10 bästa tinting hårprodukter 2018


Frekvent radikal färgförändring med hjälp av färgämne skadar håret. På marknaden för kosmetiska produkter finns det mer sparsam nyans. De gömmer sig grått hår och förbättrar lockets tillstånd. Tillverkare erbjuder en mängd olika mousses, balsams, sprayer och schampon. Tänk på rankningen av dyra och billiga färgverktyg. Listan är baserad på feedback från kunder.

Dyra tinting hårprodukter

Oavsett färgfärg, röd, asfär eller blå tonic (så kallade användare för enkelhets skull) löser hon flera problem. Efter förtydligande visas ofta en ful yellowness. Lotioner, balm med ett pigment av en violett nyans hjälper till att eliminera det. Tintprodukter förbättrar även utseendet på grå hår. Höjdpunkter torrt och tunt hår. Medel ger dessutom naturlig glans och mjukhet.

Professionella schampon, balm och andra typer av färgämnen inkluderar naturliga ingredienser. Därför är deras pris väsentligt annorlunda än standardprodukter.

8 bästa tonics för hårfärgning

Att vara densamma är hela tiden tråkig. Därför är kvinnor glada att ge fritt försök till experiment. Den första att vända är ofta hår, men ammoniakfärger förstör deras struktur och förgiftar kroppen med skadliga ämnen. Vidare varar något resistent färgämne länge och begränsar experimentfältet. Ett alternativ till ammoniak är tonade schampo och balm eller hårvatten.

Toniken ger nya eller naturliga nyanser till de naturliga eller "konstgjorda" nyanserna av hår, färgar dem helt från början till en annan färg eller neutraliserar oönskade pigment (till exempel den gula tonen av blond). Den specifika effekten beror på användningsmetoden.

Om produkten appliceras på krullarna under lång tid - färgen är mättad och ljus. När toniken läggs till balsmen eller masken med en "droppe" och tvättas av efter några minuter ger det bara en ljus nyans av håret. Vissa utspäd en liten mängd tonic i vatten, skölj huvudet med den resulterande lösningen efter tvättning. I allmänhet är användningen av tonic en rent individuell sak, och kanske är det den korrekt valda tillämpningsmetoden som bestämmer hur framgångsrikt resultatet kommer att vara.

På den ryska marknaden finns flera dussintals tonade schampon och balsams, men oftast väljer köpare bara några märken. En del av toniken tillhör segmentet av professionella verktyg, delvis - till en billig massmarknad. Om du fortfarande tvivlar på vilket företag du föredrar, läs vårt betyg på de bästa hårtonerna.

1 plats i rankningen är
hår toner L'Oréal Professionnel -
för professionell kvalitet

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vårdformel, fria aminosyror, proteiner.

Åtgärd: ger skugga och glans, bryr sig, neutraliserar oönskade pigment.

L'Oréal Professionnel "lila" tonade schampon tar bort oönskat gul pigment från grått och blont hår. Medlen presenteras i två versioner: villkorligt "manlig" (grå) och "kvinnlig" (silver). Enligt recensioner av dem som har försökt L'Oréal tonics, när de används korrekt, ger både Silver och Gray en nästan helt jämn ton utan att färga gråa eller lila grå färg. För kastanj, mörkt och blont hår har den franska tillverkaren "Gloss Color" -linjen. Den här serieens gyllene koppar och röda toniker hjälper till att märkbart återuppliva tonen och lägga till glans till både färgat och naturligt hår.

fördelar:

 • jämn färg
 • vårdande formel
 • tvättas lätt av huden.

Nackdelar: Det är svårt att hitta i butiker, dyrt, som en del av SLS, är det inte lätt att tvätta bort hushållsytorna, om du inte gör det direkt efter sköljning av håret.

Positiv och negativ feedback på L'Oréal tonic:

+ "L'Oréal Silver -" Måste ha! "Av varje blondin. Hårfärgen är jämn, och för en gång är hela "ärten" av detta schampo tillräckligt. Toniken är ett mycket bra skum. "

- "Besviken, jag ger den till min pappa (han gillade hur det grå håret glitter). Jag beställde via Internet ett stort paket med "Grå". Tonen är riktigt likformig, men grågrön. "

2: e plats - Bonacure Färg Spara silverfärgschampo
från Schwarzkopf Professional -
för jämn ton och färgskydd

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment (ACID Violet 43), keratin.

Åtgärd: skyddar basfärgen, tvättar håret, ger skugga.

Bonacure Color Save shampoo märkt "Silver" är avsedd för både blont och vitt hår. Som tänkt av tillverkaren måste han korrigera oönskade gulröda pigment på blekta "blonda" och gråa krullar. Men resursfulla damer använder den för att tona helt naturliga koppar och blond nyanser i askfärg.

fördelar:

 • enhetlig ton
 • certifierad utländsk tillverkare,
 • Målar inte hud och hushållsytor.

Nackdelar: det är dyrt, det torkar ändarna, det innehåller SLS och PEG-7. Många råder att köpa en "bonacure" tonic med en "sulfatfri" anteckning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Avlägsnar perfekt yellowness från en koppar nyans i en användning. Ingen ojämn färg, som "Tonics". Målar inte huden och strimmiga strängar i lila. För detta kan till och med priset förlåtas. "

- "Shampoo ojämn. På mitt "skandinaviska blond" huvud är färgen matt och grå. Och vid beröringen började håret likna strå. "

På 3: e platsen i listan över bästa - Tonic ROCOLOR
Du kan, om noga!

Vikt: 150 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, lanolin, alkohol.

Åtgärd: toner, neutraliserar oönskade pigment.

Det är namnet på produkten ROCOLOR har blivit ett hushållsnamn, vilket ger det populära namnet "Tonic" och andra tonade schampon. På den ryska marknaden är Tonika fortfarande det mest populära hårtoneringsverktyget. Det är lätt att använda, varar länge och säljs i nästan alla livsmedelsbutiker. Violetta och blå nyanser av Tonics kan permanent färga krullar i lila färg, därför rekommenderas de bara att skölja huvudet något, lägga till ett botemedel mot vatten eller en balsam. Vissa ljusa färger (till exempel "Mjölkchoklad") och nästan alla mörka och röda kan appliceras direkt på håret.

fördelar:

 • Lågt pris
 • En rik palett av nyanser.
 • Närvaron i linjen med särskild tvätt betyder "Retonika" för att neutralisera oönskade resultat.

Nackdelar: ojämn ton, om den används felaktigt - "giftiga" färger, målar hud och hushållsytor, det är svårt att tvätta bort, det finns skadliga komponenter i kompositionen (alkohol, SLS).

