Topp 10 bästa färger för att lätta håret


Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Förteckning över ljusande hårfärger utan gulfärgseffekt

Många damer drömmer om att vara blondin. Och för mörkhåriga unga damer finns det bara en väg ut - att måla håret. Men tyvärr är det naturliga pigmentet av håret en karaktäristisk sken av yellowness, vilket ofta kan observeras efter inte alltför framgångsrikt lättnad.

Hur man målar om från ljusbrun till ljusblond, för att klara den här irriterande yellownessen, förstöra det övergripande intrycket - denna fråga ställs av många.
För att göra det lättare för kvinnor att hitta ett lämpligt hårfärg, kommer vi att lista dem i artikeln: vi tar hänsyn till både professionella serier och hemma.
Dessutom läs recensioner av tjejer som kunde hitta ett framgångsrikt verktyg som inte lämnar gul patina på håret.

Ljussfärger utan yellowness

Yellowness på håret efter ljusning är inget annat än en manifestation av en kemisk reaktion, som färgämnet ingick med naturligt naturligt pigment.

Vanligtvis kan detta fenomen observeras med fel färgval, såväl som kränkning av färgteknik.

Tänk på de mest populära kosmetiska märkena som har i sin arsenallätta hårfärgning utan att det är yellowness.

Hemma

Garnier

Detta är en av de mest eftertraktade tillverkarna av hårfärger och andra exteriörvårdsprodukter.

Färger av detta märke är inhemska, vilket innebär att de är lätta att använda hemma utan att behöva nödvändigtvis besöka befälhavaren i stugan.

Garnier producerar färger med ammoniak, så du kan överväga att dessa verktyg är ganska resistenta.
I brandens arsenal finns det så underbara nyanser av blond som:

 • naturlig;
 • platina;
 • sand och annat.

Alla kan, om de används korrekt, missfärga hår utan att ge en otäck yellowness effekt. Med denna färg kan du göra professionell färgning av hårspetsarna (ombra) på egen hand, jag använder inte salongens tjänster.
Förresten innehåller färgen ganska naturliga komponenter, vilket gör användningen säker och harmlös för håret. Till exempel innehåller kompositionen sådana värdefulla komponenter som oljor av jojoba, vete och oliv, vilket ger mjukhet och glans till håret och hjälper till att eliminera torrhet. Men glöm inte, en mask för blekt hår hjälper till att skydda håret bättre.

ColorShine-linjen i detta märke innehåller inte ammoniak, så den kan användas för extremt mjuk, men inte den mest resistenta, färgning.

Vi har gjort för dig en översikt över det bästa pulvret för ansiktet, bekanta dig med betyget.

Hur man behandlar folk med ingrown tånaglar, läs här.

Loreal

Produkterna i detta världsberömda varumärke, som Chi-färg, är huvudsakligen avsedda för hemmabruk. I raden av hårprodukter är varumärket tillgängligt, inklusive resistent ljussfärg Loreall Paris Casting Sunkiss. Denna gelbaserade åtgärd ger inte effekten av yellowness, försiktigt och försiktigt lyser håret.

Färgen är färdig att använda, så du behöver inte ens blanda pigmentet med oxidationsmedlet, som vanligt är fallet. Verktyget appliceras på håret direkt från röret, jämnt fördelat i rätt riktning. Ett rör av färg är vanligtvis tillräckligt för att tända håret med medelstorlek två gånger.
Inom ljussignalerna i denna linje finns färger som är designade för olika nyanser av hår: för ljus, för kastanj och för mörk.

Det är bäst att använda denna färg antingen för naturligt blont hår eller efter förblekning. Som om du omedelbart applicerar den på mörkt hår, är det troligt att gulning är oundviklig.

Estelle

Färgerna av Deluxe-linjen i detta varumärke kan tända håret i flera nyanser utan att ge gulingseffekt. Märket kan erbjuda verktyg för blekning, och för färgning och toning: välj det verktyg du behöver mest för närvarande.

På videon: lätta hårfärg utan gul Estelle

Du kan se Estels hårfärgspalett i den här artikeln.

Palet från Schwarzkopf

Professionellt varumärke producerar flera linjer färg och för hemmabruk. För att få en blond nyans utan en obehaglig gulaktig blomma, är det bäst att använda färg + matpaletten från palettlinjen. Detta krämiga verktyg är billigt och samtidigt kan det lätta håret med 4-6 toner.
Schwarzkopf-hårfärgspaletten har så underbara vackra nyanser som pärlblond, silver och askblond.

