Top Combs Rating


Korrekt hårvård innebär inte bara användning av dyra schampo, masker och balm. För att håret såg väl preparerat är det värt att använda rätt plockad hårborste. Men när man väljer detta verktyg är det värt att observera ett antal regler och nyanser.

Top Combs Rating

Kombinera ditt hår dagligen är det nödvändigt att inte bara skapa en snygg bild och form, men också för att bibehålla sin hälsa. Detta beror på effekterna på hårbotten. Valet av detta tillbehör är verkligen imponerande. Tillverkare erbjuder ett stort urval av former, färger, storlekar och material. De finns för permanent användning eller bara för styling och skapar en viss frisyr. De kan delas in i tre grupper: kammar, massage och styling.

Det bör bestämmas för vilka ändamål det kommer att behövas. Det är nödvändigt att ta hänsyn till strukturen av hår, längd och hälsotillstånd. Om hårborsten inte väljs väl och används slarvigt kan det orsaka skada eller förlust av hår. Ett sådant tillbehör i närvaro av grova och hårda tänder skadar allvarligt huden. På grund av detta kan hårsäckarna brytas senare.

Kamen är dock fortfarande ett mycket populärt verktyg för hår. Baserat på konsumenternas återkoppling sammanställdes en ranking av de bästa kammen från olika tillverkare. Tänk på de viktigaste egenskaperna och populära modellerna.

Jag älskar mitt hår representerar ett varumärke som finns på hemmamarknaden i högst 5 år. Företaget är specialiserat på produktion av professionella verktyg för frisörer och stylister, liksom de som bryr sig om hårets skönhet. Tillverkaren hävdar att massagekamrar innehåller ett par borstar av olika längder, vilket gör att du kan rasa håret perfekt. På grund av god flexibilitet gör dessa nylonborstar det lätt att kamma genom vått och torrt hår.

På grund av en sådan duett och olika hårstorlek kompletterar de varandra. Långa borstar raser hår och korta borstar masserar hårbotten. Kombiner av detta märke kan användas vid tvättning av huvudet. Utvecklare har använt sig av modern teknik och använt material för borst, som är berikade med arganolja och keratin. Genom användningen av bioteknik påverkar borsten mycket noggrant hårets struktur.

Dessange positionerar sig som ett internationellt premium skönhetsmärke. För närvarande har varumärket mer än 500 salonger i 40 länder runt om i världen, där hela utbudet av frisörtjänster tillhandahålls. De positionerar sig som en form av femininitet och skönhet och skapar ett kompetent tillvägagångssätt för att skapa en bild för den vackra halvan av mänskligheten. Varumärket tillhör det franska varumärket. Men all produktion är i Sydkorea.

Företagets grundare borstade Brigitte Bardot personligen. Han och alla anställda i företaget försöker lyfta fram alla de dygder som naturen hos vackra kvinnor har begått. Företaget erbjuder ett stort urval av alla slags varor. Massageborsten med naturliga borstar är mycket populär. Den har en oval form och ett krökt handtag, för bekvämare användning.

Av minuserna kan det noteras att den här kammen inte fungerar för mycket hårdhårigt hår. Och nyligen har varorna i detta märke ökat kraftigt i pris. Denna modell kammar försiktigt hår, ger den glans, när den används, ser håret tjockare ut. På grund av sin ganska stora storlek kommer det att låta dig kamma tjockt och långt hår.

Olivia Garden är ett varumärke som sedan slutet av 60-talet ägs av ett belgiskt företag. av förra seklet. Märke för professionell användning, som används i mer än 70 länder runt om i världen. Företaget erbjuder ett brett utbud av termiska omvandlingar, olika former och storlekar av borstar med naturliga borstar, olika typer av massagekammer för professionell och hemanvändning.

