Rådgör med resistent hårfärg


Betsy
Bra kompis

Registrerad: 16.03.2011
Meddelanden: 210
Plats: Omsk, Neftyaniki

Flickor, här är min olycka: Jag var en brunett. men jag bestämde mig för att bli en eldig rödhårig)))
För detta gjorde jag markering och omedelbart målade min 9: e salong. befälhavaren - hon gjorde ingenting))).
men vilken otur: färgen håller inte länge på mitt hår: du tvätter huvudet 4-5 gånger och det är det - det finns praktiskt taget ingen färg. Dessutom är färgen professionell och utan ammoniak.

Säg mig vänligen. hur man är mig olycklig

Registrerad: 11.11.2009
Meddelanden: 5454
Plats: 10 år i oktober.

SAMARA
Gammal vän

Registrerad: 13/10/2010
Meddelanden: 817
Var: Art. Moskovka

Betsy
Bra kompis

Registrerad: 16.03.2011
Meddelanden: 210
Plats: Omsk, Neftyaniki

Jag gjorde först uppmärksamhet. så att den svarta färgen inte tvättas.

Så då kommer det att vara nödvändigt att ständigt måla aammiachnaya eller kommer det att vara möjligt att färg färgen utan ammoniak eller tonic?

Registrerad: 11.11.2009
Meddelanden: 5454
Plats: 10 år i oktober.

SAMARA
Gammal vän

Registrerad: 13/10/2010
Meddelanden: 817
Var: Art. Moskovka

sorceress
Bra kompis

Registrerad: 04/01/2011
Inlägg: 269
Plats: Omsk, oktober

Rådgör med resistent hårfärg

Tjejer som målade i mörka färger, till exempel kastanj. Advisa en bra resistent färg, men det jag inte kommer att måla, blir det snabbt synligt grått hår. Jag har grå hår från 18 års ålder började dyka upp, och nu är de mer och mer. När jag var en blondin var det inte så uppenbart att i ögonen, när resten av hennes hår var mörkt, var grå hår mycket synligt.

DD! Vänligen meddela, resistent hårfärg, men inte särskilt "skadligt", som GW. Mycket grå hår, målade med färger som Palette, Estel, tvättades alla i 2 veckor

Tjejer, jag är en komplett lekman i denna fråga. Rådgör med en bra hårfärg så att den är resistent och du kan självfärga ditt hår (mousse eller mask). Jag skulle vilja ha färgen på en tråd med mörk choklad, dvs inte svart, men mörk och utan röd nyans.

Inget grått hår, ingen anledning att måla över. Men ibland vill du ha något att ändra. Jag vill inte längre brinna hår med resistent färg. Rådgöra med något som är tvättbart men det skulle inte smita på kudden och kläderna.

Enligt din åsikt vilken färg är den mest resistenta? Jag är helt olycklig med färgens hållbarhet. Det målades för tre veckor sedan, färgen var super, och nu har det blivit smutsigt på något sätt. All färg sköljdes. Förra gången NaturesEasy var målade. Estelle professionell tvättas också snabbt ut. Det är riskabelt att applicera hela längden på färgen, eftersom håret blir som halm. Tint shampoos ger inte mycket effekt. Vilken resistent färg som helst kan äta, men jag vet inte? råda

När graviditet inte uppstår.

Jag kopierade mig från någon annans dagbok. Omedelbart inte behärskar, sedan för att slutföra behandlingen

När graviditet inte uppstår. Flickor, på en gång spenderade jag mycket tid på problemet med min brist på graviditet. I sökandet efter information snubblat på användbar information (det här är ett forum, det finns ingen tid att redigera, så hoppa över den extra informationen). Kanske kommer någon att vara till nytta, som det var användbart för mig :) Även om informationen har varit mer än 9 år gammal har läkemedlet avancerat i många avseenden, men grunderna har varit desamma. Författare: Rainbow 11/10/2006, 16:28 Till att börja med vill jag lägga in en bild med en bild av hur uppfattningen inträffar. det där det kommer ifrån och var det går.

