Egenskaper och komplexitet av hårfärgning efter henna


I allt högre grad kommer naturliga färgämnen i tjejernas syn. Särskilt populär i många år använder en komposition gjord av blad av lassodia. Det säljs under namnet henna, är av indiskt, persiskt eller iranskt ursprung. Vilken nyans som helst kan erhållas från botemedlet - från rött till mörkt kastanj eller till och med svart, om du dessutom använder basma. I vissa fall är resultatet inte nöjd med sina ägare eller de blir uttråkade snabbt. En rimlig fråga uppstår om hår kan färgas efter henna.

Orsaker till misslyckanden

Resistenta kemiska färgämnen kan inte användas omedelbart efter henna. Pulverets sammansättning tillverkad av löv från Lawson, innehåller apelsinpigment. Den aktiveras när den kombineras med vatten, speciellt surgjord. Att komma på håret, färgade partiklar är inbäddade i det naturliga keratinet av hår, vilket hjälper dem att bestämma sig själva.

Ammoniak är en del av permanenta färger. Det är en stark kemikalie som reagerar med henna eller basma pigment. Resultatet av denna interaktion kan i grunden vara motsatsen till det önskade.

Till exempel kan nyanser visas som följer:

 • Lightening, highlighting eller färgning i ljus nyanser ger en smutsig träsk eller lila ton.
 • När du använder färgämnefärg kan du få en grönglansig frisyr.
 • Försök att måla henna med svart färg kommer att ge en ojämn prickad ton, vilken i solen kommer att särskiljas med mörkbrun.

En skarp färgförändring efter applicering av ett naturligt färgämne ger inte bara oväntade nyanser, men också ojämn färgning. Detta beror på fixeringen av vegetabiliskt pigment i keratinskiktet av hår. På grund av den ökade densiteten hos den yttre beläggningen kan inte artificiella partiklar helt enkelt penetrera djupt in i strängarna.

Hur länge väntar du?

Och när, när kan du färga ditt hår efter henna? Specialister har olika åsikter om detta. Vissa råd att vänta tills tonade krullar är helt avskurna. Detta är meningsfullt, eftersom växtpigmentet över tiden inte tvättas ut, men helt enkelt mörknar, så när det kommer i kontakt med ammoniakföreningar kan det manifestera sig.

Andra frisörer rekommenderar att vänta ett par månader för att skuggan ska förlora sin ljusstyrka. Det är bäst att applicera efter detta icke-ammoniakmedel eller tonics. De tränger inte in i låsens djupa strukturer och går inte in i kemiska reaktioner med henna.

Men de första tiderna kommer den nya färgen inte att vara länge. Med tiden kommer artificiella partiklar att förskjuta växten, och deras tid kommer att vara kvar.

Hårtyper

Viktigt är typen av ditt hår, om vi pratar om repainting efter henna. Faktumet är att pigmentet varar längre eller mindre beroende på strukturen hos strängarna. För att förstå vad du ska förbereda, studera noggrant ditt hår och följande information:

 1. Om du har smidiga och tunna trådar är det väldigt svårt att tvätta det orangefärgade pigmentet. På sådana krullar hålls den särskilt fast.
 2. Det är extremt oönskat att omhärda blont och ljust hår omedelbart efter henna till blond. Grönsaker färgade partiklar är ordentligt inbäddade i håret, så istället för en delikat vete eller kall askfärg kan du bli grön, marsh eller lila.
 3. Rödhåriga tjejer och brunhåriga kvinnor är det enklaste att ta bort skuggan av koppar. I sin struktur är den inbäddad bräcklig.
 4. Ägare av krusigt och poröst hår kan ta bort det röda pigmentet mycket snabbare. Körtskiktet på krullarna är löst, eftersom de färgade partiklarna är löst i det löst.
 5. Ägare av ljusa långa strängar måste väldigt bra väga sitt beslut om färgning med henna. Det är troligt att deras lås kommer att repainteras först efter att ha klippt av allt hår som tidigare har behandlats med Lawsonia.

Var beredd att inte alla frisörer kommer att göra färgning med ammoniakföreningar efter naturliga produkter.

Ansökan av Henna eller Basma-guiden måste varnas, även om mer än två månader har gått. I vissa fall räcker inte den här tiden för blekning av växtpigmentet och dess neutralisering.

Displayfärg

Bedömning av recensioner av stylister och tjejer som använde henna, kan förskjutningen av kopparton från håret accelereras med hjälp av vissa medel. Om du behöver ett 100% resultat, är det bättre att kontakta salongen där du ska bli halshuggad. Detta förfarande, vars huvudsakliga betydelse är att driva det tidigare införda pigmentet från krullarna.

Det finns också billigare alternativ för tvätt. Gör en komposition som tar bort det röda, du kan hemma. Förbered dig för att säkerställa att efter det att den första applikationen av hennafärgen inte gått bort för att uppnå önskat resultat måste du utföra flera procedurer med ett intervall på 4-6 dagar.

Mellan tiden är det nödvändigt att ta hand om håret, klämma det med fukt och återställa komponenter med hjälp av masker.

För oljigt hår

Torka tre matskedar av blå kosmetisk lera med fet hjemmelagd kefir eller yoghurt. Prefermenterad mjölkprodukt upphettas i ett vattenbad. Vi kombinerar komponenterna så att maskins konsistens liknar tjock gräddfil. Låt oss brygga en kvart i timmen. Applicera på rena strängar från rot till spets, du kan använda en pensel. Vi lägger på en plastpåse på huvudet, vi värmer upp det med en handduk. Tvätta bort rester med varmt vatten efter 20 minuter.

Förskjutningen av färg uppstår på grund av verkan av mjölksyror som finns i kefir. De tar försiktigt bort pigmentet och mättar samtidigt trådarna med användbara ämnen. Maskan klarar också med det överdrivna fettinnehållet i dermis, det rengör porerna och reglerar talgkörtlarna.

För normala strängar

Blanda en äggula med 50 ml brandy. Avbryt försiktigt kompositionen med en visp. Applicera det på tvättat hår från rot till spets. Vi lägger på ett uppvärmningslock med duschlock och handdukar, lämna masken i 20 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Om lukt av alkohol inte försvinner, genomför vi den sista sköljningen med tillsats av ett par droppar citruseter.

Alkoholhaltiga produkter klarar av artificiella pigment. De stärker också hårrötterna och utlöser deras tillväxt, eftersom de accelererar blodcirkulationen i dermis. Gommen fyller strängarna med fördelaktiga komponenter och bidrar till deras snabba regenerering.

Observera dock att verktyget inte kan användas om det finns skador eller utslag i hårbotten.

För torra lockar

Blanda en matsked oliv-, kardborre- och ricinolja, värma upp i ett vattenbad. Förbered en matsked flytande honung och en äggula, mixa bra. Applicera på rena strängar, det är bättre att tvätta dem med ett djupt rengöringsschampo så att skalens skalor uppenbaras. Vi värmer huvudet, tvätta av rester av produkten efter tre timmar med ett mildt schampo.

Experter rekommenderar användning av oljor för alla tjejer som lider av hård hårdhet. De mättar strängarna med fördelaktiga komponenter, bekämpar peeling och irritation i hårbotten, påskyndar tillväxten av lockar, främjar regenerering av kollagen och elastin. Dessutom tar masken försiktigt bort henna pigment.

Ättiksyra sköljning

I en liter varmt vatten, tillsätt två matskedar äppelcidervinäger. Häll blandningen i bäckenet. I det måste du doppa de tvättade strängarna och hålla i 7-10 minuter. Skölj därefter håret med rent vatten, applicera en närande balm.

Sköljning med surgjort vatten ger resultatet efter 3-4 sessioner. Du kommer att märka att den eldiga färgen gradvis försvinner och strängarna blir mjuka och silkeslen.

Denna åtgärd säkerställer närvaron av fruktsyror i ättika. De tar bort pigmentet och stänger hårvågorna, vilket gör dem smidiga. Observera dock att det här verktyget har torkningsegenskaper.

