KOSMOPOLIT


Efter att ha besökt salongen ser ditt hår vackert ut före den första tvätten. Sluta tolerera det! Köp salong hårvårdsprodukter och njut av en bra frisyr varje dag!

För torrt hår

Instant Moisture av Paul Mitchell

Shampoo och balsam som ger hårets elasticitet och glans. Trots den överflöd av aktiva näringsämnen är produkterna lämpliga för frekvent användning, överbelasta inte håret och väga inte ner dem. Särskilt viktigt för dem vars hår också elektrifieras.

Gold Lust Transformative Masque av Oribe

Masken, nästan 100% bestående av naturliga ingredienser, återställer tunt och sprött hår från insidan tack vare en speciell formel som gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga in i själva kärnan i håret. Innehåller baobab extrakt, jasmin och vitt te. OBS: masken ska inte användas mer än 2 gånger i veckan, för att inte överbelasta håret.

Kronolog från Kerastase

Detta är en magisk elixir för ditt hår. Koncentrerad delikatess svart kaviar i denna mask hjälper dem att få vital energi, återställer volym och elasticitet, lägger till glans och skyddar mot penetration av skadliga ämnen och toxiner inuti, utan att skapa effekten av filmen och inte väger ner krullarna. Använd efter varje hårtvätt!

För oljigt hår

Balance Sculp av System Professional

Utan en hälsosam hårbotten kan inte vara vackert glänsande hår. Därför måste du börja från stiftelsen. Mjukt schampo ger lugnande rengöring, bryr sig försiktigt för känslig hårbotten, har en hudvänlig pR-faktor.

Rosemary Aveda Mint

Ett unikt schampo för daglig användning rensar försiktigt och lägger volymen till fint hår utan att splittras och förtjockas. Pepparmynta i schampon väcker sensualitet och kyler hårbotten, reducerar sebumsekretionen och rosmarin skyddar mot miljöens skadliga effekter.

I Salong Service av Sebastian

Shampoo från denna linje ger upp till 75% mer volym och håller håret mjukt. De håller sig rena längre och behåller sin stuvning väl i vått och blåsigt väder. Lägg till luftkonditionering, om du är van att använda den, men i princip kan du göra det utan det!

För färgat hår

Absolut Reparation av L'Oreal Professionnel

Serien löser effektivt hårets huvudproblem efter blekning: Skador på strukturen, torrhet, brittleness och klämning av spetsarna. För framgångsrik håråterställning behöver du fyra produkter - ett regenererande schampo, en regenererande mask, en termoaktiv mjölk och ett serum för skadade tips.

Blå Malva från Aveda

Blondes dröm! Lilacschampo på basis av mörkblå mallow neutraliserar yellowness, vilket ofta förekommer någon tid efter färgning av hår. Samtidigt har de naturliga extrakten av aloe, svart te och vildmallow som ingår i det en mjukgörande effekt. Observera: det är inte skum och regelbundet schampo, men det påverkar inte effekten! För bästa resultat håller du schampon på håret i 1-2 minuter före sköljning.

Återställande hårmask av Moroccanoil

Liksom alla produkter av märket tillverkas regenererande mask på basis av fröoljan från det marockanska argonträdet - den mest värdefulla produkten som erhållits i sydvästra Marocko. Masken returnerar hårets elasticitet och glans, skyddar dem från skadliga aggressiva miljöfaktorer.

För alla hårtyper

TEN av Alterna

Den perfekta kombinationen av 10 nyckelelement kombinerad i en mask, vilket återställer hårstrukturen från rot till spets. Konverterar strukturen till även det mest skadade håret. Intensivt fyller hår med fukt, tack vare hyaluronsyra, som ingår i den, har en föryngrande effekt på grund av extrakt av vit tryffel och svart kaviar. Håret omvandlas, blir hälsosammare och mer motståndskraftigt mot stress och skador. Efter applicering kommer ditt hår att vara, utan överdrift, perfekt.

Oljeunderverk av Matrix

Oljor som snabbt löser alla dina problem: Oljeunderverk Sharp Cut Oil behåller fukt inne i håret, Oljevacker Blåsörsolja ger näring till håret över hela längden, förenklar stylingsprocessen, Oljevackar Formning av oljekräm med mikrodroppar av marockansk arganolja skapas för bildandet av mobila frisyrer och skydd mot negativa faktorer som orsakas av exponering för hårtork eller krökning.

Nioxin Hair Growth Enhancer

Aktiva medel för målmedveten dubbelverkan, utformad för att stimulera aktiv hårväxt på problemområdena i huvudet med sin lågdensitet och tunnaste hår (överkant, kanthårlinje). Innehåller multivitaminer och koenzym Q-10, stärker skadat hår, har en uppvärmningseffekt på hårbotten, ökar blodcirkulationen. Applicera två gånger om dagen med fingertopparna, tvätta inte.

Hårvårdsprodukter

I den här artikeln kommer vi att prata igen om reglerna för hårvård. Som praktiken visar, vet många, men få observerar. Låt oss älska dig själv och dina lockar. Jag kommer också att berätta om professionella hårvårdsprodukter och om termiskt skydd för hår (vilket är mycket viktigt på sommaren).

Hårvård - Några tips och hemligheter

Vackert och friskt hår lockar alltid uppmärksamhet och låter en kvinna känna sig förförisk och oemotståndlig. Ofta är vackert hår inte en gåva av naturen alls, utan resultatet av ordentlig och vanlig hårvård hemma. Även det mest fantastiska håret kan se tråkigt och livlöst om du inte bryr sig om dem eller bryr sig om dem felaktigt.

I avsaknad av ordentlig daglig vård kommer ingen medicinsk hårmask, som används ibland, att ha önskad effekt.

schamponering

En av de enklaste metoderna är att tvätta håret. Det verkar som om det är svårt? Han tvättade håret med schampo, sköljde med vatten och var redo. Faktum är att det finns några speciella stunder här också. För det första är det viktigt att välja rätt schampo som passar din hårtyp. Ibland märker jag att håret mitt efter tvätt har blivit tunt, fast ihop eller

börja elektrifiera vid kontakt med kläder. Jag tillskriver detta till det faktum att schampot var fel. Man behöver bara byta shampoo för en lämplig, och håret blir glänsande och volumint.

Nyligen köper jag professionella seriens schampon, till priset som de inte skiljer sig mycket från de som säljs i massnätverk, men jag gillar kvaliteten mycket mer. Nyligen slutade min schampo plötsligt, och jag var tvungen att tvätta mitt hår med babysjampo från vårt ryska varumärke. Till min förvåning blev håret efter det här schampotet mjukt, lättsamt och stannat längre. Kanske beror det på det faktum att sådan mängd kemikalier som vanligt inte läggs till barnens schampo.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

För det andra, efter shampooing, applicera en balsam eller balsam för ditt hår så att håret är jämnt och väl kammat. Men luftkonditioneringen måste användas ordentligt. Under inga omständigheter gäller alla hår från rötterna, i det här fallet blir håret fet. Applicera balsam eller balsam från mitten av håret.

För det tredje är en av de grundläggande reglerna att du inte ska tvätta håret med för varmt vatten, det här skämmer bort håret och kan till och med orsaka att det faller ut.

Detta släpper in de inre hårvågorna och ger håret en hälsosam glans. För att håret ska bli mer voluminöst och fluffig kan du, efter tvättning, skölja det med avkok av nässla. Du kan också göra ett avkok av nässla och burdock rötter.

Ett annat råd för hushållsomsorg är att minimera traumatiska faktorer.

Försök att överge användningen av termiska rullar, pleyok, likriktare eller åtminstone minimera användningen av dem. Jag föredrar att inte använda en hårtork, men att torka mitt hår på ett naturligt sätt. Naturligtvis kräver detta mer tid för torkning, men hårets skönhet och hälsa är viktigare. Om du inte kan tänka dig ditt liv utan att använda en hårtork, ersätt sedan hetluften med kall luft, det gör ditt hår mindre. De flesta moderna hårtorkar har en cool luftfunktion. Var uppmärksam på detta när du köper.