Det finns ett forum, som jag började läsa för ett år sedan från tid till annan. Och det finns en gren där de skriver historier om hur människor blir släktingar. Och en sådan vital koncentration i dem som bara förvånar. Återläsning mer än en gång. Och jag bestämde mig för att dela dessa berättelser. De flesta handlar om fosterbarn.

Vi ändrar vårt utseende för att tycka om det, med tanke på att rättelsen av naturliga data kommer att öka vår charm. Men vad är konstigt är att om vi går till frisörens hårklipp rekommenderar vi våra vänner om kläderna och färgen på läppstiftet. Vi anser att valet av hårfärg är personligt och till och med intimt, om vi inte lämnar borsten till samma flickvän. Men läppstift kan raderas, men färgen från håret kan inte tvättas omedelbart. Så är frågan om att välja den framtida hårfärgen allvarligare än du tror.

Jag lät mig själv i mitt huvud att jag ville justera min hårfärg något (det är min lätta kastanj rödhårig). Jag vill inte målas med resistent färg, det var en upplevelse. Första gången är super, och då dullness, färgfall, röda rötter.. Ja, och jag är rädd för att vara ärlig, och så är det i majoriteten efter 3 månader. Efter födseln börjar håret klättra sig. Och jag har bara tre. Och jag är stolt över mitt hår, och det faktum att de lyser är trevligt. Men här. hotstsa förändras på något sätt, uppdatera dem. Och betona färg färg ögonen - GRÖN. Här är det.

1 Pojken bodde i familjen i ett och ett halvt år. Men det var omöjligt att vänja sig på honom så att han kände sig helt fri. Pojken verkade äckligt, mycket irriterad med alla sorters obehagliga vanor. Vid någon tid började det tycka mig att ingenting skulle fungera, att vi skulle plåga oss sida vid sida tills vi kunde bli av med varandra. att kurserna varnade för ansvaret. Ansvaret själv på något sätt växte inte, jag bestämde mig för att gå till en psykolog trots allt. För det eller snarare, det med kurser. Det de sa, minns jag inte nu. Men jag kom ut med ett bestämt beslut -Try att se hur han är orolig och.

När graviditet inte uppstår. Flickor, på en gång spenderade jag mycket tid på problemet med min brist på graviditet. I sökandet efter information snubblat på användbar information (det här är ett forum, det finns ingen tid att redigera, så hoppa över den extra informationen). Kanske kommer någon att vara till nytta, som det var användbart för mig :) Även om informationen har varit mer än 9 år gammal har läkemedlet avancerat i många avseenden, men grunderna har varit desamma. Författare: Rainbow 11/10/2006, 16:28 Till att börja med vill jag lägga in en bild med en bild av hur uppfattningen inträffar. det där det kommer ifrån och var det går.

Rådgör med resistent hårfärg

kommentarer

I en nypa, för nu bara en tonic eller henna.

Åh, Julia, jag har redan målade mig själv (ja, jag hoppas att inget hemskt kommer att hända

vad är gjort är gjort))) mamma ska vara vacker.

Katya, det är bättre att inte göra någonting ännu. Nu är den viktigaste perioden liggande av alla de små kroppens organ.

Jag hjälpte hennes gråa hår att måla över wellaton 6/7 choklad (mus). Och jag har bränt håret efter henna, och från dem är färgpjäserna snabbt tvättade bort, och så den som jag skriver om, bara lite smet i en månad, är övergången nästan inte märkbar.

Advisera resistent hårfärg?

Det är bäst att använda professionella färgämnen för hår, de är mer motståndskraftiga och mindre hårfibrer. Från billiga ekonomiklassfärger kan Estelle, Capus, Kaaral undervisas i mellanklassen Londa, Tseko, Selektiv, Bareks, Brel och lyxkosmetik, det här är Vella, L'Oreal, Matrix.

