Combs avon


Lyxigt välskött hår spelar en av huvudrollerna för att skapa en spektakulär kvinnlig bild. Hairbrush är det första och främsta verktyget för hårvård. Avon har hjälpt kvinnor att vara vackra i många år och har utvecklat en hel serie hårborstar för olika hårtyper speciellt för detta.

Hårrätning

Modelllikriktare är ett utmärkt alternativ till frisörutrustning för styling med hjälp av temperatureffekter. Det är en dubbel kam, vars läggning utförs i tandem med en hårtork. Med den här modellen är strängen lätt att fånga och räta ut med en hårtork.

Recensioner av kvinnor som använder denna modell tyder på att det gör att du kan noggrant och noggrant räta ut uraktiga strängar.

Håret på samma gång förstör inte, till exempel, när du använder strykjärn och andra enheter.

skelett

Universell modell för styling av hår och huvudmassage. Skelettstrukturen är lämplig för krullar av någon längd, är en pålitlig assistent för att skapa frisyrer för långt och halvlångt hår. Modellen är tillverkad av plast, metalltänder med plastbollspetsar.

Enligt konsumentrecensioner är Avon-skelettkam bra för styling.

Att använda det är mycket lättare att skapa frisyrer än med runda modeller. Dessutom masserar hon perfekt huvudet.

vikbar

Utmärkt resealternativ som kan kastas i någon väska. En ytterligare fördel med modellen är närvaron av en spegel. Trots att clamshell är kompakt nog, är det bra att kamma hår.

Enligt konsumentrecensioner räddade Avon-vikningsmodellen dem ofta när de var hemma, liksom när det var nödvändigt att städa upp håret utan andra verktyg till hands. Hantera spegeln är väldigt bekväm att sätta i handen, och tänderna trivs massivt på huvudet.

Platt för styling

Den ursprungliga platta stylingmodellen ser ut som en pensel. Det är utformat för olika stadier av att skapa frisyrer: dela håret i strängar, utjämna det övre hårskiktet. Dessutom gör ett tunt svanshandtag perfekt slätpartier.

Enligt representanterna för det rättvisa könet tillåter en platt hårkram från Avon dig att göra ditt eget hår hemma på samma sätt som avancerade frisörer.

Brashing

Brasing är utformad för att underlätta styling. Med hjälp kan du skapa stora lockar med olika stylingprodukter och hårtork. Modellen hjälper också att räta ut stygga strängar.

Enligt recensioner av kvinnor som använder en rund kam Avon med hjälp är det lätt att justera för att göra vacker, fashionabel styling.

Modellen själv behandlas mycket noga med hår och har en snygg design.

frimärken

Tangle teezer

Denna professionella modell uppfanns i England för flera år sedan och har sedan haft en otrolig popularitet. Designen är original och patenterad enligt alla regler. Rörliga tänder av denna unika enhet utan svårighet att hantera det mest trassiga håret. På grund av kamens ergonomiska form är det trevligt att arbeta och inte känna sig trött på borsten under lång tid.

Combs Avon Tangle Teezer med naturliga borstar, kamar perfekt hår av någon längd, inklusive lockigt, ger dem jämnhet och glans.

Det kommer jämnt fördela några vårdprodukter på dina lockar. Dessutom är den lämplig för kamning av både torrt och vått hår. Kombinerat i det våta tillståndet har krullarna efter torkning ett välskött utseende.

Vilken kam att välja? På exemplet på min samling kommer jag att berätta för mitt intryck.

Hej min kära!
Idag vill jag uppmärksamma en så viktig sak för vårt hår som en kam. Hur man väljer det korrekt och vilket är rätt för dig.

Som du vet, en hårborste - det här är detsamma som en nagelfil - kan både spara hår och döda det. Ja, det är ofta kammen och hur du kamar ditt hår är en nyckelfaktor i sådana heta problem som avsnitt och sprött hår. Men jag tror för de flesta läsare det här är inte nyheter.
Och så är det första vi behöver göra att glömma metallkammar, för de skadar ditt hår mest.

Så står vi inför frågan om vem du ska välja? De är så stora och prisklass - väldigt olika. Så är det värt att betala för varumärket och kommer det att bli bra?
Nu förstår vi detta. Under hårväxttiden hade jag nästan alla möjligheter att kamma, och jag kommer att berätta för dig om var och en i detalj och hoppas hjälpa dig att hitta exakt din.

Och så bekanta sig med, utmanar titeln "Perfect Comb": Plast massageborste från AVON, träkam, naturlig borstkam med trähandtag, blandad borstkam och sensationell - Tangle Tezeer och Tangle Angel.

Några ord om mitt hår. Mitt hår är tjockt och tunt, rakt, 59 cm långt, är ganska förvirrade, särskilt i vinden. Jag tycker att nästan alla långhåriga tjejer förstår mig.
Jag tror att du måste kamma ditt hår försiktigt urkopplande, från tipsen och gradvis stiga upp, ingen behöver. Detta har redan skrivits mycket.

Jag presenterar hela min arsenal av kammer.


