Hur kan du håret på konens curling höger? Bilder av färdiga lockar


Tapered curling iron är en av de mest moderna och bekväma hår styling enheter.

Med den här kompakta enheten kan du skapa många olika frisyrer.

Hur man väljer en konisk curling, hur man förbereder sig på styling, hur man använder den här enheten hemma och hur man fixar den färdiga frisyren kommer att diskuteras i den här artikeln. Och också visa bilder av frisyrer alternativ.

Vilka lockar kommer att vara om det är krökt på en konisk kröning?

Enligt många experter är konens krusningsjärn mycket bättre vid hantering av styling än vanliga tang. Det handlar om den speciella utformningen av den här enheten. Koniskt krulljärn, i motsats till den klassiska, har inte en klämma som fixar strängen.

Dessutom är moderna modeller oftast gjorda av keramik (det säkraste materialet för håret), så det här förhindrar inte hårstrukturen.

Med hjälp av en konisk krökning kan du göra krullar av olika diameter (beroende på vilken del av konen du ska slå ihop strängen). På viljan kan du få från små stygga krullar till stora lockar. Också mycket populär frodig stil med lockar, ganska voluminösa vid rötterna och avsmalnande till ändarna. Den här frisyren ser väldigt högtidlig och festlig ut.

I ett ord, med hjälp av en konisk curling, kan du skapa en massa olika stilar. Om du vill byta så ofta som möjligt och prova olika frisyrstilar, är en konisk curling en bra lösning för dig.

Vad ska man göra innan man lägger?

Innan du lägger dig måste du spendera lite förberedelse:

 1. Först och främst bör håret tvättas noggrant. Det är nödvändigt att göra en perm endast på rena lås.
 2. Efter tvättning rekommenderas att dessutom applicera en vårdande balsam eller en fuktgivande mask på huvudet. Det är viktigt att tvätta dessa produkter väldigt bra, annars kommer håret att se fettigt och oförskämt.
 3. På vått rent hår kan du omedelbart applicera ett värmeskärmningsmedel som skyddar dina strängar mot överdriven överhettning under styling.
 4. Strängarna måste torkas med hårtork eller vänta tills de torkar naturligt. Vi rekommenderar att du gör en perm på torrt hår.
 5. Kamma ditt hår väl
 6. Dela det i flera sektorer för bekvämlighet (fäst var och en med ett klipp eller en krabba).
 7. Innan du blåser håret måste du applicera ett stylingmedel på varje sträng. Detta kan vara mousse, skum, gel eller någon annan produkt. Vi rekommenderar att du föredrar produkter som är speciellt utformade för att skapa skarpa och elastiska lockar.

Vad ska man göra?

För att göra en modig frisyr, så här ett krusjärn, behöver du följande verktyg och tillbehör:

 • Stor borste eller stor kam för kamning av hår.
 • Liten hårborste med täta tänder att dela håret i strängar.
 • Termiska skyddande och läggande medel (vi har redan sagt om dem ovan).
 • Speciell handske från värmebeständigt material. Det är nödvändigt för att skapa vackra krullar och inte bränna dig själv. Oftast kommer detta nödvändiga tillbehör med en konisk krökning. Om det inte finns några handskar i din uppsättning, kan du köpa dem i specialiserade frisöraffärer.

Alla dessa enkla enheter hjälper dig att lägga och underlätta denna process mycket.

Hur man blåser håret

Curling med ett sådant krusjärn är ganska enkelt, men det kräver strikt vidhäftning med den nödvändiga algoritmen för handlingar:

 1. Tvätta, torrt hår, behandla dem med skyddande och stylingprodukter, dela in i strängar (som beskrivs ovan). Kom ihåg att ju tunnare och lättare strängarna kommer att vara, ju mer voluminös och fluffig frisyr du får (men ju mer tid du spenderar på krullen).
 2. Värm enheten till önskad temperatur. Om ditt krusjärn är utrustat med en termoreguleringsfunktion, välj det mest skonsamma uppvärmningsläget så att strängarna inte skadas.
 3. Använd en termisk handske för att skydda din hud mot oönskade och smärtsamma förbränningar.
 4. Börja krullen från huvudets nedre mittpunkt. Separera en liten strand och vind den på en kon, välj önskad storlek. Vänta tills strängen värms upp. Därefter försiktigt bort den färdiga krullen från konen.

Som du kan se är curling av ett koniskt krulljärn ganska enkelt. Även en tjej som inte är mycket erfaren i styling kan klara av en sådan frisyr. Och resultatet av en sådan perm kommer att se väldigt imponerande ut och kommer säkert att glädja dig.

Curl fixering

Curls skapade med hjälp av en sådan termometer är vanligtvis ganska långlivade. Om du gör lätt vardaglig styling kan du göra det utan ytterligare fixering. Men om vi pratar om kvälls frisyr eller curling för något speciellt tillfälle, rekommenderar vi dig att ta hand om ytterligare fixering. Behandla hårsprayen eller det färdiga håret för styling.

Välj moderna stilprodukter som är osynliga på håret, men samtidigt fixa resultatet säkert. Kom ihåg att krullarna limmade tillsammans med en rik lack är inte modig och inte vacker.

Vi föreslår till exempel att bekanta sig med bilden av lockar, krökt kegelkrullning:

Relaterade videor

I videon visar tjejen hårstylkrullar med en konisk curling.

slutsats

Kegeljärnet är ett utmärkt alternativ till de klassiska stilartongarna. Curling curls med en sådan enhet är enkelt och trevligt, och de olika frisyrer som du kan skapa öppnar verkligen gränslösa möjligheter till kreativa experiment med din bild.

Hur man gör frisyrer med kegling: steg-för-steg-instruktioner från erfarna frisörer

Varje kvinna vill ge sitt hår den maximala volymen och den vackra formen, ett koniskt krusjärn kan hjälpa oss i det här, vilket är det bästa sättet att klara sitt syfte. Externt är det mycket lik det klassiska curling håret, men mycket mer effektivt. I den här artikeln kommer vi att titta på ett foto av frisyrer med ett koniskt krusjärn och ge dig videouppdrag om hur man krular håret med det här verktyget.

Hur man väljer?

