Keramisk krusjärn: Vad styrs av valet och användningsförmågan


Vill du packa ditt hår med ljusvågor, elastiska lockar eller marionettkrullar? Oavsett vilken bild du väljer, kommer keramiskt krusjärn att hjälpa dig att skapa det utan det minsta skada på ditt hår. Med hjälp av modern styler frisyr görs enkelt och snabbt hemma. Det är bara nödvändigt att behärska några enkla tekniker. Om vad som ska styras av när man väljer ett krusjärn och om invecklingen av att använda den diskuteras i den här artikeln.

Pleyek-beläggningar, deras fördelar och nackdelar

Krullstången är en cylindrisk stav, inom vilken ett värmeelement är placerat. En hårsträng lindas runt sin axel och genom hög temperatur krulnar den till en krull eller krullning.

Den elektriska enheten används för att skapa olika typer av stapling på torra strängar. Beläggningen kan vara stål eller teflon, såväl som turmalin eller keramik. Kortfattat om var och en av dem ytterligare.

Metallisk, stål

Fördelar: billig styler.

nackdelar:

 • hår utsätts för aggressiva effekter, blir sköra och torkade;
 • På grund av ojämn uppvärmning av arbetsytan lider kvaliteten på utmatningskretsen.

Teflonbeläggning

fördelar:

 • Strängarna förblir säkra, eftersom Teflon låter dig hålla hela fukten i håret.
 • även uppvärmning hjälper till att skapa en vacker slät krullning.

Nackdelar: bräcklighet; bokstavligen efter ett år med aktiv användning torkas den säkra teflonbeläggningen och krullarna blir till vanligt stål.

Tourmaline styler

fördelar:

 • högsta säkerhetskräm
 • turmalin klarar av att ta bort statiska statiska strängar från ytan.

Nackdelar: dyr enhet.

Keramisk krusjärn

Bland sina "kollegor i affären" är det fördelaktigt tilldelat keramisk styling enhet. För ett tillfredsställande pris kan du få ett krusjärn med samma uppsättning positiva egenskaper som turmalinbeläggning erbjuder:

 • den största säkerheten i håret;
 • tätar hårvågar och håller fukt
 • idealiskt platt yta och skapa felfria krullar;
 • Det bästa förhållandet i kategorin pris och kvalitet.

När det gäller apparatens brister är det omöjligt att inte notera bräckligheten hos materialet från vilket det är gjort.

Rådet. Och att välja mellan det keramiska curlingjärnet och dess "kollega" - stylisten med keramisk beläggning, är bättre att föredra den första. Eftersom det keramiska skiktet, liksom Teflon, kan slita bort över tiden, vrider curling iron till en osäker.

Varianter av keramisk ploek

Instrument för lindning av hår skiljer sig inte bara från arbetsytans material utan även genom konstruktion, konfiguration, diameter, temperatur.

Konfigurationer av stylers kan vara enligt följande:

 • likriktare;
 • cylindrisk med olika munstycken;
 • dubbel, trippel - beroende på antalet arbetsytor;
 • roterande automatisk;
 • vilket ger den basala volymen.

Designen av keramisk styling beror på olika geometriska former: cylindrisk och konisk, triangulär och spiral, zigzags och korrugeringar. Valet av form beror på vilken typ av curl du vill få i slutet.

Tala om storleken på enhetens diameter, det bör noteras:

 • De största vågorna och vridna spetsarna uppnås med ett 50 mm munstycke.
 • Mjuka vågor på långt och medelhårt hår är 38 mm curling;
 • 32 mm och 25 mm lindas med medelstora lock;
 • 19 mm är stylerens standardstorlek, med hjälp av vilken elastiska eller spiralkrullar erhålls;
 • 16 och 10 mm diametrar skapar de minsta krökorna.

Enheterna är utrustade med effektreglage som upprätthåller den optimala temperaturen för krökning. Beroende på hårtyp kan det variera inom intervallet från 100 till 200 ° C.

Det är viktigt! Ju tunnare hårets tjocklek, desto lägre temperaturförhållanden borde ställas, och för tjockt, tjockt, poröst hår, kommer mer kraftfulla krullarnas modeller att fungera.

För torrt, skadat, sprött och färgat hår behövs temperaturer upp till 150 ° C, normalt hår är 150-180 ° C, för tjocka och orörliga lås, måste enheten värmas till 180-200 ° C.

Tillverkarens granskning

Det finns många skapare av kvalitets stylers. De mest populära är följande:

Babyliss

Företaget är baserat i Frankrike, det uppmuntrar tjejer från hela världen att duplicera de professionella frisörernas verksamhet på egen hand. Kuddarna har säkra arbetsytor, de kännetecknas av tillförlitlighet och enkelhet.
För att skapa en elastisk krökning skapades en apparat med automatisk rotation, en joniseringsfunktion, en färdighetstimer. Utbudet av stylister från tillverkaren är ganska brett, prispolitiken är ganska lojal. Kvalitets keramisk krusjärn kan köpas i prisklassen från 3 tusen rubel för ett kompakt mini-krusningsjärn och upp till 15 tusen rubel för BaBylissMiraCurl. Men det kommer att behöva ske i en specialbutik.

Philips

Keramisk krusjärn av detta märke är bekvämt och hållbart. Den koniska formen säkerställer skapandet av idealiska klassiska krullar, vars viljan kommer att signaleras av en ljudsignal. Enkel, säker och praktisk apparat kommer att vinda krullarna naturligt och försiktigt. Det finns sådana tångar om 5 tusen rubel.

Rowenta

Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av pleyos av utmärkt kvalitet och till ett överkomligt pris. Digital display, snabb ytauppvärmning med möjlighet till justering, ergonomisk utrustning och speciellt skydd för dess ägare till ett pris av upp till 3 tusen rubel - det här är en keramisk styling från företaget Rowenta.

Bosch

Det världsberömda varumärket har skapat ett keramiskt krusjärn med 9 driftsätt, en lång sladd och skydd mot överhettning. Det är lätt, det värmer upp mycket snabbt, knapparna på dess yta blockeras om så önskas. Enheten är lämplig för att lägga långa strängar, eftersom den har en långsträckt arbetsyta. Emissionspris - upp till 3 tusen rubel.

