Professionell hårtork


Håret håret är ett bekvämt universalmedel för hår styling. Med det kan du torka håret, samtidigt som du skapar en mängd stilfulla stylingar. Tack vare dessa möjligheter har hårborstar fått stor popularitet bland flickor runt om i världen. Hittills finns det bara ett stort antal olika modeller av hårtorkar med munstycken från olika tillverkare.

Det är mycket viktigt att välja en högkvalitativ professionell hårtork för att kunna skapa spektakulär styling även hemma, men utan att skada håret.

Fördelar och nackdelar

De viktigaste fördelarna med hårtorkar är:

 • Möjligheten att enkelt skapa vacker styling, till exempel, kan du anpassa ditt hår längs hela längden och tipsen krulla något;
 • Använd enheten ganska bekvämt;
 • Det tar väldigt lite tid att göra en hårklippning med den här enheten.
 • Håret kommer att ha ett vackert och snyggt utseende.

Bland de mindre nackdelarna kan vi bara notera det faktum att en hårtork, som en vanlig hårtork, är en ganska bullriga enhet. Och även på grund av närvaron av hårtorkets munstycke kan enheten verka lite svårare, men du blir van vid det tillräckligt snabbt och dessa faktorer stör inte användningen av denna typ av hårtork.

Hur man använder

Det finns många subtiliteter i användningen av hårtorkar med olika munstycken, som mästeras med erfarenheten av deras användning.

Hårtork med roterande munstycke är mest lämpligt att använda på medellångt hår, men på långt hår får man en vacker, snygg styling. Denna typ av hårtork kan bli en värdig ersättare för sådana stylingverktyg som curlers, curling irons och strykning.

Först, med felaktig hantering kan håret inte lyda och bli rörigt. Men med korrekt användning av enheten kommer inga problem att uppstå och du kommer att kunna uppnå perfekt styling:

 • Hårtork måste vara påslagen. Strömknappen måste hållas manuellt, det kan inte tyckas mycket bekvämt, men i själva verket låter den här funktionen omedelbart stoppa enheten. En hårtork borste med en ström av varm luft måste riktas på ett sådant sätt att man får det önskade utseendet.
 • Det är också viktigt att ställa in enhetens driftsläge korrekt. Om du gör styling tjockt och långt hår måste du ställa en hög blåsningshastighet. Och för hårda frisyrer för kort hår - välj ett läge med lägre hastighet.
 • Hårsträngar som rullas på borsten ska vara tillräckligt smala. Annars kommer en del av håret helt enkelt att glida ur borsten under torkning. Vridning av strängen, det är nödvändigt att värma upp det i några sekunder. Men övermålning är inte heller nödvändigt - eftersom du kan skada hårstrukturen vid exponering för hög temperatur.

Hur man väljer?

När du väljer en specifik modell av hårtork, var noga med att vara uppmärksam på följande indikatorer och egenskaper:

 • Vad ingår i enheten. Varje tillverkare kan ha ett annat nummer och olika typer av munstycken. Deras diameter är viktig, eftersom det kommer att bero på denna parameter vilken form av krullning du får - små krullar eller stora vågor. Tja, om satsen kommer att vara runda munstycken med olika diametrar, tunna borstar (som du kan räta på) och tångar, med vilka du kan locka sig. Innan du köper är det också nödvändigt att kontrollera att alla bilagor är ordentligt fastsatta och passar tätt mot torktumlarens kropp.
 • Temperaturläge. Köp inte en modell av enheten där värmningsnivån är för hög, eftersom detta kan påverka hårets tillstånd och torka dem. Idealisk - upp till 70 grader;

Hårtork: professionell, hårtork kam för styling, med roterande pensel, jonisering, diffusor. Betyg 2018, recensioner. Topp 5 bästa modellerna

När det finns behov av att köpa en hårtork, uppstår frågan alltid vilken hårdvara som föredras och hur mycket dessa enheter skiljer sig från varandra.

Om du ställer in ett mål och hittar på Internet en beskrivning av olika märken av professionella hårtorkar, blir det klart att dessa enheter har olika konsumentegenskaper. Varje art är utformad för sitt syfte, vilket är den avgörande faktorn i detta val.

Vem skulle passa en professionell hårtork?

Varje person vill ha en välsmakad, snygg frisyr varje dag. Men att använda en frisörs tjänster varje dag är nästan omöjligt och mycket dyrt. Därför blir valet av professionell hårtork den bästa lösningen på den här frågan.

Varje frisör behöver en professionell hårtork.

Professionell hårtork är helt enkelt nödvändig för specialister på detta område - för frisörer, modedesigners och stylister. Moderna varumärken av hårtork ger möjlighet till obegränsat flyg av kreativ tanke och har många funktioner som är oumbärliga i detta yrke.

 • För hela familjen och hemma. Sådana hårtorkar kommer att vara bra hjälpare för hemanvändning. Till skillnad från konventionella hushållsapparater har de ett brett utbud av möjligheter och kan användas för hela familjen, för personer med olika typer av hår och individuella önskemål.
 • För resenärer och semesterfirare. En oumbärlig assistentproff kan vara för människor mycket och ofta reser. Han kommer lätt att torka, lägga sitt hår i sitt hår och ge möjlighet att se kreativt ut på semester. Detta val är dock inte lämpligt för dem som gillar att resa ljus, eftersom en sådan enhet inte är en liten resväska.

Funktioner av professionella hårtorkar

Professionella hårtorkar har sina egna egenskaper och ett antal fördelar. När man väljer en sådan teknik är det nödvändigt att ta hänsyn till alla sina möjligheter och göra sig redo för ett dyrt köp.

