Naturlig hudföryngring


I Trichology Endoret / Endoret stimulerar plasmatbehandling med tillväxtfaktorer hårväxten, förhindrar håravfall, gallring och gallring. Detta är en effektiv metod vid behandling och förebyggande av androgen alopeci. Endoretinjektioner förbättrar mikrocirkulationen och cellulär metabolism, främjar aktiv näring av hårsäckar. Endoretiska förfaranden för hårbehandling ger dig möjlighet att uppnå exceptionella resultat hos både kvinnor och män, nämligen:

Lösningen på problemet med gallring och håravfall;

Förstärkning av hårsäcken;

Förbättra hårets struktur;

Ökad elasticitet och glans

Med fet hårnormalisering av talgkörtlarna, eliminerar seborrhea;

När torrt brittleness försvinner löses problemet med att splittra håret.

Plasmabehandlingsområden Endoret PRGF / Endoret i trichology

Hos män med androgen alopeci tillverkas oftast endoarinjektioner i zonerna i de tidiga och occipitala regionerna.

Vid kvinnor, för att förebygga uttunning och förbättra hårets struktur, utförs Endoret-proceduren på hela området av hårbotten.

Rekommenderade Endoret PRGF / Endoret-förfaranden

Det är ingen hemlighet att några injektioner i hårbotten är smärtsamma. Därför är det viktigt att Endoret (prgf) kursen i trichology är endast 3 procedurer med ett intervall på 4 veckor (1 gång per månad). Stödprocedurer tilldelas individuellt beroende på diagnosen. Vid kronisk håravfall krävs en upprepad kurs från 3 procedurer en gång per år.

Vilka tekniker kan Endoret PRGF kombineras med?

Teknik Endoret - Plasmaterapi är mycket plastisk. Det kan och bör kombineras med andra metoder: hårdvara, injektion, hårtransplantation. Med komplex behandling förbättras resultatet och blir ännu mer uttalat.

Kombinationen av plasmaterapi med Endoret PRGF-tillväxtfaktorer med andra trihologiska förfaranden

Populära hårborttagningsmedel: välj den mest effektiva

Tjockt, friskt hår ger bilden av både kvinnor och män vikt och attraktivitet. Därför, när det finns problem i samband med håravfall, börjar representanterna för båda könen att oroa sig och förlora förtroendet för sig själva. Men få människor bestämmer sig för att konsultera en läkare för att ta reda på orsaken till deras problem. Och förgäves, för att endast en erfaren specialist kan rådgöra med folkrättsmedel, kosmetika eller droger mot håravfall i varje enskilt fall.

Hur man förstår att du började förlora för mycket hår, om det här fenomenets orsakssystem, samt folk, kosmetika och läkemedel mot håravfall - i den här artikeln.

Ett botemedel mot håravfall: behöver du det?

Hårt förlust är en naturlig fysiologisk process, så du bör inte vara upprörd vid synen av hår på en kam eller kläder. Enligt statistiken förlorar en person varje dag 50-100 hår, vilket anses vara normen. Hur förstår du att håret började tunna för intensivt?

 • Varje gång efter borstning kvarstår en stor massa hår på borsten.
 • Hårsträngar faller ut under schamponering.
 • På morgonen finns det massor av hår på kudden.

Förutom de vanliga symtomen på skallighet finns det tecken som är karakteristiska för varje kön separat. Så, för män med detta problem, flyttar hårlinjen tillbaka till baksidan av huvudet, varefter håret faller ut vid tempel och krona. Hos kvinnor dämpar håret i avskiljningsområdet, medan håret börjar splittras, bli sprött, tunt och förlora glans.

Om du befinner dig som visar tecken på begynnande alopeci, bör du konsultera en trikolog och börja behandla. Endast en erfaren specialist kommer att bestämma orsakerna till ditt problem och ge råd om folk, kosmetika eller läkemedel som kan hjälpa till i ditt fall.

Låt oss titta på de grundläggande metoderna för att hantera håravfall.

Folkmedel för håravfall

Ofta för att återfå ett lyxigt hårhår, bara tillräckligt för att tillgripa några folkmekanismer mot håravfall. Här är några av de mest populära recepten för baldness med gemensamma produkter som alla kan få - på närmaste apotek eller i en butik.

Castorolja
I ett vattenbad eller i en mikrovågsugn värms en liten mängd ricinolja, och den resulterande varma massan gnids i hårrotsarna. Huvud omslaget med en handduk i 3-5 timmar, möjligen - på natten. Därefter tvättas håret ordentligt med schampo baserat på naturliga örter. Om denna procedur upprepas en gång i veckan i 1-2 månader, slutar hårstopp, hår växer snabbare och blir tjockare.

kardborre
Burdockrötter sätts i en kastrull, hälls över med vatten och placeras i en ugn, där de hålls tills de är helt mjuka. Därefter kyles den resulterande buljongen och filtreras. Då fuktar de hårrötterna. Om denna procedur upprepas regelbundet, kommer mjäll att försvinna tillsammans med håravfall. Håret börjar växa snabbare och förvärvar naturlig glans.

nässla
För behandling av skallighet använd unga nässla, ännu inte visat. Bladen kokas, den resulterande massan kyls till 40 grader och sköljs till håret efter varje shampooing. Om så önskas, lägg till en avkok till buljongen i ett förhållande 1: 1. Nässle stärker håret och förhindrar håravfall.

salt
En gång i veckan sköljs håret med varmt vatten utan kosmetika, varefter gnidtsalt gnids i hårbotten i 10-15 minuter. Skölj sedan ditt huvud igen med varmt vatten. I genomsnitt, efter sex sådana procedurer, slutar håravfallet. Särskilt effektivt är detta recept betraktat för torr hårbotten.

lök
Under behandling används lökjuice, blanda den med honung - en sked full honung läggs i lökgruelen. Om håret är torrt, tillsätts en sked stor vegetabilisk olja till blandningen. Den resulterande massan gnids in i hårrötterna. Efter 30 minuter tvättas huvudet noggrant först med varmt vatten, därefter med schampo.

Historiskt faktum - Hippocrates rådde sina patienter att använda duvslösningar som ett botemedel mot håravfall!

Kosmetiska preparat

Om du slutar skallighet är möjligt på grund av extern exponering, men du vill inte bry dig om att förbereda dig själv i enlighet med populära recept hemma kan du köpa färdiga kosmetika på apoteket. Förutom de viktigaste växtbaserade extrakten innehåller de också alla möjliga ytterligare näringsämnen som stimulerar hårväxten. Vi listar några schampon mot håravfall.