Allmänna rekommendationer

Hur färgar du ditt hår efter henna? Om du vill undvika alla slags överraskningar med nyanser, är det bättre att kontakta en erfaren mästare som hjälper dig att välja det bästa alternativet för förfarandet.

Riskera inte att bli lättare eller markera, eftersom resultatet kan vara helt oväntat. Det är säkrare att överlappa koppar som toner så nära det naturliga färgschemat.

Tänk också på följande nyanser när du förbereder för proceduren:

 • Shampoo för djuprengöring eller för fet hårvård hjälper till att snabbt tvätta det röda pigmentet. De avslöjar dock hårvågar och torkar dem.
 • Efter varje shampooing, använd naturliga sköljningar med lysande egenskaper. Ett avkok av kamille eller nässla, vatten, surat med citronsaft eller äppelcidervinäger kommer att göra.
 • Ju tidigare du börjar hönnas tvättprocess, desto större chanser är det att ta bort maxmängden pigmenterade partiklar. Med tiden är de väldigt fasta inbäddade i locken och ger dem helt nästan omöjligt.
 • Eventuella medel för halshuggning (hem eller salong) torkade trådar och hårbotten. Mellan rutinerna för att ta bort färg, var noga med att göra närande och fuktgivande masker.
 • Innan du använder nya formuleringar, testa för allergier. Applicera en liten mängd av produkten på din handled och vänta 20 minuter. Om det inte finns rodnad, klåda, svullnad och andra negativa reaktioner kan du använda en mask.
 • För hårvård använd professionell kosmetika. Det kommer snabbt återställa skadade strukturer efter tvätt.

Om du fortfarande väljer att måla med henna, välj kvalitetsprodukter. Var uppmärksam på varorna från "Lash". Kompositionen omfattar inte bara Lawson, utan även kaffe, nässlextrakt och andra fördelaktiga ämnen. Från användningen av det här verktyget torkar krullarna inte ut, men skuggan är lugn och djup. Produkten säljs i form av kakel med vacker prägling, före användning måste den slipas på en rivare.

Rita slutsatser

Efter färgning med henna kan resultatet bli helt annorlunda än vad du förväntade dig. Vegetabiliska pigmentet manifesteras på olika sätt på varje kvinnas strängar, vilket framgår av bilderna av tjejer som vågade ändra skuggan med hjälp av lonsoniapulver. Rusa inte för att omedelbart blockera färgen med permanenta medel så att du bara förvärrar situationen. Använd professionella eller hemmet formuleringar för att ta bort koppartonen, och fortsätt sedan bara experimenten.

Ett kompetent angreppssätt ger dig möjlighet att försiktigt och försiktigt eliminera oönskade skuggar och återställa hår.

Hårfärgning efter henna: regler och funktioner

Henna har länge använts av kvinnor eftersom det har mycket merit. Det är en naturlig färg som inte bara ger strängarna en vacker nyans av koppar, men stärker dem också. Ändå kan en kvinnas smak och preferenser förändras, och hon kanske vill ändra färgen på sina lockar.

I det här fallet uppstår frågan huruvida det är möjligt att färga hår med vanlig färg efter att ha använt henna.

Denna fråga uppstår inte förgäves, eftersom någon mästare kan bekräfta att ganska ofta efter att ha använt det här verktyget kan användningen av vanlig färg förvandlas till det faktum att strängar inte kommer att få den ton som förväntades. Varför händer detta och vad ska man göra för att undvika det?

Typer av Henna

Detta verktyg är känt för kvinnor från Sovjetiden. Samtidigt, både i dessa tider och idag, vet inte många kvinnor som bor i våra breddgrader alla typer av henna.

Det skiljer sig främst från produktionsplatsen:

 • Iranier. Detta verktyg användes av ägare av kopparlås i sovjetiska tider, och många använder dem till denna dag. Det antas att den har den lägsta kvaliteten, det tvättas inte av under mycket lång tid, därför efter att det under lång tid inte repaintar krullarna och till och med inte tillåter och många andra manipuleringar med strängarna;
 • Indiska. Detta färgämne har en högre kvalitet än den iranska, men används oftast bara för partiell färgning av lockar (särskilt för att markera), men det tvättas av snabbare.

Om vi ​​pratar om hur mycket tid du kan färga håret efter att ha applicerat henna, är det värt att säga att experter rekommenderar att du gör det inte tidigare än en månad senare, oavsett vilken färg du använde.

För många är denna naturliga färg förknippad med en rödaktig kopparfärg, men det finns också ett färglöst verktyg som kan ge maximal nyans till krullarna eller förbättra sin naturliga ton. Funktionerna av färglös henna har samma effekt som normalt. Det bidrar till restaurering av strängarna, deras skydd mot olika negativa faktorer, vilket ger sken och volym.

Dessutom skapar ett färglöst medel ett slags mantel på håret, vilket skyddar dem. I detta avseende kan du färga håret efter att ha använt färglös henna, oavsett om du vill färga håret i en ljus ton eller om du vill bli brunett. Men det rekommenderas att göra detta bara en månad efter applikationen, eftersom det är exakt hur mycket tid som behövs för att tvätta skalet. Annars kommer den nya färgen att vara förvrängd, suddig, ojämnt fördelad över locken.

Varför är det omöjligt att måla lås efter henna?

Mästare förklarar detta genom det faktum att sådana manipuleringar inte heller ger något resultat eller att färgen kommer att leda till utseendet på en träskig, violett eller annan nyans i strängarna, vilket det osannolikt är att behaga sin ägare.

Varför händer detta?

Naturfärg är ett pulver med en speciell lukt och marmorös färg. Löv från Lawson, varifrån pulvret är gjort, innehåller tannin, ett naturligt färgämne som har en orange färg. Det är nästan omöjligt att se detta pigment i ett hårfärgspulver på grund av klorofyll.

När bladen krossas och späds ut i syra (till exempel i citronsaft) eller i vanligt vatten, släpps färgämnet på grund av upplösningen av membranen.

I detta avseende frigörs färgämnena vid tillämpning av medel till strängarna, varigenom hela hårets struktur är färgad med henna. Detta förklarar att det är så svårt att tvätta bort det under en lång tid.

Färgämnen av kemiskt ursprung, som inte innehåller väteperoxid, enkelt omsluter håret.

Om de innehåller väteperoxid frigörs syre, medan håret också är helt måttat och inte bara omsluterat.

I kombination med naturliga färgämnen passar kemisk färg inte bra.

I detta avseende finns det två möjliga resultat av färgning:

 • När man använder kemisk färg syns inte färgen alls. Detta beror på det faktum att det artificiella pigmentet i vissa fall inte kan "tysta" det naturliga färgämnet.
 • Färgen kan inte visa sig som förväntat, eftersom det pigmenterade pigmentet ger en oförutsägbar reaktion under inverkan av tannin.

Vissa kvinnor färgar håret efter att ha applicerat naturliga produkter med hjälp av kemiska färgämnen med basma. Även hon kan inte bli av med en oförutsägbar ton - ljus orange, kärr, grön. Även om det vid första anblicken blir omärkligt, får de färgade trådarna i dagsljus en ovanlig nyans.

Vad ska man göra

Med tanke på experternas åsikter om vilken effekt som kan uppnås, vägrar vissa kvinnor att helt omhärda krullarna. Dessutom vägrar också mästare i salongen att utföra hårfärgning efter att ha använt henna, om det ännu inte passerat minst en månad efter denna händelse.

Vilka alternativ har du för de som vill färga håret efter att ha använt detta färgämne?

 • Vänta tills locken växer tillbaka och sedan klippa av. Med tanke på hur mycket tid det tar, och hur mycket
  ledsen kommer att säga farväl till sina lockar, det här alternativet är nästan aldrig använt.
 • Vänta på att färgen tvättas eller mörknar. Detta kommer att ta minst en månad, och färgen kommer inte att försvinna på samma sätt, så de som vill dyka upp sina strängar snabbt i en annan färg kommer inte heller att kunna använda det här alternativet.
 • Tvätta av Henna. Trots att hon målar hela håret, kan det ske med vissa medel. När du lyckas göra det kan du säkert välja vilken ton du vill och måla lockar.

