Kam för vått hår: var man ska köpa och hur man väljer en massageborste


Kammar vått hår orsakar många problem? Situationen kommer att förändra situationen professionell kam för våthår, så att du kan sluta slösa bort tidskrävande strängar. En mängd olika modeller bidrar till den skonsamma vården av hårbotten och spektakulär styling. Ta reda på vilket som är bättre kommer att hjälpa till att granska.

Comb Tangle Teezer

Tangle Teaser - ett mirakel bland enheterna som är utformade för att ta hand om strängarna. Den berömda engelska frisören spenderade fyra år på sin skapelse. Resultatet av hans arbete var en kam för vått hår med en ovanlig design. Frånvaron av handtaget och det speciella material som användes vid tillverkningen av kroppen möjliggjorde att miljoner kvinnor kunde njuta av kammen i handflatan och kammarprocessen.

Den speciella fördelningen av tänder (i ett förskjutet mönster) och deras längd (50-100 mm) utvecklas med hänsyn till hårtyperna, vilket gör det möjligt att använda enheten inte bara för tjejer, men också för barn. Mjukt material kan inte skada hårbotten, men eliminerar lätt fläckar, vilket ger strängarna en hälsosam glans, slät utseende. Det bör hänföras till fördelarna med denna kam för vått hår, och även:

 • kamma några strängar (torr, våt);
 • hanterar olika typer av strängar (lockigt, rakt, långt, kort);
 • förhindrar nedskärningar
 • lätt att använda (glider lätt genom håret, behöver inte längre hålla dem vid rötterna);
 • presenteras i flera versioner (kompakt, med avtagbart lock, etc.).

Med tanke på det stora antalet fördelar är det värt att påpeka nackdelarna att Tangle-teaser för vått hår har:

 1. Hög kostnad
 2. Hårrätning (den här funktionen tillåter inte användningen av enheten av personer som föredrar vågiga lockar).
 3. Oförmågan att använda när du styler en hårtork.

macadamia

Detta är en annan utveckling av stylister, belägna med fördelarna och nackdelarna med Tangle Teaser brushen. Du kan skilja det med följande egenskaper:

 • Närvaron av en bekväm penna;
 • ökad tandlängd (med 5 mm);
 • borstar är mer flexibla (tack vare den speciella flexborsttekniken).

Nackdelarna med anordningen inkluderar inte bara den höga kostnaden (högre än konkurrentens), men också handtagets krökning. Den här funktionen är utformad för högerhänder, så vänsterhandare väljer att en sådan produkt inte är lätt. Detta beror på det stora antalet fördelar:

 1. Förhindrar tvärsnitt.
 2. Smoothes strängar.
 3. Lämplig för hårförlängningar.
 4. Lätt att använda (håll flera gånger från rot till spets).

Borste för hår Kriger Cmbn Hairway

Denna massagekam är utmärkt för att avlägsna vått och torrt fint hår. På grund av sin lilla storlek passar produkten lätt i en handväska, vilket gör det möjligt att ständigt ta hand om strängarna. En sådan kompakt anordning kan inte användas när man skapar en hårstork på grund av plastmateriallint. Som en nackdel är det värt att notera det höga priset.

 • droppformad form, vilket inte är mycket bekvämt för personer med en fungerande vänstra hand;
 • plastbas (kvalitetsmaterial);
 • korta plastklyftor.

Regelbunden kam med naturliga borstar

För älskare att göra permanent styling produkt med naturliga borst är perfekt. Det räcker inte bara håret noggrant, men förbättrar också sin struktur. Tack vare de material som valts för tillverkning av apparater (vildsvin), masserar produkten perfekt hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen. Med tanke på denna funktion är det fördelaktigt att använda en sådan kam efter tvättning och applicera närande masker.

Kam med naturliga borstar är endast lämplig för ägare av tunt, svagt hår. Ägare med tjocka strängar kan ha problem när de använder den här enheten i form av smutsiga strängar och orubbligt, fluffigt hår. Det är bättre att välja en sådan kam i specialaffärer, det beror på det faktum att falska produkter kan säljas i enkla varuhus.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Det är bäst att köpa kvalitetsprodukter på officiella webbplatser, som ofta placerar annonser på Internet, specialiserade boutiquer och frisörer. Annars kan du snubbla på inte originalet. Med tanke på material som används för att producera kamar, är priset för dem inte lågt:

 • Tangle teaser - 500 - 800 s.
 • Kam Macadamia 1000 - 1300 р.
 • Hårborste Kriger Cmbn Hairway 600 - 800 s.
 • Regelbunden kam med naturliga borstar 600 - 900 p. (beroende på tillverkaren).

video

recensioner

Veronica, 23 år gammal

Jag älskar mitt långa hår, men kammarens procedur är bara mjöl (jag var tvungen att riva den i timmar). Efter att ha köpt Tangle Teaser comben glömde jag mitt problem (jag slutade flätas i flätan). När de träffades började vänner undra på mina krullers skönhet, och jag blev igen kär i kammarens procedur. Kostnaderna är berättigade, jag rekommenderar.

Margarita, 31 år gammal

Jag är en mamma till två vackra döttrar, och processen med att kamma små barn har alltid varit svårt - barnet ständigt spinner och gråter. Med utseendet på Macadamia kammen i mitt hus blev detta förfarande roligt (barnen använder sig själva av nöje). Ja, jag använder det själv - resultatet är utmärkt. Jag vet vilken hårborste som är bättre för håret och jag rekommenderar det till mina "mumier".

Jag har tunt och torrt hår, vilket lätt elektrifieras när plastprodukten bärs över strängarna, så jag använder en kam med naturliga borst. Jag tillämpade det för ett par månader, jag märkte en förbättring av strängarnas tillstånd. Denna enhet är bara super, för innan några masker och oljor reste inte min situation.

Kam för vått hår

Varje tjej vet att kamning av vått hår inte rekommenderas. Men vissa av oss följer strikt denna regel, andra - bryter delvis mot den när det behövs, och andra föredrar fortfarande att tvätta de våta krökarna omedelbart efter tvättning.

När och hur man kamar

Strax efter badet är håret mycket känsligt och mottagligt för skada. Deras porer är öppna, löken försvagas - det här är den perfekta jorden för brittleness.

Du kommer att lära dig mer om ett av de mest populära märkena våthårkammar från videon:

Att hålla sig till vissa regler behåller du din frisyr chic.

 • Använd luftkonditioneringsapparaten under tvätt. Det kommer inte bara att underlätta hårvård, utan även skydda dem även vid våt kamning.
 • Efter ett varmt bad, vänta minst 10-15 minuter för att den ångade huden ska svalna.
 • Dela kammingsprocessen i steg. Försök inte att fånga hela volymen samtidigt. Kamma mycket försiktigt en krull bakom krullen.
 • Rör inte hårbotten när du kammar. Försök också att inte påverka rötterna.
 • Använd ett vått hår kam. Många recensioner har visat att detta är det mest optimala valet för sådana förfaranden.

