Basma hår: användarprogram, recensioner, tips, foton


Hårfärg är ett av de många sätten att göra en kvinnas utseende ännu mer attraktiv och ljus. Men denna procedur är inte lika säker för våra lockar, som tillverkare säger. Kemisk exponering kan leda till allvarliga konsekvenser, varefter det blir extremt svårt att återställa styrkan och glansen av skadat hår. Det är därför som många kvinnor väljer alternativa färger - naturliga färgämnen, som basma.

Vad är basma?

Basma är ett naturligt färgämne som används sedan antiken. Denna naturliga botemedel erhålls från en växt som kallas indigo (indigofer). Strimlad löv innehåller en stor mängd vitaminer och biologiskt aktiva substanser. Det är därför basma är så bra för håret. Trots allt, med regelbunden användning blir håret slät, silkeslen, stark och elastisk. Och sken som förvärvas av hår kan inte jämföras med någon diamant.

Användbara egenskaper

Och nu mer detaljerat om vad den berömda Basma är så användbar för håret:

 1. Stärka håret. På grund av det höga innehållet av mineralämnen i Basma, kommer den regelbundna användningen att hjälpa till att lösa problemet med håravfall. Mycket ofta är håravfall förknippad med brist på vitaminer och mineraler, vilket förorsakar hårsäckarna. Som ett resultat kan vi märka aktiv håravfall under hösten vårperioden, då hela kroppen är akut medveten om bristen på hälsosamma ämnen.
 2. Mjäll behandling. Snö på ditt hår kan se romantiskt bara på julkvällen. Och om vita flingar pricker huvudet året runt, ser det inte så trevligt ut. Och kliar som är förknippade med utseende av mjäll tillkommer inte skönhet i ditt hår. Att lösa problemet med Basma är ganska riktigt. Du borde inte vänta på ett mirakel efter den första applikationen, men med regelbunden färgning av hår med basma kan du notera en signifikant förbättring.
 3. Nutrition hår. Basma närmar sig varje hår med näringsämnen från insidan. Från sådant färg blir håret slät, starkt, fjädrande och glänsande. Inget kemiskt färgämne kan ge ett utmärkt och varaktigt resultat.
 4. Accelererande hårväxt. Denna trevliga bieffekt av basfärgningen noterades av många tjejer. Så om du vill växa långt och friskt hår, så är Basma den naturliga hårväxtaktivatorn du behöver.
 5. Vackert resultat av färgning och den mest naturliga nyansen av hår.

Säkerhetsåtgärder

Naturligtvis, Basma - det här är det rätta valet till förmån för starkt och vackert hår. Men innan du går vidare till färgen måste du lära dig några väldigt viktiga punkter. Annars riskerar du att få ett mycket oväntat resultat i form av grönt eller blått hår blandat med ohälsosamt rödhårigt. På hårets tillstånd påverkar detta inte, men utseendet på sådana experiment kan drabbas avsevärt. Så du behöver färga håret med Basma, vi föreslår att du bekantar dig med flera tips:

 • Använd aldrig basma för rent hår. Hårfärgning bör göras enbart med en blandning av basma och henna i rätt proportion.
 • Använd inte hårfärgbasma om du tidigare använt det vanliga hårfärgen. Även om det var en professionell hårfärg, kommer Basma ge dina lockar färgen på träskgrön.
 • Ett orätt resultat kan också erhållas vid färgning av bashår efter en perm. Varje växelverkan mellan kemi och naturligt färgämne kommer att leda till oväntad hårfärg.
 • Utför proceduren för färgning för fet hår (särskilt grått hår). Basma torkar lite hår, så tillsammans med de fördelaktiga effekterna riskerar du att få torkade trådar, som måste behandlas under lång tid med fuktgivande masker. Alternativt kan du lägga till lite olivolja i den beredda hårfärgsmedelsblandningen, om du bara har tvättat ditt hår igår.
 • Tvätta inte håret i flera dagar efter att du har färgat håret med basma. Härav kommer färgen på ditt hår att vara mer levande och rik.
 • Håll inte basmen på håret under mycket lång tid, om du inte planerar att uppnå en saftig svart nyans.
 • Innan du färgar håret helt med Basma, gör ett färgtest på en tråd. Om resultatet passar dig, kommer det att vara möjligt att färga hela håret helt.

Som du kan se är reglerna helt enkla. Och om du lärde dig dem är det dags att prata om hur du färgar håret i basma steg för steg.

Hur färgar håret med basma: färgtips, instruktioner

Nå, nu instruktionen själv med illustrativa bilder om hur du färgar håret i basma:

 1. Förbered handskar, en pensel och en behållare där du blandar Basma med henna. Glasvaror bör tas i extrema fall kan du använda en plastplåt. Metallskålar för färgning av hår med henna är inte lämpliga, som med kemiska färgämnen.
 2. Applicera en fet kräm på pannans hud längs hårlinjen. Du kan också smita öronen. Detta gör det lättare för dig att skölja kompositionen från huden när henna och basma hårfärgningen är klar.
 3. Blanda henna och basma i önskad mängd. Blandningen måste fyllas med varmt vatten, men inte kokande vatten (max 800). Bestäm mängden vatten själv. Du bör ha en blandning av gräddfil konsistens.
 4. Applicera en blandning av henna och basma på håret med en pensel. Därefter täcka allt hår med ett paket och linda en handduk över toppen.
 5. Ta bort handduken och cellofan från håret efter den tid som krävs och utvärdera resultatet.
 6. Skölj håret väl med varmt vatten. Tvätta Basma och Henna från håret är inte lätt, men måste försöka.
 7. Omedelbart efter färgning bör du inte använda en hårtork för att torka håret. Det blir bättre om ditt hår torkar sig, snarare än under påverkan av hetluft.

Observera: repainting av hår med henna och basma bör göras tidigare än 2 veckor efter föregående förfarande. Trots all användbarhet och naturlighet torkar Basma fortfarande håret, det kan du se genom att titta på bilderna nedan. Så motstår helst 1-2 månader raster mellan färgning.

Hur färgar du ditt hår Basmo svart?

Om du vill få rik svart hårfärg kan du inte blanda henna och basma, men använd dem separat. Mycket ofta kan du hitta sådana instruktioner som hur du färgar håret med Basma Black:

 1. Först applicera en henna på håret och lämna i 50-60 minuter.
 2. Tvätta av henna och torka håret lite med en handduk.
 3. Applicera basma till hår och lämna i minst tre timmar.
 4. Skölj håret med vatten utan schampo och andra kosmetika.

Du kan se den perfekta svarta nyansen några dagar efter färgning, precis nedanför hittar du tydliga exempel i form av ett foto. För grå hår är den här metoden inte lämplig, så för att få svart hår till följd av färgning behöver du hitta något annat alternativ.

Hur färgar grå hår med henna och basma?

Gråt hår för att färga svart med Basmy är nästan omöjligt. För att få denna nyans måste blandningen hållas på strängarna under lång tid. Detta leder alltid till att håret torkas och grå hår är inte klart för sådan extremt torkning.

