Hur färgar grå hår med henna


För att färga grå hår kan du använda naturliga färgämnen. Men hur man färgar grå hår med henna för att få rätt effekt, få människor vet, så vi kommer att berätta om tekniken som alla kan använda.

Hur mycket att behålla henna och basma på håret?

Att få önskad nyans av hår är reglerad endast vid tiden för exponering för basma. Henna exponeringstid anges som kort Det är bättre att öka det, eftersom henna hårbehandling är den huvudsakliga operationen.

Ju bättre hår kommer att färgas med henna, desto bättre "basma" kommer "ta" dem och desto mer pålitliga blir resultatet.

Vid färgning av grått hår, beroende på önskad färg, rekommenderas följande färgtid för håret (minuter):

 • För att få en färgändare än naturligt hår, förblir det preliminärt (med en eller två toner) med väteperoxid.
 • Om håret inte behandlas tillräckligt med henna, kan en ökning av tiden som Basma stannar på håret leda till bildandet av en grön nyans. För att eliminera håret tvättas med vatten med tillsats av tvål och henna appliceras på dem i 10-15 minuter. Självklart kommer de att bli en mörkare ton.

Henna och Basma färgas samtidigt

Hår kan färgas med henna och basma tillsammans. För detta blandas henna och basma före färgning, och om den separata mängden beredning av henna- och basmilösningar inte spelar någon roll i färgmängden, är förhållandet mellan de komponenter som färgresultatet beror på, mycket viktigt.

Färgning av grå hår med henna och basma - video med en mästerklass:

För framställning av en lösning av färgämnet behövs farmaceutiska skalor. Du kan använda en bägare, förutsatt att proportionen av henna och basma är densamma.

För normalt hår av medelhårdhet kan du använda proportionerna av henna och basma som anges i tabellen:

Färg efter målning

förälder

färg

henna

basmoj

Henna med basma,

med användning av isolerande lock

wt. h.

henna

Basma

Henna med basma

Lättblont med en ashton

Huvudfärgens ljusstyrka ökar

Diskret ökad ljusstyrka i huvudfärgen

Inga påverkan spår

Steg-för-steg-instruktioner för att förbereda en blandning av henna och basma:

 1. En uppmätt mängd av henna och basma hälles i en beredd skål och blandas väl tills ett jämnt pulver med en likformig färg bildas.
 2. Blandningen hälls med varmt vatten med en temperatur av ca 90 ° C (detta är genomsnittstemperaturen, med tanke på att henna kräver 80 ° C vatten och 100 ° C för Basma).
 3. Efter att ha bildats en enhetlig henna vassle med basma måste du svalna till en temperatur på 40-50 ° C, varefter du kan börja applicera den på ditt hår.

Sammanfattningsvis bör det sägas att från den gemensamma metoden för färgning av hår med henna och basma (även om detta är frestande) bör undvikas, eftersom det är svårt att förutsäga resultatet säkert.

Om henna och gammal basma är färska blir färgen röd, om basan är frisk henna, så kan hårfärgen bli grön och bara om komponenterna är av samma färskhet, kommer håret att ta en relativt naturlig nyans.

Henna och Basma hårfärgning

 • Vid färgning av rötterna från tidigare färgat hår tvättas strängarna och torkas. Henna och Basma odlas på samma sätt som för primärfärgningen. Gruel appliceras endast på den regrowna delen av håret (rötter). Om vattnet kommer i kontakt med tidigare målat hår kan fläckar uppstå. Huvudet är täckt med perkamentpapper eller polyeten och lindas över det med en terryhandduk (håret bör inte pressas). Efter att ha behållit nödvändig tid tvättas strukturen bort utan tvål.
 • Henna och Basma kan färga grå hår som redan är blekt med väteperoxid. I det här fallet är de målade väldigt snabbt.
 • Du bör också minska exponeringstiden för henna och basma när du färgar håret efter sex månaders krökning. Om de är starkt odlade, bör färgen dock tillfälligt överges, eftersom det blir ojämnt: avlindat hår närmare rötterna kommer att bli lättare och ändarna blir mörka. Om det är nödvändigt att färga håret, bör du först ta den vuxna till färgen på krökt hår och sedan bearbeta alla strängarna tillsammans.

Henna hårfärgning

En av Hennas anmärkningsvärda egenskaper är möjligheten att använda den i blandningen eller efter målning med andra färgämnen.

 • Till exempel, för att ge håret en gyllene nyans förstörs de först, och efter tvättning fuktas de med en hönnas flytande lösning (2 teskedar per kopp varmt vatten). Efter 10 minuter sköljs håret med varmt vatten.
 • Det är känt att efter att ha fått ett permanent hår växa tråkigt. Ovanstående lösning hjälper till att återuppliva dem lite, för att göra färgen mer levande.

Henna hårfärgning - en liten instruktion

Henna är inget annat än ett naturligt färgämne erhållet från de torkade bladen i tropiska Lawsonia-växten. Färskt pulver har en grågrön färg. Du kan köpa den i kosmetiska butiker. När du köper, var uppmärksam på tillverkarens land: Henna från Iran har visat sig bäst.

Hennafärgning är en användbar, men inte alltid säker procedur. Användningen av vegetabiliska färgämnen kommer att leda till ett beklagligt resultat om håret färgades med industriell färg, utsattes för markering, kemisk perm eller resistiv rätning. Under lång tid (från sex månader och mer, om håret är långt och inte klippt), efter henna är det inte nödvändigt att genomföra de ovan beskrivna procedurerna, eftersom det är omöjligt att förutsäga färgresultatet.

Förutom det vanliga finns det också färglös henna. När den appliceras, förblir den ursprungliga hårfärgen kvar, eftersom det inte finns något färgpigment i det. Använd det om du vill stärka håret.

Stages av färgning:

Kort hår - 25-50 gr. henna, axel längd - 75 g., lång till axelbladet - 100 gr., under axelbladet - från 100 till 200 gram. Om du vill måla en stor mängd grå hår, öka mängden pulver med 50 gr.

Henna måste spädas med varmt vatten i en emalj eller glasbehållare. Vatten häll i en tunn ström och knådar klumparna. Den korrekta färgkonsistensen är "tjock gräddfil". Den totala ångningstiden är 15 minuter.

En pensel för att applicera, en kam med glesa tänder, krokodilhårnålar för att klämma upp färgade trådar, en plastpåse eller ett lock för att täcka huvudet efter målning, liksom en handduk eller näsduk.