Det är kallt ton som är bäst att välja om du vill uppnå en ljus nyans utan yellowness.

För alla ovannämnda fördelar kan du lägga till en mild färgkomposition och lätt applicering. Bland de användbara komponenterna i palllacken ingår royal gelé, som ger noggrann vård för hår, såväl som biologiskt aktiva substanser som ger hårglans och mjukhet.

professionell

Revlon

Färger från denna tillverkare är professionella och semi-professionella.

Märkets sortiment innehåller bland annat en superljusfärg, vilket gör det möjligt att göra ett ljusare hår med så mycket som 5 toner i en applikation.

Detta verktyg kallas Revlonissimo NMT Super Blondes, och det inkluderar bland annat naturliga mjukgörare: vete proteiner, olika eteriska oljor.
Verktyget färgar håret håret utan att ge effekten av yellowness och samtidigt försiktigt noga bryr sig om håret.

Igora Royal från Schwarzkopf

Detta är en semi-professionell hårfärg serie. Användningen av färglinjen gör det möjligt att uppnå en djup rik ljusfärg utan irriterande yellowness. Paletten av nyanser av blond från Igora är ganska omfattande, och kostnaden är ganska överkomlig. Använd denna färg för att markera hår.

Dessutom motsvarar den resulterande skuggningen av hårfärg alltid vad som finns på förpackningen.

Du hittar inte denna färg i vanliga kosmetiska butiker: du kan bara köpa den i specialiserade avdelningar för försäljning av professionella salongprodukter, eller beställa det från nätbutiken.

BBCOS White Meches blekning

Detta är också ett professionellt verktyg utformat speciellt för att lätta mörkt hår.

Effekten på samma gång visar sig, men stark, men mjuk, därför rekommenderar vi den här färgen till brunetter och brunhåriga kvinnor.

Men i det här fallet är det särskilt viktigt att följa alla rekommendationer från tillverkaren och läsa instruktionerna före användning, eftersom färgen verkligen har en stark radikal effekt.

Det finns också ett Goldwell Silklift ljussmedel i varumärket, som består av en krämaktivator och ett speciellt pulver med en ljusare effekt. Det rekommenderas inte att använda den här lösningen hemma, för utan yrkesutbildning kan du inte få effekten som förväntades.

matris

Detta är en professionell färg som används även i de mest avancerade skönhetssalonerna. Palette Matrix Color Sink hjälper till att bestämma skuggan. Verktyget har en mycket noggrann effekt, för vilken den är särskilt uppskattad av kvinnor.

Det finns ingen ammoniak i kompositionen, så radikal förtydligande kommer inte att uppstå: endast för ett par toner.

Och för att få sval ljusbrun hårfärg är det önskvärt att förfära håret. Men här är du garanterad att inte få en gul nyans, vilket förstör stämningen hos så många blonda damer. En annan palett av färger Londakolor är populär bland tjejer.

I videon: Vilken typ av färg lyser mörkt hår utan yellowness bättre?

Några rekommendationer från experter för brunetter om att eliminera effekten av yellowness när lätta hår.

Av särskilt svårt är färgen i ljusfärgen på det ursprungligen mörka håret. Ingen blond färg kan helt lätta det mörka pigmentet, så det kommer alltid att finnas en gul nyans.

För att undvika denna händelse är det omöjligt att omedelbart hoppa från mörkt till lätt hår: du måste först utsätta håret för blekningsproceduren och bara ge den den önskade blondiga nyansen.

Brunetter och brunhårda kvinnor ignorerar ofta denna rekommendation, vilket resulterar i att i stället för en vacker ljusskugga får de en billig gul ton som, som den spolas ut, blir bara ljusare.

Om håret i naturen har en ljus nyans, blir du blondin är lättast. För att göra detta kan du inte ens använda en stark färg och komma i kontakt med schampon och andra mjuka medel. Som en del av sådana medel finns det ingen ammoniak, vilket ändå, men håret torkar.

Och för att lära dig mer om Londakolor hårfärg och dess palett kan du från innehållet i den här artikeln.

Men är det möjligt att göra en massage under menstruationen, läs här.

recensioner

Vi lär oss vad tjejerna säger och försöker bli en blondin med hjälp av olika hårfärger.

