Professionella medel för skina och glans av hår


Slöta och livlösa krullar förstår naturligtvis utseendet på en kvinna. Hälsa och naturligt hår glans beror på många faktorer: rätt näring, bara en hälsosam livsstil, anständig vård för lockar. Stylister och trichologer använder professionella hårglansprodukter som har en vitaliserande, vitaliserande och återfuktande effekt.

Scalding hårbotten - rätt steg för att skina hår

Peeling är en obligatorisk kosmetisk procedur som hjälper till att fuktar hårbotten och mätta tråden med glans och hälsa. Det är känt att stylingprodukter, damm, förorening av olika naturen deponeras på hårets yta och gradvis vänder glänsande lock till livlösa och tråkiga "istappar".

Inte bara huden i ansiktet såväl som kroppen utan även huvudets hud behöver regelbundet skalning, eftersom det bara med hjälp av ett lämpligt förfarande är möjligt att rengöra hårytan från fett, orenheter och rester av stylingprodukter. Fördelen med att peeling är att den främjar blodmikrocirkulationen, efter rengöringsproceduren börjar kranarna att lysa och utstråla hälsan.

Stylister rekommenderar att man använder skal i form av skrubbmasker eller rengöringsschampon. De bästa verktygen enligt professionella presenteras nedan.

 • Peeling Shampoo by Wella - SP Ta bort Shampel
 • Deep Intensive Cleansing Shampoo från Schwarzkopf Professional - BC Deep Cleansing Shampoo
 • Peeling gel UTENA Reibi
 • Scrub Mask Carita Hair Revitalizing Scrub för hårbotten

På begäran kan du använda salongen och rena hårbotten. Nästan varje skönhetssalong erbjuder professionell hårrensning med mycket effektiva scrubs och peeling masker.

Tyvärr kostar professionella skalar och salongprocedurer mycket. Om du inte har ekonomiska medel för att köpa dyra tjänster från yrkesverksamma, kan du använda rensningen av hårbotten enligt populära recept. Effektiviteten av folkmedicin är inte sämre än professionella tjänster.

 • Skölj huvudet noggrant med ett mildt schampo och applicera sedan fint eller medelhaltigt salt (kan bli jod) till de fuktiga krökarna, massera hela huden på huvudet försiktigt och skölj huvudet med ett mildt schampo.
 • För mörka strängar kan sovande kaffe vara en analog av salt. Metoden att använda kaffe är detsamma som saltskalning. Men för ägarna av ljust hår, kommer en sådan peeling inte att fungera, eftersom låsningarna kan göra en mörk ton.
 • Blöt rågbrödet i en liten mängd varmt vatten, använd sedan vattnet på de fuktiga strängarna, massage försiktigt, täcka med en plastpåse eller en gummikåpa och vänta i 40 minuter. Efter utgången av den angivna tiden tvättas krullarna ordentligt med schampo.

Korrekt användning av schampo - ett löfte av glänsande hår

Alla verktyg som ger elegant glans till strängarna blir ineffektiva om du inte följer grunderna för korrekt tvättning av huvudet. Vad rekommenderar professionella stylister?

 • Det är förbjudet att tvätta huvudet med varmt vatten, eftersom det bidrar till att maximera upplysningen av skalor, vilket ger krullarna ett tråkigt och livlöst utseende. Det är idealiskt att tvätta trådarna med måttligt varmt vatten, och i slutet av proceduren - skölja krullarna med kallt vatten.
 • Det skulle vara bra om du använder kokt vatten för att tvätta håret. Det är viktigt att komma ihåg att vanligt kranvatten innehåller mineralsalter och aggressiva komponenter som negativt påverkar hårstrukturen. I kokt vatten finns inga aggressiva ämnen, det påverkar strängarna mer försiktigt och försiktigt.
 • Innan du använder shampooen på de fuktiga krökarna, ska den vara lätt slagen i handflatan, så att du kan jämnt applicera tvättmedlet längs hela längden av strängarna.

Tips som hjälper dig att uppnå önskad glans för dina lockar:

Välja hårrengöringsmedel

Alla schampon och andra produkter för tvättkrullar väljs av tjejer individuellt. För att förbättra hårstrukturen är det nödvändigt att välja märken av schampon som passar en viss typ av strängar, till exempel fet hårschampo. För att uppnå glans och glans av krullar är det viktigt att känna till några "hemligheter":

 • För att krullarna ska lysa är det nödvändigt att använda schampon, geler, balm, som innehåller silikon eller glycerin. Dessa komponenter täcker försiktigt håren, skapar en lamineringseffekt, varefter håret blir glänsande och väl preparerat. Det är viktigt att komma ihåg att endast vattenlösliga silikoner har en positiv effekt, medan andra typer av silikon orsakar enorm skada på strängarna, vilket får dem att falla ut.
 • Medel för att lägga till sken på krullarna bör endast appliceras på ytan av strängarna och återgå från rötterna på ca 2 cm. De motsvarande formuleringarna appliceras inte på hårbotten.
 • Medel, som inkluderar ljusreflekterande partiklar, är fasta fast på trådarna, gör dem inte tyngre och ger en unik spegelglans.
 • Stylister rekommenderar att du väljer sådana produkter för glans av strängarna, som inkluderar naturliga ingredienser som silkeproteiner, eteriska oljor, sojamjölk, algenekstrakter etc.

Stylister föreslår följande professionella verktyg för att mätta håret med glitter:

 1. Osis från Schwarzkopf Professional - en spray med en strålande glans fyller strax krullarna med glitter utan att väga ner dem. Spray har en vårdande effekt och underlättar skapandet av frisyrer.
 2. Gloss Serum från Wella Professionals - spray-black är idealisk att använda, omedelbart mättar locken med glans, glans. Spray passar alla typer av trådar och används idealiskt för styling.
 3. Estel spray appliceras på torra strängar, ger glans, glans, mättar hårstrukturen med näringsämnen.
 4. Londa Spray är ett utmärkt verktyg för att slutföra styling. Sprayen appliceras försiktigt på strängarna, gör dem inte tyngre, ger en elegant glans och en hälsosam glöd.

Det här är intressant! 20 schampon för färgat hår - topprankning

Professionella tips

Stylists rekommenderar att uppmärksamma inte bara valet av de bästa sätten för strängar, men också att observera de viktiga grundvalarna för en korrekt livsstil. Enkla tips hjälper dig att snabbt och effektivt återställa hårets struktur, ge dem glans och lyxigt utseende:

 • I någon kvinnas diet borde harmonisk balanseras förstärkta och mineraler. För glans av hår är de väsentliga vitaminerna A, hela undergruppen B, C. Hemligheten från proffs: du kan köpa ett vitaminbalanserat komplex för gravida kvinnor. Det är han som kommer att kunna fylla bristen på näringskomponenter i kroppen och därmed ge krusarna en hälsosam och strålande glans.
 • Massagebehandlingar hjälper till att förbättra hårbotten och mättnad av hårglans. Huvudmassage bör göras noggrant, alla plötsliga rörelser är förbjudna. För att få den perfekta mikrocirkulationen av blodet, rekommenderas att luta huvudet något under massageprocedurer.
 • Under dagen kommer termiskt vatten att bidra till att behålla den nödvändiga fukten i krullarna, det behöver bara spruta alla strängar längs hela sin längd.
 • Under den kalla årstiden, liksom i obekväma blåsiga eller omvända, sultiga väder är det viktigt att täcka locken med en hatt. Det är viktigt att komma ihåg att aggressiva naturliga faktorer påverkar hårets hälsa negativt.
 • Varje styling bör sluta med en ström av kall luft, det är hon som bidrar till stängningen av hårets skalor, vilket gör strängarna skina. Dessutom hjälper den kalla luften i slutet av stylingen frisyren att få den perfekta volymen.
 • Om du behöver göra strängarna glittrande direkt kan du använda det skimrande pulvret. För att lägga till extra glans måste du ta en stor borste för att applicera smink och applicera skimrande pulver på ytan av trådarna med ljusa, breda rörelser.
 • Salonbehandlingar, såsom laminering eller keratinrätning, hjälper till att göra krullarna lysa - de hjälper till att lägga till glans till jämnt svagt hår.

recensioner

Många tjejer börjar använda schampon för hårglans efter att de fått rekommendationer från vänner. Ofta erbjuder frisörer stylister också effektiva medel efter att de har märkt sina kullars krullningar. Recensioner visar att medel för glansens glans är effektiva, efter regelbunden användning blir krullarna skina och friska.