Utmärkande egenskaper hos professionella enheter är:

 • Stor makt. De flesta moderna hårtorkar har förklarat effekt i amplitud från 2200 till 2600 watt. Med sådana indikatorer torkar du håret eller gör ditt hår mycket snabbare.
 • Kvalitetsmaterial. Som regel används för tillverkning av hårtorkar yrkesmän av högkvalitativ lättviktsplast, fallet har slagbeständiga egenskaper som påverkar livslängden hos denna enhet.
 • Låg vikt, lång sladd. Tack vare användningen av lätta material kan enheten vara 600 gram. Längden på nätsladden är också viktig - i denna teknik är den inte mindre än 1,5 m.
 • Mångsidighet. Professionella hårtorkar är lämpliga för alla typer av hår och kan användas för att lösa många problem (till exempel för att skapa en tight curl eller straighten curly hair), vilket gör dem mångsidiga och multifunktionella.
 • Temperaturjustering. I alla modeller av sådana hårtorkar finns en justering av luftflödestemperaturen - från kall till varm och varm.
 • Flera luftflöden. En annan användbar funktion som används antingen för enkel hårtorkning eller för att skapa pomp och vackra lockar.
 • Ett stort antal extra tips. Moderna hårtorkar är utrustade med ett helt arsenal av alla typer av munstycken - en diffusor, en roterande borste, strykjärn, rätare, en kam, ett nav.
 • Närvaron av joniserare. I vissa modeller av professionella hårtorkar är joniseraren närvarande "som standard", i andra kan den slås på eller av.
 • Hållbarhet, tillverkarens garanti. Proffena konstruerad för hög effekt och lång driftsläge, vilket stöds av tillverkarens garanti.
 • Användarvänlighet. Arbetet hos en professionell hårtork är förståelig och ger inga problem, men det är ändå nödvändigt att vänja sig och "fylla" handen med en ny modell av sådan specialutrustning.

Fördelar och nackdelar med professionella hårtorkar

Om vi ​​jämför yrkes- och hushålls hårtorkar, såväl som enskilda varumärken och tillverkare i varandra, kan vi jämföra båda önskvärda och oönskade egenskaper hos dessa enheter. Genom att analysera på grundval av feedback från reella köpare av hårtorkar har följande kvalitetsindikatorer identifierats.

fördelar:

 1. Kör upp till 2 600 watt. Sådana anordningar kan arbeta kontinuerligt utan överhettning och med hög effektivitet. Användningsvillkor - upp till 10 år.
 2. Funktionalitet. Moderna enheter är utrustade med ett stort antal munstycken för att lösa många problem - torka, ge volymen, räta håret eller skapa en krullning. Dessutom har professionella hårtorkare ett hårskyddssystem, jonisering (mot statisk elektricitet och magnetisering),
 3. Lång nätsladd. För arbete i salongen med många kunder - det här är ett obestridligt plus. Moderna modeller av profenov har en sladd med en längd av 2 m och en hängande slinga.
 4. Användarvänlighet. Hårtorkare har ett ergonomiskt bekvämt gummerat handtag (i vissa modeller viker det upp), ett tankeväckande arrangemang av knappar och moderna enheter och en liten vikt upp till 560 gram.

nackdelar:

 1. Price. Naturligtvis är en högkvalitativ hårtork dyr. Dess kostnad kan variera från 3.000 rubel. upp till 20 000 rubel., och de mer "fancy" -modellerna kostar ännu mer.
 2. Vikt och dimensioner. Förstärkt motor och hög effekt ökar enhetens massa och dess dimensioner. Det här är obekvämt och svårt för frisörerna, eftersom hela dagen du måste arbeta med en sådan "vikt" på händerna, men framsteg står inte stilla.

Vad är skillnaden mellan en professionell hårtork och ett vanligt hushåll?

Skillnaden är grundläggande, allt från utseende till funktionalitet och livslängd. Detta kan jämföras med naturlig eller konstgjord honung. Bierna har gjort ett bra jobb för närvarande, och det har stor nytta, och en artificiell är bara en sockermelass som liknar denna produkt.

Här är några särdrag:

 • Den första skillnaden är destination. Hushållsbruk med hårtork kan bara användas hemma, medan en professionell hårtork är avsedd för salonger och frisörer. Det bör noteras att kvinnor nyligen har valt att ha en bra professionell hårtork hemma.
 • Kostnad. Effekter är många gånger dyrare än deras hushåll "bröder", men livslängden för den senare är mycket mindre.
 • En professionell hårtork är mycket kraftfullare än en enkel hushålls hårtork. Om den senare är knappt 1 500 W i kraft, kan professionell utrustning nå en effekt på 2 600 W.
 • Funktionen hos hushållsapparater är mycket begränsad. Oftast innehåller deras arbete bara hårtorkning och professionella hårtorkar gör det möjligt för mästaren att skapa riktiga mästerverk på huvudet.
 • Mått och vikt av proffenov betydligt mer än hushållsapparater. Men de senaste innovationerna av kända märken visar att tack vare den moderna tekniken är detta klyftan framgångsrikt rättat.

Typer av professionella hårtorkar

Den moderna marknaden är fylld med ett brett utbud av bra och smart hårteknologi.

Alla modekvinnor kan hitta sig själv den nödvändiga enheten med hänsyn till hans önskemål och kreativa idéer:

Kvinnor i mode älskar väldigt mycket här hårtork, eftersom det snabbt hjälper till att torka håret och göra styling på samma gång. Vissa modeller av denna hårtork har 2 eller 3 rotationshastigheter på penseln, en keramisk beläggning och ett lock för att skydda borsten under lagring.

Rekommendationer för att välja en professionell hårtork

Först måste du bestämma för vilket ändamål hårtorken köps, vilken uppgift den ska utföra, och vem ska använda den. Om den här enheten endast köps för hem eller för arbete i stugan - kan du säkert välja en professionell modell med en stor munstycks arsenal.

Om hårtorken är planerad att resa - bör modellen vara så lätt som möjligt, bättre än vikning eller miniatyrhushåll.

Val av hårtork enligt prestanda:

 1. Design, tillverkningsmaterial, bekvämlighet. Det här är det första du ska se efter. Det är bättre att hålla hårtorken i handen och "gå" genom alla knappar.
 2. Ström. Denna indikator ska motsvara den avsedda uppgiften för torken. En hårtork med en effekt på 1000 W är lämplig för enkel styling, 1 700 W för att skapa krullning och torkning, 2.400 W för mycket snabbtorkande och skapande kreativa frisyrer.
 3. Förekomsten av nödvändiga bilagor. Detta beror på den uppgift som krävs från torken. Men för kreativitet - alla bilagor är bra och nödvändiga.
 4. Ytterligare funktioner inkluderar termiskt skydd, en joniserare och kalla luftfunktioner. Dessa indikatorer är mindre betydelsefulla, men ändå nödvändiga för att bibehålla hårets hälsa.
 5. Tillverkare. Som regel är den bästa tillverkaren av hårtorkar för alla "på hörsel". Vare sig att föredra ett välkänt eller mindre känt varumärke är en personlig sak för varje kund.

