Keratin hår masker: Top 12 masker


Keratin hårmask är en av de mest populära och användbara rutinerna. För många kvinnor har det blivit en riktig frälsning! Visst, och du hjälper!

Vad är keratin?

Keratin är ett speciellt protein, vilket är 90% protein. Detta ämne finns i håret och gör dem starka, silkeslen och glänsande. Ju större keratinskiktet är desto friskare blir håret.

Keratinmängden beror direkt på strängarnas typ och färg, såväl som på nationaliteten. Så, om andelen av invånarna på den afrikanska kontinenten är 85%, då européerna - cirka 80%. I rakt och mörkt hår kommer keratin också att vara större än i mjuka och lätta krullar. Ett antal produkter hjälper till att närma strängarna med keratin, men om ditt hår är skadat mycket, kommer det inte bara att hjälpa mat. Här behöver vi en speciell metod - keratinmask!

Medel för strängar med keratin har många fördelar:

 • De gör håret tjockt, glänsande, elastiskt och fjädrande;
 • Återställer strukturen av trådarna från follikeln till spetsarna;
 • Neutralisera negativ påverkan av miljön och konstant stress;
 • Fyll hålen i håren.

Typer av keratinbehandling

Keratinbehandling är av tre huvudtyper. Tänk på var och en av dem.

Den mest effektiva metoden, men också den dyraste, liksom den mest aggressiva.

Varning! Vissa formuleringar för keratinrätning innehåller formaldehyd, en giftig substans som kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion. Ja, och par som härrör från fonderna, inte mindre ohälsosamma.

Förfarandet utförs endast i skönhetssalonger. På förberedande stadium rengörs håret och hårbotten med speciella schampon med djup påverkan. Därefter appliceras den behandlade kompositionen innehållande keratin nanopartiklar på de rengjorda strängarna. Vid slutet av sessionen måste strängarna torkas och räta ut med ett strykjärn. På grund av den höga temperaturen förekommer limning och utjämning av hårkutiklet.

Kom ihåg de närmaste dagarna efter proceduren, håret ska inte tvättas, flätas, binds i svansar, använda huvudband, hårnålar och andra tillbehör. Resultatet, som du kan se på bilden, varar upp till 4 månader.

Keratinrätning är inte lämplig för lockigt hår. Det kommer ingen nytta av det, men torra och spröda tips kommer inte att hålla dig väntar.

Professionella masker med keratin

Professionella produkter som säljs i butiker är ett säkert alternativ till keratinrätning. De har en mjukare effekt, så de är lämpliga för både salong och hemanvändning.

Välja en keratinmask i butiken, var särskilt uppmärksam på dess komposition. Förutom keratin innehåller det nödvändigtvis emulgeringsmedel, förtjockningsmedel, konserveringsmedel och andra ämnen som bidrar till den långa lagringen av detta medel. Det viktigaste som inte var paraben! Och en ny nyans. Alla komponenter i kompositionen indikeras när de minskar - ju mindre% av substansen, desto lägre i listan är den. Var noga med att kontrollera exakt var keratinet är. Att döma fördelarna med denna mask kan bara vara på den!

Idag finns det många olika märken som producerar geler, schampon, masker och till och med keratinlack. Bland de mest effektiva är följande:

 • "Estel keratin" - innehåller naturlig keratin, som fyller hårets skadade områden och gör håret starkare, friskare och mer lysande. Regelbunden användning av detta verktyg kommer att ge en fantastisk effekt;
 • "L'Oreal Professionnel Pro-Keratin Refill" - ger jämnhet, hållbarhet och glans av försvagat hår, innehåller 18 aminosyror och pro-keratin;
 • "Selective Ammino keratin" - återställer skadade strängar, har en uttalad nivelleringseffekt. Innehåller inte bara keratin, men också vitamin B5;
 • "Schwarzkopf BM Keratin Restore Blonde Mask" - perfekt för blekt eller naturligt hår;
 • "Paul Mitchell" - stärker det yttre lagret av strängar och tätar fukt, ger hår med nödvändiga proteiner, ger dem energi och vitalitet.

Att använda sådana masker är enkelt och enkelt. De bör appliceras på det tvättade håret, sprida sig över hela längden. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt tipsen. Sedan är strängarna kammade och torkade naturligt. Det finns inget behov av balsam eller balsam! Efter att ha använt masken på håret bildas en tunn film som fungerar som sitt bästa skydd.

Titta på videon som du kommer att lära dig om hur du gör en keratin hårmask hemma på egen hand:

Naturliga keratinmasker

Sammansättningar av naturliga ingredienser, som är tillverkade hemma, kommer inte att vara värre än dyra butiksmodeller. Det viktigaste är att använda produkter som har keratin. Naturligtvis kan de inte lagras under lång tid - troligen varje gång du måste förbereda en ny komposition, men fördelarna med detta kommer att bli ännu mer! Vi erbjuder flera effektiva recept.

Med smör

Smält 3-4 msk. l. gott smör vid rumstemperatur. Applicera det på håret, sträcker hela längden. Sätt på locket så att blandningen inte går ner på rygg och axlar. Tvätta av efter en halvtimme.

Gelatinbaserad

Gelatin fyller snabbt alla hålrum och hålrum i håret och gör dem strålande och friska.

 • Gelatin - 1 msk. l.
 • Vatten - 200 ml;
 • Vinäger (äpple) - 1 tsk;
 • Rosemaryolja - 2 droppar;
 • Salviaolja - 2 droppar;
 • Jasmineolja - 2 droppar.
 1. Fyll gelatin med varmt vatten och låt det svälla.
 2. Värm blandningen igen så att klumparna av gelatin är helt upplösta.
 3. Häll i ättika och eteriska oljor.
 4. Applicera kompositionen på ett rent fuktigt hår i en kvart i timmen.
 5. Skölj noggrant med vatten och torka noga med en handduk.
 • Juice av en halv citron;
 • Aloe juice - 50 ml;
 • Rosemaryolja - 4 droppar.
 1. Blanda alla ingredienser.
 2. Applicera på rent hår.
 3. Tvätta av efter 10 minuter.

I hemmet för hår ger äggulan samma resultat som keratinåtervinning.

 • Äggula - 1 st.
 • Salt - 0,5 tsk;
 • Soda - 1 tsk.
 1. Vispa skinkan.
 2. Tillsätt salt och läsk.
 3. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår och smutta försiktigt in i huden.
 4. Tvätta av efter 20 minuter.
 1. Lös saltet i varmt vatten.
 2. Fukt strängarna med denna vätska och håll i 5 minuter.
 3. Skölj med kallt vatten.
 4. Upprepa varannan dag i två veckor.

Enligt recensioner mjukar denna mask inte bara ut och återställer håret utan bidrar också till deras tillväxt.

