Detaljerad steg-för-steg-instruktioner om hur man gör lockar på kort hår med krulljärn.


De flesta moderna och arbetande kvinnor möter oss alltmer med korthårigt hår, för det är bekvämt och elegant. Men ingen har avbrutit helgdagar och olika händelser där det är nödvändigt att se särskilt vackert och elegant, här spelar frisyrerna huvudrollen i bilden.

Den mest feminina, attraktiva och lätta frisyren är vackert lockade lockar. Kort frisättning är inte en anledning att vägra söta lockar inte bara för varje dag, utan även för speciella händelser i var och en av oss.

Vilka tang ska du välja?

Det finns ett stort antal alternativ för curling hår. Den enklaste av dem, som hjälper till att göra vackra krullar snabbt och effektivt, är en krökning. Först måste du bestämma vilka krullar som ska vara det slutliga resultatet. Tang av rätt storlek och diameter:

 • För en stor krulle behöver du ett krökjärn med stor diameter, ungefär fem centimeter.
 • För små krullar behöver ett krusjärn med en mindre diameter, till exempel två och en halv centimeter.

Det finns en annan typ av curling - trippel. Detta är ett bra alternativ för kort hår, det gör mycket smidiga och vackra vågor längs hela längden.

För krullar av vilken storlek som helst, kan du använda en konisk curling. Det ger curls ett mer naturligt utseende och gör dem ännu mer attraktiva. Men när man arbetar med ett sådant krusjärn är det en chans att bränna handen, så en speciell handske ingår i den som skyddar dig från brännskador.

Hur man förbereder håret för proceduren?


Att krulla såg vacker ut och varade längre, håret måste först förberedas. För att göra detta måste du gå igenom flera steg:

 1. Först och främst bör håret tvättas, medan det är önskvärt att applicera en balsam på dem, vilket kommer att återfuktas och torka dem väl med en hårtork.
 2. För att ge hårvolymen kan du hänga huvudet och torka dem i denna position.
 3. Var noga med att applicera ett värmeavskärmningsmedel för att skydda ditt hår från att brinna ut i solen och från ultraviolett strålning, samt från överhettning under curling med curling.
 4. Vi behöver också en mousse för styling till curls varade så länge som möjligt.

Det är mycket viktigt att utrusta dig med verktyg som hjälper till att distribuera hår och förenkla stilprocessen. För att göra detta, ta klipp, hårnålar och elastik för håret.

Curlingprocedurer

 1. Vi delar håret i flera delar, samtidigt som det säkras med den inventering som förbereddes. Splitt hår hjälper till att kombinera med täta tänder.
 2. Innan du lägger dig måste du noggrant kamma håret med en mjuk massageborste.
 3. Om du behöver en frodig frisyr måste du blåsa håret i flera lager. Vi börjar vrida från den occipital delen, från de nedre strängarna och från rötterna flytta till spetsarna. Under tiden måste krullningsstången hållas strikt horisontellt, då kommer en vanlig krull att visa sig, om tangarna vrids vertikalt, kommer krullen att bli en spiral. Det är mycket viktigt att behandla varje krull med mousse eller skum.
 4. Håll varje sträng på tangarna i upp till tjugo sekunder och släpp sedan. Retentionstid beror på slutresultatet. Om du håller krullen i tio sekunder, kommer den att falla ner böljande, och om tjugo blir det mycket krökt. Men om du använder en apparat med keramisk beläggning, bör strängens uppvärmningstid ökas till en eller två minuter.
 5. Om du lämnar ett par centimeter på spetsarna rakt, är längden på strängarna inte förkortat mycket.
 6. Varje sträng innan du vrider måste kamma noga och se till att den inte var för stor, eftersom det finns risk för att håret dras mycket svagt.
 7. Välj temperaturläge för uppvärmning av apparaten ska baseras på hårets tillstånd. Tangarna kan värmas till 200 grader C, men om håret är skadat sänker vi temperaturen till 100 grader C. Kelumet lindas i sista omgången, eller vi lämnar det rakt.
 8. På arbetsytan på den vanliga cylindriska krullen vi vindar hårsträngen och håller den i några sekunder och får en vacker lockning.
 9. På den koniska krullningen kan vi locka en mycket ovanlig krullning, som kommer att vara stor vid roten, men avsmalnande nedåt. För att göra detta, fördela strängen över hela ytan av enheten.
 10. Ytterligare fixering för frisyrer.
 11. Efter allt håret kommer att vridas, måste de ge tid att svalna. Kombinera efter curling behöver dem inte, annars kommer hela styling att försämras.
 12. Luta huvudet tillbaka och fixa stylingen med en liten mängd hårspray.

Om permet är gjort korrekt kan det ta lång tid, men det kan påverkas av vissa faktorer, såsom luftfuktighet, hårlängd och kvaliteten på stylingmousse.

Livets avskyvärda rytm begränsar oss i tid och ofta saknar vi styrkan och de mest värdefulla minuterna för att sätta vårt hår i ordning, besöka en skönhetssalong och göra stylingen. Men det här är ingen anledning att överge alla dina favoritkrullar, även om du har kort hår. Det räcker att välja krulljärnet korrekt så att stylingsprocessen blir bekvämare och enklare.

Frisyrer för kort hår - snygga idéer och foton

Tjejerna som väljer snygga korta hårklippningar blir alltmer, för det är inte bara bekvämt, men ändå modernt, vackert och ovanligt. Korta hårklippningar kan betona vackra ansiktsdrag, öppna ett ansikte och locka uppmärksamhet från andra, för inte varje kvinna kan välja en kort frisyr.

Många tjejer tror att kort hår inte kan göra vackert hår, vi skulle vilja skingra denna myt. Även om du har kort hårklippning och inte gör hår med flätor eller krullar, men det finns många alternativ för frisyrer för kort hår.

Till att börja med, låt oss definiera vilken typ av hår som vi ska betrakta kort? När allt kommer omkring, anser några kort kort hår 5-10 centimeter, för andra ska kort hår vara axel längd. Därför delar vi vår uppgift delligt i tre delar:
1. Frisyrer till mycket kort hår;
2. Frisyrer för kort hår till hakanlinjen;
3. Frisyrer för kort hår axel längd.

Frisyrer för kort hår - skapa textur

Texturerade frisyrer för kort hår ser intressanta och fräscha ut. Tack vare strukturen och en liten röra på huvudet ser bilden ut lekfull och modern.

