Recension: Magic Detangling hairbrush för untangling hår - 5 ++, unravels håret, för mig och min dotter utan smärta!


Tack vare den här kammen kunde jag växa så långt hår.
Om det inte var för den här kammen, hade jag redan varit om jag inte hade sönder det, så jag skar bort dem :).

Både min dotter och jag hade problem med att kamma hår:
1. Jag har mycket långt hår och naturligtvis är de förvirrade, särskilt om schampo och balsam misslyckades.
Problemet var att de var förvirrade redan under tvål.
På natten under de senaste åren har jag inte rivit flätan, men jag sov med en scythe - annars på morgonen var det svårt att riva håret.
Här i denna recension finns ett foto av mitt hår: Mirolla "Tar" -schampo.

2. Dottern har också ganska långt hår, det finns många av dem, även om de inte är så tjocka, men om man gör en svans eller en pigtail - inte varje vuxen har så mycket hår. Och på grund av att det fortfarande är tunt och lätt, och till och med mycket - de är ganska förvirrade. Varje år trimmer vi dem på axlarna. Men hon gillar inte, vill ha långt hår, vill inte vara "som en pojke."
Och ger inte en kamskrik som det gör ont.
Även hos barnen. Alla vårdgivare i trädgården märkte att det var svårt för henne att göra frisyrer, att hon hade smärta - varken smärtgränsen var nedsatt eller huden var känslig.

✔ Och på Internet fick jag reda på den här kammen.
Jag köpte 1 stycke på AliExpress, till priset av 6 dollar.
Jag trodde inte riktigt på dess effekt.
Men när den blev mottagen, blev kär i denna kammen.

Till slut beställde jag ytterligare 2 kamar av denna typ, men billigare - för $ 1,2. Effekten är densamma. Är det att tänderna började bryta sig. Det är vad jag vill berätta om dem.
Nu är 1 kam i dotterens skåp i barnen. trädgården.
De återstående 2 i vårt hem.

Nackdelar med denna kam:
✔ om det är mycket förvirrande - du måste tinker lite :).
Denna kam ger inte snabba resultat.
Det går hårt i håret, så det strider inte starkt,
Hennes tänder är mjuka, därför har de mött en hårklinga, det riva inte ut det, men får det lite, tänderna lutar och kammen passerar fritt,
✔ tänderna är placerade på 2 höjdsnivåer - alltså är disentangling ganska snabbt: medan långa tänder gräver i färskt "tangles" av hår, begravning djupare, korta tänder "är färdiga av dem som redan är nästan unraveled.
✔ För att processen skall bli snabbare bör man inte bara dra en kam med ytan, utan utföra den så att den tränger igenom håret.
✔ När man kammar långt hår är det bättre att göra det inte på vikt, men lutar håret mot kroppen - då kommer kammen att fungera och inte slå över ytan :)
Det är bättre att dela håret i små strängar och i sin tur kamma dem.

På utgången får vi det:
✔ håret slits inte ut (även om du önskar att du kan riva ut den med den här kammen, om du trycker mycket hårt :))),
En gradvis upplösning sker,
✔ gör inte ont (det finns smärta, håret är fortfarande någonstans ryckande, sträcker sig, men det är litet eftersom håret inte sönder)

✔ Dessa kammar kostar 1,2 dollar vardera har en dålig tänder att bryta.
Men kom ihåg - de är nästan 2 år gamla. Jag bär alltid en med mig i min väska.
I de ursprungliga kammen tror det inte händer. Och jag misstänker effekten av dem ännu bättre :). Men jag är glad - jag fick fortfarande utmärkt hår unravels till priset av endast 1,2 dollar.

De flesta massagerna skulle ha brutits för länge sedan.

De som har något förvirrad hår tror jag inte kan uppskatta kammen :).

Först var det ovanligt att det inte fanns någon penna.

Men då tyckte jag om motsatt: kammen har en ergonomisk design - "under armen" - det är bekvämt att hålla i handen, det är bekvämt att reglera styrkan att hålla kammen genom ditt hår:

Här är tänderna själva:
Som du kan se, bröt de extrema tänderna lite (men inte från håret, men från fingrarna i mina händer :)) - bara på dessa ställen går de in i kammen:

Definitivt rekommendera.
De som har problem med disentangling hår.
Dessutom, till det här priset är det inte synd att ta "på rättegång".

Nu har jag klippt mitt hår och kan slutligen kamma mitt hår med regelbundna massage! :)) Men jag kan inte vänja mig, och jag borstar nästan alltid mitt hår med unravels.
Men jag nekar inte dessa unraveling-som alltid är den i min handväska :)

Kamma för hårspärr

Varje kvinna ställde sig inför problemet med matt hår och obehag i samband med deras unraveling är bekant från barndomen. Hårt kranvatten, vind på gatan, dålig kvalitet balsam - inte de enda orsakerna till "katastrof".

Orsaker till att fläckas

Var uppmärksam på de faktorer som leder till hårflöde. Ibland är det lättare att förhindra ett problem än att hantera dess konsekvenser.

