Kan jag färga mitt hår efter henna?


Vackra välskötta lockar har länge ansetts vara feminin rikedom. Att byta hårfärg är ett av de snabbaste sätten att göra drastiska förändringar i ditt utseende. För att ändra skuggans och tonens strängar finns det många olika sätt, till exempel användningen av toningsschampo eller masker, användningen av konventionella permanenta eller ammoniakfria färger. Bland damerna som vill ge håret en eldig nyans är Henna populär. Men det finns inget permanent i denna värld, speciellt när det gäller att utse en kvinna. Därför kan ett dilemma snart uppstå: "Är det möjligt att färga hår med färg efter henna?" Låt oss se hur man blir av med koppartonen, resultatet av henna och hur man gör det så smärtfritt som möjligt utan att skada krullarna och inte få ett oönskade resultat från färgningen.

Varför inte omedelbart?

Alla hårspecialister eller frisörer kommer att berätta att det inte är omedelbart möjligt att färga håret efter henna, annars kan du få en oväntad och obehaglig effekt som blir mycket svårt att bli av med. Henna produceras från en viss växt - löv från Lawsonia. Trots det faktum att kompositionen av denna beredning för färgning innefattar apelsinfärger är pulvret i sig mer som en träskfärg. Orange färgämne frisätts vid kontakt med en vätska, till exempel surgjort vatten (vissa skönheter späds ut med kefir).

Efter färgning med henna penetrerar dess aktiva ingredienser, färgämnen, djupt in i hårstrukturen, återförenas med keratin. Därför visar det sig en ljus saftig färg, som har ett högt motstånd.

Det rekommenderas inte att omedelbart använda andra färgämnen, vilket inkluderar ammoniak. Ammoniak är en ganska aggressiv substans som omedelbart kommer i kontakt med det naturliga färgämnet av lavsoniya. Som ett resultat kan du få en mycket oväntad effekt som inte kommer att glädjas åt dig.

Här är några sådana exempel:

När lätta eller använda andra färgämnen av ljustoner, erhålls lila eller träskfärg av strängarna.

Applicera en rödaktig färg kan göra ditt hår en grön glans.

Färgning i svart kan leda till att skuggan kan färgas, och håret i solljus kommer att ha en mörkbrun ton.

Nästan alltid en dramatisk förändring i strängarnas skugga kan orsaka en ojämn ton, strängarna kommer att visa sig vara mångfärgade och måla över, eller det blir ganska svårt att korrigera denna effekt. Därför rekommenderas hårvårdspersonal starkt att vänta en stund innan man utfärdar förfarandet för belysning, färgning eller blekning.

För att mjuka den uttalade röda färgen efter applicering av henna kan du använda en tonic eller tonad balm. Dessa kosmetiska produkter kommer att tillåta en liten jämn ton och ta bort rodnad.

Men det är värt att vara extremt försiktig och försiktig för att inte orsaka irreparabel skada på håret. Det är bättre att inte riskera det och vänta lite när den mättade färgen bleknar lite.

Hur mycket målar man igenom?

Det finns två åsikter:

Vissa experter tror att du inte kan använda andra färgämnen tills håret inte växer helt och en del av strängarna färgade med lök, kommer inte att avskuras.

Andra experter är inte så kategoriska och tillåter genomförandet av målning för att slutföra hårklippning som har färgats med henna. Men de insisterar på att en viss tid ska passera, minst 2 månader från det ögonblick då läkemedlet används med Lawsonia. Annars tar den andra färgen inte bara, och resultatet kommer att göra dig besviken.

En viktig roll spelas av din hårtyp:

 1. Henna varar längst på jämn, fin spinning och tvättas av dem med stor svårighet.
 2. Ljusbrunt och blont hår är mycket mottagligt för effekterna av lawsonium. Därför, efter att ha använt henna är det mycket svårt att färga ditt hår blonda omedelbart. Istället för lättnad kan du få en grön, träsk eller lila färg.
 3. Det enklaste sättet att ta bort effekterna av exponering för brunt hår och rödhåriga unga damer.
 4. Mest sannolikt tvättas den här nyansen med lockigt hår. Om dina strängar krullar och präglas av hög porositet, blir det lättare för dig att bli av med den röda nyansen.
 5. Blondiner och rättvisa tjejer med långt rakt hår, som kännetecknas av medeltäthet, kommer att återge sin vanliga färg av strängar längre än vad som helst. Därför borde de på allvar väga sitt beslut om användningen av naturliga färgämnen.
 6. Det är nödvändigt att vara beredd på det faktum att inte alla frisörer bestämmer sig för att genomföra förfarandet för färgning, lätta eller framhäva strängar efter applicering av henna. Vi rekommenderar att du gradvis bli av med den brunröda tonen, genomföra det så kallade blekningsproceduren, och med tiden får du önskad nyans.

Hur man gör en Henna tvätt hemma?

Det finns ett stort antal populära metoder som hjälper till att ta bort det röda. Det bör vara berett att fullständigt bli av med pigmentet inte fungerar. Beroende på hårtyp kan du använda en av följande masker:

 • För strängar som skiljer sig i fetthalt, applicera en mild mask, vars huvudingredienser är läkning av lera och kefir eller surmjölk. Lera måste spädas med mjölkprodukt före bildandet av en grumlig konsistens. Håll det här verktyget nödvändigt för 15-20 minuter.

Hur man gör masochka på kefir, se följande video:

 • För den vanliga typen av perfekt verktyg, som innehåller kycklinggul och brandy. Ta 1 ägg, vars äggula blandar med en fjärdedel kopp brandy. Blanda allt grundligt och applicera på krullarna över hela längden. Det är nödvändigt att stå emot en sådan mask i 15-20 minuter.

Användbar information om masken, baserad på äggula och konjak, finns i följande video:

 • Lady med torra trådar, det är bättre att använda masochka, som innehåller en mängd olika oljor. Håll på håret ett sådant verktyg borde vara länge, ca 2-3 timmar. Oljor absorberas långsammare än andra ingredienser. Innan oljemaskan används ska huvudet tvättas med varmt vatten eller gnidas med alkohol. Detta förfarande måste genomföras för att hårvågorna ska "öppna" och läkemedelspreparatet tränger djupt in i varje hårs struktur.

Recept för olika masker, baserade på oljor, kan ses i följande video:

Förvärm en av följande oljor i ett vattenbad:

Kan jag färga mitt hår efter Henna och hur man gör det på rätt sätt?

Du bestämde dig för att ändra bilden med hjälp av iransk henna, men du var olycklig? Eller är du trött på den här ljusröda tonen? Rusa inte för att köpa färg av en annan färg! Först, ta reda på om du kan färga ditt hår efter henna?

Är det möjligt att använda färg på hennafärgade strängar?

De flesta experter ger ett bestämt svar - det här kan inte göras!

Faktum är att i verkan av kemiska och naturliga färgämnen finns det en signifikant skillnad. Om den förstnämnda helt enkelt omsluter håret fyller den senare hela strängens struktur. Dessutom har henna ett starkare pigment än ett artificiellt färgämne. Det är av denna anledning att kombinationen av henna med kemisk färg kan ge mycket oväntade resultat. Vilka problem kan du stöta på?

 • Färgen kommer inte heller att tas eller kommer att falla i stycken, tränga in i de områden från vilka hennaen har tvättat bort;
 • Färgen blir grön, blå eller blå - det händer ofta när man applicerar färg av ljusbruna och ljusa nyanser.
 • Tonen kommer att vara rostig-marsh - det kan hända när man målar i en mörk färg;
 • Henna kommer att förbättra sin skugga och bli mycket ljusare. I det här fallet kommer kopparanvisningar att visas igenom även efter att färgen har applicerats igen.

Det är viktigt! Vissa tror att samtidig användning av färg och basma kommer att kunna dränka Henna. Det är faktiskt inte helt sant. Även om den röda nyansen vid första ögonkastet är osynlig, kommer det med bra belysning att glittra med regnbågens alla färger.

Hur mycket kan du måla?

Hur länge efter att ha använt henna kan färgfärgas? Experter säger att mellan dessa förfaranden bör ta minst en månad. Förresten handlar det inte bara om rött, men också färglös henna. Den senare, även om den inte ger krökarna en kopparskugga, men bildar ett speciellt tunt lager på dem, skyddar håret från negativa miljöfaktorer. Samma skikt tillåter inte att pigmentet tränger in, så förfarandet blir värdelöst. Kvalitet, tillverkare eller färgkostnad spelar ingen roll. Varken ett dyrt modemärke, eller en budgetfärg från en stormarknad kan klara av henna.

Tips! Reaktionen av henna-strängar beror på deras struktur. Så det bästa sättet att hålla pigmentet är tunt, slätt och blont hår - det är det svåraste att tvätta Henna från dem. Rödhår eller brunt hår i detta avseende blir enklare. Men värst av allt hviler henna på mörka och lockiga strängar.

Vilka är alternativen?

För de som vill färga håret efter henna butikslakan finns det flera scenarier.

Alternativ 1. Vänta tills håret växer helt och skära sedan bara. Men, naturligtvis, använder väldigt få personer detta alternativ, eftersom det tar mycket tid.

Alternativ 2. Vänta tills Henna tvättar eller mörkar på egen hand. Visst, processen tar mer än en månad, så det här alternativet är också ineffektivt.

Alternativ 3. Tvätta Henna på speciella sätt. Sådana förfaranden tar upp till en vecka eller lite mer - det beror allt på regelbundet genomförande och effektiviteten hos det valda läkemedlet. Om du lyckas kan du säkert måla den vanliga färgen - det kommer inga problem.

Hur och vad tvättar henna?

Du vill inte vänta en månad, dagligen titta på det eldiga håret? Denna period kan minskas. Det är bara nödvändigt att försöka tvätta hennaen ordentligt. Detta är mycket enkelt att göra med hjälp av tillgängliga verktyg.

Recept nummer 1. Med vegetabilisk olja

 1. Värm solros eller någon annan vegetabilisk olja (mandel, ricinus, oliv, burdock) på vattenånga. Det bör vara vid rumstemperatur.
 2. Applicera blandningen på trådarna, fördela jämnt över hela längden.
 3. Wrap huvudet med ett uppvärmningslock (duschlock eller plastpåse + handduk).
 4. Vänta minst en timme, värm upp håret med en hårtork regelbundet.
 5. Tvätta håret med schampo. För att tvätta oljan helt, upprepa ett par gånger.
 6. Gör det varannan dag.

Recept nummer 2. Med ättika

 1. Späd 1 msk. l. ättika i 1 liter vatten.
 2. Rör om.
 3. Häll vätskan i en hög och inte för stor behållare.
 4. Sänk in trådarna i den och håll i 10 minuter.
 5. Skölj dem väl med varmt rinnande vatten - det är inte nödvändigt att tvätta håret med schampo.
 6. Upprepa proceduren 4 gånger i veckan.

Recept nummer 3. Med kefir och jäst

 1. Värm över låg värme med 200 ml kefir.
 2. Tillsätt 40 g torr jäst och blanda väl.
 3. Applicera blandningen på trådarna.
 4. Värm kepsen.
 5. Vänta 2 timmar.
 6. Tvätta håret med schampo.
 7. För att approximera ögonblicket med hårfärgning, repetera denna procedur dagligen.

Det är viktigt! Masken av kefir och jäst tvättar inte bara henna, men stärker också rötterna, återställer strängarnas struktur och accelererar också deras tillväxt.