Jag använde "Paulette" förut, ingenting som färg, men det sköljdes inte hårt av huden. "Garanye" är bättre. Nu sitter jag hårt på "Garanye" (jag är målade i svart färg). Och om du lyckas köpa i röda förpackningar stinker det inte heller. Allmänt klass! Bara om du tar det, var uppmärksam på att det är "resistent", det finns flera av dem i linjen.

Rådfråga hårfärg

Kära damer, jag igen för råd.

Mitt första gråhår uppträdde vid 20 års ålder (tidigt grått hår, ärftligt). Ammoniakfärg med grått hår kan inte klara, ammoniak är också svår att måla. Jag brukar använda Revlon Professional-färg från Revlonissimo NMT-serien. Hon passar bra på grått hår, men jag känner att mitt hår är trött på henne, har blivit skört och sprött och färgen tvättas mycket snabbt. Jag vill byta färg, men jag vet inte vilken, och det är skrämmande att välja metod för experiment på egen röst.

Vilka hårfärger använder du? Rekommendera resistent färg som målar över grå hår och om möjligt inte förstöra håret. Tack på förhand för din feedback.

 • hårfärg
 • , hårprodukter
 • , hårfärgning
 • Anna
 • 5 februari 2015
Relaterade inlägg
 • Spray för hår och Dr.Sante balm Vätskesilke. 1996 10
 • Användte du Vit Mandarin kosmetika? 712 7
 • Lyxigt hår från Giovanni, brasilianska Keratin-serien Arganolja: schampo, balsam och outplånlig balsam-elixir. 1622 4
 • Hur tvättar du håret på en lång resa? 766 16
 • Irene
 • 5 februari 2015, 12:04
 • Anna
 • 6 februari 2015, 09:32
 • Lyudmila
 • 6 februari 2015, 16:16

Det finns sådana ashy nyanser:

 • Anna
 • 6 februari 2015, 16:50
 • Natalia
 • 5 februari 2015, 15:30

Bland de högkvalitativa färgerna skulle jag rekommendera Faberlic eller Casting Creme Gloss.


De är dyrare än Garene, men alla som använder dem är nöjda. De skördar inte så mycket hår som många färgämnen, och mina vänner och min mamma kommer att måla över grått hår.

 • Anna
 • 5 februari 2015, 21:17
 • Catherine
 • 6 februari 2015, 10:46
 • Anna
 • 6 februari 2015, 16:41
 • inna
 • 6 februari 2015, 11:51

Från de sista, sparsamma fynden för hårmousse från Loreal

Om du är redo att betala dyrare rekommenderar jag MATRIX
FÄRGHÅRFÄRG - Matrix Dream Age Socolor Beauty

Den professionella formeln med ett lågt innehåll av ammoniak färgar helt håret och är helt ofarligt. Färgen är rik på pigment, med hjälp av mjukningstekniken, vilket ger grått hår inte bara önskad färg utan också en behaglig mjukhet, jämnhet och naturlig glans. Det rekommenderas för användning om innehållet i grått hår är mer än 50%. Färgtonen tarnar inte, för länge behåller dess mättnad och densitet. Använd endast färg enligt de angivna instruktionerna.
Och till samma färgaktivator - Matrix Color Sync Activator 2,7%.
Detta är en professionell hårvårdsprodukt. Den används för att uppdatera den gamla eller skapa en ny nyans.
Jo, i vilket fall som helst, färgat hår behöver särskild vård. Och inte bara den obligatoriska balsam efter att ha tvättat hår och bra schampon.
Men maskerna - det finns redan ett brett urval från budgetmormor Agafia till Green Energy La Recolte des Fruits №1.
Masken från den ryska tillverkaren Estel Professional Curex Therapy Mask är mycket populär.
För färgat hår rekommenderar jag Farmavita Amethyste Color Mask. Denna italienska regenererande mask för färgat hår har visat sig mycket bra. En liknande effektmask är Collistar Instant Smoothing Filler Mask.
Tja, som ett övergångsalternativ för att uppfriska färgen om du är vacker i den ljusa tonen i Hair Company Inimitable BB Color. Det maskerar och tänder samtidigt håret.