Positiva och negativa recensioner om toniket för håret "Tonic":

+ "Hela mitt liv lägger jag en ash-pearl tonic i en hårbalsam en gång i veckan. Läkemedlet är naturligtvis starkt. Därför håller jag den bara på huvudets huvuddel, och i ändarna spenderar du bara lite och tvättar den omedelbart. Det finns inga "lila fläckar" i den här applikationen. "

- "Aldrig! Inget sätt! Försök under inga omständigheter återge den ansökningsform som skrivs på paketet. I två veckor gick jag med ett lila huvud och höll, som tillverkaren rådde, en fawnfärg på håret i flera minuter. Färger perfekt inte bara hår, utan även kläder, bad, handduk, handfat! "

På 4: e plats - hår tonics "Irida" från "Neva"
för allmänhetens kärlek


Vikt: 75 ml. (3 påsar av 25 ml.).

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, glycerin, keratin.

Åtgärd: toner, bryr sig.

"Irida" -tonerna, inte mindre populära än "Tonica Rocolor", är packade i påsar, på grund av vilka många tycks vara mer bekväma att använda. För mörkt hår, erbjuder tillverkaren nyanser av "Mahogany", "Burgundy", "Black Coffee", för ljusa traditionella lila toner, vilket ger en asyton ("Pearl", "silver" etc.).

fördelar:

 • En mängd olika färgpaletter.
 • Bekväm förpackning (du kan ta 1-2 påsar per resa, påsar kan enkelt passa i en kosmetisk väska).

Nackdelar: svår att hitta i butikerna, lättare att beställa från tillverkaren, som en del av det finns skadliga komponenter (silikon, SLS, alkohol).

Positiva och negativa recensioner om hår tonic "Irida":

+ "Bra verktyg! Samtidigt målar och bryr sig. Men tillämpa, naturligtvis behöver du noggrant, som alla tonade schampon.

- "Ny förpackning - väldigt obekväma! En dospåse räcker inte, två är mycket. Och det finns tre av dem i paketet. Vad ska man göra?

På 5: e plats - tonic Rocolor "Shining color" -
för effekten av laminering

Vikt: 75 ml. (3 påsar).

Pris: 40-60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, omsorgsformel.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Tonik "Radiance of color with laminating effect" från Rocolor är gjord på basis av en unik "ofarlig" formel. Trots billigheten tränger verktyget inte in i håret, utan skapar bara en färgad skyddande lamineringsfilm på ytan.

fördelar:

 • Skadlig färgning.
 • Bekväm förpackning (påse).

Nackdelar: målar huden, tvättas dåligt från hushållens ytor.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar verkligen valuta för pengarna. En billig lösning, men det fungerar som en 3 i 1 schampo, tonic och mask. "

- "Sparade 20 rubel på färg och spenderade 5000 på ett nytt badrum. Bestäm själv. "

På 6: e plats - tonic "Indola Color Silver" -
för mjuk hårfärgning

Vikt: 300 ml.

Pris: 250 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, hydrolyserad keratin.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Toniken från den tyska tillverkaren Indola Color Silver är en annan märkesprodukt som sparar blekta blondiner från gulning. Tack vare keratinformeln ger håret ytterligare skydd och näring. Liksom alla Indola Professional-produkter har den en ganska mjuk färgning.

fördelar:

 • Stor volym och ekonomisk konsumtion.
 • Effekten av vård.
 • Mjuk ton.

Nackdelar: kan överdriva hår, färga naturliga och missfärgade trådar i olika färger.

Positiv och negativ feedback:

+ "Billigare, mjukare och mer ekonomiskt än andra professionella tonic."

- "Resultatet motiverade titeln. Den unge mannen började kalla honom "min gamla dam": hennes hår visade sig vara en slags helt grå-silver skugga. "

På 7: e platsen - Estel hair tonics -
för ett snyggt resultat och rikedom av nyanser

Vikt: 150 ml.

Pris: från 70 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, keratinkomplex.

Åtgärd: ger ton, bryr sig.

Estel tonic kan appliceras på huvudet under den färgning som anges av tillverkaren på förpackningen. De färgar håret ganska försiktigt och jämnt, men skiljer sig på mycket oekonomisk kostnad och färgar huden ganska lätt.

fördelar:

Minus: det är svårt att tvätta av del och händer, många nyanser är tillräckligt för ett tag

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar hans" personlighet ". Resultatet är alltid annorlunda på olika hår (provade röda toner med min syster) och mycket trevligt! Tja, lukten med konsistensen är uppmuntrande - det står verkligen på huvudet hela 20 minuter, till skillnad från andra "långa" toniker.

- "Det är vanligtvis inte värre än" Tonic "eller" Irida ", men jag hade bara tillräckligt med flaskor för två gånger."

På 8: e plats i rankningen av de bästa
Tint balms för hår "Color Lux"
från den vitryska tillverkaren Belita-Viteks -
för utmärkt förpackning och naturlig ton

Vikt: 100 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, oliv och sheasmör.

Åtgärd: toner, anges "förbättrar hårstrukturen."

Färg Lux Color Balms är packade extremt snygga. När du köper, förväntar du dig verkligen att se en "lyx" tonik, men inuti är den vanliga "sovjetiska" tuban, som är mer som ammoniakfärg. Medlen appliceras på håret i 40-50 minuter. I motsats till obehagliga föreningar är resultatet smidigt och mjukt. Därför är vi glada att ge Belita-Vitex den åttonde raden i listan över de bästa tonikerna.

fördelar:

• Mjuk naturlig färgning.

Nackdelar: snabb förbrukning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag ljuger för alla som jag målar i salongen). Mycket naturliga chokladtoner! Men jag tror att efter att ha applicerat "Color lux" behövs en extra mask eller balsam. "

- "Jag tvättade av för tre gånger. Torkat hår. Det luktade av färg i flera dagar efter toning. "

Hår tonic - vilket företag är bättre?

När du väljer en hårfärg är det svåraste att hitta din tillverkare. I Ryssland behöver inte tonade schampon vara certifierade. Och tyvärr använder vissa företag detta genom att tillsätta tungmetallsalter till kompositionen. Sådana komponenter förblir i hårstrukturen för livet. Därför väljer du en tonic av ett känt ryskt märke, du bör noggrant undersöka förpackningen. Som praxis visar, är de mest populära ryska tonikerna i Ryssland ryska produkter från RoColor och Estel.

