Välj en högkvalitativ fuktgivande hårmask


Flickor alla hårtyper måste komma ihåg att våra favorit lås kräver konstant kvalitet och fukt, så länge som möjligt för att bevara sin hälsa, skönhet, briljans, elasticitet och fasthet. I denna viktiga och svåra sak kommer en fuktgivande mask till räddning och det är viktigt att masken är av hög kvalitet och professionell. Dra nytta av recensioner och funktioner, vi har sammanställt anständiga fuktgivande masker för dig som du säkert kan försöka...

 1. Hårvårdssystem, tidskrävande och livslångt arbete, du kan inte ta hand om håret i en månad eller tre och vill ha hälsosamt hår hela mitt liv.
 2. Allt hår behöver alltid hydrering, liksom näring, så att fuktgivande och närande masker borde vara närvarande i din arsenal av hårprodukter.
 3. Masken används för håret 1-2 gånger i veckan, om du tvättar håret oftare, tillsätt mer balsam eller balsam, många flickor använder masker efter varje tvätta håret, men sedan försöka växla tunga masker lättare.
 4. Professionella hår masker ger en mer uttalad effekt, och på kort tid, till samma del av dem ut för invändig behandling, kan vi säga "klokt", och professionella varumärke sitt rykte.

Intensivt fuktgivande mask Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Den legendariska marockokanilken kommer inte att lämna någon likgiltig mot det fina könet. Med regelbunden användning av masken märker du att verktyget mättar håret i ytterändarna, vilket förhindrar deras bräcklighet och tvärsnitt. Marockansk olja bidrar till att fuktar hårbotten, vilket förhindrar torrhet och irritation. E-vitamin bidrar till smidigheten av krullarna, deras elasticitet. Dessutom kommer det att skydda dem från de negativa effekterna av ultravioletta strålar.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Hur man använder: Applicera en mask på håret efter shampooing och låt det ligga i 5-7 minuter, skölj sedan noggrant. Masken kräver ingen extra värme eller exponeringstid. Använd 1 eller 2 gånger i veckan för att behålla elasticitet och glans av hår. När hårtillståndet förbättras, använd mindre ofta. För att uppnå ännu större mjukhet, elasticitet och glans, tillsätt en halv kopp mask för att minska olje Moroccanoil hår som kommer att främja maximal penetration av ingredienserna djupt in i håret.

Ingredienser: Vatten, cetylalkohol, linfrö (Linum usitatissimum) Utdrag, dimetikon, glycerin, behentrimoniumklorid, Argania Spinoza Kernal Oil (Aragan Oil), cetrimoniumklorid, metylparaben, Fragrance Supplement, butylfenyl, MethylPropional, kumarin.

Indola Innova Hydrate Light Weight Treatment Moisturizing Mask

Masken innehåller i sin sammansättning en speciell mjölk av bambu, vilket har en fördelaktig effekt på hårstrukturen och återställer fuktbalansen i dem. Tack vare effekterna av denna produkt blir håret mjukare och mer fjädrande och starkare. Masken innehåller också provitamin B5, ett modifierat veteprotein som effektivt bryr sig om hår, återställer sin hälsa och skyddar den från eventuella skador.

Hur man använder: Applicera på tvättat hår. Låt på i 5-10 minuter, skölj.

Ingredienser: Hydro.in.complex komplex med modifierat vete protein, provitamin B5

Schwarzkopf Essensity Moisture Mask Moisturizing Mask

Regelbunden användning av masken hjälper till att förhindra hårbrott, deras tvärsnitt, hjälper till att behålla den naturliga fukten i håret och förbättra utseendet. Håret blir mjukt och lättsamt, lätt att stila, kamma. Masken har en tjock konsistens som låter dig använda den ekonomiskt, bra professionell mask som verkligen fungerar på håret.

Hur man använder: Applicera en mask till vått hår. Lämna på i 5-10 minuter. Skölj noggrant. Använd en gång i veckan.

Ingredienser: Aqua, cetearylalkohol, dicaprylyleter, kvaternium-91, distearoyletyl, hydroxisyraylmoniummetosulfat, cetrimoniummetosulfat, butyrospermum, parkii smör, olea europaea fruktolja, aloe barbadensis lövjuice, panthenol, isopropylmyrythelythris, citrus, citrus, fruktolja, olja, aloe barbadensis, mjölksyra, guarhydroxipropyltrimoniumklorid, parfym, limonen, linalol.

Hårmask Fuktgivande och näring Revlon Professional Pro You Nutritive Mask

Masken innehåller vetextrakt - ett förråd av naturliga aminosyror, vitaminer och mineraler som närmar sig, reglerar fukt och fyller hår med kraft. Ceramid-3 bildar ett tätt lipidskikt, komprimerar nagelskalorna och stoppar vattenförlusten. Natrium PCA-fuktkräm förbättrar hårfibrernas förmåga att absorbera fukt. Panthenol återställer den skadade strukturen och mjukar hårbotten. Därför fuktar, skyddar och skyddar håret perfekt, vilket gör det glänsande, mjukt och smidigt.

Hur man använder: Applicera en mask på rent, handdukstorkat hår. Fördela jämnt över hela längden på håret. För att hålla 3-5 minuter. Skölj noggrant.

Ingredienser: vatten, cetearylalkohol, Klorid Steartrimonium, oktyldodekanol, vete Aminosyror, Cholesterol, Fosfolipider glykosfingolipider, laurylalkohol, myristylalkohol, isopropylalkohol (LOW), Sodium PCA, Panthenol, kokamidopropylbetain (LOW), Fragrance (dispyt), Alpha -Hexyl, kanel, isometyljonon, limonen, linalol, diazolidinyl, urea, metylparaben.

Fuktgivande mask Wella Pro Series Fuktighet

Masken fuktar inte bara håret utan också behåller fukt i håret, det är mycket viktigt om håret är poröst. Det kommer att moisturize varje hår och hårbotten, uppfriskande och toning dem. Masken kommer att lösa problemet med torrhet och närma håret, vilket ger hårstyrkan, glans och silke. Fuktighetsgivande mask underlättar kamning och på ett tillförlitligt sätt skyddar håret mot miljöens skadliga effekter.

Tysk kvalitet från Wella, kommer att göra håret friskt och välskött efter flera användningsområden.

Användning: Applicera på rent fuktigt hår från rot till spets och lämna i 1 minut, skölj sedan grundligt med vatten.

