Rött hennahår


Henna är en extremt användbar naturlig substans. Efter att ha applicerat den vanliga hennaen kommer ditt hår att få en röd nyans - det här betyder en helande effekt. Om du regelbundet gör en mask av henna (inklusive färglös) blir håret glänsande, friskt och slutar skära.

Särskilda funktioner

Naturligt hennabaserat färgämne har många positiva egenskaper. Den är säker på grund av sitt naturliga ursprung.

Den har helande egenskaper och kan eliminera mjäll. Med denna färg kan du glömma svampar och bakterier. Dessutom är henna hypoallergena.

Om du är rädd för att måla dig själv, sluta oroa dig: att använda henna är elementär och kräver ingen speciella färdigheter. Dessutom är det en mycket billig produkt: du kan alltid köpa den med en marginal.

Vad gör det?

En sådan färg kan måla över allt och skapa ett antal nyanser. Människor som redan har ganska mycket grå hår, kan inte vara rädda för vad de verkar: graden av färgning är mycket hög.

Resultatet kommer att vara mycket ihållande. Färgning håller på håret inte mindre än en och en halv månad om man använder en färg regelbundet - det är ännu längre. Detta försvårar övergången till en annan färg: det är nästan omöjligt att tvätta bort en rödhårig.

Efter en sådan målning omvandlas håret omedelbart. De kommer att vara mjuka, trevliga att ta på, glänsande och kommer att se väldigt friska ut. Du kan inte ens använda balsam: Henna kommer att ersätta det.

struktur

Färgens sammansättning från henna är mycket enkel: direkt pulver och vatten. Ibland i kompositionen gör tillsatser - för mer effekter eller nyanser. Naturliga ingredienser har en positiv effekt på hårets tillstånd och tillåter gravida kvinnor och ammande mödrar att använda denna färg.

Henna-baserad färg innehåller inte ammoniak och peroxid (till skillnad från vanlig färg), vilket skadar håret och hårbotten. Dessutom ger tanniner bland komponenterna näring för huden, vilket förbättrar sitt tillstånd.

tillverkare

Henna kan köpas på nästan alla kosmetiska butiker, liksom på tryckkiosker. Det rekommenderas att köpa henna som produceras i Indien. Det färgar håret mycket ljusare, med minst pengar och tid.

Bland de kända tillverkarna finns flera: det indiska företaget Lady Henna producerar kastanj Henna. Skuggan är väldigt vacker: mörk kastanj med röd nyans. Detta beror på det faktum att vid produktion av basmjölkspulver tillsätts hennapulver.

Ett annat indiskt märke Kajal producerar klassiska Henna utan tillsatser. Pulverets konsistens är väldigt trevlig. Den är mycket finmalt, den har nästan ingen lukt. Eftersom det inte finns några extra komponenter kan du blanda detta ämne med andra ämnen utan någon rädsla.

Lita inte på tillverkare som skriver på förpackningen att henna är tint eller lysande. Den naturliga produkten är inte särskilt kapabel för detta, vilket innebär att billiga färgämnen och ljusmedel ingår i kompositionen, vilket kommer att förvärra ditt hårs tillstånd och förstöra det obehagligt.

Hur målar man?

Henna används oftast som ett naturligt färgämne för hår. För att få en ljus röd färg, räcker det med att applicera den vanliga lösningen: två påsar av henna och en mugg vatten uppvärmd till 75-80 grader. Allt detta måste blandas tills en homogen blandning bildas, och sedan låt den ligga i 15-20 minuter för att brygga.

Förvandlas till ett rött djur eller hur man byter hårfärg med henna?

Hälsningar till dig, kära läsare!

Hösten har kommit, och det här är tiden för ljusa färger, eftersom lövverket vid denna tid förvärvar olika nyanser: gul, orange, röd. Det är dags att färga håret i rika färger för att matchas av naturen. Röda nyanser - en av de mest glada, med dem, kommer du att skina som sol i regnigt väder.

Här kan naturliga färgämnen, som henna, komma till räddning, det hjälper dig att få inte bara färg utan också hälsa på ditt hår. Hur målar man i röd färg med henna? Ja, väldigt enkelt, eftersom Henna själv ger bara en sådan nyans. Men hur många olika färgvariationer kan erhållas genom att blanda henna med andra naturliga ingredienser.

Men om du bestämmer dig för att färga håret med henna, då finns det ingen väg tillbaka, för kemiska färgämnen kommer knappt att tas och Henna måste sakta tvättas av med olika medel eller vänta tills håret växer.

En liten förberedelse före färgning

Henna, som ett naturligt färgämne, kan bara ge röda nyanser till hår och det är nästan omöjligt att få en ljus röd nyans strax efter den första färgen, förutom grå hår. I frisör är henna vanligtvis inte målade, så du måste göra den här processen hemma.

Var därför inte upprörd, några färgämnen - och ditt hår kommer att få en rik nyans, vilket kommer att vara mycket ihållande och djupt. Köp henna nu är det inte svårt, men jag föredrar att bara använda indiska, eftersom det är bättre och inte torkar hår, som iranska.

Först bestämma mängden av henna:

 • långt hår till midjan ska vara ungefär - 10 msk.
 • på håret till axelbladet - 8 msk.
 • på axellängdshår - 4 msk.

Ju tjockare håret desto mer harna behöver. En påse på 100 g räcker för mig för allt hår i 2 gånger, men det är bättre att inte spara, eftersom det inte appliceras lika lätt som färg.

Du behöver även följande tillbehör:

 1. hårfärgborste - det är det mest lämpliga för henne att applicera Henna;
 2. polyetenhandskar;
 3. en keramisk skål i vilken henna rör
 4. matfolie för att skaka huvudet efter färgning;
 5. en kapp på axlarna, för att undvika att få fläckar på kläderna;
 6. varm handduk eller hatt att värma huvudet medan du väntar.

Om vi ​​pratar om hårets ursprungliga skugga är det väldigt svårt att göra en röd färg ur mörkret, speciellt om det förrän håret färgades med henna och basma. Ett sådant hår kommer att förvärva en röd nyans, men kommer inte att vara ljus, men gradvis kommer det mörka pigmentet att blekna och efterföljande färgning blir håret exakt röd.

Recept för Ginger

I allmänhet finns det många röda nyanser och det är svårt att få en viss färg, för allt kommer att bero på ditt hår: deras porositet, initial färg och henna hålltid.

Men du kan prova lyckan, så jag föreslår att du använder följande recept som jag hittade på Internet, vilket ger håret en rödhårig hud utan en röd nyans. Alla är lika naturliga och säkra som de innehåller naturliga ingredienser.

Röd med gul nyans

Ta 200 g torkade avundsjuka stjälkar, fyll den med en flaska torrt vitt vin, sätt det på elden och koka tills hälften av vinet förblir. Sedan tillsätt henna till blandningen och blanda.

Kopparfärg

Du behöver 200 gram lökskal, 2-3 msk. starkt bryggt svart te, ½ l vitt vin. Rör alla ingredienser över låg värme i en halvtimme. Lägg sedan till Henna och blanda noggrant.

Gammal guldfärg

Till att börja med koka 2 g saffran, lägg sedan den till hennapulver och koka allt bra. Blandningen är klar att användas.

Ljus röd färg med en gyllene nyans

Ta ungefär ¼ av gurkmeja, ingefära eller kanel från den totala mängden henna, lägg sedan hönan direkt, täck med varmt vatten och blanda noggrant.

Ljusröd med honungsfärg

Du kommer att behöva apelsin eller mandarinskal, de måste hällas med varmt vatten och infuseras, och sedan pressa saften. Den resulterande saften måste hällas henna.

Röd med en ljus gyllene nyans

Koka 1-2 msk. l. apotek kamomill, stam, häll henna med den resulterande buljongen och blanda allt bra. Använd blandningen enligt önskemål.

Lugn röd nyans

Henna, som vanligt, fylls med varmt vatten, omrörs och några droppar jod tillsätts till blandningen. Vid 1 msk. henna tas 2 till jod.

Mörkröd nyans

Du kommer behöva ett annat naturligt färgämne - Basma. Ta henna och basma i ett förhållande mellan 3 och 1 och fyll i varmt vatten, blanda ingredienserna noggrant.