 • Lyudmila
 • 6 februari 2015, 15:53

Jag undrar vad är priset på Matrix Dream Age Socolor Beauty?

Rekommenderas för användning, om innehållet i grått hår är mer än 50%. Förmodligen kan du använda den och om det grå håret är mindre än 50%?

Rådfråga färg för grå hår. stabil

Jag har grått, mycket grått hår, färgen tvättas av för de första tiderna som tvättas.
Fråga hur du hanterar ett sådant problem. Vilken färg använder du?

Min garnier målar inte alls, trots att jag inte är grå. Jag tror att Vella bättre klarar av den här uppgiften)))

Gråt hår har en helt annan struktur. En gång använt Vella, tyckte verkligen inte om ((((

 • Tack 1

Silver deluxe - färgkostnad 61 g med oxidationsmedel - 100 målar grå hår + tvättas inte
den första målningen helt, den nästa bara på rötterna

När det gäller blandningsförhållandena är LLP mycket ekonomiskt, eftersom det beror på procenten av grått hår, det späds ut från 1: 3 till 1:! i förhållande till oxidationsmedlet

Rådfråga hårfärg.

Ladies, vem färgar ditt hår? Det är önskvärt att något godartat och hypoallergent (om det händer alls) jag vill måla hemma, med hjälp av en flickvän. Salonerna att gå för 2 + tusen per månad är inte redo.

Finns det några professionella sminkbutiker? Finns det professionella färger kan salonger köpas?

Jag planerar att vara vacker i min färg. Mörkblondin. Skuggan är kall. I samband med det utseende gråa håret. Kanske försöker jag ett par nyanser mörkare. Därför krävs inte förtydligande.

Men håret på vissa ställen brändes och bländar. Hur beter sig färgen i den här aspekten?

Var vänlig informera [b] företaget, produktnamnet [/ b] och nyanser när man arbetar med färg.

Rådfråga hårfärg, vilket är välmålat över grått hår

Colorist skrev: FijiColorist, så är det intrycket att du arbetar med Framezi. Rak bäst färg

söt eller söt 'fiji Jag jobbar inte i ett ramföretag jag jobbar på en produkt som detta företag producerar
och mycket nöjd med kvaliteten och viktigast av allt resultatet och mig själv !!)))
söt eller söt 'fiji Jag jobbar inte i ett ramföretag jag jobbar på en produkt som detta företag producerar
och mycket nöjd med kvaliteten och viktigast av allt resultatet och mig själv !!)))

Jag förstår all din professionella ilska, och ja i stugan ska man måla på Pyaterochka.

Men det här är teoretiskt, men i praktiken är det annorlunda. Många flyttar från färg i salonerna till färgen hemma, för att de fortfarande inte är nöjda med resultatet, men det är inte billigt att måla i stugan.

Jag, naorimer, lasilas ENDAST I SALONEN
Och under en lång tid visade hon sig för befälhavaren och visade att det gråa håret är målat dåligt.

Jag vet vad du säger, det finns fler salonger. Ja det är det. Men hur mycket de gjorde det, ditt hår skulle inte brinna.

Därför, skrämmas av vänsterhandledare, lämnar kunderna salongerna och går inte till andra.

MSH, jag har liten tro på de oförstörbara horderna av vänsterhänt mästare. Men jag vill gärna tro på massor av kvinnor som i barndomen inte lärde sig hur man ska gå till frisörsalonger (inte ens salonger).