Tatiana, 35 år, Lipetsk:

"Jag drömde om att vara en blondin länge, och efter trettio år bestämde jag mig för att tiden hade kommit för att drömmen skulle bli sann. Av natur har jag mörkt blont hår, så jag bestämde mig för att göra utan tidigare missfärgning. Jag köpte en palettfärg från Schwarzkopf med en "platina blond" nyans, för att jag inte ville ha en gul ton på mitt hår. Den önskade effekten uppnåddes efter den andra färgningen, som för första gången förblev en liten yellowness. Jag väntade en vecka och målade samma färg en andra gång - och nu har jag en underbar platinaton utan yellowness. Jag rekommenderar denna färg, men om ditt hår är mörkt, måste du i alla fall förstärka dem. "

Margarita, 26 år gammal, Moskva:

"Jag har tändat mitt hår i ungefär fem år nu, eftersom det är en blondin som är för mig. Inledningsvis, målade endast i stugan, men de senaste två åren har gått till självbetjäning. Nu finns det många olika sätt som du kan lätta upp både hemma och i stugan, och samtidigt är det bra att spara. Mitt val är Revlon Super Blond Tint Ash Blonde. Måla professionell, men anpassad för hemmabruk. Jag gillar det - håret har en underbar vacker nyans, ingen yellowness och själva färgen är resistent. Jag kan säkert rekommendera det här verktyget till alla som drömmer om att bli blondin. "

Polina, 28 år, Khabarovsk:

"En gång i salongen bränns mitt hår under blekning, så sedan föredrar jag att färga mig själv hemma - med mjuka hem och semi-professionella produkter. Jag brukar använda färgen Garnier och L'Oreal. De skadar inte håret för mycket, och om du väljer rätt nyans kan du bli av med yellowness. Dessutom är dessa verktyg prisvärda, och det finns i närmaste butik. "

Så vi har övervägt egenskaperna hos hårfärger utan yellowness, t ex tjejer markerar färgen Farmavit. Som du kan se är listan ganska imponerande och inkluderar segment från massmarknaden till lyx. För hängare av hushållsproduktion rekommenderar experter att man hänvisar till paletten av nyanser av färg Farah.
Dessutom kan du välja mellan professionell färgning och hushållsverktyg.
Allt är i dina händer - användbara tips från artikeln hjälper dig att bli en blondin utan en gul blomma på ditt hår och imponera på dem runt dig med ditt snygga, obefläckade utseende.

Snöig och ömt: tänd hårfärger utan yellowness

Många Hollywood-stjärnor och ryska skönheter väljer kall blondin. I kombination med en jämn hudfärg är smink en bild av en dödlig skönhet som strider mot alla människors hjärtan.

Men den naturliga kalla blonden inträffar nästan inte i naturen, skuggan erhålls med speciella färgämnen, följt av omsorg med hjälpmedel för att eliminera yellowness.

Vilken produkt är bäst

Det slutliga resultatet av förtydligandet beror på krullarnas naturliga färg, de tidigare kemiska färgprocedurerna och krillarnas tillstånd. Här är de grundläggande reglerna för att ändra hårfärg till ljus:

 • Skadade hår måste botas före bländning. Pigmentet faller inte platt på lösa, torra skalor. Lightening ytterligare torrt hår.
 • För att rött pigment från tidigare fläckar med henna eller färg visas inte, måste du göra tvätt med speciella medel.
 • När du byter färg från mörk till kall blond måste du utföra en iscensatt färgning.
 • Om curls naturliga färg har en varm nyans bör det förtydligas för att producera en kall blond med platinafärger.

Valet av färger i butikerna är enormt, förutom massmarknadsprodukter erbjuds många professionella klargörare.

På produktförpackningen måste du leta efter märket "utan yellowness". Den är konstruerad för ask, platina, silver, pärltoner.

Följande typer färgämnen Garnier är lämpliga för att lätta mörkt hår:

 • Färgförmåga. Ljusprodukter innehåller ammoniak, är lätta att applicera och ger ett garanterat resultat även på 100% gråa hår. I paletten finns en ask-silverskugga, is, platina ultrablond, vilket gör det lättare att lätta de mörka lockarna. Formeln innehåller nacrepartiklar och blommolja med en trevlig lukt. Klarerade krullar kommer att glittra och lysa.
 • Olia innehåller inte ammoniak. Produktens sammansättning är mer än 60% värdefulla oljor. Nyanser av ashy, pärlemor, naturliga superklond gör det möjligt för dig att få förtydligandet utan gul ebb. Färg har en mjuk effekt, inte lämplig för grå hår.