 • KLORANE Firming Quinine Shampoo används för att ge styrka till hårrötter. Enligt försäkran från tillverkaren bidrar en del av vitaminkomplexet till att bli av med håravfall inom 2 veckor efter start av användning. Kostnaden för medel - ca 600 rubel.
 • Många Internetanvändare diskuterar problemet med håravfall på forumet, speciellt beröm att stärka hårväxtschampo med ett aktivt stimulerande komplex "KORA". Det ger hårhållfasthet, ger dem elasticitet och styrka. För att förbättra effekten används den i kombination med en aktivatortonisk och en förstärkande mask av samma serie. Pris - 300 rubel.
 • Komplexet mot håravfall Rene Furterer Forticea (shampoo, serum RF80, Triphasic serum) tillverkare rekommenderar att använda i 3-4 månader. Under denna period kan håret återställas, även efter allvarliga skador. Kostnad: schampo - 1200 rubel, serum RF80 - 250 rubel, serum Triphasic - 600 rubel.
 • KeraNova-schampo mot håravfall innehåller trihodin. Detta ämne verkar på hårsäckarna, stimulerar hårväxten. Priset är ca 150 rubel.
 • Elixiren för att stimulera hårtillväxten Jason består bara av naturliga ingredienser som är nödvändiga för hårväxt. Acceleration av hårtillväxt sker inom en vecka efter användningens användning. Kostnaden är ca 1200 rubel.
 • Lotionkoncentrat från håravfall DUCRAY påverkar de metaboliska processerna i hudcellerna och hårsäckarna, stimulerar hårväxten. Används tre gånger i veckan i tre månader. Pris - 1800 rubel.
 • Lanotech hårväxt schampo stärker håret, accelererar tillväxten. Den består av mentol, tea tree olja, L-arginin och andra komponenter. En månad efter användningens början blir håret tjockare, starkare och friskare. Kostnaden för medel är cirka 2700 rubel.

Enligt hudläkare är en av orsakerna till håravfall rökning. Under inverkan av cigarettrök stör blodtillförseln till folliklarna.

Hårförlustläkemedel

Om kosmetika inte räcker till i kampen mot håravfall, kan du tillgripa droger. Som regel innehåller de olika mineraler och vitaminer som kan fylla i de saknade komponenterna i människokroppen och normalisera hårväxt och struktur. Här är några av dem:

 • "Rinfoltil". Huvuddelen av läkemedlet är palmfrukt extrakt (naturlig naturlig hämmare av 5-alfa reduktas). Detta ämne stoppar gradvis håravfall. Behandlingstiden är en månad. Enligt instruktionerna tas drogen dagligen före måltid, en tablett.
 • "Selentsin". Homeopathic botemedel, som används mot diffus alopeci. Det tas i kombination med andra mediciner för skallighet, eftersom det bidrar till att förbättra effektiviteten genom att minska behandlingstiden. Oftast ordineras dagligen tre gånger per dos. Enligt instruktionerna tas drogen en timme efter en måltid eller en halvtimme före.
 • Kapslar för håravfall "Perfectil" innehåller ett antal vitaminer från grupp B (B12, B5, B2, B6), E, ​​C och D och andra, liksom växtbaserade extrakt. Läkemedlet bidrar till att förbättra hårbotten, normaliserar blodflödet i de ytliga kapillärerna, accelererar metaboliska och regenereringsprocesser. Enligt instruktionerna, ta en kapsel per dag efter måltiden.
 • Enligt tillverkaren hjälper kosttillskott Expert Hair att sluta håravfall, stärker locken, ger dem styrka och vitalitet. Allt detta kan uppnås tack vare horsetail extraktet, cystin, taurin, zink och andra näringsämnen. Ta 2 gånger om dagen före måltiden, en tablett i 3 månader.
 • "Pantovigar". Alla komponenter som utgör kapslarna (tiamin, cystin, keratin, olika aminosyror och medicinska jäst) normaliserar hårrödens näring och stärker deras struktur. Läkemedlet är förskrivet om alopeci inte orsakas av hormonella störningar. Enligt instruktionerna ska tas en kapsel tre gånger om dagen.
 • Kapslar "Revalid" hjälper till att accelerera metaboliska och regenereringsprocesser. Används för skallighet, som härrör från sjukdomen, medicinen, förlossningen eller graviditeten, samt de negativa effekterna av den yttre miljön. Tilldela en kapsel tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet är tre månader.
 • Vitamin-mineraltillskott "Alerana" innehåller mineraler, olika organiska syror och vitaminer. Innehåller två serier: "Night" och "Day." Den första förstärker och närmar håret, den andra förbättrar sitt tillstånd, skyddar mot negativa influenser. Enligt anvisningarna bör läkemedlet tas på morgonen ("Day") och på kvällen ("Night") ett piller vardera.

Om trichologen fortfarande har diagnostiserat dig med alopeci borde du inte förtvivla. Hittills finns det ett stort antal produkter - folk, kosmetika och läkemedel som kan rädda dig från problemet med håravfall. Det viktigaste är att konsultera en läkare i tid och börja behandlingen, och resultaten, som de säger, är inte långa i kommande.

Vad ska man göra om hårborttagningsåtgärder inte hjälper?

Om i kampen mot håravfall inte alla ovannämnda folk, kosmetika och läkemedel inte hjälpte och de områden som berövades av vegetation på huvudet blev oupphörligt ökade i storlek, bör du tänka på hårtransplantation. Nyligen är denna kosmetiska procedur alltmer populär i Ryssland och det visar sig vara många kliniker i denna profil.

Vi rekommenderar dig att uppmärksamma Moscow Trichology Clinic Hair forever - en erkänd ledare inom hårtransplantation, som framgångsrikt levererat sina tjänster på hemmamarknaden i mer än 17 år. Kliniken implementerar ett unikt förhållningssätt till håråterställning med hjälp av mikrotoler med en diameter på 0,5-0,8 mm. Som ett resultat är det inga ärr efter transplantationen, och själva förfarandet är praktiskt taget smärtfritt. Det bör noteras att ingen annan klinik arbetar med denna teknik i Ryssland. En hårtransplantation i centrum av HFE tar bara 1 dag, varefter kunden blir ägare till ett vackert hårhår - tjockt, med rätt höjning av håret. Titta på den nyfunna frisyren, ingen kommer någonsin att gissa att håret transplanterades! HFE-metoden gör det möjligt att uppnå en siffra på 75-80 hår per 1 cm 2 (naturlig densitet är 100 hår per 1 cm 2), medan andra metoder - endast 30-40 hår.