Termiska curlers kan ersättas med papilotkami. De är långa band av mjukt elastiskt material med en tråd inuti. Diameteren av papillotok varierar. Ju större du vill ha lock, ju större diameter du väljer. Att vrida håret på papilotki är väldigt enkelt. Vanligtvis spruter jag i början lätt mitt hår med vatten, men inte mycket, annars kommer krökorna att utvecklas snabbt. Om du vill curls varade lite längre, istället för vatten, kan du använda skum eller mousse för styling. Vrid sedan strängen på papilotku, börja med tipsen. Vid rötterna fixeras papilloten av tråden inuti. Jag håller vridna papilloter på huvudet i ungefär en timme. Den här gången är individuell och beror på hårets typ. Mitt hår gillar verkligen inte lockar, så jag måste hålla curlers längre.

Om du ändå bestämmer dig för att använda krulljärn eller tång för rätning, så sprinkla först en värmebeständig spray på ditt hår. Detta verktyg skyddar håret från exponering mot hög temperatur, samtidigt som de inte lims. Typiskt innefattar sådana medel aminosyror som bryr sig om hår från insidan och gör det lättare att kamma.

Kombinationer och hårtillbehör

Det är mycket viktigt att välja rätt kam. Kammen ska inte vara metallisk eftersom den kan skada både håret och hårbotten. Dessutom kan en metallkam starkt elektrifiera håret. Välj en bra borste, antingen trä eller naturlig fläskhår. Lämplig och plastkam.

Du måste börja kamma hår från spetsarna, gradvis stigande högre och högre till rötterna. Om håret är trassigt, behöver du inte borsta över det igen och igen, detta delar håret. I det här fallet måste du försiktigt rasa upp knutarna med händerna och fortsätt sedan kamma.

En av hemligheterna är att du inte kan kamma vått hår, eftersom det våta håret klamrar sig mot kammen och sträcker sig starkt. Detta stör hårets struktur, flingor flakar av och håret börjar splittras.

Genom valet av hårbanden måste man också kontaktas ansvarsfullt. För hårt och smalt tuggummi kan starkt hår, vilket kan skada hårlampan och leda till förlust. Köp breda och mjuka gummiband.

Tipsa trimning

Även om du växer hår är regelbunden trimning en nödvändig procedur. Tipparna är trots allt mest fri från friktion om kläder, från klimatförhållanden, från konstant repor. Jag trimmer tipsen om en gång var tredje månad. Efter hårklippningen ser håret mycket bättre ut, livligare och friskare.

Skydd från hårda klimatförhållanden är också viktigt för hår.

När du är hemma eller på gatan, i blåsigt väder är det bättre att samla hår i en hästsvans eller i en pigtail för att förhindra att håret rör sig i vinden eller gnuggar mot kläder.

På vintern ska håret döljas under en hatt eller huva, så att de inte förstörs i kylan och inte upplever skarpa temperaturfall. Och på sommaren är det önskvärt att skydda håret från den brännande solen. För att göra detta kan du använda antingen en hatt eller speciell solskyddsmedel för hår.

Rätt näring

Korrekt näring är ett viktigt inslag i hårvård.

En hälsosam diet är inte bara nödvändig för hårets skönhet, utan också en garanti för hela organismens ungdom, energi och hälsa. För att håret ska se vackert ut, är det nödvändigt att kosten innehåller element från alla huvudmatgrupper - spannmål, baljväxter, mejeriprodukter, färska frukter och grönsaker, kött, fisk och juice. Försök att minimera godis, mjölk, kryddig och stekt mat och sluta röka och alkohol. Glöm inte att dricka tillräckligt med rent vatten varje dag.

Nourishing och läkning hår masker

Vi kan inte säga om fördelarna med hårmaskor. Jag använder masker varje gång jag tvättar mitt hår. Jag brukar alternera folkmedicin med professionella masker. Sedan jag började använda masker har tillståndet av mitt hår förbättrats avsevärt, de har blivit starkare, friskare och mer silkeslen.

Jag älskar kefir masker för deras enkelhet och tillgänglighet. Före shampooing, applicera lite uppvärmd kefir på håret och håll i 40 minuter. Tvätta sedan håret med schampo som vanligt. Efter denna procedur blir håret mycket mjukare. Speciellt är denna mask lämplig för torrt hår, eftersom kefir ger näring och fuktar håret.

En annan mask - älskling. Honung är välförtjänt ansedd som en god kosmetisk, eftersom den innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler. Honungsmaskar är lämpliga för hår, ansikte och kropp. Honungsmask är effektiv för håravfall och hjälper också till med mjäll. För att göra det, blanda 2 matskedar honung, 2 matskedar ricinus eller burdockolja och 1 äggula. Applicera den resulterande massan på håret och lämna i en halvtimme. Tvätta sedan av med schampo. Denna mask görs bäst genom kursen i två till tre månader. Då kommer effekten att bli väl märkbar.

Daglig vård innebär en regelbunden och noggrann behandling av dem. Om du anger alla ovanstående tips i vanan så verkar det inte så svårt. Välj rätt schampo, använd bekvämt, icke-traumatiskt hårgummi och smycken och glöm inte att regelbundet skämma bort ditt hår med närande maskor. Som ett resultat kommer ditt hår att tacka för sitt friska och strålande utseende.

Och glöm inte att inte bara utseendet ger kvinnan skönhet. Inre styrka och självförtroende är också mycket viktiga.

Översikt över professionella hårvårdsprodukter

Det absoluta konceptet att du kan få det bästa schamponet i naturen existerar helt enkelt inte. Vid val av schampo och hårvårdsprodukter är det nödvändigt att gå vidare från en subjektiv bedömning. Speciellt måste schampon uppfylla individuella behov, baserat på hårets typ och deras tillstånd. Således är det bästa schampot det som är perfekt för dig. Resten är tillverkarens reklamtrick, och inte mer...

 • Ollin profissional (Ollin) - professionell hårvård

Inhemska kosmetika hårvård ny generation. Ägaren av varumärket är det dynamiskt utvecklande ryska företaget Astoria Cosmetic (2010), som positionerar produkter i ett överkomligt prisklass.

Företaget har ett prestigefyllt pris inom skönhetsindustrin "Choice of Professionals", mottaget i nomineringen "Innovation 2010" på festivalen "Velvet Seasons".

Ett brett sortiment av Ollin presenterar kosmetika för daglig mjuk och speciell vård för olika typer av hår:

 • Vårdlinje för daglig vård - schampo, balsam, närande serum och oljor, lotioner
 • Volymmodelleringsprodukter för att ge volym - vaxer och sprayer, mousser, geler, lacker
 • Terapeutisk och restaurerande linje Ollin Bionika för läkning av hår
 • Styling produkter - schampon, färger och tint balm för färgning och upprätthålla hårfärg
 • "Solar line" - en uppsättning verktyg för att skydda håret på sommaren

Kosmetika olin hårvårdsprodukter har länge märkts av köpare, och fått höga betyg från professionella!

 • Kosmetika redken (redken) - protein räddning för hår

Företaget REDKEN grundades 1960 och uppnådde en riktig revolution i skönhetsindustrin och erbjuder fundamentalt ny hårvård till mänskligheten, baserat på principen om proteinåtervinning.

Grundarna av företaget är amerikansk skådespelerska Paula Kent (Paula Kent) och hennes frisör Jerry REDDING. Företagets koncept följer med att håret har förmåga att absorbera proteiner.

Följaktligen rusar produktkvaliteten till:

 • utveckling av proteinteknologi;
 • iakttagandet av principen om överensstämmelse av LV, nära den naturliga nivån 4,5-5,5;
 • professionella salongprocedurer (med kursbevis).

För närvarande finns REDKEN hårvårdsprodukter i skönhetssalonger runt om i världen (i mer än 50 länder).