Företaget L'Oreal erbjuder klargörare i olika serier. De tillhör premiumpriset, det mest noggranna tonade håret:

 • PRÉFÉRENCE Platinum ger ljusning för 6-8 toner. Produkten innehåller inte ammoniak, har en tjock konsistens. Krullar skiner under lång tid.
 • PRODIGY-linjen är ett mikrooljebaserat färgsystem. Produkten ger 100% skuggning av gråa hår utan att skapa en perukseffekt. Curls förvärva ljus färg, mjukhet och glans.
 • CASTING CRÈME GLOSS innehåller royal gelé, ger vård och varaktig färg. Produkten utan ammoniak är lämplig för hår med grått hår, återställer den skadade strukturen. Färgen är effektiv för att eliminera yellowness på tidigare blekta strängar.

Färgämnen PALETTE från Schwarzkopf har ett överkomligt pris som är effektivt för att lätta mörka strängar. Det viktigaste är att studera paletten av hårfärgspalett.

 • PERFEKT CARE innehåller inte ammoniak. Silkextrakt i kompositionen ger silkighet och glans. Den innovativa tekniken för multi-färgning med kall eller platina blond ger en nyans utan gul färgton.
 • Phytolines produkter innehåller närande oljor, Jojoba Milk. De är lämpliga för toning av blekt hår eller varaktig lättade. Nyanser av ren blond, super ashy, vit sand har inte gula pigment.

Om du vill tända hårfärgen med 6 eller fler toner, använd sedan resistenta ammoniakprodukter. För toning och gulnande blekta trådar rekommenderas att man använder godartade ammoniakfria produkter.

Vad ska man göra om naglarna exfolierar och bryter mot artikeln. Ett stort problem, men en lösning finns - vad ska man göra om dina läppar är förväxlade.

Hur man väljer en oxidator för hårfärg hittar du här. Och för att inte bli besviken av det dyra förfarandet, ta reda på i förväg hur mycket effekten av ögonbryn som tonar med henna fortsätter.

Vilken färg från den professionella serien är bättre att lätta håret

Verktygslinjen för proffs har en bredare palett än massmarknadsprodukter. Dessutom resulterar de vackra kalla nyanserna av hårfärger ofta i blandning av flera färger.

Sammansättningen av färgämnen innefattar värdefulla oljor, extrakt av medicinska växter, som ger vård och återställande av hår. Med rätt val av professionell ton kommer skuggan att vara kvar på curls i minst 8 veckor.

De bästa produkterna från professionella linjer för lätta krullar utan yellowness är:

 • Igora Royal Highlifts extras ljusa blonda nyanser. Produktens sammansättning är berikad med C-vitamin, vilket stärker och ökar skenans glans. Färgen blandas med en oljebaserad oxidationsemulsion och har en mild effekt. Skuggar av sandre, ash, sandre extra, sandreviolett låter dig få en kall ren blond. Det är hon som är chef för professionella hårfärger när hon skapar en blondin.
 • BBCOS White Meches Blekning finns i form av grädde och pulver. Medel är avsedd för starkt förtydligande av hår, har mjuk effekt. Produkten ger garanterad ljussättning även om mörka krullar, hålls i högst 30 minuter. Den resulterande ljusfärgen är lätt tonad på något sätt.
 • Goldwell Silklift är lämplig för användning på tidigare klara krökor och byter om nödvändigt skuggan till 5-8 toner. Produkten har 2 nyanser av Beige och Ash utan gula pigment. Systemet innehåller lotion, ljuspulver, stabilisator. Som en del av verktygen finns unika patenterade komponenter, pigment som styr bakgrunden för förtydligande. Färgen är avsedd för professionell användning.

För att bevara en ren nyans måste du använda schampon och balm avsedda för kall blondin. Produkter baserade på dekoktioner och växtbaserade komplex kan ge yellowness till curls.

Det är nödvändigt att tvätta och skölja håret med rent vatten. Använd eventuellt kokt eller mineralvatten när det är möjligt.

Kolla in rikheten hos Ollin Hair Color Palette här. Och för att bekanta sig med paletten av hårfärg kan Olya vara här.

De bästa färgerna för toning av blekt hår

För toning utvalda instabila färgämnen som inte tränger igenom håren och förblir en film på det naturliga skalet.

Produkterna har en minsta procentandel ammoniak eller innehåller inte alls. Tonade blondiner har en ljusare färg, strängarna blir elastiska och mjuka.