Med hjälp av henna och basma kan grå hår målas i följande färger:

 • kopparskugga (förhållande av henna och basma för hår 1: 1)
 • mörk koppar (basma / henna i proportion 2: 1)
 • ljusbrun med röd (basma för hår / henna i proportion 1: 2)

Om du lägger till lite malet kaffe eller kakao till färgblandningen blir grå hår choklad. Placerad strax nedanför foto och video hjälper dig att studera i detalj hela det nödvändiga förfarandet för att färga hår med henna och basma utan hjälp av obehöriga personer.

Henna och Basma hårfärgning: metoder och proportioner

Innan du börjar färga håret måste du bestämma önskad nyans. Det är på vilken hårfärg du planerar att få som ett resultat, beror på procenten av basma och henna i den beredda blandningen för färgning. Tiden för färgning på håret är också annorlunda: från en halvtimme till fyra timmar. Så, de viktigaste tricksna av hårfärgning med henna och basma:

 1. För att få en ljus blond hårskugga, blanda henna och basma i förhållandet 1: 3. Håll blandningen på håret i en timme, inte mer.
 2. Blont hårfärg får du om du håller hårfärgen med henna och basma i förhållandet 1: 1. Det är nödvändigt att lämna färgstrukturen på håret inom 30 minuter.
 3. En ljus kastanjeskugga av hår uppnås med samma proportioner, men färgen bör hållas på håret i en timme.
 4. Vacker rik hårfärgkastanje kan erhållas i ett förhållande av 1: 1 och färgningstiden på 1,5 timmar.
 5. Blanda henna och basma för hår i förhållandet 1: 3, du kan få svart färg om du håller blandningen på håret i 3-4 timmar (exakt tiden kommer att bero på hårets struktur).

Om du bestämmer dig för att inte spendera tid att experimentera med färg på en sträng riskerar du att få inte precis den hårfärg som du förväntade dig. Justera hårskugga är väldigt enkelt:

 • För mörkt hår efter färgning, skölj med lite surgjort vatten, med citronsaft eller ättika.
 • För ljus skuggning av håret mörkas genom efterföljande färgning. Ändra bara proportionerna av henna och basma i färgämnen, eller justera exponeringstiden för blandningen på håret.

Hur länge behöver du behålla Basma på ditt huvud?

Som du har märkt är tiden för att hålla basmen på håret från en halvtimme till fyra timmar beroende på önskad nyans. Det finns tjejer som lämnar färgkompositionen för hela natten. Enligt deras råd och feedback, från färgen är färgen ljus och mättad. Men proffs rekommenderar inte att bli involverad i en så lång exponering för basmy. Du kan överdriva strängar, varifrån håret blir poröst och sprött. Detta gäller särskilt för grå hår.

Basme Hair Recensioner

I nätverket hittar du en mängd recensioner om Basma hår. De flesta flickor beundrar tillståndet av lockar efter avvisandet av kemiska färger och övergången till naturliga Basma. Men du kan också hitta negativa recensioner om färgning på detta sätt: en grön nyans, svårighet att tvätta kompositionen från håret, försämring av strängarna.

Felet i sådana recensioner är dock inte Basma själv för hår, och inte överensstämmelse med instruktionerna för dess användning. Om du färgar håret med henna och basma korrekt följer du alla tips tydligt och avviker inte från användningsmetoden, du kommer att kunna undvika alla negativa konsekvenser.

Hur färgar du ditt hår Basmoy: video

För att göra det enklare för dig att räkna ut hur du färgar hårbasen korrekt, föreslår vi att du tittar på videon. Här kommer du att se ovanstående ansökningsförfarande och rätt proportioner.

Varför går Basma bort och vad ska man göra nu?

God kväll
Jag överklagar primärt till damerna som färgade håret med henna och basma. Inte lashevskoy, och det vanliga, från kiosken.
Koggda något jag hade brunt hår. För ungefär 2 år sedan började jag måla mig i en ljus brunett, den här färgen passar mig mer. Målade med färger som Garnier färgnekrals, Paulette etc. Men då bestämde jag mig för att måla de vuxna rötterna med naturliga färgämnen för nästa gång - henna och basma.
Först, på dag 1, jag målade den med henna. Naturligtvis har rötterna blivit en fruktansvärt ljus röd färg. Enligt instruktionerna färgade jag mitt hår nästa dag i basma. Hår (rötter) har en ganska fin chokladfärg (det passar mig bra). Och rötterna var lika färga med resten av håret.
Och allt skulle vara bra. Men så snart jag tvättar mitt hår om ett par dagar, gillar. Basma har helt tvättat sig och den ljusa röda färgen på hennafärgade rötter har förblev ((((((då lite blek, sann, men fortfarande.
Hur man gör det, hur man målar med henna och basma så att det inte tvättas vid första tvätten?

(Jag anser inte möjligheten att färga hår med kemiska färgämnen)

09/30/08 10:59 PM Svara på meddelandet Varför slår Basma av? Och vad gör man nu? användar aubrey

En ren lägenhet och en utsökt middag är två tecken på en felaktig dator.

09/30/08 11:35 PM Svara på meddelandet Varför slår Basma av? Och vad ska man göra nu? användar aubrey

Det finns två sätt att argumentera med en kvinna. Ingen av dem arbetar.

10/01/08 08:52 Svara på meddelandet Re: Varför går Basma bort? Och vad ska vi göra nu? av Tanka

10/01/08 9:46 AM Svara på meddelandet Re: Varför är Basma tvättade? Och vad gör man nu? användar _Lisa_Alisa_

Det finns två sätt att argumentera med en kvinna. Ingen av dem arbetar.

10/01/08 09:59 Svar på meddelandet Varför slår Basma av? Och vad gör man nu? användar aubrey

10/01/08 13:35 Svar på meddelandet Re: Varför är Basma tvättat? Och vad ska vi göra nu? av Tanka

Hanen stiger tidigt, och skurken är ännu tidigare © Kozma Prutkov

10/01/08 1:53 PM Svar på meddelandet Re: Varför är Basma tvättas bort? Och vad gör man nu? av Torquemada

Det finns två sätt att argumentera med en kvinna. Ingen av dem arbetar.

Gå till forumet

Läs oss var det är bekvämt

Nätverksutgåva "NGS.NOVOSTI" (18+)
Registrerad av Federal Service for Supervision of Communications, Informationsteknik och Mass Communications (Roskomnadzor)
Registreringsbevis för media EL nummer FS 77 - 70959 från 09/13/2017
Grundare: City Portal Network Ltd.
Redaktionellt: Nätverk av stadsportaler LLC
Chefsredaktör: Agafonov Alexander Sergeevich
Redaktionell adress: 630099, Novosibirsk region, Novosibirsk, ul. Lenina, 12, 6: e våningen, telefon +7 (383) 227 00 14
E-post av redaktörerna: [email protected]

NGS.SHE är en populär kvinnotidning i Novosibirsk. Publikationen kombinerar harmoniskt artiklar om hälsosam livsstil, rätt näring, dieter, arbete, relationer och kön. Professionellt råd för att hjälpa dig att hitta de senaste modetrenderna. Tidningen kommer att berätta om rätt manikyr, självhushåll, moderna frisyrer och de senaste sminketrenderna. Rekommendationer instruktörer fitness hjälper dig att utveckla ett övningsprogram för viktminskning eller träningspass för att hålla dig i gott skick. På kvinnornas forum kan du diskutera spännande ämnen med tidningens läsare. Ditt eget bröllopsforum kommer att avslöja hemligheterna att förbereda sig för firandet, välja en brudklänning, frisyrbröllopssalong. I katalogen hittar du adresser, telefonnummer och recensioner av skönhetssalonger, frisörsalonger, butiker av damkläder och skor i Novosibirsk.

