Vad är triple curling eller wave curling och hur man skapar vågiga lockar med den


Att omvandla rakt hår till en lyxig frisyr kan du använda en trippel curlingvåg. Curls kommer att falla i vackra vågor, kommer att få volym. Att förvandla dig själv på kort tid är ganska verklig, särskilt när det inte finns någon tid att besöka en skönhetssalong, men du måste se vacker ut.

Vad är det

Triple curling är en hårkrullningsutrustning som skapar effekten av en våg. En våg skapas på grund av tre värmevalsar med olika diameter. Beroende på deras storlek erhålls olika vågor: små (diameter 13-14 mm), stor (diameter 19-20 mm). Termostaten är monterad på krullarnas handtag.

Typer och val

Ytvärmeelement

De är:

 • järn eller krom;
 • teflon;
 • keramik;
 • titandurmalin;
 • turmalin-keram.

Varning! Järn eller krom rullar billigt, men inte det bästa alternativet. Teflonbeläggningar försämras över tiden. En bra maskin med titan-turmalin, turmalin-keramik, keramisk yta.

Varför är detta viktigt? För att håret inte ska skadas under värmebehandlingen är det önskvärt att det blir joniserat. Negativa joner gör att du kan rädda håraxeln och stänga skalorna. Keramik och turmalin (en speciellt utformad kristall bestående av bor och nickel) avger negativa joner vid uppvärmning. Effekten av förfarandet är mer försiktig. Tourmaline ytor avger mer joner jämfört med keramik.

Temperaturförhållanden

Ju mer temperaturregimer på krulljärn, desto bättre är det. För tunt hår kan du använda en temperatur på 160 grader, medan den är tjockare och hårdare 190 grader. Bättre om termostaten kommer att vara en mekanisk omkopplare.

Var uppmärksam på sladden

Högkvalitativa professionella modeller är utrustade med roterande sladd. Curler är ganska massiv. Curling hår, till exempel på baksidan av huvudet måste expandera den i olika positioner. En stationär ledning kommer att förhindra sådana manipuleringar.

Utformning av curling och bekvämlighet

Tillverkare erbjuder modeller av olika mönster och färger. Olika och pennor. De flesta professionella plagg är tyngre i vikt, vanligtvis i strikta färger.

Rådet. Om du väljer en enhet för hemmabruk, var uppmärksam inte bara på utseendet utan också för bekvämligheten. För att göra detta, håll det bara i dina händer.

Power och Auto Shutdown System

Ju högre kretsens kraftförbrukning desto snabbare rullar värmen upp. I professionella och högkvalitativa modeller varierar effekten i intervallet 88-90 watt. Automatiskt avstängningssystem gör att du kan undvika problem om du glömmer att stänga av enheten.

Vilket hår används för

När man väljer ett behov av att bygga på typen av hår:

 • tunt inte för länge, det är bättre att locka på krulljärn med en diameter på 13-14 mm, med ett sparsamt läge (130-140 mm);
 • för tung och tjock, en diameter på 9-20 mm och en temperatur på 180-200 grader är mer lämpliga.

Det är nödvändigt att överväga hårets tillstånd. Försvagat hår är bättre att krulla i en måttlig temperaturreglering med en kvalitativ typ av yta.

Fördelar och nackdelar

Trippel curlingvåg gör det möjligt att göra en vacker frisyr på egen hand på kort tid.

Fördelarna är:

 • Curling med högkvalitativt beläggning försiktigt krulhår;
 • mätta dem med negativa joner;
 • ge volym och skina till håret;
 • låta dig simulera det. Beroende på lutningen och den valda böjpunkten erhålls en annan effekt;
 • det är ganska bekvämt och lätt att använda;
 • tillverkare erbjuder ett brett sortiment, valuta för pengarna.

Nackdelarna är det faktum att de är något skrymmande och tunga.

Det är viktigt! Termisk perm, även sparsam, med frekvent användning kan påverka dem. Därför måste du ge ditt hår en vila, göra närande masker.

Ledande tillverkare

Baserat på betyg av inköp och analys av professionella samfund kan du navigera till vilka företag som behöver ge företräde.

 • Italienska märket GA.MA. Högkvalitativa krusningsjärn med elegant design, medelpriskategori. De producerar ett brett sortiment av inte bara utrustning, utan även hårvårdsprodukter. Ga.Ma Triferro Iron 610 curler med keramisk beläggning: effekt (100 W), temperaturområde (140-200 grader), roterande sladd (3 m), pris - 1700 rubel.
 • Franska bolaget BaByliss PRO. En av ledarna i denna bransch. Hela produktserien är av hög kvalitet och pålitlighet. För vilken hon föredras av många yrkesverksamma. Modell BaByliss BAB2269TTE, professionell utrustning med titan-turmalinbeläggning: effekt (110 W), temperaturområde (140-220 grader), ledning (roterande, 2,7 m), pris - 3 400 rubel.
 • Det tyska varumärket HAIRWAY är känt för sina innovativa lösningar, intressant design, ett brett utbud av modeller och utmärkt kvalitet. Det här är den bästa kombinationen av pris, kvalitet och funktionalitet. HAIRWAY Titanium Tourmaline MINI Med titan-turmalinbeläggning: effekt 50 W, temperaturområde (140-200 grader), roterande sladd (2,5 m), pris - 1680 rubel. En liten miniatyrmodell är perfekt för hemmabruk.

Bland de företag som säkert kan rekommenderas Harizma, Philips Velecta, Paramount.

Hur man använder

För att vågorna ska bli vackra och frisyren ser spektakulär ut måste du följa vissa regler och konsistens. Rekommendera inte att använda krusjärn för vått hår, det här är inte en hårtork.

Curling sekvens:

 1. Vi kommer att tvätta huvudet, sate balsam, torr.
 2. Håret måste kamma bra.
 3. Applicera sedan en värmespruta. Låt det suga i en minut.
 4. Lämna de nedre strängarna, resten av håret lyfter upp och stiftar upp.
 5. Vi börjar med de nedre strängarna och flyttar järnet från topp till botten.
 6. Håll ihop nästa hårföremål och repetera åtgärden.
 7. För att vågen ska fixas är det bättre att belägga håret med lack.

Var uppmärksam! En viktig komponent är hårvård. Företag som producerar utrustning för skönhetssalonger, och erbjuder ett brett utbud av kosmetika. Köp curling, köp de rekommenderade verktygen i satsen. På sättet att skapa och fixa lockar läs på vår hemsida.

Säkerhetsåtgärder

Överensstämmelse med säkerhetsreglerna kommer att undvika obehagliga stunder.

För detta rekommenderas:

 1. Ta inte varmare till rötterna, eftersom du kan skada hårbotten.
 2. Välj en temperaturreglering som bäst passar din hårtyp. Annars kan du överdriva dem, de kommer att förlora sin naturliga attraktionskraft.
 3. Öva innan du börjar använda krusjärn för att inte få ljusbrännskador. Ställ in minimitemperaturen och gör några testvågor. Således väljer du den mest korrekta positionen för att hålla curling under proceduren.
 4. Placera enbart på en speciell ställ och värmebeständig matta. Under inga omständigheter på möbel eller tyglucka.
 5. Se till att ledningen är urkopplad efter proceduren. Detta gäller särskilt för pletholer som inte har ett automatiskt avstängningssystem

Trippel curlingvåg gör det möjligt att magisk omvandla ditt hår. De kommer att lägga sig elegant, fallande volymetriska vågor. Ge ett flirtigt utseende till korta hårklippningar. Det här är ett snabbt sätt att förvandla på kort tid hemma.