 • Cosmetics londa (Londa) - en erkänd expert inom skönhetsindustrin

Ett av världens mest kända kosmetiska märken är Londa för hårvård. Företagets historia började i XIX-talet (1880) i Tyskland. Dess grundare - frisören Franz Ströber från Oberwiesenthal var ursprungligen engagerad i tillverkning av hårstycken och peruker, hårborstar etc.

Före födelsen av varumärket (1956) arbetade företaget i Tyskland under ett annat, känt namn "Franz Streher - Rotenkirchen".

För närvarande används kosmetika Londa professionella hårvårdsprodukter inte bara i skönhetssalonger, utan också hemma. Hårfärger, utvecklade i traditionen för europeisk frisör, men med hänsyn till innovationer inom salongprocedurer, är i särskild efterfrågan.

 • "Luxury" kosmetika l'oreal (Loreal) - du förtjänar det!

Det näst största franska varumärket, ĽOréal (L'Oreal), är ett av de mest framgångsrika kosmetiska produkterna i världen. Ägaren till företaget är franska konungen Lilian Bettencourt, som är dotter till grundaren L'Oreal.

Företagets historia började med 1907 skapades av Eugène Schueller (kemoterapeut vid träning) säkert syntetiskt hårfärg L'Auréale, som inte innehåller bly. Företaget fick sitt nuvarande namn 1939.

Förutom produkter under varumärket ĽOréal Professionnel och ĽOréal Paris tillverkar företaget lyxkosmetik Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Helena Rubinstein, professionell kosmetiklinje Kerastase, Redken, samt billiga kosmetika i ekonomiklassen Maybelline och Garnier.

Omfattande hårvård L'oreal Professional presenterar:

 • kosmetiska produkter för hud och hårvård;
 • hårfärg produkter;
 • dekorativa kosmetika;
 • medel för "solskydd".

L'Oreal - professionell hårvård!

 • Naturkosmetik tiande (tiade) - den gamla östens visdom!

För närvarande arbetar företag i Kina, liksom Ryssland och Vitryssland, under det internationella varumärket TianDe, med hjälp av de senaste resultaten från experimentella laboratorier. Naturprodukten från en kinesisk tillverkare är gjorda av miljövänliga ingredienser odlade i naturens renaste hörn.

"Himmelsk perfektion" av den manliga och kvinnliga serien av kosmetiska produkter presenteras:

 • ansikts- och kroppsvårdsprodukter;
 • medel för daglig och terapeutisk hårvård
 • dekorativa serier av kosmetika och tillbehör;
 • BAD.

Mjukt, skönt tiande hårvård kommer tillbaka håret sin tidigare glans och silke!

 • Sebastian professionell (sebastian professionell) - professionell kosmetika

Sebastian Professional, ett välkänt kosmetikföretag, grundades av bröderna Sebastian i Los Angeles 1973. Företaget började arbeta med utveckling av apparater för hårrätning, och senare - enheter för korrugeringsband.

Faktum är att novellerna från Sebastian har orsakat en riktig revolution i frisörerna i Europa och USA.

En serie kosmetika för styling kombinerar harmonisk dagvård och möjligheterna till utförandet av djärva idéer av stylister. Begreppet Sebastian är genialt och samtidigt enkla avantgarde kosmetiska samlingar av hårprodukter som överstiger de mest ambitiösa förväntningarna hos kunder och professionella skönhetsindustrin.

Hårvård Sebastian ändrar texturen i håret, strängen efter strängen...

 • Estel professionell (Estel) - lyxkvalitet

Professionell kosmetika för hår Estelle dök upp på den ryska marknaden år 2000. För närvarande representerar hushållet ett brett utbud av hårvårdsprodukter och salong styling (styling, färgning).

De flesta stylister föredrar kosmetika Estel Professional, eftersom företagets produkter fullt ut uppfyller alla möjliga internationella kvalitetsstandarder.

Estel varumärke är särskilt stolt över sin professionella hårvård. En serie hårfärger ger företaget det nuvarande ledarskapet på den internationella marknaden.

Sortimentet som presenteras i olika linjer och serier omfattar mer än 700 artiklar, vilket gör att du kan göra rätt val av produkter för alla hårtyper.

 • Kapous Professional (Capus Professional) - Salongvård hemma

I mer än 10 år har företagets produkter för hårvårdsprodukter tillverkats på italiensk utrustning med hjälp av naturliga växtkomponenter, därför uppfyller kosmetiken ryska och ryska kvalitetsstandarder.

Linjen av Kapous Professional kosmetiska produkter representeras av en mängd olika hårprodukter, från schampon och slutar med salongvårdsprodukter - målar- och modelleringsprodukter. Enligt tillverkaren själv ger hårfärger en stabil och maximal intensiv färgning.

Ljusa mättade nyanser av färger representeras av linjerna Kapous Professional (106 nyanser) och Kapous Studio (72 nyanser). Dessutom, framförallt för frisörsalonger, tillverkar företaget märkesvaror (förkläden, tunika, kragen, hårtorkar etc.).

 • Kerastase (kerastaz) - Hårdmetall hårdiagnostik

Det franska varumärket Kérastase, som presenterades av L'Oréal, uppträdde i Paris i mitten av förra seklet (1964) och fokuserade uteslutande på den inhemska konsumentmarknaden.

Professionell kerastaz hårvård är baserad på ett originalt recept på kosmetika som innehåller naturliga aktiva substanser. Inom företagets sortiment, schampon och sköljningar, närande masker och vitaliserande serum presenteras molekylära skakningar.

Olika produkter av kerastase hårvård gör att du kan välja medel för individuell vård.

 • Koncept (koncept) - En framgångsrik symbios av pris och kvalitet

Den ryska serien av kosmetika för begreppet hårvård produceras av det unga företaget "Clover" med tysk teknik. Produktionen bygger på användandet av de senaste metoderna för vakuumfyllning och homogenisering, vilket säkerställer en lång hållbarhet för produkter och hög effektivitet.

Produktsortimentet innehåller en mängd olika produkter för daglig hårvård och verktyg för salong och hem styling. Konceptet innehåller bara naturliga ingredienser, inklusive naturliga oljor, keratiner, vetexproteiner, liksom naturliga vitaminkomplex.

 • Oriflame (oriflame) - hemvård

En serie kosmetika "Expert" från oriflame - hårvård, som syftar till att återställa hårstrukturen.

Företagets katalog har ett stort urval kosmetika för varje dag och terapeutiska medel för tråkigt och skadat hår.

Företaget grundades av bröderna-svenskar Jonas och Robert av Yokniki år 1967, och namnet mottogs till ära av Sveriges nationella kungliga banderoll (oriflama). Det svenska kosmetikmärket är representerat i 60 länder i världen, publicerar cirka 100 miljoner kataloger på 35 språk.

Med hjälp av direktförsäljning är företaget specialiserat på försäljning av dekorativa kosmetika, naturliga hudvård och hårvårdsprodukter. Uppmärksamhet erbjuds konsumentområdet, som omfattar mer än 900 kosmetiska produkter.

5 bästa sättet att skydda håret från solen

Gilla det eller inte, och på sommaren har den brännande solen och den torra luften en väldigt negativ effekt på vårt hårs tillstånd. Därför måste du tydligt förstå hur man bryr sig om ditt hår på sommaren, samt att använda speciella produkter för att skydda håret från solen. Nedan är de bästa produkterna som kommer att spara ditt hår i sommar.

Medan du njuter av de varma sommardagen och sola på stranden på stranden, känner ditt hår inte mycket bra (eller det är inte alls bra).

För att inte köra huvudet i affären för tio krukor av olika sprutor och masker för håråterställning efter en semester och sommar i allmänhet, skydda dem nu. Nedan - det bästa sättet att skydda håret från solen enligt vår skönhetsredaktör. Vi tittar!

Det bästa solschampohåret

Shampoo "Fuktgivande och näring" med UV-filter, Curex Sunflower, Estel Professional

Shampoo mycket försiktigt (inte squeaking) rensar hårbotten, försvinner inte håret och släpper "fluffiness". Komplexet av näringsämnen återfuktar och återställer hårtorkat från solen, och solskyddsfaktorn i kompositionen skyddar håret mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning. En bra bonus: Shampoo ger skinn till hår, tack vare vilket det skimrar vackert i solen.