Tvätta håret och torka väl med en handduk. Det är nödvändigt att börja färgas från nacken, färg ska appliceras från rötterna till ändarna av strängen. När allt hår är färgat, täck det med en påse och linda den med en handduk ovanpå. Det är önskvärt att hålla den på batteriet, Henna fungerar bättre i en varm miljö.

Du kan hålla färgen från en timme till två. Ju längre desto intensivare färgen.

Henna tvättas hårt, så det är nödvändigt att tvätta det från 10 till 15 minuter. I slutändan kan du använda en balsam, det mjukar färgat hår. Använd shampoo är inte värd minst en dag, men ganska två. Färg under denna tid kommer att få tid att få fotfäste.

Upprepad hårfärgning kan göras om två månader.

Hur man får en jämn hårfärg

Med henna kan du få nyanser från rött till rödbrunt. För att göra detta måste du använda ytterligare ingredienser (proportioner ges per 100 gram henna, om du använder mindre, minska vikten av extra komponenter proportionellt):

 • från ljusbrun till mörk kastanj - Basma, en artikel om färgning av basma och henna.
 • kastanj - 4 skedar kaffe
 • Mahogany - 3 skedar kakao.
 • Gyllene röd, Metod 1 - Fyll Hennapulver med varmt kamillextrakt. Infusion bereddes med en hastighet av 3-4 skedar kamilleblommor i ett glas kokande vatten. Vänta i 20 minuter tills det infusioner, spänning och värme, lösa sedan hennaen till en uppslamning.
 • gyllene röd, metod 2 - tillsätt 3 msk till den tillagade hennapastaen. skedar av äppelcidervinäger.
 • röd nyans - för att Steaming Henna istället för kokande vatten, använd varmt rött vin.
 • mörk nyans - istället för kokande vatten, använd varmt svart te.
03 jun 2011 OLga 4160

Skador på henna

Varje kvinna vill vara vacker och attraktiv. För att göra detta måste du inte bara ta hand om din hälsa och behålla dig i gott skick, men skapa också en viss, unik stil. Ett bra sätt att få individualitet i ditt utseende är hårfärgning. Det är just nu att valet uppstår - att använda ett skadligt kemiskt hårfärg eller att uppmärksamma naturliga naturliga färgämnen, varav en är henna.

Henna hårfärgning

Färgning sker på principen om pigmentackumulering i hårets övre lager - i nagelbandet. Färgpigmentet tränger inte in i hårets struktur (inuti), men trots detta färgar det håret länge och tvättas inte helt bort (som kemiskt färgämne), även om det inte har så stark färgförmåga att helt ersätta den naturliga hårfärgen. Henna är mer färgämne än färgämne. Det ger hår en nyans, och det skiljer sig beroende på hårets ursprungliga ton.

Henna kan bara färga hår i - orange-rött, - rött brunt eller - röd-röd ton, eftersom Det är dessa färger som orsakas av huvudfärgen av henna - lavson. En mängd olika färger kan endast uppnås genom att blanda henna med olika örter och tillsatser. Annan färg (rubin, titian, aubergine, etc.), förutom Henna sanna färg, är antingen en blandning av Henna med andra färgämnen (till exempel med basma) eller med syntetiska färgämnen.

Henna är indisk eller iransk. Till skillnad från indiska är färgämnet av iranska henna mycket bredare, och när det är blandat kan man få många underbara nyanser (intensiteten beror på den ursprungliga naturliga hårfärgen).

Det finns också sådana sällsynta sorter av henna som absorberar färg - något lättare hår (med en och en halv eller två toner).

Henna skador på håret

Skador på henna uppstår när hennafläckar är för frekventa. Det kan torka håret (på grund av innehållet i syror och tanniner i det). Som ett resultat orsakar den frekventa användningen av henna skada och motsatt effekt - håret blir matt. Vid upprepad penetrering av färgämneshinden i hårkutiklet är dess skyddande skikt brutet, vilket kan leda till att håret börjar splittras. Med förlust av fukt blir de försvagade - förlora sin styrka och falla ut. Håret övermättad med henna blir tråkigt, orubbligt, torrt, det förlorar sin elasticitet, blir styvare, svårt att stila och håller det inte bra. De är svåra att ge volymen.

Henna har en vana att blekna.

Den resulterande hårfärgen efter färgning med henna att förändras med hjälp av konstgjorda färgämnen är nästan omöjligt. På grund av dess omslutande egenskaper skyddar henna håret från penetration - färgpigment kommer inte att kunna tränga in i håret. Vegetabiliska färgämnen är mycket dåligt kombinerade med kemikalier. Använd inte konstgjorda färgämnen tills Henna-färgat hår har fullvuxet. Reaktionen av kemikalier och Lawson kan ge ett helt oförutsägbart resultat, upp till radikalt blå, orange eller grön nyanser. Kemisk färg kan ligga ojämnt och färgen blir ojämn.

Herbal hårfärger kombinerar inte med kemiska ämnen, för detta kan henna inte användas om håret nyligen har färgats med ett kemiskt baserat medel, blekt, permeert eller blekt.

Henna maskerar grått hår och rötter, men det är omöjligt att helt jämföra gråstrålarnas färg med resten av hårmassan när de färgas med henna för första gången. Det grå håret är poröst, det berör färgen snabbare. Till följd av detta ser hårgrået ut mot resten av håret mycket mer rödaktigt än resten - gulrot (eldig röd) färg. För god effekt är det nödvändigt att färga gråhår med henna inte en gång, men något, så att färgen är fixerad och blir mörkare.

Henna kan också vara skadligt om det används med tillsats av konstgjorda färger. Detta kan orsaka allergisk hudreaktion.

Resultatet av hennafärgning är inte alltid förutsägbart, eftersom Den slutliga färgen kommer att bero på den ursprungliga hårfärgen, färgningstid och metod för att bryna hennapulver. Henna hårfärgning kräver viss färdighet (erfarenhet) - brygga pulveret och applicera det.

Henna är inte alltid lätt att tvätta av håret. Detta kräver en stor mängd vatten. Det är nödvändigt att tvätta av färgen mycket länge och försiktigt tills vattnet blir transparent. Orange fläckar efter henna tvättas inte lätt ut under naglarna.

Henna behandlar hår

Handlingen av henna, som mestadels är mild jämfört med syntetiska permanenta färger, när speciella medel används för att penetrera nagelskala för att tränga in i färgen i håret. Vid färgning förstör den inte det befintliga naturliga pigmentet, utan omsluter bara håret, anpassar det och ger volym samt skapar ett tunt skyddande skikt. Hennafärgat hår är skyddat mot solens skadliga effekter, och även havsvatten är inte ett problem för färg - en av riskfaktorerna för kemiska färgämnen. Om du följer bruksanvisningen ger henna håret en rik färg, gör den mer tät, tjock, fluffig och elastisk.

