15 bästa hårmaskar


Vackert, hälsoskinnigt hår, som en dyrbar dekoration, kompletterar den kvinnliga bilden och gör den ännu vackrare. Det är sant att inte alla tjejer kan skryta med lyxiga krullar, donerade av naturen, men ett kompetent tillvägagångssätt och väl valda vårdprocesser gör underverk - och just nu blir det fult utseende bokstavligen tjockare framför ögonen och shimmers som kinesisk siden! Och den första assistenten i den svåra uppgiften att ta hand om dem är en mask.

Hur man väljer en bra hårmask: expertutlåtande

Louis Faria, en kandidat från frisörskolen i Paris, en stylist och chef i en av Jean Louis Davids salonger, vet allt om hans hår och tror att det viktigaste är att välja masken individuellt. Så, en bra mask för färgat och blekt hår ska vara näringsrik och förhindra att färgning försvinner. För frusigt och torrt hår ska du välja fuktgivande masker på en keratinbas, och för fettigt hår rekommenderar Louis en mask med grön lera.

Det är emellertid viktigt att inte bara köpa rätt mask, utan också att använda den på ett skickligt sätt. Till exempel, om håret är tunt, lämnas blandningen bara i några minuter, annars kommer masken att väga håret, och det blir svårt för dem att lägga till volym. Om håret är benäget för fett vid rötterna, när man applicerar en mask bör detta område undvikas. Och i alla fall bör särskild uppmärksamhet ägnas åt tipsen, eftersom det vanligtvis är den mest torkade delen av håret.

Tips från Louis Faria: För att förbättra maskins effektivitet, när dess påverkan behöver du sätta på huvudet i en uppvärmd handduk - så kommer de aktiva komponenterna i blandningen lättare att tränga in i håret och ge maximal nytta.

Och för att bestämma den bästa hårmask som kan lösa ett specifikt hårproblem, kommer vårt betyg att hjälpa dig, baserat på åsikter från professionella och recensioner av vanliga användare. Vi valde det bästa av de mest populära maskerna, allmänt representerade i försäljningen.

10 bästa hårmaskar

Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av vårdprodukter, så det är inte lätt att välja rätt för dig. Våra experter har sammanställt en rangordning av de bästa maskerna av en viss orientering, vilket hjälper till att lösa alla problem utan att referera till specialister.

Topp hår masker betyg

De bästa maskerna för hår restaurering och tillväxt

Användningen av hårtork och rätare, frekvent färgning, direkt solljus påverkar vårt hårs tillstånd. Ja, och efter vintern, när vi ständigt bär hattar, behöver de extravård. Intensive action masker kan på kort tid göra vackra regnbågar ur slött hår. De innehåller olika näringsämnen som återställer strukturen och ökar tillväxten.

Fresh Line Erato

Grekisk tillverkare av organisk kosmetika är en serie produkter för vård av skadat, tunt och sprött hår. Kompositionen omfattar inte parabener, därför eliminerar risken för allergiska reaktioner. Masken återställer strukturen, fuktar, närmar sig, gör krullarna mjuka och lätta, ökar deras tillväxt.

Det är också lämpligt för färgat hår, förhindrar pigmentläckage, förbättrar färgens ljusstyrka. Återkoppling från tjejerna efter det första ansökans synliga resultatet är synligt. Verktyget har en trevlig diskret lukt, som varar även efter tvätt.

Maskan är bekväm att hålla, den är förpackad i en glasburk med metallklämmor, som på ett tillförlitligt sätt skyddar mot oavsiktlig öppning och barn. Tillräckligt tjock konsistens låter dig ekonomiskt spendera den.

värdighet

förhindrar håravfall

brister

 • inte detekterat.

Matris så lång skada Mask

I vår ranking är en mask av det populära amerikanska varumärket, vilket är känt för sina effektiva professionella medel. Så Long Damage Mask är utformad för att djupt återställa allvarligt skadat hår. Efter användning blir de starka, friska, det finns en spegelglans, spetsarna är mjuka utan en fluffig effekt.

Tekniken är baserad på Cuticle Rebond-tekniken, som är berikad med aminosiliconer och ceramider. De fyller sprickorna, lödar vågorna, gör nagelbandet även längs hela längden, förhindrar sektionen.

Kvinnor rapporterar ekonomisk konsumtion, tack vare vilken ett 150 ml paket kan användas upp till sex månader. Den optimala exponeringstiden är 3-5 minuter. Det rekommenderas att applicera masken en gång i veckan för att säkerställa ett stabilt resultat.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Sea of ​​Spa hår lera mask. (Mud hårmask)

Det israeliska kosmetiska märket använder läkningsmaterial, lera och vatten från Döda havet, som är kända för sina helande egenskaper. Produkterna innehåller inte parabener, silikoner och andra syntetiska ämnen som kan vara hälsofarliga. De är hypoallergena, säkra för miljön.

Masken är konstruerad för skadat, bräckligt och tunt hår. Det närmar, förstärker, återställer livslösa tråkiga lockar, gör dem skina, friska och starka. Havslam i kombination med vitaminer, örter och eteriska oljor tränger djupt in i strukturen, återställer jämnhetens smidighet, lindrar irritation från känslig hårbotten.

Enligt recensioner är masken med en låg fetthalt konsistens lätt applicerad och väl tvättad, lämnar inte klibbig känsla. Notera fortfarande en mycket ekonomisk kostnad.

värdighet

för känslig hud

brister

 • inte detekterat.

De bästa hårmaskorna mot splittrade ändar

Split ends är ett stort problem för många kvinnor. Ibland är hennes enda lösning att skära av skadat hår, men inte alla vill dela med sin längd. Men det finns ett annat effektivt sätt - användandet av specialverktyg. Ändarna börjar splittras efter intensiv exponering för högtemperatur styling enheter. Håret blir torrt och sprött. I vårt betyg inkluderade vi 2 bästa produkter som säkert tätar spetsarna, gör håret smidigt, eliminerar effekten av fluffiness.