Jag brukade använda traditionella recept för fuktgivande hår, men i skönhetssalongen erbjöds jag att prova en spray från Londa. Effekten fascinerade mig - håret lyser, de passar lätt och hår, dessutom ger mina färgade strängar en unik chic.

En vän rådde att använda en spray för hårglans på grund av att mina krullar ser tråkiga ut. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tillsammans med användningen av denna glans applicerar och skäller jag hudens yta på huvudet och märker sedan att håravfallet har stoppat.

För min födelsedag presenterades jag med en hårglans från Londa. Jag använder verktyget i ungefär sex månader, resultatet är nöjd - sprayen ger mina trådar en känslig lukt, strålande glans. Det enda rådet är att inte applicera sprayen på krullarna som vrids på krullningen.

Hon började använda hårglans efter att ha hört positiv feedback från sina vänner. I själva verket fascinerade håret mig. Bara några pshikov och mina strängar blir strålande, friska, luktar läckra.

Jag föredrar hårets naturliga elegans, men när jag försökte hårglansen blev jag nöjd med resultatet - det var ingen tyngdkraft på håret, det blev ljusare, "mer levande". Jag använder hårglans före viktiga möten när jag och mitt hår ska "skina"!

Alla medel för glans och glans av hår väljs individuellt. Det är viktigt att komma ihåg att vissa komponenter i en kosmetisk produkt kan framkalla en allergisk reaktion. Advisa vilken sorts hårglans som är att föredra, kunna stylister i skönhetssalonger eller kvalificerade trichologer.

Se även: Hur man gör håret smidigt och glänsande (video)

Varianter och egenskaper hos hårglans

Mousserande och glänsande hår - varje kvinnas dröm. Skimrande i solsträngarna gör håret snyggare, snyggt, ger det en perfekt form. Men inte alla krullar skimrar vackert från naturen. Ja, och det moderna sättet att leva gör dem svaga och blekna. Lyckligtvis erbjuder kosmetikindustrin experter en mängd olika produkter som löser detta problem. Överväg hur man väljer ett medel för att lägga till glans till hår.

Varför strängar blekna

Ett gott skick av håret kan ses med blotta ögat. De är jämn, lydiga, och naturligtvis strålande.

Shining visas när nagelskalorna är väldigt tätt mot varandra, som takplattor. De skyddar trådar mot fuktavlägsnande, gör dem elastiska och fjädrande och reflekterar även ljus.

Men om skalorna exfolierar och puffar upp i olika riktningar blir hårets yta ojämn. Ljuset kan inte längre reflekteras från det. Så det är en dullness av locken. Fukt avdunstar snabbt från dem, vilket gör att strukturen blir skör och spröd.

Följande faktorer leder håret till ett sådant tillstånd:

 • frekvent färgning med permanenta formuleringar;
 • perm hår;
 • missbruk av varma curling, likriktare;
 • vanlig hårtork torkning;
 • vara under den brännande solen utan huvudbonad
 • hög vattenhårdhet för tvätt
 • tillämpning av stylingprodukter i stora mängder;
 • felaktig tvätt och torkning av hår med en handduk;
 • aggressiv kamning
 • användning av smutsiga tångar och hårborstar, metall hårnålar, täta elastiska band.

Så här åtgärdar du problemet

Välj de bästa verktygen för hårglans kan vara bland kosmetiska produkter och hushållsformuleringar. Deras huvuduppgift är effektiv fuktning av strängarna, skydd mot negativa påverkan av yttre faktorer och justering av naglarna.

Som ett resultat återspeglas ljuset från hårets glansiga yta. Håret får naturlig utstrålning.

Sammansättningen av professionella produkter för glans innehåller både naturliga och syntetiska komponenter. Keratin, proteiner av silke och vete, vitaminer A, E och grupp B, omättade fettsyror - alla dessa ämnen gör håret smidigt och elastiskt.

Professionell inställning

Kompositionen av professionella verktyg för att ge hårglans, förutom naturliga omvårdnadskomponenter, kan innefatta silikon. Det är de som skapar en osynlig glansig film på ytan av strängarna.

Ett artificiellt skyddande skikt fyller mikroporerna i nagelbandet, släpper ut flakade vågar och skyddar de inre strukturerna från förstörelse. Hårets glans och snygghet uppnås utan viktning.

Tänk på de mest populära produkterna.

Sprayen

Spray - en mycket bekväm form av kosmetika. Tack vare flaskan med dispenser kan du spruta den nödvändiga summan på strängarna. Ett annat obestridligt plus för sådana produkter är att de inte behöver tvättas bort.

Tillverkare erbjuder verktyg med en annan åtgärdsmekanism. I sortimentet hittar du produkter för lösa och torra trådar, för färgat hår, med UV-skyddande filter.

Vi har sammanställt en klassificering av de mest effektiva produkterna i denna kategori.

sera

Dessa verktyg behöver inte heller sköljas. De har en mycket lätt konsistens, men samtidigt är de full av många näringsämnen och näringsämnen.

Serum är perfekta för att ta hand om tunna och spröda strängar, förhindra peeling av spetsarna och ge ditt hår en lyxig glans.

De mest populära produkterna i denna kategori är:

 1. Bio Traitement Color Shine Serum av Brelil. Den aktiva substansen är Ceramide A2. Detta är en intracellulär "cement", ansvarig för strukturernas integritet. Produkten är berikad med citron extrakt.
 2. Equave Shine Serum Anti-Freez Effect UV-filter. Disciplinserummet är mättat med keratin. Det återställer skadade trådar, fuktar dem, närmar, ger sken, släpper och förhindrar curling. Skyddar mot de negativa effekterna av frost och ultraviolett strålning.
 3. Lumino Contrast Nutriceride Serum Gloss från L'Oreal. Gelvätska är utformad speciellt för färgade och randiga krullar. Den består av aktiva polymerer som täcker hår med en tunn skyddsfilm, släpper ytan och skyddar färg.

oljor

Detta är den vanligaste typen av medel för att lägga till glans till lock. Oljorna innehåller växtextrakt som ger strängerna näring, hydratisering och återställning av dem.

Dessutom skapar de en skyddande film på hårets yta. Resultatet av deras användning är anpassningen av naglarna och förebyggandet av vågning av skalorna.

Oljor är dyra, men mycket ekonomiska. För att bearbeta håret behöver du bara 2-4 droppar. Applicera dem på både våt och torr tråd.