 • Daglig hårtork;
 • färgning, perm;
 • Aktiv användning av lacker, geler, mousser för styling;
 • kam försummelse: sällsynt kamning bidrar till förtrollning, knutar och tangles;
 • vårdslös hantering av runda borstar och curlers;
 • dålig kvalitet kamrar och kamar kan också oåterkalleliga skador: elektrifierande hår, de knyter det i en knut på spetsen.

Om konsekvenserna av obehaglig vård, vilket leder till fluffighet, enkelt löses med hjälp av olika masker och balm, så kommer inga anti-tanglingmedel, förutom sax, att hjälpa till om hårändarna är helt i noduler på grund av kammar av dålig kvalitet.

Hennes val ska behandlas med särskild vård, den rätta kamma i bokstavlig mening förverkar underverk: förhindrar trängsel, underlättar kamning, unravels redan hårda hår.

crest

Den klassiska modellen, den användes i antiken. Olika typer av vapen är lämpliga för att lösa många problem.

 • med sällsynta tänder som är bra för kamning av vått hår, disentangling curls;
 • med tjocka tänder som är idealiska för att kamma korta hårklippningar eller enskilda lås på långt hår.
 • en smal kam med långa tänder indikeras för att kamma och avlägsna lockigt hår;
 • kam med tänder av olika längder klara sig helt och hållet med skapandet av en hög.

Massage kam

Massageborste, kanske den mest populära typen kam. Hon klarar av många uppgifter samtidigt. Untangles hår, rensar damm, polerar vågar, masserar hårbotten, förbättrar blodcirkulationen.

Det finns speciella penslar som kommer att hjälpa till att unravel tanglesna och knutarna smärtfritt och effektivt. Många känner till mirakelkammen Tangle Teezer, med en super bekväm ergonomisk design - det är så bekvämt att hålla mirakelet i handen, men inte alla har hört talas om budgetalternativet från TM Affectionate.

I båda linjerna finns ett alternativ som är speciellt utformat för att underlätta att skrapa och rivna boet på huvudet. Han heter "kam unraveling." Dessa borstar är utrustade med tänder av olika längder och styvhet, just på grund av detta uppnås den önskade effekten. Tillverkare lovar lätt kamning för alla hårtyper och i alla tillstånd. Recensioner bekräftar också generellt att sådana kamar är bra för att unraveling både vått och torrt hår.

Kam för styling

Det finns olika typer för olika ändamål.

Brasning eller rund borste

Används för att skapa basal volym, lock eller hårrätning.

Det är denna typ som oftast "klämmer" så obehagligt mot damernas hårhår. Felaktig och snabb användning av borstning leder till att krullningen snubblar runt borsten. Kanske är detta ett av de mest obehagliga fallen när hårborstningen är trassig i håret.

En enkel algoritm av åtgärder hjälper dig att befria dig själv: Våt den trassiga strängen med schampo eller olja (det kan vara vegetabiliskt) och börja rotera i riktning mot krökbildning. Om det inte var möjligt att lösa problemet på detta sätt, torka strängen, och med en kam med sällsynta tänder, separera strängarna med en rund pensel. Processen är lång och mödosam, men det garanterar frånvaron av kala fläckar.

Skelettkam

Den används vid torkning av hår med hårtork, dess "blåst" design förhindrar hårbottensköljning;

Dessutom skiljer sig kammen i materialtyp. Experter, naturligtvis, insisterar på användningen av naturliga material - trä, borst, ben. Till skillnad från metall- eller plastkammar ackumulerar de inte statisk elektricitet och bidrar inte till bildandet av små knölar.

Slutsatsen är följande: varje uppgift har sin egen version, precis som budgeten.

Kombinationer med glesa långa tänder eller speciella borstar som Tangle Teezer eller Affectionate är perfekta för upplösning.

Kombiner för att häva håret

Den kompakta borsten hjälper dig snabbt och enkelt att riva upp torrt eller vått hår utan att skada dem och passar in i alla väskor.

 • Konstruerad för hår som lätt kan sammanfogas;
 • Tar bort knutar och tricks utan att skada håret;
 • Lämplig för kamning av vått hår.
 1. Dela håret i sektioner. Torka försiktigt varje sträng, börja med tipsen.
 2. För extra vård och skydd mot brittleness, använd din favorit hårspray - till exempel, fuktgivande (32901).

Skönhetsredigeringen

Förälskas igen: hur man återvänder den naturliga hårfärgen

Ändlös färgning, brittleness och split ends - Om bildbyten trivs mindre och mindre, är det dags att återgå till naturlig hårfärg. Vi berättar hur man bestämmer om förändringar och inte förlorar huvudet.

Läs mer

Utan slutet: bli av med splittrade ändar

Trött på oändligt sprött hår och splittrade ändar? Sluta ringa frisören tidigt! Vi har fem sätt att fixa situationen hemma.

Läs mer

Tors vinter: 5 tips för hårvård i kallt väder

Så snart termometern faller ner blir hårvård till angst. Vi kommer att berätta hur du ska få situationen under kontroll.

Läs mer

Hem Spa Hår

Hur man gör en spa kroppsbehandlingar, har vi redan sagt. Vad sägs om en salongbehandling för skört, splittrat och torrt hår? Snälla!