Och nu om kammen och den första i vår lista med massage kam från Avon.
1.
Som du kan se, min - redan ganska misshandlad. Tiden för användningen är 4 år. Kammen är bra, ganska bra, håret har ett stort område med borst, bekvämt i handen, bra tvätt. Och allt är bra i henne, om inte för några men... Hon mödrar nästan inte huvudet, och om hennes hår är väldigt trassligt, är det omöjligt att kamma dem "utan förlust". Inte lämplig för mycket långt hår, hon kommer helt enkelt vara obekväma att kamma dem.
Slutbetyg 4.
2. Trä kammusla.

Här, uppriktigt sagt, vet jag inte varför jag köpte den? Bara för att den är liten och bekväm att bära i din handväska. Det kommer säkert att vara till nytta för dem som bär smällar, de passar perfekt! Förresten är det väldigt bekvämt att applicera vid applicering av oljemaskor, det är mycket bekvämt att fördela genom håret. För de som har mycket tjocka krökar, kammade efter att badrummet är mycket bekvämt, testas på en lockig vän
Håret skadar nästan inte, men över tiden kan man fånga och riva håret, så noggrant välja en träkompis.
Slutbetyg 5 (klarar av sina uppgifter men används sällan)

3. Kam från 100% naturlig björnborst på ett trähandtag.
(Hennes foto tyvärr nej)
Enligt min mening är denna kam mycket bättre lämpad för att skapa frisyrer, nämligen - utjämning av hårsträngar. Det kommer vara mycket svårt att kamma håret med det, men med lockigt hår är det omöjligt alls. Det är inte lämpligt för färgat hår, det kan orsaka brittleness.
Men om du behöver kamma ditt hår efter kamning eller en komplicerad frisyr, kommer den här kammen att klara av den här uppgiften.
Så som en utjämning kam för hennes hårda 5, och som en kam för hemvård 3.

4. Borsta med blandade borstar på plasthandtaget

Kam med borstburkar passar ganska tjockt naturligt hår. Till skillnad från en naturlig borste, kombinerar denna modell väl hår med lätt huvudmassage. Eftersom grunden för denna kam är alla samma naturliga borst, är det värt att komma ihåg att skadat och färgat hår inte kommer att passa, och kan ännu mer traumatisera ditt hår. Kan starkt elektrifiera håret. Men för naturligt hår är det en riktig frälsning, det kommer inte bara att släta ditt hår bra utan också polera det perfekt, vilket kommer att ge extra glans till dig)
För tillfället har jag en av hennes favoriter.
Den totala betyget är 5, eftersom kan elektrifiera håret.

5. Tangl tezeer


Men vi kom till den hyllade kammen Tangl Tezeer. Jag beställde min på AVON. Det kostade mig ca 700r. Jag använder detta förvärv lite mer än sex månader. Efter denna period, vad kan jag säga... Kammen är verkligen värt sina pengar. Kombinerar håret perfekt och masserar det perfekt. Även med hjälp av denna kam distribuerar jag ofta oljemaskor genom håret. Hon tårar verkligen inte håret, men kammar det försiktigt. För designen är att göra en separat bedömning - det är super ergonomiskt. Kammen passar perfekt i handen, och vilken typ av huvudmassage hon kan göra är bara en saga! Nu tar varje kamning cirka 30 minuter, och min hårbotten är glad över en sådan massage. Perfekt för ägare av tunt hår med medelstor och hög densitet. Hon blev permanent bosatt i min väska tack vare hennes förpackning, och jag bär henne i henne.

6. Tangle Angel, också en sensationell skönhet.


Denna kam visade mig ganska nyligen och dess nyttjandeperiod är mindre än en månad. Jag köpte den för 850r. Varför köpte jag det? Jag ville jämföra det med en klassisk teaser. Jag läser mycket om hur hon är bättre. Men hon kunde ju inte gå förbi sin fantastiska design. Hennes design är bara en bomb! Jämfört med den klassiska Teezer har ängeln en tjockare och kortare borst på två nivåer? belägen på basen i form av cirklar på vattnet, det överraskade mig mycket!
I jämförelse med den vanliga Tangle Teezer-huvudmassan gör den det sämre, men med en längd uppträder det mycket noggrant och kammar håret noggrant. Utmärkt lösning för tjockt hår.
För mig själv kunde jag inte välja? vilken är bättre! Enligt min åsikt? de är helt olika.

Som ett resultat kan jag säga: Om du har långt hår som du vill hålla så smidigt som möjligt och du inte är rädd för elektrifiering, tar du djärvt en blandad borste.

Och om du har ganska problematiskt och tunt hår, titta på produkter som Tangle Teezer och Tangle Angel, och välj sedan vad som är viktigare för dig: en bra huvudmassage - då kan en klassisk Teaser hjälpa dig om du behöver super noggrann kamning - då ditt val på ängeln.
Tack för din uppmärksamhet! Jag hoppas att den här artikeln var till nytta för dig.

Natural Hair Combs

Hårets skönhet och hälsa beror på kvaliteten på vården för dem. Valet av vårdprodukter, regelbundna besök på frisören är inte alla saker som påverkar hårets tillstånd.


Valet av kam är också viktigt - dess roll i att säkerställa hälsa och skönhet är enorm.

