Hair curler: typer och bästa tillverkare


I varje tjejars arsenal finns många apparater för hårstyling. En av dem är curling. Med hjälp kan du enkelt göra krullar för varje smak: voluminös, liten, rund, skarp, etc.

Moderna tillverkare av ploek producerar produkter som borde uppfylla alla sina kunder. Vilka gardiner finns och vad behöver du exakt? I detta kommer vi att hjälpa till att förstå.

Typer av pleyok design

Varje curler är uppdelad i versioner beroende på ytskydd, diameter, kraft, temperatur och tångdesign.

1. Klassisk

Detta är en standard, en av de mest populära klämningsalternativen. Med det kan du både anpassa håret och vinda upp det. Kropparnas diameter beror på curlingens diameter. Vanligtvis är locken likformiga och enhetliga i form från topp till botten.

2. Cone

Keghårkrullen har en konformad styler som klämmer fast från basen till toppen av enheten. Ett mycket vanligt alternativ bland proffs. Med hjälp kan du bara blåsa håret, eftersom det inte finns något klipp. Curled strand bör hållas med en hand, som borde vara i en termisk skyddshandske från satsen. Enheterna kommer också i olika diametrar, så resultatet av krullning beror på storleken på stylern. Krullar på konisk curling är vanligtvis ganska hållbara, så i slutet borde de vara lite kammade så att de har ett mer naturligt utseende.

3. Triangulär

En mycket intressant version av enheten, vilket ger ett ovanligt resultat. Mycket ofta kommer det triangulära krusjärn som ett extra munstycke i uppsättningen. I bruk är det inte annorlunda än vanligt ployok, men här ser krullarna ut skarpa och inte standard.

4. Dubbel

Dubbelkrullet har två arbetsytor som skapar lätta zigzagvågor. Strängen lindas med en åtta på varje bagage omväxlande och dras ner. Ibland levereras enheten med ett klämma i form av en tredje stam, som håller trådarna så att de inte bryts upp vid lindning.

5. Triple

Triple curling har tre strumpor, mellan vilka strängen är klämd från rötterna och dras till spetsarna. Curls på triple curling är inte mycket voluminösa, men de faller i samma vågor och håller fast. En sådan anordning används ofta för att skapa retrokrullar. Tunna kommer i olika diametrar, så du kan skapa olika krullar.

6. Spiral

Mycket ofta kommer spiralkrullet som ett munstycke i en konisk uppsättning. Krullarna är klara, runda och spirala. Processen med att linda håret på en spiralkrullning är ganska tidskrävande, eftersom du måste ta tunna trådar. Men de håller tillräckligt länge och fasta.

7. Automatisk (roterande)

Ett sådant krusningsjärn själv vrider strängen och värmer det till önskad temperatur och informerar om beredskap med ett ljud. Roterande krulljärn är en ganska ny uppfinning där du kan ställa in önskad temperatur och önskad form av krullen. Allt du behöver göra är att lägga en sträng inuti enheten, och då ska han göra allt själv. Denna curler förenklar viklingsprocessen och gör det ännu snabbare. Den enda snaggen är kostnaden, som inte är tillgänglig för alla.

Typer av ploekbeläggning

En mycket viktig punkt när du väljer en curling. Beläggningen har en stark effekt på hårstrukturen och kan torka ut dem.

Bland de moderna modellerna finns följande beläggningar:

De mest populära beläggningarna är keramiska och teflon. Metallbeläggningen är mycket torrt hår, och ändarna blir splittrade på grund av utsläpp av joner. Därför är det billigt, men vi rekommenderar inte att du använder det.

Keramik kan upprätthålla ett hälsosamt hårtillstånd, men enheten är väldigt ömtålig. Även experter kallar det mest säkra.

Teflonbeläggning kommer att spara en viss tid krullar från att torka ut, men med frekvent användning raderas det och håret är i kontakt med metallen.

Turmalinbeläggning används på de senaste modellerna och är bäst i kvalitet och påverkan på håret, men de är ganska dyra.

Titanbelagda curlingjärn är mycket slitstarka och passar för daglig användning. De är också ganska säkra för strängarna, men återigen kostsamma.

Typer ployok på diameter och nippers

Stylers är tillgängliga med olika munstycken som kan ändras. För en mängd krillformar finns det sådana tänger av tångar:

Sortimentet gör att du kan skapa både Afro-Curls och Hollywood stora krullar.

8 bästa konploek

Du är van att curl med pincett, men nyligen har du varit olycklig med den här enheten. Curls blir ojämna, och spetsarna slits av... Försök med ett koniskt krusjärn! Den är utformad utan clips, därför bildar den släta, naturligt formade krullar. Ytan är gjord av material som förhindrar hårskador. I vår recension finns det 8 koniska plexes, som oftast köps 2018. Hitta din version bland dem!

Dewal 03-1932R Curl Up - för hem och salong

Verktyget är utrustat med en elektronisk termostat med 5 lägen. Memoriseringsfunktionen låter dig spara de nödvändiga inställningarna.

Arbetsdelen är gjord i form av en kon med en diameter av 3,2 cm vid basen, 1,9 cm i slutet. Titanbeläggningen med turmalin förhindrar överhettning och elektrifierande hår.

fördelar:

 • Säkerhet. Värmesköld och termiska handskar eliminerar risken för brännskada.
 • Användarvänlighet. Enheten är utrustad med en hängslinga och en roterande tråd.
 • Arbetshastighet På komplett stilering av långt hår tar 20 minuter.

nackdelar:

 • Obehövliga handskar. Under drift glider de bort från fingrarna.
 • Ingen värmeindikering.

Dewal Curl Up 03-1019R - för fina lockor

Den andra modellen från Dewal skiljer smal arbetsyta - 1,9 cm vid handtaget, 1 cm - vid spetsen. Med regulatorn kan du justera temperaturen i intervallet + 120-200 ° C.

Soft Touch-handtag, loop och tråd med svängbart fäste ger enkel drift.

fördelar:

 • Jonisering. Turmalinpartiklar i kottbeläggningen mättar håret med joner och tar bort den statiska laddningen.
 • Memoriseringsfunktion. Det hjälper till att hålla den inställda temperaturen i minnet.
 • Värmeisolerad spets.

nackdelar:

 • Begränsad uppsättning. Det har inte termoull och handskar.
 • Ingen värmeindikator.