Fresh Line Nectar Royal Nourishing Hair Mask

Det andra verktyget i det berömda grekiska företaget kommer att bli assistent i kampen mot splittrade ändar. Den närande masken är lämplig för alla typer av hår, liksom för känslig hårbotten. Dess sammansättning är helt naturlig, den innehåller inte syntetiska komponenter.

Komplexet med organisk honung, kunglig gelé, havrextrakt, aloe vera juice, laurell eterisk olja fungerar som en antioxidant, tränger djupt in i hårstrukturen, limar vågor, fuktar och återställer vattenbalansen. Håret blir slät och glänsande, kamma bra, fluffiness försvinner.

Masken blir ett oumbärligt verktyg under kallsäsongen för mat och återvinning, samt skyddar efter långvarig exponering för UV-strålar och andra negativa klimatförhållanden.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Natura Siberica. (Mask för att stärka och växa hår)

Ett välkänt ryskt företag i produktionen använder endast naturliga ingredienser som omhändertas noggrant och inte skadar hälsa och ekologi. Alla produkter är allergivänliga, lämpliga för känslig hud.

Strukturen omfattar medicinska växter samlade i ekologiska områden i landet. Kamille har en fördelaktig effekt på hårbotten, förhindrar peeling och klåda, gör håret glänsande och silkeslen. Kockolja accelererar tillväxten, återställer splittrade ändar, fuktar. Arktisk malurt och citrongräs i Fjärran Östern är mättade med näringsämnen, skydda mot alla negativa influenser.

Lufttexturen är lätt att applicera, håret är väl kammat, statisk stress försvinner. Efter tvätten noterar många människor utseendet på lamineringseffekten, som efter en salongprocedur.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

De bästa professionella hårmaskorna

Fonder för användning i salongerna skiljer sig från de vanliga, eftersom de har en förbättrad komposition, snabbare handling, långvariga resultat. Många kvinnor har redan valt professionella masker trots deras höga kostnader. I vår ranking finns det 3 bästa produkter som hemma hjälper till att göra vackra glänsande lockar ur livlöst, tråkigt hår, utan att tillgripa specialister.

Redken Diamond Oil Mask

Mask känd tillverkare av professionell kosmetika kämpar med flera problem. Det närmar sig och fuktar torrt dehydratiserat hår, eliminerar splittrade ändar, återställer strukturen, ger ett hälsosamt välskött utseende. Efter applicering är de lätta att kamma, ej elektrifiera, bli lydiga, passa bra.

Ingredienser inkluderar koriander, aprikoskärnor och kamelin. De släpper, ger en spegelglans, mättas med näringsämnen, kompakt tunt hår, gör det elastiskt och elastiskt.

Verktyget skyddar effektivt mot mekaniska, kemiska och höga temperaturer. Färgat hår behåller ljusets ljusstyrka, pigmentet tvättas inte ut med vatten och bleknar inte i solen. Lämplig för känslig hårbotten.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Macadamia Deep Repair Masque

Naturkosmetik från det amerikanska företaget är populärt bland både professionella frisörer och vanliga kvinnor. De viktigaste aktiva ingredienserna som ingår i alla produkter av varumärket är macadamiaoljor och arganer. De är kända för sina helande egenskaper: de reglerar vatten-fettbalansen, fungerar som antioxidanter, mättas med näringsämnen.

Tack vare den unika formeln tränger masken sig djupt in i strukturen, regenererar celler, återställer nagelbandet, eliminerar torrhet och oljig glans. Det kännetecknas av dess luftkonsistens, det är enkelt fördelat, det väger inte ner.

Enligt användarnas mening är produkten ett riktigt förstahjälp för tråkigt och uttorkat hår. Efter den första applikationen ser de välskötta och friska, splittrade ändar blir mjuka och släta.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick Treatment

Maskan rekommenderas för användning på färgat hår, eftersom det skyddar färgen från att tvätta så mycket som möjligt. Curly ringlets efter användning kamma bra, inte tangle. Den hyaluronsyra som ingår i den styr vattenbalansen, närmar torrt hår med fukt, fungerar som en skyddande barriär. Keratin smälter, ger en spegelglans.

Användarnas åsikt är otvetydig - en mask med omedelbar effekt hjälper i de mest allvarliga och försummade fallen.

värdighet

för alla hårtyper

brister

 • inte detekterat.

De bästa maskerna för färgat hår

Färgat hår behöver särskild vård, för trots att många salongprodukter har en säker komposition innehåller produkten för massförbrukaren skadliga ämnen. De påverkar strukturen negativt, med frekvent användning av lockar blir livslösa, förlorar deras friska utseende och skönhet. Speciella masker hjälper till att återställa styrka och glans, bibehålla färgmättnad under lång tid. Ditt val är bättre att stanna vid professionella verktyg som är representerade i vårt betyg. De kommer att klara sin uppgift mycket mer effektivt och snabbt.

Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction

Redken har skapat en rad professionella kosmetika för färgad hårvård. Strukturen innehåller ett innovativt proteinkomplex som återställer strukturen och släpper upp splittrade ändar. Serin och glutaminsyra mättas med näringsämnen, ger sken och styrka. Aminojoner bildar en skyddande barriär från de negativa effekterna av miljön och höga temperaturer på styling-enheter.

Masken innehåller speciella komponenter som förhindrar utlakning av pigment. Efter användning upprätthålls ljusstyrkan och färgmättnaden. Speciella UV-filter skyddar håret från att brinna ut.

Kvinnor noterar en snabb effekt. Efter den första applikationen blir håret snyggt och smidigt. Med regelbunden användning kan du uppnå perfekt glans och återställa strukturen hos färgat hår.

värdighet

för alla hårtyper.

brister

 • inte detekterat.

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Treatment

Masken ger en strålande glans, återställer skadat hår efter färgning, mjukgör, ger mjukhet. En balanserad komposition som inte innehåller sulfater och andra aggressiva ämnen, påverkar försiktigt och är lämpligt för känslig hud som är benägen för allergier.