 • Fiskolja (apotek) - 6 kapslar;
 • Medium lökjuice;
 • Rödpeppar - 5 g.
 • Vilken duftande eterisk olja - 10 droppar.
 1. Krama fiskoljan i behållaren.
 2. Tillsätt lökjuice och slipad rödpeppar.
 3. Häll i den eteriska oljan.
 4. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår och smutta försiktigt in i huden.
 5. Tvätta av med mycket vatten.
 • Vitamin A - 5 kapslar;
 • 1/3 juice av citron
 • Vitamin E - 5 kapslar;
 • Fettig grädde - 1 msk. l.
 1. Krama innehållet i kapslarna i behållaren.
 2. Lägg till resterande komponenter.
 3. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår i 20-25 minuter.
 4. Tvätta av med varmt vatten.
 • Soda - 1 tsk;
 • Salt (havsjoderad) - 2 tsk;
 • Kockolja - 2 tsk.
 1. Kombinera alla ingredienserna i masken.
 2. Applicera på rent fuktigt hår i 15-20 minuter.
 3. Täck huvudet med ett uppvärmningslock.
 4. Tvätta av med mycket vatten.

Användbara tips om hur du använder masker

Besluta att använda en keratin hårmask, kom ihåg några fler tips.

 • Tips 1. Innan proceduren, överge användningen av stylingprodukter och färgämnen. I annat fall har masken ingen effekt.
 • Tips 2. Förskurna de bitade spetsarna och bearbeta dem med het sax för att lödda alla skadade områden.
 • Tips 3. En engångssession ger inte heller stor nytta. Förfarandet måste utföras regelbundet, men inte mer än tre gånger i veckan. Det första resultatet kan ses efter 14 dagar.
 • Tips 4. Använd hela medicinska komplexet - keratinmask + ceramid shampoo + keratinvatten för daglig vård.
 • Tips 5. Om du är utsatt för allergier, var noga med att konsultera en läkare eller kosmetolog.
 • Tips 6. Vidare färgning spendera med ammoniakfri färg.
 • Tips 7. Minska antalet kosmetika som skadar håret (skum, lack, mousses, vax).
 • Tips 8. Hemmagjorda keratinmasker måste kombineras med en bra balsam.

Se även: Snabb återhämtning av allvarligt skadat hår med en keratinmask.

15 bästa hårmaskar

Vackert, hälsoskinnigt hår, som en dyrbar dekoration, kompletterar den kvinnliga bilden och gör den ännu vackrare. Det är sant att inte alla tjejer kan skryta med lyxiga krullar, donerade av naturen, men ett kompetent tillvägagångssätt och väl valda vårdprocesser gör underverk - och just nu blir det fult utseende bokstavligen tjockare framför ögonen och shimmers som kinesisk siden! Och den första assistenten i den svåra uppgiften att ta hand om dem är en mask.

Hur man väljer en bra hårmask: expertutlåtande

Louis Faria, en kandidat från frisörskolen i Paris, en stylist och chef i en av Jean Louis Davids salonger, vet allt om hans hår och tror att det viktigaste är att välja masken individuellt. Så, en bra mask för färgat och blekt hår ska vara näringsrik och förhindra att färgning försvinner. För frusigt och torrt hår ska du välja fuktgivande masker på en keratinbas, och för fettigt hår rekommenderar Louis en mask med grön lera.

Det är emellertid viktigt att inte bara köpa rätt mask, utan också att använda den på ett skickligt sätt. Till exempel, om håret är tunt, lämnas blandningen bara i några minuter, annars kommer masken att väga håret, och det blir svårt för dem att lägga till volym. Om håret är benäget för fett vid rötterna, när man applicerar en mask bör detta område undvikas. Och i alla fall bör särskild uppmärksamhet ägnas åt tipsen, eftersom det vanligtvis är den mest torkade delen av håret.

Tips från Louis Faria: För att förbättra maskins effektivitet, när dess påverkan behöver du sätta på huvudet i en uppvärmd handduk - så kommer de aktiva komponenterna i blandningen lättare att tränga in i håret och ge maximal nytta.

Och för att bestämma den bästa hårmask som kan lösa ett specifikt hårproblem, kommer vårt betyg att hjälpa dig, baserat på åsikter från professionella och recensioner av vanliga användare. Vi valde det bästa av de mest populära maskerna, allmänt representerade i försäljningen.

Keratin hår masker: 12 bästa masker

Keratin hårmask är en av de mest populära och användbara rutinerna.

För många kvinnor har det blivit en riktig frälsning! Visst, och du hjälper!

VAD ÄR KERATIN?

Keratin är ett speciellt protein, vilket är 90% protein. Detta ämne finns i håret och gör dem starka, silkeslen och glänsande. Ju större keratinskiktet är desto friskare blir håret.

Keratinmängden beror direkt på strängarnas typ och färg, såväl som på nationaliteten. Så, om andelen av invånarna på den afrikanska kontinenten är 85%, då européerna - cirka 80%. I rakt och mörkt hår kommer keratin också att vara större än i mjuka och lätta krullar. Ett antal produkter hjälper till att närma strängarna med keratin, men om ditt hår är skadat mycket, kommer det inte bara att hjälpa mat. Här behöver vi en speciell metod - keratinmask!

Medel för strängar med keratin har många fördelar:

 • De gör håret tjockt, glänsande, elastiskt och fjädrande;
 • Återställer strukturen av trådarna från follikeln till spetsarna;
 • Neutralisera negativ påverkan av miljön och konstant stress;
 • Fyll hålen i håren.

TYP AV KERATINBEHANDLING

Keratinbehandling är av tre huvudtyper. Tänk på var och en av dem.

Den mest effektiva metoden, men också den dyraste, liksom den mest aggressiva.

Varning! Vissa formuleringar för keratinrätning innehåller formaldehyd, en giftig substans som kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion. Ja, och par som härrör från fonderna, inte mindre ohälsosamma.

Förfarandet utförs endast i skönhetssalonger. På förberedande stadium rengörs håret och hårbotten med speciella schampon med djup påverkan. Därefter appliceras den behandlade kompositionen innehållande keratin nanopartiklar på de rengjorda strängarna. Vid slutet av sessionen måste strängarna torkas och räta ut med ett strykjärn. På grund av den höga temperaturen förekommer limning och utjämning av hårkutiklet.

Kom ihåg de närmaste dagarna efter proceduren, håret ska inte tvättas, flätas, binds i svansar, använda huvudband, hårnålar och andra tillbehör. Resultatet, som du kan se på bilden, varar upp till 4 månader.

Keratinrätning är inte lämplig för lockigt hår. Det kommer ingen nytta av det, men torra och spröda tips kommer inte att hålla dig väntar.

Professionella masker med keratin

Professionella produkter som säljs i butiker är ett säkert alternativ till keratinrätning. De har en mjukare effekt, så de är lämpliga för både salong och hemanvändning.

