Kam för vått hår


Alla tjejer vet regeln att vått hår inte kan kamma. Någon följer implicit med denna regel, en del brukar bryta mot det, en annan kategori av kvinnor ignorerar dem helt och hållet, och föredrar att omedelbart försvara sig med en kam för vått hår efter att ha torkat huvudet.

Kombineringsprocess

Kombinera för nyvasket hår rekommenderas inte på grund av att de ångas efter dusch, blir:

 • mycket ömt;
 • deras porer är öppna;
 • glödlampor i detta ögonblick försvagades.

Alla dessa faktorer leder till spröda hår och deras skador. Men om du följer vissa regler när du använder en kam för vått hår, kan du hålla dem i utmärkt skick under lång tid:

 • Var noga med att använda hårbalsam. Detta kommer att skydda dem mot brittleness och lätta kamning.
 • Efter shampooing, vänta 15 minuter för att huden ska svalna något.
 • Kamma dina lockar gradvis, skynda inte och försök inte att täcka hela huvudet på en gång.
 • I kammarprocessen försök att undvika kontakt mellan kammen och hårbotten. Om möjligt, rör inte rötterna.
 • Använd en speciell kam, så skadan på håret kommer att minimeras.

För mer information om hur man använder en kam för vått hår, berätta följande video:

Vem är lämplig?

En särskild kam för vått hår bör köpas om du:

 • föredra att kamma krök när de inte är torra;
 • kan inte tolerera att applicera hårbalsam och masker på håret;
 • ägare av split ends;
 • möttes med problemet med konstant snodd av hår.

Hur man väljer?

För att välja en bra kam för vått hår bör du vara uppmärksam på följande egenskaper:

 1. Kammens material ska vara antistatiskt, då krullarna kommer att skyddas mot skada och elektrifiering.
 2. Kammen bör ha sällsynta elastiska nylontänder, då kammar även mycket väldiga platser kommer inte att vara ett problem.
 3. På kammen bör märkas Våt - för vått hår.
 4. Handtaget på produkten ska vara tillverkat av glidbeläggning, då är det bekvämt att hålla kammen i dina händer och du kommer inte vara rädd för att den slipper av misstag.

Kan jag kamma vått hår?

Hår ska alltid vara välskötta, liksom hud och naglar. Av denna anledning har experter utvecklat många verktyg för att skydda håret mot yttre påverkan. Också viktigt är kvinnornas inställning till hennes chock. Många tjejer kamar strängar omedelbart efter att ha lämnat duschen, men det är vid dessa ögonblick att håret är allvarligt skadat. Vi kommer att ge några allvarliga argument mot anledningen till att våta krökningar inte kan påverkas av en kam.

Skäl till att våta strängar inte kan kammas

 1. Håret kräver noggrann hydrering, vilket kan erhållas genom att torka krullarna naturligt. Men när en tjej går över hårets huvud med en kam, tar hon den värdefulla vätskan. Som ett resultat, efter ett dussin sådana manipuleringar, ser krullarna ut torra och livlösa.
 2. På grund av det faktum att efter att ha shampuerat det mesta av vattnet trängt in i hårets kärna blir strängarna mycket hårdare. Följaktligen, när de appliceras på hårkammen, drar de ut direkt, så chocken ser "flytande".
 3. Våta krullar förlorar all sin elasticitet, efter tvättproceduren ser de vridna ut och klibbar lättare mot kamens borst. Efter tvättning av krullarna är också porös, leder en mekanisk verkan till deras bräcklighet och ytterligare tvärsnitt längs hela längden.
 4. Användningen av en kam efter ett besök på toaletten rekommenderas absolut inte på grund av sannolikheten att skada håraxeln. Tjejer som utför sådana manipuleringar dagligen, går med en kort hårklippning. Håret växer långsamt, splittrar och stannar hela tiden.

Scalloping hår i nödfall

Det är ingen hemlighet att vi alla lever i en hastighet och en ständig tidsbrist. Tjejer, som går till jobbet, bryr sig vanligtvis inte mycket om höjdernas tillstånd i framtiden. Om du i nödsituationer behöver kamma strängarna, gör det noggrant enligt alla regler.

 1. Omedelbart efter att ha lämnat duschen försök inte torka krullarna med en hårtork. Wrap skovla med en handduk, gnugga inte mellan dina handflator. Lätt krossa håret med händerna så att överflödig fukt absorberas. Vänta sedan bokstavligen en tredjedel av en timme, börja demontera hela chocken med fingrarna.
 2. När du gör en improviserad handrubbning kan du styra flödet av kall luft från torken till rötterna. Därefter torkas hela längden på samma sätt, förutom ändarna. När håret blir 90% berusat av fukt, fortsätt att kamma.
 3. Dela hela håret i stora lockar, växla omväxlande strängarna i näven, kamma från ändarna. Flytta uppåt med hjälp av en kam av trä med brett åtskilda tänder. För att underlätta manipulation rekommenderas att spraya håret innan det kamas med en spray för att eliminera förvirring (en slags outplånlig balsam).
 4. Kom ihåg att det är nödvändigt att kamma strängarna och hålla håret i knytnäven. Annars, på grund av försvagningen av folliklarna kommer du att förlora en anständig del av staplarna. Resten av glödlamporna kommer att bli ännu svagare, vilket kommer att leda till utvecklingen av massiv håravfall i framtiden.
 5. Om du kämpar med tvärsnittet är det lämpligt att applicera speciell olja på ändarna för att behandla skadat hår före kammar. Det är outplånligt, säljs i affären av professionella hantverkare. Tipsen blir inte så förvirrade, så du kan enkelt gå längs dem och hela längden på åsen.
 6. Använd aldrig metallkammar eller plastverktyg under kammarprocessen. Lämplig naturlig borste med hästhår, kam på basis av trä eller sköldpadda skal, andra naturliga material.