Deep Moisture Mask med Argan Oil Brelil Mask Cristalli di Argan

Masken innehåller arganolja, som har en positiv effekt på håret, men det innehåller också ett komplex av vitaminer. Alla dessa ingredienser intensifierar håret, återställer dem, gör dem starka, fulla av vital energi och hälsosam. Masken innehåller även aloe vera-extrakt, som fuktar håret, normaliserar hårbottenbalansen i hårbotten.

Hur man använder: Applicera på vått hår längs hela längden, massera och kamma de mest skadade områdena försiktigt. Låt på i 3-5 minuter, skölj sedan grundligt med varmt vatten.

Professionella hårmaskar, topp 6

Regelbunden vård hjälper till att förhindra tömning och håravfall. Maskerna innehåller fördelaktiga spårämnen och mineraler som är nödvändiga för follikelutveckling och tillväxt. Aktiva ingredienser har effekt på blodcirkulationen, vilket resulterar i att biokemiska processer normaliseras på cellulär nivå.

Professionella masker har ett annat syfte. Det bidrar till att välja kompositionen, vars åtgärder syftar till att lösa ett visst problem. Före användning bör du vara bekant med procedurens regler. Vissa produkter kan länge lämnas på håret - i några timmar, andra - endast för den tid som anges i anvisningarna.

Effekten av professionell kosmetika är omedelbar, bara 5-10 minuter räcker för att få ett hållbart resultat. Applicera vissa typer av masker kan vara på huvudets och strängarnas hud. Men det finns föreningar som uteslutande används på locken.

Topp bästa professionella hårmaskor

Maskintvättande Schwarzkopf Essensity Color Fukt intensiv behandling

Tillverkare: Schwarzkopf Professional.

Syfte: återställer och återfuktar torrt, skört, hårt hår.

Verktyget är baserat på Phytolipid-teknik, vilket ger intensiv hydrering och djup penetrering av aktiva ingredienser. Masken berikar håret med vitaminerna A och C.

Bland andra ämnen som påverkar hårstrukturen och huden positivt: marulaolja, aloe vera, panthenol, grönt teextrakt. Regelbunden användning ger sken och lydnad vid läggning. Efter det första användandet gör ett professionellt verktyg håret starkare och mjukare.

Kompositionen, fylld med mineraler och spårämnen, inramar varje hår och skyddar den från skadliga effekter av yttre faktorer.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 709 rubel.

Cream Mask Wella Brilliance

Tillverkare: Wella Professionals.

Syfte: skyddar färgat hår, ger mjuka hårda trådar, gör färgen ljus.

Verktyget penetrerar djupt in i hårstrukturen och huvudets hud, näring dem med användbara spårämnen. Under påverkan av Triple-Blend Technology, på grundval av vilken grädden utvecklades, mjuknar stivheten hos strängarna omedelbart och färgen blir ljusare. Kompositionen omsluter håren, skapar ett skyddande skikt mot ultraviolett strålning och exponering för höga temperaturer under läggning.

Regelbunden användning av produkten kommer att hålla färgen på trådarna, vilket ger ett mjukt och silkesigt hår. Huvudets hud blir bland annat mättad med vitaminer, vilket kommer att påverka de biokemiska processerna positivt.

Masken appliceras på de tvättade strängarna med massörrörelser längs hela längden och lämnas i 5 minuter för verkan av de aktiva komponenterna. Efter tiden tvättas kompositionen med vatten. Procedurer bör utföras 1-2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 150 ml är 902 rubel.

Smoothing Liss Obegränsad Masque Mask

Tillverkare: L'Oreal Professionnel.

Utnämning: för mat, fuktning och lämnande med utjämningseffekten. Används för alla hårtyper.

Djup penetrering av de aktiva ingredienserna ger skonsam rengöring, näring av huden och folliklarna. Rik på vitaminer och mineraler stimulerar kompositionen metaboliska processer, cellregenerering, vilket leder till att hårväxten accelereras, rotsystemet stärks.

Appliceringsregler: Applicera på tvättat och pressat ur vattensträngar med massrörelser. Sprid över hela längden av hårlinjen och hårbotten. Tvätta av efter 3-4 minuter. Effekten av masken kvarstår i 4 dagar.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 1476 rubel.

Mask för hår Matrix Total Results Pro Solutionist

Tillverkare: Matrix.

Utnämning: djup restaurering av de försvagade låsningarna.

Verktyget är idealiskt för skört, torrt hår. Den kraftfulla kompositionen, som innehåller vitaminer och mineraler, kommer att återställa skadade delar av strukturen, normaliserar vattensansen, kommer att skapa skydd mot UV-ljus och höga temperaturer när du använder en hårtork och andra elektriska apparater för styling. Det är också rekommenderat att använda för återvinningsåtgärder efter att ha blivit kvar.

Användningsregler: Applicera produkten på vått rent hår och fördela jämnt i håret med massrörelser. Värm upp trådarna med en hårtork och linda med en badhandduk i 10-15 minuter, varefter den återstår att tvättas av med vatten. Procedurer för restaurering av strukturen bör utföras 2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 500 ml är 1658 rubel.

Mask Orofluido Mask

Tillverkare: Orofluido.

Syfte: Återställer och närmar sig torrt och skadat hår.

Kompositionen innehåller de aktiva beståndsdelarna av vegetabiliskt ursprung: oljor av tsiperus, lin, arganer. Regelbunden användning återställer skadade områden i håret, ger näring med användbara mineraler och vitaminer.

Livlösa strängar börjar skina med en hälsosam glans, och när du lägger kan du märka curls lydnad. Den unika sammansättningen kommer att ge näring, normaliserar arbetet med talgkörtlar, kommer att ge silkiness. Efter den första applikationen kommer positiva förändringar att märkas, vilket är mer benägna att få kosmetisk effekt. 1,5-2 månader krävs för full återhämtning.

Användningsregler: distribuera produkten i våta strängar med massagerande rörelser. 3-5 minuter räcker för aktiva komponenter, varefter du ska skölja huvudet med varmt vatten. För att uppnå effekten måste du utföra procedurer 2-3 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 250 ml är 1580 rubel.

Återställ mask med keratin Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment

Tillverkare: Paul Mitchell.

Syfte: återställer, närmar och omstrukturerar hår. Lämplig för torra och skadade trådar.

Masken innehåller naturliga ingredienser som med djup penetration ger snabb näring och hydratisering. Åtgärden är inte bara på hårstrukturen utan även på rotsystemet. Folliklarna stärks, cellerna i epidermis regenereras.

Tillämpningsregler: Kompositionen appliceras på våta strängar och masseras i rörelser över hela hårbotten. För maximal effekt spolas huvudet i en handduk och sköljs 10 minuter senare med varmt vatten. Det är tillräckligt att utföra procedurer en gång i veckan.