Harizma H10303-19 Creative - för hemmabruk

Huvudskillnaden för enheten är ett PTC värmeelement av keramik med skydd mot överhettning. Beläggningen är också keramisk, med turmalin, vilket ger hårets elasticitet och glans. Diametern på verktyget är från 1,9 till 3,3 cm vilket är optimalt för att skapa stora krullar.

fördelar:

 • Kontrollmekanism. Knappen är utformad som en grindventil, plötsliga tryck är uteslutna.
 • Snabb uppvärmning. Enheten är klar för användning inom 30 sekunder.
 • Värmeisolering. Tack vare den värmebeständiga spetsen och stativet är verktyget säkert för ytor.

nackdelar:

 • Överhettande hår. Utan värmeskyddsmedel kommer håret att torka ut.
 • Ingen slinga för upphängning.

Hairway 04084 - för resistent curling

Verktyget är utrustat med en termostat med 25 värmelägen. Ljusindikatorer meddelar inklusion och beredskap för användning.

Turmalinbeläggning främjar mild uppvärmning av håret. Tack vare det gummi-trimmade handtaget och den isolerade spetsen är enheten säker att använda.

fördelar:

 • Effektivitet. Curling fortsätter i 2-3 dagar.
 • Alternativ. Skyddshandskar och ett termisk skum, som verkar som en mantel, är fästa vid krullningsjärnet.
 • Energibesparing. Varje 72 minuter finns en automatisk strömavstängning.

nackdelar:

 • Lång kylning. Enheten förblir varm i 2-3 minuter efter avstängning.
 • Högt pris - från 2200 till 2700 rubel.

Remington Ci95 - för snabb effekt

En intressant egenskap hos modellen är en elektronisk styrenhet med en LCD-skärm. Det hjälper till att ställa in temperaturen från +130 till + 210ᵒ С och fixa värdet med ett speciellt lås.

Keramisk beläggning ger enhetlig uppvärmning genom strängens längd. Skyddshandskar och mattan täcker på enheten.

fördelar:

 • Cord design. Roterande tråd med en längd på 3 m bryts inte under drift.
 • Låg vikt. Enheten väger bara 390 g.
 • Arbetshastighet Enheten värms upp på 15 sekunder, det tar 15 minuter att bearbeta hela frisyren.

nackdelar:

 • Kejsans diameter. Parametrarna 1,3 - 2,5 cm är inte lämpliga för korta frisyrer.
 • Rök och lukt av hår vid maximal temperatur.

Remington CI96W1 Silk Curling - för silkeslena krullar

Det andra alternativet från Remington kännetecknas av en unik keramisk beläggning med silkeproteiner. Det förbättrar hårets konsistens, vilket skapar spiralkräm med en 3D-effekt.

En elektronisk styrenhet med display hjälper till att styra temperaturen. Avstängningsfunktionen efter 1 h förhindrar att enheten överhettas.

fördelar:

 • Låsfunktion Det eliminerar oavsiktligt tryckknappar under drift.
 • Termiskt skydd. Inkluderar värmebeständig handske och glidskydd.
 • Motståndskraftig vinkling. Curls håller upp till 3 dagar, utan förpackningsmedel.

nackdelar:

 • Enhets storlek. De är inte konstruerade för att skapa stora lockar.
 • Svaga curling tips.

Rowenta CurlStyle CF3345F0 - för en vacker volym

Arbetet med verktyget förenklas av en elektronisk styrenhet med en display. Det finns 9 lägen i intervallet från + 120 till + 200 ° C. Den valda temperaturen kan fixeras med hjälp av indikatorlåset. Keramisk beläggningskon hindrar överhettning av håret.

fördelar:

 • Ljusindikering. Färgdioder markerar inkluderingen, graden av uppvärmning, driftsätt.
 • Bekväm användning. Enheten är utrustad med en roterande tråd, hänglås och stativ.
 • Låg vikt - 365 g.

nackdelar:

 • Brist på klämning. Stranden måste hålla handen.
 • Den korta ledningen är bara 1,8 meter.

Moser CurlPro Conical 4437-0050 - för stylistarbete

Curler har ett brett temperaturintervall - från + 80ᵒ С till + 210ᵒ С. Kontrollen representeras av 2 knappar och en digital display.

Keramisk beläggning förhindrar hårskador. Det inbyggda stället och värmeisolerade spetsen gör att du kan lägga verktyget på vilken yta som helst.

fördelar:

 • Funktioner termostat. Knappar ger en smidig övergång mellan lägen.
 • Snabb uppvärmning. Enheten är klar att användas 30 sekunder efter att den är påslagen.
 • Indikering av temperatur på displayen.

nackdelar:

 • Stor vikt. Enheten väger 560 g, därför obekväm i hemmabruk.
 • Ingen beredskapsindikator.

Välja ett koniskt krusjärn för salongen, föredra modeller med termostat. Med hjälp är det lämpligt att välja lägen för olika typer av kunders hår. För ett hem är det bättre att köpa en liten enhet med joniserande beläggning.

Cone curling

En viktig händelse eller en vandring för ett datum, men det finns ingen möjlighet att gå till frisören? Du kan göra en vacker och högkvalitativ perm, inte bara i en skönhetssalong. Oavhängigt hantera denna uppgift hemma kommer att hjälpa konisk curling.

Vad skiljer sig från den vanliga modellen?

Den konformade hårkrullen har utseendet av en långsträckt kon, som är avsmalnande i diameter till spetsen. Dess huvudsakliga skillnad från resten av krullningstången är att den inte har en klämma, vilket förhindrar utseendet av ett veck på krullen. Därför måste självförbrukningen i de första tiderna öva, eftersom det måste behålla både curling sig och krökets spets. När du arbetar med det måste du bära en speciell termisk handske för att skydda dina händer mot brännskador. Med den här modellen kan du inte förstöra håret och skapa snygga och smidiga krullar på håret. Denna gardin är relaterad till professionella modeller, eftersom det blir svårt för en oerfaren användare att göra helt krökta lås.