Med hjälp av färgämnen kan du ta bort yellowness och lägga till en mångfacetterad nyans. De bästa produkterna är:

 • Intensiv toning från LONDA Professional. Londa hårfärg och paletten innehåller Vitaflection ljusreflekterande mikrosfärer. Curls behåller en rik nyans till 24 perioder av hårstvätt. Formelmedel berikad med vaxer, lipider. Curls förvärva glans och silkiness. Lämplig för hår med grått hår högst 50%.
 • L'Oreal's Dialight är en färgprodukt för att ge ditt hår en rik färg. Färgen innehåller inte ammoniak, blandas med oxidationsmedel från Dialight-serien. Den har en bekväm struktur, lätt att applicera och flödar inte. Efter toning observeras en liten lamineringseffekt, strängarna blir mjuka och släta.
 • Wella Color Touch innehåller komponenter som hjälper till att jämna ut skadad hårstruktur. Denna palett har många mättade färger som har en super stabil fixering av färgpigment. Curls förvärva en ljus glans och rik ton, som varar upp till 8 veckor.

Mer intressanta nyanser kan hittas i sådana linjer som Vella Illumina Palette.

En översikt över de bästa ryskgjorda organiska kosmetika finns här.

Kostnad och recensioner av tjejer som använder

Professionella verktyg har en hög kostnad, men deras negativa inverkan på lock är minimal. Priserna på vissa produkter anges i tabellen:

Vilken färg att lätta håret utan yellowness - de professionella hemligheterna

Idealiska, blonda lockar, jämn färg över hela längden, drömmar om att se varje brunett efter lätta. Resultatet visar sig emellertid inte alls på vad som var tänkt, och den gula, med röda toner vid rötterna, strängar bara förstöra humöret. Detta beror på det faktum att i strävan efter en dröm, missar flickor invecklingarna i proceduren, väljer fel färgningsteknik eller använder färgämnen av låg kvalitet. Hur man undviker dessa misstag, och vilken färg som tänder håret utan yellowness och chagrin, läs vidare.

Vi studerar orsakerna till "yellowed" curls

Det enklaste sättet att uppnå vitt hår utan gula och röda nyanser är att följa reglerna, färgämnenas subtilitet och användningen av ytterligare åtgärder för att förhindra att det uppstår fula defekter.

Tänk på de största misstag som tjejer gör när de lysar håret som hotar fula nyanser:

 • De förbiser persistensfaktorn hos det naturliga pigmentet - i flickor med mörka eller kastanjkrullar är det naturliga pigmentet mycket hållbart. För att klara av den här faktorn rekommenderar kosmetologer förblekning, och använd endast färgkompositionen för önskad nyans;
 • Icke-professionell färg av dålig kvalitet används för att ändra färg - om du inte har tillräckligt med erfarenhet av att välja färgämne, lita på proffs och färgämnen. Det perfekta resultatet kommer att bidra till att uppnå ett speciellt ljusande hårfärg utan yellowness;
 • brist på kompetens och kunskap om förfarandet - spara pengar på professionell förtydligande "driver" tjejer till självständig hemfärgning. Brott mot tekniken att förbereda och applicera färgämnet på krullarna, tvätta bort produkten från håret förr eller senare än den tid som krävs, kan påverka resultatet negativt
 • sköljer krullarna med rinnande vatten - kranvatten innehåller olika föroreningar, salter och rost också. Det är de som ger en obehaglig gul nyans till de klarade strängarna;
 • amning, graviditet och menstruation är en annan orsak som kan påverka resultatet av omvandling. Hormonförstörningar orsakar ibland utseende av helt oväntade nyanser, så under sådana perioder är det bättre att skjuta upp hårfärgningen.
 • färgkompositionskonflikter - detta gäller tidigare målade trådar. Separata produkter kan inte kombineras (till exempel henna och vanlig färg), deras konflikt uttrycks även med en grön eller lila nyans. Var uppmärksam på funktionerna i lätta hår efter henna.

Rådet. Om du bestämmer dig för att förändras dramatiskt och färgar ditt blonda hår, rekommenderar vi att du bara kontaktar professionella. Oberoende hemfärgning kan leda till störningar och orsaka stor skada på lock.