Recept nummer 4. Med tvål

Bland de mest effektiva och lättillgängliga verktygen, med hjälp av vilken du snabbt kan tvätta hennaen från hårets huvud, är den vanliga tvätttvålen. Att vara alkali öppnar hårskalorna och främjar den snabba tvätten av det röda pigmentet. För att påskynda processen, byt ut din schampo med en bar av sådan tvål och tvätta håret i flera dagar i rad.

Tips! Det här verktyget är väldigt torrt, så efter att ha använt det, glöm inte att ta hand om ditt hår med hjälp av närande och fuktgivande preparat - serum, masker, balm, vätskor etc.

Recept nummer 5. Med gräddfil

 1. Applicera grädde jämnt över hela längden.
 2. Täck dig själv med ett lock.
 3. Vänta minst en timme.
 4. Tvätta strängar med schampo.

Det är viktigt! Den här metoden kommer inte att helt ta bort hennaen, men att muffla den röda färgen och med hjälp kommer det att lyckas. Dessutom kan du, med hjälp av gräddfil, organisera en fullvärdig vård för bit och skadat hår.

Tips för att tvätta av Henna-färgen innan hårfärgning:

Recept nummer 6. Med medicinsk alkohol och olja

 1. Dampa en ren köksvamp med medicinsk alkohol.
 2. Torka håret, fuktar mycket starkt.
 3. Vänta 5-7 minuter.
 4. Applicera vegetabilisk olja på toppen.
 5. Isolera huvudet med ett lock.
 6. Hur mycket för att behålla det här verktyget? 40 minuter räcker.
 7. Tvätta strängar med schampo. Det är lämpligt att välja hårfett typ.
 8. Upprepa proceduren nästan dagligen - vid slutet av veckan kommer det inte att finnas några spår av henna.

Tips! Efter användning av dessa produkter kommer hårfärgämnen inte att ta lång tid. Det viktigaste är att följa receptet och genomföra dessa rutiner regelbundet. För tillförlitlighet kan du kombinera flera recept.

Mer effektiva recept för tvätt Henna se här!

Hur väljer man rätt färg?

För hår som är förfärgat med henna, är det bäst att applicera utan ammoniakkomposition - det är mindre traumatiskt och ger sällan en oväntad effekt. För att inte vara felaktig, använd denna produkt på en tunn strand och kolla resultatet. Om den nya hårfärgen passar dig, var god och fortsätt att applicera färg på hela huvudet.

Bland de bästa varumärkena ingår:

Naturligtvis kan Henna inte omgående bli blondin. Vi rekommenderar att färgas på mörka toner - kastanj, kaffe, choklad, svart etc.

Det är viktigt! Den första färgningen efter henna tillåter bara tonat hår. Djupt vacker färg kommer bara att visas efter den andra sessionen.

Förhoppningsvis kommer dessa lilla trick att du kan färga ditt hår efter Henna utan några problem och återfå din tidigare attraktivitet.

Se även: hur man väljer och använder en professionell hårfärgning själv (video)

Är det möjligt att färga ditt hår efter ammoniak utan ammoniak, det vanliga

Inlagd av: admin in Beauty 02/23/2018 0 438 visningar

Hårfärg efter Henna, funktioner och rekommendationer

Användningen av kosmetisk henna för hår anses traditionellt vara den säkraste och mest naturliga färgen. Det stärker locken, hjälper till att framgångsrikt bli av med mjäll och lägger bara till glans och styrka till håret.

Många kvinnor använder henna som en del av hemlagade hårmaskor och använder den också för färgning.

Det är dock inte lika ofarligt som det kan tyckas vid första anblicken. Den största "synden" anses vara ett oförutsägbart resultat efter applicering av vanlig färg. Hur man målar håret korrekt efter att ha använt henna, kommer vår artikel att berätta.

Få den här unika färgen från lövverkets löv. I öst har det länge använts för en mängd olika kosmetiska och terapeutiska ändamål.

Denna östliga assistent har också kommit till oss länge, det finns få personer som inte känner till denna produkt.

Hennafärgning är ganska populärt hittills, även om sortimentet av butiker har otaliga färgämnen.

Bland fördelarna med denna metod är erkänd säkerhet och praktisk, eftersom förfarandet framgångsrikt kan utföras hemma. Henna har också en positiv effekt på hårets tillstånd, stärker och närnar rötterna och glödlampan. Ofta används den i sammansättningen av hemgjorda kosmetiska masker, vid behandling av mjäll och för hårets hela helande.

Den stora fördelen med sådan färg är dess naturlighet och överkomligt pris. Till skillnad från ekologiska kosmetika från världsberömda varumärken kommer förvärvet inte att påverka din budget betydligt, särskilt eftersom du kan köpa lämplig komposition i nästan vilken butik som helst.

Principen om Henna-effekten på hårstrukturen är mycket enkel: Tinins molekyler i blandningens sammansättning tränger djupt in i keratinkroppens inre lager och binder starkt till den.

Således gör henna håret tjockare och tjockare samtidigt som man reparerar skadade och försvagade områden.

En sådan stark koppling är inte alltid fördelaktig, eftersom det är ganska svårt att tvätta Henna från håret.

Det är därför som det inte rekommenderas att använda vanlig färg efter applicering av henna. Faktum är att färgämnet pigment av artificiellt ursprung omsluter håret från alla sidor.

Om väteperoxid ingår, erhålles en kemisk reaktion, under vilken syre frigörs och lyser hårpigmentet. Användningen av kemiska färgämnen efter applicering av naturligt ger inte alltid den önskade effekten.

Eventuella negativa reaktioner:

 • Färgen ojämnt färgar hårsträngar, penetrerar bara i stället för redan tvättade pigmenterade områden.
 • En oväntad bieffekt kan vara färgningen i grön, blå och blå.
 • Den naturliga pigmenteringen efter applicering av henna kan förbättras med ett kemiskt oxidationsmedel och du får ett ljusrött gamma.
 • Efter färgning kommer en nyans av koppar att visas även i en annan färg.
 • Synliga färgförändringar kommer inte att vara, ens satts ner för att använda stark färg.

Du måste vänta minst tre veckor mellan behandlingarna. Under denna tid kommer pigmentet att ha lite tid att glida lite från håret, och färgen fungerar bättre. I enskilda fall är det bättre att lida en månad eller mer.

En speciell "fara" är färgningen med en blandning av henna och basma. Således försöker de vanligtvis att få en mörkare ton, men ytterligare användning av kemisk färgning kan ge en oväntad grön nyans.

Detta gäller inte bara ljusa färger, utan även kastanj eller svart, som kan gnälla med gröna eller blå gnistor i solen.

Attraktiv adel och haze av nyanser av ashen har länge varit ett önskvärt resultat vid färgning av hår. Men de är ganska svåra att uppnå, särskilt hemma. Hur man väljer hårfärg ashy nyans och vem är lämplig för en sådan färg, kommer du att lära av vår artikel.

Höjdpunkter håret gör att du kan ändra det vanliga sättet och skapa en riktigt ovanlig frisyr. Läs om de bästa färgerna för hårfärgning här.

Trots vissa fakta och negativa erfarenheter av användningen av färg efter henna, ger sådan färgning inte alltid enbart besvikelse.

Det beror helt på strängarnas struktur och naturliga färg, liksom på den använda färgen och perioden som har gått sedan användningen av henna.

Resultatet är i vilket fall som helst svårt att förutsäga, och få människor kommer att vilja utföra sådana experiment på sig själva, därför finns det mindre riskabla metoder för att bli av med en negativ kemisk reaktion.

Metoderna för blekning av hår efter henna är olika, så du kan välja det lämpligaste sättet för dig. Du borde inte lita på den omedelbara effekten: som tidigare nämnts tränger henna hårstrukturen mycket bra ut. Det kommer att ta minst en månad för att effekten ska märkas. Varaktigheten av kursen beror på organismens individuella egenskaper, liksom ditt hårs tillstånd.

Kall nyanser av hårfärgning nu, mer än någonsin, i trend. Välja en lämplig färg för dig själv, glöm inte de grundläggande reglerna för färgkombination, så att det valda alternativet garanteras passa din hud.

För att göra detta måste du använda naturliga oljor, perfekt olivolja, kokosnöt eller jojoba.

Värm en liten mängd i ett vattenbad, undvik kokande. Gnid blandningen i spetsarna och fördela längs längden.

Täck huvudet med en plastlock och en handduk. Håll på håret i minst en timme och värm upp med hårtork regelbundet.

Förutom att avlägsna färg från hår, fyller dessa masker perfekt och tonar upp hårbotten och håret. Använd en eller två gånger i veckan tills resultatet erhålls.

Skiljd ättika i varmt vatten (per liter vatten - en matsked) ska användas för sköljning eller helt enkelt nedsänka håret i det. Håll huvudet i denna position i minst en halvtimme, använd sedan regelbundet schampo. Denna metod måste tillämpas minst tre gånger i veckan.

En av de mest effektiva hårväxtaktivatorerna är röd varm peppar. Brännämnen som kommer in i det har en uppvärmningseffekt på huden, de stimulerar hårfollikelns arbete och därigenom aktiverar krökans tillväxt. Plocka upp de bästa recepten av masker med röd peppar för hårväxt.

Varm kefir blandas med Bakersjäst (proportioner: 40 gram jäst per kopp kefir). Den erhållna blandningen för att ge en liten brygga och applicera sedan på håret. Dessutom sätta på huvudet med en handduk och vänta ungefär en timme. Sådana masker kan göras åtminstone varje dag, om du har den nödvändiga tiden och önskan.

Den här metoden används för att stänga av färgen och inte helt ta bort den. Det är bäst att ta hemlagad gräddfil, som är lite försurad.

Välja vilken lämplig tillämpningsmetod som helst, sprida blandningen över huvudet och linda ihop med en handduk. Skölj omedelbart med varmt vatten tillsammans med schampo efter en timme.

Split ends - ett av de vanligaste problemen med hår, som ofta uppstår i tjejer med långa krullar. De splittrade ändarna kan behandlas med olika kosmetiska oljor. Ta reda på hur du behandlar torrt hår med olja.

Om skuggan efter färgning inte passar dig helt, kan du använda uttrycksmetoden.

För att göra detta, fuktar bomullsullen med alkohol och torkar varje krull. Du måste använda en medicinsk alkohol, minst 70%, och se till att fleece inte torkar ut.

Efter att ha bearbetat alla strängar, fukta håret med vilken som helst lämplig olja och täcka med ett värmeisolerande lock. Efter att ha väntat i 40 minuter sköljer du håret med schampo. Efter två eller tre steg kommer håret märkbart att förändra sin nyans.

Nackdelen med denna metod anses vara en allvarlig kemisk effekt på håret, varefter de kan blekna och bli mer spröda. För att undvika detta är det nödvändigt att alternativa procedurer stärker och återställer hemlagade masker eller inköpta kompositioner.

Titta på videon: historien om att bli en blondin efter hennafärgning

Långsam hårväxt är fixerbar. I sådana fall fungerar både hemlagade masker från improviserade och märkesvaror perfekt. Läs mer om effektiva hårväxtmaskar.

Jag har använt henna länge, men med ålder började jag märka att det inte längre kunde klara sig helt med grått hår. Jag vet inte vad orsaken är, kanske har kompositionen blivit fel, och åldersrelaterade förändringar kan. Nu använder jag vanligt hårfärg, resultatet är bättre, även om håret inte var så lydigt. Jag bestämde mig för att byta procedurer för att inte skada mitt hår för mycket. Måla efter henna tas bra, men många säger att det är möjligt att bli grön eller blå. Jag vill inte kontrollera rykten, så jag brukar vänta en månad, och först då använder jag färg.

