Runda hårstyling kam


Runda hårstyling kam är en oumbärlig sak i någon tjej arsenal. Ingen av skönhetssalongen i vår tid är komplett utan att bråka. Så kallade runda kammer med borst. Översatt från engelska betyder "borste" "borste". Med hjälp av en sådan kam kan du lägga till volymen vid rötterna, sätta lockor, vrida ändarna och jämföra även håret.

Hur man väljer

Bössor kommer i olika diametrar. Valet av diameter beror på hårets längd och hur du vill lägga lockar. Böjar med mindre diameter är lämpliga för kort hår, för långt hår bör stora runda kamar väljas. Också brashingi med liten diameter och passar de långhåriga ägarna för att göra en magnifik styling med volym vid rötterna eller lepparna.

Förutom skillnader i diameter är runda kammar gjorda av olika material. Låt oss börja med stubben på borstningen. Den kan vara gjord av naturlig tupplur (vildsvin eller häst) och av konstgjorda material. Oftast är det borsten av nylon. Det finns också kombinerade alternativ som kombinerar båda alternativen.

Den tredje punkten på vilken man ska välja borstning är basmaterialet. Handtaget i en sådan kam är tillverkad av trä, keramik, metall eller plast. Keramiska pennor anses vara en av de mest hållbara, och trä är antistatiska. Basen, tillverkad av keramik, kan också vara antistatisk på grund av speciell sprutning, som används vid framställning av en sådan kam. En bra bonus är gummerade ytor på basen, tack vare vilket handtaget inte glider i handen.

Brasning kan delas in i tre typer:

 • Hårborste borstning;
 • Termobrashing;
 • Hårtork eller elektrisk borstning.

Om kammarbrasningar används i samband med en hårtork, är termiska omformare fästanordningar till själva apparaten. I denna borstning finns hål för lufttillförsel, varigenom håret torkar snabbare. Fördelen med termobrashing är uppenbar, de frigör sina händer, så att de bara kan behålla en enhet (till skillnad från den vanliga borstningen, som är kopplad till en hårtork).

Elektrisk borstning är en modern nyhet. Det ser ut som en borsteborste med en tråd för att ansluta till nätverket. Fördelen med denna hårtork är först och främst förmågan att byta munstycken. Möjligheten att byta munstycken av olika diametrar på samma sätt sparar utrymme i lägenheten. Det bör också noteras kammarens arbete, förutom att torka håret, vrider det i båda riktningarna, vilket gör att du enkelt kan lägga håret i den riktning du vill ha.

Hur man använder

Först måste du torka håret med 70-80%, helt våta strängar kommer att bli trasslade runt kammen, och även stylingen tar längre tid. Därefter fördelas håret över trådarna av medelstorlek och arbetar med var och en med alla andra krullar som stikker vid rötterna. Bör börja med huvudets nacke. Dra strängarna under en ström av varm luft, något vridning i ändarna.

Ta inte hårtorken nära håret, annars kommer du förstört med tiden. Det optimala avståndet är 10-15 centimeter.

recensioner

Efter att ha granskat konsumentrecensioner om de olika brasningarna bör det noteras de viktiga egenskaperna som inte tillåter dig att göra ett misstag med valet av kam.

Basen. De flesta recensioner har en keramisk jonbaspenna. En sådan basborstning kommer att bestå i många år och är bekväm att använda. Spraya skyddar mot elektrifierande hår.

Borsten. Tjejer som har lockigt, poröst hår rekommenderas att välja en naturlig tupplur. För att ge volymen, brukar du välja en kombination eller nylonborstar.

Termobrashing. Som en fördel noteras användarvänlighet. Att göra styling, behöver inte arbeta samtidigt kamma och hårtork. Som en nackdel finns det en ganska hög priskategori jämfört med andra typer av brott.

Elektriska hjärnor. Konsumenterna säger att en sådan borstning är lättast att använda. Till skillnad från borstningskammen, behöver hårtork inte några färdigheter, bara borsta dem lockar från olika sidor. En annan positiv kvalitet är priskategori. Det är flera gånger lägre än på hårtorkar med ett termoformande munstycke.

Du kan ta reda på hur man väljer en rund kam för hår styling från följande video.

Träkam med ett hål

Tillgänglighet: Finns i lager

I kontanter, med kreditkort,
Sberbank, elektroniska pengar,
kontant vid leverans

5 skäl att köpa från oss

Erfarenhet över 20 år

Samråd med erfarna fysioterapeuter

Vi är en gren av designkontoret

Individuell inställning till varje kund

Leverans av order i Moskva och Ryssland på en bekväm tid för dig

Produktbeskrivning

Kamträet med öppning har kompakt storlek och ergonomisk form. Den rektangulära duken är utrustad med en lång rad tänder på olika frekvenser. I slutet av handtaget finns ett runt hål för fingret, vilket gör det bekvämt att hålla kammen i dina händer.

Kambjörk - en av de mest användbara för hår. Med den kan du avlägsna statisk elektricitet, en ljus massage i hårbotten och avlägsna orubbligt hår, vilket ger dem glans och glans. Med hjälp av sidan med täta tänder, är håret kammade och disentangled. Sidan med de sällsynta tänderna är utformad för att massera hårbotten. Alla tänder är avrundade och skadar inte huden och håret.

Denna kam är en av de mest bekväma och populära, den har utmärkta recensioner från alla som använde den.
Du kan köpa en träkam med ett hål i vår webbutik och använda den till hemlagad hårvård.

Det finns kontraindikationer! Konsultera med en specialist!

Träkam med ett hål

Miljövänligt, materialet samverkar inte med kosmetika, elektrifierar inte håret.

Kompakt trähårborste med ett hål för fingret, vilket gör det möjligt att bekvämt och säkert hålla tillbehöret utan rädsla för att den glider ut ur handen. En kam av äkta trä elektrifierar inte håret, till skillnad från dess motsvarigheter av plast och metall, och under kamningen har håret en ytterligare massageeffekt på hårbotten, vilket har en mycket positiv effekt på deras hälsa och tillväxt.

Dessutom kan en kam av björk användas för applicering på håret och jämn fördelning av olika toning, stärkande och stylingprodukter. Naturligt material innehåller inte ämnen som är hälsofarliga för håret och är kemiskt neutrala med avseende på kosmetika.