Kostnaden för en burk på 100 ml är 1609 rubel.

recensioner

Angela, 19 år gammal

Under tentorna oroade sig starkt än provokat håravfall. Trichologist rekommenderade L'Oreal återhämtningsmask. Efter 3 veckors användning har antalet hår på kammen efter borstningen minskat avsevärt. Och strängarna själva började se friskare utseende, glans och silkiness uppträdde. Nu ska jag använda L'Oreal 2 gånger i månaden för förebyggande, enligt råd från läkaren. Särskilt sedan verktyget jag gillade. Förfarandet är behagligt, lukten har en positiv effekt, nerverna lugnar sig.

Rom, 45

Med ålder har håret tappat sin tjocklek och hållfasthet. Håret som försvagades av färgning såg livlöst fram tills en vän rekommenderade Wella Brilliance-masken. Efter en månads användning blev förändringarna visuellt märkbara. Det fanns en naturlig glans, strängar förtjockade, stål blev mer lydigt när det låg. Kammar dem nu har blivit ett nöje. Jag rekommenderar att försöka!

Olga, 23 år gammal

Efter att ha blivit född började mina strängar se svaga ut, torrhet uppträdde. Min syster är en läkare av yrke, rådde mig att maskera Schwarzkopf Essensity. Jag gjorde allt som skrivet i instruktionerna för maximal resultat. Och förväntningarna var uppfyllda. Sanningen måste följa alla regler i 2 månader, men jag missade inte ett enda förfarande. Jag kommer att fortsätta att använda Schwarzkopf Essensity, men på ett annat sätt.

Irina, 30 år gammal

Efter varje sommar måste du återställa håret. För att avlägsna överdriven torrhet måste vi uppleva folkliga recept av masker och färdiga. Resultatet var alltid, men jag ville ha mer. Och effekten var inte tillräckligt länge. Förra säsongen, på säljarens vägnar, köpte jag matrismasken. Efter 6 behandlingar var positiva resultat märkbara. Strängarna har blivit mjuk, silkeslen. För beröring förtjockas håren. När man kammar finns det inga praktiskt förlorade hår. Även efter sömnen, kamma ditt hår lätt. Mycket bra verktyg.

10 bästa hårmaskar

Egenskaper i rankningen

Från hårets skönhet beror mycket på utseendet på varje tjej. Oavsett deras längd eller färg, måste de se välskötta, vara blanka och silkeslika. För att alltid hålla krullarna i ett sådant tillstånd behöver de bara sköta sig ordentligt. Experter rekommenderar inte bara att ta seriöst valet av schampon och balm, men också att ge ytterligare stöd för hårets hälsa. Med detta menas användningen av speciella medel, bland vilka maskerna är mest populära.

Hårmask - ett medel för intensivvård. Den innehåller en stor mängd näringsämnen, så det kräver inte daglig användning, till exempel många schampon. Masker kan variera i sammansättning, konsistens, prestanda, kostnad etc. Dessutom har de alla olika anvisningar:

 • fuktgivande torrt och sprött hår;
 • återställande av skadade lockar;
 • frigörelse från splittrade ändar;
 • slåss med förlust
 • bevarande av mättad färg av färgat hår etc.

En viktig fördel med masker - möjligheten till professionell vård hemma. Vi har valt de bästa produkterna i olika kategorier. Alla har rekommendationer från experter eller köpare.

De bästa maskerna för hår restaurering och tillväxt

För fullständig vård av skadat hår kräver användningen av specialverktyg. Deras komposition bör innehålla speciella vårdkomponenter som kan öka tillväxten och förbättra hårstrukturen. Till exempel gör vissa oljor, som fyller det övre skiktskiktet, dem visuellt vackrare och lägger till glans. Moderna tillverkare har flera verkligt effektiva medel för att återställa skadat hår. Alla är representerade i vår ranking.

3 L'Oreal Professionnel Absolut Reparation Lipidium

Masken av det kända kosmetiska märket L'Oreal Professionnel har redan blivit kär i många tjejer. Det är utformat för att maximera återhämtningen av även det mest skadade håret. Berikat med ett unikt komplex "Lipidium", det förstärker och läker synligt varje lås. Ett stort plus betyder - bekväm användning. Det räcker att lägga en mask på vått hår och låt det stå i 3-5 minuter och skölj sedan med vatten. En sådan enkel applikationsmetod kommer särskilt att vädja till dem som har varje minut räknat. Absolut Reparation Lipidium ger lätt kamning, kämpar delade ändar, minskar brott och förhindrar faller ut. Det har också en positiv effekt på hårbotten. Volym 200 ml, tät textur.

 • den mest praktiska applikationen;
 • långsam förbrukning
 • fin salong doft;
 • enkel distribution
 • märkbar återfuktande effekt;
 • bra mjukgöring och håråterställning.
 • inte naturlig sammansättning
 • högt pris;
 • håret blir smutsigt snabbt.

2 Macadamia DEEP REPAIR MASQUE

En av ledarna bland medel för återhämtning är den amerikanskgjorda Macadamia-masken. Den har en unik formel som tränger in i varje krökning. Skapat speciellt för svagt, skört och torrt hår. Resultatet är inte långt framöver - det är redan synligt efter flera användningar. Djup återhämtning och rekonstruktion gör krullarna friska, välplexade och glänsande. Flickorna pratar om en märkbar återfuktning och näring, med hjälp av de positiva oljorna i kompositionen. Förpackning 100 ml nog under en längre tid. Maskens konsistens är medium med päronteckningar. En trevlig äppel smak kommer att vara en extra bonus när den används. För bästa resultat, applicera produkten på håret i 7 minuter och skölj med vatten.

 • bra komposition;
 • djup återhämtning;
 • mjukhet och glans
 • trevlig lukt;
 • fuktighetsgivande effekt
 • UV-skydd;
 • bra recensioner
 • mat.

1 Natura Siberica SaunaSpa

Masken hos den populära inhemska tillverkaren Natura Siberica SaunaSpa är bäst i kategorin "restaurering". Huvudskillnaden betyder - en användbar naturlig komposition. Det är helt frånvarande sulfater, parabener och andra skadliga ämnen. De aktiva beståndsdelarna här är: Vetefrönolja, som är ansvarig för att återställa hårstrukturen, ginseng-extraktet, vilket förbättrar hårbotten, solbrännsfröolja, vilket ger en otrolig glans och utstrålning, medunitsa, som har en fuktgivande effekt. Tillgänglig SaunaSpa i en burk med 370 ml avskruvande lock, som varar i ca sex månader. Maskens konsistens är optimal - det är inte för fet, så det gör inte krullarna tyngre och lämnar inte en obehaglig effekt på händerna. Applicera på vått hår, kräver sköljning efter 15 minuter. Perfekt för hemmabruk.