Distribueras gratis.
Publikationer märkta "Company News", "Telecom News" och "Spetsproekt" är annonser, anställda av NGS.NOVOSTI är inte inblandade i deras produktion.
Redaktörerna är inte ansvariga för att informationen i annonserna är korrekt.

Kontaktuppgifter för Roskomnadzor och myndigheter: [email protected]

Reprint av material
utan tillstånd från NHS är förbjudet

Svartare än svart, eller hur man får svart i Basma. Steg bort från målet. Upplev 4 månader. Foto rapport

Hej alla Jag har länge velat måla svart, men inte omedelbart, men gradvis, för att se mellanfärger,och lossna upp svart, och njut av varje touch. Jag ägnar dagens post till färgning med basma - det är det som kan målas i flera månader och blir mörkare och mörkare varje gång.
_________________________
Vi kommer att förstå vad som är Basma?

Basma är krossade blad av indigo som har en gröngrå färg. Basma är en naturlig vegetabilisk färg - en miljövänlig produkt som innehåller biologiskt aktiva substanser och vitaminer.


Basma är en idealisk naturlig lösning för färgning av hår i mörka färger. Kan användas i kombination med henna. Basma har anmärkningsvärda kosmetologiska egenskaper: det stimulerar hårväxten och ger den en naturlig glans, förbättrar hårstrukturen och stärker rötterna, eliminerar mjäll. Basma rekommenderas speciellt för överkänslighet mot de kemiska komponenterna i vanliga hårfärger.

Den är avsedd för färgning av hår i mörkare toner, även för färgning av grått hår i färger från ljus kastanj till svart. Färgtonen beror på struktur, tjocklek, initial hårfärg och kontakttid. Hår efter applicering henna och basma få glans, elasticitet, lätt att kamma.

Vad är värt att komma ihåg om Basma:

 • Det är extremt svårt att dra tillbaka. Endast efter den första 2-3 färgningen kan på något sätt på något sätt lätta håret, men utan att tillgripa kemiska medel blir resultatet oförutsägbart. Om du målar med Basma länge, men du är trött på svart, så här kan du bara skära av eller stänk hår, samtidigt som du slutar att måla med Basma. Oljor och andra "beprövade" folkrättsmedel hjälper dig lite mer än ingenting. Tänk på.
 • Basma bör appliceras på håret, förmålat med henna, speciellt om det är blont hår. Henna ger koppar, röda nyanser, som därefter blockerar oönskade basman greener.
 • Basma är önskvärt att brygga kokande vatten, så hon ger mer pigment. Om skyddet av kläder, hud från färgning kommer inte att tala, det här är standard.

_________________________
Jag vägde alla fördelar och nackdelar, och bestämde mig för en lång färgning i en mörk färg, det slutliga resultatet är svart. Under tiden jag använde Basma fick jag olika nyanser av kastanj, både varma (tack vare nne-för att undvika grönska, förstärkade jag det med hår) och kalla toner. Perioder av grönska är inte uteslutna, men de var korta, eftersom basmen först sköljde snabbt ut. Det fungerade inte alltid enligt principen "mörkare med varje färg", men det här är mer troligt på grund av färgglans tvivelkvalitet, tidig tvättning av huvudet efter färgning och varaktigheten av intervallet mellan färguppdateringar. Nedan är min kronologi av färgning till svart. Priyaanny insyn!
_________________________
Den 1 april köpte jag Basma ArtColor och målade den. En förpackning var tillräckligt för mig i 1 gång.


Det målades enligt regeln:

Först målar jag rötterna med henna. Varför bara rötter? De är grenar, och längden har varit igensatt med henna pigment. Har orsakat, liknade timmen, tvättades bort. På rent, vått hår applicerat basma (full längd). Det tog 3 timmar med gjutjärnshuvud, sköljde bort, insåg jag att henna skulle målas hela längden, men mer om det senare...

Men färgen på mig var inte tillräckligt för att han inte passade, han tog det svagt, han tvättades också i tre veckor, i allmänhet fixade han inte. Då bestämde jag mig för att lägga till min ayurvediska mask en sked av henna och basma, så att pigmentet gradvis ackumuleras åtminstone i rotzonen.
Det gav sina resultat håret blev mörkare

För den andra och efterföljande färgen köpte jag iranska basma i en påse. Utåt tyckte jag inte om det: åtminstone slipningen var bra, men det fanns lite sågspån och tråd i blandningen, loggar.

Andra gången jag målade den 1 juni. I princip, igen, inget speciellt: färgen är inte fast, men tvättas av mycket mindre. Jag gjorde ett misstag den här gången: Strax efter att jag tvättat av Basma tvättade jag mitt hår med schampo - det gjorde jag eftersom färgämnena förutom Basma innehöll amlaolja (Jag ville döda två fåglar med en sten och att färga mig och att accelerera hårväxten)


Jag tog det inte till den 1 juli och färgade mitt ansikte för tredje gången den 26: e (jag målade rötterna med henna dagen innan). Jag bestämde mig för att inte göra några fler misstag och stå ett par dagar utan att tvätta.
Så, min färgblandning består av iransk basma, shicking och amlaoljor.


Basma färger och stelnar hår, shikakai villkorar dem, och amlaolja främjar hårväxt

Jag tog 5 matskedar basma och 1 matsked chic


Foto levererar perfekt pulverslipningen, elegant och fin, "sågspån" placer Basmy.

Tillagd 1 matsked amlaolja och blandad:


Jag lade varmt, nästan varmt vatten i min blandning, rör det med en pensel för färgning tills en homogen substans uppnås, samtidigt som man tillsätter mer vatten om det är lite.


Och lämna i 15-30 minuter att insistera. Om basmen är färsk, högkvalitativ, så ska en bläckfilm visas på min mix. Tydligen förgav jag förvisso min Basma för dålig kvalitet


Du kan blanda basmen och lämna igen för att insistera, och den kommer igen att täckas med en film

Innan jag ansökte delade jag mitt hår i 4 delar.


Passade borste på de bildade delarna

Tyvärr var det inte möjligt att fotografera hela processen på grund av min krökning.