Kombiner och hårborstar: topp 6

För massage, dusch, glitter och borstning

Salon Elite av Tangle Teezer

Hairbrush, som lyckades vinna absolut alla - från modeller till de mest fängslande stylisterna. Hela ytan är täckt av täta rader av elastiska tänder av silikon av olika längder. Kammen är väldigt mjuk, sönder inte håret och bryter inte ändarna. Det kan användas i duschen: för att fördela mousse eller gel över håret, massera huden och unravela vågigt hår.

Elegant av Majestic

Hårborsten hos den japanska tillverkaren påminner något om Tangle Teezer, men massagetänderna i olika tjocklekar är gjorda av nylon. I duschen kan den användas som skrubb för hårbotten och skumma i schampot. Höga tänder ligger väldigt tätt mot varandra, så säkra för tunt och långt hår. Lämplig för barn - tillåter kamning av vått hår utan skada.

Clarette bambu

Ett värdigt alternativ i sin priskategori är en hårborste med massagetänder och björnborst. Hela poängen är att borsten polerar håret och fördelar talg från hårbotten över hela ytan. Dessutom tar naturlig nap statisk elektricitet bort. Om kammar bara borstar rekommenderas inte för tjockt och lockigt hår, så är det här alternativet med en combi-borste universal.

Kvalitetskvalitet av Acca Kappa

Denna ovanliga hårborste kallas skelett och är lämplig för att skapa volym under blåstorkning. Sällsynta stora tänder hjälper till att försiktigt separera håret utan att haka ihop, och hålen i kroppen tillåter varm luft att cirkulera bättre - strängarna värmer upp snabbt och torkar ut.

Kerabrush 33 mm från Olivia Garden

Pensla för borstning och skapa små krullar. Den är lätt och glider inte i händerna tack vare det gummerade handtaget. Borstens cylinder är täckt med keramik och turmalinkristaller så att håret inte elektrifieras. En annan bekvämlighet - stora genomgående hål i kroppen för snabb torkning av hår.

Satin Hair 7 av Braun

En till synes bred borste för att kamma något hår. Men i verkligheten är det här en kam-gadget som, när du trycker på knappen i mitten, slår på joniseringsläget. Det eliminerar statisk elektricitet, gör håret glans och upprätthåller en optimal fuktbalans i håret. Kudden med tänder frigörs från gadgeten, och den kan tvättas.

Hår styling kamrar

Artikeln är för dem som har för avsikt att förstå olika typer och former av hårborstar för att välja det bästa stylingverktyget som låter dig:

 1. Titta på moderiktigt och snyggt.
 2. Gör håret så snabbt som möjligt.
 3. Lär dig att förstå syftet med kammen genom deras utseende.
 4. Ta reda på de bästa tillverkarna.

Typer av styling kamrar

Brashing

Utmärkande egenskaper:

 1. Ha en cylindrisk form.
 2. Det finns olika diametrar.
 3. Det kan vara skelett - att arbeta med en hårtork för att inte överhetta håret för mycket och därför inte skada dem. Skelettmodeller används för att öka volymen till håret.
 4. Tändernas längd från olika sidor kan vara olika för bättre styling.

Valet av borstdiameter beror på applikationen:

 1. För tunna krullar behöver en medeldiameter.
 2. För att anpassa de långa strängarna behöver du en stor diameter.
 3. Små diameter - för läggande päls av medellängd. Lite dra ner strängen och få en smidig snygg bangs.

arter:

 1. Skelettborstning. När du placerar riktningsflödet från luften från hårtorken, passerar du fritt genom kroppens många öppningar och gör det möjligt för dig att snabbt och utan hårstyling skada dig.
 2. Brasning med tänder av olika längder används om det finns strängar som är både mycket korta och långa. Kort sagt, sidan med små tänder appliceras, för de längre, respektive, den andra sidan.
 3. Bombage - ett frisörverktyg med användning av naturlig tupplur. Denna sort gör processen för att skapa frisyrer snabbare och bättre.

Vad ska vara:

 1. Om du använder en hårtork för styling, särskilt med varmluft, är det bättre att välja en skelettmodell.
 2. Bombning anses vara en bättre version av denna modell.

Hårborste

Den har en platt botten med stiften, förstärkt inte styvt på en slags kudde. Bekvämt handtag gör att du kan ändra kammarriktningen. Det kan vara med borst eller med stift.

användning:

 1. Att ge snygghet frisyr.
 2. För kamning.
 3. Den kan användas för styling med hårtork - vid tidpunkten för torkning genom att omsluta trådarna, när håret dras på avstånd med hjälp av denna kam och kör den över med en hårtork.

Vad ska vara:

 1. Inte så tungt. Att det var bekvämt att variera installationsriktningen.
 2. Bred yta
 3. Det är bättre om borstens botten inte ens är trä, utan bambu. Denna typ av verktyg blir mycket enklare.
 4. Naturliga borstar är bättre än konstgjorda borstar, mindre traumatiskt hår.
 5. Om det finns pins och de har en turmalinbeläggning, lindrar denna modell även statisk stress.
 6. Om tapparna har bollar i ändarna, så är modellen mindre traumatisk och har en större massageeffekt.
 7. För ägare av styvt hår måste du välja en modell med styva stiften.

Halvhårig hårborste

Det ser ut som en pensel, men har en krökt form.

användning:

 1. För clearing
 2. För clearance tips strängar lätt vridning.

Fin pensel för kam

utseende:

 • långsträckt form;
 • tjocka borstar;
 • handtagets närvaro

användning:

 1. Tidigare vid rötterna för att applicera hårlack.
 2. Kamma kamma håret upp till önskad höjd.
 3. Håll det försiktigt fast vid strängen.
 4. Om nödvändigt, fixa lacken.

Vad ska vara:

 • Krävs med tjocka borstar

Smal hårborste för avskiljning

Har formen av en kam

användning:

 1. För separation av frisyrer på strängar.
 2. För att skapa en vacker slät delningslinje.

Vad ska vara:

 • Måste vara mycket tunn penna.

Smal kam med långa tänder

Smal kam med ganska långa och tjocka tänder

användning:

 • För kamning av lockigt hår och lockor.

Vad ska vara:

 1. Det ska vara ett bekvämt handtag, eftersom kammade lockiga lock är inte lätt och inte snabbt.
 2. Tänderna bör ha en bred bas vid fästpunkten, för att inte bryta under drift.

Hårborste med tjocka tänder

Kam med ofta åtskilda tänder.

användning:

 1. För användning på korta frisyrer.
 2. För smidig kamning av enskilda strängar.

Vad ska vara:

 1. Materialet från vilket modellen tillverkas måste vara tillräckligt stark så att tänderna inte deformeras under användning.
 2. Tänderna måste vara smidiga, fria från defekter. När du klickar på dem med ditt finger - återgå snabbt till sin ursprungliga position.