Välja en keratinmask i butiken, var särskilt uppmärksam på dess komposition. Förutom keratin innehåller det nödvändigtvis emulgeringsmedel, förtjockningsmedel, konserveringsmedel och andra ämnen som bidrar till den långa lagringen av detta medel. Det viktigaste som inte var paraben! Och en ny nyans. Alla komponenter i kompositionen indikeras när de minskar - ju mindre% av substansen, desto lägre i listan är den. Var noga med att kontrollera exakt var keratinet är. Att döma fördelarna med denna mask kan bara vara på den!

Att använda sådana masker är enkelt och enkelt. De bör appliceras på det tvättade håret, sprida sig över hela längden. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt tipsen. Sedan är strängarna kammade och torkade naturligt. Det finns inget behov av balsam eller balsam! Efter att ha använt masken på håret bildas en tunn film som fungerar som sitt bästa skydd.

Titta på videon som du kommer att lära dig om hur du gör en keratin hårmask hemma på egen hand:

Naturliga keratinmasker

Sammansättningar av naturliga ingredienser, som är tillverkade hemma, kommer inte att vara värre än dyra butiksmodeller. Det viktigaste är att använda produkter som har keratin. Naturligtvis kan de inte lagras under lång tid - troligen varje gång du måste förbereda en ny komposition, men fördelarna med detta kommer att bli ännu mer! Vi erbjuder flera effektiva recept.

Med smör

Smält 3-4 msk. l. gott smör vid rumstemperatur. Applicera det på håret, sträcker hela längden. Sätt på locket så att blandningen inte går ner på rygg och axlar. Tvätta av efter en halvtimme.

Gelatinbaserad

Gelatin fyller snabbt alla hålrum och hålrum i håret och gör dem strålande och friska.

 • Gelatin - 1 msk. l.
 • Vatten - 200 ml;
 • Vinäger (äpple) - 1 tsk;
 • Rosemaryolja - 2 droppar;
 • Salviaolja - 2 droppar;
 • Jasmineolja - 2 droppar.
 1. Fyll gelatin med varmt vatten och låt det svälla.
 2. Värm blandningen igen så att klumparna av gelatin är helt upplösta.
 3. Häll i ättika och eteriska oljor.
 4. Applicera kompositionen på ett rent fuktigt hår i en kvart i timmen.
 5. Skölj noggrant med vatten och torka noga med en handduk.
 • Juice av en halv citron;
 • Aloe juice - 50 ml;
 • Rosemaryolja - 4 droppar.
 1. Blanda alla ingredienser.
 2. Applicera på rent hår.
 3. Tvätta av efter 10 minuter.

I hemmet för hår ger äggulan samma resultat som keratinåtervinning.

 • Äggula - 1 st.
 • Salt - 0,5 tsk;
 • Soda - 1 tsk.
 1. Vispa skinkan.
 2. Tillsätt salt och läsk.
 3. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår och smutta försiktigt in i huden.
 4. Tvätta av efter 20 minuter.
 1. Lös saltet i varmt vatten.
 2. Fukt strängarna med denna vätska och håll i 5 minuter.
 3. Skölj med kallt vatten.
 4. Upprepa varannan dag i två veckor.

Enligt recensioner mjukar denna mask inte bara ut och återställer håret utan bidrar också till deras tillväxt.

 • Fiskolja (apotek) - 6 kapslar;
 • Medium lökjuice;
 • Rödpeppar - 5 g.
 • Vilken duftande eterisk olja - 10 droppar.
 1. Krama fiskoljan i behållaren.
 2. Tillsätt lökjuice och slipad rödpeppar.
 3. Häll i den eteriska oljan.
 4. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår och smutta försiktigt in i huden.
 5. Tvätta av med mycket vatten.
 • Vitamin A - 5 kapslar;
 • 1/3 juice av citron
 • Vitamin E - 5 kapslar;
 • Fettig grädde - 1 msk. l.
 1. Krama innehållet i kapslarna i behållaren.
 2. Lägg till resterande komponenter.
 3. Applicera kompositionen på ett rent, fuktigt hår i 20-25 minuter.
 4. Tvätta av med varmt vatten.
 • Soda - 1 tsk;
 • Salt (havsjoderad) - 2 tsk;
 • Kockolja - 2 tsk.
 1. Kombinera alla ingredienserna i masken.
 2. Applicera på rent fuktigt hår i 15-20 minuter.
 3. Täck huvudet med ett uppvärmningslock.
 4. Tvätta av med mycket vatten.

NÖJDA TIPS FÖR ANVÄNDNING AV MASKINER

Besluta att använda en keratin hårmask, kom ihåg några fler tips.

 • Tips 1. Innan proceduren, överge användningen av stylingprodukter och färgämnen. I annat fall har masken ingen effekt.
 • Tips 2. Förskurna de bitade spetsarna och bearbeta dem med het sax för att lödda alla skadade områden.
 • Tips 3. En engångssession ger inte heller stor nytta. Förfarandet måste utföras regelbundet, men inte mer än tre gånger i veckan. Det första resultatet kan ses efter 14 dagar.
 • Tips 4. Använd hela medicinska komplexet - keratinmask + ceramid shampoo + keratinvatten för daglig vård.
 • Tips 5. Om du är utsatt för allergier, var noga med att konsultera en läkare eller kosmetolog.
 • Tips 6. Vidare färgning spendera med ammoniakfri färg.
 • Tips 7. Minska antalet kosmetika som skadar håret (skum, lack, mousses, vax).
 • Tips 8. Hemmagjorda keratinmasker måste kombineras med en bra balsam.

Ljusa och saftiga idéer sommar manikyr 2018

16 otroliga tandkräm applikationer. Visste du om det här?

Barnens uppgift är inte möjlig för alla vuxna. Känner du svaret?

Vad man ska ha på sig med en kvinnors tröja: 23 snygga utseende

14 skäl att köpa babypulver, även om du inte har barn!

Granskning på Hair Mask Beauty Professional Keratin Therapy Expert-samling med flytande keratin och jojobaolja

Maharadja
07 mars 2015 kl 02:34

Jag använde denna mask som en billigare analog av ett annat märke och blev inte alls besviken. En stor mask för en halv liter, det luktar gott, det håller på medellångt hår under mycket lång tid. Jag satt om tio minuter, jag ville ge tid att agera, men jag var rädd för att överdriva. Jag vet inte hur mycket keratin fungerar, men jojobaolja är även mycket effektiv - håret är mjukt och glänsande. Sanningen är att tvätta rötterna så att de inte blir smutsiga snabbt. Jag anser för sådana pengar ett mycket lönsamt köp, det kostar precis som handkräm, och vilken volym!