Enheten i denna modell framträdde nyligen på marknaden och är en slags analog krulljärn med ett klämma i form av morötter. "Morot" har som regel en metallbeläggning som kan skada håret allvarligt.

Fördelar och nackdelar med konformade modeller

Många professionella mästare rekommenderar bara en sådan curlingmodell av många anledningar:

 1. Tack vare högkvalitativ beläggning och en strömlinjeformad form av värmeelementet är det väldigt lätt och enkelt att blåsa strängen. När som helst på processen kan du snabbt och fritt ta bort krullen från curling.
 2. På grund av bristen på en gemensam klämma, erhålls krullen utan rynkor på spetsen och ser sålunda ut mer naturligt och snyggt.
 3. Den koniska formen gör att du kan ge hårsträngarna ett naturligt utseende på grund av det faktum att de färdiga locken har en rundad, minskande diameter mot slutet.
 4. Keramiskt krusningsjärn värms snabbt och jämnt över hela ytan. Värmeelementets värme fördelas jämnt längs hela längden av håret, vilket inte störa dess struktur och integritet igen.
 5. Med korrekt användning av enheten kommer processen i sig inte att ta mycket tid och kommer att glädja sig med sitt magnifika resultat.
 6. Med hjälp av en konisk curling kan du skapa volymetriska krullar från rötterna.
 7. De flesta modeller har en speciell temperaturregulator som inte kommer att skada håret. Men i alla fall, som rekommenderas av erfarna proffs, är det bättre att använda en termisk spray eller skum för extra skydd.

Nackdelarna med curling är bara att du behöver vänja dig att använda den.

Processen kommer alltid att omfatta två händer. En hand håller enheten själv och den andra strängen med en speciell handske. På vissa modeller finns det en isolerad spets där du säkert trycker på slutet av strängen utan rädsla för att bli bränd.

Grundläggande parametrar

Om du vill curl ditt hår själv och inte spendera pengar på en perm eller en resa till en skönhetssalong, skulle en bra lösning vara att köpa din egen koniska curling. Valet bör tas på allvar, eftersom det påverkar hårets hälsa och skönhet.

Det första du bör uppmärksamma är materialet från vilket enheten är tillverkad.

Handtaget måste gummeras eller ha en högkvalitativ och slitstark beläggning för enkel användning. När det gäller själva värmekonstruktionen rekommenderar inte erfarna hantverkare att man tar ett krusjärn med en metallbearbetningsyta, det är mycket skadligt för håret och det finns stor risk att brinna håret. Det är bättre att välja teflon, keramik eller glaskeramisk curling, eftersom dessa material är mjuka på håret och inte överdriver krullarna.

Det blir viktigt att ta reda på kundrecensioner för en viss märkesmodell. Ofta är säljare i butiker inte alltid ärliga, så innan köpet är det värt att läsa på Internet om olika modeller och deras egenskaper. Du kan också klargöra den nödvändiga informationen i en vanlig frisörsalong, förutom att även se den första modellen av curling som får prova på platsen.

Könens storlek måste väljas för hårets längd. Det ska gå motsatsen: ju kortare håret desto bredare är diametern vid konen och vice versa. Det är bättre att köpa ett krusjärn med utbytbara munstycken av olika bredd, så det är lättare att hitta rätt diameter för lock så att de ser harmoniska och attraktiva ut. Glöm inte själva utrustningen. Det bör innehålla själva apparaten, en skyddshandske (det finns uppsättningar där handsken är endast för 2 och 3 fingrar), en matta eller en speciell padda för curling, om det inte finns någon eller den andra, så är det troligtvis en speciell slinga på själva fodret suspension.

I avsaknad av en värmebeständig handske bör det finnas ett isolerat spets på krullet som inte värmer upp vid arbete med apparaten. Den valda modellen måste ha en termostat.

Varje kvinna har en annan struktur och hårtjocklek, så exponeringstemperaturen för dem borde också vara annorlunda. Det är tillrådligt att omedelbart kolla arbetet i affären och hastigheten för uppvärmning av curling. Det stora pluset är närvaron av joniseringsfunktionen, som skyddar håret från att torka ut. Negativa joner neutraliserar statisk elektricitet i håret och ger dem sken och en hälsosam utseende.

Det är värt att uppmärksamma strömkabeln. Det är nödvändigt att kontrollera dess isolering, eftersom den dåliga lindningen kan smälta och slå med ström i processen att skapa frisyren. Ledningens längd måste vara minst 1-1,5 meter, annars måste du stå och slå upp bredvid kontakten, vilket inte är särskilt bekvämt.

Ett utmärkt tillägg skulle vara ett automatiskt kopplingsprogram om det inte används i 30 minuter eller mer. Det händer att man i färd med att förbereda frisyrer för en viktig händelse bråttom, kan glömma att stänga av krulljärnet från strömförsörjningen. Detta kan leda till skada på enheten själv eller till och med till en brand i rummet, så det är bättre att köpa modeller av koniska ploys med automatisk avstängning eller en hörbar signal.

material

Hittills har en mängd olika beläggningar uppfunnits för koniska kammare, så att de inte skadar eller brinner hår:

 • Den äldsta och mest skadliga beläggningen är metall. Vid uppvärmning frigör denna beläggning positivt laddade joner. Vid höga temperaturer och deras effekter stiger hårvågorna, vilket gör att fukt och hud skyddsfett förångas. Som ett resultat av detta är håret mycket torrt och skadat.
 • Metall till metallstrid. Distinktiva egenskaper har ett titanbelagt krulljärn. Den är perfekt för skört och tunt hår, värmer snabbt upp till arbetstemperatur och är resistent mot mekanisk skada. Högkvalitativt titankrulljärn kommer att tjäna ägaren under ganska lång tid.
 • Teflonbeläggning är mycket bättre än vanlig metall. Tack vare honom värms krullen exakt och brinner inte till golvet. Med frekvent användning kommer en sådan roka att vara i ungefär ett år, eftersom Teflon tenderar att gnida och tunna. Genom utseende är det svårt att bestämma resterande skikt av beläggningen, så det är bättre att inte använda gamla enheter för krökning.