Du kan köpa sådana produkter:

 1. Q-3 oljeskin för alla hårtyper från Estel. Återställer interna strukturer, reglerar vattenbalansen i strängarna, skapar på sin yta en skyddande skärm mot ultravioletta strålar och andra negativa faktorer.
 2. Bonacureolja Mikrokeratin från Schwarzkopf. Keratinmikropartiklar som regenererar olja rensar snabbt upp även mycket skadade trådar. Det skyddar mot de negativa effekterna av höga temperaturer, det absorberas omedelbart och lämnar inte en film på håren.
 3. Sammet olja från Londa. Fuktar krullar, underlättar kamning, tar bort överflödighet. Skapar en blank glasyr på ytan, ger hår glans.
 4. Satinique från Amway. Innehåller argan, avokado och passionfruktolja. Djupt fuktar torra strängar, förhindrar dem från att torka. Det ger glansglans, gör dem smidiga och lydiga.

Hemformuleringar

Förbereda användbara och effektiva folkmedicinska lösningar för glans kan vara hemma. Örter, essentiella och basoljor kan jämna ytan på nagelbandet och ge dem glans.

Bilder av tjejer som ökar vård av naturen, bekräftar att hemlagade kompositioner förbättrar hårets tillstånd inte är värre än dyra professionella produkter. Tänk på recepten som har fått bästa feedback från konsumenterna.

Nätskölj lotion

Häll 4 matskedar av nässla lämnar 0,5 liter kokande vatten. Låt det brygga i två timmar. Stam, tillsätt 200 ml äpple eller vinäger. Den resulterande kompositionen sköljde strängar varje gång efter schamponering.

Näsbröd innehåller mycket vitaminer och andra fördelaktiga komponenter som ger näring och återställning av trådens hydrobalans. Vinäger ger varje hår en glans på grund av naturliga syror, skyddar mot negativa påverkan av yttre faktorer.

Sköljningen är lämplig för krullar av alla typer. Det kommer att vara särskilt användbart för ägarna av färgat hår.

Oljekompressor

Blanda 15 ml olivolja och citronsaft. Värm kompositionen i ett vattenbad till kroppstemperatur.

Vi distribuerar längs hela längden av våta rena strängar. Vi sätter på en duschlock, wrap ett huvud över det med en handduk. Håll en timme och tvätta sedan med ett mildt schampo.

Olja återställer och stärker locken, fyller alla hål i övre lagret, förhindrar stratifiering av spetsarna. Citronsaft tar bort gifter, ökar skyddsegenskaperna hos håret, ger dem glans och elasticitet.

Regenererande mask

Blanda i en eldfast behållare på en matsked flytande honung, brandy och extra jungfruolja. Värm kompositionen i ett vattenbad. Avlägsna från värme och introducera väl piskad äggula. Se till att basen inte är varm, annars kan ägget kollapsa.

Applicera på viktiga strängar från rot till spets. Vi värmer i 60 minuter och tvättar sedan med schampo.

Maskinkomponenterna närmar sig och fuktar strängarna, tar bort toxiner, förhindrar överdrivning och förstöring. Alkohol irriterar folliklarna, förbättrar blodcirkulationen i huden, vilket leder till ökad hårväxt. Som ett resultat kommer krullarna att vara friska, släta, glänsande och elastiska.

Professionella tips

För att håret ska vara strålande och mjukt måste du mata det inte bara utomhus. Hennes tillstånd påverkas också av vad vi äter.

För att bibehålla hydrobalansen i strängarna, hjälp det med vanligt rent vatten. Dricka det per dag bör vara minst 1,5l.

För att glödlamporna ska få alla nödvändiga ingredienser, äta hälsosam mat. På vintern ta vitaminkomplex.

Var noga med att överväga följande rekommendationer från experter:

 • Tvätta huvudet inte med varmt men med lite varmt vatten. Höga temperaturer påverkar hårets nagelbitar, gör strängarna slöta och fluffiga.
 • Shampoo bara rötterna och huden. Vid spolning kommer skummet att rinna längs längden, rengöra det från smuts utan skada.
 • Gnid inte håret med en handduk. Det är bättre att blöta dem försiktigt och linda en turban på huvudet. Mekanisk skada på locken leder till flakvågor.
 • Använd endast rena hårborstar, barrettes och styling-enheter. Rester av damm och stylingprodukter kan fastna på strängarna och göra dem tråkiga.
 • Använd högkvalitativa kosmetika för daglig vård. Det är önskvärt att hon var allt från samma serie. Fonderna kommer att komplettera och förstärka varandra.
 • Borsta håret försiktigt, tår inte eller dra det. Det långa håret bearbetas från spetsarna, gradvis rör sig uppåt så att strängarna inte vinklar.

rön

Glitter hår - ett tecken på deras hälsa och grooming. Inte alltid flickor har lysande krullar från naturen. Men denna situation kan lösas med hjälp av speciella kosmetika och hem recept. Förutom att jämföra ytan av trådarna har dessa produkter närande, skyddande och fuktgivande egenskaper.

Ta hand om ditt hår ordentligt, skäm bort det med kvalitetsprodukter - och du kommer aldrig att stöta på problem med dullness.

Professionella hårglansprodukter

Mode förändras ständigt. Stil och modetrender gäller absolut allt: hår, smink, kläder och så vidare. Varje årtionde kommer ihåg sitt mod för frisyr och frisyrer. Men det finns en egenskap i lyxiga långa strängar, som alltid kommer att vara vackra och efterfrågan - det är glans av hår.

Glänsande vackert hår kan ses från fjärran. När solljuset träffar dem, glider varje krull naturligt och lyser, vilket ger beundran bland alla förbipasserande. Men tyvärr kan inte många få en naturlig gnista.

För att få ditt hår att skina, måste du välja rätt sätt att skina håret. Professionella verktyg ger snabb effekt i motsats till de medel som är förberedda hemma.

Nödvändiga regler vid val av professionell vård

De använda substanserna ska överensstämma helt med hårtyperna. Om de är utsatta för porositet och torrhet, måste du välja en glans som har fuktgivande medel, såsom aloe vera juice.

Om de är mycket skadade, måste du välja kosmetika med en stark regenererande funktion. Det bör innehålla mycket aminosyror, mineraler och lipider.

Om du vill att dina krullar ska lysa med en otroligt vacker glans, behöver du inte köpa professionella verktyg som innehåller speciella ingredienser som ger en stark glans.

Läsa kompositionen av schampo eller andra hårprodukter, var uppmärksam på om det innehåller rosmarin, kamille, jojobaoljelösning eller sojaproteiner. Om ja, köp det utan tvekan.

Professionella hårglansprodukter

Professionella hårglansprodukter

I moderna butiker till salu ett stort urval av verktyg som ger hår ett otroligt glöd. När du köper, kom ihåg de viktigaste råd från stylister att det är bäst att använda en enda tillverkares linje.

Tack vare det långa och hårda arbetet hos specialister kan kvinnor och män idag ha vackert och glänsande hår. Vilka är de viktigaste moderna metoderna rekommenderas att använda stylister?

1. Mytisk olja från L'Oreal är en mycket multifunktionell sak, som ger krönorna inte bara en härlig glans, men fuktar och närmar dem. Kompositionen av detta verktyg är oljekomponenterna av avokado och druvfrö.

Brelil visar briljansen av Bio-dragning. Den är baserad på linfrön, som inte tillåter håret att splittras, och viktigast av allt, det ger snabbt en slående gnista till locken.

