Förteckning över de bästa professionella schamponerna för färgat hår


Strängar som regelbundet utsätts för aggressivt inflytande av kemiska färgämnen krävs för att få mycket noggrann vård. Ge det kan bara det bästa schamponet för färgat hår. De rengör trådarna, men töm inte dem, vilket är otroligt viktigt för en skadad struktur.

Professionell vs hushåll

Vad är skillnaden mellan schampo för färgat hår från det vanliga? Det finns flera kardinalskillnader mellan professionella och hushållsverktyg:

 • Hög funktionalitet. Om det vanliga sättet bara rengör huden och tvättar bort smuts och fett från hårets yta, har professionella schampon en kraftfull helande effekt. De mättar strängarna med fördelaktiga substanser, återställer strukturen, stärker folliklarna, förhindrar att färgen snabbt tvättar ut, tjocknar hår och sätter dem i en tunn skyddsfilm. Det är extremt viktigt för färgat hår, såväl som för blekt;
 • Komposition. Kosmetikens sammansättning för färgat hår innehåller många användbara naturliga ingredienser - ceramider, oljor, växtbaserade extrakt, proteiner av ris, soja eller ung vet. De bidrar till enklare kammar och ger ytterligare konditionering av strängarna;
 • Högkvalitativ silikon. Den vanligaste komponenten i många moderna märken är silikon - det här är det som påverkar hårets utseende. Men om en billig sort brukar användas i billiga produkter, ingår en kvalitetstyp i salongschampon. Den första ackumuleras i håret, vikter dem och leder till brittleness och tvärsnitt av tipsen. Den andra tvättas helt under tvätten och påverkar därför inte hårets hälsa.
 • Ett integrerat förhållningssätt till problemet. Salongschampon är avsedda för komplex användning. Faktum är att det bara är möjligt att maximera effektiviteten när de interagerar med andra produkter från samma serie.
 • Specialisering. Professionella schampon är mycket specialiserade - de kan inte vara komplexa a priori ("2 in 1" och "3 in 1").

Det är viktigt! Salongkosmetik innehåller mer tvättmedel och mer intensiv. Om det inte väl är valt kan det vara skadligt.

Var kan man köpa detta schampo?

Professionella hårprodukter kan köpas på flera punkter. Dessa inkluderar:

 • Specialiserade butiker som säljer produkter till frisörer;
 • Skönhetssalonger - tyvärr är priset här mycket högt;
 • Webbplatser;
 • Nätverkskosmetikaffärer - valet är väldigt begränsat, kvaliteten är långt ifrån bäst;
 • Officiella platser - det bästa alternativet. Kostnaden för kosmetika från katalogerna på de officiella platserna kommer att vara den lägsta, men kvaliteten blir hög. I det här fallet är du exakt skyddad mot förfalskningar.

Tips! De flesta kvinnor tror att ett sulfatfritt professionellt schampo inte kan ta bort föroreningar och fett, så du måste tvätta håret ofta. Långt ifrån det! Faktum är att fonderna naturligt bildar mindre skum, vilket komplicerar processen att tvätta huvudet lite.

Hur ansöker du?

När du väljer salongkosmetika finns det en enda regel: den ska motsvara din hårtyp (torr, fet och normal). Annars kommer användningen ge absolut ingenting.

Det är också mycket viktigt att lära sig att tvätta ditt smutsiga huvud ordentligt:

 • Fuktar håret med mycket varmt vatten;
 • Krama lite shampoo på din handflata;
 • Lura det bra
 • Applicera detta skum på de fuktiga strängarna;
 • Massage bra;
 • Skölj med rinnande vatten;
 • Upprepa en gång till;
 • Applicera balsam / mask.

Vad shampoo att köpa?

Vi erbjuder en hel lista över de bästa schamponerna för färgat hår, från vilket du säkert kan välja den som passar dig.

Mulsan Cosmetic Professional Care Shampoo

Förtjänt i första hand kan du sätta den sista träffen, från företaget Mulsan. Shampoo med druvfröolja, macadamia, extrakt av eldstam och dyaglerot. Kommer att hjälpa till i vården av torrt, tråkigt och försvagat hår med tecken på sektion. Nästan alla produkter från företaget Mulsan kan kallas unika. Den enda tillverkaren som helt övergav de kemiska komponenterna, ersätter de naturliga råvarorna. Här hittar du inte sulfater, parabener, silikoner, färgämnen.

Produkter blev snabbt populär bland älskare av alla naturliga. "Mulsan - kosmetika för dem som läser kompositionen." Slogan beskriver fullständigt företagets principer. Våra kollegor från redaktionen, använde schampo + balsam i två veckor och var bara chockade. Hår har fått en otroligt frisk utseende, som i barndomen. Vi rekommenderar alla att prova bra produkter. Den officiella webbutiken mulsan.ru

Kostnad - 389 rubel för 300 ml.

L'Oreal Professional Série Expert Absolut Lipidium

Detta verktyg är baserat på det innovativa Neofibrine-systemet, som inkluderar Bio-Mimetic ceramid solskyddsmedel. Shampoo fyller lockar med kraftfull vitalitet, stärker insidan och ger cellåtervinning av den skadade strukturen. Som ett resultat av att använda denna produkt blir håret starkare och mjukare.

Den ungefärliga kostnaden är 700-830 rubel för 250 ml.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Hårreparation med allvarliga skador. Dess huvudsakliga aktiva substanser är:

 • Aminosilan - stärker och återställer strängarnas struktur
 • Kationisk polymer - omsluter dem med en tunn skyddsfilm;
 • Komplexet "Aptyl 100" - förseglar användbara komponenter i håret.