5 bästa modeller av professionella hårtorkar 2018

Baserat på kundernas feedback finns det 5 bästa modeller av professionella hårtorkar som har blivit särskilt populär i år.

Den bästa professionella hårtorken för styling

BABYLISS BELISS BRUSHING 2736E

En intressant nyhet i sitt sortiment av hårtorkar. Den har en mycket attraktiv design, bekväm och ergonomisk. 4 originaldysor från naturligt material av borst ingår i förpackningen.

Med en liten effekt på 1 000 W kan den här hårtorken göra ett snabbtorkande, rakt och polerat hår från rot till spets och vrida också strängen i en vacker elastisk krullning. Hårtorken har ett hårspänningsövervakningssystem, en keramisk beläggning av borstfästets tänder och funktionen "kallflöde".

fördelar:

 1. många bekväma och användbara tillbehör
 2. keramisk beläggning;
 3. jonisator;
 4. rotering av borstar i båda riktningarna;
 5. lång roterande nätsladd.
 6. bekvämt fall.

nackdelar:

 1. pris (från 5 500 rub.);
 2. vikt (mer än 400 gram).

Den bästa professionella hårtorken med en roterande borste

PHILIPS HP 8665

Roterande hårtork för snabb, mild hårtorkning och mild styling. För penselens villi används naturliga råvaror - borst, som släpper strängen väl och tillåter inte att den blir trassig.

Hårtorken har flera uppvärmningssteg, och den keramiska beläggningen på de uppvärmda arbetsdelarna hindrar håret från överhettning och bränning. Rotationen av borsten har en omvänd riktning - det är mycket bekvämt på långt, långt hår och underlättar processen för att skapa hår.

Denna modell har en joniseringsfunktion med skydd mot statisk elektricitet. Satsen innehåller olika runda munstycken med en diameter av 3 och 5 cm, vilket gör att du kan skapa stora lock och en tät elastisk lock.

fördelar:

 1. keramisk beläggning;
 2. jonisator;
 3. 3 värmemetoder och rotationshastigheter för borstar;
 4. roterande sladd, ögon för hängande;
 5. plastlock för lagring av borstar.

nackdelar:

 1. kort ledning (1,8 m);
 2. några tips;
 3. det finns ingen kall luftfunktion;
 4. obekväma arrangemang av knappar på handtaget;
 5. för mjuka borstar.

Den bästa professionella joniseringstorken

BOSCH PHD 5980

Kraftfull profffen, har 2 oberoende värme- och hastighetsregulatorer. Hårtork är utrustad med endast två munstycken som perfekt utför sina funktioner. Navet ger en välriktad ström, diffusorn ger fluffighet även till mycket tunt hår.

Hårtorken har en joniseringsfunktion som förhindrar håret från magnetisering och förhindrar att det torkar ut under värmeexponering. För den bästa fixeringen av styling har denna modell en "turbo" -funktion, som vid hög hastighet ökar varmluftflödet.

fördelar:

 1. hög effekt (2 200 W);
 2. jonisator;
 3. funktion "turbo", "kall luft";
 4. luftintag med avtagbart galler;
 5. flexibel nätsladd, hängande ögon.

nackdelar:

 1. stor vikt (mer än 700 gr);
 2. mycket stora dimensioner, speciellt med diffusormunstycke;
 3. mycket snäva knappar för växling av fart och temperaturlägen;
 4. kort strömsladd (1,8 m).

Den bästa professionella hårtork med diffusor

BOSCH PHD 5962

Kraftfull (2 200 W) och mycket snygg modell med diffusormunstycke. Den har 6 lägen av temperatur och hastighet. Satsen innehåller två munstycken - en diffusor och en luftkoncentrator, och det finns också ett avtagbart luftintagsgaller. Modellen är väldigt lätt att använda, men den utför de uppgifter som tilldelats den perfekt.

Torken är utrustad med en joniseringsfunktion och är lämplig även för starkt krökt, tunt och problematiskt hår.

fördelar:

 1. effekt;
 2. ett stort antal hastighets- och temperaturlägen;
 3. jonisator;
 4. kall luftfunktion;
 5. avtagbart luftintag filter;
 6. slinga för att hänga.

nackdelar:

 1. mycket stora dimensioner och vikt (mer än 900 gram);
 2. kort strömsladd (1,8 m);
 3. dåligt inställda läge knappar;
 4. det är svårt att byta munstycken.

Den bästa professionella hårtorken med ett nav

SCARLETT SC-HD 70l04

Hårtork, professionell SCARLETT SC-HD 70l04 - mycket snygg och vacker hårtork, men med liten kapacitet. Designad för försiktig torkning och styling, även mycket tunt, livlöst och svagt hår. Hårtork är utrustad med en enda munstyckekoncentrator, men allt är tänkt ut till minsta detalj. Med hjälp kan du sätta håret i vackra lockar och öka volymen vid rötterna.

Det är bekvämt att hålla den här hårtorken i handen, den kommer inte att glida, eftersom handtaget och vissa delar är gummerade och har en ergonomisk form. Hårtorken är utrustad med ett joniserings- och överhettningssystem, så den här enheten är uppbyggd för lång och högkvalitativt arbete.

fördelar:

 1. liten kraft (1 000 W), men bra försiktigt arbete;
 2. ergonomisk kropp, gummerade delar;
 3. bekvämt fällhandtag;
 4. lång strömsladd (2,0 m);
 5. jonisator.

nackdelar:

 1. ingen munstycksdiffusor;
 2. börjar arbeta vid maximal temperatur.

Recensioner av professionella hårtorkar

Recensioner av specialister och vanliga köpare för denna typ av utrustning är motsägelsefulla, och ibland radikalt motsatta. Naturligtvis är kraven hos professionella frisörer, stylister och vanliga användare till sådana hårtorkar helt olika och var och en har sin egen sanning.