Henna skyddar håret mot de skadliga effekterna av solen, ger färgstabilitet som inte bleknar i solen och smälter mycket långsammare än med vanlig färgning.

Henna hjälper till med splittrade ändar, matthet, skört hår, alltför oljigt eller torrt hår.

Effekten av henna på håret och huden uttrycks i en liten garvningseffekt, vid reglering av talgkörtlarna, och vattenfettmetabolismen normaliseras. Henna innehåller tanniner som sträcker det yttre skaliga skiktet och gör håret glans. Som ett resultat är skadat hår återställt, och hårvågorna är helt stängda. Allt detta möjliggör bildandet av en skyddande film för håret, vilket ger effekten av densitet. Dessutom stimulerar blandningen blodcirkulationen, närmar hårbotten, stärker hårrötterna, främjar tillväxten av håraxlar, lindrar mjäll.

Resultatet är synligt även efter det första förfarandet - även sprött och tråkigt hårförhöjning blir tjockare och tycks tjockare.

Henna har inga kontraindikationer för vuxna eller barn. Henna är hypoallergen, vilket gör den oumbärlig för allergiska reaktioner mot kemisk färg. För gravida och ammande kvinnor är färgning av hår med naturlig hennafärg godkänd av läkare. Efter födseln blir håret ännu tjockare och mindre faller ut.

Henna är också färgade ögonbryn och ögonfransar - färgen kommer att vara längre än med kemisk färgning och hårsäckar kommer att stärka. Efter färgning blir ögonfransarna längre och tjockare.

Henna används för att tillämpa tillfälliga tatueringar. De aktiva ingredienserna i henna rensar och närnar huden, och har även svamp och astringerande egenskaper.

Henna är prisvärd.

Hur färgar hår med henna

Det är nödvändigt att välja frekvensen av hennaanvändning för ditt hår så att henna inte skadar hårets struktur. Om håret är fet eller normalt kan det målas med henna upp till 3 gånger i månaden, och om det är torrt, då inte mer än en gång i månaden, och någon en gång varannan månad.

Vid användning av naturlig henna (utan syntetiska tillsatser) bör det inte vara mer än en gång var 2-3 månaders torkningseffekt.

Vid färgning av hår med henna, speciellt för känslig hårbotten, är det lämpligt att använda den i kombination med fuktgivande och närande masker, kosmetiska oljor för hår och hårbotten, till exempel med druvfröolja, vetex (1-2 skedar) etc. Du kan till och med använda henna en eller två gånger i veckan om du lägger till oljor, honung, äggula, mjölk, mejeriprodukter etc. som påtagligt binder bindningsegenskaperna hos henna tack vare dem kan du öka exponeringstiden för henna masker och till och med justera graden av färgning hår.

Henna är mer lämplig för mörkt (brunt, svart) hår, deras färgtid är 1-1.5 timmar. Med blont hår måste du vara försiktig - exponeringstiden är två eller till och med tre gånger mindre. Ljus, även grått hår färgat med henna mycket snabbt, som ett resultat - en onaturlig ljus röd färg.

Efter öppning, under påverkan av luft försämras hennapulver ganska snabbt, så återanvändning av lagrat pulver kan ge ett svagare resultat. Frisk henna har en grågrön färg. När Henna förvärvar en brun färg, betyder det att den har försämrats och har förlorat sina färgegenskaper.

Det är nödvändigt att göra färg i keramik eller glasvaror. Metallisk är inte lämplig, eftersom syrorna i färgen kan reagera med skålens material. Vid applicering av henna på huvudet är det önskvärt att ha speciella handskar på händerna.

Hur man gör Henna

För att "frisätta" färgen (hennatoninsyra) måste henna bryggas i förväg - i flera timmar (du kan tillbringa natten eller en dag) vid rumstemperatur (ungefär 21 ° C). Färgens yta bör mörkas lite - bli lite brun, vilket innebär att färgpigmentet släpps och oxideras med luft. Ju högre temperaturen i rummet desto snabbare kommer pigmentet att släppas. Om du lägger pasta med henna vid en temperatur av + 35C - kommer den att vara klar om 2 timmar. Sedan kan du, om så önskas, lägga till olika tillsatser, oljor.

Henna är bättre manifesterad i en sur miljö.

Henna rekommenderas inte att brygga med varmt (kokande) vatten, eftersom det ger en blekt och omättad kopparorange, mycket lätt uttalad nyans. För att färgen ska vara ljus och mättad krävs en sur miljö, eftersom Henna släpper pigmentet mer aktivt till en surhetsnivå på 5,5 - lite surt. Därför måste du späda henna (till konsistens med gräddfil) sur vätska:

 • Citronsaft
 • kefir
 • Äppelcidervinäger
 • Torrt vin
 • Citron Herbal Tea

När Henna interagerar med ett surt medium, är färgen djupare och mer uttryckligt - färgat hår kommer gradvis att mörkas till en rik mörkröd färg. Håret blir färg när det utsätts för syre, och processen kan ta flera dagar. Henna sanna färg manifesterar sig vanligen först efter två, tre, fyra dagar. Särskilt i solen eller i solariumet.

Henna och eteriska oljor

Att lägga i utspädda eteriska oljor av Henna (några droppar) med höga terpener (monoterpener), hjälper till att få en mer mättad färg. Mono-terpenalkoholer och oxidationsmedel med henna på bästa sätt påverkar hårets ljusstyrka efter färgning.

 • En hög nivå av terpener (monoterpener) i etrödolja, eukalyptus, har också en uttalad effekt på rökolja.
 • Rosemary, geranium eller lavendel eteriska oljor har en svagare effekt.
 • Lavendelolja, tillsatt till henna, gör färgen mättad och av alla eteriska oljor kommer inte att orsaka hudirritation, vilket är mycket lämpligt för barn eller gravida kvinnor.

Använd inte schampon när du tvättar av henna efter färgning av hår.

Hur man tvätta färgen från huvudet

Eftersom henna inte är ett kemiskt läkemedel, tar det tid att få en fast hållning på håret. Därför ska huvudet tvättas 2-3 dagar efter hennafärgning, då färgen blir djup och intensiv, och endast rötterna måste tonas. Om du tvättar håret nästa dag efter färgning kommer färgen inte att fixas, och färgningen måste upprepas oftare.