Blanda Henna och andra naturliga ingredienser, du kan få en kastanjeskugga. Läs här hur man gör det här.

Henna hårfärgning process

För första gången kommer det här förfarandet att verka ganska mödosamt, det är inte så lätt att tillämpa henna, som det verkar, så fråga någon att hjälpa dig själv.

Följ nu följande plan:

 1. Tvätta håret med schampo 2 gånger, använd inte masker, balsamer och balsam.
 2. Håret torkar inte helt, Henna bör falla på våta strängar.
 3. Sätt på handskar, borsta håret på en avskild del och borsta rötterna noggrant med en pensel, rör sedan först till ett öra, sedan till det andra, sätt blandningen på rötterna. Bra prokrasiv frontparti, flytta till occipital.
 4. När alla rötter är ordentligt färgade börjar du fördela blandningen över hela håret, försiktigt applicera blandningen på trådarna utan att vara girig.
 5. När du har helt färgat allt hår, lyft det upp och linda det i en bulle, linda huvudet med klädesfilm och lägg en varm handduk eller hatt på toppen.
 6. Håll blandningen på hår i 2 till 6 timmar, beroende på önskad färg.
 7. Efter tiden tvättar du hennaen från håret utan schampo. Henna är mycket svårt att tvätta, men det måste göras noga, eftersom Henna-partiklar kan torka hår. Tvätta inte håret i 3 dagar för att fixa pigmentet.

Det är det! Med tiden blir du van vid denna hårfärgsprocess. I intervallet mellan måleri kan du också göra stärkande masker med färglös henna.

För mer information om hennafärgningsprocessen, se följande video

Vad är Henna bättre?

Du kan köpa iranska henna, som säljs i stormarknader, och du kan köpa bättre. Som jag sa, gillar jag indiska mer, den har en fin slipning och det är mer motståndskraftig. Det är också känt för sina högkvalitativa Henna-tillverkare i Turkiet, Aymen och Egypten.

 1. Röd Henna Lush - säljs i kakel, med rätt mängd kan riven, tillsätt varmt vatten och applicera på hår. Att döma av de många positiva recensionerna är Henna utmärkt, om än iransk.
 2. Naturlig indisk Henna Lady Henna - ger håret en röd färg, läker hår och hårbotten, torkar inte, eftersom det innehåller amlapulver. Jag föredrar att använda den, bara i brun.
 3. Lady Henna eller Aasha henna-baserade indiska ayurvediska färgämnen är utmärkta och snabbt färgar hår, har en bred färgpalett, inklusive ingefära färger. Ibland använder jag dem.

Jag hoppas att du kommer att kunna hämta en röd nyans för ditt hår med hjälp av naturlig hennafärg och du vill inte längre återvända till kemiska färgämnen. Våga, för i röd färg kommer du aldrig att gå obemärkt!

Briljant hår till dig! Vi ses snart!

Den här artikeln är värt att dela med vänner:

Gilla en blogg?
Prenumerera på nya artiklar!

Henna hårfärgning i röd färg: användarvillkor, färgteknik, nyanser

Rödhåriga tjejer ser alltid ljusa ut och attraktiva, de är svåra att inte märka i mängden, och deras eldiga tressar förtrollar och vinkar. Men att få en ädel röd nyans är långt ifrån lätt, det anses vara det svåraste av hela paletten av nyanser.

Foto: Med denna färg kommer du alltid att vara centrum för uppmärksamhet.

Det verkar verkligen vansinnigt vackert, det är väldigt svårt att få en rödhårig, det är ännu svårare att behålla det. När allt kommer omkring, efter en viss tid börjar strängarna att blekna, förlora mättnad och ljusstyrka. Att måla i en sådan nyans måste du vara redo, med hänsyn till typ av utseende och hår och hudfärg.

Huvuddragen hos henna

Många kvinnor drömmer om att byta skuggans skugga, men de vågar inte färga på grund av det faktum att de flesta färgkompositionerna skadar strängarnas struktur kraftigt. Detta gäller speciellt för eldiga nyanser, som är mycket svåra att uppnå. En av utgångarna är röd henna för hår, vilket är tillverkat av naturliga och naturliga produkter.

Endast henna kan ge de mest fantastiska nyanser av eld.

Positiva egenskaper

Henna har många fördelar gentemot kemisk färg:

 • Den naturliga kompositionen möjliggör användning av verktyget för gravida och ammande mödrar.
 • Det har läkande egenskaper och orsakar inte allergiska reaktioner.
 • Tanniner som ingår i Henna matar huvudets hud.
 • Kämpar mot svamp och bakterier och eliminerar därmed mjäll.
 • Förmåga att skapa olika nyanser.
 • Gömmer perfekt gråhår.
 • Det ger en hållbar färg som varar en lång tid.
 • Det finns ingen ammoniak och peroxid som förstör hårets struktur.
 • Lågt pris
 • Mjukar håret och lägger på sken medan du byter balsam efter tvätt.
 • Lätt att använda - alla kan måla med egna händer.

Resultatet av hennafärgningsproceduren

Henna har mycket positiva resultat. Det viktigaste är att förfarandet är väldigt enkelt, och resultatet är fantastiskt. Henna för hår och röd färg i synnerhet låter dig säga adjö till flera år, och resultatet blir ibland så fantastiskt att det kan jämföras med det som beskrivs i reklam för olika resistenta färger.

Färgteknik

Du vet inte hur man får ljus röd hårfärg med henna - du behöver bara följa alla regler.

Välj endast kvalitet och färskt pulver.

 1. Häll kokande vatten på pulvret, försök att välja beloppet enligt längden på dina strängar.
 2. Om produktens kvalitet blir den röd. Du kan hälla en matsked äppelcidervinäger eller citronsaft för att ge extra glans och glans till ditt hår.
 3. Du kan lägga ett ägg till den kylda massan - det hjälper dig att enkelt kamma krökarna, samt mata dem dessutom.
 4. Om strängar är skadade och torra, kan du lägga till en matsked kefir och olivolja. Endast då tillsätts komponenterna för att lägga till nyans (efter behov).
 5. Applicera produkten är fortfarande varm. Fördela försiktigt blandningen över rötterna och genom hela längden, se till att suspensionen målar alla strängar.
 6. Du måste lägga på en speciell keps på det målade håret eller linda det med plastfolie och en handduk.
 7. Blandningens åldringstid är mycket viktig - röd henna för mörkt hår är åldrat i minst 50 minuter, röd henna för ljusbrunt hår i minst 40 minuter.
 8. Processen med att skölja blandningen utförs med användning av ättikvatten - det är nödvändigt att hälla en matsked vinäger i varje liter vatten.
 9. I tre till fyra dagar, tvätta inte håret med schampo om du vill att resultatet ska vara beständigt.

Med detta färgämne kan du uppnå inte bara ljusröda färger, utan en hel palett av ädla och lyxiga nyanser.

Var uppmärksam! Den eldiga färgen som Henna ger ser väldigt ljus ut, men tyvärr kan inte alltid ge strängarna det resultat som du har tänkt på dig själv. Därför är det bättre att förpröva verktyget på en ogenomskinlig sträng och därefter att måla hela hårets hår.

Variationer av brandkrullar

I det fallet, om du fortfarande bestämde dig för att färga ditt hår rött med henna, måste du bekanta dig med modetrender för att se fräsch och original. Så idag är koppar, guld, rött och orange toner i mode. De kan användas som huvudfärg och att skapa accenter.

Om du har blek hud och ljusa ögon ska du välja persika, karamellbärnsten, guld-koppar och sandbeige nyanser. Mörka skinniga ägare bör ägna uppmärksamhet åt de rika nyanserna av koppar, konjakguld, ingefärafärg.

Henna kommer inte bara att ge en underbar färg, men matar också krullarna med näringsämnen

Vanligtvis är henna hårfärgning i röd färg ett avgörande skede, eftersom det är nästan omöjligt att återvända din gamla färg i det här fallet, och om du bestämmer dig för att ändra den eldiga nyansen, behöver du bara måla den i en mörk ton. Dessutom är det röda inte allt till ansiktet, och ser ofta konstgjort och roligt ut.