Idag har många affärsmän och politiker, såväl som kända aktörer av teater och bio, journalister, modeller, redan upplevt effekten av förfarandet.

Kom ihåg att det är möjligt att returnera hår i alla situationer, och HFE-specialister hjälper dig med detta.

Clinic CFE. Licens från Moscow Department of Healthcare nr. LO-77-01-011167 daterad den 29 oktober 2015

Endoret (prgf) / Endoret i trichology

ANVÄNDNING AV ENDORET PLASMOTERAPI (PRGF) / ENDORET I TRICHOLOGY FÖR HÅRBEHANDLING

Endoret / Endoret-förfarandena stimulerar hårväxt, förhindrar håravfall, gallring och gallring.
Detta är en effektiv metod vid behandling och förebyggande av androgen alopeci hos både kvinnor och män.

Förloppet av plasmapreparationsförfaranden med ENDORET-tillväxtfaktorer i trichology ger:

- Minskad håravfall;
- Öka hårtjockleken;
- En ökning av hårdensitet leder till en ökning av antalet växande hår;
- Minskad hårbottenfettighet och seborrheisk dermatit.

EXPERT YTTRANDE

Tillsammans med kosmetologi och plastikkirurgi används ENDORET plasmatbehandling framgångsrikt i trichology. I min praxis rekommenderar jag plasmaterapi-sessioner för att återställa hårväxten och behandla androgen alopeci. För kvinnor kan plasmapreparationssessioner stoppa hårförlusterna, aktivera de djupa hårtillväxtprocesserna och stärka deras struktur. Män ENDORET utnämndes som ett effektivt botemedel mot alopeci hos den tidsmässiga och occipitala delen av huvudet. På grund av Endorets unika egenskaper, tillsammans med patienten, uppnår vi bra resultat för att bibehålla hälsan, densiteten och kvaliteten på håret.

Goryaeva Yana Y.,
dermacosmetologist, ledande specialist på plasmatbehandling på Beauty Trend Clinic

Plasmoterapi ENDORET

Plasmoterapi "Endoret" är en kraftfull och effektiv metod för icke-kirurgisk föryngring med patientens egen blodplasma, berikad med tillväxtfaktorer. Tekniken fick erkännande av det vetenskapliga världsgemenskapen och används framgångsrikt i Amerika, Europa och Ryssland.

I estetisk medicin används Endoret plasmapreparat i behandling mot åldrande, aknebehandling, ärr och minskning av streckkänslor, hårbehandling.

Hur det fungerar:

Det är känt att tillväxtfaktorer har en direkt effekt på fibroblaster, vilket stimulerar syntesen av kollagen, elastin och hyaluronsyra med sina egna celler. Detta förbättrar hudens kvalitet, ökar tätheten och minskar sänkning. Det är därför som plasmaterapi med tillväxtfaktorer gör det möjligt att uppnå en märkbar föryngrande effekt.

resultat:

förbättra hudens enhetlighet

reduktion av inflammatoriska manifestationer

fuktar huden som med biorevitalisering, men med en bestående effekt

öka hudens fasthet och elasticitet

förbättring av hudfärgen, dess strålning

snabbare återhämtning efter slipning och skalning

minskning av ärr, streckmärken och ärr

Vem är lämplig plasmabehandling "ENDORET":

Endoret-förfarandet är lämpligt för kvinnor och män från 30 års ålder för förebyggande av för tidig åldrande och från 45 år för föryngring och korrigering.

Vid behandling mot åldrande används Endoret plasmapreparat för ansikts- och kroppsytor. Förfarandena i ansikts-, hals-, hals- och händerområdet är särskilt effektiva.

För behandling av akne används Endoret plasmapreparat på ansikte, axlar, rygg.

I trichology - för att förbättra tillväxten och stärka håret, minska håravfall och lösa problemet med gallring.

Hur är proceduren för plasmaterapi "ENDORET":

För det första beskriver kosmetologen, beroende på patientens mål, de nödvändiga effekterna.

Sedan producerar blod i speciella sterila rör "Endoret".

Därefter placeras rören med blod i en centrifug, där man i centrifugeringsprocessen separerar plasma enligt ett speciellt protokoll med det optimala antalet levande (!) Blodplättar bevarade.

Därefter mättas plasman med patenterat serum "Endoret", som ett resultat av vilka tillväxtfaktorer aktiveras.

Med hjälp av mikroinjektioner injicerar kosmetologen plasma i de utvalda områdena.


Hur lång tid tar proceduren:

Injektionerna tar sig ungefär 20-30 minuter. Med anestesi tar proceduren en och en halv timme.

När effekten blir synlig:

Effekten av "Endoret" -procedurerna syns gradvis och blir märkbar redan 24 timmar efter den första applikationen, vilket resulterar i en ökning av hudens jämnhet och strålning. Ca 7 dagar efter det första förfarandet förbättras hudfärgen märkbart och fina rynkor reduceras. Med varje nytt förfarande förbättras effekten.

Hur länge rehabiliteringsperioden varar:

Plasmoterapi "Endoret" påverkar inte ansiktsuttryck och skadar inte vävnad. Återhämtningsperioden är kort - som regel efter 3-5 timmar är spåren av injektionerna redan osynliga.

Hur många förfaranden som ska göras:

För att uppnå ett signifikant resultat i genomsnitt rekommenderas det att göra 3-5 procedurer med ett intervall på 3-4 veckor. Ytterligare kurs är individuell. För att behålla resultatet krävs 1 till 3 procedurer per år, beroende på ålder och hudtyp.

Vilka metoder kan användas för att kombinera plasmabehandling "ENDORET":

Plasmoterapi "Endoret" kan utföras som en självständig föryngringsmetod och som en behandling före och efter laseruppfyllning, skalning, plastikkirurgi, minskning av rehabiliteringsperioden och möjliggör bästa möjliga resultat. Förfarandet visar också utmärkta resultat i kombination med trådlyftning, konturplast och hårdvaruföryngring.

Vad är skillnaden mellan plasmaterapi "ENDORET" från plasmaupplyftning:

Först efter plasmapreparat blir resultatet snabbare. Ungefär en vecka senare noterade patienterna att huden började "skina", ser välskötta, har blivit tätare och ser yngre ut. En sådan synlig effekt av förfarandet förklaras av det vetenskapligt hittade optimala antalet blodplättar, vilket uppnås med Endothe-plasmapremen.

För det andra märks spår efter injektionerna "Endoret" inte som regel efter 3-5 timmar. Den speciella tekniken för plasmabehandling på specialutrustning gör att man får den mest renade blodplasman, som inte innehåller leukocyter.