Ungefärlig kostnad - 1080 rubel för 250 ml.

"L'oreal Elseve" -schampo "Color and Shine" för ljusfärgat hår har skapats enligt en ny formel som säkerställer fixering av pigment till strängarna. Verktyget håller färgen, förhindrar att den tvättar, gör skuggan ljusare. Dessutom innehåller det speciella UV-filter som skyddar tonen från negativa influenser. Med regelbunden tvättning får håret den nödvändiga näringen, blir den slät, glänsande, silkeslen och lydig.

Den ungefärliga kostnaden är 200-250 rubel för 250 ml.

Schwarzkopf Professional Sulfate-Free

Berömd tysk schampo skapad för att tvätta hår som skadas under färgning. Det utvecklades genom lamineringsteknik (Krio Color Defense), som normaliserar pH-nivån och fryser pigmentet tills nästa målning. Huvudingrediensen i detta kryo-shampoo är silkehydrolysat, en speciell komponent som återställer håret på en cellulär nivå, polerar ytan och ger ljus glans.

Den ungefärliga kostnaden är 680 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Schwarzkopf Professional Sulfate-Free innehåller inte sulfater.

Kapous Färgvård

Kosmetika av detta märke ger rätt näring till hårsäckar och hjälper till att ta bort oönskad färg som uppstod efter misslyckad målning. Strukturen av "Kapous Color Care" innehåller vitamin E, aminosyror, mjölkproteiner, extrakt av medicinalväxter och extrakt av olika spannmål. På grund av denna rika komposition ger denna schampo en kraftfull helande effekt:

 • Håller pigmentets ljusstyrka på molekylär nivå;
 • Återställer en försvagad struktur;
 • Aktivt närmar sig strängarna från rot till spets.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 250 ml.

Natura Siberica - "Skydd och sken"

Denna klassificering fortsätter att vara ett populärt läkemedel för färgat hår som produceras i Ryssland. Dess huvudsakliga funktion är den naturliga grunden - som en del av produkten finns inga skadliga mineraloljor, parabener och sulfater. Deras plats i detta schampo är upptagen av användbara ämnen:

 • Hood rosa radialer - fuktar och närmar, aktiverar återvinningsprocesser, stärker skyddsmekanismerna.
 • Naturliga oljor - Altais havtorn och Dahuri sojabönor. De innehåller vitaminer och makronäringsämnen som ger överdriven lås med god näring och regenerering.
 • Vit bivax - ökar krillens motståndskraft mot effekterna av skadliga kemikalier.
 • Lösningen av tvål, hjälper till att stärka hårsäckarna och normalisera talgkörtlarna.

Den ungefärliga kostnaden är 300-360 rubel för 400 ml.

Tips som hjälper dig att välja det bästa professionella hårvårdshampo:

Om du inte vet hur man ska shampoo tvätta färgat hår, välj det här kända varumärket. Medel "Periche" är stor efterfrågan bland moderna kvinnor. Dess huvudsakliga ingredienser är:

 • Macadamiaolja - förhindrar förstörelsen av hårstrukturen under inflytande av ultraviolett strålning, skyddar håret från fuktförlusten;
 • Marulaolja - fuktar och närmar sig, lägger sken på krullarna;
 • Gurkaxtrakt - behåller ljusets ljusstyrka.

Ungefärlig kostnad - 560 rubel för 500 ml.

Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Detta professionella antioxidantschampo för att skydda färgen på färgat hår har ett antal egenskaper:

 • Renar rent
 • Skyddar hår från fria radikaler och skadliga UV-strålar;
 • Stärker deras struktur
 • Mättatstråk med glans
 • Stödjer Ph;
 • Håller en ljus ton till nästa målning (så många som 32 shampooing sessioner);
 • Deltar i att fylla porösa trådsträngar.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar vitamin E, naturliga silikoner och solrosolja.

Ungefärlig kostnad - 530 rubel för 300 ml.

Matris så lång skada

Den berömda salongschampongen för färgat hår baseras på "Cuticle Rebond" handel "(ceramider + aminosiliconer). Tack vare denna teknik återställer Matrix So Long Damage trådar i de djupaste lagren, stärker strukturen, fyller alla tomrum och limskalor tillsammans. Hår efter tvätt blir elastiskt, smidigt och lydigt. Även detta underbara schampo gör håret tjockare och skyddar det på ett tillförlitligt sätt från olika skador.

Ungefärlig kostnad - 565 rubel för 300 ml.

Estel Prima Blonde

Är du inte säker på vilket schampo är bäst för färgat hår? Många experter introducerar i det här betyget det ryska företaget Estels medel. Det är baserat på NATURAL PAUL-systemet, som innehåller användbar keratin och panthenol. Dessa ingrediens roll är svår att överskatta - de rengör försiktigt, fixar hårfärg, ger mjukhet. Estel används ofta för att ge en silverton till strängarna och återställa strukturen.

Ungefärlig kostnad - 450 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! För ofta användning av denna produkt kan orsaka torrt hår. Kom också ihåg att sammansättningen av detta schampo innehåller hormonellt aktiva substanser.

Bain Chroma Captive Kerastase

Ganska dyrt, men också mycket effektivt. Detta salongschampo innehåller naturliga ingredienser som smidigt rengör håret från föroreningar och ger maximal glans. Grunden för detta verktyg är en innovativ komplex Systeme Capture, som förhindrar snabb etsning av pigment och håller skuggan rik och vacker i cirka 30 dagar (underkastad kontinuerlig användning av hela serien). Dessutom innehåller detta schampo UV-filter som skyddar strängar mot negativa effekter.