Först och främst kommer en sådan färg att passa representanterna för höstfärgstypen, vars krullar är från naturen har trevliga guld-orange höjdpunkter.

Glöm inte att varje person har ett enskilt hårhår, och därför kan resultatet skilja sig. Så, till exempel, de tjejer som har naturliga krullar med röda och koppar nyanser, efter målning, ändrar bara lite färg, bara betonar det, och bara lite lättare. Detta måste beaktas. För flickor med starkt hår är det också bättre att välja vete, guldtoner och mörkhårig röd, koppar, kastanj.

Men om du inte planerar att måla allt hår i röd färg och bara använda den för att betona de enskilda strängarna, bör du vara uppmärksam på de nyanser som perfekt kombineras med den här tonen. Dessa inkluderar - gyllene, röda, ljusröda och bruna toner.

Höstflickan ser speciellt vacker ut med röd färg

Först och främst tryck av de färgerna som kommer att baseras på gult. Så du kan välja olika färger från flera nyanser, vilket gör att du kan skapa ett ofattbart färgspel i ditt hår.

Huvudproblemet i den röda tonen förblir oupplöst och beror inte på - målning gjord med henna eller annan färg. Inte ett enda varumärke har någonsin kommit ett sätt att behålla ljusstyrka och färgmättnad. Med en rödaktig ton, var den röd, koppar, guld - speciellt ledsen - det försvinner snabbt, bleknar och blir blek.

Var uppmärksam! För att förlänga livslängden måste du ständigt behålla sin ljusstyrka. För att göra detta finns det många verktyg, till exempel kan du använda olika tonics, balm, tonade schampon och jämn skinn. Välj rött eller rött. Att använda sådana verktyg är mycket enkelt och håret ser mättat ut, strålande och glänsande längre.

På färgen och mättnaden påverkar också kombinationen med olika örter, förutom det påverkar målningen.

slutsats

Och glöm inte att användningen av henna inte rekommenderas om håret före det i nästa period resulterade i kemisk måleri. Det är också viktigt att komma ihåg att efter en perm kretsar fånga färg direkt, så titta på tiden för att hålla blandningen på strängarna.

En sådan bild kan orsaka mycket kontroverser, men det kommer definitivt att märkas!

Nu vet du hur du färgar håret med henna i röd färg, vi hoppas att den nya bilden ger dig modet och förtroendet som är inneboende i de röda djuren.

Videon i den här artikeln hjälper dig att få informationen som saknas. Framgångsrika experiment!

Färgning av hår med henna i röd färg: egenskaper hos proceduren

Många kvinnor vill förändra hårets ton, men många vågar fortfarande inte färga på grund av att färgen väsentligt skadar strukturen på trådarna. Detta gäller särskilt brandtoner, vilket inte är så lätt att uppnå. Lösningen i denna situation är att använda henna för att få rött hår. Denna färgkomposition är tillverkad av naturliga och naturliga produkter som inte skadar locken.

Positiva ögonblick att använda henna för färgning i ingefära färg

 • Henna ger håret den mest levande, rika färgen, i motsats till användningen av syntetiska färgkompositioner.
 • Henna är inte bara ett färgämne, utan också ett starkt effektivt botemedel. De eteriska oljorna som finns i sammansättningen av detta färgämne har förmågan att hölja håret, liksom göra det smidigt och tjockt.
 • Henna på grund av det skyddande skiktet kommer att vara längre. Det tränger djupt in i hårstrukturen och tvättas därför inte så fort som vanliga konstgjorda färger.
 • Henna skyddar hår från det aggressiva inflytandet av saltvatten och solljus, vilket förhindrar att håret brinner ut.
 • Detta naturliga färgämne behandlar hår genom att verka på sitt rotsystem. Som ett resultat av sådan behandling växer strängarna mer aktivt, blir vacker och slät.
 • Detta färgämne kan bli av med mjäll på grund av dess antiseptiska egenskaper.
 • Användningen av henna är möjlig för kvinnor i alla åldrar, eftersom det inte påverkar krullarnas struktur.
 • Graviditet kommer inte att vara en kontraindikation för henna hårfärgning.
 • Henna kommer att måla gråhår perfekt.
 • Andra naturliga ingredienser kan tillsättas till detta naturliga färgämne. Det kan vara: avkok av örter, eteriska oljor, till exempel burdock eller jojoba.

Hur färgar Henna?

Innan du färgar håret med henna rött, hälls pulvret med kokt vatten. För närvarande är det viktigt att försöka hämta sin mängd beroende på längden på locken. Om produkterna är av hög kvalitet, ska blandningen få en röd tonalitet. I henna kan du lägga till 1 matsked äppelcidervinäger eller citronsaft, så att ytterligare glans och glans uppträder på håret efter färgning.

Du kan också lägga ett ägg till den kylda massan. Detta gör att du enkelt kan kamma håret och mata dem vidare. Om låsorna är skadade och utsatta för torrhet kan du lägga till 1 msk kefir och olivolja till henna.

Applicera produkten till håret måste fortfarande vara varm. För detta är det viktigt att noggrant fördela blandningen på huvudets huvud och hela längden på strängen. I det här fallet är det värt att se till att blandningen är målad över varje sträng. På färgat hår måste du bära ett speciellt isoleringslock eller linda dem med plastfilm och en handduk.

Exponeringstiden för henna röd på huvudet är cirka 50 minuter. Röd henna på ljusbrunt hår är åldrat i minst 40 minuter. Om vi ​​talar om processen att tvätta blandningen utförs den med användning av ättikvatten. Samtidigt måste hällas i 1 matsked vinäger till varje liter vatten.

Hur man färgar hår med henna i röd färg

Henna hårfärgning i röd färg: användarvillkor, färgteknik, nyanser

Rödhåriga tjejer ser alltid ljusa ut och attraktiva, de är svåra att inte märka i mängden, och deras eldiga tressar förtrollar och vinkar. Men att få en ädel röd nyans är långt ifrån lätt, det anses vara det svåraste av hela paletten av nyanser.

Foto: Med denna färg kommer du alltid att vara centrum för uppmärksamhet.

Det verkar verkligen vansinnigt vackert, det är väldigt svårt att få en rödhårig, det är ännu svårare att behålla det. När allt kommer omkring, efter en viss tid börjar strängarna att blekna, förlora mättnad och ljusstyrka. Att måla i en sådan nyans måste du vara redo, med hänsyn till typ av utseende och hår och hudfärg.

Huvuddragen hos henna

Många kvinnor drömmer om att byta skuggans skugga, men de vågar inte färga på grund av det faktum att de flesta färgkompositionerna skadar strängarnas struktur kraftigt. Detta gäller speciellt för eldiga nyanser, som är mycket svåra att uppnå. En av utgångarna är röd henna för hår, vilket är tillverkat av naturliga och naturliga produkter.

Endast henna kan ge de mest fantastiska nyanser av eld.

Positiva egenskaper

Henna har många fördelar gentemot kemisk färg:

 • Den naturliga kompositionen möjliggör användning av verktyget för gravida och ammande mödrar.
 • Det har läkande egenskaper och orsakar inte allergiska reaktioner.
 • Tanniner som ingår i Henna matar huvudets hud.
 • Kämpar mot svamp och bakterier och eliminerar därmed mjäll.
 • Förmåga att skapa olika nyanser.
 • Gömmer perfekt gråhår.
 • Det ger en hållbar färg som varar en lång tid.
 • Det finns ingen ammoniak och peroxid som förstör hårets struktur.
 • Lågt pris
 • Mjukar håret och lägger på sken medan du byter balsam efter tvätt.
 • Lätt att använda - alla kan måla med egna händer.

Resultatet av hennafärgningsproceduren

Henna har mycket positiva resultat. Det viktigaste är att förfarandet är väldigt enkelt, och resultatet är fantastiskt. Henna för hår och röd färg i synnerhet låter dig säga adjö till flera år, och resultatet blir ibland så fantastiskt att det kan jämföras med det som beskrivs i reklam för olika resistenta färger.