Professionella hårmaskor

Hårvård är alltid av särskilt intresse för tjejer. Bara genom att välja lämpligt schampo, balsam och mask för dig kan du få vackert och välskött hår, även om du i naturen har torrt och sprött hår. För vård av hår föredrar någon hemmetoder, någon väljer enkla och prisvärda produkter från massmarknaden. Och det finns de som är säkra på att bara professionella produkter hjälper till att lösa alla problem.

Professionella hårmaskar är inte bara en vacker fras. Tillverkare, som arbetar med ledande kosmetologer och kända salonger, är inte villiga att riskera sitt rykte genom att erbjuda produkter av dålig kvalitet till flickor.

Särskilda funktioner

Det finns ett stort utbud av hårvårdsprodukter. Du kan hitta produkter för både färgat hår och en mask med en toning effekt. Tintmasker gör det möjligt att få önskad ton utan att skada håret. Därför väljs de ofta av unga tjejer som vill experimentera lite.

Medel är väl lämpade för hår och hårbotten. I det andra fallet tillåter de dig att bli av med mjäll så fort som möjligt.

Också populära är fuktgivare och näringsämnen. De är lämpliga för poröst och tråkigt hår som är trött på den yttre miljöens aktiva påverkan. Bland de produkter som erbjuds idag är det värt att notera keratinmasker. De skyddar krullarna från yttre påverkan och berikar dem med fukt. Som ett resultat ser håret ut mer välskötta och friska.

För glans, vilket ger håret ett hälsosamt utseende, behöver du använda professionella regenererande masker. De innehåller aktiva ingredienser som läker håret väl. Sådana produkter används för att bli av med skört hår och splittrade ändar. Om strukturen på dina strängar är märkbart skadad av termiska förpackningar, felaktig vård eller färgning, kommer sådana masker att hjälpa dig att återställa håret till vitalitet.

Målade lockar förtjänar särskild uppmärksamhet. Dessa masker gör det möjligt att bevara hårfärgen medan de återställs. Professionella masker av denna typ låter dig också spara färgdjupet och göra det mer intressant.

Också många flickor drömmer om långt hår. Men inte alla kan uppnå detta mål. Att påskynda tillväxten av lockar med hjälp av masker är ganska verklig. Detta är inte bara ett vackert löfte från tillverkare. Efter att ha tillämpat lämpliga masker växer krullarna många gånger snabbare. Detta underlättas av det faktum att de aktiva ingredienserna verkar direkt på hårsäckarna.

Som du ser kan professionella hårvårdsprodukter göra det möjligt att hantera de vanligaste problemen mest effektivt.

Medicinsk kosmetika

Men även i den moderna världen föredrar många tjejer att överge köp av kosmetika, föredra hemma. De motiverar detta genom att säga att ekologiska kosmetika bryr sig mer om hår. Men samtidigt tar de inte hänsyn till att hemmamaskar inte kan fullständigt mätta håret med positiva komponenter.

Så för blekt och skadat hår är det viktigt att de matas i tid med sådana vitaminer som E och A. Men det räcker inte att produkten helt enkelt innehåller dessa vitaminer. För deras assimilering krävs andra komponenter. För samma vitamin E, till exempel, behöver du D-vitamin, bara i det här fallet kommer det att penetrera djupt in i hårstrukturen.

Det finns många komponenter i behandlingsmasken som vi inte kan få från hemlagade ingredienser. Till exempel, cetearylalkohol, som erhålles från naturlig kokosnötolja. Det gör håret mindre fluffigt, förenklar processen med styling och kamning.

Kontrollera kompositionen för att ta reda på vilken produkt som passar bäst för att lösa exakt ditt problem.

Populära varumärken

Idag arbetar många tillverkare med att skapa nya formler och formuleringar av professionella schampon. Därför kan du hitta en bra produkt för dig själv från nya produkter. Låt oss titta på några populära märken och deras mest kända produkter. Detta hjälper dig att lättare navigera varumärkena av professionell hårvård kosmetika.

Vi presenterar för din uppmärksamhet en översyn av hårmask och shampoo-linjen ING.

Keratin Återställ Maskolja

Wella Professional är inte ett mycket dyrt varumärke, produkter från vilka även stackars flickor har råd. Dessa produkter hjälper till att aktivt ta hand om skadat eller färgat hår.

Denna mask är rik på olika oljor. De tre mest aktiva oljorna är mandel, argan och jojoba. Var och en av dem har sina fördelar. Jojobaoljan förstärker därför håret och ger dem fullt och långsiktigt skydd. Argan är känt för sina näringsegenskaper, och mandel mättar aktivt håret med alla nödvändiga vitaminer.

Som ett resultat av att applicera denna mask blir krullarna starka, friska och hydratiserade. Det är tillrådligt att använda det minst en gång i veckan för att se resultatet. Masken måste hållas i tio minuter, fördelad över hela längden.

Back Bar Cream Plus

Denna mask från Farmavita är också trivsamt nöjd med det låga priset. Samtidigt är produkten väldigt mycket hög kvalitet. Denna produkt är lämplig för matning av trött och övertorkat hår. Masken appliceras på krullarna väldigt lätt och tvättas också av. Mask rekommenderas också att hålla på håret i tjugo minuter. Den tvättas av mycket enkelt, med hjälp av varmt vatten.

"L'Oreal Professionnel Vitamino Color"

Masker från L'Oreal Paris är i stor kärlek till många tjejer. Särskilt denna vitaminsammansättning. Produkten är perfekt för färgat hår. Om hur negativ färgen påverkar vårt hårs tillstånd, vet de kanske allting. Därför är det mycket bra att det finns ett så enkelt sätt att återställa dina lock. Medel för hårvård ger hårglans och silke. Dessutom skyddar det på lång sikt krullarna från inflytande av ultraviolett strålning. Så du kan säkert gå i solen, utan rädsla för att det kommer att skada dig.

"Nourishing Repairing"

Om du letar efter ett professionellt verktyg som aktivt kommer att ge dina curls, rekommenderar vi att du uppmärksammar produkten från Davines. Det kan användas när ditt hår har skadats av den aktiva solen, exponering för saltvatten eller kemiska produkter. Som en del av detta näringsämne finns det mandel- och arganolja, som verkligen räddar lockar och gör dem hälsosamma. Sådana oljiga tillsatser fuktar hår från rötterna till spetsarna.

"Lush Jasmin och Henna"

Frodiga lösningar är älskade av många tjejer. Och hårmaskor är inget undantag. Deras enda nackdel är att produkten snabbt förbrukas, så du måste köpa ny förpackning. Men samtidigt, trots den låga effektiviteten, förtjänar det här verktyget definitivt uppmärksamhet, eftersom det låter dig "återuppliva" håret, vilket gör det levande och hälsosamt, som efter salongvård. I sammansättningen av denna mask finns det många oljor, liksom färglösa henna. Allt detta tillsammans gör även ganska skadat hår glatt och glänsande.