Så, om du bara kommer att köpa det här verktyget själv, föreslår jag att du läser några tips för att välja det:

 1. Om du är ägare till långt hår, välj sedan ett krusjärn med en bred värmeyta. Om det är kort, föredra sedan en smal arbetsyta.
 2. Välj ett krusjärn med ett brett temperaturintervall, så att du kan välja den optimala temperaturen för att krulla din specifika hårtyp hemma.
 3. Om du gillar att experimentera på ditt hår, kan du köpa ett krusjärn med olika munstycken. Så, förutom standardkrullningen, kan du lägga ditt hår i en zigzag, spiraler, krullar med raka ändar och liknande;
 4. Det finns gardiner med automatisk avstängningsfunktion, så om du hela tiden bråttom eller glömmer att stänga av verktyget, är det bättre att köpa en modell med bara en sådan funktion;
 5. Välj gardiner med en slät keramikyta, så att du håller ditt hår friskt.

Tja, när ett verktyg för arbete väljs, låt oss titta på bilderna av olika typer av perms som kan göras med den.

Små lockar

Små snygga krullar med hjälp av curling - perfekt hår i nästan vilken situation: om du går med vänner eller deltar på en fest på kvällen: överallt kommer detta hår att passa dig. Du kan få denna effekt genom att värma krökaren väl före användning och hålla varje sträng vred mot rötterna i ca 5-8 sekunder, beroende på hårets typ, men överhett inte. Tänk på några bilder av sådana frisyrer.

Och här är det som de samma lockarna ser ut, men för kort hår.

Stora lockar

Den här frisyren ser snyggare och elegant ut, och insatser för att skapa den behöver mindre än för små lockar. Men efter krullning behöver håret fixas och lätt kamma, så fyll i med lack, om du vill att håret ska hålla på länge.

Du kan få denna effekt om du tar stora strängar, vrid dem bara halvvägs upp och håll dem på ett väluppvärmt krusjärn i minst 5 sekunder, beroende på din hårtyp.

Observera att korta krökningar inte är mycket lämpliga för kort hår, eftersom det är bättre att böjma strängar bara upp till hälften, och korta krökningar kommer att resultera i små krullningar, varav det skrivits lite högre.

vågor

Detta är namnet på en frisyr som erhållits med hjälp av en tunn konisk curling med låg värme och en kort fördröjning av håret krullade till själva rötterna. Naturligtvis kan du bara göra vågor på hårets botten, bara genom att inte vrida den högre.

Denna frisyr ser lätt och fri ut, men är knappast lämplig för någon officiell kväll, men du kan prova någonting.

Video tutorials

Och nu ska vi överväga mästerklasser, hur man gör sig vackra krullar eller vågiga lockar med hjälp av en konisk curling.

Hur man gör curls curle curling: master class, foto och video handledning

Kegeljärnet är skapat för att du ska kunna njuta av de perfekta och vackra krönen! Lär dig att använda den med oss!

Du behöver

Vill du bli en mästare i slingrande lockar och avstå från de skickliga händerna hos en frisör-stylist? Vi kommer att berätta och tydligt visa hur man kan göra krullningskonuskrullning självständigt.

Curls kan diversifiera även den mest avslappnade utseendet. Och allt för att när håret är vällagt är det svårt att begränsa ett leende på ditt ansikte! Curls kan vara både en självständig slagstil och basen för populäraste frisyrer.

Gör krusar hemma

Curls - en bekväm och vacker del av vilken stil som helst. De kan se bra ut både under arbetsdagen (i företagsmiljö) och på en fest med vänner.

Krullar kan skapas som att ha adresserat till frisören och självständigt. För att förbereda sig för att skapa krullar behöver du bara en konisk curlinghår.

Ägare av vågiga strängar kan också vara praktiska att förjustera naturliga krullar. Det är mycket enklare att göra en frisör på direkt och lydigt hår, och resultatet blir snyggare och snyggare.

Hur man inte ska skada håret under styling

Självklart hoppar de flesta tjejer på den perfekta frisyren som kommer att glädja dem så länge som möjligt. Men när man lägger på är det nödvändigt att komma ihåg några viktiga principer som hjälper till att få skönhet utan att skada strängarna.

 1. Användning av curling, strykning och även en hårtork rekommenderas endast för ägare av friskt hår. Kvinnor som lider av förlust av strängar, brittleness eller delade ändar måste först återställa hårets tillstånd.
 2. Arbeta med höga temperaturer kräver lämpligt termiskt skydd.
 3. Kvinnor med tunna, sköra strängar bör inte stilla håret vid en temperatur över 150 grader Celsius. För normalt hår anses det bästa läget från 150 till 180 grader. Hårda och stygga trådar behöver läggningstemperatur över 180 grader Celsius.
 4. Styling bara på rent och redan torrt hår. Våta strängar kan skada hårstylaren och även kammen.
 5. Välj högkvalitativ hår styling. Preference kan ges till curling irons med keramiska eller keramiska-turmalin belagda plattor. De skadar praktiskt taget inte strängarna.

När du väljer en kon, måste du komma ihåg några enkla regler:

 1. Ju större diametern av konen desto större blir krullen.
 2. Trots att professionella kegelkretsar kostar mer än vanligt, är de av hög kvalitet. Typiskt har dessa enheter en mängd olika temperaturregimer och temperaturregulatorer.
 3. Ett högkvalitativt kon krulljärn med en bra arbetsyta bör snabbt värma upp.
 4. Kottar med liten diameter kommer att passa ägare av kort och medium hår.
 5. Kvinnor med långa trådar kan välja koner, vars diameter bara är något mindre än den önskade volymen krullar.
 6. Ju svagare håret, desto mindre borde konjunkens krökning.

Hur man blåser krus

Under instruktionen av All Things Hair om hur man gör lockar med en konisk curling användes ett konformat krulljärn av medeldiameter. Vi rekommenderar att du börjar med att titta på videon längst upp på sidan och fortsätt sedan till en steg för steg förklaring.

Hur man använder en konisk curling

Moderna modekvinnor mästar ett sådant verktyg som ett koniskt krusjärn. Detta är ett mycket bekvämt verktyg som du snabbt och vackert kan lägga på hår. Beslutar att köpa själv en sådan assistent, du måste bekanta dig med materialet på ämnet - hur man använder ett koniskt krusjärn, vilka krullar kan göras och, naturligtvis, säkerhetsåtgärder när man skapar en frisyr.

Cone curling - funktioner

Många herrar säger att med hjälp av en konisk curling kan du skapa otroligt vackra frisyrer. Det är ibland bättre i jämförelse med vanliga tang. Detta förklaras lätt av det faktum att enheten har en speciell design. Till skillnad från konventionella tangar finns det ingen klämma i utformningen av detta krulljärn, vilket är utformat för att fixera strängen.

BAKGRUND. Curls blir snygga, utan rynkor på kanten.