Bästa Sun Hair Balm

Solskydd Hårbalsam, Pro Solskydd UV-filter, Fortesse

Ingår i denna balsam är ett UV-filter som skyddar ditt hår från solen. Solskyddsmedel balm väger inte håret, så det passar alla typer av hår. Om du är brunbrun, använd den efter varje hårtvätt: det kommer att närma, fukt och fylla hårets fuktreserver.

Den bästa solskyddsmedel hårsprayen

Solskyddsspruta för hår, Solar Sublime spray, L'Oreal Professionnel

Denna solskyddsmedel hårspray kommer att vara en trollstav på sommaren. För att skydda håret från solen till sjöss och i staden, använd en spray före varje utgång under direkt solljus. Denna skyddande spray omsluter håret med en osynlig skyddande slöja, skyddar den mot höga temperaturer och solljus. Dessutom har solsprayen en kumulativ effekt, vilket gör håret mjukare och silkeslen.

Den bästa oljan för att skydda håret från solen

Sun Microwatch, Micro Voile Protecteur, Kerastase

Solskyddsmedel från det spanska varumärket Kerastase älskar över hela världen! Det skyddar perfekt hår från solen (till och med till sjöss), och dess komplex av aktiva ingredienser och solskydd filter skyddar samtidigt håret mot ultraviolett strålning. Och vi älskar denna olja också för att den förhindrar blekning av hår (både färgat och naturligt) i solen och bidrar till att bevara sin ljusa och mättade färg.

Bästa hårmask efter solen och havet

Hårmask med keratin, kollagen och hyaluronsyra, Pro-Tox hårmask, Kallos Cosmetics

En mask som blir torrkrullar i silke - är det inte vad vi drömmer om varje gång vi återvänder hem efter havet? Maskan kan användas både före och efter solbad. Efter att hennes hår blir mjukt, luftigt och tipsen - mer välskötta. Denna mask kommer att återställa ditt hår väl efter solen och havet, och det kommer inte att finnas några spår av torrt och sprött hår!

Du såg den bästa solskyddsmedel för hår. Glöm inte att skydda ditt hår från solen och bära moderna hattar. För detta hår kommer att berätta "tack" (på hösten ser själv).

10 professionella verktyg som omedelbart omvandlar hår

Hemliga hårprodukter av dina drömmar

Hår som i reklam - enkelt! Vi har valt 10 produkter tack vare vilka stylister gör håret av modeller och skådespelerskor till lyxigt hårhår.

FarmaVita

Argan Sublime Mask - en lysande mask som förvandlar hår direkt. Den innehåller en av de dyraste och mest värdefulla oljorna i världen - arganolja, jämförbar i pris till tryffel, ostron och svart kaviar. Tack vare denna ingrediens har masken en delikat exotisk arom, och speciella glimmerkristaller gör den krämiga texturen gyllene. Efter första användningen skiner håret, ser friskt, volumint och mjukt ut.

Phyto

Secret Professional emulsionsspray för färgat hår med extrakt av svart vinbär och blåbär är ett snabbt verktyg som förvandlar hår direkt. Emulsion hydra demelante löser många problem på en gång: fruktsyrorna av blåbär och currants förlänger hållbarheten hos hårfärg, gör den glänsande och elastisk; extrakt av akacia senegalese, röda alger och solrosfrön fuktar håret och ger dem styrka; vegetabilisk keratin behandlar skadade områden; Blommorxtrakt av kalendula och hibiskus underlättar kamning.

Kerastase

Kerastase Densifique Serum Jeunesse ungdomsaktiverande hårserum är en verkligt magisk botemedel. Efter den första applikationen ger produkten effekten av glansigt hår - det ser mer glänsande och lättsamt ut. Regelbunden användning aktiverar sådana tecken på ungdomligt hår som densitet, volym, glans och disciplin. Det har varit vetenskapligt bevisat att efter avslutad 3 månaders kurs kan 1000 nya hår förekomma, och det komplexa antioxidanter som utgör det hjälper till att skydda dem mot de yttre miljöernas aggressiva effekter.

Marlies moller

Marlies Moller Fleur de Frangipani Shampoo + Conditioner är ett lätt, trevligt och mångsidigt verktyg som passar alla. Det ger håret i alla bemärkelser ungdomligt utseende - schampo doftande doft av frangipani blomextrakt från vilken väva kransar i Hawaii och som dekorerar buddhistiska tempel. Anläggningen är känd som en kraftfull antioxidant, och i sällskap med fytosanitära äpple stamceller och det gör underverk: aktiverar tillväxt, reglerar talgkörtlar och åter struktur skadat hår.

Redken

Odelbar vård för skadat hår Redken Extreme Anti-Snap ger håret en naturlig glans, jämnhet och silkighet. Efter torkning blir håret lydigt, starkt, inte försvunnet, ser tätare ut. Slaktkompositionen - lipider, ceramider och proteiner - är ansvarig för wow-effekten.

Matrix

Biolage Sunsorials - det legendariska sortimentet av produkter för att skydda håret från de negativa effekterna av miljön: UV-strålar, havsvatten och poolklor. På sommaren blir produkterna av linjen helt enkelt oersättliga - de hjälper till att skydda nagelbandet från att torka ut, bevara glans, undvika slöhet och splittrade ändar. Hårmask är det mest intensiva insamlingsverktyget. På grund av extraktet av solrosfrön, vitamin E och ceramider, fuktar den intensivt, ger mjukhet, vacker glans till hår och återställer skadade områden.

Matrix Biolage Cleansing Conditioners - en innovativ produkt för den mest skonsamma rengöringen av hår. Det intensivt närmar håret, bevarar hårfiberns integritet. Balsam för tunt hår med citrus extrakt närar håret utan viktning - ger elasticitet och glans och har också en antistatisk effekt.

Vichy

Vichy Dercos regenereringsmask "Stärkande ceramider och 3 närande oljor" är en riktig frälsning för mycket torrt, skadat och färgat hår. Det kommer att få till liv även det mest livlösa håret - en tjock krämig konsistens tränger djupt in i fibern och återställer håret från insidan. Masken består av ett UV-filter, VICHY SPA termiskt vatten, glycerin och 3 närande oljor: mandel, safflor, muskotrosolja. Resultatet av applikationen 1-2 gånger i veckan - fuktigt, starkt hår som är lätt att kamma och ser frisk ut.

Organiska färgsystem

Aqua Boost Organic Color Systems Moisturizing Shampoo är utformat för hårt, skört och torrt hår. Det fuktar och mjukar omedelbart håret och håller färgen kvar. Efter den första användningen ser håret ut starkt, smidigt och glänsande. Den består av endast ekologiska ingredienser: kokosnöt, palmolja, veteprotein, mandelmjölolja, aloe vera-extrakt och andra.

Joico

Det hemliga verktyget för hår stylists runt om i världen är den vattenavvisande sprayen Joico Humidity Blocker. Den är idealisk för att fylla och bestämma fast stilen i alla stilar och passar även för lockigt, hårt och orubbligt hår. Den unika AQUALASTIC-formeln är ansvarig för den kraftfulla vattenavstötande effekten och bevarandet av den perfekta frisyren, även under temperaturförhållandena. Det ger sken, elastisk struktur och "håller" frisyrens form. Använda verktyget är enkelt - spruta det bara på ett avstånd av 20 cm från håret och njut av den perfekta stilen hela dagen.

Värda professionella hårvårdsprodukter

Hårvårdsprodukter behövs när de förlorar sin elasticitet, blir sköra och spröda. Frisyren håller inte volymen, tecken på irritation uppträder i hårbotten. Orsaken kan vara temperaturfall, torr luft, intensiv värmeexponering, aggressiva färgämnen. Frisörer rekommenderar att du använder endast professionella verktyg. De är utformade för omedelbar effekt. Ibland hjälper det att ändra en person, ändra en bild eller lösa psykiska problem.

