KOSMOPOLIT


Blåstorkning, varm styling, användning av styling - allt detta gör vårt hår till något som liknar strå. Lyckligtvis finns det verkligt effektiva oljor som hjälper dig att snabbt ta håret i ordning, närma håret med användbara element och uppnå en hälsosam glans! Vilka slags verktyg värda din uppmärksamhet, berätta för oss just nu.

Hårolja - vilket är bättre

Elixir Ultime av Kerastase

Denna lätta olja kan användas på både torrt och vått hår. Produkten består av fyra av de mest värdefulla oljorna - majskärnor, kamelia, arganolja, samt speciell Pracaxi-olja - uteslutande utvecklad av varumärket Kerastase. Produkten används ekonomiskt: även om du har långt hår, applicera ett par droppar på din handflata, gnid det upp för att värma det något och sprida det över ditt hår.

Black Seed Dry Oil av Kardashian Beauty

Kim Kardashian var trött på många saker, men oljan för hår under eget namn, verklighetstjernen, producerar bara bra! Vi tyckte om allt - från arom till lätt textur. Denna torra svarta kumminolja är rik på vitaminer och näringsämnen. Applicera det varje dag och ditt hår blir lika glatt och glänsande som Kims.

Mytisk olja av L'Oréal

Den berömda mytiska oljan har omfördelats med en ny komposition och i ny förpackning. Detta är ett "disciplinerings" -verktyg som kommer att hjälpa till att pacify det mest orubbliga håret, liksom närma dem med användbara element. Förutom arganträdoljan, som vi redan känner till, innehåller den också risbranolja - en källa till E-vitamin och en kraftfull antioxidant. Visst är denna produkt ganska tjock, och om du har tunt hår, sätt bokstavligen en droppe!

MO Behandling av Moroccanoil

Märket Moroccanoil har producerat sin legendariska arganolja i många år, som i öst kallas "flytande guld". Detta verktyg är den mest koncentrerade, du måste applicera på vått eller torrt hår med försiktighet - om du överdriver det med mängden riskerar du att göra frisyren tyngre. Men innan du tvättar ditt huvud kan du göra masker från MO Behandlingsolja - håret kommer bokstavligen att lysa. Dessutom kan denna produkt djärvt sättas till schampo och balsam för att förbättra deras effekt.

Luxe Oil av System Professional

Denna lösning består av tre värdefulla oljor - argan wood, jojoba och mandel. Luxe Oil är utformad speciellt för "trött" hår - torrt och skadat. Så om ditt mål är en snabb återhämtning, använd sedan den. Formeln väger inte, men som med andra oljor är det viktigt att inte överdriva det: en eller två klick på dispensern kommer att vara tillräckligt.

Nourishing Moisture av Macadamia Professional

Ett annat mirakelmedel som värderas inte mindre än ett arganträd är macadamianötterolja som odlas i Australien. Verktyget är rikt på proteiner och kan därför effektivt stärka håret, vilket gör det mer elastiskt och tätt.

Arganolja av CHI

Denna lätta botemedel, baserad på arganolja, luktar bara utsökt! Doften av en blandning av oljor är verkligen parfymering, och effekten är märkbar efter den första applikationen - applicera ett par droppar till hela längden på håret och njut av glansen. Förresten, du kan också göra närande masker från denna olja. För att göra detta måste du fördela produkten i ett mer generöst lager, lämna det i 2-3 timmar och skölj sedan av med schampo.

Polynesian Monoi Radiance Oil från Body Shop

Vi rekommenderar starkt att prova den unika Monoioljan från Body Shop. Denna värdefulla blandning av organisk kokosnötolja och tiareblommor har använts av polynesiska öar för hud och hårvård i över två tusen år. Olja fuktar och tonar huden, ger den en lyxig glöd och lämnar ett tåg av exotisk doft av gardenia och kokos.

Argan-6 av Redken

Argan-6-olja som testats under åren är bra för att den inte väger ner och är lämplig även för det tunnaste och mest skadade håret. Bortsett från det faktum att verktyget återställer och närmar sig, fungerar det också som termiskt skydd - sätt det på vått hår innan du börjar torka det med en hårtork.