 • den mest naturliga kompositionen;
 • optimal kostnad;
 • märkbar hydratisering;
 • slåss utfall
 • mjukar snabbt håret;
 • bekväm användning;
 • tillräckligt länge
 • utmärkt konsistens;
 • bästa recensioner.

De bästa hårmaskorna mot splittrade ändar

Split ends är ett mycket vanligt problem bland tjejer. Det uppstår på grund av frekventa biverkningar med hårtork och andra apparater. Värmen förstör hårstrukturen, gör den torr och spröd. De första tecknen på skador är splittrade ändar, vilket i hög grad förstör hårets utseende. För att bekämpa detta problem finns specialverktyg tillgängliga från populära tillverkare.

3 Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

Mask för hemmabruk baserat på arganolja Saem arbetar aktivt med splittrade ändar, förhindrar åldrande av hår och stärker sin struktur som helhet. Dess viktiga funktion är skydd mot miljöens negativa effekter. Det syftar till att ge ett välkänt utseende till håret, liksom till deras återhämtning. Strukturen liknar en luftig soufflé eller yoghurt, är väldigt trevlig att ta på. Presenterade medel i form av en burk med en volym av 200 ml och har en mycket långsam flödeshastighet på grund av enkel snabb applicering. Det är nödvändigt att sätta bara i flera minuter.

 • användbara aktiva beståndsdelar;
 • optimal konsistens;
 • snabb åtgärd;
 • fuktighetsgivande effekt
 • omedelbar jämnhet.

2 Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask

Det kända ungdoms kosmetikmärket Kaaral är en super fuktgivande mask Purify Hydra Deep Nourish Mask. Skapat speciellt för skadat, försvagat hår. Den har en unik formel baserad på kunglig gelé som bekämpar torrt och sprött hår. När du använder en gång i veckan, kommer du ett märkbart resultat efter ett tag. Curls kommer att se smidigt ut och vara otroligt mjuka för beröring. Spaltiga ändar är snabbt och effektivt förseglade.

 • slåss med splittrade ändar;
 • djup fuktgivande
 • tillräckligt länge
 • bra recensioner
 • bra kvalitet.

1 Revlon Uniq One ​​Flower

Följande mask från Revlon är ett exempel på ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Verktyget är gjord i form av en spray som måste appliceras på vått hår och behöver inte tvättas av. En viktig fördel med masken är närvaron av termiskt skydd. Efter applicering kan du säkert använda en enhet utan rädsla för hårskador. Revlon Uniq One ​​Flower löser flera viktiga problem på en gång: det gör kamningen enklare, kämpar för splittrade ändar, ger sken och volym, tvättar inte färg, skyddar mot höga temperaturer och förenklar styling.

 • Den mest lämpliga applikationen (spray);
 • inget behov av att spola
 • lätt kamning
 • volym;
 • bra recensioner
 • termiskt skydd
 • lysa;
 • mycket långsam förbrukning.
 • håret blir snabbt oljigt.

De bästa professionella hårmaskorna

Många tjejer föredrar professionella vårdprodukter. De har ett bra snabbt resultat. En annan fördel - effekten pågår länge på håret. Professionella hårmaskor är dyrare än vanligt, men de har en förbättrad komposition. Nedan är det mest effektiva sättet.

2 Kerastase Force ARCHITECT

Professionell mask Kerastase "Force ARCHITECT" skapades speciellt för benägen till sprött hår. Den är utformad för att maximera skyddet mot skador, samt stärka svaga krullar. Efter att ha använt denna mask ser håret ut mer välskötta och friska. Det ger otroligt glans och eliminerar torrhet. Djup fuktgivande effekt ger också jämnhet och silkighet. Den har en hög grad av skydd mot yttre irriterande faktorer. Finns i 200 ml burkar, som räcker för i genomsnitt 3 månader.

 • professionell vård hemma;
 • delade ändar;
 • återställande av skadat hår
 • förstärkning;
 • eliminering av torrhet
 • den behagliga lukten håller på håret långt.

1 Matrix Biolage Hydrasource

Masken av professionell kosmetisk märke Matrix är utformad för att djupt fukta håret. En viktig särskiljande egenskap hos Hydrasource är dess sammansättning. Det innehåller inte skadliga kemiska element, men fungerar på grund av sådana fördelaktiga aktiva ingredienser som aloe vera, rosmarin etc. Det ger en bländande glans till håret och gör dem smidiga och silkeslen. Verktyget har endast positiva kundrecensioner, eftersom ger ett märkbart resultat efter flera användningar. Samtidigt passar den till jämnt färgat hår och skyddar deras färg.

 • djup fuktgivande
 • bra komposition;
 • slåss med förlust
 • effektivitet;
 • professionell vård hemma;
 • långsam förbrukning.

De bästa maskerna för färgat hår

Färgat hår kräver alltid speciell vård. De är starkare än andra som behöver återhämtning och ordentligt skydd. För att håret ska se vackert ut och krullarna är välskötta, rekommenderar experter att du ska köpa masker speciellt för färgat hår. Nu finns det många av dem. Vi valde de bästa verktygen utifrån kundrespons.

2 Natura Siberica Havtorn

Natura Siberica djupåterställande mask från den berömda "Sea-buckthorn" -serien är också lämplig för färgat hår. Det är lätt att använda, även hemma. Den unika sammansättningen nöjer inte bara, fuktar och stärker, men behåller också den ursprungliga färgen efter målningen. Den täta konsistensen ger en enkel applikation, smältan smälter på håret. Efter flera applikationer kan du se ett fantastiskt resultat. Håret blir smidigt, inte förvirrat och ser väldigt snyggt ut.

 • användbar komposition;
 • trevlig struktur;
 • välsmakande lukt;
 • bra recensioner
 • optimalt pris.

1 ESTEL Otium Blossom

ESTEL är en unik formel speciellt för färgat hår. Blommomaskens uppgift är att behålla den ursprungliga färgen efter målningen och göra den ännu mer mättad. Masken från ESTEL syftar till att stärka strukturen, läkning och läkning av skadat hår. Kakaosmör, tillsammans med andra aktiva ingredienser, tränger in och ger maximal återhämtning. Curls ser jämna och glänsande ut efter den första applikationen. Bekämpar förlust och brittleness.