En gång var det ett nyfiken fall att applicera färg efter henna. Och allt visade sig nästan av misstag, jag glömde precis att jag hade försökt en ny mask baserad på färglös henna. Tja, det här håret är inte målat för starkt, men vid tipsen har blivit nästan blått. Min naturliga hårfärg är ljusbrun, vanligtvis som en blond blond. Jag var tvungen att använda nyans balm och låtsas som om den var avsedd. Nästa gång jag kommer att vara mer uppmärksam på sådana saker.

Jag målar med henna länge, växlar mellan den vanliga färgen och från olika företag, men inget övernaturligt har någonsin hänt. Jag kan fortfarande inte hitta en bekväm hårfärg för mig själv, så jag slutar inte att prova nya toner. Jag gillar att använda henna, eftersom håret är mer levande och det är inte märkbart att det målades, men det begränsade utbudet av färger passar inte, jag vill ha nya experiment.

Iransk henna är ett naturligt och effektivt pigment för hår som har använts i århundraden. I öst har denna växt länge använts för kosmetiska ändamål, förutom den dekorativa effekten har den goda helande egenskaper. Den enda nackdelen med sådan färgning är oförmågan att använda konventionell färg efter henna. För att inte få ett oförutsägbart resultat och inte lysa med regnbågens färger är det bättre att vänta en viss tid, även om henna användes för terapeutiska ändamål. Det bästa sättet att skydda dig i sådana experiment beskrivs i informationen i vår artikel.

Egenskaper och komplexitet av hårfärgning efter henna

I allt högre grad kommer naturliga färgämnen i tjejernas syn. Särskilt populär i många år använder en komposition gjord av blad av lassodia. Det säljs under namnet henna, är av indiskt, persiskt eller iranskt ursprung. Vilken nyans som helst kan erhållas från botemedlet - från rött till mörkt kastanj eller till och med svart, om du dessutom använder basma. I vissa fall är resultatet inte nöjd med sina ägare eller de blir uttråkade snabbt. En rimlig fråga uppstår om hår kan färgas efter henna.

Orsaker till misslyckanden

Resistenta kemiska färgämnen kan inte användas omedelbart efter henna. Pulverets sammansättning tillverkad av löv från Lawson, innehåller apelsinpigment. Den aktiveras när den kombineras med vatten, speciellt surgjord. Att komma på håret, färgade partiklar är inbäddade i det naturliga keratinet av hår, vilket hjälper dem att bestämma sig själva.

Ammoniak är en del av permanenta färger. Det är en stark kemikalie som reagerar med henna eller basma pigment. Resultatet av denna interaktion kan i grunden vara motsatsen till det önskade.

Till exempel kan nyanser visas som följer:

 • Lightening, highlighting eller färgning i ljus nyanser ger en smutsig träsk eller lila ton.
 • När du använder färgämnefärg kan du få en grönglansig frisyr.
 • Försök att måla henna med svart färg kommer att ge en ojämn prickad ton, vilken i solen kommer att särskiljas med mörkbrun.

En skarp färgförändring efter applicering av ett naturligt färgämne ger inte bara oväntade nyanser, men också ojämn färgning. Detta beror på fixeringen av vegetabiliskt pigment i keratinskiktet av hår. På grund av den ökade densiteten hos den yttre beläggningen kan inte artificiella partiklar helt enkelt penetrera djupt in i strängarna.

Hur länge väntar du?

Och när, när kan du färga ditt hår efter henna? Specialister har olika åsikter om detta. Vissa råd att vänta tills tonade krullar är helt avskurna. Detta är meningsfullt, eftersom växtpigmentet över tiden inte tvättas ut, men helt enkelt mörknar, så när det kommer i kontakt med ammoniakföreningar kan det manifestera sig.

Andra frisörer rekommenderar att vänta ett par månader för att skuggan ska förlora sin ljusstyrka. Det är bäst att applicera efter detta icke-ammoniakmedel eller tonics. De tränger inte in i låsens djupa strukturer och går inte in i kemiska reaktioner med henna.

Men de första tiderna kommer den nya färgen inte att vara länge. Med tiden kommer artificiella partiklar att förskjuta växten, och deras tid kommer att vara kvar.

Hårtyper

Viktigt är typen av ditt hår, om vi pratar om repainting efter henna. Faktumet är att pigmentet varar längre eller mindre beroende på strukturen hos strängarna. För att förstå vad du ska förbereda, studera noggrant ditt hår och följande information:

 1. Om du har smidiga och tunna trådar är det väldigt svårt att tvätta det orangefärgade pigmentet. På sådana krullar hålls den särskilt fast.
 2. Det är extremt oönskat att omhärda blont och ljust hår omedelbart efter henna till blond. Grönsaker färgade partiklar är ordentligt inbäddade i håret, så istället för en delikat vete eller kall askfärg kan du bli grön, marsh eller lila.
 3. Rödhåriga tjejer och brunhåriga kvinnor är det enklaste att ta bort skuggan av koppar. I sin struktur är den inbäddad bräcklig.
 4. Ägare av krusigt och poröst hår kan ta bort det röda pigmentet mycket snabbare. Körtskiktet på krullarna är löst, eftersom de färgade partiklarna är löst i det löst.
 5. Ägare av ljusa långa strängar måste väldigt bra väga sitt beslut om färgning med henna. Det är troligt att deras lås kommer att repainteras först efter att ha klippt av allt hår som tidigare har behandlats med Lawsonia.

Var beredd att inte alla frisörer kommer att göra färgning med ammoniakföreningar efter naturliga produkter.

Ansökan av Henna eller Basma-guiden måste varnas, även om mer än två månader har gått. I vissa fall räcker inte den här tiden för blekning av växtpigmentet och dess neutralisering.

Displayfärg

Bedömning av recensioner av stylister och tjejer som använde henna, kan förskjutningen av kopparton från håret accelereras med hjälp av vissa medel. Om du behöver ett 100% resultat, är det bättre att kontakta salongen där du ska bli halshuggad. Detta förfarande, vars huvudsakliga betydelse är att driva det tidigare införda pigmentet från krullarna.

Det finns också billigare alternativ för tvätt. Gör en komposition som tar bort det röda, du kan hemma. Förbered dig för att säkerställa att efter det att den första applikationen av hennafärgen inte gått bort för att uppnå önskat resultat måste du utföra flera procedurer med ett intervall på 4-6 dagar.

Mellan tiden är det nödvändigt att ta hand om håret, klämma det med fukt och återställa komponenter med hjälp av masker.

För oljigt hår

Torka tre matskedar av blå kosmetisk lera med fet hjemmelagd kefir eller yoghurt. Prefermenterad mjölkprodukt upphettas i ett vattenbad. Vi kombinerar komponenterna så att maskins konsistens liknar tjock gräddfil. Låt oss brygga en kvart i timmen. Applicera på rena strängar från rot till spets, du kan använda en pensel. Vi lägger på en plastpåse på huvudet, vi värmer upp det med en handduk. Tvätta bort rester med varmt vatten efter 20 minuter.

Förskjutningen av färg uppstår på grund av verkan av mjölksyror som finns i kefir. De tar försiktigt bort pigmentet och mättar samtidigt trådarna med användbara ämnen. Maskan klarar också med det överdrivna fettinnehållet i dermis, det rengör porerna och reglerar talgkörtlarna.

För normala strängar

Blanda en äggula med 50 ml brandy. Avbryt försiktigt kompositionen med en visp. Applicera det på tvättat hår från rot till spets. Vi lägger på ett uppvärmningslock med duschlock och handdukar, lämna masken i 20 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Om lukt av alkohol inte försvinner, genomför vi den sista sköljningen med tillsats av ett par droppar citruseter.

Alkoholhaltiga produkter klarar av artificiella pigment. De stärker också hårrötterna och utlöser deras tillväxt, eftersom de accelererar blodcirkulationen i dermis. Gommen fyller strängarna med fördelaktiga komponenter och bidrar till deras snabba regenerering.

Observera dock att verktyget inte kan användas om det finns skador eller utslag i hårbotten.

För torra lockar

Blanda en matsked oliv-, kardborre- och ricinolja, värma upp i ett vattenbad. Förbered en matsked flytande honung och en äggula, mixa bra. Applicera på rena strängar, det är bättre att tvätta dem med ett djupt rengöringsschampo så att skalens skalor uppenbaras. Vi värmer huvudet, tvätta av rester av produkten efter tre timmar med ett mildt schampo.

Experter rekommenderar användning av oljor för alla tjejer som lider av hård hårdhet. De mättar strängarna med fördelaktiga komponenter, bekämpar peeling och irritation i hårbotten, påskyndar tillväxten av lockar, främjar regenerering av kollagen och elastin. Dessutom tar masken försiktigt bort henna pigment.

Ättiksyra sköljning

I en liter varmt vatten, tillsätt två matskedar äppelcidervinäger. Häll blandningen i bäckenet. I det måste du doppa de tvättade strängarna och hålla i 7-10 minuter. Skölj därefter håret med rent vatten, applicera en närande balm.

Sköljning med surgjort vatten ger resultatet efter 3-4 sessioner. Du kommer att märka att den eldiga färgen gradvis försvinner och strängarna blir mjuka och silkeslen.

Denna åtgärd säkerställer närvaron av fruktsyror i ättika. De tar bort pigmentet och stänger hårvågorna, vilket gör dem smidiga. Observera dock att det här verktyget har torkningsegenskaper.

Allmänna rekommendationer

Hur färgar du ditt hår efter henna? Om du vill undvika alla slags överraskningar med nyanser, är det bättre att kontakta en erfaren mästare som hjälper dig att välja det bästa alternativet för förfarandet.

Riskera inte att bli lättare eller markera, eftersom resultatet kan vara helt oväntat. Det är säkrare att överlappa koppar som toner så nära det naturliga färgschemat.

Tänk också på följande nyanser när du förbereder för proceduren:

 • Shampoo för djuprengöring eller för fet hårvård hjälper till att snabbt tvätta det röda pigmentet. De avslöjar dock hårvågar och torkar dem.
 • Efter varje shampooing, använd naturliga sköljningar med lysande egenskaper. Ett avkok av kamille eller nässla, vatten, surat med citronsaft eller äppelcidervinäger kommer att göra.
 • Ju tidigare du börjar hönnas tvättprocess, desto större chanser är det att ta bort maxmängden pigmenterade partiklar. Med tiden är de väldigt fasta inbäddade i locken och ger dem helt nästan omöjligt.
 • Eventuella medel för halshuggning (hem eller salong) torkade trådar och hårbotten. Mellan rutinerna för att ta bort färg, var noga med att göra närande och fuktgivande masker.
 • Innan du använder nya formuleringar, testa för allergier. Applicera en liten mängd av produkten på din handled och vänta 20 minuter. Om det inte finns rodnad, klåda, svullnad och andra negativa reaktioner kan du använda en mask.
 • För hårvård använd professionell kosmetika. Det kommer snabbt återställa skadade strukturer efter tvätt.

Om du fortfarande väljer att måla med henna, välj kvalitetsprodukter. Var uppmärksam på varorna från "Lash". Kompositionen omfattar inte bara Lawson, utan även kaffe, nässlextrakt och andra fördelaktiga ämnen. Från användningen av det här verktyget torkar krullarna inte ut, men skuggan är lugn och djup. Produkten säljs i form av kakel med vacker prägling, före användning måste den slipas på en rivare.

Rita slutsatser

Efter färgning med henna kan resultatet bli helt annorlunda än vad du förväntade dig. Vegetabiliska pigmentet manifesteras på olika sätt på varje kvinnas strängar, vilket framgår av bilderna av tjejer som vågade ändra skuggan med hjälp av lonsoniapulver. Rusa inte för att omedelbart blockera färgen med permanenta medel så att du bara förvärrar situationen. Använd professionella eller hemmet formuleringar för att ta bort koppartonen, och fortsätt sedan bara experimenten.