Funktion av henna - i gradvis mättnad av hårfärg. Med varje ny applicering av det på håret ökar intensiteten och djupet av färgningen. Den längre henna hålls på håret, desto rikare blir skuggan. Resultatet kommer också att bero på färgen på ditt eget hår, deras struktur, porositet.

Röda fläckar på huden efter färgning med henna tvättas med eventuellt tvättmedel (tvål, gel).

För att neutralisera för ljus en färg måste du värma upp lite vegetabilisk olja och försiktigt gnugga den i ditt hår. Torr hårtork, skölj med schampo. Olja absorberar henna. Efter en tid kan proceduren upprepas.

EXTRA

Henna nyanser

Med henna kan du få många nyanser - från eldrött till ljust kastanj.

Henna kombineras med andra växtbaserade ingredienser. I kombination med dem kan du få ett brett utbud av hårfärger:

Mättad gyllen gul nyans

Rabarber, eller gurkmeja. 200 g torkade Rabarberstammar kombineras med en flaska torrt vitt vin och kokas tills halva vätskan kokar bort (du kan också använda vanligt vatten). I den återstående kompositionen lägger du en påse av henna. Massan appliceras på håret och håller i ungefär en halvtimme.

Gammal guldfärg

Saffran. 2 gram saffran kokad i 5 minuter, tillsätt henna.

Kamomill. Brew 2 msk kamomill, filtrera och tillsätt henna.

Röd körsbär med lila glans

Köttjuice Värm upp till 60 grader juice, lägg till en påse av henna.

Mahogany färg

Kakao. Henna kombineras med 3-4 msk. kakao skedar. Brew blandningen med varmt vatten, och omedelbart sätta gruel på rent och torrt hår.

Röd vinst

Madder eller hibiskus. Madder rot (2 msk) koka i ett glas vatten, tillsätt henna.

3 delar henna och 1 del basma.

Rik - kastanj med rödaktig nyans

Malt kaffe. 4 teskedar med en glid av naturligt slipat kaffe häll ett glas kokande vatten. Koka i 5 minuter. Kyl lite. Tillsätt en hönanpåse till lösningen.

Mörk kastanj med röd nyans

(proportioner för långt hår) 100-150 g. Henna, 2 matskedar kaffe, kakao, matsoni, olivolja. Ju längre blandningen hålls, ju rikare färgen.

Valnötskal. De krossade skalen kokas under en lång tid (ca 2 matskedar), sedan läggs en hönanpåse.

Valnötter lämnar. Koka 1 matsked blad, lägg till en påse av henna.

Basma. Basma utan hennafärgade hår i en grönblå nyans. För "bronsen" måste man ta 2 delar av henna och 1 del av basma.

Henna och Basma i lika stora mängder. Först färga håret med henna - håll i minst en timme. Tvätta av. Därefter applicera basma.

För glans hår

1/2 kopp Henna, 1/4 kopp vatten, 1 rå ägg. Låt blandningen stå i 15-45 minuter.

För torrt och sprött hår

1/2 kopp Henna, 1/4 kopp vatten, 2 msk. yoghurt. Lämna kompositionen i 15-45 minuter.

För lysande färg och smak

1/2 kopp Henna, 1/4 kopp vatten, 1/4 av en kaffeske med kryddor (ingefära, muskot, svartpeppar, kanel). Lämna kompositionen i 15-45 minuter.

För gyllene nyanser

1/4 av en kaffeske, 3 msk. äppelcidervinäger. Lämna kompositionen i 15-45 minuter.

Om du har blont hår är det tillräckligt för dem att få en röd eller ljusgul nyans från 5 till 10 minuter, det mörka håret behöver 30-40 minuter och de svarta behöver minst 1,5-2 timmar. 1/2 kopp henna, 1/4 kopp teokoktion (svart te för brunhåriga kvinnor, kamomill - för blondiner eller kaffe för svart hår).

Henna hårfärgning: funktioner, tips om färgning och borttagning (33 bilder)

I den moderna skönhetsindustrin används henna ganska ofta, allt från skapandet av mehendi (speciella mönster i kvinnans händer) och tatueringar till hårfärgning. Henna är ett mycket känt naturligt färgämne. i antikens tider, också kvinnor, förutom kroppen, målade sina naglar med henna. För närvarande är behovet av att måla naglarna med henna inte längre nödvändigt, men som en färgämne för hår är irländsk henna ganska populär. Många kvinnor använder den för att stärka försvagat hår och för fet för att torka lite. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man färgar hår med henna, vem kan göra det, och vem är kontraindicerat, och också ta reda på hur man tvättar henna från håret, om det inte visade sig vara den nyans som du ville ha. Men första saker först.

Henna färgar hemma

Iransk henna är en ganska populär naturlig lösning för färgning av hår för flickor som inte vill ha en långsiktig effekt eller är rädda för att skada håret med kemiska färgämnen. Henna hårfärgningsprocessen bör ske mycket snabbt så att det inte har tid att svalna. Dessutom är det bättre att pröva för att veta vilket resultat du förväntar dig. Så, steg-för-steg instruktioner för henna hårfärgning hemma.

 1. Först måste du tvätta håret och torka det med en handduk. Därefter kamma håret och applicera en rik grädde längs håret så att henna inte fläckar huden.
 2. Nu kan du gå vidare till beredningen av lösningen för färgning. Först måste du lösa upp henna i varmt vatten (vatten ska vara väldigt varmt men inte kokande). En påse av henna (ca 25 gram) räcker för att färga hår med medelstorlek och tjocklek.
 3. Nästa steg är att placera behållaren med henna i varmt vatten i ca 10 minuter. Fortsätt sedan till färgning.
 4. När vi delar upp håret i lika delar, ca 1,5 cm tjocka börjar vi försiktigt men snabbt (så att hönan inte svalnar) för att bära färglösningen jämnt längs hela längden av håret med en borste och kam.
 5. När allt hår är färgat, lägger vi det först med en plastfolie (eller pakt) och sedan med en varm (möjlig terry) handduk. På konturen kan du lägga pappershanddukar så att henna absorberas i dem och inte flödas på ansiktet.
 6. Om du är ägare till mörkt hår, kan det ta ungefär två timmar för henna att ge åtminstone viss effekt, men 10-15 minuter räcker för blonda skönheter. All avund av vilken nyans du vill uppnå. Därför rekommenderas att testa före färgning på ett litet inkonsekvent hårområde.
 7. Skölj henna till varmt rinnande vatten, utan schampo. Det rekommenderas att skölja håret med en lätt sur lösning (vatten med ättika eller citronsyra).