Thermobags är penslar som stack hår med varm luft. Sådana verktyg kommer med möjlighet att jonisera och avlägsna statisk elektricitet från håret. Massageborstar är mycket populära och utförs med naturliga och konstgjorda borst. Naturliga material hjälper till att klara av trassigt och lockigt hår. Konstgjorda borstar hjälper till att kamma rakt och tjockt hår.

Alla kammar är utrustade med högkvalitativt handtag som gör att verktyget kan tjäna mer än ett år. Sådana tillbehör från kolfiber, bambu, etc. presenteras i stor utsträckning. Företagskatalogen innehåller ett stort urval kammar, uppdelade i speciella serier.

Janeke är ett italienskt varumärke som specialiserat sig på produktion av olika hårtillbehör. En intressant modell av massageborste vann många sympatier för kvinnor, inte bara i vårt land. Hon tvättar snabbt och enkelt, det är lätt för henne att kamma våta strängar, hon rinner inte ut håret i arbetet och det är också bekvämt att hålla den i handen. Detta hårtillbehör har mjuka och böjda tänder. Denna kam kommer inte att kunna lägga lockigt och lockigt hår.

När du tvättar borsten är det tillräckligt att använda vanligt schampo. Förutom massagekammen, erbjuder varumärket kunderna en vanlig kam för hårkam, stylingborstar och en mängd olika tillbehör till hår, händer och naglar.

Dessata erbjuder konsumenterna möjlighet att köpa en ny generation kam. Hon unravels håret mycket enkelt. På grund av den snygga designen finns det ingen skrammer och skador på håret. Tillverkaren försäkrar att detta tillbehör har en universell karaktär och är lämplig för något hår. På grund av strukturen tappar inte tänderna sin flexibilitet under hela livscykeln. Den har en anatomisk form och är lätt att använda. Det finns en så kallad mini storlek, som är en tredjedel mindre än originalet. Perfekt storlek för transport i en handväska och ett bra alternativ för resor. Tack vare ett speciellt fall - locket är tänderna skyddade mot skador och smuts. På grund av denna storlek är det bekvämt att använda även för barn.

Chicco presenterar enkla och säkra lösningar för barn från födsel till 3 år. Alla som blev föräldrar vet att lycka består av små saker och dagliga tecken på kärlek och ömhet. Ett bra alternativ för barn är ett kit från detta märke. Satsen innehåller en kam och en borste, som är helt säker för smulorna, kan hjälpa till med skorporna, har mycket mjuka och naturliga borst.

Tillverkaren hävdar att denna borste är gjord för hand och har ett anatomiskt format handtag. Borsten själva är väldigt mjuka. Det är helt omöjligt för henne att skrapa barnens känsliga hud. Tack vare det gummerade och bekväma greppet i framtiden kommer barnet själv att vara bekvämt att hålla det och kamma det själv.

Kapous - ett varumärke som är ett professionellt varumärke för vård och färghår. Alla företagsfonder tillverkas i Västeuropa. Förhållandet mellan god kvalitet och lågt pris gör varumärkesprodukterna mycket populära. Märket uppträdde på den ryska marknaden i mer än 15 år och var en pionjär inom denna bransch bland inhemska varumärken.

Mycket populär bland konsumenterna beror på de trehaltiga borsten. Tillverkaren försäkrar att det är ett oumbärligt tillbehör för kreativa impulser av stylister, kammar lätt även det hårdaste håret, och en speciell beläggning förhindrar glidning och är lämplig för alla typer av hår. Lämplig även för afrikanska flätor. Tillbehöret har en mycket intressant och vinkelformad design. Borstarna är mycket tjocka och mycket mjuka att röra vid och inte repa på huden, och till och med massera den.

Kammen är liten i storlek men extremt bekväm att använda. Som en följd, enligt konsumenterna, denna modell kammar perfekt, inte sönder dem, och till och med unravels våta strängar. Kammaren är väldigt lätt och enkel att tvätta, vattnet strömmar inte överallt. Ett bra alternativ för kort och inte mycket voluminöst hår. Flickor med lockigt hår och väldigt tjock bör vara försiktiga med henne.