Färgteknik

Du vet inte hur man får ljus röd hårfärg med henna - du behöver bara följa alla regler.

Välj endast kvalitet och färskt pulver.

 1. Häll kokande vatten på pulvret, försök att välja beloppet enligt längden på dina strängar.
 2. Om produktens kvalitet blir den röd. Du kan hälla en matsked äppelcidervinäger eller citronsaft för att ge extra glans och glans till ditt hår.
 3. Du kan lägga ett ägg till den kylda massan - det hjälper dig att enkelt kamma krökarna, samt mata dem dessutom.
 4. Om strängar är skadade och torra, kan du lägga till en matsked kefir och olivolja. Endast då tillsätts komponenterna för att lägga till nyans (efter behov).
 5. Applicera produkten är fortfarande varm. Fördela försiktigt blandningen över rötterna och genom hela längden, se till att suspensionen målar alla strängar.
 6. Du måste lägga på en speciell keps på det målade håret eller linda det med plastfolie och en handduk.
 7. Blandningens åldringstid är mycket viktig - röd henna för mörkt hår är åldrat i minst 50 minuter, röd henna för ljusbrunt hår i minst 40 minuter.
 8. Processen med att skölja blandningen utförs med användning av ättikvatten - det är nödvändigt att hälla en matsked vinäger i varje liter vatten.
 9. I tre till fyra dagar, tvätta inte håret med schampo om du vill att resultatet ska vara beständigt.

Med detta färgämne kan du uppnå inte bara ljusröda färger, utan en hel palett av ädla och lyxiga nyanser.

Var uppmärksam! Den eldiga färgen som Henna ger ser väldigt ljus ut, men tyvärr kan inte alltid ge strängarna det resultat som du har tänkt på dig själv. Därför är det bättre att förpröva verktyget på en ogenomskinlig sträng och därefter att måla hela hårets hår.

Variationer av brandkrullar

I det fallet, om du fortfarande bestämde dig för att färga ditt hår rött med henna, måste du bekanta dig med modetrender för att se fräsch och original. Så idag är koppar, guld, rött och orange toner i mode. De kan användas som huvudfärg och att skapa accenter.

Om du har blek hud och ljusa ögon ska du välja persika, karamellbärnsten, guld-koppar och sandbeige nyanser. Mörka skinniga ägare bör ägna uppmärksamhet åt de rika nyanserna av koppar, konjakguld, ingefärafärg.

Henna kommer inte bara att ge en underbar färg, men matar också krullarna med näringsämnen

Vanligtvis är henna hårfärgning i röd färg ett avgörande skede, eftersom det är nästan omöjligt att återvända din gamla färg i det här fallet, och om du bestämmer dig för att ändra den eldiga nyansen, behöver du bara måla den i en mörk ton. Dessutom är det röda inte allt till ansiktet, och ser ofta konstgjort och roligt ut.

Först och främst kommer en sådan färg att passa representanterna för höstfärgstypen, vars krullar är från naturen har trevliga guld-orange höjdpunkter.

Glöm inte att varje person har ett enskilt hårhår, och därför kan resultatet skilja sig. Så, till exempel, de tjejer som har naturliga krullar med röda och koppar nyanser, efter målning, ändrar bara lite färg, bara betonar det, och bara lite lättare. Detta måste beaktas. För flickor med starkt hår är det också bättre att välja vete, guldtoner och mörkhårig röd, koppar, kastanj.

Men om du inte planerar att måla allt hår i röd färg och bara använda den för att betona de enskilda strängarna, bör du vara uppmärksam på de nyanser som perfekt kombineras med den här tonen. Dessa inkluderar - gyllene, röda, ljusröda och bruna toner.

Höstflickan ser speciellt vacker ut med röd färg

Först och främst tryck av de färgerna som kommer att baseras på gult. Så du kan välja olika färger från flera nyanser, vilket gör att du kan skapa ett ofattbart färgspel i ditt hår.

Huvudproblemet i den röda tonen förblir oupplöst och beror inte på - målning gjord med henna eller annan färg. Inte ett enda varumärke har någonsin kommit ett sätt att behålla ljusstyrka och färgmättnad. Med en rödaktig ton, var den röd, koppar, guld - speciellt ledsen - det försvinner snabbt, bleknar och blir blek.

Var uppmärksam! För att förlänga livslängden måste du ständigt behålla sin ljusstyrka. För att göra detta finns det många verktyg, till exempel kan du använda olika tonics, balm, tonade schampon och jämn skinn. Välj rött eller rött. Att använda sådana verktyg är mycket enkelt och håret ser mättat ut, strålande och glänsande längre.

På färgen och mättnaden påverkar också kombinationen med olika örter, förutom det påverkar målningen.

slutsats

Och glöm inte att användningen av henna inte rekommenderas om håret före det i nästa period resulterade i kemisk måleri. Det är också viktigt att komma ihåg att efter en perm kretsar fånga färg direkt, så titta på tiden för att hålla blandningen på strängarna.

En sådan bild kan orsaka mycket kontroverser, men det kommer definitivt att märkas!

Nu vet du hur du färgar håret med henna i röd färg, vi hoppas att den nya bilden ger dig modet och förtroendet som är inneboende i de röda djuren.

Videon i den här artikeln hjälper dig att få informationen som saknas. Framgångsrika experiment!

6 effektiva recept för färgning henna i olika nyanser

Det finns många sätt att färga håret. Men inte alla är ofarliga för hår. Under lång tid har naturliga färgämnen använts för detta ändamål, bland annat som henna är det viktigaste stället då och nu. Det ger inte en vacker nyans och har en massa helande egenskaper. Det viktigaste är att veta hur man färgar håret med henna korrekt, vilka färger som är möjliga och vad resultatet beror på.

Många tjejer färgar håret med naturliga produkter som henna.

Medicinal egenskaper hos henna

Hårfärgning med henna hemma eller med hjälp av en specialist kommer att gynna krusens hälsa och utseende. Detta naturliga färgämne har en massa helande egenskaper:

 1. Färgen från sådan färgning är alltid ljus och mättad, smälter inte efter att ha tvättat huvudet.
 2. På grund av den unika sammansättningen av naturlig färg kommer håret att vara starkt. Vitaminer och mineraler närmar sig lockar och hårbotten, förhindrar förlust. Polysackarider och organiska syror förbättrar metaboliska processer. Eteriska oljor och tanniner stärker hår, bidrar till att förbättra tillväxten. De hartsartade substanserna återställer varje hårs struktur och förbättrar blodtillförseln till hårsäckarna. Fragilitet försvinner helt. Därför, oberoende av krullarnas typ och längd, är hennahårfärg användbar.
 3. Med korrekt och inte för ofta användning kommer ytterligare volym att visas från rötterna.
 4. Minskade betydligt antalet skadade och fallna hår. Effekten av färgning kommer att märkas för blotta ögat även när det är kammat.
 5. Mjölk och andra hårbottenproblem kommer att försvinna.
 6. Henna för hår används som färgämne och som en mask som har en regenererande och närande effekt. Efter appliceringen kommer håret att växa snabbare.

Nackdelar med hennafärgning

De negativa aspekterna av hennafärgning förekommer endast vid långvarig och frekvent användning. Bland dess brister är sådana stunder:

 1. Förlust av hårvolymen. Färgning av hår med henna gör krullarna tyngre på grund av de särdrag som tränger in i hårstrukturen. Också starkt krökt av natursträngar kan bli mindre lockigt.
 2. Hårfärgat med henna bör inte utsättas för kemiska färgämnen under de kommande veckorna, eftersom detta kan ge oförutsägbara resultat. Antingen kommer effekten inte alls, eller det kommer inte att visa sig färgen som deklarerades.
 3. Naturfärg är svår att applicera på håret. Pulvret kan fördelas ojämnt, på grund av vad som kommer att uppstå ojämna strängar.
 4. Med täta användningsområden torkar henna håret.
 5. Det är inte alltid möjligt att förutsäga färgen som kommer att erhållas efter applicering av ett naturligt färgämne. Det finns en mängd nyanser från ljusröd till mörk kastanje. Resultatet beror helt och hållet på hårets egenskaper och det valda receptet.