För att skapa en sådan frisyr behöver du ett stylingverktyg, det kan vara ett hårskum, mousse, vax etc. Våt håret med en handduk och kamma inte det och låt det torka i sin naturliga form. När håret är nästan torrt, applicera hårskum på dem och skapa en textur som markerar de enskilda strängarna.

Om du har en skiktad frisyr så skapar en texturerad frisyr inte någon där. Kännetecknande för frisyr kan göras genom att markera pärlor eller hår på baksidan av huvudet.

Frisyrer för kort hår med pärlor

Bangs är ett verktyg för att förverkliga de mest våldsamma fantasierna för frisyrer för kort hår. Bangs har tusentals variationer, kan du ändra bilden i sekunder, ger plats för experiment. Med kort hår blir bandet accent av frisyren, det lockar ögat, skapar grunden för din bild.

Frisyrer till kort hår med rak, smidig smäll
se elegant och mystisk ut. I det här fallet kan pärlorna bli perfekta släta och ruffa hår eller göra ljusvågor.

Smidig rak smäll går bra med en bob eller bob.

För att skapa en ljus och extravagant bild passar frisyr för kort hår med långa smällar. Vanligtvis långa kramar kammade på sidan, det kan lämnas jämnt och rakt, eller du kan ge textur med stylingverktyg. För ett kvällsutseende kan långa smällar vara lite krullade.

Asymmetriska frisyrer för kort hår

bob frisyr

Kare frisyr är en av de vanligaste bland mässan. Det är universal, passar nästan allt, kräver ingen speciell styling. Kare ser alltid snygg och feminin ut, bra för vardagen och för publicering av "i ljuset". För att ge frisyren ett högtidligt utseende, måste du lägga mycket liten ansträngning: lätt styling, hårglans och du ser snygg ut!

För ljusa och modiga tjejer är en kort torg med raka smäll passande, för milda och romantiska damer en mjuk torg med släta linjer och övergångar passar.

Grunge kort hårstil

Sista gången frisyrer för kort hår i grunge stil är på topp i popularitet. Det kan sägas att en hårklippning i grunge-stil är frånvaron av en hårklippning, eftersom den kännetecknas av avsiktlig försumlighet. Men för att skapa en sådan frisyr behöver du ibland försöka, för vissa tjejer har naturligt smidigt hår, vilket inte är så lätt att ge ett tillstånd av litet kaos.

Om du har lockigt kort hår, så behöver behovet att stapla dem nästan försvinner. För att skapa en grunge frisyr behöver du bara tvätta håret och torka håret på ett naturligt sätt. Om så önskas kan du lägga lite skum eller mousse på handflatan och slå lite av håret för att göra det lite disheveled.

Om du vill betona de enskilda strängarna, ska de också användas med ett stylingmedel.

För rakt hår kan du använda curling tang. Samtidigt blåser håret på ett kaotiskt sätt och i olika riktningar, sedan sänka huvudet och ruffa håret med händerna. Fast hårstyl fixa hårspray.

Du kan också göra effekten av vått hår, för detta, applicera ett skum på vått hår och torka dem med hjälp av ett diffusionsmunstycke.

Kombinera håret tillbaka

Ibland räcker det för att öppna ditt ansikte för att se nytt. Kort hår är perfekt för denna frisyr, men bara tjejer med en klassisk oval ansiktsform har råd med det. Du kan lägga ditt hår i flera olika varianter, det kan vara en slickad styling, tredimensionell styling eller frisyr med hjälp av hårtillbehör, till exempel en kant eller elastik.

För en smidig frisyr använd hår styling gel, kamma tillbaka torrt hår och applicera lite gel eller mousse med en kam.

Att skapa en volymetrisk frisyr Förhår måste torkas väl. Om ditt hår själv är voluminöst, är det tillräckligt att kamma det i ena riktningen och spruta håret med lack. Om håret inte håller volymen eller styling, gör du volymen med en fleece och bara fixa sedan stylingen med hårspray.

Frisyrer med curling

Att lägga modern curling även på medelhår gör det möjligt att snabbt skapa, utan speciella färdigheter och preliminär förberedelse (i motsats till curlers), en komplett bild.

Tang är en av de viktigaste egenskaperna för att utföra olika frisyrer i en skönhetssalong eller hemma.

För att lära sig att göra elegant styling själv med en curling, behöver du veta dess funktioner.

Till exempel är strykning ett utmärkt alternativ till eltänger. Endast de brukar användas för rätningsträngar och krulljärn - för lindning.

Idag finns det ett brett utbud av olika typer av enheter som säljs, vilka skiljer sig åt i följande parametrar:

 • beläggning - metall, keramik, teflon, turmalin, nanosilver, titan-turmalin;
 • form - cylindrisk, konisk, invers kotte, fyrkantig, triangulär, med spiralprofil, dubbel (två stavar), trippel, platt, korrugerad, med en värmeanalysator, styler;
 • diameter - från 10 mm till 50 mm;
 • krullningsjärn utan klämma (till exempel avsmalnande) eller med klämma, som ofta kallas elektrisk tang;
 • komplett med munstycken eller en viss typ
 • med och utan termostat
 • enhet med ytterligare funktioner - jonisering, infraröd strålning, indikator på krullens beredskap.

Twisted curls - en idealisk bas för modellering frisyrer för varje dag, för en semester eller kväll i vilken längd som helst.

Hur vackert vindar håret i medellängd

Krulljärn är en universell elektrisk apparat som gör att du kan skapa vackra krullar av olika konfigurationer: små eller stora krullar, elastiska eller ljusvågor, samt spiral, triangulär, korrugering och andra.

Med hjälp av curling och fantasy kan du skapa många olika bilder:

 • snygga krullar;
 • voluminösa frisyrer;
 • avant-garde variationer.

Det perfekta alternativet att fuska curling - klippa en bob med pärlor (eller utan) på medelhår, vilket inte kräver mycket ansträngning, mycket tid och speciell vård.

Det är bättre att curl över axellängdshår (upp till axelbladet) med tångar med en diameter på 19-25 mm.

Kom ihåg att trådens tjocklek är grunden för den framtida krullen. Ju mindre det är, desto brantare blir krullen och vice versa.

Om ditt mål är att uppnå maximal volym i en genomsnittlig längd, följ sedan omslaget från rötterna.

Om du vill få charmiga lockar börjar curling med tipsen.