1. Om du inte behöver ett resultat, borde du inte betala för det. Utan att förbanna och försöka bevisa hans. Ring bara till cheferna och säg att du inte är nöjd med vad du har gjort. Jag försäkrar dig om att ledningen snarare kommer att möta den icke skandalösa klienten än den vänstra handledaren. Men av någon anledning kommer kunderna omedelbart till ett dilemma - antingen en skandal eller en onödig betalning. Detta är inte korrekt. Det finns ett tredje alternativ - få rätt och betala. På detta och vi måste insistera. Så länge kunderna betalar för vänsterhantverkare, kommer de att arbeta i stugan. Gå ta reda på hur många som inte lämnade nöjda och aldrig återvände. Endast när detta resultat kommer att förvärva kolossala proportioner. Eller när en känslig kostym tas in i stugan. Men det här är ett brott. Och ingen ledare vill ta upp det här.

2. Besluta om proceduren i stugan ska du inte vända in i stolen omedelbart och säga "Jag litar helt på dig." Denna fras betyder bara en sak: "Jag förstår inte en jävla sak om det, jag är inte bekväm, men det finns ingen väg ut." Det kan inte vara förtroende i det här fallet. Därför måste vi agera innan du motverkas av en vänsterhänt mästare. Namnlösa - fråga honom om vad han ska göra med dig. Jag har redan skrivit att en bra mästare, som älskar och förstår sin verksamhet, säkert kommer att fortsätta samtalet med dig och kommer att försöka förklara i det offentliga språket vad han vill göra för att uppnå det resultat du behöver. Några ursäkter som "varför behöver du mig", "du förstår inte", "jag är en mästare och jag vet" tar inte hänsyn till. Du försöker nu skapa en ungefärlig förståelse för vad som kan göras. Skriv, läs, förstå. Så vad hindrar dig från att göra samma sak vid det första samrådet? Det är ingen fara. Så gör allt rätt för att undvika smärtsam smärta))

Och slutligen, min personliga observation - det finns bara människor som inte kan släpas till en allmän plats. Tja, de gillar inte att umgås där det finns många främlingar. De förklarar detta genom att säga att de inte behandlas så. Detta är inte sant. De behandlar alla lika, med respekt (louts är fortfarande ett undantag i vår miljö). Men med blyg, klämda kunder är arbetet verkligen väldigt svårt. Jag förstår att det är svårt att byta sig själv. Men om du är från den här kategorin och du verkligen behöver en tjänst, försök sedan ställa in på en allmän plats. Smile vid ingången, säg hej, ta reda på anställarens namn. För att komma igång, besök bara ett samråd, och om en plats passar dig, ange sedan ett förfarande.

Bästa hårfärg

Kvinnor är icke-permanenta varelser. Idag gillar vi en sak, imorgon - en annan. Men när det gäller vårt utseende finns det helt enkelt ingen gräns för perfektion. Och om till exempel förändring av näsan eller benens längd är ganska problematisk, är allting mycket enklare med hårfärgen. Det finns utrymme för experiment!

Nya studier har visat att ungefär 65% av ryska kvinnor färgar håret permanent. Dessutom gör 72% av dem det hemma. Med det antal förslag som finns idag verkar det som att finna rätt färg inte är svårt. Men det här är bara vid första anblicken.

Nu bestämde jag mig för att prova prof. måla. Den främsta orsaken är att du kan ta 3% oxidant till det, för jag behöver bara tona håret. Berätta för mig vilka färger du gillar. Jag behöver: en bezammiachnaya-färg, som ger näring till håret så mycket som möjligt på grund av innehållet i några trevliga saker som bambu-extrakt eller till och med Th. )), lägger till och gliner håret. Kort sagt, den nya generationens coola färg.

Jag köper färgämneavlägsning Jag vet inte om det finns i lv. fråga i dragas.