9 bästa konploek

Innan du köper en konisk curling bör du inte bara samråda med dina vänner utan också bli bekant med konsumentrecensioner, varumärkes rykte. För att bevara hårets utseende är det viktigt att välja en kvalitetsenhet som gör det möjligt att skapa önskad frisyr. Detta kommer att hjälpa till i denna ranking av de bästa rutorna, sammanställda med hänsyn tagen till godkvalitetsegenskapernas överensstämmelse.

Funktioner urvalskegling

Innan du köper en produkt är det viktigt att vara uppmärksam på följande parametrar:

 1. beläggningsmaterial;
 2. kon diameter;
 3. uppvärmningshastighet
 4. antalet temperaturregimer;
 5. Komplett uppsättning av enheten (närvaro av ett stativ, termiska handskar, en matta);
 6. ledningslängd;
 7. användarvänlighet.

Den sista rollen vid valet av krulljärn spelas inte av enhetens konstruktion, närvaron av joniseringsfunktionen och automatisk avstängning. Vi tog hänsyn till dessa och andra nyanser när vi sammanställde rankningen av de bästa elektriska curling curlersna.

Vad är bättre kon eller vanlig krusjärn

+ perfekt släta krullar;

+ lämplig för att skapa volymen vid rötterna;

+ enhetlig fördelning av strängar över ytan;

+ naturlig utseende perm;

+ hårskydd mot skador (i moderna modeller);

+ flera temperaturlägen;

+ relativt rimligt pris.

- risk för oavsiktliga brännskador

- när skrämmande handskar behöver köpa en ny

- olägenhetskryvning på grund av bristande klämning.

+ snabb och enhetlig uppvärmning

+ vinklingskurvor av olika former och storlekar;

+ håret håller styling under lång tid.

- risken för hårbrott vid krökning;

- skador på håret på grund av frekvent användning (i äldre modeller);

- höga kostnader för kvalitetsprodukter.

Översta kegelbetyg

Ghd Curve Creative Curl Wand

Ledaren bland de koniska typ pleyos är modellen från varumärket Ghd, som har blivit känd för sin oöverträffade kvalitet och original design av hår styler. Konceptet Företaget Bra hårdag (bra dag för hår) talar om lika säker styling både hemma och i salongen. Ghd Curve curtain är värd kundens uppmärksamhet och sticker ut bland ett liknande sortiment av produkter med många unika parametrar. Apparatens funktion är baserad på den patenterade innovativa tri-zone ™ -tekniken, som garanterar att rätt temperatur upprätthålls och garanterar bildandet av idealiska krullar utan att skada dem.

Curler har en diameter på 23-28 mm och en skyddande spets. Inbyggt stativ gör att du kan placera enheten på vilken yta som helst. En lång sladd säkerställer rörelsefriheten, och det automatiska avstängningsläget aktiveras efter en halvtimme utan användning av stylern.

värdighet

 • patenterad teknik;
 • optimala temperaturer;
 • lång strömsladd;
 • tillgänglighet av en strömbrytare med indikator och viloläge;
 • säker keramisk beläggning;
 • modern design.

brister

 • relativt hög kostnad (mer än 10 tusen rubel).

BaBylissPRO BAB2280TTE

En hedervärd plats i rankningen av den bästa pleyeken tas av ett modernt instrument med titanium-turmalinbeläggning från BaByliss, vilket gör enheten hållbar och säker för hår. Konens diameter - 13-25 mm.

Köparna noterar att trådarna inte överhettas vid lindning på grund av den enhetliga temperaturfördelningen. De märker den stilfulla stylerdesignen och ergonomiska formen. Handtaget har en slitstark beläggning och en mekanisk termostat gör det möjligt att välja parametrar från 110 till 190 grader. Bland produkterna av "Bebiliss" är denna modell en av de mest populära pleyokerna. Priset på enheten motiverar produktens funktionalitet och kvalitet.

värdighet

 • uthållighet frisyrer;
 • snabb uppvärmning;
 • högkvalitativt material;
 • Ursprungligt utseende;
 • utmärkt resultat;
 • användarvänlighet;
 • hållbarhet;
 • närvaron av termoelementet.

brister

 • obehagliga fingertoppar;
 • ingen förvaringslåda.

Valera Conix 13-25mm (641,02)

Följande modell har en keramisk turmalinbeläggning och ger en säker krullkrullning med en diameter av 13-25 mm. Verktyget har en slinga för att hänga. Strömsladdens längd - tre meter. Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 grader. Satsen kommer också med ett speciellt fall och skyddshandske.

Tangen kan vrida även mycket tungt och perfekt rakt naturligt hår som inte svarar på andra märken av stylister. Köparna noterar att enheten inte överdriver hår, och styling upprätthålls hela dagen. Priset på produkten är ganska rimligt. Det kostar från 3500 rubel

värdighet

 • bred spets;
 • ger hår glans
 • värme i trettio sekunder;
 • närvaron av värmeöverdrag
 • tre meter sladd;
 • respekt för håret.

brister

 • inget skalertemperaturläge.

Philips BHB872 StyleCare

Philips koniska tangar är gjorda av metall belagd med keramik och titan. De är ganska lätta och lätta att använda. Vissa tjejer är förvånade över att krullarna varar mer än två dagar. Bara en liten hårspray räcker för att fixa resultatet.

Uppvärmningstid - upp till 45 sekunder, temperaturintervall från 130 till 210 grader. Det finns funktioner av jonisering och en ljudsignal när låset är klart. På LCD-skärmen visas information om inställd temperatur och arbetsförmåga. Nätsladden når 1,8 meter.

värdighet

 • kvalitet täckning;
 • långvarig effekt
 • Torka inte lockar;
 • rimligt pris
 • roterande sladd;
 • 9 temperaturlägen.

brister

 • inga uppenbara cons

Remington CI96W1

Skapa en silkeslen krullning hemma med hjälp av ett krusjärn från Remington. Det är en konisk tång med en diameter på 13-25 mm med en förbättrad beläggning av keramik, som har silkeproteiner. För att förhindra oavsiktliga tangenttryck, är ett uppvärmningsblock anordnat, och beredskapen för drift uppnås inom trettio sekunder.