Och äntligen några ytterligare rekommendationer för henna hårfärgning:

 • Om du vill, förutom färgning, för att stärka håret och påskynda processen att applicera färg, lägg sedan till rå äggula eller en sked kefir till färgblandningen.
 • Efter att Henna har färgat håret rekommenderas det inte att tvätta håret i 48 timmar så att hönan är bättre fixerad på håret.
 • Om du har tunt, löst hår kan du späda henna med matsked sur kefir eller olivolja eller tesked kaffe.

Henna coloring: är det möjligt att byta färg mer än 3 gånger i månaden

En fantastisk växt som heter Lawsonia växer i Indien och Iran. Detta träd på sen eftermiddag och på natten utstrålar en märklig lukt.

Från Lawson blommor gör olja. Efter blomning är pulver för hårfärg - henna tillverkat av de nedre bladen. Från de övre bladen producerar de färg för att måla kroppen.

Denna teknik, kallad mehendi, används i länderna Indien, Afrika och Malaysia.

Henna färgning

Henna uppdaterar håret och har en antiseptisk effekt, klarar av mjäll, irritation i hårbotten. Lawsonia främjar tillväxten av lockar och deras förstärkning.

Med henna målas grå trådar med framgång, och regelbunden färgning saktar ner sin åldrande lite.

Färgen som kommer ut efter färgning beror på hårets naturliga nyans. Färgprocessen är intressant: den röda orangefärgen påverkar endast hårets översta lager, utan att penetrera inuti. Färg håller länge, till skillnad från kemikalier.

Hennas sammansättning ändrar färg i:

 • kastanj med en blandning av rött;
 • ljus orange
 • röd ton.

Andra färger uppnås genom att lägga till basma eller syntetiska färgämnen.

Några aspekter av de skadliga effekterna på håret

När färgning av grått hår, till och med deras färg med resten av trådarna, måste du upprepa effekterna av henna flera gånger. När allt kommer omkring, grå färgar hämtar färgen snabbare på grund av dess porositet.

Som ett resultat kan efter den första målningen av grått hår bli en morotskugga på hårets allmänna bakgrund.

Färgen på krullarna, som erhålls genom färgning med Lawsonia, kan inte bytas ut med kemiska preparat: henna tillåter inte att färgen tränger in i håret.

Dessutom fungerar vegetabilisk färg inte bra med syntet, du kan få ett oväntat resultat som blå eller gröna toner. Ändå är denna epotazhny-färg inte till alles tycke.

Henna är dåligt tvättade, det ska ske länge tills vattnet är rent, utan färgämnen. Skölj inte ditt huvud utan handskar: bitar av lawsonia är täppta under naglarna och dåligt utspolade.

Hårbehandling

Lawsonia preparat har många fördelar. Bland dem är följande:

 1. Henna är en örtmedicin, så det är inte skadligt även för barn eller djur.
 2. Lawsonia innehåller tanniner som stramar det yttre hårskiktet, som består av flingor. Under denna process bildas en skyddande film, vilket ger frisyrens densitet.
 3. I Henna innehåller eteriska oljor hjälper de till att återställa tråkigt hår.
 4. Exponering för henna skyddar håret från att torka ut solen.
 5. Färg från Lawsonia närmar sig hårbotten, närmar sig hårrötterna.
 6. Perm är inte skadligt för hennafärgat hår.

Krullar kan behandlas med färglös henna. Den erhålls från stammarna av Lawsonia, som inte innehåller någon färgämne. Med sådan henna framställs medicinska infusioner, till exempel med kamomill eller nässla.

Infusioner gör i det vanliga receptet. Sedan läggs ett pulver av färglös lawson och appliceras på hårrötterna och strängarna.

Resultaten av henna är synliga efter det första förfarandet: håret blir tjockt och glänsande och förlorar brittleness.

Korrekt hårfärgning eller hur ofta du ska använda

Eventuella medel, inklusive grönsaker, bör användas för att inte skada håret. Då uppstår frågan: hur ofta kan henna användas?

Frekvensen av färgning beror på hårets kvalitet och struktur. Om du ofta målar, till exempel, i närvaro av grått hår, är det bättre att hålla henna på håret för länge.

I närvaro av fet och normalt hår kan du färga dem även 2 gånger i månaden, men om krullarna är torra, då bara en gång i månaden.

För målning späds innehållet i påsen med varmt vatten och omröres väl. Huvudet tvättas före och torkas något. Håll färgen från en halvtimme till en och en halv timme. Det beror helt på frekvensen av färgning och håregenskaper.

10 viktiga punkter när man målar med henna

Innan du bestämmer dig för att dyka in i världen av naturlig hårfärg, lära känna de viktiga punkter som påverkar resultatet.

1. ÄR DET SOM DU ANVÄNDER ÄR NATURLIGT.

Sammansättningen bör bara vara Lovesonia. En tillverkare som inte har något att dölja indikerar alltid sin internationella beteckning i Latin Lawsōnia inērmis

2.HNA SKALL INTE VASAS, KVART OCH ALDRIG. Du får inte tvätta, missfärga den röda färgen till sin tidigare färg. Försök inte göra det här, eftersom det är omöjligt att återvända din skugga till hennafärgat hår. Ta det självklart från början. Du kan klippa och växa hår med din gamla färg, men det är omöjligt att tvätta hennaen från det färgade håret.

Det finns sant ett knep som kan användas om du av någon anledning inte är nöjd med skuggan.

3.KhNU kan dämpas, dvs den rödaktiga nyansen är mindre prickig. Bara BASMA kan hjälpa dig med det här eftersom

4. KNU KAN INTE KOMBINERAS MED KEMISKA MÅL. NEJ FÖRE, INGEN EFTER FÄRGNING.

Resultatet av kombinationen är inte förutsägbart men alltid nedslående. Henna kan kombineras ENDAST med NATURLIGA DYES OF VEGETABLE ORIGIN.

Klipp av de färgade och permanentfärgade ändarna innan du applicerar henna.

5. RESULTAT AV Henna FÄRGNING SKA VARA PREDIKTIV OCH KVALITATIV ENDAST OM DU DÖDAR DIN NATURLIG HAIR

-Rödbrun nyans kan erhållas genom att blanda 2 delar av henna och 1 del av basma

-En mörkbrun nyans fås om du blandar 1 del henna och 2 delar basma

-Djupbrun färg erhålls genom att blanda 1 del henna och 4 delar basma.