Hur hårborstar påverkar hårhälsan

När vi tar en kam i våra händer vill vi rasa vårt hår för att ge vårt hår en snygg look. Men om vi reflekterar, vilka andra användbara egenskaper bär i sig en vanlig kam?

Användbara egenskaper:

 1. Kammen är en utmärkt massage för huden, förfarandet förbättrar blodcirkulationen och hjälper håret att växa bättre och huden förnyas snabbare.
 2. Hairbrush fördelar jämnt sebum genom håret, vilket skyddar håret mot skadliga effekter under dagen, eliminerar torra ändar, feta rötter,
 3. Hairbrush "tömmer" håret (tar bort statisk elektricitet), så att håret snubblar mindre och inte trycker på.

Om de helande effekterna av konjakmaske på håret finns här. Underbart hår är riktigt!

Vilka är fördelarna med naturliga hårborstar?

Pros combing från naturliga material:

 • ge håret en naturlig glans
 • ge inte kemiska effekter på hår och hud, eftersom de inte innehåller några giftiga ämnen som kan reagera med vårdprodukter.
 • Böjliga borsthår av naturligt hår bryts inte eller drar inte håret.
 • Naturliga hårborstar massera noga i hårbotten och klistra inte på det;
 • förhindra utseendet av splittrade ändar.

Video: Trichologists uppfattning om naturliga hårborstar

Till vem kammar från en naturlig borstning, och till vem - inte, hur man ser efter naturliga kammer och många andra saker.

Vad är naturliga hårborstar

Naturliga hårborstar kan delas upp efter typ av material.

Träkammer

Kombiner av trä - ett bra alternativ för ägare av ömtåligt torrt hår.

Sådana kammar med sällsynta tänder - de gör ett utmärkt jobb med vått hår, de hjälper till att jämnt applicera masker.

Och för tjejer med långt tjockt hår skapas hårborstar med träborst.

Kostnaden för att kamma naturligt trä - från 200 rubel.

Typer av trä som används vid tillverkning av:

 1. Sandelträ: sandelträkammar lugnar och hjälper till att normalisera sömnen;
 2. Ask: Kam från ask hjälper celler att uppdateras, accelererar hårväxten;
 3. Juniper: Enbärkam har en positiv effekt på nervsystemet, vilket minskar effekterna av stress på kroppen.
 4. Bok: Berömd för sin förmåga att eliminera mjäll, förbättra hårväxten och lugna;
 5. Björk: Sådana kammar har en positiv effekt på näringsämnenes aktivitet - de absorberas mer effektivt.
 6. Bambu: accelererar läkning av skador, gör sömnen lugnare
 7. Bok: har utmärkta antistatiska egenskaper;
 8. Persikaträd: förhindrar splittrade ändar och mjäll;
 9. Pine: lugnar nervsystemet, har antibakteriella egenskaper.

Annars kommer talg och andra ämnen, inklusive smuts, att absorberas i den.

Kombiner med naturliga borstar

Dessa kamar är en kontroversiell hårvårdstillbehörsgrupp.

Faktum är att borstkammar inte är lämpliga för alla, dessutom är deras priskategori mycket högre än deras plastkomponenter. Men det faktum att de är helt säkra på hud och hår motiverar priset. Dessutom är översynen av hårborstar med naturliga borstar i de flesta fall positiva.

Det är möjligt att köpa en hårborste med en naturlig borst till priset från 500 rubel och över.

Borsttyper:

 1. Grisborstar: Vildsvinborstar är den mest populära typen av hår som används i kamning.
 2. Blandade borstar: i en sådan kam kombineras naturliga och konstgjorda borstar;
 3. Hästhår: Denna hårborste med naturlig höger polerar perfekt håret, de förvärvar en mycket vacker glans.
 4. Whalebone: whalebone stiften är ett alternativ för tjockt och lockigt hår, de tillåter dig att ta bort håret utan skador.

Det finns en väg ut - köp hårborstar i bra butiker och bara beprövade varumärken.

Dessa märken inkluderar:

 1. Mason Pearson;
 2. Dewal Professional;
 3. HairWay;
 4. Hercules.

Det finns kammar med naturliga borst och deras nackdelar:

 • Priset på naturlig kamning är betydligt högre än för artificiella
 • deras användning för fettigt hår rekommenderas inte: fett från rötterna med hjälp av naturlig borst sprids över hela håret;
 • vissa användare klagar över ökad elektrifiering av håret och har ännu inte fastställts - det här är en enskild funktion eller resultatet av interaktion med naturliga borsthårar;
 • Det är bättre för ägare av lockigt, fluffigt hår att uppmärksamma en blandad typ av kam - när naturliga och konstgjorda borstar används samtidigt.
 • Vildkammar måste tvättas minst en gång i veckan.

Horn eller benhårborstar

Dessa kamar används sällan i vår tid, men det är också ett naturmaterial.

Oftast kan du hitta dekorativa kammusslor och hårnålar, eftersom kammen av sådant material kan skrapa huden.

Kostnaden för vissa exemplar är ganska runda, vilket gör dem ännu mer otillgängliga.

Tourmaline combs

Turmalin hårborstar är kända som läkande.

De förbättrar hjärncirkulationen, förbättrar minnet, lindrar spänningen.