Läs mer

Hur man ger håret en fantastisk volym

Den enklaste och mest spektakulära frisyren (efter curls, naturligtvis) är voluminös. Vi berättar hur man ger hårvolymen och får en miljon komplimanger.

Läs mer

Hur pacify styggt hår

Är ditt hår olyckligt, vrida och dra? Det handlar om bristen på protein och fettsyror, vilket är karakteristiskt för torkat eller skadat hår. När håret förlorar fukt, blir nagelbandet, eller hårets yttre skikt, lös, vilket leder till att frisyren ser ut som elektrifierad. Våt väder försvårar vanligtvis saker. Vi berättar hur man pacifierar styggt hår och tar kontroll över situationen

Läs mer

Antiskast Irina Gorbacheva

Irina Gorbacheva, en skådespelerska och en instagramstjärna som spelade fem roller i videon av Oriflame Anticasting-projektet, berättade hur viktigt det är att ha modet att leva sitt eget liv, hur man väcker kvinnlighet i dig själv och varför du behöver lyssna, älska och förstå dig själv i alla situationer.

Läs mer

Inte läskigt: 7 skönhetsproblem som är bekanta med alla kvinnor

Var och en av oss har dagar då den ena eller den andra stör varandra med att se vacker ut. Vi föreslår att inte panik, andas ut och fortsätta att erövra världen. Det finns en lösning!

Läs mer

Fick in i nätverket: studerar trenderna i skönhet-SMM

Selfies, mat, följ mig till och collages - vid 2018 sådana bilder i sociala nätverk har länge blivit anti-trend. Vi är våra fem fina idéer för dig på sidorna av kosmetiska märken. Bli inspirerad och samla gillar!

Comb ikoo hem vackra unravels knutar och tangles även på vått hår, klarar av kamning hår efter vinden, min nya favorit!

Som ägare av tunt, alltid mycket förvirrad hår har jag många kamar i mitt arsenal, det här är kamar och kamar med naturliga och kombinerade borst, men mest av allt älskar jag de kamar som inte skadar mitt hår och gör ett utmärkt jobb med olika fläckar, antingen på vått hår eller på torrt efter blåsigt väder. Jag har använt den kompakta och originella versionen av Tangle Teaser under lång tid, och även i min arsenal finns min favorit Dessat, som jag ständigt bar med mig, tills jag försökte hemmahemman och blev inte helt förälskad i den.

Jag älskar att massera hårbotten, jag använder Darsonval för denna procedur, men kammen är också bra i detta avseende, medan hårbottenmassagen inte bara är behaglig i känslor, men bidrar även till snabbare hårväxt, vilket glädjer de som blir långa och hjälper också till att stärka befintligt hår. För närvarande är jag i växande scen och har inte skurit tipsen sedan februari, därför är de benägen att torka och uppenbarligen kräver noggrann kamning.

Pris - 1 650 r;
Brand - IKOO;
Land - Tyskland;
Egenskaper -

 • Det låter dig ta hand om ditt hår även när du kammar och lämnar ingen chans att dela slut
 • Avlägsnar lätt vått hår
 • Unravels hår utan smärta

Vad är intressant i vår kam? Hon lovar oss att perfekt stimulera områden i hårbotten under massagen, liksom att kamma håret. Kammen lovar också att vara väldigt bekväm i handen och att vara bekväm i applikationsprocessen.

Unik metod IKOO pensel - platsen och struktur borsten, som tillåter inte bara lätt att reda ut och kamma håret, men också att massera huvudet i enlighet med principerna för traditionell kinesisk medicin. Borsten stimulerar energi meridianerna och reflexzoner, som också har en positiv effekt på det vegetativa nervsystemet. På grund av den optimala graden av hårdhet i borsten, håret rasa lätt och utan sträckning. Iko borsten behåller sin funktionalitet även efter långvarig användning. IKOO borstar är gjorda av högkvalitativt harts och akryl. För bekväm användning är borstkroppen trimmad med naturgummi vilket hjälper till att hålla borsten ordentligt i handen. Genom att kombinera dessa tre material, undviker vi användningen av trä och naturliga borst, eftersom dessa material inte är lämpliga för alla typer av hår, såväl som svårare att rengöra. IKOO borstar uppfyller alla hygieniska krav på grund av deras sammansättning. Under utvecklingsprocessen satsade vi mycket på borstens design, så att både högerhänta och vänsterhäntade användare skulle vara bekväma med den.

Designen av hårborsten är väldigt snygg, ursprungligen kom den i en vacker silverlåda. I vilket förresten kan du hålla en kam hemma, men jag tar det med mig och kan absolut inte dela med det.

Tillverkaren har flera nyanser, min kam är gjord i en otroligt vacker azurfärg i kombination med vit. I bilden ovan kan du se hur det skimmar i solen, det enda är att fingeravtryck kvarstår på ytan och kammen ska torkas ständigt.