Bra färgtips

Hur man lättar håret utan yellowness, kommer att hjälpa enkla och effektiva tips från ledande färgämnen:

 • Om du vill behålla skönhetens skönhet och styrka, måla du dem med en professionell, och inte dig själv.
 • Skadade och försvagade lockar innan kardinal färgförändringar behöver läka, stärka. För att göra detta, spendera en månad av behandling med naturliga närande eller fuktgivande masker, balm. De splittrade ändarna är bättre att skära av.
 • Tvätta inte håret i flera dagar (minst två eller tre) före färgning.
 • Färgstrukturen förbereder sig direkt före teckning men inte i förväg.
 • Blanda färg med oxid, var försiktig med att det inte finns några klumpar. På grund av dem kommer separata ljuspunkter att visas på håret.
 • Färgprodukten appliceras först på occipitalområdet, senare på sidodelarna och slutligen på området nära ansiktet. Detta förfarande säkerställer enhetlig färgning.
 • Färgmedlets uppehållstid detekteras efter den senaste applikationen.
 • Kompositionen för färgning appliceras jämt och rikligt utan att spara.
 • Vid tvättning av färgkompositionen med trådar, använd en speciell schampo och balsam. De kommer att hålla nyans lite längre.
 • Skölj huvudet med endast renat, mineral- eller citronvatten. För att göra citron skölj utspätt 1 tsk. citronsaft i vatten och skölj håret.
 • För att eliminera en ljusgul överflöde, använd skuggning-gul-gul shampoo. De är vanligtvis lila, blå, silver eller pärlfärg. Observera att dessa är koncentrerade lösningar. De måste spädas ut med det vanliga schamponet enligt de angivna instruktionerna, för att inte bli en tjej med lila eller grå trådar.

Foto före och efter

Välja färg rätt

Bra blond hårfärg utan yellowness är hälften av framgången med färgning. När du väljer det är det viktigt att ta hänsyn till recensioner från proffs och konsumenter, noggrant studera kompositionen och handlingsprincipen, i vilka fall det är lämpligt och där det inte är. En detaljerad analys av sättet för färgning är obligatoriskt. Det handlar i slumpmässigt här är fylligt för ditt hårs hälsa.

Hur man lättar håret utan yellowness är ett av de viktiga frågorna i processen att göra en brunett till en blondin. Kosmetiska företag utökade färgutbudet något och tog hänsyn till konsumenternas önskemål. Färgkompositioner av konsistensen är uppdelade i följande grupper:

 • pulverfärger - perfekt lätta det naturligt resistenta pigmentet, agera något aggressivt, därför torkar de ut krullarna;
 • grädde - ha en bekväm konsistens att applicera, strängar är välfärgade och verktyget sprids inte.
 • olja - de mest skonsamma färgämnena, de innehåller inte ammoniak och fördelas enkelt ut längs hela längden på locken.

När du väljer en produkt för målning, var uppmärksam på kompositionen. Ge din inställning till mjuka färger som inte innehåller ammoniak eller väteperoxid. Men sådana produkter kommer inte att ge en dramatisk förtydligande, bara 1-2 toner.

Mörkt och hårt hår kommer att kräva starka färger. De kan innehålla ammoniak eller väteperoxid, men var försiktig så att du inte väljer för hög procent av dem för att inte brinna håret. Det är bättre att ge predpiseniyu lysande hårpasta.

För att mildra verkan av färgämnet tillsätts naturliga oljor och växtekstrakter till färgämnena. De närmar sig, förstärker, fuktar svaga krullar och delvis neutraliserar skador som orsakas av den kemiska kompositionen.

Rådet. Innan färgning av håret utan gulting, utför ett allergitest på den valda agenten. Använd inte kompositionen för målning, om irritation uppträder på det behandlade området, blir huden röd och kliande eller du känner en stark brännande känsla.

Granskning av de bästa clarifiersfärgen

Professionella colorists delade sina hemligheter om hur man tänder håret utan yellowness och rekommenderar att du använder sådana produkter:

 • Garnier Color Sensation - löser tillräckligt med problemet med att färga håret utan yellowness. Djup och bestående färg, naturlig glans och naturlighet garanteras av Garnier. Produktens sammansättning innefattar blommoljor, som ger jämnhet och silkighet hos varje hår. Färg för att lätta hår utan yellowness har en krämig konsistens, det är lätt att distribuera till locken, och 25 nyanser hjälper till att göra det perfekta valet för alla finsmakare av skönhet.
 • Garnier Olia är en fantastisk färg som inte innehåller ammoniak, därför fungerar den försiktigt och utan förlust. 60% betyder fylld med blommiga oljor, det är enkelt och jämnt applicerat, sprider inte, och viktigast av allt, bryr sig otroligt om lockar. 24 olika nyanser, varav 8 är blonda. Verktyget är utformat för dem som är rädda för att skada krullarna, men vill ändra den naturliga färgen.
 • L'Oreal Preference les Blondissimes - lysande gulfärgat hårfärg. Ger en mjuk transformation och super hållbart resultat. Creamfärg appliceras utan problem, droppar inte och sprids inte, och resultatet är identiskt med det som anges på produktens omslag. Verktyget brinner inte den känsliga hårbotten, det finns ingen obehaglig lukt - i ett ord kommer omvandlingen att lämna bara trevliga intryck.
 • Schwarzkopf Blonde Ultime - extra ljusare garanterar en färgförändring på upp till 8 toner. Creamfärgning med effekten mot gula överflöd, torkar inte håret, bibehåller sin naturliga jämnhet och mjukhet.
 • Line Syoss brighteners - beprövad färg för att lätta håret utan yellowness. Den unika formeln garanterar 8 nivåer av professionell ljusstyrka, en hälsosam utseende av hår och en kristallblond. Detta är en bekväm lösning på frågan om hur man tänder håret utan att gulna hemma.
 • Estel High Blond De Luxe - lysande hårfärg utan yellowness från välkända varumärke skönhetssalonger produkter. Verktyget ligger platt och ljusar lätt strängarna.