Scarlett

Den låga keramiska belagda gardinen är utrustad med en joniseringsfunktion och överhettningsskydd. Med hjälp av styler kan du få en vacker elastisk kröning, och du kan köpa enheten till ett pris av upp till 1 000 rubel.

Vitek

Attraktivt utseende, användarvänlighet, strömindikator, roterande sladd, termostat - enheten kombinerar alla möjliga fördelar med modern pleyok till det mest prisvärda priset från 700 till 800 rubel.

Grundregler

För att vrida strängarna ser vackert och lugnt ut, och hårets struktur var inte skadad, måste du följa vissa regler:

 1. Innan proceduren utförs måste håret tvättas, torkas och kammas.
 2. Tjockleken på den vridna strängen bör väljas beroende på önskad krilltäthet.
 3. 30 sekunder - Strängens maximala kontakttid med en keramisk gardin.
 4. Twisted curl innan håret bildas ska vara helt coolt och dess modellering görs bäst för hand.
 5. För att bättre fixa håret kan du sprinkla håret.

Lindningsteknik

Med hjälp av curling kan strängar vridas i små elastiska lockar, skapa Hollywoodvågor och volymkrullar. För att göra någon av ovanstående styling behöver du ett keramiskt krusjärn, termisk spray, en kam med en tunn ände för att separera strängarna, hårnålarna, stiften, osynligheten.

vertikal

Hårkrullning på denna teknik kan vara 2 sätt - ner och uppåt. Deras skillnad ligger i arrangemanget av curling.

Med "ner" -metoden ser arbetsytan på golvet, tar emot "upp" sitt omvänd arrangemang. Vridningsmetod i båda fallen är identisk.

 1. Kam för att dela upp den totala vikten av hår i 4 zoner: 2 temporal, occipital och parietal. Strängar måste såras, från botten uppåt, det vill säga först håret från huvudets baksida, sedan på parietaldelen och i slutet - på templen.
 2. Strängarna är åtskilda av en kam, deras bredd är direkt relaterad till kröllens storlek, vilket ska erhållas.
 3. Strandkam, sträcker sig horisontellt i förhållande till golvet.
 4. Curl curls med 2 tricks: från tipsen till rötterna eller i motsatt riktning, från rötterna, linda en hårsträng på cylindern av curling med en hand i en skyddshandske.
 5. Curls är fixerade i denna position tills de är helt jämnt uppvärmda, ca 20 sekunder.
 6. Låsen försiktigt släpps från stylisten och kyler helt ned.

Rådet. När alla strängar är krullade, bör de fixas med lack och dekoreras i en frisyr.

horisontell

Denna metod är bra för att bilda en rund krulle.

 1. Efter att ha ordnat verktyget horisontellt börjar vi att spiralera hårsträngen på den från början.
 2. Dra försiktigt tången ur krullen och försök att inte skada honom.

Teknik för att lägga med selar

Skillnaden från det vertikala läggandet är att strängen inte jämställs innan den vrids, men vrids i en bunt.

Professionella tips

Lång och medelhårig hårlängd är mest bekväm i arbetet och innebär ett brett utbud av frisyrer.

 • Låsningarna som läggs av krullar ser mer volym;
 • Temperaturen bör sättas till medium och strängen ska separeras med en tjocklek på upp till 5 mm.
 • Det är att föredra att använda ett krusjärn med en medeldiameter av 19 mm;
 • Curl-strängar kan vara i vilken ordning som helst, men börja slingra bättre från ändarna.

Rekommendationer för kort hår. Även om en kort hårklipp inte kan erbjuda en stor variation av styling, kan med hjälp av curling diversifieras.

 • dela hår i zoner, det är bekvämt att fixa dem med hjälp av klipp;
 • det är viktigt att vinda håret i en riktning;
 • Kroppsdiametern bör inte överstiga medelstorleken.
 • Krullsträngar behöver starta i riktning mot rötterna, men hårets ändar kan inte fångas.

När du väljer en hår styling enhet själv, föredra keramiska gardiner, eftersom de bevarar deras hälsa, ger en antibakteriell effekt, är säkra att använda och har en lång livslängd.

För att minska skadan som ditt hår utsätts för när det kommer i kontakt med en het yta, glöm inte att använda produkter med värmebeskyttande effekt.

Användbara tips för att krulla hår hemma:

10 bästa hårkrullarna

Kvinnor vill ofta ändra sitt utseende. Ägare av lockigt hår gör krullarna smidiga och släta, medan andra kvinnor drömmer om att göra lockar. Detta kan uppnås med en speciell curling.

Moderna tillverkare erbjuder en mängd olika modeller som du kan göra en viss form av lockor. För att håret ska bli vackert måste du göra rätt val av tångar, vilket kan skilja sig från deras tekniska egenskaper. Att bestämma om curling iron rekommenderas att lära känna granskningen av vissa modeller.

Klassiska Curling Curls

Kvinnor är mycket krävande på speciella hårtångar. Om du väljer rätt val, läggs ett minimum av ansträngning på läggning. Dessutom bör curling inte ha negativ inverkan på hårets hälsa.

fördelar

Detta verktyg är utformat för hår styling själv. Det finns inget svårt att använda. Många modeller ger temperaturjustering och skydd mot oavsiktliga brännskador. Moderna curling strykjärn är utformade på ett sådant sätt att de praktiskt taget inte skadar håret.

brister

De enklaste och billigaste tången väger väldigt mycket, de är svåra att hantera. Dessutom, med hjälp av dem kommer du inte skapa en professionell styling, bara de vanliga lockarna.

Hårtångar med joniserad belagd turmalin. Varför?

Hårtångar med mystiska turmalinplattor är till salu. Vad är det Senseless fashion kram - eller är det en värdefull egenskap som ger specifika fördelar? Låt oss se.

Innehållsförteckning:

Varför behöver vi turmalin i stylers, curling irons och hair curlers?