Alternativa sätt att krulla hår:

Användbara videoklipp

Triple curling för att skapa romantiska vågor.

Triple Hair Curler

Triple tang eller trident - ett verktyg som gör att du kan skapa en stil hemma för en semester eller varje dag. Med sin hjälp är vackra elastiska ringband på hår av olika längd ut. Trippelkrullningshår är idealiskt för de flesta hårtyper, exempel visas i foto frisyrer.

För att få vågorna måste du lägga en sträng på en av ytan av krulljärn och trycka ner den med de andra två. På grund av den höga temperaturen erhålls vågorna snabbt och håller sin form under lång tid.

Det finns sådana tångar på olika sätt, beroende på tillverkare, typ av beläggning, antal funktioner.

Trippelvågkrullningshår

Tridentens egenskaper - tre arbetsytor. Kvalitetsmodeller har en titan-turmalinbeläggning, hållbar och hållbar. Arbetsytornas diameter - från 13 till 22 mm. De är anslutna med ett bekvämt handtag, och i slutet har de värmebeständiga spetsarna.

Professionella modeller är utrustade med en joniseringsfunktion och en temperaturregulator. Vissa tang har en roterande sladd. Mycket bekvämt, för att du inte kan oroa dig för att vrida trådarna under skapandet av frisyrer.

Varför trippel styler snabbt vunnit popularitet?

 • högkvalitativa beläggningsdelar hår under krökning;
 • joniseringsfunktionen mättar strängar med negativt laddade partiklar, skyddar dem mot skador;
 • frisyr erhålls snabbt, behöver inte styling, håller på länge.
 • Du kan skapa olika typer av vågor: S-formade, slarviga strandkrullar, lockar på kort hår, i retrostil;
 • Professionella modeller värmer snabbt upp och håller temperaturen;
 • Efter styling blir frisyren skinnig och voluminös;
 • Processen med att skapa lockar är enkel. Efter 1-2 träningspassar lär du dig att göra ditt hår inte värre än en professionell stylist.

Triple curling: vilken är bättre?

Idag erbjuder tillverkarna ett brett utbud av olika typer av pleyok Det finns ovanliga mini-modeller för att skapa snygga vågiga krökar. De behöver inte mycket lagringsutrymme, bra för resor.

De mest populära tången är böljande med en diameter på 28-32 mm. De föredras av kvinnor med långa trådar och en hårklippande kaskad som vill skapa stora lockar eller effekten av ljusvågor.

Ett annat intressant alternativ är ett mjukt krusjärn med välour skyddande beläggningar som inte överdriver håret.

De mest populära modellerna av elektriska tang presenteras i tabellen:

Beläggningsmaterial - keramik.

Bekväm spännmekanism lämplig för både korta och långa strängar.

Babyliss Triple Hair Curler

Idag är Babyliss varumärkespincar mycket populära. Dessa professionella enheter är av hög kvalitet och kraft. Den mest kända modellen är Babyliss 2469 TTE Linux Waver. Med sin hjälp skapas original styling, vågor hemma.

Tripplar har följande egenskaper:

 • titan och turmalinbeläggning;
 • effekt 88 watt;
 • vågstorlek 18 mm;
 • snabb uppvärmning - 60 sekunder;
 • temperaturregulator i intervallet 150-210 grader;
 • roterande sladd 2,7 m lång;
 • joniseringsfunktion;
 • spets av hög värmebeständighet;
 • beredskapsindikator.

Babyliss curling hår krullar hår av någon längd, och håret tar lite tid. Priset på modellen är från 3000 till 4000 rubel.

Arkatique Triple Curler

Ett annat mycket populärt varumärke är Arkatique. Nippers av detta företag presenteras av olika överdrag och diametrar. För medelstora lockar lämplig modell Arkatique Gold. Dess funktioner:

 • effekten är 130 W;
 • snabb uppvärmning i 1 minut;
 • diameter 25 mm;
 • temperaturintervall 80-210 grader med möjlighet att justera i steg om 10 grader;
 • avtagbart stativ;
 • information LED display;
 • roterande sladd 2,5 m lång;
 • keramisk beläggning.

Priset på tångar - 2900 rubel.

Arkatique-märket har också hävdat det trippelformade Arkatique Dark med en värmeelementdiameter på 19 mm. Enheten är utformad för att ge håret en naturlig våg. funktioner:

 • LED display;
 • temperaturjustering i steg om 10 grader;
 • temperaturintervall 80-210 grader;
 • avtagbart stativ;
 • diameter 19 mm;
 • 2,5 meter roterande sladd.

Triple Hairway Styler

Hairway Titanium-Tourmaline curling-verktyget har visat sig bra:

 • titan-turmalinbeläggning;
 • 360 graders roterande sladd med en längd av 3 m;
 • effekten är 130 W;
 • diameter 16-20-16 mm;
 • ergonomiskt handtag, eliminerar känslan av trötthet i händerna;
 • joniseringsfunktion.

Hår, gjort curling triple, det visar sig slät, glänsande, voluminous vid rötterna. Det rekommenderas att köpa tang i professionella butiker. Ungefärligt pris - 3200 rubel.

JJ 928 Triple Curler

Det professionella JJ 928 krusjärn är en enhet med tre värmeelement, vilket ger släta, snygga vågor på kort eller långt hår. Den är lämplig för styggt hår eller skapar volym för tunt och jämnt hår.

 • keramisk beläggning;
 • 2 temperaturförhållanden - 180 och 210 grader;
 • effekt 40 W;
 • diameter 21-300 mm;
 • värmebeständig spets.

Styler trivs litet pris - endast 720 rubel för möjligheten att alltid ha en vacker frisyr.

Hur man använder trippel curling hår

Att ligga på eklektiska tang visade sig perfekt, följ instruktionerna:

 1. Förbered ditt hår: Tvätta och torka huvudet, behandla med värmebeskyddsmedel.
 2. Låt de nedre strängarna lossa, samla resten på toppen av huvudet, håll den med en barrette eller ett elastiskt band.
 3. Det långa, tjocka hårhåret är uppdelat i flera lager.
 4. Välj lämplig temperaturinställning. För torra, lösa strängar, exponera inte över 160 grader.
 5. Separera en liten strand, kläm mellan stylerytorna som börjar från rötterna. Se till att enheten inte rör hårbotten, men samtidigt är den inte långt från rötterna, annars fungerar inte rotvolymen.
 6. Långsamt led stylern från rot till spets. Utsignalen är vackra, släta vågor.
 7. Upprepa operationen med alla trådar.
 8. Färdiga lockar strö med lack.

Titta på videor på hur man skapar unika frisyrer med vågiga tänger.

Några användbara tips:

 • Gör hår på torrt hår. Genom att behandla våta strängar med värme skadar du deras integritet;
 • innan du gör håret curling, applicera ett värmeskyddande medel;
 • 2-3 gånger i veckan gör närande, regenererande, fuktgivande hårmasker. De hjälper till att hålla håret med regelbunden exponering för höga temperaturer.
 • Skölj lås efter tvättning med örtbuljonger. För blondor lämplig kamomill, mörkhårig humle, ekbark, salvia, avkok av nässla.