Varför köpa

Köp en kam för vått hår, du behöver definitivt om:

 • Du älskar att kamma våta strängar.
 • Gillar inte att lägga masker, mousses, balsam med dina händer.
 • Dina stygga strängar ständigt fastnar och förvirras.
 • Du delar slut.

Vad ska man leta efter

När du väljer detta tillbehör måste du vara kunnig, för att inte få en onödig sak. Som med alla produkter måste kamrar för rakt hår uppfylla vissa parametrar.

 • Tillverkningsmaterialet. Dessa kamar måste vara gjorda av antistatiskt material. Så ditt hår kommer inte att elektrifieras och skadas vid kamning.
 • Tänderna. Denna typ av kam har ganska sällsynta, men mjuka och elastiska tänder. Med hjälp av en sådan borste kan du lätt kamma även de mest trassiga områdena på vått hår.
 • Glidande grepp. När du väljer en pensel, var medveten om att du ska hantera fukt. Det är väldigt viktigt att kamhandtaget är tillverkat av glidmedel. Detta gör det möjligt för dig att hålla borsten säkert i dina händer och inte skada de klumpiga rörelserna på strängarna.

Det finns situationer när kamning av vått hår är ett måste. Lyckligtvis finns det nu kamar för vått hår. Recensioner av de mest positiva.

Identifiera en sådan borste enkelt. Hon har flexibla och sällsynta tänder. Dessutom är en sådan borste markerad WET / DRY HAIR, det vill säga för våta och torra krullar.

Kombiner är gjorda av nylonborst. Tänderna är så mjuka och smidiga att de inte skadar även vattenviktat hår.

Det finns flera tillverkare av kam för vått hår.

Tangle Teezer Aqua Splash

Dyrt och populärt märke av vapen. Den har en ljus och attraktiv design, bekväm och samtidigt ovanlig form.

Denna kam kommer att passa ägare av långa krullar som ständigt försvinner. Elastiska och mjuka tänder skadar inte ens våta hår.

Grido della moda

Många recensioner visar att detta märke av penslar inte är sämre än dyra analoga. Det hjälper inte bara att bättre kombinera trånga strängar, men bryr sig också om dem.

Kombinera även våta krökningar är inte längre ett problem eller ett oönskat förfarande. Borste Grido della Moda bryr sig om varje hår. Med hjälp är det lätt att inte bara rasa, utan också ta hand om håret. Det är möjligt att applicera masker och balm med hjälp.

En kam för vått hår - en praktisk sak eller slöseri med pengar?

Många nya produkter som har dykt upp på kosmetikmarknaden de senaste åren är inte längre överraskande... Men här är en kam för vått hår - det här är helt klart en nyhet, som en sista utväg såg jag det för första gången. Löfte från tillverkaren och användarna - liten skada vid kamning. Med den här kammen för första gången träffades jag på YouTube. Jag såg flickan i videon. Beställs på den kinesiska sidan. Levereras snabbt. Pris 150 rubel

Jag delar min åsikt

När jag har vått hår är det mycket svårt att kamma dem. Vanligtvis använder jag utjämningsmedel. Kombinera tipsen först och sedan hela längden. Med den här underbara kammen är det väldigt lätt att kamma och mindre dropout. På grund av den olika längden på borsten är håret mindre skadat. Ja, och det ser väldigt glamoröst ut), ja, bara en riktig flickaktig sak. Med denna kam kan du säkert gå på semester - det kommer att bli väldigt bekvämt. Men vad mer att berätta, försök och se själv.

Kam för vått hår

Alla tjejer vet regeln att vått hår inte kan kamma. Någon följer implicit med denna regel, en del brukar bryta mot det, en annan kategori av kvinnor ignorerar dem helt och hållet, och föredrar att omedelbart försvara sig med en kam för vått hår efter att ha torkat huvudet.

Kombineringsprocess

Kombinera för nyvasket hår rekommenderas inte på grund av att de ångas efter dusch, blir:

 • mycket ömt;
 • deras porer är öppna;
 • glödlampor i detta ögonblick försvagades.

Alla dessa faktorer leder till spröda hår och deras skador. Men om du följer vissa regler när du använder en kam för vått hår, kan du hålla dem i utmärkt skick under lång tid:

 • Var noga med att använda hårbalsam. Detta kommer att skydda dem mot brittleness och lätta kamning.
 • Efter shampooing, vänta 15 minuter för att huden ska svalna något.
 • Kamma dina lockar gradvis, skynda inte och försök inte att täcka hela huvudet på en gång.
 • I kammarprocessen försök att undvika kontakt mellan kammen och hårbotten. Om möjligt, rör inte rötterna.
 • Använd en speciell kam, så skadan på håret kommer att minimeras.

För mer information om hur man använder en kam för vått hår, berätta följande video:

Vem är lämplig?

En särskild kam för vått hår bör köpas om du:

 • föredra att kamma krök när de inte är torra;
 • kan inte tolerera att applicera hårbalsam och masker på håret;
 • ägare av split ends;
 • möttes med problemet med konstant snodd av hår.

Hur man väljer?

För att välja en bra kam för vått hår bör du vara uppmärksam på följande egenskaper:

 1. Kammens material ska vara antistatiskt, då krullarna kommer att skyddas mot skada och elektrifiering.
 2. Kammen bör ha sällsynta elastiska nylontänder, då kammar även mycket väldiga platser kommer inte att vara ett problem.
 3. På kammen bör märkas Våt - för vått hår.
 4. Handtaget på produkten ska vara tillverkat av glidbeläggning, då är det bekvämt att hålla kammen i dina händer och du kommer inte vara rädd för att den slipper av misstag.

Bästa kammar för vått hår

Många nya produkter som har dykt upp på kosmetikmarknaden de senaste åren är inte så överraskande. Våtborstkammen är dock ett sällsynt och trevligt undantag. Vid första anblicken har den vanliga massageborsten i flera år blivit världens bästsäljare.

Speciellt utformade IntelliFlex borstar är tunna, starka och flexibla. Dentiklar utan problem släpper mellan trassliga knutar, lindrar statisk stress. Hårtab reduceras till nästan noll.

Bollarna i borstarnas ändar masserar massor av hårbotten, stimulerar blodcirkulationen i folliklarna. Wet Brush stärker håret, så det rekommenderas för alla som lider av håravfall.

Wet Brush kommer att klara både torrt och vått hår, hon kan riva sina krullar och vågor, dessutom är den lämplig för förlängnings hår och peruker. Med det behöver du inte spendera tid att kamma håret från tipsen: du kan börja direkt från rötterna.