Efter ytterligare ett par timmar tvättar jag bort Basma. Örter (något) torka mitt hår, så efter några växtbaserade procedurer, om det färgas med Basma, Henna eller en ayurvedisk mask, gör jag en mask utan misslyckande. Det hände sålunda att jag fick en stark fuktgivande mask (i detta fall CocoChoco Intensive) nyligen använde jag Estelle och Numero (båda gav inte korrekt fuktgivande, och de är inte avsedda för detta).
Den här gången bestämde jag mig för att följa regeln att inte tvätta mitt hår i 3 dagar efter färgning. Lyckligtvis behövde jag inte lämna huset. Efter tre otvättade dagar:

På bilden är tyvärr inte mycket märkbar, men i livet är färgen lite mörkare, mindre tvättad.
Röda zonen

_____________________________
Som det sjunger i den gamla goda sången: "Våra hjärtan kräver förändring, våra ögon kräver förändring.." Jag vill inte ha den svarta färgen längre, men jag är helt nöjd med den så kallade kalla mörka kastanjen


Det visar sig att denna typ av ombre är: rötterna är mörka och längden är mycket ljusare än kastanjen med rött med en smidig övergång.
Jag målar nu varannan vecka för att behålla färgen och försöker måla längden. Mycket goda resultat uppnås när jag på kvällen tvättat Angel Professional Hair Care Head från Angel Professional - det här shampooet tvättar inte bara allt som är onödigt från håret, men gör det också mycket noga, inte squeaking och inte slingrar håret. Och jag målar mitt hår på kvällen nästa dag före sängen. Som praktiken av ett ettårigt barns moder har visat sover jag inte mycket på natten, så säger "före sänggåendet" högt. Jag håller Basma i ca 6-8 timmar, det är vid 4-6 på morgonen går jag för att tvätta den om min dotter sover
Resultaten är vackra, men igen, bara på rotzonen (övre 15 cm).

Förresten, när min första väska slutade, och jag ville måla igen köpte jag den andra samma. Och innehållet visade sig vara väldigt färskt, hög kvalitet.(även om jag snubblar på samma stockar)! Bläckfilm bildades omedelbart(och det började på mig att det är bättre för Basma att omedelbart ansöka i full längd på henna och huvudet)
Även nu använder jag ren basma utan att tillsätta ytterligare ingredienser i form av oljor och pulver. Henna är också ren, som appliceras 15 minuter efter knådning (även på avskiljningar). Den här gången bestämde jag mig för att måla hela längden (Jag har inget att förlora, jag bestämde mig för att klippa mitt hår i september, mitt "järn" är ibland ett tomt ljud, samvetet dikterar. Men i allmänhet: Jag ska titta på hårets tillstånd tre dagar efter färgning. Om en mask eller ampul kommer att rädda håret från torrhet och annan charm av sjukt hår, då växer jag vidare, om mitt hår efter mina danser med Great Shaman Kaaral'om Maraes fortfarande är en torr kvast, kommer jag att klippa 15 cm. För äkthet kommer jag till och med att göra ett tusen rubelbitar)
Så... skicka till färg

Så, en liten förtydligande. Kom ihåg, den 8 augusti skrev jag ett inlägg om en LAKME-ampull? Så vooot, handlingar, uttryckta i posten gjordes nästan en vecka tidigare än publiceringen. Nummer 2-4 augusti. Så håret faller inte av, rinner för att måla, sa jag! (och då skriver jag tvärtom snuskig post om ett hårklipp, skadat hår och vilka kvinnor gör... dumma varelser)

Så... Henna.

Jag har en liten henna lösning kvar från sista gången, och så att det goda inte kommer att försvinna, frös jag det.
1. Nu har jag en behållare med frusen henna från frysen, uppvärmd i mikrovågsugnen (det finns ingen tid förklara, låt oss gå måla! avfrostning på ett vattenbad, eftersom dottern kan vakna)
2. Jag blandar den uppvärmda hennaen och letar efter frysta områden. Allt är väl värmt, så...
3. Lägger 5 msk Egyptisk Henna i samma behållare.
4 Fyll med vatten, rör om och...
5. Ge insistering

_________________________
... eftersom inlägget och det blev så stort, och jag började skriva det (text och foto) i maj månad och sedan passa all information på ett ställe bestämde jag mig för att göra collage med numrering och beskrivning. Tyvärr för besväret.
_________________________

Fortsätt sedan till att färga med henna. Jag kommer att hålla henne i 1 timme. Låt oss gå!

 1. Jag gör en parting
 2. Jag målar den
 3. Jag borstar avskärningen till höger och retar 1,5-2 cm från mittpartiet
 4. Jag lägger Henna på andra delen
 5. Detaljer som visar manipuleringen av borstspetsen med avskiljning
 6. Visar delat öra
 7. Jag målar den
 8. Dra av hårsträngarna från baksidan av huvudet, där jag ska måla. märker jag färgar alltid utan en spegel (det är ganska möjligt att jag inte målar där borta, men jag är väldigt obekväma med två speglar - helt enkelt börjar mina ögon att skadas från sidled)
 9. När jag målade hela höger sida med henna kastade jag mitt hår över till den målade högra sidan för att börja göra samma på vänster sida.

Med vänster sida gör du samma sak.

 1. Vi kastar rätt målad del på höger sida, öppnar den första vänstra skiljeväggen
 2. Avskilja efter avskiljning, måla försiktigt med en pensel med henna samtidigt som du får rottlängden. Jag har en liten Henna Hill
 3. Vi lagade ofärgade strängar på de färgade områdena av hår och passerar den med en pensel med henna
 4. Vi fortsätter att lappa och måla
 5. Bevattning närmar sig slutförandet
 6. Hela huvudet är äntligen i henna, och rötterna, och spetsarna och längden. Jag påminner dig om att jag inte har lagt till något för Henna, så jag hoppas på mindre skador på mina tips, för vilket det tredje året saxen gråter.
 7. Jag värmer och fixar hår med en onödig hatt, som jag ständigt använder för dessa ändamål
 8. På det sista fotot tvättade jag redan hennaen och lindade den i en handduk.

En timme senare tvättar jag av hennaen, sätter ihop mitt hår med en handduk och går för att förbereda Basma:

Hej, med dig visar "Relish" och idag förbereder vi Basma.

 1. I en plastbehållare lägger jag 4-5 matskedar av basma
 2. Häll vatten. Jag kommer inte att säga exakt hur många ml, för jag gör det på ögat - jag vet hur mycket man ska hällas
 3. Blanda noggrant, för att inte vara klumpig och nepromesov
 4. Omedelbart, utan att insistera, går vi för att lägga Basma

Jag tar bort handduken och på samma sätt som jag applicerade henna, tillämpar jag basma.

 1. Vi ser gingerrot Henna har blivit perfekt till liv, vilket betyder att det inte borde finnas problem med basfärgning
 2. På samma sätt applicerar jag en Basm-borste på mina hårpartier med en pensel, men jag gör det mycket försiktigare, eftersom mitt hår är vått och utan skydd i form av en mask, kräm eller balsam.
 3. Steg för steg täcker jag alla ögon på mitt huvud och lägger en ren hårsträng på ett redan färgat område tills mitt huvud är helt i växtfärg.
 4. Jag tar en onödig blöja, som jag upprepade gånger har använt för liknande ändamål (det är därför det är ett så otrevligt utseende - det tvättar helt enkelt inte) och vikar huvudet runt det. Detta görs inte bara så att den flytande delen av basmen inte strömmar från håret, men också för att fixa den typ av färg och hår som jag har
 5. Härifrån bär jag en sak med ett gummiband och ett utrymme efter det, så att allt håret tillsammans med bandaget kan passa och inte klämma. Varför skrev jag "sak"? Eftersom det kan vara allting: från en onödig rymdbjörn, till... barnglidare (som min)

Jag lämnar basmen för natten, och efter 8 timmar går jag för att tvätta den.