Ungefärlig kostnad - 1400 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! En av de främsta fördelarna med "Bain Chroma Captive Kerastase" är närvaron av toxider. De tar bort smuts utan att påverka målarfärgen. Men det är just denna känsliga effekt, såväl som frånvaron av sulfater, som inte tillåter fullständig rening av strängarna.

Wella briljans professionell

Besluta att välja själv en professionell schampo för färgade, normala eller tunna strängar, se närmare på verktyget "Wella Brilliance Professional". Det är också lämpligt för känslig hud - lindrar brännande och klåda. Produkten har en behaglig lukt som kvarstår i håret under lång tid. Dessutom ger detta schampo effektiv djuprengöring. Dess huvudsakliga aktiva ingredienser är panthenol, keratin, vitamin E, lotus extrakt och glyoxinsyra.

Ungefärlig kostnad - 650 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Trots att det ingår i Wella Brilliance Professional salong produktsortimentet, innehåller den både parabener och många konserveringsmedel som torkar trådarna och påverkar strukturen.

Shampoo "Clear Vita Abe" för regenerering av färgat och skadat hår är också bland de bästa. Det innehåller inte sulfater och andra skadliga ämnen. Basen för detta verktyg är avancerad teknologi "Nutrium 10", som består av näringsämnen, vitaminer och extrakt, vilket gör det möjligt att hålla den slutliga färgen länge. Den här egenskapen är mycket viktig för ägare av ljusa och mättade färger - till exempel rött hår. Verktyget skummar mycket bra, så användningen blir ganska ekonomisk.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 200 ml.

Det är viktigt! Formeln "Nutrium 10" hjälper till att bli av med mjäll.

Shampoo "Ginger and Hop" från företaget "Green Mama" är speciellt utformat för försvagat hår. I dess sammansättning finns aktiva substanser (extrakt av olika örter och persikolja) som förbättrar tillväxten och främjar hela läkning av krullarna efter en färgning. Vi noterar också att formeln "Green Mama" inte innehåller dofter, parabener och natriumlaurylsulfat, därför är hårtvätten känslig.

Den ungefärliga kostnaden är 250-300 rubel för 250 ml.

Londa Professional Color Radiance

Detta mycket effektiva schampo för att bevara färgen på färgat hår ger ett effektivt skydd för strängarna. På grund av naturliga oljor och extrakt från växter rensar verktyget strängarna och ger en vacker glans. Med regelbunden tvätt blir locken mjuk, lydig och silkeslen.

Ungefärlig kostnad - 500 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! "Londa Professional Color Radiance" utvecklades med hjälp av en speciell teknik som använder Radialux-mikrojoner. De behåller färg, blockerar mikrosfärer och tar helt bort rester av färgämnen.

Moroccanoil Fuktreparation

Professionell israelisk tillverkad produkt avsedd att ta hand om skadat och försvagat hår. Shampoo har en regenererande och fuktgivande effekt. Det är baserat på en mycket effektiv formel som ger en delikat tvätt och unravels strängarna. De viktigaste aktiva ingredienserna i detta läkemedel är keratin, arganolja, antioxidanter och fettsyror. De arbetar på två nivåer på en gång - tränga igenom håret, stärka strukturen, näring och fuktar både inifrån och utomhus.

Den ungefärliga kostnaden är 1535 rubel för 250 ml.

Sim Sensitive System

Salon Finska verktyget är konstruerat för färgade, torra eller skadade trådar. Det lindrar svår klåda och förhindrar även mjäll. Håret blir smidigt, lättsamt och ser till alla 100.

Den ungefärliga kostnaden är 936 rubel för 500 ml.

Matrix Biolage Färgvård

Mycket bra schampo på en naturlig basis. Verktyget är berikat med citrus extrakt, sojaproteiner och hibiskus extrakt. Dessa komponenter ger återställning av lock efter färgning, liksom mätta dem med vitalitet och energi. För färgat hår är "Matrix" bara perfekt - det håller pigmentet ljust och otroligt saftigt under lång tid. Med hjälp av detta verktyg kan du få en annan viktig bonus i form av mjuka, silkeslösa och mycket lydiga strängar.

Den ungefärliga kostnaden är 550-650 rubel för 250 ml.

Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: Hur man väljer det bästa shampooet för hårvård (video)

Betygsätt de bästa professionella schamponerna för hår. Funktioner av användningen av medel

En av de viktigaste ögonblicken i valet av medel för att tvätta hår är ett dilemma: massmarknadsverktyg som förför sig med deras pris, men skrämmer bort dem med komposition eller professionella verktyg som kan köpas i specialbutiker och vilka frisörer som regel rekommenderar.

I vår artikel kommer vi att överväga de bästa professionella hårschamponerna. Du kan också titta på en användbar video om det här ämnet.

Vad är det

Dessutom har de en terapeutisk effekt på några specifika problem. Därför bör det vara mycket noggrant och noggrant att välja det alternativ som passar en viss typ av hår. För torrt hår behöver du bara ta shampoo för torrt hår och så vidare.

En annan funktion och skillnad på massmarknaden är att prof. schampon blandas aldrig i en flaska med en balsam eller balsam.

Det finns ett stort antal sådana rengöringsprodukter och nästan alla går in i en viss typ av vårdlinje, inklusive masker, mousser, sköljmedel, färgämnen och andra hårvårdsprodukter, vilket är mycket praktiskt och effektivt eftersom alla komponenter är konstruerade för maximal interaktion med varandra. med en vän och som ett resultat av resultatet.

Hur man väljer?

På vad man ska välja när man väljer - en enskild sak, helt och helt beroende av vilken typ av hår och personliga preferenser.