Hårvårdsprodukter och deras val

Professionella verktyg köps i nätbutiker, skönhetssalonger. I sådana kosmetika är koncentrationen av aktiva substanser mycket högre än hos andra. De viktigaste rekommendationerna för val av medel:

 1. Känn din hårtyp. En frisör hjälper dig att bestämma det. Detta skyddar mot hudskalning, viktning, snabb förorening. Det är värt att komma ihåg standardsymbolerna på paketet:
 2. "Fuktighet" - torr;
  • "Starkt" eller "supersträngt" - skadat;
  • "Färg" - målade;
  • "Glatt" - lockigt;
  • "Extra-body" eller "bodifying" - tunn.
 3. Innan användningen, noggrant undersöka beståndsdelarna. Den snabba effekten uppnås genom naturliga råmaterial. Personer som är benägna att allergi mot en av ingredienserna, måste använda verktyget från en annan tillverkare.
 4. Ta hänsyn till årstiden. På varm sommar kräver krökorna intensiv fukt och i den kalla vintern ytterligare mat. Detta gäller för alla vårdprodukter och för shampooing och styling.

Professionell kosmetiklinje skapas på grundval av långsiktig forskning och användningen av naturliga ingredienser. Vissa märken utgör grunden för effekterna av det traditionella trichologiska systemet, som läker huvudets hud och krullar. Andra introducerar ständigt den senaste tekniken och utvecklingen för allvarlig behandling.

Läkemedelsklassificering

Om du inte förstår vad var och en är för, kan du inte nå resultatet - för att säkerställa att krullarna lyser, pompar och skönhet.

Allt föremål för hår på huvudet är uppdelat beroende på hur de används och hårets struktur:
professionell - karakteriseras vanligtvis av utmärkt kvalitet, den kan endast köpas i skönhetssalonger och specialaffärer. Den kan användas hemma.

Därför är det lämpligt att konsultera en kosmetolog;
för massförbrukning - tillhör främst budgetklassen, därför är den tillgänglig för alla. Sådana vårdprodukter finns tillgängliga i färdiga prover och har olika komponenter beroende på hårtypen. Men kan bestå av flera komponenter för att lösa enkla problem. Vanligtvis är det schampon, balsam, lack, geler, skum;
curative - inte avsedd för permanent användning och kan endast appliceras efter råd från en läkare. Detta är viktigt eftersom alla problem som kräver användning av medicinska produkter för vård av krullar är förknippade med olika fel i kroppen som orsakats av felaktig kost, stress etc.

Det finns också det så kallade folket - de som är helt gjorda på grundval av naturliga komponenter. De förråder styrkan, glansen och skönheten i håret och nästan inga kontraindikationer. De är lätta att förbereda och använda, och du kan laga dem själv.
Hela linjen hårvårdsprodukter är indelad i:

 • hygienisk - med hjälp av de tvättade sina huvuden, vilket ger curls pomp, ljushet, volym och, naturligtvis, arom. Dessa är främst schampon och balsam, sköljmedel och balsam som används efter tvättning.
 • behandlings-och-profylaktisk - lösa olika problem med hår (serum, balm, masker, spray);
 • dekorativa och kosmetiska - används för styling och fixering av frisyrer, byte av färger, curling dem. Dessa är huvudsakligen lacker, skum, mousses, färger och mycket mer.

Typer och tillämpning

För hårvård finns:
schampon - rengör föroreningarna och kan lösa många problem när det gäller att ta hand om dem, men bara i kombination med andra medel. De produceras i flytande form, men nu är de torra. De är användbara för vård under förhållanden där det inte finns någon rätt mängd vatten.
balsam - bidrar till att lätt kamma hår, närma dem. Speciellt visat i fall där spetsarna splittras. Av denna anledning råder frisörerna när man applicerar en balsam för att fördela huvuddelen av det i hårets ändar.
färg skapar ett attraktivt utseende. Ett så mångsidigt och mångsidigt sortiment av dessa produkter som någon kvinna kan ha hårfärgen som hon vill ha, och i skarpa motsatta nyanser. Alla färger skapas med hjälp av komponenter av kemiskt ursprung, med undantag för riktigt naturlig henna och basma;
Hårmaskor är vanligtvis näringsämnen för dem som är färdiga (du kan köpa dem i butiken);
Sprayer - olika mångsidiga, de underlättar vanligtvis lätt kamning och förhindrar håravfall. De innefattar vitaminer, elastiner, olika användbara oljor;
serumliknande sprayer, de löser problem med hår, ger det fluffighet och stärker dem efter färgning.
Geler - utformad för att underlätta styling, för att ge styrka. De håller vanligtvis färgen, kretsens ljusstyrka efter färgningen.
mousses, skum - de används i hår styling, de skyddar dem och hjälper till att stärka lockor. Applicera hårvårdsprodukter före styling. Mousses skyddar också håret mot värmeexponering vid användning av curling, hårtork eller strykning för denna procedur.
tonics - skydda krullarna från att falla ut, eftersom de innehåller mycket avkok av helande örter.

Det finns fortfarande styling - det är styling, stående och stickande hår.
Detta inkluderar också sätt att bli av med mjäll, håravfall, skydda dem från direkt solljus, samt stärka och återställa sin struktur. Om du behöver behandla håret, då behöver du i detta fall ett speciellt valt komplex, helst att det var av samma märke.

Separat bör det sägas om de oljor som nyligen har blivit till mode, men har blivit mycket populära. Dessa är naturliga produkter, som en del av vilka det finns många användbara ämnen. Använd dem i sammansättningen av masker för hår. Med alla dessa verktyg, oavsett vilken typ av hår som helst (torr, oljig, normal, färgad eller mjäll) kan du eliminera alla problem, göra en vacker frisyr, men håll ditt hår i hälsosam form med starkt och glänsande hår.

Val av proffs

Varje varumärke representerar en serie kosmetika. Vanligtvis ingår det schampon, balm, sköljmedel, masker, geler, sprayer, färgämnen med liknande komponenter. Systemisk exponering reanimerar huden och håret i alla skiktsteg. Komplex effekt - ett verktyg för att bevara hårets skönhet. Världsledare som producerar professionella hårvårdsprodukter:

 • Secret Professional av Phyto. Kosmetisk linje skapad av franska och amerikanska experter. Funktionen hos detta varumärke i den aktiva behandlingen av huden. Medlen återställer skadat hår och växer nya. I kompositionen finns inga mineraloljor, silikoner, parabener och andra skadliga ämnen. Basen lägger utdrag av blommor och växter. Denna kosmetika är inte beroendeframkallande eller beroendeframkallande.
 • Lebel. Det japanska företaget har tillhandahållit alla steg av hårvård i vart och ett av områdena - vård, restaurering, modellering, färgämnen, SPA, styling.

Speciellt populära är spa-programmen för detta varumärke. De löser problematiskt problem:

 1. Mjukt hår.
 2. Förlust, inklusive ögonfransar.
 3. Skadade tips.
 4. Överskott av fetthalt.
 5. För att bygga krullning kommer den här artikeln att hjälpa till.

Den professionella linjen innehåller schampon, masker, en mängd olika färgprodukter, styling och restaureringsprogram.

 • Biosilk. Amerikanska tillverkaren föredrar naturlig silke i varje verktygs sammansättning. Denna komponent arbetar med att förbättra håret på molekylär nivå. Utvecklat flera områden för behandling, partiell restaurering, permanent vård och modellerande frisyrer.
 • Moroccanoil. Den ursprungliga kunskapen om israeliska kosmetika erkände arganolja. Det påverkar aktivt bildandet av vackra lockar. Utbudet av lyxvaror består av komplex för restaurering, styling, dagligvård, en mängd olika verktyg.
 • Kerastase. Detta franska varumärke har länge varit populärt. Unika keratinkomplex reparerar omedelbart skadat hår. Längden av tretton vågar ger behandling av alla typer av torra, kritiskt försvagade, ständigt olydiga, färgade lockar:
  • lång;
  • utsatt för aggressiv sol eller klorerat vatten;
  • hane;
  • förlorad densitet.