Utländsk tonik och ryska är "fyllda" med alla slags syntetiska komponenter. I Europa är hårfärgprodukter dock föremål för obligatorisk certifiering, så sällan innehåller de väldigt skadliga ämnen. Vid val av ett företag borde du inte lita på namnet. Toniken som du anser "vår" kan faktiskt göras i Polen eller Tyskland, och verktyget med det inbjudande "import" -namnet kan vara en inhemsk replika. Allmänna råd som kosmetologer ger till dem som tvivlar på valet av ett tonikföretag - antalet komponenter i kompositionen (desto mindre desto bättre).

Färgpaletter av populära färgtoner: Estel, Loreal, Tonic, Neva

Tonics är efterfrågade på grund av en rik färgpalett, ett överkomligt pris, och viktigast av allt - hårsäkerhet. Bland alla färgämnen är Estel, Loreal, Tonic och Neva de mest populära.

Tonic gör att du snabbt och billigt kan uppdatera hårfärg, och dess breda palett kommer att tillgodose de flesta fashionistas behov.

Vad är en hårtonic?

Detta är en kosmetisk produkt som du kan lätta eller mörka hårfärgen med 1-2 toner. Den största fördelen med tonic är dess säkerhet för hårets huvud. Strängar är inslagna i en tunn film av toningpigment.

Verktyget är lämpligt även för tunna, försvagade lockar, eftersom det fungerar sparsamt. Detta beror på att produkten innehåller växtbaserade ingredienser.

Tonics är av två typer:

 • ljuseffekter - tvättas bort om två veckor;
 • djup exponering - håll ca två månader (icke-ammoniakfärg).

Lätta strängar är vanligtvis mottagliga för tonning. Ju mörkare den naturliga färgen, desto mindre märkbar toning. Den mörka sjal måste vara förblekt.

Säker hårfärgning

Tonics ger säker färgning:

 • pigmentet tränger inte djupt in i hårstrukturen, förstör inte kutiklet;
 • Strängarna överdriver inte, tunna inte, behåller glans och ljusstyrka.
 • Använd inte schampon för färgat hår efter proceduren.
 • Tonikan innehåller omsorgsredienser, det innehåller inte ammoniak (med undantag av beständig tonik, men det finns mycket få av dem).
 • Om du inte gillar resultatet kan du bara tvätta det.

Nackdelar med hår toner

Det finns också nackdelar med verktyget:

 • För att behålla färgen är det nödvändigt att tona håret regelbundet (en gång varannan tre till tre veckor);
 • Resultatet av att använda produkten på färgade, kemiskt krullade trådar är oförutsägbar;
 • Om grå täcker mer än 30%, är den inte målad över;
 • ibland kan pigmentet gå på kläder och sängkläder;
 • överdriven användning av tonic (det är fortfarande en kemisk effekt) påverkar hårets hälsa negativt, så du bör inte missbruka det.

Skyddsbeständig färg

Ammoniak, som ingår i bestående permanenta färger, öppnar hårvågorna. Detta är nödvändigt för djup penetrering av pigmentet. Men ammoniak förstör förstör håret, det skadar folliklarna och hårbotten.

Följaktligen ser det växande håret inte heller friskt ut, det blir torrt, poröst, sprött, det naturliga pigmentet förstörs. På grund av irritation på huden finns risk för dermatit, klåda, mjäll.

 • Rekommendationer om hur man färgar hår i hemmet, samt alla detaljer i proceduren.
 • Vad skiljer sig från shatush balayazh när färgning av hår av olika längder läses här.

Palette tonics

För blondiner

Paletten av tonics för blondiner:

 • ashy;
 • guld;
 • vete;
 • mjölkchoklad;
 • ingefära;
 • ljusbrun;
 • rosa pärla;
 • fawn;
 • rökig rosa.

Dessa nyanser används också för att avlägsna yellowness på det blekta håret för att ge en askfärg. Kom ihåg att färgen faller på ljuskrullningarna mer intensivt, och det är svårare att tvätta det.

Standardfärger

Klassiska tonic nyanser för brunhåriga kvinnor, brunetter:

Mörka strängar tonic ger en djupare, rik ton. Men han kan inte fundamentalt ändra det naturliga pigmentet.

Ljusa färger

Den tonande paletten innehåller ljusa (röda, koppar) nyanser. Dessa inkluderar:

 • gyllene mutter;
 • röd bärnsten;
 • mahogny;
 • Indisk sommar etc.

Tint shampoos

Vad är skillnaden mellan tonik och schampo?

Tennschampo, till skillnad från balsam, kan innehålla en liten mängd ammoniak, peroxid, sulfater. På grund av detta är färgen ljusare än vid användning av en balsam. Håller längre.

Balsam innehåller i sin tur en omsorgsformel. Det ger glans, återvänder livskraften till strängarna. Färgen varar upp till två veckor.

Färgpalett shampoos

Färgpaletten av färgschampon är mångsidig, så både blonda hårda unga kvinnor och rödhåriga eller brunetter kan använda produkten.

 • Violett toner neutraliserar yellowness av en färgad blond.
 • Ginger noter av tonade schampo ger ansiktets friskhet och utstrålning.
 • Röd - mätt hårfärgen, gör den mer levande, uttrycksfull.
 • Fördelarna med professionell italiensk hårfärg, samt en översyn av de 7 bästa varumärkena.
 • Brunt hår är vilken hårfärg, vem den passar och hur man bryr sig om det du kommer att lära genom referens.

Populära varumärken av hår toner

ROKOLOR

Man tror att termen "tonic", som nu kallas alla toning agenter, dykt upp efter att den blev populär från "Tonic" från företaget "ROKOLOR".

I många år är "Tonika" efterfrågan, dess fördelar:

 • bred palett av färger;
 • användarvänlighet;
 • lågt pris;
 • förmågan att använda "Retonica" - Tvätta omsluterande pigment om du inte tyckte om resultatet.

Det finns också nackdelar:

 • Blå och lila paletter ger ett normalt resultat endast med en lätt sköljning av trådarna, annars är färgen mättad och onaturlig;
 • det finns risk för ojämn färgning;
 • om du överdriver färgen på håret kommer det att visa sig vara en ljus, ljus färg som är svår att ta ut utan "Retonika";
 • i kompositionen är SLS, alkohol;
 • Verktyget målar inte bara krullarna utan också kläder, handdukar, handfat.

Palett för blondiner och grått hår (i blå förpackning)

 • platina blond;
 • rökig rosa;
 • pärlaaska;
 • guld ametist;
 • lysande pärla;
 • ljusrosa pärla;
 • blek fawn;
 • Topaz.