Styling triple curling hår för kort hår

För en kort hårklipp kan du lägga strängar i strandversionen, med dubbla eller tredila elektriska tänger:

 1. Applicera på hårbalsam.
 2. Välj flera lager, varje uppdelad i sektorer. En sektor bör vara ca 8 cm.
 3. Skru försiktigt de övre strängarna på krullet och luta huvudet framåt. Strängens egenhet - du behöver bara lägga det övre lagret och bottenskiktet ger frisyren.
 4. Behandla dina lås med kosmetiskt vax eller gel för att skapa en liten försumlighet.
 5. Vik ditt huvud tillbaka och räta ut dina små krullar med fingrarna. Säkra med super stark lack.

En sådan lockig frisyr ser bra ut på en kort hårklippning, volymen kommer och gör utseendet spektakulärt.

Hur man gör styling trippel curling på medium hår

Den genomsnittliga hårlängden låter dig visa fantasi, skapa kvälls styling för en semester. Du kan göra ljusvågor, elastiska starka lockar, slarviga kaotiska krullar. Ljusvågor är gjorda enligt följande:

 1. Dela håret i zoner och sektorer. För tjockt hår, gör breda trådar, för sällsynta - tunna.
 2. Starta perm så nära rötterna som möjligt, var försiktig.
 3. Krul alla strängar från bottenskiktet till toppen.
 4. Stänk varje lack av lack.
 5. Skaka fingrarna lätt. Allt visade sig skönhet.

Ett annat alternativ som är lämpligt för medelstort hår är S-formade lockar:

 1. Dela håret i zoner.
 2. Starta permen med de nedre strängarna.
 3. Ta strängar ca 7 cm breda. Flytta från rötterna eller neråt lite.
 4. Lossa stylisten ner smidigt, lindra den inre delen av strängen först, sedan den yttre.
 5. Gör ett litet stopp i processen i högst 5 sekunder.
 6. När du sjunker till spetsarna, borde den sista böjningen vara överst på stylisten.
 7. Räta ut dina strängar så att de inte kramar med varandra.
 8. Fix håret med lack.

Triple hair curler: recensioner

Valentina Krasnova:

Tidigare var du tvungen att besöka en skönhetssalong för att göra en perm. Detta nöje är inte billigt, så jag bestämde mig för att köpa en Babyliss trippel styler. Jag betalade ca 4000 rubel, men jag ångrar inte. Nu själv gör jag mig själv olika frisyrer, och flickvännen kommer till besök. Resultatet är underbart!

Karina Moskvin:

Jag har använt triple styler i mer än ett år nu, jag är glad. De gör vanliga vågor, och det finns fortfarande olika munstycken: triangulär, avsmalnande, för en fyrkantig våg. Det är mycket enkelt att använda enheten, håret kommer inte att skadas om skyddsmedel appliceras. Som ett resultat blir det mycket billigare än vanlig styling i salonger.

Svetlana Kalina:

Jag köpte mig en tredubbla tappar Arkatique Dark 19 mm. I allmänhet gillar jag dem, vågorna är vackra. Att spara tid och pengar är palpabel. Tidigare gick 2 gånger i veckan till en skönhetssalong, men nu har detta behov försvunnit. 20 minuter framför spegeln hemma, och resultatet är inte sämre än en professionell. Endast det finns ingen joniseringsfunktion, vilket stör mig.

Enkel skapande av ursprungliga vågor med trippelkrullning: ett genomgång och de bästa tillverkarna

Triple curling iron är ett modernt frisörverktyg för att skapa vacker styling. Vid användning av denna sort erhålles ursprungliga vågor av varierande grad av elasticitet. Använd enheten kommer att vara ägare av hår av olika längder.

Eleganta retrovågor i 30-årsåldern för en kort frisyr och förföriska lockar på hår med maximal längd, se lyxigt, elegant och elegant. Upptäck hemligheterna att använda trippelkrullning, lär dig hur du väljer bra tang med tre "cylindrar".

Allmän information om enheten

Frilly curls, ovanliga vågor erhålls genom att placera strängarna på en av ytorna på curling och krossa håret med de andra två. På grund av den höga temperaturen är bögarna ordentligt fastsatta, de håller sin form under lång tid.

detaljer:

 • tre arbetsytor med olika typer av beläggning. Kvalitativa modeller har en stark och hållbar titan-turmalinbeläggning;
 • Det verkar som om de tre vanliga krullarna förenas i en. Enheten har ett bekvämt handtag;
 • arbetsytans diameter - 13-14 till 19-22 mm.
 • Professionella tripplar har en joniseringsfunktion;
 • varje arbetsyta slutar med en värmebeständig spets;
 • Professionella kategori modeller har en temperaturregulator, bekväm roterande sladd;
 • design av modeller - från strikt, med övervägande av stål, svart till ljus, elegant - ofta finns det en rosa kroppsfärg.

Se alternativ för fashionabla bröllops frisyrer för kort hår.

Läs mer om styling hair styler lära av den här artikeln.

Fördelarna med frisörutrustning

Efter utseendet på mirakelnipparna på marknaden för frisörverktyg, skyndade många skönhetssalonger och "hem" frisörer att köpa en nyhet. Det visade sig att du kan skapa original styling utan mycket krångel. Tre arbetsytor har revolutionerat skapandet av kvällshårigheter.

Varför det är värt att spendera pengar på en ovanlig ostmassa:

 • modern beläggning gör att du kan lägga strängar på det mest skonsamma sättet.
 • jongeneratorn mättar hår med negativt laddade partiklar, skyddar håraxlarna från skador;
 • frisyren hålls under lång tid, även utan behandling med stylingkompositioner;
 • i blåsig väder frisyr förlorar inte sitt ursprungliga utseende;
 • Du kan skapa flera varianter av vågor: från S-formade till lite slarviga strandkrullar;
 • Apparaten är lämplig för styling korta hårklippningar. Mjuka retrovågor ger en speciell charm, gör det möjligt att betona individualitet och delikat smak.
 • Professionella modeller har snabb uppvärmning, håll den inställda temperaturen väl
 • hår efter styling förvärva naturlig glans och extra volym;
 • processen är inte svår. En eller två träningspass - och du kommer att klara av installationen.
 • intressanta vågor skapade med hjälp av curler med tre ytor kan användas inte bara som den huvudsakliga metoden för styling, men också som ett tillägg till en annan typ av frisyr;
 • ganska acceptabel kostnad för frisörsverktyg. I stormarknader av hushållsapparater är butikerna modeller av olika priskategorier. Det är lätt att hämta en enhet som passar av förhållandet "priskvalitet".

Hur man väljer ett bra verktyg

Innan du köper, var uppmärksam på de nyanser du behöver veta när du väljer ett verktyg för hemmabruk.

memorera:

 • Ju mer temperaturförhållanden desto bättre. För sällsynta, fina hår, 160 grader räcker, för elastiska, hårda trådar, 190 grader kommer att behövas;
 • Keramik, turmalin-keramik eller titan-turmalinbeläggning är en idealisk lösning för bevarande av skönhet och hälsa hos hår. Neka att köpa om du erbjuds en arbetsyta av järn eller krom - den negativa effekten på håraxlarna är förbättrad;
 • köp hög effekt modeller. Till exempel har populära tångar från en av marknadsledarna, Babyliss, en kraft på 88 W;
 • välj instrument med mekanisk temperaturkontrollfunktion;
 • Kontrollera om det finns en automatisk avstängningsfunktion. En sådan frisörs verktyg har större brandsäkerhet;
 • Ta de trefaldiga tångarna i handen, håll i några minuter. Kontrollera om det är bekvämt att använda dem. "Korrekt" vikt plus ett bekvämt grepp är också en viktig faktor.
 • märka om sladden snurrar. De flesta professionella modellerna, även i låg- och medelpriskategorin, är utrustade med en roterande sladd.

