Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna


Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

De viktigaste hemligheterna i hårfärgning i blond utan yellowness

Hur lättar håret utan effekten av gul? För att färga hår i blond passerade utan problem, lyssna på råd från erfarna colorists. De vet exakt hur man får en ren färg.

Vad påverkar renheten hos ljus nyanser?

Flera faktorer påverkar renheten hos ljustoner:

 • Naturlig färg;
 • Grundläggande nyanser
 • Närvaron eller frånvaron av tidigare färgning;
 • Hårets tillstånd - på poröst, skadat eller torrt hår, rent blont utan yellowness kan knappast erhållas;
 • Villkor för målning. Transformation till en blondin - processen är mycket tidskrävande och oerhört komplex, så det är bättre att gå till en skönhetssalong.

Vilka färgämnen kan du använda?

Marknaden för moderna kosmetiska produkter erbjuder en mängd olika verktyg som kan användas hemma. Bland de mest populära är:

 • Permanenta färgämnen - tränga djupt in i håret, ge en bestående nyans, lätta håret utan det minsta gula;
 • Blondsprayer - lämpar sig för blont hår, ljusar med 2 toner;
 • Tintbalsam, sprayer, skum, schampo och tonik - innehåller inte ammoniak och väteperoxid, kuver strängarna med en tunn, ogenomskinlig film, skador håret mindre och passar både naturliga och färgade blondiner. I det första fallet kan de användas för ytterligare förtydligande, i det andra - för att bekämpa oönskad yellowness. Tvätta av mycket snabbt - efter 7 tvättar;
 • Ljusgeler - kan färga trådarna ca 2 nyanser;
 • Blondrande schampon - har en sparsam handling (ljusa med 1-2 toner), idealisk för rättvisa damer, gör att du kan dölja växande rötter och till och med ut den övergripande tonen, bara torka strängarna;
 • Vit henna är en budgetprodukt som inte har något att göra med henna som används för behandling. Effekten av detta ämne förklaras av närvaron i dess sammansättning av en stor dos hydroperox som negativt påverkar hårets tillstånd. Gör det möjligt att lysa med 4-5 toner, lämpar sig för mörka strängar - men i början blir färgen något rödaktig.
 • Lätta oljor - ge en varm nyans, skiljer sig snabbt och snabbt (inte längre än 5 minuter);
 • Ljuskrämer - Ljusa håret försiktigt med 2 toner, ha en närande och vitaliserande effekt.

Det är viktigt! Innan du använder den här produkten ska du noga läsa instruktionerna på förpackningen och testa för allergier. Annars kan målningen ge mycket oväntade resultat.

Besluta att måla håret i ljus nyanser, notera några enkla men mycket viktiga regler som garanterar en vacker och ren färg.

Regel 1. Gör inte proceduren på skört, torrt och skadat hår. För att börja, försök att återställa dem med olika masker, sprayer, vätskor, balm eller serum.

Regel 2. Glöm inte att ordna håret ordentligt. Om du är målade i en mörk eller ljus nyans, är det absolut nödvändigt att tvätta bort pigmentresterna med hjälp av speciella medel. Om detta inte är gjort kommer den obehagliga röda färgen fortfarande att märkas. Detta gäller också för färgning med naturliga föreningar (henna eller basma).

Regel 3. För att avlägsna yellowness från blondinen med en varm skugga, kan du på ett säkert sätt applicera färg med en kall subton (platina och silver). Hon utmärker färgen i några förfaranden.

Regel 4. Under målning i blond använd inte föremål med metallelement - när de samverkar med färg bildar de kemiska föreningar som negativt påverkar förtydligandet.

Regel 5. Om håret är för mörkt (tonnivå 1-6), ska du inte ens försöka bli blond omedelbart. Det är bäst att byta skuggor av trådarna gradvis, för att starta andra typer av målningar (balayazh, markering eller färgning).

Om du följer alla dessa regler blir ditt hår lika vackert som på dessa bilder.

Granskning av populära färger utan gulnande effekt

Tyvärr garanterar inte allmänt tillgängliga färger det önskade resultatet, så det är bättre att använda professionella eller semi-professionella färgämnen för hemfärgning. Vi har sammanställt en lista över de mest populära alternativen.

Londa speciell blond

Gamla bevisat varumärke, vars effektivitet och kvalitet bevisas inte av en generation av blondiner. Den speciella blond serien innehåller 6 nyanser (2 kalla och 4 varma), avsedda för säker färgning av grått eller mörkt hår. Lila sandra och jordgubbar blond är den vanligaste hirsan.

Det är viktigt! Denna färg innehåller inte peroxid och ammoniak, så skadar inte hårets tillstånd.

Loreal Сasting Supreme Gloss

Om du vill hålla blondan utan yellowness, var god välj färg från den här världskända tillverkaren. I satsen Sasting Sreme Gloss, bestående av 15 ställen, kan du hitta en nyans för nästan varje smak, men platina, ask och rosa pärlor är särskilt populära.

Det är viktigt! Färgen innehåller vitaminer och starka UV-filter som skyddar färgen från att brinna ut.

Garnier färg naturaler

Garnier är också bland de mest populära varumärkena. Hon trivs med ett stort och snyggt sortiment, vilket gör att färgningsträngarna blir blonda, utan yellowness. Det finns ammoniak i kompositionen, men det är inte så mycket av det, så förfarandet kan anses vara ganska säkert. Samlingen för blondiner innehåller 8 toner (6 varma och 2 kalla). Oftast köper de pärlblond och krämpärla.