4 - koppar, röd

Kvinna höst. Vi ställer inte av misstag hösttypen efter "våren". Hösten, som våren, hänvisar till en varm färgtyp, men är mer kontrast. Att förvirra dessa färgtyper är ganska lätt. Flickan "höst" har en ljus hud med persika eller gyllene nyans. Kroppen kan täckas med fräschor av röd nyans. Ögon med rena färger är brun, blå eller grön. Naturlig hårfärg - ljusbrun, kastanjebrun, brun med röd eller gyllene nyans eller röd. Höstflickan kan färga håret i chokladfärger, brun, guld och möjligen svart.

Färg utseende yttre höst

har dämpat kalla färger. Blek hud i en kall nyans med en matt blush. Huden är vackert garvad, men utsätts för snabb bränning i solen. Iris av sommarflickans ögon med blandade färger är mörkgrå, gråblå, grågrön eller ljusbrun. Naturlig hårfärg är ljus - från whitish-blond till mörkblond. Sommarflickor föredrar oftare att bli blondiner, de är mycket aska och platina blonda.

Färg utseende sommar

Färgtypen "vinter" kan delas in i två undertyper - det här är tjejer med ljus hud med olivljus och garvade tjejer med en brunaktig rodnad. "Vinter" ögonbryn och ögonfransar i båda deltyperna är mörka. Ögonen är mycket ljusa - djupblå, brun med svart eller brun nyans. Hår, som hudton, är också uppdelad av färg i två motsatser. För vinterflickor karaktäriseras som svart, mörk kastanj och blåsvart hår, och askgrå, ljus och mörkblond. Vinter typ hänvisar till en kall kontrast typ, så nyanser av hårfärg bör väljas bland den kalla paletten. Det kan vara ashytoner, mörkbrun, svart.

Färg utseende vinter

En mängd olika hårfärger

Hårfärger kan delas in i tre kategorier: färgämnen, halvbeständiga färgämnen och resistenta färgämnen. Persistent i sin tur, är vidare indelad i två typer - permanent och semi-permanent. Att välja färg för dig är nödvändigt med tanke på det resultat du vill få från färgen.

Permanenta resistenta färger. Den aktiva komponenten i dessa fonder är ammoniak och väteperoxid. Dessa två ämnen fungerar i par och ger hållbar och högkvalitativ färgning. Väteperoxid hjälper till att "städa" håret från naturligt pigment. Ammoniak främjar penetreringen av färgämnet i hårets mycket struktur.

Motståndskraftiga hårfärger hjälper helt att måla över grått hår och om nödvändigt ändra hårfärgen radikalt. Det finns emellertid en omvänd sida av myntet. Väteperoxid är mycket torr och ammoniak skadar hårstrukturen. Förutom det naturliga pigmentet förlorar håret näringsämnen och oljor, vilket skyddar hårets glans och elasticitet.

Olika konditioneringsmedel bidrar till att minska de negativa effekterna av sådana färgämnen på håret. Som regel ingår milda vidhållande färgämnen i linjen av professionella hårfärger. Vågarna under åtgärd av konditioneringstillsatser slätas och håret är inte skadat så mycket. Färger innehåller mindre ammoniak och väteperoxid. Dessutom innehåller de inte bly, vilket innebär att resultatet av färgning är mycket bättre.

Hur man väljer rätt hårfärg

Sådana färgämnen är mer mjuka på håret, men deras möjligheter är begränsade. Halvvariga färgämnen kallas även färgfärg, eftersom de bara kan göra håret mörkare eller uppdatera den naturliga färgen. Sådana färgämnen är inte avsedda att lätta hår eftersom de inte innehåller väteperoxid, men de är fullt kapabla att måla över grått hår, förutsatt att det inte är mer än 50%.