 1. Kom ihåg, jag sa att Basma inte tvättar tyget? Så lämnar hon också de fruktansvärda blåa fläckarna på allt, där den absorberas.
 2. En klump av hår blev svart och ju på kvällen var gräsfärg

Färskt tvättat hår utan schampo och balsam. På längden sätter jag resterna av ampullen LAKME


Mitt hår har mjukat, jag kan inte säga något om fukt. Färg - som jag gillar - mörk kastanje längs hela längden, även om vilken typ av kastanj? Han påminner mig om den svarta tulpan som skrev markiza872502. Mjukt vid beröring, men det visuella är för långt från idealiskt för att det ska förbli fritt.


_________________________________
Jag summerar några av mina skrifter på "Hur jag tillbringade sommaren" posta om att ansöka henna och basma:
Försök aldrig behandla färgat och blekt hår med örter för medicinska ändamål, vare sig henna, basma eller andra ayurvediska örter. Örter torkar upp den redan skadade, förödmjukad och förolämpad hår. Från mitt exempel var jag övertygad och visade dig att friska gräshår påverkas väldigt, vilket ger en spegelglans och glans, och örter påverkar min lägre 15 cm längd, vilket tack vare min whining är skadlig: jag rörde mig inte länge henna och basma tips att göra ingen skada, men i gengäld var du tvungen att gå mångfärgad (jag gillar inte ombra och balalezh). Och jag har målat mitt hår helt och hållet, förstörde jag äntligen mina tips: från tid till annan hittade jag spår av tvärsnitt och bräcklighet, men det här får inte ögat även nu. Men tuggade, flytande hårstruktur, orubbliga ändar... Kom ihåg håret på din gamla barns docka, som du ofta tvättat som barn och håret var förvirrad - det här är ändarna nu.

Självklart ska jag försöka om några dagar hur basfärgningen slutar, för att vidta nödåtgärder, men för att vara ärlig tror jag inte längre på dem.

Som min historia lärare sa, började för hälsa, klar för resten, men jag är inte upprörd, och jag råder dig inte. Tack så mycket för din uppmärksamhet.
________________
förhandsvisning

Hur man tvättar basmu från hår

Basma är bra för alla - både billigt och bra för hår och varar länge. Nackdelarna med denna naturliga färg kan tillskrivas kanske en del av dess oförutsägbarhet. De som tillämpar det är väl medvetna om att du kan få en märkbar grön eller blå nyans. I ett sådant fall rusar en kvinna till frisörerna med en fråga hur man tvättar basmen från håret. Och... hittar ingen hjälp. Mästare föredrar att inte börja tvätta naturliga färger precis på grund av oförutsägbara resultat. Det är nödvändigt att leta efter en väg ut i en sådan situation.

Först och främst måste du komma ihåg att bli av med denna radikala svarta färg är mycket svår. Ljussättning med peroxid hjälper inte här - efter sådana experiment kommer håret troligen att skaffa en ny våg av havsvåg. Färgen kommer att matas långsamt - först är det nödvändigt att lätta den på kastanj, sedan till mörkbrun, och så kommer strängarna att växa så att den misshandlade basmen kan skäras.

Olja för att hjälpa

Ett bra verktyg för den gradvisa blandningen av Basma-oljemaskor. De bör göras två gånger i veckan. Lightening kommer att märkas om en och en halv månad. Om du använder ricinolja som bas, kan du samtidigt behandla hår, göra det starkt och glänsande, öka tillväxten.

En sådan mask görs väldigt enkelt. Det är nödvändigt att blanda fyra matskedar varm ricinolja och två äggulor och applicera på håret innan du tvättar. Blandningen fördelas över hela längden, huvudet viks med polyeten och en handduk i några timmar. Då ska håret tvättas noggrant med schampo, kanske två gånger, så att de inte hänger istappar.

Soda masker

Om strängarna inte är bortskämda, kan du försöka påverka den oönskade färgen med läsk. För att tvätta basan från håret hemma med hjälp, behöver du en koncentrerad lösning - 8-10 matskedar per liter vatten. Bara du kan inte använda hett, annars kommer allt att vara värdelöst. Det ska vara väl fuktat i hans hår och sedan wrap huvudet med plast och en handduk. Soda-lösningen lämnas i en halvtimme och tvättas sedan noggrant. Ofta rekommenderas det inte att upprepa detta förfarande - det finns risk för torrt hår och framkalla mjäll. Det är bättre att kombinera effekterna av läsk med oljemaskor.

Citronsaft

Citronsaft kan också ge en ljusare nyans till basfärgat hår. Men inte ett och inte två förfaranden kommer att krävas. Detta verktyg är nästan ofarligt för håret, så att du kan fortsätta att lätta upp till ett acceptabelt resultat. Juice av 4-5 citroner ska spädas med fem matskedar vatten, hälls för att bli bekvämt i en sprayflaska och behandla torra obehandlade trådar. Då måste du vänta tills de torkar och tvätta med schampo. Du behöver och balsam för att återfuka håret.

Professionella verktyg

På egen risk kan du försöka bli avfärgad. Dess åtgärd är mildare än vanlig tvättfärg och samtidigt effektivare. Den appliceras som ett schampo, sedan läggs en keps eller påse på huvudet, och efter 20 minuter avlägsnas blandningen från håret. Det är bättre att inte tvätta det och tvätta med pappershanddukar. Då måste du tvätta håret med djupt rengöringsschampo.

Till skillnad från konventionella klarare innehåller avfärgningsmedel inte peroxid och ammoniak, så det finns en chans att håret inte kommer att få regnbågsskuggor. Ja, och de förstöra mindre. Ofta, efter flera sådana förfaranden, kommer skuggan vara mycket lättare, men fortfarande gulaktig. Detta är ett mellanstadium. Efter det är det redan tillåtet att tänka på ommålning i en mer acceptabel färg.

Att veta hur man tvättar Basm från ditt hår kan du experimentera med naturliga färgämnen, utan rädsla för konsekvenserna.

Så tvätta Henna från håret: Skönhet utan offer

Det är känt att naturliga färgämnen, som Basma och Henna, förbättrar hårets tillstånd. Med hjälp av tonen blir tonen spektakulär, och det finns inget behov av att återställa strängens hälsa. Men vad händer om processen misslyckades, hur man tvättar henna från håret? Det finns sätt.

Henna Washout Regler

Henna är mycket resistent. Dess fullständiga borttagning kräver tålamod och tid. Alla komponenter för tvättkompositioner måste hämta fräscha och naturliga. Då kommer chanserna för ett framgångsrikt utfall av förfarandet att öka markant.

Applicera hemma masker för att tvätta bör vara samma som vanligt, på lite våta tvättade strängar, sprida sig längs längden. Att massera in i rötterna gör ingen mening. Men det är mycket effektivt att sätta håret över toppen helt. Sammansättningen kommer att förbli från en kvart till en hel timme. Tvätta det med antingen vanligt vatten eller örttekoko.

Om det är helt omöjligt att tvätta produkten är det tillåtet att använda schampo. Du kan använda masken varannan eller tre dagar. För slutförvaring av henna behöver du minst fem, högst tio förfaranden. Mängden beror på personliga egenskaper, men efter den första tvätten är det inte vettigt att vänta på ett mirakel.

Recept masker för tvättning av henna

Vegetabiliska oljor är mycket effektiva. För att tvätta färgen ta tillräckligt med olivekstrakt, majs eller solros och upphettas på ångbad. Massan måste appliceras längs längden och linda upp toppen. Lämna kompositionen för ett par timmar. Det tvättas av med schampo för fettigt hår. Om resultatet inte är tillfredsställande måste du upprepa proceduren igen.