Vilka krullar dyker upp

Om du lockar ditt hår med det här verktyget kan du välja vilka krusar du hamnar med. De kan vara av olika diameter, du kan justera denna parameter när slingrande strängar på olika delar av konen. Du kan skapa någon frisyr från små lockar och voluminösa lockar. Om du vill experimentera - är konisk curling din bästa assistent.

VIKTIGT. Användningen av keramik i tillverkningen gör att du kan minska den negativa påverkan på håret, medan dess struktur inte förstörs vid krökning.

Var försiktig

Curlers användes av kvinnor under en längre tid. När du använder dem kan du snabbt byta, göra en festlig styling. Det är värt att notera att omslagshår på detta sätt är självklart väldigt bekvämt men inte alltid säkert.

Operationsprincipen är följande: Som en följd av stark uppvärmning av håren som sår kring basen av enheten krullas de. Värmebehandling är mest utsatt för ändarna av strängarna, som även utan sådana procedurer ofta lider och inte får de nödvändiga mikronäringsämnena.

Som ett resultat av överdriven termisk exponering skadas strängar, och dessa är:

 • överdriven brott
 • torr;
 • tips sektion;
 • förlust av naturlig glans och andra problem.

På grundval av detta kan vi dra slutsatsen att håret med mycket användning av denna enhet kan drabbas mycket. För att undvika detta rekommenderar experter att lyssna på deras råd och följa dessa regler:

 1. Använd inte verktyget mer än flera gånger i månaden.
 2. Använd speciell skyddsutrustning.
 3. Krök inte våt eller våt krullning.

För att skydda håret, försök att använda speciella fuktgivande vårdprodukter.

Hur vackert blåsar hårkeglen

Kroppsprocessen är ganska enkel. För att uppnå önskat och säkert resultat rekommenderas följande instruktioner:

 1. Tvätta och torka håret väl.
 2. Behandla dem med speciellt värmeskyddsmedel.
 3. Dela håret i strängar. Ju tunnare de är, ju mer voluminösa blir din frisyr. Förresten, och tiden för perm kommer att behöva spendera flera gånger mer.
 4. Värm enheten till önskad temperatur. Det rekommenderas att välja ett mildt temperaturläge.
 5. Använd en speciell termisk handske för att skydda din hand mot brännskador.
 6. Börja curling från huvudets nedre mittpunkt.
 7. Vänta lite för att krullen ska värma upp.
 8. Ta bort håret från konen.

BAKGRUND. Vissa tillverkare ger en pipfunktion vid upphettning till en viss temperatur.

Tips 1: Hur man gör lockar med en konisk curling

Innehållet i artikeln

 • Hur man gör krullar med konisk curling
 • Hur man blåser håret på curling
 • Hur man blåser håret

Kegkrullen är en elektrisk apparat vars arbetsyta är gjord i form av en snittkotte. Ett karaktäristiskt kännetecken för sådan krökning - frånvaron av de vanliga tangarna.

Fördelarna med konkrullning

Den främsta fördelen med den konformiga krullningen till den vanliga är förmågan att snabbt och utan skada avlägsna låset. När du använder ett traditionellt krusjärn måste du hålla en hårsträng, skruva den på en uppvärmd yta, vänta några sekunder och varva ner den igen. Som en följd av detta försämras curlens form ofta, och i den nedre delen förblir det fult rum.

Cone curling kan du distribuera strängen över hela arbetsytan. En enhetlig uppvärmning av håret kommer att minska tiden, och krullarna blir mer naturliga och minskar i storlek mot ändarna.

Modernt krulljärn utrustat med temperaturkontrollfunktion. Du själv kan ställa in läget beroende på hårets tillstånd. Dessutom har ytan på de flesta enheter en skyddande beläggning som minskar de skadliga effekterna av höga temperaturer.

Hur man använder en konisk curling

Vid det första mötet med ett koniskt krusjärn har många flickor svårigheter, för att du måste vinda och fixa strängarna med händerna. Speciellt för detta kommer en speciell skyddshandske av värmebeständigt material med verktyget.

Tvätta håret, torka det naturligt och kamma det bra. Applicera värmesköld. Separera en sträng och kamma den än en gång över hela längden. Ju tunnare strängen du tar, krullen blir mer uttalad och elastisk. Sätt en handske på ena sidan.

Placera den beredda strängen i handen med handsken och å andra sidan ta krulljärnet. Vrid hårstranden, från den stora delen av den uppvärmda ytan, från rötterna till spetsarna, och rör sig gradvis till den smala delen av konen. Tryck i slutet av strängen och stanna i denna position i 3-5 sekunder. Dra sedan konen ut ur håret, utan att skruva loss krullen. Efter det att du har blivit allt hår, kamma det försiktigt med en kam med stora tänder och spraya det med lack eller en stark hållspray. Så styling kommer att vara längre.

Förutom curling i form av en traditionell kon, kan du hitta en inverterad kon på hyllorna av butikerna. Detta är ett fantastiskt verktyg som ger extra volym till hårrötterna och gör styling som tål flera dagar.

Tips 2: Vad lockar att välja för det nya året

Hair-helix. Dessa är krullar som liknar en spiral eller en korkskruv på grund av sina runda små lockar. Denna frisyr kan skapas med hjälp av curlers eller curling. Rent hår bör sprinklas med styling agent. Kropparnas diameter bör vara så liten som möjligt, liksom för krullningen bör den också vara tunn. När du har håret, fördela strängarna med händerna så att de ligger platt mot varandra, spray håret med en lack för fixering.

Slarviga krullar. De kan erhållas med hjälp av en diffusor, använd en spray för termiskt skydd. Torka håret, men för att få en frisyr som vårdslös, som om du gick i vinden, använd inte fixeringsmedel.

Hollywood våg. För att få en likvärdig våg, måste du torka håret med en pensel så att de blir släta och silkeslen. Håret ska delas i hälften, sedan på ena sidan för att separera det mesta av håret, vind det, börja med det. Curler ska vara avsmalnande. Krullarna borde ligga i ansiktets riktning. Så snart du vrider strängarna, kamma dem inte omedelbart, låt dem svalna lite. Ta sedan en platt kam med fina tänder och springa utan ryckiga rörelser, jämnt genom håret. En mindre del av håret kan ta tag i smyg bakifrån så att den inte faller framåt. Var noga med att fixa all hårspray och innebär extra glans. Ju mer ditt hår kommer att lysa, ju mer elegant kommer vågan att se ut.

Tips 3: Hur man gör en riktig Hollywood curls

För att skapa denna frisyr behöver du ett stort curling hår, hårspray, hårolja och penselborste om håret är lite krökt.