Vi måste emellertid ta hänsyn till det faktum att fler och fler fashionistas vill ha en professionell hårtork hemma - en kraftfull, bekväm och billig. Därför, innan du väljer och köper sådan utrustning, kommer det att vara användbart att känna av vanliga kunder.

Alla recensioner kan delas upp med olika typer av profenov och tekniska egenskaper hos var och en av dem.

Om vi ​​sammanfattar all tillgänglig feedback från användare av denna teknik får vi följande:

 • De flesta köpare föredrar professionella hårtorkar, men utesluter inte möjligheten att ha enkla hushålls hårtorkar som ett alternativ till en mer kompakt och mobil enhet (t.ex. en väg eller ett vandringsalternativ).
 • Det överväldigande antalet positiva recensioner som ges till kraftfulla enheter som har ett stort antal olika funktioner och munstycken.
 • Ett stort antal "gillar" ges till professionella hårtorkar med högsta grad av hårskydd. Därför uppskattas anordningar med keramiska beläggningar joniserare.
 • Den viktiga roll som designen av hårtorkar, ergonomi och användarvänlighet ger. Enligt kundrecensioner visade det sig att de mest professionella hårtorkarna är mycket skrymmande och tunga. Endast vissa modeller av sådan teknik har stor kraft i kombination med låg vikt.
 • Ett stort antal positiva och negativa recensioner skrivs om användningen av enheten och dess funktioner. Åsikterna är uppdelade, men det finns mycket mer positiva recensioner än negativa.
 • Och förstås priset. God hållbar utrustning har alltid varit dyr. Men inte varje kund kan betala 20 000 eller till och med 30 000 rubel för en högkvalitativ och multifunktionell hårtork. Och du vill alltid vara vacker. Därför är många negativa recensioner exakt den höga kostnaden för den här enheten.

Professionella hårtorkar har blivit nödvändiga och populära apparater i eliten salonger, frisörer och hemma. Detta motiverar tillverkare att skapa nya, förbättrade modeller anpassade till något krav och uppgift, med högkvalitativa egenskaper.

Inlagd av: SEVERYANOCHKA

Artikel design: Vladimir den stora

Video: Professionella hårtorkar

Välja en professionell hårtork:

Topp 10 bästa hårbortstorkborstar

Med hjälp av en hårtork med roterande borste kan du göra professionell styling hemma. Du behöver inte ha speciell kunskap eller färdigheter. Innan utseendet på en sådan anordning krävdes en viss fingerfärdighet när man skapade en frisyr. Det fanns en hårtork i ena handen och en borste i det andra, och själva processen var lång och mödosam. Hårdvaran kombinerar dessa två verktyg till en universell och bekväm. Hårborsten snurrar med hjälp av en rotor, vilket ger krullarna formen, och hårtorket torkar och fixar resultatet. Men inte med alla enheter i praktiken visar det sig lika enkelt som i ord. Att bestämma den bästa modellen av hårborstar för håret med roterande munstycken, kommer att hjälpa 2018-värdet enligt portalen Mark.guru.

Hur man gör rätt val

  Välj den bästa hårtorkborsten kan styras av följande kriterier:
 • Ström. Bestämmer hur starkt hårtorken kan värma upp. Följaktligen, hur snabbt och tillförlitligt kommer frisyren att bildas.
 • Typ av mat. Det här kan vara strömnätet, och det finns också trådlösa modeller med ett batteri. De är lätta att resa, men oftast mindre kraftfulla och inte funktionella.
 • Beläggning och borstmaterial. Mer enhetligt uppvärmda keramiska modeller. Borsten i sig kan vara av naturliga borstar eller från konstgjort material.
 • Funktionssätt. Bestäm möjligheten att justera rotationshastigheten och luftflödet. Det är önskvärt att du kan välja lufttemperaturen.
 • Munstycken. Ett stort antal av dem utökar de kreativa möjligheterna. Dessutom är vissa bilagor utformade speciellt för kort hår.
 • Ytterligare funktioner. Jonisering skyddar till exempel hår från uttorkning, efter det elektrifierar det inte och kamar väl. Ångfuktaren förenklar modelleringen och skyddar även mot fuktförlust.

Budgetmodeller

I budgetkategori ingår modeller vars pris inte överstiger tre tusen rubel. De har minimal funktionalitet och kommer oftast inte med ett stort antal munstycken och tillbehör. Men när det gäller tillförlitlighet och förmåga att bilda en frisyr kvalitativt är de inte sämre än dyrare konkurrenter. Nedan är en ranking av de bästa billiga hårfönstren enligt versionen av Mark.guru.

1 Remington CB65

Den bästa Remington termoborsten bland budgeten gör det enkelt att skapa en voluminös frisyr med lockiga lockar. Med en minsta konfiguration har den allt som behövs för detta. Högkvalitativ borste med en diameter av 4,5 cm har en högkvalitativ keramisk beläggning, som har en konditioneringseffekt. Det finns två temperaturregimer, 120 och 180 grader. Efter en timme i driftläge stängs torken automatiskt av. Roterande nätsladd har en tillräcklig längd på 1,8 m, störs inte och stör inte användningen. Tillverkaren ger en 3 års garanti på produkten.

Keramisk beläggning har keratinimpregnering, som appliceras på håret under hårbildningen, förhindrar deras bräcklighet och skyddar mot överhettning.

 • Högkvalitativ beläggning skadar inte håret.
 • god värme;
 • bekväm bred borste.
 • inte mycket lämplig för fint hår;
 • Hon vrider inte, men avskyr bara strängen.

Genomsnittspriset är 2900 rubel.

Priser för Remington CB65:

2 Braun AS 400

I den kompletta uppsättningen av Braun hårtorken hela de tre munstyckena. En är konstruerad för att ge volym, de andra två vridkrullarna med olika diametrar. Ledningen roterar, därför stör det inte alls och stör inte. Den har också en solid längd på 2,1 m. Det finns två lägen för att justera temperaturen och luftflödet. Strömaggregat 400 watt.

Inkluderat med enheten är en slinga för hängning.