Om håret är försvagat och måste fyllas på med vitaminer och aminosyror är det lämpligt att stärka och närma sig schampo. Om problemet med torrhet är bekymrad, måste det ha en fuktgivande effekt och för färgat hår behöver du ditt eget separata utseende. Dessutom, i det senare fallet är intensiteten och graden av färgning viktig, såväl som nyansen själv, där den oftast är målade.

Separat presenteras schampon, riktade mot mjäll och serier, designade speciellt för män. Således bör urval och urval av professionella schampon göras med hänsyn till de enskilda egenskaperna hos håret och hårbotten.

Betyg av de bästa varumärkena

Sortiment av prof. medel i form av vård för huvudet är enorma: förutom skillnaderna i befintliga komponenter och hela vårdgrupperna för hår, skiljer sig de från tillverkare och tillverkare. Tänk på de vanligaste, som ingår i TOP-10.

Matrix

Känd amerikanskt företag, som fokuserar på restaurering och förstärkning. Detta inkluderar också förebyggande av förlust. Standardmatrisen innehåller schampo, balsam och serum.

Vi rekommenderar att du tittar på videon om MATRIX-serien av professionella hårvårdsprodukter:

Moroccanoil

Ett israeliskt varumärke som har bevisat sig i applikation på hår som genomgår någon form av curling, inklusive kemisk. Produkter av detta märke ger mjukhet och ger näring med nödvändiga ämnen. Restaurering av allvarligt skadat hår är Moroccanoils huvudfokus. Arganolja, som ingår i själva kompositionen, är en helande och regenererande. Förutom schampon inkluderar detta en mask och sköljning.

Barex

Det italienska varumärket, vars serie är uppdelad i tre stora kategorier för enkel användning: för hemmabruk, för spa-salonger och för frisörer och stylister (detta inkluderar i regel de mest avancerade innovationerna som just börjat produceras).

Amerikanska besättningen

Professionella verktyg för män. Ursprungsland: USA. Företaget American Crew tillverkar många specialerbjudanden. betyder, inklusive målning över grå hår.

Vi rekommenderar att du tittar på videon om den manliga linjen av professionella hårvårdsprodukter American Crew:

Kapous

Shampoo och andra produkter för vård av inhemsk produktion för förstärkning och tillväxt. Huvudskillnaden från andra märken i avsaknad av parfymtillägg till sammansättningen av detta företags medel.

Vi rekommenderar att du tittar på videon om linjen av professionella hårvårdsprodukter Kapous:

Wella

Tillverkningsland Tyskland. Producerar en stor mängd specialerbjudanden. behandlingsprodukter för alla typer av hår och hårbotten. Standardinställningen innehåller många tillskott: balm, masker, sprayer, balsam och så vidare. Huvudriktningen är näring av hår och hårbotten.

Vi rekommenderar att du tittar på videon om linjen av professionella produkter för hårvård Wella:

Londa

Ett annat tyskt varumärke har i sin arsenal många professionella produkter: från schampon till mousser och balm. Differentiering av hårtypen, det finns också speciella linjer för lockigt och orubbligt hår och för behandling av hårbotten.

Schwarzkopf

Det berömda tyska företaget, som skapade många föremål för olika typer och olika behov, presenterade separat en serie för blont hår och för medelålders kvinnor. Fokusera på volym och glans. Schwarzkopf har ytterligare vårdprodukter: balms, balsam, och så vidare.

L'Oreal

Franska varumärke, allmänt känt över hela världen. En av de nya produkterna är ett schampobad, som innehåller olika oljor och inga parabener och silikon. Dessutom skapar L'Oreal balsamer och masker som ingår i deras sortiment av vårdprodukter.

Estel

Ryska företaget, där det finns separata grupper av produkter för vintern och sommarsäsongen, när håret utsätts för ett särskilt starkt inflytande från den yttre miljön. Skonsam rengöring av detta företag gör att det blir fuktigt och ger glans till vilken typ av hår som helst.

Vi rekommenderar att du tittar på en video om raden av professionella hårvårdsprodukter Estel:

Professionella schampon från Japan

Förutom europeiska och amerikanska företag är det värt att särskilja japanska företag för produktion av professionella schampon av hög kvalitet.

 • Shiseido. Detta varumärke har fått världsberömning på marknaden för hårvårdsprodukter inte så länge sedan, men har redan lyckats fånga många. Shiseido-shampoo behandlar håravfall och olika typer av skador ganska framgångsrikt, inklusive inte bara schampon direkt i sina linjer, men också alla slags stramande masker, balsam och balsam. Dessutom, när du använder dessa verktyg, är håret skyddat mot negativa effekter från utsidan.
 • Kurobara. En serie professionella allergivänliga hårvårdsprodukter, som inkluderar kameliafröolja.
 • Utena. Skaparna av detta varumärke bestämde sig för att bevara de gamla japanska traditionerna av skönhet och förkroppsligar dem i den moderna hårvårdslinjen, inklusive schampon för olika typer av hår och hårbotten, liksom olika masker, fyller dem med endast naturliga ingredienser, växt- och blommoljor och olika extrakt.

Hemmabruk frekvens

Grundregeln efter det korrekta valet av schampo är att följa instruktionerna på flaskan med prof. organ. Vanligtvis förklaras användningsreglerna och användningsfrekvensen, eftersom vissa schampon kan tvätta håret en gång i några dagar och vissa - bara en gång i veckan.