Jag tycker att det finns ett bekvämt fingersnitt på kammarens yta, mina tidigare liknande kamar (det fanns inga sådana skåror för teaser och Dessat) och nu när jag hämtar kammen efter att jag är hemma är de inte lika bekväma som tidigare. Jag skulle också vilja notera att kammen inte glider ur händerna, borstens kropp är trimmad med naturgummi. Materialet i själva kammen är akryl och högkvalitativt harts.

Borsten i denna kammen är flexibla och elastiska, de skadar inte håret alls och hakar inte på förträngningen i håret, trots att både sessatorn och teaser i denna plan förlorar. Eftersom, om mitt hår var väldigt trassligt, var jag tvungen att använda fuktgivande, ojämn sprays med kammarna, och sedan använda en kam, vilket var min förvåning när jag försökte IKOO och gick igenom håret som trassade efter vinden.

Borsten är ordnade i form av ett schackbräde, det består av fyra långa och fyra korta setéer, det är denna mekanism som säkerställer en mild kamning av håret utan att sönder det utan att skada det alls. När du kammar och masserar din hårbotten kommer du också att uppleva avslappning och avkoppling, och det här är helt sant, det är kanske en tillfällighet, men efter att du har använt den här borsten började mitt huvud svärta mindre ofta. Och efter att ha kammat denna pensel före sängen blev jag lättare och snabbare att somna)

På rutan där kammen kom, finns det en klistermärke med information till köparen. Det finns en beskrivning av kammarens verkan, information om tillverkaren, materialet från vilket det gjordes anges.

Jag ska visa för dig användningen av en kam på vått hår efter tvätt. Jag kammar alltid mitt litet fuktiga hår, för mitt hår är tunt och om jag torkar håret och försöker kamma det, kommer de att samlas i en trassig tuft, som är omöjlig att riva, bara riva och inte ens kamma den. Jag kamar mitt hår mycket noggrant och använder bara de mest skonsamma kammarna och penslarna för att kamma, så i processen är mitt hår inte skadat, bryter inte och försämras inte.

Oftast, även efter att ha använts fuktgivande och starka masker, är mitt hår efter torkning med en handduk fortfarande förvirrad och jag är redan van vid det här, men mitt hår är långt. Och IKOO Hairbrush blev för mig bara en gudstjänst när det gäller disentangling av tangles, det kammade dem noga, utan att fånga på dem utan att sträcka håret eller riva dem ut. Ärligt talat visste inte en sådan mild kamning mitt hår förut.

Med kam IKOO min nya älskling delar jag för närvarande inte från morgon till kväll. Min hand når inte alls för andra kamar, även om jag har en stor del av dem. Efter att ha provat det för första gången, tog det i mina händer och gick igenom mitt hår, min kärlek till dessa elastiska och elastiska borstar, snygg design och inställning till mitt hår inträffade. Jag kan främst rekommendera denna kam till tjejer som har långt och smalt hår benägna att snurra, för dem kommer denna pensel vara oumbärlig. Men i allmänhet är den här kammen lämplig för vilken typ av hår som helst, och speciellt om du gillar att massera hårbotten, bör du definitivt vara uppmärksam på den, hårborstarna kliar inte hårbotten, men försiktigt och försiktigt massera den. Jag får en bra avkoppling med hårbalsam massage med henne och njut av processen varje kväll.

17 typer av kamar för hår, deras egenskaper och applikation

material

Välja din favoritkam, först och främst måste du vara uppmärksam på vilket material det är gjord av. Kunskap om nackdelarna och fördelarna med var och en av dem hjälper till att dra fördel av håret, för att inte skada dem:

 1. Trä är ett naturligt material som inte elektrifierar lockar, gör dem mer silkeslösa, glänsande, förhindrar utseendet av splittrade ändar. Det behöver noggrann vård, det bryter lätt
 2. Metall - skiljer sig i ökad hållbarhet, hållbarhet. Dess huvudsakliga nackdel är att det kan skada huvudet om tänderna är för tunna, utan silikon, plast, gummitips. Det är förbjudet att använda en metallkam under torkningen av trådarna med en hårtork, eftersom detta försämrar hårets tillstånd avsevärt.
 3. Plast är ett populärt, billigt material. Lätt att rengöra, lätt. Samtidigt måste du veta att plasten är ganska ömtålig, tål inte tunga belastningar och stötar, det bryter lätt.
 4. Silikon - har en lång livslängd, enkelt att unravels lockar, används vid hårtorkning med hårtork. Bland bristerna finns det bara höga kostnader;
 5. Kol är ett konstgjort material som består av grafit och gummi. Ej elektrifierad, väl kammade dem utan att skada hårbotten. Karbon klarar tunga belastningar, det är svårt att bryta. Dyrt material;
 6. Ben är det äldsta materialet: hållbart, slitstarkt. Ofta dekorerade med en spegel, ädelstenar, ornament;
 7. Keramik, brons, silver och guld - dyra och högkvalitativa kammar. Gör strängar mjuka, glänsande, motstå uppkomsten av statisk elektricitet. Helt säkert för alla hårtyper. Kombiner av ädla metaller finns i enkla kopior.

Hjälp! Ökad fuktighet kan leda till att svamp eller mögel bildas på trädet.