För det tredje uppnås 2 gånger mer plasma vid utvinning än vid användning av andra PRP-teknologier.

Kontraindikationer:

Kroniska infektionssjukdomar (inklusive hepatit B och C, syfilis, AIDS)

Hårbehandling

Hastigheten av håravfall per dag är från 50 till 150. Det beror helt på hårets tjocklek och struktur: ju tunnare håret desto mer är det på huvudet och ju mer det går förlorat under dagen och omvänd, desto mindre hår, desto mindre faller det. Om du har märkt att håret började falla ut mer än vanligt (förblir i stora mängder på en kam, sängkläder), det här är en anledning att vara försiktig. Kanske är vissa fysiologiska processer i kroppen störda. I det här fallet bör du omedelbart kontakta en specialist. Hårförlustsproblemet behandlas av en tricholog.

Orsaken till håravfall kan vara många: stressiga situationer, tidigare sjukdomar, störningar i de inre organen, genetisk predisposition.

Vid den inledande undersökningen etablerar en specialistkliniker orsaken till håravfall. För detta utförs en grundlig diagnos, ett antal tester lämnas in. Då föreskrivs en behandling. Ju tidigare patienten vänder sig till en specialist, desto högre är hans chanser att återställa förlorad hårtjocklek. Hårförlust uppstår på grund av hårfolliklarnas död. I de inledande skeden kan denna åtgärd förebyggas, men det finns fall då patienten besöker doktorn för sent: processen har korsat punkten utan återgång, och behandlingen kommer att vara ineffektiv.

PLASMOTERAPY HAIR Endoret PRGF (Endoret, Spanien)

Endoret - plasmatbehandling med tillväxtfaktorer förhindrar håravfall, stimulerar tillväxten, förhindrar gallring och gallring. Detta är en effektiv teknik för förebyggande och behandling av alopeci. Med hjälp av Endoret-injektioner är det möjligt att avsevärt förbättra mikrocirkulationen och cellulär metabolism i hårbotten, vilket i sin tur kommer att bidra till en mer aktiv näring av hårsäckarna. Endoretiska procedurer i trichology löser framgångsrikt många problem:

 • håravfall
 • gallrande hår;
 • stärka hårsäckar
 • förbättring av hårstruktur
 • öka sken och elasticitet av håret;
 • normalisering av talgkörtlarna med ökat fet hår;
 • eliminering av seborré
 • eliminering av brittleness och tvärsnitt med alltför torrt hår

Alla som redan har gjort injektioner i hårbotten vet att det här är ganska smärtsamt, därför är det så viktigt att Endoret-plasmakonferensen i trichology består av endast tre procedurer en gång vart fjärde vecka. Frekvensen av underhållsprocedurer beror på diagnosen och rekommenderas individuellt. Endoret PRGF plasmapreparat i trichology kan kombineras med andra tekniker för att förbättra och mer uttalade resultat:

med hårdvara, injektion, med olika trichologiska procedurer, hårtransplantation.

HA MESOTERAPI

I det moderna samhället är problemet med hårhälsa extremt brådskande. Dagliga påfrestningar, livets snabba takt, negativ ekologisk status förvärrar kvaliteten på det mänskliga livet. Hår, liksom andra delar av kroppen, återspeglar denna situation: de börjar falla ut, bli tunnare, förlora sin hälsosamma glans, delas upp.

För att lösa denna typ av trichologiska problem tillämpar Kraftway-experter metoden för mesoterapi i hårbotten. Den höga effektiviteten i denna procedur är baserad på det faktum att alla användbara substanser levereras direkt till hårsäckarna genom injektion, vilket förbättrar mikrocirkulationen, lymfatisk dränering och syreanrikning, vilket bidrar till att eliminera mjäll, stärker hårsäcken och normaliserar talgkörtlarna.

Indikationer för att utföra mesoterapi för hår är ganska stora:

 • Håravfall;
 • gallring;
 • bräcklighet;
 • torrhet;
 • Förlust av glans
 • seborré;
 • Problem med hårbotten (klåda, irritation, torrhet, etc.).

Förfarandet för mesoterapi i hårbotten kan utföras på flera sätt: injektionerna är gjorda med en mycket fin nål, eller en speciell mezoroller används. Injektionsdjupet är endast 2-4 mm, så förfarandet tolereras vanligtvis bekvämt av patienter.

Mesoterapi för hår utförs av kursen. Som regel är det 8-12 procedurer med en frekvens på 1 session per vecka. Metodens effektivitet beror på det korrekta valet av läkemedel och förfarandets korrekthet. Efter en behandling med mesoterapi slutar håravfallet, håret ökar i diameter, blir tjockare, tjockare, växer mer tät och glänsande och talgkörtlarna normaliseras. För att bibehålla effekten på den längsta möjliga tiden, rekommenderar experter att under sönderspridningen hålls support sessioner en gång var 3-4 veckor.

Under behandling av hår används ofta kombinerade tekniker, eftersom de leder till det bästa resultatet. Mesoterapi kombineras perfekt med procedurer som plasmaterapi, kryoterapi, laserterapi.

För att uppnå de mest uttalade och varaktiga resultaten är det viktigt att hemvården också är korrekt. För dessa ändamål rekommenderar vi att du besöker vår hemsida online-butik, som presenterar ett brett utbud av professionella hårvårdsprodukter. Klinikens specialtrichologist hjälper dig med valet av optimala hemvårdsprodukter.

Efter förfarandets gång märker du hur ditt utseende har förändrats. Tjockt, glänsande och friskt hår kommer att tillföra attraktivitet för din bild.

HÅRLASERTERAPI

"RAYMAX Laserhårbehandling (Raimes, Amerika)
Den amerikanska laseranordningen RAYMAX låter dig arbeta direkt på hårfollikeln och hjälper till att accelerera hårväxten och stärka håret från insidan.

Förfarandet är baserat på ljusflödet av laserstrålning med låg intensitet. Laserstrålen påverkar vävnaderna och håret, vilket resulterar i:

 • Celltillväxt aktivering
 • Hastigheten av deras uppdelning ökar
 • Cellmembran återställs
 • Tyger är mättade med syre
 • Antalet fungerande kapillärer i huden och runt hårsäckarna ökar
 • Lokal blodcirkulation ökar

Fördelar med laserhårbehandling med låg intensitet:

 • Stimulering av hårtillväxt
 • Eliminering av inflammatorisk process i hårbotten;
 • Förbättra lokal och allmän immunitet
 • Minskade densitet och ökad elasticitet hos epidermis och dermis runt håret.
 • Normalisering av svett- och talgkörtlarna;

"Proceduren varar bara 10-15 minuter och utförs 3-4 gånger i veckan. Antalet procedurer bestäms individuellt. För att upprätthålla de uppnådda resultaten rekommenderas att upprepa proceduren en gång i veckan."