Vätskesilke från Estel, innehållande siloxaner, omslutande varje hår med en slutfilm. Att hon ger lyxigt hår.

Marlies Molle Hair Protect Spray hårspray aerosol ger håret en vacker glans och håller hårfärgen om den är färgad.

Köparna rekommenderas att välja denna speciella spray, välja medel för att skina hår. Professionella resultat av denna spray orsakade ingen negativ återkoppling.

Oriflame erbjuder produkter separat för ljuskullar och separat för mörka som gör håret skimt och silkeslen.

Green Light erbjuder sina kunder den perfekta vätskekristallsprayen. Den kan användas regelbundet. Det gör hårstrukturen frisk och har skyddande egenskaper som skyddar håret mot yttre påverkan.

Alla ovanstående märken, i sin sammansättning, har speciella regenererande komponenter som gör att det blir en glans och ger silkiness. För denna effekt bör kompositionen vara:

- vitaminer

Professionella hårglansprodukter

- växtekstrakter

- kollagen

- keratin

- glycerin

- flyktig silikon

- olika oljor

Kom ihåg att lysande krullar - det här är den största fördelen med tjejer, som otroligt visar det motsatta könet.

Vad gör ditt hår glänsande: Effektiv betyder att skina hår

Yana Ilinskaya

Skönhet och livsstil direkt från Europa (Prag, Tjeckien).

Det ljusaste tecknet på hälsosamt hår är deras utstrålning, vilket betonar curls naturliga jämnhet och lägger till charm på vilken frisyr som helst. Som regel krullar som får tillräckligt med näring och vård, skiner sig själva, men varför inte förbättra denna effekt med ytterligare medel för att skina håret? Bara innan du måste ta reda på vad dessa verktyg består av och vilka som passar dig.

Medel för jämnhet och glans: hur fungerar de?

Den viktigaste egenskapen hos någon produkt för hårglans är en seger över hårflingor som sticker ut i olika riktningar. När skalorna inte slätas, kan håret inte spegla ljus och därför kommer det inte heller att skina.

En annan ingrediens i dessa produkter är skimrande partiklar: de är kvar på håret efter torkning och fungerar som lätta diamanter, som facettslipade diamanter.

Typer av professionella hårglansprodukter

Beroende på vilken typ av hår du har och hur du är van att ta hand om dem, kan du välja den lämpligaste typen av produkter för att göra krullarna skina och jämnhet.

Vilka är alternativen?

Spray för hårglans

Odelbara sprutbehandlingar idag är oerhört populära, främst på grund av deras användarvänlighet. Kompositionen appliceras på rent, vått eller torrt hår och tvättas inte av. Du kan göra stylingen, låta håret torka på egen hand eller, när det appliceras på torra lockar, uppdatera bara ditt hår.

Detta alternativ är lämpligt för tjejer med rakt hår, eftersom dessa sprayer är något torkade lockar, som arbetar med hårets yta. De som regelbundet färgar sitt hår, det är också bättre att använda ett djupare verktyg för jämnhet och glans.

Hårglansolja

Olja är ett relativt nytt format för att ge hår jämnhet och glans: den appliceras ganska bekvämt, och det är inte nödvändigt att tvätta det av oftare.

Idealiska ägare lockar, som strävar efter att fluffa och stoppa reflekterande ljus: oljedisciplinkrullar, släta hårets yta och låta färgen börja spela med fantastisk briljans.

Mask för slät och glänsande hår

Det mest grundläggande och effektiva sättet att ge hår glans och glans anses vara en närande mask, som påverkar håret längs hela sin längd och intensivt släpper vågorna.

Efter masken blir curlsna tunga och släta, som i reklam, men det här är inte troligt att behaga dem som står inför problem med installationen när krullarna inte vill behålla den skapade strukturen. I det här fallet är det bättre att välja ett medel lättare: spray eller olja.

Reglerna som lyser: Vad ska man göra för att håret ska glänna?

För effekten av verktyget var det mest märkliga, bör du följa några enkla regler för deras användning.

 • Efter masken för glans och jämnhet av håret, avstå från att använda en hårtork, styler eller strykning, så att hårets förseglade struktur förblir oförändrad.
 • Var inte rädd för att applicera en ganska märkbar mängd hårglansolja: Moderna, outplånliga, oljebaserade produkter kommer inte att göra håret tyngre.
 • Spraya spray för hår glans från ett avstånd av minst 20 centimeter, för att inte limka lockar och jämnt fördela sprayen över hela längden av håret.
 • Bär ett miniatyrpaket med ditt favoritverktyg för att göra ditt hår smidigt och glänsande, så att du vid något avgörande ögonblick kan uppdatera bilden.

Salonritualer för glanshår

Be din mästare att ge ditt hår jämnhet och glans. I branschens arsenal finns det många uppsättningar verktyg som kan omvandla lockar på några minuter!

Till exempel finns i Matrix salonger en tjänst som kallas "glossing": med en transparent skugga av Clear får man en riktigt spegelglans till krullarna! Den befintliga nyansen är samtidigt oförändrad, och skönhetsritualen tar mindre än en timme.

Användning av professionellt hår glans hemma

Om resan till salongen är försenad för nu, berätta hur du gör ditt hår glänsande hemma.

Våra stylister har studerat skönhetsmarknaden och valt ut för dig de 5 bästa sätten att skina hår.

Professionella hårglansprodukter

Kom ihåg gamla råd: så att håret var vackert, kammade det, göra hundra slag med en borste? Naturligtvis är hundra en byst. Men om du långsamt borstar ditt hår eller kamma med en kort och tjock naturlig borste (till exempel från en vildsvin) 20-30 gånger blir de mjukare och skinnigare. Frisörer kallar denna teknik hårpolering. Allt förklaras helt enkelt: sådan kamning polerar verkligen håret, utjämnar nagelskalorna - och de börjar skina.

2. Använd speciella produkter för hårglans

Nästan varje märke har en sådan linje. Dessa är olika produkter med vitaminer (främst panthenol), växtekstrakter, kollagen, keratin, glycerin, betain, flyktiga silikoner, olika naturliga oljor. Om du behöver snabba och maximala resultat väljer du professionella produkter. Endast du bör först kontakta en frisör: Om du har gjort ett fel val (till exempel, välja vård som inte passar din hårtyp) kan du förvärra hårets tillstånd. Ja, hon kommer att skina, men frisyren kommer snabbt att förlora sin form.

Hur man gör hår glans?

Och var försiktig med oljor, outplånliga sprayer och serum för hårglans: Om de något överdriver det med deras mängd kommer håret att hålla ihop och kommer att verka oljigt.

3. Gör hårlaminering

I skönhetssalongen, för att ge ditt hår glans, kan du erbjuda ett förfarande för laminering eller eliminering. Även om funktionsprincipen som används för dessa kompositioner skiljer i grunden, är det i princip liknande förfarande: håret under 20-30 minuter för att tillämpa en särskild del (transparent eller med en touch) med proteiner och andra biologiskt aktiva substanser, som verkade att limma disparat nagelband smidig och porös hår, vilket gör dem mer glänsande, smidiga och hanterbara. Vidare varar effekten 3-6 veckor.