Vad ska man tvätta av?

Det finns många verktyg som kan användas för detta.

En av dem är vegetabilisk olja.

Så här använder du den:

 1. Värm vegetabilisk olja med ett vattenbad tills det når rumstemperatur;
 2. Applicera oljan på rötterna och krulla sig, på toppen lägger vi på vanligt duschlock, lindar huvudet med en handduk;
 3. Tvätta av oljan om en timme (inte tidigare). Medan det fortfarande är på huvudet, måste du regelbundet värma upp masken med en hårtork.

Ett sådant förfarande är inte tillräckligt för att bli av med färgen, så du måste repetera det flera gånger / vecka.

Den används för sköljning och ättika (9%). Så här förbereder du ett verktyg som gör att du kan tvätta hennaen och därefter färga håret efter det i en annan färg:

 1. I 1 liter vatten utspätt 1 msk. l. ättika, rör;
 2. Häll den resulterande lösningen i en behållare där du kan sänka trådarna;
 3. Håll krullarna i ättiklösning i ca 10 minuter;
 4. Tvätta håret med schampo.

Om du använder denna blandning tre gånger i veckan kan du se bra resultat när det slutar.

Kefir och jäst hjälper också att tvätta färgen:

 1. I ett glas förvärmd kefir spädar vi 40 g levande jäst, rör det;
 2. Applicera blandningen på trådarna, vänta 2 timmar;
 3. Tvätta nu håret med rinnande vatten och schampo.

För att påskynda resultaten kan du upprepa proceduren även dagligen. Förutom det faktum att det tvättas av henna är denna komposition också en bra mask för lockar, vilket gör att du kan stärka dem för att öka tillväxten.

Ett av de mest effektiva sätten - tvål, som är alkalisk. Det har egenskapen att öppna hårvågor, vilket innebär att färgen snabbt kommer att tvätta håret med det. För att tvätta av färgen är det nödvändigt att ersätta shampooen helt och hållet med hushållssaft, men glöm inte i det här fallet att håret kan bli torrt. För att undvika detta kommer närande masker, lotioner, balmer etc. att hjälpa till.

Vissa kvinnor är intresserade av frågan om det är möjligt att färga hår som redan är färgat på annat sätt med henna. Reaktionen mellan pigmenten kommer att likna - färgen kommer inte heller att tas, eller tonen kommer att bli förvrängd, kommer att få en oväntad nyans. I det avseendet måste du antingen vänta tills produkten tvättas eller använd metoderna för att tvätta av färgen.

I vissa fall är det möjligt att uppnå den önskade tonen, trots att Henna nyligen användes, men om du inte är villig att experimentera, bli av med den färg som den gav till locken.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Varför kan du inte färga ditt hår efter henna

Målning Henna och Basma efter blekning

Tjejer, snälla berätta om någon färgat blekt hår med henna och basma, jag är intresserad av effekten. Jag läste på sajterna att de bara behöver hålla mindre, vad ska man säga? Jag har ombre, rötterna är naturliga mörkblonda, ändarna är lätta, jag vill försöka göra en chokladfärg, kanske har någon erfarenhet av sådan målning och har tips?

Gästen

missfärgad, försök inte ens ta med chokladfärgen. Henna med Basma, det här är inte kemi, som målar allt. Här behöver vi ett speciellt tillvägagångssätt. För att måla ut chokladfärgen måste du i början ha minst en ljusbrun, men inte ljus, missfärgad. Det maximala som du kan räkna med är en ljus röd ton. Även om du lägger till mer basmas, sedan efter det första eller det andra tvättar håret börjar basma att tvätta av mycket snabbare än henna och som följd efter två veckor är du röd igen. Med det kan den bli eldig röd färg. Mitt råd till dig. Måla kemiskt hår först. Till exempel, i samma blonda. Och efter en vecka eller två, måla Henna med Basma. Två veckor senare henna + basma igen. Färgen kommer att fixa. Tja, sedan måla de omkroppade rötterna efter behov och uppdatera tonen en gång varannan och en halv månad. Men kom ihåg, om du redan har börjat med henna, då är det bättre att inte byta till kemiska.
För att uppnå en chokladskugga brygga du henna med 1/1 basma på bryggt starkt kaffe. Låt all rubbning sedan en timme under handduken. Lägg till en sked olivolja (ja, eller vad ditt hår tycker om och + några droppar eter.

Gästen

Första gången är det osannolikt att du får choklad. För det första är det bättre att ta henna och basma i ett 1: 2-förhållande, så det finns mindre chans att ingefära kastanj. För det andra, var noga med att ta bort håret under påsen och dessutom värma något. För det tredje, behåll all färg så länge som möjligt, minsta - 3 timmar. Om omständigheterna tillåter kan du till och med sova utan att tvätta bort)) För det fjärde läste jag att amla-pulver (jag vet inte vart man ska ta det, det är ganska svårt att få det alls) när man lägger till henna med basma mycket enklare blir den slutliga färgen mycket mörkare, än vanligt, så mörk choklad är lättare att ta med sig. Om färgen i slutändan visar sig vara för röd - oroa dig inte, använd bara en basma till håret och tvätta den på en timme. Upprepa vid behov.
Kom ihåg att Henna är väldigt resistent. Om du efter ett år eller två vill återvända till din ursprungliga färg, är det inte troligt att borttagaren hjälper till mycket, och du måste lysa upp med en blondie som förstör håret. Men Henna förstör inte håret alls, utan stärker det, gör det tjockare och tjockare, glansen från det är väldigt bra och volymen är elegant.

Gästen

om oljor (vanligt, inte nödvändigt) - de är naturligtvis mycket användbara för hår, men de förhindrar färgning. Första gången är de bättre att inte lägga till.

Gästen

försök inte! Blekt hår kan inte färgas med henna eller basma! Du är ljus röd, som en clown!

Gästen

försök inte! Blekt hår kan inte färgas med henna eller basma! Du är ljus röd, som en clown!


Det hotar bara om det bara är målat med henna och håller det inte längre än en timme))

Maria

att vara en blondin (färgad) gjorde jag först toning i kopparfärgen i salongen, och därefter applicerade jag henna, och jag ville bli starkt röd, då tog jag röda henna. Jag gillade resultatet. Jag råder dig att gå till avdelningen för att frodas mycket av dem runt staden - det finns henna och svart och röd choklad i färg. Sammansättningen av precis den hennaen är fantastisk med olika oljor))) närmar sig håret bättre än några mask-färgämnen, hundra procent!

Ivonna99

Basma kan ge en grön nyans. Och effekten kan vara verkligt oförutsägbar. Bara henna blir väldigt ljus - kontrollerad.

Tina

Jag är naturligt blond, jag ville ha en mörk kastanje. Jag tog andelar av 20% henna och 80% basma + 2st.L. Kaffe och 1.L. Salt + eteriska oljor och bryggd på starkt svart te. Håller 4 timmar under filmen och locket. Det visade sig en mörkblond lite med röd, men inte mörk kastanj. Två månader senare målade jag det på följande sätt: först med henna + smör i 3 timmar, och sedan basma + smör i 3 timmar, utspätt med vatten. Henna höll sig under film och mössa, men det finns ingen basma. Det visade sig kastanj. Färgen är inte vad jag ville ha, men mycket vacker och frisk. Även min man sa att färgen är levande och hans hår är inte som att dra efter färgämnen. Förresten hade jag en vit ombrefärg på mitt hår (endast på tipsen) nu är det rött, men övergången var väldigt slät.

Gästen

tjejer, berätta för mig, hade dumheten att applicera basmu på blekt hår. Naturligtvis blev hon en sjöjungfru, oh skräck. Målade i mörka färger för att dölja den här gröna, men naturligtvis är färgen tvättad och grönn återkommer. Berätta för mig hur du kan visa den. I svart vill man inte måla

Måla efter henna. Vad kan hända med mitt hår?