Enheten är utrustad med automatiskt val av nätspänning, avaktiveringsfunktion (i en timme), en roterande sladd med en längd på tre meter. Inkluderat är en silkeslen och en termisk handske. Passar till ett gott pris på varor, som varierar från 2.600 till 3.790 rubel.

värdighet

 • Kostnaden motsvarar funktionaliteten och kvaliteten.
 • många ytterligare funktioner;
 • tre meter roterande sladd;
 • unik beläggning.

brister

 • dålig kvalitet termiska handskar.

Rowenta CF 3345

Den mest budgetstarka bland de övriga betygsdeltagarna är en enhet från det världsberömda varumärket Roventa. Med det kan du skapa en vacker frisyr utan att håret skadas. Den unika beläggningen med turmalin och keratin torkar inte krullarna och förstör inte deras struktur. Styling har en naturlig glans och varar länge.

Den maximala temperaturen är 180 grader. Kondiameter - 13-25 mm. Nätsladden når upp till 1,8 meter. Modellen är också populär bland salonger och frisörer.

värdighet

 • vackra elastiska lockar;
 • Skina hår
 • förstör inte håret
 • lågt pris

brister

 • värme i mer än en minut;
 • ingen tidsgivare.

BaByliss C20E

Cone styler från Bebiliss skiljer sig i enkelhet, bekvämlighet och medelstorlek. Titan Keramisk beläggning skadar nästan inte håret. Krullningstråden är inte snodd och låter dig curlera oåtkomliga strängar själv. Liksom många andra deltagare i betyget har modellen ett inbyggt stöd och ett isoleringsspets. Den maximala temperaturen är tvåhundra grader. Uppvärmning sker i en minut. Bekvämt har curlingen en auto-off-funktion.

Tillverkaren tog hand om sina kunder och visade i detalj instruktionerna i bruksanvisningen. Den har ett bord om användningen av alla temperaturregimer. För rakt och tunt hår rekommenderas det att välja "6-ku." Det finns ännu mer godartade lägen. Stylerpriset är helt förenligt med kvaliteten.

värdighet

 • bekväm användning;
 • högkvalitativt material;
 • 11 temperaturlägen;
 • lång tråd;
 • Förekomsten av fingertoppar;
 • förstör inte håret
 • lätt i vikt
 • utmärkt hållbarhet.

brister

 • obehagliga handskar ingår;
 • ingen visning.

Moser 4437-0050

Elektriska tänger från varumärket Moser är en ny version av en befintlig modell. Diameter från 13 till 25 millimeter låter dig göra krullar av olika storlekar som ser naturligt ut. LCD-skärmen visar temperaturer från 80 till 210 grader. Curling värms direkt till det nödvändiga läget. Enheten har ett isolerat spets och glidande handtag med SoftTach beläggning. Tråden är utrustad med ett vridskydd och kommer till 2,5 meter.

Modellen är gjord i den klassiska svarta färgen och ser väldigt snygg ut. Detta är en underbar present till en älskad, som kostar 2300 rubel.

värdighet

 • snabb uppvärmningstid;
 • handtag med slitstark beläggning;
 • enkel temperaturinställning
 • lång tråd

brister

 • inga uppenbara cons

DEWAL 03-1932A Curl Up

Den slutliga bedömningsmodellen har en elektronisk termostat med fem lägen. Tack vare minnesfunktionen kan du spara önskade inställningar. Kejsans diameter är 3,2 centimeter runt basen och 1,9 centimeter - i slutet. Skydd mot överhettning och elektrifierande trådar ger en beläggning av titan med turmalin. Enheten är utrustad med en tråd som roterar runt sin axel och en hängande slinga.

I konsumenternas svar kan du hitta information som det tar ungefär tjugo minuter att packa långa lockar. Flickorna pratar om enhetens höga hastighet, användarvänlighet och fullständig säkerhet. Risken för brännskador är uteslutet på grund av värmeskölden och den speciella handsken. Denna produkt används inte bara hemma, men också i salongen.

Koniskt krusjärn: egenskaper av val och granskning av de bästa

Alla damerna drömmer om lydiga och elastiska lockar. För att skapa en snygg frisyr är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalongen dagligen. Nu i butiker ett stort urval kosmetika och verktyg för att skapa den perfekta bilden. En av dessa enheter är en konisk curling hot-laying maskin. Med hjälp kan du skapa inte bara romantiska krullar för en vandring på ett datum, utan också en snygg frisyr för ett affärsmöte.

Vad är

Kegelkransen är ett professionellt verktyg som låter dig skapa olika typer av frisyrer. Hon krullar lätt håret, inte bara i snäva krölar, men även i lätta, luftiga lockar. Ibland kallas denna enhet curling morot.

På grund av sin form erhålls curls naturliga: större vid rötterna, försiktigt avsmalnande till spetsarna. Det kan också användas för att skapa rotvolym.

Principen för operation, som med alla verktyg för varm styling - påverkan på hårets höga temperatur.

Cone skiljer sig från klassisk ploek inte bara genom sin form, men också genom att det inte finns ett klämma för att fixera trådar. På grund av detta har kretsens spetsar inga veck från pressplattan, vilket ger dem ett naturligt utseende. När allt kommer omkring, används konventionella ploekar, brukar brukar vara i ändarna och håret uppträder delat eller överdriven.

Det är viktigt! För att inte brinna vid curling måste du använda en värmebeständig handske. Vanligtvis ingår det redan i satsen till konisk curling.

Sådan läggning håller länge, även utan användning av ytterligare fixeringsmedel, i regel utvecklas krullarna efter att huvudet har tvättats.

Urvalsfunktioner

Varje tillverkare försöker sticka ut på marknaden för hår styling verktyg, så alla curling strykjärn skiljer sig inte bara från varumärke, men också av andra funktioner.

När du köper det måste du veta exakt vilket slutresultat en kvinna vill komma till slut.