Typer av hårborstar och deras användning

Typen av kam är direkt relaterad till dess syfte. Beroende på tjocklek, längd, typ av hår, måste du också uppmärksamma storleken och formen på kammen, och om det kommer att vara bekvämt för dig att använda den.

Styling Brush

 • En liten rund borste (Small Round Brush) är oumbärlig när det krulla kort hår.
 • En stor rund borste (Large Round Brush) behövs för att få stora lockar på långt hår. Det räcker att blåsa strängen på borstningen, värma den med en hårtork och försiktigt släppa den från den;
 • En rund (cylindrisk) keramikbaserad borste perfekt lockar hår längs hela sin längd och vrider spetsarna;
 • En halvcirkelborste eller nio rad har 7 eller 9 rader med tjocka tänder. Varje rad är löst i kontakt med varandra. Använd den för att vrida pansar, styling bob eller bob bob;
 • Blåsborste eller termobrashing (Vent borste) med långa, långt ifrån varandra tända kan du snabbt torka håret med en hårtork. Det behövs i det fallet när kort hår ökar volymen nära rötterna.
 • Stylerborste kombinerar funktionerna hos en kam och hårtork. Dess fördel är att krullarna inte bara torkas, men också vackert staplade;
 • Termobrashing hårtork (Blow Drying Hair Brush) är utrustad med en ihålig, blåst bas, gjord av keramik. På grund av detta är det inte nödvändigt att använda en hårtork, vilket är mycket mer traumatiska strängar.

Cylindrisk borste väljs individuellt till hårets längd. Ju längre de är desto bredare blir kammen.

Plattborste (paddelborste)

Den har en stor storlek, varför folk kallar det "skovla". Den används uteslutande för långa trådar, eftersom den har tjocka tänder som inte skadar håren, men kammar dem väl. Det har en nackdel - på grund av sin form är det svårt att rengöra.

Kam med en svans (Rattail Comb)

Denna kam, handtaget ser ut som en tunn stång, som liknar en svans. Används för att separera trådar, ta bort ojämnheter i håret, fixa styling.

En plastkam är alltid starkare än andra, elektrifierande hår.

Kamborste (Teasingborste)

Den har två till tre rader tänder gjorda av naturliga eller konstgjorda material. Motstår statisk elektricitet.

Kam kam

Den mest populära av alla typer av kammar. Det har många sorter:

 • Stora, sällsynta tänder behövs för att säkerställa att vattentrådar lossnar.
 • Tjocka kryddnejlika behövs för daglig vård av kort hår;
 • Långa, inte mycket tjocka tänder som används för lockigt hår;
 • En smal kam med ett långt tunt handtag är nödvändigt under färgning, markering, separation i strängar;
 • Ganska tunna, långa tänder med olika höjder behövs för att skapa högt tupplur;
 • Ett grovt arrangemang av tänder är lämpligt under appliceringen av masker, fördelningen av mousser, skum.

Massage (Bomb)

Bekväm borste som passar för tunt och tjockt hår. Dess namn berodde på det faktum att förutom kamning utför den funktionen att massera hårbotten, vilket stimulerar blodcirkulationen och förbättrar hårväxten. För säker användning är det rekommenderat att ha en bombad med plast- eller silikonbollar på borsten. Det händer hårt, mjukt, medium. Värdet är också annorlunda - från stor till miniatyr, som lätt viks i hälften och gömmer sig i en handväska.

Varning! Massage stimulerar produktionen av talg, så att personer som är benägen för fet hår bör använda det med försiktighet.

Natural Bristle Hairbrushes Brush

Som ett naturmaterial användes häst, grisborst. Behöver särskild dagvård. Lämplig endast för tunna, lösa lockar.

Hjälp! Tjocka, sammanfogade trådar, denna borste kommer inte att kunna kamma.

Utloppskammar

Lätt att vikas och vikas. Bekväm att bära i väskan eller fickan. Ofta kompletterad med en liten spegel.

Kam för torkning med mikrofiber (Microfiber Hair Brush)

Kammar inte bara, men torkar dem också. Detta uppnås tack vare mikrofiberbasen, som ligger mellan tänderna. För att rädda ett föremål från att det uppstod en obehaglig lukt på den, tillverkade tillverkarna små hål på borstens baksida för att torka tyget.

Combs (Comb)

Platt, liten storlek kam. Tänderna på den ligger på en eller två sidor. Den är gjord av naturliga, konstgjorda material. Det kan vara jämnt och krökt, vilket kompletterar den kvinnliga frisyren. Ibland del av en vikkniv, älskad av män.

Detangling Brush

Utrustad med borst av olika längd. Den unika egenskapen hos vissa modeller är utdragbara tänder, som lätt kan riva upp torrt, vått, kort, långt hår. Krullar blir mer lydiga, mindre fluffiga, elektrifierar inte.

Kam för hårförlängningar (Looped Bristle Brush)

Hennes tänder kommer aldrig att skada dina nya lock, eftersom de ser ut som ögonlock. Tjocka hår passerar genom dem utan att skada deras struktur.

Varning! Det rekommenderas att använda kammen på torrt hår, eftersom de blir mindre förvirrade.