Köparna hävdar att de kan förbättra hårets tillstånd avsevärt och förhindra utseendet av grått hår.

Kostnad - från 150 rubel.

Silver kam

Silverhärborstar presenteras ofta som en souvenir.

Men det här är inte bara en vacker och värdefull sak, utan också en mycket kraftfull vårdprodukt.

Dessa kammusslor hjälper till att snabbt läka sår på huvudet, rensa huden, behandla akne under håret, påskynda ämnesomsättningen, öka hårväxten.

Kostnad - från 3000 rubel.

Nackdelar med naturlig kamma

Hårborstar av naturmaterial har många fördelar. Men är det allt molntfritt, eller finns det några nackdelar? Nackdelar kan representeras av följande punkter:

 • Kostnaden för naturlig kamning är ganska hög. Artificiella analoger är mycket billigare.
 • Det kan finnas allergiska reaktioner mot naturliga ingredienser: vissa typer av borst, trä.
 • Naturliga hårborstar kräver noggrann vård, eftersom de är snabbare än artificiell ackumulera smuts och partiklar av talg.
 • Med tiden kan naturliga material spricka och delaminera, och ojämna ytor kan skada håret.

Hur man väljer en kam

För tunt, försvagat och sprött hår är träkammaralternativ lämpliga, styva borstar kan skada sådant hår.

Om håret är långt, hårt, så naturliga borsten - vad du behöver. Ju längre håret desto större diameter borde vara vid kammen.

Ägare av lockigt hår bör vara uppmärksamma på den blandade typen av borst, eftersom alla naturliga borstar bara kan krossa håret.

Valet av avståndet mellan tänderna på kammen och kammen beror på hårets tjocklek, emellertid omvänd proportionellt.

Vilken naturlig hårborste att köpa för rätning och torkning av hår

Kam med naturliga borstar är idealiska för torkning av hår. Borsten hjälper till att räta ut nagelbandet, vilket skyddar mot de skadliga effekterna av hetluft.

Om du behöver räta håret ofta, så hjälper kam med en blandad borsthår. Denna borste tar bort statisk elektricitet och passar alla typer av hår.

En idealisk variant av en sådan borste är en kombination av björnborst och nylonborst i den. "Boar" släpper håret och "nylon" drar.

För terapeutiska ändamål lämplig turmalin, silverkammar.

Med hjälp av trähårborstar med glesa tänder kan du göra aromskalning.

Vad ska man göra om håret växer långsamt, läs här. Produkter "Guld silke" - ett bevisat verktyg för att påskynda tillväxten.

Också hjälpa dig att växa lyxiga lockar snabbare hjälper nikotinsyra: http://lokoni.com/uhod/sredstva/profi/nikotinovaya-kislota-dlya-rosta-volos.html. Det förbättrar avsevärt hårets kvalitet.

Hur man bryr sig om naturliga hårborstar

Vårdreglerna är mycket enkla men verkligen viktiga för kammen och för att bibehålla friskt hår:

 • Det är nödvändigt att tvätta hårborstar minst en gång i veckan. Och om håret snabbt blir fet, då kan du tvätta det varje dag.
 • Rengör hårborste från lös hår efter varje användning. Ibland är det lättare att göra med en annan kam eller något lämpligt tillgängligt verktyg.

Video: hur man tvättar kammar

Visuellt hjälpmedel för vård av hårborstar hemma.

Konsumentrecensioner:

Lena, 24, Ufa: Av någon anledning har jag inte bestämt mig länge för att köpa en naturlig hårborste så länge att jag helt förstörde mitt långa hår. Jag gick och köpte två naturliga hårborstar, som nu har blivit oumbärliga inom hårvård. Jag ångrar inte pengarna alls - de har redan betalat för sig med gott och vackert hår länge!

Anait, 30 år gammal, Moskva: Jag, som många, ständigt led av valet av schampo, balm och fästade inte på min kam. Och när jag köpte den enklaste träborsten och min värld vände upp och ner. Jag köpte en kam med hästhår och nu lyser mitt hår, jag har glömt splittringarna, mitt hår är inte längre sönder och elektrifierar inte.

Marina, 21, Ekaterinburg: Jag använder en ek och borstborste. Mitt hår är alltid glänsande, mjukt och lättsamt. Jag vill rekommendera alla tjejer att byta till naturliga penslar. Låt resultatet inte synas omedelbart, men med tiden börjar du förstå - det är inget viktigare än en väl vald kam.

Naturliga hårborstar är ett viktigt steg mot friskt hår. Och på hälsa, som du vet, rädda inte!

Multifunktionell hårborste

Skriv en recension

Din recension: Varning: HTML stöds inte! Använd vanlig text.

Betyg: Dåligt Bra

Ange koden som visas på bilden:

Hjälp och service

Upptäck Avon

Bli en AVON-representant / koordinator

 • - Göra rabatt AVON Free.
  - Rabatter, gåvor.
  - Arbeta hemifrån, flexibla timmar
  - Stabilitet och inkomsttillväxt.
  Vill du gå med i Avon?

Kombiner med naturliga borstar

Hemligheten med vackert hår ligger i rätt vård. Idag finns det ett stort antal olika tillverkare som erbjuder högkvalitativa kosmetika för unga damer att bry sig om vilken typ av hår som helst. Men i denna mängd användbara verktyg glömmer vi ofta en så enkel sak som en kam. En ordentligt vald pensel i skickliga händer kan fungera underverk.