Halvbeständiga hårfärger. Sådana verktyg används för att ge en vacker nyans till naturlig hårfärg. Med hjälp av sådana färgämnen målar inte grå hår och inte användas för en radikal förändring av hårfärgen. Dessa färger är dock de säkraste. Minimihalten i ammoniak skadar inte håret, det naturliga pigmentet tillsammans med näringsämnena tvättas inte ut, så håret blir friskt och starkt efter att ha använts.

Skuggande hårfärgämnen hör till färgämnen utan ammoniak, men färgstabiliteten hos sådana kompositioner är inte garanterad. Den ursprungliga färgen kommer att returneras efter 5-7 gånger användning av schampon. Det är inte möjligt att lätta håret eller ändra färgen mycket, men det är ganska möjligt att ge en naturlig nyans mer ljusstyrka.

Naturligt hårfärg. Hårfärg utan skada kan vara med hjälp av naturliga hårfärger. Basma och Henna har länge använts för färgning av hår. Henna är gjord av löv av en alkanväxt. Med hjälp kan du få röda och röda nyanser. Basma är gjord av indigo och ger håret svarta toner. Dessa hårfärger kan blandas och få en mängd nyanser - från de ljusaste till svarta.

Hårfärg med naturliga färgämnen

Naturliga färgämnen tvättar inte pigmentet ur håret, dessutom innehåller de eteriska oljor och tanniner som är användbara för hår. Henna och Basma färgar håret bara på ytan, men effekten kommer att vara så hållbar att du inte kan färga håret igen. Försök inte att färga håret färgat med Henna eller Basma kemiska färgämnen. Resultatet kan vara oförutsägbart. Det är bättre att vänta tills håret växer och avskurna oönskade skuggan.

Den bästa färgen från världens varumärken

I Ryssland genomfördes en undersökning där 700 kvinnor i olika åldrar deltog. Alla bad om att svara på frågan - vad de tycker är den bästa färgen. 20 procent av de tillfrågade sa att det bästa håret färgar Garnier. För det andra är L'Oreal, 17 procent av kvinnorna använder denna färg. SchwarzkoupfHenkel mottog brons, den föredrages av 14 procent av ryska respondenter. De återstående platserna ägdes av sådana kända varumärken som Londa, Well, Syoss och Estelle. Och nu om varje färg separat.

Garnier. Hårfärg Garnier är mycket populärt bland kvinnor. Tillverkare har försökt att skapa en produkt som uppfyller alla krav. Till exempel vill du få en rik färg, ta färgen Garnier Color Nachrals. Färgens sammansättning ger djup näring till håret, eftersom det innehåller ett extrakt av tre oljor. Färg Shine för dem som vill få en naturlig glödande färg. Den nya formeln utan ammoniak ger håret en lysande glans och utmärkt färg. Gråt hår är helt målade över.

Garnier Olia Cila färger

Titta på den här videon på YouTube Lyxig färg ger färgavkänning. Hair shimmers och reflekterar ljus på grund av nacre och blommolja som ingår i Garnier färgämne. Intense pigment mättar hår med färg, vilket gör skuggan noggrann, uttrycksfull och hållbar.

L'Oreal. Vård och färgning lovar oss en tillverkare av hårfärgskräm från L'Oreal. L'Oreal presenterar hårfärger i sex huvudlinjer - Casting Creme Gloss, Sublime Mousse, Preference, Excellence, Preferences Ombres och den nya Prodigy.

Den kända färgaren Christopher Robin och Loreal, tillsammans med expertlaboratoriet, skapade det innovativa Loreal Preference hårfärgen. Färgpigmentet varar längre i hårets struktur, så efter varje färg kommer ditt hår att se ut så efter det att du har färgat. I ett komplex med en balsam, Förstärkaren av färg kommer håret att vara jämn och silkeslen ännu längre. Recension: Loreal Preference Hair Dye (8.1).