Supra är hushåll och professionell. Det första alternativet är bekvämare för hemmabruk, eftersom paketet redan innehåller alla nödvändiga komponenter. Med det här verktyget kan du färga håret maximalt 7 positioner. Denna färgämne, som kännetecknas av en ganska aggressiv komposition, är avsedd för blekning av håret före belysning eller fullfärgning.

Det är viktigt! För första gången applicerar den på mörka strängar, kan du möta utseendet på en oönskad gul nyans.

Detta färgämne är utformat för skonsam förtydligande, eftersom det inte hittar ens en droppe aggressiva komponenter. Den mjuka kompositionen hindrar emellertid inte att få en vacker och ljus färg. Dessutom mättar denna färg hår med användbara ämnen (tranbärsekstrakt, vitaminer och argonolja).

Sammansättningen av produkterna av varumärket Igora innehåller speciella spårämnen som tränger in i håret och hjälper till att hålla färgpigmenten under lång tid. Den största fördelen med detta semi-professionella verktyg är 100% överensstämmelse med slutresultatet med en touch på paketet. Linjen innehåller 8 mycket vackra toner (4 varma och 4 kalla).

Wella Koleston Perfekt

Av produkterna från detta företag bör behandlas med särskild uppmärksamhet, eftersom målning med det här verktyget gör att du kan lysa upp bokstavligen på en gång. Det är viktigt att tonen i det här fallet är klart och vackert - utan hemska gula fläckar. I färgen finns bivax, vilket ger extra omsorg åt strängarna. Wella Koleston-serien presenteras av ganska brett sortiment (14 kalla nyanser och 37 varma).

Sammansättningen av denna färg innehåller medicinska oljor, majsstärkelseproteiner, vitamin B5 och reflekterande partiklar som skyddar håret från de negativa effekterna av solljus. Trots den sparsamma åtgärden ger verktyget en ganska stark förtydligande - 6-7 positioner. Effekten av färgning kvarstår i en månad.

Det är viktigt! Med det här verktyget kan du inte bara måla håret utan också att neutralisera oönskad yellowness. Det är riktigt mycket torrt.

Revlonissimo Super Blond

Det viktigaste kännetecknet för färgämnena för detta företag är närvaron av proteiner som gör håret slät och silkeslitet. I uppställningen Revlonissimo Super Blond finns både kalla och varma färger. Bland de mest intressanta kan man säkert tillskriva champagne, jordgubbe och solig blondin.

Matrix COLOR Sync

Matrisföretagets färger innehåller inte ammoniak, men de byter snabbt färg direkt till 2-3 toner. De innehåller användbara ceramider, tack vare vilka håret blir fuktigt och glänsande.

Tips! Detta färgämne är idealiskt för de som planerar att färga grå hår.

Estel High Blond de Luxe

Estel High Blond DE LUXE är ett semi-professionellt färgämne baserat på katjoniska ämnen, vilket har ett överkomligt pris och en mångsidig färgpalett (3 kalla och 7 varma nyanser). Med hjälp av det här verktyget kan du lätta upp till 3-4 nyanser samtidigt.

Förutom färger producerar Estel-märket mikrogranulerat pulver och WHITETOUCH-pasta, vilket ger missfärgning av strängarna med 7 respektive 6 toner.

Tips! Estellefärger är säkra för hårets hälsa - i sin sammansättning kan du hitta många naturprodukter.

Det kända tyska varumärket producerar produkter av hög kvalitet som är idealiska för att lätta blont hår. Brilliance och NaturalEasy linjerna, som ger ren blond utan gulnande effekt, förtjänar särskild uppmärksamhet. Sammansättningen av dessa färger innefattar aloextrakt, som har en stark fuktgivande effekt. När det gäller paletten innehåller den 4 ljus nyanser - nordiska, skandinaviska, ashy och kallblond.

Tips! Satsen innehåller en klargörande spray, avsedd för gradvis färgning av naturligt hår, som inte utsätts för kemisk perm.

Syoss Oleo Intense

Denna semi-professionella färg används ofta i skönhetssalonger. Det innehåller vitaminer och speciella ingredienser som hindrar utvecklingen av allergier. Linje Syoss Oleo Intense består av 8 kalla och varma färger som ger en elegant och mycket vacker färg.

Verktyget från denna tillverkare kombinerar överkomlig kostnad och europeisk kvalitet. Dess huvudsakliga funktion är en organisk komposition och ett brett sortiment. I linjen Kapous Professional hittar du terapeutiska och profylaktiska färger, som är baserade på keratin, ett speciellt ämne som är utformat för att ta hand om hår.

Tips! För att välja den bästa kompositionen för färgning, granska noga informationen på förpackningen. Föredra de fonder som har lämplig märkning (blond utan gul). Dessa är som regel platina, aska, silver och andra kalla färger. Men varma färger (vete, honung, soliga) ger inte en ren färg och nästan alltid "gul".

Blekningsprocedur

Tyvärr ger inte den bästa färgen alltid det önskade resultatet. Först och främst handlar det om röda och mörkhåriga tjejer. De får absolut inte färga håret i en blond utan att genomgå preliminär blekning. Nu kan det göras både i skönhetssalongen och med egna händer. För att göra detta är det tillräckligt att köpa ett specialpaket och bekanta sig med instruktionerna, som beskriver blandningsreglerna, användningsmetoden och kompositionens exponeringstid samt försiktighetsåtgärder. Efter blekning kan du på ett säkert sätt applicera färg eller balsam - den blonda kommer att falla mycket bättre.