"Rekonstruktion Mask"

Denna produkt från ToniGuy är ett verktyg som är känt av många kändisar och professionella modeller. Dessa människor utsätter ofta sina tresses för komplicerade styling och fixeringsprocedurer, så de måste aktivt återställa håret. Denna mask är bra eftersom den hjälper näring krullningar och stärker dem samtidigt.

"Inre Restore Intensif"

En produkt från Sencience är ett perfekt sätt att återuppliva strängar, försvagad genom färgning och styling. Den innehåller många fördelaktiga vitaminer och andra viktiga ingredienser. Det är därför, efter flera veckor av sin aktiva användning, blir locken silkeslen, blank och hälsosam.

Nexxt

Detta tyska varumärke är också trevligt nöjda kunder. Det höga priset på produkterna överensstämmer med kvaliteten. Produkten gör verkligen håret friskare. Det är mycket lätt att applicera och omedelbart återfuktar krullarna. Från högkvalitativa tyska produkter för vård av hår kan du också fördela medel från Occuba.

Ollin

Detta företag tvärtom arbetar aktivt för att förstöra föråldrade stereotyper, vilket säger att professionell och högkvalitativ kosmetika borde vara dyrt. Detta är ett inhemskt varumärke som skapar effektiva masker för olika typer av hår, så nästan alla tjejer kan hitta något för sig själv.

"Skönheten i professionell keratinterapi"

Denna produkt med jojobaolja är ett annat botemedel som är värd att försöka. Trots den tjocka konsistensen och det faktum att produkten närmar sig håret effektivt och fuktar det, blir det inte oljigt eller viktat efter användning.

Naturligtvis slutar listan över kvalitetsvårdsprodukter på dessa produkter inte där. Det finns fortfarande många professionella varumärken - Schwarzkopf, Angel, Organic Oil, till exempel. Också, om möjligt, rekommenderar vi att prova italienska och koreanska produkter för vård av lockar. Produkterna från dessa länder på senare tid ökar popularitet bland våra landsmän. Så du kan gå med i antalet älskare av utomeuropeisk vård.

Hur man använder

För att en professionell mask ska fungera riktigt bra måste du använda den ordentligt. Många i strävan efter den mest märkbara effekten börjar använda masken dagligen. Men det här är också fel inställning. Blandningen appliceras bäst på håret en gång i veckan. För en användning behöver du en hel del produkt, för även i sådana kvantiteter finns en hög koncentration av aktiva ingredienser. Det bör appliceras på vått, men redan lite torkat hår.

Beroende på hur masken fungerar måste den distribueras antingen över hela längden eller uppmärksamma någon viss zon - tips eller rötter.

recensioner

Verkliga recensioner av tjejer och kvinnor med professionella masker - det här låter dig skapa alla typer av betyg av de bästa och mest effektiva hårmaskorna. Om du letar efter en bra produkt är det bäst att fokusera på feedback från kunder.

Professionell kosmetika är dock väldigt annorlunda än hemmet eller den som kan köpas på massmarknaden. Men här är det värt att komma ihåg att det inte finns någon universell produkt. Välj en produkt enligt din hårtyp.

Så, om du har krusar som förlorar volymen och börjar skina nästan omedelbart efter tvätt, så är det meningsfullt att köpa en mask för fettigt hår. Flickor med spröda och fluffiga krullar kan prova en bra fuktgivande mask. Och om du är orolig för håravfall, kommer du att passa produkten för försvagat hår. Kom ihåg att du bara har valt den perfekta vården, du kan uppnå ett märkbart resultat. Annars kan även de bästa produkterna inte hjälpa dig.

Keratin hår maskerar som reduktionsmedel

Nyligen har keratinhårsmaskar med föryngrande egenskaper blivit otroligt moderna. De kan vara professionella - och då måste proceduren registreras till mästaren i salongen. De kan helt enkelt märkes och säljas i fri tillgång på apotek och boutiquer - och då är det tillräckligt att förvärva dem och testa deras effekt på sig själva. Och äntligen kan de göras till och med hemma från de vanligaste livsmedel som innehåller denna unika substans - keratin. Detta är en liten proteinmolekyl som fungerar underverk, även med det mest försummade och skadade håret. Vad är hans hemlighet?

Den magiska effekten av keratin på håret

Omedelbart är det värt att göra en reservation att keratinhårsmaskan inte skiljer sig åt i helande egenskaper, vilket många tillverkare hävdar i annonsen. Keratinmolekyler som tränger in i hårets hår är så små att de inte kan göra en riktig revolution på mobilnivån och bota mycket skadade, ömma strängar. Viss effekt kommer givetvis att vara, men förvänta dig inte några övernaturliga resultat. Allt som en del av den vanliga kosmetiken:

 • kommer in i håret, keratin fyller tomrummen - strängarna blir mer viktiga och hållbara;
 • vågorna löds under sitt inflytande - delarna av splittrade ändar och sprött hår förbättras avsevärt (igen, det här är en tillfällig effekt som kommer att sluta så fort du slutar göra keratinmasker);
 • trassiga, väldigt lockiga, lockiga lockar räta ut och ge inte längre intryck av en kråka.
 • Elektriska statik reduceras, vilket gör att många kvinnor ser ut som maskrosor efter att ha tagit av huvudbonaderna.
 • håret ser snyggare ut;
 • börja skina - för denna spegelverkan, många och börjar göra keratinmasker.

Keratin är proteinet som utgör nästan 97% av hårflingor. Därför blir det klart sin helande effekt. Men man bör komma ihåg en mycket viktig nyans. Även om hemmet, även om en professionell keratin hårmask med för lång och frekvent användning kan orsaka deras förlust. Detta beror på alltför stora viktningssträngar som påverkas av detta mirakulösa protein. Så deras användning ska vara så litterat som möjligt.

Namnets ursprung. Termen "keratin" härstammar från det grekiska ordet "κέρας", som översätts som horn.

Honung och olja är de bästa ingredienserna för hemlagade hårmaskor: https://beautiface.net/maski/dlya-volos/iz-myoda-i-masla.html

Användningen av keratinmasker för hår

Lär dig först hur man använder en keratin hårmask, eftersom det i sin applikation finns flera nyanser som andra liknande produkter inte har. Glöm inte att detta protein är ett byggmaterial, vilket i vissa fall kan göra strängarna för tunga och leda till deras totala förlust. Du behöver inte ett sådant resultat? Så en liten instruktion bör alltid vara framför dina ögon.

Välja mellan en professionell, butikskeratinmask och hemlagad, väga för och nackdelar. Effekten efter det första kommer att märkas omedelbart. Efter det andra resultatet måste vänta tillräckligt länge. Men märkesvaror innehåller formaldehyd, vilket är farligt för hälsan (de flesta) och hemmagjorda produkter kommer att vara 100% naturliga.