Palett för ljusbruna och mörka trådar (i grön förpackning)

 • gyllene mutter;
 • mjölkchoklad;
 • ljus grafit;
 • mahogny;
 • mahogny;
 • ljusblond;
 • brun kanel;
 • rödlila;
 • gul röd bärnsten;
 • brinnande mocka;
 • bordeaux;
 • mörk iris;
 • choklad;
 • mörk plommon;
 • mörkblond;
 • mogen röd körsbär;
 • saftig aubergine;
 • svart.

Pris: ca 125 rubel

Paletten av tonisk schampo "Tonica"

 • passionerad mocka;
 • charmig choklad;
 • intensiv kastanj
 • kopparsken;
 • kryddad kanel;
 • känslig ljus blondin;
 • platina blond;
 • pärla blond;
 • arktisk blond.

För att behålla färgen på shampooet är det nog att använda en gång i veckan.

Pris: ca 100 rubel

Volym: 3 x 25 ml

Loreal

Det ger håret önskad färg och glans, neutraliserar oönskade pigment från grå och blonda hårsträngar. Förutom färgpigmentet innehåller produkten proteiner, fria aminosyror och en omsorgsformel.

Verktyget finns i flera versioner:

 • linje för ljusgrå trådar (Homme Gray);
 • för melirovanny och naturliga blondiner (Silver);
 • för mörkt och ljusbrunt hår (Gloss Color).

Chroma Care palett - för noggrann färgning

 • iris - att neutralisera de gula, röda nyanserna;
 • guld - för att ge de vete-färgade trådarna;
 • varm kastanje;
 • kall kastanj
 • gyllene koppar;
 • mahogny;
 • rött.

Fördelar och nackdelar med tonics "L'Oréal Professionnel"

 • likformig färgning
 • vårdande formel;
 • livlig glans;
 • effektivitet;
 • tvättas lätt av huden.
 • svårt att hitta på försäljning
 • högt pris;
 • i kompositionen är SLS;
 • långvarig kontakt är svår att ta bort från hushållens ytor.

Pris: från 350 rubel

Estelle

Fördelar med Estel Tinting Balm:

 • tillgänglighet;
 • användarvänlighet;
 • frånvaron av ammoniak, peroxidbesparande verkan;
 • likformig färgning
 • neutralisering av grått hår, yellowness;
 • gradvis spolning
 • ytterligare hårvård, "levande" glans
 • ingen skarp lukt.

För hushållsbruk produceras två serier Estel tonic: Estelle "SOLO TON", Estelle "LOVE NUANCE" - var och en med en bred färgpalett.

Toning balms "SOLO TON"

SOLO TON-serien (18 nyanser, inklusive för grått hår) består av UV-filter, mango-extrakt (skydd mot solljus). färger:

 • ashy;
 • silvery ashen;
 • polär;
 • gyllene mutter;
 • honungkaramell;
 • beige;
 • pärlemor
 • pärla;
 • röd koppar;
 • kanel;
 • konjak;
 • mahogny;
 • granater;
 • röd natt
 • körsbär;
 • vinröd;
 • choklad;
 • kastanj.

Tonics för håret "Love Nuance"

"Love Nuance" (17 nyanser) - en klassisk serie med ett keratinkomplex för vård av lockar. Hennes färger:

 • Beaujolais;
 • mogen körsbär;
 • mahogny;
 • vinröd;
 • konjak;
 • flamma;
 • rubin;
 • granatrött
 • röd koppar;
 • silver;
 • sol;
 • pärla;
 • polär;
 • beige;
 • champagne stänk;
 • Cote d'Azur;
 • vaniljskycken.

Det finns också en professionell serie "CUREX COLOR INTENSE COLOR UPDATE". Med dessa verktyg kan du uppdatera det färgade håret, för att förlänga färgen. De hålls på håret i endast 3-5 minuter.

Pris: från 250 rubel

Irida (Neva)

 • bred palett ("Mahogany", "Black Coffee", "Burgundy", "Silver", "Pearl", etc.);
 • bekväm förpackning - påse (passar lätt i en kosmetisk väska).
 • svårt att hitta i butikerna
 • innehåller silikon, SLS, alkohol.

Volym: 75 ml (3 doser 25 ml vardera)

Pris: ca 60 rubel

Teknikmålning tonic hemma

Åtgärdsalgoritm

Förbered för färgning:

 • tonic;
 • handduk;
 • gummihandskar;
 • svamp;
 • borste;
 • icke-metallisk kapacitet;
 • kam med sällsynta tänder;
 • schampo.

Beroende på märket tonic används det i utspädd eller ren form (detta anges i instruktionerna). Förfarandet liknar den vanliga färgningen:

 • Sprid toniken över rena, något fuktiga strängar.
 • sug betyder på håret från 20 till 40 minuter (beroende på strängarnas ursprungliga färg och önskat resultat);
 • Skölj håret rikligt med varmt rinnande vatten tills det är klart;
 • låt trådarna torka naturligt eller torka dem i sval luft;
 • Om skuggan inte är så ljus som planerat kan du upprepa processen - det är säkert.

För att neutralisera den framträdande yellownessen på blonda hårsträngar, rekommenderas att man späd 1 boll av balsam i en liter vatten och skölj enkelt håret på vanligt sätt.

Försiktighetsåtgärder, allmän rådgivning

Behandlat toniskt hår bör inte utsättas för:

 • regn, sneda
 • behandlat poolvatten;
 • kemiska förfaranden (perm, nivellering, färgning).

Välj färgen på balsam så att den matchar hårets ursprungliga färg. Till exempel, choklad, kastanjeton passar bra på blont hår. Och brunetter som toning kommer inte att fungera.

Om du tvivlar på valet av en viss nyans, testa verktyget på de nedre strängarna.

Kom ihåg att toniken är mycket snabbt fixad på locken, särskilt missfärgad. Därför blir de zoner som behandlas först mörkare. För att göra toning så jämnt som möjligt, använd verktyget endast på våta strängar.

Innan du använder även högsta kvalitet tonic, glöm inte att göra ett allergitest.

Så här åtgärdar du fel

Om du inte är nöjd med resultatet av färgning, tvätta pigmentet från håret på följande sätt:

  Oljemask
  Värm i ett vattenbad 2 msk. l. burdock olja, tillsätt ett par droppar citronsaft. Blanda väl kompositionen, fördela det jämnt över hela längden av strängarna. Bär uppvärmningslock. Efter 2-3 timmar kan masken tvättas på vanligt sätt (med varmt vatten och schampo). Om ditt hår är mycket torrt, minska tiden till 1 timme.
  Efter det första förfarandet kommer strängarna att få den ursprungliga nyansen.