För proceduren behöver du följande verktyg:

 • Pulver för missfärgning - tillgänglig i lådor och påsar. För upprepad förtydligning är det mer lönsamt att köpa det första alternativet.
 • Utvecklare kräm;
 • Concealer - förbättrar effekten, eliminerar behovet av återblekning;
 • Toning shampoo lila;
 • måla;
 • handskar;
 • borste;
 • klämmor;
 • Blandningstank;
 • folie;
 • balsam;
 • Förpackning eller plastlock.
 1. Borsta väl.
 2. Dela håret i flera lika zoner. Knacka var och en av dem med klipp.
 3. Blanda klargöraren med krämutvecklaren och färgkorrigeringsenheten.
 4. Ta bort klippet från området runt halsen.
 5. Applicera blandningen på strängarna från spetsarna till rötterna. Var försiktig så att du inte saknar något. Se till att skiktet är jämnt.
 6. Vik den målade sektionen med folie.
 7. Upprepa hela processen med resten av håret. Låt inte produkten komma i hårbotten - det kommer att brinna mycket.
 8. Sätt på en plastlock eller en vanlig väska.
 9. Vänta 30 minuter. Tiden kan inte överskridas - det kan prova förlust av lockor.
 10. Någonstans i en kvart i timmen, betygsätt resultatet. Om strängarna är ljusa, tvätta klargöraren med vatten.
 11. Ta av locket och varva ner folien.
 12. Skölj huvudet med rinnande vatten.
 13. Förbered färgen enligt förpackningsanvisningarna.
 14. Applicera det på håret i ca 20 minuter.
 15. Skölj med rinnande vatten.
 16. Applicera lila schampo.
 17. Dra nytta av fuktgivande balm.

Det är viktigt! Vid ombehandling bör blekmedlet appliceras endast för att regrodera rötter.

Hur håller du en ren färg?

För att behålla en ljus ton utan yellowness under en längre tid, lära dig hur du ordentligt bryr dig om ditt hår. Användbara tips hjälper dig med detta:

 • Tvätta inte huvudet med rent vatten - det innehåller rostpartiklar, salter och andra skadliga komponenter. Det bästa alternativet - kokt och mineralvatten (den andra kan endast användas för sköljning);
 • För styling, välj färglösa geler, skum, sprayer, mousser eller lacker;
 • Var försiktig när du använder hemlagade masker - frukt, bär och andra naturliga ingredienser kan lämna färgade fläckar på blont hår;
 • För blondiner är masker på basis av oljor inte lämpliga - de kan leda till att skuggan blåses;
 • Avvisa schampo, masker, balm och andra medel, som inkluderar växtbaserade komplex, infusioner eller avkok. För blond är maskros och kamille mycket farliga - de ger den en varm guldton;
 • Använd regelbundet tonik eller balm för att behålla färg (silver, blå, lila). Med hjälp kan du också gömma omskapade områden;
 • Ungefär en gång i månaden, kom ihåg shampooen för djuprengöring av strängarna - de tvättar bort rester av stallmedel väl;
 • I poolen eller i badet skydda håret med en speciell keps;
 • Kom alltid ihåg att de mörkande rötterna skämmer bort blondan mycket;
 • I extrem värme, bära ett tyg eller hatt - solens färg blir blek. Glöm inte att applicera en spray med starkt UV-skydd;
 • Tvätta håret med schampo för blekt hår.

Hårvårdstips efter blekning:

Hur eliminerar yellowness, om det såg ut?

Om du, efter färgning, fortfarande har en gul färg, försök bli av med den med hemmet. Alternativen som beskrivs nedan kommer att passa både naturliga och färgade blondiner.

Recept nummer 1. Honungsmask

 1. Värme flytande honung.
 2. Blötlägg hela längden bra med den här produkten.
 3. Bygg ett uppvärmningslock av cellofan och en frottéhandduk på ditt huvud.
 4. Tvätta av efter 8 timmar.

Honung har en vitare, närande och fuktgivande effekt, så receptet kommer att bli en stor fördel.

Recept nummer 2. Mask av lökar

 1. Mala i en blender 2-3 lök.
 2. Fyll den resulterande massan med 400 ml vatten.
 3. Koka 15 minuter.
 4. Kyl, filtrera och applicera på strängar.
 5. Tvätta om en timme med schampo.

Denna mask gör också ett mycket bra jobb med sin uppgift, men på grund av den skarpa lök lukten, inte alla är överens om det.

Recept nummer 3. Citronmask och sköljning

 1. Blanda i en maträtt 50 gr. kefir, 10 gr. vodka, 1 msk. l. citronsaft och 1 ägg.
 2. Tillsätt 1 msk. l. schampo.
 3. Mätta hela längden.
 4. Tvätta av efter 1 timme.
 5. Skölj håret med citronvatten (1:10).

Recept nummer 4. Te sköljning

 1. Brew starkt grönt te.
 2. Blanda denna brygga med 1 liter varmt vatten.
 3. Skölj lås efter varje tvätt.

Detta recept är troligen användbart för ägarna av en kall blond.