Kombinera vått hår utan skada

 1. Om du tillhör ägarna av korta hårklipp, rekommenderar experter att kamma krullar från rötterna. Annars, om du har långt hår, var särskilt försiktig. Var noga med att dela håret i flera stora trådar.
 2. Bara sedan fortsätt att kamma varje sträng separat. Förfarandet börjar nödvändigtvis med hårets ändar. Då går du upp och tar tag i högre områden. Efter kamning är det nödvändigt att vänta ett tag tills trådarna torkar ut. Först därefter får man börja lägga sig.
 3. Våt hår bör läggas genom en hårtork. Dessutom behöver du kamma runt och platt. I detta fall bör ändarna av tänderna avrundas. Detta tillägg till kammen håller ditt hår friskt. Strängar i läggningsprocessen kommer inte att skadas.
 4. Om håret är vått och långt, var noga med att luta huvudet framåt och först då börja kamma. Alternativt kan du ligga på sängen och dangle huvudet. Så kamning blir lite enklare. Denna hållning gör att du kan stimulera hårsäckar och hårväxt.
 5. Skrapa på sängen stärker hårstrukturen och förbättrar kvaliteten. Ofta gör de flesta tjejer ett grovt misstag när man kammar långt hår från rötterna. De största skada krullarna får det i vått tillstånd. Curls är trassliga efter en dusch och på grund av detta ökar risken att riva håret tillsammans med glödlampan.

Choice kam

 • Valet av kamning anses vara en viktig faktor för bevarande av friskt hår. Även frisörens skönhet beror direkt på attributet. Experter rekommenderar starkt att föredra naturliga borst och trä.
 • Om du ofta blir förvirrad eller krullar faller ut, bör du välja en träkam med sällsynta tänder. Sådana kamar anses i vilket fall som helst mest lämpliga bland analoger. Kammusslor av trä är lämpliga för absolut alla typer av hår.
 • Om du har långa och långa krullar bör du få en kam med naturliga borst. Det här attributet behandlar håret noggrant och skiljer dem försiktigt vid kamning. Dessutom skapar natursöm inte statisk elektricitet och bidrar inte till utvecklingen av en allergisk reaktion på hårbotten.
 • Professionella mästare från frisörssfären får inte klienterna använda en kam omedelbart efter proceduren för att tvätta huvudet. Detta har sina egna skäl, som är värda att läsa.

  Kam för vått hår

  Kam för vått hår - en oumbärlig sak för varje kvinna. Vilka modeller för vått hår är mest populära? Vad är det bästa sättet att kamma vått hår för att behålla sin skönhet och vad är kammen grido della moda bra för?

  Kam för vått hår

  Varje tjej vet att kamning av vått hår inte rekommenderas. Men vissa av oss följer strikt denna regel, andra - bryter delvis mot den när det behövs, och andra föredrar fortfarande att tvätta de våta krökarna omedelbart efter tvättning.

  När och hur man kamar

  Strax efter badet är håret mycket känsligt och mottagligt för skada. Deras porer är öppna, löken försvagas - det här är den perfekta jorden för brittleness.

  Du kommer att lära dig mer om ett av de mest populära märkena våthårkammar från videon:

  Att hålla sig till vissa regler behåller du din frisyr chic.

  • Använd luftkonditioneringsapparaten under tvätt. Det kommer inte bara att underlätta hårvård, utan även skydda dem även vid våt kamning.
  • Efter ett varmt bad, vänta minst 10-15 minuter för att den ångade huden ska svalna.
  • Dela kammingsprocessen i steg. Försök inte att fånga hela volymen samtidigt. Kamma mycket försiktigt en krull bakom krullen.
  • Rör inte hårbotten när du kammar. Försök också att inte påverka rötterna.
  • Använd ett vått hår kam. Många recensioner har visat att detta är det mest optimala valet för sådana förfaranden.

  Varför köpa

  Köp en kam för vått hår, du behöver definitivt om:

  • Du älskar att kamma våta strängar.
  • Gillar inte att lägga masker, mousses, balsam med dina händer.
  • Dina stygga strängar ständigt fastnar och förvirras.
  • Du delar slut.

  Vad ska man leta efter

  När du väljer detta tillbehör måste du vara kunnig, för att inte få en onödig sak. Som med alla produkter måste kamrar för rakt hår uppfylla vissa parametrar.

  • Tillverkningsmaterialet. Dessa kamar måste vara gjorda av antistatiskt material. Så ditt hår kommer inte att elektrifieras och skadas vid kamning.
  • Tänderna. Denna typ av kam har ganska sällsynta, men mjuka och elastiska tänder. Med hjälp av en sådan borste kan du lätt kamma även de mest trassiga områdena på vått hår.
  • Glidande grepp. När du väljer en pensel, var medveten om att du ska hantera fukt. Det är väldigt viktigt att kamhandtaget är tillverkat av glidmedel. Detta gör det möjligt för dig att hålla borsten säkert i dina händer och inte skada de klumpiga rörelserna på strängarna.

  Det finns situationer när kamning av vått hår är ett måste. Lyckligtvis finns det nu kamar för vått hår. Recensioner av de mest positiva.

  Identifiera en sådan borste enkelt. Hon har flexibla och sällsynta tänder. Dessutom är en sådan borste markerad WET / DRY HAIR, det vill säga för våta och torra krullar.

  Kombiner är gjorda av nylonborst. Tänderna är så mjuka och smidiga att de inte skadar även vattenviktat hår.

  Det finns flera tillverkare av kam för vått hår.

  Tangle Teezer Aqua Splash

  Dyrt och populärt märke av vapen. Den har en ljus och attraktiv design, bekväm och samtidigt ovanlig form.

  Denna kam kommer att passa ägare av långa krullar som ständigt försvinner. Elastiska och mjuka tänder skadar inte ens våta hår.

  Grido della moda

  Många recensioner visar att detta märke av penslar inte är sämre än dyra analoga. Det hjälper inte bara att bättre kombinera trånga strängar, men bryr sig också om dem.

  Kombinera även våta krökningar är inte längre ett problem eller ett oönskat förfarande. Borste Grido della Moda bryr sig om varje hår. Med hjälp är det lätt att inte bara rasa, utan också ta hand om håret. Det är möjligt att applicera masker och balm med hjälp.