 • utmärkt skydd för färgat hår;
 • djup återhämtning;
 • fuktighetsgivande effekt
 • utmärkt mat recensioner;
 • kunder;
 • bra pris

Hur man väljer en hårmask

Det finns fall där en flicka köper hårvårdsprodukter från en rad av en viss tillverkare. Men det betyder inte att de kommer att vara lika användbara för henne. Till exempel kan schampo ha en positiv effekt, men masken är för tung eller vice versa för att torka håret. När du väljer ett lämpligt verktyg ska du följa följande regler:

 1. Först måste du bestämma din hårtyp. Varje verktyg är utformat för ett specifikt fall, så resultatet beror på korrekt urval av masken.
 2. Olika oljor (jojoba, argan, etc.) är väl näring och lämpar sig för frekvent användning;
 3. Tunt och försvagat hår i behov av medel, vars sammansättning är berikad med keratin;
 4. Experter rekommenderar att man får masker som löser ett specifikt problem (till exempel för tillväxt eller hydratisering). Undvik universella lösningar. de är mindre effektiva;
 5. Närvaron av växtextrakt direkt påverkar jämnheten;
 6. Var uppmärksam på kompositionen - det måste vara minst hälften av de naturliga ingredienserna;
 7. Köp endast produkter från välrenommerade tillverkare. Detta kommer att hjälpa till att undvika användning av verktyg av låg kvalitet.

15 bästa hårmaskar

Vackert, hälsoskinnigt hår, som en dyrbar dekoration, kompletterar den kvinnliga bilden och gör den ännu vackrare. Det är sant att inte alla tjejer kan skryta med lyxiga krullar, donerade av naturen, men ett kompetent tillvägagångssätt och väl valda vårdprocesser gör underverk - och just nu blir det fult utseende bokstavligen tjockare framför ögonen och shimmers som kinesisk siden! Och den första assistenten i den svåra uppgiften att ta hand om dem är en mask.

Hur man väljer en bra hårmask: expertutlåtande

Louis Faria, en kandidat från frisörskolen i Paris, en stylist och chef i en av Jean Louis Davids salonger, vet allt om hans hår och tror att det viktigaste är att välja masken individuellt. Så, en bra mask för färgat och blekt hår ska vara näringsrik och förhindra att färgning försvinner. För frusigt och torrt hår ska du välja fuktgivande masker på en keratinbas, och för fettigt hår rekommenderar Louis en mask med grön lera.

Det är emellertid viktigt att inte bara köpa rätt mask, utan också att använda den på ett skickligt sätt. Till exempel, om håret är tunt, lämnas blandningen bara i några minuter, annars kommer masken att väga håret, och det blir svårt för dem att lägga till volym. Om håret är benäget för fett vid rötterna, när man applicerar en mask bör detta område undvikas. Och i alla fall bör särskild uppmärksamhet ägnas åt tipsen, eftersom det vanligtvis är den mest torkade delen av håret.

Tips från Louis Faria: För att förbättra maskins effektivitet, när dess påverkan behöver du sätta på huvudet i en uppvärmd handduk - så kommer de aktiva komponenterna i blandningen lättare att tränga in i håret och ge maximal nytta.

Och för att bestämma den bästa hårmask som kan lösa ett specifikt hårproblem, kommer vårt betyg att hjälpa dig, baserat på åsikter från professionella och recensioner av vanliga användare. Vi valde det bästa av de mest populära maskerna, allmänt representerade i försäljningen.

Professionella hårmaskor

Oavsett hur skönhetsnormerna i olika kulturer förändras över tid, är det friska och välskötta håret en integrerad del av den idealiska bilden. Enligt undersökningen föredrar flertalet flickor att lämna huset i en något skrynklig blus, än det verkar offentligt med orörlig frisyr.

Vackert välparad hår - en måste-komponent av en bild av en attraktiv och framgångsrik kvinna.

Samtidigt är problemet med dåligt hårtillstånd, särskilt långsam tillväxt och håravfall, relevant för många moderna kvinnor. Curls växer bara till axlarna, och sedan barndomen har du drömt om en spott i midjan? Då är det först och främst nödvändigt att förstå orsakerna till problemet.

En viktig roll spelas av genetiska faktorer, beror på hur mycket tillväxten, typen och strukturen hos håret är. Om din mamma och mormor hade en lång, lyxig hårhår i din ungdom, kommer du troligtvis inte att ha problem med att välja frisyr. Men förutom arvsmässiga skäl finns det många andra faktorer som kan fördärva naturligt friskt hår.

Varför krullarna blir tråkiga och livlösa

Det finns många orsaker till försämringen av hårets utseende och hälsa. Vissa kan vara associerade med levnadsvillkor, med dagliga aktiviteter, andra - med hälsotillståndet. För att hitta rätt lösning för snabb tillväxt och håråterställning, är det nödvändigt att noggrant bestämma roten till ondskan.

Som regel utmärks av följande skäl:

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • Människans livsstil. Detta inkluderar driftsättet, närvaron eller frånvaron av en vanlig full vila, balanserad diet, närvaron eller frånvaron av dåliga vanor.

Letar du efter det bästa verktyget för hårväxt? Börja med att hitta källan till problemet.

Ofta lider våra lockor på grund av negativa fysiska och kemiska effekter, och deras utseende är en indikator på kroppens allmänna tillstånd. Därför, om du drömmer om ett lyxigt hårhår, bör du först och främst bestämma själv de grundläggande reglerna.

Hur man gör håret friskt och glänsande?

 • Följ kosten. Dieten bör balanseras, innehåller vitaminer och spårämnen (magnesium, järn, kalcium, selen, koppar). För hårväxt är det därför nödvändigt att använda gröna och gula frukter och grönsaker (särskilt bröstspiraler) och mejeriprodukter. Dessutom ger inte upp mat som är högt i protein - så att du berövar dina lockar av byggmaterial, vilket alltid leder till en försämring av deras struktur.

TOP - de bästa professionella hårmaskorna

Attraktiv frisyr modellerad på friskt och välskött hår är en av de viktigaste egenskaperna hos en lyckad kvinna. I dagens värld beror alltför mycket på

utseende, och därför är det ingen hemlighet att en vacker tjej är lättare att få jobb eller att gifta sig. Men vad ska man göra om naturen inte har belönat dig med lyxigt hår? Det viktigaste är att inte oroa dig mycket för det här, eftersom dagens professionella kosmetika kommer till vår hjälp, vilket löser många problem på detta område.

En av de mest effektiva kosmetika i denna riktning är masker för håråterställning, men ibland kan en oerfaren köpare tycka att det är mycket svårt att välja en lämplig mask bland det stora utbudet av kosmetika på hemmamarknaden.