Fördel och skada

Naturliga bristade kamar är bra för daglig användning och har många fördelar:

 • De flesta modeller passar lätt i en handväska, så du kan alltid ha till hands ett verktyg för hårvård.
 • Lös liknande kammar och problemet med trassigt hår. Naturliga borstar separerar enkelt håren från varandra utan att orsaka dem någon skada. Experter och erfarna frisörer hävdar att en sådan enhet kan skapa en fantastisk effekt av snyggt "smuligt" hår.
 • I kammarprocessen utlöser dessa verktyg inte aktiveringen av statisk stress, vilket har en skadlig effekt på hårbotten. Detta problem är särskilt relevant på vintern och demisäsongen när olika hattar används. Efter borttagningen står håret ofta på slutet och för tjockt.

Villi i naturliga borstar släpper hårvågorna, vilket väcker sin naturliga jämnhet och glans.

 • Naturliga borstar är elastiska, så inte bara håret, utan också hårbotten kommer inte att leda till att kamma.

En sådan anordning kan användas även på vått eller mattat hår.

Under förhållandena med en galen rytm i livet förlorar hårsträngar ofta sin attraktionskraft och hälsa. Detta beror på konstant torkning med hårtork, liksom effekterna av olika kosmetika. Stor hårskada och vanlig hårborste kan göra, vilket vi vana att använda regelbundet.

De flesta enheter aktiverar statisk elektricitet, vilket provar olika sjukdomar i hårbotten. På grund av den konstanta elektrifieringen av hårstrukturen över tiden förstörs och krullarna själva dräneras.

Modeller med naturliga borst har inte dessa nackdelar. De har en underbar massageffekt i kammarprocessen. Det är mycket användbart inte bara för hårbotten, men också för hårsäckarna.

Med hjälp av en sådan sak fördelas talg jämnt från rot till spets.

Men kam med naturliga borst har ett antal nackdelar:

 • Till exempel, med hjälp är det inte rekommenderat att ta hand om hår som är benägna att fett. När du klipper av rötterna riskerar du att sprida talg längs hela längden av trådarna. En sådan obehaglig effekt kan uppstå även efter att huvudet har tvättats.
 • Sådana anordningar kan orsaka snabb förorening av håret. Detta kan hända inte bara med fett, men också med vanliga strängar. Denna nackdel beror på det faktum att handtaget av oavslutat trä väldigt enkelt absorberar smuts och fett, överför dem i processen att skrapa håret.
 • Det rekommenderas inte att kontakta billiga plastmodeller, eftersom de snabbt förvirrar håret och elektrifierar det.
 • Naturliga borstar kommer inte att klara av lockiga eller för tjocka krullar.
 • Med tiden misslyckas träarmarna. De är föremål för sprickbildning och deformation. Sådana defekter kan leda till deformation av hårstrukturen.

Typer och form

Det finns flera sorter av kamar med naturliga borstar. Tänk dem i detalj.

Kamborstning

En av de mest populära modellerna är hårborsteborstning. Oftast används en sådan enhet för att skapa vacker styling.

Den har en rund form och har flera sorter:

 • I butikerna kan du möta de klassiska kammen, värme och hårtork.
 • Långt hår mer lämplig borste stor diameter och kortare.
 • För ett val av enskilda hårsträngar bör du vända dig till en liten rund kam.
 • Klassiska byxor är utformade för att skapa spektakulär styling i kombination med en hårtork.
 • Termobåtar utmärks av deras bekvämlighet, eftersom uppvärmning sker längs hela kammen.

Många damer behandlas idag med fenbrusning. Från dem kommer en ström av varm och varm luft. Dessa små saker hjälper fashionistas att snabbt och enkelt skapa vackra ensembler på sina huvuden.

Kam för kam

En mycket bekväm kam är för kamning med naturliga borst. Med det här verktyget kan du skapa ett vackert högt hår. Hårets fluffighet beror på effekten av flexibla borstar, som inte traumatiserar hårlinjen och dess struktur.

I slutet av att skapa en frisyr som kam kan du helt enkelt kamma. Det kommer inte att fluffa och elektrifiera håret.

Packmodellerna är utrustade med en smal kropp och en spetsig plastspets. De är ganska lämpliga för bildandet av smidig styling, till exempel hästsvans.

Vad är Avon hårborstar?

Ägare av elegant hår bryr sig alltid om dem, det finns ingen sådan sak att deras hår över tid inte utsätts för en skadlig faktor och åldras inte. Hairbrush - En av de enheter som hjälper till att ta hand om dem. Få människor tror att valet av detta tillbehör bör kontaktas med allt ansvar. Faktum är att alla kammen är olika i funktion. Vissa av dem är endast lämpliga för kamning, andra används under färgningsproceduren, och andra hjälper till att göra en vacker styling.