Rådet. Även om du efter färgning har uppnått önskat resultat, stanna inte där. Gul färg, rost i färg kan förekomma över tiden. Använd därför periodisk balj och shampoo eller använd hemlagad masker baserad på honung, citronsaft eller lökskal.

Ser fashionabla och spektakulära ut betyder inte den perfekta vitheten hos lockarna. Ser fashionabla ligger i harmonin i hårets, hudtonens och ögonens färger. Därför, innan du dödar dina lockar i perfekt kalla nyanser, se till att det ser perfekt ut på dig, annars får du hjälp av högkvalitativa krämer och färger.

Vi erbjuder mer information om kosmetiska märken och produkter för lättare hår:

Användbara videoklipp

Master klass från stylisten Syoss.

Författaren visar hur man lyser håret med färg Garnier Color Sensation.

Ljuspulver Kapous Bleaching Pawder-mikrogranuler - granskning

Att lätta mörkt hår till en perfekt blond utan yellowness? Berättelsen om hur en lekman för första gången lättade sitt hår med ett professionellt verktyg. FOTO före, under och efter förtydligande, SAMMANSÄTTNING.

Hur många gånger har folk sagt: "Använd professionella verktyg, död inte ditt hår med en massmarknad!".. Men jag är en otroligt tjej och tvivlade på att jag kunde tända det mörka håret omedelbart hemma. Faktum är att jag bara kunde uppnå en sådan effekt med ett par pengar, och jag köpte dem i en vanlig stormarknad.

☆☆BAKGRUND☆☆ (som kan hoppas över):

Eftersom mästarna i skönhetssalonger ständigt berättade för mig att det var omöjligt att lätta håret så starkt och utan yellowness på en gång, trodde jag heller inte på professionella hårprodukter. En gång jag personligen (med mina små händer!) Bytte från kastanj till blond på en gång, och sedan dess tillbed jag bara Cess, en hårklarare, som hjälpt mig med detta. Tja, och använde den i två år, när det var nödvändigt att lätta de växande mörka rötterna.

Men i olika grupper av Vkontakte rådde många mig att byta till professionella klargörare, men jag förstod inte varför jag skulle göra det här? Min "Cess" var bra med mig i allt, varför skulle jag köpa någon form av professionell som jag inte ens vet hur jag ska använda?

Och vid ett tillfälle bestämde jag mig fortfarande för att försöka. Jag ryckte på Internet, konsulterade med tjejer från "Hair Groups" av Vkontakte och valde en hårklarare "Kapous Bleaching Pawder Microgranules"(med blå rand).

☆☆BESKRIVNING AV MÅLEN☆☆

Ljusspulveret (pulver) lever i en liten svart plasthink med vita inskriptioner och en blå rand som mikrogranulerna skrivs på. Jag uppmärksammar detta, eftersom "Kapous" har en annan klarare med en grön randig och inskriptionen "menthol".

☆ Mängden medel - 500 gr.

☆ Kostnad - 390 rubel (kanske lite dyrare, jag beställde från nätbutiken)

På baksidan anges all information av intresse för konsumenten - sammansättning, utgångsdatum, andel utspädning med utvecklingsemulsion. Bilder för granskning bifogad. Om något är dåligt synligt - skriv, ska jag svara.

Naturligtvis, i sin rena form, kommer detta pulver inte att hjälpa oss, vi behöver en utvecklande emulsion Capous cremoxon. Jag tog 6% (jag påminner dig om att min naturliga hårfärg är nivå 5). Dessutom har tillverkaren 1,5%, 3%, 9%, 12%.