Elastiska tänder har ett minne: Till skillnad från andra liknande kammar, återvänder våtborste sällsynt till sin ursprungliga form. Basen är ganska solid och faller inte inuti, tänderna är ordentligt fastsatta från insidan.

Wet Brush combs hantera stora, gummerade. Många föredrar det över Tangle Teezer och Dessata på grund av denna penna.
Logotypen från frekvent användning raderas, men detta är inte kritiskt alls)

Wet Brush combs har redan vunnit flera
Utmärkelser från samhällen med tiotusentals följare:

Wet Brush har ett konto där vackra och snygga bilder publiceras)

Slutligen ska jag prata om ett intressant experiment:

Wet Brush-tillverkare har nyligen testat sina kamar på de mest ärliga kritikerna i världen: vackra tjejer med långt hår. Under experimentet fick de gissa vem som var bakom ryggen - mamma eller pappa.
Föräldrarna vände sig om att kamma håren hos sina döttrar, och de vanliga kammen gav omedelbart ut sina fäder, även om de försökte sitt bästa. Överraskande var att våtborstkammarna kunde förvirra de lilla väggarna och urkopplade alla knutar. Du borde ha sett sina stora ögon!
Länk till videon - här.

kommentarer

Inga kommentarer än.

 • Om företaget
 • Vem vi är
 • Kontakta oss
 • recensioner
 • Nya föremål
 • pallas
 • Service och support
 • Hur man köper
 • Avkastning och utbyte
 • Frakt och betalning
 • Personligt konto
 • opt
 • Sekretesspolicy
 • Låt oss vara vänner
 • Pressa om oss:

2009-2018 © Beautydiscount.ru - professionell märkes kosmetika och parfymer till grossistpriser

Kampanjkod

Aktiv: 1 dag 13 h. 38 min.