Det finns en sådan variant kam som en kam. Combs började användas i antiken, trodde att det orsakar mindre skada på håret, och stimulerar också deras tillväxt på grund av huvudets massage. Det är av flera typer. Så, kammen, utrustad med sällsynta stora tänder, passar de som gillar att kamma vått hår. Den kammen, där tänderna är tjocka idealiska för korta hårklippningar. Curlers är bäst kammade med en smal kam med en genomsnittlig tjocklek på tänderna. Kammen som har ett tunt handtag används endast under hårfärgningsproceduren.
Den nästa typen kamar är massage. De är ganska bekväma, lämpliga för alla typer av hår. Dessa kamar kallas massage eftersom de gör en mini-huvudmassage. Detta gör att du kan påskynda hårtillväxten, liksom förbättra deras tillstånd. En sådan borste har emellertid kontraindikationer. Hår, benäget för fett, det är bättre att inte kamma, eftersom detta kan förvärra problemet.
Hårborstar anpassade till hår styling har flera namn beroende på deras funktioner. Så, brasings hjälper till att skapa en stor volym vid hårets rötter, vrid strängarna inåt, såväl som utåt, bilda stora lockar.

För att torka håret med en hårtork bör du använda en "skelett" kam. "Nio rader" brukar användas i slutstadiet av läggning. Dess namn talar för sig själv: det har nio rader tänder som är lika avstånd från varandra. Hon passar perfekt päls och hårändar, bra för tjejer med en bobliknande frisyr.
Det är också värt att uppmärksamma det material som hårborsten är gjord av.

Det enklaste sättet att ta hand om plastkammar; metalliska anses vara mycket skadliga, eftersom de kan skada både hårbotten och hårstrukturen själv; träborstar är ett bra alternativ till plast, men de är kortlivade; Naturliga borstkammar är mest användbara. Alla dessa kamar är lämpliga för alla typer av hår.

kamma tangl teaser original i avon

Jag har originalet i Avon suger. Jag ville beställa en present, kom någon form av mjuk skit

Tja, det är inte den ursprungliga produktionen, den flicka som Avon sprider till mig förklarade senare för mig.

På YouTube såg ut som berömd.

Det är naturligtvis värt det ursprungliga dyrare. För 2000 köpte jag

Irländsk, och hur kan jag spåra mitt paket på Ali, är länken som Ali Dana hänger sig oförändrad från den 3: e dagen, paketerna spåras inte längre?

Jag beställde på inköp, ytterligare ett halvt år sedan.

Salon Elite. Purple Crush "kallas min, jag beställde det vid köp, ett och ett halvt år sedan

Jag har Avon, jag såg inte originalet) är mjukt, men det borde vara så att det inte drar ut håret. Jag gillar det verkligen, om det finns en välkänd distributör - det blir mycket billigare;)))

Förresten, under Avon-förpackningen - originalet!

Nåväl såg hon ut, 1560. Billigare, men inte så mycket.

Jag kamar guld med en täckkostnad - 840r

Förresten, titta i kontakt "Avon lönsam", i min stad är full av distributörer som ger rabatt från katalogen. Tydligen har de sina egna stora, och att öka försäljningen, eftersom Avon nu säljer vid varje hörn. I kontakt med mig blev flickan tillagd till vänner - ger rabatt på 15% från katalogen. en bagatell, men trevligt)

Jag köpte på Ali. 100% likhet som står för 1000

om detta vet inte specifikt. Och resten - kamkvaliteten är mycket bra.

Borstar Avon ADVANCE TECHNIQUES

en dröm går i uppfyllelse + några bilder

Många vet hur man bryr sig om långt hår! speciellt om de är i röven =) Så min dotter började bli arg på att hennes hår var trasslat hela tiden och kammarna som hon köper sönder håret! Så jag tittade på hårborsten på denna sida =) Priset är inte så stort, det är dyrare! Hon beställde och överlämnade henne på morgonen innan skolan lämnade sitt rum i gott humör och ärligt men erkände inte hennes hår =) De var så jämn och så fluffiga. Hon sa att det här är den första borsten som inte rinner ner håret och gör dem fluffiga.) Jo, hon gick till skolan och bestämde mig för att ta det på mig =) Tja, jag kan säga att hennes hår är ett nöje att kamma, men det finns en sak! Mitt hår är kort så jag blev så elektrifierad att jag var en pojke =) Men det finns ett plus =) Om håret är smutsigt (oljigt) Då är den här penseln tillräcklig för att fluffa rötterna och du får volym =) I allmänhet är det för långt hår det här frälsningen =) Rengöras inte som en vanlig massage, men inte så illa heller, det har varit i ett år, det bleknar inte =) Ja, och det är också stort =) När jag kammat det två gånger =) Tja, ett hårfoto efter denna pensel =)

här är det lycka! :)))

Uuraaa, så blev jag den glada ägaren till denna vackra hårborste! )
Eftersom jag har mycket långt hår är val och köp av hårborstar väldigt viktigt för mig !!)))

Det har länge setts på denna hårborste + recension på mirakelplatsen airekomend => rachyoka köpt!

Nu om de viktigaste fördelarna som jag märkte:

1. mycket väldigt mycket försiktigt och väldigt väldigt trevligt kammarhår (och jag vill kamma och kamma hår)) och unravels det bra
2. Håret bryter inte (jag har bara haft problem med det - håret är väldigt skört och tunt)
3. Hud skadar inte
4. ser bra utifrån, snyggt;))
5. Prisvärd pris

Jag råder alla att köpa. =)))

Varför har jag inte köpt en sådan kam före ??))? Bilder i aktion?