 • god fullständighet;
 • lägesval
 • lång praktisk sladd.
 • låg effekt;
 • produktionsmaterial - stål;
 • Enligt några recensioner är handtaget uppvärmt.

Genomsnittspriset är 3000 rubel.

Priserna för Braun AS 400:

3 Braun AS 530

För det tredje är en kraftfullare modell från Brown med ett effektvärde på 1000 watt. Det finns tre temperaturregimer och tre alternativ för luftflödesintensiteten. Innehåller munstycke för volym, två munstycken med runda tänder, slinga för hängning. Den 2 meter långa sladden har ett roterande fäste, vilket förhindrar trassning.

Det finns en funktion av kall luft och ångfuktning.

 • god fullständighet;
 • många funktioner och justeringar;
 • hög effekt.
 • ingen knapp
 • skrymmande;
 • stålbeläggning;
 • sladden misslyckas snabbt.

Genomsnittspriset är 2900 rubel.

Priser för Braun AS 530:

4 Bosch PHA5363

För det fjärde är den funktionella modellen från Bosch. Den har en låg men riklig effekt på 700 W och 6 driftsätt. Det här är tre alternativ för uppvärmning, två justeringar av en ström och kallt läge. Innehåller två munstycken med olika diameter. Ledningslängden är 1,8 m.

Tekniken med 4-kanals jonisering möjliggör behandling av alla hår från alla sidor med jonflöde, så att håret slutar elektrifiera, inte smälter, blir smidigt och får en hälsosam glans.

 • bra funktionalitet;
 • noggrann läggning tack vare jonisering;
 • många sätt att anpassa sig.
 • dålig byggkvalitet bryts munstyckshållaren ofta.

Genomsnittspriset är 2200 rubel.

Priser för Bosch PHA5363:

5 BaByliss BAB2620E

BaByliss-företaget producerar professionell nivå styling enheter som du enkelt kan använda dig hemma. Borsten har en inte så stor diameter på 34 mm, det finns inga utbytbara munstycken i satsen. Enhetens effekt 700 watt. Det finns två lägen av temperatur och luftflöde. Borstarna är gjorda av mjuk polyamid.

Ytan är gjord av titan med en turmalinbeläggning som skyddar håret mot de negativa effekterna av värme och ger dem sken och hälsosamt utseende.

 • kvalitet täckning;
 • enkel styling;
 • mjuk borste

Genomsnittspriset är 2700 rubel.

Priser för BaByliss BAB2620E:

Medium och hög priskategori

Modeller som kostar från tre tusen, brukar ha bättre täckning och högre effekt. Närvaron av många funktioner ger dig utrymme för fantasi och skapar en elegant frisyr som betonar din individualitet. Kraft och närvaron av justeringar gör det möjligt att permanent fixa resultatet.

1 Philips HP8664

Det bästa när det gäller pris och kvalitet är modellen från Philips. Inkluderat är två munstycken med en diameter på 30 och 50 mm, som roterar i båda riktningarna. Enheten har en hög effekt på 1000 watt. Turmalinbeläggning ger en noggrann effekt på håret, de blir voluminösa och glänsande. Borsten är gjord av naturliga mjuka borstar. Ionisering tillåter dig att torka håret utan att elektrifiera dem. Vårdfunktionen optimerar torkningstemperaturen och skyddar mot överhettning.

En borste med en diameter på 30 mm har en infällbar borste, vilket därigenom bildar jämna krullar utan fläckar.

 • bygga kvalitet;
 • mild beläggning;
 • funktionalitet;
 • breda stylingalternativ.
 • ingen kallluftförsörjning.

Det genomsnittliga priset på 4200 rubel.

Priser för Philips HP8664:

2 BaByliss 2736E (2735E)

För det andra är rankningen av bäst en multifunktionell modell med en kapacitet på 1000 watt. Den levereras med 4 munstycken som gör att du kan lägga till volymen i håret, räta eller krulla och vrida spetsarna. Två munstycken med olika diametrar är gjorda av naturlig björnborst. Munstycket för rätning har keramiska tänder och 4 hårspänningsformer. Inkluderat är ett fodral och ett flyttbart filter. Fixering tillåter kallt läge.

IoniCeramic-tekniken gör att håret inte kan elektrifieras, gör det smidigt och hårstarkt motståndskraftigt under lång tid.

 • högkvalitativ styling;
 • låg ljudnivå;
 • många tips ingår
 • mild hårvård.
 • munstycken och deras hållare bryts ofta, det är svårt att hitta en ersättare.

Genomsnittspriset är 5500 rubel.

Priser för BaByliss 2736E (2735E):

3 Rowenta CF 9220

För det tredje är bland de bästa hårfönstren en 1000W kvalitetsmodell från Rowenta. De medföljande två penslarna roterar automatiskt, förenklar och påskyndar processen att skapa frisyrer. Keramisk beläggning förhindrar skador på håret och bevarar dess struktur. Joniseringsfunktionen eliminerar statisk elektricitet och skapar en naturlig glöd. Temperatur och hastighet kan konfigureras, det finns ett kallt luftläge. Runda munstycken har en diameter på 30 och 50 mm, borsten är gjorda av syntetmaterial. Sladd, som alla dyra modeller, roterande.

Komplett med hårtork är skyddande lock för borstar.

 • högkvalitativ installation och tillförlitlighet;
 • utbytbara lämpliga munstycken;
 • god makt
 • joniseringsfunktion.
 • ingen automatisk avstängning
 • Enligt många recensioner fungerar det kalla luftläget inte, varm luft levereras och het brinner det.

Genomsnittspriset är 4000 rubel.

Priserna för Rowenta CF 9220:

4 Philips HP8666

Denna modell skiljer sig praktiskt taget inte från den tidigare från Philips. Samma kraft på 1000 W, turmalinbeläggning, joniseringsfunktion och skydd mot överhettning. Alla penslar roterar i två riktningar. Till skillnad från ledaren för betyget finns ytterligare en naturlig keps på 38 mm i satsen. Annars, samma möjligheter att skapa en spektakulär volumetrisk frisyr med friskt lysande hår.

 • försiktig omsorg
 • högkvalitativ styling;
 • mjuka naturliga borstar;
 • många munstycken.