Stegvisa instruktioner för användning

Det finns små hemligheter att skapa olika typer av vågor. Innan du börjar experimenten, läs de allmänna reglerna. Efter instruktionerna kan du vackert hår.

Hur man använder:

 • Förbered håret som vanligt: ​​Tvätta håret, torka ordentligt, kamma grundligt;
 • Var noga med att bearbeta trådarna med en värmebeständig förening;
 • lämna lös bottensträngarna. Samla resten av håret på kronan, håll ihop med en krabba eller ett långt klipp. Dela tjocka, långa krullar i flera sektorer;
 • justera temperaturen. Särskilt uppmärksamt behöver vara blondiner, ägare av torra, lösa strängar. Utsätt inte över 160 grader, bättre för första gången till 140-150 grader;
 • separera strängen av önskad bredd, klämma mellan de tre ytorna;
 • Kontrollera att enheten inte rör rotzonen, annars kan du bränna huden. Om du börjar arbeta långt från rötterna, kommer en bra närmiljövolym att misslyckas.
 • Långsamt led tången från rot till spets - vackra vågor kommer ut;
 • Ta bort den nya strängen, upprepa operationen. På samma sätt behandla alla delar av håret;
 • Strö med eleganta hårkrullar.

Användbara tips

Följ vissa regler - och du sparar hårets hälsa:

 • skapa vågor bara på torrt hår. Ibland finns det rekommendationer för behandling av våta krusar med tang, men ta inga chanser. Vid hög temperatur koka vätskan, hårskarna är lätt skadade;
 • för tillförlitlig fastsättning, dessutom applicera läggande strukturer med termiskt skydd, men utan dem fortsätter idealiska vågor också länge.
 • Två eller tre gånger i veckan, närande, fuktgivande eller regenererande hårmaskor. Naturliga ingredienser kommer att aktivera håret efter exponering för höga temperaturer;
 • Efter att du har tagit bort masken och tvätta huvudet, skölj håret med örttekoko. Kamille är lämplig för lätta lock, salvia, ekbark, humle för mörka. Universell botemedel - avkok av nässla.

Läs mer om användningen av kosmetisk persikolja för hår.

De bästa schampon för håravfall beskrivs på den här sidan.

Under länken http://jvolosy.com/aksessuary/instrumenty/utyuzhok.html läs om hur man väljer ett hårrätare.

Styling-alternativ och metoder

Har du redan fått hänga med att skapa vanliga vågor? Det är dags att diversifiera stylingalternativen och fortsätta experimenten.

Fri och ljus vågor

Hur man agerar:

 • rent hår fuktar balsam
 • Applicera vax eller gel på hår före styling. Du kan lätt spruta med lack;
 • dela håret i trådar 7 cm breda;
 • Börja curling från rötterna, håll strängarna mellan "cylindrarna" i 3 sekunder;
 • vänta tills läggverktyget är helt torrt på trådarna;
 • Efter att ha bearbetat hela håret, vrid spetsarna igen;
 • fixa hårspray.

Strand styling

Tillvägagångssätt:

 • Applicera en outplånlig balsam på håret;
 • dela håret i flera sektorer, separera genom varvsträngar på 7-8 cm breda;
 • Din uppgift är att krulla bara det övre lagret av strängar. Tryck krullningshår i 5 sekunder;
 • vind alla områden av hår, luta huvudet framåt;
 • Applicera lite gel eller vax på dina fingertoppar;
 • Tryck försiktigt på klibbiga fingrar, hantera olika områden, skapa en försumlig effekt;
 • vik tillbaka strängarna, ge händerna önskad form av hår;
 • Var noga med att spruta en stark lack.

S-formade vågor

Tillvägagångssätt:

 • dela det förberedda håret i zoner, plocka upp allt utom de nedre delarna;
 • separata trådar av 7 cm i bredd;
 • starta perm från rötterna;
 • rör sig långsamt nedåt;
 • Först vind inuti strängen, sedan utsidan. Hos varje sajt, linger inte mer än 5 sekunder;
 • Se till att den nedre böjningen ligger närmare spetsarna längst upp i verktyget.
 • Efter att du har lagt, rätta vågorna med händerna, spraya med en stark lack.

Bläddra bland populära märken

Hur man väljer rätt modell, vet du redan. Det återstår att bestämma kostnaden för enheten, att köpa ett trippelt krulljärn med högkvalitativ beläggning, en tillräcklig uppsättning prylar för att underlätta installationen.

Bland marknadsledarna är Babyliss, INFINITY, Hairway. Kolla in några intressanta modeller.

Babyliss 2469 TTE Ionic Waver

Professionellt verktyg för original styling. Utmärkt kvalitet, hög funktionalitet. Lämplig för hemmabruk. Hit försäljning.

funktion:

 • turmalin-titanbeläggning;
 • effekt - 88 W;
 • vågstorlek: 18 mm;
 • ultra snabb värme;
 • temperaturregulator (150-210 grader);
 • roterande sladd 2,7 m lång;
 • joniseringsfunktion;
 • värmebeständig spets;
 • Indikator som visar färdighet för arbete
 • Du kan köpa en trippelkrulle för babyliss hår till ett pris av 3200 - 4300 rubel.

Apparaten med tre arbetsytor Gemei GM - 1956

Frisörens verktyg är tillverkat i Kina. För en skälig avgift får du god kvalitet styling.

Curling våg är lämplig för att skapa en frisyr för varje dag och för firande. Med hjälp av tredubbla tångar kan du enkelt lägga tunt eller tjockt hår.

funktion:

 • keramisk beläggning;
 • effekt - 65 W;
 • Det finns ett klämma för fixering;
 • två temperaturbetingelser;
 • maximal uppvärmningstemperatur - 210 grader;
 • original design, ljusa färger på beläggningen;
 • Genomsnittspriset är 1200 rubel.

Modell INFINITET IN016B

Populär modell för professionell och hem styling. Arbetsytor är försedda med högkvalitativ beläggning Ceramic Tourmalin.

funktion:

 • diameter - 13 mm;
 • ström - 68 W;
 • användarvänlighet, bekvämt grepp;
 • det finns en termostat;
 • sladd 3 m lång;
 • uppvärmningstemperatur - från 150 till 230 grader;
 • plåtstorlek - 41,2 x 95 mm;
 • Du kan köpa ett trippelvågkrulljärn till ett pris av 2800 rubel.

Göra vågor med triple curling iron: video

Visuell instruktion om användningen av triple curling i följande video:

Triple Hair Curler: instruktionsbok, pris och recensioner

Hemmet hår styling för många tjejer och kvinnor tar för mycket tid, och salongtjänster kan kosta en klumpsumma. Av denna anledning är det nödvändigt att leta efter lämpliga enheter som kan underlätta detta förfarande mycket.

En av dessa är en innovativ frisörsapparat, som kallas trippel curling. Användningen ger dig möjlighet att skapa vågor på krullarna med varierande grad av elasticitet. Samtidigt kan den användas med olika hårlängder.

Trippelkrullning gör att du kan skapa vackra frisyrer - från retrostil till moderna lockar. Men för att kunna tillämpa det korrekt är det nödvändigt att studera dess egenskaper.