Först kommer vi omedelbart att göra en reservation - inte rent turmalin används i tången. Ren turmalin är ett underbart mineral, varav några är ädelstenar. Att använda sina hela kristaller för ett frisörverktyg skulle vara... för att uttrycka det mildt, lite dyrt. Ja, meningslöst - helt kristaller behövs helt enkelt inte.

Turmalin används som tillsats till basmaterialet - keramik. Keramik för sina arbetskvaliteter - precis vad du behöver i hårklipparna. Det fördelar jämnt värme för att värma upp håret ordentligt och inte bränna det. Med rimlig användning, förstås.

Okej, varför är turmalin här? Turmalin i keramik tillsätts för att orsaka en joniseringseffekt. Med denna effekt avlägsnar instrumentet, utöver dess huvudsakliga verksamhet, statisk stress från håret. Okej, varför behöver vi det?

Håret är friskare

Håret är inte fast. När den ses under ett mikroskop består den av en huvudkärna och externa vågar som kan passa mer eller mindre tätt mot varandra. Det finns fukt i hårets kärna. Hon behövs där. Utan det blir håret svagt och ohälsosamt - som en man lämnat utan vatten. Kan dö om situationen fortsätter.

När skalorna angränsar varandra tätt - det är inget problem. Fukt och näringsämnen behålls inne i håret. Håret friskt, glänsande - allt är bra. När skalorna sprids ut - allt är annorlunda. Hans hår är matt, ingen glans, hans hjärta torkar.

Vad bestämmer vågens ställning? På många sätt - från statisk elektricitet. Ta bort det - bli av med problemet. Med regelbunden användning av joniserande verktyg blir håret mer hälsosamt och glänsande, brittlighet och tvärsnitt minskar.

Hår mindre tryckande

En annan punkt - håret laddas med statisk elektricitet, lever sitt eget kaotiska liv. Två hår är flitigt attraherade till varandra - och samtidigt avvisa varandra. Multiplicera denna "kärlekstriang" med hårdmängden i ditt hår - och du kommer att få kaos, en stygg kråka.

Och nej, jonisering ger inte en "slutlig lösning på en statisk fråga." Statisk kommer att skrivas igen. På vintern, till exempel, går hon i allmänhet upp med en galen hastighet på grund av kontakt med ull- och pälshattar och halsband. Men efter den nya användningen av jonisering måste den springa på nytt, om inte från början, då åtminstone från låga värden. Fortfarande mycket bättre än fullständig frihet för henne.

Håret blir mindre smutsigt

Och en annan egenskap av statisk elektricitet. Kom ihåg barns erfarenheter med en plastkam, elektrifierad på håret och papper? Här är det samma som händer med ditt hår dagligen, ständigt. Endast i den här erfarenheten är det inte några pappersdelar - det skulle vara för enkelt och märkbart - men vanligt damm. Hon "magnetiseras" till håret och smutsar dem snabbt och noggrant.

Och då ökar problemet, piskar upp resten - eftersom håret måste tvättas oftare. Och det betyder - oftare att torka och stapla. Med hjälp av heta apparater - hårtork och stylers. Vilka orsakar hårskador på temperaturen. Cool ond cirkel.

Mustang tang med turmalin för jonisering

Det är dags att stoppa denna onda cykel. Vi i Mustang har studerat frågan och vill ha en bättre andel för ryska kvinnas hår. Här är turmalin stylister med joniseringseffekt. Rate:

Curling tang Mustang MPEUG-01 för att krulla håret i 3 band

Curling Tongs Mustang MPEUG-02 för 5 sidor

Vilka andra frisörverktyg innefattar jonisering?

Detta är inte allt. Andra frisättningsverktyg med hög temperatur har också fått en joniseringsfunktion. Tänk på - kanske kommer du också att behöva joniserande hårtorkar och byxor från våra linjer:

18 bästa pleyok enligt kundrecensioner

I den här översynen kommer du ta reda på vilken hårkrullare som är bättre. Vi gjorde rankningen av de bästa hårkrullarna för 2017-2018, baserat på bästa valuta för pengarna, kvalitet och bra konsumentrecensioner. Det finns inga dåliga modeller här, så du kan säkert lita på vårt val!

Som du vet var tiderna när curling var exakt samma form, långt borta. Dagens marknad är ett stort utbud av modeller som du kan ge lockar en mängd olika former. Du vill ha en korrugering, du vill ha en stor krulle, du vill ha en liten... Och det finns de som tar tag i strängen själva och blåser det jämnt.

Vårt betyg är uppdelat exakt av funktionalitet, så vi hoppas att du hittar det väldigt bekvämt att fokusera på det. Du kommer också att ta reda på vilka parametrar gardinen ska vara uppmärksam på när du köper.

Vad ska man söka när man väljer en curling?

Var först och främst uppmärksam på tillverkaren. Detta är grunden till alla grunderna. Ju mer solid varumärket desto längre enheten kommer att tjäna dig och ju bättre och bättre resultatet blir. Vi rekommenderar starkt dig att välja företag som curling:

Dessa märken finns i nästan vilken stor maskinvaruhandel som helst. Och det finns fortfarande speciella, professionella varumärken som endast säljs via specialiserade försäljningsställen. De bästa av dem är:

Professionella verktyg är naturligtvis dyrare, men de är mer varaktiga och kommer att hålla så länge att de har tid att bli uttråkad! Och nu ska vi överväga de allmänna parametrarna i alla ploys och markera vad du ska leta efter i butiken.