Som du kan se innebär hårfärgning i en blond att du observerar en massa viktiga nyanser. Men tro mig, alla dessa ansträngningar är fullt berättigade - som ett resultat kommer du att njuta av en ren och elegant touch.

Se, effektivt recept för att ta bort gul nyans från håret (video)

Blondiner, hur och vad man målar rötterna, så att de inte är gula?

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunicera i ansökan är mycket bekvämare!

Krasch i blondin i 1,5 år. gula rötter tonar inte några shampoo tonade. Behöver en bra klarare. Från allt jag försökte kom ammoniakfri keps (i pulver) upp. För en kort stund klargjordes vit. Och då kan du tona håret. Samma schampo. Jag målar i ljusbrun

Kortfattat lär Estelle mig. Jag arbetade i en skönhetssalong, en sann manisk mästare, men jag gick till färgkurser med alla för intresse. Och så tar jag en skugga på 117, en serie SOS super brightening, det späds med 1: 2,1 delar färg och 2 delar oxid. Jag tar den 20gr 117+ 40 gram 10.65+ 80gr oxid 9%. Färgen är väldigt vacker med en rosa nyans om du tar 117-20gr + 10,65 -20 gram + 60 gram 9% ksda, det kommer att bli vacker bezh.nu kortare, jag blandar färgämnen och byter skugga om du blir uttråkad, des gul, precis allt. Jag spredde 10,65 +9,7 + 1,5% oxyd. toning), och med andra färger kan du också spela det viktigaste för att veta vilken färg den kombinerar med. Och du måste fortfarande titta på din naturbas och färgen du har längs längden. Jag skrev detta baserat på din bas på nivå 9-10.

Jag går till frisören varannan månad, hon målar mig helt och hållet varje gång, men rötterna är fortfarande röda, hon säger att du måste gå oftare var tredje vecka, något slags skräp! blondiner går på TV 5 cm hår inte färgat, och det finns aldrig yellowness.

Hårfärg Inebrya Professional cream dye - review

granskning 2 i 1: hur man målar rötterna i en blond utan hemlighet (hem 12/1) och den andra målningen från en mörkblondin i ljusbrun (ton 9/13).

Jag gillar en blond utan yellowness, och även om det inte alltid är fallet, är det fortfarande möjligt att experimentera. Jag färgar oftast i salongerna, men efter att mästaren berättade att jag var tvungen att gå till henne varje månad och tona 1 cm rötter bestämde jag mig för att jag skulle försöka måla rötterna utan det, det är inte så svårt. Naturligtvis valde jag en professionell färg, den här gången Inebrya Color 12/1 Platinum blond extra ashy. Varför jag valde den här färgen, kommer jag att förklara, det är viktigt för mig att ta bort yellowness från rötterna, och för detta behövs aska. Trots att efter färgning kan jag vara gråhårig, men det här är inte länge, allt tvättas ut och en jämn, vacker blond blir. Måla med linfröolja och aloe vera, så att håret inte ska göra mycket skada. Pris 7-10 dollar. Färgtillverkare: Italien. Min uppgift är att anpassa färgen på rötterna med denna färg och måla över 1 cm av mitt naturliga hår (ljusbrun färg:.

Och så, låt oss testa denna färg:

 • i ett rör av 100 ml, 25 ml per 50 ml oxidationsmedel kommer att räcka för rötterna, det är möjligt mer, huvuddelen är 1: 1,5 (skrivet på förpackningen); eller 1: 2 (rekommenderas av en frisör);
 • lukten av färg är mycket trevlig;
 • lätt att applicera
 • fortsätt på roten om 25-30 minuter;
 • färgen bakar inte.

Bilder tagna i badrummet, men färgen och under:

Resultat: jämnt färgade hårrötter utan yellowness.

Förresten, efter den dyra salongen var mina rötter mycket värre, så jag tror att du inte kan överbetala och färga ditt hår hemma, och ännu mer så rötterna. Håret är mjukt och inte skadat, du måste ansöka en medicinsk mask efter målning. För jämförelse vill jag säga att efter Vella Prof var mitt hår grått under en tid, och omedelbart det perfekta resultatet och ingen aska. Jag är nöjd med resultatet, jag rekommenderar färgen.

Mina experiment med blondan har länge varit över, och nu har jag bestämt mig för att växa min naturliga färg. För detta har jag målat om två gånger och allt var annorlunda. Första gången var färgen Baco (från blond till mjölkchoklad), andra gången var Garnier (från mjölkchoklad till mörkblond) och ändå bestämde jag mig för att återvända till min älskade Inebrya. Den här gången är tonen 9,13. Resultatet av färgning kan ses på bilden (den ursprungliga färgen är mörkblond).

Hur färgar du ditt hår vit utan att gulna

Vi använder alla tjänster av en frisör, men ibland vill du experimentera, prova din hand på frisör eller helt enkelt spara. När det gäller mörka färger (inklusive naturliga och tonics) är allt inte så svårt. Men vad gäller den blonda är uppgiften här mycket svårare. Det är väldigt svårt att gå från en annan färg till en "ren" blond, för att inte nämna några av sina nyanser.

Och att färga håret utan yellowness är helt och hållet "aerobatics", ibland inte ens alla mästare gör denna uppgift. Ibland måste du besöka salongen inte en eller två gånger.

Vad är inte alltid bekvämt i tid, och väskan är inte så trevlig.