CRYOTERAPY HAIR

Kryoterapi är behandlingen av hårbotten med de korta och ytliga effekterna av mycket låga temperaturer. Förfarandet använder flytande kväve kyld till -160 grader, men vävnaderna kyls inte under 0 grader. Sådan kryomassage varar från 5 till 10 minuter.
Tack vare denna "chockterapi" uppstår en snabb spasma av de kärl som föder hårsäckarna och hårbotten och sedan deras reflexexpansion. Som ett resultat förbättras mikrocirkulationen, hud- och hårceller mättas med syre, metaboliska processer i vävnaderna förbättras. Allt detta bidrar till att stärka håret, accelerera tillväxten, normalisera arbetet med talgkörtlarna och hårbotten.
Denna procedur är föreskriven i fallet när de märker att håret börjar falla ut starkare eller blir styvt, skört och livlöst. Ofta lämnar man helt enkelt med hjälp av lotioner, löser inte schampon och masker dessa problem. Effekterna av kryoterapi är intensivare och djupare.

Indikationer för kryoterapi är:

 • Torrt hår
 • Hår sårbarhet
 • Torr och oljig seborré
 • Intensiv håravfall
 • Hårförtunning
 • Förebyggande mål.


Behandling av hår med flytande kväve är säkert. Det kan utföras även till gravida och ammande kvinnor. De viktigaste kontraindikationerna är patientens dåliga hälsa, akuta inflammatoriska processer, huvudskador och sår, epilepsi och konstanta migräner och kalla allergier.
Ofta kombinerar trichologen kryomassage med andra förfaranden, såsom mesoterapi och laserhårbehandling. Jag skulle vilja notera att cryoterapi har en kortvarig analgetisk effekt, därför tolereras patienter bättre med mesoterapi eller plasmaterapi.
Vid monoterapi rekommenderas minst 10-15 procedurer för att uppnå goda resultat av behandlingen, som företrädesvis utförs 2 gånger i veckan.

Plasmeterapi

SAMTAL

utnämningar

ENDORET® Plasmoterapi (PRGF®) för ansikte och hår

Endoret® Plasmaterapi-teknik är en av de senaste effektiva och säkra framstegen när det gäller att sänka åldringsprocessen. En kraftfull och effektiv metod för icke-kirurgisk föryngring och håråterställning, vilket förbättrar vävnadsregenerering.

Effektiviteten och säkerheten hos denna teknik bekräftas av mer än 15 års forskning på vävnadsregenerering, som utförs av Institutet för bioteknik BTI, har framgångsrikt genomfört många kliniska prövningar och erkännande av det vetenskapliga världsgemenskapen.

Plasmeterapiprocedurer ENDORET (Endoret) rekommenderas för användning: vid behandling mot åldrande i trichology; vid behandling av akne och ärrbildning i plastikkirurgi.

- Minskar håravfall. På grund av införandet av huvudfaktorerna för hårtillväxt tillhandahålls förlängningen av hårets anagenstadium (tillväxt), förebyggande av för tidig start av hårtelogensteget.

- Öka hårets tjocklek. IGF (insulinliknande tillväxtfaktor) och VEGF (vaskulär endoteltillväxtfaktor) är viktiga reglerare för hårfollikelmetabolism. Införandet av dessa faktorer, som härrör från patientens eget blod, leder till förebyggande av miniatyrisering av hårfollikeln och omvandling av velus med terminal hår.

- Öka hårdensiteten. Regulatoriska molekyler utsöndrade från plasman bidrar till aktiveringen av folliklar under latent tid och leder till en ökning av antalet växande terminalhår.

- Minskad hårbottenfettighet och seborrheisk dermatit. Blodplättrik plasma ger en sebiostatisk effekt och har också antiinflammatoriska egenskaper.

Effekten av Endoret-förfarandena ökar gradvis: håravfall minskar efter 2 månader från starten av behandlingen, visuell förbättring efter 3 månader från det första förfarandet. Behandlingsförloppet är 3 behandlingar med ett intervall på 1 månad. Resultaten av terapi med endoretär plasma finns i avsnittet "Behandlingsresultat"

ENDORET® APPLICATIONS IN ANTI-AGE THERAPY GIVAR:

- Produktion av egen hyaluronsyra. Tack vare Endoret®-förfarandena stimuleras den naturliga produktionen av hyaluronsyra med egna celler.

- Förbättrad enhetlighet. Endoret®-plasmaterapi stimulerar en ökning av produktionen av kollagen och elastin. Detta förbättrar hudens kvalitet, ökar tätheten och minskar sänkning.

- Återfukta. Endoret®-behandlingar ger en hög nivå av hudhydrering jämfört med den nivå som uppnåtts med andra kosmetiska procedurer som har kliniskt bevisats.

- Rynkorreduktion. Effekten av påfyllning, erhållen vid utförande av procedurer Endoret®, kan avsevärt minska rynkor i applikationer.

- Radiance hud. Endoret® - plasmaterapi gör det möjligt för huden att återfå sin strålning, förlorad genom åren. Patienter som har gått igenom det här innovativa förfarandet ger en märkbar glöd i huden.

Eftersom patienten själv är donatorn vid tillverkningen av produkten finns inga kontraindikationer eller allergiska reaktioner.

När och hur är Endoret® Technology (PRGF®) applicerat?

Proceduren för Endoret rekommenderas som en förebyggande åtgärd, som börjar från cirka 30 år för att minska åldersrelaterade förändringar och från 45 år i syfte att föryngra och korrigera.

KURSVARIGHET

Effekten av Endoret®-förfarandena visas gradvis och blir märkbar redan 24 timmar efter första användningen, vilket resulterar i en ökning av hudens jämnhet och strålning. Med varje nytt förfarande förbättras effekten. Det rekommenderas att gå igenom tre sessioner de första tre månaderna med ett intervall på 3-4 veckor. Ytterligare kurs är individuell. För att behålla resultatet krävs det från en till tre procedurer per år beroende på ålder och typ av hud.