 • Beläggningsplattor - det finns vanligt krusjärn, stål och det finns speciella beläggningar som inte tillåter att håret torkar ut. Och det här är en ganska viktig parameter, om du ofta curl. Därför är det vettigt att välja det mest skonsamma alternativet för håret. De bästa skyddsbeläggningarna: turmalin och keramik. Det finns fortfarande Teflon. Men Teflon är Teflon, det tenderar att skrapa och gnugga över tiden.
 • Justera temperaturen - använd aldrig knep, där det inte finns någon funktion. För olika typer av hår, och för olika typer av styling behövs och olika lägen. Ett bra krusjärn är bara en där temperaturintervallet är från 50 ° C till 200 ° C.
 • Diametern hos munstycket - i allmänhet innan du väljer någon modell i affären, bör du gå till frisören och experimentera med olika typer av krullar. Kanske gillar du inte stora krusar alls, och du köper redan ett krusjärn med den diametern. Som du förstår, desto tunnare blir stången, ju smalare spiralen blir och vice versa.
 • Munstyckets form - om vi pratar om curling, utformad för att skapa en krull, då är det bästa sättet att göra dem med en konformad munstycke. Med hennes frisyr ser mer naturligt ut.
 • Munstycke längd - ju längre håret är, desto längre ska bilagan vara. I annat fall kommer du att ha resten av håret som inte passade på spiralen, lägg på toppen av det första lagret och de kommer att vikla mycket svagt.
 • Förekomsten av stativet på benet - utan det här smörgåset är mycket svårt att sätta igång med curling, det är varmt och kan skada ytan.
 • Närvaron av ögonlock för att hänga - sådana krusningspinnar är mycket lätta att lagra och de kommer inte att skadas av stötar om du av misstag sätter något i skåpet. Detta är särskilt viktigt för pleyek med keramisk beläggning, eftersom de är ganska bräckliga.
 • Förekomst av munstycken - du bör inte ta modell som har en uppsättning munstycken. Det är fortfarande värt ett par gånger dyrare, och du kommer inte använda dem alla, det har testats mer än en gång. Det är bättre att köpa ett par ploek med olika tips, eftersom de är mer pålitliga och slitstarka. Bilagspunkter är de mest utsatta och över tiden bryts de.
 • Längden på sladden - oavsett den till synes bra curling, men om den är utrustad med en kort ledning, ta inte den. Det är väldigt obekvämt att bära en förlängningssladd med ett massivt uttag. Ledningen ska vara från 2 till 3 meter, det här är det bästa alternativet, eftersom om du tar en mycket lång sladd, blir det förvirrad.
 • Rotation av sladden runt sin axel är en mycket bekväm funktion, som inte bör försummas.
 • Krulningstiden är en mycket bekväm sak som inte kommer att låta dig gape och oavsiktligt bränna strängen.
 • Timern är avstängd - sådana modeller kan säkert slängas och inte oroa sig för vad som kan hända i husets eld.

Ett intressant faktum. I 2018 lanserade tillverkaren av robusta dammsugare Okami-gruppen omedelbart 3 framgångsrika modeller, varav en toppade den övergripande rankningen av robusta dammsugare. Det bästa valet i segmentet till 500 USD (30 000 rubel).

Och nu, låt oss gå över till detaljerna och överväga existerande modeller av ploek och deras fördelar med minus.

TOP 4 grundläggande ploek

Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends

Pris - 2500-3500 rubel

Underbar enhet, mycket enkel form med ett bekvämt handtag. Den stora fördelen med denna modell är att den har en konisk form, vilket garanterar dig en naturlig utseende av hår. Dessutom är beläggningen keramisk och spetsen är termiskt isolerad vilket garanterar fullständig användbar säkerhet.

fördelar:

 • Konisk form
 • Ingen klämning, vilket garanterar en smidig krullning utan veck
 • Snabb uppvärmning
 • Mycket lätt vikt
 • Bekvämt handtag
 • Sleep Timer på Lock Curl
 • Curling tid är mycket lång
 • Flera temperaturregimer
 • Roterande sladd
 • Automatisk avstängning efter 1 timme

nackdelar:

 • Cord 1,8 meter, kunde ha varit lite mer

Konsumentrecensioner på denna modell är bäst. Många noterar att frisyren behåller sitt utseende under en lång tid, även utan att använda lack.

Rowenta CF - 3345

Pris - 2100-4100 rubel

Modellen är utformad för att skapa smala krullar, dess diameter är mycket liten. För dem som har medellångt hår, är den här enheten ett bra val. Beläggningen är keramisk.

fördelar:

 • Flera temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Roterande sladd
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Flera temperaturförhållanden
 • Det finns en temperaturdisplay
 • Konisk form
 • Ingen klämma
 • Inkluderat är skyddshandskar

nackdelar:

 • Inget skyddsförvaring
 • Ingen Lock Curl Timer

Recensioner om denna curling skiljer sig på grund av att dess form inte är utrustad med ett klipp. För dem som inte vet hur man använder sådan curling, blir det väldigt svårt att anpassa sig och hårets tips kommer att förbli utskjutande och icke-vridna. Och, naturligtvis, som något krusjärn utan klämma, är det inte lämpligt för mycket kort hår.

Rowenta CF - 3372

Pris - 2000-3500 rubel

Detta är den mest framgångsrika modellen för att skapa en stor kröning. Slangens yta på 32 mm. Det har också många temperaturregimer, en tät klämma, vilket eliminerar förlusten av en sträng.

fördelar:

 • Den har 9 temperaturförhållanden
 • Värmer upp mycket snabbt, vilket sparar energi kraftigt
 • Det finns en brandavstängning efter 1 timme
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Ledningen roterar runt sin axel
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Keramisk beläggning

nackdelar:

Denna modell kan med rätta anses vara idealisk för ägare av långt hår, konsumenterna lovar det väldigt mycket.

Bosch PHC5363

Pris - 2150 rubel

Fin krulljärn för smala krullar, dess diameter är 19 mm. Företaget har etablerat sig som en pålitlig tillverkare och uppdelningar sker extremt sällan.

fördelar:

 • 1,8 meter sladd
 • Flera temperaturförhållanden
 • Stativ ingår
 • Skyddsväska ingår
 • Automatisk avstängning vid brand
 • Passar till långt hår
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen slinga för hängning

Det kan också noteras att krulljärnet har en ganska snygg design och är färdig med ett förvaringsväska. Det är säkert att ge, utsikten är mycket anständigt, och priset är ganska överkomligt.

TOP 3 spiralplaster

Philips HP-8699

Pris - 3500 rubel

En underbar modell för dem som fortfarande letar efter en multifunktionsenhet. Hon har både spiraler och vanliga krullar, med olika diametrar.

fördelar:

 • Tang med två diametrar
 • Spiralt munstycke
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med skyddsväska
 • Mycket lätt vikt
 • Roterande sladd
 • Inkluderar hårklipp
 • Konisk form för lockar
 • Keramisk beläggning
 • Det finns ett munstycke - en hofre
 • Automatisk avstängning efter en timme
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Handtaget värms upp efter en halvtimme av arbetet.