Stor blandad borstborste

Borsta med borstar av olika höjder, det finns ett handtag.

användning:

 1. Det används för att räta håret, även utan tillhörande medel, eftersom själva formen skapar resultatet av rätning, vilket inte görs av andra modeller.
 2. Används för släta frisyrer i retrostil.

Vad ska vara:

 1. Borsten borde ha olika längder.
 2. Formen på själva verktyget är strömlinjeformat, utan uttalade hörn.

Kam för disentangling (typ "teaser")

Det har ett ergonomiskt utseende, det är bekvämt att hålla i handen, även om det inte finns ett handtag i klassisk mening. Tänderna själva är låga, flexibla, till och med gjorda av syntetmaterial.

användning:

 1. För att kamma hår, inklusive matt och jämn våt.
 2. Omhändertande hår, inte riva dem.
 3. Och elektrifierar inte.

Vad ska vara:

 1. Det är bättre om tillverkaren är känd, eftersom det finns många fakes på konsumentmarknaden.
 2. Ha en liten vikt.
 3. Har elastiska kryddnejlika.
 4. Det är bättre om det finns både plast och gummi i materialets sammansättning - för att göra det mer motståndskraftigt mot deformation under användning.

Kam för hårförlängningar

Det ser ut som en pensel, men borstarna är gjorda i form av slingor.

användning:

 • Var noga med en sådan kam. Använd inte vanliga kamar och penslar!

Vad ska vara:

 • Med exakt samma snygga ögon för noggrann vård.

Termobrashing hårtork

Ser ut som att borsta. Värmtemperaturen styrs av en brytare.

Ritar strängar som behåller volymen efter användning.

Vad ska vara:

 1. Måste vara bekvämt grepp.
 2. Effekt för hemmabruk bör vara genomsnittlig.
 3. Den rörliga delen av anordningen är företrädesvis keramisk eller metall med en turmalinbeläggning.

Elektrisk kamlikriktare

Enheten kombinerar arbetet med en hårtork och styling med en rund kam.

Samtidigt torkar och stilar hår. Bekväm för snabb styling. Och för att skapa basvolym

Vad ska vara:

 1. Måste vara bekvämt grepp.
 2. Arbetsdelen av anordningen är företrädesvis keramisk eller metall med en turmalinbeläggning.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

De bästa tillverkarna

 • Tangle Teezer;
 • braun;
 • macadamia;
 • Salon Professional;
 • Dewal;
 • Olivia Garden;
 • ROWENTA;
 • chicco;
 • Y.S. park;
 • hercules;
 • Hairway;
 • zinger;
 • Mason Pearson;

Hur bryr man sig om kammer?

Combs måste hållas rena! Börja borsta någon av kammen med hårborttagning, intrasslad i tänderna.

Kombiner av plast och ibenholt - Tvätta var 7: e dag eller oftare i en av lösningarna:

 1. Tvål - vatten med upplöst tvål.
 2. Soda -1 matsked läsk och 25 gram tvåltvål utspädd i två liter vatten.
 3. Ättiksyra - för 1 liter vatten - 1 matsked schampo, 1 matsked vinäger.
 4. Ammoniak - för 1 liter vatten - 1 matsked schampo, 2 matskedar ammoniak.

Elektrisk - desinficera med speciella lösningar, torka med våtservetter.

Trä - Torka kammen och tänderna med hjälp av en vanlig våt torka.

Borstar ska tvättas var tredje dag i en lösning av tvålvatten och flytande ammoniak, varav endast ett par skedar behövs för 1 liter vatten.

Vad är kammarna: 10 arter

Kombiner är mycket olika i form, storlek, borst och för det avsedda ändamålet: För olika hårtyper, för hår av viss längd, för hårförlängningar, för olika vårdalternativ. Låt oss försöka ta reda på vilka typer av kammar som används.

1. Hårborste (Paddle brush)

Du kan borsta ditt hår av någon längd, och för tjockt hår passar det bäst. Vanligtvis är dessa penslar kompakta, så du kan alltid få dem till hands. Om du vill släta ut en krull eller bara kamma ditt hår lite innan du går ut - den här hårborsten är till din tjänst.

2. Termobrashing (Vent borste)

Professionella kallar borstning av olika speciella kammer. I synnerhet är termobrashing en rund hårborste, på vars kropp det finns hål "för ventilation". Dessa öppningar, som låter i varm luft, låter dig både kamma och torka håret samtidigt med en hårtork, vilket gör det mer kvalitativt än med en vanlig kam. För att uppnå den bästa effekten borstar du håret med trådar, borstar från rötterna till ändarna.

3. Liten rundborste

Med hjälp av en liten rund borste är det lätt att städa upp smällen. Sådana borstar används ibland också som kamar för styling. Särskilt är den här kammen lämplig för att ta hand om ett mediumhalsslag: det räcker att vinda varje sträng av bang ovanpå den och dra upp den något, Om bandet är rakt, dra det framåt.

4. Stor rund borste

Stora runda borstar används för att skapa stora strängar och volymer. Om du använder den här kammen när du torkar, lindar hårsträngarna på den (det vill säga det här är en typisk borstning), kan du uppnå utmärkt pump med minimal kostnad.

5. Smörj pensel

Den utjämnade hårborsten är idealisk för frisyrer där du behöver noggrant övervaka varje sträng. Om du är trött på några olydiga krullar, applicera lite lack på borstens borst och kör det lätt över det olydiga håret. Användningen av denna kam för styling ger ditt hår extra glans.

6. Spärrborste

Denna pensel är bäst för våt eller våt hår. Dess mjuka, ganska tjocka, flexibla seta är långt ifrån varandra, så de klämmer fast ihop med det fina håret utan att skada dem.

7. Kam för kam (Teasingborste)

Perfekt för hår av någon längd och vilken typ som helst, kammar för kamning används som du kan gissa för att skapa kamning, vilket ger frisyren extra volym vid hårrötterna. På önskad plats vid hårets rötter måste du applicera lite lack, kamma håret uppåt med hjälp av kammen i fråga och när den önskade höjden på kammen uppnås, håll försiktigt samma kam längs håret nedåt. Först kan en sådan följd av åtgärder överraska, men resultatet är värt det!