☆ Volym - 1 l.

☆ Kostnad - 220 rubel (igen, beställd i IM)

Här är ett foto på baksidan, som visar kompositionen, tillverkningsdatum, utgångsdatum och tede.

Förresten, det här verktyget luktar väldigt gott tuggummi! Och denna lukt förblir under hela förtydligandet, men efter blandning med pulveret blir det mer "chymotiskt".

☆☆EJENDOM, LYSPROCEDURE☆☆

Förra gången lysade jag rötterna för 2 månader sedan, så sedan dess har de blivit ungefär 3 cm. Bilden visar ett otvättat huvud, så den klarade delen blir mörkare och råkar än vad den egentligen är (i ren form).

Så jag hällde i en plastskål 50 gr. ljuspulver, vilket visade sig vara en ganska blå färg.

Har lagt till 100 ml utvecklande emulsion (öppen förtydligande metod - 1: 2).

Mycket noga blandade hela grejen. Jag fick en homogen ljusblå ganska tjock massa utan klumpar. Det står på paketet som du behöver vänta en minut, och rör om det igen bra.

Jag kammade mitt hår och delade det i två delar. Jag missade den "viktigaste" delen i mitten först, sedan applicerade botemedlet längs hårlinjen (runt huvudet) och började sedan smöra det från pannan till toppen av huvudet (den del jag kan se bra). Den occipitala delen av min man ljusnade avskiljningarna, eftersom jag inte längre ser (från toppen av mitt huvud till nacken).

När hela huvudet var plasterat, var "fronten" redan väl upplyst till gult.

Paketet säger att du behöver hålla produkten på ditt hår. upp till 45 minuter, men jag stannade i ungefär en timme för att uppnå det resultat jag behövde. När jag såg de röda rötterna i spegeln, gick jag för att tvätta mitt hår.

Jag tvättade mitt hår noggrant och hade torkat mitt hår med en handduk, jag gick till spegeln. Ta Dam!

Håret är perfekt och jämnt upplyst, rötterna är lika färga med resten av längden. När de är våta har de en gulaktig nyans men inte en otäck kyckling-orange.

Efter torkning blir håret nästan vitt med en liten gyllene nyans. Ingen ful yellowness, inga övergångar, ganska ren blond!

Naturligtvis, efter en sådan förtydligande tonade jag hela längden tillsammans med rötterna.

☆☆Mina intryck☆☆

+ Först och främst vill jag genast notera att under hårdvaran fungerade skalpen bra - ingen brännande känsla eller till och med en ledtråd av det!

+ För det andra torkar inte kompositionen på håret alls!

+ Om den trevliga lukten har jag redan skrivit ovan.

+ För en förtydligande var nog för mig 50 g pulver och 100 ml emulsion, det vill säga en flaska och en hink är tillräckligt för 10 procedurer!

Vanligtvis lyser jag rötterna varje 1-1.5 månader, så att ett helt år kan du inte bada om att köpa nödvändiga medel. Trots det faktum att den här tiden mina rötter växte med 3 cm var en del mer än tillräckligt för mig, och det var fortfarande en del skilsmässa massa kvar.

Vi överväger:

390 + 220 = 610 rubel

610: 10 = 61 rubel

61 rubel, Karl! Jag brukade spendera 200-250 rubel på en enda förtydligande för en massmarknadsklarare! Spara 4 gånger! (Självklart, förutom kostnaden för leverans från nätbutiken, men låt oss inte prata om sorgliga saker).

Förresten, som vi alla vet, har lätta produkter för hår "från snabbköpet" en helig komposition och orealistiska oxider (inte mindre än 9% exakt, men kanske 12%) som dödar hår i papperskorgen. Om inte omedelbart, då över tiden. Jag vet detta i teorin, i praktiken märkte jag inte detta, men det här är tack vare mitt starka hår.

I allmänhet vinner professionella verktyg (åtminstone denna Kapous) i alla avseenden! Sparar pengar, behandlar håret mer försiktigt, luktar gott, ger utmärkt resultat.

Följaktligen rekommenderar jag starkt denna produkt! Hur blir man en blond på en gång? Hur tänder håret hemma? Lätt! Var inte rädd för att prova professionella verktyg, de är inte lika skrämmande som de verkar. Men innan du köper något, var noga med att läsa recensioner och information på Internet.

Tack för din uppmärksamhet!Nästa Artikel
Vilka mjällmedel kan köpas på apotek