Innan du väljer ett läkemedel för att behandla eller rekonstruera dina lås, behöver du lära dig så mycket som möjligt om maskerna för återhämtning. Vi kollade några professionella masker och identifierade de som är värda att uppmärksamma.

Topp 5 bästa hårmaskar

 1. Mask Farmavita Back Bar Cream Plus används för hembehandling.

laminering. Den innehåller naturliga oljor, keratin, aminosyror och provitaminer. Verktyget har en tjock textur av vit färg, masken är lätt att applicera och tvätta, har en mycket trevlig lukt, är idealisk för torrt och sprött hår. För att få det bästa resultatet, applicera en mask på våta lockor, sätt på ett duschlock och värm huvudet med en hårtork i 10-15 minuter, skölj sedan och njut av lyxigt och välskött hår. På grund av det optimala priskvalitetsförhållandet i vårt improviserade betyg rankas denna produkt först.

 • Firming mask Lakme används för intensiv läkning av torrt och poröst hår. Denna produkt innehåller oligoelementer, keramik och spa komponenter. Denna mask appliceras på huvudet i liten mängd, appliceras en gång i veckan och har en kumulativ långvarig effekt. Firming mask från Lakme släpper det kutikulära skiktet och normaliserar fuktbalansen, vilket förhindrar ändarna av tvärsnittet. Hon har också en minus, om håret är tunt kan masken göra dem tyngre, vilket gör håret mindre volymin.
 • Den vitaliserande Nouvelle Nutritive Mask-masken är den mest mångsidiga och integrerade

  testad av oss, lämplig för alla typer av hår och innehåller sådana grundläggande aktiva ingredienser som keratin och humle. En stor mängd förpackningar, prestanda och låg kostnad gör det väldigt populärt. Den här masken har en intressant funktion, efter att du har tvättat av det och fortsätter till den heta stylingen, kommer den omedelbart att visa sin maximala effekt. Under påverkan av värmen aktiveras näringsämnena i masken och tränger djupt in i hårstrukturen och rekonstruerar den från insidan. Den multi-aktiva masken Erayba HydraKer Keratin K 10 är en uppfinning av de spanska mästarna av frisör. Det skiljer sig från andra eftersom det inte kräver sköljning och appliceras på strängarna genom sprutning från en sprayflaska. Den innehåller keratin och arganolja, som när de tränger in i hårstrukturen gör dem lydiga, glänsande och väldigt mjuka, och en trevlig lukt ger din bild en extra charm.

  Topp 20 hårmaskor

  Vårt hår är stressat varje dag: hårtork, höga temperaturer, vind, sol, klorerat vatten; och med ankomsten av kallt väder finns det också kepsar som framkallar statisk elestricism, vilket gör att vi ser ut som maskrosor. Regelbundna masker hjälper till att bevara krillens hälsa och skönhet - bara 5 minuter om dagen blir nyckeln till mjukhet, styrka och glans i ditt hår.

  OPALIS

  Snabbt återställa håret och ge det styrka och glans kan olja L'Huile från Opalis, vars huvudkomponent är macadamia-nötolja. Den obestridliga fördelen med detta verktyg är bekvämlighet - det kan användas även på arbetsplatsen. Det viktigaste - överdriv inte det, annars kommer håret att se smutsigt ut och smutsigt.

  KYDRA

  Kydra varumärket anses vara samma expert inom hårvård som Bentley i bilar

  . Därför är det säkert att överlåta sina medel till det mest livlösa håret som har förlorat hoppet om återhämtning. Masque Richesse Intense mask med passiflora blommolja tränger in i hjärtat av håret, återställer det från insidan, som om man öppnar en andra vind.

  Kerastase

  Det franska varumärket Kerastase bestämde sig för att täcka alla områden på en gång när det gällde håråterställning, vilket gav dem skydd, glans och jämnhet. I en speciell linje innehåller Thermique tre mjölk med varumärkena Keratin, Nectar, Ciment. Dessa verktyg behöver inte tvättas, så att de inte bara närmar sig håret utan också skapar ett skyddande lager under varm styling.

  ALTERNA

  För alla älskare i sviten är Alterna Ten Perfect Blend Masque hårmask lämplig för att förnya och återställa hårstrukturen på fem minuter, samtidigt som man anpassar sig till den grad av hydratisering och näring du behöver. Som ett resultat blir håret inte överväldigt och tar så många näringsämnen som de behöver - inte mer, inte mindre.

  Nioxin

  För att få håret till liv, måste du tränga in i kärnan, vilket är vad Nioxins djupa återhämtningsmask gör. Minskar hårets skörhet, det släpper ut dem och ger lydnad och elasticitet.

  LEONOR GREYL

  Nourishing mask för alla typer av hår från Leonor Greyl, berikad med eteriska oljor, organiska syror, proteiner och fuktgivande vegetabiliska oljor, kommer inte bara att återställa håret och ge det sken och volymen, men fyller den också med en liten jasminlukt.

  SEBASTIAN PROFESSIONAL

  För att hålla håret mjukt och silkesat, behöver de noggrant näring och fuktas - till exempel med Hydra Treatment mask från Sebastian Professional, som innehåller en unik formel med aktiva ingredienser och närande aminosyror, utjämnar hårstrukturen och ger en hälsosam glans.

  JOHN FRIEDA

  Alla experimenter som kemiskt behandlat sitt hår i form av färgämnen och krullar behöver helt enkelt en mask för att återställa håret från Full Repair Line från John Frieda. Tillverkare lovar effekten av jämnhet och volym efter första användningen.

  LONDA PROFESSIONAL

  Londa Professional Color Radiance-mask skyddar färgat hår och hjälper dem att inte förlora sin glans och ljusstyrka. Passionsfrukt extrakt och apelsinskal lipider i kompositionen inte bara ta hand om håret, men också ge det en trevlig arom.

  VICHY

  Vichy-apotekets varumärke ser traditionellt på problemets rota - den här gången bokstavligen: Masken "Firming Ceramides and 3 Nourishing Oils" innehåller flera olika typer av oljor som återställer och närmar håret från rot till spets. Det är naturligtvis inte rekommenderat att sätta det på rötterna - det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter och fördela masken längs längden, lämna i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten. Upprepa denna ritual flera gånger i veckan, och ditt hår kommer tacka dig!

  LUNDENILONA

  Alla vet att under vår sömn blir vår hud förnyad och återställd efter

  dagspänning. Men det visar sig att detsamma gäller håret - deras tillstånd och utseende beror på kvaliteten och varaktigheten av en natts sömn. För att hjälpa curls att föryngra och bevara skönhet har varumärket Lundenilona släppt en hårfärg på 3 i 1 natt som innehåller hyaluronsyra, keratin, vete och sojaprotein, jojobaolja och macadamia, marina collagen och vitaminkomplex.

  SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

  Snabbt återställ hårets naturliga elasticitet och gör det mjukt, glatt och glänsande med hjälp av BC Oil Miracle Barbary Fig Oljemask från Schwarzkopf Professional.

  Melvita

  Melvita är känt för sina naturliga ingredienser, och regenererande koncentratmask för hår med sheasmör är inget undantag. Dess tjocka krämiga textur omsluter varje hår, utjämnar ytan på locken och minskar sårbarheten med 50% efter den första applikationen.

  GARNIER

  Split ends - ett av de mest akuta problemen i samband med hår. Ambulanshjälp för splittrade ändar kan vara "Sos-restore instant mask-elixir" från Garnier, vilket återställer locken från insidan och utsidan, lödning av de hatade håren som sticker i olika riktningar.

  LR HEALTHBEAUTY

  Mask-conditioner för restaurering av skadat hår Reparation Intense från LR HealthBeauty är en av de få produkter som inte bara kan, men måste också tillämpas på rötterna. Det normaliserar talgkörtlarna och stimulerar hårväxten, vilket ger dem en hälsosam glans och styrka.

  GLISS KUR

  I arsenalen av vård för torrt, sprött och tunt hår behöver du bara ta med produkter med

  keratin och hyaluronsyra. I ett par av dessa två komponenter ger ett fantastiskt resultat, bokstavligen tillbaka håret till liv. Detta komplex finns i masken "Hyaluron + placeholder" från Gliss Kur - trots det överkomliga priset är kvaliteten på denna produkt glatt imponerande.

  Avon laboratorieforskare satte ett ambitiöst mål att lösa flera problem på en gång, och de lyckades: "Instant Recovery" hårmask förhindrar brott, släpper, fuktar, återvänder glans, mjukar upp splittrade ändar, mjukar hårstrukturen och skyddar dem mot värme.

  SYOSS

  Den 3 i 1 Cell Restoration Mask från Syoss bryr sig om hår utan att väga ner det - vilket redan är ett stort plus. Dessutom är det här verktyget multifunktionellt: masken kan användas före, under shampooing och över natten, vilket sparar budgeten betydligt och bidrar till att minska antalet burkar i badrummet.

  Fuktgivande hårmask - högsta professionella produkter och 9 hemlagade recept

  Det händer ofta att även med den dagliga vården av hår, användningen av bra schampon och balsam, kan krullarna inte skryta med skönhet och hälsa. Nourishing sköra och torra strängar, fyll dem med kraft kommer att hjälpa fuktgivande hårmask. Du kan köpa den i ett apotek och lagra, eller laga det själv.

  Hur fukta håret?

  Många naturliga faktorer, såsom solljus, värme, kyla, hårt vatten, samt användning av hårtork, påverkar hårets hälsa negativt. Deras struktur är trasig, mjukhet går vilse, lampor skadas. Alla hår behöver vård, särskilt torr. Men för att hitta rätt verktyg och bestämma sättet att återhämta sig, måste du veta din hårtyp och försöka räkna ut orsaken till torrhet. Stress, hormonell obalans, frekvent färgning och användning av strykning, dåligt utvalt schampo - allt detta kan påverka låsens hälsa.

  Varje typ av hår behöver sin egen speciella vård. Kvinnor undrar: hur man återfuktar torrt hår för att återfå sin styrka? Hem och inköpsprodukter hjälper till:

  Hårfukta

  Återvinningsprodukter måste användas regelbundet, och det är viktigt att välja rätt ingredienser för dem - naturliga oljor, vitaminer och mineraler, örter och andra ingredienser. Vid val av rätt kosmetika bör du följa dessa regler:

  1. Köpte kosmetiska produkter att välja strikt enligt hårtypen (anges på förpackningen).
  2. Det är önskvärt att alla medel (schampo, balsam, mask) var från samma serie.
  3. En gång ett par månader rekommenderas en serie medel att byta till en annan.
  4. Väl fuktar hår och hemlagad kosmetika. Lämna inte de populära metoderna med professionella.

  Professionellt hår fuktgivande masker

  Det är nödvändigt att närma sig valet av kosmetika individuellt. Vad krävs krusiga krullar, inte alltid lämpliga för djärva; På tunt hår används en kortare tid än på tunga. förtydligade kräver kraft för att förhindra att färgfaser blir färska. En integrerad del av regelbunden vård av lås är en professionell fuktgivande hårmask som gör varje sträng smidig och elastisk. Nästan alla kända märken av kosmetika ger masker. Deras komposition är genomtänkt, vilket möjliggör på kort tid att uppnå den önskade effekten.

  Moisturizing Hair Mask - Topprankad

  Tillverkare från olika länder är de bästa fuktgivande hårmaskerna. Vissa är lätta att hitta på hyllorna i kosmetikaffärer, andra måste springa.

  De tio bästa är:

  1. Intense Hydrating Mask Professional Moroccanoil Israels Kosmetika.
  2. Djup fuktgivande mask för hår Matrix Biolage Hydrasource.
  3. Hydra behandling från det amerikanska varumärket Sebastian Professional.
  4. Lätt fuktighetsgivande mask från Indola Innova.
  5. Ett intensivt botemedel mot Schwarzkopf - Essensity Moisture Mask.
  6. Produkterna av märket Wella (Pro Series Moisture) som håller fukt i håret.
  7. Brelil Mask Cristalli di Argan med aganolja för skadat hår.
  8. Känd märke Revlon, Nutritive Mask med panthenol.
  9. Professionell serie L'oreal, betyder för torrt hår Intense Repair.
  10. Kerastas Nutritive för känsliga strängar.

  Fuktgivande hårmask hemma

  Att återvända hårstyrka och glans behöver inte gå till salongen eller köpa dyra varor för att ta hand om skadade strängar. Att veta hur man kan återfuka ditt hår hemma, sådana förfaranden kan utföras regelbundet med mindre kostnad. För profylaktiska ändamål rekommenderas att använda produkterna en gång i veckan, 2-3 gånger oftare för behandling. Som ingredienser innehåller hemmagjorda hår fuktgivande masker friska produkter som finns i varje kylskåp: ägg, jästgrönsak (kefir, yoghurt), grönsaker, frukt, honung.

  Mask för djupt fuktgivande hår

  Djup fuktning är nödvändig för drabbade lås, allvarligt dränerade eller sjuka. Det är nödvändigt att jämföra sin yta, återställa elasticitet, stärka rötterna. Masken för intensivt fuktgivande hår innehåller flera fördelaktiga komponenter, som var och en har en fördelaktig effekt på trådarna.