8. Bristle Oval Brush Oval Brush

Borstar med borstar av olika längder är de bästa kammen för styling som släpper övergångarna mellan olika hårlager. För att uppnå en vintage Hollywood "jämn" resultat - igen, vi behöver en sådan borste. Och även om frisyren är helt disheveled, lägg den i ordning och använd en pensel med borstar av olika längder - det här kommer att lägga till mjukhet och främja hårets naturliga fuktighet.

9. Kam för hårförlängningar (Looped Bristle Brush)

När det gäller hårförlängningar eller peruker är det extremt viktigt att endast använda specialprodukter för att ta hand om dem. Kammen, i vilken borsten är loopade, är just för detta fall. Håret passerar genom dessa loopar smidigt och noggrant.

10. Termobrashing hårtork (Blow Drying Hair Brush)

Vår favoritkam är Conair Thermo-Shrink Hair Dryer. Med det kan du inte bara torka och kamma hår samtidigt, det blir också! - så att du kan få en otrolig effekt. Det kan enkelt användas för att torka håret och att skapa en stor fluffig frisyr.

Kam med hål, frekvent tand 155 mm, Timbe, art 4101

Vi erbjuder dig äkta, infödda hårborstar från det sibiriska företaget Timbe Production - den största ryska tillverkaren av björkartillbehör för kroppsvård.

Företaget är det första i Ryssland år 2000. Framgångsrikt godkänd certifieringsrevision för överensstämmelse med internationella standarder för ansvarsfull skogsförvaltning och erhållit ett certifikat från Forest Stewardship Council (Forest Stewardship Council ®) FC-COC-643054. Varje år bekräftar företaget det till FSC-inspektörerna.

Bäst omhändertagande av hårkammer, huggade av trä. Hans liv och värme överförs till kammen och genom det till håret. De blir mjuka, smidiga, silkeslen. Björkkammar aktiverar effekten av läkande ämnen, tinkturer och masker på håret, förbättrar energi. Dessa kamar hjälper smidiga hårvågar, förhindrar tvärsnitt och skador och tar bort en statisk effekt. Eco-comb av björk perfekt unravels hår, hjälper till att bli av med mjäll, masserar noga hårbotten.

Träkammen är utmärkt för applicering av masker och aromaterapi. Aromaterapi är väldigt enkel: Dropp 4-5 droppar essentiell olja på en kam och borsta försiktigt håret i 5-10 minuter. Om du gör aromaterapi regelbundet blir håret starkare och friskare, växer snabbare och lyser vackert. Tack vare det här förfarandet blir håret slät, glänsande, elastiskt.

Kamstorlek 5 x 43 x 155 mm, art. 4101. Levereras i enskild förpackning. Kam med ett litet handtag med ett stort hål :) (det är väldigt bekvämt att vrida kammen på ditt finger :)) med täta tänder.

Längden på hela kammen = 155 mm

Storleken på "växel" -delen = 10, 5 cm x 3 cm

Hitta din kam och ditt hår kommer att tacka dig!

Typer av kammar

Livet hos en modern person är omöjligt utan en kam, som följer med honom i sin dagliga verksamhet, resor, affärsresor, utflykter till evenemang. Det här enkla objektet hjälper ditt hår att se välskötta och skapa frisyrer som liknar konstverk.

Typer och tillämpning

Trots det stora antalet kammar i displayen kan de delas in i fyra kategorier enligt form och storlek, samt syfte:

 • Den traditionella och mest populära kamborsten kallas "bombazh" eller, som vanligare, "massage". Dess form kan vara annorlunda, men oftast är den en rektangulär eller oval bas under tänderna på en mjuk kudde och ett långt handtag. Denna typ är universell, eftersom den passar alla strukturer, tjocklek och längd på håret. Borsten är utformad inte bara för kamning och lossning utan också för huvudmassage, vilket har en positiv effekt på blodcirkulationen och fördelning av talg över hela längden.

På grund av effekterna av påverkan blir håret glänsande

 • Mini massage hårborste - en populär Tangle teezer, som inte har något handtag. På grund av den lilla storleken och möjligheten att stänga tänderna blir sådan en bekväm att bära i påsen. Inkluderat i denna typ är hårkammar av den typ som är lutad för hårförlängningar. De kännetecknas av närvaron av ögonlock, vilket gör att nötklyftorna inte klamrar sig på kapslarna och lätt glider längs strängarna.
 • Praktisk och bekväm förvaring även i små påsar är utsläppskammar. De omvandlas från en liten viktsform till en hel produkt eller en pensel med en spegel.
 • Platta borstar är främst avsedda att kamma krullar och utjämna dem, men inte skapa styling. De gör det bra med disentangling utan att skada håret.
 • Den senaste nyheten i skönhetsvärlden - en kam för torkning med mikrofiber. Hon masserar inte bara huvudet med tänder utan drar också ut fukt med en vävnadsdel. För ytterligare torkning kamar på det finns särskilda hål.
 • Populär skelett, blåst eller tunnelkam. Hennes tänder är brett ifrån varandra, och närvaron av slitsar i basen gör det möjligt att skapa varmluftscirkulation vid styling med hårtork. Med denna kam kan du enkelt lägga kort eller medelstort hår, samtidigt som du ger dem volymen vid rötterna.
 • En annan typ av kam är rund borstning. Tack vare materialet från vilket de är gjorda, är hela borsten väl uppvärmd, vilket gör att du kan göra läggningen med volymen vid rötterna, raka krullar. Eftersom denna modell skapar vridna tips kallas det ofta en hårborste-curler. Brasning, tillsammans med tunnelkammar, är populära professionella frisyrer.
 • De eviga underarterna av hårborstar är kammar som har använts i många århundraden. Bäst av allt är de lämpliga för kort hår och är oumbärliga för hårklippningar, eftersom deras enklaste design gör att du kan låsa locken hårt.

Kombiner på långa handtag hjälper till att enkelt separera trådarna från varandra och skapa avsked.

I denna kam möjliggör olika tänder. Ju närmare de är till varandra ligger, desto bekvämare är kammen för att skapa en hög. En annan fördel med en sådan modell är att det låter dig kamma ut lösa strängar när du skapar svansar.

 • Comb-tail är en kam med ett långt tunt handtag. Det är lämpligt för att avlägsna oegentligheter, dela i tunna trådar, vävning, styling.

Det finns kombinerade kammar, som innehåller egenskaper hos flera arter. Till exempel är en massagekam vanligt för att skapa bouffants. Denna kam har en tunn design och mjuka naturliga borstar. En annan kombinerad modell är en kam, som har frekventa tänder i en halv och sällsynta tänder i den andra.