All vård består av flera viktiga steg - rengöring, tvättbar och outplånlig vård, skydd, formning, bildbildning. Välja ett schampo bad, serum, balsam, spray eller gel, du kan försöka repetera hemma.

Användningen av vårdprodukter bör ha en regenererande effekt. Berömda mästare väljer självklart de bästa professionella verktygen. Endast på detta sätt kan de garantera resultat.

Populär hemvård

Korrekt vård kan inte bara i stugan. Moderna kosmetiska företag erbjuder många sätt och produkter för hemmet. Behållandet av den naturliga sammansättningen och principen om komplex exponering kännetecknas av lägre priser och mångfald. Effektiv vård kosmetika:

 • Revlon Professional. Producerad i USA sedan 30-talet av 20-talet. Multinationellt företag har egen produktion i 22 länder. Stylister väljer Revlon för bra kvalitet och enkel användning. Den används i många salonger, barberbutiker, för egenvård. Populära program för återvinning, fukt, skydd, styling, styling. Exklusiva komplex kräver att de faller ut, för färgning, perming och rätningskurvor.
 • Schwarzkopf. Produkter av det mest kända tyska varumärket tillverkas i praktiska serier för massanvändning och för professionella. På marknaden av färger BlondMe, Igora, Brilliance leder. Essensity är efterfrågan bland styling och styling kompositioner. Bonacure preparat används för behandling och vård.
 • Londa. Det tyska varumärket kombinerar perfekt pris och produktkvalitet. Alla prover av detta varumärke är baserade på vetenskapliga prestationer. Den långsiktiga närvaron på marknaden möjliggör för företaget att garantera omedelbar omvandling på 15 minuter, kvalitetsvård, kemisk perm utan att skada vegetationen, en mängd olika produkter för män.
 • Matrix. En unik kombination av omsorg för hårets stil och hälsa, hjälper varumärket att leda bland Hollywoodens stjärnor. Grundaren Arnie Miller skapade ett ambitiöst, kreativt varumärke som producerar inte bara vårdprodukter utan även tekniska verktyg för frisörer. Skapa en ny trendsamling "Strobing" för kvinnor, "Wild West" för män ger mångfald och former stilen.

Att göra en bedömning av professionella hårprodukter kan du fokusera på kosmetiska egenskaper. Men för vissa konsumenter är priset viktigt, för andra sammansättningen, för den tredje handlingsprincipen. Välja rätt verktyg, ibland måste du testa flera märken. Den rika formeln, ekonomisk konsumtion och hög effektivitet återställer snabbt glans, styrka och hälsa hos locken.

Vårdfunktioner

Professionella verktyg gör att du kan lösa smala problem. Till exempel krävs ett medel för att bli av med överflödigt fett eller torrhet. Ibland är det önskvärt att justera vården efter målning.

För att göra detta kan du välja de komplex som påverkar orsaken till problemet:

 • "Instant Moisture" av Paul Mitchell. En uppsättning schampo och balm återfuktar avsevärt de skadade spetsarna och eliminerar bräckligheten. Efter proceduren ser varje lock sig elastiskt, slät, glänsande. Daglig användning är acceptabelt.
 • Wella SP Reglera. Kombinationen av schampo och mask reglerar specifikt sebaceous körtlar. Rengöringsschampo påverkar försiktigt huden. Masken samlar överflödigt fett, motverkar sin aktiva utsöndring och toner.
 • L Oreal Professionnel Absolut Reparation. Detta komplex hjälper till att ta hand om blekt hår. Alla komponenter arbetar med splittrade ändar, återställ strukturen hos torr, spröd lokan, accelerera deras tillväxt.

Förutom valet av professionella vårdprodukter måste du vara uppmärksam på en fullvärdig diet, hälsosam livsstil.

Hårvård Professionella tips

Vacker frisyr är en av huvudkomponenterna i en snygg bild. Men att lägga hår, om de är försvagade eller utan volym, är nästan omöjligt. För att strängarna ska vara friska, smidiga och lydiga måste du följa reglerna för professionell vård och använda specialverktyg.

Skillnad från massmarknaden betyder

Den moderna marknaden erbjuder ett brett utbud av hårvård kosmetika. Detta är alla typer av schampo, balm, balsam, sprayer, masker och mycket mer. Vid val av ett visst verktyg är det viktigt att klart förstå syftet med tillämpningen.

Vanliga kosmetika för ett brett utbud av konsumenter syftar till att rengöra från föroreningar och ytbehandling, och är uppdelad i flera typer beroende på vilken typ av hårbotten. Det finns några verktyg som visas för användning efter färgning, med torrhet och brittleness. Användningen av massmarknadsprodukter ger emellertid inte effekten av välplejd och silkeslen, om inte håret inte har dessa egenskaper från naturen.

Professionella verktyg skiljer sig från den vanliga högre koncentrationen av aktiva ingredienser och den bästa kvaliteten på de använda råvarorna, så att de efter användningen observeras ett effektivt resultat. Skillnaden ligger i den smalare specialiseringen av professionell kosmetika.

Olika kompositioner kan påverka tjockleken, glansen, jämnheten, åldringen av håret, fuktar och närmar dem. Ofta är den huvudsakliga uppgiften att professionell vård är att bevara färgen och återställa hårets struktur efter färgning eller toning.

Högkvalitativa kosmetika har sina egna egenskaper. För att vården skall bli så effektiv och passande som möjligt bör du rådgöra med en frisör. Specialisten kommer att berätta vilken vårdlinje som är bäst att välja och hur man använder den korrekt.

Var uppmärksam! Generellt rekommenderas inte koncentrerade produkter att appliceras på håret varje dag, eftersom det gör dem tyngre.

Fördelar med professionell kosmetika:

 • När skönhetsindustrin utvecklas mycket snabbt, tillverkar kvalitetsprodukter kontinuerligt och förbättrar sina kosmetika och utvecklar nya användbara kompositioner.
 • Närvaron av högkvalitativ tvättmedel, näringsoljor, proteiner, koenzym Q10, omega-3-syror, arginin, kollagen och andra näringsämnen.
 • hög effektivitet;
 • möjligheten till håråterställning hemma;
 • Efter att ha använt professionella verktyg ser krullarna ut friska, glänsande och tjockare, de är mjuka att röra och behålla sin elasticitet.
 • lönsamhet (vanligen vid sådana produkter en liten kostnad, och den säljs i stora volymer).

nackdelar:

 • hög kostnad;
 • Behovet av att köpa en hel uppsättning verktyg för att få den effekt som deklareras av tillverkaren, eftersom principen om linjalens funktion består i samspelet mellan relaterade komponenter och extrakt.
 • svårigheten att köpa i små städer i avsaknad av professionella butiker
 • ingen organisk sammansättning, närvaron av sulfater, parabener och silikoner;
 • Vissa medel syftar till att uppnå en kortvarig "dekorativ" effekt, dvs de hjälper inte att lösa problemet, men maskerar bara det.

Indikationer för användning

Tillverkare av professionell kosmetika producerar årligen allt fler nya hårvårdsprodukter. Sådana verktyg kan säkert använda ägare av svagt hår, poröst, färgat, lockigt, torrt, tunt, moget, hårt, utan volym etc.

Sammansättningen av varje professionellt verktyg är utvecklat strikt för att lösa ett specifikt problem och hanterar det effektivt, av samma skäl bland de kosmetiska produkterna, finns det inget 2-i-1-verktyg.

Välj en professionell vård kosmetika är också i fallet när håret är naturligt friskt, lättsamt och tjockt, eftersom det noga refererar till hårbotten lipidbarriär. Massmarknadsprodukterna tvärtom kan skada det med tiden och leda till sådana problem som mjäll, snabb förorening, brist på naturlig volym etc.

De bästa sätten och reglerna för deras användning

schampon

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Riche Shampoo

Medel är avsedd för vård av ett torrt tätt hår. Tack vare sådana aktiva substanser som korianderolja, fuktar och smälter sheasmör och kokosnötschampo de torkade trådarna, samtidigt som du klarar av att rengöra hårbotten från smuts. Shampoo har en söt kryddig lukt och en kumulativ effekt. Pris för 250 ml från 1600 till 1900 rubel.