Verktyget skyddar mot kemiska, mekaniska och termiska effekter, förhindrar färgavverkning, förlänger sin ljusstyrka och mättnad väsentligt. Den bekämpar intensivt brummhet och fluffighet, minskar risken för statisk effekt.

Enligt recensioner efter användning är håret inte förvirrat, lätt att kamma, passar bra. För en enda ansökan är en liten mängd tillräcklig. Krämig konsistens omsluter varje hår, men lämnar ingen fet effekt.

10 bästa hårmaskar

Egenskaper i rankningen

Från hårets skönhet beror mycket på utseendet på varje tjej. Oavsett deras längd eller färg, måste de se välskötta, vara blanka och silkeslika. För att alltid hålla krullarna i ett sådant tillstånd behöver de bara sköta sig ordentligt. Experter rekommenderar inte bara att ta seriöst valet av schampon och balm, men också att ge ytterligare stöd för hårets hälsa. Med detta menas användningen av speciella medel, bland vilka maskerna är mest populära.

Hårmask - ett medel för intensivvård. Den innehåller en stor mängd näringsämnen, så det kräver inte daglig användning, till exempel många schampon. Masker kan variera i sammansättning, konsistens, prestanda, kostnad etc. Dessutom har de alla olika anvisningar:

 • fuktgivande torrt och sprött hår;
 • återställande av skadade lockar;
 • frigörelse från splittrade ändar;
 • slåss med förlust
 • bevarande av mättad färg av färgat hår etc.

En viktig fördel med masker - möjligheten till professionell vård hemma. Vi har valt de bästa produkterna i olika kategorier. Alla har rekommendationer från experter eller köpare.

De bästa maskerna för hår restaurering och tillväxt

För fullständig vård av skadat hår kräver användningen av specialverktyg. Deras komposition bör innehålla speciella vårdkomponenter som kan öka tillväxten och förbättra hårstrukturen. Till exempel gör vissa oljor, som fyller det övre skiktskiktet, dem visuellt vackrare och lägger till glans. Moderna tillverkare har flera verkligt effektiva medel för att återställa skadat hår. Alla är representerade i vår ranking.

3 L'Oreal Professionnel Absolut Reparation Lipidium

Masken av det kända kosmetiska märket L'Oreal Professionnel har redan blivit kär i många tjejer. Det är utformat för att maximera återhämtningen av även det mest skadade håret. Berikat med ett unikt komplex "Lipidium", det förstärker och läker synligt varje lås. Ett stort plus betyder - bekväm användning. Det räcker att lägga en mask på vått hår och låt det stå i 3-5 minuter och skölj sedan med vatten. En sådan enkel applikationsmetod kommer särskilt att vädja till dem som har varje minut räknat. Absolut Reparation Lipidium ger lätt kamning, kämpar delade ändar, minskar brott och förhindrar faller ut. Det har också en positiv effekt på hårbotten. Volym 200 ml, tät textur.

 • den mest praktiska applikationen;
 • långsam förbrukning
 • fin salong doft;
 • enkel distribution
 • märkbar återfuktande effekt;
 • bra mjukgöring och håråterställning.
 • inte naturlig sammansättning
 • högt pris;
 • håret blir smutsigt snabbt.

2 Macadamia DEEP REPAIR MASQUE

En av ledarna bland medel för återhämtning är den amerikanskgjorda Macadamia-masken. Den har en unik formel som tränger in i varje krökning. Skapat speciellt för svagt, skört och torrt hår. Resultatet är inte långt framöver - det är redan synligt efter flera användningar. Djup återhämtning och rekonstruktion gör krullarna friska, välplexade och glänsande. Flickorna pratar om en märkbar återfuktning och näring, med hjälp av de positiva oljorna i kompositionen. Förpackning 100 ml nog under en längre tid. Maskens konsistens är medium med päronteckningar. En trevlig äppel smak kommer att vara en extra bonus när den används. För bästa resultat, applicera produkten på håret i 7 minuter och skölj med vatten.

 • bra komposition;
 • djup återhämtning;
 • mjukhet och glans
 • trevlig lukt;
 • fuktighetsgivande effekt
 • UV-skydd;
 • bra recensioner
 • mat.

1 Natura Siberica SaunaSpa

Masken hos den populära inhemska tillverkaren Natura Siberica SaunaSpa är bäst i kategorin "restaurering". Huvudskillnaden betyder - en användbar naturlig komposition. Det är helt frånvarande sulfater, parabener och andra skadliga ämnen. De aktiva beståndsdelarna här är: Vetefrönolja, som är ansvarig för att återställa hårstrukturen, ginseng-extraktet, vilket förbättrar hårbotten, solbrännsfröolja, vilket ger en otrolig glans och utstrålning, medunitsa, som har en fuktgivande effekt. Tillgänglig SaunaSpa i en burk med 370 ml avskruvande lock, som varar i ca sex månader. Maskens konsistens är optimal - det är inte för fet, så det gör inte krullarna tyngre och lämnar inte en obehaglig effekt på händerna. Applicera på vått hår, kräver sköljning efter 15 minuter. Perfekt för hemmabruk.

 • den mest naturliga kompositionen;
 • optimal kostnad;
 • märkbar hydratisering;
 • slåss utfall
 • mjukar snabbt håret;
 • bekväm användning;
 • tillräckligt länge
 • utmärkt konsistens;
 • bästa recensioner.

De bästa hårmaskorna mot splittrade ändar

Split ends är ett mycket vanligt problem bland tjejer. Det uppstår på grund av frekventa biverkningar med hårtork och andra apparater. Värmen förstör hårstrukturen, gör den torr och spröd. De första tecknen på skador är splittrade ändar, vilket i hög grad förstör hårets utseende. För att bekämpa detta problem finns specialverktyg tillgängliga från populära tillverkare.