Kombinerade modeller inkluderar även gallringskammar. De är en förenklad professionell rakhyvel för att tunna hårvolymen.

Materialklassificering

Det finns ett stort antal material som gör kam. Så det finns plast, trä, gummi, ebonit, metall och keramik.

Var och en av dem har sina egna specifika egenskaper, fördelar och ibland nackdelar:

 • Metallkammar, till exempel aluminium, rekommenderar inte användning av icke-professionella, som om de hanteras felaktigt, kan de skada hårbotten med sin styvhet. Detta material värms upp snabbt när det exponeras för en hårtork, vilket gör det obekvämt att använda och kan skada håret. Metall används oftast i separata delar, till exempel i form av svansar, eftersom det separerar trådarna väl.
 • Träkamnar är gjorda av aska, körsbär, bok, ek, tall, persika och bambu, sandelträ, enbär och björk är särskilt populära. Förutom det faktum att det är ett naturligt, ljuvligt luktande material, är det inte elektrifierat trä. Med tiden uppstår sprickor sprickor, speciellt om de har en löst konsistens, som en tall. En sådan defekt skadar hårstrukturen och kan riva ut dem.

För att förlänga tjänsten bör kammen inte fuktas och hållas vid värmare.

 • Plastkammar är de mest populära och vanliga. De är billiga, slitstarka och resistenta mot temperaturchocker. Plast klarar sig bra med huvudfunktionen - kammar, men ibland elektrifierar den håret starkt.
 • Distribuerade gummi-, gummi- och silikonkammar. De används för att kamma vått hår, inte skada dem och hårbotten, och elektrifiera inte. Kol- och keramikprodukter glider lätt i håret, separerar trådarna och utsätts inte för kemikalier, så de används oftast av proffs i salonger.
 • Förutom de vanliga materialen finns det ofta mer sällsynt, elegant och dyrt. Du kan hitta ebonitkammar, brons, guld, silver med inlägg av ametist och andra ädelstenar. Kombiner från hornet och benen, som användes under de egyptiska faraonernas tider, har extern skönhet och trevlig jämnhet.

Kombiner med naturliga borst från häst, fläsk, vildsvin, kombinerad ull är i stor efterfrågan. Dessa material skadar inte håret, men de elektrifierar kraftigt, så de rekommenderas att lätt fuktas eller behandlas med antistatiska.

De mest praktiska kammarna är kolfiber med keramisk beläggning, eftersom de inte kräver särskild vård och är inte förorenade. De mest användbara är trä, och traumatisk - metall. Men om tänderna har små bollar på spetsarna, så är det en sådan produkt som är mest lämplig, oavsett basmaterial.

Hur man väljer?

Combs ska delas inte bara enligt syftet, formen, storleken och typen av borst, men också enligt den typ av hår som var och en av dem är avsedd för. Korrekt utvald produkt hjälper dig enkelt och utan skada att hantera även den störaste chocken. Och omvänt kommer en olämplig kam inte bara att vara ineffektiv, men kan också skada hårets struktur.

Den mest mångsidiga är en bred massage kam, eftersom den är lämplig för hår av någon tjocklek, längd och struktur.

För tunn och skört, liksom torrt hår, benäget för förvirring, rekommenderas att man använder en kam med naturliga borst. Men de är inte lämpliga för lockigt eftersom det inte bara kommer att kamma, men förvirra krullar. Naturliga borsthårar är lämpliga för att ta bort håret i medellängd.

För att ge volymen till kort hår, bör man använda skelettkammar och spån och för vanliga kamning - platta kammusslor och borstar. När man väljer en borstning bör man komma ihåg att ju längre håret desto större diameter behövs.

För tunt hår är en hög densitet av borstburkar nödvändig, och för tjock, tvärtom, sällsynt.

Krokigt hår ser spektakulärt ut, som riktiga vågor, men de är väldigt stygga och spröda. För lockiga, snäva krökningar, platta kammar och borstar med tänder som är placerade långt ifrån varandra, som Tangle Teezer, passar bäst. För mjuk och fluffig passande massage kam.

Kammar med sällsynta tänder klarar också tjocka, hårda i strukturhår. Modeller med täta tänder - med mjuka och tunna. I allmänhet är de bra för ett långt hår, såväl som en massagekam. För tjockt hår bör du titta på de kombinerade modellerna med olika tänder, kammar, platta styva bomber.

Till en viss typ av hår rekommenderas att välja material. Till exempel är silikon och ebonit med antistatisk effekt lämpliga för lockigt hår. Dessutom kommer silikon och kol att ge mjukhet, glans och silkighet. Försvagat, skört hår rekommenderade naturliga borstar, nylon. Plast är lämpligt för mycket korta frisyrer, igelkottar och högkvalitativt trä för lossning.

Materialet måste vara hårdare än tjockare hår. De mest solida är ben, porslin, metall och mjukt gummi, plast, silikon.

Naturliga material rekommenderas oftare än artificiella, men när du väljer en sådan kam bör du ta hänsyn till din kropps särdrag. En allergisk reaktion kan uppstå på naturliga borstar, silver och andra metaller.

När det gäller styling är dessa eller andra kamar lämpligare för olika ändamål. Runda kammar av nylon kommer att räta ut vågigt och lockigt hår och bara för att anpassa den raka passformen till produkten med naturliga borst. Lush curls kan skapas med stor volym brashing, och liten diameter hjälper till att ge den basala volymen.

Kombiner med svansar och kamar med långa glesa tänder hjälper till att separera strängarna. Och för att jämnt applicera gel eller mousse på dem, är det bäst att använda en plast platt kam.

Följande video kommer att berätta hur du väljer rätt hårkam:

Viktiga nyanser

Det är viktigt att inte bara välja en lämplig kam, men också att använda den ordentligt:

 • Långkammar kamning rekommenderas, vilket har en positiv effekt på hår och hårbotten. Det ska vara enkelt att bearbeta ungefär tio minuter om dagen, morgon och kväll. Samtidigt rekommenderas det ofta inte att göra detta, eftersom det leder till snabb förorening. Om håret har en tendens att vara fet, bör kamningen vara försiktig, utan att röra på hårbotten, så att talgkörtlarna inte börjar sitt arbete.
 • Experter rekommenderar inte att kamma rått hår för att inte skada deras struktur. Nyligen är det dock fler och fler produkter avsedda för torkning. Till exempel en kam med mikrofiber. Du kan inte kamma håret, som bearbetas genom stark fixering: geler, mousser och lack. Först måste du tvätta och torka dem, och därefter utsätta dem för effekterna av kammer.
 • Ägare av kort hår till axeln är vanligtvis inte hotade med krusning, så de kan kamma håret från rötterna till ändarna. Så att mattorna inte bildar, är det tillräckligt att skära det regrowna håret i tid. Det viktigaste är att inte skada hårbotten med hårda kammar.
 • Långt och lockigt hår tenderar att vara förvirrad. Kombination bör börja från tipsen till rötterna, dra inte eller riva nudlarna, men försiktigt lossa fingrarna och kammen. När trassiga områden är kvar kan du använda en pensel. Efter förflyttning rekommenderas kammen att hålla håret med handen så att talg är jämnt fördelad.