Ett kompetent angreppssätt ger dig möjlighet att försiktigt och försiktigt eliminera oönskade skuggar och återställa hår.

Är det värt att färga hår? Hur mycket hår kan färgas

Innehållet

Varje kvinna står inför det faktum att hon bara behöver färga håret. Vissa målar över gråhår, andra tycker inte om deras naturliga färg. Självklart är du själv medveten om att det är nödvändigt att färga håret, speciellt någon som har en mycket stark och synlig hårrot. Du frågar en fråga, hur ofta kan du färga och måla om ditt hår? Få flickor kan växa hår mycket långsamt, så hårfärgning kan komma till ett minimum. Men hur är det med resten av tjejerna som har hår som växer snabbt? Som du vet är hårfärgsprodukterna mycket olika och du måste välja rätt produkt för ditt hår. Här är några av dem som du förmodligen vet.

Kanske då behöver någon åtminstone måla? L`OREAL, skälpreferens, 5,43 Kenya kopparbärnsten. Direkt från tin!

Kanske då behöver någon åtminstone måla? L`OREAL, skälpreferens, 5,43 Kenya kopparbärnsten. Fräsch! Om du vill måla koppar på koppar så är det inget hemskt, jag målade, men om du vill ljuga tonen är konsekvenserna oförutsägbara.

Jag är mer oroad över konsekvenserna av typen av håravfall, förändringar i deras struktur. Varnar inte om det här görs? Bara Business, var du målade efter Henna och normal? och efter vilken tid?

Jag målade mitt ansikte efter henna med Lasha rött färgämne Loreal dark blond. Det var hemskt att det gröna lägret. min färg är ljusblond. Det tog ungefär 2 veckor. ryzhina återvände. färgen verkade blekna bort. Nästa gång jag kommer att försöka ta en ljusare ton.

Några aspekter du behöver veta innan henna hårfärgning

 1. Henna väger håret! Det här är sant, så om du drömmer om voluminöst hår, är det bäst att måla dem inte mer än 1 gång om 2-3 månader. Jag färgade mitt hår var tredje vecka och mitt hår förlorade mycket i volym.
 2. Henna torkar lite hårändar. Jag hörde många fans av Henna hårfärg, och några rapporterade att de inte stötte på det här problemet. Därför antar jag att allt beror på individuella egenskaper. För att undvika att torka ut, tillsätt smör eller äggula till blandningen. Jag har provat många oljor och kan dela med mig av sina åsikter. Burdock - alltför fet och dåligt tvättad av håret, förutom att många märker att det mörkar färgen. Olive moisturizes väl, men jag gillar inte sin lukt på håret. Min favorit är kokosolja. Det har nästan ingen lukt, det är väl tvättat och efter det är håret mycket mjukt. Därför rekommenderar jag att du blandar den med henna!
 3. Henna ger rodnad förr eller senare. Om du gillar denna nyans av hår - inget att frukta. Men om du inte vill att rödhåran ska vara röd finns det flera alternativ:
 • minska tiden för färgning av håret: för lätt och blont - inte mer än 5-7 minuter, detta räcker för att ge en lätt, obtrusiv rödhårig, för kastanj - inte mer än 15 minuter, för mörk - högst 20.
 • Om du färgar håret med henna för första gången, ta din tid och börja med korta perioder. Kom ihåg: med varje ny färgning samlar pigmentet i ditt hår och färgen blir mer intensiv.
 • Använd produkter som utspädd Lawsonia.

I en situation där du befinner dig, har du bara 2 alternativ. Antingen väntar du på hennafärgade strängar att växa och klä dem snyggt (du måste vänta mycket länge och det är väldigt ynkligt att klippa), och först därefter gör allt du vill ha med ditt hår - du vill vara vacker, du vill curl eller... du Det är nödvändigt att tvätta henna från ditt hår. Det sistnämnda är faktiskt ganska enkelt, om du vet hur och hur du spola. Återgå till innehållet ↑

Hur man tvättar henna från håret

Det är möjligt att bli av med en röd nyans, men är det nödvändigt?

Henna Remover, grundläggande principer

Varm olja appliceras på hela hårens duk i en timme. En sådan effekt kommer att bidra till att återvända den ursprungliga nyansen efter 10-15 procedurer.

Kompositionen erhållen från en liter vatten och 25 ml 9% ättika, hår sköljdes tre gånger i veckan. Efter den första användningen av koppar börjar skuggan börja.

De mest populära maskerna för att tvätta henna:

Var uppmärksam. Den enda nackdelen med vinägermasken är dess förmåga att torka ut håret och hårbotten. Därför är det oerhört viktigt att ge dem ytterligare mat, med lämpliga balm för detta. Eller masker, även kokta enligt populära recept.

Kefir-jästblandning

För att förbereda denna blandning behöver du:

 • ta ett glas kefir;
 • värm till rumstemperatur;
 • lösa upp ca fyrtio gram jäst
 • rör om;
 • låt stå på en varm plats i 10-15 minuter;
 • att distribuera på håret;
 • Tvätta av efter två timmar.

Kefir och jäst - ett bra verktyg

Denna blandning kan användas till och med dagligen - sådan frekvent användning kommer inte att skada håret. Huvuddelen är att du har tillräckligt med tid och lust för sådana frekventa förfaranden.

Tvättmedel

Hårfärgning efter normal henna

Vanlig indisk henna som är bäst av alla andra är lämplig för ytterligare färgning av hår. Detta gäller dock inte för fullständig ommålning, men för att markera, bleka och måla enskilda strängar. Full hårfärg efter hennafärg har samma risker som att använda iransk eller färglös henna.

Frisörer vägrar vanligtvis att måla håret hos kvinnor som använde henna mindre än en månad sedan. Det finns en uppfattning om att permet också är omöjligt, men det här är ett misstag: efter den indiska hennaen är det fortfarande möjligt att skapa en komplex frisyr. Det är bara viktigt att vända sig till en erfaren specialist som inte är rädd för att ta på sig en så komplicerad sak.

Hur kan du ta med henna?

Om du inte vill riskera och lägga färg på toppen av henna, bör du vänta på att det ska tvättas. Men bara för att vänta är lika snabbt och effektivt som att raka färgat hår helt och ommåla redan odlat naturligt hår.

Tvätta hönan hjälper till att maska ​​av naturlig olja, som bör värmas och appliceras jämnt på håret: från rot till spets. Hämta sedan håret i en hatt och rulla upp med en handduk.

Masken ska ligga kvar i håret i en timme, återstående varm, så du måste antingen sitta i ett väluppvärmt rum eller värma upp masken med en hårtork. Efter en timme ska masken tvättas av, proceduren kan upprepas 2 eller 3 gånger i veckan tills henna tvättas fullständigt.

Det finns en snabbare men mer riskabel metod. I en liter kokt vatten ska spädas en matsked av 9% ättika, och sedan sänka strängarna där i 10 minuter. Efter den första applikationen blir resultatet synligt, men ett sådant förfarande torkar håret hårt.

Det snabbaste och mest komplicerade sättet att ta med henna är en märklig kombination av tidigare metoder. 70% alkohol ska appliceras med en svamp på håret, vänta fem minuter och täck sedan huvudet med vegetabilisk olja.

Därefter måste du bära en plastlock och rulla huvudet med en handduk. Tvätta håret med oljigt hårschampo efter en halvtimme eller 40 minuter. Efter 2-3 appliceringar av henna tvättades fullständigt.

Hårfärgning efter henna i Moskva

Så att du inte behöver ta din egen risk och färga håret efter henna, eller försök att tvätta det, kan du vända dig till stylistbildare Shcheke Tatiana, som är på Zhulebino tunnelbanestation. Den erfarna personalen som arbetar här är inte rädd för svåra uppgifter och hjälper dig med att färga hår efter henna. I händerna på kvalificerade frisörer och kosmetologer kan du alltid räkna med det bästa resultatet!

Gillade du den här artikeln? Dela det med dina vänner!

Kan jag färga mitt hår efter henna? - Skönhetssalong - Allt tillsammans

Av Buttefly, 07/20/2006 02:21

 • Logga in för att svara på ämnet.

73 svar på detta ämne

Yuzala, men hittade inte något liknande ämne. I allmänhet hörde jag att efter målning med henna kan du inte färga håret med en annan färg? Sant eller inte?

 • I din styrelse
 • 2 596 meddelanden

Achchitozh kan inte vara? Använd Henna, först och främst hålla håret, måla inte det, eftersom det är en naturlig källa till skönhet och hårdensitet

Läs bara på den färg som jag vill måla, som du inte kan använda, tills de platser där du målade växer! Jag tror också att det är möjligt, det kommer bara plötsligt inte att fungera!

Jag hade tur, tack Gud

Jag använder ofta henna inte så mycket för färgning som för behandling. hon förstärker super. och ständigt målade loreal. även röd nyans. alltid tar.krashus veckor till 3 efter målning hnoy.i kemi efter henna gjort månader 3-4 förra gången jag var målning. allt kom ifrån.

Du kan stärka håret med annat gräs (nät, till exempel) Eller med ett urval Pekar det bra. Det är bättre att ta dig själv på ett apotek. Billigare, och resultatet är detsamma som i stugan.

 • I din styrelse
 • 1.218 inlägg

varför färg ger Henna sig en vacker nyans till håret, och från Hennahår blir det bara starkare och tjockare, och om du lägger till sockerbitar till Henna blir det en vacker nyans för både svart och brunt hår!

 • I din styrelse
 • 3 338 inlägg

Voooot, det är dags att måla med henna. Jag sitter och tycker att det är mer värdefullt för mig - till och med snyggt hårfärg eller kemi? Plin. Vid 14 års ålder gick hon till kurser på hairdrykmaherbranschen.. i de allra första klasserna upprepade vår herre.. oss..chut inte varje dag Hennafärgningen kommer inte att tas.. även om den tvättas visuellt bort från oss.. Varför?

Ja, för.. det äter i hårets struktur. Det enda sättet att klippa ut om du vill radikalt ändra färgen. Och efter det gick ungefär fem år, jag trodde att jag inte skulle tro henne själv. har målade sig med henna.. har väntat ett halvt år (som han redan tvättat av).. tog och missfärgat!

Vad jag hade för färgen.. det är bara uzhos. Slutsats. tro på de professionella! Och förresten i basarerna.. och i stort sett hittar vi vår riktiga henna. det är nästan omöjligt.

Allt som säljs för 200-500 tg.. det här är inte henna.. och därmed ingen nytta av det!

Hårfärg efter henna | Färger | Ditt hår

Färgning av hår efter henna rekommenderas inte, eftersom resultatet efter applicering av ett kemiskt färgpigment kan vara det mest oförutsägbara. Till exempel, om du vill göra strängarna väldigt ljusa eller blonda, kan du få en träskfärg.

Och efter att ha använt mörka färgämnen, för att uppnå en ojämn färgning, med några krullningar, kommer inte att ha en attraktiv, brunfärgad färg. En gång, efter att ha bytt hårets färg med hjälp av henna, riskerar få människor att upprepa denna procedur, eftersom det inte kommer att vara möjligt att producera hårfärgning efter henna i önskad nyans inom en snar framtid.

Dessutom kommer ingen frisör att göra färgningsprocessen, eftersom han säkert vet att detta är slöseri med tid. Henna pulver äter så hårt i hårstrukturen som inte bara målar, utan också kemisk permeering, tas inte längre på den.