Men i jämförelse med kemiska färgämnen vinner indiska Henna för hår på grund av dess helande egenskaper och resistenta mättade färger, som även när de tvättas bort ser naturligt och vackert ut. Därför är det viktigt att veta hönans fördelar och skador för hår och att tillämpa denna kunskap i praktiken. Trots allt, med felaktig och för ofta användning riskerar du att få motsatt effekt. På grund av uttorkning kan hår från henna falla ut och ändarna splittras.

Hur man brygger Henna hemma?

Det är mycket lätt att förbereda färgblandningen. Ta den önskade mängden pulver, häll det i en glasbehållare, häll kokande vatten så att en krämig vassle erhålls. Då ska du täcka kärlet med ett lock och låt stå i 20-30 minuter.

Om du använder recept med ytterligare ingredienser, lägg sedan till dem i färgtanken efter att ha bryggt. Men kom ihåg att honung, ägg, grädde och andra mejeriprodukter blandas bäst efter att färgen har svalnat.

Henna färgläggnings detaljer

Experter ger flera rekommendationer för hennafärgning:

 1. När du väljer ett recept, överväga alltid din naturliga hårfärg. Så, till exempel, ger röd henna på mörkt hår bara en nyans, och på ljus och grå blir effekten ljus. För att få önskad nyans, använd ytterligare komponenter, inklusive kamille, kaffe, citronsaft och andra.
 2. Frekvent färgning med henna leder till oönskade konsekvenser. Det är därför rekommenderat att utföra proceduren inte mer än en gång varannan månad. Du kan byta olika typer av henna, då blir effekten av deras användning bättre.
 3. Du kan inte blanda henna med några kemikalier. I det här fallet kan du orsaka irreparabel skada på hårets hälsa och förstöra hårets utseende.
 4. Om du oroar dig för att något går fel under färgningsprocessen, var noga med att fråga frisören för första gången. Det hjälper dig att välja ett recept för färgning och fördela blandningen korrekt i ditt hår. Efteråt kan du upprepa denna upplevelse hemma på egen hand.
 5. Innan du applicerar på håret, se till att smörja huden på kanten av hårväxten så att den inte blir en röd färg.

Färglösa höna och helande masker

Färglös och färgad henna för hår appliceras lika. Detta borde ske så här:

 1. Brygga pulver med kokande vatten och täck det med ett lock. Massan bör förvärva konsistensen av gräddfil.
 2. Den kan appliceras på torra och våta krullar. I det första fallet är det lättare att se de ommålade områdena, och i den andra - färgen blir rikare.
 3. Kamma håret och dela det i 4 lika delar, varav tre fastnar med clips.
 4. Varje del är uppdelad i strängar och växelvis målar dem, med början från rötterna.
 5. Sedan, när rötterna är färgade, massera huvudet och kamma trådarna igen.
 6. Applicera kvarvarande färg på rötterna och rulla håret i en bulle.
 7. Sätt på ett duschlock eller täcka locken med klämfilm. Top wrap med en handduk för att skapa en växthuseffekt.
 8. Tvätta och torka lockarna på 20-50 minuter.

Eventuella nyanser av hennafärgning

Shades av henna för hår är olika. Det beror helt på krullarnas ursprungliga färg och hårets strukturella egenskaper. Ju tunnare de är desto ljusare blir resultatet. Henna för svart hår faller inte som på blond. Om mörka krullor ska färgas, så kan man till slut hitta en rödrött eller rödbrun nyans. Om håret är svart, blir resultatet av färgning endast synligt under dagen i soligt väder.

Ljusa och gråa krökor efter de första fläckarna blir en rik ingefärg färg, men i efterföljande procedurer blir ingefära. Henna agerar också på blont hår. För att få en chokladskugga blandar du färgpulveret med kaffe eller basma. För rödaktig färg tillsätts en betesbuljong eller starkt hibiskuste till den utspädda färgen.

Effektiva recept

Det finns många bra recept för hennafärgning. Här är några av de mest populära:

 • Henna och Basma. Beroende på önskad färg måste du blanda dessa två ingredienser i vissa proportioner. Om 2: 1 kommer ljuskrullarna att bli en rödbrun nyans. Och om färgämnena är i förhållandet 1: 2, blir färgen mörk kastanj, nästan svart.
 • Färga med kaffe. Lägg en matsked kaffe i en behållare med en påse av henna. Rör om allt och fyll i kokande vatten, omrör blandningen ständigt. Massan ska vara kashetsobrazny. Detta recept hjälper dig att uppnå en mörkbrun nyans på ljusbrunt hår och på ljust och grått hår - brunt med rött.
 • Färger med gräddfil eller grädde. Färgpulver bryggs som vanligt. Efter kylning läggs den till 1-1,5 matskedar gräddfil eller tung kräm. Detta recept passar skadat och svagt hår. Ja, och nyansen blir ljus röd om den ursprungliga färgen var ljus.
 • Recept för färgning med eteriska oljor. Gör en påse Henna tjockare än vanligt. Efter kylning till en bekväm temperatur, lägg till 1-2 skedar av någon vegetabilisk olja, till exempel olivolja eller ricinolja och några droppar eter. Lämpliga citrus- och barrträd. Sådan färgning kommer att göra hårets färg ljus och rik röd, fyll dem med vitalitet.
 • Färger med citron. I en påse med bryggd henna, tillsätt saften av en halv medelstora citron. Detta recept hjälper till att färga och ljusna krullarna. Håret efter sådan färgning kommer att överföras på solen och strömma på axlarna.
 • Färger med kamille. Det finns två alternativ för att göra detta recept. Du kan först brygga kamille, kyla och spänna blandningen. Värm det igen och brygg det Henna som i det vanliga receptet. Och du kan blanda en sked av blommor av denna växt med ett torrt pulver av naturligt färgämne och omedelbart brygga hela blandningen. Men i det andra fallet blir det svårare att applicera färg och tvätta sedan av det. Kamille hjälper hennafärg i röd färg.

Kom ihåg att för en kort krullning nog en färgpåse, men strängarna till axlarna och nedanför måste målas med två eller tre påsar.

Gör allt rätt och skada inte ditt hår.

Hur man tvättar henna från huvudet

På grund av sin kashaliknande konsistens är henna mycket svårt att tvätta bort, speciellt om de målade krullarna är långa. Vid första tvätten och ytterligare 2-3 dagar efter proceduren, använd inte schampo, balsam eller balsam.

Du kan tvätta av färgen med vanligt varmt vatten. Samtidigt är det nödvändigt att göra mjuka massrörelser vid rötterna för att avlägsna alla fasta partiklar tills de helt försvinna. Tillsätt lite ättika till slutsköljningen (1 sked per liter vatten) för färgmättnad.

Henna är bra för håret när det används ordentligt. Det finns en massa möjliga alternativ för färgning med detta färgämne. Om du bestämmer dig för att förbättra dina lockar och du gillar alla nyanser av rött och kastanj, välj sedan ett recept och försök. Kom bara ihåg att det är nästan omöjligt att tvätta bort färgen.

Vet du hur man färgar håret med henna och basma? Några praktiska råd från professionella

Många kvinnor målar sina lockar, försöker förändra utseendet, föra friskhet och originalitet i sin bild. Fabriksfärger gjorda på grundval av vissa kemikalier kan emellertid orsaka betydande skador på krullarna.

Det finns ingen väg ut? Du är felaktig - det finns! Och det är att använda naturliga färgämnen.

Foto färgning hår - naturliga färgämnen garanterar krullarnas hälsa

Det finns många av dem och Henna och Basma står ut bland de säkraste men effektiva. Den här artikeln innehåller detaljerade anvisningar om hur du färgar håret med henna och basma.

Grundregler

Innan du förklarar i detalj hur du färgar håret med henna med Basma, föreslår vi att du bekantar dig med de grundläggande reglerna och riktlinjerna för användningen av dessa ämnen.

 1. Håret ska vara rent tvättat och förbli lite fuktigt.

Tips! Det rekommenderas att tvätta huvudet inte med schampo, även om det är neutralt, men med enkel tvål. Efter tvättning behöver du inte använda luftkonditioneringsapparater och andra masker.