Legendariska Combs Y.S.Park

Vår historia kommer att ägnas åt de legendariska kammen Y.S.Park.
De visade sig på den professionella marknaden, relativt nyligen.
Detta är en unik professionell och kanske för tillfället det enda varumärket som förtjänar ära och respekt från alla yrkesverksamma.
Skönhetsindustrins experter väljer dessa mycket hårborstar för sitt arbete.
Alla Y.S.Park combs kan kallas att arbeta, eftersom alla dessa hårborstar används för att klippa hår.
Kombinera kamar, som kallas för att de har en kombination av täta tänder och sällsynta, storlekar och former kan vara olika.
En särskiljande egenskap hos Y.S.Park hairbrush, som förresten lockar många, är naturligtvis hålet på rumpan.
Från många kan du höra "Jag vill ha mig själv med kammen med hål."
Dessa hål är verkligen ett särdrag hos denna samling och har en viss funktionalitet, alla dessa hål görs exakt genom ett avstånd av 1 cm.
Å ena sidan är det lämpligt för mätningar i en frisörs arbete.
Å andra sidan underlättar arbetet. Hur frågar du?
Det förbättrar aerodynamiska egenskaper, kammen motstår mindre i luften under en frisyr.
Egenskaperna hos Y.S.Park hairbrush är också att hårborstarna är mångfärgade, så Y.S.Park hairbrush-sortimentet är antagligen det mest attraktiva och viktigast av allt.
Alla kammar från Y.S.Park-samlingen kan tåla temperaturer upp till 220 ° C.
Därför är de inte rädda för järnet, du kan säkert ta ett uppvärmt järn, utan rädsla för att röra på det heta håret, tänderna kommer inte att flyta från detta.
Även en vit kam accepterar inte färgen på färgat hår, de blir inte smutsiga från färgämnet.
Nästa mycket viktiga punkt, alla axlar har speciella bekväma ergonomiska utsprång, så fingrarna är bekvämt placerade på kamens yta och även en våt hand glider inte.
Det är verkligen väldigt bekvämt, mycket praktiskt för en riktig frisör.
Vid Y.S.Park-kammen är alltid den andra tanden kortare, det är lämpligt att dela hårsträngarna i zoner, för att arbeta under frisyren.
Nu mer om varje kam:
Det finns en grupp långa hårklippningar, som är idealiska för en trollkarl som föredrar att göra engelska exakta hårklippningar, 331, 333 och 335, som alla är ungefär lika långa.
Men de är alla olika i funktionalitet.


331 kam, idealisk för hårklippning, har en optimal kombination av privata och sällsynta tänder, bekväm längd, oumbärlig för dem som arbetar med vått hår med exakta hårklippningar.

332 kam, den perfekta kombinationen av täta tänder, det är perfekt för skärning och trimning av våta strängar. En sällsynt tänder, idealisk för att arbeta med torra strängar, nämligen i tekniken för att klippa fritt arkivering. 332 kam passar mycket bekvämt i din hand.

333 kam, har runda tänder, när kammar du får den mest naturliga sönderfallet i hårstranden, är kammen idealisk för att arbeta i tekniken för torra skärningar.

334 kam, unik eftersom den har en bra tand för kamning. Denna kam har en förtjockad kant, det här är den perfekta modellen, för dem som gillar att känna kammen bättre i hand medan de arbetar.

335 hårborste, har en något rundad form av rumpan, det är något kortare från modellen 331. Därför ger många mästare sin preferens till denna modell, det är bekvämt att arbeta med långt hår för att skapa geometriska linjer.

336 kam, ger fantastiska resultat i processen. Tandens frekvens hos denna modell, helst kammat hår vid vilken tjocklek som helst på strängen. Capture-strängar comb Y.S.Park unik, det här finns nästan inte i någon annan tillverkare. Materialets motståndskraft mot yttre påverkan är allmänt exceptionellt, det gör att kammen kan arbeta i frisörens dagliga liv.

337 kam, det är något kortare än föregående modell. Den har en rund tand, idealisk för att arbeta med torrt hår för att skära på fria tekniker. Det är bekväm att sitta i en liten hand, den här kammen är bara för frisörer med en liten hand.

>
338 kam, kan användas som en kam för fri kamning vått eller torrt hår. Och igen, det är idealiskt för att arbeta i tekniken av torra skärningar, eftersom den har breda runda tänder. Hittills producerar ingen tillverkare av kamar runda tänder utom Y.S.Park.

339 comb - ett slag av försäljning, kompakt, liten, mycket bekväm för alla uppgifter som du klarar av det dagliga arbetet. Därför, om du vill ha en kompakt kam - det här är 339 kam.

345 kam, har nästan en rak vinkel på rumpan på båda sidor. Den har en bekväm tand för exakt skärning, det är bekvämt att göra en mer exakt bestämning av den vertikala vinkeln på 90 grader, detta är ett mycket viktigt hjälpmedel för utförandet av frisyren.
Många köpare noterar.
Y.S.Park har kolhårborstar.
Kol, kraftig plast, det bryter inte praktiskt taget och är väldigt stabil. Men han har en funktion, temperaturregimen han kan tåla endast 150 grader, så dessa hårborstar är bra för skärning, men de kommer inte att fungera för att arbeta med ett järn.
För att arbeta med strykjärn, köp färgade kammar.