Det visar sig att det bara finns en väg ut, vänta tills de hennafärgade trådarna växer och trimma dem sedan. Och först efter det kommer det att vara möjligt att färga färg, oavsett vad ditt hjärta önskar.

Det kommer att ta lång tid att vänta, men det här är om du inte vill använda vårt råd om hur du tvättar Henna. Om du behöver utföra hårfärgning efter henna, lägg upp på produkter som behövs för att tvätta det:

 • naturlig olja (jojoba, kokosnöt, mandel, etc.);
 • ättika;
 • alkohol 70%.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Varför kan du inte färga ditt hår efter henna

Målning Henna och Basma efter blekning

Tjejer, snälla berätta om någon färgat blekt hår med henna och basma, jag är intresserad av effekten. Jag läste på sajterna att de bara behöver hålla mindre, vad ska man säga? Jag har ombre, rötterna är naturliga mörkblonda, ändarna är lätta, jag vill försöka göra en chokladfärg, kanske har någon erfarenhet av sådan målning och har tips?

Gästen

missfärgad, försök inte ens ta med chokladfärgen. Henna med Basma, det här är inte kemi, som målar allt. Här behöver vi ett speciellt tillvägagångssätt. För att måla ut chokladfärgen måste du i början ha minst en ljusbrun, men inte ljus, missfärgad. Det maximala som du kan räkna med är en ljus röd ton. Även om du lägger till mer basmas, sedan efter det första eller det andra tvättar håret börjar basma att tvätta av mycket snabbare än henna och som följd efter två veckor är du röd igen. Med det kan den bli eldig röd färg. Mitt råd till dig. Måla kemiskt hår först. Till exempel, i samma blonda. Och efter en vecka eller två, måla Henna med Basma. Två veckor senare henna + basma igen. Färgen kommer att fixa. Tja, sedan måla de omkroppade rötterna efter behov och uppdatera tonen en gång varannan och en halv månad. Men kom ihåg, om du redan har börjat med henna, då är det bättre att inte byta till kemiska.
För att uppnå en chokladskugga brygga du henna med 1/1 basma på bryggt starkt kaffe. Låt all rubbning sedan en timme under handduken. Lägg till en sked olivolja (ja, eller vad ditt hår tycker om och + några droppar eter.

Gästen

Första gången är det osannolikt att du får choklad. För det första är det bättre att ta henna och basma i ett 1: 2-förhållande, så det finns mindre chans att ingefära kastanj. För det andra, var noga med att ta bort håret under påsen och dessutom värma något. För det tredje, behåll all färg så länge som möjligt, minsta - 3 timmar. Om omständigheterna tillåter kan du till och med sova utan att tvätta bort)) För det fjärde läste jag att amla-pulver (jag vet inte vart man ska ta det, det är ganska svårt att få det alls) när man lägger till henna med basma mycket enklare blir den slutliga färgen mycket mörkare, än vanligt, så mörk choklad är lättare att ta med sig. Om färgen i slutändan visar sig vara för röd - oroa dig inte, använd bara en basma till håret och tvätta den på en timme. Upprepa vid behov.
Kom ihåg att Henna är väldigt resistent. Om du efter ett år eller två vill återvända till din ursprungliga färg, är det inte troligt att borttagaren hjälper till mycket, och du måste lysa upp med en blondie som förstör håret. Men Henna förstör inte håret alls, utan stärker det, gör det tjockare och tjockare, glansen från det är väldigt bra och volymen är elegant.

Gästen

om oljor (vanligt, inte nödvändigt) - de är naturligtvis mycket användbara för hår, men de förhindrar färgning. Första gången är de bättre att inte lägga till.

Gästen

försök inte! Blekt hår kan inte färgas med henna eller basma! Du är ljus röd, som en clown!

Gästen

försök inte! Blekt hår kan inte färgas med henna eller basma! Du är ljus röd, som en clown!


Det hotar bara om det bara är målat med henna och håller det inte längre än en timme))

Maria

att vara en blondin (färgad) gjorde jag först toning i kopparfärgen i salongen, och därefter applicerade jag henna, och jag ville bli starkt röd, då tog jag röda henna. Jag gillade resultatet. Jag råder dig att gå till avdelningen för att frodas mycket av dem runt staden - det finns henna och svart och röd choklad i färg. Sammansättningen av precis den hennaen är fantastisk med olika oljor))) närmar sig håret bättre än några mask-färgämnen, hundra procent!

Ivonna99

Basma kan ge en grön nyans. Och effekten kan vara verkligt oförutsägbar. Bara henna blir väldigt ljus - kontrollerad.

Tina

Jag är naturligt blond, jag ville ha en mörk kastanje. Jag tog andelar av 20% henna och 80% basma + 2st.L. Kaffe och 1.L. Salt + eteriska oljor och bryggd på starkt svart te. Håller 4 timmar under filmen och locket. Det visade sig en mörkblond lite med röd, men inte mörk kastanj. Två månader senare målade jag det på följande sätt: först med henna + smör i 3 timmar, och sedan basma + smör i 3 timmar, utspätt med vatten. Henna höll sig under film och mössa, men det finns ingen basma. Det visade sig kastanj. Färgen är inte vad jag ville ha, men mycket vacker och frisk. Även min man sa att färgen är levande och hans hår är inte som att dra efter färgämnen. Förresten hade jag en vit ombrefärg på mitt hår (endast på tipsen) nu är det rött, men övergången var väldigt slät.

Gästen

tjejer, berätta för mig, hade dumheten att applicera basmu på blekt hår. Naturligtvis blev hon en sjöjungfru, oh skräck. Målade i mörka färger för att dölja den här gröna, men naturligtvis är färgen tvättad och grönn återkommer. Berätta för mig hur du kan visa den. I svart vill man inte måla

Måla efter henna. Vad kan hända med mitt hår?

Målade med henna i ungefär ett år, kanske mindre. Nu vill jag måla mig själv röd också. Jag läste på Internet att det är omöjligt att måla med färg efter henna. Vad kan hända med mitt hår?

Gästen

Ja, något annat) en annan färg, måla inte helt över, ta inte alls. Tk tänker och bestämmer själv)

Madalina_

Jag blev grön) för mig så henna - allmänt ondskan. Vet inte vad jag förväntar mig

Catherine

i rött efter henna kan du måla över någon annan färg; Vilken blondin eller blond som helst kommer inte att fungera. Förresten finns det färg som är baserad på Henna och Basma art-color guld, i färgade lådor till salu, kostar 50 rubel. Det finns olika nyanser från ljus till nästan svart.

Sunny

bara färgen blir ojämn. Varför behöver du färg om Henna redan ger en röd färg utan kemikalier?

Gästen

Jag blev rosa

Gästen

inget kommer att hända. Kanske blir resultatet något annorlunda än det som anges. (Men lite). Om du lyser kan håret vara gulaktigt. Men det finns inget att vara rädd för. Förresten, i vissa fall finns det en grön effekt av billiga färger efter henna och basma. Han går igenom dagen. I svart går

Gästen

försöksledaren

om det bara fanns henna utan basma kommer inget hemskt att hända. Basma kommer att ge ditt hår smuts och gröna.

Alexander

Jag, efter att Henna ljusnat. Det var sant att jag målade med henna bara 3 gånger.
Innan målning konsulteras med så många experter. Alla säger om samma sak: Henna kan bara hamras i en mörkare ton eller blekt. Mörk passar mig inte, så jag bestämde mig för att bleka! Henna är en fruktansvärd kraft, eftersom befälhavaren inte försökte henna helt, så det visade sig veteblondin, som befälhavaren tonade in i varm beige. Och hur mycket senare försökte jag inte bleka håret från Henna - det fungerade inte, det ble bara blott upp till en viss ton; Inget hemskt hänt, trots att mitt hår var naturligt tunt och svagt. Nu fortsätter jag att skina, och henna växer - mitt hår är randigt till snövit, för jag är blond, Henna är fortfarande gul. Sparar därför toning
Du måste vara förberedd för vilken färg du än väljer, hennafärgat hår och dess återvunna rötter kommer att vara olika.

Alexander

Detta är vad jag är, vem är rädd för att måla Henna, var inte rädd, det är bättre att riskera än att gå med den här stackars rosta färgen. Men inte själva, nödvändigtvis med en professionell som redan har arbetat med Henna, och ser till att du inte blir grön och så vidare.
Röd henna tar inte, hon kontrollerade, speciellt om du vill ha en ljus röd, blir det aldrig. När henna växer och du fortsätter att måla i rött, kommer dess rötter, målade med färg, att skilja sig från henna, målade med färg. Färgens enhetlighet kommer inte att vara.
Tjejer, akta dig för Henna! För hon tvättas inte!

Henna färgning

Under lång tid använde jag hårfärger, men färgen behöll inte, det var ofta färgad. Som ett resultat förvärrade hårförhållandet. Han färgade med henna ett par gånger, hans hår blev bra - och färgen varar inte länge, tarnishes! Tjejer, vad kan du rekommendera när du målar med henna?

Gästen

om det går konstigt att måla, det är lösningen)

Irene

här kommer du inte att rekommendera något. Hur mycket Henna inte håller, även en timme, minst 3 timmar, med daglig tvätt i en vecka, tvättas bort. Lösningen är att färga håret en gång i veckan. Jag är redan 10 år bor :) inte måla det är omöjligt - hela huvudet är grå och färger frisör mer än 3 veckor är inte tillräckligt, börjar bli synliga grå rötter. Och så ofta kan kemiska målar inte målas, så produktionen är henna

Gästen

Irina, och om du byter till ljusa färger, är skillnaden med växande hår inte så märkbar.

Marmalad irina

henna är till hjälp. Oroa dig inte vad som snabbt sköljs ut.
Men för mig är hennes röda nyans obehaglig. (

Gästen

men henna passade inte alls, håret började klättra mycket hårt, slutade använda och allt gick tillbaka till normalt

Afftograzhdanka

försök henna frodigt. De har fyra nyanser. Färgen är fantastisk.

All-seeing öga

Jag färgar håret med henna varje vecka, mitt hår är mycket bra och glänsande. För att få en mörkare nyans lägg till kaffe. Jag hörde att om du lägger till en kamomill får du en ljusare nyans, men jag har aldrig gjort det.

Gästen

Författaren, på grund av att du har färgat hår, håller Henna inte kvar, så färgen har redan ingripit i ditt hår. Du måste klippa av håret, fortfarande färgat med färg och färga det igen. Jag tar inte bort någon Henna från mitt hår

Gästen

Efter målning med henna rekommenderas det inte att tvätta håret i 3 dagar för att hålla färgen längre. Om du vill ge håret glans, kan du enkelt skölja håret henna svag lösning av 2 matskedar henna till 1 liter kokande vatten (lite kallt, sila och skölj håret). På samma sätt kan du uppdatera den gamla färgen med henna.
I allmänhet kan henna användas med basma (för mörkare nyanser), med tjaktornsdekok (för kastanjfärger), med kaffe, med kakao, med stark tebröd etc.
För den terapeutiska effekten av henna kan spädas ut:
-Kefir (för torrt och sparsamt hår)
-Rött vin (för fettigt hår)
För att undvika den rödaktiga nyansen, tillsätt 2 msk kamomill till blandningen och häll kompositionen inte med kokande vatten, men med starkt tebröd.