1. Det första du behöver tvätta håret, torka dem och räta ut med en rund pensel om de är vågiga. Om du vill att de ska vara voluminösa vid rötterna - lyft dem under torkning med hjälp av samma borste;
2. Använd en kam, dela håret i en avskedning - hur du brukade bära den;
3. Dela håret i ungefär två delar (noggrannhet behövs inte här);
4. Nu kan du separera strängarna av vilken tjocklek som helst och vinda dem på krullarna i riktningen "från ansiktet". Om det inte finns någon stor curling, kan du vrida håret i fint hår - bara krullarna blir mindre. Det är inte nödvändigt att nypa håret med en fot så att det inte finns några rynkor - håll bara spetsen av strängen medan håret krullar;
5. När alla trådar är krullade, måste du vänta tills håret har svalnat och spruta dem med lack och separera dem med fingrarna.
6. För att göra krullarna mer strukturella, använd lite hårolja på håret;
7. Om du vill ha frisyren att vara mer frodig - lägg ner huvudet, fluff håret och applicera lite lack på dem.

Frisyrer med curling hår för kort, medium och långt hår - hur man ser chic varje dag

Eftersom elektriska nippers har dykt upp i kvinnornas hårvårdars arsenal har det blivit mycket lättare att vinda och räta krullarna. Detta är praktiskt taget det snabbaste sättet att ge ett huvudstycke av visuell volym, densitet, för att göra frisyrer med curling romantisk, välskötta, som om efter ett besök på salongen. Om vilka typer av tång som finns, hur man inte gör ett misstag med valet, att stylingen är av hög kvalitet, och håret bevarar hälsa och vackert utseende, och självklart vilka frisyrer kan göras med hjälp av hår av olika längder - allt detta finns längre i artikeln.

Typer av ploek

Curling strykjärn finns i flera former:

cylindrisk

Klassiska tångar med ett klipp som kan både slingra ett hår och räta ut stygga vågiga strängar. Detta är den mest populära och populära modellen. Att använda ett sådant krusningsjärn är inte svårt, men det tar tid att få lite knack. Kan användas på hår av vilken längd som helst, vilket skapar även de mest komplexa frisyrerna.

kon

Några moderna plagg, som endast är lämpliga för att skapa krullar, är inte lämplig för rätning på grund av brist på klämning. Verktyget är utrustat med en termisk skyddshandske för att hålla strängar under lindningen. Basen, som namnet antyder, smalnar till slutet, vilket ger en konisk form till instrumentet. Läs mer om valet och funktionerna i läggvatten med en konisk curling på vår hemsida.

Storleken på krullarna beror på diametern beroende på hur tjock basen på krullningen är. Små krullar har en solid struktur, perfekt för kort hår. Den stora storleken på locken kommer att skapa vackra eleganta vågor eller lockar på långt och medelstort hår.

Rådet. För att håret ska bli mer naturligt efter en sådan styling behöver du kamma den lite, eftersom krullarna är ganska branta.

dubbel

Två arbetsbaser av sådan krökning gör det enkelt att skapa en vågig styling, lätt zigzag, för att ge pomp till hårets huvud. För sådan stapling måste du vrida de åtta strängarna på båda baserna av krulljärnet i sin tur och sedan sträcka den till botten.

Vissa enheter ger en klämma som håller håret att blomma vid inslagning. För rätning är ett sådant krökjärn inte lämpligt.

Vi rekommenderar att du lär dig mer om dubbelkrullningen, regler för användningen på vår webbplats.

trippel

Modern, nästan den mest komplexa modellen, för att snabbt skapa likformiga, voluminösa och små krullar. Speciella färdigheter för att hantera detta verktyg behövs inte, modellen börjar snabbt bli populär, de flesta tillverkarna har redan det i sin sortiment. Med sådana tangar erhålls frisyrer med en inte för stor volym, jämfört med det vanliga verktyget, men krullarna håller på länge och förlorar inte utseendet fram till nästa styling.

Den enda nackdelen är att vissa varianter av sådana produkter kan vara tunga och med långvarig styling på långt hår kan handen bli van vid det oftare än inte. Det är bättre att köpa ett sådant krusjärn med funktionen snabb uppvärmning. När du skapar en retro-styling är ett oumbärligt verktyg, och de romantiska vågorna i Madonna-stilen med sådan curling är inte värre än i skönhetssalongen.

spiral

Ofta är spiral bara en av tipsen till en konventionell eller konisk krökning. Men det finns curling strykjärn med en spiralbas. Med deras hjälp skapas romantiska frisyrer för kort hår, såväl som för lås av medellång och lång längd.

Teknisk fusk är inte komplicerat, men tidskrävande tas små strängar. Men resultatet är uthålligt och utseendet är väldigt vackert.

Automatisk curler (med rotation)

Styler eller maskin - mycket praktisk och praktisk sak, men med ett ganska stort pris. Hela processen för användning ligger i det faktum att den valda strängen är placerad i krillets urtag och då roterar verktyget automatiskt.

Temperaturer i sådana verktyg är varierade, du kan också variera riktningen för den snodda krullen. Detta är ett av de mest moderna innovationerna, det kännetecknas av enkel användning och noggrannhet av krullar. Mer information om automatiska hårkrullare, funktioner för att fuska med dem hittar du på vår hemsida.

Var uppmärksam, enheten värmer strängen själv till den inställda temperaturen.

triangulär

Med det här verktyget kan du skapa mycket originella och ovanliga formkronor. Du kan inte köpa separat sådant krusjärn, och välj enheten, som kommer med ett sådant munstycke. Resultatet är verkligen väldigt intressant.

Applikationen är standard, men strukturen i en trasig krulle ser väldigt ovanligt ut. Lämplig för långt och medelhårt hår.

Urval och grundläggande regler för användning

Valet av curling är en fråga om ansvar, du behöver veta de grundläggande kriterierna för bedömningen, egenskaperna hos beläggningsmaterialen, så att du i stället för en smart styling inte slutar med brända, slöta trådar med splittrade ändar.