4. Färga håret med henna

Det spelar ingen roll - färg eller färglös - glans garanteras. Till skillnad från kemiska färgämnen tränger Henna inte in i hårsaxens struktur, såväl som lamineringsformuleringarna omsluter dem och fyller oregelbundenheter i det övre skaliga skiktet. En extra bonus är att håret blir starkare och blir bättre, eftersom Henna också stärker dem bra. Och fortfarande sådana stärkande "masker" - en effektiv lösning för att bekämpa mjäll. Men kom ihåg att kemiska färgämnen efter färgning med henna kan "inte ta upp" eller resultatet blir det mest oväntade (upp till en mossgrön nyans). Av samma anledning, efter färgning av hår med henna, inklusive färglös, rekommenderas det inte att göra en perm eller kemisk hårrätning.

5. Tillsätt surhet

Om pH-värdet ändras till surt är det också enkelt att släta nagelbandet och få håret att lysa. Enligt denna princip arbetar många hårglansbalsamer - effekten uppnås genom att tillsätta fruktsyror, extrakt eller citrusoljaoljor till deras sammansättning. Och ett mycket enkelt alternativ - du kan lägga citronsaft eller vinäger till vattnet för sköljning (en matsked per liter vatten). Förresten, denna försurning mjukar också vattnet. Och hårt vatten är en av anledningarna till att håret förblir tråkigt, trots alla ansträngningar: Salterna som finns i den reagerar med tvättmedlet. Som ett resultat bildar ett sediment på håret, berövar dem av glans. För att avlägsna det tillsätts fruktsyror eller salicylsyra till många schampon.

6. Använd naturliga masker

Den enklaste hemlagade masken för hårglans - med äggula. Vitaminerna A, B och E ingår i det. Aminosyror och lecitin ger näring, fukt och återställer även skadat hår. För maximal effekt är det bättre att blanda äggulan med olja (till exempel olivolja, avokado eller jojoba). Den resulterande blandningen appliceras på håret i 30-40 minuter före tvätt.

10 bästa sprayer för hårglans

Med olika funktioner

Alterna Shine Spray

Spray baserat på olika oljor, vitaminer och antioxidanter som är lämpliga för daglig användning som skydd. Den passar bäst för färgat hår på grund av oljorna av hallonblad och solrosfrön i kompositionen, vilket skyddar pigmentet från utlakning och blekning. Verktyget har en lätt textur, men det är bättre att dra sig tillbaka från rötterna med fem till tio centimeter.

Reflekterande hårskinnspray från Oribe

Även om det är nödvändigt att använda produkten som en slutlig stilslag, innehåller den arganolja och panthenol för närande och fuktgivande. Tillsammans med dem är bärnsten extrakt för hårkonditionering, cetrimoniumklorid för antistatiska medel och solrosolja extrakt för solskydd. Enkel spray med märkesdoft för användning när som helst på året.

Philip Martins Moisturizing & Shine Spray

Multifunktionell spray för daglig hårvård är ett tvåfasigt medel, så flaskan ska skakas före användning. Det är bättre att spruta håret innan du torkar det med en hårtork, då kommer sprayen också att ersätta termiskt skydd. Ingredienser - oljor för fuktgivande och glans.

Hårolja från DEMI Professional

Detta alternativ är lämpligt för hårt, torrt och uttorkat hår som saknar glans. Olja är inte fet, men du borde inte applicera den på rötterna. Synligt glättar och bryr sig om hår, speciellt närande tips. Det är möjligt att använda både före läggning och efter.

Tigi Shine Spray

Produkten med en ganska kemisk sammansättning ger en märkbar glans. Spray bryr sig inte om hår, men har en något oljig konsistens. Och det släpper och visuellt förbättrar färgen på färgat hår.

Spray för hårglans från Framesi

Ett annat multifunktionellt alternativ är en glansspray med en viss grad av fixering. Avlägsnar fluffiness och ger välskötta, vilket kommer att märkas särskilt på porös, färgad och nära torrt hår. Fixering är tillräckligt för att skapa skarpt styling.

Wella Professionals Haze Spray

Doftande medel för att lägga till sken och skydd från solen klipper inte håret, men håller styling i vått väder. Sprayen har en ganska intensiv glans, så det är bäst att fördela det genom håret efter att stylingen är klar.

Redken Haze Spray

Spice på basis av camelinaolja och vitamin B5 för fuktgivande, närande och skinnande hår är ekonomiskt förbrukat tack vare aerosolformatet. Det ger en känslig glöd när du lämnar eller rätar, vilket är lämpligt varje dag.

Spray-slöja för att skina blondt hår från Matrix

Ett verktyg med en lätt textur, men en påtaglig effekt av att förtjocka håret. Ett speciellt komplex skyddar håret och fyller nagelbandet, vilket är viktigt för poröst och skadat hårfärg. Spray kan appliceras på vått hår.

Skimrande hår glänsar från Moroccanoil

Universal för alla hår och alla årstider, ger produkten baserat på användbar arganolja håret en hälsosam glans, men viktigast av allt - närmar och förstärker dem. Sprayen har en rik och oljig konsistens, så det är bättre att inte applicera på rötterna, men fördela den 20 cm i längd från rötterna.

Redaktörstest: hårglansprodukter

Personliga erfarenhetsredaktörer ELLE

Tidigare verkade det för oss att det lyxiga glansiga hårglansen av stjärnskönheter på sidorna av tidskrifter är mer sannolikt meriterande av bildredaktörer än hårprodukter. Men idag gör skönhetsindustrin underverk - med ett enda klick på en speciell spray kan du omedelbart omvandla det minsta håret. ELLE redaktörer på ett personligt exempel, fick reda på vilka medel för att skina hår kan lita på.

Nadezhda Strelets, innehållsregissör ELLE.ru

Blondiner kommer att förstå mig - vårt hår är svårt att göra en hälsosam glansglans. Men bokstavligen är ett par droppar serum med arganolja, kalendula och grönt te Argan Oil Gloss från Organic Systems fundamentalt förändrade affärer. Jag pratade mycket om detta mirakelverktyg, vilket ger samma spegelglans, som i reklam. Det var otroligt intressant, om effekten skulle visa sig som utlovat. Applicera produkten för att torka håret, även om du kan göra det på våt eller tillsätt serum till din vård. Jag ville också förstå effekten av serumet efter att håret torkades - det vill säga i kontrast. Otroligt, men sant - håret skenade verkligen. Det fanns emellertid en känsla av att de var överbelastade, vilket är fallet med användandet av styling (inte klibbigt och hårt, men helt enkelt inte så lätt och smulande), men den bländande briljansen av mig fascinerade mig så mycket att jag blev förälskad i detta verktyg ovillkorligt.

En annan drömprodukt som är ännu bekvämare än den första är en spray-slöja för glänsande och lysande hår av Alterna Bamboo Luminous Shine Mist. Allt är enkelt här - ett par klick på dispensern och, som om det är magiskt, skiner håret med en bländande glans. Jag gillade det här tricket så mycket att jag spenderade hela flaskan på mindre än 2 veckor. Anger som om polerar en håryta - glansigt glans gör dem genast snygga och välskötta. Förresten har jag alltid trott att sammansättningen av sådana produkter är en kemi. Det visade sig att Bamboo övar ett ekologiskt tillvägagångssätt: Som en del av varumärkets produkter är allt bara det mest naturliga och säkra. Så, min favorit spray innehåller extrakt av indisk krusbär och bambu, liksom aminosyror och mineraler.

Anna Volkova, Elle.ru moderedaktör

Jag har ljusbrunt hår, som dessutom under sommaren hade tid att bränna ut nästan till blondan, så det behöver inte prata om någon hälsosam glans. Så testet av de medel som ger håret sken, visade sig vara precis vägen. Jag har tre produkter som kan användas en efter en: schampo och balsam, hår fuktkräm och styling spray. Men första saker först.