Målade med henna i ungefär ett år, kanske mindre. Nu vill jag måla mig själv röd också. Jag läste på Internet att det är omöjligt att måla med färg efter henna. Vad kan hända med mitt hår?

Gästen

Ja, något annat) en annan färg, måla inte helt över, ta inte alls. Tk tänker och bestämmer själv)

Madalina_

Jag blev grön) för mig så henna - allmänt ondskan. Vet inte vad jag förväntar mig

Catherine

i rött efter henna kan du måla över någon annan färg; Vilken blondin eller blond som helst kommer inte att fungera. Förresten finns det färg som är baserad på Henna och Basma art-color guld, i färgade lådor till salu, kostar 50 rubel. Det finns olika nyanser från ljus till nästan svart.

Sunny

bara färgen blir ojämn. Varför behöver du färg om Henna redan ger en röd färg utan kemikalier?

Gästen

Jag blev rosa

Gästen

inget kommer att hända. Kanske blir resultatet något annorlunda än det som anges. (Men lite). Om du lyser kan håret vara gulaktigt. Men det finns inget att vara rädd för. Förresten, i vissa fall finns det en grön effekt av billiga färger efter henna och basma. Han går igenom dagen. I svart går

Gästen

försöksledaren

om det bara fanns henna utan basma kommer inget hemskt att hända. Basma kommer att ge ditt hår smuts och gröna.

Alexander

Jag, efter att Henna ljusnat. Det var sant att jag målade med henna bara 3 gånger.
Innan målning konsulteras med så många experter. Alla säger om samma sak: Henna kan bara hamras i en mörkare ton eller blekt. Mörk passar mig inte, så jag bestämde mig för att bleka! Henna är en fruktansvärd kraft, eftersom befälhavaren inte försökte henna helt, så det visade sig veteblondin, som befälhavaren tonade in i varm beige. Och hur mycket senare försökte jag inte bleka håret från Henna - det fungerade inte, det ble bara blott upp till en viss ton; Inget hemskt hänt, trots att mitt hår var naturligt tunt och svagt. Nu fortsätter jag att skina, och henna växer - mitt hår är randigt till snövit, för jag är blond, Henna är fortfarande gul. Sparar därför toning
Du måste vara förberedd för vilken färg du än väljer, hennafärgat hår och dess återvunna rötter kommer att vara olika.

Alexander

Detta är vad jag är, vem är rädd för att måla Henna, var inte rädd, det är bättre att riskera än att gå med den här stackars rosta färgen. Men inte själva, nödvändigtvis med en professionell som redan har arbetat med Henna, och ser till att du inte blir grön och så vidare.
Röd henna tar inte, hon kontrollerade, speciellt om du vill ha en ljus röd, blir det aldrig. När henna växer och du fortsätter att måla i rött, kommer dess rötter, målade med färg, att skilja sig från henna, målade med färg. Färgens enhetlighet kommer inte att vara.
Tjejer, akta dig för Henna! För hon tvättas inte!

Henna färgning

Under lång tid använde jag hårfärger, men färgen behöll inte, det var ofta färgad. Som ett resultat förvärrade hårförhållandet. Han färgade med henna ett par gånger, hans hår blev bra - och färgen varar inte länge, tarnishes! Tjejer, vad kan du rekommendera när du målar med henna?

Gästen

om det går konstigt att måla, det är lösningen)

Irene

här kommer du inte att rekommendera något. Hur mycket Henna inte håller, även en timme, minst 3 timmar, med daglig tvätt i en vecka, tvättas bort. Lösningen är att färga håret en gång i veckan. Jag är redan 10 år bor :) inte måla det är omöjligt - hela huvudet är grå och färger frisör mer än 3 veckor är inte tillräckligt, börjar bli synliga grå rötter. Och så ofta kan kemiska målar inte målas, så produktionen är henna

Gästen

Irina, och om du byter till ljusa färger, är skillnaden med växande hår inte så märkbar.

Marmalad irina

henna är till hjälp. Oroa dig inte vad som snabbt sköljs ut.
Men för mig är hennes röda nyans obehaglig. (

Gästen

men henna passade inte alls, håret började klättra mycket hårt, slutade använda och allt gick tillbaka till normalt

Afftograzhdanka

försök henna frodigt. De har fyra nyanser. Färgen är fantastisk.

All-seeing öga

Jag färgar håret med henna varje vecka, mitt hår är mycket bra och glänsande. För att få en mörkare nyans lägg till kaffe. Jag hörde att om du lägger till en kamomill får du en ljusare nyans, men jag har aldrig gjort det.

Gästen

Författaren, på grund av att du har färgat hår, håller Henna inte kvar, så färgen har redan ingripit i ditt hår. Du måste klippa av håret, fortfarande färgat med färg och färga det igen. Jag tar inte bort någon Henna från mitt hår

Gästen

Efter målning med henna rekommenderas det inte att tvätta håret i 3 dagar för att hålla färgen längre. Om du vill ge håret glans, kan du enkelt skölja håret henna svag lösning av 2 matskedar henna till 1 liter kokande vatten (lite kallt, sila och skölj håret). På samma sätt kan du uppdatera den gamla färgen med henna.
I allmänhet kan henna användas med basma (för mörkare nyanser), med tjaktornsdekok (för kastanjfärger), med kaffe, med kakao, med stark tebröd etc.
För den terapeutiska effekten av henna kan spädas ut:
-Kefir (för torrt och sparsamt hår)
-Rött vin (för fettigt hår)
För att undvika den rödaktiga nyansen, tillsätt 2 msk kamomill till blandningen och häll kompositionen inte med kokande vatten, men med starkt tebröd.

Nastya

Författaren, på grund av att du har färgat hår, håller Henna inte kvar, så färgen har redan ingripit i ditt hår. Du måste klippa av håret, fortfarande färgat med färg och färga det igen. Jag tar inte bort någon Henna från mitt hår


Henna tvättas ut endast på den regrowna delen, på färgad mer eller mindre hålls

Gyllene iris

För att bevara färgen längre, skölj med vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft. Basma Jag råder inte, du vill lysa upp, färgen kan vara oväntad. För en mörkare nyans kan du lägga till kaffe eller brygga henna med svart te. Lättare-tillsätt citronsaft. Kamomill på mitt hår gav en tändare, men inte röd, men en röd nyans. Titta här för mer http://www.Hennaforhair.Com/mixes/

lilja

Jag har länge varit bara Henna och målade. Jag försökte det med te, med kaffe och kamille. Som ett resultat började hon skura henna med termonukleär buljong av lökskal. Färg - bra, håller länge.

Natalia

Jag målade med henna i ungefär fem år. Ditt hår är ljusbrun. När det målades första gången - det visade sig vara en otäck blek röd färg. Det målades igen. Och det var målade med en hatt och för natten. Som ett resultat, otroligt glänsande, friskt hår och en väldigt rik röd röd kastanjfärg. Mina frisörer frågade mig alltid hur jag målade mitt hår och trodde inte att Henna. Det målades en gång var 3-4 veckor och lämnade på håret hela natten. Här är det.

Gästen

och jag läser att det är skadligt för henna, vilket är användbart först - och då är det skadligt, det ackumuleras på det sättet och dubbar håret, det torkar och splittrar, är det sant?
Och det efter henne ommålade inga kemiska målarfärger

Lori

Jag använde steriliserad henna för att hålla mig väldigt bra och tvättar inte snabbt. Jag målar en gång i månaden. Jag köpte den via webbplatsen http://aasha.Melok.Biz. Jag försökte ett paket och skulle göra en leverans ett år i förväg.

Gästen

Vet någon vart i St Petersburg du kan köpa aasha steriliserad henna?

specialist

som någonsin sagt att henna är användbart är ***. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar några *** där.
Lycka till alla. Experimentera vidare.

Nastya

som någonsin sagt att henna är användbart är ***. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar några *** där. Lycka till alla. Experimentera vidare.


Sedan antiken stärker kvinnor sitt hår med henna, särskilt i öst, varför kritisera mycket riktiga saker.