  Ameli

  Billigt, men många lovande analoger av Tangle Teezer Aqua Splash. Tillverkaren av denna typ av produkt är Kina. Recensioner av denna pensel är tvetydiga. Ägare med tjocka krullar skriver att kammen inte klarar av sitt syfte. Men tjejerna är inte med ett så underbart hårhår som de är mycket nöjda med.

  Ergonomisk hårborste som är speciellt utformad för vått hår. Aqua splash kan användas vid vattenbehandlingar för applicering av masker eller balm. Magic Flowerpot.

  Tangle Teezer Comb: pensel recensioner, recensioner

  Tangle Teezer är en unik ergonomisk hårkam. Det utvecklades av en brittisk stylist som försökte lösa problemet med fläckigt hår. Pensel har fått en världsomspännande popularitet. Bland andra kammar står den ut med en ovanligt ljus design, ett material med en antistatisk effekt och ursprungliga tänder, vilket gör det möjligt att kamma även det mest krusiga lockiga håret utan obehag.

  Funktioner av mirakelkammen

  Även en visuellt klassisk Tangle Teezer skiljer sig från andra hårborstar. Det är litet och ovalt, och det har inget vanligt handtag. Du kan markera följande skillnader:

  • dimensioner 12x8 cm;
  • Passar bekvämt i handen på grund av sin ovanliga form och mjuka linjer;
  • materialet elektrifierar absolut inte håret;
  • Platsen och längden på de mjuka tänderna är inte desamma som i de vanliga "massage".

  Tänderna varierar i storlek - en rad med korta växlar med en rad långa. De är gjorda av bambu eller silikon. På grund av elasticiteten uppstår kamning och mjukheten i "borsten" säkerställer skonsam hantering och gör att du inte kan skada håret.

  Det är på tänderna kan skilja en falsk från originalet. Dessa "borstar" görs snyggt, de är ordnade symmetriskt, slät och utan chipping. Med ett litet tryck krossas tänderna, men återställer snabbt den ursprungliga formen.

  Fördelar och nackdelar

  Populariteten hos Tangle Teezer-varumärkesprodukter har blivit tack vare dess många fördelar:

  • ergonomisk design;
  • förmågan att kamma även vått hår
  • snygg design;
  • respekt för håret;
  • möjlighet att använda med förlängda strängar;
  • skydd mot splittrade ändar.

  nackdelar:

  • behovet av att vänja sig vid den ovanliga formen;
  • hög borstkostnad
  • kan inte användas under torkning av hårtorken;
  • oförmågan att göra en magnifik styling - Tangle Teezer släpper håret.

  Tack vare utjämningsegenskaperna kan Tangle Teezer ersätta järnet. Inte bara kvinnor kan använda penseln, men även män.

  Varianter av borstar

  Utbudet av Tangle Teaser innehåller flera sorter av kammer. Var och en av dem har vissa "mål" och små funktionella skillnader. Dessutom presenteras varje modell i flera färger - det finns svart, vinröd, rosa, gul och även med ett leopardmönster.

  Videotips för att välja

  Vilken populär produkt som helst är förfalskad, och Tangle Teezer är inget undantag. Fake produkter kan se ut som originalet, men effekten av användningen kommer att vara väldigt annorlunda. Alla fördelar med denna borste går förlorade. Kinesiska replikor är många gånger billigare, men det finns inte så mycket mening från dem. Du kan kontrollera originaliteten med en speciell applikation.

  Kostnaden för den ursprungliga kammen

  Kinesiska replikor kan köpas till ett litet pris, men den ursprungliga effekten förväntas av dem. Det här är inte billigt. Kostnaden varierar beroende på försäljningsstället och den valda modellen. I europeiska butiker kan du beställa den för 10-15 dollar, priset i Ryssland varierar från 1000 till 2500 rubel.

  Varje tangentborste säljs i en speciell låda av tätt kvalitetsmaterial. Det måste finnas en företagslogotyp och ett foto på borstmaskinen, och teckensnittet ska vara klart och läsbart.

  Hur man bryr sig

  Materialet som Tangle Teezer är gjord förhindrar tillväxten av bakterier, men sebum, damm och rester av stilprodukter ackumuleras periodiskt på den.

  • Det är lätt att tvätta en pensel, det är möjligt att använda vanligt schampo för detta.
  • Det rekommenderas att göra detta minst en gång i veckan.
  • Det är också önskvärt att rengöra utrymmet mellan tänderna med en pensel eller tandborste.

  Hur har kammen inträffat under åren?

  Om du tittar noga på bilderna ser du små böjtänder och mindre repor. Alla dessa förändringar inträffade med enheten i 2,5 år av regelbunden användning. Det är att vi kan dra slutsatsen att borsten är original och av hög kvalitet. Under den här tiden skulle en falsk enhet ha misslyckats för länge sedan.

  recensioner

  Tatyana: När mode för dessa borstar gick, beställde jag en på den kinesiska sidan. Jag var missnöjd med resultatet och förstod inte varför alla beundrar dem så mycket. Sedan gav de mig originalet och jag blev förvånad över den stora skillnaden mellan dem. När hårförlängningar - Tangle var en riktig frälsning.

  Anastasia: Jag har lockigt "afro" hår, och på grund av dem har jag alltid lider. Klarade en kort hårklippning, eftersom kammade det här boet är oerhört... Det var tills jag köpte Tangle Teezer. Inte billigt, men värt det. Tangle Teezer var perfekt för mig - äntligen kan du kamma vått hår utan smärta.

  Veronika: Jag har länge använt Tangle Teezer combs, jag har samlat en nästan komplett samling. Sådana bekväma borstar möttes aldrig tidigare. Normalt kan du kamma håret efter tvätt, och efter vinden, och även under färgning. Jag hoppas inte att dela med dem någonsin.

  Kam Den bästa kammen för vått hår är en kam med stora, trubbiga, sällsynta tänder. Det borde inte välja att skapa frisyrer och att ta hand om håret. Med hjälp kan du distribuera längden på masken eller balmen.