Genomsnittspriset är 4900 rubel.

Priser för Philips HP8666:

5 BaByliss BAB2770E

Bedömningen är klar med en något mindre kraftfull 800W-modell från BaByliss-märket. Högkvalitativ keramisk beläggning minimerar de negativa effekterna av temperaturexponering. Joniseringsfunktionen avlägsnar statisk elektricitet och ger håret ett attraktivt utseende. Munstycken roterar automatiskt i båda riktningarna. De är gjorda av naturliga borst och nylon. Hårtorken kan fungera i tre lägen, dessutom finns det en funktion för tillförsel av kall luft. Ledningen roterar och dess längd är 2,7 meter.

 • professionell styling;
 • avtagbara munstycken;
 • mjuka blandade borstar;
 • lång sladd;
 • funktionalitet.

Genomsnittspriset är 5500 rubel.

Priser för BaByliss BAB2770E:

slutsats

Dyra hårtorkar är kraftfullare och har vanligtvis flera munstycken i satsen. Om du har tunt hår, det ger ingen mening att överbetala för kraft, du kan göra styling vid låga temperaturer. Mycket viktigare är borstens bekvämlighet och tillräckliga mjukhet. För fint hår, var noga med att ta modeller med högkvalitativ beläggning och helst med jonisering. Flera positioner i rankningen är upptagna av BaByliss-produkter, som är positionerade som professionella. Men BaByliss-instrument är svåra att reparera, eftersom det inte är så lätt att hitta ett servicecenter och speciellt reservdelar. Men med noggrann hantering minimeras risken för brott, inte konstigt att detta företag ger en 3 års garanti på sina produkter.

12 bästa hårtork - borstar

Egenskaper i rankningen

Vad är en hårtork? Detta är en universell termoanordning för hår av vilken längd som helst, vilket inte bara torkar, men gör ditt hår också bra. Det verkar som om dess möjligheter inte kännetecknar gränser - magnifika lockar, magnifika vågor, lätta krökningar, försiktigt vridna tips, rätade strängar och välskötta knölar. Tack vare kombinationen av en hårtork och en rund borste har styling blivit lättare än att hålla enheten i ena handen och kamma den andra, som vanligt tidigare. För sådana manipuleringar måste du kunna anpassa sig för att förhindra att tangenterna tränger samman. Men användningen av hårtorkskamrör ger inga problem, även bland nybörjare i den här verksamheten.

De mest populära tillverkarna av hårtorkar på hemmamarknaden är:

Vi presenterar dig rankningen av den bästa hårtorken. När du väljer en modell rekommenderar experter att ge företräde åt den hårtork som bäst motsvarar dina krav. Du borde inte betala för mycket för en modell med många munstycken, om du faktiskt bara använder en eller två av dem. Experter uppmärksammar följande aspekter av valet av hårtork:

 1. Roterande borste. Valet av en roterande pensel faller i dem vars hår är tjockt. Att lägga en sådan borste tar inte mycket tid och visar ett spektakulärt resultat.
 2. Munstycksdiffusor. Oumbärlig för att ge volym och pomp till tunt och svagt hår.
 3. Kort och tunn hatt. Designad för kort hår för att curla små trådar.
 4. Jonisering. Fen-combs med jonisering är utformade för att hantera det statiska håret.
 5. Curling tang. Låt dig effektivt krulla strängar av olika längder och diametrar.
 6. Rak borste för rätning. Dragar lockigt och styggt hår är inte sämre än att stryka.
 7. Indragbara kryddnejlika. Förekomsten av denna funktion bidrar till det faktum att långt hår är mindre förvirrad. Dessutom ökar curlinghastigheten krullarna.
 8. Vanliga plasttänder. Denna egenskap indikerar möjligheten att torka med kall och varm luft.
 9. Naturliga borstar. Sådana hårtorkar är mest föredragna för tunt och orubbligt hår.

Vid tilldelning av positioner i toppräkningen beaktades följande:

 • användarrecensioner och expertutlåtanden;
 • antalet munstycken och funktioner;
 • kraftenhet.

Bästa billiga hårstorkborstar

Fen-combs från budgetsegmentet gjordes rättvist i rangordningen. Priset är inte en avgörande kvalitetsindikator. Funktionalitet, antal munstycken, antal hastigheter och temperaturomkoppling - det här är det som bestämmer enhetens kapacitet.

3 Braun AS 530

En mer avancerad version av Braun AS 330 hårtork är Braun AS 530-modellen. Genom att betala lite över 500 rubel. Du får mer avancerad funktionalitet: 3 värmemetoder, 3 lägen för luftflödesintensitet, kall luftmätningsläge (hjälper till att hålla stylingen under lång tid). Braun AS 530 är den enda hårtorken i vår översyn av det bästa som har funktion av ångfuktning. Ånga är känt för att göra styling enklare. Ånga styling bör dock också läras att använda, eftersom höga temperaturen av ånga kan påverka hårets tillstånd negativt.

Enligt användarens återkoppling är de främsta fördelarna med AS 530 lämpliga munstycken, möjligheten att justera temperaturen, ångtillförselfunktionen. Enheten drar perfekt och överdriver inte håret. Detta är en av de bästa modellerna för tjockt hår av medellängd. Rekommenderas!

2 Braun AS 330

Den extremt enkla och bekväma hårtorken kan enkelt tillskrivas Braun AS 330-modellen. Braun har alla de bästa hårborstarna som presenteras i granskningen den svagaste utrustningen och funktionerna. Ingen joniseringsfunktion, ingen oberoende inställning av luftflöde och temperatur. Effekten är bara 400 watt. Munstyckets konstruktion är tillverkad av vanligt plast utan keramik.

För priset - en av de lägsta. Men det här är inte fördelarna med Braun AS 330 hårtork. Nästan alla användare berömmer enheten för sin extremt tillförlitliga drift. 5-10 års intensiv användning av enheten påverkar inte hur mycket resurs- och läggkvaliteten är.