 • Allergitest

Keratin kan i sig inte orsaka allergier, eftersom det i sig är ett byggmaterial för huden. Hårmaskor kan dock ha formaldehyd och andra kemikalier som påverkar det negativt. Därför gäller alla medel (både butik och hem) först i små mängder på handleden, armbågens inre vik eller området nära öronloben. Ett sådant märkligt test kan dock inte garantera att du efter flera procedurer inte kommer att uppleva klåda och hudutslag.

 • Kontra

För oljigt hår och färska repor och skär på hårbotten är det bättre att inte använda keratinmasker. I det första fallet kommer detta att leda till tyngre strängar, som kommer att se ännu osjälvis ut. I det andra fallet är det möjligt att få en infektion, som senare måste behandlas med medicinering eller såruppfyllning. Med alopeci och håravfall är dessa verktyg strängt kontraindicerade, eftersom dessa villkor bara förvärras. Under graviditet och amning är keratin hårmaskar inte förbjudna, men det är bättre att inte använda butiksprodukter med formaldehyder - begränsa dina hemlagade recept.

Innan du applicerar keratinmasken, tvätta håret med schampo, låt det torka något till vått tillstånd, kamma det ordentligt. Det är inte nödvändigt att applicera dem på rötterna och hårbotten, men längs hela längden av strängarna, med hjälp av en kam, jämnt - nödvändigtvis. Att väcka huvudet efter det är inte nödvändigt. Alla reaktioner måste ske utomhus.

Vissa keratinmaskar av märket kräver ingen sköljning, så läs noggrant igenom anvisningarna. Alla andra efter torkning kan tvättas av med varmt vatten, eller ett avkok av medicinska örter eller citron (ättiksyra) lösning.

 • Anmälan kurs

På grund av överdriven vikt av hår med keratin bör masker inte missbrukas. Använd dem inte mer än 1 gång per vecka och inte mer än 7-10 sessioner. Men så snart du märker att strängarna började falla ut är restaureringen värt att stoppa.

 • Ytterligare tips

För att uppnå maximal effekt, rekommendera experter före behandling av hår med keratin för att göra terapeutisk hårklippning med het sax till lödspaltiga ändar. Det finns också rekommendationer tillsammans med keratinmasker för att använda samma slags schampo, men det blir för mycket: krullarna tål inte en sådan belastning.

Om användningen av keratinmasker för hår kommer att vara kompetent, kommer effekten inte ta lång tid att vänta. Om du känner att du inte kan klara av den här uppgiften själv är det bättre att söka hjälp från de professionella i salongen, där du kommer att bli gjort på högsta nivå. Först kommer de att bestämma mer exakt om du behöver ett sådant förfarande alls, eller det är bättre att prova några andra medel för att återställa sköra och splittrade ändar. För det andra är professionella salongmaskar kraftfulla formler, varefter resultatet blir märkbart direkt. För det tredje, en professionell som vet bokstavligen allt om dem kommer att fungera med dina lockar. Men om du bestämde dig för att göra allt själv, är det fortfarande att göra rätt val.

Nyfiken faktum. Med sin styrka är keratin bland biologiska material andra enbart för kitin. Därför, i masker ger han hans hår exakt den här egenskapen - de blir starkare.

Toppbetyg

Idag finns även vanliga professionella keratinhårsmaskar tillgängliga för vanliga människor. Ja, de kostar mycket pengar. Ja, de har många kontraindikationer. Ja, de måste kunna hantera. Men med alla regler för deras tillämpning är de så effektiva som möjligt vid återställandet av skadade strängar. I butikerna kan du köpa keratinmaskar på massmarknaden med låg proteinhalt, men med regelbunden användning kan de vara användbara. Ett litet betyg gör att du kan navigera i det utbud som erbjuds av moderna tillverkare.

Dessa är de bästa keratinhårsmaskarna, som döms av yttranden från specialister och vanliga människor. Premiumprodukter används av proffs i salonerna. Billigare kompositioner lockar sin tillgänglighet till massorna. Men i alla fall kommer alla att innehålla konserveringsmedel (för en längre hållbarhet), dofter (för att skapa en doft) och alla samma formaldehyder. Alla dessa ämnen är inte det bästa valet för krökt hälsa och övergripande hälsa. Därför är det vettigt att söka hjälp från hemlagade recept.

Visste du att... derivat av epidermis består av keratin - inte bara hår, utan även naglar, horn (endast hos noshörningar), fåglar, etc.

Keratin Hemlagad Mask Recept

Det finns produkter som innehåller keratin. Om du vill återställa skadade trådar, var noga med att inkludera dem i din kost. Om du inte är säker på att proteinet kommer att nå sin destination (till folliklarna) kommer hemkeratinhårsmasken från dessa produkter att vara till nytta. Det kan appliceras på rötterna, och det kräver obligatorisk sköljning. Så notera några recept.

 • Gelatinmask

Gelatinpulver är den säkraste källan till keratin som kan användas för att göra en hemlagad mask. Häll gelatinmjölk vid rumstemperatur i ett förhållande från 1 till 5. Låt dig noggrant knäna och svälla. Om du får för tjock massa, späd mer mjölk. Före applicering värm i mikrovågsugnen. Applicera endast på strängar. Åtgärdstiden är en halvtimme.

 • Proteinmask

Slå äggvita i ren form till skumtillståndet, späd med mjölk eller kefir i vilken proportion som helst. Håll på håret i en halvtimme.

Blanda 2 slagna kycklingägg med 2 matskedar honung, späd till önskad konsistens med mjölk. Åtgärdstid - 15-20 minuter.

 • Fruktmask

Omvandla till en puree en av frukterna, där det finns keratin: päron, äpplen eller ananas. Du kan kombinera dem i lika stora proportioner, kan appliceras på huvudet separat. Försök slå den helande massan i en blandare för att inte bilda klumpar. Om de blir alltför tjocka, späd den med mejeriprodukter: kefir, mjölk, yoghurt, yoghurt, etc.

 • Kefir mask

Eventuella mejeriprodukter - en rik källa till keratin. Och kefir mask är bra eftersom det praktiskt taget inte har kontraindikationer och kan lämnas på håret även för natten. Du kan blanda den med yoghurt, mjölk eller sur mjölk.

Varje hemkeratin hårmask är en garanti för kvalitet, 100% naturlighet och säkerhet för hårbotten och lockar sig själva. Naturligtvis kommer det inte vara lika effektivt som professionella verktyg som används i salonger eller märkesvaror - erbjuds till försäljning i butiker och apotek. Ändå är alla dessa produkter bra på sitt sätt: varje har sina egna fördelar och nackdelar. På hemlagade masker finns det till exempel praktiskt taget inget behov av att spendera pengar, medan affären kommer att kosta dig mycket pengar, men resan till befälhavaren kan förstöra det helt och hållet. Välj din version av keratin hårmask och börja förstärka dem från och med imorgon. Nej - från idag!