 1. Temperaturkontroll påverkar inte bara utseendet, utan även hårets hälsa. Varje kottkrull har flera värmemetoder, som varierar beroende på hårets struktur och den bild som skapas. Tunna, torra och spröda strängar kan skada temperaturen över 170 ° C, och för normalt och friskt hår är läget från 200 ° C till 220 ° C perfekt.
 2. Tillverkningsföretag. En av de viktiga faktorerna när man väljer ett kegeljärn är företaget som tillverkar enheten. Babyliss verktyg är allmänt populära hos kunderna eftersom deras produkter är gjorda för professionella. För hemanvändning köper de även Philips och Remington, det är lätt att arbeta med dem, och kostnaden är mycket lägre än för professionella enheter.
 3. Storlek. Längden på värmeytan väljs beroende på hårets längd. Och enhetens diameter påverkar direkt frisyrens form. För stora Hollywoodkrullar är kottar med en diameter av 38 mm utmärkta, och för små lockar är det bättre att köpa ett krusjärn med en diameter på 25 mm.
 4. Beläggning. Vågens kvalitet och priset på enheten beror på materialet från vilket arbetsytan är gjord. Typer av täckning och deras egenskaper:
  metall är det billigaste och impopulära materialet, eftersom efter att ha använt det behöver hår extra omsorg och restaurering;
  sammet hjälper till att skapa snygga krullar, eftersom det är lätt att vinda strängar på det jämnt;
  keramik - den mest populära och praktiska beläggningen, överdriver inte hår;
  turmalin producerar negativa joner som bidrar till fuktretention i hårstrukturen och skyddar därför mot skador och torrhet.
  Guld, platina och titan appliceras på professionella modeller och anses vara de dyraste. Denna beläggning förhindrar håret att puffa upp och kännetecknas av hög värmeledningsförmåga. Vilket krusjärn är bättre: med turmalin, keramik eller titanbeläggning hittar du svaret på vår hemsida.
 5. Munstycken. För älskare att byta styling varje dag, implementerar tillverkare curling strykjärn med olika munstycken som hjälper till att skapa spiralkrullar, lockar i en zigzag eller lockar med raka ändar.
 6. Automatisk avstängning. Krympjärn med denna funktion är lämplig för glömska älskarinna eller tjejer som ständigt bråttom.
 7. Cord. För bekväm användning av krusjärn är det bättre att köpa en enhet med en lång sladd som har möjlighet att rotera 360 °.
 8. Pip ljud Denna funktion kommer att berätta att låset redan har fixats och inte låter det överhettas.

Rådet. Innan du köper är det bättre att bekanta dig med recensionerna av den koniska krullen och välj en beprövad enhet som kommer att hålla i många år och kommer inte att skada håret.

För vilket hår är lämpligt

Cone curling är utformad för alla längder och alla typer av hår:

 • Arbetsytan med liten diameter används för hårklippningar, vars längd är maximal upp till axlarna;
 • långa trådar är bättre att blåsa på en kon med en diameter något mindre än de önskade krökarna;
 • för tjock hårkrypning med den största volymen;
 • Tunt och torrt hår ska lindas på en arbetsyta med en keramisk eller turmalinbeläggning, temperaturen får inte överstiga 170 ° C.
 • För att skapa basvolymen väljes diametern beroende på önskat resultat.

Fördelar och nackdelar

Enheten har många fördelar jämfört med standardstänger:

 • snygg design;
 • liten vikt;
 • bekvämt grepp;
 • krökt strand är lätt att ta bort från konen;
 • På spetsarna kommer det inga rynkor, eftersom det inte finns någon klämma;
 • krullar ser naturliga ut, eftersom varje krull smalnar ner;
 • Arbetsytan värms upp snabbt och jämnt;
 • krullar skapas snabbare än på klassiska värmeanordningar för hår styling;
 • termostatfunktion;
 • Termisk skyddshandske i förpackningen skyddar mot oavsiktliga brännskador i händerna.
 • Den koniska formen gör att du kan skapa krullar med olika diametrar.

Nackdelarna med anordningen kan endast hänföras till det faktum att spetsarna faller av och på grund av att en låsningsmekanism saknas. För att undvika detta är det nödvändigt att korrekt använda krulljärn och med upplevelsen av likvidation kommer ett sådant problem att försvinna.

Kostnad och var att köpa

Du kan köpa ett konisk krusjärn, inte bara i en professionell butik, utan även på marknader och nätbutiker som säljer hushållsapparater. Produktpriset beror på följande faktorer:

 1. Alternativ. Om en värmebeständig handske, ett fodral och olika munstycken ingår i uppsättningen, kommer satsen att kosta betydligt mer. Men du kan spara om du köper nödvändiga komponenter separat. I genomsnitt kostar en handske cirka 900 rubel.
 2. Funktion. Automatiska avstängningar, ljudberedskapsvärden och temperaturförändringar ökar också priset på verktyget.
 3. Beläggning. Ju bättre materialet på uppvärmningsytan är desto dyrare kommer curling att vara.
 4. Tillverkarens fabrik. Priset beror på varumärkets popularitet.

Det är värt att notera att den enklaste koniska krullen kommer att kosta 2 tusen rubel och för 3 tusen kan du redan hämta ett modernt och högkvalitativt verktyg. Professionella föredrar att arbeta med utrustning från 5000 och över.

Granskning av professionell keglechaedeas

Det finns många företag som gör avsmalnande hår styling tang. De mest populära är:

Babyliss

En av favoritmärkenna hos professionella stylister. Producerar en mängd olika modeller som skiljer sig åt i storlek, funktioner och utrustning. Alla gardiner har ett gummerat grepp och en lång roterande sladd. Beläggning - keramik eller turmalin, men det finns också titanmodeller. Minsta antal satser - 2100 s.

Remington

Företagets särdrag är pärlbeläggningen på arbetsytan. LCD-skärmen visar uppvärmningstemperaturen, som kan väljas oberoende av 130-210 grader. Värt från 1990 s.

Philips

De flesta modellerna har en keramisk yta. Värmer upp i 1 minut och har en tvåmordssladd på gångjärn. Pris från 1500 r.

Rowenta

De flesta modeller har ett isolerat spets. Keramisk turmalinbeläggning. Prisintervallet börjar från 1500 r.

Dewal

Titan-turmalinbeläggning. Glidfri grepp, enhetlig uppvärmning, temperaturval. Minsta kostnaden för 1800 p.