En av de viktigaste punkterna är att besluta om beläggningen av tången. Det är mycket varmt och i kontakt med håret direkt, och med olämpligt material kan överdriven, jämnt brinna. Följande beläggningar finns tillgängliga:

 • Metal. Denna beläggning är en sak av det förflutna, eftersom det är det mest skadliga för håret, det torkar strängarna starkt, med långvarig användning kan de bli sköra, spetsarna är splittrade. Kostnaden för sådana produkter är liten, men du borde inte ge in efter önskan att spara - det är bättre att hålla dina lockar och välja ett annat alternativ.
 • Keramik. Denna beläggning är erkänd av experter som den mest skonsamma för håret. Håret upprätthåller hälsa, attraktivt utseende, även vid frekvent användning. Men det finns en nackdel - själva verktyget är ganska bräckligt. Du kan bekanta dig med urvalskriterierna för ett keramiskt hårkrull på vår hemsida.
 • Teflon. Denna beläggning är också mycket säker, kan skydda håret mot uttorkning och brännskador, men avlägsnas i sig vid applicering. Ju oftare ett krusningsjärn används, desto snabbare blir beläggningen tunnare och raderas, vilket resulterar i att en tunn metallbas förstör håret.
 • Titan. Curling Tang med ett titanlager håller så länge som möjligt, vilket bevaras även om du använder verktyget varje dag. För håret hos ett sådant krusjärn är helt säkert, lätt att använda, med hjälp kan du skapa många vackra frisyrer. En minus är ganska högt pris.
 • Turmalin. Den mest högkvalitativa och moderna beläggningen som visade sig på de senaste modellerna av curling irons, minimeras den negativa påverkan på håret. Att använda och ta hand om enheten är lätt, men priset är inte ett budgetalternativ.

Ett annat kriterium för att välja ett verktyg för läggning är tångens diameter och form.

Elektriska brickor kan delas enligt deras konstruktionsegenskaper:

 • standard (rund bas)
 • sicksack;
 • triangulära former;
 • kadrat;
 • rippel;
 • andra bildade munstycken;
 • likriktare.

Du kan köpa en enhet med en viss form och ett verktyg med en klassisk bas, men utrustad med en uppsättning munstycken.

Inte bara formen är viktig, men också diametern. Litet behov av att skapa små lockar, styling på kort hår. En stor är mer lämplig för att ge en basal volym, och den här bilagan gör styling på ett medium hår eller krullar skapas på långt hår.

Det är viktigt! Ju tunnare basen av curling, desto mindre krullning kan du skapa både afrikanska lockar och strandkrullar eller Hollywood-styling.

Det tredje viktiga kriteriet som inte bör underskattas är temperaturregimer och verktygets kraft.

Det är bra att välja en modell där det finns ett val av värmevärdet, så du kan justera enheten för alla typer av hår. Så kan smala krullar skruvas upp eller rätas vid låga temperaturer (ca 140-150 grader).

Trötta, splittrade lås som är föremål för färgning, blekning är bättre att krulla i ett läge som inte är varmare än 95 grader.

Tjockt hår med tjocka friska hår kommer att kräva ett varmare läge - upp till 200 grader. Överhettningskurvning får emellertid inte missbrukas, oavsett vilket tjockt hår som helst, de är fortfarande föremål för de skadliga effekterna av höga temperaturer. Den optimala behandlingen detekteras när du använder, förvärvar färdigheter och övervakar ditt hår.

Optimal effekt 25-50 watt. Ökningen av effekten gör att tillverkaren ökar verktyget, och det är inte bekvämt att använda för stora tangar.

En Ionization Curler tar bort onödig statisk elektricitet från ditt hår.

Du måste också vara uppmärksam på sladden från curling vrider inte vid användning, det är bra när det finns ett stativ för enheten i satsen för att inte bränna ytan på bordet.

Populära frisyrer med hjälp av ploek

Frisyrer för kort hår

S-formkrullar:

 1. Torka strängar vindar dubbelt krulljärn eller tang med munstycke.
 2. Wrap kommer från basen, inte mycket vrida strängen.
 3. Varje sträng håller i 5-6 sekunder.
 4. Efter kylning - fixeringslack.

Lösa vågor för medium eller långsträckt bil:

 1. Torka rent huvud noggrant med en handduk (håret är fortsatt vått), värm krullet.
 2. Varje kröning för att hålla i enheten inte mer än 3-5 sekunder.
 3. Vänta tills trådarna är svala och torra.
 4. Övre delen av huvudet, om nödvändigt, lätt kammade, med fingrarna för att bilda lösa, ostridiga lockar. Säkra med lack eller gel.

Den ursprungliga stylingen erhålls om du byter ut snodda strängar med rak.

För att göra detta, bilda lockar, lämna en del av håret inte vriden, lägg sedan fingrarna i håret, samtidigt som effekten av vårdslös styling upprätthålls. Lätt spray med lack, och håret är klart. Det här alternativet är perfekt för arbetsdagar och kvällar.

Frisyrer till mediumhår

Du kan göra lockiga frisyrer med hjälp av curling-strykning:

 1. På twisted i flagella strängar, impregnerade med termiskt skydd, strykas. Efter kylning är frisyren stylad och fixerad med lack.
 2. Flätat hår värms upp med ett järn, meddelandet är snyggt avlindat. Spraylack.
 3. Du kan blåsa håret på järnet, som ett vanligt krusjärn.
 4. Färdiga krökningar kan vara knuffade på baksidan eller toppen av huvudet. Eller ett stycke hår hugga ett vackert klipp på baksidan av huvudet.

Grekisk frisyr ser väldigt imponerande grekisk stil på medelt hår. Det kommer att bli ännu mer original, om du lämnar flera lockiga trådar inte dolda.

 1. Rengör torrt hår, blöt i skydd, att vinda på curler, ta inte på toppen av huvudet.
 2. Krullar är lite kammade när de är svala.
 3. Forma en frisyr, pinne och fästa lite lackerade strängar nedanifrån.
 4. Från sidan av ansiktet framför, sätt krullarna eller en fri våg, eller fyll i den övergripande frisyren.

Rådet. Om det inte finns några pärlor, kan håret på pannan vara uppspänd av en intressant osynlig person.

Retro stil frisyrer ser väldigt romantiskt ut:

 1. Rengör håret, impregnerat med värmesköld till vind på curling, gör krullar av medelstorlek.
 2. Lägg de kylda lockarna med en korg och stift med stiften eller inte avlindning, fäst de coola locken med lack, läggande lock med ringar på pannan.

Vågor med läggning till ena sidan:

 1. Gör en sidosektion på höger sida.
 2. Stora eller medelstora krullningar lätt kammade, utan att förstöra krökets form, lägga vågor.
 3. På pannan och på ansiktets kontur lägger en våg, sticker den osynliga, å andra sidan, från de avskilda strängarna för att komma bakom örat eller lägga inte en frodig våg.
 4. Strö med lack. Kronan borde förbli nästan slät. Du kan använda gel eller vax.