Minsta mängd: från 1000 rubel

Varumärken: 4sexdreaM, 4SKIN, A-Derma A-leksaker, Aasha ört, Abia, Academie, Acqua Di Portofino, Active +, Adidas, älska, Adrien Lastic, Agent Provocateur, Ahava, Aisen, Aitek, Ajmal, Akkura, Alan Hadash, Alerana, Alessandro, Alexandre J, Alfred Dunhill, Algotherm, All New Cosmetic, Alla Pugachova, Allure Lingerie, Alterna, Always, Amadoris, Amatora, American Crew, Amouage, Anastasia Beverly Hills, Anasteisha, Angel Schlesser, Anna Lotan, Anna Paghera, Anny Cosmetics, Anskin, Antonio Banderas, Apieu, APOT.CARE, Aqualor, Aravia Professional, Arctic Fox, Ardell, Armand Basi, Aromasei, Artdeco, biträdande Professional, Atb Lab, Australis, Avalon Organics, Avec Moi, Avene, Avent Philips, Ayoume, Azzaro, BC Laboratories, B-Vibe, Babyline, Babyliss Pro, Baile, Baldessarini, Baldinini, Barex Italiana, Bathmate, Batiste, Baviphat, BCL, Beastly, skönhet 153, Beauty Bar, Skönhets Blender, skönhet viktigt, Beauty Style, Beautydrugs, BeauuGreen, Beffy'S, Bell, Benetton, Berenice, Bergamo, Berrisom, Big Teaze leksaker, Bijoux Indiscrets, Bill Blass, Bio-Oil, Bioaqua, Bioderma, Bioline-Jato, Biomed, BioMio, Biore, Biorepair, Biorga, Biosilk, Biosolis, Bite, Blanx, Blistex, Blithe, Blumarine, rodnad krimskrams, Borodist, Bosley, Botavikos, Boucheron, Bourjois, Brelil Professional, Britney Spears, Bruno Banani, Bubchen, Burberry, Bvlgari, Cacharel, Cafe-café, Cailyn, Kalifornien Exotic Novelties, Calvin Klein, kan göra, Candy Boy, Candy Girl, Cannaan, Canpol, Caolion, karboxi Cargo Cosmetics, Carmex, Carolina Herrera, Cartier, Catrice, Caudalie, Cell-brännare, CeraVe, Cerruti, Cettua, Chanel, Chevignon, CHI, Chicco, Chisa, Chloe, Christian Breton Paris, Christian Dior, Christian Lacroix Christina, Christina Aguilera, Chuchubaby, Chupa Chups, Ciracle, CityCharm Professional, CJ Lion, Clarette, ren, Clinique, Clipper, Closet Collection, CocoChoco, kokos, Coif * in, Coiffer, Colab, Concept, Constant Delight, Contex, Coochy, Cosmetex Roland, CosRX, Courreges, Cow, Crazy Color-Renbow, Crazy Gir l, Crescina, Crest 3D White, Cristaline, Curaprox, Custo Barcelona, ​​Cutrin, Daeng Gi Meo Ri, Daiichi, Davidoff, Davines, dagsljus, Deborah Lippmann, fastställa, Decleor, Demi, Dental Pro, Deoproce, Depileve, Logica, DIBE, Dikson, DIOGOL, Divage, Dizao, DKNY, Doc Johnson, Dolce Gabbana, Doliva, Domino, Dongbang, Doppelherz, Färgdosering, Double Dare OMG! Hauschka, Dr.Jart, Dr.PawPaw, Drömleksaker, Drilldo, Dry Control, Torr Dry, Dsquared2, Ducray, Dupu, Durex, E.Cis Cosmetic, EcoTools, Ecover, Egomania Professional, EGZO, Ekel, Elancyl, Elf, Elizabeth Arden, Elizavecca, Ellemoi, Ellevon, Embryolisse, Emolium, Enprani, ENVY, Eoria, EOS, Epilette, Erasexa, Ermenegildo Zegna, Ero, Erokay, erotiska fantasi, Eroticon, Erotist, Erotist Smörjmedel, Escada, Escentric molekyler, Esquire, Essence, Estee Lauder, Estel Professional, Esthederm, Estetisk House, Etude House, Eugene Perma, Eunyul, Eurostil, Eva Mosaic, Frans Booster, Farmstay, Fascy, Fauvert Professionnel, fjäder, Femegyl, Femme Fatale, Fendi, Feraud, Ferragamo, Ferrari, Fillerina, Filorga, Finesse, Fleshlight, Flo, Footlogix, Franck Olivier, FreshMinerals, Frienvita, Frudia, Fudo Kagaku, Fujieda Seishi, Fun Factory, Fun Leksaker, Ga-De, GA.MA, Gain Cosmetics, Gamarde, Ganzo, Garnier, Gehwol, Gernetic, Gezatone, Ghost, Gian Marco Venturi, Gianfranco Ferre, Gigi Cosmetic Labs, Giorgio Armani, Givenchy, Glas, Global Keratin, Global White, Gloria, Glysolid, Godefroy, goon, Gopaldas, Gotaiyo, Grace Professional, GREYMY, Gritti, Guam, Gucci, Guerlain, H.AirSPA, Hadariki, hår Bobbles, hår Company Professional, hår Vital, Hakugen, Harizma, Heath och Heather, Hej Alla, Hempz, Hercules, Herman's Amazing Professional, Hermes, HH Simonsen, Histomer, Hitachi Magic, Holika Holika, Helig Land, Honma Tokyo, Hormeta, House of stål, Howells, Hugh Parsons, Hugo Boss, Hustler, Hyun Cosmetic, Ibici, isberg, Ideshigyo, Idoll, Ikemoto, Ikoo, ImToy, Indeep, Indola Professional, INM, Innisfree, Innoxa, Inoface, Insight, Intomedi, Inverma, Invisibobble, iPlus, Iq skönhet, Isme Rasyan, Isodent, Isotoner, Issey Miyake, Ivomed, Jacques Bogart, James Bond, Janssen Cosmetics, Japan Gals, Japan Gateway, Jean Couturier, Jesus del Pozo, Jimmy Choo, John Frieda, John Galliano, John Richmond, John Varvatos, Johnny's Chop Shop, Johnson Johnson, Jose Eisenberg, JPS, Juicy Couture, Junlove, Juno, Kaaral, Kai, Kamill, Kaneyo, Kao, Kapous Professional, Kativa, Keen, Kenzo, Kerarganic, Kerastase, KeraSys, Keune, Kilian, Kiss Skönhet, Kiss New York Professional, Kiyou Jochugiku, Klapp, Kleona, Kleral System, Klorane, Kobayashi, Kocostar, Kokubo, Kondor, Korea Cospack, Korff, Korres, Kose Cosmeport, Kosmoteros Professionnel, Kotex, Kracie, Kueshi, Kumo, Kurobara, L'Oreal, L ' Oreal Professionnel, LA Flicka, La Biosthetique, La Perla, La Riche Vägbeskrivning, La Roche Posay, Labiotte, Lacalut, Lacoste, Lactacyd, Lador, Laino, Lakme, Lalique, Lancaster, Lancome, Lanvin, LAQ, Latinoil, Laura Biagiotti, Lavera, Lebel, Lebelage, Lee Stafford, Leonor Greyl, LG HH, Librederm, Libresse, Lierac, Limefisk, Limoni, Lindsay, Lioele, Lisap Milano, Levande Bevis, Lobogal, Lås Stock och fat, Logona, Londa, London Fruit Herb Company, Lucas Papaw Remedies, Lumene, Macadamia Natural Oil, MADetLEN, Huvud, Make Up Factory, MakeUp Eraser, Makeup Revolution, Mandarina Duck, Mandom, Maneki, Manisk Panik, Manlig PRO, Maravi Beach, Marc Jacobs, Marina de Bourbon, Marrakesh, Marusan, Marvis, Masaki Matsushima, Masura, Matis, Matrix, Matrix Biolage, Max, Max Factor, May Coop, Maybelline, MD, Medela, Medical kollagen 3D Mediheal, MegRhythm, Merries, Mesolab, mexx, Mezolux, MiKo, Mijin, Milatte, Miriam Quevedo, Missha, Missoni, Mitsuei, Mizon, Molecola, Monalisa Kosmetika, Montale, MontBlanc, Måntand, Morizo, Moroccanoil, Moschino, Moser, Mukunghwa, Mustela, Nagara, Naobay, Napla, Narciso Rodriguez, Naris, Natura siberica, Nature Republic, Naturella, Natvra, NEOBIO, Nepia, Neutrogena, New line, Nexxt Professional, Nihon Sekken, Nina Ricci, Nioxin, Nissan, Nohj, Noreva, Nouba, Nuxe, NYX, O-He Ob Obsessive Compulsive Cosmetics, Olivia Garden, Ollin Professional, Olorchee Professional, Omi Brother, O PI, Organic Tai, Organyc, Orising, Orofluido, Osmo-Renbow, Oster, Paco Rabanne, Paese, Paloma Picasso, Pampas, Papaya Gold, fallskärm, Parlux, Parusan, Payot, Perioe, Petitfee, Phytosolba, Pigeon, Pineider, Posh One Premium, President, Proffs, Promoitalia, Proraso, Provoc, Punti Di Vista, Pupa, rent vatten, lila träd, drottning Marine, R-Studio, ROCS, Radius, Rainbowbeauty, Ralph Lauren, RCS, Verkliga tekniker, Recept, Red Mountain, Redken, RefectoCil, Remy Latour, Renbow, Rene Furterer, Revidox, Revlon, Revlon Professional, Richenna, Ridgways i London, Rimmel, Rire, Roberto Cavalli, Roberto Verino, Roccobarocco, Rochas, Rocket tvål, Rosette, Kungliga hud, Rubelli, S. Oliver, ST Dupont, Sally Hansen, Salvador Dali, Sandokkaebi, Sanosan, Sarada Town, Sarah Jessica Parker, Sativa, Scholl, Schwarzkopf Professional, SeaNtree, Secret Day, hemlig nyckel, Selective Professional, Senna, Senscience, Sergio Tacchini, Sesderma, Sjutton, Sexy Hair, Shabondama, Shaik, Shakira, Shiseido, Showa Siko, Sibel, Sico, Sim Känsliga, Sisley, Skinceuticals, hud Läkare Cosmeceuticals, Skincode, Skinfood, elegant makeup, Sodasan, Solgar, Somang, Sosu, Sothys, Splat, ST, Steblanc Sun Smile, Sun Star, Sung Bo Cleamy, Surgi-Care, SVR, SweeSlee, Swisspure, synergi, Tampax, härva Angel, Tangle Teezer, Teana, Ted Lapidus, TEK, Temptu, Teosyal, Tete cosmeceutical, Thalgo, konjak Sponge The Makeup Bullet, SAEM, The Skin House, The Yeon, theBalm, TheFaceShop, Thierry Mugler, TIGI, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Tony Moly, Topicrem, Tous, Trussardi, Twin Lotus, Typhoo, Ulric De Varens, Uniq One Unwash, Urban Stam, Uriage, Utena, Valentina Kostina, Valentino, Valera, Valeri-D, Van Cl EEF Vera Wang, Versace, Vichy, ViktorRolf, Vines Vintage, Vivax, Vivienne Sabo, Weiss, Welcos, Weleda, Wella, Wella System Professional, Welss, Wet Brush, WetWild, Whitecospharm, Wokali, Xeno, Yadah, Yanagiya, YESforLOV, Yohji Yamamoto, Yves Rocher, Yves Saint Laurent, Zab, Alpika, Iris, KORA, Vår mamma, Turboslim, Ushasty Nyan, Mulberry

* rabatt gäller inte varor från försäljningen

PRIVATPOLITIK

Denna sekretesspolicy reglerar skyldigheterna på webbplatsen https://beautydiscount.ru angående upphävande och skydd av personuppgifter för besökare på webbplatsen, som tillhandahålls av besökare när resursen används, inklusive vid registrering och beställning. En användare som besöker webbplatsen beautydiscount.com samtycker automatiskt till denna sekretesspolicy och användarvillkoren för de personuppgifter som tillhandahålls dem. Annars måste användaren vägra använda webbplatsen beautydiscount.ru.