3 Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

Mask för hemmabruk baserat på arganolja Saem arbetar aktivt med splittrade ändar, förhindrar åldrande av hår och stärker sin struktur som helhet. Dess viktiga funktion är skydd mot miljöens negativa effekter. Det syftar till att ge ett välkänt utseende till håret, liksom till deras återhämtning. Strukturen liknar en luftig soufflé eller yoghurt, är väldigt trevlig att ta på. Presenterade medel i form av en burk med en volym av 200 ml och har en mycket långsam flödeshastighet på grund av enkel snabb applicering. Det är nödvändigt att sätta bara i flera minuter.

 • användbara aktiva beståndsdelar;
 • optimal konsistens;
 • snabb åtgärd;
 • fuktighetsgivande effekt
 • omedelbar jämnhet.

2 Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask

Det kända ungdoms kosmetikmärket Kaaral är en super fuktgivande mask Purify Hydra Deep Nourish Mask. Skapat speciellt för skadat, försvagat hår. Den har en unik formel baserad på kunglig gelé som bekämpar torrt och sprött hår. När du använder en gång i veckan, kommer du ett märkbart resultat efter ett tag. Curls kommer att se smidigt ut och vara otroligt mjuka för beröring. Spaltiga ändar är snabbt och effektivt förseglade.

 • slåss med splittrade ändar;
 • djup fuktgivande
 • tillräckligt länge
 • bra recensioner
 • bra kvalitet.

1 Revlon Uniq One ​​Flower

Följande mask från Revlon är ett exempel på ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Verktyget är gjord i form av en spray som måste appliceras på vått hår och behöver inte tvättas av. En viktig fördel med masken är närvaron av termiskt skydd. Efter applicering kan du säkert använda en enhet utan rädsla för hårskador. Revlon Uniq One ​​Flower löser flera viktiga problem på en gång: det gör kamningen enklare, kämpar för splittrade ändar, ger sken och volym, tvättar inte färg, skyddar mot höga temperaturer och förenklar styling.

 • Den mest lämpliga applikationen (spray);
 • inget behov av att spola
 • lätt kamning
 • volym;
 • bra recensioner
 • termiskt skydd
 • lysa;
 • mycket långsam förbrukning.
 • håret blir snabbt oljigt.

De bästa professionella hårmaskorna

Många tjejer föredrar professionella vårdprodukter. De har ett bra snabbt resultat. En annan fördel - effekten pågår länge på håret. Professionella hårmaskor är dyrare än vanligt, men de har en förbättrad komposition. Nedan är det mest effektiva sättet.

2 Kerastase Force ARCHITECT

Professionell mask Kerastase "Force ARCHITECT" skapades speciellt för benägen till sprött hår. Den är utformad för att maximera skyddet mot skador, samt stärka svaga krullar. Efter att ha använt denna mask ser håret ut mer välskötta och friska. Det ger otroligt glans och eliminerar torrhet. Djup fuktgivande effekt ger också jämnhet och silkighet. Den har en hög grad av skydd mot yttre irriterande faktorer. Finns i 200 ml burkar, som räcker för i genomsnitt 3 månader.

 • professionell vård hemma;
 • delade ändar;
 • återställande av skadat hår
 • förstärkning;
 • eliminering av torrhet
 • den behagliga lukten håller på håret långt.

1 Matrix Biolage Hydrasource

Masken av professionell kosmetisk märke Matrix är utformad för att djupt fukta håret. En viktig särskiljande egenskap hos Hydrasource är dess sammansättning. Det innehåller inte skadliga kemiska element, men fungerar på grund av sådana fördelaktiga aktiva ingredienser som aloe vera, rosmarin etc. Det ger en bländande glans till håret och gör dem smidiga och silkeslen. Verktyget har endast positiva kundrecensioner, eftersom ger ett märkbart resultat efter flera användningar. Samtidigt passar den till jämnt färgat hår och skyddar deras färg.

 • djup fuktgivande
 • bra komposition;
 • slåss med förlust
 • effektivitet;
 • professionell vård hemma;
 • långsam förbrukning.

De bästa maskerna för färgat hår

Färgat hår kräver alltid speciell vård. De är starkare än andra som behöver återhämtning och ordentligt skydd. För att håret ska se vackert ut och krullarna är välskötta, rekommenderar experter att du ska köpa masker speciellt för färgat hår. Nu finns det många av dem. Vi valde de bästa verktygen utifrån kundrespons.

2 Natura Siberica Havtorn

Natura Siberica djupåterställande mask från den berömda "Sea-buckthorn" -serien är också lämplig för färgat hår. Det är lätt att använda, även hemma. Den unika sammansättningen nöjer inte bara, fuktar och stärker, men behåller också den ursprungliga färgen efter målningen. Den täta konsistensen ger en enkel applikation, smältan smälter på håret. Efter flera applikationer kan du se ett fantastiskt resultat. Håret blir smidigt, inte förvirrat och ser väldigt snyggt ut.

 • användbar komposition;
 • trevlig struktur;
 • välsmakande lukt;
 • bra recensioner
 • optimalt pris.

1 ESTEL Otium Blossom

ESTEL är en unik formel speciellt för färgat hår. Blommomaskens uppgift är att behålla den ursprungliga färgen efter målningen och göra den ännu mer mättad. Masken från ESTEL syftar till att stärka strukturen, läkning och läkning av skadat hår. Kakaosmör, tillsammans med andra aktiva ingredienser, tränger in och ger maximal återhämtning. Curls ser jämna och glänsande ut efter den första applikationen. Bekämpar förlust och brittleness.