Polaris PHS 1930K

Pris - 900 rubel

Rimligt pris, glad design, keramisk beläggning. För priset, bara bra funktioner. Två diametrar på enheten - 19 och 30 mm, det vill säga dina spiraler blir tunna och snygga.

fördelar:

 • Priset är bra
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning efter 1 timme
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inget fall
 • Ingen låsindikator
 • 1,8 meter sladd
 • 1 temperaturförhållande

Sammantaget är det inte opraktiskt för sådana pengar att överföra nackdelar. Naturligtvis kan ett sådant krusningsjärn inte ha alla funktioner som ger dyrare modeller.

Supra HSS - 1133

Pris - 650 rubel

Också ett budgetalternativ och kommer också ut smala krullar med en diameter på 19 mm. Men för långt hår är det inte konstruerat. Om din längd är mer än 25 cm, så definitivt inte lämplig.

fördelar:

 • Trevligt pris
 • Snygg design
 • Keramisk beläggning
 • Inkluderar fall
 • Ledningen roterar på sin axel

nackdelar:

 • Ingen sovtid
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Endast lämplig för medelhår.

TOP 3 pleyok-korrugering

Remington S-8670

Pris - 3600 rubel

Detta är en multifunktionell styler som har många munstycken. Du kan inte bara göra en korrugering utan också locka med en diameter på 20 mm, och ge bara volymen och räta ut dem med hjälp av ett munstycke. Enligt konsumenterna är detta inte bara ett krusjärn, utan en supermultistyler!

fördelar:

 • Multifunktionalitet till ett överkomligt pris.
 • Överhettningsskydd
 • Ledningslängd 2 meter
 • Flera uppvärmningslägen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med ett fodral

nackdelar:

 • Svårt att byta munstycken, väldigt tätt

Valera Volumissima (647.01)

Pris - 4600 rubel

Detta är en professionell, mycket hård krullning. Kunna skapa basvolym, på grund av att plattorna är mycket tunna. Curling long holds.

fördelar:

 • professionell
 • Flera temperaturinställningar med manuell justering
 • Ledning 3 meter
 • Det har funktionen av joniserande hår, vilket ger dem extra jämnhet.
 • Det finns ett klämma som skyddar mot öppning under transport.

nackdelar:

 • Inget omslag
 • Bredden på tången är 1 cm, därför är den ganska lång över hela längden, den är mer lämplig för att skapa den basala volymen

DEWAL 03-870 Pro-Z Slim

Pris - 1850-2450 rubel

Också professionellt krulljärn tillverkat i Tyskland. Mycket pålitlig och hållbar, bekväm att använda på grund av sin form och låg vikt. Ett stort plus är att det kan curl även det tunnaste håret, vilket inte är tillgängligt för alla gardiner.

fördelar:

 • Litet pris för professionellt verktyg
 • 4 temperaturförhållanden
 • Snabb uppvärmning
 • 2,5 meter sladd
 • Möjligheten att ge en basal volym
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Bredden är bara 1,1 cm, så en full längdkrulle tar mycket tid för en lekman.
 • Inga automatiska funktioner
 • Ingen ställning

TOP 2 pleyek-järn

Remington S-8700

Pris - 3900-6300 rubel

Underbart järn med keramisk beläggning. Det finns en ångdammningsfunktion.

fördelar:

 • Utrustad med ångfuktare
 • Förmåga att skapa Hollywoodkrullar, inte bara raka hår
 • Roterande sladd
 • 5 temperaturförhållanden
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Brandtid för 1 timme
 • Monterad med ett fodral

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inte billigt

GA.MA Attiva Digital (P21.CP9DTO)

Pris - 2500-3000 rubel

Detta järn är bra eftersom det har turmalinbeläggning, vilket är mycket bättre än keramik. Curls försämras inte och förbättras även tack vare joniseringsfunktionen.

fördelar:

 • Prisvärd pris för turmalinbeläggning
 • Kroppen är gummerad, på grund av vilken den är väldigt bekväm att hålla
 • Lätt vikt
 • Snabb uppvärmning
 • 3 meter lång sladd
 • Flera temperaturregimer
 • Temperaturindikator
 • Utrustad med hänglås

nackdelar:

 • Inget lås - lås i sluten form
 • Knappar är svåra att trycka på
 • Inget omslag

TOP 3 automatisk ploek

BaByliss C1500E

Pris - 9900 rubel

Underbart krulljärn, som kan krulla hela huvudet på 15 minuter hemma. Första gången kommer du inte att nå upp till denna hastighet, men sedan femte gången kan du definitivt räkna med att tiden för curling nu kommer att reduceras till ett minimum. Curler har många fördelar, inklusive en joniseringsfunktion. Krullediameter - 18 mm.

fördelar:

 • jonisering
 • Roterande tråd
 • Flera temperatur timer
 • Olika tidstimer redo curl
 • Skyddets funktion från den felaktiga pantsatta krullen
 • Detaljerade anvisningar på flera språk
 • Lätt vikt

nackdelar:

 • Priset är inte tillgängligt för alla
 • Ingen krökriktningsinställning
 • Nödläge när enheten är fast och han vill inte släppa på strängen, varefter den måste avskuras. Detta händer väldigt sällan, men fortfarande...