FÖRDELAR AV ENDORET® TECHNOLOGY (PRGF®)

· 100% teknologi

· Biokompatibel och säker

· Hög klinisk effekt

· Tydlig och varaktig effekt

· Korta termer av rehabilitering, efter 3-5 timmar ser patienten inte längre spår av injektioner

MAXIMUM SÄKERHET

För att säkerställa maximal kundsäkerhet under klinisk praxis är allt tillbehör som hör till Endoret®-kit (PRGF®) tillverkat av material som är biokompatibla med plasma, vilket garanterar inga negativa effekter på patientens kropp på kort, medellång och lång sikt.

ENDORET® (PRGF®) - är registrerad i Ryska federationen. Registreringsbevis №RZN2014 / 1995.

Endoret Growth Plasma Therapy

Bobua Lali Vazhikovna

Läkare-dermatolog av den högsta kategorin, kosmetolog

Specialist inom laserteknik inom estetisk och laser dermatokirurgi.
Chef för avdelningen för dermatologi och venerologi

Mänskligt blod har alltid ansetts vara en ovanlig, nästan magisk substans. Läkare och forskare försökte lösa blodets mysterium. De reducerande egenskaperna hos blod användes när patienterna behövde hjälp efter operation, olyckor, efter skador.

Användningen av plasma-lyftning fick lösa många problem inom olika medicinska områden, inklusive dermatologi och kosmetologi.

Du kan läsa mer om plazmolifting här. Minns bara huvudidén av denna procedur. Under förfarandet tas blod från patienten, plasma separeras i en speciell centrifug, som berikas med blodplättar och injiceras i form av injektioner till samma person i problemområdena i ansikte och kropp.

Med upptäckten av Endoret plasmapreparat har människor nästan obegränsade möjligheter att hålla sig unga, vackra och friska i många år.

Basen för plasmterapimetoden Endoret® är aktiveringen av patientens egna blodplättar för att stimulera och påskynda vävnadsregenerering. Endoret®-tekniken är den första patenterade och internationellt erkända metoden för att producera autologt koncentrat med tillväxtfaktorer.

Förfarandet ger fantastiska resultat av föryngring utan biverkningar. Vid tillverkningen av läkemedlet är givaren patienten själv, så några kontraindikationer eller allergiska reaktioner utesluts.

Patentet (nr EP 1066838) tillhör BTI-institutet för bioteknik (Spanien), som har genomfört forskning och många kliniska prövningar av Endoret-tekniken i 15 år. Författaren till den spanska tekniken för föryngring är Eduardo Anitua - en ledande specialist inom utveckling av plasmaterapi.

Endoret idag med stor framgång används inte bara i estetisk medicin utan även inom tandvård, trichologi, traumatologi, idrottsmedicin och andra områden.

Denna teknik skiljer sig avsevärt från andra tekniker för plasmaupplyftning:

 • För det första möjliggör den speciella utrustningen att undvika alltför stor skada på blodplättarnas membran under blodcentrifugering, så att frisättningen av cytokiner endast sker med tillsats av en speciell aktivator direkt i patientens hud.
 • För det andra frigörs med hjälp av denna teknik en fraktion med en optimal koncentration av blodplättar, som är individuell för varje patient och till vilken cellerna ger maximal respons, frisättas från den färdiga plasman.
 • För det tredje tillåter Endoreteknologin dig att få en plasma fri från leukocyter (eftersom även ett litet antal leukocyter kan leda till inflammation). Detta innebär att den inflammatoriska effekten i hudvävnaden minskar på grund av grundligt renat plasma, och rehabilitering är mycket snabbare.
 • För det fjärde, i motsats till traditionell plasmaupplyftning tillåter Endoretens teknologi att introducera tillväxtfaktorer i det renade plasmaet, vilket påskyndar lanseringen av hudföryngringsprocessen.

Var försiktig med alltför frestande erbjudanden om föryngring! Läs noggrant recensionerna av plasmapreventionen Endoret på Internet. Om du väljer rätt klinik och läkare kommer du från förfarandet att få exakt den effekt som du förväntade dig.

Fördelar med Endoret Technology

 • 100% biokompatibilitet;
 • Maximal säkerhetsnivå (alla komponenter i Endoret är gjorda av material som är biokompatibla med plasma, vilket utesluter negativa effekter på patientens kropp på kort, medellång och lång sikt).
 • hög kliniskt bevisad effekt
 • omedelbar långvarig effekt
 • kort rehabiliteringsperiod (3-5 timmar efter proceduren finns inga spår av injektioner).

Tillämpningsområde

Endoret teknik tillämpas inom områden som:

Så, Endoret ger anmärkningsvärda resultat i en omfattande lösning på problemet med gallring, gallring och håravfall. Förloppsförloppet Endoret stärker hårsäckarna, förbättrar hårstrukturens kvalitet, gör dem mer elastiska och glänsande. Funktionen hos talgkörtlarna normaliseras, seborré elimineras om patienten har fet hår. Med torrt hår reducerar en procedurförlopp hårbortfall.

Tillämpningen av proceduren Endoret i anti-aging terapi ger unika resultat. Stimulering av produktion av självhyaluronsyra genom celler, aktivering av kollagen och elastintillväxt bidrar till förbättring av hudegenskaper. Hudens densitet ökar, rynkor minskas märkbart. Dessutom förhindrar förfarandet slingning av huden.

En av de mest synliga effekterna av denna innovativa procedur är att huden återvinner sin jämn ton och strålning som förloras med åldern.

Endoretiska förfaranden är de bästa resultaten av att fuktar huden jämfört med andra kosmetologiprocedurer.

Indikationer för användning av teknik Endoret:

 • förebyggande av åldrande (används från 30 års ålder)
 • föryngring och korrigering av åldersrelaterade förändringar (rekommenderad ålder - från 45 år).

Effekt av Endoret-förfaranden

De första resultaten är synliga en dag efter proceduren. Mjuk och fläckig hud blir mjukare och mer strålande. Effekten förbättras efter varje procedur. Den rekommenderade kursen - tre sessioner under de första tre månaderna med ett intervall på 3-4 veckor och 1-3 procedurer per år - syftar till att bibehålla effekten. Kursen väljs individuellt och beror på patientens ålder, hudens typ och arten av åldersrelaterade förändringar. Du kan kontrollera kostnaden för Endoret-proceduren här eller från kontaktpersonalen.

MediciCity arbetar med beprövade metoder och certifierade droger. ENDORET® (PRGF®) - är registrerad på Ryska federationens territorium. Registreringsbevis №RZN2014 / 1995.

Vår klinik sysselsätter högkvalificerade kosmetologer, som gärna ger dig de mest effektiva metoderna för föryngring och kroppskorrigering. Här kan du genomgå mesoterapi, konturplaster med hjälp av fyllmedel, trådliftning med 3-D-mesotrådar, biorevitalisering av huden och mycket mer.