Nastya

Författaren, på grund av att du har färgat hår, håller Henna inte kvar, så färgen har redan ingripit i ditt hår. Du måste klippa av håret, fortfarande färgat med färg och färga det igen. Jag tar inte bort någon Henna från mitt hår


Henna tvättas ut endast på den regrowna delen, på färgad mer eller mindre hålls

Gyllene iris

För att bevara färgen längre, skölj med vatten med tillsats av äppelcidervinäger eller citronsaft. Basma Jag råder inte, du vill lysa upp, färgen kan vara oväntad. För en mörkare nyans kan du lägga till kaffe eller brygga henna med svart te. Lättare-tillsätt citronsaft. Kamomill på mitt hår gav en tändare, men inte röd, men en röd nyans. Titta här för mer http://www.Hennaforhair.Com/mixes/

lilja

Jag har länge varit bara Henna och målade. Jag försökte det med te, med kaffe och kamille. Som ett resultat började hon skura henna med termonukleär buljong av lökskal. Färg - bra, håller länge.

Natalia

Jag målade med henna i ungefär fem år. Ditt hår är ljusbrun. När det målades första gången - det visade sig vara en otäck blek röd färg. Det målades igen. Och det var målade med en hatt och för natten. Som ett resultat, otroligt glänsande, friskt hår och en väldigt rik röd röd kastanjfärg. Mina frisörer frågade mig alltid hur jag målade mitt hår och trodde inte att Henna. Det målades en gång var 3-4 veckor och lämnade på håret hela natten. Här är det.

Gästen

och jag läser att det är skadligt för henna, vilket är användbart först - och då är det skadligt, det ackumuleras på det sättet och dubbar håret, det torkar och splittrar, är det sant?
Och det efter henne ommålade inga kemiska målarfärger

Lori

Jag använde steriliserad henna för att hålla mig väldigt bra och tvättar inte snabbt. Jag målar en gång i månaden. Jag köpte den via webbplatsen http://aasha.Melok.Biz. Jag försökte ett paket och skulle göra en leverans ett år i förväg.

Gästen

Vet någon vart i St Petersburg du kan köpa aasha steriliserad henna?

specialist

som någonsin sagt att henna är användbart är ***. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar några *** där.
Lycka till alla. Experimentera vidare.

Nastya

som någonsin sagt att henna är användbart är ***. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar några *** där. Lycka till alla. Experimentera vidare.


Sedan antiken stärker kvinnor sitt hår med henna, särskilt i öst, varför kritisera mycket riktiga saker.

Anna

I växtbaserade färgämnen aasha bara naturliga extrakt från örter henna, arabica kaffe, indigo etc. Faktum är att de i tusentals år använde vegetabiliska hårfärger och nu visar det sig att henna inte passar hår. En specialist som inte bekräftade sina ord med fakta orsakar inte självförtroende Det är snarare hennes personliga uppfattning eller misslyckad erfarenhet. Jag kan bekräfta med mitt exempel, jag brukade sminka och mer än en gång blev mitt hår bättre än det före experiment med hår.

Lana

Nastya. Henna måste målas länge.. Då blir resultatet vackert. Och om du målade med kemisk färg med henna, så skulle resultatet givetvis inte vara så bländande som det kunde vara. Bättre vara tålamod. Och måla henna ständigt förvänta sig när håret växer ut igen åtminstone till torget.. Skär tips i den gamla Färg.. Och då kommer du att se att henna ger håret en frisk och vacker!

Gästen

http://aurcare.Ru/index.Php?Cpath=32_40
Lever, bra butik!

Gästen

försök henna frodigt. De har fyra nyanser. Färgen är fantastisk.

Gästen

Julgran

Jag färgar mitt hår med henna i ungefär ett år, jag har ännu inte hittat en bättre färg för mitt hår. Det räcker för 2 månader. Jag håller det hela dagen eller hela natten, effekten är super)))

Pauline

hej. Jag målade nyligen Henna och gick snart till havet. Henna tvättas inte av?

Helena

Vem som någonsin sagt att Henna är användbar, det är skräp. Hon klättrar i håret. Förklara, förklara inte, det är ingen mening, det kostar tre kopecks alla och bestämde sig för att det är vansinnigt användbart. Som du inte förstår att detta är gräs, och det är i allmänhet i komposition till håret inte alls lämpligt. Och om färg henna är det i allmänhet nonsens, Henna är röd, det är hennes naturliga färg, och hon kan inte bli olika nyanser om du inte blandar någon skit där.
Lycka till alla. Experimentera vidare.


Omedelbart kan du se frisören indignerad))) Det är bättre att använda kemisk färg från dem)))

varför Henna är användbar, och alla lider av det.

Jag förstår inte varför Henna anses vara användbart, men samtidigt säger och skriver alla att hennes hår bokstavligen blir en tvättduk. Vad är då Henna användbart ?? Är det bara på grund av den röda färgen och tre-kopeck-priset?

Gästen

Jag vet inte vem som lider av det, men jag älskar personligen Henna. I början är håret hård och lukten av gräs varar ett par dagar. Kanske tycker folk inte om det. Jag får inte lida länge, men då blir mitt hår mjukt och ser friskare ut. Henna lät mig av mjäll på en gång och stoppade nedfallet. Jag själv, och så röd, så hennes färg, som skrämmer lite, stör inte.

Gästen

Jag glömde att skriva att Henna fortfarande behöver hitta bra. Det är bättre om det kommer från Indien. Billiga henna kanske inte är henna alls. Från detta kommer det definitivt ingen fördel.

Gästen

Förvandlas inte till någon tvättduk, nonsens!

MEPC Komsa

Jag älskar henna! Detta är en räddning för fettigt hår! Jag använder färglös själv. Om du regelbundet ansöker på hårrötterna 2 gånger i månaden i sex månader - kommer resultatet att vara uppenbart. Volymen kommer att fördubblas, mjäll kommer att försvinna.
Ja, det är obehagligt av lukten, det tvättas av länge och torkar håret väldigt mycket, men den positiva effekten överträffar allt.

Jag använder inte henna

Tja, som, naturlig, ingen kemi. Kanske är det därför.

Gästen

mitt hår blir som en tråd, och det är nästan omöjligt att lägga ner det. För mig är en bra färg bättre än någon henna. Detta trots att jag målade mer än 25 år. Värre inte

Solen från St Petersburg

Henna gillar inte frisörer eftersom efter det att ingen färg kontrolleras faller inte, så de svär

Gästen

så gå och tänka på den vita hennaen, den är skrivet på förpackningen rätt så, men i själva verket finns det ingen henna på den. Här är det en hårdöd, läs recensioner. Det är verkligen tvättdukar efter det, foto-tenn

Gästen

mitt hår blir som en tråd, och det är nästan omöjligt att lägga ner det. För mig är en bra färg bättre än någon henna. Detta trots att jag målade mer än 25 år. Värre inte


Och det är inte bara hur färgen används. Hon räddade sig när hon, efter att ha blivit ok, blev tjock, så att schamponerna inte tvättades. Och mjällen från henne passerar ganska snabbt och blir tjockare, lättare att stapla.

Gästen

Mitt hår är torrt, jag färgar inte med henna i ren form, men med en blandning av olika växtdelar från Santa, men Henna går också in där. Så, så att håret inte torkar ut, innan du lägger på färgen, lägger jag en matsked olivolja till den.
Inga kemiska färger, även en gång, mitt huvud kan inte stå, börjar omedelbart att klia och avlägsna huden.

MEPC Komsa

och det är inte bara hur färg används. Hon räddade sig när hon, efter att ha blivit ok, blev tjock, så att schamponerna inte tvättades. Och mjällen från henne passerar ganska snabbt och blir tjockare, lättare att stapla.


Helt rätt!
Använd henna som färg - för andra gången. Jag använder extremt färglös. Visst, det ger fortfarande en liten rödaktig nyans, men jag gillar det även. Inga minusar, förutom en specifik lukt, hittades. Men igen, mina hårrötter är feta på egen hand, och henna torkar dem perfekt

Gästen

Jo, det vet jag inte. Personligen gör jag ansiktsmasker från färglös henna - det är bra för oljig problemhud. Och mamma färgar sitt vanliga hår i många år - hon säger att hon stärker hennes hår väl, slutade att falla ut, när hon började använda den - och från vanlig kemikalie föll hon ut och färgen är vacker på hennes hår, rika mörkröda. Till vem som, tydligen.

Gästen

Vem vet inte, Henna är inte goda vänner med professionella hårvårdsprodukter med silikon. Denna kombination torkar ut håret. Om du är målade med henna, använd sedan bio-shampoo, balsam och använd inte silikoner. Så antingen professionell färg och professionell kosmetika, eller bio-färg (henna) och bio-vård. Jag brukade bara vilja använda det bästa, Henna som en naturlig produkt och professionell vård, det visade sig vara värre - ändarna blev skurna genast. En bloggare som var besatt av håret och sammansättningen av produkterna hittade uttömmande information om henna och vad det kombinerar med, eftersom det inte finns några trasiga slutar alls, jag kan inte få en hårklippning i ett år, ändarna är perfekta.

lai

Jag förstår inte varför Henna anses vara användbart, men samtidigt säger och skriver alla att hennes hår bokstavligen blir en svamp. Vad är då Henna användbart ?? Är det bara på grund av den röda färgen och tre-kopeck-priset?

Indisk Henna är mycket bra. Förbered en örtavkänning och gör Henna till dem. Lägg till oljor och kanel. Jordjordsljud.

Gästen

Eftersom den billigaste och mest prisvärda henna av artcolor-typen och fytokosmetik är antingen utgått råmaterial, smaksatt med billiga skadliga färgämnen eller en blandning av henna med något slags sopor som inte målar. Eftersom folk skriver att det är bra att sova med henne hela natten (ja självklart. Jag betalade för det särskilt). Eftersom folk inte läser om nyanser som du behöver veta. Lägg inte olja till henna - det är din bast. Varje gång de målar både rötter och längd - hej, mörk ojämn färg. De är målade med henna i flera år, utan att veta att det är dåligt tvättat av håret; resultat - recensioner som "skräck! En mardröm gräs."

T

Jag målar 2 förpackningar av henna för 1 pack basma. Färgen är mörk kastanj med en kopparfärg. Rå artolor tar allt målade över normalt. Jag målar oftast 2-3 timmar. Jag försökte inte lägga till olja, jag ska försöka.

Helena

Jag gillar verkligen henna och har använt det redan i 10 år. Mitt hår är tunt och tjockare efter användning, och stylingen blir bättre. Jag använder henne mycket ofta, mitt hår är Henna som ett schampo. Jag använder henna och basma 2: 1, jag gillar att applicera en varm blandning på mitt hår. Och jag blev redan van vid lukten, som jag inte märker. Det verkar för mig att detta är ett effektivt verktyg, bara mödosamt. Och vi måste genast förstå att det i princip inte är möjligt att ändra färgen. Plus definitivt mer)

Gästen

Jag gillar artcolor, ljus, ingenting är bortskämd - håret är upp till mitt midja, jag lägger till olja, och artcolor jämför det med naturligt hår - de tog det till mig från öst, det målar mindre.

Gästen

åtminstone mitt hår slutade falla ut efter att ha bytt till henna. Suchet gjorde det inte. Zaparyvayu indiska på kefir utan olja. Med grå olja fläckar inte. Men processen är tidskrävande, förstås. Och smutsigt. Ett hemskt resultat var efter henna för tre pennies i papperspåsar. Indisk fin som damm. Ej smält, idealiskt applicerad. Mellan håret som tidigare målades med färg och de som är målade endast med henna är skillnaden stor.

Gästen

Lider alla?
Alla omkring mig är glada - håret från Henna blir bara snällare)))
Var hittade du sådana drabbade?
Från henna är allt hår förbättrat

Gästen

Jag gillar artcolor, ljus, ingenting är bortskämd - håret är upp till mitt midja, jag lägger till olja, och artcolor jämför det med naturligt hår - de tog det till mig från öst, det målar mindre.