Lermask
Den är lämplig för normalt och smutsigt hår. Lägg till blå eller svart lera i din vanliga balsam till en homogen, måttlig tjock konsistens. Applicera blandningen i håret och håll inte längre än en timme. Lera fungerar som ett slipmedel när du tvätter bort det, tillsammans med det oönskade pigmentet tvättas inte av. Masken kan upprepas efter en vecka.

 • Kefir mask
  Du behöver bara distribuera det lite värmda kefiret längs hela längden på locken, sätt på ett uppvärmningslock och behåll masken i 2-3 timmar. Den största fördelen med denna metod är maximal säkerhet och att den är lämplig för alla typer av hår. Men minst 8 procedurer kommer att krävas för att fullständigt tvätta ut pigmentet.
 • Användningen av tonic är ett snabbt och bekvämt sätt att uppdatera din frisyr, vilket gör ditt utseende ljusare. Men även om den valda nyansen inte passade dig, är det inte läskigt.

  På grund av pigmentets korta verkan är det möjligt att experimentera på egen bild ganska ofta och utan skada.

  Video om hårtoner: en palett av färger, en översyn av hur man använder

  Hår tonic är ett snabbt och enkelt sätt att uppdatera din bild. Från en video lär du dig hur du använder en hårton. I en annan video kommer du att se en översikt över populära märken av hårtoner, som Estelle och Tonic.

  Hårbalsam

  Kvinnor strävar alltid efter att prova nya bilder på sig själva, men vissa manipuleringar med håret ger inte alltid ett positivt resultat: de försvagar, bryter och börjar falla ut. För att kardinaltransformationen inte ska orsaka någon speciell skada på låsen, kan du använda en tint hårbalsam.

  Vad är det

  Shading tonics, schampo och balms har ett antal ostridiga fördelar, men det viktigaste pluset med sådana produkter är deras sammansättning. Det är en kombination av milda ingredienser som inte tränger djupt in i hårets struktur och inte förstör dem från insidan. Efter att ha använt toniken behåller locken sin glans och silkighet, blir inte ömtålig och tråkig.

  Balmer för toning har ett antal funktioner. Vissa av dem är positiva, andra är negativa. Efter att ha analyserat dem alla kan du lätt förstå huruvida denna färgningsmetod är lämplig för dig eller inte.

  1. Yta färgning. Balsamens färgpigment penetrerar inte håret, men placeras på dess yta. Å ena sidan är detta bra, eftersom strukturen förblir intakt och den bildade filmen skapar en skyddande barriär. Men å andra sidan är denna färg extremt instabil och tvättas helt efter 5-10 gånger (beroende på varumärke).
  2. Förmåga att experimentera. Med hjälp av tonic balms kan du säkert prova en ny nyans. Om någon inte passar, kan du helt enkelt sluta använda verktyget, en naturlig hårfärg kommer att återvända om några veckor. Den exakta perioden under vilken färgningseffekten förblir anges på förpackningen. Vissa balms lagras på håret upp till 2 månader.
  3. Hälsosam sken. De mest populära märkena av tintbalsams har en mjuk och mild effekt. På grund av att dessa krullar inte blir sköra över tiden. Tvärtom är de mjuka, silkeiga och glansiga och också lätta att kombinera. Bara några av tonicbalsamerna är något torra hår, efter att de behöver använda mjukgörare och fuktighetsgivare.
  4. Balsam kan ändra hårfärg med 1 - 3 toner. Och effekten kommer att vara förutsägbar, om du inte har använt färg före och inte gjort en perm. Annars kan du få ett helt oförutsägbart resultat. Dessutom bör med försiktighet i förhållande till sådana medel behandlas till ägare av ljusa krullar - målade eller naturliga. I det här fallet måste du föredra mjuka nyanser nära huvudets ursprungliga färg. Dessutom är det värt att förstå att en tonic tonic balm kan göra färgen lite mörkare, men inte vice versa.

  arter

  Alla tintsalmer kan delas in i flera grupper:

  1. Den neutraliserande toning betyder för ett rättvist hår. De används också för att färga grå hår, som i slutändan blir gulaktigt. Denna oattraktiva yellowness är lätt att neutralisera genom regelbunden användning av det lila pigmentet. Dessa verktyg behöver inte behålla håret, de tvättas omedelbart. Efter en tid kan du se att krullarna förvärvar en vacker askfärg utan en antydan till gul oxidation.
  2. Tintbalsam, vilket ger det ursprungliga färgdjupet, mättnaden och glansen. Det är omöjligt att byta hårfärg med denna typ av produkt, den innehåller en liten mängd pigment. Sådana verktyg finns i många linjer, som syftar till att upprätthålla och mätta krullarnas färg, som redan är målad med resistent färg.
  3. Ökad populär, särskilt för rättvisa kvinnor med sin tendens att skada håret, blir en lättare typ av agent med en lamineringseffekt som inte bara tonar utan också förvandlar lockar, vilket ger dem en strålande glans och jämnhet. Den bästa tillverkaren i den här gruppen, prisvärd och enkel att använda - "Rokolor", som tar stor hand om blont hår.

  Populära tillverkare

  Det finns några dussin tillverkare av schampo och balm på den ryska marknaden, men de flesta köpare väljer bara några märken. Vissa av dem tillhör det professionella segmentet, och en del - till en billig massmarknad.

  "Little Mermaid"

  Balsams varumärke "Little Mermaid" - är det sätt på vilket du kan ge en lyxig nyans utan kemiska influenser. På grund av det brett utbudet av färger, naturliga tillsatser och lätt omvandling från en färg till en annan, anses det här verktyget vara ett oumbärligt verktyg för någon kvinna som följer mode.

  8 bästa tonics för hårfärgning

  Hår är en av de viktigaste komponenterna i skönhet. Håret ska vara väl preparerat och målade i en vacker, lämplig färg för dig. Därför måste du välja en högkvalitativ tonad schampo eller tonic som inte kommer att förstöra hårstrukturen.

  Toning för hårfärg vilket företag att köpa

  Hårkosmetik idag är väldigt populär, så det finns många märken som producerar dessa produkter. För dig har vi valt endast de mest lämpade, tidtestade och kvalitetsmärken som har vunnit köparens kärlek.

  ROKOLOR

  Organisationen "Rocolor" har länge arbetat inom kosmetikmarknaden. Tillverkare har åberopat den senaste tekniken, utmärkt kvalitet och analys av kundbehov. Snart började säkra och högkvalitativa kosmetika av detta märke att definiera inte bara ryska, utan även internationella standarder för kosmetikkens kvalitet. Trots det stora utbudet av hårprodukter är det rocolor som de flesta tjejer föredrar.