Läggande konisk curling på medelhår

Charmiga lockar på medelstort hår är lämpliga för alla typer av ansikte och har en uppenbar fördel:

 • passar perfekt in i alla stilar och garderober;
 • skapa volym och fluffiness på tunt hår;
 • dölja existerande felutseende.

Kom ihåg när du använder en kon - det är nödvändigt att styra inriktningen av strängförpackningen.

Annars finns det en risk att förstöra sammansättningen av den utformade styling. Du kan förlora tiden, men inte uppnå önskad effekt.

Kegelkretsen har ingen klämma, så det kräver lite färdighet. Detta är ett plus på enheten.

Du kan skapa perfekta lockar utan några hinkar av veck. Särskilt fördelaktigt ser det ut i modeller med flytande hår.

Det enda som kan betraktas som skillnaden i denna typ av curling är närvaron av termiska handskar i satsen, vilka tillverkare erbjuder från bränna fingrarna.

Hur man lägger på den genomsnittliga längden på konen:

 • utföra på rent, torrt hår
 • starta från bottenkonturen;
 • välj ordningen, vind den på stången från rötterna till spetsarna;
 • håll spetsen, vänta några sekunder tills håret värmer upp;
 • Släpp ut strängen, fixa omedelbart krullen som erhållits med lack.

Att lägga kon på det korta håret

Nippers kan arbeta underverk på ett kort hårhår.

Några användbara tips från mästaren:

 • ge upp konen för en mycket kort hårklippning, frisyrens utseende kommer inte att vara;
 • Ägare av ett runt eller fyrkantigt ansikte är bättre att välja lugna vågor;
 • tjejer med lång eller smal oval rekommenderas att titta på den frodiga stilen, vilket visuellt kommer att göra proportionerna mer harmoniska.

För kort hår, använd en kon med en diameter av 10 till 16 mm (upp till högst 25 mm). Strängens optimala bredd beror på valet av krökningens elasticitet.

För att inte bränna hårbotten lägg en kam.

Kort hår perm:

 • göra uppdelningen i tre zoner;
 • vridning från topp till botten;
 • vind alltid från rötterna, långsamt vända konen ner;
 • lägg först toppen av ditt huvud med händerna och dekorera de främre strängarna;
 • fixa med lack eller understreck med vax.

Snygga frisyrer med curling

Modern livets rytm kräver rörlighet. Om du är tidsbegränsad, använd sedan expresspaket.

Svans - håret avlägsnas i svansen (på sidan eller på kronan), som är indelad i 4 strängar och vertikalt krökt.

A la Marilyn - vind upp, rundar ändarna upp.

Den våta effekten är att dela in i strängar, krulla i vertikalt sätt, schema: två till två.

Schack är en voluminös kväll frisyr, otrogen görs på ett förskjutet sätt i en cirkel, med en krull bildande, den andra nere.

 • Håret är uppdelat i två delar (övre och undre lager);
 • längst ner, välj två identiska strängar och skruv;
 • på samma sätt gjort på toppen, men du måste curl tre strängar lika i bredd;
 • Låt svalna, utan att kamma för att demontera med fingrarna.
 • fixa lack;
 • i närvaro av mycket långt hår för att spara tid, krulla bara den nedre delen av varje sträng.

Tänk på att när du skapar frisyrer beror mycket på hårets längd, din bild och önskad effekt.

Hur man gör håret själv krulljärn

Stylingstekniken är ganska enkel och intuitiv. Efter instruktionerna kan du lära dig att enkelt, snabbt och korrekt utforma ditt hår och skapa spektakulära, fascinerande bilder.

Dina handlingar är fasade:

 1. Dela håret i 4 delar - 2 sidor, frontal, occipital, fäst varje clips.
 2. Börja curling från nedre konturen av occipitalzonen (bottom-up).
 3. Om du vill få lockar strängar välj inte mer än två centimeter bred.
 4. Värm upp strängen före krökning - värm upp värmningselementet långsamt från basen till spetsarna.
 5. Metodiskt vind varje sträng in eller ut - fuskmetoden väljs beroende på önskat resultat.
 6. Håll varje sträng i högst 10 sekunder.
 7. Rör inte den resulterande krullen, konsekvent skapa nya. På ett långt eller tjockt hårhår är varje färdig krull krackad av ett klämma.
 8. Låt 5-10 minuter svalna de krökta låsningarna.
 9. I slutändan bryta du lätt locken med fingrarna eller svansen på en kam.
 10. Fixa lack.

Grunt hålning

Pincett med en diameter av 10-16 mm, som används för styling på hår av någon längd, anses vara tunna.

Liten curling oemotståndlig för korta hårklippningar, liksom för ägarna av hår, är det svårt att stylera.

Tunna stavar är speciellt relevanta för att skapa superhåriga frisyrer eller enskilda originalelement i aftonstil.

Den uppenbara fördelen med den lilla krullningen är uttalad krullar, som håller sin form under lång tid.

Tunna tänger är idealiska för att vrida spetsarna i styling på långt hår.

Om du efter curling för att kamma täta krullar får du en fantastisk effekt av "ett moln av hår". Försök att fixa det med lack, modellera olika former.

Läggande curling på medium hår

Ur synen på att skapa frisyrer är den genomsnittliga längden det bekvämaste alternativet som gör det möjligt för dig att snabbt och självständigt göra fantastisk styling och komma på ovanliga olika bilder.

De mest populära frisyren curling:

 1. Vattenfall - Vindsträngar på stora tangar. Vid kronan, gör basal bouffant, utan att bryta krullarna för att bilda med dina fingrar mjuka, fritt fallande vågor.
 2. Den våta effekten är att skapa ljusa krullar med tångar, medan en del av håret lämnas orört. Lägg dina händer och hålla effekten av vårdslöshet.
 3. Grekisk - vind bara de främre låsen, stryk resten av håret i en bulle.
 4. Retro - curl håret med ett litet krulljärn, utan att bryta lockar för att lägga en korg, fäst med hårnålar. Den främre delen i stället för bangs ordnar ringar.
 5. Asymmetri - gör en sidoseparation, på den mindre sidan, bör det temporära zons hår läggas bakom örat och fastspända upp osynligt. De flesta krullarna blåsar, lägger ut en våg från den främre delen och längs ansiktets kontur.

Lägger curling på kort hår

För att skapa en elegant stil med en kort hårklippning, skulle den bästa lösningen vara att använda ett hårjärn eller ett krusjärn.