"6 effekter" av Gliss Kur

En av budgeten, men inte mindre effektivt verktyg - "6 effekter" från Gliss Kur. Produkten innehåller flera användbara oljor - bagare, marules, argans och monoi. Denna exotiska cocktail kommer säkert att glädja ditt hår!

rekommendera olja till hår

Nyligen shoppade och märkte en tjej med vackert tjockt och långt hår, naturligtvis också önskat: D
Jag frågade en tjej för några dagar sedan om den här frågan, jag blev tillrådd av en tjejnikotinsyra (förresten tack vare den här tjejen), riktigt bra verktyg, men mina händer kliar för att köpa något annat)) bestämde jag mig för att det var värt att köpa olja, men jag är bara sönderdelad mellan alternativen, kokosnöt, kardborre, hjul och många, många andra och av den mest positiva feedbacken, hjälp mig att välja någon, men det bästa i din upplevelse =)
mitt hår är mjukt, rakt, svampigt, svagt, dåligt förstört när jag kammade mitt hår slumpmässigt och tvättat det i några år när jag vill. brukade vara tjock och vacker, men nu faller de starkt ut. färgen är:

Det är naturligt, så håret aldrig färgade, missfärgade inte, gjorde inte honom. perms, inte tonade specialerbjudanden. schampo, men tro mig, min sista "specifika vård" - det här är förmodligen som 2 repainting och 3 kemikalier. vinkar, kanske jag verkligen övervinna det, men jag är inte långt ifrån dieselmotorns vin, som jag sa, jag använder nikotin i några dagar nu, mitt huvud är prof. med schampo mot nedfall och för tillväxt + jag ska strö med serum av samma företag och med samma syfte kan jag även visa en bild här:
så snälla ge en bra hårolja, tack på förhand, och jag hoppas att du inte somnade medan du läste))

Rådfråga olja för hår

PS: Jag gör regelbundet masker från oljor. Om masken är inte nödvändigt.

Det är om oljan - Touya köpte kokosolja och det är det bästa jag försökte för hår och hud, men jag köpte nuvarande i Dominikanska republiken. Detta har aldrig sett. Från vårdprodukterna gillar jag sebastianerna på toppen, schampon och masker, balm - jag köpte en penetrerande restaurationsserie. Efter att jag har tvättat sprayar jag - Jag har tre av dem och sprutar dem med olika. Jag har den sista sprayen tillsammans med en mask. Jag har köpt det länge och gillar det

Jag har en kokosnöt

åh, jag vet inte ens, jag kan inte hjälpa... och jag har ett problem att falla ut;

Jag använder inte någonting, jag har ett annat problem... hår över hela lägenheten. Jag är förvånad över hur jag inte blivit kaal.

Du kommer inte att göra det, du kommer inte att göra det, men du kommer inte att göra det. Jag vet inte vad du ska göra, men du kommer att gå, och du kommer att gå), och du kommer att åka tillvägagångssättet. Znau, chto kogda vipdaet volos nujno piti bolishe Iron.

Jag sätter serumet efter varje tvätt.

men jag kommer också att klippa ändarna i morgon också. torr hårt. fortfarande här används sådana kapslar KEUNE.

Jag älskar deras serie. Jag har både schampo och balm från dem. Förra gången hon hade beställt en mask till Sheseido själv - tyckte jag om det, även om du skrev att du inte var intresserad av masker. Ol, vi bodde fortfarande i Turkiet, hela mitt hår brändes, tuggar, nu återhämtar jag bara. Efter varje tvätt serum nanosu eller kapslar

16 bästa håroljorna

Egenskaper i rankningen

Användningen av vegetabiliska oljor i hårvård hjälper till att återställa skadade lockar, ge dem skönhet, glans och elasticitet. Dessa naturliga bioaktiva ämnen stimulerar hårväxten, förhindrar håravfall, eliminera mjäll, stärka hårfollikeln, ge volymen och förbättra i allmänhet hårets tillstånd. Idag levererar kosmetikindustrin till salu cirka 100 typer oljor, så alla kan hitta det som passar bäst för sin typ, och bättre än andra klara av problemet. Oljor kan användas som ett självständigt medel, fördela några droppar vätska över strängarna och göra på grundval av dem närande och läka masker som hjälper till att återställa styrka och hälsa till försvagat hår. En viktig fördel med växtbaserade produkter är deras prisvärda och enkla behandlingsregim, som enkelt kan utföras även hemma.

Vår granskning omfattar ekologiska kosmetiska produkter som har vunnit de mest positiva recensionerna från trichologer, liksom vanliga kunder gillade deras effektiva och säkra åtgärder. Vi har samlat in de bästa varumärkena i de mest populära bas- och eteriska oljorna, separat fördelning av professionella medel för vård och behandling. Vid sammanställningen av bedömningen togs hänsyn till sammansättningen, konsistensen, användarvänligheten och varaktigheten av effekten.

Bästa Argan Hair Oil

Arganolja är gjord av frukten av ett argenträd, som bara växer på ett ställe på jorden - i södra Marocko. Detta är en av de mest effektiva naturläkemedel som används för behandling av olika trichologiska sjukdomar, ger näring och återställer håret och hårbotten, vilket gör krullarna starka och friska. Idealisk för torra och skadade trådar, hjälper till att bli av med mjäll, bryr sig om tipsen.