Philips HPS940

Pris - 6000 rubel

Denna modell är lite billigare än den tidigare. Titan- och keramikbeläggning, det finns en inställning av krökriktningen, vilket inte är fallet med föregående modell, även om detta är en ganska viktig parameter. Det är väldigt svårt att hålla koll på riktningen om du gör det manuellt.

fördelar:

 • Komplett med rengöringstillbehör.
 • Inkluderar tillbehör för att bilda trådar.
 • Inställning av strängarnas riktning
 • 27 temperaturförhållanden
 • Ledning 2 meter
 • Det finns en värmeisoleringskammare som skyddar mot oavsiktliga brännskador.
 • Frisyren håller 2 dagar

nackdelar:

 • Dåligt lockar tunt hår
 • Vanliga konsumentklagomål som krullar håret tuggar håret
 • Ledningen roterar inte
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen brand timer

Rowenta CF 3610 Så Curls

Pris - 3600-11900 rubel

Automatisk krulljärn med keramik och turmalin inuti, vilket garanterar jämnhet av krökt hår. Det stora pluset är att det har tre lägen för krökets riktning (från ansikte mot sida, automatiskt, det vill säga i olika riktningar, kaotiskt), vanligtvis bara två eller inga alls.

fördelar:

 • Automatisk avstängning mot eld, om 1 timme
 • Flera trådar sätter in trådar
 • 3 temperaturförhållanden
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Tugga aldrig håret om du tar en sträng av mer än rekommenderat, 3 cm

nackdelar:

 • Ganska tungt
 • Applicera inte skum och andra stylingprodukter.
 • Ej lämplig för tungt, långt och tjockt hår, vrider i princip inte dem, även vid maximal värme

TOP 3 joniseringsplattor

BaByliss BAB2280E

Pris - 3550 rubel

Professionellt krulljärn, som är mycket försiktig med ditt hår. Genom att använda den kommer du att uppnå smidiga och flytande lockar. Det har ett otroligt antal värmemetoder som är inställda manuellt.

fördelar:

 • Ledning 2,7 meter
 • Snabb uppvärmning
 • Rotation vid ledningens axel
 • 25 temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Gummi grepp
 • Spetsen värms inte upp
 • Den är färdig med en matta och handskar
 • Konisk form

nackdelar:

 • Inga färdiga lås
 • Ingen brandavstängningstimer

I professionella brays fungerar i allmänhet sällsynthet brandbekämpning. Förmodligen för att de ska användas i en frisörsalong, där det finns många människor och chansen att lämna enheten är minimal.

Remington ci5319

Pris - 1990-2890 rubel

Curler diameter 19 mm, hushåll, med keramisk beläggning, mycket hög kvalitet. Hon kan vinda både tunt och tjockt hår bra, tack vare att hon är utrustad med ett kvalitetsklipp. Curling varar mycket länge, även utan användning av låsmedel.

fördelar:

 • Mycket bekvämt handtag, glider inte ut
 • 8 temperaturförhållanden
 • Lämplig för mycket tjockt hår, vilket är sällsynt
 • Värmer upp snabbt
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning av brand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Levereras inte med skyddshandskar.
 • Formen är slät, vilket gör att locken inte är så naturliga som när de är konformade
 • 1,8 meter sladd

Braun EC2 Satin Hårfärg

Pris - 4100 rubel

Curling järn skapat speciellt för svagt och färgat hår. Curls mycket delikat, medan håret inte torkar ut och förlorar inte färg, även vid frekvent användning. Denna curling är utformad för att skapa endast stora krullar.

fördelar:

 • 9 temperaturförhållanden
 • Uppvärmningstimern
 • Spetsen värmer inte upp, vilket betyder - oförmåga att brinna
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängningsbrand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Ej lämplig för alltför tunt hår
 • Ingen krok på handtaget för att hänga

Vi berättade för allt vi betraktade som mest viktiga och nödvändiga vid valet av dessa enheter. Vilken hårkrullare är bättre, nu vet du. Vi hoppas att vårt 2017-2018 betyg kommer att gynna dig och du väljer den bästa pärlan som kommer att tjäna dig i årtionden.

12 bästa hårkrullarna

Gardinen kan i ett ögonblick ta dig in i det förflutna eller in i framtiden, för att göra dig till en modern dam, en 18th-century eller en främling. Vem vill du vara idag?

Vilken fast curler är bättre?

Professionella berömmer Valera, BaByliss gardiner, men de kan inte alltid hittas på marknaden. Förtjänade popularitet - bland de pletholes av kända företag "Bosch", "Philips", "Rowenta", "Remington". Enheter av dessa tillverkare kan du enkelt köpa i de flesta butiker.

Vad ska man titta på när man väljer en curling?

 • Täckplattor. Den säkraste beläggningen för håret är keramik, turmalin eller teflon. Keramisk och turmalin curling tjänar länge utan kvalitetsförlust, men priset är också betydligt högre. Denna typ av plether är lämplig för daglig användning. Teflon - billigare, men sådan täckning med lång aktiv användning är raderad.
 • Munstyckets diameter. Vilka krökor vill du ha - stora lockar eller små krullar? Ju tunnare staven, desto tunnare krullarna och vice versa. Om du vill träffa den omgivande variationen av frisyrer, välj ett krusjärn med en uppsättning munstycken.
 • Möjlighet att välja läge, inställning av temperatur. Bra modeller gör att du kan ställa temperaturen över ett brett område (50-200 °). Tunt, känsligt, svagt hår behöver mildt läge och låg temperatur. Hård, tjock hår, svår att krulla, kräver mer värme.

Vilken man ska välja? Introducerar topp 12 i 2018 modeller av pleyok, som finns i våra butiker. Vid upprättandet av värderingen baserades vi på kundernas uppfattning och om tillgången till en specifik modell för inköp.

Hair curler - Bäst av de bästa 2018 - 2019, recensioner av riktiga köpare, hur man väljer?

Idag njuter vi av olika apparater och verktyg för hårvård från olika tillverkare. Med hjälp kan vi enkelt ge ditt hår önskad form, frisyr och styling. Även om stora krullar, jämn korrugering, även små krullar. Nu behöver du inte ens anmäla dig till en skönhetssalong, bara med nödvändiga apparater hemma är nog.

I den här artikeln kommer du att lära dig vad som är det bästa hårkrullet. BÄSTA av de bästa 2018 - 2019, recensioner, bilder, överväga i detalj fördelar och nackdelar med populära modeller.

innehåll:

Hair curler: toppen av det bästa 2018 - 2019

För att skapa en unik och oändlig frisyr behöver vi ett krullande hår. TOP Bäst 2018 - 2019 presenteras nedan:

Babyliss


Betygsättningen öppnas av det automatiska BaByliss C-1100E joniska krulljärnet. En unik modell som gör att du kan göra en unik frisyr på bara 15 minuter utan att lämna ditt hem. Självklart tar det lite tid att lära sig denna hastighet, men från det andra eller tredje försöket kommer du att lägga mycket mindre tid på att lägga. Om det finns problem med driften, finns detaljerade anvisningar bifogade. 9 000 gnidning. är priset på curling.

godsaker

cons

 • Price.
 • Det finns ingen inställning för krökriktningen.