  • honung - 2-3 msk. skedar;
  • citronsaft - 1 msk. l.
  • Kefir 3,2% - 50 g;
  • ägg - 1 st.
  • olivolja - en tesked;
  • kokosolja - 1 tsk;
  • aloe juice - 2 tsk.

  Förberedelse och användning

  1. Komponenterna kombineras, blandas grundligt, späds ut med varmt vatten.
  2. Homogen massa appliceras på locken, huvudet är inslaget med en film.
  3. Verktyget varar i 30 minuter.

  Hårmaskar - hydratisering och näring

  Från de tillgängliga ingredienserna kan du göra fuktgivande och närande hårmask. En-komponent - den enklaste, de behöver bara en produkt, men alla nödvändiga ämnen faller in i strängarna och matar dem. En av de mest populära - ägg och gurka masker, som används av många generationer.

  Förberedelse och användning

  1. Grönsakskalad, gnidde på en rivare.
  2. Massan gnids längs hela längden (från rötterna) till torrt hår.
  3. På håret under lockmasken varar en halvtimme.
  • ägg - 1 st.
  • mineralvatten - 1 kopp.

  Förberedelse och användning

  1. För fet hår behöver du protein, för torrt hår - äggulan, för kombinerat hår - hela ägget.
  2. Mineralvatten läggs till komponenten i ett förhållande 1: 1, det får droppa några droppar citronsaft.
  3. I 20 minuter appliceras det resulterande verktyget på strängarna. Tvätta av.

  Masker för mjukt och fuktgivande hår

  Mjuka krullningar, lydiga när kamma och samtidigt starka - drömmen till varje kvinna. Användningen av folkmedicinska medel och självberedda blandningar är att de inte innehåller alkoholer, parabener och andra föroreningar, som inköpta medel. Att mjuka hård hår hjälper till att maska ​​för att återfuka håret, hemma är det förberedt från flera komponenter.

  Förberedelse och användning

  1. Smör och honung blandas tills homogen.
  2. Blandningen upphettas, äggula tillsätts, men för att inte krulla.
  3. Fuktighetsgivande honungsbukhårsmask appliceras i 50 minuter på hårbotten och locken.
  4. Skölj med schampo.
  • aloe - 2 löv;
  • olivolja - 50 ml.
  • honung - 30 g

  Förberedelse och användning

  1. Aloe löv är malda till en likformig massa.
  2. Honung och smör värma upp, kombinera med växten.
  3. Massan appliceras längs hårets längd, sätt på en keps.
  4. Medlen håller på håret 1 timme.

  Mask för glans och fuktar hår

  Masker för att återfuka håret med gelatin, som har många positiva egenskaper, påverkar också håret, hjälper till att ge livlösa strängar ljusstyrka och glans. Gelatinbrunnet förseglar de öppnade hårvågorna, fyller skadorna och täcker varje hår med en tunn film, näring och skyddar dem.

  • gelatingranuler - 2 st.
  • äppelcidervinäger - konst. sked;
  • honung - 50 g

  Förberedelse och användning

  1. Gelatinhäll 5 msk. skedar av varmt vatten, sväll och värm i en skopa i ett vattenbad i en halvtimme.
  2. Blanda med ättika och honung.
  3. Applicera produkten på håret, men inte mot rötterna (1-2 cm tillbaka).
  4. Låt i 60 minuter sköljas.

  Masker för fuktgivande och hårväxt

  De mest tillförlitliga hjälpmedlen i hårmjukning, som också bidrar till tillväxt - vegetabiliska oljor. Det är användbart att periodiskt applicera näringsämnena över hela längden: lätt uppvärmd arganolja, jojoba, burdock, olivolja, solros. Lämna över natten. Baserat på ricinolja framställs en fuktgivande hårmask, vars recept är tillgängligt för alla.

  • ricinolja - 20 ml;
  • 1 äggula;
  • Kefir - 3 koppar.

  Förberedelse och användning

  1. Oljan blandas med kefir, uppvärmd.
  2. Blandningen males tillsammans med äggula.
  3. Verktyget placeras på strängarna och gömmer sig under locket.
  4. Den tvättas av efter 60 minuter.

  Fuktgivande mask för färgat hår

  En frisyr som har utsatts för upprepad exponering behöver särskild vård. Naturliga hemgjorda fuktgivande hårmaskor som kan återställa den skadade strukturen hos lockar har en positiv effekt på de färgade låsningarna. Folkmekanismer skyddar rötterna från skadliga effekter, behåll färgen.

  Fruktmask för torra färgade strängar

  • olivolja - 1 msk. l.
  • honung - 1 msk. l.
  • banan - 1 st.
  • avokado - 1 st.

  Förberedelse och användning

  1. Frukten är noggrant grundad och blandad. Det är inte nödvändigt att använda dem helt, en halv banan och en fjärdedel av avokado räcker.
  2. Smör och honung blandas, värms upp.
  3. Alla komponenter är anslutna, du kan lägga till blandningen 1 msk. l. konjak.
  4. Verktyget appliceras på locken. Efter 30 minuter tvättas den av.

  Mask för att återfuka ändarna av håret

  Det är inte nödvändigt att köpa dyra produkter för att återställa de torkade ändarna av håret. Enkla närande masker från naturliga ingredienser hjälper till att återställa hårhälsan, bota varje hår. Hemmask för att återfuka ändarna av håret är framställt av kosmetiska oljor, honung, kefir och andra tillgängliga produkter.

  Lösning med lökjuice och ägg

  • honung - en halv tesked;
  • liten äggula - 1 st.
  • lökjuice - 1 tsk
  • någon vegetabilisk olja - 1 tsk.

  Förberedelse och användning

  1. Olja och honung kombineras, något uppvärmd.
  2. Färsk lökjuice och äggula läggs till blandningen.
  3. Masken appliceras på skadade tips i 20 minuter.
  4. Tvätta av med schampo. Du kan skölja huvudet med vatten och citronsaft, vilket eliminerar lukten.

  Att använda hemlagade recept är enkelt och prisvärt. En eventuell fuktgivande hårmask från de presenterade kommer att gynna de skadade krullarna, näring dem och tillåter inte fukt att lämna håren. Den naturliga grunden för komponenterna kommer att säkerställa att användningen av produkten inte orsakar allergier och skadar inte de redan torkade locken. • Nästa Artikel
  Röd peppartinktur: "brinnande" medicin för hår, hud, muskler och leder