3 La'dor Premium Argan Hair Oil

Sydkoreanska hårvård kosmetika är i stor efterfrågan inte bara i sitt hemland, men i hela världen, inklusive vårt land. La'dor Argan Oil är en premiumprodukt som kombinerar utmärkt komposition, vacker designförpackning och ett synligt resultat som uppnås efter flera användningar av denna värdefulla vätska. Naturmedicin ger skydd mot fotouppning, förhindrar intensiv håravfall, återanpassar splittrade ändar och gör det lättare att kamma även mycket tunna krullar, benägna att snabbt sammanfogas. La'dor Premium Argan Hair Oil rekommenderas speciellt för tjejer, som ofta gör styling med varmt strykjärn, hårtork eller krulljärn. Näringsämnena som ingår i argan hjälper till att återställa elasticitet och hälsosam glans till de brända låsningarna.

Produkten levereras i ogenomskinliga mörka glasflaskor med en volym av 100 ml. För att underlätta dragningen tillhandahålls sprayen. Konsistensen är ganska tjock, färgen är transparent, det finns en mjuk behaglig arom. Kräver inte sköljning.

2 Redken All Soft

Enligt en välkänd otzovik-webbplats är det Redken All Soft arganolja som är mest populär hos kunderna. Kombinationen av viktiga omättade fettsyror och keratin låter dig använda produkten även i de svåraste fallen när håret har utsatts för starka aggressiva effekter, vilket gör att de blir mycket tuffa, spröda och tråkiga. Denna olja är oftast vald av tjejer som står inför konsekvenserna av misslyckad förtydligande eller felaktigt utförd "kemi". Redken All Soft återställer den skadade strukturen noggrant, vilket hjälper till att behålla fukt och näringsämnen inuti, vilket snabbt återskapar de skadade områdena.

För bästa resultat rekommenderas en liten mängd av produkten att appliceras på torra eller våta strängar flera gånger under dagen. Enligt kundrecensioner, efter regelbunden användning av Redken All Soft, får håret ett behagligt naturligt ljus och ser friskare och snyggare ut. Denna skönhetsprodukt säljs i små flaskor på 90 ml. Det finns en sprayflaska.

Var och en av oljorna har sina fördelar och nackdelar, och det här komparativa tabellen hjälper dig att bekanta dig med dem:

15 bästa naturliga oljor för hår

Naturliga oljor är en utmärkt hårvårdsprodukt på alla sätt. På grund av sin komplexa kemiska sammansättning är de slående i effektivitet, men de skrämmer inte till ett orimligt pris, och det är helt enkelt att hitta den önskade bubblan på marknaden. Med hjälp av oljor kan du bokstavligen förvandla ditt hår - göra det friskare och starkare, bli av med brittleness och torrhet, ge det en blank glans och närn dig med användbara ämnen.

En utmärkt bekräftelse på oljens magiska effekter kan vara tjocka, starka, långa och lysande krullar av indiska kvinnor - kvinnor i detta land använder traditionellt naturliga oljor för hårvård.

Typer av naturliga oljor och deras urvalsregler

Naturliga oljor är grundläggande och nödvändiga. Men sistnämnda kan, på grund av sin höga koncentration och aktivitet, inte användas som ett självständigt medel - endast i kombination med huvudoljan.

Enligt konsistensen är alla basoljor delat upp i flytande, tjock och fast form (som även kallas smörjmedel). Alla tränger sig in i glödlampan och håraxeln, näring och återställer den på alla områden.

Men att välja bland hundratals flaskor är det bästa håroljan inte alls lätt - var och en förför sig med sina värdefulla egenskaper och lovar att visa underbara resultat. Och om du börjar känna dig yr från sortimentet i en butik eller ett apotek, måste du dra dig samman och fokusera på två kriterier: Hårets typ och det problem som ska lösas.

Så, för att svagt hår faller ut, är den bästa oljan burk. Det kommer också att bota mjäll och bli av med hårbotten i hårbotten. Skador, tunt, volympåverkat hår kommer att vara tacksamma för avokado, jojoba, argan, cedaroljor. Torrt hår kommer att spara kokosolja, ricinus, senap och St John's wortolja hjälper till att stimulera tillväxten, och majs och linoljor kan lägga till glans och silkesmjukhet.

Men i rättvisa bör det noteras att de flesta oljor är universella och fullt kapabla att lösa olika uppgifter och fungerar bra på olika hårtyper. Om endast produkten var av hög kvalitet - rekommenderar vi dig att välja kallpressade olja, utan några andra tillsatser i kompositionen. Det finns i denna olja att alla näringsämnen lagras.

Hur man använder basoljor för hår

Beroende på det ultimata målet, smutsas oljan in i hårrötterna och i hårbotten eller fördelas över hela längden av trådarna.

