Frisyrer

Kosttillskott för att stärka hår och naglar

Upplagt den 10 december 2015. Publicerad i Diverse Vinter är den tid då många har brist på vitaminer, på grund av vilket huden torkar, håret blir matt och sköra naglar blir.

Vad är hårbalsam? Och hur man använder den

Till och med friskt, starkt hår kan vara bortskämt om det är fel att kamma det, utsätta det för en het krulle och gå rakt i solen eller frost. I strävan efter idealet, rekommenderas att kombinera schampo med användning av en balsam (sköljning).

Hair Regenerating Balm - De 10 bästa produkterna

Hårbalsam är en riktig frälsning för torrt, tråkigt och livlöst hår. Som regel innehåller det många viktiga komponenter som bara ger en härlig effekt.Hur gör balsam för mycket torrt hår?

Vita prickar i ändarna av håret

Flickor. Nyligen märkt vita prickar i ändarna av håret. Håret bryter lätt på dem. Vad är det Det hände aldrig. Vispad? Eller mättad med silikon? Tack Gud, sådana skadade hår är få, men vad ska man göra med dem?

Bäst icke-ammoniak hårfärger

Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Valet av curling iron för hår curling stora lockar

Varje tjej drömmar om stora och underbara lockar som kommer att lägga till hennes bild av skönhet. Med hjälp av lockar blir utseende harmoniskt. Ofta är det dyrt att tillgripa frisörens hjälp, och ett krusjärn för stora lockar hjälper dig att göra ditt eget hår.

Serum för hår: skada eller nytta

I ditt arsenal för hår såg serum? Ta reda på om det är så användbart för dina lockar, som tillverkarna skriver om det! Vi bestämde oss för att ta reda på allt om den här produkten och berätta!

Vita flingor i öronen

Utseendet av vita flingor i öronen anses inte alltid som en patologi. Samtidigt ska detta tillstånd särskiljas från sjukdomen eller den vanliga hudskalningen. Om flingorna inte lämnar efter rengöring av öronen, kommer en tricholog eller en otolaryngolog att hjälpa till att avgöra vilken typ av förekomst de har.

Färglös hårfärgning

En relativt ny metod för hårvård - färglös färgning. Idag kommer jag att berätta för dig i detalj om honom. Du kommer att ta reda på vad det är, vem det kan göras, hur det görs, för vad och vilka färglösa färger som används för detta ändamål bör användas.

Curling strykjärn för stora lockar

I moderna frisyrer finns ett element ofta - stora krullar. Även om de vackra modeändarna aldrig gick ut, skilde sig bara sätten på deras styling. De kan helt enkelt täcka hela hårlinjen, eller springa på separata trådar som tillverkas av under flätan, fälgen, tillbehöret.

10 sätt att förbättra hårtillståndet

Regelbunden hårbottenmassage förbättrar blodcirkulationen och stimulerar hårväxten. Du kan göra det både i salongen och självständigt hemma. Låt oss bo på självmassage.