1. Allmänna problem

1,1. Denna sekretesspolicy angav metoderna för att använda och lagra konfidentiella uppgifter om kunder som besöker webbplatsen beautydiscount.ru i databasen för webbutiken.

1,2. Genom att tillhandahålla onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" med privat information via webbplatsen beautydiscount.ru, accepterar klienten övergripande överföring, användning och offentliggörande av hans personuppgifter i enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy.

1,3. Denna sekretesspolicy gäller endast uppgifter av privat natur som erhållits via onlinebutiken beautydiscount.ru. Privat information innehåller data som, när de används ensamma eller i kombination med andra data som finns tillgängliga i en nätbutik, kan identifiera personliga kunddata.

1,4. Webbplatsen beautydiscount.ru kan innehålla länkar som låter dig gå till webbplatser från tredje part. Online-butiken är inte ansvarig för informationen som publiceras på dessa webbplatser, och ger länkar till dem bara för att säkerställa bekvämligheten hos kunderna. Webbplatsen beautydiscount.ru publicerar inte medvetet länkar till Internetresurser som kan skada kundens dator eller dess virus.

2. Definition av termer

Administreringen av webbplatsen beautydiscount.ru webbshop är anställda som är behöriga att samla in och behandla personuppgifter, vilket också bestämmer målen för interaktion med personuppgifter, deras sammansättning och verksamhet som utförs med uppgifterna.

Personuppgifter är all information som direkt eller indirekt identifierar användaren (ämnet för personuppgifter).

Behandling av personuppgifter - alla åtgärder eller en uppsättning åtgärder som utförs med hjälp av automatiska tjänster eller utan att använda dem med personuppgifter. Listan över dessa åtgärder innefattar: insamling, inspelning, systematisering, lagring, förfining (uppdatering, ändring), användning, överföring (distribution, tillhandahållande, åtkomst), blockering, förstörelse av personuppgifter.

Sekretess (icke-avslöjande) av personuppgifter är obligatorisk överensstämmelse av administrationen av webbplatsen för onlinebutiken beautydiscount.ru eller andra som har fått tillgång till personuppgifter, kravet att inte tillåta att de lämnas ut utan samtycke av ämnet för personuppgifter eller om andra juridiska skäl finns tillgängliga.

Användare / köpare - en person som använder webbplatsen för nätbutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" och har tillgång till den via Internet.

"IP-adress" - Den enskilda nätverksadressen till användaren på Internet, byggd på IP (Internet Protocol).

"Cookies" - en uppsättning vissa uppgifter som skickas av en webbserver och baserat på användarens personliga dator, som webbklienten eller webbläsaren skickar varje gång till webbservern i en HTTP-förfrågan när man försöker öppna sidan på motsvarande webbplats

3. Data mottagna av webbutiken

Onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" samlar in följande personuppgifter för besökare:

Förnamn, förnamn och patronymic av köparen när du registrerar ett personligt konto eller gör en beställning.

Adress för leverans av beställningen.

Stads- eller mobilnummer för kommunikation vid registrering av ett personligt konto eller beställning.

E-post när du registrerar ett personligt konto, beställer, och prenumererar på ett e-postbrev.

Data överförs automatiskt när en besökare besöker webbplatsen: användarens IP-adress, cookies, webbläsardata.

Inköpshistorier, liksom information om vissa åtgärder på webbplatsen (lägga till varor i favoriter, memorera sidor om visade eller produkter av intresse)

Rekord av telefonsamtal med användare (köpare) när ett utgående samtal till användaren och vid inkommande samtal från användarens webbplats

3,1. Om användaren inte är registrerad och inte är behörig på webbplatsen, identifieras han som anonym. Servrarna på beautydiscount.ru från en sådan användare kan samla in för statistik följande information:

 • om typen av webbläsare
 • om typen av dator;
 • om typen av operativsystem;
 • IP-adress.

3,2. Information om registrerade användare samlas in och lagras på servern:

3.3.1. Personlig information, liksom all annan information som kunderna medvetet och frivilligt sänder under registreringsprocessen och när de använder webbplatsen:

Lösenord - analog av signaturen;

Om beställningen skickades felaktigt på grund av att inköparen tillhandahöll felaktiga uppgifter, avbryter onlinebutiken BEAUTYDISCOUNTCENTER allt ansvar för leverans av en sådan order.

Den analoga kundens signatur är lösenordet för åtkomst till hans konto. Alla handlingar som utförs i systemet med hjälp av den analoga användarens handskrivna signatur anses vara personligt begåvad av användaren. Klienten är ensam ansvarig för säkerheten och icke-avslöjande av data analog av den handskrivna signaturen.

Syftet med insamling av information:

för användarregistrering på platsen, acceptans, bearbetning och leverans av ordern;

tillhandahålla kundrespons, tillhandahålla kundsupport

anmälningar om förändringar i våra tjänsters arbete;

erbjuda erbjudanden och information om kampanjer, nyanlända, reklammeddelanden med kundens samtycke.

Användaren kan ändra, uppdatera eller ta bort hans personuppgifter i det personliga kontot. Onlinebutiken har rätt att ta bort all information som innehåller personuppgifter för användare av webbplatsen.

3.3.2. Data från kakor. Dessa är små textfiler där information om klientens åtgärder på resursen lagras efter att ha besökt vår webbplats. Dessa filer påverkar inte operativsystemet på användarens dator.

Syftet med att samla datafiler: Tack vare cookies måste användaren inte ange ett namn och lösenord varje gång för att komma in i personliga området. Alla inställningar sparas, till exempel region och individuella inställningar. Online-butiken använder denna information för att hålla statistik över användarna och deras önskemål. Dessa studier hjälper nätbutiken att analysera, utvärdera, förbättra sitt arbete, förbättra kvaliteten på produkter och tjänster, förbättra kommunikationsmekanismerna med kunderna.

En klient kan ta bort cookies efter att ha besökt beautydiscount.ru. I det här fallet är onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" inte ansvarig för resursens otillräckliga kvalitet.