  Kapous

  Denna tillverkare är det största ryska varumärket för framställning av kosmetika för hår. Med den senaste tekniken, överkomliga priser och utmärkt produktkvalitet har tillverkaren lyckats vinna många flickor runt om i världen. Företaget specialiserar sig också på att tillhandahålla träningstjänster för frisörer.

  Lakme

  Lakme är en spansk märkesproducent av professionella hårkosmetika. Produkterna i detta företag skiljer inte sig från låga priser, men trots detta är de i stor efterfrågan bland professionella stylister i mer än 70 länder i världen. Märkets kosmetika är inte bara naturligt och av hög kvalitet, men också behagligt luktade, vilket gör att det står ut bland andra tillverkare av tonic och andra kosmetika.

  Schwarzkopf

  Denna kända tillverkare av hårkosmetik präglas av produktens speciella kvalitet. Produkter som erbjuds av företaget har ett rimligt pris. Schwarzkopf tonic mousse för hår är mycket populär bland fans att ha en ny färg lite längre.

  Top Tonics för hårfärgning

  För dig har vi valt de högkvalitativa produkter som inte bara skadar ditt hår, men ger dem också ett naturligt utseende. Vi var baserade på kundrecensioner som redan har upplevt det här verktyget.

  Dessutom tog vi hänsyn till sådana faktorer:

  • Brist på aggressiva komponenter;
  • Möjligheten för frekvent användning
  • Tonikens förmåga att stärka håret;
  • Möjligheten till kolonisering med hjälp av anläggningen
  • Färghastighet;
  • pris;
  • Naturlig färg;
  • Användarvänlighet;
  • Matcha förväntad färg.

  Tonics för att färga hår är ljusa, mörka, röda och choklad nyanser. Det viktigaste är att välja rätt bild.

  De bästa mörka tonikerna för hårfärgning

  Mörk tonics kompletterar bilden av en tjej med brunt hår och ger dem ett mysterium. Om du är en blond och vill experimentera, är en mörk tonik ganska lämplig för en radikal förändring, men glöm inte att läsa instruktionerna.
  Tonic för hälso-medvetet hår

  TONICA Tonad balm 1,0 svart 150ml är en av de mest populära hårvårdsprodukterna på kosmetikmarknaden.

  Produktfördelar:

  • Gentag effekt på håret;
  • Förmåga att skapa flera nyanser beroende på tiden för färgning
  • naturlig;
  • Enkel färgteknik;
  • Naturlig nyans;
  • Lågt pris;
  • Hårvård;
  • Bevarande av en nyans under en lång tid.

  Produkt Nackdelar:

  • Inte för alla hårtyper.

  Denna balsam för färgning väljs av tusentals tjejer som är säkra på att de inte hittar bättre sätt.

  Motståndskraftig nyans utan att hårhälsan skadas

  Schwarzkopf färgmousse utan ammoniak mörk kastanj 400 är ett verktyg från en serie dyrare hårkosmetik, till skillnad från den tidigare.

  Produktfördelar:

  • Färgningens hastighet;
  • Mättad färg;
  • Lågt pris;
  • Vacker glans;
  • Naturlig sammansättning;
  • Användarvänlighet;
  • motstånd;
  • Trevlig arom;
  • Hårvård

  Produkt Nackdelar:

  • Högt pris;
  • Om du inte gillar färgen kan du inte tvätta den av dig själv.

  För att kontrollera kvaliteten på denna mousse måste du testa den själv. Köparna försäkrar att du inte kommer att återvända till andra medel.

  Den bästa ljustonen för hårfärgning

  Lätt tonic är inte lämplig för ägare av mörkt hår från naturen, eftersom det inte är färgämne, det kan inte måla över naturliga pigment, om de är ljusa. Men ägare av ljusbrunt eller ljusbrunt hår kan försöka sig i rollen som en attraktiv blondin.

  Tonic för alla årstider

  Balmfärg Creme brulee 9.23, fl. 150 ml, Tonic kan användas även av mycket unga damer, eftersom den minsta användningsåldern är 14 år.

  Produktfördelar:

  • naturlighet;
  • Mättad färg;
  • Naturlig nyans i alla väder;
  • Lågt pris;
  • Förmåga att närvara hår;
  • Enkel färgning process;
  • Lämplig för alla hårtyper;
  • Trevlig konsistens.

  Produkt Nackdelar:

  Eftersom tonicsälskare, oftast inte räknar med långsiktiga resultat, är det här verktyget i stor efterfrågan.

  Prova dig själv i rollen som blond lady

  Hårbalsam Tint Natural Blonde 5.0, 150 ml, Tonic, i motsats till stereotyper, passar inte bara för blondiner. De kan använda och brunhåriga kvinnor.

  Produktfördelar:

  • Lämplig för alla åldrar;
  • Lämplig för vilken typ av hår som helst;
  • Enkel färgteknik;
  • Mättad färg;
  • resistent;
  • Lågt pris;
  • Skyddar och ger näring till håret;
  • Ger hårvolymen.

  Produkt Nackdelar:

  • Ge inte alltid önskad nyans.

  Tonic är populär, eftersom med genomförandet av alla rekommendationer kan du få en vacker naturlig ljusbrun färg utan att håret skadas.

  De bästa chokladtonerna för hårfärgning

  Choklad nyanser är bra för dem som vill försöka sig i rollen som brunhårig. Popularitet ger dem det faktum att denna färg har råd med både naturliga brunetter och blondiner.

  Medel för mild skönhet

  TONIC 7.3 Mjölkchoklad är en tonic som färgar håret i en delikat färg som passar för romantiska naturer.

  Produktfördelar:

  • Lågt pris;
  • Mättad färg;
  • Lätt att måla;
  • Nourishes hår;
  • Ger glans till håret.

  Nackdelar med modellen:

  • Det tvättas snabbt bort;
  • Inte tagen på mycket mörkt hår.

  Kundrecensioner rekommenderar denna tonic för alla som vill betona sin naturliga skönhet.

  Tonic för ljusa tjejer

  Om du är en ljus, minnesvärd person och vill betona din unikhet, kommer du att tycka om TONIC 7.43 gyllene kastanjet.

  Produktfördelar:

  • Naturliga ingredienser;
  • Mättad färg;
  • Vacker glans;
  • Hårnäring;
  • Färghastighet;
  • Lågt pris

  Produkt Nackdelar:

  • Ej lämplig för brunetter.