1 Bosch PHA5363

Nästan alla modeller av Boschs hårborstar står ut för sin snygga design, byggkvalitet, bra funktionalitet och överkomliga priser. Ett slående exempel är Bosch-modellen PHA5363. Av de övervägda alternativen är denna hårtork det billigaste - det genomsnittliga priset överstiger inte 2.500 p. (2016). Samtidigt, om man tittar på de tekniska specifikationerna, visar det sig att Bosch PHA5363 överträffar sina dyrare konkurrenter.

Vad som specifikt kan identifieras i denna modell:

 • Oberoende justering av värme och luftflöde är en extremt bekväm funktion som gör det möjligt att bygga optimal temperatur och luftflöde för varje hårtyp. Den här funktionen har inte ens en hårtork från BaByliss, som kostar 2500 rubel. dyrare.
 • Ionisering - mättar håret med negativt laddade partiklar. Gör håret mer lysande, smidigt och lydigt.
 • Kold luftens funktion - kommer att spara stilen under en längre tid.

Den enda nackdelen som fångar ditt öga när man tittar på tekniska specifikationer är torktumlarens kraft. Det är bara 700 watt, medan de flesta konkurrenter har en effekt på 1000 watt. Men du kan inte se mycket av skillnaden, eftersom hårdborstar med låg effekt rekommenderas för kort och inte mycket tjockt hår.

Video recension

Recensioner av hårtorken Bosch PHA5363 är 99% positiva. Användare noterar användarvänligheten av hårtorken (som den ligger i händerna), dess design, närvaron av ett stort antal lägen, rimligt pris och byggkvalitet. De mindre nackdelarna är buller, karakteristiska för de flesta hårtorkar och bristen på ett fall för lagring och transport av enheten.

Den bästa hårtorken med roterande munstycke

Automatiskt roterande munstycke - något som alla fashionistas saknade så mycket. Inte alla mästerliga färdigheter i svängande händer medan du torkar en hårtork. Denna borste underlättar processen med att stylera hår av någon längd - från kort till lång. Och det är av särskilt värde för olydiga och lockiga lockar.

3 Philips HP8664

Sortimentet av hårtorkborstar från Philips-varumärket är kanske den bredaste av alla tillverkare på marknaden. Men bland dem finns det alternativ som står klart ut mot den allmänna bakgrunden. Många bra recensioner finns om Philips HP8664 hårtork. Användare noterar hur maskinen fungerar på ett kvalitets sätt: det drar ut håret, nästan utan att skada dem, det är bekvämt att lägga i händerna. Efter regelbunden användning märker vissa en signifikant förbättring av hårets utseende.

För relativt små pengar får du en 1000-watt hårtork med en keramisk beläggning av munstycken, en joniseringsfunktion, ett naturligt borstmaterial och en automatisk rotationsfunktion för munstycken (inte varje budgetmodell har något). Det enda som saknas är Philips HP8664 - oberoende inställning av värme och luftflöde. Även om det är möjligt, skulle priset på enheten vara helt annorlunda.

2 BaByliss BAB2770E

Den roterande hårtorken från Bebiliss har en speciell kärlek till fashionistas. Nyckeln till hennes framgång - rotation i två riktningar. Modellen blir kär vid första ögonkastet, mer exakt från studien av funktionella - två munstycken (40 och 50 mm), inbyggd joniserare, keramisk beläggning. Två-hastighet och två temperaturlägen, i kombination med en genomsnittlig effekt (800 W) säkerställer bekvämt arbete med hår av vilken längd som helst.

Användare fokuserar på en roterande sladd, som praktiskt taget inte stör processen i läggning. En extra fördel med en hårtork är ett säkert tips. Modellen är utrustad med ett borttagbart filter. Recensionerna utvärderar positivt kapaciteten hos enheten och noterar att stilen är effektiv och långspelad. Långfristig fixering - fördelarna med flödet av kall luft.

1 Rowenta CF 9421

Hårdvaran från Roventa har ett roterande munstycke, vilket är den främsta konkurrensfördelen hos modellen bland analoger. Med hjälp av detta munstycke kommer någon frisyr att se mer volym och stil. Att lägga en kvadrat eller kaskad är inte längre svårt. Den kraftfulla enheten (1 000 W) ger tre möjliga temperaturförhållanden. Två munstycken med diametrar på 30 och 50 mm gör det mer variabelt att titta på frågan om stapling. Kallluftsalternativet ger fixering, och jonisering hjälper till att ta bort överskottsstatistik.

Användarna i recensionerna noterar ett attraktivt resultat och enkel hantering av enheten. Både nybörjaren och den professionella kan använda denna hårtork. För det senare kommer ett plus att vara en hänglås, vilket sparar tid under arbete och lagring.

De bästa hårstorkborstarna

Kategorin hårtork kammer som har curling strykjärn i sin konfiguration är i hög efterfrågan. Diametern hos tången bestämmer tätheten hos krullarna. Beroende på tid och temperatur för exponering kan du göra både mjuka subtila vågor och uttrycksfulla lockar.

3 REDMOND RMS-4301

Redmond varumärket hårtork är en representant för hög effekt apparater (1000 W). Modellen ger en standard borste för torkning av vått hår och deras styling, liksom en curler. Gör graciösa lockar med hjälp som aldrig tidigare. Tack vare joniseringsfunktionen ser håret ut strålande och friskt, det lämnar överflödighet. En kraftfull ström av kall luft hjälper till att fixa den skapade frisyren.

Tre uppvärmningslägen och två hastigheter - vad användarna speciellt gillar. Också i recensionerna nämns en sådan nyans av designen som närvaron av en slinga för att hänga enheten. Utan uppmärksamhet är inte den roterande sladden. I allmänhet anses denna hårtork vara funktionell och bekväm att använda.

2 Scarlett SC-HAS73I09

En av de bästa hårtork kam för curling - Scarlett. Det första som slår till är det demokratiska priset. Trots den låga kostnaden kännetecknas enheten av en rik uppsättning funktioner som inte är karakteristiska för hårtorkar för budgetsegmentet: 3 lägen, förmågan att leverera kallt luftflöde för att fixa stylingen och jonisering för att minska statisk laddning.