För maximal effekt, innan du applicerar en del av oljan, kan du värma upp på ångbadet till en trevlig värme eller placera behållaren med olja i en skål varmvatten ett tag. Men om det finns eteriska oljor i blandningen, bör det inte värmas upp.

När oljemaskan är på håret, vid dess påverkan, skulle det vara trevligt att linda huvudet i en plastpåse och linda den med en frottéhandduk ovanpå. Och processen att sprida oljan bör åtföljas av lätta massagebevegelser.

Det är viktigt! Vissa typer av oljor kan inte användas under graviditet och under amning, så innan du köper måste du noggrant undersöka kontraindikationerna. Om oljan används för första gången är det inte överflödigt att först testa för en allergisk reaktion.

Slutligen, för att inte överdriva håret och inte få dem att bli beroende av en viss produkt, var noga med att ta raster, det vill säga använda oljemaskar i kurser.

Och för att bestämma valet av den bästa basoljan för hår hjälper du oss med att betygsätta, baserat på opinions av proffs och recensioner av vanliga användare.

Vilken olja för hårtips är bättre? Vad man ska välja: Professionella oljor vs. Massmarknad?

God dag!
För att uppnå långt, välskötta hår och behålla sin skönhet, använder många av oss ofta silikonoljor. Men hur man gör ett val om deras stora utbud är fantastiskt? Ska jag lita på professionella varumärken eller budgetanaloger är inte värre att bry sig om hårets tips? Vi kommer att försöka förstå i detalj!

Jag tror att det inte har varit någon hemlighet för någon länge - silikonoljor, eller helt enkelt "outplånliga", hjälper verkligen till att växa långt hår, om nödvändigt, vara en bra förebyggande åtgärd för att förhindra tvärsnitt, blöda och spröda hår. Förutom dessa, som är bekant för nästan alla skönheter, kan du hålla en ny klippning efter en hårklippning i ett tätt och tätt tillstånd, vilket ger utseendet på hela frisyren.

Naturligtvis har dessa oljor ingen terapeutisk effekt på håret. Detta blir allt mer uppenbart om vi förstår vårt hårs natur. Men den visuella, rena kosmetiska effekten från dem är kolossal.

Min första silikonolja eller vätska (namn kan variera) var en reparationsgel för skadade hårändar. Faberlic Renovateur des pointes des cheveux. Dessa är de vanligaste silikondropparna. Idag, liknande massa, för alla krävande smaker. Men det var inte alltid fallet. Jag köpte den vid tidpunkten för utseendet på en smal målinriktad hårkosmetik, när ett sådant verktyg var en riktig hitta och, som det visade sig, utmärkt stöd för tillståndet och deras utseende.

Droppar av Faberlic hjälpte till att spara tips och huvudlängd under varm styling, många fläckar. Jag började ha en hårklippning, verkligen mindre ofta, och trots bristen på ett tydligt utvecklat hårvårdssystem, ganska frekventa experiment, kunde jag vara glad att mitt hår levde och inte liknade en torr kvast.

Vidare började utbudet av silikonoljor expanderas snabbt. Nu kan du prova något nytt. Intäkterna ökade med önskan att uppnå utmärkta resultat på eget hår.

Idag är det redan ganska svårt att utesluta någon form av kosmetik märke som inte skulle släppa silikonolja för tipsen under en viss period av dess utveckling. Vissa erbjöds till försäljning flera på en gång, för varje serie efter hårtyper.

Silikonoljor, icke-tvätt- eller vätske- / serumvård är brett representerade inte bara bland professionella kosmetika (även om jag tror att det var en slags pionjär), finns sådana produkter nu tillgängliga i ett brett utbud och inom massmarknadssegmentet.

Men hur man förstår vad som är bättre? Finns det några signifikanta skillnader, skillnaden i handling, komposition, verklig effekt? Skulle professionell olja föredras till billigare, budget eller är det slöseri med pengar? Om det är en mening, och vad?

För dig ska jag försöka beskriva i detalj flera produkter av samma typ från 2 prissegment: professionell och massa

Till exempel har jag valt oljor som har använts från en månad till 3 år.

Och jag börjar kanske med budgeten:

✦Oil-Elixir Transfiguration Fructis Triple Recovery
Ungefärlig kostnad: 230-250 rubel för 150 ml
Tillverkare: Frankrike
Hårtyp: för vilken typ som helst.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen förutom silikoner och dofter: 2 positioner
Tid i bruk: ca 2 år
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvalitet och överensstämmelse med löftet om verkliga resultat: Olja är en av de mest ekonomiska och effektiva i sin kategori. Inte tjock, medelhög konsistens. Den har en ljus, blommig doft. Perfekt fördelat och mjukar håret. Det torkar inte vid långvarig användning, vilket ger glans, jämnhet och märkbart underlättar hårvård.
Skulle köpa igen: Ja, har redan upprepat köpet.