  Bästa hårborstar

  Kombiner för hår - det viktigaste verktyget för skönhet. De uppfanns för många århundraden sedan, och de allra första åsarna var gjorda av trä eller till och med djurben. Regelbunden kamning av trassigt hår gör att du kan rengöra dem från smuts och damm, samt ge stora fördelar.

  Vad är kamma

  • Först och främst är en kam avsedd för hår nödvändigt för att göra en vacker styling eller frisyr. Utan denna enhet kommer håret att bli rörigt.
  • Med hjälp av medel för snabbt och enkelt kammande hår kan du göra en mild huvudmassage, vilket är nödvändigt för blodflödet till hårrötterna. Det möjliggör i sin tur att ge hårsäckarna syre och näringsämnen. Med regelbunden användning av en massageborste kan du se att håret växer mycket snabbare och håret blir sunt.
  • Kam för vilken typ av hår som helst kan ha stor inverkan på hårets kvalitet. När vi kramar längs strängarna stänger vi mekaniskt nässkalorna så att fukten inte avdunstar från staven och håret förblir fuktigt och elastiskt.

  Självklart är inte alla åsar användbara. Därför bör varje kvinna veta vilken kam som är bättre att kamma håret, hur man väljer och rengör det.

  Typer av kammar

  I arsenalen för varje flicka bör det finnas flera olika kam: till exempel, för långa hår behöver en hairbrush, för lockigt - den andra, för den förlängda - den tredje.

  • Kam för hårförlängningar
   För att de fästband som är fästa vid kapslarna ska förbli släta och vackra, krävs särskild vård. Vanligtvis barberare rekommenderar att du använder en massageborste med mjuka tänder som inte rinner ut håret. Detta kan vara naturliga björnborstar eller syntetiska borstar.
   Idag finns det också den nyaste kammen för konstgjort hår, som kan bryr sig och sträcker sig försiktigt och unravel dem. Det kallas "Tangle Teaser". Vid första anblicken är det en massageborste utan handtag, men i praktiken är effekten flera gånger starkare. Borsten har ett speciellt fall som gör det möjligt att rengöra det mindre ofta. Dessutom kan du välja alternativet för olika nyanser.
  • Hårrätning kam
   För att göra stylingen utan att använda styling och termiska instrument, är det nödvändigt att välja en speciell borste. Den är främst avsedd för långt hår, men även ägare av korta hårklippningar kan också anpassa sig. Det ser ut som två kopplade plana massageborstar som griper fast strängen som tångar.
  • Brashing
   För att räta långt hår, såväl som att lägga till volym, måste du välja borstborstning. Det kan vara av olika diametrar, och vid valet bör du komma ihåg: ju större borsten är desto mindre är det att skapa en fast, klar krull på strängarna.
  • crest
   Den bästa kammen för vått hår är en kam med stora, tråkiga, glesa tänder. Det borde inte välja att skapa frisyrer och att ta hand om håret. Med hjälp kan du distribuera längden på masken eller balmen.

  Det finns ett stort antal former av borstar, men det är bland annat viktigt att vara uppmärksam på det material som verktyget är gjord för för enkel och snabb kamning av hår.

  Hur man väljer en pensel

  Det första du måste uppmärksamma på innan du väljer en kam - dess material. Trä naturlig hår kam är väldigt populär, men rusa inte för att köpa. Faktum är att det är nästan omöjligt att rengöra den med hög kvalitet, och det är nödvändigt att rengöra borsten regelbundet. När vi knippar strängar, absorberar en kam som är avsedd för hår sebum och smuts, och bakterier börjar aktivt proliferera i den naturliga kammen. När vi försöker rengöra kammen blir den blöt och den våta miljön fungerar som en katalysator för ännu mer utveckling av bakteriemiljön.

  Därför är det bättre att välja en borste av högkvalitativ plast med naturliga borstar. När du köper en borste måste du kontrollera om det finns några chipping eller sprickor på den som kan skada nagelbandet.

  Borstvård

  Hårborsten för långt hår och lakoniska hårklippningar kräver noggrann vård. Först och främst är det nödvändigt att komma ihåg att kammen är ett individuellt föremål såväl som en tandborste. Därför, om en annan person använde borsten måste du rengöra den före användning.

  Du måste städa borsten minst en gång i veckan. För att rengöra det från bakterier kan du köpa en speciell behållare med UV-strålning, där du behöver lagra borstar.

  För att rengöra kammen manuellt måste du välja ett specialverktyg. Den bästa kompositionen som kan avlägsna sebum och smuts från borstens yta är hårschampo. Därför behöver du bara köra huvudet med kallt vatten och skölja tänderna.

  Många rekommenderar att du borstar tänderna med en tandborste. Men experter rekommenderar inte borstning enligt följande: faktum är att om det finns behov av att rengöra smuts på detta sätt betyder det att ett stort antal bakterier på borstens yta och en kam ska kastas bort.

  Sålunda kräver inte arsenets påfyllning för hårvård mycket arbete. Kännedom om reglerna för urval och vård av kammen tillåter dig dock att ha högkvalitativa enheter som kommer att fungera på skönhets- och hälsokostnaderna.

  Comb ikoo hem vackra unravels knutar och tangles även på vått hår, klarar av kamning hår efter vinden, min nya favorit!

  Som ägare av tunt, alltid mycket förvirrad hår har jag många kamar i mitt arsenal, det här är kamar och kamar med naturliga och kombinerade borst, men mest av allt älskar jag de kamar som inte skadar mitt hår och gör ett utmärkt jobb med olika fläckar, antingen på vått hår eller på torrt efter blåsigt väder. Jag har använt den kompakta och originella versionen av Tangle Teaser under lång tid, och även i min arsenal finns min favorit Dessat, som jag ständigt bar med mig, tills jag försökte hemmahemman och blev inte helt förälskad i den.