Varför behöver vi trippelhårkrullare

Huvudsyftet är att skapa texturerade lockar. Dessutom kan trippelkringen utföra följande typer av styling:

 • ger volymen till håret;
 • skapa strandvågor;
 • lätt perm;
 • täta krullar;
 • hårrätning.

Ofta används ett trippelt krulljärn för att räta ut obehagligt hår. För att göra detta måste du hålla denna enhet från rötterna till ändarna av håret.

Varianter av Triple Hair Pieces

Curling curls har många särskiljande egenskaper som är viktiga att tänka på när de köper dem. För att inte göra ett misstag och köpa en kvalitetsprodukt måste du veta vilka typer av dessa enheter och deras skillnader.

Genom konfiguration och design

I enlighet med konfigurationen är korkjärnens designegenskaper inte indelade i följande typer:

 1. Cylindrisk vy. Detta är en klassisk modell som har ett runt huvud och klämma;
 2. Taperformade tangar. Stylisten har formen av en kon, som klämmer fast från basen till enhetens huvud. Dessa enheter används endast för professionell lindning; i hemmet är dessa tang ganska svår att använda;
 3. Triangulär med triangulär tvärsnitt;
 4. Spiral curling irons. Med dessa enheter kan du göra snäva krullar med tydliga former.
 5. För att ge volymen;
 6. Korrugering. De har inte vågigt hår;
 7. Styling med en roterande enhet. Den övre klämman på dessa enheter kan rotera runt axeln i olika riktningar. Det ger också utjämning och hårkrullning;
 8. Apparater för stora lockar. Diametern hos dessa anordningar kan vara 35 till 40 mm.

Med material på arbetsytan

Moderna enheter med tre arbetsytor kan ha följande typer av beläggning:

 • från teflon;
 • från turmalin;
 • från keramik;
 • från en metallbasis.

Produkter med metallbeläggning rekommenderas inte eftersom det här materialet förstör håret hår, ökar deras ömhet och förlust.

Teflonbeläggning anses vara säker, det förhindrar överdrivning av strängar vid läggning, curling. Det raderas dock efter en tid. Som ett resultat kommer håret igen att komma i kontakt med metallen vilket gör dem svaga.

När curling, styling enheten med en keramisk beläggning, hårflakorna är förseglade, vilket gör dem mycket starkare och friskare. Men det är viktigt att krulljärnet är helt tillverkat av keramik. Faktum är att en tunn keramisk beläggning snabbt raderas, vilket sätter håret i fara.

Turmalinbeläggning anses vara den högsta kvaliteten, av den anledningen används den endast för dyra modeller av tang. Genom sina kvaliteter är de många gånger överlägsen keramiska stylister.

Genom diameter och design

För att skapa krullar med olika former kan tang användas med olika diameterstorlekar och olika utföranden. Ofta finns det enheter med avtagbara munstycken som kan avlägsnas och ändras.

Följande typer av munstycken anses vara de mest populära:

 1. Triangulär form. Dessa tips lämnar kulländarna raka;
 2. Zigzag. De skapar krullarnas vinkling;
 3. Korrugering. Dessa typer av munstycken kan skapa vågor på ytan av lockar;
 4. Det finns typer av munstycken som du kan göra lockiga lock på håret.
 5. Likriktare. Med hjälp av dem kan du rätta håret från rot till spets.

Hur man gör "Smokey ice" för gröna ögon finns i vår publikation på webbplatsen.

Så här tar du bort rodnad från akne, läs här.

Härifrån kan du låna varianter av samlade frisyrer för långt hår.

Med temperatur och kraft

För att göra krullar, vind håret och samtidigt inte skada hårets struktur, är det nödvändigt att välja rätt temperatur. Varje enhet har en temperatur- och effektregulator som anpassar sig till din hårtyp.

Standardtemperaturnivån bör ligga i intervallet 100-200 grader Celsius. Om du ställer in det högre kan det påverka hårets struktur negativt. På moderna modeller finns en display där dessa temperaturer reflekteras.

Kraftnivån pleyek ska vara från 20 till 50 watt.

Styling-alternativ och metoder

Vilka typer av styling och curling kan utföras med en trippel curling? Dessa stylister kan skapa en mängd frisyrer, som inte är värre än salongen. Och viktigast av allt kan allt enkelt utföras självständigt hemma.

Skapar fria och ljusa vågor

Detta är en enkel styling som kan göras för varje dag. Det utförs enligt följande:

 • Först behöver du allt hår fuktad balsam;
 • då rekommenderas att applicera gel eller vax på ytan av locken;
 • Allt är uppdelat i strängar, storleken på varje sträng ska vara ca 7 cm;
 • krullen måste startas rakt från rötterna, det tar ungefär 3 sekunder att hålla strängen;
 • det är nödvändigt att fortsätta tills torkmedlet är helt torrt;
 • efter full curling är det nödvändigt att återigen rulla spetsarna;
 • i slutet applicera en lack på en frisör.

Strand styling

Det här alternativet kan användas på sommaren. Frisyren är ljus och mycket ljus. Vid läggning är det nödvändigt att utföra följande åtgärder:

 1. En icke tvättbar balsam ska appliceras på hårets yta;
 2. Håret ska delas upp i flera delar, storleken på bredden på varje del ska vara 7-8 cm;
 3. Curly toppskikt av hår. Tryck på dem med tang i 5 sekunder;
 4. Curl alla strängar och luta huvudet framåt;
 5. En liten mängd gel eller vax bör appliceras på fingertopparna.
 6. Tryck sedan på dina fingrar med vax eller gel, bearbeta olika zoner av hår, ge vårdslöshet;
 7. Sätt tillbaka trådarna och forma ditt hår med önskad form;
 8. Allt är fixat med lack.

S-formade vågor

Ovanlig styling ska utföras enligt följande rekommendationer:

 • du måste förbereda håret i förväg, bearbeta det med gel eller vax;
 • ytterligare delad i zoner, varje sträng ska ha en bredd av 7 cm;
 • vi börjar göra en perm från rötterna;
 • Långsamt flytta styling ner;
 • Kroppens inre del är sårad, då den yttre;
 • På varje zon är det nödvändigt att dröja högst 5 sekunder;
 • Det är viktigt att det nedre böjningsområdet ligger närmare spetsarna på enhetens övre del.
 • i slutet fixar vi allt med våra händer och fixar det med lack.

Instruktioner och regler för styling kort, medium och långt hår

För att med hjälp av curling det var möjligt att ge formen till håret, men samtidigt att inte skada hårets struktur, är det nödvändigt att kunna använda denna enhet korrekt.

Hur man använder trippelkrullning? Följ diagrammet:

 • håret måste delas upp i 5-6 delar. Varje sträng måste vara knuten
 • då är den nedre delen tagen och en modelleringsmousse appliceras inte på den;
 • använda styler från rötterna till spetsarna vinda krullen;
 • Håll håret curling i 10-20 sekunder;
 • Efter det, släpp försiktigt låset från tången;
 • vi vindar resten krullarna längs samma mönster;
 • vi ger formen av frisyrer, fixar lack.

Under användning måste du följa följande regler:

 1. Placering, perm bör utföras på tvättat, rengjort, torrt och kammade hår;
 2. Håll varje sträng med tångar i högst 30 sekunder;
 3. Ju tunnare de enskilda strängarna desto längre kommer den krullade krullen att hålla;
 4. Efter curling måste du vänta en stund, att sårkrullen har svalnat och sedan kan den kamma
 5. För att inte skölja hårbotten under krullningsjärn under vågan är det bättre att sätta en kam;
 6. Efter likvidation rekommenderas det att fixa frisyren med lack.
 7. Om enheten används mer än två gånger var 7: e dag måste du dessutom använda en spray med värmebeskydd.

