseendet på denna enhet (en snygg röd penna) och vacker förpackning gör det automatiskt en bra present.

Modellen ($ 30) ser mycket kompaktare ut än sin föregångare på grund av konusens reducerade längd. Sådana storlekar kommer att passa ägarna av hår av medellängd och för krökning endast tipsen. Kupens maximala diameter är 26 mm, minsta är 16 mm och den begränsande uppvärmningstemperaturen är 180 ° C (kontinuerlig reglering). Arbetsytan har en keramisk beläggning, sladden roterar, dess längd är 1,8 m.

BaByliss BAB2280E curler ($ 52) har följande dimensioner: 25 mm i den bredaste delen av konen och 13 mm i den smalaste delen. Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C. Modellen stöder 25 temperaturlägen, stängs av automatiskt efter 72 minuters kontinuerlig drift. Beläggningen av arbetsområdet för denna curling är turmalin (Ceramic Tourmalin). I satsen hittar du inte bara skyddshandskar, men också en värmebeständig matta.

Nästa modell i linjen ($ 55) skiljer sig från den föregående i den ökade storleken på konen: 32 mm i sin bredaste del och 19 mm i den smalaste. Således, om du vill få mindre, smala krullar, kommer modellen BaByliss BAB2280E att passa dig, och om den är större, men i mindre kvantiteter då.

Från BaByliss går vi vidare till ett annat europeiskt företag som tillverkar professionell frisörutrustning. Detta är ett företag från Tyskland. En av våra mest populära modeller av denna tillverkare heter ($ 35). Den maximala diametern är 25 mm och minsta diameter är 13 mm. Curlerna arbetar inom temperaturområdet 80-210 ° C, har en bekväm digital termostat med en flytande kristalldisplay och en lång roterande tråd (2,5 m) med skydd mot vridning. Satsen kommer också med en termisk handske.

En annan tillverkare som förtjänar vår uppmärksamhet i denna artikel är med sin Ci95 koniska krulljärn ($ 60). Diametern på den bredaste delen av krulljärn är 25 mm, den smalaste - 13 mm. Det kan värmas till en temperatur av 210 ° C, medan en liten display tjänar till att visa den valda temperaturen. Arbetsytan är en förbättrad pärlbelagd keramik. Curler har en mycket lång (3 m) sladd med skydd mot vridning, ett låsläge för tryckknappar, möjligheten att automatiskt stänga av efter 60 minuters kontinuerligt arbete, samt en värmebeständig handske och ett lock i satsen.

Företaget har också i sin arsenal ett konformat krulljärn - en modell med namnet ($ 50). Det skiljer sig från alla tidigare i den här artikeln, främst av dess design: handtagets form och färg (i den arbetande delen av keramik med turmalin är den svart och i handtaget är den vit). Resten av egenskaperna är mycket lik de som du redan har läst ovan om: den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C, LCD-displayen, den digitala termostaten med nio positioner, funktionen att blockera knapparna från oavsiktligt pressas. I satsen hittar du en skyddshandske.

Och till sist vill jag prata om ett ganska ovanligt konformat krulljärn, som kallas titan-turmalin mini (spiral), värt 30 dollar. Det uppmärksammar sig själv med originalitet av prestanda: för det första har den tang, men mycket kort (de kan användas för att strama hårets hår vid basen för mer bekvämlighet) och för det andra, längs sin arbetsyta passerar en begränsare i form av en tråd med en diameter ca 3 mm. Tack vare det här stoppet är strängarna av hår som är vridna inte i kontakt med varandra, och krullarna är perfekt jämn och vacker. Diametern på den breda delen av krulljärn är 25 mm, smal - 16 mm. Arbetsytan är en titan-turmalinbeläggning, längden på den roterande sladden är 2,5 m. Den högsta tillåtna ytan värmtemperaturen är 200 ° C.