Frisyrer för långt hår

 1. Tvätta, torka, kamma strängar.
 2. Applicera en skyddande förening för varm styling.
 3. Indela i sektorer, fäst med klämmor, välj små trådar för inslagning.
 4. Värm upp krulljärnet.
 5. Börja från botten av vinden upp håret i full längd.
 6. Håll varje krull i 25-25 sekunder.
 7. Låt strängarna svalna, lägg bättre med fingrarna, fäst med lack.

Strandvågor - lätt installationsalternativ:

 1. De tar ett trippelt krusjärn, värms upp.
 2. Tvättat, kammat hår är uppdelat i strängar.
 3. Termiskt skydd tillämpas.
 4. Bara de nedre delarna av håret är sårna, närmare tipsen.
 5. Underhålla krökar sekunder 5-7.
 6. När du är klar måste du luta dig framåt så att krullarna föll på ansiktet och neråt.
 7. Applicera gelén på de sneda ändarna.
 8. Återgå till ursprunglig position.
 9. Du kan rätta håret med händerna, fixa det med lack.

Långa lockar ser lyxigt ut i en slags lös flätad, där du kan väva vackra band, tunna glänsande snören, dekorera ditt hår med osynliga blommor med blommor eller andra dekorativa huvuden. Huvudet på huvudet kan lyftas och frodigt, fransarna, om det är, är det bättre att ta bort vågen åt sidan och säkra den med en lack eller en pin med en vacker hårnål. Denna frisyr är mycket bra och på medium hår.

Ursprungliga frisyrer kan skapas på grundval av små krullar korrugering:

 1. Att blåsa håret krusning håret (eller använd ett munstycke).
 2. De kan också alterneras med raka linjer.
 3. Därefter kan du modellera en serie styling: en fluffig fläta med band eller blommor eller en fluffig frisyr som en kort torg, samla och tucka håret nedanifrån med en hårnål och lämna flera flödande trådar fri.

Ser bra ut med en klassisk frisyr med hår som samlas på baksidan av huvudet eller på toppen av huvudet och en tunn korrugeringslinje framför. Om det är ett knäck, som är kortare än huvudhåret, kan det släppas loss i ansiktet. Om strängar av samma längd, så kan du stifta det så bekvämt.

Med curling kan du skapa mycket intressant original styling och frisyrer, inte sämre än i salongen med befälhavaren. Och med rätt skicklighet tar det lite tid. Denna installation har dock en sak men - den ska inte missbrukas.

Det är viktigt! Oavsett hur milda moderna beläggningar på curling irons, bör hår tillåtas vila, särskilt om curling appliceras dagligen. Försvagat och tunt hår bör ofta vara närande och fuktgivande.

Så, iakttagande av åtgärderna för att bevara hårets hälsa, nödvändigtvis med hjälp av termiskt skydd, kan du perfekt utan dyra salong styling, vilket sparar pengar och tid. Dessutom känner ingen av flickans smak och hennes preferenser bättre än sig själv.

Visar en liten fantasi, hålla känslan av proportioner och smak, du kan skapa en individuell unik bild, och varje dag fånga dig själv och beundrar blicken av motsatt kön!

Curlers är ett värdigt alternativ till hårkrullare. Följande artiklar kan vara till hjälp för dig:

Användbara videoklipp

Snabb frisyr på 7 minuter.

Hur man gör curls för långt hår curling.

Hur man gör curls kura curling

Avsmalnande krulljärn hänvisar till de så kallade bezklipsovym-enheterna för krullning av hår. Det betyder att enheten endast har ett värmeelement utan den andra rörliga delen - tryckplattan.

Om du använder den här typen av curling för första gången kommer det först att vara svårt att vrida och hålla en hårsträng på konen, utan en spännplatta. Arbeta med en sådan enhet kommer båda händerna att vara upptagna med dig hela tiden. I ena handen håller du apparaten, den andra arbetar med en hårsträng, vrider den på krullningen. Denna "arbets" hand måste skyddas av en speciell handske, eftersom den kommer i kontakt med den uppvärmda ytan.

Innan du fortsätter med de olika stylingalternativen med en konisk curling, kom ihåg de grundläggande reglerna för användningen:

 1. Använd alltid en skyddshandske.
 2. Håll curling iron till curl alltid från baksidan. Så här gör du det på bilden nedan. Detta hjälper dig att undvika oavsiktlig kontakt av det uppvärmda elementet med ansiktet.

Hur man gör curls på en konisk curling - avslappnad slarvlös styling

Denna typ av curling ser bra ut både på skulderlängdshår och på längre. Oaktsamhet till läggning ges av de direkta, inte vridna tipsen.

Börja ligga på vänster sida av huvudet. Gardinen hålls i höger hand, arbetssträngen är till vänster.

Separera den första strängen med din fria hand, flytta den till sidan och håll konan uppe på baksidan, håll den med den tunna änden nedåt. Tryck på curling till strängarna, retreating från rötterna på 5 cm, arbeta bara med den andra handen med en hårsträng. Vik håret runt konen och rör sig gradvis mot slutet. Spetsen av strängen, ca 3-4 cm, vind inte den, men håll den helt enkelt med handen.

Låt håret ligga i 2-4 sekunder, släpp slutet av strängen och dra ut konen och dra upp den. Dra strängen lite ner för att göra krullen mjukare.

Efter att ha avslutat curling vänster sida, gå till höger. Följaktligen kommer krulljärnet nu att vara i vänster hand.

Efter att du har krökt håret, formar frisyren med händerna och fixar den med lack, är det bättre om det är lack för flexibel fixering av lockar. I detta fall kommer frisyren att behålla krullarnas elasticitet och låta håret röra sig.

Hur man gör krullar på kon med lockande hår långt hår

För styling kommer långt hår att kräva ytterligare fixering. Applicera över hela längden (steg tillbaka från rötterna på 10 cm) något sätt för termisk läggning.

Arbeta med ett koniskt krusjärn följer samma mönster - separera strängen med en hand och den andra från baksidan håller apparaten. Pressar den på baksträngen, steg 10 cm från rötterna och slingrar strängen och rör sig till botten av konen. Lämna spetsen i handen, ocirkulerad. Värm kanten i 4-5 sekunder, dra sedan försiktigt upp enheten. Håll den färdiga krullen med handen från botten tills den svalnar, sprinkla sedan med lack och börja curla nästa sträng.

Med hjälp av fixering före och efter curling konisk curling håller krullarna ut hela dagen, och i slutet av dagen blir de smidigt till vackra vågor.