Användare noterar att enheten är utrustad med en indikation - en ljussignal om att slå på, liksom en skyddande funktion mot överhettning. Hårtorken stängs av automatiskt så snart den når maximal temperatur, vilket minskar risken för brinnande hår. Roterande sladd underlättar installationen. Recensioner är fulla av entusiastiska åsikter om kvaliteten på permen. Standardborsten beter sig lika bra.

1 Philips HP8668

Ledare för kategorin hårtorkborstar - Philips. Denna modell har införlivat alla de funktioner som modekvinnor är intresserade av. Bland listan över munstycken förtjänar curling tongs särskild uppmärksamhet. Trots den relativt låga effekten hos enheten (800 W) klarar hårbottenborsten kvalitativt uppgiften att skapa vågor och lockar. En särskiljande egenskap är en hållbar keramisk-keratinbeläggning.

Den inbyggda joniseraren spelar bra service, vilket tar bort överskott av statiken från håret, så att de skapade locken ser snävare och snyggare ut än på furrowed. Andra populära alternativ är nav och förmåga att leverera kall luft. Användarna rekommenderar modellen som kompakt och multifunktionell.

Den bästa hårtorken för rätning

Platta munstyckshårborstar avsedda för rätning. Enligt användarna är effekten av sådant hårdragning mycket bättre än efter användning av strykning. Strängar lägger hår till hår, medan de ser mer levande och ljusa ut.

3 Philips HP8657

Modellen från Philips kvalitetshår räter ut med ett plant munstycke. Det här är en förbättrad version av den tidigare Philips HP8664-hårtorken. Dess huvudsakliga skillnad är antalet luftflöde och temperaturlägen. Här är några fler. Även denna modell är att föredra eftersom buntet innehåller två praktiska munstycken: en munstycksdiffusor och ett munstycke-nav. Du kan antingen minska luftflödet till ett visst område i håret, eller omvänt försvinner.

Distinguisher Philips HP8657 och möjligheten att ta bort borsthuvudet genom att trycka på en specialknapp. Detta kommer att vara användbart för komplex styling. Komplett med hårtork hittar du också ett fodral för transport av enheten. HP8664 har ingen sådan "lyx". För alla dessa tillägg måste betala 800 p. mer.

2 Rowenta CF 8361

Hårdvaran från Roventa kombinerar tre enheter samtidigt - det torkar, vikar och lockar. Bland möjligheterna till hår styling är en framträdande plats upptagen av rätningsfunktionen. Strängsträckningen utförs genom ett stort platt munstycke med tänder, toppade med bollar, vilket förhindrar skador på hårbotten och bidrar till en bättre fördelning av hår.

Den kraftfulla modellen (1200 W) med ett nav kännetecknas av två temperatur- och tvåhastighetslägen. Ger kall luft. En stor plus användare anser möjligheten av jonisering, som är utformad för att ytterligare skydda håret, ta bort statisk elektricitet och få dem att lysa. Recensionerna beskriver positivt var och en av de fem munstyckena, som kallar modellen multifunktionell och pålitlig.

1 BaByliss 2736E (2735E)

Den absoluta ledaren bland de bästa hårtorkborstarna i vår recension är BaByliss 2736E från det kända franska varumärket. Den har allt du behöver för bekvämt arbete med hår styling:

 • 2 kombinationer av luftflöde och temperaturlägen
 • Kallluftsläge
 • Ioniseringsfunktion
 • Automatisk borstrotation
 • Borstens beläggning är gjord av keramik.
 • Kammen är gjord av naturliga borstar.

Inkluderat är ett munstycke nav, ett munstycke för hårrätning (järn behövs inte längre). Hårtorken har också en strömindikator, vilket indikerar att enheten är inkopplad (ett slags skydd mot överhettning). Distinguisher BaByliss 2736E och förmågan att ta bort filtret för att rengöra det från damm, hår och andra föroreningar. Konkurrenskraftiga modeller i den här översynen har inte en sådan funktion. Tillverkaren stannar inte och sätter i ett fall med en hårtork för bekväm transport.

Video recension av BaByliss 2736E

Mycket positiv feedback om enheten kan höras från riktiga användare. BaByliss 2736E hårtork berömdes främst för sin rika förpackning och användarvänlighet. Alla gillar en stor roterande borste av naturlig borst, joniseringsfunktion, förmågan att torka med kall luft, förmågan att snabbt byta munstycket under drift. Nästan alla noterar närvaron av en praktisk portfölj där du kan sätta alla munstycken och enheten själv. "Med egna händer med en sådan hårtork kan du göra stylingen i stugan," säger vissa användare.

Men bakom alla charmarna hos enheten ligger den enda stora nackdelen - det höga priset. För funktionalitet och europeisk kvalitet måste betala, inte mindre än 5.000 till 6.000 p. Det här är det högsta priset på hårdvarormodellerna vi överväger.

Professionell hårtork kam för hår

Ström. Beroende på denna parameter är hårborstar med roterande munstycken uppdelade i två grupper: professionell och hushållsartiklar. Föreställningen av den första är vanligen ca 500 watt. Med hjälp av professionella hårborstar med roterande munstycken kan du snabbt göra hår på fuktigt och torrt hår. Hushållsmodellernas prestanda brukar inte överstiga 100 watt. Sådana anordningar används för att torka hårstyling.

Funktionssätt och ytterligare funktioner. Möjligheter för hårtorkar med roterande borstar beror direkt på dessa indikatorer. Så, hur många lägen ska vara? Det bästa alternativet är tre: en varm ström behövs för snabb torkning, en varm kan du skapa en styling, medan en kall man hjälper till att fixa frisyren. Innan du köper en roterande hårtork för hår, kontrollera om enheten är utrustad med nödvändiga funktioner, t.ex. ett ångfuktningssystem, jonisering, oavsett om det har möjlighet att leverera en kall ström.

Typ av anslutning. Beroende på denna parameter kan enheterna laddas eller strömförsörjs. Den näst vanligaste. Innan du köper en sådan roterande hårtork, var uppmärksam på kabellängden. Det måste vara minst 1,6 m.

Att köpa en roterande hårtork i Moskva i onlinebutiken "Professional Line", räcker det med att lägga till den i din "Basket".Nästa Artikel
Hur man snabbt växer långt hår - 10 sätt som hjälper