✦ Havtorns oljekomplex OBLEPIKHA Siberica Professional för hårspetsar
Ungefärlig kostnad: 180-250 rubel för 50 ml
Tillverkare: Ryssland
Hårtyp: För alla hårtyper.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen förutom silikoner och dofter: 7 positioner
Tid i bruk: ca 2 år
Min poäng är på en 5-punkts skala: själva oljan är inte så mycket ett klagomål om ett paket. Därför är endast 4 av 5.
Kvaliteten och konsistensen av löften till det verkliga resultatet: oljan är koncentrerad, utan alkohol och med en stor mängd naturliga oljor i kompositionen, tjock, starkt aromatisk. Lukten av havtornsolja är intensiv och beständig. Det har termoaktiva tillsatser, behåller hårets elasticitet under varm styling. Det ger glans, mjuknar och förhåller håret. Men på grund av den rika kompositionen är det lätt att överdriva det. Förpackning med konstant användning avslöjade besväret. Ganska viktiga, hala i hand, en glasflaska och en pipett - om än en icke trivial men inte det bästa alternativet.
Jag skulle köpa igen: Jag har inga klagomål om kvaliteten, men kanske inte.

✦ Oljeförstärkt briljans Essence Ultime Diamond Color
Ungefärlig kostnad: 230 rubel för 75 ml
Tillverkare: Slovakien
Hårtyp: för färgad och markerad.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen förutom silikoner och dofter: 2 positioner
Tid i bruk: 1,5 år. Men appellerade till honom endast sporadiskt.
Mitt betyg är på 5-punktsskala: 4
Kvaliteten och konsistensen av löften till det verkliga resultatet: medium tjock olja, med ovanligt rik och söt arom, som snabbt blir trött och dödar din välbekanta parfym. Plus i frånvaro av alkohol. Resultatet liknar de tidigare typerna av oljor, men en minus i den överskattade kostnaden.
Skulle köpa igen: knappast imponerad lite. Snarare drev en stark parfym.

Sch Schauma oljebehandling för daglig vård
Ungefärlig kostnad: 115-130 rubel för 50 ml
Tillverkare: Slovakien
Hårtyp: För torr och skadad.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen förutom silikoner och dofter: 8 positioner
Tid i bruk: 3 år
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvalitet och överensstämmelse med löftet om verkliga resultat: Olja är en av de rikaste i sin sammansättning. Det finns praktiskt taget bara oljor och silikoner i den. Den har en inte ljus, blommig doft, inte påträngande, ganska lätt och behaglig i sin konsistens. Den lätta fördelen är den lilla och otroligt bekväma förpackningen med en sprutdispenser. Olja har inte tid att bli uttråkad, flaskan är inte tung och ganska transportabel, även i den minsta handväskan. Effekten på håret är mycket bra: glans, jämnhet, mjukgöring, skydd mot höga temperaturer, brittleness och brist på torrhet av spetsarna, även vid långvarig användning.
Skulle köpa igen: Ja, det här är inte den första flaskan på min hylla.

✦ L'Oreal Elseve Extraordinär olja för alla hårtyper
Ungefärlig kostnad: ca 300-350 rubel per 100 ml
Tillverkare: Frankrike
Hårtyp: för alla typer.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen utöver silikoner och dofter: 6 positioner
Tid i bruk: ca 1 år
Min poäng är på 5-punktsskala: totalpoäng och reducerad för upprepad negativ erfarenhet 3
Kvalitet och överensstämmelse med löftet om verkliga resultat: Inledningsvis presenteras för kunderna i en glasviktig flaska. Det var i denna form som jag förvärvade det. Olja är inte det enklaste, med en rik orientalisk smak. Lukten är persistent och kan störa parfym. Jag använde olja från tid till annan och glädde mig i glaset (förutom sötmen av doftande parfym). Vad hände efter det har jag ingen aning om. Men i plastiken har oljan blivit katastrofalt torra ändar och hårlängd. Ingen mjukhet efter 2-3 timmar, hårdråd.
Skulle köpa igen: nej

✦ Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil
Beräknad kostnad: 200-250 rubel för 75 ml
Tillverkare: Ryssland under kontroll av Henkel, Tyskland
Hårtyp: torr och tråkig.
Förekomsten av naturliga oljor i kompositionen förutom silikoner och dofter: 1 position
Tid i bruk: 1 månad
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvaliteten och konsekvensen av löften till det verkliga resultatet: ljus, flytande, absolut transparent olja. Den har en behaglig doft av körsbärssylt, som hittills gynnar mig och förstör inte intrycket från produkten. Med en ganska dålig komposition (endast 1 naturlig olja och silikon), klarar det här verktyget att ge en fantastisk glans, glans och jämnhet till håret. Torkar inte och är inte fet. Bekväm dispenser, som Schauma-olja, är funktionell och ger ekonomisk konsumtion (bara ett klick är tillräckligt för ett komplett förfarande för en genomsnittlig hårlängd).
Skulle köpa igen: ja