Trippelhårkrullare: foto av frisyrer

Hur man väljer ett trippelt krusjärn för hår

Hur man väljer en trippel hårkrullare? För att göra detta kan du använda flera viktiga tips:

 • Det är viktigt att den här enheten har ett mildt läge. Annars kan du under hårborttagningen hårda skada hårstrukturen.
 • Stylisten måste ha en termostat. Detta element hjälper till att ställa in önskat temperaturläge. För hårt hår rekommenderas att ställa temperaturen till 150 grader, för svag och tunn - 60-80 grader Celsius;
 • ta hänsyn till diameteren och längden på den elektriska enheten. För fina krökor är en diameter på 15 mm lämplig, för medium 25 mm, för stora 40 mm;
 • nödvändigtvis i konfigurationen måste vara ytterligare munstycken;
 • det är bättre att välja en beläggning av teflon, turmalin eller keramik, dessa material är det säkraste håret;
 • effektbedömning För hemanvändning en enhet med en effekt på 50 watt.

Bläddra bland populära märken

För att välja rätt enhet för att hårda håret med tre ytor är det nödvändigt att känna till de viktigaste sorterna som erbjuds av moderna tillverkare.

I butikerna av hårvårdsprodukter finns det många apparater för styling, krullningshår, men väldigt få personer kommer att kunna välja en högkvalitativ och lämplig produkt från hela hopen. Av denna anledning är det värt att överväga de viktigaste typerna av populära enheter.

Automatisk krusjärn Babyliss 2469 TTE Ionic Waver (våg)

Detta är ett professionellt verktyg som används för hår styling. Med det kan du skapa original styling, vågor. Den har god kvalitet, hög funktionalitet. Denna enhet kan enkelt användas hemma.

Babyliss Triple Curler har följande egenskaper:

 1. Anordningen har en turmalin-titanbeläggning;
 2. Effektnivån är 88 W;
 3. Den maximala vågstorleken är 18 mm;
 4. Den har extremt snabb värme;
 5. Det finns en temperaturregulator, med vilken du kan ställa in önskad temperaturnivå från 150 till 210 grader;
 6. Det finns en roterande sladd med en storlek på upp till 2,7 meter;
 7. Utrustad med joniseringsfunktion;
 8. Enheten har en hög värmebeständighet.
 9. Det finns en indikator som visar beredskap för arbete.

Med den här enheten kan du göra salong frisyrer hemma och på kort tid. Kostnaden för denna enhet varierar från 3200 till 4000 rubel.

Geomei GM Three-Surface Curler - 1956

Detta är ett vågkrull, som har god kvalitet, trots att det tillverkas i Kina. Det kan användas för att skapa frisyrer för varje dag eller styling för speciella tillfällen.

Denna modell har följande funktioner:

 • har en keramisk beläggning som inte påverkar håret negativt;
 • effektnivån är 65 W;
 • Det finns ett klämma för att fixera trådar;
 • den levereras med två temperaturförhållanden;
 • Den maximala temperaturen för uppvärmning är 210 grader;
 • har en original design, ljusa färger.

Denna enhet kan köpas inte mycket dyr. Den genomsnittliga kostnaden är ca 1200-1500 rubel.

Styler INFINITY IN016B

Var noga med att uppmärksamma flera viktiga egenskaper på den här enheten:

 1. Diameterstorleken är 13 mm;
 2. Effektnivå - 68 W;
 3. Den har enkel användning och bekvämt handtag;
 4. Produkten är utrustad med en termostat som du kan ställa in temperaturen på.
 5. Ledningslängden når 3 meter;
 6. Uppvärmningstemperaturen sträcker sig från 150 till 230 grader Celsius.

Du kan köpa enheten till ett rimligt pris - bara för 2800 rubel.

Recensioner av tredubbla lockar för hår

Tidigare gick hon ständigt till en skönhetssalong, där hon gjorde styling, perm. Men professionella tjänster var väldigt dyra för mig, så jag bestämde mig för att köpa en curling. Stoppad på en automatisk enhet med tre ytor - Babyliss. Även om det är dyrt, men nu gör jag mig själv olika frisyrer, styling, krullar. Att jobba med honom är ganska enkelt, och resultatet är bara fantastiskt!

Valentina, 32 år, Krasnodar

Jag har använt tredubbla curling hår länge, jag gillar verkligen den här enheten. Med det kan jag locka, och speciella munstycken gör att du kan göra krullar av olika storlekar och former. Ja, och använd det helt enkelt. Men det skadar inte håret alls, det viktigaste är att inte använda det för ofta och använda speciell skyddsutrustning.

Kristina, 22, Moskva

Nyligen köpt en trippelgardin INFINITY IN016B. I allmänhet passar enheten mig, även om jag har använt dem lite. Men styling och vinkar är fantastiska. Och kostnadsbesparingarna med detta krusjärn är bara enorma. Om tidigare varje vecka gick jag till skönhetssalongen 2-3 gånger för styling eller curling hår, nu kan jag göra det själv!

Svetlana, 28 år gammal, Kemerovo

Så här använder du trippelkrullen för hår, du kan se i nästa video.

Triple Hair Curler

Nu erbjuder tillverkarna allt fler verktyg för att krulla håret och skapa vackra och jämnt krullar. Tekniken står inte stilla: nu är en av de mest populära nya produkterna en trippelkrullning för att skapa intressanta lockar. För att uppnå önskad effekt är det viktigt att veta vad detta verktyg är och hur man använder det korrekt.

Vad är det och hur kallas det?

Trippelt krulljärn eller trident är ett mycket bekvämt verktyg som gör att du kan curl vackert och korrekt lockar på en kort tid, och du kan göra mycket intressanta lockar. Men samtidigt får du också möjlighet att rätta håret med den här enheten. Det skiljer sig åt genom att det har tre arbetsytor, vars diameter varierar från 18 till 22 mm. Detta krusjärn skapar vackra krullar och gör att du kan göra professionell styling på grund av att varje sträng placeras på en av arbetsytorna och pressas ned av de andra två. Med denna teknik kan du skapa vackra och släta kurvor, utan att vrida håret och ge den den perfekta formen. Kvalitativa modeller fungerar väldigt snabbt, de häller på några sekunder utan att förstöra dem eller torka dem ut.

Högkvalitativa och professionella modeller är gjorda med en speciell skyddande beläggning som försiktigt påverkar håret, skyddar dem med joner medan du styler. Med hjälp av ett sådant objekt kan du skapa både lätta klassiska lockar och små krullar. Han kan också göra en mycket lätt perm eller så kallad strand.

Triple curling är också lämplig för att skapa bulk styling, det ökar perfekt hårvolymen.

Modeller som har en jonbeläggning gör det möjligt att stärka håret utan att skada strukturen. Detta krusjärn värmer upp jämnt och sålunda lockar alla strängarna jämnt. Med den kan du göra den perfekta stylingen. Du kan få vackra lockar på långt hår såväl som på korta trådar.

Triple curling ersätter alla curling irons. Den är lämplig för att skapa en Hollywood frisyr genom perfekt curling of curls. Vågigt hår kommer att se fantastiskt ut och intressant.

Denna enhet har ett stort antal fördelar, för nu kan det användas för att göra den ursprungliga stylingen, som inte kommer att bli värre än professionell. Med hjälp av en trippel curling kan du göra en elegant afton frisyr eller den vanliga vardagliga styling, det är en mycket praktisk och mångsidig enhet.