I vår makt att göra dig yngre och vackrare!

Om du har några frågor, ring oss via telefon:

+7 (495) 604-12-12

Operatörerna i kontaktcentret ger dig nödvändig information om alla frågor av intresse för dig.

Du kan också använda formuläret nedan för att ställa en fråga till vår specialist, göra ett möte på kliniken eller ring ett samtal tillbaka. Ställ en fråga eller ange ett problem som du vill kontakta oss, så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att klargöra informationen.

Plasma lyfta för hår. Recensioner, fördelarna och nackdelarna med plasma-lyftning

Till att börja med bestämde jag mig för en sådan "procedur". I nästan två år nu, som jag har kämpat (i ordets sanna ord) håravfall. Vilken typ av metoder, enheter, droger hjälpte (förlusten minskade), vilket inte är. Och hela mitt hår lämnade mitt huvud, långsamt men säkert. Efter att ha gått runt alla möjliga läkare, fastställde vissa diagnoser, började behandlingen (i grund och botten kom jag in i en gastroenterolog).

Men medan jag pågick i behandling (aggressiva antibiotika och andra droger) tog jag inte något för håret, förutom externa medel (masker, serum), respektive håret började falla ännu intensivare ut, och sedan bestämde jag mig för att prova plasma-lyftning.

Vad är plazmolifting för hår?

Plasmoliftning är ett sätt att stimulera vävnadsregenerering genom lokal injektion av en injicerbar form av blodplättrik autoplasma.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Plasmolifting - behandling och håråterställning genom injektion. Funktionen för plasma-lyftning är att proceduren tar sitt eget blod. Blodet tas från venen och sedan hälls det i ett vakuumrör och placeras i en centrifug där blodet behandlas och rengörs när blodet snabbt roterar runt sin axel, i en centrifug frigörs plasman rik på blodplättar från den. Aktiviteten av blodplättar ökar 5-10 gånger, eftersom blodplättar accelererar och förstärker alla processer som uppstår i vår kropp. Sedan samlas plasman i en spruta och mikroinjektioner görs i hårbotten.

Plasman som injiceras i patientens hud hindrar hårsäckarna att dö av och "byter" dem från nedfallsfasen till tillväxtfasen. Som en följd av plasmakoncentrationen förbättras mikrocirkulationen och cellmetaboliken, lokal immunitet i hårbotten förbättras, patogena flora undertrycks och hårlökar är aktivt näring.

Indikationer för plazmoliftinga hårbotten

 • Intensiv håravfall.
 • Alopeci (diffus, fokal, telogen och jämn androgen).
 • Utmattad, skört och splittat hår.
 • Hårförtunning.
 • Mjäll (seborrhea), fet skalp.
 • Skadad hårfärgning, kemi, keratinrätning.

Denna metod anses vara säker ur synvinkel av infektion med virus, bakterier, eftersom förfarandet tar sitt eget blod. Men innan du gör denna procedur behöver du veta och kontraindikationer.

Kontraindikationer för plasmaliftning

 • Onkologiska sjukdomar.
 • Blodproblem
 • Förstörningar av kroniska sjukdomar.
 • Smittsamma sjukdomar (ARVI, herpes).
 • Autoimmuna sjukdomar.
 • Allergier mot antikoagulantia (de finns i ett provrör, där patientens blod överförs för att förhindra koagulering).
 • Graviditet och amningstiden.
 • Menstruationscykel.

Resultaten av användningen av plasmaupplyftning för hår

 • Processen att dö av hårsäckar stannar.
 • Minskad håravfall (effektivitet i mer än 70% av fallen).
 • Hårsäckarna stärks (håret börjar växa snabbt, någonstans efter det andra förfarandet)
 • Stimulerad tillväxt av nytt hår (nytt hår växer starkt och friskt).
 • Bräcklighet och tvärsnitt av hår minskar på grund av förbättring av själva hårets axelkvalitet (levande och elastiskt hår).
 • Ökar hårdets densitet och diameter (ökar hårets densitet).
 • Arbet av talgkörtlar är normaliserad, mjäll elimineras (bokstavligen efter den första sessionen).
 • Håret återställs och får naturlig glans.
 • Det har en långsiktig effekt (resultatet går i två år, och då kan det om nödvändigt upprepas).

Plazmolifting: min recension

I receptionen, en trichologist till att börja med, sa att ta ett blodprov, om han är i normalen, kan du börja behandlingsförloppet.

Rekommendationer före förfarandet:

- i två dagar, eliminera från kosten alla feta, stekt, rökt, choklad, kaffe, godis, alkohol;

- drick minst två liter vatten, äta mer frukt och grönsaker (om två dagar);

- Ät ingenting på procedurdagen, du kan bara dricka ett glas vatten. Därför är det bättre att göra plasmaliftning på morgonen;

- Tvätta håret före proceduren.

Och i receptionen ligger du på soffan och doktorn tar cirka 10 ml blod från en ven, det räcker för en procedur. Du kan ta blod varje gång, och du kan ta ett par gånger på en gång och frysa (jag valde det första alternativet, varje gång färskt). Därefter hälls detta blod från en spruta i ett speciellt rör och placeras i en centrifug, där blodet roterar i hög hastighet utan tryck och plasma mättad med blodplättar släpps ut från den. Och leukocyter och erytrocyter fäller på grund av användningen av en speciell fixeringsgel (med tiden är det någonstans 15 minuter). Denna plasma innehåller vitaminer, proteiner, mikroelement, hormoner och tillväxtfaktorer som ökar cellens metabolism och immunitet i huden, vilket tar håret från förlustfasen till tillväxtfasen. Därefter samlas denna plasma i en normal spruta, det visar sig om 4,5-5 milliliter, då ersatte läkaren den vanliga nålen med en liten, för mikroinjektioner.

Förfarandet började med behandling av hårbotten med ett antiseptiskt medel. Trichologen avskedade mig från anestesi och försäkrade om att det inte skulle skada, eftersom nålarna skulle förändras 4-5 gånger under proceduren, och lokalanestetik i detta fall är ineffektiva.

Först liggande på baksidan genomborrad den främre delen av hårbotten (från pannan mot temechku), till ett djup av högst en millimeter, sker alltför snabbt, mikroinjektioner injiceras i små portioner. Nästa måste du ligga på magen och gå till sidan. Doktorn ändrar nålen och börjar genomborra den vänstra sidan av hårbotten, och sedan byter nålen igen injektionen på höger sida, och i slutet - huvudets baksida (byte av nålen). Relativt sett är den håriga delen av hårbotten uppdelad i fyra zoner. Läkaren byter en nål för varje zon, så att smärtan är mindre känd. Hela processen med injektion sker från periferin till mitten av hårbotten.