 1. Coquette - vinda bara framlås på ansiktet, form krullarna i en ledig ordning.
 2. Flirt - perm utförs med alternerande riktningar lockar. Denna teknik gör att du kan uppnå en vacker texturerad våg.
 3. Mini mohawk - välj en sektion av hår i den centrala zonen, vind upp det med ett stort krusjärn. Gör en lätt fleece på de mottagna locken, fixa med lack.
 4. Grekiska - binda ett snyggt band eller tygduk med ett originalutskrift i framdelen i form av en kant. Den återstående hårkrullen löser lockar.
 5. Avant-garde - krulla spetsarna i olika riktningar, skärpa med fondant, vax eller kräm.

Lägger lockande hår för långt hår

Lyxiga lockar för långt hår kan utföras av olika krullningsstrykjärn - stor, medium, konisk, dubbel, trippel, korrugering.

Ofta för ett långt hårhår, använd ett spiralkrulljärn med en tunn stav som gör att du kan skapa fantastiska lockar av rätt form.

 1. Strandvågor - använd dubbel curling. Markera trådarna med medelstor bredd, hoppa först under den första nålen och sedan på toppen av den andra. Vik banden i ändarna med den här tekniken.
 2. Retro - idealiskt utförd med trippelkrullning. Rikta alternerande mellan ekrarna, rör sedan ner, fixa områdena med värme.
 3. Hollywoodkrullar - från bottenkonturen, vinda strängarna vertikalt medurs medurs. Varje färdig locket klämmer fast. Låt kyla strängar och ta bort klipp. Njut av krullarna med fingrarna och fixa med lack.

Hemligheten i styling tekniken

Beroende på tekniken för fusk och hårlängd kan du uppnå fantastiska resultat med en enkel enhet.

vertikal

Effekten - ljusvågor eller perfekt släta krullar. Det beror allt på curlingens diameter. Ju tjockare och tjockare hårets struktur, desto tunnare väljer strängarna.

 • en slipssträng i en vinkel på 90 ° till huvudet;
 • värm krullen som beskrivet ovan;
 • vind en spiralsträng från spetsarna till rötterna, utan att lägga lager;
 • perfekt kon eller spiralmunstycke;
 • krökriktning - från handtaget till änden av stången;
 • Exponera varje sträng 5-10 sekunder;
 • Låt svalna helt, fixa med lack.

Utför "upp" samma, bara strängar direkt från roten till ändarna.

horisontell

För att uppnå maximala rundkrullar, placera värmeelementet horisontellt:

 • värm strängen med curling iron;
 • placera klämman på spetsen av strängen, vrid uppåt mot rötterna;
 • exponering för 5-10 sekunder, fokusera på hårdets densitet;
 • släpp försiktigt krullen;
 • bryta färdiga lockar och fixa lack.

tourniquet

Curling utförs i två versioner:

 1. Välj en tunn strand, vrid den i en smal bunt, vind den på stången.
 2. Ta en förtjockad sträng, vind på nålen från rötterna till spetsarna på ett sådant sätt att man får en seleffekt.

All styling kan ses på fotokartan, där varje åtgärd visas steg för steg.

Om du gillar det - dela med vänner:

Hur man gör curls curling på kort hår?

Curling på kort hår ser väldigt feminin och sexig ut. Det finns inget överraskande i det faktum att många tjejer föredrar bara ett sådant paket. Curling på curling är mycket lätt, och krökets form beror på vilken typ av enhet som valts. Men inte alla vet hur man gör curls curling på kort hår.

Vilken enhet ska du välja?

Tillverkare erbjuder ett stort antal olika anordningar för läggande lock. Det är lätt att bli förvirrad och försöker välja det bästa. Det viktigaste att komma ihåg när du väljer ett krusjärn: med varje typ kan du skapa en viss sorts krullar. Beslut om vilken frisyr du vill se i slutet. Det här låter dig enkelt hitta rätt enhet. Oavsett vilket val du väljer, kom ihåg att du måste välja tang med termostat. Sådana modeller är lite dyrare, men de hjälper dig att hålla ditt hår frisk.

Det är värt att överväga lämpliga typer av pleyek för kort hår. Först bestäm hur du ser dina lockar:

 • För att skapa krullar behöver du ett kröktjärn med stor diameter. För små krullningar är det meningsfullt att köpa tang med liten diameter. Professionella alternativ är mycket dyrare, men de tillåter dig att skapa en mycket stor krulla.

Välja en enhet med stor diameter, var uppmärksam på tillverkarens rekommendationer. Ofta når uppvärmningen av sådana tångar inte över 150 grader. Detta innebär att efter krullning med dem får du ljusvågor.

 • Ett alternativ är konisk curling. Diametern varierar vid toppen och vid basen, vilket gör det möjligt att justera krökets storlek efter önskan. Dessutom - krullar som sårar på ett sådant krusjärn, ser mer naturligt ut. Konens krusningsjärn tillverkas som regel inte i form av tångar (det finns ingen möjlighet att "klämma" håret med hjälp av en ventil). Var försiktig när du arbetar med en sådan enhet, det är risk att du bränner armen. Många tillverkare levererar en speciell handske som skyddar handen från brännskador. Om du köpte ett krusningsjärn utan en sådan handske i satsen, är det meningsfullt att köpa det separat.
 • För curling kort hår perfekt trippel krulljärn. Med hjälp kan du skapa vackra, släta vågor längs hela längden. En sådan anordning används inte för klippning av pixier. Om hårets längd tillåter (skära bob, kvadrat), kan den här enheten skapa en intressant feminin bild.

För närvarande finns det ett stort antal ployok, som skiljer sig inte bara i form utan även i beläggningstypen. Försök att föredra apparater med keramisk beläggning, de är mindre traumatiska för hår. Strykjärn är billigare, men de är mycket skadliga.

Om du har en "boyish" frisyr, som kräver korrigering varje månad, är ett järnkrulljärn ett alternativ som passar dig, eftersom skadat hår fortfarande kommer att skäras regelbundet.

Vilka slags krullar passar bättre?