Kombinerad Bristle Brush Comb

Olika tänderhöjd - En utmärkt lösning för styling av hår, vars hår har olika längd. Hon kommer att hjälpa till att släta håret, ge det noggrannhet.

Hairbrush Likriktare (Likriktare Hairbrush)

Den består av ett långt klipp, tätt omsluter strängen. För maximal effekt rekommenderas att använda den med en hårtork. Ej lämplig om krullarna är för tjocka och krullade.

Laser kam (Laser kam)

Den har en stor lista över positiva egenskaper:

 • Gör håret mjuk, silkeslen
 • Främjar snabb hårväxt
 • Skador inte skadas
 • Hanterar problemet med skallighet;
 • Eliminerar seborré.

Varning! Innan du köper en laser kam, är det nödvändigt att konsultera en läkare.

Macadamia hårborste (Macadamia comb)

Bekväm, liten storlek. Det passar bra i handen, på grund av sin form, glider inte. Borst av olika längder, vilket gör att du kan jämnt kamma krullarna till rötterna. Klarar av sin uppgift på våta och torra strängar utan att skada dem. Förhindrar håravfall, gör håret mjuk, silkeslen.

Undersökning: Vilken kam använder du oftast?

Totalt antal röster: 8. Totalt antal medlemmar: 8.

professionell

Stylister, frisörer kan inte lämna sitt arbete utan en specifik lista över kamar. Oftast är de gjorda av metall, vilket gör att du alltid kan hålla verktygen rena.

Varning! För daglig användning rekommenderas inte att köpa metallprodukter, eftersom de starkt elektrifierar håret.

I en professionell mästers arsenal måste det nödvändigtvis vara en grupp kammar med olika tänder. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kammen för disentangling-strängar, vars borstar är karakteriserade av olika längder, speciell styrka och flexibilitet.

För långt hår behöver du få några massageborstar. Korta kan alltid kamma med produkter med små tänder, åsar och några typer av bråk.

En speciell volymmodell med keramisk beläggning hjälper till att återuppliva, lyfta de raffinerade, försvagade delarna. Ridding hår av statisk elektricitet, hon kommer att göra hennes hår välskötta. Straight curly hair kommer att kunna elektrisk kam för styling, med en roterande borste. Lättblåsta modeller håller strängar från överhettning under blåstorkning.

Hur man väljer en kam för hår

Beroende på hårtyp måste du vara uppmärksam på valet av en lämplig kam för dig själv:

 • För det långa behovet breda, stora borstar, brasning med täta tänder;
 • Korta kan bäst kammas med små kamar;
 • Axelhåret är borstat med halvcirkelformade brasingar;
 • Starkt lockiga lås uppsläckta med kamar med långa, sällsynta tänder;
 • Tunna, livlösa strängar kommer att få ett nytt utseende efter borstar, halvcirkelformiga hårborstar;
 • För oljig kan du använda alla typer av borstar, förutom massage och produkter med naturliga borstar.
 • För att inte skada de bräckliga locken, glöm metallet;
 • Ökat hår kommer aldrig att förstöra saker med naturliga borstar eller speciella runda tänder.

Vilken kam är bättre för att kamma ditt hår?

 1. Kvinnor bör inte använda manliga kamar, för att de aldrig kommer att kunna kamma håret.
 2. Våta strängar behöver inte röra borsten alls. Om det är ett brådskande behov att kamma dem, använd en borste med långa, sällsynta tänder.
 3. För daglig användning, köp inte metallprodukter;
 4. Vid sänggåendet, kamma ditt hår med en massage. Så du gör det friskare och mer exakt.

Så att kamma hår utan kam

I händelse av att kammen vid det mest oförutsägbara ögonblicket inte var till hands och du måste se bra ut, kommer du till räddningen:

Hur man rengör en kam från hår och smuts

En kam är ett exklusivt enskilt objekt som inte kan ges till andra. Vi får inte glömma att borsten måste rengöras med hjälp av en tandpetare eller en speciell pensel efter varje applikation.

För att rengöra kammen från smuts ska objektet tvättas minst en gång i veckan i varmt vatten med tvål eller behandlas med flytande ammoniak. Bättre att rengöra basen hjälper tandborste. Hairbrush med naturliga borstburkar som behöver vård med schampo.

Varning! Korrekt skötsel av borsten garanterar hållbarhet och tillförlitlighet. När sprickor och marker dyker upp ska objektet kasseras omedelbart.

5 bästa hårkammer

TANGLE TEEZER

Visas relativt nyligen, men lyckades redan ha glädje av frisörer och vanliga människor. Huvudfunktionen är att den inte har handtag, men på bekostnad av sin konvexa form passar den perfekt i handen utan att glida ut ur den. Kroppen är gjord av plast, och tänderna är gjorda av silikon. Passar absolut för alla hårtyper. Väl kammade trassiga trådar. Masserar hårbotten, stimulerar ny hårväxt. Bland sina brister är det bara hög kostnad.

BRAUN SATIN HAIR 7

Tre i ett: hårtork, hårborste, krusjärn. Satsen innehåller två batterier. Designad för att skapa volym. Speciell joniseringsfunktion skyddar trådar från elektrifiering och fluffning.