 • SUNTACHI - sax
  • Suntachi kobolt (grad 3)
  • Suntachi kobolt (grad 4)
  • Suntachi Classic Gold (4: e klass)
  • Suntachi Salon (betyg 5)
  • Suntachi Salon Design (5+ klass)
  • Suntachi lux
  • Suntachi Ideal
  • Suntachi Premium
  • Suntachi för vänsterhänder
  • Suntachi saxpaket
  • Suntachi akitz
 • instrument
  • Frisör sax
  • Combs
  • brashingi
  • Hårpenslar
  • rakapparat
  • Rakningstillbehör
  • Professionella hårtorkar
  • Diffusörer och tillbehör
  • Hårklippare
  • Skrivmaskin tillbehör
  • Professionella curlers
  • Hårtork - curling
  • Hair straighteners
  • trimmers
  • sprayer
  • Steriliserings
  • Solarium
  • Ear Piercing Tool
 • material
  • Curlers och spolar
  • Huvud och stativ
  • Klämmor, dubbar och stealth
  • handskar
  • utgiftsmaterial
  • Mesh, hattar och halsdukar
  • Folie, markera papper
  • Perm och färgning
  • Kronor, flätor, klaser
 • tillbehör
  • speglar
  • Peignoirs, pelerines
  • Väskor, resväskor, lock
  • Timers, vågar
  • förkläden
  • morgonrockar
  • Borstar borstar
 • För manikyr
  • Manikyr uppsättningar
  • Manikyrmaskiner
  • Manikyrknivar
  • Nagel sax
  • Filer, rivare och andra
  • Ögonbrynpincett
 • För smink
  • Sminktillbehör
  • Falska ögonfransar
 • För salonger
  • Salongtillbehör
  • Hår kosmetika
 • Depilering och paraffinbehandling
  • Depilation tillbehör
  • Skyddskosmetik
  • Vaxsmältare
  • Vax i bläckpatroner
  • Varmt vax
  • Vax i burkar
  • Parafin kosmetika
  • Parafinvärmare
  • Parafinvax
 • BENI DURRER dekor.kosmetika
  • Tonalt verktyg
  • concealer
  • Kompakt ton
  • Kompaktpulver
  • Löst pulver
  • läppstift
  • Lip Gloss
  • Ögonlock
  • eyeliner
  • mascara
  • Konturpennor
  • Pärlpulver
  • Makeup fixer
 • tillverkare
  • BaByliss PRO
  • Cerena
  • Coifin
  • Eurostil
  • GA.MA
  • Gamma piu
  • Kiepe
  • Mizutani
  • Moser
  • Olivia trädgård
  • Oster
  • PARLUX
  • Sinelco
  • Suntachi
  • Tecno electra
  • Tek
  • Tondeo
  • Valera
 • korg
 • Erbjudanden, rabatter och försäljning
 • Artiklar, recensioner och kommentarer
 • Poster och kataloger

Tag moln

HITS VIEWS

 • Harizma Creative Volume Hair h10301 - 6,466 visningar (s)
 • Tek Curler för att skapa en basvolym på 5970 - 5 223 visning (er)
 • Crimp Designer GP h10312GP mini crimper för hårkrympning - 4 951 visningar (s)
 • Babyliss Pro The Perfect Curl Machine BAB2665E - 3,521 visningar (s)
 • Nippers för hår, AKITZ (SUNTACHI) AT korrugering AT-Niagara - 3 501 visningar (s)

Internetbutik
Telefon: +7 906 067 44 43, +7 903 672 50 94. 2012 - 2018 © Linje av professionella frisörredskap

Kombiner för hår - vilken kam är bättre och hur man väljer den rätta?

Korrekt hårvård omfattar inte bara användningen av ett gott schampo, ett sätt att näring och fuktar håret, men också en lämplig kam för håret. Dessutom bör många viktiga nyanser observeras, med hjälp av detta vid första anblicken, ett primitivt ämne. På typerna av kammar och funktioner i deras ansökan kommer att prata vidare.

Typer av kamar för hår

Daglig kammning av strängarna är nödvändig, inte bara för att ge dem ett snyggt utseende och den nödvändiga formen, utan också för att behålla sin hälsa (på grund av effekten på hårbotten). Det är inte svårt att bli förvirrad och förvirrad i valet, för nu erbjuder tillverkarna en mängd olika typer av kammar. Vissa anordningar är lämpliga för permanent användning, andra endast för styling frisyrer, för användning vid färgning av strängar etc. Kammar kan konventionellt klassificeras i tre grupper:

När man tänker på vilket hår kammen ska välja är det viktigt att först bestämma vilka syften det krävs. Hårets struktur, längden, hälsotillståndet beaktas Var noga med att ta hänsyn till formen på den här enheten, typen av borst, material, kvalitet. Om kammen väljs felaktigt och används slarvigt kan det leda till skador och till och med förlust av hår. Kammar med mycket grova, hårda eller tuggande tänder trampar exempelvis hårbotten och hårlökar kan förstöras på grund av skador på epidermis.

Skelett hårborste

En mycket vanlig typ av hårkam är skelettkammen. Dess huvudsakliga syfte är att använda hårtork för torkning och styling. Ofta gjorde en sådan kam av plast. På grund av den speciella strukturen, närvaron av hål, hjälper det här verktyget till att snabbt torka håret med en hårtork och eliminerar risken för överhettning av hår och hud (strömmen av varm luft är jämnt spridd).

Samtidigt kammade skelettkammen strängarna väl, utan att skada dem, för tänderna är avlägsna från varandra och har avrundade tips. I vissa modeller placeras tänderna på ena sidan, i andra - på båda. I detta fall kan deras längd vara annorlunda, så att kammen används för lock av olika längder. Denna typ av kam är inte lämplig för att skapa en frisyr, men den är perfekt för att lyfta håret i rotzonen, d.v.s. för att få den basala volymen.

Denna kam är utmärkt för tjockt rakt hår och för lockiga lockar - det här är inte ett alternativ. Välja ett kamskelett, det är nödvändigt att föredra modeller med en speciell beläggning för att lindra statisk spänning. Det rekommenderas att vara uppmärksam på materialets kvalitet (om plasten avger en obehaglig lukt, släpper den ut gifter vid upphettning).

Runda hårstyling kam

Om du väljer alternativet att skapa hår hemma, rekommenderas att du uppmärksammar den runda kambrunnen. De gör ett bra jobb med styling hårklipp som bob, sida, fyrkant, kaskad. Med deras hjälp är det även möjligt att skapa vågor på håret eller räta lockiga strängar, "pacify" stygga krullar. På grund av de olika diametrarna kan du plocka upp en liten rund kam för smäll och en stor för styling långt hår.

Ofta utförs runda hårkromar med en metallbascylinder som värms upp från en hårtork och fungerar som ett strykjärn. Kontroll överhettning genomförs genom hål, genom vilka en varm luftstråle sprider sig. Dessutom finns det alternativ med basen av plast, keramik, trä. Tänderna på dessa kamar kan vara gjorda av nylon, metall, plast, naturligt ludd. Det är värt att notera att för ofta användning av borstning med en hårtork försvagar håret, särskilt tunt och färgat.