Och nu är professionell vård:

✦ Ollin Care återställer serum med linfrö - Restaurering av serum med linfrö
Ungefärlig kostnad: 400-500 rubel för 150 ml
Tillverkare: Astoria Cosmetic, LLC är en distributör av professionell hårk Cosmetics i Ryssland och CIS-länderna. Hårtyp: för alla typer.
Förekomsten av naturliga oljor / extrakter i kompositionen förutom silikoner och dofter: 1 position
Tid i bruk: 2,5 år
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvaliteten och konsekvensen av löften till det verkliga resultatet: den tjockaste oljevätskan jag någonsin har träffat. Enligt de yttre egenskaperna liknar den en tjock, klibbig sockersirap med en blekguldfärg. Oljig och mycket doftande outplånlig. Lukten är ljus, icke trivial. För mig personligen är detta ett godis hjärta godis. Otroligt ekonomiskt, bara evigt på grund av dess densitet. Underbar mjuka, skyddar håret under styling och kamning, förhindrar bräcklighet och delaminering av spetsarna. Men med dosen måste du vara extremt försiktig. Endast 1-2 droppar, inte mer, annars kommer håret att hålla ihop i separata lås! Mest av allt är enligt min mening lämplig för tjockt och hårt hår, eller mycket torr och uttorkad.
Skulle köpa igen: nej, det kommer inte sluta.

✦ Matrix Biolage utsökt olja - Matrix Biolazh Firming Hair Oil
Beräknad kostnad: 680-700 rubel för 92 ml
Tillverkare: Spanien
Hårtyp: För vilken typ, allmänt närande vård.
Förekomsten av naturliga oljor / extrakter i kompositionen utöver silikoner och dofter: 4 positioner
Användad tid: 9 månader
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvaliteten och efterlevnaden av löftet om verkliga resultat: lätt blommolja, mycket trevlig, diskret. Jag använder det oftast de senaste månaderna på grund av den instabila, blekande doften och fantastiska vårdegenskaperna. Väger inte ner, torkar inte hårlängden. Det är väl kompletterat med spray eller grädde hela dagen om det behövs. Håret gör det jämnare och mer strålande.
Skulle köpa igen: ja

Egy Egyptisk Hibiscus Matrix Olja undrar färgad hårolja

Ungefärlig kostnad: 700-770 rubel för 125 ml
Tillverkare: Kanada
Hårtyp: för färgat hår.
Förekomsten av naturliga oljor / extrakter i kompositionen förutom silikoner och dofter: 3-4 positioner
Tid i bruk: ca 7 månader
Min poäng på 5-punktsskala: 5
Kvalitet och överensstämmelse med löften om verkliga resultat: tjock, färglös oljebehandling för färgat hår med UV-filter. Strukturen är mer tät i jämförelse med den tidigare oljan. Den har en ljus och rik arom av jasmin, som kan störa mot parfymen. Båda dessa och andra produkter har liknande förpackningar med en funktionell droppdispenser. Flaskans form och lätta material är också mycket framgångsrik. Torkar inte håret, skyddar och ger glans. Men ibland kan den väga.
Skulle köpa igen: nej, Matrix Biolage utsökt olja gillade mer.

Kort sammanfattning:

Från priskategori "Massmarknad"För närvarande är mina favoriter Schauma Oil-Care och Oil-Elixir Fructis Transfiguration. Den första beror på den anmärkningsvärda kompositionen, omsorgskvaliteten och otroligt funktionell liten förpackning. Den andra - för mjukhet till håret och effektivitet. Det här är kanske vinnarna bland alla budgetanaloger.

Från kategorin "professionell vård" Jag valde Matrix Biolage Exquisite Oil som det bästa för mitt hår. Jag tillgriper hans hjälp oftare. En hand når för det, och håret är silkeslöst och smidigt, utan överbelastning även efter ytterligare produkter när du använder den. Den är lätt, viktlös, perfekt skyddande och inte riva med arom.