Triple curling har blivit en utveckling inom styling, för med hjälp är det möjligt att skapa styling mycket snabbt och utan negativa konsekvenser för håret.

En trippelgardin med en bra beläggning är ett av de mest försiktiga sätten att skapa lockar, tack vare att håret inte längre magnetiseras. Den stora fördelen med en sådan krökning är att den kan skapa en pålitlig styling som kommer att pågå under mycket lång tid, och du behöver inte använda skum, mousse eller lack. Att lägga är så hög kvalitet att vinden och nederbörden blir lätt för henne.

Enheten med tre arbetsytor gör det möjligt att skapa både en strikt styling och slarviga lekfulla krullar. Sådana curling strykjärn värms mycket snabbt och överför snabbt värme till håret, de kan spara tid. Installationen av denna enhet är ganska lätt, även en nybörjare kan enkelt klara av den.

arter

Nu är tillverkare ett stort antal olika typer av trippelkrullar för hår. Det finns intressanta mini-modeller som låter dig skapa små och snygga vågor. Fördelen med en sådan trippel pleyok är att de tar upp mycket lite utrymme, de är mycket praktiska att ta med sig. Dessutom kan du göra professionell styling var som helst.

För att skapa stora lockar är det mest vanligt att köpa curling irons med en diameter på 28 mm eller 32 mm. Sådana anordningar är som regel lämpliga för långt hår och tillåter dig att skapa stora lockar eller effekten av ljusvågor. Mjukt curling är mycket bekvämt, det har velour skyddande beläggningar som inte överdriver hår.

För att skapa mer voluminösa lockar kommer ett djupt trippelt krulljärn att vara perfekt, vilket gör att du kan göra krullarna större och mer motståndskraftiga.

Alla elektriska krullar, inklusive den så kallade tridenten, har tre arbetsytor med klämmor, men i regel varierar de olika enheterna beroende på vilken typ av beläggning de har. Betraktas som mycket hållbara modeller med titanbeläggning. Turmalinbeläggning är också ganska högkvalitativ, eftersom den inte torkar ut och inte överhettar håret, bibehåller önskad temperatur och överför den till håren. Det finns också mycket praktiska curling irons med en joniseringsfunktion som mättar håret och minimerar skador som orsakas av ett sådant instrument.

De mest praktiska är typerna av pleyok, som är utrustade med en temperaturregulator, eftersom du kan ställa in det beroende på hårets struktur. Vanligtvis visade stiv hår högre temperaturer, och för tunt och försvagat - lägre. Enklare är curling irons som har en keramisk beläggning. Det kan också skydda håret, men inte lika bra som föregående art. Det finns också ett krusjärn, som är utrustat med en auto-off-funktion vid överhettning. Sådana anordningar kommer inte att tillåta dig att skada håret.

De flesta triple ploek har en värmebeständig spets som kan beröras för att skapa en styling och utan rädsla för att bli bränd. Några professionella curlers har en roterande sladd, det vill säga, du kan inte ta hand om ledningarna medan du curl curls. Det är väldigt bekvämt, sådana enheter är populära bland kvinnor. Också många modeller har ett stativ på vilket krullarna värms upp. Den är utrustad med en färdighetsindikator, det vill säga när enheten är tillräckligt uppvärmd för curling, tänds indikatorn. Det finns också ett stort antal sorter av pleyok, som har flera lägen.

Tillverkarnas betyg

Nu är triple curling irons från Babyliss varumärket väldigt populära. Dessa är högkvalitativa professionella enheter som har hög effekt. Den mest kända är Babyliss 2469 TTE Linux Waver-modellen.

En annan enhet som är i rankningen av de mest eftertraktade varumärkena av sådana produkter - Arkatique. Dessa trippelgardiner presenteras med en mängd olika beläggningar och diametrar, du kan enkelt välja rätt verktyg. En sådan enhet från Infinity är ganska populär, nämligen IN016B-modellen, eftersom den är mycket lätt att använda och styra och har ett överkomligt pris. Bra styling kan göras med hjälp av det prisvärda Gemei GM 1956 trippelkrullet, det är mycket populärt bland kvinnor.

Vilken man ska välja?

Nu finns det ett stort antal plagg med en trippel arbetsyta, så det är ibland svårt att bestämma valet av en viss modell. Tillverkare erbjuder både relativt låga kostnader och enkla och dyra professionella alternativ. Det är bättre att välja en modell som uppfyller kraven på god kvalitet och överkomliga priser. Om du kommer att använda ett krusjärn ganska ofta, glöm inte att spara, ge företräde till en högkvalitativ professionell modell. De har många funktioner och lägen där du kan välja den lämpligaste för dig.

Dessutom värms krulljärnet själv till önskad temperatur när du ställer in önskat läge. Det är önskvärt att krulljärnet hade ett stort antal sådana lägen. Men om du vill köpa ett alternativ där temperaturen ställs in automatiskt, kom ihåg att för tunt hår finns det tillräckligt med curling med ett läge upp till 160 grader, och om du har tjocka och hårda hår måste du köpa en curling som värmer upp upp till 190 grader.

Nästa sak du behöver vara uppmärksam på när du väljer är beläggningen på arbetsytan på den här enheten. Bäst av allt, om det är titan, turmalin eller åtminstone keramik.

Köp aldrig krombelagda lockstänger, eftersom det kan förstöra håret. Om du vill spara tid och förenkla installationen, köpa högkapacitets trippelanordningar, eftersom de kommer att värma upp mycket snabbt och säkerställa curlingkvaliteten.

Om du är osäker på vilken temperatur som passar ditt hår, köper apparater med funktion av mekanisk temperaturförändring, så du kan välja temperaturregimen du behöver. Tänk på att de säkraste enheterna är med automatisk avstängning. Om du glömde att stänga av den efter användning, stängs den av efter en viss tid. Köp curling stavar med en vridningsledning, eftersom det inte stämmer i processen med att lägga - snodden rullar inuti enheten, utan att förvirra dig.

Även i processen att välja en sådan produkt, ta den i dina händer och se om det är bekvämt för dig att hålla det, om det är för tungt och utvärdera hur det ligger i din hand. Tänk på att ibland kommer professionell installation att ta tillräckligt med tid, så du borde vara bekväm med en sådan trippelgardin. Vikten bör inte vara för tung, men inte för ljus, annars kommer det att indikera en lågkvalitativ produkt. Handtaget ska vara bekvämt, curling ska inte glida ur händerna. Kontrollera också hur bra klämmorna fungerar och hur tätt de passar på arbetsytan. Valet av detta verktyg är mycket viktigt, eftersom kvaliteten på din stil kommer att bero på den.

Hur man använder

Innan du fortsätter att curla håret med en trippel curling, är det nödvändigt att studera alla regler och instruktioner för att skydda ditt hår och inte förstöra din frisyr:

 • Det är endast möjligt att använda ett trippelt krusjärn på torrt hår, i vissa fall rekommenderas att använda den här enheten på vått hår för att säkerställa stabiliteten i styling. Men det är inte säkert, eftersom det våta håret värmer upp snabbare, vilket kan leda till att de torkas och därefter till sektionen. Om du använder enheten på vått hår, kokar vatten literalt från denna temperatur och skadar dem.
 • Om du är rädd för att skada ditt hår med den höga temperaturen på den här enheten, använd dessutom speciella termiska skyddsmedel. De skyddar inte bara dig och ditt hår, utan utökar också effekten av styling.