  Jag älskar att massera hårbotten, jag använder Darsonval för denna procedur, men kammen är också bra i detta avseende, medan hårbottenmassagen inte bara är behaglig i känslor, men bidrar även till snabbare hårväxt, vilket glädjer de som blir långa och hjälper också till att stärka befintligt hår. För närvarande är jag i växande scen och har inte skurit tipsen sedan februari, därför är de benägen att torka och uppenbarligen kräver noggrann kamning.

  Pris - 1 650 r;
  Brand - IKOO;
  Land - Tyskland;
  Egenskaper -

  • Det låter dig ta hand om ditt hår även när du kammar och lämnar ingen chans att dela slut
  • Avlägsnar lätt vått hår
  • Unravels hår utan smärta

  Vad är intressant i vår kam? Hon lovar oss att perfekt stimulera områden i hårbotten under massagen, liksom att kamma håret. Kammen lovar också att vara väldigt bekväm i handen och att vara bekväm i applikationsprocessen.

  Unik metod IKOO pensel - platsen och struktur borsten, som tillåter inte bara lätt att reda ut och kamma håret, men också att massera huvudet i enlighet med principerna för traditionell kinesisk medicin. Borsten stimulerar energi meridianerna och reflexzoner, som också har en positiv effekt på det vegetativa nervsystemet. På grund av den optimala graden av hårdhet i borsten, håret rasa lätt och utan sträckning. Iko borsten behåller sin funktionalitet även efter långvarig användning. IKOO borstar är gjorda av högkvalitativt harts och akryl. För bekväm användning är borstkroppen trimmad med naturgummi vilket hjälper till att hålla borsten ordentligt i handen. Genom att kombinera dessa tre material, undviker vi användningen av trä och naturliga borst, eftersom dessa material inte är lämpliga för alla typer av hår, såväl som svårare att rengöra. IKOO borstar uppfyller alla hygieniska krav på grund av deras sammansättning. Under utvecklingsprocessen satsade vi mycket på borstens design, så att både högerhänta och vänsterhäntade användare skulle vara bekväma med den.

  Designen av hårborsten är väldigt snygg, ursprungligen kom den i en vacker silverlåda. I vilket förresten kan du hålla en kam hemma, men jag tar det med mig och kan absolut inte dela med det.

  Tillverkaren har flera nyanser, min kam är gjord i en otroligt vacker azurfärg i kombination med vit. I bilden ovan kan du se hur det skimmar i solen, det enda är att fingeravtryck kvarstår på ytan och kammen ska torkas ständigt.

  Jag tycker att det finns ett bekvämt fingersnitt på kammarens yta, mina tidigare liknande kamar (det fanns inga sådana skåror för teaser och Dessat) och nu när jag hämtar kammen efter att jag är hemma är de inte lika bekväma som tidigare. Jag skulle också vilja notera att kammen inte glider ur händerna, borstens kropp är trimmad med naturgummi. Materialet i själva kammen är akryl och högkvalitativt harts.

  Borsten i denna kammen är flexibla och elastiska, de skadar inte håret alls och hakar inte på förträngningen i håret, trots att både sessatorn och teaser i denna plan förlorar. Eftersom, om mitt hår var väldigt trassligt, var jag tvungen att använda fuktgivande, ojämn sprays med kammarna, och sedan använda en kam, vilket var min förvåning när jag försökte IKOO och gick igenom håret som trassade efter vinden.

  Borsten är ordnade i form av ett schackbräde, det består av fyra långa och fyra korta setéer, det är denna mekanism som säkerställer en mild kamning av håret utan att sönder det utan att skada det alls. När du kammar och masserar din hårbotten kommer du också att uppleva avslappning och avkoppling, och det här är helt sant, det är kanske en tillfällighet, men efter att du har använt den här borsten började mitt huvud svärta mindre ofta. Och efter att ha kammat denna pensel före sängen blev jag lättare och snabbare att somna)

  På rutan där kammen kom, finns det en klistermärke med information till köparen. Det finns en beskrivning av kammarens verkan, information om tillverkaren, materialet från vilket det gjordes anges.

  Jag ska visa för dig användningen av en kam på vått hår efter tvätt. Jag kammar alltid mitt litet fuktiga hår, för mitt hår är tunt och om jag torkar håret och försöker kamma det, kommer de att samlas i en trassig tuft, som är omöjlig att riva, bara riva och inte ens kamma den. Jag kamar mitt hår mycket noggrant och använder bara de mest skonsamma kammarna och penslarna för att kamma, så i processen är mitt hår inte skadat, bryter inte och försämras inte.

  Oftast, även efter att ha använts fuktgivande och starka masker, är mitt hår efter torkning med en handduk fortfarande förvirrad och jag är redan van vid det här, men mitt hår är långt. Och IKOO Hairbrush blev för mig bara en gudstjänst när det gäller disentangling av tangles, det kammade dem noga, utan att fånga på dem utan att sträcka håret eller riva dem ut. Ärligt talat visste inte en sådan mild kamning mitt hår förut.

  Med kam IKOO min nya älskling delar jag för närvarande inte från morgon till kväll. Min hand når inte alls för andra kamar, även om jag har en stor del av dem. Efter att ha provat det för första gången, tog det i mina händer och gick igenom mitt hår, min kärlek till dessa elastiska och elastiska borstar, snygg design och inställning till mitt hår inträffade. Jag kan främst rekommendera denna kam till tjejer som har långt och smalt hår benägna att snurra, för dem kommer denna pensel vara oumbärlig. Men i allmänhet är den här kammen lämplig för vilken typ av hår som helst, och speciellt om du gillar att massera hårbotten, bör du definitivt vara uppmärksam på den, hårborstarna kliar inte hårbotten, men försiktigt och försiktigt massera den. Jag får en bra avkoppling med hårbalsam massage med henne och njut av processen varje kväll.

  Kam för vått hår

  Varje tjej vet att kamning av vått hår inte rekommenderas. Men vissa av oss följer strikt denna regel, andra - bryter delvis mot den när det behövs, och andra föredrar fortfarande att tvätta de våta krökarna omedelbart efter tvättning.