3.3.3. Information från webbläsaren - data som webbläsaren automatiskt skickar till servern, till exempel: IP-adress, senaste besökets historia, operativsystemets namn, namn och version av programmet som klienten ansluter till Internet, datum och tid för användarens besök på webbplatsen. Du kan förhindra att webbläsaren sänder denna information genom att ändra inställningarna.

Syftet med att samla information: Online-butiken håller statistik över besök för hur servrarna fungerar och för inspelning av egen trafik. I detta fall är den samlade statistiska informationen inte associerad med specifika användare och behandlas endast i form av generaliserad statistik. Klientens IP-adress och systemåtkomsttid, i enlighet med användar-ID, lagras i databasen för att förhindra bedrägerier.

3.3.4. Information från tredje part är privata data som partner, leverantörer eller annan tredje part tillhandahåller till nätbutiken, till exempel information om en lyckad betalning.

Syftet med att samla in information: Att uppfylla skyldigheterna för en onlinebutik för att behandla och leverera varor till kunden, bearbeta och ta emot betalningar eller anmäla kunden om status för sin order.

3,3. Webbplatsen beautydiscount.ru-användare kan lämna någon återkoppling till varorna. I det här fallet är han skyldig att komma ihåg att de personuppgifter som han rapporterar i dessa delar av webbplatsen är synliga för andra användare. För att förhindra bedrägeri eller annan verksamhet som kan vara associerad med användardata, lämna inte personliga uppgifter (telefon, e-postadress, inloggning, lösenord etc.) i recensioner och andra offentliga meddelanden. I detta fall är webbutiken inte ansvarig för säkerheten för dessa uppgifter.

4. Skydd av användarens personuppgifter

4,1. Onlinebutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" rapporterar aldrig, under några omständigheter, till tredje part personliga (personliga) uppgifter om sina kunder, med undantag för fall som föreskrivs i federal lag nr 152-FZ av den 27 juli 2006 "På personuppgifter" eller när en kund samtycker frivilligt till vidare överföring av information.

4,2. Online-butiken har rätt att använda andra företag och privatpersoner för att utföra vissa typer av arbete, till exempel: leverera paket, mail och e-post, ta bort dubbletter från kundlistor, analysera data, tillhandahålla marknadsföringstjänster och behandla kreditkortsbetalningar. Dessa enheter / individer har endast tillgång till personuppgifter från användarna när det är nödvändigt för utförandet av deras funktioner. Denna information kan inte användas av dem för andra ändamål.

4,3. Online-butiken genomför åtgärder för att skydda personliga (personliga) kunddata på följande områden:

förebyggande av läckage av information som innehåller personliga (personliga) data via tekniska kommunikationskanaler och andra medel

förebyggande av obehörig tillgång till information som innehåller personliga (personliga) uppgifter, speciella effekter på sådan information (informationsbärare) för att erhålla, förstöra, snedvrida och blockera åtkomst till det,

skydd mot skadlig kod

intrångsdetektering och datorattacker.

5. Lagringstid

Online-butiken lagrar kundens personuppgifter för den tid som krävs för att uppnå de mål som det ursprungligen erhölls för eller andra legitima ändamål, med undantag för fall då en längre period för lagring av information krävs enligt lag eller tillåten av den.

6. Säkerhet på bankkort

När du betalar för order i nätbutiken "BEAUTYDISCOUNTCENTER" med hjälp av bankkort (debit, kredit, etc.), sker all verksamhet med dem på tredje parts resurser hos banker i speciella skyddade lägen. Ingen konfidentiell information om bankkort, förutom anmälan av betalningen, skickas inte till nätbutiken och kan inte överföras.

7. Ändringar och tillägg

Alla ändringar i villkoren för policyn om användningen av personuppgifter kommer att återspeglas i detta dokument genom att de skickas på webbplatsen. Onlinebutiken BEAUTYDISCOUNTCENTER förbehåller sig rätten att när som helst ändra vissa delar av detta dokument utan föregående meddelande genom att lägga upp en uppdaterad version av denna sekretesspolicy på hemsidan på denna sida. Sedan dess publicerades användarna som bekant med de nya villkoren i sekretesspolicyn.

Comb ikoo hem vackra unravels knutar och tangles även på vått hår, klarar av kamning hår efter vinden, min nya favorit!

Som ägare av tunt, alltid mycket förvirrad hår har jag många kamar i mitt arsenal, det här är kamar och kamar med naturliga och kombinerade borst, men mest av allt älskar jag de kamar som inte skadar mitt hår och gör ett utmärkt jobb med olika fläckar, antingen på vått hår eller på torrt efter blåsigt väder. Jag har använt den kompakta och originella versionen av Tangle Teaser under lång tid, och även i min arsenal finns min favorit Dessat, som jag ständigt bar med mig, tills jag försökte hemmahemman och blev inte helt förälskad i den.

Jag älskar att massera hårbotten, jag använder Darsonval för denna procedur, men kammen är också bra i detta avseende, medan hårbottenmassagen inte bara är behaglig i känslor, men bidrar även till snabbare hårväxt, vilket glädjer de som blir långa och hjälper också till att stärka befintligt hår. För närvarande är jag i växande scen och har inte skurit tipsen sedan februari, därför är de benägen att torka och uppenbarligen kräver noggrann kamning.

Pris - 1 650 r;
Brand - IKOO;
Land - Tyskland;
Egenskaper -

 • Det låter dig ta hand om ditt hår även när du kammar och lämnar ingen chans att dela slut
 • Avlägsnar lätt vått hår
 • Unravels hår utan smärta

Vad är intressant i vår kam? Hon lovar oss att perfekt stimulera områden i hårbotten under massagen, liksom att kamma håret. Kammen lovar också att vara väldigt bekväm i handen och att vara bekväm i applikationsprocessen.

Unik metod IKOO pensel - platsen och struktur borsten, som tillåter inte bara lätt att reda ut och kamma håret, men också att massera huvudet i enlighet med principerna för traditionell kinesisk medicin. Borsten stimulerar energi meridianerna och reflexzoner, som också har en positiv effekt på det vegetativa nervsystemet. På grund av den optimala graden av hårdhet i borsten, håret rasa lätt och utan sträckning. Iko borsten behåller sin funktionalitet även efter långvarig användning. IKOO borstar är gjorda av högkvalitativt harts och akryl. För bekväm användning är borstkroppen trimmad med naturgummi vilket hjälper till att hålla borsten ordentligt i handen. Genom att kombinera dessa tre material, undviker vi användningen av trä och naturliga borst, eftersom dessa material inte är lämpliga för alla typer av hår, såväl som svårare att rengöra. IKOO borstar uppfyller alla hygieniska krav på grund av deras sammansättning. Under utvecklingsprocessen satsade vi mycket på borstens design, så att både högerhänta och vänsterhäntade användare skulle vara bekväma med den.