"Enheten passar bara perfekt till hemmabruk!" Vid varje fest, för en förändring av humör, omvandlar du omedelbart! Om några minuter gör du en radikalt annorlunda stil! "

kilting

Remington S-8670 ployer har flera munstycken som gör att du kan utföra flera funktioner samtidigt. Med hjälp kommer du att göra en korrugering och krullning, volym och bara räta ut håret, byta ut ett munstycke med en annan, Lycka som köpte enheten, var nöjd och hävda att curling är ett verkligt mirakel. Och det är relativt billigt - 4400 rubel.

värdighet

 • Mångsidighet.
 • Snabb uppvärmning.

brister

"Jag försökte alla munstycken. Snabbt och enkelt vindar håret. Och sedan håller krullarna på länge (åtminstone på mitt hår). Håret är inte förvirrat, inte fastnat, passerar lätt genom krulljärn och genom järnet. Jag är glad att jag har denna multi-styler och rekommenderar det till dig! "

Dewal

Professionellt krusjärn från tyska tillverkare Dewal 03-870 Pro - Z Slim. Designad för hemanvändning. I några sekunder ger håret ett välskämt utseende och volym. Klarar av det finaste håret. Enkel och enkel att använda. Från 1 800 till 2 000 rubel varierar priset på curling.

godsaker

 • Flera grader av uppvärmning.
 • Ger volym.

cons

 • Kyler ner länge.
 • Saknad ställning.

"En bra basal volym, intensiteten kan anpassas på egen hand, desto mer strängar vi krympa, ju större volymen. Skapar en lite märkbar volym på upp till tre dagar eller lejonens man. Ett stort plus för DEWAL Pro - ZSlim är närvaron av en termostat. Jag använder minsta temperaturen, en mer mild procedur. Snabb uppvärmning, bekvämt, ingen anledning att vänta länge. Processen tar ungefär tio minuter. "

Philips

Populär basmodell Philips HP-8618 med ett standardutseende och bekvämt grepp. Det glider inte av och det är trevligt att hålla den i handen. Tack vare den koniska formen kommer enheten att ge krullarna en naturlig volym. Vid curling keramisk beläggning - garanterar fullständig säkerhet och harmlöshet i håret. Utmärkt vård för en måttlig (2500 rubel) avgift.

värdighet

 • Cone form.
 • Bekvämt handtag.

brister

"Jag är nöjd med tångar, de tillåter mig att skapa vackra lockar på en kort tid. Curling varar upp till 2 - x dagar! Curls, jag slutar utan något sätt, något verktyg väger hår, och de blir smutsigare snabbare. Under användning märkte jag inte att hårets tillstånd försämrades. Jag använder inte tångar varje dag. Samt det viktigaste att observera temperatur och tid. För större hårskydd, använd speciella skyddsmedel. "

styler

Rowenta CF-3611 stylo-styler ger slät hår efter användning, och krullen varar lång tid. Dess funktion - tre lägen av riktning perm:

Curler är utrustad med flera temperaturlägen och en timer för redo att arbeta. Pris - 8000 rubel.

godsaker

 • Flera riktningar för fusk.
 • 3 temperaturförhållanden.

cons

 • Heavy.
 • Ej lämplig för långt hår.

"Snabb styling. Allt är enkelt, utan stor ansträngning (du behöver bara anpassa dig), det är enkelt att hantera installationen själv. Timern kommer att berätta när krullen är klar, brinner inte (som jag har med konen), hårbotten belägger inte håret hårt. Håret rinner inte, även om tuggskador inte orsakar strängar. Curls är ganska resistenta, håll ut på rakt hår - kontrollerat. "

Redmond

Redmond RCI-2324-modellen är en av de populära modellerna bland älskare av långa och vackra krullar skapade hemma på kort tid. På grund av närvaron av 6 temperaturregimer kan värmas upp till en temperatur på 200 grader i minuter. Keramisk beläggning och en speciell timer som varnar för överhettning av enheten skyddar krullarna mot de skadliga effekterna. Det genomsnittliga priset på curling - 1 200 p.

godsaker

 • Snabb uppvärmning.
 • Temperaturförhållanden.

cons

"Krullstången värmer upp snabbt, så det skyddas mot överhettning. Omedelbart efter anslutningen till nätverket värms upp. Det finns en indikator på arbetet. Spetsen är isolerad, huvudet brinner inte. En liten minus - det finns inget stativ. Personligen luta jag mig bara på väggen lite tills väggen är helt cool. "

"Vad gillade mig mest var den roterande sladden. Jag tror att många kommer att stödja mig, att ständigt vrida sladden är irriterande. Förresten är diametern hos krilljärnet -25 mm. Curls visar sig bara vacker. Med sådana lockar är det lätt att göra vacker styling för långt hår. Sammantaget är jag nöjd med mitt köp. "

Hairway

Tack vare den koniska formen ger Titanium-Tourmaline Nano-Silver curler perfekt krokar i flera minuter. Processen tar inte mer än 15 minuter. 25 temperaturregimer. De som använder curling iron för första gången har speciell napalechnik i uppsättningen. Den speciella beläggningen orsakar ingen hårskada, det torkar inte ut, brinner inte och spetsarna delar inte upp. 2800 rubel - priset på produkten.

värdighet

 • Skämmer inte bort håret.
 • Keramisk beläggning.

brister

 • Kostnad.
 • Ej lämplig för långt hår.