Det verkar som att alternativen för styling kort hår är inte så mycket, men det är inte. Det finns flera lämpliga metoder för att lägga denna längd:

 • Stora lockar. Denna stil passar perfekt in i en avslappnad look, såväl som lämplig för publicering. Dessutom kommer stora krullar att bli en frälsning för tjejer som växer hår, för att de kommer att gömma de ojämna spetsarna. Stora lockar kan göras som glamorösa Hollywood och mer naturligt.
 • Vågor. Vågigt hår ser väldigt kort på kort hår. Mjuk bild, kompletterad med en sådan styling, kommer inte att lämna någon likgiltig. Att skapa en frisyr tar inte mycket tid, och det hår som ligger i vågor ser så naturligt ut som möjligt.
 • Små lockar. Likheten hos en perm har återgått till mode inte så länge sedan och har redan vunnit hjärtan hos många tjejer runt om i världen. Naughty stygga krullar lyfter perfekt fram ovala ansiktet, men denna styling är kontraindicerad för knubbiga tjejer.
 • "Hollywood Wave". Fyra av ett slag, lagt på ena sidan i form av en Hollywoodvåg - en klassiker av genren för den röda mattan och inte bara. Sådan styling ser väldigt elegant ut, elegant - och samtidigt behöver det inte mycket att skapa.

Hårförberedelse för perm

Om du ska börja curla, måste du ordentligt förbereda håret för att minimera de negativa effekterna av styling-enheter:

 • Tvätta håret med en fuktgivande balm och torka den med en handduk.
 • Använd en termisk skyddande medel. Detta är ett obligatoriskt dagligt förfarande - även om du inte stylar ditt hår med en hårtork och tång varje dag. Termiskt skydd skyddar hår från ultravioletta strålar, skyddar dem från att brinna ut och torka ut.
 • Applicera mousse för styling. Välj ett verktyg baserat på hårets ursprungliga struktur: Om du är ägare av lockigt eller vågigt hår, behöver du ett verktyg med minimal fixering, om håret är tungt och rakt, välj en mousse med hög fixering.
 • Torka nu håret med en hårtork med hjälp av ett diffusionsmunstycke. Om du inte har en, torka håret med huvudet nere. Detta kommer att göra håret mer voluminöst. Använd inte en kam, eftersom vått hår är mycket lätt att skada. Du kan bara kamma håret efter att det torkats med ca 70-80%.
 • Dela håret i zoner (occipital, temporal, parietal) för att göra det lättare att vrida håret.

Efter alla dessa beredningar börjar du att locka krullarna.

Klassiska lockar

Att få klassiska lockar med en curler är inte så svårt. Det är värt att utforska genomgången, och då kan du göra allt så bra och snabbt som möjligt:

 • Bestäm vilken effekt du vill sluta med. För att skapa naturliga slarviga krullar borde du curl håret i slumpmässig ordning. För en mer glamorös bild, håll dig till en viss riktning av curling: i ansiktet eller bort från ansiktet.
 • Börja krullen från baksidan av huvudet. Håll curling iron strängt horisontellt för att göra en klassisk curl. Om du vrider tången vertikalt får du en krulspiral.
 • Separera en liten strand, brunn kamma den och vind den på krulljärnet. Värm strängen i 20 sekunder, inte mer, för att inte överdrippa ditt hår. Försök att inte vrida för mycket hår åt gången, för det är osannolikt att de vrider sig i rätt kröning, och i slutändan får du bara små vågor.
 • Rull hela hårmassan och låt den svalna.
 • Häll nu tillbaka ditt huvud och fixa den färdiga stylingen med hårspray. Kamma inte ditt hår - så du riskerar att förstöra hela strukturen av styling. Bättre mix krullar med fingrarna (för en mer avslappnad look).

Frisyrer med curling hår för kort, medium och långt hår - hur man ser chic varje dag

Eftersom elektriska nippers har dykt upp i kvinnornas hårvårdars arsenal har det blivit mycket lättare att vinda och räta krullarna. Detta är praktiskt taget det snabbaste sättet att ge ett huvudstycke av visuell volym, densitet, för att göra frisyrer med curling romantisk, välskötta, som om efter ett besök på salongen. Om vilka typer av tång som finns, hur man inte gör ett misstag med valet, att stylingen är av hög kvalitet, och håret bevarar hälsa och vackert utseende, och självklart vilka frisyrer kan göras med hjälp av hår av olika längder - allt detta finns längre i artikeln.

Typer av ploek

Curling strykjärn finns i flera former:

cylindrisk

Klassiska tångar med ett klipp som kan både slingra ett hår och räta ut stygga vågiga strängar. Detta är den mest populära och populära modellen. Att använda ett sådant krusningsjärn är inte svårt, men det tar tid att få lite knack. Kan användas på hår av vilken längd som helst, vilket skapar även de mest komplexa frisyrerna.

kon

Några moderna plagg, som endast är lämpliga för att skapa krullar, är inte lämplig för rätning på grund av brist på klämning. Verktyget är utrustat med en termisk skyddshandske för att hålla strängar under lindningen. Basen, som namnet antyder, smalnar till slutet, vilket ger en konisk form till instrumentet. Läs mer om valet och funktionerna i läggvatten med en konisk curling på vår hemsida.

Storleken på krullarna beror på diametern beroende på hur tjock basen på krullningen är. Små krullar har en solid struktur, perfekt för kort hår. Den stora storleken på locken kommer att skapa vackra eleganta vågor eller lockar på långt och medelstort hår.

Rådet. För att håret ska bli mer naturligt efter en sådan styling behöver du kamma den lite, eftersom krullarna är ganska branta.

dubbel

Två arbetsbaser av sådan krökning gör det enkelt att skapa en vågig styling, lätt zigzag, för att ge pomp till hårets huvud. För sådan stapling måste du vrida de åtta strängarna på båda baserna av krulljärnet i sin tur och sedan sträcka den till botten.

Vissa enheter ger en klämma som håller håret att blomma vid inslagning. För rätning är ett sådant krökjärn inte lämpligt.

Vi rekommenderar att du lär dig mer om dubbelkrullningen, regler för användningen på vår webbplats.

trippel

Modern, nästan den mest komplexa modellen, för att snabbt skapa likformiga, voluminösa och små krullar. Speciella färdigheter för att hantera detta verktyg behövs inte, modellen börjar snabbt bli populär, de flesta tillverkarna har redan det i sin sortiment. Med sådana tangar erhålls frisyrer med en inte för stor volym, jämfört med det vanliga verktyget, men krullarna håller på länge och förlorar inte utseendet fram till nästa styling.