-I en palett av nyanser av brunt kan nymalt kaffe användas istället för basma. Visst är dess färgegenskaper mycket svagare, men det fungerar också som luftkonditionering.

-Basma i sin rena form kan användas om du har svart hår av natur eller på principen om separat färgning, som till exempel gör kineserna. Först håller de ren henna på håret och får högkvalitativ vård, strax efter att de applicerar ren basma och får en högkvalitativ mörk färg.

6. Den ljusare din egen hårfärg desto starkare blir resultatet.

Därför rekommenderar jag inte naturliga blondiner att använda naturlig henna. För att stärka håret utan färgning finns det så kallade "färglösa henna". Jag har upprepade gånger träffat nätverket påståendet att "färglös henna" är Lovesonia, utan pigment. Det här är en lögn.

7. Färglös HNA - Det här är en mycket annan anläggning.

Och inte en, men två, med egenskaper nära Henna, men inte färgar hår.

I Ryssland anses zizifus-spina växt (Ziziphus Spina-Christi L.) vara färglös henna.

Utanför Ryssland är den så kallade Cassia växten trubbig (Cassia obtusifolia L)

Det finns en skillnad mellan dem. Jujube mycket billigare och mer tillgänglig. Du kan köpa det var de säljer iranska henna och basma. Och du kan bara träffa Cassius i professionella butiker här och utomlands. Egenskaperna är ungefär samma skillnad.

8. SKAPA KNU I INGEN METALLISK AVFALL.

Det är bäst att använda glas- och porslinskivor, och rör om med en pensel att applicera, som görs i frisörsalonger.

9.NANOSYAT NATURLIG XNU ENDAST PÅ REN HÅR.

Kemiska färgämnen appliceras alltid på otvättat hår, och naturliga färgämnen i vegetabiliska färger är bara rena, bokstavligen nyligen tvättade.

Därför kan du lätt förstå hur naturlig hårfärgning (även om namnet innehåller ordet "henna"), på tillverkarens rekommendation, på vilket hår som ska appliceras.

10. Efter slutet av färgen, Tvätta KNUEN UTAN ATT ANVÄNDA SOAP OCH SHAMPOO. Tvätta inte håret inom 3 dagar efter det här.

Vid den här tiden fortsätter färgen på henna att dyka upp och fördjupa.

11. DU MÅSTE VETA EGENSKAPERNA SOM KÖPAR DIN HAIR EFTER HENNA MÅLNING.

Hårdhet - håret blir väsentligen fastare och tjockare. Det betyder att de blir mer lydiga, men kommer inte att vara smuliga som tidigare.

SHINE - ökar starkt glansen och kommer inte att försvinna om du regelbundet använder henna. Du kommer att märka detta i din egen flashfotografi.

FÄRG - ditt hår kommer aldrig att ligga i grått hår. Det kommer säkert att vara en saftig nyans från eldig till brun, beroende på vilka tillsatser du lägger till blandningen.

Jag hoppas att du hittar den här informationen till hjälp.

Ta hand om dig själv med nöje!

Henna hårfärgning

Iransk henna är ett naturligt färgämne, vars användning har ganska djupa rötter. Sedan antiken var det vanligt att skapa unika tatueringar och mönster på naglarna. Nu är kvinnor över hela världen glada att använda henna som färg och botemedel mot försvagade, skadade och överdriven feta strängar. Så hur färgar du ditt hår med henna, och vilka nyanser kan du få med det här verktyget?

Förfarandet för färgning av hår med naturlig henna är något annorlunda än att man använder kemisk färg och ser så här ut:

 1. Tvätta mitt hår med schampo och torka det med en handduk.
 2. Linje längs hårväxten vi smörjer med någon fettkräme, som skyddar huden från röda fläckar.
 3. Vi odlar Henna mycket varmt, men inte kokt vatten. Blandningen ska likna tjock gräddfil. Hennapulver säljs i ett paket om 25 gram. Denna väska är tillräcklig för ett hårhår av medellängd och tjocklek.
 4. Lägg behållaren med färgblandningen i en kastrull med varmt vatten - 7-10 minuter räcker.
 5. Dela håret i avstånd en och en halv centimeter bred.
 6. Använd en kam och borste, fördela hönan jämnt på varje del. Gör allt väldigt snabbt, annars kommer färgen att svalna och ger inte de förväntade resultaten.
 7. Vi först sätter huvudet ihop med en film eller en påse och döljer den sedan under en frottéhandduk. För att förhindra att henna läcker, placera pappershanddukar eller servetter längs kanterna.
 8. Henna exponeringstid beror på tjockleken och den första nyansen av strängarna, liksom på den nyans du vill ta emot. Så, mörkt hår kan behöva cirka 2 timmar, medan 10-15 minuter kommer att räcka för ljus. Så håll processen under kontroll och gör ännu bättre ett preliminärt test, tack vare vilket du kommer att kunna veta exakt resultatet.
 9. Tvätta av Henna med rinnande vatten utan schampo. Vid slutet sköljer vi strängarna med försurad lotion (vatten + vinäger eller citronsaft).

Hur färgar håret med henna hemma (foto, video)?

Henna är vackert och flödande hår med olika nyanser och å andra sidan fruktar att det kommer att finnas grönska och oförmåga att välja något annat färgämne.

För att förstå alla aspekter och få klara instruktioner om:
Hur färgar hår med henna hemma? Vad är alternativen för hennafärgning?

Hur målar man i en viss ton: svart, choklad, röd? Hur färgar håret hemma själv? Vilka ytterligare ingredienser hjälper till att göra färgen ännu djupare och mer fantastisk?

Henna nyanser

För de som först vill göra hennafärgning måste du förstå att det kan ge överraskningar och vilka och i vilka situationer vi kommer att diskutera nu.

Beslutar att välja henna som hårfärg, det är värt att komma ihåg sådana nyanser:

 • Var beredd att använda den under en lång tid, eftersom det inte rekommenderas att använda kemiska analoger efter det;
 • lång exponeringstid på 40 minuter och däröver
 • speciell lukt efter applicering;
 • svårt att tvätta
 • du kan inte få exakt rätt nyans;
 • torkar lite hårbotten, för den torra typen rekommenderas det att lägga till naturliga oljor;
 • Använd: te, kaffe, vin, basma för en mängd olika färgpalett.
 • Sådana situationer är individuella, det finns en färgningserfarenhet på flera år, och inget som detta har inträffat, men färgning var bara Henna.