  När och hur man kamar

  Strax efter badet är håret mycket känsligt och mottagligt för skada. Deras porer är öppna, löken försvagas - det här är den perfekta jorden för brittleness.

  Du kommer att lära dig mer om ett av de mest populära märkena våthårkammar från videon:

  Att hålla sig till vissa regler behåller du din frisyr chic.

  • Använd luftkonditioneringsapparaten under tvätt. Det kommer inte bara att underlätta hårvård, utan även skydda dem även vid våt kamning.
  • Efter ett varmt bad, vänta minst 10-15 minuter för att den ångade huden ska svalna.
  • Dela kammingsprocessen i steg. Försök inte att fånga hela volymen samtidigt. Kamma mycket försiktigt en krull bakom krullen.
  • Rör inte hårbotten när du kammar. Försök också att inte påverka rötterna.
  • Använd ett vått hår kam. Många recensioner har visat att detta är det mest optimala valet för sådana förfaranden.

  Varför köpa

  Köp en kam för vått hår, du behöver definitivt om:

  • Du älskar att kamma våta strängar.
  • Gillar inte att lägga masker, mousses, balsam med dina händer.
  • Dina stygga strängar ständigt fastnar och förvirras.
  • Du delar slut.

  Vad ska man leta efter

  När du väljer detta tillbehör måste du vara kunnig, för att inte få en onödig sak. Som med alla produkter måste kamrar för rakt hår uppfylla vissa parametrar.

  • Tillverkningsmaterialet. Dessa kamar måste vara gjorda av antistatiskt material. Så ditt hår kommer inte att elektrifieras och skadas vid kamning.
  • Tänderna. Denna typ av kam har ganska sällsynta, men mjuka och elastiska tänder. Med hjälp av en sådan borste kan du lätt kamma även de mest trassiga områdena på vått hår.
  • Glidande grepp. När du väljer en pensel, var medveten om att du ska hantera fukt. Det är väldigt viktigt att kamhandtaget är tillverkat av glidmedel. Detta gör det möjligt för dig att hålla borsten säkert i dina händer och inte skada de klumpiga rörelserna på strängarna.

  Det finns situationer när kamning av vått hår är ett måste. Lyckligtvis finns det nu kamar för vått hår. Recensioner av de mest positiva.

  Identifiera en sådan borste enkelt. Hon har flexibla och sällsynta tänder. Dessutom är en sådan borste markerad WET / DRY HAIR, det vill säga för våta och torra krullar.

  Kombiner är gjorda av nylonborst. Tänderna är så mjuka och smidiga att de inte skadar även vattenviktat hår.

  Det finns flera tillverkare av kam för vått hår.

  Tangle Teezer Aqua Splash

  Dyrt och populärt märke av vapen. Den har en ljus och attraktiv design, bekväm och samtidigt ovanlig form.

  Denna kam kommer att passa ägare av långa krullar som ständigt försvinner. Elastiska och mjuka tänder skadar inte ens våta hår.

  Grido della moda

  Många recensioner visar att detta märke av penslar inte är sämre än dyra analoga. Det hjälper inte bara att bättre kombinera trånga strängar, men bryr sig också om dem.

  Kombinera även våta krökningar är inte längre ett problem eller ett oönskat förfarande. Borste Grido della Moda bryr sig om varje hår. Med hjälp är det lätt att inte bara rasa, utan också ta hand om håret. Det är möjligt att applicera masker och balm med hjälp.

  Kam för kamning av vått hår

  17 jobb hittade för din förfrågan

  Kam för kamning av vått hår: hur man väljer och köper

  Rättvisa mästare är en stormarknad som förenar många handgjorda butiker av olika säljare från hela världen.

  Köpare och hantverkare samarbetar direkt, utan att betala extra marginaler och provisioner av mellanhänder. Mästarna själva bestämmer priserna på arbeten och leveransvillkoren och betalningen, de skickar själva köpet till kunden. Observera att olika betalnings- och leveransmetoder kan användas i varje butik på Mässan, välj den som passar dig mer själv. Du diskuterar alla steg och köper direkt från säljaren, vilket innebär att du inte behöver kommunicera med tredje part - du kommer snabbt och fullt att veta alla viktiga saker och köpa produkten första hand.

  Välj vad du vill? Ange alla detaljer i befälhavaren genom att kontakta honom genom "Meddelanden" - diskutera alla nyanser i en personlig konversation och vid behov göra korrigeringar.

  Och vår omfattande och detaljerade katalog ger dig möjlighet att snabbt välja vad du behöver - filter kommer att komma till räddning efter pris, färg, nyckelord och material som används av mästare. Författarens foton, en detaljerad beskrivning, storlek och detaljerade kundrecensioner kommer att bilda en komplett bild - du får en klar uppfattning om vad du ska köpa.

  Om du hittar vad du behöver, men du vill ändra utseendet på det här arbetet, lägg till eller ta bort lite detaljer, öka eller minska produktens storlek, ändra färg, du har möjlighet att beställa din önskan direkt från mastern. Ha en bra shopping!

  En kam för vått hår - en praktisk sak eller slöseri med pengar?

  Många nya produkter som har dykt upp på kosmetikmarknaden de senaste åren är inte längre överraskande... Men här är en kam för vått hår - det här är helt klart en nyhet, som en sista utväg såg jag det för första gången. Löfte från tillverkaren och användarna - liten skada vid kamning. Med den här kammen för första gången träffades jag på YouTube. Jag såg flickan i videon. Beställs på den kinesiska sidan. Levereras snabbt. Pris 150 rubel

  Jag delar min åsikt

  När jag har vått hår är det mycket svårt att kamma dem. Vanligtvis använder jag utjämningsmedel. Kombinera tipsen först och sedan hela längden. Med den här underbara kammen är det väldigt lätt att kamma och mindre dropout. På grund av den olika längden på borsten är håret mindre skadat. Ja, och det ser väldigt glamoröst ut), ja, bara en riktig flickaktig sak. Med denna kam kan du säkert gå på semester - det kommer att bli väldigt bekvämt. Men vad mer att berätta, försök och se själv.