Anna

I växtbaserade färgämnen aasha bara naturliga extrakt från örter henna, arabica kaffe, indigo etc. Faktum är att de i tusentals år använde vegetabiliska hårfärger och nu visar det sig att henna inte passar hår. En specialist som inte bekräftade sina ord med fakta orsakar inte självförtroende Det är snarare hennes personliga uppfattning eller misslyckad erfarenhet. Jag kan bekräfta med mitt exempel, jag brukade sminka och mer än en gång blev mitt hår bättre än det före experiment med hår.

Lana

Nastya. Henna måste målas länge.. Då blir resultatet vackert. Och om du målade med kemisk färg med henna, så skulle resultatet givetvis inte vara så bländande som det kunde vara. Bättre vara tålamod. Och måla henna ständigt förvänta sig när håret växer ut igen åtminstone till torget.. Skär tips i den gamla Färg.. Och då kommer du att se att henna ger håret en frisk och vacker!

Gästen

http://aurcare.Ru/index.Php?Cpath=32_40
Lever, bra butik!

Gästen

försök henna frodigt. De har fyra nyanser. Färgen är fantastisk.

Gästen

Julgran

Jag färgar mitt hår med henna i ungefär ett år, jag har ännu inte hittat en bättre färg för mitt hår. Det räcker för 2 månader. Jag håller det hela dagen eller hela natten, effekten är super)))

Pauline

hej. Jag målade nyligen Henna och gick snart till havet. Henna tvättas inte av?

Helena

Vem som någonsin sagt att Henna är användbar, det är skräp. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg, och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar någon skit där.
Lycka till alla. Experimentera vidare.


Omedelbart kan du se frisören indignerad))) Det är bättre att använda kemisk färg från dem)))

varför Henna är användbar, och alla lider av det.

Jag förstår inte varför Henna anses vara användbart, men samtidigt säger och skriver alla att hennes hår bokstavligen blir en tvättduk. Vad är då Henna användbart ?? Är det bara på grund av den röda färgen och tre-kopeck-priset?

Gästen

Jag vet inte vem som lider av det, men jag älskar personligen Henna. I början är håret hård och lukten av gräs varar ett par dagar. Kanske tycker folk inte om det. Jag får inte lida länge, men då blir mitt hår mjukt och ser friskare ut. Henna lät mig av mjäll på en gång och stoppade nedfallet. Jag själv, och så röd, så hennes färg, som skrämmer lite, stör inte.

Gästen

Jag glömde att skriva att Henna fortfarande behöver hitta bra. Det är bättre om det kommer från Indien. Billiga henna kanske inte är henna alls. Från detta kommer det definitivt ingen fördel.

Gästen

Förvandlas inte till någon tvättduk, nonsens!

MEPC Komsa

Jag älskar henna! Detta är en räddning för fettigt hår! Jag använder färglös själv. Om du regelbundet ansöker på hårrötterna 2 gånger i månaden i sex månader - kommer resultatet att vara uppenbart. Volymen kommer att fördubblas, mjäll kommer att försvinna.
Ja, det är obehagligt av lukten, det tvättas av länge och torkar håret väldigt mycket, men den positiva effekten överträffar allt.

Jag använder inte henna

Tja, som, naturlig, ingen kemi. Kanske är det därför.

Gästen

mitt hår blir som en tråd, och det är nästan omöjligt att lägga ner det. För mig är en bra färg bättre än någon henna. Detta trots att jag målade mer än 25 år. Värre inte

Solen från St Petersburg

Henna gillar inte frisörer eftersom efter det att ingen färg kontrolleras faller inte, så de svär

Gästen

så gå och tänka på den vita hennaen, den är skrivet på förpackningen rätt så, men i själva verket finns det ingen henna på den. Här är det en hårdöd, läs recensioner. Det är verkligen tvättdukar efter det, foto-tenn

Gästen

mitt hår blir som en tråd, och det är nästan omöjligt att lägga ner det. För mig är en bra färg bättre än någon henna. Detta trots att jag målade mer än 25 år. Värre inte


Och det är inte bara hur färgen används. Hon räddade sig när hon, efter att ha blivit ok, blev tjock, så att schamponerna inte tvättades. Och mjällen från henne passerar ganska snabbt och blir tjockare, lättare att stapla.

Gästen

Mitt hår är torrt, jag färgar inte med henna i ren form, men med en blandning av olika växtdelar från Santa, men Henna går också in där. Så, så att håret inte torkar ut, innan du lägger på färgen, lägger jag en matsked olivolja till den.
Inga kemiska färger, även en gång, mitt huvud kan inte stå, börjar omedelbart att klia och avlägsna huden.

MEPC Komsa

och det är inte bara hur färg används. Hon räddade sig när hon, efter att ha blivit ok, blev tjock, så att schamponerna inte tvättades. Och mjällen från henne passerar ganska snabbt och blir tjockare, lättare att stapla.


Helt rätt!
Använd henna som färg - för andra gången. Jag använder extremt färglös. Visst, det ger fortfarande en liten rödaktig nyans, men jag gillar det även. Inga minusar, förutom en specifik lukt, hittades. Men igen, mina hårrötter är feta på egen hand, och henna torkar dem perfekt

Gästen

Jo, det vet jag inte. Personligen gör jag ansiktsmasker från färglös henna - det är bra för oljig problemhud. Och mamma färgar sitt vanliga hår i många år - hon säger att hon stärker hennes hår väl, slutade att falla ut, när hon började använda den - och från vanlig kemikalie föll hon ut och färgen är vacker på hennes hår, rika mörkröda. Till vem som, tydligen.

Gästen

Vem vet inte, Henna är inte goda vänner med professionella hårvårdsprodukter med silikon. Denna kombination torkar ut håret. Om du är målade med henna, använd sedan bio-shampoo, balsam och använd inte silikoner. Så antingen professionell färg och professionell kosmetika, eller bio-färg (henna) och bio-vård. Jag brukade bara vilja använda det bästa, Henna som en naturlig produkt och professionell vård, det visade sig vara värre - ändarna blev skurna genast. En bloggare som var besatt av håret och sammansättningen av produkterna hittade uttömmande information om henna och vad det kombinerar med, eftersom det inte finns några trasiga slutar alls, jag kan inte få en hårklippning i ett år, ändarna är perfekta.

lai

Jag förstår inte varför Henna anses vara användbart, men samtidigt säger och skriver alla att hennes hår bokstavligen blir en svamp. Vad är då Henna användbart ?? Är det bara på grund av den röda färgen och tre-kopeck-priset?

Indisk Henna är mycket bra. Förbered en örtavkänning och gör Henna till dem. Lägg till oljor och kanel. Jordjordsljud.

Gästen

Eftersom den billigaste och mest prisvärda henna av artcolor-typen och fytokosmetik är antingen utgått råmaterial, smaksatt med billiga skadliga färgämnen eller en blandning av henna med något slags sopor som inte målar. Eftersom folk skriver att det är bra att sova med henne hela natten (ja självklart. Jag betalade för det särskilt). Eftersom folk inte läser om nyanser som du behöver veta. Lägg inte olja till henna - det är din bast. Varje gång de målar både rötter och längd - hej, mörk ojämn färg. De är målade med henna i flera år, utan att veta att det är dåligt tvättat av håret; resultat - recensioner som "skräck! En mardröm gräs."

T

Jag målar 2 förpackningar av henna för 1 pack basma. Färgen är mörk kastanj med en kopparfärg. Rå artolor tar allt målade över normalt. Jag målar oftast 2-3 timmar. Jag försökte inte lägga till olja, jag ska försöka.

Helena

Jag gillar verkligen henna och har använt det redan i 10 år. Mitt hår är tunt och tjockare efter användning, och stylingen blir bättre. Jag använder henne mycket ofta, mitt hår är Henna som ett schampo. Jag använder henna och basma 2: 1, jag gillar att applicera en varm blandning på mitt hår. Och jag blev redan van vid lukten, som jag inte märker. Det verkar för mig att detta är ett effektivt verktyg, bara mödosamt. Och vi måste genast förstå att det i princip inte är möjligt att ändra färgen. Plus definitivt mer)

Gästen

Jag gillar artcolor, ljus, ingenting är bortskämd - håret är upp till mitt midja, jag lägger till olja, och artcolor jämför det med naturligt hår - de tog det till mig från öst, det målar mindre.