  Överraskningar kan uppstå om naturfärg inte tillämpas korrekt, nämligen:

  • färgning på blekt hår;
  • kemiska färger användes efter henna eller basma;
  • använd en basma utan henna.

  Henna används ofta för färgning för att göra håret tjockare och öka volymen. Någon som är bekant med detta problem, men vill lära sig att väva volymetriska flätor, rekommenderar vi att du klickar på bilden eller länken.

  För dem som började färga håret med henna för att bli av med mjäll, rekommenderar vi att du lär dig mer om det på den här adressen. Enkla och användbara recept, tips hjälper dig att vinna det för alltid.

  Henna är också perfekt för att svara på frågan: hur man räker lockigt hår utan att stryka och hårtork hemma, läs om det här.

  Vad får du genom att välja ett naturligt färgämne?


  Dina krullar kommer att förvärva en naturlig glans och silkiness, och frånvaron av brända ändar och pälsliknande tangles kommer att göra ditt hår avundsjuka.

  Det är inte tillrådligt att tillsätta oljor och vitaminer till en varm lösning av henna, sedan de förlorar sina fördelaktiga egenskaper, så låt det svalna något eller applicera innan färgning.

  Hur väljer man henna?

  Innan du börjar bereda för målning, ange vilken typ som är lätt att köpa i dina butiker eller beställ online.
  Läs recensioner om vilka typer som är tillgängliga för dig.

  Överväg:

  • önskad nyans efter färgning;
  • första hårtonen;
  • andel;
  • exponeringstid
  • Ytterligare medel behövs för att få denna färg.

  Detaljerad analys av innehållet i påsarna

  1. Att välja henna, troligtvis kommer du inte hitta på kompositionens förpackning, om du har tur, kommer det att skrivas Lawsonia inermis.
  2. Om det finns andra komponenter än den här, bör du vara uppmärksam och studera dem. Kanske är det något med kemiska komponenter.
  3. När du har öppnat paketet och släckt innehållet kommer du att se ett mörkt grönt pulver luktande gräs. Inga dofter liknar kemiska färger eller vaxer.
  4. Vad du än lägger till henna, liknar dess sammansättning en slurry med grovhet (det blir inte slät, som gelé eller gräddfil).
  5. Det målar: hud, hår, men inte ett bad eller en tallrik.

  Mest prisvärda företag för invånare i Ryssland, Ukraina

  Vi ger länkar till båda sidorna för att se hela produktlinjen och letar efter recensioner om varje enskild produkt.

  Lyssna på recensionerna och försök på en separat strand om du tvivlar på färgen.

  Hur dina lockar kommer att reagera och vad vi får till följd av målning med 90% garanti är svårt att säga.

  Prissättningen har en ganska stor variation, så Henna Lash - från $ 7 per 100 gram och packade Henna från $ 1 per 25 gram. Ju mer naturligt produkten är desto högre är priset för det, men bedrägeri är inte uteslutet.

  Priset på henna påverkas av de tillagda komponenterna och leveransen, även om det är ganska billigt för rent.

  Henna Lash (Lush) (foto)


  En särskiljande egenskap av denna typ är förpackning i stora hängslen, innan applicering är det nödvändigt att skrapa. Den består av oljor och andra användbara komponenter, men det påverkar kostnaden, det är många gånger högre än vanliga dospåse.

  Henna-lash hårfärgning med detaljerade instruktioner i den här videon

  Hur mycket henna behövs för att helt överlappa vilken ton som helst?

  • För första gången målar du dig själv eller du har utsmyckning av rötterna.
  • längd;
  • densitet;
  • hårtjocklek;
  • naturlig ton (blondiner kommer att ändra färg snabbare).

  Vad visar erfarenheten?

  För tonning blir rötterna tillräckligt och 1 pack = 25g. För grått hår från 3 förpackningar och ovanför för att måla i flera lager.

  För brunetter med långa trådar som inte är mycket tjocka till midjan rekommenderar vi 3-4 packar = 100g.
  Även om vissa använder 16 förpackningar, kan detta endast bestämmas av erfarenhet!

  Hur gör man hela processen hemma?

  Vi förbereder alla nödvändiga tillbehör

 • Blandningstank, bättre glas.
 • Bunt, öppna och häll i behållaren. Lägg till andra ingredienser: basma, kaffe, olja, kanel... (enligt receptet).
 • Handskar och kam med en tunn ände.
 • Film för smörgåsar, bättre plastpåsar.
 • Kläder som är lämpliga för fläckar.
 • En stor spegel eller två motsatta.
 • Termisk keps eller handduk. Vi rekommenderar att du använder en film, ett näsduk av CB-material och en handduk, som redan är lämplig för röda fläckar från henna, liksom för att torka droppar från en trasa.
 • Regler för kompetent färgning med Henna hemma: steg för steg med bilder och videoklipp

  • på smutsiga eller rena krullar;
  • vått eller torrt;
  • med basma i en separat färgning eller samtidig;
  • sköljning av henna efter användning med eller utan schampo
  • sköljning: med balsam, ättika eller andra medel, avkok.

  Målning på smutsigt torrt hår

  1. Noggrann kamning. Creme öronen, panna och bakom öronen, tempel för att undvika mörka fläckar och fläckar.

  Koka Henna så här: Öppna och häll i behållaren. För dem som använder Basma och andra komponenter, hälls de också ut och hälls omedelbart. Rör om någon enhetlighet.

  Torka henna eller blanda, häll i varmt vatten. Använd en glas- eller plastbehållare, blanda med en träspatel eller sked. Ge henne möjlighet att brygga några minuter. Använd en stor skål med varmt vatten, var du ska placera blandningen med behållaren för att behålla temperaturen, om processen är lång.

  Efter kylning, tillsätt oljor och andra ingredienser som inte tolererar höga temperaturer.

  Byt kläder lugnt och riva ner fläckar. Lägg alla verktyg och murbruk på en separat lättillgänglig plats. Täck golvet med tidningar eller oljekudde, det är bättre att ta bort mattan och lämna den naken för att underlätta rengöringen.

  Använd handskar, blanda henna med en pensel flera gånger för att eliminera formningen av klumpar och blandningstemperaturen var alltid densamma.

  Applicera på rötterna och sprid över hela längden, om du målar för första gången.

  Vi målar rötterna, skiljer dem från delningen i tunna trådar, applicerar lösningen i båda riktningarna och längs skiljeväggen. Vi flyttar från mittpartiet till örat och upprepar sedan operationen till en annan. Så vi jobbar genom hela framdelen av håret, det område där vi gör malvinka. Smörj hårlinjen mest intensivt.