Odelbara silikonvätskor är likartade. De är uppenbarligen mycket till salu. Varianter är inte bara i paket, vilka representerar deras varumärken, men även i komposition (om än mindre), betydande, ändå i pris. "Vilken ska jag välja, dyr eller billig? Här bestämmer varje enskilt, beroende på specifika preferenser, såsom hår och ekonomiska möjligheter.
Men trots den uppenbara likheten i användning och effekt på håret är små skillnader i sådana oljor - det är doft, närvaron av naturliga komponenter, högkvalitativa silikoner, som kan skydda håret och viktigast, men tyvärr bestämt experimentellt. - Ingen torkningseffekt på håret. Vi använder trots allt odelbar oljebehandling, målet att skydda håret genom att minska tvärsnittet och sårbarheten, och inte vice versa.

Jag hoppas på din personliga framgång och för att informationen jag har lämnat och några av mina egna tankar om detta ämne kommer att ge dig påtagligt stöd när du väljer nästa kosmetiska!

Vackert, friskt hår och en bra pre-semester humör!

Håroljor

Jag försökte dyraste och inte mycket oljor, masker, sprayar i många år. Jag skjukar och färgar på Tony och Guy - jag är självklart uppmuntrad att använda hemlagade masker.
Håret är silkeslen, glänsande, bra ljuga även utan styling (de brukade vara en tvättduk) först efter en kurs av hemmasker:
- kefir, majonnäs, honung, äggula,
- från oljor: ricinus, persika, burdock, kokosnöt,
- oljor av vitaminer A, E
- Jag gnidade alla vitaminerna B till rötterna.
- senapsmask.
Knead allt i olika proportioner och olika kompositioner en gång i veckan. Jag smeder mitt hår över hela längden. Två månader senare framkom effekten.

Exakt, jag glömde. De säger att kemi är generellt bra med majonnäs. Bara bättre självgjorda.

Åh, jag har en blyg och ser ut som olja efter att ha tvättat på vått hår och kammat lätt och mjukt och glänsande.

Förmodligen växer det bra, det värmer också upp.

rekommendera olja till hår

Nyligen shoppade och märkte en tjej med vackert tjockt och långt hår, naturligtvis också önskat: D
Jag frågade en tjej för några dagar sedan om den här frågan, jag blev tillrådd av en tjejnikotinsyra (förresten tack vare den här tjejen), riktigt bra verktyg, men mina händer kliar för att köpa något annat)) bestämde jag mig för att det var värt att köpa olja, men jag är bara sönderdelad mellan alternativen, kokosnöt, kardborre, hjul och många, många andra och av den mest positiva feedbacken, hjälp mig att välja någon, men det bästa i din upplevelse =)
mitt hår är mjukt, rakt, svampigt, svagt, dåligt förstört när jag kammade mitt hår slumpmässigt och tvättat det i några år när jag vill. brukade vara tjock och vacker, men nu faller de starkt ut. färgen är:

Det är naturligt, så håret aldrig färgade, missfärgade inte, gjorde inte honom. perms, inte tonade specialerbjudanden. schampo, men tro mig, min sista "specifika vård" - det här är förmodligen som 2 repainting och 3 kemikalier. vinkar, kanske jag verkligen övervinna det, men jag är inte långt ifrån dieselmotorns vin, som jag sa, jag använder nikotin i några dagar nu, mitt huvud är prof. med schampo mot nedfall och för tillväxt + jag ska strö med serum av samma företag och med samma syfte kan jag även visa en bild här:
så snälla ge en bra hårolja, tack på förhand, och jag hoppas att du inte somnade medan du läste))

Rådfråga olja för hår

PS: Jag gör regelbundet masker från oljor. Om masken är inte nödvändigt.

Det är om oljan - Touya köpte kokosolja och det är det bästa jag försökte för hår och hud, men jag köpte nuvarande i Dominikanska republiken. Detta har aldrig sett. Från vårdprodukterna gillar jag sebastianerna på toppen, schampon och masker, balm - jag köpte en penetrerande restaurationsserie. Efter att jag har tvättat sprayar jag - Jag har tre av dem och sprutar dem med olika. Jag har den sista sprayen tillsammans med en mask. Jag har köpt det länge och gillar det

Jag har en kokosnöt

åh, jag vet inte ens, jag kan inte hjälpa... och jag har ett problem att falla ut;

Jag använder inte någonting, jag har ett annat problem... hår över hela lägenheten. Jag är förvånad över hur jag inte blivit kaal.

Du kommer inte att göra det, du kommer inte att göra det, men du kommer inte att göra det. Jag vet inte vad du ska göra, men du kommer att gå, och du kommer att gå), och du kommer att åka tillvägagångssättet. Znau, chto kogda vipdaet volos nujno piti bolishe Iron.

Jag sätter serumet efter varje tvätt.

men jag kommer också att klippa ändarna i morgon också. torr hårt. fortfarande här används sådana kapslar KEUNE.