 • utmärkt skydd för färgat hår;
 • djup återhämtning;
 • fuktighetsgivande effekt
 • utmärkt mat recensioner;
 • kunder;
 • bra pris

Hur man väljer en hårmask

Det finns fall där en flicka köper hårvårdsprodukter från en rad av en viss tillverkare. Men det betyder inte att de kommer att vara lika användbara för henne. Till exempel kan schampo ha en positiv effekt, men masken är för tung eller vice versa för att torka håret. När du väljer ett lämpligt verktyg ska du följa följande regler:

 1. Först måste du bestämma din hårtyp. Varje verktyg är utformat för ett specifikt fall, så resultatet beror på korrekt urval av masken.
 2. Olika oljor (jojoba, argan, etc.) är väl näring och lämpar sig för frekvent användning;
 3. Tunt och försvagat hår i behov av medel, vars sammansättning är berikad med keratin;
 4. Experter rekommenderar att man får masker som löser ett specifikt problem (till exempel för tillväxt eller hydratisering). Undvik universella lösningar. de är mindre effektiva;
 5. Närvaron av växtextrakt direkt påverkar jämnheten;
 6. Var uppmärksam på kompositionen - det måste vara minst hälften av de naturliga ingredienserna;
 7. Köp endast produkter från välrenommerade tillverkare. Detta kommer att hjälpa till att undvika användning av verktyg av låg kvalitet.

Bär en mask: topp 20 hårmaskar

Sken, styrka och fullständig håråterställning på 5 minuter

Våra hår upplever stress varje dag: hårtork, höga temperaturer, vind, sol, klorerat vatten - och med kallt väder finns det också kepsar som provar statisk elektricitet, vilket gör att vi ser ut som maskrosor. Regelbundna masker hjälper till att bevara krillens hälsa och skönhet - bara 5 minuter om dagen blir nyckeln till mjukhet, styrka och glans i ditt hår. ELLE har sammanställt sitt sympati betyg, vilket inkluderar de 20 största maskerna som kan förvandla hår även i den mest beklagliga situationen.

OPALIS

Snabbt återställa håret och ge det styrka och glans kan L'Huile olja från Opalis, vars huvudkomponent är macadamia mutterolja. Den obestridliga fördelen med detta verktyg är bekvämlighet - det kan användas även på arbetsplatsen. Det viktigaste - överdriv inte det, annars kommer håret att se smutsigt ut och smutsigt.

Kydra

Brand Kydra anses vara samma expert inom hårvård, som Bentley i bilar. Därför är det säkert att överlåta sina medel till det mest livlösa håret som har förlorat hoppet om återhämtning. Masque Richesse Intense mask med passiflora blommolja tränger in i hjärtat av håret, återställer det från insidan och öppnar sitt andra andetag.

Kerastase

Det franska varumärket Kerastase bestämde sig för att täcka alla områden på en gång när det gällde håråterställning, vilket gav dem skydd, glans och jämnhet. I en speciell linje innehåller Thermique tre mjölk med varumärkena Keratin, Nectar, Ciment. Dessa verktyg behöver inte tvättas, så att de inte bara närmar sig håret utan också skapar ett skyddande lager under varm styling.

Alterna

För alla älskare i sviten är Alterna Ten Perfect Blend Masque hårmask lämplig för att förnya och återställa hårstrukturen på fem minuter, samtidigt som man anpassar sig till den grad av hydratisering och näring du behöver. Som ett resultat blir håret inte överväldigt och tar så många näringsämnen som de behöver - inte mer, inte mindre.

Nioxin

För att få håret till liv, måste du tränga in i kärnan, vilket är vad Nioxins djupa återhämtningsmask gör. Minskar hårets skörhet, det släpper ut dem och ger lydnad och elasticitet.

Leonor greyl

Nourishing mask för alla typer av hår från Leonor Greyl, berikad med eteriska oljor, organiska syror, proteiner och fuktgivande vegetabiliska oljor, kommer inte bara att återställa håret och ge det sken och volymen, men fyller den också med en liten jasminlukt.

Sebastian professionell

För att hålla håret mjukt och silkesat, behöver de noggrant näring och fuktas - till exempel med Hydra Treatment mask från Sebastian Professional, som innehåller en unik formel med aktiva ingredienser och närande aminosyror, utjämnar hårstrukturen och ger en hälsosam glans.

John Frieda

Alla experimenter som kemiskt behandlat sitt hår i form av färgämnen och krullar behöver helt enkelt en mask för att återställa håret från Full Repair Line från John Frieda. Tillverkare lovar effekten av jämnhet och volym efter första användningen.

Londa professionell

Londa Professional Color Radiance-mask skyddar färgat hår och hjälper dem att inte förlora sin glans och ljusstyrka. Passionsfrukt extrakt och apelsinskal lipider i kompositionen inte bara ta hand om håret, men också ge det en trevlig arom.

Vichy

Vichy-apotekets varumärke ser traditionellt på problemets rota - den här gången bokstavligen: Masken "Firming Ceramides and 3 Nourishing Oils" innehåller flera olika typer av oljor som återställer och närmar håret från rot till spets. Det är naturligtvis inte rekommenderat att sätta det på rötterna - det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter och fördela masken längs längden, lämna i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten. Upprepa denna ritual flera gånger i veckan, och ditt hår kommer tacka dig!

Lundenilona

Alla vet att under vår sömn blir vår hud förnyad och återställd efter dagens stress. Men det visar sig att detsamma gäller håret - deras tillstånd och utseende beror på kvaliteten och varaktigheten av en natts sömn. För att hjälpa curls att föryngra och bevara skönhet har varumärket Lundenilona släppt en hårfärg på 3 i 1 natt som innehåller hyaluronsyra, keratin, vete och sojaprotein, jojobaolja och macadamia, marina collagen och vitaminkomplex.

Schwarzkopf Professional

Snabbt återställ hårets naturliga elasticitet och gör det mjukt, glatt och glänsande med hjälp av BC Oil Miracle Barbary Fig Oljemask från Schwarzkopf Professional.

Melvita

Melvita är känt för sina naturliga ingredienser, och regenererande koncentratmask för hår med sheasmör är inget undantag. Dess tjocka krämiga textur omsluter varje hår, utjämnar ytan på locken och minskar sårbarheten med 50% efter den första applikationen.