Moroccanoil

Universal kam för att skapa en hög. Naturliga borstar gör krullarna lydiga, mjuka, mjuka. Att korrigera den resulterande frisyren kommer att använda ett bekvämt och sofistikerat handtag.

WELLA PROFESSIONALS

Avgörande för frisyr och hår styling med en fantastisk form. Den har antistatisk effekt. Designad mer för professionell användning.

JANEKE

Ljus borste på den blåsta basen. Mjuka borstar skadar inte hårbotten, normaliserar blodcirkulationen. Det har en liten nackdel - det elektrifierar håret lite.

Vrid alltid medvetet valet av kam. Aldrig kan en produkt av kvalitetsmaterial vara billigt. Spara inte, tänk på skönheten och vård av ditt hår.

MAGISK RENGÖRING FÖR HÅRBEHANDLING - SVART

Artikel: 19676

- Massage kam för hår samtidigt utför 2 funktioner: unravels strängar och stimulerar blodflödet till rötterna, så det uppfattas som en kam för hårväxt.

- På grund av det stora arbetsområdet är det bekvämt att använda den på långa strängar, eftersom det minskar läggningstiden.

- Verktyget kan normalisera talgkörtlarna, så rötterna blir inte snabbt smutsiga.

Hur man väljer en kam och borste för din hårtyp?

Detaljerad klassificering av kammar från ATH redaktörer.

Korrekt utvald kam - ett löfte av hälsosamt och välskött hår. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man väljer rätt kam, beroende på din hårtyp.

En bra kam är utformad inte bara för att rasa och släta strängar, det är också en massager för hårbotten. Korrekt stimulering främjar sund hårväxt, felaktig stimulering kan även orsaka mekanisk skada.

Hur man väljer en kam, beroende på hårets typ

För tjockt, tjockt och mycket voluminöst lockigt hår kam combs med tänder av olika längder.

För tunt och sällsynt hår är det bättre att använda mjuka borstar. Plast- och metallkammar bör uteslutas.

För hår oljigt vid rötterna är kamma av naturligt trä väl lämpade.

För vågigt hår och elastiska lockar är kammar med sällsynta tänder idealiska, eftersom de kommer att hålla sina lockar i form eller massera kamar med mjuka borstar.

Redaktörens råd: Hår av vilken typ som helst kommer att vara nöjd med extravård. Före kamning rekommenderar vi att du använder ofördelbara hårvårdsprodukter för ytterligare fukt. Ett bra alternativ - Spraya "Beauty and Strength" varumärket Pure Line. Tack vare fytosamlingen, som ingår i produkten, ger produkten en naturlig glans längs hela längden och en antistatisk effekt.

Typer av kamar för hår

Kamkam med täta tänder stimulerar hårbotten. Detta alternativ är lämpligt för hår av medeltjocklek och för den första kammaren efter shampooing.

Kammen med sällsynta tänder är lämplig för att forma krullar och skapa basvolym och hög.

Redaktörens tips: Det enklaste sättet att skapa och behålla bottenvolymen hela dagen är att använda Doves lätta syrgasspray. Inkluderat i de fuktgivande komponenterna i sprayen ger håret extra fluffighet och återfuktar dem längs hela längden. Produkten kan användas både för styling och för att ge hårvolymen under dagen.

Klassisk träkam som lämpar sig för fint hår, används för disentangling och utjämning.

Brasing - speciell styling kam, lämplig för att kamma hår innan rätning stryks. Det är en rund kam med jämnt fördelade borst.

Massage kam - en kam med en borst från konstgjorda material. Lämplig för skadat hår och splittrade ändar.

Halvcirkelformig hårborste har en konvex bas och 7-9 rader tänder, som ligger ganska brett. Denna kam hjälper till att lägga korta och medelhårda hårklippningar, som bob eller bob, och är utmärkt för att dra och vrida knölar.

Kamma för disentangling av vått hår - på engelska kallas våtborsten - en av de senaste trenderna inom hårvård. Det är en konvex kam med silikon tänder av olika längder. Kam passar bekvämt i handen, det kan användas på torrt och vått hår, liksom omedelbart efter tvätt. Kammen skadar inte håret och är lämpligt för förlängda strängar, skadat hår, liksom för tunna och ofta förvirrade (farvälsstrumpbyxor!).

Redaktörens tips: Prova en TIGI Bed Head Ego Boost för att skydda ditt hår för att göra det lättare att kamma och ge en hälsosam glans till ditt hår. Produkten kommer att återfuktas och släta håret, förhindra att tvärsnittets ändar uppstår.

Vilket material att välja?

Metallkammar är lätta att underhålla och lockar till ett överkomligt pris. De är lämpliga för att kamma och dela hår i sektioner innan du skapar en frisyr.

Plastkammar är lätta, men inte mycket slitstarka. De är lätta att tvätta, men de elektrifierar håret. Ett mer mildt alternativ med liknande egenskaper - silikonkammar, de är mycket praktiska att ta med dig.

Du kan bara kamma vått hår med en speciell kam. Kredit: Rex av Shutterstock

Träkamnar är utgivarens absoluta favorit. De elektrifierar inte håret, är lämpliga för färgat hår och känslig hårbotten. Bland de mest populära materialen är björk och ek.