Hur man korrekt och säkert använder krusjärn för att få vackra lockar

Varje modekvinna har minst ett verktyg för att krulla håret i hennes arsenal. Att använda curlers är inte alltid bekvämt, på grund av den tid som krävs för att uppnå effekten. Om strängarna måste skruvas på en kort tid används olika typer av pletholer.

Rekommendationer för användning

Curler väljs utifrån följande parametrar:

 • säkerhet. För att neutralisera de skadliga termiska effekterna rekommenderas att man använder ett verktyg med keramisk beläggning.
 • diameter, påverkar storleken på den erhållna krullen;
 • användarvänlighet. Curler ska vara utrustad med en temperaturregulator.

Eftersom arbetet med ett krusningsjärn har en mycket negativ effekt på krullarnas skönhet och hälsa, är dess användning för daglig användning inte rekommenderad. Varm temperatur torkar och brinner hår, speciellt ändarna. Trots allt, efter frekvent användning av curling behöver behandling dela hår.

Du kan minska skadan genom att träna dig själv för att applicera en värmespruta på hela längden av strängen före krökning. Det gör krullen silkeslen och slät, dessutom skapar spraymolekylerna en skyddande film runt håret, vilket sparar från den heta temperaturen.

Innan du väljer ett verktyg rekommenderar vi att du läser recensionerna om värmebeskydd för hår. Användningen av verktyg som skapar vackra krullar med en mycket varm temperatur är endast möjlig på rent, torrt hår. Under inga omständigheter får man använda några medel för fixering, med undantag för speciella sprayer som är utformade för att arbeta med curling.

Huvudet bör torkas noggrant, särskilt bra det borde ske i parietaldelen, där det är obekvämt att torka sig själv, och hårets huvud är ofta lite fuktigt. Vattenmolekylerna kvarstår på strängarna från effekterna av mycket hett curlingkoka och förstör hårstrukturen. De kommer att bli torra och livlösa.

Vid skarpt arbete med krulljärn kan du bränna hårbotten och händerna.

För att förhindra sådana fakta bör det uppvärmda verktyget endast hållas i högra handen. Det är bättre att bära speciella bomullshandskar för att skydda mot brännskador.

Om du vill veta om hormoner påverkar håravfall, hittar du all nödvändig information.

Om du letar efter en effektiv mjällschampo presenteras ett varierat urval av apoteksprodukter här http://ilhair.ru/zdorove-volos-i-kozhi/lechenie/obzor-aptechnyx-shampunej.html

När du arbetar med ett uppvärmt instrument ska du försöka dra av det medan du arbetar bort från hårbotten. Det är viktigt att ta bort den heta, avstängda krulningen på en plats där andra familjemedlemmar eller husdjur inte kan bränna sig innan det är helt kylt.

Hur man blåser långa strängar på locket

Den långa krullen är sår annorlunda än de mellersta och korta strängarna. På grund av den långa längden produceras ett stort hårlager på värmeverktyget, vilket påverkar strängarnas kvalitet - de är ojämna. Vi måste ta tunna strängar och jämnt vinda dem över hela området av curling. Det finns flera sätt att få vackra lockar.

Metod ett:

 • vi borstar noggrant våra huvuden så att det inte finns några trassliga klumpar, alla strängar ligger exakt i en linje;
 • vi delar hela huvudet i sektioner, de borde vara 6-7, beroende på hårets tjocklek och längd;
 • vi vrider varje sektion i en bunt och fäster den med en barrette, förutom den sektion som vi kommer att börja arbeta med;
 • allt hår i sektionen är uppdelat i lika många strängar, från botten och uppåt. Vi börjar arbeta med de lägre strängarna;
 • vi börjar att vrida strängen på krulljärnet (ha satt klämman åt sidan) från huvudets huvud, jämnt, vrid genom att vrida hela längden på det uppvärmda verktyget;
 • Efter 15-30 sekunder, ta försiktigt bort krullen från curling och låt den inte varva ner, vi fixar omedelbart det med ett hårnål eller ett litet skämt.
 • Vi gör detta med alla delar av avsnittet och med alla avsnitt.

Metod två:

 • på samma sätt som i den första metoden fördela håret i zoner, börja med de nedre strängarna;
 • strängvind ej från basen och från hårets spets. För att göra detta klämmer vi spetsen mellan klämman och stången, stänger klämman och vindar strängen längs hela längden av krulljärnet. Det blir bekvämare att göra om du håller verktyget inte rakt, men i en vinkel.

Metod tre:

Vi börjar spinna strängen inte från basen, men avgår 10-15 cm från huvudet.

Vi kommer att ha en helt annan frisyr än lockar, curled längs hela längden.

Efter att de spända strängarna har svalnat, ta bort klämmorna och försiktigt räta ut de resulterande locken.

Beroende på önskemålen och den uttänkta frisyren kan de erhållna locken kamma med en speciell sällsynt kam, snubbla med fingrarna, ge önskad form eller lämna dem som de är, beströdda med lack i liten mängd.

Göra chic krullar på medelhår

Att arbeta med medellånga kretsar är både lättare och svårare. Lättare, eftersom strängarna är kortare, kan du ta lite mer hår i taget än när du arbetar med långt hår.

Hår av medellängd, med en felaktigt vald temperatur på krullningen eller med en lång hållning av strängen på stången, kan lätt vända sig till snäva krullar.

Frisyren kommer att likna huvudet på en afroamerikansk, och inte till en modern tjejs eleganta krullar.

Tekniken för att använda curling är densamma som när man arbetar med en lång sträng. Men först är det bättre att kontrollera vilka krullar som kommer att erhållas på en liten obetydlig del av huvudet. För att skapa en grekisk frisyr med bandage på långt hår måste du först vrida den på ett krullande hår.

Video: mästerklass på att skapa krullar:

Om naturen inte har tilldelat dig ett fluffigt vågigt hår, kommer curling att hjälpa till att lösa detta problem. På vår video handledning lär du dig att krulla ditt hår korrekt.

Hemligheter av vackra korta lockar

För korta strängar är den genomsnittliga diametern hos krökstången lämplig. Små krullar kommer att se fula ut, för stora för att ett kort hår inte fungerar.

Du kan lägga till volymen till en kort hårklippning med ett krulljärn.

För att göra detta, ta tag på locken på basen och sväng något i verktyget, men inte till hela spolen, men så att håret på något sätt skapar en våg.

Idag är det väldigt modernt att gå med en ombre. I vår artikel kommer du att lära dig mer om tekniken för färgning av ombrehår.