Garnier

Split ends - ett av de mest akuta problemen i samband med hår. Ambulanshjälp för splittrade ändar kan vara "Sos-restore instant mask-elixir" från Garnier, vilket återställer locken från insidan och utsidan, lödning av de hatade håren som sticker i olika riktningar.

LR HealthBeauty

Mask-conditioner för restaurering av skadat hår Reparation Intense från LR HealthBeauty är en av de få produkter som inte bara kan, men måste också tillämpas på rötterna. Det normaliserar talgkörtlarna och stimulerar hårväxten, vilket ger dem en hälsosam glans och styrka.

Gliss kur

I arsenalen av vård för torrt, sprött och tunt hår behöver du bara inkludera produkter med keratin och hyaluronsyra. I ett par av dessa två komponenter ger ett fantastiskt resultat, bokstavligen tillbaka håret till liv. Detta komplex finns i masken "Hyaluron + placeholder" från Gliss Kur - trots det överkomliga priset är kvaliteten på denna produkt glatt imponerande.

Avon laboratorieforskare satte ett ambitiöst mål att lösa flera problem på en gång, och de lyckades: "Instant Recovery" hårmask förhindrar brott, släpper, fuktar, återvänder glans, mjukar upp splittrade ändar, mjukar hårstrukturen och skyddar dem mot värme.

SYOSS

Den 3 i 1 Cell Restoration Mask från Syoss bryr sig om hår utan att väga ner det - vilket redan är ett stort plus. Dessutom är det här verktyget multifunktionellt: masken kan användas före, under shampooing och över natten, vilket sparar budgeten betydligt och bidrar till att minska antalet burkar i badrummet.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6: e ingången (ingång från hästbanan)

Ranking av de bästa hårmaskorna 2018

Den mest effektiva metoden för skydd, näring och lyxig hårglans är en mängd olika masker. Shampoos och sköljningar tvättar enkelt curls, vilket ger dem mjukhet. De kan helt enkelt inte mata dem fullt ut med alla nödvändiga komponenter. Med den systematiska användningen av verktyg för högkvalitativ hårvård kommer även det mest livlösa håret att bli ett hälsosamt, elegant hår.

Kriterier för urval och typ av masker

Innan du väljer ett lämpligt verktyg för dig själv, bör du bestämma vilken uppgift det ska lösa:

 • fukta;
 • att återställa;
 • ljusa färgat hår
 • nyans och omsorg
 • underlätta kamning.

Dessutom har masker flera sorter:

 1. Näringsämnen. Produkter som innehåller proteiner av hög kvalitet, naturliga extrakt och vitaminer. Tack vare deras användning blir håret levande och starkt. Applicera inte mer än en gång var 5-10 dagar.
 2. Att minska. Medel som används för skadat hår på grund av frekvent färgning och aggressiva miljöeffekter. De innehåller en ökad mängd vitaminer av element som är avgörande för hårlampans normala funktion.
 3. Förstärkning. Används för försvagade och skadade hår. Återställ strukturen, vilket gör krullarna mer lydiga. Rekommenderas för användning av ägarna av sällsyntt hår.
 4. Uppvärmning Medel som ökar temperaturen i hårbotten, förbättrar blodflödet. Som ett resultat av deras användning aktiveras folliklarna, och håret växer snabbare och blir starkare.
 5. Omsorg. Ljus i konsistens betyder, som innehåller en uppsättning av viktiga vitaminer som stöder hårets hälsa och vitalitet. Ge en naturlig glans till krullarna, som efter regelbunden användning är väl kammade och mottagliga för styling.
 6. Professional. Effektiva universalmedel som i sin basformel har en förbättrad sammansättning av vitaminer och spårämnen som är användbara för hår. Effektivt återställa de mest livlösa och skadade håren.

Hur man använder

Vanligtvis innebär masker appliceras på det tvättade huvudet. Användningstiden för varje beror på hårets och kompositionens typ. Efter tvätt med varmt vatten blir hårets struktur mer porös och användbara delar tränger in väl. Därför, för den korrekta effekten bör du sätta på huvudet med en handduk. Tvätta av masken noggrant under varmt rinnande vatten. När allt kommer omkring kommer en dåligt avlägsen produkt från hår att göra krullarna tyngre, vilket ger dem en ful fettig glans.

Topp tillverkare

Innan du bestämmer vilken firma som är bättre att köpa en produkt, måste du veta att valet av varumärke också kommer att bero på hårets struktur och skadorna. Populära företag som anses vara experter i tillverkningen av kosmetika, bryr sig om hår:

Års erfarenhet och den enorma potentialen i ackumulerad kunskap tjänade som grund för att skapa högkvalitativa kosmetika. Alla komponenter som används av detta företag i produktion är av vegetabiliskt ursprung. Maskets unikhet från detta märke manifesteras i valet av specialister av endast de växter som har stor helande kraft och kommer att inriktas på att upprätthålla hårets skönhet och hälsa.

 • kvalitetsprodukter;
 • Användning av växter med maximal läkning.
 • relativt högt pris på varor.

Den världsberömda tillverkaren, som kännetecknas av utmärkt kvalitet och hög effektivitet för alla tillverkade kosmetiska produkter. Ansiktsmaskar från detta märke kan användas som "reanimationsmedel", eftersom de genast återställer hårets skadade områden, vilket ger strängarna ett attraktivt utseende.

 • förbättrade formelmasker;
 • högkvalitativa produkter.
 • frekvent försäljning av förfalskningar.

Amerikanska varumärket, som skapar linjer av kosmetiska produkter för hårvård. Fonder från detta företag har unika egenskaper, vilket på kort tid gör det skadade smärtsamma håret till ett lyxigt friskt hår. Kosmetika som erbjuds av varumärket påverkar hårets struktur på cellulär nivå, vilket ger dem styrka, mättar de nödvändiga mikronäringsämnena.

 • full hår restaurering på cellulär nivå;
 • anständig produktkvalitet.
 • relativt högt pris på varor.