Hairway

Ioniseringsfunktion. Titan eller turmalinbeläggning. Satsen innehåller termiska handskar och en matta. Pris från 1850 s.

HARIZMA

Uppvärmningstemperatur upp till 180 grader. Keramisk beläggning. Lågt pris - från 1100 s.

Erika

Keramisk beläggning, 25 temperaturregimer, roterande sladd 2,5 m lång. Kostnad från 2500r.

Användarvillkor

Den största svårigheten att använda en avsmalnande curler är bristen på klämning, annars brukar reglerna likna användningen av andra anordningar för varmläggning:

 1. Innan du skapar locken måste du noggrant tvätta och torka håret. Höga temperaturer kan skada hårstrukturen. Det rekommenderas också att använda termisk skyddande kosmetika.
 2. För att inte brinna måste du använda speciella handskar utan upphettning.
 3. Ställ in en lämplig hårtemperatur:
  200-220 ° C för friskt, tjockt, tjockt hår;
  180-190 ° C - hårdmetall med densitet i densitet;
  130-170 ° C för fint poröst hår.
 4. Välkamrat hår uppdelat i zoner med hårnålar.
 5. Vänta tills konen är helt uppvärmd.
 6. Separera strängen på baksidan av huvudet högst 2 cm tjockt. För "Hollywood" -krullar är det bättre att välja trådar av olika tjocklek.
 7. Börja från hårets spets vinda försiktigt strängen på konen till det maximala avståndet till rötterna.
 8. Om enheten inte har en ljudvarningsfunktion är det tillräckligt att vänta i 5 sekunder.
 9. Ta bort locket från konen och vänta på fullständig kylning. För att skapa en "Hollywoodvåg" är det fortfarande varmt hår fixerat med en hårnål som avlägsnas efter några minuter.

Rådet. Efter kylning av alla trådar måste du sänka ner huvudet och lilla krullarna med fingrarna. Resultatet är fast lack.

Säkerhetsåtgärder

Säkerhetsregler vid användning av konisk krökning:

 • läs anvisningarna
 • Överdriv inte strängarna på en uppvärmd kon, så att de inte skadar deras struktur.
 • Händerna ska vara rena och torra;
 • gör inte håret i badrummet;
 • Ta bort sladden från elnätet efter proceduren.
 • Lämna inte det uppvärmda krulljärnet obevakat och nära lätt brandfarliga ytor.
 • Rör inte värmeelementet utan speciella handskar.
 • sätt det uppvärmda krulljärnet på en hårdisolerad yta eller en speciell matta;
 • Under drift bör konen vara belägen på ett avstånd av mer än 10 cm från ansiktet;
 • Efter användning kan enheten förbli medel för läggning och värmebeskyttelse, vilket kan leda till fläckar på krulljärnet, så efter avslutat arbete måste det noggrant torkas med en torr trasa.
 • För mycket nedsmutsning, använd speciella kritor.

För att njuta av de elastiska krökarna är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalonger, det är nog att välja ett lämpligt konkrulljärn. Med lite tålamod och erfarenhet kan du enkelt skapa en lyxig frisyr själv.

Fördelar och egenskaper hos en konisk curling: recensioner, instruktioner för användning för att skapa lyxiga lockar

Den ursprungliga frisöranordningen hjälper till att skapa magnifika lockar. Cone curling curls strängar av vilken längd som helst, gör det lätt att få rakt hår av någon kvalitet till perfekta lockar.

En modern apparat för att skapa krullar har flera funktioner. Lyssna på frisörernas rekommendationer, ta reda på vilken apparat med varmkonstruktionens koniska form som är bättre. Bekanta dig med reglerna för att välja ett innovativt verktyg, lära dig hur du använder en ovanlig enhet.

Skillnaden mellan konens krullning från den klassiska versionen

Det första som fångar ditt öga: den ursprungliga formen av arbetsytan. Värmeelementet är gjord i form av en kon.

Huvudskillnaden från standardkrullet är frånvaron av en platta som pressar den vridna strängen till en het yta. Resultatet är att det inte finns några fula veck på lockar, krullarna ser perfekt ut. Ingen skulle gissa att krullarna skapas konstgjort, så naturliga lockar erhålls efter applicering av den ursprungliga enheten.

Strängens ände måste hållas med fingrarna. För att förhindra oavsiktliga brännskador kommer en speciell termisk handske med en konisk hårkrullare. Många högkvalitativa modeller har ett icke-värme (isolerat) tips. Det är bekvämt att hålla fast vid det under krökets skapande.

Verktyg fördelar

En hel del flickor väljer den här versionen av frisörverktyget. Innovativ anpassning förtjänar mycket bra ord.

Fem skäl att välja ett konformat krulljärn:

 • lätt att få naturliga krullar utan veckor;
 • Du kan locka elastiska eller mjuka krullar: munstyckediameter från 13 till 31 mm;
 • flera typer av modern beläggning som skyddar håret mot skador
 • många modeller har enkla kontroller, bekvämt handtag, flera temperaturförhållanden;
 • rimlig kostnad för de flesta apparater.

Lär dig allt om korrekt hårvård på vintern.

Titta på denna adress för alternativ till snygga herrskor och frisyrer.

Funktioner av användning

Frånvaron av fixeringsplattan gör det inte svårt att vinda strängarna av olika längder. Efter två eller tre träningspassar kan du enkelt locka lock med önskad diameter.

Algoritm för att använda en ovanlig enhet:

 • läs instruktionerna, bekanta dig med alla alternativ, förstå hur du ställer in önskad temperatur, timer, lär dig andra användbara funktioner;
 • Välj arbetstemperatur för din hårtyp;
 • kamsträngar, om så önskas, applicera en liten stylingkomposition;
 • vänta tills håren är helt torr, annars överhettning av stavarna, allvarliga skador kan inte undvikas;
 • dela håret i flera delar, fäst med clips, lämna ett avsnitt fritt;
 • Förbered en termo matta, ta ut en speciell handske som skyddar handen på en het yta.
 • Slå på enheten, sätt temperaturläget, baserat på hårtypen;
 • Ta ordningen på spetsen, försiktigt, men snabbt in i konen. Håll så nära rötterna som möjligt.
 • vänta 2 till 5 sekunder beroende på hårtypen;
 • vrid i sin tur alla hårsorter, vänta tills locken har svalnat, lägger, sprinkla lockar med fixeringsspray.