Orsaker till gul pigment

När blekning är tillräckligt mörkt hår (särskilt svart), får man ofta nyanser från rött till gult. Till och med proffs i kabinen rekommenderas inte att dra dramatisk från svart till blondin. Efter blekning är håret tonat med blont, naturligt blont etc. För att få svart färg måste du kontakta en mycket erfaren specialist och följa hans råd.

Hur färgar ditt hår korrekt så att det inte finns någon gulning

Så att både utseendet och hälsan hos håret var i ordning skulle det vara bättre att vända sig till en utmärkt specialist på ditt område. Men för det första kan det kosta mycket, och för det andra är det inte alltid möjligt att komma till en bra mästare.

Om du fortfarande bestämmer dig för att färga ditt hår själv, måste du följa några regler:

 1. Försök att använda endast professionella färger och färgämnen;
 2. Använd alltid handskar vid färgning.
 3. Innan färgning med nya medel för dig. Var noga med att skicka ett allergitest. (Applicera lite färgämne i armbågens område och vänta en dag eller två om det inte finns någon rodnad, peeling eller andra obehagliga förnimmelser - allting är bra). Effekterna av allergener kan inte bara klåda och mjäll, men också fullständig hårförlust.
 4. För utspädning av färgämnet (färgämne) och som klämmor (för fixering av redan färgat hår) använd aldrig behållare och föremål som innehåller järn.
 5. Försök att undvika färgning under kritiska dagar: många yrkesverksamma och klienter hävdar att färgen på sådana dagar inte ligger platt eller inte ligger alls.
 6. Välj inte för aggressiva oxidanter. 12% oxidationsmedel är för hård och oförskämd med hårets känsliga struktur och kan orsaka irreparabel skada. Försök att undvika det.
 7. För att undvika färgning av huden (panna, nacke, öron) kan du smörja den med petroleumgel, olja eller fettkräme.
 8. Innan du använder färgen ska du inte tvätta huvudet i flera dagar för att inte tvätta det skyddande skiktet utanför hårbotten (det skyddar den känsliga huden från exponering för kemikalier).
 9. Innan du använder färg (åtminstone en dag) ska du inte använda olika masker, vård eller tintsalvor, detta kan leda till oväntade resultat vid måleri.
 10. Före färgning (toning) är det nödvändigt att missfärga håret, detta kan göras med specialfärger och det är bättre att välja blekpulver med ett oxidationsmedel (dess% beror på originalfärgen: desto mörkare färgen desto högre% av oxidationsmedel).
 11. Före ljushet kan du inte tvätta håret i 2-3 dagar för att återställa hårbottens naturliga fettskydd.
 12. Clarifier bör appliceras ganska snabbt, högst 10 minuter, eftersom dess åtgärd börjar omedelbart.
 13. Färg bör också appliceras omedelbart, så snart det är klart att arbeta, eftersom Färgen oxiderar och färgen kan bli mindre effektiv.
 14. Du kan inte spara färgämnet, varje hår måste "bada i färgen". Då blir färgen likformig.
 15. En annan viktig regel: För att man inte ska kunna tjäna efter att ha använt ett blekpulver är det nödvändigt att klara den heltid som anges av tillverkaren (till exempel, tillverkaren anger 50 minuter, först efter 45 minuters användning, börjar blandningen ta bort yellowness).
 16. Om du använder en speciell färg för förtydligande, oavsett tidpunkten för förtydligandet, bör det inte vara.
 17. Innan du tvätter färgen från håret, är det nödvändigt att lita lite och massera på huvudet, då färgen blir mer enhetlig.

Vilka färgämnen ger inte en gul nyans till håret

Även färger som i början innehåller coola nyanser kan lämna en obehaglig gul färg på håret om de används felaktigt. Det finns en sådan färgämnesregel: lacken tänder inte färg. Det betyder att det inte finns någon mening att använda en annan färg på det ursprungligen målade håret, eftersom Reaktionen blir oförutsägbar, kanske bara skada håret utan att ändra färg, eller resultatet kommer att vara långt ifrån önskat. Innan arbetet påbörjas är det nödvändigt att "förbereda ett rent ark", dvs. lätta håret (tvätta nativt pigment).

Hur man tar bort hårets yellowness, om det uppstod efter målning

Gul färgton kan neutraliseras lila. Du kan ta (ladda ner på Internet) färghjul och se färgerna som är motsatta varandra: de kan neutralisera varandra.

Även i stugan för att neutralisera den gula (orange) nyansen använder produkter som har blåa och oftare lila nyanser.

Skönhetsindustrin representeras nu av en stor mängd produkter (schampon, masker, balm) för "borttagning" av en gul nyans. Man bör komma ihåg att vissa av dem dessutom har torrt hår och med frekvent användning kan de ge håret en platinaskugga eller till och med ett blåaktigt överflöde (detta gäller tonics).

Färgmästare använder i detta fall de så kallade färgkorrigenterna, som kan neutralisera oönskade nyanser, bara arbetar med sådana korrekturläsare är mycket svårt eftersom deras användning endast rekommenderas i skönhetssalonger. Du kan också använda folkläkemedel, de agerar mycket försiktigt och är inte alltid effektiva.

Hur bryr du dig om ditt hår så att den gula färgen inte syns

Håret är redan målat med hjälp av en specialist eller självständigt, färgen passar dig perfekt, men yellowness kanske inte visas omedelbart, men efter ett tag. För att undvika ett sådant obehagligt ögonblick måste du hitta en särskild vård.