Den enda nackdelen är att vissa varianter av sådana produkter kan vara tunga och med långvarig styling på långt hår kan handen bli van vid det oftare än inte. Det är bättre att köpa ett sådant krusjärn med funktionen snabb uppvärmning. När du skapar en retro-styling är ett oumbärligt verktyg, och de romantiska vågorna i Madonna-stilen med sådan curling är inte värre än i skönhetssalongen.

spiral

Ofta är spiral bara en av tipsen till en konventionell eller konisk krökning. Men det finns curling strykjärn med en spiralbas. Med deras hjälp skapas romantiska frisyrer för kort hår, såväl som för lås av medellång och lång längd.

Teknisk fusk är inte komplicerat, men tidskrävande tas små strängar. Men resultatet är uthålligt och utseendet är väldigt vackert.

Automatisk curler (med rotation)

Styler eller maskin - mycket praktisk och praktisk sak, men med ett ganska stort pris. Hela processen för användning ligger i det faktum att den valda strängen är placerad i krillets urtag och då roterar verktyget automatiskt.

Temperaturer i sådana verktyg är varierade, du kan också variera riktningen för den snodda krullen. Detta är ett av de mest moderna innovationerna, det kännetecknas av enkel användning och noggrannhet av krullar. Mer information om automatiska hårkrullare, funktioner för att fuska med dem hittar du på vår hemsida.

Var uppmärksam, enheten värmer strängen själv till den inställda temperaturen.

triangulär

Med det här verktyget kan du skapa mycket originella och ovanliga formkronor. Du kan inte köpa separat sådant krusjärn, och välj enheten, som kommer med ett sådant munstycke. Resultatet är verkligen väldigt intressant.

Applikationen är standard, men strukturen i en trasig krulle ser väldigt ovanligt ut. Lämplig för långt och medelhårt hår.

Urval och grundläggande regler för användning

Valet av curling är en fråga om ansvar, du behöver veta de grundläggande kriterierna för bedömningen, egenskaperna hos beläggningsmaterialen, så att du i stället för en smart styling inte slutar med brända, slöta trådar med splittrade ändar.

En av de viktigaste punkterna är att besluta om beläggningen av tången. Det är mycket varmt och i kontakt med håret direkt, och med olämpligt material kan överdriven, jämnt brinna. Följande beläggningar finns tillgängliga:

 • Metal. Denna beläggning är en sak av det förflutna, eftersom det är det mest skadliga för håret, det torkar strängarna starkt, med långvarig användning kan de bli sköra, spetsarna är splittrade. Kostnaden för sådana produkter är liten, men du borde inte ge in efter önskan att spara - det är bättre att hålla dina lockar och välja ett annat alternativ.
 • Keramik. Denna beläggning är erkänd av experter som den mest skonsamma för håret. Håret upprätthåller hälsa, attraktivt utseende, även vid frekvent användning. Men det finns en nackdel - själva verktyget är ganska bräckligt. Du kan bekanta dig med urvalskriterierna för ett keramiskt hårkrull på vår hemsida.
 • Teflon. Denna beläggning är också mycket säker, kan skydda håret mot uttorkning och brännskador, men avlägsnas i sig vid applicering. Ju oftare ett krusningsjärn används, desto snabbare blir beläggningen tunnare och raderas, vilket resulterar i att en tunn metallbas förstör håret.
 • Titan. Curling Tang med ett titanlager håller så länge som möjligt, vilket bevaras även om du använder verktyget varje dag. För håret hos ett sådant krusjärn är helt säkert, lätt att använda, med hjälp kan du skapa många vackra frisyrer. En minus är ganska högt pris.
 • Turmalin. Den mest högkvalitativa och moderna beläggningen som visade sig på de senaste modellerna av curling irons, minimeras den negativa påverkan på håret. Att använda och ta hand om enheten är lätt, men priset är inte ett budgetalternativ.

Ett annat kriterium för att välja ett verktyg för läggning är tångens diameter och form.

Elektriska brickor kan delas enligt deras konstruktionsegenskaper:

 • standard (rund bas)
 • sicksack;
 • triangulära former;
 • kadrat;
 • rippel;
 • andra bildade munstycken;
 • likriktare.

Du kan köpa en enhet med en viss form och ett verktyg med en klassisk bas, men utrustad med en uppsättning munstycken.

Inte bara formen är viktig, men också diametern. Litet behov av att skapa små lockar, styling på kort hår. En stor är mer lämplig för att ge en basal volym, och den här bilagan gör styling på ett medium hår eller krullar skapas på långt hår.

Det är viktigt! Ju tunnare basen av curling, desto mindre krullning kan du skapa både afrikanska lockar och strandkrullar eller Hollywood-styling.

Det tredje viktiga kriteriet som inte bör underskattas är temperaturregimer och verktygets kraft.

Det är bra att välja en modell där det finns ett val av värmevärdet, så du kan justera enheten för alla typer av hår. Så kan smala krullar skruvas upp eller rätas vid låga temperaturer (ca 140-150 grader).

Trötta, splittrade lås som är föremål för färgning, blekning är bättre att krulla i ett läge som inte är varmare än 95 grader.

Tjockt hår med tjocka friska hår kommer att kräva ett varmare läge - upp till 200 grader. Överhettningskurvning får emellertid inte missbrukas, oavsett vilket tjockt hår som helst, de är fortfarande föremål för de skadliga effekterna av höga temperaturer. Den optimala behandlingen detekteras när du använder, förvärvar färdigheter och övervakar ditt hår.

Optimal effekt 25-50 watt. Ökningen av effekten gör att tillverkaren ökar verktyget, och det är inte bekvämt att använda för stora tangar.

En Ionization Curler tar bort onödig statisk elektricitet från ditt hår.

Du måste också vara uppmärksam på sladden från curling vrider inte vid användning, det är bra när det finns ett stativ för enheten i satsen för att inte bränna ytan på bordet.

Populära frisyrer med hjälp av ploek

Frisyrer för kort hår

S-formkrullar:

 1. Torka strängar vindar dubbelt krulljärn eller tang med munstycke.
 2. Wrap kommer från basen, inte mycket vrida strängen.
 3. Varje sträng håller i 5-6 sekunder.
 4. Efter kylning - fixeringslack.

Lösa vågor för medium eller långsträckt bil:

 1. Torka rent huvud noggrant med en handduk (håret är fortsatt vått), värm krullet.
 2. Varje kröning för att hålla i enheten inte mer än 3-5 sekunder.
 3. Vänta tills trådarna är svala och torra.
 4. Övre delen av huvudet, om nödvändigt, lätt kammade, med fingrarna för att bilda lösa, ostridiga lockar. Säkra med lack eller gel.