Gästen

Jag lägger också till olja. Effekten av henna är mycket bra, håret faller inte ut nu.

sima

http://vk.Com/ali_fitness - tjejer, prenumerera! Här hittar du många intressanta och billiga varor med aliexpress: kläder, smycken, kosmetika, medel för att gå ner i vikt. Snart tävlingen!

Gästen

tjejer som vet var denna indiska henna är till salu? Kan jag hitta den på Internet?

Anush-ovsipyan

Henna är användbart, men alltför ofta är det inte nödvändigt att använda den. En gång i månaden är nog. Om du använder varje dag blir ditt hår naturligtvis torrt. Helt bra i måttlighet.

Gästen


Jag bryste på något sätt Basma artcolor. Det visade sig en gröt gröt (på en emaljskål fanns en oåterkallelig blomma som aldrig hände med örter), en kemisk lukt över rummet. Åh ja, på det här forumet finns det en temka om henna artcolor, från vilken av en mirakulös tillfällighet bröt flickans hår helt enkelt vid rötterna, som om det var från någon form av perhydrol - http://www.Woman.Ru/beauty/hair/thread/4281484/

färga håret med henna

Malkin

Det är bättre att måla med vanligt hårfärg, och sedan med henna, färglös. Håret återställs efter färgning. Henna målar dåligt, nyanserna är inte så bra och tvättas snabbt. Färgerna är mycket tråkiga.

Maroussia

tjejer som använde transparent hane? Det ger inte alls någon skugga.
Jag har mitt mycket blonda hår, jag har aldrig målade det - färgen är ynklig. Skuggan är lätt ash. Jag vill stärka håret med transparent henna; Säg mig, kommer det att förstöra min skugga av gul? Hår skulle behandla (((

Alexander

vkontakte.Ru/id474368 Alexander, om du är från Moskva, skriv till mig. Jag är professionellt engagerad i hennafärgning.


Din text
Min kontakt fungerar inte, skriv mig i sökningen om du kan i "Alexander Alexandra Yuriev" på avatar bruntvitt porträttfoto jag kommer att diskutera med dig genom durov

Alexander

tjejer, de som har ljust blont hår som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, minst 3 timmar kvar, i frisörsbutiken fick jag veta att den här röda rävfärgen och på blont hår aldrig blir mörkt efter hennafärgning..
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.

ooo

gick idag för andra gången målade med henna och basma. Första gången färgen visade sig perfekt - kastanj! Idag öppnade jag en väska med basma och ett giftigt grönt pulver spolade ut ur det! Jag blev förvånad, men fortsatte att göra blandningen! Grön färg försvann inte. Första gången blandningen var gul brun, som så småningom mörkades! Den här gången blev gröna precis ljusare! Jag blev övervunnen av tvivel och jag kastade ut all denna smuts.
P.S. Denna tillverkare köpte pulvret för första gången. Tyvärr kan jag inte skriva till dig.

Bulka

tjejer, de som har ljust blont hår som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, minst 3 timmar kvar, i frisörsbutiken fick jag veta att den här röda rävfärgen och på blont hår aldrig blir mörkt efter hennafärgning..
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.


Alexandra, kan målas med instabil färg. Du kan köpa en tintsalm, till exempel "tonic". Det är inte så dyrt, det tvättas gradvis bort (efter 6-8 gånger), du kan ofta byta nyanser, välj vilken du gillar bäst och vänta tills håret från henna växer. Bara den färg du behöver välja är mörkare än den du har nu (som jag förstod att det var exakt vad Henna ville). :-)

Katherine

Hej, men säg inte vad du behöver för att uppfostra Henna? Och sedan skriver de någonstans kallt, någonstans upp till 80 grader, och någonstans i allmänhet kokande vatten.
Hur är det mer korrekt?

Victoria

Om håret behöver fuktas, är det bästa på kefir. Dessutom, om uppgiften inte är färgning av grått hår. Således lägger du till färger och gör dem torra och inte torra. Du kan till och med smöra någon typ av mandel eller burdock 2 matskedar. Värm blandningen i mikrovågsugnen tills temperaturen är tillräckligt hög. Applicera när kyla till bekvämt att applicera och inte bränna. Stör inte med 80 eller 100. Om håret är grått, då rötterna på vattnet, yoghurtens längd.

Gästen

Allt detta är bra och underbart, men det finns en miljon sätt hur det kan spädas ut och appliceras och hur mycket mer att behålla det. Och viktigast av allt, någon säger inte särskilt något från a till z. Hur mycket vatten? Hur mycket Henna? Hur mycket att insistera? Koka eller inte? Vissa säger en timme för att hålla andra säga 7-8 timmar? Och den största frågan är specifikt hur man spädar den med andra ämnen, i vilka proportioner och på vilket stadium. Jag målar med ljus röd färg och bestämde mig för att byta till Henna när jag lämnade 1/4 av håret, jag vill få en ljus röd färg. Vissa säger att du behöver betesaft, andra krypterar. Bara när och hur mycket och i vilken form är alla tysta. Det är nödvändigt att hugga det eller så för att lägga ner bladen och hur mycket det är nödvändigt. Någon, skriv hela proceduren från a till z. Tack så mycket

Victoria

Det finns inget exakt sätt där det beräknas med gram och minuter. Det är bara rött henna. Eller burgund.

Gästen

Det finns inget exakt sätt där det beräknas med gram och minuter. Det är bara rött henna. Eller burgund.


Din text men jag togs från Turkiet den vanliga hennaen, och jag vill få den röda färgen

Victoria

Turkiska Henna bör ha ett namn och minst en färg anges för att förstå vad det är. Och från detta för att starta. I Turkiet, ett stort antal färger och du behöver förstå vad du har. Dessutom är det viktigt att känna till din basfärg. Förstå att Henna är en väldigt nyckfull produkt, det är inte lika lätt att applicera och voila som du gillar att vara.

Gästen

Turkiska Henna bör ha ett namn och minst en färg anges för att förstå vad det är. Och från detta för att starta. I Turkiet, ett stort antal färger och du behöver förstå vad du har. Dessutom är det viktigt att känna till din basfärg. Förstå att Henna är en väldigt nyckfull produkt, det är inte lika lätt att applicera och voila som du gillar att vara.


Jag skrev din text ovan, att jag målades för 2 månader sedan i ljusröd, vuxen mörkbrun med en askfärg. Jag vill bli röd

Victoria

igen, namnet på henna? Är färgen indikerad på förpackningen? Färg lättare än rötterna? Om så är fallet blir det lättare och rötterna är lika mörka och förblir, bara röda. Därför är rötterna mörka och längden är endast ljus med en röra.

Gästen

igen, namnet på henna? Är färgen indikerad på förpackningen? Färg lättare än rötterna? Om så är fallet blir det lättare och rötterna är lika mörka och förblir, bara röda. Därför är rötterna mörka och längden är endast ljus med en röra.


Din text på rutan är skrivet "petekzade henna" och allt kommer från Turkiet. Ljushår sjöng körsbär, spetsarna är ljusröda och rötterna är mörka blonda med en askfärg. Jag förstår att övergången kommer att vara synlig under alla omständigheter, bara vill att den ska vara åtminstone ungefär lika. Och då är det ljusrött och resten är grönt. Hur lägger man till koden (löv eller teblad)? I vilken form och när? Och viktigast av allt, hur mycket att behålla håret

Victoria

Det kommer att vara ungefär lika, men för att släta ut längden är det nödvändigt att mörka det utan att oroa sig för rötterna. Och då är den här henna inte tillräckligt.

Gästen

Berätta för mig hur man gör rött hår om jag har gyllene hår?

Victoria

2 msk henna, späd lite tunnare gräddfil, häll 2 vanliga doser schampo. Denna massa tvätta håret. Håll 5 min till start. Tvätta av för att torka strängen. Och där kommer det att vara klart om det blir nödvändigt att ljusare eller inte. Om så är fallet, repetera. Du kan sträcka det på flera sköljningar av huvudet, till exempel i nästa tvätt och i nästa. Fram till önskad nyans nås. Ha alltid tid att göra det ljusare. Skriv om resultaten)

Gästen

Igår försökte jag färglösa henna och ingenting. Normalt var mitt hår inte färgat, jag målar mig med en starkt lysande platinafärg, vit blondin.))

Gästen

Det finns fortfarande skugga henna, så det kallas skugga henna, av olika nyanser från blond till aubergine.

Gästen

Det finns inget bättre än äkta henna, alla dessa nyanser fulla fufel, samma kemi

Lizka

snälla berätta för mig. Jag har rött hår, väldigt trött. Jag vill färga mitt hår i kastanj, men jag är rädd att det kan bli koppar. Jag ber dig, hjälp, ber jag dig.

Victoria

Det är äkta men i stugan. Det finns henna som neutraliserar ingefärafärgen och blir brun. Om du bor i Moskva är det realistiskt att ordna)

Annastasia

Jag brukade måla håret med henna rött, manen var elegant, upp till midjan, det var mycket tjockt och vackert hår.
Men för ett par år av färgning av denna rödhåriga var jag så trött att ibland hatade jag reflektionen i spegeln. Även om det första året jag gillade den här färgen Pts.
Jag bestämde mig för att ändra. Målade sin första färg i färgkastanj.
För ett och ett halvt år, genom många färger och nyanser, kunde hon måla sig i närheten av naturlig ljusbrun färg, men håret blev många gånger mindre - längden är nu längs axlarna och volymen har minskat med 4 gånger. Här ((((
Men kom ihåg hur vackert och friskt håret var då bestämde hon sig för att göra masken med färglös henna. Men efter första gången blev jag väldigt besviken när jag såg en grågrön nyans på mitt blonda hår, som tvättades av en månad senare (

Dasha

sitta ner, snälla.. Jag har alltid målade med färg, färgerna är inte billiga, en gång i 3 månader i salongen, lite mjölkad. Tsvet röd, förstås)) efter ett misslyckat snittförsök, som varade i en vecka, och håret blev halm. Hårvolymen minskade och jag var tvungen att skärpa mitt långa hår. Jag har inte kunnat växa hår igen i 2 år, och det är kvar på mina axlar.
Kommer Henna hjälp? Kommer det att ta efter en lång färg och hur man målar så att färgen är en svag koppar.. Med en sådan honungskugga! Hur mycket att behålla? Och om du inte gillar det efter hur mycket du kan måla igen? Jag hörde bara att du inte kan måla den efter hennafärg, du tar inte färg efter henna.
Tack på förhand för svaren!)

Lollytta

Jag målade med henna för rött efter 2 månader efter den sista målningen. Henna tog på sig, färgen visade sig vacker, men skillnaden mellan färgad och regrown är synlig men allt i en nyans. Höll 4 timmar men det visade sig lite. Och efter 2 veckor bestämde jag mig för att applicera hela längden av kokosnötolja innan du tvättade mitt huvud, så färgen har förändrats, den har blivit ljusare och mer mättad. Jag lägger ut koden. Men som jag förstår det, var det fortfarande nödvändigt att ånga och insistera på ett par timmar, värma sedan och applicera. Och inte omedelbart som jag gjorde.
Vem vet om han kan målas med henna mitt i bastun och vad som kommer ut ur det.

Yana

tjejer, särskilt brunetter berätta för mig hur svart Henna tvättar. Jag förstår att svart borde tvättas, men jag vill inte ha kemi. Kanske gjorde någon det och vilka resultat som erhölls för hur många applikationer svart började gå ut ganska dim.

marina

vänligen ge råd
Mitt hår är färgat med henna
Är det möjligt att ommåla dem i mediumblond med slitstark färg?