Jag har aldrig uppmärksammat kammarna i Avon-katalogen, men då kom jag över ett stort antal positiva recensioner och beställde mig själv den här kammen. Och jag berätta, med god anledning! Massageborsten består av vanligt plast, ganska mjuka pinnar och naturliga borstar.

Det visar sig att när de kammade dessa plastpinnar är de ansvariga för att unravelera håret och de naturliga håren är ansvariga för att mjuka håret och för noggrannare kamning.

Mitt hår är tjockt nog, ständigt förvirrad, särskilt under natten. Så på morgonen var den här kammen bara för att rädda mig! Det viktigaste är att arbeta försiktigt - skynda inte, ja det här kan faktiskt inte göras med någon kam, du måste försiktigt kamma håret med släta rörelser, börja från tipsen och gradvis flytta till rötterna

Efter kammar har vi mycket slät, rakare, icke-fjäderhår, vilket, även utan styling, ser ganska anständigt och snyggt ut.

Jag har använt den i ca 2 månader redan, under denna tid har den inte förlorat sitt utseende, jag tvättar det regelbundet med tvålvatten, så länge allting är bra. Så jag rekommenderar att du köper en liknande borste, speciellt för de som har fräck och förvirrande hår, jag är säker på att du kommer att tycka om det! Det kostar ca 250 rubel. Jag lägger fem!

Inte dåligt, men inte perfekt!

För en månad sedan köpte jag mig en borste i Avon. Vad kan jag säga.... Den här borsten gav mig inte vild glädje. Beskriv kort dess fördelar och nackdelar.

fördelar:
- försiktigt och försiktigt kamma hår
- Borsten skadar inte hårbotten
- Väl unravels hår
- Bekväm att hålla
- Söt och ovanlig design av seta själva.

nackdelar:
- Electrify hår (ja, det är elektrifieringar! Jag vet inte hur det är med de andra, men personligen har jag den här penseln med nyligen torkat och torkat hår som gör att du når hela kammen hela tiden)
- Obefläckad när det gäller rengöring (kam består av långa sällsynta borstar och kortfrekventa, där det finns mycket hår som är mycket svårt att rengöra)
- För högt pris! (Jag köpte denna och en annan borste för 175 rubel, och då var det ett rabatterat pris. Med en sådan framgång kan du köpa en borste i en vanlig butik för 50 rubel och vara nöjd!)

Min slutsats är: en bra borste, men med betydande nackdelar. Men om du är fan av ADVANCE TECHNIQUES-serien, kommer denna borste perfekt att komplettera din hårvårdarsenal.

Jag rekommenderar fortfarande borsten, men du kan göra egna slutsatser, behöver du det...

Hon fann ett något annorlunda syfte :) + FOTO.

Avon ADVANCE TECHNIQUES hårborste är ungefär ett år gammal. Trött på den vanliga plastraschyskien, och små sprickor dyker upp snabbt på träet, vilket är skadligt för håret. Jag såg denna hårborste i katalogen och bestämde mig för att beställa, först om du gillar det, spara det i en professionell butik som, men bara med naturliga borst.

Så: borstlängd 21 cm, bredd 6 cm, borst 2 cm. Trähandtag, behagligt och bekvämt. Plasthårstrumpor avgränsade med konstgjorda borstar.

Kombinera henne snyggt och bekvämt. Mitt hår och hårbotten tyckte om. I handen är kam också bekvämt. Men kanske tjockare hår kommer inte att kamma det grundligt på rötterna.

PS: Under de senaste månaderna öppnade jag det i ett något annorlunda perspektiv, jag borstar håret vid rötterna vid behov. Kammarens bredd hindrar inte mig från att göra detta. Nachos visar sig vara slät, och det verkar som om det inte skrynker håret så mycket som när man använder en vanlig kam för att kamma hår.

Kämpar inte och kammade trassigt hår bra, men är inte hållbart

Mitt hår är blekt, ändarna är torra, och jag behövde en bra kam att försiktigt kamma och inte dra håret
foto 1,2)
För det första är det väldigt vackert, snyggt, färgen är bara super.
Scutellum består av vanligt plastlins och naturligt, tack vare det här, kammar mycket hårt, tår inte, bara håret elektrifierar inte.
Men bakom denna kam behöver konstant vård. Annars, om det glider in i det (bild 3), var uppmärksam på seta själva, det är inte klart att de inte tycker att jag är smutsig, bara på grund av den naturliga shchitinka så är hon så här, men ofta min.
Än en gång, eftersom det finns naturliga villor, bör det tvättas ofta med tvål, annars kommer det snabbt att lysa upp och bli fet.
Jag har haft det i 1,5 år och jag är väldigt glad, inte ett enda runda spets på plastplattans spetsar har försvunnit, allt är på plats. Det enda är att jag ofta tvätter det, svartfärg skalade på den, på runda sidan, och det kan ses att det finns ett ljust trä och även små sprickor uppträdde, det är inte synligt på bilden (foto 3,4,5).
Jag tror att jag för tillfället fortfarande kommer att använda den, men i framtiden kommer jag att köpa något liknande, eftersom det är mycket mjukt och kammar hår väl. Jag råder alla.
Jag sätter bara 4 på grund av att livstiden är liten.