Beskrivning och egenskaper hos billiga billiga hårhårsmaskar

Att tillämpa köpta budgetmaskor betyder inte alltid att resultat för håråterställning är medioker. Billig hårvårdsprodukter stärker också locken väl och skyddar dem från yttre skador.

Kosmetisk mask, återställande och fuktgivande varje hår. Avokadoolja, som är en del av grundformeln, närmar sig och stärker strängarna. Förhindrar torra tips och förhindrar håravfall. Nettle extrakt skyddar locken från de negativa effekterna av miljön. Genomsnittligt pris: från 30 rubel för en engångspåse.

 • återställa och stärka hårstrukturens effekt;
 • förhindra splittrade ändar;
 • budgetpris.
 • i vissa fall manifestationen av allergiska reaktioner.

En närande mask som ordnar helt och hållet varje hår. Hennes vitaminkomplex matar krullningar och tränger djupt in i follikelns struktur. Med systematisk användning av verktyget noteras en ökning av hårlängden med 2-3 cm. Lydighet, hälsosam inte splittrade ändar. Formeln av sju eteriska oljor ger intensivt håret längs hela längden. Genomsnittligt pris: från 85 rubel.

 • intensiv näring
 • lätthet och hälsosamma tips
 • optimalt pris.
 • svag glans.

Ett sätt att stärka hårstrukturen mot splittrade ändar. Sammansättningen av basmaskformeln har burk- och björknyroljor, som effektivt närmar och fuktar håret längs hela längden, vilket ger styrka och hälsa till skadade och smärtsamma krullar. Genomsnittligt pris: från 85 rubel.

 • förstärkning och återhämtning
 • split split split;
 • optimalt pris.
 • svag sken;
 • i vissa fall kliande hårbotten.

Ett sätt att återställa vitaliteten hos övermättade hår med kemiska element. Castorolja, som ingår i maskens basformel, berikar livslösa hårs struktur, stärker tunna strängar. De komponenter som utgör masken. Återställ håret efter perm, gör dem mjuka och silke. Genomsnittligt pris: från 125 rubel.

 • lydiga och välbeklädda strängar;
 • skydd mot aggressiva miljöpåverkan;
 • optimalt pris.
 • svag hjälp med stark håravfall.

Den mest effektiva verktygsmaskin bland budgetanaloger. Unik frisör baserad på placenta extrakt. Ger intensiv näring och djup återhämtning av hårsäckarna. Keratin som finns i verktyget tränger djupt in i folliklarna, vilket eliminerar eventuella skador. Sheasmör tillsammans med panthenol läker och uppfriskar strängar. Masken innehåller inte hormoner, som omedelbart omvandlar varje hår, underlättar kammarprocessen och styling. Genomsnittligt pris: från 170 rubel.

 • elasticitet och naturlig glans av hår
 • innehållet i grundmolekylen för placenta extraktet;
 • varning för torra tips.
 • i vissa fall klåda och skalning av hårbotten.

Beskrivning och egenskaper hos farmaceutiska billiga hårmaskar

I strävan efter medel i dyra paket från kända märken glömmas det om naturliga hårmaskor, som kan köpas på något apotek för lite pengar. Högkvalitativ hårvård med dessa läkemedel kan enkelt ersätta dyra salong och professionella verktyg. Det viktigaste i deras ansökan är inte att vara lat, ta hand om dig själv regelbundet.

Ett verktyg som framgångsrikt används i kampen mot stranddeposition. Det närmar hårsäckarna, stimulerar deras aktiva tillväxt. Gnidde i hårbotten 30 minuter innan du tvättade håret. Tillämpningsförloppet är 1-1,5 månader. Genomsnittligt pris: från 150 rubel.

 • naturlig botemedel
 • hårväxtstimulering;
 • djup näring.
 • lång användningstid.

Naturliga botemedel, efter applicering som håret lyser med naturlig glans och faller inte ut. Produkten är lämplig för terapeutiska och profylaktiska kurser och hjälper till och med mycket svag och smärtsam efter färgningskurver. Användningsfrekvensen för läkemedlet - 1-2 gånger i veckan. Applicera 30-40 minuter innan du tvättar håret. Genomsnittligt pris: från 80 rubel.

 • naturlig komposition
 • inga allergiska manifestationer efter användning
 • hårväxtstimulering.
 • i vissa fall manifestationen av hypervitaminos.

Ett läkemedel som hjälper till att förbättra hårväxten, stärka follikeln. Förhindrar förlust och alopeci. Hjälper till att odla friska strålkronor, framgångsrikt kombinerade när de används med ricin eller burdockolja. Gnidde i hårbotten i 20 minuter två gånger i veckan i 2-3 månader. Genomsnittligt pris: från 35 rubel.

 • stimulering av follikelaktivitet;
 • optimalt pris.
 • i vissa fall dermatit och hudirritation.

Beskrivning och egenskaper hos de bästa professionella maskerna

De flesta hårmaskorna som köpts i butiken är sämre än professionella produkter. Efter användning av högklassiga droger är varje hår "laminerat", och krullarna ser friska ut och silkes. Vad är bättre att köpa och hur mycket är ett professionellt verktyg? Tillvägagångssättet vid valet av den nödvändiga masken ska vara individuellt, med hänsyn till de olika egenskaperna hos varje verktyg och typen av hår.

Professionell för färgat hår

Professionellt verktyg som syftar till att återställa torkade krullar på grund av färgning, användningen av olika termiska och kemiska effekter. Masken återställer sig väl, matar med nödvändiga vitaminer och mikroelement, förhindrar uppkomsten av splittrade ändar, ger en hälsosam glöd. Eliminerar yellowness på blekt hår, vilket ger det en ädel glans. Genomsnittligt pris: från 600 rubel.