Designen av hårborsten är väldigt snygg, ursprungligen kom den i en vacker silverlåda. I vilket förresten kan du hålla en kam hemma, men jag tar det med mig och kan absolut inte dela med det.

Tillverkaren har flera nyanser, min kam är gjord i en otroligt vacker azurfärg i kombination med vit. I bilden ovan kan du se hur det skimmar i solen, det enda är att fingeravtryck kvarstår på ytan och kammen ska torkas ständigt.

Jag tycker att det finns ett bekvämt fingersnitt på kammarens yta, mina tidigare liknande kamar (det fanns inga sådana skåror för teaser och Dessat) och nu när jag hämtar kammen efter att jag är hemma är de inte lika bekväma som tidigare. Jag skulle också vilja notera att kammen inte glider ur händerna, borstens kropp är trimmad med naturgummi. Materialet i själva kammen är akryl och högkvalitativt harts.

Borsten i denna kammen är flexibla och elastiska, de skadar inte håret alls och hakar inte på förträngningen i håret, trots att både sessatorn och teaser i denna plan förlorar. Eftersom, om mitt hår var väldigt trassligt, var jag tvungen att använda fuktgivande, ojämn sprays med kammarna, och sedan använda en kam, vilket var min förvåning när jag försökte IKOO och gick igenom håret som trassade efter vinden.

Borsten är ordnade i form av ett schackbräde, det består av fyra långa och fyra korta setéer, det är denna mekanism som säkerställer en mild kamning av håret utan att sönder det utan att skada det alls. När du kammar och masserar din hårbotten kommer du också att uppleva avslappning och avkoppling, och det här är helt sant, det är kanske en tillfällighet, men efter att du har använt den här borsten började mitt huvud svärta mindre ofta. Och efter att ha kammat denna pensel före sängen blev jag lättare och snabbare att somna)

På rutan där kammen kom, finns det en klistermärke med information till köparen. Det finns en beskrivning av kammarens verkan, information om tillverkaren, materialet från vilket det gjordes anges.

Jag ska visa för dig användningen av en kam på vått hår efter tvätt. Jag kammar alltid mitt litet fuktiga hår, för mitt hår är tunt och om jag torkar håret och försöker kamma det, kommer de att samlas i en trassig tuft, som är omöjlig att riva, bara riva och inte ens kamma den. Jag kamar mitt hår mycket noggrant och använder bara de mest skonsamma kammarna och penslarna för att kamma, så i processen är mitt hår inte skadat, bryter inte och försämras inte.

Oftast, även efter att ha använts fuktgivande och starka masker, är mitt hår efter torkning med en handduk fortfarande förvirrad och jag är redan van vid det här, men mitt hår är långt. Och IKOO Hairbrush blev för mig bara en gudstjänst när det gäller disentangling av tangles, det kammade dem noga, utan att fånga på dem utan att sträcka håret eller riva dem ut. Ärligt talat visste inte en sådan mild kamning mitt hår förut.

Med kam IKOO min nya älskling delar jag för närvarande inte från morgon till kväll. Min hand når inte alls för andra kamar, även om jag har en stor del av dem. Efter att ha provat det för första gången, tog det i mina händer och gick igenom mitt hår, min kärlek till dessa elastiska och elastiska borstar, snygg design och inställning till mitt hår inträffade. Jag kan främst rekommendera denna kam till tjejer som har långt och smalt hår benägna att snurra, för dem kommer denna pensel vara oumbärlig. Men i allmänhet är den här kammen lämplig för vilken typ av hår som helst, och speciellt om du gillar att massera hårbotten, bör du definitivt vara uppmärksam på den, hårborstarna kliar inte hårbotten, men försiktigt och försiktigt massera den. Jag får en bra avkoppling med hårbalsam massage med henne och njut av processen varje kväll.

Kan jag kamma vått hår?

Hår ska alltid vara välskötta, liksom hud och naglar. Av denna anledning har experter utvecklat många verktyg för att skydda håret mot yttre påverkan. Också viktigt är kvinnornas inställning till hennes chock. Många tjejer kamar strängar omedelbart efter att ha lämnat duschen, men det är vid dessa ögonblick att håret är allvarligt skadat. Vi kommer att ge några allvarliga argument mot anledningen till att våta krökningar inte kan påverkas av en kam.

Skäl till att våta strängar inte kan kammas

 1. Håret kräver noggrann hydrering, vilket kan erhållas genom att torka krullarna naturligt. Men när en tjej går över hårets huvud med en kam, tar hon den värdefulla vätskan. Som ett resultat, efter ett dussin sådana manipuleringar, ser krullarna ut torra och livlösa.
 2. På grund av det faktum att efter att ha shampuerat det mesta av vattnet trängt in i hårets kärna blir strängarna mycket hårdare. Följaktligen, när de appliceras på hårkammen, drar de ut direkt, så chocken ser "flytande".
 3. Våta krullar förlorar all sin elasticitet, efter tvättproceduren ser de vridna ut och klibbar lättare mot kamens borst. Efter tvättning av krullarna är också porös, leder en mekanisk verkan till deras bräcklighet och ytterligare tvärsnitt längs hela längden.
 4. Användningen av en kam efter ett besök på toaletten rekommenderas absolut inte på grund av sannolikheten att skada håraxeln. Tjejer som utför sådana manipuleringar dagligen, går med en kort hårklippning. Håret växer långsamt, splittrar och stannar hela tiden.

Scalloping hår i nödfall

Det är ingen hemlighet att vi alla lever i en hastighet och en ständig tidsbrist. Tjejer, som går till jobbet, bryr sig vanligtvis inte mycket om höjdernas tillstånd i framtiden. Om du i nödsituationer behöver kamma strängarna, gör det noggrant enligt alla regler.

 1. Omedelbart efter att ha lämnat duschen försök inte torka krullarna med en hårtork. Wrap skovla med en handduk, gnugga inte mellan dina handflator. Lätt krossa håret med händerna så att överflödig fukt absorberas. Vänta sedan bokstavligen en tredjedel av en timme, börja demontera hela chocken med fingrarna.
 2. När du gör en improviserad handrubbning kan du styra flödet av kall luft från torken till rötterna. Därefter torkas hela längden på samma sätt, förutom ändarna. När håret blir 90% berusat av fukt, fortsätt att kamma.
 3. Dela hela håret i stora lockar, växla omväxlande strängarna i näven, kamma från ändarna. Flytta uppåt med hjälp av en kam av trä med brett åtskilda tänder. För att underlätta manipulation rekommenderas att spraya håret innan det kamas med en spray för att eliminera förvirring (en slags outplånlig balsam).
 4. Kom ihåg att det är nödvändigt att kamma strängarna och hålla håret i knytnäven. Annars, på grund av försvagningen av folliklarna kommer du att förlora en anständig del av staplarna. Resten av glödlamporna kommer att bli ännu svagare, vilket kommer att leda till utvecklingen av massiv håravfall i framtiden.
 5. Om du kämpar med tvärsnittet är det lämpligt att applicera speciell olja på ändarna för att behandla skadat hår före kammar. Det är outplånligt, säljs i affären av professionella hantverkare. Tipsen blir inte så förvirrade, så du kan enkelt gå längs dem och hela längden på åsen.
 6. Använd aldrig metallkammar eller plastverktyg under kammarprocessen. Lämplig naturlig borste med hästhår, kam på basis av trä eller sköldpadda skal, andra naturliga material.