Redken Extreme Shampoo

Shampoo är utformad speciellt för tunt, skadat hår. Återhämtningen sker tack vare 3D Repair Complex. Keramider i sammansättningen tar hand om hårkutiklet, proteiner stärker strukturen och lipider skyddar och fyller det med styrka. Produkten är lämplig för känslig hårbotten. Lätt att skumma, har en ljus blommig doft. Priset för 300 ml är 1700-1900 rubel.

Matris Totalt Resultat Curl Shampoo

Professionell produkt som syftar till att ta hand om lockigt poröst hår. Veteproteiner och jojobaolja sköter omsorgsfullt för lock, förhindrar bildandet av fluffiness och underlättar deras kamning och styling. De aktiva beståndsdelarna i kompositionen återställer hårkutiklet och dess struktur. Pris för 300 ml - 480-560 rubel.

Rengöring av hårbotten är det första och viktigaste skedet i hårvård. För att göra det så effektivt som möjligt och inte att skada, måste du följa råd från professionella:

 1. Tvätta håret när du förorenar. Tunt hår blir fetare snabbare och behöver tvättas dagligen eller en gång varannan dag, medan tjockt hår ska tvättas en gång var 3-4. Med rätt val av schampo med kvalitativ komposition, kommer det inte att vara skadligt att rengöra hårbotten varje dag.
 2. Vatten för tvättning rekommenderas att koka eller filtrera. Om det inte är möjligt bör du vara uppmärksam på schampon som neutraliserar skadliga effekter av hårt och klorerat vatten.
 3. För att tvätta av schampon är det bättre att använda varmt vatten, varmt vatten kan skada håret och stimulera en ökad produktion av talgssekretioner. För flödet av blod och näringsämnen till hårbotten ska sköljas med vatten med kontrasterande temperaturer (varmt och kallt).
 4. För att rensa hårbotten på smuts och döda partiklar är det nödvändigt att använda schampo två gånger. Den första applikationen och tvätten riktar sig till djuprengöring av föroreningar och döda partiklar, och den andra - genom en djupare penetrering av produkten i hårvågorna.

Balsams, balsam och masker

L'Oreal Professionnel Vitamino Färg A-OX Mask

Professionell mask tillverkad speciellt för färgat hår. Syftet med denna produkt är att skydda färg från utlakning. Användbara ämnen panthenol, neohesperidin och vitamin E återställer strukturen hos färgat hår, skyddar masken mot UV-strålning. Efter applicering strängarna blir lydiga, släta och glänsande. Pris för 250 ml - 1400-1500 rubel.

Användningsregler: Oavsett vilken åtgärd masken har, dess effekt beror direkt på rätt tillämpning. Tillverkare anger alltid på baksidan av paketets rekommendationer om användningen av medel. Oftast bör den appliceras på rena våta strängar och sprida sig över hela längden. Det är bättre att inte vidröra hårbotten för att undvika viktning av strängarna. Tvätta av masken efter 5-10 minuter med varmt vatten.

Revlon Professional Style Masters Smooth Iron Guard

Denna utjämningsbalsam är lämplig för orubbligt lockigt hår. På grund av sin formel klarar han effektivt uppgiften att räta ut håret, skyddar dem mot effekterna av väderförhållandena. Pris för 150 ml - 700-800 rubel.

Bör överväga tillämpningsreglerna. Balmer ska användas varje gång efter att ha tvättat huvudet, för att underlätta kamning och bibehålla friskt hår. En liten mängd vårdprodukter appliceras på hela längden av strängarna, från rot till spets. Det rekommenderas att kamma ditt huvud försiktigt med en kam för bättre fördelning. Produkten hålls på huvudet i 1-5 minuter och tvättas av med varmt vatten. Bland balsamerna finns det outplånliga produkter som ger näring krullarna hela dagen.

Wella Professionals Fusion Intensive Restoring Conditioner

Vella reparera balsam är utformad för att ta hand om skört, skadat hår. Aminosyraalaninet och silken i produktens sammansättning har en fördelaktig effekt på hårets struktur, skyddar den från mekanisk skada. Priset för 250 ml är 750-800 rubel.

 1. Balsam, till skillnad från balm, används för att skydda hår från yttre påverkan. De har mindre näringsämnen.
 2. Applicera en sådan kosmetisk produkt bör försiktigt, på de tvättade strängarna, utan att påverka rötterna, för att inte förlora volymen.
 3. Tvätta av luftkonditioneringen ska vara på 1-2 minuter, beroende på tillverkarens rekommendation.

Oljor, sprayer och serum

Joico K-Pak Färgterapi Restorativ Styling Oil

Joico stylingolja är indikerad för hårvårdsprodukter som ofta är färgade, krullade, släta eller blåstorkade. På grund av kombinationen av tre typer av närande oljor: kvälls primros, ricinus och argan, strängar slätas och mjuka för beröring. Aloe extrakt fuktar försvagade strängar, och hyaluronsyra stimulerar tillväxten. Pris per 100 ml - 500-600 rubel.

Att använda olja är ett utmärkt sätt att slutföra stylingen och ge frisyren extra omsorg och skydd under dagen. Det är ganska enkelt att applicera: En liten mängd av produkten ska appliceras på hela längden på håret, om det är tjockt och tjockt, bör ägare av tunt hår undvika att få olja på rötterna och hårbotten.

Wella Professionals Åldersåterställningskonditioneringsspray

En revitaliserande spray med en konditioneringseffekt från en anti-aging linjal mjuker och återställer tufft moget hår. Sheasmör i kompositionen av detta verktyg mjukar och närmar sig, keratin stänger skalorna för bättre påverkan, och panthenol underlättar styling. Pris för 150 ml - 1080-1200 rubel.

Användningsregler: Funktioner vid användning av sprayer beror på deras typ. Medel för att skapa volym appliceras bara till rotzonen och masseras sedan. Spray spray rekommenderas på ett avstånd av 15-20 cm från huvudet på våta strängar. Därefter placeras de med hårtork eller strykjärn.

Regenererande eller skyddande spray bör appliceras på tvättat vått hår längs hela längden. Det är lämpligt att massera huden för bättre åtgärd.

Det är viktigt! Sprayer för glans och utjämning kan appliceras på torra strängar. Mängden produkt ska vara måttlig för att undvika att klibba.

SesDerma Laboratories Seskavel Hair Repair

Serum från en spansk tillverkare avsedd att återställa skadade trådar. Arganolja, vitamin E och jojobaolja försiktigt hand om den försvagade strukturen, vilket ger håret en hälsosam, strålande look. Underlättar kamning och styling. Priset för 30 ml är 2100-2200 rubel.

Användningsregler: För att använda serumet korrekt måste du noggrant studera tillverkarens rekommendationer. Till exempel appliceras serumet från nedfallet på hela längden och rötterna och för de splittrade ändarna - bara på spetsarna. Användningsförfarandet varierar också: Serumet kan appliceras på vått eller torrt, men alltid rent hår.

Innan du applicerar produkten är det bättre att värma något, gnidde i palmerna. Efter applicering är det viktigt att värma huvudet och behålla den tid som anges på förpackningen.

Ampuller och flytande keratin

Labo Crescina Re-Growth HFSC 100% + Crescina Anti Hair Loss HSSC

Ampuller i det schweiziska varumärket Labo syftar till djup återhämtning. Totalt i förpackning 2 typer av ampuller. Egenheten hos den första typen är en kraftfull effekt på de "sovande" hårsäckarna, varigenom tillväxtprocessen återupptas. Den andra var avsedd att stärka och bevara rötterna hos det återställda och nya håret. På grund av den komplexa effekten av Re-Growth och Anti Hair Loss-formulering upphör håret inte bara att falla ut, men växer också aktivt. Pris för 20 ampuller - 16300-16500 rubel.