Jag råder inte din text! Otoken kan vara oväntat! Från blått till grönt

Gulnara

tjejer, berätta för mig, har någon köpt Henna eller andra medel från den här webbplatsen: www.Ayurvedamagazin.Ru? Jag hittade henna här, men jag vet inte om butiken är bra eller om det finns några negativa recensioner. Om något kan du svara på mitt mail: [email protected]
Verkligen ser fram emot dina svar, tack på förhand!

god eftermiddag Berätta för mig, och du själv beställde henna i denna webbutik eller något annat. Vill bara inte bli en falsk.
Tack på förhand!


God eftermiddag Jag letar efter en moské i närheten, de har egna butiker, de brukar ta henna direkt till arabiska länder, volymerna är upp till 0,5 kg, priserna är inte så hemska, och det viktigaste är inte falskt.

Anna

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.

Lollytta

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.


Din text kan vara lite mer detaljerad? Stämmer hon henne? Om så är fallet, hur mycket och hur mycket håller det på håret? Och hur många gram henna i påsar och i flaskor av ml jod?

Anna

och kan vara lite mer? Stämmer hon henne? Om så är fallet, hur mycket och hur mycket håller det på håret? Och hur många gram henna i påsar och i flaskor av ml jod?
Jag kommer att klargöra och vara säker på att uppnå mitt mål

Anna

så här: 3 påsar av iransk henna 25 gram vardera, 2 flaskor. Jod 10 ml vardera. Separera lökskalan med vatten, koka upp, minska värmen och låt den laga mat i 15 minuter (mängden skink - ju mer desto rikare är färgen, mängden vatten - 2 koppar). Häll hennaen i glasbehållaren, häll i jodblandningen, häll sedan gradvis buljongens buljong och omrör. Konsistensen ska vara grumlig svampig. Vi lägger på håret, lägg på förpackningen, linda en handduk ovanpå. Min mamma går så här i minst en timme och tvättar sedan bort. Hårets längd ligger strax under axlarna.

Lollytta

så här: 3 påsar av iransk henna 25 gram vardera, 2 flaskor. Jod 10 ml vardera. Separera lökskalan med vatten, koka upp, minska värmen och låt den laga mat i 15 minuter (mängden skink - ju mer desto rikare är färgen, mängden vatten - 2 koppar). Häll hennaen i glasbehållaren, häll i jodblandningen, häll sedan gradvis buljongens buljong och omrör. Konsistensen ska vara grumlig svampig. Vi lägger på håret, lägg på förpackningen, linda en handduk ovanpå. Min mamma går så här i minst en timme och tvättar sedan bort. Hårets längd ligger strax under axlarna.


Tack så mycket, jag ska försöka

Tidigt (utan b)

berätta för någon, är det möjligt att använda henna med utgångspunkt?
Jag målade med henna i ca åtta år och jag behöll alltid några förpackningar på lager, då bestämde jag mig för att minska henna att färga mitt hår i olika otillräckliga färger som lila och blå)))))))) nu hittade jag min henna-reserver och de har tidsbegränsning En kom ut i april, den andra i juli, den tredje i november. Tio packar, jävla det, och det är synd att kasta bort det, och jag är rädd att smita den på mitt huvud (((((((((
Yana

tjejer, särskilt brunetter berätta för mig hur svart Henna tvättar. Jag förstår att svart borde tvättas, men jag vill inte ha kemi. Kanske gjorde någon det och vilka resultat som erhölls för hur många applikationer svart började gå ut ganska dim.


Försök att tvätta av färgen med ett avkok av nässla, jag en gång färgade färgen "ebenholts", den är svart men inte som sot utan en naturlig nyans och bestämde sig sedan för att förstärka håret, bryggt nässla, hällde det i bassängen och sänkte det i huvudet. Och hela färgen från håret kaaaaken avskalades. Och jag behövde inte det, haha.
Och färgglada färger tar jag vanligtvis tjärsåp.

Tidigt (utan b)

god eftermiddag Jag letar efter en moské i närheten, de har egna butiker, de brukar ta henna direkt till arabiska länder, volymerna är upp till 0,5 kg, priserna är inte så hemska, och det viktigaste är inte falskt.


Wow, tack för idén! Behöver gå på utforskning.

hoppas

Hej jag har blont hår, jag skulle vilja uppnå med hjälp av Henna en ljus kastanjeskugga för att bli mörkare. Snälla berätta för mig hur man blandar henna och basma korrekt, eller använd bara henna?

Irina

hej alla Jag har blek hud, mörkt blont hår nästan svart vid rötterna, lockigt, ögon är ljusgrå, ibland med grön nyans. Kommer Henna passa mig? Kommer det att hjälpa till med splittrade ändar?

Lollytta

hej alla Jag har blek hud, mörkt blont hår nästan svart vid rötterna, lockigt, ögon är ljusgrå, ibland med grön nyans. Kommer Henna passa mig? Kommer det att hjälpa till med splittrade ändar?


Henna passar alla, bara färgen måste väljas.
Jag hade mycket torrt lockigt hår, de slutade till och med curling och förvandlades till släp. Jag bytte till henna och innan jag tvättar mitt huvud, gnuggar jag kokos eller mandelolja i mitt hår och i huden. Om det är kokosnöts, håller jag det i kylskåpet och innan du använder det värmer jag flaskan på radiatorn, lägger den på när den är klar och vätska, lindas i en film och en varm handduk ovanpå. Annars kommer oljan att härda igen och kommer inte att absorberas. Jag går så från en timme till. Innan du blir uttråkad har ditt hår blivit elastiskt, lockigt och galet sken längs hela längden inklusive tipsen.

Gästen

och jag gillar henna. Färgen är fantastisk, jag bränner mig bara när man färgar.

Gästen

ett hundra pund. 1 Färg

D

efter att färgen gick till henna.. Var håret målades tidigare i längden är en utmärkt färg, men rötterna får inte färgas på något sätt..
Jag håller 2 timmar (för kopparfärg, längre jag fruktar att det blir mörkt också). Och vad man ska lägga till för att göra det lite ljusare.
Hans hår i roten är mörkt blont.
Säg mig, snälla, hur du ska vara. Kan hålla lite längre ??

Gästen

Min mamma har använt henna i cirka tio år nu. Köper den mest enkla och billiga - iranska. För 2 påsar av henna häller 2 små flaskor av jod, blandar, och häller sedan buljonglökskal till konsistensen av en tunn vattendrag. Hårfärgen är vacker, liknar skuggan av "mahogny", grå hår är inte synligt förrän det nya växer. Det målar en gång i månaden.


Vad sägs om din mamma med en sköldkörtel? Jod är inte en ofarlig sak. I en sådan mängd kan sköldkörteln påverka, och allergi mot det är mycket ofta fallet.

Olesya

Jag har mellanklont hårfärg innan du målar det (det var målade för ett år sedan), efter att halvan är mörkt från rötterna (håret är nästan svart) och halvt är ljust blont, är frågan om jag färgar den med henna, kommer den att måla hårets mörka del röd, och varför 3 dagar kan inte tvätta mitt hår?

Olga

Om du vill ha en ljusare färg, försök att lägga till ett avkok av kamomillvatten till citronhönna + citronsaft eller bordsvinäger, det gjorde guldhår med en honungskinn så vacker, väldigt vacker.
Men för att göra det mer choklad, lade jag till ett par skedar av naturligt malet kaffe eller tinktur av valnötter till henna. Det kommer också ut väldigt bra, jag gillade det.
För det tredje året har jag experimenterat med olika nyanser med Henna. Hur är det med gråhår jag inte vet eftersom jag inte är 18 grå hår än)
En sak vet jag säkert att om du är gravid, kommer Henna inte ta dig i minst en vecka utan att sluta att tillämpa effekten av noll.


All graviditet målades endast med henna. Efter upprepade fläckar blev färgen av en rödfärgad nyans. Jag bestämde mig för att mörka den lite och började lägga till Basma. Det är av liten nytta för henne. Gråt håret härdade inte alls, men resten av håret mörkades. Han återvände till hennafärgning (som många har rådgjort med te här) och från första gången - den färg som är nödvändig och allt gråfärgad.

Olga

Välkommen! Jag vill färga mitt hår med henna, men jag vet inte vilken färg det kommer att bli, mitt hår är för närvarande strimlat med blont hår. Hon skjuvade inte och målade inte i 4 månader, industrins rötter var i hennes inhemska färg (mörk ryska). Vad kan Henna köpa? För att få en kopparröd färg.

Olga

hur man blandar henna för att göra en ljus chokladfärg

Leila

Varför tycker alla att färgerna är skadliga? Bara en gång i veckan för att göra en mask med burdockolja, ägg. Och allt är ok)
Men experimentera med henna är intressant. Tjejer med mörkt brunt hår finns där? Vad är färgutgången? Också röd?))

Lerishna

och hur gammal är du?
Jag visste bara en kvinna.
Hon var 40 år gammal
Hon målade också med henna
All ovillig kemi förstöra håret.
Så du vet luchsheb "bortskämd" hårfärg
Och att Henna inte målar över grått hår
Så hon gick med friskt hår
Men huvudet var avskyvärt..
Bra tid på dagen. Jag är 43, ett halvt år jag målar med henna, 70% av grått hår och hår har fantastisk färg och kvalitet. Gråt hår är målat över. Endast det är nödvändigt att använda henna, och inte vad det fick för 3 kopecks. Tja, håll minst en timme och det är självklart nödvändigt att personen som vet hur man gör det ska måla. Det är ganska svårt att måla sig med sådana initiala data. Så det handlar inte om henna.

Lerishna

tjejer, de som har ljust blont hår, som kommer att målas med henna, färgen är ljusrött, åtminstone i 3 timmar, du får veta hos frisören att den här röda rävfärgen aldrig blir mörk på blont hår efter färgning
Så tänk, jag färgade mitt hår. Det visade sig vara rött. Jag tycker inte om det, jag vill inte ens titta i spegeln. Håret var ljusbrunt.
Hjälp någon.


Bra tid på dagen! På ljust hår kan långa henna inte hållas. Ju längre, desto starkare och ljusare blir det rött. Om du vill uppnå en mörk nyans måste du lägga till basma och kaffe eller starkt te. Om du behöver naturligt, så hjälper kaffe, citronsaft och vegetabilisk olja. En henna ger bara röda nyanser, ja, åtminstone det som kommer över hela landet))). Även om henna har mer än 200 nyanser och kan erhållas från ljusbrun till svart, är detta inte tillgängligt för oss utan ytterligare tillsatser.

Kan jag färga mitt hår efter henna?

Tror du att det är möjligt att färga håret efter henna? Henna målade i tre år, och nu vill jag måla min vanliga färg i en ljusbrun färg. Kommer det att träna? Kommer färgen att falla normalt?

B kliar

nr. Ligger bara mörkfärg

Gästen

mörk choklad eller kastanj kommer att ta, ljusbrun och lättare - nej.

Gästen

Jag färgade för dagen, efter den sista målningen med henna 2 veckor passerade, är Loreal 6,32 mörkblond. Mycket bra färg lägger sig som i bildfärgen. Hon ville också vara ljusblond, men hon var rädd, jag tror att jag skulle måla det lättare på en månad.

Sovastudent

Efter henna var mitt hår lila från rötterna, resten var aqua grönt och spetsarna var gula. Den målades från svart till rött. L

nia

mörk choklad eller kastanj kommer att ta, ljusbrun och lättare - nej.

nia

Efter henna var mitt hår lila från rötterna, resten var aqua grönt och spetsarna var gula. Den målades från svart till rött. LNästa Artikel
Vilken typ av rätter behöver du måla hår?