Dessutom finns det koncentrerade schampon som måste spädas med vatten före användning. Du kan separat kontakta butiken med säljaren eller kontakta din frisör, som för det första känner till sina kunders hår och för det andra har den nödvändiga kunskapen på detta område, så det blir svårt att göra ett misstag med valet och korrektheten av ansökan.

slutsats

Professionella schampon, som har en helande effekt, kommer att omvandla hår, rädda dem från tråkighet och alla slags problem utan att skada eller väga ner dem, utan tvärtom skydda dem mot yttre faktorer. Naturliga ingredienser kommer att närma och mätta hårstrukturen och hårbotten med väsentliga mikrodelar, vilket gör håret till riktig lyx och stolthet.

26 bästa hårschampon 2018

Tjockt och glänsande hår har länge varit en av de främsta egenskaperna hos skönhet. Men tyvärr kan miljöpåverkan, brist på vitaminer eller olämpliga vårdprodukter negera alla försök att ge ditt hår ett hälsosamt och välskött utseende. Därför är det viktigt att välja rätt schampo. Och för att göra denna process så enkelt och snabbt som möjligt rankade vi det bästa av dem enligt användarens återkoppling.

Shampoo för tunt och svagt hår

Tunt och lös hår är ett av de vanligaste problemen. Dessutom beror det inte på om de är torra, feta eller blandade. Deras komposition bör innehålla ämnen som keratin, silkeproteiner och olika vegetabiliska oljor och extrakt.

fördelar

Högkvalitativ fuktning av strängarna och mättnad med användbara spårelement, vilket gör strukturen mer tät och jämn.

brister

Det är viktigt att välja rätt schampo, med tanke på din hårtyp, för att inte skada dem.

9 bästa professionella schampon enligt experter

Professionellt verktyg är mycket dyrare på grund av förpackningsvolymen, vilket är mer än flera gånger de vanliga flaskorna, koncentrationen och den speciella omsorgsformeln. Men det är värt att komma ihåg att ha köpt en schampo en gång, du kommer inte att kunna bli av med mjäll, fettinnehåll, splittrade ändar, återställ hårstrukturen efter färgning eller permeering. Varje salongverktyg har en smal åtgärd. Därför kommer användningen av en typ inte att vara ett paradis för alla sjukdomar.

Innan du går för inköp av ett specialverktyg, kolla in de bästa schamponernas betyg, utarbetad av experter på "Expertology". Han hjälper till att få det önskade resultatet och njuta av skönheten och hälsan hos håret.

Topp professionell schampo rankning

De bästa återställande professionella schamponerna

Varje representant för det rättvisa könet möter mer än en gång problemet med skadat hår. Detta gäller speciellt med frekvent färgning, efter styling styling och en lång vistelse i direkt solljus. Allt detta har negativ inverkan på hårets struktur. De förlorar sitt hälsosamma utseende och lyser, blir bleka och livslösa. Professionella schampon kan bli av med dessa problem, det viktigaste är att välja rätt produkt.

Kerastase Bain Therapiste

Franska tillverkare är kända för sina innovativa produkter med innovativa formler. Kerastas är inget undantag. Företaget har skapat en speciell serie professionella produkter för skadat hår som är lämpliga för tunna och spröda lockar.

Shampoo konsistens är mer som en tjock balsam. Det är ett slags förstahjälp för exponering för kemiskt, termiskt och ultraviolett hår. Efter applicering tar de ett hälsosamt och välvårdat utseende.

Fibra-KAP- och Seve De Resurrection-komplexen, som innehåller vetextrakt och myrotamnusjuice, återställer skadade tips, tätar dem, stimulerar kollagensyntes. Shampoo tvättar håret väl, tar bort smuts, rester av lack och mousse, ger dem en volym som varar länge.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Matrix Biolage Raw Recover Shampoo

Ett populärt amerikanskt varumärke från vår ranking är en serie professionella verktyg för restaurering av skadat, tunt och delat hår. Firande schampo Biolage Raw Recover Shampoo ger sken och elasticitet, återställer strukturen, fyller på mängden protein.

Kompositionen omfattar inte parabener, silikoner, dofter, färgämnen och andra skadliga komponenter. Shampoo är helt säkert, är en miljövänlig och allergivänlig botemedel. Yucca och Goji bär har en positiv effekt på hårsäckarna, funktionen i talgkörtlarna är normal, det finns en djup rengöring av smuts och rester av modelleringsmedel.

Enligt professionella stylister som använder schampo, balsam och en mask i en serie, sker en snabb förstärkning, återställande av täthet, glans och elasticitet hos särskilt skadat hår.

värdighet

normalisering av talgkörtlarna.

brister

 • inte detekterat.

L'Oreal Professionnel Absolut Reparation Lipidium Shampoo

Det franska varumärket är känt för nästan alla ryska kvinnor. Det producerar kosmetika som hjälper till att bevara skönhet och hälsa, och deras priser är tillgängliga för den allmänna befolkningen.

Skador på håret är inte längre ett problem med Professional Professional Shampoo Professionnel Absolut Repair Lipidium Shampoo. Det påverkar dem på mobilnivån, efter att krullarna har blivit starka, fackliga och skyddade. Neofibrin-formeln, bestående av ett UV-filter, ceramid och en utjämningskomponent fyller varje hår med glans och strålning.

En bekväm flaska med dispenser gör det möjligt att styra flödet av medel vilket avsevärt förlänger användningen. Trevlig diskret arom ger en känsla av friskhet för hela dagen.

värdighet

spegel glans hår;

UV-skydd;

brister

 • inte detekterat.

De bästa professionella schamponerna för färgat hår

Det mest populära förfarandet som kvinnor någonsin har utfört är färgning. Många gör det hemma med färger, som säljs i vanliga butiker. Och resultatet håller dig inte väntande - håret blir tråkigt, livlöst, börjar ofta splittras och faller ut. I salonerna görs färgning på professionellt sätt, men efter dem behöver vård, eftersom alla förfaranden av detta slag är en stress för håret. I vår ranking presenteras 3 bästa schampon som kommer att återställa dem och ge dem maximalt skydd.

