Frisyrer

Lägg till schampolja

Sammansättningen av många aromatiska oljor innehåller komponenter som har en fördelaktig effekt på hårbotten och hårets tillstånd. Genom att lägga till dessa oljor i ditt vanliga schampo kan du förbättra ditt hår och få det att lysa.

VOLOSY.com

hårtransplantation
alopeci behandlingAlopecia areataAlopecia Areata har ett autoimmunt ursprung, där alopeci förekommer i vissa områden (se bild). Vanligtvis är detta en enda oval skallig fläck, eller en mängd fläckar som går ihop med varandra, utan tecken på sjukdom eller ärrvävnad.

Nizoral schampo

Andra doseringsformer:analoger Dermazol, Mikoket, Keto plus Perhotal, Mikozoral, Fungikok, Mikanisal, Oronazol, Sebozol.Genomsnittligt online pris *: 610 r.Instruktioner för användningstrukturShampoo manualen säger att detta tvättmedel är ett antisvampmedel för utomhusbruk.

Detaljer om androgen alopeci hos män

Orsaker till alopeci androgen hos mänDet har länge varit känt att hos män androgen alopeci utvecklas på grund av en överflöd av det manliga könshormonet testosteron, eller snarare dess aktiva form, dihydrotestosteron.

Hur man lär sig hur man lockar hårkrullning

Borta är de dagar då du, för att blåsa håret, var tvungen att gå till frisören. Tack vare utseendet av ploek med olika munstycken, former och diameter kunde kvinnor skapa krullar och krullar på egen hand hemma.

Mjällmedel i apotek

Vissa människor behandlar mjäll som ett tillfälligt kosmetiskt problem utan att undra hur man ska bli av med det. Under tiden kan scaly exfoliations i hårbotten signalera abnormiteter i kroppen och orsaka psykisk nöd.

Användningen av arganolja för hår

På grund av sin verksamhet var frukterna av arganer kända i antiken i det fantastiska landet Marocko. Lokalbefolkningen visste att de har helande egenskaper och aktivt använt den för medicinska och kosmetiska ändamål.