 • stor mängd medel;
 • Skina torkat hår på grund av färgning
 • eliminering av yellowness.
 • lång effekt

Ett unikt professionellt verktyg baserat på Inca Inchi-olja, som återställer hår efter färgning och termisk exponering. En lätt absorberad mask, varefter de skadade krullarna blir friska, blir mer lydiga. Redan efter första användningen av produkten blir trådarna mjukare. Ha elasticitet, visuellt tung. Med regelbunden användning bidrar det till att hålla färgen på färgade lockar. Perfekt för lockigt hår, vilket gör det mer lydigt. Genomsnittligt pris: från 600 rubel.

 • effekt efter första användningen
 • mjukt och silkesigt hår
 • färgretention efter färgning.
 • dålig utspolning med sträng.

Professionell för håravfall

Italiensk keratinmask, mättande och näring hårsäckarna insidan, fyller bristen på protein. Det gör krullarna mer hållbara, eliminerar de splittrade ändarna. Den har UV-skydd. Lindrar hårbotten irritation efter användning av aggressiva kemikalier. Med regelbunden användning av produkten växer håret mycket snabbare och faller inte ut. Genomsnittligt pris: från 700 rubel.

Topp hårmaskor av erfaren stylist

Signatur Fukt Masque, Orbie

Vinnaren av vårt betyg är en intensiv mask, det passar alla hår, närmar och fuktar alla typer utan undantag. Kompositionen innehåller extraktet från roten till lägerelden, en växt från Sydostasien, som absorberar och neutraliserar ultraviolett strålning bättre än solskyddsmedel med ett maximalt SPF-filter. Litchi skyddar hår från oxidationsmedel och vattenmelon från Kalahari-öknen - från andra externa aggressorer. Det finns ett glykoprotein av silke i listan över komponenter: det bildar ett fuktgivande skikt på hårets yta. Det är därför de inte hotas av uttorkning och de lyser så bra.

Signatur Fukt Masque Hair Mask, Orbie (4 600 gn.)

Extrem redken

Denna mask är det bästa som du kan erbjuda blekt hår idag. Det kommer att stärka dem, återställa strukturen, fylla med styrka och hälsa.

Extreme, Redken hårmask (1 740 gnid.)

Kronolog, Kerastase

Efter håret kammade som silke glider hårborsten över det. Tacksamma ord till katjoniska polymerer, de ger hårets mjukhet och låter dem inte krossa. Maskens formel berikas med en molekyl med ett exotiskt namn "Abyssin". Om du tror verktygens utvecklare syntetiseras den av mikroorganismer som lever i vulkaniska djupet i Stilla havet, och i tandem med lipider och bisabolol återuppstår jämnt hårdförtatt livshår. Vitaminerna A och E fungerar som antioxidanter, och ceramider fyller hålrummen i hårstrukturen och jämnar deras yta.

Hårmask Chronologiste, Kerastase (4 000 gnid.)

Vitamino Färg, L'Oreal Professionnel

En av de mest populära professionella maskerna för färgat hår. Inget behov av att säga hur färg förstör ditt hår. Det här verktyget kan förlänga färgmättnaden, göra håret smidigt och silkesligt, men det viktigaste är att lägga den i en osynlig film som skyddar håret som redan har färgats av UV-ljus och andra yttre faktorer.

Vitamino färg hårmask, L'Oreal Professionnel (1 350 gn.)

Rekonstruktion Mask, ToniGuy

Produkten är älskad av stjärnor, och det är ingen slump att det står på hyllan i badrummet i många modeller. Masken återställer, stärker och närmar sig försvagade lockar bättre än många andra. Och det är nödvändigt för tjejer som ofta byter bilder och hårfärg.

Hårmask Reconstruction Mask, ToniGuy (1 110 gn.)

Återställande hårmask, marockanoil

Masken kommer att tas för att återställa håret efter perm. Dess komponenter penetrerar djupt in i hårstrukturen, och det är nödvändigt att återställa dem. Som en del av den favoritkomponenten av märkesarganoljan, vilket till stor del varför verktyget rekommenderas att inte användas mer än en gång i veckan.

Restorativ hårmask, morokokanoil (3 136 gnid.)

Phytojoba Intense Hydrating Brilliance Mask, Phyto

Det var speciellt utformat för att snabbt återställa fuktbalansen och skydda torrt hår. Intense fuktgivande mask har en fet textur, delikat arom och ger djup näring till håret. Jojobaolja fuktar torrt hår, ger det en vacker glans och återställer skyddsklädan, vilket gör att du kan behålla den önskade hälsosamma hårfukthalten.

Hårmask Phytojoba Intense Hydrating Brilliance Mask, Phyto (2 049 rub.)

Återställ maskbehandling, levande bevis

Masken har en frisk citrus doft, och för sådana produkter är en sällsynthet. Det återställer skyddsskiktet och tar bort porositeten, glattar nagelbandet och stärker varje hår, fuktar djupt och ger dem styrka. Efter att ha använt masken blir krullarna mjuka och lydiga, oavsett vad de är innan de träffas med produkten.

Hårmask Återställ maskbehandling, levande bevis (1 386 gnid.)

Monoi reparera hårmask, Carols dotter

Chipprodukt - Monoiolja, extraherad från gardenia, växande i Tahiti. Masken kan återställa jämnt, kemiskt skadat hår. Formelmedel berikad med den starkaste komponenten - bambu vatten, det stärker håret bra och bekämpar brittleness. Det finns inga parabener, petroleumprodukter, mineraloljor och konstgjorda färger.

Hårmask Monoi Reparera Hårmask, Carols Dotter (2 370 gnid.)

Jasmin och Henna, Lush

Produktens huvudkomponenter finns i namnet. Henna tillsätts i en sådan mängd att det inte påverkar hårfärgen, men lägger bara till glans och glattar det. Verktyget kan användas på blekt och grått hår.

Masker för hår Jasmin och Henna, Lush (1 210 rub.)Nästa Artikel
Är det värt att växa hår: fördelar och nackdelar, funktioner i denna procedur på vintern och sommaren