Gästen

åtminstone mitt hår slutade falla ut efter att ha bytt till henna. Suchet gjorde det inte. Zaparyvayu indiska på kefir utan olja. Med grå olja fläckar inte. Men processen är tidskrävande, förstås. Och smutsigt. Ett hemskt resultat var efter henna för tre pennies i papperspåsar. Indisk fin som damm. Ej smält, idealiskt applicerad. Mellan håret som tidigare målades med färg och de som är målade endast med henna är skillnaden stor.

Gästen

Lider alla?
Alla omkring mig är glada - håret från Henna blir bara snällare)))
Var hittade du sådana drabbade?
Från henna är allt hår förbättrat

Gästen

Jag gillar artcolor, ljus, ingenting är bortskämd - håret är upp till mitt midja, jag lägger till olja, och artcolor jämför det med naturligt hår - de tog det till mig från öst, det målar mindre.

Gästen

Jag lägger också till olja. Effekten av henna är mycket bra, håret faller inte ut nu.

sima

http://vk.Com/ali_fitness - tjejer, prenumerera! Här hittar du många intressanta och billiga varor med aliexpress: kläder, smycken, kosmetika, medel för att gå ner i vikt. Snart tävlingen!

Gästen

tjejer som vet var denna indiska henna är till salu? Kan jag hitta den på Internet?

Anush-ovsipyan

Henna är användbart, men alltför ofta är det inte nödvändigt att använda den. En gång i månaden är nog. Om du använder varje dag blir ditt hår naturligtvis torrt. Helt bra i måttlighet.

Gästen


Jag bryste på något sätt Basma artcolor. Det visade sig en gröt gröt (på en emaljskål fanns en oåterkallelig blomma som aldrig hände med örter), en kemisk lukt över rummet. Åh ja, på det här forumet finns det en temka om henna artcolor, från vilken av en mirakulös tillfällighet bröt flickans hår helt enkelt vid rötterna, som om det var från någon form av perhydrol - http://www.Woman.Ru/beauty/hair/thread/4281484/

färga håret med henna

Malkin

Det är bättre att måla med vanligt hårfärg, och sedan med henna, färglös. Håret återställs efter färgning. Henna målar dåligt, nyanserna är inte så bra och tvättas snabbt. Färgerna är mycket tråkiga.

Maroussia

tjejer som använde transparent hane? Det ger inte alls någon skugga.
Jag har mitt mycket blonda hår, jag har aldrig målade det - färgen är ynklig. Skuggan är lätt ash. Jag vill stärka håret med transparent henna; Säg mig, kommer det att förstöra min skugga av gul? Hår skulle behandla (((

Alexander

vkontakte.Ru/id474368 Alexander, om du är från Moskva, skriv till mig. Jag är professionellt engagerad i hennafärgning.


Din text
Min kontakt fungerar inte, skriv mig i sökningen om du kan i "Alexander Alexandra Yuriev" på avatar bruntvitt porträttfoto jag kommer att diskutera med dig genom durov

Alexander

tjejer, de som har ljust blont hår som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, minst 3 timmar kvar, i frisörsbutiken fick jag veta att den här röda rävfärgen och på blont hår aldrig blir mörkt efter hennafärgning..
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.

ooo

gick idag för andra gången målade med henna och basma. Första gången färgen visade sig perfekt - kastanj! Idag öppnade jag en väska med basma och ett giftigt grönt pulver spolade ut ur det! Jag blev förvånad, men fortsatte att göra blandningen! Grön färg försvann inte. Första gången blandningen var gul brun, som så småningom mörkades! Den här gången blev gröna precis ljusare! Jag blev övervunnen av tvivel och jag kastade ut all denna smuts.
P.S. Denna tillverkare köpte pulvret för första gången. Tyvärr kan jag inte skriva till dig.

Bulka

tjejer, de som har ljust blont hår som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, minst 3 timmar kvar, i frisörsbutiken fick jag veta att den här röda rävfärgen och på blont hår aldrig blir mörkt efter hennafärgning..
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.


Alexandra, kan målas med instabil färg. Du kan köpa en tintsalm, till exempel "tonic". Det är inte så dyrt, det tvättas gradvis bort (efter 6-8 gånger), du kan ofta byta nyanser, välj vilken du gillar bäst och vänta tills håret från henna växer. Bara den färg du behöver välja är mörkare än den du har nu (som jag förstod att det var exakt vad Henna ville). :-)

Katherine

Hej, men säg inte vad du behöver för att uppfostra Henna? Och sedan skriver de någonstans kallt, någonstans upp till 80 grader, och någonstans i allmänhet kokande vatten.
Hur är det mer korrekt?

Victoria

Om håret behöver fuktas, är det bästa på kefir. Dessutom, om uppgiften inte är färgning av grått hår. Således lägger du till färger och gör dem torra och inte torra. Du kan till och med smöra någon typ av mandel eller burdock 2 matskedar. Värm blandningen i mikrovågsugnen tills temperaturen är tillräckligt hög. Applicera när kyla till bekvämt att applicera och inte bränna. Stör inte med 80 eller 100. Om håret är grått, då rötterna på vattnet, yoghurtens längd.

Gästen

Allt detta är bra och underbart, men det finns en miljon sätt hur det kan spädas ut och appliceras och hur mycket mer att behålla det. Och viktigast av allt, någon säger inte särskilt något från a till z. Hur mycket vatten? Hur mycket Henna? Hur mycket att insistera? Koka eller inte? Vissa säger en timme för att hålla andra säga 7-8 timmar? Och den största frågan är specifikt hur man spädar den med andra ämnen, i vilka proportioner och på vilket stadium. Jag målar med ljus röd färg och bestämde mig för att byta till Henna när jag lämnade 1/4 av håret, jag vill få en ljus röd färg. Vissa säger att du behöver betesaft, andra krypterar. Bara när och hur mycket och i vilken form är alla tysta. Det är nödvändigt att hugga det eller så för att lägga ner bladen och hur mycket det är nödvändigt. Någon, skriv hela proceduren från a till z. Tack så mycket

Victoria

Det finns inget exakt sätt där det beräknas med gram och minuter. Det är bara rött henna. Eller burgund.

Gästen

Det finns inget exakt sätt där det beräknas med gram och minuter. Det är bara rött henna. Eller burgund.


Din text men jag togs från Turkiet den vanliga hennaen, och jag vill få den röda färgen

Victoria

Turkiska Henna bör ha ett namn och minst en färg anges för att förstå vad det är. Och från detta för att starta. I Turkiet, ett stort antal färger och du behöver förstå vad du har. Dessutom är det viktigt att känna till din basfärg. Förstå att Henna är en väldigt nyckfull produkt, det är inte lika lätt att applicera och voila som du gillar att vara.

Gästen

Turkiska Henna bör ha ett namn och minst en färg anges för att förstå vad det är. Och från detta för att starta. I Turkiet, ett stort antal färger och du behöver förstå vad du har. Dessutom är det viktigt att känna till din basfärg. Förstå att Henna är en väldigt nyckfull produkt, det är inte lika lätt att applicera och voila som du gillar att vara.


Jag skrev din text ovan, att jag målades för 2 månader sedan i ljusröd, vuxen mörkbrun med en askfärg. Jag vill bli röd

Victoria

igen, namnet på henna? Är färgen indikerad på förpackningen? Färg lättare än rötterna? Om så är fallet blir det lättare och rötterna är lika mörka och förblir, bara röda. Därför är rötterna mörka och längden är endast ljus med en röra.

Gästen

igen, namnet på henna? Är färgen indikerad på förpackningen? Färg lättare än rötterna? Om så är fallet blir det lättare och rötterna är lika mörka och förblir, bara röda. Därför är rötterna mörka och längden är endast ljus med en röra.