  Skrapa "vått hår"

  Friskt hår med mjukhet och glans, ge ett personförtroende. Och vård av dem är lätt och trevligt. Det tar inte mycket tid. Men det är fortfarande en nödvändighet, som hjälper till att bevara den naturliga krillens kraft. Ett av de mest till synes enkla stegen i daglig hårvård är att kamma dem. Men det måste göras på rätt sätt. Kombinera hår bör vara minst två gånger om dagen. Detta ska ske på morgonen - innan du tvätter huvudet, och på kvällen - före sänggåendet. Under denna procedur fördelas talg, som utför en skyddande funktion, genom håret. Således får de glans. Samtidigt får hårbotten en massage, vilket ökar blodcirkulationen och accelererar hårväxten.

  Våt hår: Kan jag kamma?

  Och hur är det rätt?

  Därför är det nödvändigt att vänta tills håret är torrt, och först då börja kamma. För friskt hår är det bättre att använda för denna massageborste, helst av naturmaterial. Och för de försvagade trådarna passar en sällsynt kam av trä. Hållare av korta hårklipp kan börja kamma direkt från rötterna. Och de som har långa krökar bör starta processen, med början med tipsen. I detta fall bör rörelserna inte vara skarpa, men försiktiga och släta. Trots allt är även lite fuktigt hår lätt att skada. Om du behöver öka hårväxten, ska du luta huvudet framåt medan du kammar medan du står. Eller sitta på soffan och utför den här proceduren. I detta fall ska huvudet placeras så att det hänger över kanten. Och du måste kamma strängar, från början av huvudet, i alla riktningar. Detta förbättrar blodcirkulationen och accelererar hårväxten.

  Om det inte finns någon tid

  Om håret fortfarande är vått nog, men du måste kamma det, bör du se till att följande steg har gjorts på förhand:

  • krullarna är redan kammade innan de tvättas och som ett resultat är de inte förvirrade;
  • En tvättbar eller outplånlig balsam appliceras på dem, vilket kommer att spara från allvarliga skador genom att skapa en osynlig skyddsfilm på ytan.
  • mest av fukten tas bort med en handduk;
  • Hårbotten fick svalna i minst fem minuter, så att hårsäckarna inte skulle dras ut under kamningen.

  När alla dessa villkor är uppfyllda kan du även kamma ganska vått hår, men missbruka det inte. Och det bör göras mycket noggrant. Först då kommer håret inte att skadas, behåll glans och hållfasthet.

  Kam för vått hår: var man ska köpa och hur man väljer en massageborste

  Kammar vått hår orsakar många problem? Situationen kommer att förändra situationen professionell kam för våthår, så att du kan sluta slösa bort tidskrävande strängar. En mängd olika modeller bidrar till den skonsamma vården av hårbotten och spektakulär styling. Ta reda på vilket som är bättre kommer att hjälpa till att granska.

  Comb Tangle Teezer

  Tangle Teaser - ett mirakel bland enheterna som är utformade för att ta hand om strängarna. Den berömda engelska frisören spenderade fyra år på sin skapelse. Resultatet av hans arbete var en kam för vått hår med en ovanlig design. Frånvaron av handtaget och det speciella material som användes vid tillverkningen av kroppen möjliggjorde att miljoner kvinnor kunde njuta av kammen i handflatan och kammarprocessen.

  Den speciella fördelningen av tänder (i ett förskjutet mönster) och deras längd (50-100 mm) utvecklas med hänsyn till hårtyperna, vilket gör det möjligt att använda enheten inte bara för tjejer, men också för barn. Mjukt material kan inte skada hårbotten, men eliminerar lätt fläckar, vilket ger strängarna en hälsosam glans, slät utseende. Det bör hänföras till fördelarna med denna kam för vått hår, och även:

  • kamma några strängar (torr, våt);
  • hanterar olika typer av strängar (lockigt, rakt, långt, kort);
  • förhindrar nedskärningar
  • lätt att använda (glider lätt genom håret, behöver inte längre hålla dem vid rötterna);
  • presenteras i flera versioner (kompakt, med avtagbart lock, etc.).

  Med tanke på det stora antalet fördelar är det värt att påpeka nackdelarna att Tangle-teaser för vått hår har:

  1. Hög kostnad
  2. Hårrätning (den här funktionen tillåter inte användningen av enheten av personer som föredrar vågiga lockar).
  3. Oförmågan att använda när du styler en hårtork.

  macadamia

  Detta är en annan utveckling av stylister, belägna med fördelarna och nackdelarna med Tangle Teaser brushen. Du kan skilja det med följande egenskaper:

  • Närvaron av en bekväm penna;
  • ökad tandlängd (med 5 mm);
  • borstar är mer flexibla (tack vare den speciella flexborsttekniken).

  Nackdelarna med anordningen inkluderar inte bara den höga kostnaden (högre än konkurrentens), men också handtagets krökning. Den här funktionen är utformad för högerhänder, så vänsterhandare väljer att en sådan produkt inte är lätt. Detta beror på det stora antalet fördelar:

  1. Förhindrar tvärsnitt.
  2. Smoothes strängar.
  3. Lämplig för hårförlängningar.
  4. Lätt att använda (håll flera gånger från rot till spets).

  Borste för hår Kriger Cmbn Hairway

  Denna massagekam är utmärkt för att avlägsna vått och torrt fint hår. På grund av sin lilla storlek passar produkten lätt i en handväska, vilket gör det möjligt att ständigt ta hand om strängarna. En sådan kompakt anordning kan inte användas när man skapar en hårstork på grund av plastmateriallint. Som en nackdel är det värt att notera det höga priset.

  • droppformad form, vilket inte är mycket bekvämt för personer med en fungerande vänstra hand;
  • plastbas (kvalitetsmaterial);
  • korta plastklyftor.