  Vi flyttar den sammansatta svansen på huvudets övre del framåt och lägger färg på baksidan av huvudet och färgar igen längs delarna parallellt med axlarna. Vi borstar ändarna av strängarna med en pensel eller gnuggar lösningen, för långt hår kan du doppa strängarna i lösningen och vrida den i en behållare. Upprepa tills alla trådar är bearbetade.

  Att sätta på en film och ett uppvärmningslock. Gå från 40 minuter till 2-3 timmar eller mer.

  Tvätta av med varmt vatten med ett schampo i vilodag för att använda en balsam, ättika eller avkok av örter.

  Vi ger en beskrivning av endast varianten på smutsiga lockar, eftersom resten kommer att vara liknande.

  Detaljerad steg för steg video målning henna hemma på egen hand

  Video henna hårfärg på modellen

  Låt oss prata om nyanser:

  Man tror att det är bättre att applicera på rena strängar, eftersom kontakten av schampon med naturlig färg tvättar ut färgen.
  Våt lockar absorberar färg lättare. Nackdelar med våt applikation - du kan inte se vilka trådar som är målade och vilka inte är. Kan läcka eftersom de redan är fuktiga.

  Hur får man den önskade tonen?

  En uppsättning tips när du färgar på mörkt hår med: betor, lökskal, karkadte, kaffe.

  En annan samling recept för färgning med naturliga färger i ett videoformat för ägare av blont hår

  svart

  Framställd genom att blanda 1 del henna med 2 - 3 delar basma. Tidsfördröjning från 3-6 timmar.
  En mörkare ton erhålls genom färgning i 2 steg: första henna + basma, sedan en basma.

  röd

  För att få olika toner av rött behöver du:

  • Endast henna. Det är viktigt att välja rätt sorter. Att bibehålla från 40 minuter till 6 timmar.
  • Koppar: Henna, Maringue, Citronsaft, Gurkmeja.
  • Deep auburn: Henna med kaffe, ibland med tillsats av basma.

  Var uppmärksam på rekommendationerna om henna själv, färgen och exponeringstiden anges där, det kan givetvis variera beroende på tjocklek och längd. Endast testning ger ett exakt svar.

  Var därför säker på att utföra ett experiment en gång så att det inte finns någon chockerande överraskning. Efterföljande färgprovning är inte nödvändig.

  Förvara en sådan lösning med en varm keps i 4 timmar eller mer. Detta beror på det faktum att håret är ganska tjockt och långt.

  De ser underbara ut, särskilt i solen. Deras skick är utmärkt, jag har redan målat med en sådan komposition i många år, alla är glada.
  Jag rekommenderar att du försöker detta färgalternativ, förstör inte håret och ger en djup mahognyfärg med en liten rödhårig.

  Röd lågvatten

  Ångad på: Cahors, rödbetorjuice eller körsbärsjuice (naturligt).

  På kaffe

  Vi får olika toner: choklad, kastanjrött. Kaffet kan både bryggas, när det läggs till blandningen för färgning, och bryggas separat och läggs sedan till de uthällda ingredienserna.

  Henna hårfärgning video med basma och kaffe

  Hur färgar ditt hår brunt och färgar över grått hår
  Detaljerad mästerklass för att bli rik brun med henna

  Hur färgar man mörkt hår med henna utan ryzhinki?

  Om du bestämmer dig för att tillgripa användningen av henna, för att du inte vet hur man ska sluta håravfall hos kvinnor och öka densiteten, kommer den här artikeln att berätta för andra faktorer som påverkar dem.

  Använd ofta masker från henna som försöker spara de splittrade ändarna, men i dessa fall rekommenderar vi att lära dig hur man skär hårändarna hemma i sig.

  Det är skadligt att använda kemiska färgämnen på barnhår, vi rekommenderar att du använder henna, men hur man gör en hårklippning till skolan själv om 5 minuter med foton och videoklipp som du hittar på den här länken
  http://ovolosah.com/detskiy/detskiepr/kak-sdelat-prichyosku-v-shkolu-samoj-sebe-za-5-minut-video.html.

  Hur får man en ljusare färg?

  Det är möjligt att ånga färg på olika vätskor:

  • kefir, sur mjölk;
  • konjak;
  • förlänga jäsningen, lämna den ångade blandningen under flera timmar eller dagar;
  • tillsätt citronsaft
  • bryggning te
  • håll bryggd blandning i en termos;
  • på det bryggda kaffet och lägg till mushen själv.

  Ju mindre du håller, desto ljusare är färgen 30-40 minuter. Titta på instruktionerna som är fästa vid färgen.

  Hur vet du exakt hur mycket du behöver?

  Experimentellt bestämma vilken mängd Henna du behöver för önskad ton och mät allt och spela in allt för 1: a gången. Så du får noggranna riktlinjer för nästa målning och förbättrar resultatet.

  Vad bör man överväga?

  • mängd vatten;
  • vikt av henna (hur många paket eller skedar);
  • tillsatta ingredienser (basma, kaffe, Cahors, gurkmeja);
  • kontakttid för hår och naturlig färg.

  Nu är det bara att tillämpa kunskapen och få den önskade färgen. Låt processen ge dig ett minimum av obehag och uppnå önskad ton från första gången!

  Innan du applicerar kompositionen på huvudet måste du fett öronen, pannan och nacken med en fet kräm. Detta förhindrar huden från oönskade färger. Om trådarna är torra, är det lämpligt att tillsätta några droppar burdockolja till blandningen. Detta kommer att fuktar håret och ge det glans. Hur ofta kan du färga håret med henna? För att få en bra effekt från användningen utan negativa konsekvenser för håret, bör den appliceras 1-2 gånger om månaden.

  Du har korrekt märkt nyanserna. Genom att färga är det individuellt hur snabbt dina hårrötter växer, eller om du vill uppdatera färgen på hela håret.

  Själv Crash Hår som AS (14STOLOVYH SKEDAR DRY Ginger henna 3STOLOVYE matskedar vegetabilisk olja, 17STOLOVYH SKEDAR ansträngda 70GRADUSOV varm grönt te, äggula Brush 2SYRYH SHUFFLE snyggt och krascha ditt hår kam kam HOLD 35minutes sedan att tvätta bort med varmt vatten och tvätta håret med schampo.  Nästa Artikel
  Hur man odlar hår på en vecka