  Köparna hävdar att denna tonic kommer att ge originalitet till din bild, men samtidigt kommer det inte att göra det aggressivt.

  Den bästa röda toniken för hårfärgning

  Röd hårfärg är valet av självständiga och livfulla tjejer som inte vill skämma bort håret med färg och är redo att föreställa sig en annan bild när som helst. Röd toniker visas med någon naturlig hårfärg.

  Tonic för eldiga tjejer

  Balmfärg Redhead 6.45, fl. 150 ml, Tonic är ett verktyg som kan ge ditt hår en vacker rödaktig naturlig nyans.

  Produktfördelar:

  • Naturlig nyans;
  • Lågt pris;
  • Lätt att applicera;
  • Nourishes hår;
  • naturlig;
  • Passar alla hårtyper.

  Produkt Nackdelar:

  Tonic är lämplig för tjejer som är fans av det naturliga utseendet på håret.

  Röd färg för en ljus bild

  Balmfärg Mahogany 6,54, fl. 150 ml, Tonika är perfekt om du är en fan av en extraordinär originalbild.

  Produktfördelar:

  • Vacker glans;
  • Mjuk bas
  • Skyddar och ger näring till håret;
  • Ger volym;
  • Lågt pris

  Produkt Nackdelar:

  Kundrecensioner säger att rött hår är mättat och står klart ut på både ljust och mörkt hår.

  Vilken hårfärgning tonic att välja

  1. Om du vill få en mörk eller ljusfärg i närheten av din egen hårfärg, prova dessa produkter: TONICA Tonad balm 1,0 svart 150 ml, TONICA 7.43 Gyllene kastanj, Tennbalsam Creme brulee 9.23, fl. 150 ml, Tintbalsam Naturlig blond 5,0, 150 ml.

  2. Om du vill drastiskt ändra din bild och du behöver tonic som helt kan ändra hårfärgen, var uppmärksam på dessa produkter: Schwarzkopf färgmousse utan ammoniak mörk kastanj 400, TONIK 7.3 mjölkchoklad.

  3. Om du är en ljus personlighet, och du gillar de röda nyanser av hår som sticker ut från mängden, kan du använda dessa tonic: Balmtonade Mahogany 6.54, fl. 150 ml, Tonic, Balmfärg Redhead 6.45, fl. 150 ml, Tonic.

  Hår tonic, som väljs felaktigt, kan väsentligt skada sin struktur, därför, med det största ansvaret, närma sig valet av kosmetiska.

  De bästa tinting hårprodukterna (hur man väljer och recensioner om produkterna)

  Kvinnor, på grund av sin impermanens, vill ofta ändra sitt utseende. Särskilt starkt vill förändra bilden av unga och kreativa människor. För att se annorlunda ut, är det ibland inte tillräckligt att byta smink och stil på kläder, en komplett bildbyte innebär en förändring av hårfärgen.

  • Snabbnavigering på artikeln:
  • skillnad tonik från färg
  • Vid applicering
  • Hur man väljer
  • fördelar
  • teknik
  • Så här sparar du resultatet
  • recensioner

  Även de mest extravaganta och obekanta damerna förstår all skada som kan göras mot håret, om du utsätter dem för konstant färgning med ammoniakfärger. I sådana fall kan hårfärgning vara en oumbärlig lösning på problemet. Feedback om användningen av dessa färgämnen är vanligtvis den mest positiva.

  Beroende på intensiteten hos färgen och den valda nyansen, kan du med hjälp av en tonic helt ändra din bild eller skapa nya anteckningar. Hittills finns det en mångsidig palett av nyanser av nyansningsverktyg. Hitta rätt färg kan även den mest sofistikerade fashionisten.

  Denna färgmetod är också lämplig för dem som bestämde sig för att försöka byta hårfärg ett tag utan att utsätta dem för effekterna av resistenta färger.

  Vad är skillnaden mellan färgning och hårfärg?

  Effekten av färgämnet är radikalt annorlunda än för vanliga hårfärger. Vid applicering tränger de aktiva substanserna hårstrukturen och förändrar det naturliga pigmentet. Detta medför en rad negativa konsekvenser. Hårbotten och håret i sig påverkas av färgämnet.

  Medel som kommer att uppdatera färgen på ditt hår mycket. Dessa är toning shampoo, tonics-mousses, balm med toning effekt.

  De kan bli tråkiga, utan en karakteristisk glans, hårbotten blir torr och irriterad. Alla toner är helt olika, att de inte innehåller ammoniak och oxidanter, så när den tillämpas inte penetrerar håret, utan helt enkelt överlagrad dem ett tunt lager av färgat.

  Det finns flera typer av färgämnen.

  Alla ger inte bara håret en ny nyans utan också försiktigt hand om dem:

  1. Toning shampoo. Detta verktyg är avsett för frekvent användning. Med ett sådant schampo kan du tona håret med varje tvätt. Självklart desto oftare använder du schampo, desto mer mättad blir färgen.
  2. Balm med effekten av toning kan också användas istället för det vanliga näringsämnet. Toning kommer att inträffa varje gång du använder en balsam. Detta färgämne närmar sig håret och ger den den önskade nyansen.
  3. Toning mousse - mycket lätt att använda. För effektiv toning är det tillräckligt att applicera denna produkt på vått hår, fördela det jämnt över hela längden och sätt håret på med en hårtork. För att undvika färgning av händerna i huden, måste du använda handskar.
  4. Gel för färgning. Detta verktyg är bekvämt eftersom det säljs i små paket, som är utformade för en applikation. Toneringsprocessen liknar mousses, men kräver en mer enhetlig fördelning, eftersom gelens struktur är signifikant olika från ljusmoussen.

  Det är viktigt att komma ihåg att så snart toning shampoo ersätts med den vanliga, tvättas toning snabbt och håret får den ursprungliga färgen. Detta är ett bestämt plus för dem som inte vill ändra sin hårfärg under lång tid.

  Vissa nyansande shampooar, förutom färgning, har näringsrika och regenererande funktioner.

  Toning hårprodukter är olika slagkraft. Enligt experter kan de delas in i tre grupper av intensitet. Till ljus kan tillskrivas shampoo och balms toning. Denna toning tvättas av bokstavligen 1-2 gånger, om det inte finns någon återanvändning.

  Det finns en mild grad av färgning. Det kan uppnås med användning av mousses och geler. Denna toning tvättas bort efter 4-5 gånger, påverkan av varmt vatten och konventionella tvättmedel.

  Genom intensiv toning kan man tillskriva hårfärgade icke-ammoniakfärger och starka toner. Denna toning hålls på håret i 2-3 veckor, beroende på hårets struktur och färgen på färgen. Ju mer intensiv tonen i det valda bläcket, desto längre blir resultatet synligt.