Alla zoner var punkterade, doktorn gjorde fortfarande fyra injektioner i kronan, mycket djupare än de andra, de kallas "DEPOT", det vill säga för en tid efter proceduren sprider hårbotten och hårnäringen från dem.

Trichologist sa att plasman börjar agera omedelbart efter inträdet. På cellulär nivå aktiveras metaboliska processer, vilket förbättrar och återställer cellulär aktivitet. Alla näringsämnen från plasman, som är nödvändiga för tillväxt av friskt hår, går genast direkt till hårsäckarna.

Nu om smärtan i frontalonen känns det nästan inte, det var smärtsamt för mig, när det gjordes i templen och på baksidan av huvudet. Men smärtan är tolerabel, även för mig, även om jag är väldigt mycket rädd för injektioner, och det här var den främsta anledningen till att jag inte vågade plasmahissen länge (även om det var svårt att föreställa mig att mer än 40 injektioner skulle ges till mitt huvud). Efter det tredje förfarandet blev smärtan mer märkbar, i nästan alla områden men tolerabel. Och ändå, vid den tredje sessionen, tillsatte doktorn biotin-vitamin B-gruppen till plasman (du kan lägga till andra vitaminer och smoothies) så att det omedelbart går till hårrötterna. Trichologist förklarade det på detta sätt: även om vi dricker en massa olika vitaminer, betyder det inte att de genast går till håret, kroppen skickar dem först till viktiga organ, och de går till håret senast. I en session gör doktorn över 60 skott.

Efter det första plasma-lyftproceduren hade jag en paus i nästan en månad, efter de närmaste två veckorna.

Mina intryck. Efter det första förfarandet såg jag i princip ingenting, ingen förbättring: mitt hår föll ut och föll ut, det fanns inga förändringar i hårstrukturen, hårbotten fettinnehållet var detsamma som det var (mina varannan dag).

Efter det andra förfarandet skedde inte något speciellt, förutom att håret såg ut mer livligt, men båda föll ut och föll ut (ibland tycktes det till och med för mig att det var mer än innan plasmahissen).

Efter det tredje förfarandet gjorde jag en hårklippning och min herre sa att jag har en stor mängd små hår över hela mitt huvud (trichologen sa detta vid tredje sessionen), även på baksidan av hans huvud. En annan herre noterade att mitt hår lyser som efter laminering eller till och med toning (det här är på brunt hår), färgen har blivit mättad. En vecka senare började jag själv märka dessa små hår (även om de växte och inte föll ut), men det var inte många av dem alls. Och efter shampooing i diskbänken fanns det mindre hår i badrummet, om jag tidigare tvättade håret med schampo, då valde jag hår från avloppet (eftersom vattnet inte strömmade längre), tvättades sedan av masken och rengjorde avloppet igen, nu gör jag det först efter masker. Håret upphörde inte att falla ut, men det blev mindre att falla ut.

Passade redan den fjärde proceduren. Allt är vanligt, som alla tidigare, men den här gången var smärtan bara outhärdlig, trichologen förklarade detta med det faktum att jag snart hade menstruationsperioder, så huden är mycket känslig. Den här gången fanns det många injektioner, mer än 60, och hon tillsatte en annan blandning av mineraler till plasman (zink, magnesium, kalcium...). Under de första dagarna såg jag till och med för mig att håret faller mycket mindre, men det var inte där, en vecka efter plasmaflyftningen, föll håret ännu mer, kanske det var fortfarande våren, säsongsbetonad håravfall, så jag blev upprörd, plus prickgrupp B-vitaminer (10 skott). I allmänhet finns det mycket litet hår över huvudet, men de kommer inte att rädda mig längden (jag måste klippa den, 10 centimeter), håret växer som "galet", lite övervuxet med hår, litet hår. Håret ser levande ut, det delar inte upp som det brukade (jag har torrt lockigt hår), det har en vacker naturlig glans, men det faller fortfarande ut, för att uppnå det huvudsakliga målet med plasma-lyft - för att minska håravfall kan jag fortfarande inte.

Den femte proceduren var planerad efter sex veckor. Känslor efter femte proceduren är desamma som efter de föregående. Håret ser levande ut, växer snabbt, men faller fortfarande ut.

Den sjätte proceduren. Det sista förfarandet var föreskrivet om en månad, endast en plasma utan tillsatser prickades. Redan mer än två veckor har gått sedan det senaste förfarandet har håravfallet minskat något, men det har ändå inte kommit till min vanliga takt (20-30 hår).

Sammanfattningsvis kommer jag att säga att plasma-lyftning är ett ganska intressant förfarande för hår, vilket kommer att bidra till att ordna det, men för förlust, räkna inte med ett 100% resultat så att du inte kommer att få veta det. Jag hittade aldrig min anledning till håravfall, även om jag besökte fyra läkare (en tricholog, gynekolog, gastroenterolog, neuropatolog) passerade jag en massa test och allting är normalt och ingen kan förstå varför de faller ut.

Under hela tiden drack jag också vitaminer (medobiotin, askotsin), en totem (en gång var tredje dag och då en gång i veckan), genomborrade en kurs av vitaminer i grupp B (jag smälte inte i tabletter), jodomarin och också glyciserades (för månader). Jag drick inte allt på en gång, doktorn skrev ner hela behandlingen i grupper. Och tog också en kurs av massage.

Efter proceduren gav läkaren instruktioner om vad som ska undvikas efter plasmaupplyftning:

 1. Tvätta inte ditt hår under dagen, utan snarare två.
 2. Undvik sol exponering.
 3. Tre dagar att inte besöka bastun, bad och pool.
 4. Några dagar masserar inte hårbotten.
 5. Dag 5 gör inte masker för hårbotten med irriterande ingredienser (tinktur av chili peppar, senap...).
 6. På dagen för proceduren, försök att inte kamma eller till och med vidröra håret alls.

Antalet plasmoliftningsprocedurer bestäms individuellt beroende på hårets tillstånd. I genomsnitt rekommenderas det att göra från 2 till 6 procedurer, med ett intervall från 10 dagar till en månad.

Plasmolifting används ofta i hudvård (hudföryngring, förebyggande av hudåldring, akne- och post-aknebehandling, hyperpigmentering och celluliterbehandling).Nästa Artikel
Lider av oljig hårbotten? Berätta vad du ska göra för att lösa problemet!