Tips för att använda en konisk curling

Kegkrullen är en modernare, förbättrad modell applicerad på vilken längd av strängen som helst. Som det framgår av bilden, gör frånvaron av ett hårklipp att du kan uppnå resultat utan strängarnas böjningar, frisyren är mer exakt.

Det förberedande arbetet före perm är detsamma som för en vanlig curling. För testet ställer du först minsta temperaturen och kontrollerar vilka krullar som erhålls på detta sätt.

Vid den maximala temperaturen erhålls de starkaste och mest hållbara krullarna, men det varma värmningsverktyget torkar och brinner håret starkt, så det är bättre att arbeta med en genomsnittlig temperatur.

Efter varje användning av curling är det nödvändigt att applicera en mask för hårspetsarna. Tapered hair curler säljs i en uppsättning med flera munstycken, vilket gör att du kan välja krullarnas storlek. Så med bara ett verktyg kan du ändra frisyren regelbundet.

Överensstämmelse med grundläggande säkerhetsregler när du arbetar med ett elverktyg kommer att rädda dig och hela familjen från ytterligare problem. Korrekt vård och hygien av håret, användningen av kosmetika för att skydda mot yttre faktorer kommer att bevara skönhetens skönhet och hälsa, även om du använder sig av hårtork, gardiner, strykjärn och andra verktyg som finns i varje tjejs set för att ta hand om sig själva.

Detaljerad steg-för-steg-instruktioner om hur man gör lockar på kort hår med krulljärn.

De flesta moderna och arbetande kvinnor möter oss alltmer med korthårigt hår, för det är bekvämt och elegant. Men ingen har avbrutit helgdagar och olika händelser där det är nödvändigt att se särskilt vackert och elegant, här spelar frisyrerna huvudrollen i bilden.

Den mest feminina, attraktiva och lätta frisyren är vackert lockade lockar. Kort frisättning är inte en anledning att vägra söta lockar inte bara för varje dag, utan även för speciella händelser i var och en av oss.

Vilka tang ska du välja?

Det finns ett stort antal alternativ för curling hår. Den enklaste av dem, som hjälper till att göra vackra krullar snabbt och effektivt, är en krökning. Först måste du bestämma vilka krullar som ska vara det slutliga resultatet. Tang av rätt storlek och diameter:

 • För en stor krulle behöver du ett krökjärn med stor diameter, ungefär fem centimeter.
 • För små krullar behöver ett krusjärn med en mindre diameter, till exempel två och en halv centimeter.

Det finns en annan typ av curling - trippel. Detta är ett bra alternativ för kort hår, det gör mycket smidiga och vackra vågor längs hela längden.

För krullar av vilken storlek som helst, kan du använda en konisk curling. Det ger curls ett mer naturligt utseende och gör dem ännu mer attraktiva. Men när man arbetar med ett sådant krusjärn är det en chans att bränna handen, så en speciell handske ingår i den som skyddar dig från brännskador.

Hur man förbereder håret för proceduren?


Att krulla såg vacker ut och varade längre, håret måste först förberedas. För att göra detta måste du gå igenom flera steg:

 1. Först och främst bör håret tvättas, medan det är önskvärt att applicera en balsam på dem, vilket kommer att återfuktas och torka dem väl med en hårtork.
 2. För att ge hårvolymen kan du hänga huvudet och torka dem i denna position.
 3. Var noga med att applicera ett värmeavskärmningsmedel för att skydda ditt hår från att brinna ut i solen och från ultraviolett strålning, samt från överhettning under curling med curling.
 4. Vi behöver också en mousse för styling till curls varade så länge som möjligt.

Det är mycket viktigt att utrusta dig med verktyg som hjälper till att distribuera hår och förenkla stilprocessen. För att göra detta, ta klipp, hårnålar och elastik för håret.

Curlingprocedurer

 1. Vi delar håret i flera delar, samtidigt som det säkras med den inventering som förbereddes. Splitt hår hjälper till att kombinera med täta tänder.
 2. Innan du lägger dig måste du noggrant kamma håret med en mjuk massageborste.
 3. Om du behöver en frodig frisyr måste du blåsa håret i flera lager. Vi börjar vrida från den occipital delen, från de nedre strängarna och från rötterna flytta till spetsarna. Under tiden måste krullningsstången hållas strikt horisontellt, då kommer en vanlig krull att visa sig, om tangarna vrids vertikalt, kommer krullen att bli en spiral. Det är mycket viktigt att behandla varje krull med mousse eller skum.
 4. Håll varje sträng på tangarna i upp till tjugo sekunder och släpp sedan. Retentionstid beror på slutresultatet. Om du håller krullen i tio sekunder, kommer den att falla ner böljande, och om tjugo blir det mycket krökt. Men om du använder en apparat med keramisk beläggning, bör strängens uppvärmningstid ökas till en eller två minuter.
 5. Om du lämnar ett par centimeter på spetsarna rakt, är längden på strängarna inte förkortat mycket.
 6. Varje sträng innan du vrider måste kamma noga och se till att den inte var för stor, eftersom det finns risk för att håret dras mycket svagt.
 7. Välj temperaturläge för uppvärmning av apparaten ska baseras på hårets tillstånd. Tangarna kan värmas till 200 grader C, men om håret är skadat sänker vi temperaturen till 100 grader C. Kelumet lindas i sista omgången, eller vi lämnar det rakt.
 8. På arbetsytan på den vanliga cylindriska krullen vi vindar hårsträngen och håller den i några sekunder och får en vacker lockning.
 9. På den koniska krullningen kan vi locka en mycket ovanlig krullning, som kommer att vara stor vid roten, men avsmalnande nedåt. För att göra detta, fördela strängen över hela ytan av enheten.
 10. Ytterligare fixering för frisyrer.
 11. Efter allt håret kommer att vridas, måste de ge tid att svalna. Kombinera efter curling behöver dem inte, annars kommer hela styling att försämras.
 12. Luta huvudet tillbaka och fixa stylingen med en liten mängd hårspray.

Om permet är gjort korrekt kan det ta lång tid, men det kan påverkas av vissa faktorer, såsom luftfuktighet, hårlängd och kvaliteten på stylingmousse.

Livets avskyvärda rytm begränsar oss i tid och ofta saknar vi styrkan och de mest värdefulla minuterna för att sätta vårt hår i ordning, besöka en skönhetssalong och göra stylingen. Men det här är ingen anledning att överge alla dina favoritkrullar, även om du har kort hår. Det räcker att välja krulljärnet korrekt så att stylingsprocessen blir bekvämare och enklare.Nästa Artikel
10 bästa hårkrullarna