Shampoo och balsam Sebastian Trilliance lovar att ge ditt hår en liten glans på grund av det som ingår i kompositionen av extraktet av bergkristall. Sjampoen, som varumärket heter Cleanser, skummar perfekt och har en trevlig lukt, som spelar en stor roll för mig - jag kan inte stå för aktiva smaker. Jag märkte aldrig på något annat skimmer, men jag kände effekten av att "utjämna" håret: när de torkade ut gick de en-mot-en. På grund av detta är frisyren något förlorad i volymen. Men i strävan efter håret, som återspeglar solskenet, måste du offra någonting.

Nästa steg är tillämpningen av Oribe Supershine Moisturizing Cream. Förutom den utlovade glansen, innehåller Moringa-fröextrakten i krämbehandlingen och återställer skadat hår, och extraktet från roden av kamferiet är ett utmärkt hinder för skadliga UV-strålar. Så var var denna kräm under den senaste semestern? För mitt hår av medellängd tog det bara några ärter av en produkt som visade sig vara trevlig i konsistens, inte klibbig och lättfördelad över hela längden. Här är ljuset Shimmer redan märkt vid applikationssteget - det finns knappt synliga glänsande partiklar på händerna. En trevlig överraskning var det faktum att grädden inte gör håret tyngre och skapar inte effekten av filmen - efter appliceringen är frisyren fortfarande lika frisk. Kombinationen av schampo + balsam + fuktkräm gav det lovade resultatet: perfekt slät och glänsande hår.

För att slutföra styling, kom jag till räddning med en spray lotion för att lägga skina på hår från Avon Advance Techniques-linjen. Jag hittade inte ut vad som utgör en stylingvätska - anvisningarna är fyllda med svåra att använda komponenter, varifrån det blir uppenbart att inga naturliga ämnen kan hittas där. Ändå fixar verktyget uppgiften att fixera frisyrens form och lägga till extra glans på håret. Det viktigaste - att korrekt beräkna önskad dos. Om du överdriver och applicerar för mycket vätska på håret blir de täckta med något som liknar en oljig film, och ingen glans från en dålig hårdag kommer i detta fall att rädda dig. Men ett par pshikov är tillräckligt - sprutan fixade mig helt och hållet min stygga vuxna knuff, som ibland försöker falla ner och gav frisyren lite extra volym.

Irina Plaksina, internet marknadsförare ELLE.ru

Kollegor vet att jag inte är likgiltig för Paul Mitchell hårvård kosmetika, så en lätt spray spray med ett extrakt av en aromatisk Hawaiian avapui växten gick till testet för mig. De aktiva komponenterna i produkten syftar till att ta hand om torrt och skadat hår - på grund av fuktgivande partiklar, sker intensiv återuppbyggnad och fuktighet sker. För mitt blonda hår kom produkten upp perfekt: ett par kranar efter styling återställer hårets vitalitet och ger dem ett välskött utseende. Jag kan inte föreställa mig hur jag brukade göra utan honom.

På grund av det faktum att jag har tufft, men samtidigt fuktigt hår, använder jag nästan aldrig hårspray under styling - frisyren och utan hjälp av improviserade medel kan vara i flera dagar. Först tycktes det vara en svår uppgift att utvärdera "Extra Shine" hårspray med bambuxtrakt från Garnier, för jag vet inte riktigt vilka kriterier en idealisk produkt ska mötas. Men, med tanke på erfarenheten av att använda lack i min studentår, kan jag konstatera att Fructis-stilen är utmärkt sprutad, torkar snabbt, limar inte håret, lägger till dem uttrycksfulla glans. Åtgärden är bra, men jag har aldrig kunnat komma fram till ett mer globalt uppdrag för honom än att enkelt ta bort de korta, korta håren.

Den serumskin som utvecklats av Claudia Schiffer i en flaska med Essence Ultime Crystal Shine pipetten från Schwarzkopf lovar en mycket effektiv förbättring av glans för tråkigt och normalt hår. Den enkla formeln med flytande kristaller på bara 30 sekunder ska släta håret och återställa sin förmåga att lysa. På mig verkar en unik kombination av pärlor, panthenol, förbättrad protein och keratin ha misslyckats. Kanske, som det står på förpackningen, har Claudias hår efter användning av produkten skiner i ljuset av strålkastare, men serumet passade mig inte helt: mitt hårda hår blev ännu tuffare och ingen ytterligare synlig glans tillsattes. Det enda obestridliga pluset är den trevliga doften av produkten.

Sprayglans från Sublime Reflection non-aerosol från System Professional liknar det vatten i vilket skimrande glanspartiklar är flytande. Produkten sprutas med en grundslöja med en ganska skarp lukt och verkar väldigt delikat vid första anblicken, även omärkligt. Till skillnad från konventionella glansprodukter med gnistrande partiklar gör inte Sublime Reflection håret tyngre - dess effekt är snarare att hårfärgen verkar mer mättad och håret är suntare på grund av de ingredienser som vanligen används i håråterställningsformler.. Det enda som enligt min åsikt saknar detta verktyg under sommaren är en ytterligare funktion av fukt.

Natalia Starostina, redaktör för specialprojektet ELLE

Jag är ett stort fan av alla typer av expressvårdsprodukter. Hela mitt liv passerar i en så galen rytm att jag har för lite tid för mig själv och jag vill naturligtvis se mig attraktiv. Arbetande mammor kommer att förstå mig! Inte överraskande faller jag regelbundet för reklam för de skönhetsprodukter som "garanterar omedelbara resultat". Gå förbi "7 oljor" av märket Aloxxi, som lovar att göra hår 87% (!) Lysare i bara ett par applikationer, hade jag inte tillräckligt med viljestyrka. Ja, och det fanns inget val - på tröskeln till nästa färgning tvättades min platinblonde helt och oavbrutet. Ärligt talat, jag förväntade mig inte snabbt att reanimera håret snabbt och tillföra hälsosam utstrålning till det med hjälp av amerikansk torrolja Aloxxi. Men hur trevligt är det att göra misstag ibland! Mitt livlösa hår var omedelbart täckt med en skimrande osynlig slöja. Effekten varade fram till kvällen. Och, viktigast av allt, sprutan lämnade inte ett oljigt spår på håret med vilket många torra oljor "synd". Aloxxis trevliga komplimang är en delikat kokosdoft, varifrån min man bara är galen!

Sabina Agayeva, redaktör för rubrikerna "Stars" och "Lifestyle"

När jag kommer till salongen berömmer min herre, hur mitt mörka hår skiner, alltid berömmer mig - de säger att du sköter dig ordentligt. Jag vill inte uppröra honom, men tiden för att avslöja korten: Jag gör inget speciellt om hårvård. Ett par zilch spray-gloss - och mina långa svarta strängar gnistrar som en spegel smidig. Här är tre av mina nya favoriter.

Trots prefixet "styling" i titeln limar Got2b "Stardust" spray inte något och gör det inte tyngre. Absolut transparent, med diskret arom, som dessutom försvinner omedelbart, tjänar det som ett utmärkt antistatiskt medel. Du kan applicera på vått hår före styling, och på torrt redan lagat - jag föredrar personligen det andra alternativet, så glansen varar längre. Av minuserna - efter sprayning sprut torrt hår lätt fuktad. För dem som, som jag, använder järnet, rekommenderar jag att du återigen sträcker strängarna efter att du har applicerat produkten, eftersom formen är lite borttappad. Förresten, är en annan värdefull Got2b shine egenskap att det hjälper till att släta håret.