Den ursprungliga stylingen erhålls om du byter ut snodda strängar med rak.

För att göra detta, bilda lockar, lämna en del av håret inte vriden, lägg sedan fingrarna i håret, samtidigt som effekten av vårdslös styling upprätthålls. Lätt spray med lack, och håret är klart. Det här alternativet är perfekt för arbetsdagar och kvällar.

Frisyrer till mediumhår

Du kan göra lockiga frisyrer med hjälp av curling-strykning:

 1. På twisted i flagella strängar, impregnerade med termiskt skydd, strykas. Efter kylning är frisyren stylad och fixerad med lack.
 2. Flätat hår värms upp med ett järn, meddelandet är snyggt avlindat. Spraylack.
 3. Du kan blåsa håret på järnet, som ett vanligt krusjärn.
 4. Färdiga krökningar kan vara knuffade på baksidan eller toppen av huvudet. Eller ett stycke hår hugga ett vackert klipp på baksidan av huvudet.

Grekisk frisyr ser väldigt imponerande grekisk stil på medelt hår. Det kommer att bli ännu mer original, om du lämnar flera lockiga trådar inte dolda.

 1. Rengör torrt hår, blöt i skydd, att vinda på curler, ta inte på toppen av huvudet.
 2. Krullar är lite kammade när de är svala.
 3. Forma en frisyr, pinne och fästa lite lackerade strängar nedanifrån.
 4. Från sidan av ansiktet framför, sätt krullarna eller en fri våg, eller fyll i den övergripande frisyren.

Rådet. Om det inte finns några pärlor, kan håret på pannan vara uppspänd av en intressant osynlig person.

Retro stil frisyrer ser väldigt romantiskt ut:

 1. Rengör håret, impregnerat med värmesköld till vind på curling, gör krullar av medelstorlek.
 2. Lägg de kylda lockarna med en korg och stift med stiften eller inte avlindning, fäst de coola locken med lack, läggande lock med ringar på pannan.

Vågor med läggning till ena sidan:

 1. Gör en sidosektion på höger sida.
 2. Stora eller medelstora krullningar lätt kammade, utan att förstöra krökets form, lägga vågor.
 3. På pannan och på ansiktets kontur lägger en våg, sticker den osynliga, å andra sidan, från de avskilda strängarna för att komma bakom örat eller lägga inte en frodig våg.
 4. Strö med lack. Kronan borde förbli nästan slät. Du kan använda gel eller vax.

Frisyrer för långt hår

 1. Tvätta, torka, kamma strängar.
 2. Applicera en skyddande förening för varm styling.
 3. Indela i sektorer, fäst med klämmor, välj små trådar för inslagning.
 4. Värm upp krulljärnet.
 5. Börja från botten av vinden upp håret i full längd.
 6. Håll varje krull i 25-25 sekunder.
 7. Låt strängarna svalna, lägg bättre med fingrarna, fäst med lack.

Strandvågor - lätt installationsalternativ:

 1. De tar ett trippelt krusjärn, värms upp.
 2. Tvättat, kammat hår är uppdelat i strängar.
 3. Termiskt skydd tillämpas.
 4. Bara de nedre delarna av håret är sårna, närmare tipsen.
 5. Underhålla krökar sekunder 5-7.
 6. När du är klar måste du luta dig framåt så att krullarna föll på ansiktet och neråt.
 7. Applicera gelén på de sneda ändarna.
 8. Återgå till ursprunglig position.
 9. Du kan rätta håret med händerna, fixa det med lack.

Långa lockar ser lyxigt ut i en slags lös flätad, där du kan väva vackra band, tunna glänsande snören, dekorera ditt hår med osynliga blommor med blommor eller andra dekorativa huvuden. Huvudet på huvudet kan lyftas och frodigt, fransarna, om det är, är det bättre att ta bort vågen åt sidan och säkra den med en lack eller en pin med en vacker hårnål. Denna frisyr är mycket bra och på medium hår.

Ursprungliga frisyrer kan skapas på grundval av små krullar korrugering:

 1. Att blåsa håret krusning håret (eller använd ett munstycke).
 2. De kan också alterneras med raka linjer.
 3. Därefter kan du modellera en serie styling: en fluffig fläta med band eller blommor eller en fluffig frisyr som en kort torg, samla och tucka håret nedanifrån med en hårnål och lämna flera flödande trådar fri.

Ser bra ut med en klassisk frisyr med hår som samlas på baksidan av huvudet eller på toppen av huvudet och en tunn korrugeringslinje framför. Om det är ett knäck, som är kortare än huvudhåret, kan det släppas loss i ansiktet. Om strängar av samma längd, så kan du stifta det så bekvämt.

Med curling kan du skapa mycket intressant original styling och frisyrer, inte sämre än i salongen med befälhavaren. Och med rätt skicklighet tar det lite tid. Denna installation har dock en sak men - den ska inte missbrukas.

Det är viktigt! Oavsett hur milda moderna beläggningar på curling irons, bör hår tillåtas vila, särskilt om curling appliceras dagligen. Försvagat och tunt hår bör ofta vara närande och fuktgivande.

Så, iakttagande av åtgärderna för att bevara hårets hälsa, nödvändigtvis med hjälp av termiskt skydd, kan du perfekt utan dyra salong styling, vilket sparar pengar och tid. Dessutom känner ingen av flickans smak och hennes preferenser bättre än sig själv.

Visar en liten fantasi, hålla känslan av proportioner och smak, du kan skapa en individuell unik bild, och varje dag fånga dig själv och beundrar blicken av motsatt kön!

Curlers är ett värdigt alternativ till hårkrullare. Följande artiklar kan vara till hjälp för dig:

Användbara videoklipp

Snabb frisyr på 7 minuter.

Hur man gör curls för långt hår curling.

Curling på kort hår (36 bilder) - fashionabla nyanser av 2016-säsongen från världens catwalks

En kort hårklipp är alltid dynamisk, extravagant och elegant. Dessutom skapar korta, vackert belagda remsor en snygg, försvarslös girlish look. Curling på kort hår gör att du kan skapa en mängd bilder, beroende på situation och humör. Idag är du en otillåtet affärskvinna, och imorgon är en trevlig student.