De naturliga oljorna av kardborre och ricinusböna bidrar till att påskynda återställandet av den ursprungliga tonen. Mängden beror på längden på beställningen. I genomsnitt bara ett par stora skedar av burdock extrakt och castorka sked. Enligt recensioner är en viss uppvärmning av medel tillåten. Sammansättningen appliceras jämnt från rötterna i alla strängar, samlar in mycket krullar i en bunt som är insvept över toppen. Behöver hålla ett par timmar.

Därefter förblir det ett bra tvätthår flera gånger. Färgoljemask tvättar sig utmärkt. Av detta skäl målar både skummet och vattnet snabbt under tvätt. Det är användbart att genomföra oljeavlägsnande av ton före varje tvätt. När du lämnar över natten förbättras effekten, tonen kommer av snabbare.

Mejeriprodukter

Frätande kraftig henna är maktlös mot mejeriprodukter och äggprodukter: de innehåller mycket syror, och med konstant exponering för färgpigment trycker de dem ut ur håret. Naturen är bättre än kemister berätta om användbara recept hemma.

För att bli av med den oönskade tonen kan feta strängar införa röd paprika. Inga ytterligare komponenter för tvätt behövs. Verktyget appliceras i längd och lämnar från kvart till en tredjedel av timmen.

Kommer att hjälpa oljigt hår efter färgning och sammansättningen av tre stora skedar av blå eller vit lera, upplösta i mager kaka till konsistensen av gräddfil. Mässan håller ungefär en timme.

Tvätta av färgen med en normal sträng hjälper piskad med femtio milliliter av högkvalitativt rum eller brandy-äggula. På huvudet av hår exponeringstid - från två tredjedelar till en hel timme.

Du kan lösa upp 50 gram jäst i ett glas kefir med 2,5% fett. Lämna mycket på håret från halv till två tredjedelar av en timme. Du kan applicera sådana masker varje dag och tvätta låsen med varmt vatten.

Torra strängar för att bli av med henna kommer att tillåta masken av ett par piskade med fyra stora skedar extrakt av burocksoljor. De lägger till en halv tesked senapspulver, fylld med uppvärmt vatten. Blandningen knådas under lång tid och tillsättes till äggula-oljemassan. På lockar appliceras den i en timme. Kock är acceptabel att ersätta ricinolja.

Femton procent smetanka fungerar bra, vilket är kvar i en timme. Även sur surkräm kommer att bli av med den nya färgen i flera sessioner. Den appliceras på locken, insvept på toppen och håller i en timme. Ryzhina tvättas på detta sätt är mycket märkbar.

Alkaliska föreningar

Skölj krullarna bra med en lösning av ättika: tjugo liter vatten kräver tre stora skedar. Det är nödvändigt att skölja krullarna i det dagligen, och det ljusa röda håret efter färgning kommer att ändra skuggan till en ädel koppar.

Alkohol hjälper till att öppna hårvågar. Pigmentet tvättas väl med det. En sju procent botemedel appliceras på strängarna och hålles i fem minuter utan tvätt. Sedan applicerar de något smör på krullarna och lämnar i en halvtimme, omsluter ett varmare huvud. Från tid till annan rekommenderas att värma huvudet med en hårtork. Metoden med tunn och lös tråd är inte lämplig. Varmt vatten är bra för dem, inte alkohol.

Tvättvålen vinner även Henna. Alkali kommer att avslöja vågar. Hår tvättade med tvål och sätta oliv extrakt. Utför sessioner en gång i veckan. Efter några månader tvättas Henna för det mesta bort. Då kan du måla lås i en annan färg.

Sådana hemlagade medel för att tvätta hönan från håret kommer att vara effektiva och ganska enkla. Hur många gånger måste man upprepa ingen kommer att säga, men skuggan blir mindre ljus eller om några sessioner kommer den ursprungliga färgen att återvända. Ett extra plus är de fördelaktiga egenskaperna hos masker. De matar lockar, ger dem glans och styrka. Även för detta är det värt att försöka med hemmet. Men de är fortfarande säkra på att tvätta henna. Det finns ingen bedrägeri här.

Ju längre tid gått efter färgning, desto svårare är det att bli av med konsekvenserna av ett misslyckat experiment. Det är optimalt att starta tvätten efter tre dagar, det är länge ingen mening att tänka. Vidare blir det svårare att bli av med oönskade toner.

För citronsaft applicerar svart eller röd krus fruktjuice med finhackade citronstycken. Håll verktyget måste vara tre timmar. Utför proceduren om två eller tre dagar. Efter sju behandlingar kommer resultaten att märkas.

Hur man förbättrar resultaten av spolning

Måla Henna med andra färger ger en fantastisk ljus nyans av otrolig färg. Och att bli av med det är nästan omöjligt. Men hur många recept tvättar masker! Det är nödvändigt att fokusera på hårtypen och kom ihåg att det finns föreningar för torra lås som är skadliga för fett och vice versa.

Efter att ha valt sin egen version utförs ett prov på baksidan av nacken innan kompositionen appliceras, vilket kan döljas vid fel. Det förberedda medlet appliceras på det och lämnas under en tid. Genom resultatet blir det klart om ett sådant recept kommer att fungera eller måste leta efter en annan.

Hur man tvättar basma

Hur många sessioner att hålla och vad resultaten kommer att bestämmas av hårets tillstånd. De som spolade hjälpte inte, kommer att behöva använda Basma för att återställa hårets ursprungliga färg. Naturligt färgämne eliminerar den piercing-röda tonen och ger skugga från karamell till choklad. Strax före detta måste du brygga Basma med kokande vatten eller blanda det med olivolja.

Hur man tvättar basmu från hår Du måste använda färskpressad citronsaft. Det appliceras på trådarna i fem till tio minuter och tvättas dem. Om du inte gillar resultaten kan du avkapas. Men tjänsten är i salongerna, men hemma är det inte genomförbart.

Henna matar lockar och ger dem en spektakulär ton. Verktyget är redan testat och har etablerat sig på den positiva sidan. Nötter och läker håret och Basma. Strax innan du bestämmer dig för att bli en platinblondin direkt efter färgning med naturliga färgämnen, är det värt att komma ihåg hur mycket Henna lingrar på håret. Så innan du ändrar tonen är det värt att noggrant väga alla fördelar och nackdelar.

Alla hemligheter av hårfärg Basmo

Konstgjorda färgämnen för färgning av trådar har många fördelar, men deras huvudsakliga nackdel: hårskada. Han gör tjejerna uppmärksamma naturliga färgämnen. Ett av de vanligaste verktygen för färgning av hår i mörka färger är basma för hår.

Det säljs i nästan varje kosmetik butik, är billigt, dess värde för strukturen av trådarna är ovärderligt. Färgning med basmoy är lätt att utföra, så det här läkemedlet har många anhängare. Det låter dig få olika nyanser, vilket gör det möjligt att experimentera med färg.

Vad är en

Basma för hår är gjord av en planta av indigosfären. För att förbereda färgpulvret males plantens torra blad. Pulvret har en gröngrå färg. Om du utför färgning hemma bara Basma, kommer håret att få en ljusgrön eller blå färg. I kombination med andra ämnen ger du vackra nyanser. Blanda den med henna, hibiskus och andra färgprodukter.