Din text på rutan är skrivet "petekzade henna" och allt kommer från Turkiet. Ljushår sjöng körsbär, spetsarna är ljusröda och rötterna är mörka blonda med en askfärg. Jag förstår att övergången kommer att vara synlig under alla omständigheter, bara vill att den ska vara åtminstone ungefär lika. Och då är det ljusrött och resten är grönt. Hur lägger man till koden (löv eller teblad)? I vilken form och när? Och viktigast av allt, hur mycket att behålla håret

Victoria

Det kommer att vara ungefär lika, men för att släta ut längden är det nödvändigt att mörka det utan att oroa sig för rötterna. Och då är den här henna inte tillräckligt.

Gästen

Berätta för mig hur man gör rött hår om jag har gyllene hår?

Victoria

2 msk henna, späd lite tunnare gräddfil, häll 2 vanliga doser schampo. Denna massa tvätta håret. Håll 5 min till start. Tvätta av för att torka strängen. Och där kommer det att vara klart om det blir nödvändigt att ljusare eller inte. Om så är fallet, repetera. Du kan sträcka det på flera sköljningar av huvudet, till exempel i nästa tvätt och i nästa. Fram till önskad nyans nås. Ha alltid tid att göra det ljusare. Skriv om resultaten)

Gästen

Igår försökte jag färglösa henna och ingenting. Normalt var mitt hår inte färgat, jag målar mig med en starkt lysande platinafärg, vit blondin.))

Gästen

Det finns fortfarande skugga henna, så det kallas skugga henna, av olika nyanser från blond till aubergine.

Gästen

Det finns inget bättre än äkta henna, alla dessa nyanser fulla fufel, samma kemi

Lizka

snälla berätta för mig. Jag har rött hår, väldigt trött. Jag vill färga mitt hår i kastanj, men jag är rädd att det kan bli koppar. Jag ber dig, hjälp, ber jag dig.

Victoria

Det är äkta men i stugan. Det finns henna som neutraliserar ingefärafärgen och blir brun. Om du bor i Moskva är det realistiskt att ordna)

Annastasia

Jag brukade måla håret med henna rött, manen var elegant, upp till midjan, det var mycket tjockt och vackert hår.
Men för ett par år av färgning av denna rödhåriga var jag så trött att ibland hatade jag reflektionen i spegeln. Även om det första året jag gillade den här färgen Pts.
Jag bestämde mig för att ändra. Målade sin första färg i färgkastanj.
För ett och ett halvt år, genom många färger och nyanser, kunde hon måla sig i närheten av naturlig ljusbrun färg, men håret blev många gånger mindre - längden är nu längs axlarna och volymen har minskat med 4 gånger. Här ((((
Men kom ihåg hur vackert och friskt håret var då bestämde hon sig för att göra masken med färglös henna. Men efter första gången blev jag väldigt besviken när jag såg en grågrön nyans på mitt blonda hår, som tvättades av en månad senare (

Dasha

sitta ner, snälla.. Jag har alltid målade med färg, färgerna är inte billiga, en gång i 3 månader i salongen, lite mjölkad. Tsvet röd, förstås)) efter ett misslyckat snittförsök, som varade i en vecka, och håret blev halm. Hårvolymen minskade och jag var tvungen att skärpa mitt långa hår. Jag har inte kunnat växa hår igen i 2 år, och det är kvar på mina axlar.
Kommer Henna hjälp? Kommer det att ta efter en lång färg och hur man målar så att färgen är en svag koppar.. Med en sådan honungskugga! Hur mycket att behålla? Och om du inte gillar det efter hur mycket du kan måla igen? Jag hörde bara att du inte kan måla den efter hennafärg, du tar inte färg efter henna.
Tack på förhand för svaren!)

Lollytta

Jag målade med henna för rött efter 2 månader efter den sista målningen. Henna tog på sig, färgen visade sig vacker, men skillnaden mellan färgad och regrown är synlig men allt i en nyans. Höll 4 timmar men det visade sig lite. Och efter 2 veckor bestämde jag mig för att applicera hela längden av kokosnötolja innan du tvättade mitt huvud, så färgen har förändrats, den har blivit ljusare och mer mättad. Jag lägger ut koden. Men som jag förstår det, var det fortfarande nödvändigt att ånga och insistera på ett par timmar, värma sedan och applicera. Och inte omedelbart som jag gjorde.
Vem vet om han kan målas med henna mitt i bastun och vad som kommer ut ur det.

Yana

tjejer, särskilt brunetter berätta för mig hur svart Henna tvättar. Jag förstår att svart borde tvättas, men jag vill inte ha kemi. Kanske gjorde någon det och vilka resultat som erhölls för hur många applikationer svart började gå ut ganska dim.

marina

vänligen ge råd
Mitt hår är färgat med henna
Är det möjligt att ommåla dem i mediumblond med slitstark färg?


Jag råder inte din text! Otoken kan vara oväntat! Från blått till grönt

Gulnara

tjejer, berätta för mig, har någon köpt Henna eller andra medel från den här webbplatsen: www.Ayurvedamagazin.Ru? Jag hittade henna här, men jag vet inte om butiken är bra eller om det finns några negativa recensioner. Om något kan du svara på mitt mail: [email protected]
Verkligen ser fram emot dina svar, tack på förhand!

god eftermiddag Berätta för mig, och du själv beställde henna i denna webbutik eller något annat. Vill bara inte bli en falsk.
Tack på förhand!


God eftermiddag Jag letar efter en moské i närheten, de har egna butiker, de brukar ta henna direkt till arabiska länder, volymerna är upp till 0,5 kg, priserna är inte så hemska, och det viktigaste är inte falskt.

Anna

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.

Lollytta

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.


Din text kan vara lite mer detaljerad? Stämmer hon henne? Om så är fallet, hur mycket och hur mycket håller det på håret? Och hur många gram henna i påsar och i flaskor av ml jod?

Anna

och kan vara lite mer? Stämmer hon henne? Om så är fallet, hur mycket och hur mycket håller det på håret? Och hur många gram henna i påsar och i flaskor av ml jod?
Jag kommer att klargöra och vara säker på att uppnå mitt mål

Anna

så här: 3 påsar av iransk henna 25 gram vardera, 2 flaskor. Jod 10 ml vardera. Separera lökskalan med vatten, koka upp, minska värmen och låt den laga mat i 15 minuter (mängden skink - ju mer desto rikare är färgen, mängden vatten - 2 koppar). Häll hennaen i glasbehållaren, häll i jodblandningen, häll sedan gradvis buljongens buljong och omrör. Konsistensen ska vara grumlig svampig. Vi lägger på håret, lägg på förpackningen, linda en handduk ovanpå. Min mamma går så här i minst en timme och tvättar sedan bort. Hårets längd ligger strax under axlarna.

Lollytta

så här: 3 påsar av iransk henna 25 gram vardera, 2 flaskor. Jod 10 ml vardera. Separera lökskalan med vatten, koka upp, minska värmen och låt den laga mat i 15 minuter (mängden skink - ju mer desto rikare är färgen, mängden vatten - 2 koppar). Häll hennaen i glasbehållaren, häll i jodblandningen, häll sedan gradvis buljongens buljong och omrör. Konsistensen ska vara grumlig svampig. Vi lägger på håret, lägg på förpackningen, linda en handduk ovanpå. Min mamma går så här i minst en timme och tvättar sedan bort. Hårets längd ligger strax under axlarna.


Tack så mycket, jag ska försöka

Tidigt (utan b)

berätta för någon, är det möjligt att använda henna med utgångspunkt?
Jag målade med henna i ca åtta år och jag behöll alltid några förpackningar på lager, då bestämde jag mig för att minska henna att färga mitt hår i olika otillräckliga färger som lila och blå)))))))) nu hittade jag min henna-reserver och de har tidsbegränsning En kom ut i april, den andra i juli, den tredje i november. Tio packar, jävla det, och det är synd att kasta bort det, och jag är rädd att smita den på mitt huvud (((((((((
Yana

tjejer, särskilt brunetter berätta för mig hur svart Henna tvättar. Jag förstår att svart borde tvättas, men jag vill inte ha kemi. Kanske gjorde någon det och vilka resultat som erhölls för hur många applikationer svart började gå ut ganska dim.