Kombinera vått hår utan skada

 1. Om du tillhör ägarna av korta hårklipp, rekommenderar experter att kamma krullar från rötterna. Annars, om du har långt hår, var särskilt försiktig. Var noga med att dela håret i flera stora trådar.
 2. Bara sedan fortsätt att kamma varje sträng separat. Förfarandet börjar nödvändigtvis med hårets ändar. Då går du upp och tar tag i högre områden. Efter kamning är det nödvändigt att vänta ett tag tills trådarna torkar ut. Först därefter får man börja lägga sig.
 3. Våt hår bör läggas genom en hårtork. Dessutom behöver du kamma runt och platt. I detta fall bör ändarna av tänderna avrundas. Detta tillägg till kammen håller ditt hår friskt. Strängar i läggningsprocessen kommer inte att skadas.
 4. Om håret är vått och långt, var noga med att luta huvudet framåt och först då börja kamma. Alternativt kan du ligga på sängen och dangle huvudet. Så kamning blir lite enklare. Denna hållning gör att du kan stimulera hårsäckar och hårväxt.
 5. Skrapa på sängen stärker hårstrukturen och förbättrar kvaliteten. Ofta gör de flesta tjejer ett grovt misstag när man kammar långt hår från rötterna. De största skada krullarna får det i vått tillstånd. Curls är trassliga efter en dusch och på grund av detta ökar risken att riva håret tillsammans med glödlampan.

Choice kam

 • Valet av kamning anses vara en viktig faktor för bevarande av friskt hår. Även frisörens skönhet beror direkt på attributet. Experter rekommenderar starkt att föredra naturliga borst och trä.
 • Om du ofta blir förvirrad eller krullar faller ut, bör du välja en träkam med sällsynta tänder. Sådana kamar anses i vilket fall som helst mest lämpliga bland analoger. Kammusslor av trä är lämpliga för absolut alla typer av hår.
 • Om du har långa och långa krullar bör du få en kam med naturliga borst. Det här attributet behandlar håret noggrant och skiljer dem försiktigt vid kamning. Dessutom skapar natursöm inte statisk elektricitet och bidrar inte till utvecklingen av en allergisk reaktion på hårbotten.
 • Professionella mästare från frisörssfären får inte klienterna använda en kam omedelbart efter proceduren för att tvätta huvudet. Detta har sina egna skäl, som är värda att läsa.

  Kombinera hår: de mest populära frågorna om det

  Reglerna för hårvård är inte begränsade till valet av balsam eller lack. Det här är viktiga saker, men inte alla. Om ditt hår är längre än 10 cm behöver du dessa tips om att kamma ditt hår.

  Våt eller torrt?

  Alla vet att kamning av vått hår är det mest destruktiva förfarandet för dem. Eftersom hårsäckarna är öppna, lösa, porerna är öppna, och själva håret är också mer benäget att bryta när det är vått.

  Men ägare av långt hår kan inte acceptera denna sanning och förbjuda att kamma sig efter en dusch. "Om jag inte kammar dem efter tvättning, blir det en förvirrad skräck och en mardröm!" De säger. Om du har en sådan historia (och det betyder att du är en glad ägare till ganska tjockt och starkt hår!), Så kan vi ge råd om detta tillvägagångssätt.

  Vatt håret med en borste med mycket tunna, glesa och elastiska tänder. Torka sedan. Och sedan kan du kamma din favoritkam, med elastiska tänder.

  Nu finns det på marknaden många hårborstar, speciellt konstruerade för vått hår. Dessa är borstar med mycket flexibla borst och våt / torr hårmarkering (för vått / torrt hår), det finns också en modern version av Tangle Teezer-typen, även avsedd för vått hår.

  Viktigt: Vid kamning av vått hår må du inte massera hårbotten och om möjligt inte röra hårrödorna.

  Full längd eller inte?

  Börja kamma från ändarna och flytta till rötterna. Om håret är tjockt och långt så kan du agera så här: dela håret i flera segment och kamma, starta från de nedre sektionerna igen från början.

  Kamma lockigt hår eller inte?

  Om din curl är väldigt cool är det bättre att undvika kamning. Hårda kamborstar eller borstar kan bokstavligen riva lockigt hår. Kamma dina lock med dina fingrar - det här är det säkraste sättet att räta ut ditt hår. Och detta kommer att hjälpa till i denna speciella vård med en bra fuktgivande balsam efter varje tvätt. Hårvårdsprodukter med silikon är också bra hjälpmedel för lockigt hår.

  Kam: Konstgjorda borstar eller naturliga?

  Det beror helt på hårets tillstånd och deras typ. Det viktigaste är att både syntetiska och naturliga borstar är lika bra val när de används för lämpliga ändamål.

  För vått hår används kamar med mjuka nylonborst. Dessa kamar har så flexibla borstar att de inte drar ut jämnt vått hår, medan de knyter knutarna.

  För torrt hår är det en björnborste bäst. Denna borst fördelar naturliga oljor genom hårets längd, lindrar statisk spänning och lämnar håret mjukt och glänsande.

  Nylonborst är inte lämpliga för varmtorkning! De smälter och kollapser. När du använder en hårtork, är det bäst att ha en borste med en keramisk bas, vilket signifikant minskar kontakt tiden för varmluft och hår, vilket accelererar torkning och styling.

  Kam: stor eller liten?

  Det finns många alternativ till salu. I en handväska är det självklart lättare att sätta en liten kam. Men det är mest effektivt att använda stora kammar med ett stort antal tänder. För det första är det bekvämt att hålla dem i sina händer, de har alltid ett bekvämt handtag och en ergonomisk form. För det andra, en stor borste för att kamma håret snabbare, eftersom samtidigt stora strängar fångas. Och ju mindre tid du kamar ditt hår - desto mindre risk för skador på håret och deras rötter. Och det är bäst att massera hårbotten med händerna, inte med kamtänderna, för att undvika hudens mikrotraumor och porernas expansion.  Nästa Artikel
  Topp 7 effektiva salongprocedurer för hår