Sofistikerad röra och försumlighet - säsongens trend

Modetrender i skapandet av styling för kort hår av säsongen vinter - våren 2016

Asymmetri är återigen populär, men uttalad

I det nya året förblir en del sorglös styling, men mer feminin och ordnad.

Hur man lockar håret kort i enlighet med de senaste anvisningarna som presenteras på de största världskatongarna:

 • quads och asymmetrisk bob är fortfarande populära, men linjerna är mjukare och mjukare på grund av ljusvågan och ytterligare basvolymen på baksidan av huvudet.
 • jämn symmetrisk kvadrat med en stiff bang, en la 70s en sak av det förflutna. Årets quads är disheveled. Huvudintrycket är ett starkt vindskott som spridda oskäliga strängar;
 • tjocka vågiga knäckar och en mycket kort nek liknar 80-talets stil, men i en mer feminin, mjukad version;
 • Hur curl hår för kort hår? Du kan inte gå fel om du tänker på europeiska krullar med en stor slät krulla;

Varning textning tips

 • Den korta kaskaden kompletteras med den här säsongen med spiralkrullningar på sidorna och snedragna fläckar.
 • öppen panna i retrostil kombinerad med oväntat ljus, mättad färg av strängar i alla nyanser av dyra rött vin eller mjölkchoklad;
 • särskild uppmärksamhet på textureringssträngar och basalvolym;
 • Urban stil avslappnad är fortfarande i trend. Rebellious ultra-short haircuts med avsiktligt tattered och uttalad asymmetri (särskilt i området med pärlor och tempel) är lätta att skapa med egna händer med styling mousse eller gel.

Rådet. Korta strängar ser frodiga och voluminösa om du tillämpar 3D-färgningen, vilket är särskilt populärt den här säsongen.
Flödet av färg på 1-2 nyanser.

Snygg styling i tio minuter med curling och strykning

Några nya idéer

Curling på kort hårstrykning eller curling - det bästa valet för snabb styling av korta trådar. Vilka tricks hjälper till att skapa en snygg bild med dessa enkla verktyg som alltid finns hos någon kvinna.

Curling strykjärn hjälper till att skapa mästerverk av frisör.

Pittoreskt kaos - krulljärn med stor diameter

Alla stylister har sina egna unika professionella tricks.

Hur man curl kort hår curling, inte sämre än de prestigefyllda styling mode visar:

 • särskild uppmärksamhet på rotvolymen i nacken och kronan. För att göra detta böjer vi våra huvuden och utför borstning mot tillväxt så många gånger som vi är. Överraskning, men vi får fantastisk naturlig volym;
 • Hur curl kort hår curling med maximal volym? Pulver applicerat på rotzonen - en ideell ökning av volymen för tunna trådar;
 • För att hålla volymen tillämpar vi definitivt styling och termiskt skydd före läggning.
 • de tips som krullade i olika riktningar kommer att skapa en ljus och flygande bild, då kan de skärpa ytterligare med gel eller skum.

Är viktigt. Alla kosmetika för styling ska matcha typen av lockar.
För tunna och lydiga strängar är det bättre att använda mousse, för tjocka och raka sådana - gel eller lack med stark fixering.

Tre helt olika bilder

Hur man krular kort hår hemma med pincett snabbt och effektivt:

 • en ruta med rak avskiljning - lite krullade tips ser väldigt imponerande ut på curling tang för kort hår med en diameter på 3 eller 3,5, det visar sig vara en la Merelin;

Stora och små krullar

Är viktigt. Genom att skapa denna bild gör vi skillnaden ojämn, flytta kammen till höger till vänster eller direkt zigzag.
Vi börjar att bilda en krulle från mitten.
Volymen är inte fokuserad på baksidan av huvudet, men i en cirkel.

 • Kulljärnens mindre diameter - två låter dig skapa vertikala strängar längs hela längden. Placera tången vertikalt och börja vinda växelvis, starta ena sidan av ansiktet och sluta med ett lås till ansiktet (i en cirkel). Dessutom gör vi tipsen med en lätt texturiserande gel;
 • En ljusvåg genom en sträng kommer att ge härlig sorglöshet. Dela krullarna i strängar och krulla vertikalt, efter två;
 • mer volym kommer att ge upplindningen av krullar förskjutna i en cirkel. En krull är uppbyggd, den andra nedåt. Vi får en bra kvälls styling. Det är inte nödvändigt att borsta de redan formade locken, arrangera styling med händerna och fixa den med lack.

Rådet. Stylister föredrar curling hår - för kort hårdiameter två, maximalt tre, liten längd, är det mer bekvämt för dem att bilda någon krökriktning.

Järn sträcker inte bara strängar

Volym med strykning

Pomp och ljushet, extra volym - krullande hår med järn för kort hår:

 • Spraya de tvättade strängarna med styling och torka. Krullarna ska vara lite fuktiga, inte helt torra, även om det är skadligt för tunt hår.
 • vi börjar med de övre strängarna från kronans mitt, rör sig i en cirkel, slår ut smällen senast;
 • Dra åt sidan och uppåt strängen, vinkelrätt mot ansiktet vi håller strykningen, vilket gör en slät krull i slutet;

Är viktigt. För kort hår lämpligt järn kort med avrundade ändar av plattorna, ju bredare desto bättre.
Priset på sådana strykjärn är ganska demokratiskt.
Breda plattor gör att du snabbt kan bilda en fin volym.

 • Vi har fått den nödvändiga volymen ovanifrån (i form av ett lock), vi fortsätter att lägga strängarna bara med våra händer, ruffling lite, uppnå spektakulär slarvlöshet;
 • Bangs kan göras till sidan, släta för daglig styling eller upphöjd i roten i form av en våg för en högtidlig frisyr. Vi texturerar mer rigid, gör ut fjädrar med hjälp av mousse och en kam med täta tänder.

Rådet. Hur curl kort hår irons ovanliga?
Genomförande av järnet på strängarna, kan du flytta det något åt ​​vänster och höger, vi får en intressant trasig zigzag.
Perfekt för fervent ungdoms styling.
Bangs i det här fallet, gör det svårt och smidigt.

Ansiktsform och val av stylingalternativ

Skarp vävning hjälper till att visuellt begränsa ansiktet, som i bilden

Instruktioner för visering kräver nödvändigtvis att man följer enkla geometriska regler när man gör styling för korta strängar. Med enkla tekniker kan du justera ansiktet, markera fördelarna och dölja bristerna.Nästa Artikel
Hur färgar du ditt hår med henna själv