När det gäller Sebastian Halo Mist spray är det tillräckligt för mig att bokstavligen ha en bit ljus för att förvandla håret - de får en lysande glans. Därför, för en ljusare effekt sprutar jag först glansen på handflatan och släpper sedan håret längs hela sin längd. Sprayens struktur är lätt, kristallklar och helt tyngdfri. Personligen tycker jag verkligen att det luktar en parfym för hår. Men allt detta är inte viktigt: Halo Mist är helt enkelt oersättligt på sommaren - det har UV-skydd och sparar hår från att brinna ut, vilket är absolut nödvändigt för brunetter.

Redken Diamond Oil - inte helt lysande, men en lätt version av hårolja i ett aerosolformat. Samtidigt lämnar det inte något fettinnehåll, men tillsammans med den dekorativa effekten som det behandlar hår, lägger man densitet till den. Jag var övertygad om detta personligen: håret blir inte fett alls, blir inte tyngre, se inte inaktuellt. På grund av den praktiska dispensern sprutas oljan snabbt och jämnt som hårspray. Eftersom sprayen förtorkar håret, ägnar jag mig särskild uppmärksamhet åt att arbeta genom spetsarna, som alltid är en svag punkt. Med all sin ljushet ger texturen håret med en verkligt lysande glans, och om du applicerar olja längs hela längden på håret, kommer effekten att vara som efter salonglaminering. Kort sagt blev jag en fan av denna olja!

Valeria Klimenko, junior skönhetsredaktör, assistent ELLE.ru

För att vara ärlig, föreföll hårprodukter inte nödvändigt för mig. Det redaktionella testet gjorde att jag kunde ändra min tro - välsignelsen, jag fick flera verktyg i olika format på en gång för provet.

Den första var sprayglansen hos en av mina favoritmärken Londa Professional. Det första jag märkte var en trevlig, diskret doft. Förresten är sprayen absolut inte konstruerad för att fixa håret eller styling, det är uppgiften att lägga till lite glans. Förresten klarade han upp den här uppgiften med ett slag - hans hår förvärvade flimmer, men deras struktur och kvalitet förändrades inte.

Den andra jag testade var Taft gelvax. Jag har alltid behandlat vax med viss misstro - och den här gången blev jag förvirrad av den dimmiga instruktionen som rekommenderade "att sätta på vått eller torrt hår och att låsa efter vilja". Som ett resultat blev det beslutat att applicera på vått hår och sedan vanligen torka dem med en hårtork. Tyvärr märkte jag inte en speciell wow-effekt - skenet såg ut, men mitt hår var smutsigt snabbare än vanligt. Jag tycker att det här alternativet är lämpligt för dem som inte är lata för att tvätta håret varje dag. Om du, som jag, gör det här en gång vartannat dag, så kommer detta alternativ att lägga till glans bli ett otvetydigt alternativ för dig.

Wella Shimmer delight glitter spray överraskade mig mer än andra. Allt som krävdes var att spruta produkten på rent hår. Först - om ett mirakel! - Håret lyser verkligen med glansig glans. Tyvärr, den trevliga fruktiga aromen och de minsta glödande partiklarna på håret glädde mig inte mer än två timmar, varefter de som magiska indunstade dem mirakulöst och lämnade ingen aning om deras senaste närvaro. Tydligen är det nödvändigt att lägga till sken på håret på vanligare sätt för mig - regelbunden färgning och väl valda medel för daglig vård. Men om du tänker publicera, då som ett alternativ att producera en kortsiktig effekt, är den här sprayen perfekt för dig.

Hårglansprodukter

LEBEL

Löst, tråkigt, svagt och tunt hår är en riktig katastrof för många kvinnor. Och de verktyg som verkligen löser detta problem är få. En av dem är Proedit Bounce Fit Shampoo från det japanska företaget Lebel Cosmetics. Shampoos formel är unik och innehåller ämnen som tränger in i djupet.

LEBEL

Extrema hårskador är aggressiv färgning (bländning, markering), permanent färgning, avtagning (färgavlägsning). Efter en sådan skada förlorar håret sin skönhet bokstavligen omedelbart, men det kan ta lång tid att återställa dem. Japanska experter Lebel.

ESTEL PROFESSIONAL

Rengör försiktigt håret, lämpligt för daglig användning. Det upprätthåller den naturliga lipidbalansen i hårbotten, stärker hårstrukturen. Den kraftfulla fuktgivande komplexa True Aqua Balance med naturliga betain och aminosyror förbättrar tillståndet av torrt, skadat hår, främjar.

REVLON Professional

Det har en multifunktionell effekt: det ger skina och silkighet, återställer skadat och torrt hår, mjukar dem, kämpar för splittrade ändar, skyddar mot solstrålningens effekter, har en termisk skyddsfunktion. 10 fördelar med att använda uniq ONE.

ESTEL PROFESSIONAL

Formeln för den silvery care masken har utvecklats speciellt för blekt och blont hår, det neutraliserar effektivt oönskade gula nyans och betonar skönheten av kalla blond nyanser; innehåller ett intensivt förnyande och närande komplex. Delikat krämig konsistens.

ESTEL PROFESSIONAL

Mild schampo för daglig användning. Innehåller kitosan, vitamin B5 och keratinkomplex. Det närmar och fuktar håret, ger det elasticitet och glans. Aktiva ingredienser: kitosan, provitamin B5, keratinkomplex. Hur man använder: Applicera på vått hår.

ESTEL PROFESSIONAL

Lätt balsam för alla hårtyper, lämplig för daglig användning. Det ger glans, mjukhet och silkiness. Det kraftfulla fuktighetsgivande komplexet True Aqua Veil med jojobaolja, naturliga betain och aminosyror fuktar håret hår, stärker strukturen och perfekt förhåller det.

LEBEL

Om du ofta använder en hårtork eller ett järn, har ditt hår en stor risk för torkning. Överdriven torrhet i håret leder till gallring och störning av hårsaxelns struktur. Sådant hår förlorar sken och styrka, tangles och raster. Om du vill lösa detta problem en gång för alla.

LISAP MILANO

Shampoo för djup näring och fuktgivande bryr sig försiktigt för hår, rensar dem försiktigt. Den innovativa låga pH-basen baserad på papyrus extrakt, Wakame, Hydra Care Complex gör det möjligt att intensivt närma och reparera skadade områden i hårstrukturen, återlämna den till torr och.

LEBEL

Ger fullständig vård för hårt skadat hår. Aktiva ingredienser bidrar till återställandet av lipidbalansen hos hårstrukturen på molekylär nivå. Den har en stramande och närande effekt. Det bidrar till att bevara färgens ljusstyrka efter färgning. Neutraliserar återstående.

LEBEL

För det olydiga, försvagade, färgade håret. Glattar håret och återställer sin struktur, skyddar mot aggressiva miljöpåverkningar och termiska effekter. Det ger hår glans. Inramar hår, underlättar kamning och styling. Aktiva ingredienser: Olja.

KAPOUS

På grund av innehållet i hydrolyserat keratin, det hår som återupplivas från insidan, och kombinationen av oljor, återvinns håret elasticitet, glans och mjukhet som förloras till följd av kemiska förfaranden (perm, blekning, färgning) när håret behandlas med hög temperatur (hårtork, tang.

Urban Antidotes Ressurection Conditioner återställer det ömtåliga och försvagade håret tillbaka till livet tack vare formeln som styr dess effekt exakt på de områden som behöver vård. Avlägsnar statisk stress, mjukar håret. Skyddar färg från utlakning.