Fotorecension: Kalerat Kosmetik Keratin Hår Mask med Keratin och Mjölkprotein, Keratin och Mjölk Protein

Hej min kära patruller!
Idag vill jag dela med dig mitt intryck om hårmask, som jag har använt i en månad nu. Som du antagligen har gett, handlar det om Kallos Cosmetics Keratin Hair Mask med keratin och mjölkprotein.

Jag tog den här masken för första gången. Det är praktiskt taget omöjligt att hitta det i detaljhandelsnät, men du kan köpa det i nätbutiker. Priset på masken är annorlunda och det kan köpas för 550 rubelar, och jag kan klara att betala ca 1000 för det. Vad är orsaken till en sådan körning - jag vet inte, men eftersom jag tog det för första gången - bestämde jag mig för att inte spendera pengar och tog den till 550.

Designad mask för torrt, skadat och kemiskt behandlat hår av alla slag. Volym - en liter.

Förpackningen är ganska standard: en volymetrisk plastburk med ett skruvlock. Något svagt att röra vid. Kompositionen, tillverkaren och utgångsdatumen anges på förpackningen - allt är precis vad jag älskar.

Sammansättning Mer Jag skulle vilja stanna på kompositionen. Här är: vatten, cetearylalkohol, fruktsyror, propylenglykol, mjölkprotein, keratin, cyklopentasiloxan och alla slags smaker och andra komponenter, i avtagande ordning.

cetearylalkohol alkohol tillhör gruppen fettalkoholer och används som emulgeringsmedel för blandning av oljor med vatten. Däremot torkar inte etylalkohol huden. En favorit komponent i organisk kosmetika, eftersom den är gjord av växtmaterial.

Propylenglykol, Grovt sett har ett syntetiskt lösningsmedel samma roll som cetearylalkohol. Rekommenderas inte för allergiska personer och personer som är benägna att dermatit.

cyklopentasiloxan - En av de typer av silikon som används allmänt i nästan alla typer och märken av kosmetika.

På proteiner och keratiner Jag kommer inte att stanna här - allt är klart här: de är utformade för att återställa strukturen av skadat hår och här jobbar de verkligen.

Lukten - Det enda jag inte tyckte om honom. Det liknar någon form av manlig cologne, men efter att ha lagt det på håret är det lyckligtvis inte så märkbart.

Metod för användning: masken appliceras på tvättat, fuktigt hår under en period av ca 5 minuter, varefter den tvättas av med vatten.

Jag är ägare till normalt hår, men med viss tendens till fetthalt på vissa dagar. Den episka med valet av en bra mask kvarstår länge. Av alla de saker som närmade sig mig finns det bara en, och jag tog den den för länge sedan, i stugan, i vikt. Tyvärr vet jag inte hennes namn, jag kommer bara ihåg att det är växtbaserat. Allting från den enklaste till den till synes högkvalitativa, professionella, gladde mig aldrig och slog aldrig rot på min hylla.

Jag har överraskande trevliga intryck om denna mask! Bortsett från lukten, annars passar det mig mycket bra. Efter att ha använts blir håret mycket smidigt och silkeslen. Combed mycket lätt och under dagen är inte särskilt trassliga. Viktning är, men det är ganska obetydligt. Håret är nu väldigt trevligt att röra, och ibland tror jag inte ens att det är mitt hår, de känner mig så trevlig att ta på. Utseende och mer märkbar glans. Denna effekt varar i minst tre dagar, och sedan måste du tvätta huvudet igen.

Jag tror inte att jag är den enda med fruktansvärt styggt hår, så jag skulle vilja rekommendera någon med riktigt problematiskt hår för att prova denna mask. Jag är säker på att de flesta av er kommer definitivt att tycka om det!

Dess främsta fördel är att det verkligen fungerar! Håret blir smidigt, smidigt och silkeslett. Visas vacker, hälsosam glans. Hår behöver inte frekvent tvätt. Ger inte allergier.

Massivt stöd för lockar - keratin hårmask

Utan vilket är det omöjligt att föreställa sig snyggt hår? Förmodligen kommer någon att överväga att utan fuktning: de säger att bristen på fukt leder till att gallringen blir tjock. Detta är definitivt sant. Endast delvis. Otroligt nog är fukt (vatten) inte den viktigaste faktorn i hårets vitala aktivitet. Det är ganska nödvändigt för vår kropp i allmänhet, eftersom det består mer än hälften av det. Men håret - är en keratinpatrimoni. Det är det starkaste proteinet - grunden för varje sträng (som dentin, utan vilken tandstyrka, kitin, som är omöjligt att föreställa sig skalets skal) är omöjligt. Och om det här starkaste proteinet, och i själva verket - hårkolonnens ram, börjar förånga, bryta ner, försvinnas, krulla - i fruktansvärd olycka. Här behöver vi inte bara terapi eller mild profylax, utan akut intervention, intensiv återuppbyggnad. Namnlösa: En keratin hår mask, utan det, spöken av en fullständig förlust av sin vitala aktivitet väger inte framför våra lockar, men hotar att komma över dem, riva ner skyddets rester.

Intressanta detaljer och riskfaktorer

Hur mycket vårt hår är fyllt med keratin. Konstigt nog - på olika sätt. Blondiner och guldhåriga, mer ljusa strängar av det - de kan reflektera ljus (som en vit trasa eller en spegel), brunetter och brunhårda kvinnor har mindre ljus. Mörka nyanser absorberar, snarare än avstötlar, ljus (dra en analogi med ljus sommar och mörka kläder - där det är varmt i solen och där det inte är - allt blir mycket tydligt).

Dessutom fyller vi, invånarna i Eurasien, keratin 90 procent av hårkolonnen, i asiater, där klimatet ständigt hänger med skarpa droppar - 95 procent, men för de som utsätts för den ljusa södra solen - endast 85. Det verkar som att solen skulle förstöra integriteten hår. Men faktumet är att södra folks hår i de flesta fall (åtminstone så genomtänkt av naturen) påverkas av solens strålar och perioder med monsunregn när temperaturen är över noll. Inga frost mot dig, snabba blåser av snöstorm med snuskig snö.

Förresten är plötsliga temperaturförändringar en av de mest skadliga faktorer som förändrar hårstrukturen. Och vi försöker också noggrant med olika värmeanordningar - från strykningsmätare till pincett, vridkrullar med spiral.

 • Liter och ton lack som hindrar trådarna att andas och rör sig fritt är också en stor minus till karma.
 • Hårförlängningar, när rötterna vägs ner av en utländsk struktur, fast lödd till dem - inte bara keratin slås ut, men rötterna själva är trasiga, speciellt om salongen "mästaren" blir besvärlig.
 • Missfärgning med en total förbränning av den naturliga basen av krullar är inte bara stress, men också en direkt förstörelse av strängarnas inre struktur.