  När färgningsmedel används

  Att tillgripa tonfärg kan vara i olika fall. Med det här verktyget kan håret vara helt färgat i en annan färg, ge håret en ljusare och mer livlig nyans, delvis färga enskilda strängar eller ändar.

  Tonic hjälper till att dölja grå hår, om hon är liten

  Eftersom tintningsmedel är ofarliga kan de användas om det finns irritation i hårbotten eller individuell intolerans mot ammoniak och oxidant.

  För färgning är grå hår också väl lämpade tintningsverktyg för hår, positiv feedback och effektiva resultat hjälper till att göra rätt val. Tonics kan användas av kvinnor under graviditet och amning.

  I vilka fall kommer resultatet inte att vara:

  1. När du väljer en skuggning behöver du först och främst gå från den ursprungliga hårfärgen.
  2. Det är viktigt att veta att färgningsmedlet endast är lämpligt för att färga håret i en mörkare färg eller ge håret en ljus nyans.
  3. Tonics innehåller inte oxidationsmedel, de kan inte färga hår i toner som är ljusare än den ursprungliga färgen.
  4. För att tända är det nödvändigt att använda vanlig färg, det ändrar hårets ursprungliga pigment genom blekning.
  5. Resultatet av toning kommer att vara frånvarande eller kommer att ge en oväntad effekt, om 2-3 veckor före toning att använda basma eller henna.

  Hur man väljer rätt toner

  Det är viktigt att välja rätt tonic. När allt kommer omkring beror det på om håret är färgat eller inte.

  Färgen på färgämnet är viktigt för att välja rätt. Detta kommer att hjälpa färgbordet.

  Det är nödvändigt att följa dessa enkla regler så att toniken inte svika:

  1. För blondiner, enligt recensioner, är olika färgningsmedel för hår lämpliga. Du kan uppnå ljus toning eller göra en radikal färgförändring. Blondiner med tonik kan radikalt ändra hårfärgen, för det är nödvändigt att använda toningmedlet för den valda färgen flera gånger i rad.
  2. För mörkhåriga fashionistas kommer tonic att ge möjlighet att ge håret en lysande glans. Om de ursprungliga hårfärg kostymer, men det verkar att dimma, kan du köpa en tonic naturliga färg och tvätta håret med denna sredstva.Bliki röda eller blå nyanser ser vacker i sin svarta hår, till exempel, och ge en kvinna av mystik och glamour.
  3. För ljus toning kommer färgämnet av en icke naturlig naturlig ljusskugga att vara lämplig. Effekten av ljus toning blir bättre om toniken appliceras på blont hår eller strängar. Färgpalettens färgpalett är så mångsidig att den innehåller färgämnen av blått, grönt, lila och andra ljusa färger.

  Om håret i blekningsprocessen förvärvat en gult gul nyans kommer tonic att hjälpa till att klara det här problemet och ge håret en vacker färg.

  Ju mörkare den ursprungliga hårfärgen, desto mindre synlig kommer toning. Det är dock mycket fördelaktigt att betona den mörka hårfärgen i starkt solljus.

  Försiktighet bör vidtas för att tona håret med ljusa färger, eftersom de snabbt blir uttråkade och inte tvättas av första gången, särskilt med blont hår. Ibland penetrerar färgpigmentet djupt under vågen av starkt blekt hår, vilket ger en oattraktiv, smutsig look.

  Fördelarna med toning

  Det finns många fördelar med att färglägga hår med hjälp av färgämnen:

  1. Toning ämnen för hår är mycket försiktigt skådespelande och samtidigt näring dem, detta bekräftas av recensioner av kvalificerade specialister.
  2. Tonic lämplig för frekvent användning. Ju oftare det appliceras på håret, ju rikare färgen är.
  3. Användningen av ett sådant verktyg gör det möjligt att byta hårets färg ofta. Denna effekt är oumbärlig för kvinnor som älskar mångfald, men tittar samtidigt på hårets kraft.
  4. Om färgning med tonic gav inte det förväntade resultatet, kan det snabbt tvättas av med regelbunden schampo.
  5. Du kan alltid styra önskad nyans. För att göra detta, justera justeringstiden för exponering för hårfärgämnet.

  Toning teknologi

  Alla färgämnen kan delas upp i två grupper, beroende på tillämpningsmetod.

  Tonics har en stor färgpalett. Därför passar de alla tjejer.

  Till den första gruppen kan tillskrivas medel för toning, som appliceras på håret i processen att tvätta huvudet. Det kan vara schampon och balm, de är alla tvål och kräver sköljning efter applicering.

  Shampoo färgar inte bara håret i önskad färg utan också bryr sig om dem.

  Sådana färgämnen är praktiskt taget oskiljbara från vanliga schampon och balm, endast genom närvaron av färgämnen i dem.

  Den andra gruppen innehåller toningämnen som appliceras på det tvättade huvudet innan de läggs. Det viktigaste är att jämnt fördela produkten över hela längden av håret. Förutom färgning är sådana medel också fixativa. Detta förenklar utan tvekan processen med modellerande frisyrer.

  Innan du använder verktyget måste du noggrant läsa instruktionerna om det behövs för att testa för allergier. När du köper en tonic, måste du vara uppmärksam på tabellen över samspelet mellan toniken och den ursprungliga färgen. För att köpa bra hårfärgade produkter måste du läsa recensioner om dem, så att du kan göra rätt val.

  Så här sparar du resultatet

  För att spara resultatet är det nödvändigt att systematiskt använda färgämnet. Ibland från den första applikationen är det omöjligt att uppnå den önskade effekten, men med varje efterföljande applikation kommer färgen att förändras och bli ljusare.

  För att hålla hårfärgen ljus bör tonic användas ständigt.

  Det rekommenderas inte att omedelbart ändra hårfärgen radikalt, det är bättre att göra detta gradvis för att bestämma behovet av ytterligare färgning.

  Toner påverkar försiktigt, näring och bryr sig om hår. Även frekvent användning kommer inte att orsaka någon skada, men det hjälper varje kvinna att se bättre ut.

  En mångsidig palett ger dig möjlighet att välja vilken nyans som helst, och detta kan inte utan glädja de moderna fashionisterna.

  Den här videon visar hur du väljer rätt schampo:

  Följande video kommer att lära dig hur man snabbt tvätter bort en tonic, om resultatet är en besvikelse:

  Den här videon kommer att berätta hur man tar bort håret från håret:  Nästa Artikel
  911 hårmask