Som du kan se är koniska curling irons representerade på marknaden av flera tillverkare, vars produkter har liknande egenskaper. Men i prissättningen visade sig spridningen vara ganska stor - de kan skilja sig från en halv till två gånger. I vilket fall som helst, med förvärvet av sådan curling får du chansen att bli ägare av vackert krökt hår och bli av med bekymmer om deras alltför stora torkning.

Varje kvinna drömmar om tjockt, glänsande hår, arrangerade i en fashionabel frisyr. Krympjärn, som ett ämne som sköter sitt eget utseende, har blivit vanligt förekommande för kvinnor för flera årtionden sedan. Och som alla elektriska apparater har den genomgått förändringar genom åren, ständigt förbättras. Modern curling är multifunktionell och har ingen negativ effekt på hårstrukturen. En av de nya produkterna för hårvårdsprodukter är kottkegeln. Tapered curling järn liknar traditionella curling tang, men dess arbetsyta är fundamentalt annorlunda. Naturligtvis finns det också billiga koniska hårkrullare med en välbekant metallyta. Men det högkvalitativa materialet är keramik, som kännetecknas av en slät struktur, vilket medför att det inte påverkar håret negativt. Keramisk beläggning (turmalin eller titan) avger negativa joner, vilket bidrar till stängningen av hårkutiklet, skyddar håret från att torka ut och effekten av att glida genom håret tillåter inte att de förvirras. Anmärkningsvärt keramisk konkrull är lämpligt för att skapa basvolym. Frånvaron av en klämma i designen gör att du kan få vackra, jämnt rundade lockar när du lägger med en konisk curling.

Hur man väljer ett kottkrull?

 • Ägaren av långt hår är bättre att välja ett krusjärn med en bred värmeyta. Med kort hår föredras enheten med en smal arbetsyta;
 • Det rekommenderas att välja modeller med ett brett temperaturintervall, för det här sättet kan du välja optimal uppvärmning för styling av hårtypen. Dessutom kräver olika typer av curling olika temperaturer;
 • Om du är en fläkt av en mängd olika styling, föredrar du modellen med bitarna med olika munstycken. Med hjälp av munstycken kan du lägga lock med en zigzag eller spiraler, skapa krullar med raka ändar, effekt och så vidare.
 • Den nödvändiga och användbara funktionen hos enheten är automatisk avstängning. Om du ofta måste samla ihop, och du syndar för att du inte kan stänga av krullarna, är det bättre att välja en modell med en sådan funktion.
 • Naturligtvis väljer du ett krusjärn med en slät keramisk yta som bevarar hårets hälsa.
 • var uppmärksam på sladden - den ska vara av tillräcklig längd och rotera 360 grader, annars kommer sladden att trassas under hårstyling;
 • Företrädesvis producerar krusningsjärn välrenommerade företag, vilket garanterar enhetens kvalitet och varaktigheten av sitt arbete.

Hur man använder en konisk curling?

Om du inte har använt den här enheten har du en naturlig fråga, hur man lockar håret med en konisk kröning? Den elektriska enheten har inget klämma, så du hjälper och håller den med handen på det koniska krullet. För att skydda handen mot brännskador kommer en speciell värmebeständig handske med den elektriska enheten. Om man, när man använder vanliga tångar, har problem med att ta bort en hårsträng från en arbetsyta, gör det att det är svårt att göra det utan att det är svårt att göra det med en konisk krulljärns keramiska yta.

Sammanfattningsvis, några ord om enheter med unika funktioner. Vissa modeller av ploek har en beläggning bestående av silvermikropartiklar, som är destruktiva för svampar och mikrober som bor i ytan av hår och huvud. Separata modifikationer av enheten är universella. Så kan hårtorken och krulljärnet, och även krulljärn och hårstrået kombineras. Särskilda gardiner med två koner (och även tre stavar) är utformade för snabb yrkesverksamhet.

Med hjälp av konkrullet kan du alltid se bra ut och orsaka universell beundran för sitt oklanderliga utseende!Nästa Artikel
Varför tror jag Henna är giftigt mot håret