"Efter curling vid en genomsnittstemperaturregel (ovan passar det inte mig), håret försämras inte, torkar inte ut, delas inte. Naturligtvis, varje dag skulle jag inte använda den, men för helgdagar, högtidliga tillfällen är det här det bästa alternativet. "

leben

Curler curler från Leben passar korta och långa lockar. Två parallella stavar underlättar arbetet mycket och låter dig göra många olika stilar. Från 700 till 800 rubel. kostnaden för enheten.

värdighet

brister

 • Det finns ingen klar indikator.

"Jag är ganska nöjd med Curley. Hantera sin uppgift, och vad behövs ytterligare? Jag träffade en vän i området med styling hemma - hon hade en liknande curlingstygn från en annan tillverkare, men betydelsen av arbetet är densamma: en hårsträng placeras mellan plattorna med konvexa delar. efter 20 sekunder bildar en våg i håret. Bekväm och snabb att uppdatera bilden på 5 minuter. "

Den bästa hårkrullen! Jämförande tabell över de presenterade modellernas egenskaper

nomineringar

I slutet av betyg presenterar vi uppmärksamheten på hårkrullningar TOP Bäst 2018 - 2019, bilder, recensioner och beskrivning av varorna.

Bäst kegkrull

Tack vare den konformade spetsen är håret inte fastklämt och frisyren ser naturlig ut. Under lindningsprocessen är strängen bättre att hålla. Effekten av curling slående. Håret får ett måttligt utseende, ser snyggt och naturligt ut. Bland de många modellerna i TOPEN faller Babyliss 2280E-krullarna till 5,290 rubel förtjänt.

godsaker

cons

"Jag är nöjd med resultatet. Godtagbart pris, bra täckning curling, matta och handskar inkluderades, tongs värma upp direkt. Först var det obekvämt att snurra i en handske, men efter att jag bakat fingret ett par gånger fick jag göra det i en handske. Eftersom håret är långt trodde jag att inget skulle komma ut, men det visade sig bra - vackra och glänsande lockar. Flickor, som har problem med lockar, rekommenderar jag dig att prova denna ployku, jag tycker om det. "

Den bästa klassiska modellen

Bland de bästa basmodellerna som är värda att notera Rowenta CF-3372. Det anses vara den bästa curling för älskare av stora lockar. I processen faller inte strängarna ut - ett starkt klipp. Innehåller flera temperaturregimer. Det är värt 2 250 rubel.

godsaker

 • 9 temperaturregimer.
 • Färdighetstimer

cons

"Lätt att använda, lätt, även om viss vikt känns. Det brinner inte, krullarna är stora, men du måste behålla det lite längre. Turmalinbeläggning skyddar hår från höga temperaturer. Värmer upp inom 45 sekunder. Temperaturförhållandet regleras av rullen från vänster sida från 130 till 200С grader. Ledningen roterar 360 grader och pålitlig. Nöjda med köpet. "

Det bästa dubbla krulljärnet

En av de bästa dubbel pleyek - BaByliss PRO BAB2282TTE (Twin fat). Titanbeläggning är nästan omöjligt att förstöra eller repa. Har hårets sparsamma effekt. Pleoy är efterfrågan bland moderna användare. Formen låter dig ge ditt hår en unik ovanlig form. Pris - 3 800 rubel.

värdighet

brister

"Min favorit BaByliss Pro Titanium Tourmaline curling är dubbelt, 13mm, bra täckning, det värmer snabbt upp och svalnar, det är inte svårt att bränna dig själv, och när jag gör mitt hår, är jag bara glad, krullarna är eleganta, fjädrande och håller lång tid. Bara en underbar sak, särskilt för de som frisyrer ständigt, frisörer. Mina kära läsare, som ofta gör sina frisyrer för sig själva och andra, rekommenderar jag att köpa denna underbara curling. "

Den bästa triangulära modellen

Triangulärt krusningsjärn är en väldigt icke standard modell som gör krullarna verkligen unika. Oftast kommer det som ett munstycke till det klassiska krusningsjärnet, men finns också som en separat modell. Användning skiljer sig inte från alla ovanstående modeller. Curls visar sig spetsiga och ovanliga. Den bästa modellen är GA.MA TRIANGLE Professional 800 värt 1.500 rubel.

godsaker

 • Non-standard curls.
 • Professionell vård.

cons

"En curler har en lång, roterande, bekväm ledning - förhindrar trassning. Det finns en hängande slinga, det är bekvämt för mig att lagra, hänga på en krok under bordsskivans bord. Med uppdragshandtagarna - gör en vacker, elastisk lock. Jag kan inte säga att det inte förstör håret - även med termiskt skydd, med frekvent användning av curling, märker jag torrheten i ändarna av håret. Men jag antar att den höga temperaturen alltid påverkar hårets tillstånd och ingen turmalin kommer att hjälpa till här. "

Hur man väljer en curler för hår

Efter att ha granskat de bästa modellerna som presenteras i vårt betyg återstår det att bestämma huvudfrågan: hur man väljer en hårkrullare. Du har tittat på bilder och recensioner, baserat på dem drar vi följande slutsatser:

 1. Det viktigaste kriteriet för att välja produkter är tillverkaren. Ju mer varumärket är i efterfrågan desto bättre kvalitet och hållbarhet.
 2. Välj ett keramiskt eller turmalinbelagt curlingjärn. Kostnaden är lite dyrare, men det kommer inte att skada håret.
 3. Temperaturjustering är obligatorisk. Annars riskerar du att överdriva, eller till och med brinna krullar.
 4. Dysor väljs beroende på vilken effekt du vill uppnå och för vilka ändamål du ska köpa enheten. Till exempel, om du vill ha medelhår att gå i vågor behöver du en bilaga. Om du vill ha långt hår att korrugeras, respektive - den andra. De med kort hår behöver ett helt annat krusjärn med andra typer av bilagor. Det är naturligtvis bäst att konsultera en professionell frisör.
 5. Ledningslängden spelar en viktig roll - inte mindre än 2 meter.

Ytterligare funktioner i form av timers-off, rotation av sladden, stativ och handskar väljer vid viljan. Det viktigaste är att uppmärksamma ovanstående nyanser och läsa igenom recensionerna för att äntligen se till vilken är bättre. Då är du nöjd med förvärvet och håret.Nästa Artikel
Hur man sköljer håret med ättika: gör inte dessa misstag!