Färgning med hjälp av drogen ger en slitstark färg, färgen tvättas inte länge. Bara över tid låser kan bli lite ljusare.

arter

Oftast på hyllorna som finns Basma iranska, och indiska är inte alltid till salu.

Om den naturliga Basma snabbt tvättas bort, förlorar strängarna sin färg, vilket betyder att det lågkvalitativa färgpulvret eller produkten har löpt ut.

Skada och fördelar med ansökan

Fördel innebär att den innehåller en stor mängd mineraler. De stärker lockar, återställer hårstruktur. Kompositionen har en fördelaktig effekt:

 • Fördelarna med naturliga hartser och vaxer är näring hårsäckarna. Tack vare dem är upptagningen reducerad, hårets tillväxthastighet accelereras.
 • Tanniner förebygger förekomsten av inflammatoriska processer, läker sår.
 • Vitaminer som ingår i beredningen har en stor fördel: stärka lockar, gör dem smidiga, elastiska, elastiska.
 • Mineraler har en regenererande effekt, eliminera orsakerna till mjäll, bekämpa bakterier.

Fördelarna med verktyget och det faktum att det gör tjockt hår ger det en volym, vilket är viktigt för ägarna av tunt hår.

Den naturliga sammansättningen av läkemedlet minskar risken för allergiska manifestationer under färgning.

Som andra färgämnen kan basma skada hårets hälsa:

 • Att måla trådarna i blått eller träsk grönt, så det är viktigt att veta hur man färgar håret. För att förstå den exakta förberedelsen av produkten hjälper instruktionen, som placeras på förpackningen.
 • Hyppig användning av läkemedlet torkar håret och tappar deras struktur.

För att inte skada håret måste du tydligt veta hur man spenderar drogen och hur man applicerar färgämnet.

Om en kvinna vill byta från en naturlig färgämne till en kemisk komposition, måste hon vänta tills färgen är helt borta från håret. Om du applicerar ett färgämne efter naturliga preparat - görs stor skada på locken. Den resulterande, efter alla manipuleringar, blir färgen en obehaglig överraskning, eftersom det är omöjligt att förutsäga det. Resultatet, som ger sådan färgning, tvättas av under en lång tid.

Hur man får den önskade färgen

Genom att kombinera Basma med andra naturliga produkter ökar fördelarna med proceduren och det blir möjligt att välja hårets färg.

För att ordentligt blanda ingredienserna måste du omedelbart bestämma vilken färg som behövs:

 • Om du blandar produkten med henna i samma proportioner, blir resultatet en ljusbrun nyans av strängar. Procedurstiden är en halvtimme.
 • Om läkemedlet och henna blandas i samma mängd och varaktigheten av färgning tar 1 timme kommer kvinnan att få kastanj hårfärg.
 • För att bli ägare av svart flätat måste du först färga med henna i 1 timme, tvätta sedan färgen och applicera basma i 1-2 timmar.
 • En brunfärg erhålls genom att blanda 1 del henna och 2 delar basma.
 • Om du vill få chokladfärgade flätor, blanda sedan 1 del henna och 2 delar av produkten. Förvara substansen på trådarna i 1-2 timmar.

Andra nyanser kan erhållas genom att tillsätta olika naturliga ingredienser till produkten.

Självbruk

Du kan färga håret med basma hemma. För att göra sådan färgning:

 1. Tvätta huvudet.
 2. Kamsträngar.
 3. Förbered färgkompositionen. Vid behov, tillsätt karkad, henna eller kaffe till produkten.
 4. Applicera ett tunt lager av petroleumgel eller fuktkräm till hårbotten vid skiljeväggar för att inte skada det.
 5. Kasta en handduk över axlarna för att förhindra skador på dina kläder. (Tänk på att fläckar från basma inte tvättas bort).
 6. Börja färgning från nackområdet. Applicera färg på trådarna, sprida den över hela längden.
 7. Vid tidpunkten för färgning sätta håret ihop med polyeten och värm huvudet.
 8. Tvätta av färgen med varmt rinnande vatten.

Fördelarna med drogen ökar om kompositionen lägger till 1 matsked olivolja.

Staining rekommendationer

För naturlig Basma för att hjälpa till att måla de grå trådarna gav håret rätt nyanser, använd de användbara tipsen:

 • Lägg några droppar ammoniak i färgämnet för att undvika att färgen snabbt kommer att blekna. Exponeringstiden med hjälp av Basma på strängarna i detta fall minskar med 2 gånger.
 • Om nyanser på strängarna är för ljusa, tvätta håret med vatten och citronsaft eller ättika. Tvätta av färgen från denna sköljning snabbt.
 • Om du efter färgning hemma har håret blivit tufft, använd masker och balm. Deras användning är tillåten 2 dagar efter proceduren.

Måleri av hår med hjälp av naturliga medel är relevant, kvinnor har inga frågor varför detta händer: mindre skador görs på krullningar, inga stora investeringar krävs. Fördelarna med att använda en naturlig produkt är redan synliga efter första färgningen.

Hur man tvättar Basm från hår

Jag hittade... hur man tvättar henna från håret.

Kanske är Henna bra, men resultatet är annorlunda, jag ville färga min chokladfärg, det visade sig svart, ropade en hel vecka men började genast tvätta huvudet varje dag för att tvätta Henna snabbare, försökte tvätta det med olja, men såg inte resultatet och försökte sedan Jag blev positivt överraskad med gräddfil, när jag tvättade mitt hår efter proceduren, var vattnet gult och mitt hår var inte längre svart, jag tror att det är två veckor och det kommer att tvättas av allt)

så tjejer, prova gräddfil, jag tror att det hjälper dig också)

Hur man tvättar henna från håret

No way! Och ta inte bilder av färgämne! Du kan göra masker av kefir, så att åtminstone lite färg! Med färger kommer det ut, med henna vet jag inte, kanske det hjälper.

)))) Jag är blont, målade i många år i ljusröd. i mer än ett år har jag inte målat, och hon har redan gått halva huvudet))) Jag tror på ett år kommer en annan att komma ner helt))

min flickvän-frisör gjorde lite tvätt, men hennes hår och hennes färg tvättades bort tills det var nästan halm och sedan återställde jag dem länge

Henna färgning. Henna och Basma hårfärgning. Henna hårfärgning med andra naturliga färgämnen (för dig själv)

Hon hittade en intressant artikel! Tvätta hår hemma!

Jag kommer definitivt att försöka, annars är jag fortfarande ett experiment med mitt hår

Misslyckande hårfärgning. Tvätta metoder

Och jag försökte tvätta kefiren och tvättade den i stugan, ingenting hjälpte. Hår blev som halm, drack Omega piller 3-6-9 i månaden medan du åt, lyckades jag återställa, men inte tvätta bort.

Hur man tar bort henna från håret

inget sätt. Det är farligt att måla på henna, det kan bli grönt eller blått. Varna frisören som du har henna på ditt hår. Det är bäst att inte experimentera.

Jag färgade också mitt hår med henna (inte så mycket när normerna växte), jag bestämde mig för att färglägga ett och ett halvt år och någon blågrön färg uppträdde på några strängar

Jag gick för att läsa. Upptagen :) Jag har hår upp till prästerna, färgat med henna för en månad sedan. Den färgen var underbar. innan målning

No way! ENDAST växa och skära!