Försök att tvätta av färgen med ett avkok av nässla, jag en gång färgade färgen "ebenholts", den är svart men inte som sot utan en naturlig nyans och bestämde sig sedan för att förstärka håret, bryggt nässla, hällde det i bassängen och sänkte det i huvudet. Och hela färgen från håret kaaaaken avskalades. Och jag behövde inte det, haha.
Och färgglada färger tar jag vanligtvis tjärsåp.

Tidigt (utan b)

god eftermiddag Jag letar efter en moské i närheten, de har egna butiker, de brukar ta henna direkt till arabiska länder, volymerna är upp till 0,5 kg, priserna är inte så hemska, och det viktigaste är inte falskt.


Wow, tack för idén! Behöver gå på utforskning.

hoppas

Hej jag har blont hår, jag skulle vilja uppnå med hjälp av Henna en ljus kastanjeskugga för att bli mörkare. Snälla berätta för mig hur man blandar henna och basma korrekt, eller använd bara henna?

Irina

hej alla Jag har blek hud, mörkt blont hår nästan svart vid rötterna, lockigt, ögon är ljusgrå, ibland med grön nyans. Kommer Henna passa mig? Kommer det att hjälpa till med splittrade ändar?

Lollytta

hej alla Jag har blek hud, mörkt blont hår nästan svart vid rötterna, lockigt, ögon är ljusgrå, ibland med grön nyans. Kommer Henna passa mig? Kommer det att hjälpa till med splittrade ändar?


Henna passar alla, bara färgen måste väljas.
Jag hade mycket torrt lockigt hår, de slutade till och med curling och förvandlades till släp. Jag bytte till henna och innan jag tvättar mitt huvud, gnuggar jag kokos eller mandelolja i mitt hår och i huden. Om det är kokosnöts, håller jag det i kylskåpet och innan du använder det värmer jag flaskan på radiatorn, lägger den på när den är klar och vätska, lindas i en film och en varm handduk ovanpå. Annars kommer oljan att härda igen och kommer inte att absorberas. Jag går så från en timme till. Innan du blir uttråkad har ditt hår blivit elastiskt, lockigt och galet sken längs hela längden inklusive tipsen.

Gästen

och jag gillar henna. Färgen är fantastisk, jag bränner mig bara när man färgar.

Gästen

ett hundra pund. 1 Färg

D

efter att färgen gick till henna.. Var håret målades tidigare i längden är en utmärkt färg, men rötterna får inte färgas på något sätt..
Jag håller 2 timmar (för kopparfärg, längre jag fruktar att det blir mörkt också). Och vad man ska lägga till för att göra det lite ljusare.
Hans hår i roten är mörkt blont.
Säg mig, snälla, hur du ska vara. Kan hålla lite längre ??

Gästen

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.


Vad sägs om din mamma med en sköldkörtel? Jod är inte en ofarlig sak. I en sådan mängd kan sköldkörteln påverka, och allergi mot det är mycket ofta fallet.

Olesya

Jag har mellanklont hårfärg innan du målar det (det var målade för ett år sedan), efter att halvan är mörkt från rötterna (håret är nästan svart) och halvt är ljust blont, är frågan om jag färgar den med henna, kommer den att måla hårets mörka del röd, och varför 3 dagar kan inte tvätta mitt hår?

Olga

Om du vill ha en ljusare färg, försök att lägga till ett avkok av kamomillvatten till citronhönna + citronsaft eller bordsvinäger, det gjorde guldhår med en honungskinn så vacker, väldigt vacker.
Men för att göra det mer choklad, lade jag till ett par skedar av naturligt malet kaffe eller tinktur av valnötter till henna. Det kommer också ut väldigt bra, jag gillade det.
För det tredje året har jag experimenterat med olika nyanser med Henna. Hur är det med gråhår jag inte vet eftersom jag inte är 18 grå hår än)
En sak vet jag säkert att om du är gravid, kommer Henna inte ta dig i minst en vecka utan att sluta att tillämpa effekten av noll.


All graviditet målades endast med henna. Efter upprepade fläckar blev färgen av en rödfärgad nyans. Jag bestämde mig för att mörka den lite och började lägga till Basma. Det är av liten nytta för henne. Gråt håret härdade inte alls, men resten av håret mörkades. Han återvände till hennafärgning (som många har rådgjort med te här) och från första gången - den färg som är nödvändig och allt gråfärgad.

Olga

Välkommen! Jag vill färga mitt hår med henna, men jag vet inte vilken färg det kommer att bli, mitt hår är för närvarande strimlat med blont hår. Hon skjuvade inte och målade inte i 4 månader, industrins rötter var i hennes inhemska färg (mörk ryska). Vad kan Henna köpa? För att få en kopparröd färg.

Olga

hur man blandar henna för att göra en ljus chokladfärg

Leila

Varför tycker alla att färgerna är skadliga? Bara en gång i veckan för att göra en mask med burdockolja, ägg. Och allt är ok)
Men experimentera med henna är intressant. Tjejer med mörkt brunt hår finns där? Vad är färgutgången? Också röd?))

Lerishna

och hur gammal är du?
Jag visste bara en kvinna.
Hon var 40 år gammal
Hon målade också med henna
All ovillig kemi förstöra håret.
Så du vet luchsheb "bortskämd" hårfärg
Och att Henna inte målar över grått hår
Så hon gick med friskt hår
Men huvudet var avskyvärt..
Bra tid på dagen. Jag är 43, ett halvt år jag målar med henna, 70% av grått hår och hår har fantastisk färg och kvalitet. Gråt hår är målat över. Endast det är nödvändigt att använda henna, och inte vad det fick för 3 kopecks. Tja, håll minst en timme och det är självklart nödvändigt att personen som vet hur man gör det ska måla. Det är ganska svårt att måla sig med sådana initiala data. Så det handlar inte om henna.

Lerishna

tjejer, de som har ljust blont hår, som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, åtminstone i 3 timmar, du får veta hos frisören att den här röda rävfärgen aldrig blir mörk på blont hår efter färgning
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.


Bra tid på dagen! På ljust hår kan långa henna inte hållas. Ju längre, desto starkare och ljusare blir det rött. Om du vill uppnå en mörk nyans måste du lägga till basma och kaffe eller starkt te. Om du behöver naturligt, så hjälper kaffe, citronsaft och vegetabilisk olja. En henna ger bara röda nyanser, ja, åtminstone det som kommer över hela landet))). Även om henna har mer än 200 nyanser och kan erhållas från ljusbrun till svart, är detta inte tillgängligt för oss utan ytterligare tillsatser.

Kan jag färga mitt hår efter henna?

Tror du att det är möjligt att färga håret efter henna? Henna målade i tre år, och nu vill jag måla min vanliga färg i en ljusbrun färg. Kommer det att träna? Kommer färgen att falla normalt?

B kliar

nr. Ligger bara mörkfärg

Gästen

mörk choklad eller kastanj kommer att ta, ljusbrun och lättare - nej.

Gästen

Jag färgade för dagen, efter den sista målningen med henna 2 veckor passerade, är Loreal 6,32 mörkblond. Mycket bra färg lägger sig som i bildfärgen. Hon ville också vara ljusblond, men hon var rädd, jag tror att jag skulle måla det lättare på en månad.

Sovastudent

Efter henna var mitt hår lila från rötterna, resten var aqua grönt och spetsarna var gula. Den målades från svart till rött. L

nia

mörk choklad eller kastanj kommer att ta, ljusbrun och lättare - nej.

nia

Efter henna var mitt hår lila från rötterna, resten var aqua grönt och spetsarna var gula. Den målades från svart till rött. LNästa Artikel
Hårmousse: stylinghjälp, fördelar och nackdelar