 • Nu på marknaden finns det många olika serier för färgat hår. Det finns också serier som erbjuder vård bara för hårfärg (jämn skugga). En serie för blondiner är ett mycket lämpligt alternativ, professionell kosmetika är särskilt bra (om färgningen gjordes i salongen, kommer specialisten alltid gärna att ge dig råd om vården, kanske till och med av det företag vars färgämne användes i arbetet). Färgton är alltid bättre att välja en kall (eftersom det är så att det kan förhindra yellowness). Om skuggan inte är specificerad, så serien med prefixet - arktisk, silver, etc. kommer att passa.
 • För att få en ljusare nyans eller för att neutralisera yellowness före nästa resa till salongen, kan du använda specialverktyg: tonade schampon eller speciellt hårskum. Sådana produkter har dessutom torrt hår och kommer inte att fungera som ett komplett ersättning för toning, men de kan tillfälligt avhjälpa situationen en stund.
 • Det är omöjligt att använda icke-ammoniakfärg istället för tonisk, om det i höljet (eller hemma) är färg med ammoniakhalt använd för tonning. Färgens handlingar är olika: en (med ammoniak) tränger igenom hårstrukturen, den andra (utan ammoniak) verkar huvudsakligen på ytan. Med den alternativa användningen av sådana färger kommer man att störa andras handling och inget normalt resultat kan förväntas.
 • Om det är dags att måla eller tona, kan du inte använda några andra medel än schampo för ett par dagar, för alla vårdprodukter och färgämnen kommer att leda till oönskade resultat vid färgning.
 • För högkvalitativ, inte överdriven lysande blond kan du använda hemvård. Hårmaskor från äggula, banan och olika näringsrika oljor hjälper till att återställa hårstrukturen, fyller och släpper vågorna. Upplyst hår har en väldigt porös struktur, eftersom det blir smuts och olika vattenpartiklar, även stilprodukter. För att hjälpa håret att återfå sin struktur kan du också använda salongvård: professionella masker, keratiniserande, laminering etc.

Så, skenbarhet visas på håret, oftast när lätta håret. Lightening är en mycket svår process och ibland inte snabb. Vårdfärgblond är också ganska dyr och tidskrävande. Välja en färg, du måste vara förberedd för vissa svårigheter. Men om färgen till ansiktet är det värt att slåss.

Det viktigaste är att inte överdriva det, om den naturliga färgen är för mörk eller svart, är det inte tillrådligt att tillgripa proceduren för full hårljus eftersom någon, även den mest måttliga lätta, skadar håret. Och skillnaden mellan vuxna rötter och resten av håret kommer att bli alltför märkbar. I det här fallet är det bättre att använda moderna nufärgningsmetoder som inte innebär en jämn färg på hela hårlängden.

Måla rötterna utan yellowness

Eller logga in med hjälp av en av tjänsterna

 • All aktivitet
 • huvud
 • Specialrådgivning
 • Konsultationer Frisörer
 • Hårfärg
 • Gula rötter och platina blond i ändarna

Upplagt av Guseletova, 4 april 2013

För att skicka meddelanden, skapa ett konto eller logga in

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar.

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i vårt samhälle. Det är väldigt enkelt!

Är det möjligt att måla rötterna utan yellowness

Min naturliga hårfärg är mörkblond, även mörk. Med starkt pigment. Kanske även en redhead. Innan B, i många år var jag målad i en mästare i platina blond. Allt var vackert, färgen är fantastisk. Innan jag hittade denna mästare kunde ingen måla mig i en fin kall blond - ständigt någonstans, ja, det var gult eller gyllene.

Blondoranpulver gjorde vella höjdpunkter, det var 4 månader sedan, sedan Coelton vella målade 6%, sista gången Ilyumin 10-serien och skräck! Hur kan jag måla mig själv, så att när man tvättade färgen var det ingen yellowness, men mina rötter var synliga och färgen var vit. Och här är mitt foto:

Jag har länge velat ha en sådan hårklippning. men tydligen ville hon inte ha mig)) och jag försöker "övertala" henne, för att ordna hennes "plusser" på huvudet)) Och vi behöver nya idéer! Vad är frågan och förresten + - det här klippet på lockigt, tunt, fluffigt (.) Hår, under klippet:

Ehh, jag skriver allt i rastroennyh känslor. I allmänhet är jag skyldig mig själv, men jag måste rätta till situationen på något sätt. Det målades i mörk färg, nästan svart. Jag tog det i mitt huvud för att bli blondin.

För två månader sedan hade jag tur att få en rekommendation till en mycket bra mästare frisör. Jag vet inte om dig, men jag lyckades sällan lämna frisören med den färgen eller formen som jag vill ha. Särskilt lider alltid hårfärg! Även om du gillar den här en sekunden, sedan efter ett par tvättar, tvättas färgen till något oförklarligt rödgult, oavsett om det är blont eller mörkt hår.

Idag målade jag rötterna, och nu är de GUL !! (Mitt hår är mörkt blont) är nu blont och hon färgade alltid vuxna rötter och färgen togs också dåligt, men det fanns inget sådant resultat (ja så mycket gul!) Och igår köpte jag "Palette" -färg som lyser med 4-6 toner (det här är min konsult Han rådde mig!) Hon sa det från en serie kalla färger och den skenbarheten borde inte vara.. Jag är i chock! Spring.