En viktig punkt! Ampoubehandling av håravfall och sprött hår kräver ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och ett strikt genomförande av användningsreglerna, eftersom detta är ett läkemedel.

För att välja ett effektivt medel för dig själv måste du först rådgöra med trichologen. Läkaren kommer att bestämma omfattningen av skador och håravfall, dosen av det terapeutiska läkemedlet beror på det.

Det rekommenderas att applicera ampullkompositionen för att rengöra våta eller torra trådar, beroende på anvisningarna på förpackningen. En ampull används i taget. Dess innehåll måste vara jämnt fördelat i linje med avskiljning och massage gnugga i hårbotten med massagerörelser. Skölj inte, kompositionen ska förbli på huvudet tills nästa tvätt. Frekvensen för användning och växling med andra ampuller (om någon) anges av tillverkaren.

Kapous Professional Hair Keratin Lotion Magic Keratin

Lotion med flytande keratin från Kapous, bedömer genom recensionerna, är erkänt som ett effektivt botemedel mot friskt hår. Det är keratin som påverkar restaureringen av hårstrukturen, dess verkan förstärker panthenol, och solrosxtraktet mjuknar locken och ger dem glans. Priset för 500 ml är 430-500 rubel.

Användningsregler: Koncentrerad keratin bör användas sällan - ungefär 1-2 gånger i veckan, beroende på hårets tillstånd. Det väger inte ner strängarna, så det kan appliceras på hela längden och rötterna av rent fuktigt hår, med uppmärksamhet på spetsarna. Du måste behålla ett sådant verktyg för professionella resultat i 15-20 minuter, skölj sedan och använd balsam.

Lägga verktyg

Wella Professionals EIMI Styling Shape Control

Skumstyling från Wella passar för hår som saknar volym. Produktens lätta formel gör inte strängarna tyngre och ger i slutet en felfri, långvarig effekt. En ytterligare fördel med skummet är skydd mot höga temperaturer. Priset för 500 ml är 900-1000 rubel.

Användningsregler: Skummet appliceras på lite våta rena strängar. Beroende på hårets längd, bör volymen av den använda produkten likna ett litet ägg (för korta) eller ett stort äpple (för långa). Efter applicering av stylingprodukten följs blötork.

Biosilk Rock Hård Styling Wax

Biosilk styling vax är ett oumbärligt verktyg för att skapa en intressant frisyr, eftersom den modellerar strängarna och fixar dem i en viss position. Wax klarar av att räta lockigt hår. Det lägger till glans och närmar sig strängarna. Pris: för 54 g 800-900 rubel.

Användningsregler: styling vax är ett starkt modelleringsmedel. Fördela det noggrant. För tunt kort hår krävs lite, för tjockt och långt hår behövs mer. Före användning, gnugga vaxet i dina händer för att göra det lättare att applicera. Håret ska vara torrt eller lite fuktigt, beroende på riktningar. Efter ansökan kan du fortsätta med installationen.

Etikett.M Skapa professionell hårvård Värmeskyddspray

Professionell spray skyddar trådarna från hårdvarans inverkan, strykning eller krökning. Ricinoljan i produkten har en fördelaktig effekt på hårets struktur, mjukgör den och lägger till glans. Pris för 200 ml - 900-1000 rubel.

Termiska skyddsmedel måste användas om håret ofta torkas eller formas. Applicera dem på hela längden av de våta rena strängarna, och sedan - sätt en hårtork.

Professionella verktyg

Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb

Kammen från Macadamia Natural Oil ger hår fuktgivande och lyxig glans. Kammens tänder är mättade med macadamia och arganolja, vilket gör kamningsprocessen inte bara trevlig men också användbar eftersom näringsämnen är mättade. Priset är 900-1000 rubel.

Tillämpningsregler: Professionella frisörer rekommenderar att kamma försiktigt och långsamt. Du måste börja från tipsen och gradvis stiga till rötterna. Om efter tvätt måste strängarna läggas, innan de kammar måste de ge lite torr.

Rådet. När du väljer en kam eller kam ska du vara uppmärksam på ett trä- eller beninstrument. Dessa material anses vara bäst för hår och hårbotten. För daglig användning måste du välja en kam med glesa tänder för att bättre urskilja alla knölar.

När du lägger en hårtork behöver du en rund kam eller borstning. Det är bättre att välja en keramisk kam med nylonborstar för professionella frisörer. Keramisk beläggning behåller värme och påskyndar stylingprocessen, och nylonborsten glider lätt genom håret.

L'Oreal Professionnel Steampod

L'Oreal professionell likriktare är utrustad med speciella hål i en av plattorna. Apparaten i sig under användning sitter fast vid vattentanken, så att ånga tillhandahålls. Det innovativa systemet gör det möjligt att snabbt och smidigt stryka strängar, eftersom ångan gör dem smidiga och upprätthåller vattenbalans. Priset är 10.600-10.800 rubel.

Innan du använder likriktaren måste du tvätta håret, applicera en värmesäker spray eller olja på trådarna och torka dem med en hårtork. Dra strängar som är nödvändiga från rot till spets, det är önskvärt att rätta dem åt gången. För att göra detta, ställ in den optimala temperaturen. Först bearbetas strängar på baksidan av huvudet med en rätare och sedan på kronan.

BaByliss PRO VULCANO V3 IONIC

Ny kraftfull BaByliss hårtork med joneringsteknik säkerställer snabb och bekväm torkning. Enheten är mycket kompakt och är konstruerad enligt alla ergonomiska standarder, så det är bekvämt i handen. Den har 3 lägen av temperatur och luftflöde. Pris - 4600-4800 rubel.

Regler för användning: När du lägger en hårtork måste du ta hand om termiskt skydd. För att torka håret jämnt, är de kammade och uppdelade i strängar. Att styra en luftflöde måste vara från topp till botten, vilket hjälper till att stänga hårvågorna. Temperaturläget är bättre att använda medium för att minimera de skadliga effekterna. Efter läggning kommer det att vara användbart att applicera en liten mängd olja på trådarna.

Professionella rekommendationer

För hälsosamt hår räcker det inte med att bara använda professionell kosmetika. Vård måste vara omfattande, vilket innebär att du måste vara uppmärksam på sådana aspekter:

 1. Ström. Balanserad mat ger näring åt hela kroppen, och näringsämnena har en positiv effekt på hälsan hos huden, naglarna och håret från insidan. Dieten bör innehålla nötter, avokado, fisk, grönsaker och frukter, dvs matrika med vitaminer och omega-syror. Om det inte finns tillräckligt med användbara komponenter från mat, bör du också ta en kurs med vitaminer, till exempel Vitrum Beauty, Centrum, Evalar Expert.
 2. Kosttillskott Fördelaktiga effekter på kroppen kommer att få öljäst. De innehåller alla nödvändiga vitaminer och ämnen som hjälper till att normalisera tarmmikrofloran och hormonerna, rengöra kroppen av toxiner och toxiner.
 3. Skydd mot yttre faktorer. Håret bör skyddas mot sol exponering, med hjälp av skyddande oljor, termiskt vatten och bär en hatt. Vila på havet, du måste ta hand om skydd mot saltvatten: håret ska tvättas med färskt vatten och använda närande maskor. För att minimera de negativa effekterna av låga temperaturer på vintern är det värt att gömma håret i kläder i snö eller regnigt väder, använd aktivt masker och serum.
 4. Personlig hygien. Vinterhattar ska tvättas var 2-3 veckor, för att de ackumulerar en oljig hemlighet, som aktivt tilldelas i kallt väder. Det är bättre att välja kammar från naturmaterial och tvätta med tvål en gång i veckan. Kudden från kudden ska bytas var tredje dag, eftersom döda partiklar och smuts löser sig på det, är det också tillrådligt att inte röra strängarna med händerna och inte vrida dem på fingrarna.

Användbara videoklipp

En detaljerad genomgång av professionella hårvårdsprodukter (Lebel, Matrix, Bonacure och andra).

Recensioner av professionella hårvårdsprodukter L'Oreal Professionnel, MATRIX, KALLOS.Nästa Artikel
Psoriasis medicin