BAREX

Extremt lätt och delikat schampo, rensar försiktigt håret, vilket ger densitet och volym från rot till spets. Ger hår med väsentliga näringsämnen för hälsa, samtidigt som den stärks. Återställer och underhåller lipidfilmen. Håret blir mjukt och glänsande.

LEBEL

Försvagat tunt hår behöver särskild vård, och denna behandling kan ges av Essence IAU Forti från Lebel Cosmetics. Effektiv lösning i kampen mot förlust av volym och glans av hår, baserat på vegetabiliska oljor. Mandarinolja förhindrar mjäll och accelererar tillväxten av nya.

LEBEL

Löst, tråkigt, svagt och tunt hår är en riktig katastrof för många kvinnor. Och de verktyg som verkligen löser detta problem är få. En av dem är Proedit Bounce Fit Shampoo från det japanska företaget Lebel Cosmetics. Shampoos formel är unik och innehåller ämnen som tränger in i djupet.

MATRIS

Ger hårvolymen och glans. Delikat rengöring, ger extra volym och styrka, ökar hårets tjocklek vid varje användning, ger varaktig färg, mättas med glans. Ett schampo som ökar volymen kommer att ge ditt hår en härlig fluffighet, naturlig ljusvolym, mjukhet och.

Urban Antidotes Ressurection Shampoo återställer lös och sprött hår till liv. Fuktar hår, mjukar nagelbandet, skyddar färg från utlakning. Innehåller 25% mer fuktgivande medel. Den har en enkel rengöringsnivå. Konditionering och åtdragning av håret fäst vid dem.

LEBEL

Extrema hårskador är aggressiv färgning (bländning, markering), permanent färgning, avtagning (färgavlägsning). Efter en sådan skada förlorar håret sin skönhet bokstavligen omedelbart, men det kan ta lång tid att återställa dem. Japanska experter Lebel.

KAPOUS

Masken för svagt och skadat hår återställer elasticitet och glans, förlorad till följd av kemiska förfaranden. Vete proteiner utgör för bristen på näringsämnen, som hjälper till att stärka hårets skyddande skikt. Penetrerar djupt in i strukturen av keratinmolekylen återställs.

LISAP MILANO

Elixir Shampoo för att återställa och ge strålande glans Elixir Care Shampoo - rengör försiktigt tunt skadat hår, vilket ger hållbarhet och färgskydd, ger ljus och ger extra glans. Absolut fri från parabener, silikoner, färgämnen, sulfater, SLS.

KAPOUS

Balsammen är utformad speciellt för försiktigt vård av färgat hår. Det ger hårvolym, glans och vitalitet, återuppliver färg och förhindrar hårets tvärsnitt. Den speciella balmformeln innehåller en innovativ färgstabilisator som upprätthåller färgintensitet och förlänger hållbarheten.

KAARAL

Kaaral regenererande vätska med värmeskydd ger näring till håret längs hela längden och lägger till glans. Justerar den porösa hårkutiklet och förhindrar att hårändarna splittras. Returnerar hår mjukhet och silkiness. Skyddar mot negativa termiska effekter. Det är väldigt lätt.

KAARAL

Den unika formeln av gräddmasken, berikad med kunglig gelé och hydrolyserad keratin, återställer och ger håret intensivt och ger sken och strålning. Väger inte ner håret. Aktiva ingredienser: Bee lotion, hydrolyserad keratin. Method.

BAREX

Supermjuk utformad speciellt för att bevara färg och skydda färgat hår. Permanent håller färg och bibehåller sin ljusstyrka. Den ideala vårdprodukten för att öka intensiteten och djupet på färgen. Aprikoskärnolja: rik på antioxidanter och E-vitamin, skyddar och.

WELLA

SHAMPOO FÖR FÄRGSKYDD AV FÄRGT, NORMALT OCH THIN HAIR WELLA INVIGO COLOR BRILLIANCE 1000 ML. Shampoo för att skydda färgen INVIGO Color Brilliance med optimal pH-nivå. För att skydda färg i upp till 7 veckor med regelbunden användning. Formeln med optimalt lågt pH hjälper.

REVLON Professional

En outplånlig daglig lotusdoftande spraymask som fuktar håret, förbättrar glans, kontrollerar fluffighet, skyddar mot skador som orsakas av den aktiva solen och gör styling enklare. Metod för applicering: Det är möjligt att applicera, både på vått och på torrt hår för att uppdatera.

KAARAL

Hydra Shampoo - fuktgivande schampo för torrt hår. Dess känsliga formel, berikad med söt mandelolja och risekstrakt, ger djup fuktighet och mjukhet i håret, utan att väga ner det. Kamillextrakt fuktar, återställer, förstärker den naturliga nyansen av håret, ger.

Joico

Shampoo "Perfect Blond" för att bevara blondens renhet och glans. Detta sulfatfria schampo rensar försiktigt ditt hår och fyller på alla nödvändiga näringsämnen. Designad speciellt för blekt hår och ultralätt blont hår. Innehåller sfäriska mikropartiklar - miceller - vilket.

KAPOUS

Mjukt schampo för vård av färgat och kemiskt krökt hår. En speciell kombination av aktiva element under lång tid behåller färg, stärker försvagade keratinbindningar och återställer strukturen hos färgat hår. Hydroskopisk verkan panthenol bibehåller balansen av fukt i hår och hud.

LEBEL

Vilken kvinna drömmer inte om ett perfekt stylingverktyg utan fixering? Under tiden är vattnet i Silk Veil Tuner Water exakt det. Lebel forskare och kosmetologer har arbetat hårt för att uppfinna detta verktyg. Tack vare det kan du släta och mjuka håret, ge det glans och elasticitet.

MATRIS

Spray ger en härlig volym till håret, vilket ger en mobil fixering vid rötterna, som kvarstår hela dagen. Bekväm "näsa" - dispenser, med vilken sprayen appliceras direkt på hårrötterna, Sprayen smälter inte eller torkar håret. Håret under dagen förblir färskt och.

GKHair (Global Keratin)

Shampoo fuktar och mjukar håret, rensar försiktigt och bevarar sina naturliga egenskaper. Keratin skapar en skärm för varje sträng och återställer håret från insidan, stöder och stärker, ger skinn och mjukhet efter varje tvätt. Innehåller inte sulfater och parabener. Tvätta inte keratin från håret.

LOREAL PROFESSIONNEL

Innovativ mask återställer hårets hårdvara, vilket ger sken. Håret är helt rekonstruerat, mjukt och glänsande, lätt att stila. Aktiva ingredienser: ett komplex berikat med regenererande lipider, fytokeratin, ceramid. Metod för applicering: Applicera på tvättat.

LISAP MILANO

Den nyaste formeln av intensiv närande mask baserad på papyrus extrakt, wakame, ceramides A2, Hydra Care Complex, ger dig en djup omsorgs effekt, ger näring och återställer mycket torrt, utarmat och skadat hår. Rekonstruerar skadade interna och externa.

BAREX

Tjock närande mask, idealisk som ett regenereringsmedel för svagt och skadat hår. Tack vare dess fuktgivande och närande egenskaper blir håret livligt, glänsande och motståndskraftigare mot yttre påverkan. Arganolja: omedelbart återfuktar, återställer.

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25Nästa Artikel
Intensiv glans för ditt hår - Avons tvåfasiga serumspray "Äldliga oljor"