Kerastas Reflektion Chroma Captive

Medel från det franska varumärket är kända över hela världen, och inte bara professionella stylister. Det är att föredra av Hollywood-stjärnor och andra lika kända kändisar. Innovativa komplex som utvecklas av företagets tekniker hjälper till att återställa styrka på kort tid och skydda hår från negativa kemiska, mekaniska och termiska effekter.

Reflektion Chroma Captive shampoo ger skonsam omsorg, tvättar försiktigt bort smuts och rester, påverkar inte intensiteten hos färgpigmentet. Det innehåller inte sulfater, parabener och andra skadliga komponenter, därför torkar det inte eller provar ett tvärsnitt av spetsarna.

Enligt professionella är detta ett av de bästa sätten att återställa friskt hår efter färgning. Det hindrar dem från att blekna under direkt solljus och tvätta ut med vatten.

värdighet

brister

 • högt pris.

Sexig hårfärgsslipschampo

Professionell schampo för salonganvändning kommer att vara en stor hjälpare i hemmet. Det innehåller inte aggressiva komponenter, därför tar det noggrant bort smutsrester och är lämpligt för daglig användning.

Den exklusiva formeln, som innehåller naturliga ingredienser, garanterar skydd och återställande av skadat hår efter färgning. Panthenol återfuktar, ger mjukhet. Damastrosolja ökar elasticitet och styrka. Solrosxtrakt skyddar mot UV-strålning och alla typer av skador, förhindrar brott. Mandelolja smälter, återvänder den naturliga glansen av friskt hår.

Professionellt verktyg klarar perfekt sitt direkta syfte - det bevarar färgen, förhindrar att den tvättas, även vid frekvent användning. Den är lämplig för alla hårtyper, rekommenderas även för känslig hårbotten.

värdighet

effektivt färgskydd;

brister

 • inte detekterat.

Redken Color Extend Magnetics Shampoo

Vårt betyg omfattar ett populärt professionellt amerikanskt märke som är känt för sina unika kosmetiska produkter. Mer än 60 patenterade formuleringar och ingredienser används av stylister runt om i världen.

Shampoo ingår i linjen för färgat hår, skyddar säkert och förhindrar utlakning av färg, som kvarstår länge. Det innehåller inte sulfater, bryr sig försiktigt om håret, gör dem mjuka och smidiga efter applicering, ger en spegelglans.

Produkten innehåller ett proteinkomplex som fuktar och stimulerar tillväxten. Magnetics-systemet skapar en skyddande barriär, neutraliserar statisk elektricitet. Dessutom stärker shampoo försvagade lockar, återställer förlorat hälsosamt utseende. Trevligt arom behåller en känsla av friskhet hela dagen.

värdighet

ger en spegelglans;

brister

 • inte detekterat.

De bästa professionella schamponerna för lockigt hår

Hela tiden betraktades lockigt hår särskilt attraktivt, och många kvinnor använde improviserade medel eller besökte skönhetssalonger för att skapa effekten av vågiga lockar. Men det finns de lyckliga som naturen har tilldelat med naturliga krullar. Sådant hår kräver särskild vård, varför många tillverkare av professionella verktyg skapar en linje speciellt för denna typ. Shampoos ta hand om, skydda och, viktigast av allt, hjälp krullarna att förbli vackra och inte förvirra när de kamma.

Sexy Hair Curl Förhöja Shampoo

Den andra representanten för det amerikanska varumärket, som ingår i betyget, skapades speciellt för att ta hand om lockigt hår. Dess sammansättning är absolut säker, innehåller inte parabener, sulfater och andra syntetiska komponenter. Shampooen rensar försiktigt, tvättar bort smuts, samtidigt upprätthåller krökets struktur, förhindrar effekten av fusionshår.

Professionell schampo är lämplig för frekvent användning, varje gång minskar torrheten och återfuktar, gör curlsna lydiga, elastiska och glänsande. Naturliga växtekstrakter och sojaböna, vete, argan, silkeolja ger en skyddande barriär mot olika negativa effekter, förhindrar att statisk effekt uppstår.

Flaskan är utrustad med en bekväm dispenser, så att dess enflödeshastighet styrs och minskas betydligt. Trevlig fruktig blommig arom kvarstår länge.

värdighet

bevarar krökets struktur;

brister

 • inte detekterat.

Matrix Curl Vänligen schampo

Idealiska krullar utan effekt av fluffiness skapar en produkt av det amerikanska märket Matrix - Curl Please Shampoo. Jojoba fröolja, som ingår i kompositionen, återställer en hälsosam utseende till försvagade lockar, gör en vacker lockform. Även efter första ansökan ses ett utmärkt resultat.

Ett effektivt näringsämne komplex skyddar mot de negativa effekterna av ultravioletta strålar och styling enheter. Det återställer det skadade nagelbandet, vilket gör håret smidigt och glänsande över hela längden utan viktning och limning. Varje krulle fylls med vitalitet och ser perfekt ut.

Shampoos konsistens är icke-flytande, flödeshastigheten är ganska ekonomisk. Det räcker en liten mängd för att erhålla rikligt skum och effektiv rengöring av hår från kontaminering och rester av stylingprodukter.

värdighet

behåller krökets form;

brister

 • inte detekterat.