 1. Använd aldrig basma utan henna, annars kommer det att finnas en uttalad grön nyans.
 2. Efter applicering av färgämnet måste huvudet vikas med en film (påse, plast, cellofan) och värmas med en handduk.

Rådet. Om du vill ge bättre färgverkning och säkerställa färgstabilitet, rekommenderas att du tillsätter oxidationsmedel till kompositionen. Naturligtvis, naturligt! De är citronsaft, magerfett eller torrt rött vin.

Färga ditt hår själv - inga problem

Hur man får en eller annan färg beroende på den ursprungliga tonen i locken

Det här avsnittet innehåller detaljerade anvisningar om hur du färgar ett hår med egna händer och uppnå önskad nyans beroende på den ursprungliga tonen. Självklart kan du gå till en skönhetssalong, men ibland är priset på ett mästers arbete orimligt högt och varför betala mer om du kan göra allt själv? Tja, eller med hjälp av en vän.

Var uppmärksam. Blandningen bör vara nära konsistens mot gräddfil. Tänk på detta när du lägger vätska i pulvret.

Blandningen ska likna tjock gräddfil.

Hur man får en rödaktig nyans om du har grått, ljusblont eller blont hår

Så, låt oss överväga hur man korrekt färgar håret med henna och basma.

För att få en angiven ton behöver du:

 • blanda henna och basma i proportionerna två till en;
 • Antalet paket av båda ämnena är direkt beroende av hårets längd.

Tips! Om du har långa och tjocka krökar behöver du tre eller fyra paket, och om de inte når axlarna, kommer ett eller två paket av varje ämne att räcka.

Beroende på kvarhållningstiden för färgen kan du ha en eller annan färg:

 • upp till trettio minuter - klar röd ton med rödaktig nyans;
 • upp till en timme - mättad röd;
 • till tre klockan - röd med "rost".

Henna och Basma kan köpas i kosmetiska avdelningar eller apotek

Hur man får en kastanjeskugga, om du har en grå, ljusblond eller blondin

För att göra detta måste du blanda henna och basma i proportioner på tre till en. Om du vill ha en ljus chokladton, lägg sedan till två teskedar av naturligt slipat kaffe till blandningen.

Var uppmärksam. Syfte för en mjuk kastanjton? Då bryggs blandningen inte är vanligt, rent vatten och infusion av kamomillblommor - ett par matskedar av två koppar kokande vatten.

Beroende på kvarhållningstiden för färgen kommer du att ha en eller annan färg:

 • upp till trettio minuter - ljus kastanjetone, som kommer att vara väldigt nära den rödaktiga kashatnovyen;
 • tills klockan - mättad kastanj
 • upp till tre timmar - djup kastanj, med en ljus, trevlig guldglans.

Hur man får en mörkbrun nyans, om du har grå, ljusblond eller blont hår

För att skapa en färgkomposition, blanda henna och basma i proportionerna 0,5 till 2. Lägg till två teskedar malet kaffe, nödvändigtvis naturligt, för att få dig en ljus chokladfärg.

Vacker och mjuk mörkbrun

Tips! Om du inte har kaffe kan du byta ut det med vanlig kakao. Men inte löslig. Du kan även använda den billigaste produkten, det viktigaste - naturligt!

Om du inte bara vill ha en mörkbrun nyans, men med en liten rödaktig nyans rekommenderar vi att bryta färgkompositionen inte med vanligt rent varmt vatten utan med starkt svart te.

Hur man får en rik svart nyans, om du har en ljusblond färg

Detta är inte att säga att detta är det svåraste alternativet för alla de beskrivna, men inte det enklaste heller.

Så, för att få önskat resultat måste du:

 • blanda henna och basma i proportioner på ett till tre;
 • du kan lägga till kaffe eller kakao, men i det här fallet är en tesked tillräcklig;
 • om du inte bara vill ha en svart ton, men med ljusa, mjuka röda höjdpunkter, häll en matsked torrt rött vin i blandningen och kasta en nypa hakade kryddnejlika;

och viktigast av allt - för att få önskad rik svart färg, håll blandningen på huvudet i minst tre till fyra timmar.

Var uppmärksam. Ett annat sätt att göra håret mörkare involverar tillsättning av ekbark till blandningen. Men du måste använda den mycket noga, på grund av dess effekt på lock och hårbotten - avkoket torkar dem.

Därför, om deras torrhet och så är ett problem för dig, är det bättre att vägra användningen av avkok. Eller använd den minst en gång.

Hur man får en rödaktig nyans om du har ljusbrunt hår

Grundregeln i det här fallet säger - du behöver bara använda henna!

Antalet använda henna-säckar beror direkt på längden och densiteten hos krullarna:

 • Om de inte når axlarna, kommer ett eller två paket att räcka;
 • Om de faller under axlarna eller ens under axelbladet behöver du tre eller fyra påsar.

Beroende på kvarhållningstiden för färgen kommer du att ha en eller annan färg:

 • upp till en halvtimme - rik rödaktig nyans;
 • upp till en timme - kastanjetone med en uttalad rödaktig kant
 • upp till tre eller fyra timmar - en djup rödaktig kastanjebrunt färg.

Hur man får en mörk kastanjfärg om du har ljusbrunt hår

Rekommendationer för färgning i detta fall är följande:

 • henna och basma måste blandas i lika stora proportioner;
 • Som i andra fall, om du vill ha en chokladton, lägg till två teskedar av kakao eller malet kaffe - båda produkterna måste vara naturliga;
 • För att få en mjuk ton rekommenderas att färgämnen inte på rent vatten, utan på kamomillbuljong.

Beroende på kvarhållningstiden för färgen kommer du att ha en eller annan färg:

 • upp till en halvtimme - rik kastanjetang nära brunfärg;
 • tills klockan - rik kastanj, mycket nära brunt;
 • upp till tre eller fyra timmar - rik mörk kastanje, med en ljus men trevlig guldfärg.

En mörk kastanjeskugga är ganska populär.

Hur man får en svart nyans om du har ljusbrunt hår

För att uppnå resultatet behöver du:

 • blanda henna och basma i proportioner på ett till tre;
 • Om så önskas, lägg till en tesked kaffe eller kakao;
 • för rött flöde, lägg till en matsked rödvin, en nypa jordnötter;
 • För önskat resultat (uttalad mättad svart) håll blandningen på håret i ca tre till fyra timmar.

Mättad svart är äkta!

Hur man får en rödaktig nyans om du har mörkt brunt hår

För att färga hårets hår i ovanstående färgområde är följande nödvändigt:

 • två delar av Henna Brew-infusion av kamomillblommor;
 • tillsätt färsk juice av halvgenomsnitt citron;
 • Håll blandningen på huvudet från en halvtimme till en och en halv timme.

Ljusröd tidvattnet

Hur man får en svart nyans med kastanjetyp, om du har mörkbrunt eller svart hår

Och den sista versionen av hårfärgning med basma och henna föreslår följande åtgärder:

 • Blanda en del henna och tre delar basma;
 • fyll dem med kokande vatten;
 • i stället för rent vatten kan branta teblad användas som kokande vatten;
 • håll kompositionen i två till fyra timmar.

I slutet

Som du kan se är det inget svårt att ändra hårets färg genom ovan beskrivna naturliga färgämnen.

Nu vet du vilket resultat du kan förvänta dig beroende på vilken färgstark färg du har (lära dig hur man gör hårkanten).

Detaljerad video i den här artikeln ger dig ytterligare information om detta ämne och låter dig bättre förstå principerna för att använda henna och basma.

Henna färgar i röd färg

Tjejer, berätta, snälla. Jag har tunt brunt hår benäget för rött. Jag vill färga mitt hår med henna i en röd färg (och inte någon röd). Jag förstår att allt är väldigt individuellt, men hur mycket behöver Henna behållas? Finns det några ytterligare rekommendationer? Tack på förhand för svaren.

Nyckel i

från henna blir du inte röd - den ger färgen från röd till koppar. Jag brukar hålla henna i ett par timmar på mitt huvud under väskan, för att förbättra effekten, kan du ånga hennaen på lökskalvbuljongen. och om efter en vecka, upprepa färgen blir jämnare, eftersom den kommer att överlappa varandra.