Den 23 mars gick jag att måla mig själv som vanligt - bad om att göra mig vit. Och förra gången gjorde den här mästaren - Emilia mig mycket väl, städad yellowness. Men igår var inte min dag))) Efter att ha rökt använde hon det återstående håret med "mocha" färg, och förra gången försäkrade hon och visade med exempel hur vacker det ser ut på håret och det passar mig. Vi tvätta av - på huvudet knullat upp! Ljusa gula rötter, vitstrålar som markerar toppen, och då - vad är intressant - en vacker färg, melirovka blandad.

Hej alla törstiga har rensat ett par toner under graviditet eller justera färgen, vände mitt hår på sitt eget ljus, men med tiden för vetet i en konstig, jag mycket experimenterande och till slut stannade vid höjdpunkterna, och under beremennnosti gör honom inte vågar, och gren rötter zhutko.smotret första gången var skrämmande tonas färgmatris, vände det strimmiga hår ser anständigt och gula rötter, bestämde jag mig för att tolerera podsmylas gulhet och ändarna var vita, men i slutändan inte kunde motstå, och deras + mer.

Vänligen ge råd om vad du ska göra. Situationen är detta, på tisdag gick jag till salongen för att färga och klippa mitt hår. Hårklipp misslyckades, men med målning av problem. Min naturliga färg är ashy-light, jag gjorde markering på året, och sedan drog djävulen mig för att göra en jämn ljuston, jag växte upp rötterna anständigt, jag tog också bort längden och gjorde en lång ruta. Resultatet är hemskt: där markeringen var färgen är vacker, men rötterna ger en gul färg, hur det skrämmar mig. Jag är själv blek nu och gult hår är ett skådespel.

Tjejer, berätta för mig, vem är en expert, i vilka proportioner som att blanda färg korrekt

Vi ändrar vårt utseende för att tycka om det, med tanke på att rättelsen av naturliga data kommer att öka vår charm. Men vad är konstigt är att om vi går till frisörens hårklipp rekommenderar vi våra vänner om kläderna och färgen på läppstiftet. Vi anser att valet av hårfärg är personligt och till och med intimt, om vi inte lämnar borsten till samma flickvän. Men läppstift kan raderas, men färgen från håret kan inte tvättas omedelbart. Så är frågan om att välja den framtida hårfärgen allvarligare än du tror.

Natur på hösten. September September-Frowning. Vädret börjar frosa, därav namnet på månaden - Frowning. Hösten kommer långsamt. Det kommer bli många fler soliga dagar, men ibland kommer det att regna. Ljusförgyllning täcker trädens toppar, gula blad faller och de härliga dagarnas strålande tid kommer - indisk sommar. September: de första färgerna Beskrivning av höstens natur (I - II vecka) Prinsessan höst på något sätt omärkligt uppenbarligen. Vi kan inte säga att det inte var förväntat. Efter en lång årstid av tillväxt, vid ankomsten av hösten, var naturen andfådd. Växterna är trötta att krulla.

Hej alla! Jag har en fråga om hårfärgning. Av naturen svetlorusaya jag, men mörkare än huvud rötter hårlängd I de senaste 2,5 åren och meliruyus Tonirujushchaja, och det visar en vacker färg, inte ljus zheltyny, men på bara två veckor toning sköljning visas gul nyans och vlolsy bli halmfärgad. även om jag efter varje bad opolaskitvayu hår schampo gulhet pofik. Nu tror jag att det kan vara särskilt specifikt för färgämnen i blondinen.

Även om du inte är oenig med matematik, missa inte följande "matematisk utpressning" - försök att förstå det, för att all vidare presentation kommer upprepade gånger att referera till resultaten där. Professionella matematiker, ber jag att inte döma mig för bristen på presentationens ståndpunkt och upprepade upprepningar av uppenbara saker. Erfarenheten visar att de inte är uppenbara för de flesta läsare. Matematisk reträtt. Låt oss prata om konverteringsfunktionerna. För enkelhet tar vi funktionen F (X) = X i intervallet [0,1]. Det är lätt att föreställa sig sitt schema - det här är en rak linje på 45 grader. Nu.

Blondiner, vad gör du hemma för att göra rötterna gulliga?

Girl, naturligt hår svetlorusy, målade i blondinen är inte det första året, det försökte och salong måla olika märken av färg och måla huset 20-150 hryvnia - som ett resultat av rötterna, och sedan hela längden på håret fortfarande blir gul. Shampoo och anti-gulningsåtgärder som Bonacura tar mig inte. Utan ammoniak färg - i allmänhet inte verkar krasilas.Probovala ändra hårfärg till en mörkare - inte min, jag kan inte med en annan färg identifieras i spegeln. Det har varit 2 veckor av depression, då remover igen blond.Seychas min frisör för mitt måleri långt hår tar nästan 400 dollar, det fungerar för Paul Mitchell, är inte att pengarna ledsen, hår från hennes prerasno, färg och andra vackra, men bara Jag får inte det önskade resultatet för pengarna. Det 20 USD billigare gulhet av en vecka att över 400 Visst finns bland er människor med samma problem än du sparas?

Jag gillade verkligen färgen, speciellt f.1, vilken färg har du?