L'Oreal Professionnel Curl Contour Shampoing

En separat serie produkter för lockigt hår från L'Oreal har blivit en riktig välsignelse för ägarna av naturliga krullar. Förutom mjuk och skonsam rengöring tillåter de att bevara curls naturliga struktur, de gör det inte tungare och underlättar lätt kamning.

Den består av naturliga växtkomponenter som har en positiv effekt på även de mest recalcitrant curlsna. Det bioceramiska komplexet stärker och fyller på skadat hår med fukt. UV-filter skyddar mot exponering för solljus, förhindra utbrändhet. Druvfrö extraktar djupt och ger en hälsosam utseende.

Professionell schampo kan på kort tid göra vackra elastiska lockar från skadat, livlöst hår och hjälper till att bibehålla effekten under lång tid.

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.

9 bästa professionella schampon

Egenskaper i rankningen

Fördelen med alla professionella schampon är att de kan ge en verkligt fördelaktig effekt. Vissa har en viss riktning, till exempel, påskyndar hårväxten, stridsslutande ändar, men alla professionella schampon:

 • bidra till intag av näringsämnen till rötterna;
 • aktivera blodcirkulationen;
 • ge håret ett välvårdat utseende;
 • förhindra att falla ut.

Professionella schampon har flera fördelar. Ingredienserna i deras sammansättning är säkra och skadar inte håret. Konsumtionen av detta schampo är mycket mindre än vanligt, så det varar under en längre period. Allt ovanstående har en positiv effekt på hårets totala tillstånd.

Alla professionella schampon har ett antal funktioner:

 1. Hög koncentration av komponenter. Det betyder att schampo måste appliceras noggrant, speciellt när det används i sig.
 2. Ämnen som ingår i fonderna, passerar först det kvalitativa urvalet, vilket eliminerar sannolikheten för föroreningar.
 3. Professionellt schampo är inte lämpligt för permanent, speciellt för daglig användning. Det ska användas regelbundet, i enlighet med ett specifikt schema.
 4. I professionella produkter, till skillnad från konventionella schampon, lägger du inte till växtextrakt.
 5. Inte så mycket komponenter läggs till professionella blandningar, som i traditionella schampon. I detta fall är kompositionens formel välbalanserad.
 6. Professionella schampon produceras som regel i en flaska med en volym av 1 liter eller mer.

Baserat på konsumentåterkoppling presenterar vi bedömningen, enligt vår åsikt, de bästa produkterna för professionell hårvård. Kategorierna är sammansatta i enlighet med riktlinjerna för professionella schampon.

De bästa återställande professionella schamponerna

Ofta, när vi väljer hårvårdsprodukter, står vi i stillastående, glömmer den elementära sanningen - håret återställs med det korrekta valet av hårprodukter. Om ditt hår är skadat, föreslår vi att du använder vårt betyg och väljer det lämpligaste schamponet för deras restaurering.

3 Kapous Professional

Kapousschampo i en strikt, koncis design tar tredjedel i rankningen av det bästa. Tack vare mentolen i kompositionen kyler det behagligt hårbotten och sprider sig runt en trevlig arom. Lugnar klåda och kämpar med mjäll, om det är. Shampoo tvättar perfekt hår, tar bort rester och smuts. Efter appliceringen fortsätter håret under en längre tid. Det låga priset på produkten gör det billigt till ett brett utbud av konsumenter.

Med tanke på att Kapous Professional är tuff nog, förvirrar han inte strängar. Det behandlar hårbotten noga, torkar inte. Efter att ha använt schamponet får håret en volym som varar nästan hela dagen, även på vintern under locket. Av minuserna kan endast noteras en vattnig konsistens. Verktyget har möjlighet att dränera på handen. Trots att shampooet går bra in i skummet är dess förbrukning ganska stor. Men det här är enligt köpare inte en väsentlig nackdel.

2 ESTEL AQUA

ESTEL AQUA är en av de få professionella schampon som är lämplig för daglig användning. Den har en vattnig konsistens av en genomskinlig färg med en "äpple" lukt. På grund av det höga innehållet i silikon kan shampoo göra håret smidigt och silkeslitet. Lätt att skumma och lätt tvättas av. Innehåller inte natriumlauretsulfat.

Efter att ha testat sig själva bekräftade kvinnorna egenskaperna hos schampot som deklarerats av tillverkaren. Efter att ha använt det, får håret en hälsosam glans och mjukhet. Även hårt torkat hår blir fuktat. Det noteras också att verktyget har en antistatisk effekt. Mycket nöjd med priset. Jämfört med andra professionella schampon är det ganska acceptabelt. ESTEL AQUA rekommenderas av många professionella frisörer.

1 Lebel Cosmetics Proedit

Lebel grundades 1977 och utvecklar fortfarande framgångsrikt professionella hårvårdsprodukter. Regenererande schampo från denna tillverkare är mycket populär bland köpare. Den används för tunt, skadat och sprött hår. Professionellt Lebel-schampo återfuktar, förstärker och närmar sig, och förbättrar även hårväxten och skyddar dem från ultravioletta strålar.

Enligt konsumenterna har verktyget en trevlig lukt och bra tvål. Shampoo konsumtion är ganska ekonomiskt. Med konstant användning finns det en förbättring av hårets kvalitet. De blir mer täta, bryts inte, lätt att lägga. Antag en slät glänsande struktur. Professionell Lebel Cosmetics Proedit - ett bra schampo för tunt, försvagat hår.

De bästa professionella schamponerna för färgat hår

Vårt hår behöver konstant vård, särskilt om de är färgade. För att behålla skönheten i färgat hår, rekommenderar experter att använda professionella schampon. De närmar, förstärker, fuktar håret, liksom behåller färg och glans.