Adept Andron Calider

det kommer inte bli rött från de vanligaste hennaen i rött, det blir rött (ta inte någon nyans). Särskilt på tunt brunt hår.

Bandaged fot

Gör inte det här! Du förstör ditt hår. Då blir det svårt att måla om i en annan färg. IMHO, röd färg "billigare" hela bilden.

Super duper mega wow

först kontrollera om du har allergier, annars jag också en gång ville måla med henna

Gästen

Måla djärvt, köp bara bra kvalitet Henna. Till exempel, lash

Vlad

Berätta var du ska köpa den här henna i Moskva, Lash? Jag kommer att vara tacksam för dig.

Marimari

Berätta var du ska köpa den här henna i Moskva, Lash? Jag kommer att vara tacksam för dig.

Ju

Gör inte det här! Du förstör ditt hår. Då blir det svårt att måla om i en annan färg. IMHO, röd färg "billigare" hela bilden.


Jag 4em de mozno isportit volosy? Hna le4it jag ukrepljaet. 11 låter hodila ryzaja, krasila volosy tolko hnoi. En sei4as krashus ljuboi kraskoi i nikakih problem - s pervogo rasa normalno legla drugaja kraska.
En po teme - ja sna4ala derzala po 1.5-2 4 pod pod paket + polotence. Potom, kogda hotela bolee intensivnyi cvet, dobavljala molotyi kofe i derzala 3 4asa. Cvet shikarnyi polu4alsja

Helena

Jag målar med Henna den vanligaste för 40 rubel. redan 8 år. håret är bara toppen, en gång en arbetskollega, när jag kom med lös saknade jag mitt tal och sa att jag inte hade sett så sunt hår i mitt liv.
marimari är henna med en massa tillsatser, och meningen med en är kommersiell fuska på vanlig henna, det är annorlunda. Den dominerande och grundläggande komponenten är gräs. Mitt recept är ett enkelt paket av henna med varmt vatten (jag har hår upp till midjan), plus eventuell olja (burdock, agafia etc.) och en timme genom locket. EFFECT SUPER.

Helena

Ja, och jag målar inte hela längden, jag försöker huvudmassan på rötterna, och henna dödas inte av färg, som vanlig färg. om bilden i allmänhet, jag har en tunn vit hud med fräknar, blåa ögon. i allmänhet är allt harmoniskt.

Galina

Hej alla! Jag är ny här :) Nyligen har tanken att färga mig själv med henna sjunkit in i mitt huvud, jag målade färglös, men efter det kvarstår gulskens nyans, inte så vacker, jag tror att jag kan måla i fiskbär, och nu kan jag inte bestämma hur det är, håret är lägre än axelbladet, färgen är naturlig (Jag tror inte att jag kommer ångra några månader efter målningen). Jag skulle vilja tjocka håret för att göra det tjockare.

Galina

tjejer visar din foty som ständigt använder henna, annars kommer jag inte bestämma hur.

gäst

Jag har använt henna i 7 år nu! ditt hår är färgen på mörk choklad. Om du håller henna i 2 timmar kommer ditt hår att få en röd nyans. Om 3 är 3,5, då rött, skulle jag säga körsbär. Med tiden hon märkte att håret själv blev tjockare, starkare, hängde Henna honom. Eftersom hon har en tannisk egenskap har mitt lockiga hår blivit mer rakt, nästan lockigt, som tidigare

gäst

Gäst 15 Gjorde en gång markerad på en otd. strängar, så de var kanariefärg, sedan gjort toning, färgning och allt är OK. Det är, efter Henna, kan du säkert byta till andra färger.

Ksenia

Hej alla. Jag kunde inte heller våga färga håret med henna länge, men ändå gjorde jag. Jag hade skört och skadat hår innan jag förlorade mycket, och slutligen var inte levande, jag kommer inte ens ihåg min inhemska hårfärg eftersom jag ständigt gjorde experiment med måla.
Duck här är min metod för målning, jag tog 3 påsar av henna, 1 basma allt detta utspätt med bryggt kaffe (4 skedar) tillsatte ett par droppar jod, plus ett par droppar burdockolja. Jag höll håret i 2 timmar. Resultatet av mitt röda hår är nästan inte levande, det visade sig brun mättad färg som, tack vare tillsatsen av jod, glimmar i solen med en något rödaktig nyans. i ett ordförhållare.. Jag planerar att upprepa denna procedur om några veckor.. mitt hår slutade falla, blev mycket starkare och viktigast om jag brukade tvätta mitt hår varje dag, nu en gång var 2-3 dagar. Kort sagt, jag råder alla.. Jag ångrar inte droppar, aldrig återvända till färg

Gäst 15

Ja, du kan variera nyanser. Om kaffe läggs till henna är färgen mörkare, inte röd, men kastanj, och lukten av kaffe avbryts av lukten av henna. Om du blandar henna med basma, det visar sig också cool färg, ord kan inte förmedla. mörk i solen ger lila :)

marina

Hej alla! Berätta för mig, är det möjligt att använda henna efter ett kemiskt färgämne och målar det över grått hår?

Galina

Tjejer och du alla målar med enkel henna för 5-7 rubel i papperspåsar "Stimulus-Color-Cosmetic" som säljs överallt? eller köper du utomlands?

Gästen

Det faktum att henna inte dödas av färg - individuellt! Jag efter att Henna fläckas lysande, och allt är super, det visade sig en jämn färg. Men det är förstås som vem. I allmänhet skriver jag för att fråga dig, jag märkte att kvaliteten på den vanliga butiken Henna har försämrats eller förfalskats. Tidigare målad, färgen var bara super! Nu finns det någon slags hud, knappt märkbar, Henna tar inte alls, och det finns ingen glans. Har någon annan märkt det här?

Gästen

och skriv också att Henna inte ger röd färg, även som den ger. Jag målade med henna på blekt hår, höll det hela natten, det visade sig vara en supersky färg, det var rött, men det kommer du inte att kunna uppnå med butiksmärkning. Människor på gatan frågade mig vilken typ av färg jag använder, frågade efter röst och röst :) Jag säger att det är Henna, folk har en utkik!

Gästen

Även om det finns hår på vilka hönorna av huvudstenen faller, och det visar sig en fruktansvärd morot eller någon form av skitfärg. vi har en tjej ensam på banan målade, det var ful! Mer beror på strukturen och håret individuellt, du måste försöka!

Gästen

Hej alla! Berätta för mig, är det möjligt att använda henna efter ett kemiskt färgämne och målar det över grått hår?


Gråt hår henna målar vackert

Redhead

Jag kommer att lägga ner Henna den andra dagen, jag har inte målat mitt hår i tre månader just nu, mitt hår är rödrött, jag tror att jag kommer att vilja göra dem till guldröd oj, även om färgen inte är den rätta, ändå kommer ditt hår att härda !: D

skunk

Jag kommer att lägga ner Henna den andra dagen, jag har inte målat mitt hår i tre månader just nu, mitt hår är rödrött, jag tror att jag kommer att vilja göra dem till guldröd oj, även om färgen inte är den rätta, ändå kommer ditt hår att härda !: D


Jag har samma situation)) Jag är bara rädd för hennafärgning

Hollydolly

Tjejer, och berätta för mig hur man gör skuggan ännu räddare. hålla längre? Jag har bära den i 2 år med henna, då växte jag min egen färg. sedan igen i Henna) insåg jag att rödhåran kände sig bättre.
och om frasen "billiga rödhåriga" - bara en mycket självsäker kvinna har råd med rött hår!
Förresten, för 4 århundraden sedan, skulle de ha bränt mig på staven. )

Natalia

Den andra dagen färgade henna. Naturligt hår är ljusbrunt, efter flera höjdpunkter - nästan blont. 30-40 procent grått hår, även om jag bara är 30 år gammal (ärftlighet!). Min syster barberare och flickvän barberare avskräckt, men jag vågade fortfarande. Jag är glad över målningen! Jag var målade i röd, men färgen var väldigt dålig och jag var tvungen att måla hela längden varje gång, från vilket mitt hår skulle förstöra, och jag vill växa länge. Jag var tvungen att byta till att markera, så att jag inte förstöra. Och nu är jag glad! Om jag visste att det skulle hända - skulle jag inte tvivla på munuta. Henna är vad du behöver för dem som känner sig bekväma i ingefärafärg. När det gäller "cheapness" - det finns människor för vilka detta är sant. Jag upprepar - henna - för dem som gillar att vara röda! Även om jag läser att den mörka hårfärgen inte är så röd, alla individuellt.

saffran mjölk mössa

Tre år målade i röd färg med färg, men det sköljdes snabbt: (Nu vill jag försöka måla med henna, men jag är rädd att rötterna blir ljusare än håret eller blir det lika över tiden?

natasha

Säg mig, snälla, när rötterna växer.. hur man rättar? Henna eller färg? Full längd eller bara rötterna?