Allt detta måste beaktas, vilket ger ditt hår ett kort ögonblick av triumf skönhet. Efter att ha utsatt flätor i en stressig situation borde du omedelbart fylla dem med användbara komponenter som innehåller keratin, och det är bättre att göra en fullvärdig hårmask med keratin. Maskerna skiljer sig från varandra, men i princip finns det två huvudtyper av dem:

 1. professionella keratin hår masker;
 2. Keratin hår maskerar hemma.

Och det, och en annan keratinoterapi - balsam för utmattad (vår önskan att vara ännu lite snyggare och mer uttrycksfull) krullar. Med henne känner de igen livets smak.

Professionell kreatin omskolning krullar

Professionella masker innehåller ett koncentrat av artificiellt skapade keratinmolekyler. Ja, det är en industriprodukt, men det är intensivt, och det är ganska möjligt att använda det hemma - på egen hand. De mest populära och effektiva är:

 1. CocoChoco tjock krämig mask (CocoChoco), som har egenskapen för noggrann rätning som önskas av många. Recensioner hävdar att det varar mer än tre månader om det appliceras antingen för en tredjedel av en timme på torrt hår, eller för en kvart i timmen - på fuktig. Efter att ha sköljt krullarna, torka inte dem med våld, men ge dem fritt att komma till deras sinnen;
 2. Expensive Brazilian Blowout med en karakteristisk keratin lukt. Det kräver inte bara noggrann tvättning av strängarna före användning utan också torkning av den applicerade kompositionen med en hårtork; Denna mask ska användas under noggrann övervakning av en specialist som klart har fastställt typen av strand och skada. Felaktigt vald dosering av den koncentrerade kompositionen återställs inte, men kommer att göra flätorna tyngre.
 3. Det franska verktyget L'Oréal Professionnel (L'Oreal Professional) - hennes rekommendationer (från tillverkaren) är informativa, men det är faktiskt svårt att söka till ägarna av lätt hår. Masken, som döms av en recension, ger effekt men kort och ytlig. Enligt andra ger det en ny kraft av silkesandning
 4. Ryska mask EstelKeratin (Estelle Keratin) med en trevlig blommig doft, du kan höra om det som en laudatory och mycket obehagliga recensioner. Men de pekar helt unikt på det faktum att när du applicerar en mask på våta, tvättade flätor (rörelser som liknar en ljusmassage) ska du inte få bäras bort och överstiga dosen. Det tvättas hårt, men håret tränger in i follikelns djup. Efter veckans applicering glänsar krullarna, glänsar, men vissa konsumenter märker fluffing;
 5. Budgetalternativet - en tjock, rik mask som avlägset liknar en fettkrem Charm Professional Keratin Therapy Expert-samling (med flytande keratin). Den är fylld med jojobaolja. Den har en kumulativ effekt och en ganska hög betyg på recensioner. Nästan alla användare har noterat en ökning av volymen, densiteten och bristen på utbuktande frakturer av splittrade ändar.

Hemkeratinpraxis

Keratin kan hittas inte bara i fina formler och föreningar. Men även i vanliga produkter:

 • frukter;
 • grönsaker;
 • bär, extrakt från dem;
 • solrosfrön;
 • vete som är rik på proteiner;
 • nötter;
 • i animaliska proteiner - ägg, gelatin, mejeriprodukter: smör, gräddfil, kefir.

Allt detta och används som keratinterapi för hembehandling.

Enkelt recept - ägg

Universell mask som är lämplig för att stödja krullar av vilken typ som helst.

struktur

 • äggula (en för korta strängar, två för långa);
 • läsk (den vanligaste - maten) - en halv tesked;
 • salt (medium mark, sten) - en tesked.

beredning

 1. Tillsätt salt till äggula - slå tills det skumar.
 2. Lägg försiktigt sodavatten och slå igen.

ansökan

 • rena, naturligt torkade pastiller, fluff med äggemulsion;
 • massera rötterna (helst längs de hårda cirkulära linjerna);
 • vikla med en cellofanlock i flätan och linda en tygdubban ovanifrån;
 • Skölj med varmt vatten efter en kvarttimme (detta är en förutsättning - skinkan tas upp i varmt vatten i klumpar och det är mycket svårt att tvätta dem)
 • upprepa på en vecka.

Grön mask - Rätning och volym

Varje hår genomtränger ordentligt, folliklarna pressas för att växa, krullar till mjuk rätning efter en trassig "bo" på huvudet, en mask blandad med växtkomponenter.

struktur

 • juice av en halv stor citron (om den är med en tjock, tunnhudad hud. Masken kommer att vara mjuk, med en tunn - effekten av massiv penetration);
 • juice av färskbladaloe (läkare) - 50 ml;
 • rosmarin extrakt - 5 droppar.

beredning

 1. Blanda juicerna.
 2. Skaka.
 3. Tillsätt olja och skaka behållaren flera gånger för att "bli vänner" av komponenterna.

ansökan

 • tvättade våta flätor, uppdelade i strängar (så det blir mer lämpligt att applicera massan), smörj med en tjockluktande suspension - helt utan att avvika från rötterna;
 • massage rörelser "springa" på huden och håret;
 • att sätta ihop ett huvud med ett tvåskyddsskydd - en film och en handduk;
 • tvätta bort efter en kvart i timmen - utan schampo;
 • upprepa om 5-7 dagar.

Monosyllabic mask

För att uppnå en torkning av de tunna strängarnas torra matthet är det tillräckligt att tillbringa en halvtimme i veckan.

struktur

 • grädde lite smält smör - 3 msk. skedar för kort pryadok, 5 msk. skedar - för lockar längre än axlar.

beredning

 1. Smält smöret så att det blir flytande, men inte varmt. Det är bättre - i ett vattenbad eller (som ett alternativ) genom att placera en behållare med olja vid brännaren av en het, men av elspis.

ansökan

 • försiktigt, utan att bryta strängarna, smörj krullarna - från startpunkten till tillväxten, till spetsarna;
 • Förslut först huvudet med cellofanskydd, värm sedan (från en ullhatt, en fluffig handduk, en bred höstduk och bättre - en halsduk);
 • Skölj med en mild, mild schampo efter en halvtimme.
 • upprepa på en vecka.

Och du kan även ånggelatin - 2 skedar kristaller i ett glas varmt vatten - och lägg till en varm kefir - ett halvt glas. Håll denna mask i en halvtimme på flätorna. De kommer att leva, speciellt om du gör en mask minst fyra gånger i månaden. Du kan använda havregryn, twisted i mjöl och fylld med yoghurt. En sådan gröt kommer att ligga i en halvtimme, och sedan kommer den att smutsas på ditt hår - och du behöver inga spanska professionella produkter - allt är naturligt och naturligt. Och du mår bra och lockar och ingenting alls på plånboken.Nästa Artikel
Vilka örter skyddar mot håravfall?