  Regelbunden kam med naturliga borstar

  För älskare att göra permanent styling produkt med naturliga borst är perfekt. Det räcker inte bara håret noggrant, men förbättrar också sin struktur. Tack vare de material som valts för tillverkning av apparater (vildsvin), masserar produkten perfekt hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen. Med tanke på denna funktion är det fördelaktigt att använda en sådan kam efter tvättning och applicera närande masker.

  Kam med naturliga borstar är endast lämplig för ägare av tunt, svagt hår. Ägare med tjocka strängar kan ha problem när de använder den här enheten i form av smutsiga strängar och orubbligt, fluffigt hår. Det är bättre att välja en sådan kam i specialaffärer, det beror på det faktum att falska produkter kan säljas i enkla varuhus.

  Var att köpa och hur mycket det kostar

  Det är bäst att köpa kvalitetsprodukter på officiella webbplatser, som ofta placerar annonser på Internet, specialiserade boutiquer och frisörer. Annars kan du snubbla på inte originalet. Med tanke på material som används för att producera kamar, är priset för dem inte lågt:

  • Tangle teaser - 500 - 800 s.
  • Kam Macadamia 1000 - 1300 р.
  • Hårborste Kriger Cmbn Hairway 600 - 800 s.
  • Regelbunden kam med naturliga borstar 600 - 900 p. (beroende på tillverkaren).

  video

  recensioner

  Veronica, 23 år gammal

  Jag älskar mitt långa hår, men kammarens procedur är bara mjöl (jag var tvungen att riva den i timmar). Efter att ha köpt Tangle Teaser comben glömde jag mitt problem (jag slutade flätas i flätan). När de träffades började vänner undra på mina krullers skönhet, och jag blev igen kär i kammarens procedur. Kostnaderna är berättigade, jag rekommenderar.

  Margarita, 31 år gammal

  Jag är en mamma till två vackra döttrar, och processen med att kamma små barn har alltid varit svårt - barnet ständigt spinner och gråter. Med utseendet på Macadamia kammen i mitt hus blev detta förfarande roligt (barnen använder sig själva av nöje). Ja, jag använder det själv - resultatet är utmärkt. Jag vet vilken hårborste som är bättre för håret och jag rekommenderar det till mina "mumier".

  Jag har tunt och torrt hår, vilket lätt elektrifieras när plastprodukten bärs över strängarna, så jag använder en kam med naturliga borst. Jag tillämpade det för ett par månader, jag märkte en förbättring av strängarnas tillstånd. Denna enhet är bara super, för innan några masker och oljor reste inte min situation.

  Kombinera hår: de mest populära frågorna om det

  Reglerna för hårvård är inte begränsade till valet av balsam eller lack. Det här är viktiga saker, men inte alla. Om ditt hår är längre än 10 cm behöver du dessa tips om att kamma ditt hår.

  Våt eller torrt?

  Alla vet att kamning av vått hår är det mest destruktiva förfarandet för dem. Eftersom hårsäckarna är öppna, lösa, porerna är öppna, och själva håret är också mer benäget att bryta när det är vått.

  Men ägare av långt hår kan inte acceptera denna sanning och förbjuda att kamma sig efter en dusch. "Om jag inte kammar dem efter tvättning, blir det en förvirrad skräck och en mardröm!" De säger. Om du har en sådan historia (och det betyder att du är en glad ägare till ganska tjockt och starkt hår!), Så kan vi ge råd om detta tillvägagångssätt.

  Vatt håret med en borste med mycket tunna, glesa och elastiska tänder. Torka sedan. Och sedan kan du kamma din favoritkam, med elastiska tänder.

  Nu finns det på marknaden många hårborstar, speciellt konstruerade för vått hår. Dessa är borstar med mycket flexibla borst och våt / torr hårmarkering (för vått / torrt hår), det finns också en modern version av Tangle Teezer-typen, även avsedd för vått hår.

  Viktigt: Vid kamning av vått hår må du inte massera hårbotten och om möjligt inte röra hårrödorna.

  Full längd eller inte?

  Börja kamma från ändarna och flytta till rötterna. Om håret är tjockt och långt så kan du agera så här: dela håret i flera segment och kamma, starta från de nedre sektionerna igen från början.

  Kamma lockigt hår eller inte?

  Om din curl är väldigt cool är det bättre att undvika kamning. Hårda kamborstar eller borstar kan bokstavligen riva lockigt hår. Kamma dina lock med dina fingrar - det här är det säkraste sättet att räta ut ditt hår. Och detta kommer att hjälpa till i denna speciella vård med en bra fuktgivande balsam efter varje tvätt. Hårvårdsprodukter med silikon är också bra hjälpmedel för lockigt hår.

  Kam: Konstgjorda borstar eller naturliga?

  Det beror helt på hårets tillstånd och deras typ. Det viktigaste är att både syntetiska och naturliga borstar är lika bra val när de används för lämpliga ändamål.

  För vått hår används kamar med mjuka nylonborst. Dessa kamar har så flexibla borstar att de inte drar ut jämnt vått hår, medan de knyter knutarna.

  För torrt hår är det en björnborste bäst. Denna borst fördelar naturliga oljor genom hårets längd, lindrar statisk spänning och lämnar håret mjukt och glänsande.

  Nylonborst är inte lämpliga för varmtorkning! De smälter och kollapser. När du använder en hårtork, är det bäst att ha en borste med en keramisk bas, vilket signifikant minskar kontakt tiden för varmluft och hår, vilket accelererar torkning och styling.

  Kam: stor eller liten?

  Det finns många alternativ till salu. I en handväska är det självklart lättare att sätta en liten kam. Men det är mest effektivt att använda stora kammar med ett stort antal tänder. För det första är det bekvämt att hålla dem i sina händer, de har alltid ett bekvämt handtag och en ergonomisk form. För det andra, en stor borste för att kamma håret snabbare, eftersom samtidigt stora strängar fångas. Och ju mindre tid du kamar ditt hår - desto mindre risk för skador på håret och deras rötter. Och det är bäst att massera hårbotten med händerna, inte med kamtänderna, för att undvika hudens mikrotraumor och porernas expansion.  Nästa Artikel
  Hur färgar håret med henna och basma? Foto steg guide