3 Londa COLOR RADIANCE

Det kända tyska märket Londa slog också toppen av listan. Som i de bästa traditionerna för alla professionella schampon innehåller den SLS och silikon. Tillverkare har inkluderat passionsfrukt extrakt och apelsinskal lipider. På grund av den tjocka, viskösa konsistensen hos en liten del schampo erhålls mycket fluffigt skum. Arom mycket trevlig, på håret håller länge.

Shampoo tvättar kvalitativt hår. Efter tvättning är de smuliga och voluminösa. Kom lätt. Den viktigaste fördelen med Londa COLOR är färgbevarande. Kundrecensioner säger att hårfärgen har varit i samma takt som under en och en halv vecka av shampooanvändning som det visade sig vara en frisörstol. Naturligtvis blir inte silkesband, men frånvaron av irritation, klåda och mjäll garanteras.

2 Matrix Totala resultat

Den idealiska shampooen för färgat hår ska skölja håret väl, utan att tvätta ut färgen utan att överdriva ändarna och utan att orsaka mjäll. Matrix Totala resultat Shampoo är ett lämpligt alternativ. Dess tjocka, krämiga konsistens har ingen obsessiv lukt och skum väl. Konsumtionen är ganska ekonomisk. Efter tvätten kvarstår inte produkten på håret. Kunder noterar också utmärkt produktdesign och bekväm dispenser.

Hår efter professionell Matrix Total är ren, blank och mjuk att röra, som om bara efter att ha besökt en elefant. Färgen är mer mättad, levande. Shampoo torkar inte håret, utan tvärtom fuktar utan viktning. Konsumenterna rekommenderar det här märket inte för ingenting: Matrix Totala resultat för färgat hår fungerar perfekt och motiverar pengarna.

1 Nioxin System 3 Cleanser

På grund av den långa bevarandet av färgen på håret efter färgning kom Nioxin-schampo ut på toppen i toppen av bäst. Detta är det perfekta sättet att ta hand om färgat hår. Speciellt är den lämplig för tunt och normalt hår. Shampoo bibehåller färgens intensitet, samtidigt som du försiktigt tar hand om håret. Efter applicering ser de vackra och friska ut. Den speciella formeln ger håret glans och silke.

Sammansättningen av systemet 3 innefattar växtextrakt, panthenol och keratin. Tack vare ingredienserna i kompositionen mjukar schampoten och fuktar hårbotten, och rengör håret helt från rester av kemiska förfaranden. NIOXIN är lämplig för daglig användning. Det gör håret starkare. Utan tvekan är detta en värdefull produkt som har ett acceptabelt pris och verkligen högkvalitativ effekt, märkbar efter första användningen.

De bästa professionella schamponerna för lockigt hår

Sedan antiken har krullet och vågigt hår betraktats som den mest attraktiva. Men glöm inte att den här typen av hår kräver särskild vård. Det är mycket viktigt att välja rätt schampo, vilket kommer att ta hänsyn till alla funktioner i lockiga lås.

3 Hair Company Double Action

Professional Double Action Shampoo är lämplig för naturligt, lockigt, torrt och poröst, permerat hår. Det skumar väl och rensar försiktigt hårbotten och strängarna från föroreningar. Verktyget hjälper till att bibehålla den naturliga hydrobalansen och stärka hårstrukturen.

Sammansättningen av schampo innehåller aktiva ingredienser som ger effektiv omfattande vård för krullar. Vitamin B har en skyddande funktion och återuppbygger hårstrukturen. Olivolja ger hydratisering och tillstånd. Naturliga polymerer har en regenererande effekt på hårets hårddisks mikroskador, utjämnar nagelbandet. Professionellt shampoo från Hair Company klarar lätt med fluffiness, formar elastiska lockar fyllda med styrka och hälsosam glans.

2 Revlon Masters Curly

Revlon Professional shampoo passar bäst för att ta hand om lockigt hår. Det ger hårhälsa och renhet, gör dem starka och silkeslösa, vilket förhindrar att fläckas. Krullarna blir mer motståndskraftiga och lydiga, enkla att vikas, och deras struktur är tydligt bildad. Dessutom, som noterat av konsumenterna, efter applicering av en professionell schampo från Revlon blir håret märkbart långsammare och fetare vid basen.

Italiensk schampo för lockigt hår fuktar och närmar sig locken. Den har en trevlig diskret arom och tar omsorgsfullt av huvudets hud. Verktyget förhindrar peeling och torr hud, vilket ger en känsla av svalhet. Extraktet av bambu i kompositionen stärker hårfollikeln, minskar hårbrottet och eliminerar splittrade ändar. Efter tvättning blir strängarna elastiska och får en oklanderlig form.

1 L'Oreal Professionnel Curl Contour

L'Oreal Professionnel Expert Curl Contour är en specialiserad linje utformad för att ta hand om vågiga krullar. På grund av komponenternas sammansättning i produkten är håret mättat med väsentliga näringsämnen, tonvatten och välvårdad utseende. Shampoo skumar väl, rengör försiktigt håret från föroreningar, förhindrar deras bräcklighet.

Shampoo är baserat på det innovativa Nutripulse-systemet. Den innehåller en balanserad uppsättning av element som är nödvändiga för intensivvård för lockiga trådar. Ett ultraviolett strålfilter skyddar håret från de negativa effekterna av ljusstrålar och utbrändhet. Ceramid bio-mimetic - fuktar och stärker. Druvor fröer och ger håret ett välskämt utseende. Professionellt schampo från L `Oreal för lockigt hår ger curls skönhet, lätt kamning och elastisk struktur. De blir mer lydiga och börjar glöda med energi!Nästa Artikel
Torkt hår tvättas