Användbara tips om inköp

Innan du går till affären, läs recensioner om olika märken, kontakta vänner som har en modern enhet. Är du van att shoppa på nätet? Beställ ett frisörverktyg i en onlinebutik med bevisat rykte. Recensioner på webbplatsen hjälper till att ge en åsikt.

Tänk på när du väljer följande nyanser, och du kommer att vara nöjd med köpet. Högkvalitativt krusjärn vid behörig drift tjänar inte ett år.

Beläggningsmaterial

Toppalternativ:

 • Teflonbeläggning. Var försiktig med hår, skyddar mot allvarlig överhettning;
 • keramik, turmalin yta. Håller hårets hår, skapar joniskt skydd, brinner inte genom krullar;
 • titan eller guldplätering. Högkvalitativt material leder likformigt värme, håller temperaturen väl och minskar den tid det tar att skapa krullar.

Kondiameter

Välj parametrar beroende på längd, tjocklek, hårförhållande. På tunna, sällsynta strängar av mjuka krullar med stor diameter snubblar du snabbt. För strängar med maximal längd, välj en armatur med en arbetsyta med liten diameter. För ägare av tjockt, lyxigt hår är det bästa alternativet 13-20 cm, inte mer.

Enhetsparametrar

Var uppmärksam på följande parametrar:

 • Tillverkarens rykte, kundrecensioner om varumärket och den specifika modellen.
 • uppvärmningshastighet
 • antalet temperaturregimer;
 • komplett set (termisk kudde, stativ för enheten, handske med skyddande beläggning);
 • ledningslängd och kvalitet;
 • penna komfort;
 • tillgänglighet av joniseringsfunktion
 • en skyddande spets som håller temperaturen låg när instrumentet är på.
 • design, kvalitet av täckning;
 • Närvaron av en temperatursensor, funktionen "automatisk avstängning".

Bläddra bland populära märken

Mest troligt har du ett visst märke av frisörsverktyg eller en hel uppsättning stylingsverktyg. Tänk på vilka verktyg du skulle ha lämnat, och som du skulle vägra utan ånger.

Har du alla högkvalitativa apparater? Lyssna på yttranden från experter och tjejer som använde ovanliga verktyg med ett konformat värmeelement av olika märken. Egenskaper hos modeller av populära märken kommer säkert att gynna.

Philips

funktioner:

 • högkvalitativt, rimligt pris (från 1500 rubel)
 • enheten är lätt att använda;
 • Det finns användbara alternativ, till exempel "redo curl" med funktionen tidskontroll;
 • kvalitet täckning;
 • roterande sladd;
 • du kan ställa in önskad temperatur;
 • intressant design, glidfri handtag.

Rowenta

funktioner:

 • utmärkt fixering av lockar, arbetsdiameterns medeldiameter;
 • keramik plus turmalinbeläggning - orsaken till minimal påverkan på håret;
 • digital termostat, flera temperaturregimer;
 • Praktisk sladd 360 grader;
 • isolerad spets: det är omöjligt att bränna händer;
 • acceptabla kostnadsanordningar. Priskoningskurv Rovent - från 1300 rubel.

Dewal

funktioner:

 • populära produkter bland fans av lyxiga lockar;
 • säkert frisörverktyg sällan misslyckas, välskött
 • diameter från 15 till 33 mm;
 • titan-turmalinbeläggning - en pant av noggrann inverkan på håren;
 • elektronisk temperaturregulator;
 • ytan värmer jämnt, behåller värmen väl;
 • liten diameter curling, elastiska, naturliga krullar;
 • elegant, ergonomisk design, ytan på handtaget med slitstark beläggning;
 • valet av en lämplig temperaturreglering - orsaken till flickans popularitet med tunt hår;
 • roterande sladd, användbarhet, lång livslängd;
 • kostnaden är 1800-2500 rubel.

Babyliss

Ett populärt varumärke inom frisör har inte bortse från koniska Bebiliss curling irons. Modell för yrkesmässig användning tar ofta stolthet på klädbordet hos många fashionistas.

funktioner:

 • högkvalitativ, intressant design;
 • diameter - 13-25 mm, lätt att skapa mjuka krullar eller elastiska lockar;
 • termokick, isoleringsspetsen;
 • högkvalitativ yta glider inte, handen svettar inte;
 • professionell roterande sladd, längd 3 m;
 • turmalin yta, brist på statisk elektricitet på håret, en behaglig glans efter styling;
 • temperatur från 110 till 200 grader, 25 lägen, hög värmehastighet;
 • Enheten stängs av 72 minuter efter start av driften. Det är orealistiskt att göra eld efter att ha lämnat hem;
 • rimlig kostnad för en professionell enhet - från 2100 rubel.

Hur man gör en huvudmassage? Vi har svaret!

Nuanserna av färgning på kort hår, läs på denna sida.

Gå till http://jvolosy.com/sredstva/drugie/pivo.html och ta reda på recepten för hårmaskar med öl och ägg.

Hairway

funktioner:

 • Modeller av olika priskategorier presenteras;
 • högkvalitativ titan-turmalinbeläggning, minimal skada på håret;
 • brist på elektriska urladdningar på håret under styling;
 • många modeller har alternativet "jonisering";
 • elektronisk temperaturregulator;
 • Satsen innehåller en värmebeständig matt och en skyddshandske;
 • enheterna är utrustade med slirhandtag
 • professionell ledning, kvalitetsmaterial;
 • Hairway-enheter är lämpliga för användning i skönhetssalonger och hemma;
 • Den genomsnittliga kostnaden för modeller är från 1.850 rubel.

Hur man lockar hårkronkrullning? Visuell teknik i följande video:

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad till Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner!

1 KOMMENTAR

Och vilken av dessa modeller är bäst att välja en gåva? Jag vill ge min fruNästa Artikel
Hur bota håret skallet på huvudet?