Taisa

Människor, vad man ska göra - jag målar med henna, men det visar sig rött, men jag vill ha en rödhårig. hjälp mig - jag har inte lagt till någonting åt det, och jag har hållit länge - en och en halv till två timmar.
om någon har en idé - skriv mnu till [email protected], ber jag dig!

Masha

Jag färgade min vanliga henna, jag borde ha gett rajah, men jag visade sig vara en brunett, nu går jag mörkbrun, kastanj, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Jag försökte måla mig själv i en röd Garnier, men det visade sig vara en rödaktig typ av berätta för mig vad som verkligen kan göra, jag vill också ha en rödhårig!

Gästen

Hej) Berätta för vem som vet. Jag har långt hår. Blekt med supra, målade med resistent färg i en ljus rödaktig färg (marerit, redan blekad) under axelbladet. Rötter där 1-2 cm. - mörkbrun
Om jag målar med henna för hela längden, vad händer? Jag vill verkligen ha en röd färg. Du kan gyllene, eller bara rött. Inte koppar!

Alena

Jag målar med henna, inte ozhin.

Suslya

Taisa, tillsätt gurkmeja eller ingefära till henna och håll natten röd

Lola

Hej, tjejer) Jag målade också här - målad i kopparfärgad färg - en vacker färg. men bastarden en vecka senare som en katt - allt tvättades bort. ja, plus håret samlas in av handfuls efter tvätt och så under dagen. bestämde sig för att försöka henna. färgade en gång, tyckte jag om det - höll 50 minuter. under paketet. men. Nu har håret blivit tuffare och mer förvirrad, färgen är cool) Jag älskar det här) och nu har jag en fråga om hur ofta Henna kan målas med denna henna. och hur ofta att använda för att stärka. bara hår och klättra. och förresten blev det mycket torrare.

thailändare

Hej alla) tjejer, snälla berätta vad slags Henna använder du för att bli röd? Vilket företag? men med "phyto-cosmetics" fick jag inget alls (

Alexander

Snälla berätta hur mycket Henna ska hållas för att göra en mörkrödaktig röd nyans?

Gästen

Indisk henna torkar inte håret. Berätta för mig vad jag ska göra för att vara ljusa rödrött. Och då får jag en ädel auburn eller kastanj.

Nati

tjejer visar din foty som ständigt använder henna, annars kommer jag inte bestämma hur.


Din text http://www.odnoklassniki.ru/profile/333482180015/pphotos

marina

Detta är färgen från indisk hennafärg koppar, från iranska mer redd PopLayerViewFriendPhotoStickyOuterst.layer.showN aV = onst.layer.navStartPhotoId = 294908114607st.layer.photoId = 294908114607st.layer.happening = off # / profile / 31 118.977.601 / foton

Harley

Hallå Jag har målat ganska länge med henna, mitt hår är mörkt och färgen är mörk-mörk-lila, den kastas i solen som ljusröd som metall. De börjar blekna i ungefär tre veckor, men tidvattnet är fortfarande trevligt. Mycket vacker färg, men önskade nyligen ett ljusare hår, i mörkret rött. Jag dör inte längre med henna i mer än två månader, är det möjligt att använda vanlig kemisk färg av röd färg? Eller lite ljusare, för att få en ljusare röd? Henna faller vanligtvis efter kemisk färg, men jag vet inte, Hennafärgen kommer också att falla bra. Förmodligen. Det är värt att försöka rengöra håroljor.

ilona

Henna förstärker håret, det växer snabbare) Men vad som helst, Henna överdriver inte håret, du måste göra masker ett par gånger i veckan med olivolja)

Cristea

Jag har mörkt mörkt hår, färgat (ca 2 månader sedan) målade med färglös henna, nu vill jag måla mig med röda henna. berätta för mig, om du håller i 1 timme efter en tid, kommer du tydligt att se en lös färg eller kommer det bara vara en nyans

Hur målar man med henna, så att skuggan var ljust ljusröd?

Hårfärgsproceduren tar från en halvtimme till en och en halv timme, beroende på din egen hårfärg och den skugga du vill ha. Den konventionella visdomen som henna fläckar hår endast i eldig röd färg är felaktig. Faktum är att Henna kommer att göra dig både brunhårig och brunett.
För att uppnå önskad nyans med henna måste du lägga till vissa produkter på den. Till exempel:
- färgen på "mahogny" kommer att erhållas om du lägger tranbärsjuice till henna, och innan färgning fuktas rikligt med hår och torkas;
- För att håret blir mörkt brunt eller svart, tillsätt naturligt kaffe utspätt i vatten till henna;
- Kopparutflödet kommer att visa sig om du gör Henna med lökskal
- Om du blandar henna med basma kan du uppnå vilken nyans som helst, från svart till ljusblond, beroende på proportionerna.
Vid färgning av hår med henna är det nödvändigt att ta hänsyn till dess friskhet, eftersom ju fräschare det är, desto bättre och snabbare hår kommer att färgas. Innan du färgar hår, rekommenderas att applicera en grädde eller vegetabilisk olja för att förhindra hudfärgning på pannan längs hårlinjen.
Efter att färgningstiden har gått ut, skölj huvudet väl. Håret tvättas tills vattnet som strömmar från det är helt transparent.
Efter det, för att ge håret mjukhet och glans kan de appliceras balsam eller balsam. Det bör komma ihåg att Henna manifesterar sin färg några dagar efter färgning.
Det är därför inte rekommenderat att tvätta håret de första två eller tre dagarna, men exponering för solens strålar kommer att vara användbar. Men om färgen visade sig vara för ljus, kommer vanlig vegetabilisk olja, solros, olivolja att hjälpa till att klara det här. Det har förmågan att absorbera överskott av henna, vilket hjälper till med oönskade effekter. Oljan värms upp och gnids i håret. Därefter tvättas huvudet ordentligt med schampo.
Henna tenderar att blekna, men den frekventa användningen kan leda till inte mycket trevliga effekter, såsom hårdhet och hårdhet. Därför rekommenderas att färga håret inte mer än en gång varannan tre till tre månader. Om hårfärgen har bleknat före kan du uppdatera den genom att skölja håret med en blandning av 50 g henna för 1-1,5 liter kokt vatten.

- För att håret ska skina, lägg i 1 tesked citronsaft till lösningen när du färgar med henna.
http://starscurls.ru/?p=34

marina 88

Resultatet av målningen beror på din ursprungliga hårfärg och deras struktur, men det finns ofta fall med ett helt oförutsägbart resultat eller dess frånvaro alls, för Henna tar inte allt hår. Och om du vill ha en vacker röd nyans rekommenderar jag dig att skölja håret med avkok av lökskal varje gång efter att du har tvättat ditt hår. Det synliga resultatet kommer att märkas någonstans om några veckor, och samtidigt kommer håret att läka, mycket användbart!

Natalia

Graden av "aktivitet" av henna beror på temperaturen. Jag har på något sätt uppnått ett solidt resultat, bara sätt en hatt från natts på mitt huvud (för tiden för målning). päls ja fodrad. Det finns förmodligen inget sådant nu, jag lånade det från min mormor. Poängen är kort sagt att vinda håret och något som håller dig så grundligt som möjligt.Nästa Artikel
De bästa schamponerna för hår. Topp 10