Han målar inte över! Om det bara är svart.

Användbara tips före henna och basma hårfärgning

En gammal artikel av något slag... Henna, etc. - enligt min mening, för mormor-pensionärer. Och om färgen stinker som efter en olycklig kemists försök, förstör håret till en sådan grad och tvättas av efter 2 veckor så är det här klart ett mycket billigt äckligt färgämne. köp en bra, dyrare, och det kommer inga sådana problem.

om hår))) mycket text)))

tack så mycket! i bokmärken och till service...

Jag har ett rättvist brunhårt (mer exakt, mörkt blont hår med kopparfärg i solen - men jag kommer inte ihåg min egen färg sedan jag var 17 år gammal - och röd och blond och svart var..) efter blond klippte hon under pojken... nu har hon blivit vuxen, men du vill ha en annan färg, ljusare... men du vill inte ha kemi. så du bara räddade mig), särskilt med kommentarerna om hetero-marknaden))))

Just nyligen gjorde hon laminering i allmänhet, glad.

om tvätten (kan vara användbar för någon)))

Paint remover

Jag tror inte riktigt att kefir kan tvätta svart pigment från håret... Jag tror att dessa masker är utformade för naturligt mjukt hår. Även om det säger vi alla är vi olika människor och det påverkar alla oss alla.

Den resulterande tonen blir oförutsägbar, för xs vad varje enskild färg tappar.

Intressant)) Jag ska försöka som en tråd

Henna hårfärgning!

Hur färgar håret folkmedicin i olika färger?

Hur man tvättar henna och basma

Naturaka tvättar inte av, särskilt ständigt, där hon läser hela hennes hår genom, eller skär direkt eller växa och skära igen

De kan inte tvättas, du kan antingen måla över och skära av med fina schampon.

Endast till befälhavaren. Henna tvättas inte alls så långt jag vet...

Vad ska man göra från håravfall för kvinnor

Naturläkningskosmetik, kurerar snabbt försvagat tråkigt hår, vilket förstärker både rötterna och keratin i håret.
http://clauderer.ru/

Jag gillade shampooet från förlusten av Master Hair Magic Glance, det blev till och med mycket märkbart att håret slutade flyga starkt. Över tiden reduceras förlusten.

För de som har hår faller ut. Kontrolleras.

Artikeln är användbar, men det tar lång tid att fiska med dessa ampuller och inte alla apotek har allt på en gång. Om möjligt försök Tahe Fitoxilampuller, priset är relativt dyrt tusen rubel någonstans, och det finns inga problem med att blanda olika ingredienser, allt är klart. Om du är intresserad av instruktionerna här: http://wow-beauty.ru/tovar/fitoxil-concentrate/ Jag fick reda på dem från en vän i skönhetssalongen och där tog jag 1 stycke hem omedelbart. säger att han beställer wow-skönhet på sajten och säger att det definitivt inte är en fejk. Jag använder tre månader två eller tre gånger i veckan. Hår tjockt och växte med 4 cm, mycket nöjd.

Mycket användbar post. Men jag är fortfarande inte ikapp lite. Kan du skriva mig en specifik mask (2 separata masker) med burdockolja och kokosnötolja. Vilka vitaminer kan tillsättas där och i vilka kvantiteter, hur länge? Tack på förhand!

Mycket användbar inlägg, bättre än här hittade inte beskrivningen och applikationen. Redan skrev jag en shporgalku-run för lunch på apoteket.

Tvättning av hårfärg ARBETAR !! i majonnäs.

För första gången hör jag om detta.

Skönhetshemligheter av orientaliska skönheter. Lär dig om.

Så mycket information. I bokmärken borttagna, läs noggrant... Du kan ta reda på företagets namn?

Om kosmetika, alla använda, var noga med att läsa.

om den nämnda retinoiska salva, abstrakt:

Retinoisk salva
Internationellt namn:
Isotretinoin (isotretinoin)
Gruppanslutning:
Regenerationsstimulator
Beskrivning av den aktiva substansen (INN):
isotretinoin
Doseringsformulär:
salva för extern användning, lösning för extern användning
Farmakologiska åtgärder ::
Biologiskt aktiv form av vitamin A, syntetiserad i kroppen. Isotretinoin binder inte direkt till nukleära retinsyrareceptorer (RAR eller RXR), liksom deras underklasser (alfa-, beta- och gamma-receptorer). Det förvandlas snabbt till tretinoin (trans-retinsyra) och andra substanser ligander av nukleära receptorer av retinsyra och stör störningen av genen som orsakar förändringar i proteinsyntesen (beroende på vävnadens tillstånd, antingen induktion eller inhibering). Det minskar antalet och produktion av talgkörtlar, vilket resulterar i en minskning av innehållet i Propionibacterium acnes (isotretinoin i sig har inte en antibakteriell effekt). Den har antiinflammatorisk, keratolytisk effekt och antiseborrheic effekt, hämmar terminal differentiering av keratinocyter, epithelial hyperproliferation av excretionskanalerna i talgkörtlarna, stimulerar regenereringsprocesser.
indikationer:
Acne vulgaris, seborré, rosacea, perioral dermatit.
Kontraindikationer:
Överkänslighet, graviditet, laktationsperiod. C varning. Njur- och / eller leversvikt, kronisk pankreatit.
Biverkningar:
Allergiska reaktioner: hyperemi, papulär hudutslag, klåda och svullnad i huden, ljuskänslighet. Med långvarig användning - hypervitaminos A (cheilit, konjunktivit, torrhet och hudskalning).
Dosering och administrering:
Utåt. Salva appliceras med ett tunt lager på tidigare rengjord hud 2 gånger om dagen. Behandlingstiden är 4-6 veckor.
Särskilda instruktioner:
Vid 1-2 veckors behandling är en exacerbationsreaktion möjlig - nya utslag, klåda, svullnad och rodnad i huden. Vid en uttalad reaktion rekommenderas att avbryta behandlingen i flera dagar innan den sänks, då kan behandlingen återupptas.
interaktion:
Tetracyklinantibiotika, GCS, reducerar effekten. Samtidig användning med droger som ökar ljuskänsligheten (inklusive sulfonamider, tetarcykliner, tiaziddiuretika) ökar risken för solbränna. Samtidig användning med andra retinoider (inklusive akitretin, tretinoin, retinol, tazaroten, adapalen) ökar risken för hypervitaminos A.

Detta är en salva för behandling, och inte för permanent användning, som anges i artikeln.

intressant artikel)) med många sanningar håller inte överens. Jag väljer inte en kräm för priset) om det passar min hud. du kan plocka upp för 100 rubel och passa. allt beror på huden. bara med ålder kommer förståelse för vikten av detta val))) men om jag använder någon form av smink, ändrar jag inte om det passar) till exempel är LIB Hyaluronic Moisturizing Cream för nacke och décolleté i allmänhet perfekt. under sminken är saken. huden andas) och viktigast av allt lämplig för känslig hud, det konsumeras mycket ekonomiskt. Jag kommer att säga det igen) det är allt individuelltNästa Artikel
Kam "Darsonval": funktioner och funktioner