Titta på den här videon på YouTube

Wella hårfärg för alla hårtyper. Färgen är lämplig för hemmabruk och för färgning av hår i en skönhetssalong. Huvuduppgiften för att skapa Wella-målar var att bevara hårets glans och vitalitet. Den innovativa formeln kallas "hälsosam färg", eftersom det ger en säker förändring av hårfärgen på grund av innehållet i serum, vitaminer och balm.

Hårfärg

refererar till den professionella serien, som den ofta används av stylister. Sios palett är rik på nyanser, färgen passar bra och flödar inte. Näringsrika vitaminer som ingår i färgämnesmedlet ger extra hår och ger en mild och varaktig färgning.

Hårfärg Estelle. Keratinkomplexet i färgens sammansättning återställer hårstrukturen från insidan. Hår får näring och hydratisering på grund av innehållet i extraktet av guarana frön och grönt te. Färgpaletten består av 74 nyanser för den mest krävande smaken. Hårfärger kan blandas ihop för att få en ny individuell nyans.

Pallar. I över fyrtio år har Schwarzkopf utvecklat formler för resistenta hårfärger, och under denna tid har företaget blivit en erkänd expert inom färgområdet. Hårfärgspalett uppfyller alla krav hos sina kunder och överträffar dem även. Bland hela sortimentet kan du välja resistenta intensiva nyanser som motsvarar de senaste modetrenderna, såväl som sensuella, lyxiga eller mjuka färger. Alla paletthärfärgämnen är uppdelade i tre nivåer - nyans, halvfasta och resistenta produkter.

Palette Color Mousse Hair Mousse

Titta på den här videon på YouTube

Hur man väljer rätt färg

Kapous

Färgen av detta varumärke är en av de mest ekonomiska bland professionella färger. Det är ganska motståndskraftigt och fullständigt ofarligt för hälsan. Paletten är mycket varierad. Varje kvinna med hennes hjälp kan förverkliga sina mest kreativa idéer.

Om du ska göra hårfärgning hemma, var försiktig, eftersom färgen på skuggan på förpackningen kanske inte sammanfaller med resultatet. Därför är det bättre att genomgå förfarandet för färgning i kabinen hos en bra mästare.

Vanligtvis tvättas de utan spår efter tre till åtta gånger. Färgämnen tränger inte in i håret och färgar det bara på toppen. Skuggningsmedel kan inte tända håret. Ja, och i kampen mot grått hår - de är inte hjälpare. För att göra håret mer mättat eller mörkt - det är allt de kan.

Om du vill färga håret utan att skada det kan det vara värt att uppmärksamma naturliga färgämnen. Våra mormor och mormor använde basma och henna. Varför följer vi inte deras exempel? Henna är gjord av växtalkanen, mer exakt från bladen. Det ger håret röda och rödaktiga nyanser. Basma är gjord av indigo. Hon målar håret i mörka färger. Blanda naturliga färgämnen i olika proportioner, du kan få ett brett spektrum av färger - från ljusbrun till svart.

Henna och Basma är hypoallergena. De täcker håret ovanifrån utan att tvätta pigmentet och, som ett resultat, inte skada det. Dessutom tror de flesta experter att dessa färgämnen är mycket användbara för hår, eftersom de innehåller eteriska oljor och tanniner. Sant har de sina nackdelar. Var gör utan dem? Till exempel, hårfärgat med henna, kommer du inte att kunna omfasera en annan färg.

Mest troliga kommer sådana försök att leda till att vegetationen blir färgen på ungt gräs. Det är osannolikt att du är nöjd med detta resultat, eller hur? Så du måste vänta tills de växer helt. Dessutom kan spolning, sådana färger ge ditt hår en oönnskad rödaktig eller rödaktig nyans. Vad annars bör uppmärksamma när man köper hårfärg?

Jag tycker verkligen om Loreal Feire och Loreal Casting enligt min mening, i allmänhet är den andra det utan ammoniak. Men tonen är mer som Loreal Feire.Nästa Artikel
Orsaker till fet hud på ansiktet