Jag kommer inte ihåg, mästertrollen, det var hon som öppnade mina ögon för att dubbla färgning, innan jag blev plågad som en författare. Färgerna är blandade, jag sa bara, jag vill ha ett ljust silver eller en kall nyans. På vintern gjorde den mörkare skuggan. I stämningen i allmänhet. Hon hade alltid allt skrivit ner vad och var och när vi målar. Men en sådan målning med en frisyr kostade mig 1000 UAH.
Hela poängen är att när rötterna växer finns det inga gula rötter eller övergångar.
Jag har en formel, men den gjordes för mig, även om jag kan dela den om någon vill göra det hemma.

Vacker men 3 timmar är en lyx för mig.

Därför är jag nu brunhårig :)))))))))))))
Tonad med icke-amyamfärg och ändrade bilden
Vacker blond tar tid och pengar, jag tror att det ska vara coolt eller på något sätt: ((Och jag vill inte måla från packarna ledsna :(

Vacker men 3 timmar är en lyx för mig.

Tiden tills färgen över rötterna bara, sedan vänta 20-25 minuter, kan 30. Trots det volosy.Smyli alla grundligt med shampunki, sedan balzamchik huden tvättas huvud. Podusushilis (jag är inte en hårtork, och väntade tills de själva), under tiden blandas nyans. För lite fuktigt hår, färga över hela längden genom tonning. den här gången, sedan ytterligare 40-45 minuter. vänta. Åter skölj, schampo, balsam. och så flyger jag bort 3 timmar :)))
Något som detta, förstås :(

Dubbelfärgning. Jag tar ovanför (jag kommer inte ihåg företaget, Ryssland rivning, jag köpte det en gång i fattigdom - nu tar jag det hela tiden), jag toning Garinière nummer 9. Färger man Ja, samma 3-4 timmar lämnar, håret är långt. Och sho gör. I kabinen med mig 600 bara rip off.

För 600, skulle jag målas, just nu, normala mästare mamadaragaya
Sensible colorists och katt frisyrer. spendera pengar på sig själva och genomgången av dessa moduler, och självkultivatorer är bra: ((((

och du kan fråga dig för denna formel, och vad om jag lyckas?

Det är möjligt, bara imorgon. Jag skriver i en personlig. Vilket pigment ?? Mörk. Tja, det vill säga din färg? Och vad är nu målat.

Över 600 är med min färg och värdefulla instruktioner. Och om jag bara kommer och ger dem frihet att välja, kan jag självklart också betala 2000. Min herre "hittade" den här färgen för mig, hon är nu på mammaledighet, jag spinner mig själv :))))) Jag försökte mycket. De lovordade Caleston, jag brände allting åt dem, då behandlade jag allergin. Disponibel målning omedelbart grunt, pigmentering från munnen. Blont år tog jag ut i stugan. Och för att behålla färgen på mycket sinne är det inte nödvändigt. Om en färg inte tar dig, måste du missfärda rötterna tidigare.

Jag kan måla och ha en formel, men jag blev lat själv. I 10 år är blondor trötta :))) Jag målar inte mig själv för att hon är oooooochen långt borta: ((((Det finns ingen möjlighet att köra mer: ((
Oh my Mästare talade mycket om kraski.K exempelvis spanska och italienska vår slaviska flickor Russes och svetlorusym inte är lämplig, eftersom vylazyat uzhasnye.Oni nyanser är utformade mer för brunetter med mörkt hår pigment. Vår vanliga Slavyanka kostym mestadels mer Tyskland, Frankrike. och som staterna (inte säker). Jo, det är för proff, som resten vet jag inte. Så du måste vara mycket försiktig med allt detta.
Varför så länge i blondinen. Jag återvände från en mörkbrunhårig kvinna till en vanlig blond i 3 månader.

Jag var mörkröd. I frisörsspråket kallas den här färgen röd, sämre - bara svart. Men efter den första målningen var jag som en apelsin. En i en färg. Jag ville också snabbt, men min herre har blivit en attityd och sade att inte kommer att förstöra ditt hår. Så, gradvis, markera, översatt. Färger siktas genom en hel del, inte bara köpa super pupuer dyr skräp. Bäst lämpad budget Garinier. Hon berättade för mig, även från Kiev nyheter några kom hem, och stannade, och tillade, då jag spottade och stampade till närmaste super :) färg för ett år 3 henne sitta tight

Ja, mörkröd är naturligtvis svårt. Jag kommer ihåg hur en vän hade länge gått från honom.
Jag var roligt, med 12 till 17 år, målade jag med henna, en naturlig rödhårig. och sedan komma ihåg pereklinilo och köpte färg rilken siden n färg, som jag minns var värt 11 dollar om de stora pengarna var för mig som student :))) Duck första målningen var något som tonen, och varje gång bättre och bättre. Jag var verkligen en redhead i början, mörk försäljning. HZ som jag bar naturligtvis med färg.

Jag är inte vad jag ville snabbt, enkelt, snabbt det gradvis förs upp :) Samo.Rovno tre målning. Jag var väl blond i flera år, sedan mörkhårig halvåret, och det är inte svårt, färgborttagningsmedel gjort och därefter det hans himichat.Nu dvs tvätta bort färgen med mörkt hår var ursprungligen blekt förmodligen lättare än från den mörka i ljuset.Nästa Artikel
Varför huvudet kliar - de 7 vanligaste orsakerna till kliande hårbotten