Användbar borste. (BILDER)

Nyligen intensivt engagerade i hårvård. Ett par år kammade dem med en enkel träkam. Men det här räcker inte för att massera hårbotten. Enligt recensioner läste här beslutat att beställa en massageborste för hår. Den har både naturliga borstar och massagelar - det ökar den fördelaktiga effekten. Borsten är inte elektrifierad, borstens botten är av trä, den är bekväm att hålla i hand. Combs försiktigt, drar inte hår. Och hur trevligt masserar huden! På grund av blodflöde och mikro-massage stärks hårfolliklarna, håret växer snabbare. Naturliga borstar fördelar jämnt det naturliga fettet från hårbotten genom håret, ge dem glans. Jag scour 100 gånger, som våra farmor rekommenderas. 10 gånger från sidorna, 10 gånger i mitten, då böjer jag mitt huvud och ytterligare 10 gånger från varje sida. Då upprepar jag än en gång.

Comb Avon med naturliga borstar

AVON hår styling borste med naturliga borstar

Avon hårborsten med naturliga borststrålar räker ut och glattar håret, vilket underlättar styling.
Material: ABS plast, gummi, nylon, naturlig borste (vildsvin).
Storlek: 22,5x7x7 cm.
Producerad i Kina.

Kamma AVON hår

Kam för Avon hår multifunktionella.
Material: ABS plast.
Storlek: 23.5x5.5x1 cm.
Producerad i Kina.

Skelett hårborste AVON hår

Kammen är mycket bekväm för styling korta hårklippningar.
Material: ABS plast, nylon.
Storlek: 24x5x4 cm.
Producerad i Kina.

Rundborste AVON hårstyling (stor)

Rund Avon hår styling borste med naturliga borstar är utformad för att skapa volymetrisk styling.
Material: ABS plast, nylon, aluminium.
Storlek: 25x6 cm.
Producerad i Kina.

Rund pensel AVON hårstyling (liten)

Rund Avon hår styling borste med naturliga borstar är utformad för att skapa volymetrisk styling.
Material: plast, nylon, aluminium.
Storlek: 24,5x2,8 cm
Producerad i Kina.

AVON Flat Hair Brush

Avons speciella platta hår styling borste kommer att öka volymen till ditt hår. Kam ger bekvämt bouffant på håret.
Material: ABS plast, nylon.
Storlek: 22.5x2.5x2 cm
Producerad i Kina.

Massageborste AVON för hår med naturliga borstar

Massageborste Avon för hår med naturliga borstar är utformat för styling och massage.
Material: ABS plast, syntetiskt gummi, nylon, naturliga borstar (vildsvin).
Storlek: 24x7x4.5 cm.
Producerad i Kina.

Massageborste AVON för hår

Avon massageborste för hår är utformad för alla styling och massage.
Material: ABS plast, syntetiskt gummi, nylon.
Storlek: 24,5x7x3,5 cm.
Producerad i Kina.

AVON vikbar hårborste med spegel

Mycket bekväm kompakt Avon borste med spegel. Den oersättliga assistenten på vägen, resa.
Material: plast, gummi, nylon.
Producerad i Kina.

Kamma AVON hår

Flat kam Avon är perfekt för ägare av rakt hår.
Material: ABS plast.
Storlek: 23x4.5x2.5 cm.
Producerad i Kina.

Pensel för hår AVON Tangle Teaser HIT SALES!

Den världsberömda, oändligt bekväma borsten för att kamma håret Tangle Teaser! Untangles hår av någon längd, fördelar jämnt masker och balsam genom håret, ger dig möjlighet att bekvämt kamma, även lockigt och vått hår!
Material: TPE, polypropen.
Storlek: 13x8x5 cm.
Tillverkad i Storbritannien.

Jag gillade artikeln - dela med vänner!

Jag gillar det!

Köpte den här borsten för länge sen, för några år sedan. Sedan dess använder jag den och tycker om)

Priset var ca 150 rubel. (Rabatterad representant)

Jag gillade det faktum att hon har naturliga borst, då visade hon sig vara annorlunda, jag vet inte vad det är för, men jag hittade inga fördelar eller nackdelar. Det enda som inte är så bra är att det fina dammet är igensatt där och det är svårt att få det!

Det viktigaste jag tycker om henne är att hon inte elektrifierar håret, rätnar väl i kombination med en hårtork och hennes hår börjar skina. Tydligen tack vare bara naturliga borstar. Jag har bara en hårtork - en borste med naturliga borst, effekten är densamma, håret börjar att lysa)

Rinner inte håret, brunnmassage) Jag försökte ens kamma vått hår, konstigt nog, men inte tårar! Till skillnad från andra Avon borstar, och i allmänhet borstar.

Handtaget själv är av trä och belagt med någon form av lack.

Borsten faller inte ut, faller inte ihop. Tvättade det mer än en gång.Nästa Artikel
Medicinsk schampo för håravfall i apoteket. Topp 10 Betyg av de mest effektiva sätten