Ebonitkammar är mer populära bland män, men är också bra för tjejer med korta hårklippningar. Ebonit är ett slitstarkt svart eller mörkt brunt material erhållet genom vulkanisering av gummi. Materialet har antistatiska egenskaper och används ofta av professionella frisörer. Dessa kamar är lätta att ta hand om, de är inte rädda för att värma med en hårtork, men de är också ganska dyra.

För tillverkning av kammar med naturliga borst används vanligtvis häst, fläskhår eller whalebone. Denna kam är inte elektrifierad, reagerar inte med styling eller styling, är väl lämpad för massering av hårbotten, mjukar håret försiktigt. Bland minuserna - risken för en allergisk reaktion, ett högre pris, behovet av regelbunden rengöring. Kombiner med naturliga borstar rekommenderas inte för tjockt hår.

Kombinera tips och vård

 • När du väljer en massageborste, var uppmärksam på förekomsten av bollar på tänderna - de skyddar hårbotten från repor.
 • Kontrollera att det inte finns märkbara spår av lim på kammen, vilket indikerar en produkt av låg kvalitet.
 • Träkammen ska inte flisas, annars kommer håret att sträcka sig och riva.
 • Att göra en kam eller borste tjänar dig länge, ta bort hår från det dagligen;
 • En gång i veckan tvätta kammen med schampo;
 • Ebony kamar kan inte tvättas i mycket varmt vatten, eftersom detta leder till mjukning och deformation av materialet;
 • Om sprickor förekommer på tänderna, byt ut kammen.

I den här artikeln beskriver vi i detalj hur man mildt ska kamma lockigt hår:

Hårborstar för hår som löser upp i Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från St Petersburg

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Finns i lager. Leverans från Moskva

Under beställningen. Leverans från Moskva

Priset på hårkammar hämmar i butikerna i Moskva

På sidan kan du välja hårborstar för att unraveling håregenskaper, se detaljerade bilder, läs recensioner och jämföra priser i Moskva-nätbutiker. Det är lätt att köpa hårborstar för billiga (inklusive på kredit)! Du behöver bara gå till ditt favoritbud, läsa betalningsvillkoren och lämna en begäran om leverans i Moskva.

Ursprunglig hårborste för håravstängning från våtborste

Jag har länge velat skriva om denna kam, men av någon anledning är det rosa som är det svåraste att hitta tillgängligt. Å andra sidan är det bra att jag inte berättade direkt eftersom min åsikt om henne har förändrats. Inte dramatiskt, men fortfarande.

Du kan beställa här -

Borsten är fäst på dynan med hjälp av den unika tekniken Twisting fusion, som ger en unik känsla av att kamma hår.


 • 19% mindre hårskador
 • 56% mindre ansträngning
 • 100% glatt hår

Vem skulle vägra att göra sitt hår 100% glad? Visst inte jag, vad-vad, men mitt hår kommer definitivt inte att skada min utmattad färgning med flera toner :)
Därför, inte omedelbart, men jag tvivlade på någon tid, köpte jag fortfarande en kam.

Produkten levereras i en kartong, på vilken det igen är frestande skrivet om 100% glatt hår.

I detta foto överförs färgen bättre. Kammen är gjord av ljuskvalitativ plast, den rosa färg som upplyftar.

Först var jag inte särskilt imponerad av kammen, det tycktes mig den vanligaste massagen, som jag var i mörkret. Tja, ja, lite mjukare än en vanlig borste, ja, lite, lite bättre unravels håret och tårar det mindre ut. Men likväl Tangle teaser min favorit klarar av disentanglement av hår bättre, men det har inte ett handtag, vilket inte är mycket bekvämt.

Kort sagt, på en eller annat sätt var jag ledsen av slöseri med pengar, men med tiden märkte jag att handen nyligen har kommit ofrivilligt för Wet brushborsten och jag vet inte ens var min Tangle Teaser nu ligger. Mirakler, och bara.

Jag sammanfatta. Kärlek hände, men inte omedelbart. Jag är väldigt glad att jag till slut med ett gott samvete kan säga att jag var nöjd med inköp av en kam så mycket att jag tittade mot mini-kammen av det här varumärket. Jag ska bära den i min väska och ta den till stranden, för med våthår tar det också bra på borsten.

MAGISK UTRUSTNING FÖR HAIR BROWS ROS

- Massage kam för hår samtidigt utför 2 funktioner: unravels strängar och stimulerar blodflödet till rötterna, så det uppfattas som en kam för hårväxt.

- På grund av det stora arbetsområdet är det bekvämt att använda den på långa strängar, eftersom det minskar läggningstiden.

- Verktyget kan normalisera talgkörtlarna, så rötterna blir inte snabbt smutsiga.

Leverans i Moskva och Moskva

På dagen som ordern är placerad * kommer chefen att kontakta dig för att bekräfta beställningen.
Skicka en beställning planeras till nästa arbetsdag, i sällsynta fall kan orderplockning ta 2-3 dagar.Nästa Artikel
Mask för hårändar