Massage hårborste

Namnet på denna typ av kam talar för sig själv - dess huvudsakliga funktion är att ge en massageffekt för huvudets yta. På grund av den mjuka gummibasen sänks kämens tänder till önskat djup och masserar huden noggrant. På grund av detta är det en förbättring av mikrocirkulationen i vävnaderna, folliklarna får fler näringsämnen för att förbättra hårets tillväxt och tillstånd. Samtidigt kamar en massageborste för håret väl och släpper lås av vilken längd som helst.

Massagekammar kan vara ovala eller rektangulära i form. De är gjorda av plast, trä, keramik. Tänderna är trä, plast, nylon, gjord av naturlig borst (hästhår, björnhöge, etc.). Om tänderna inte borstar, måste deras tips sluta med små bollar som skyddar huden och håret från skador.

Kombborsten är också användbar genom att det sprider jämnt sebum över hela längden på locken, vilket ger skydd mot hårets torra ändar. I det här fallet bör du vara försiktig med att använda en massageborste för flickor med överdriven fetthet av hår, för Problemet kan förvärras. För starkt, tjockt hår är det bästa alternativet att kamma hårdare, för tunn och torr - med mjuka, elastiska tänder. För tjejer med mycket tjockt hår rekommenderas massageborstar med flera tänder.

Trähår kam

Kombiner av trä rekommenderas för daglig användning av många experter, eftersom De är lämpliga för krullar av någon längd, struktur, typ. Det kan vara en massageborste med breda trätänder som perfekt masserar hårbotten, eller en träkamhårkam, idealisk för att kamma tjocka långa strängar. Många träslag används för sin produktion - ek, björk, tall, enbär, körsbär, äpple, päron, etc. Det antas att en sådan kam påverkar hårets tillstånd positivt, hjälper till att lindra stress, huvudvärk etc.

När man väljer en kam från trä, är det bättre att föredra modeller som inte är belagda med färg eller lack, så att det naturliga materialet visar sin fördelaktiga effekt. Man bör komma ihåg att dessa kammar är bräckliga och kortlivade, de är svåra att rengöra från förorening. Om träborsten eller kammen är mörk, har förlorat sin jämnhet, sprickor och nicks på den, måste verktyget kastas bort.

Silikonhårkam

Nyhet bland hårkamrar är ett verktyg tillverkat av en legering av silikon och plast. Dessa kamkammar glider väl längs strängarna och kammar försiktigt. Detta är särskilt viktigt för tjejer med svagt och tunt hår, inklusive vågigt. Dessutom, kiselkammen elektrifierar inte håret, är lätt att rengöra, hållbart. Denna typ av kam rekommenderas att användas vid färgning och kemisk perm, som sådant material reagerar inte med kemikalier. En annan silikon kammusslor används för att jämnt fördela längden på läggmedlet, masker.

Keramiskt hår kam

Kombiner av detta material är huvudsakligen avsedda för att krympa håret med en hårtork. Det kan vara brashingi och skelettkammar med en keramisk bas som inte överhettas och förhindrar att håret torkar ut under styling. Genom sådana verktyg är det lätt att skapa krullar eller räta krullar. Det finns också en massage-typ keramisk kam med speciella borstar som försiktigt påverkar hårbotten.

Professionella kammar för hår

Varje frisör har till sitt förfogande en hel arsenal av olika kamar med olika användningsområden och konfigurationer, varav många inte behövs för daglig användning. De kännetecknas av material av högsta kvalitet, hög ythet av ytor, glidande handtag. Vi listar några typer av kammar som används i salonger:

 • kam för hårvolymen;
 • att separera strängarna;
 • för färgning;
 • för att markera;
 • för kemisk och biovävnad;
 • för hårklippningar;
 • för vridning;
 • för rätning
 • för torkning av strängar;
 • för en hög
 • för shampooing;
 • för bildandet av vågor etc.

Vilken hårborste är bättre för hår?

Med alla olika kammar är fortfarande den mest använda för varje kvinna är ett verktyg för hemmabruk varje dag, som du snabbt kan ge ditt hår ett snyggt utseende. Vilken typ av kam som är bäst att kamma hår beror på strängarnas struktur och deras längd. Det är värt att komma ihåg att de dagligen använda hårkammen regelbundet ska rengöras och helst bytas till nya en gång per år.

Kam för hårförlängningar

Artificiellt långsträckta lås kräver speciell, försiktig vård och kamning är en mycket viktig process. Därför rekommenderar vi en mycket mjuk kamhårborste, helst med naturliga borst och alltid utan bollar på tänderna. Metall, trä, plastverktyg är kontraindicerade. Dessutom kan du använda kamar med vida tunna tänder.

Långt hår kam

Långt hår är en fråga om stolthet, men omhändertagande ger dem mycket problem för sina ägare. Den bästa hårborsten för långt hår är en bred rektangulär massageborste på en mjuk bas med naturliga tänder - av trä, tupplur. Nylonkammar är också lämpliga, särskilt om håret är tjockt och hårt, och även trä- och benkammer med långa breda tänder.

Kam för lockigt hår

För att ge curls en vacker look, är det mycket viktigt att kamma dem ordentligt, och att göra det bättre när strängarna är våta. Massage borstar i det här fallet är det bättre att helt eliminera, eftersom deras användning leder till fluffing av hår. Den bästa kammen för hår, lockigt av natur eller som ett resultat av curling, är en stor kam med sällsynta tänder, som har en antistatisk beläggning.

Kam för fint hår

Du bör definitivt tänka på frågan om hur man väljer en kam för håret ordentligt, tjejerna som har fina hår. Ofta är de torra i ändarna, sköra, det är svårt att ge form och volym. Kombiner för hår med sådana egenskaper rekommenderas med närvaron av täta fina tänder av naturmaterial, väl och försiktigt utjämna skalorna på ytan. Dessutom, var noga med att massera hårbotten med en mjuk massageborste.

Kamma för hårspärr

Från tid till annan möter många ägarna av långa och medelstora krullar problemet med trånga trådar. Om en "allvarlig" koltun bildades, bör du inte försöka avlägsna det på torrt hår. Strängen bör fuktas och appliceras på den med balsam. Den mest lämpliga kammen för vått hår som gick fel är en kam med sällsynta tänder. Dessutom produceras speciella borstar för trassigt hår med tänder av olika längder.Nästa Artikel
Hur bli av med grått hår?