Om du använder sådana enheter ofta använder du dessutom näringsmässiga masker, eftersom de tillåter dig att återställa håret, närma dem och göra dem starkare.

När det gäller själva installationen är det nödvändigt att förbereda sig ordentligt:

 • Ursprungligen måste du tvätta håret och torka håret helt och sedan måste du kamma och riva upp det.
 • Därefter är det bättre att jämnt fördela termiska skyddsmedel över hela längden av håret, och sedan kan du fortsätta använda denna enhet.
 • Du måste curl håret med en sådan gardin från bottenskiktet. Detta gäller för alla typer av styling och vilken hårlängd som helst.
 • Ursprungligen måste du samla de översta lagren av håret i en bulle och fixa dem på toppen av huvudet så att de inte stör dig och inte störa krönet på de nedre strängarna. Då ska det nedre lagret av hår uppdelas i flera sektorer, beroende på deras tjocklek och längd. Medan du förbereder ditt hår och skiljer det, sätt en trippel curlingkudde för att värma upp och ställ in den temperatur du behöver.
 • Blondiner ska vara de mest exakta, eftersom mörkhåriga tjejer brukar ha mer stel hår. Välj också temperaturen beroende på hårets struktur. Bäst av allt, särskilt vid första läggning, börjar curling med en temperatur på ca 150 °.
 • När du har förberett ditt hår och krulljärnet har värmts upp till önskad temperatur, måste du välja en av de trådlängder du behöver, och det är önskvärt att alla krullarna är av samma tjocklek.
 • Strängen måste tas och försiktigt kläms fast mellan de tre arbetsytorna, från hårets rot. Och det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter från hårbotten för att inte bränna dig själv. Men om du lämnar för mycket inryckning, kommer du inte att kunna lägga volymen till håret vid rötterna, huvuddelen av stylingen blir hårets längd.
 • När du trycker på strängen på roten måste du försiktigt röra sig i riktning mot spetsarna, och rörelsen ska vara jämn och långsam. Därefter måste du gå till nästa sträng, och så tills håret på bottenskiktet inte kommer att krullas. Då måste du välja nästa lager hår och upprepa proceduren. Som ett resultat får du snygga krullar med vackra, släta vågor som kommer att hålla under ganska lång tid.
 • För att förlänga effekten av curling kan du täcka locken med hårspray. Det ska sprutas på ett tillräckligt avstånd och med ett tunt skikt så att stylingen ser naturlig ut.

Skapa frisyrer

På kort hår

För kort hår kan du göra en intressant perm. Innan du fortsätter att använda curling, bör du applicera balsam på lockar, då måste du välja flera lager, som var och en kommer att delas upp i sektorer. Varje sektor bör inte vara mer än 8 centimeter. Ett kännetecken i denna stil är att endast det översta lagret av hårkrullar, och den undre delen hjälper till att ge hårvolymen. Alla övre strängarna lindas försiktigt på ett trippelt krulljärn, medan det mest praktiska sättet är att luta huvudet framåt.

Därefter måste du hantera trådar i lutningsläget med fingertopparna i gelen eller i ett speciellt kosmetiskt vax. Så du kommer att skapa en liten försumlighet, då kan du luta huvudet tillbaka och räta ut dina krullar. Denna perm ser bra ut på kort hår, eftersom det ger volymen och ser väldigt imponerande ut, trots försumligheten. Egenheten hos denna installation är att den måste fästas med en lack med en extremt stark fixeringsgrad.

I genomsnitt

Den genomsnittliga hårlängden är den mest universella, så i så fall passar alla styling absolut. Du kan göra både ljusvågor och elastiska och täta lockar. Neglig strand styling är också perfekt för medelhåriga längder. När du skapar hår, ska du dela allt hår i zoner och sektorer. Om du har tjockt hår av medellång längd är det bättre att göra bredare strängar, och om du har en ganska sällsynt täckning är det bättre att göra smala krullar, vilket ger dem en volym nära rötterna. Det är bättre att börja curla på medellångt hår så nära som möjligt till hårets botten, men agera mycket noga. Det är bäst att göra klassiska S-formade lock som ser väldigt snyggt och elegant ut.

För länge

För att vackert lägga långt hår kan du göra frodiga, men avlånga så kallade S-formade lockar. Ursprungligen är det nödvändigt att dela hela håret i zoner, själens krullning till att börja med de lägsta strängarna. Det är nödvändigt att ta krullar ca 7 cm breda, och du måste flytta från hårets rötter, men du kan dra sig tillbaka några centimeter. Curler ska försiktigt sänkas ner, först linda in den inre delen av strängen, och sedan den yttre, medan du måste göra små stopp, vars längd inte ska överstiga 5 sekunder.

När du sjunker till mycket tips, borde den sista böjningen vara överst på den här enheten. Efter att ha lagt alla strängar på det här sättet, är det nödvändigt att försiktigt räta ut dem med händerna och sprida dem jämnt så att de inte vinklar eller skär varandra.

Därefter kan du fixa lockarna med lack med hög grad av fixering så att de ligger exakt och såg perfekt under dagen.

Till bröllopet

Det är känt att man med en trippel krökning kan inte bara krulla utan också dra håret. Du kan skapa de perfekta släta strängarna och samla dem så effektivt för att skapa en vacker bröllopsstil. Det bakre håret kan dras ut, och framför kan du lyfta det med ett hår. Extrema strängar kan försiktigt krullas och knäböjas för att ge volymen.

Bröllops frisyren med lockiga lockar, snyggt samlade från baksidan, ser väldigt fint ut. Du kan först krulla alla strängarna i breda och elastiska lockar och välj sedan tunnare, lekfulla lockar längs kanterna på dem. Tillbaka hår kan lämnas som i ett fritt tillstånd, så samla uppåt.

Det är intressant att titta på lockar, dekorerad med en vacker hårnål, en krans eller färska blommor. Detta alternativ är perfekt för ett bröllop. Du kan också samla bara sidsträngarna och krulla dem så mycket som möjligt så att de ser kortare ut än de bakre. Således kommer du att skapa en vacker och smidig övergång av hårlängd. Och sidosträngarna kan sticka på baksidan av huvudet och dekorera dem i mitten med en vacker blomma. Framåt kan du göra en hög eller ens avsked.

Bröllop frisyrer är mycket enkla att göra med hjälp av professionella tripplar, eftersom de sparar tid för att förbereda sig för denna viktiga händelse och hjälpa till att skapa den perfekta stilen. Det är mycket viktigt att fixa resultatet med en resistent lack så att din bröllops frisyr kommer att hålla hela dagen.

Ljuskrullar

För att skapa effekten av ljusvågor måste du följa en specifik instruktion. Först måste du fukta håret med en speciell balsam, och applicera sedan gel eller vax på dem. Detta skyddar håret från överhettning, så att du kan göra lättare krullar. Du ska dela upp allt håret i lager och varje lager i strängar ca 5 cm tjocka. Därefter kan du fortsätta att krulla varje enskild sträng, från rötterna, med varje område i håret du behöver hålla krullarna i ca 3 sekunder och sedan gå ner. Därefter ska du vänta tills stylingmedlet torkar helt på håret. Då måste du klara avrundningarna: Vrid försiktigt hårets ändar med ett krulljärn. Detta måste göras med alla curls att curls ser mer elegant ut.Nästa Artikel
Masker för intensiv hårväxt från senap och socker