Jag älskar deras serie. Jag har både schampo och balm från dem. Förra gången hon hade beställt en mask till Sheseido själv - tyckte jag om det, även om du skrev att du inte var intresserad av masker. Ol, vi bodde fortfarande i Turkiet, hela mitt hår brändes, tuggar, nu återhämtar jag bara. Efter varje tvätt serum nanosu eller kapslar

KOSMOPOLIT

10 mest effektiva håroljor

Blåstorkning, varm styling, användning av styling - allt detta gör vårt hår till något som liknar strå. Lyckligtvis finns det verkligt effektiva oljor som hjälper dig att snabbt ta håret i ordning, närma håret med användbara element och uppnå en hälsosam glans! Vilka slags verktyg värda din uppmärksamhet, berätta för oss just nu.

Hårolja - vilket är bättre

Elixir Ultime av Kerastase

Denna lätta olja kan användas på både torrt och vått hår. Produkten består av fyra av de mest värdefulla oljorna - majskärnor, kamelia, arganolja, samt speciell Pracaxi-olja - uteslutande utvecklad av varumärket Kerastase. Produkten används ekonomiskt: även om du har långt hår, applicera ett par droppar på din handflata, gnid det upp för att värma det något och sprida det över ditt hår.

Black Seed Dry Oil av Kardashian Beauty

Kim Kardashian var trött på många saker, men oljan för hår under eget namn, verklighetstjernen, producerar bara bra! Vi tyckte om allt - från arom till lätt textur. Denna torra svarta kumminolja är rik på vitaminer och näringsämnen. Applicera det varje dag och ditt hår blir lika glatt och glänsande som Kims.

Mytisk olja av L'Oréal

Den berömda mytiska oljan har omfördelats med en ny komposition och i ny förpackning. Detta är ett "disciplinerings" -verktyg som kommer att hjälpa till att pacify det mest orubbliga håret, liksom närma dem med användbara element. Förutom arganträdoljan, som vi redan känner till, innehåller den också risbranolja - en källa till E-vitamin och en kraftfull antioxidant. Visst är denna produkt ganska tjock, och om du har tunt hår, sätt bokstavligen en droppe!

MO Behandling av Moroccanoil

Märket Moroccanoil har producerat sin legendariska arganolja i många år, som i öst kallas "flytande guld". Detta verktyg är den mest koncentrerade, du måste applicera på vått eller torrt hår med försiktighet - om du överdriver det med mängden riskerar du att göra frisyren tyngre. Men innan du tvättar ditt huvud kan du göra masker från MO Behandlingsolja - håret kommer bokstavligen att lysa. Dessutom kan denna produkt djärvt sättas till schampo och balsam för att förbättra deras effekt.

Luxe Oil av System Professional

Denna lösning består av tre värdefulla oljor - argan wood, jojoba och mandel. Luxe Oil är utformad speciellt för "trött" hår - torrt och skadat. Så om ditt mål är en snabb återhämtning, använd sedan den. Formeln väger inte, men som med andra oljor är det viktigt att inte överdriva det: en eller två klick på dispensern kommer att vara tillräckligt.

Nourishing Moisture av Macadamia Professional

Ett annat mirakelmedel som värderas inte mindre än ett arganträd är macadamianötterolja som odlas i Australien. Verktyget är rikt på proteiner och kan därför effektivt stärka håret, vilket gör det mer elastiskt och tätt.

Arganolja av CHI

Denna lätta botemedel, baserad på arganolja, luktar bara utsökt! Doften av en blandning av oljor är verkligen parfymering, och effekten är märkbar efter den första applikationen - applicera ett par droppar till hela längden på håret och njut av glansen. Förresten, du kan också göra närande masker från denna olja. För att göra detta måste du fördela produkten i ett mer generöst lager, lämna det i 2-3 timmar och skölj sedan av med schampo.

Polynesian Monoi Radiance Oil från Body Shop

Vi rekommenderar starkt att prova den unika Monoioljan från Body Shop. Denna värdefulla blandning av organisk kokosnötolja och tiareblommor har använts av polynesiska öar för hud och hårvård i över två tusen år. Olja fuktar och tonar huden, ger den en lyxig glöd och lämnar ett tåg av exotisk doft av gardenia och kokos.

Argan-6 av Redken

Argan-6-olja som testats under åren är bra för att den inte väger ner och är lämplig även för det tunnaste och mest skadade håret. Bortsett från det faktum att verktyget återställer och närmar sig, fungerar det också som termiskt skydd - sätt det på vått hår innan du börjar torka det med en hårtork.

"6 effekter" av Gliss Kur

En av budgeten, men inte mindre effektivt verktyg - "6 effekter" från Gliss Kur. Produkten innehåller flera användbara oljor - bagare, marules, argans och monoi. Denna exotiska cocktail kommer säkert att glädja ditt hår!Nästa Artikel
Vitamin A - ledare inom budgethårvård