Beauty Style är ett polskt varumärke för produktion av hårtillbehör. Ganska budgetalternativ för älskare av kvalitetshårvård. I samlingen av kamar finns också en analog av den berömda kamskärmstången. Denna modell har ett mycket lågt pris och bekväm storlek. Naturligtvis är detta alternativ annorlunda än de ursprungliga kammen, men likheten är uppenbar. Den har en ergonomisk form, 2 kontrasterande färger i design och nötkött av olika längder.

Minus av denna modell är den extrema sårbarheten hos tänderna, speciellt vid rengöring och tvättning. Billiga och bra alternativ för håret kommer att fungera som en plastmassageborste från detta varumärke. På den fria marknaden finns alternativen med spegel och utan spegel. Kammen har ett gummerat handtag och är väldigt lätt att hålla. Massazhka drar inte ut ens mycket långt hår. Men hon kan inte kamma henne våt eller till och med något fuktigt hår, annars är de lätt att skada. Spetsarna på tänderna har en sfärisk form som bidrar till en enkel huvudmassage, lindrar spänningen och irriterar inte huden. Tänderna, som själva kammen, är gjorda av plast.

Lady Pink kan inte lämna någon likgiltig. Ljust namn och inte mindre intressanta hårtillbehör. De återvänder till en sorglös barndom. Massage kam rund form med färgade tänder eller samma modell, men med en fyrkantig form. Guld-, silver- eller ljusrosa kammar lockar uppmärksamhet och lyft dina andar.

Trots det faktum att färgade massager har krökta tänder, kammen kamar perfekt hår, rivs inte, rinner inte, repa inte på huden, elektrifierar inte hår och tar upp lite utrymme. Trots modellernas lilla storlek är det mycket bekvämt att hålla dem i handen. Tänderna på den är fasta, men du borde inte använda den på vått hår.

En annan analog av den berömda Tangle Teezer presenteras i gulddesign med svarta kryddnejlika. Mycket snyggt och ljust tillbehör, för älskare att locka uppmärksamhet. Även om hon har hårda tänder, unravels hon håret mycket bra och elektrifierar dem inte. Andra modeller av hårborstar av detta märke presenteras också med original design och olika färg och formvarianter.

Om du inte har valt vilken kam som ska föredra, kommer den här videon att hjälpa dig.

Toni Guy är ett berömt engelska frisörsmärke med en sekelskiftes historia. På hemmamarknaden uppträdde detta företag i början av 2000-talet. Företaget presenterar ett brett utbud av hårtillbehör. Kombiner från detta märke har en antistatisk effekt och koncis design. Kolkammar är också mycket populära, och som hela sortimentet av detta märke säljs i en specialiserad butik.

Kolkammar är gjorda av kolfiber med keramisk beläggning. Det här är en mycket populär modell och det är väldigt trevligt att ta hand om, lätt i vikt, men inte liten i storlek. Den har brett och långt ifrån varandra tänder, och en lång ände. Tänderna i sig är släta och väl avrundade, kammar lätt och kolliderar inte huden. Av minuserna kan endast noteras att under långvarig exponering för direkt solljus kan färgen tona. På grund av budgetkostnaden och god kvalitet är dessa kamar mycket populära hos professionella och vanliga konsumenter.

Kaizer erbjuder professionella och vanliga konsumenter ett stort urval av kammar av alla former, storlekar och utseende. Företaget erbjuder både plast- och trämodeller för alla smaker och färger. Mycket populär hos ägare av långt hår är en massageborste av trä med naturliga borst. Det kammar försiktigt och försiktigt till och med tunt och långt hår, liksom rätnar det lite under användning.

Stapeln är ganska styv och kort, den har nyloninsatser. Nackdelen med sådana borstar är svårigheten att rengöra och tvätta, och damm ackumuleras ständigt på de naturliga borsten. Märket erbjuder kunderna en mängd olika tillbehör till håret. Förutom massager är träkammer mycket populära. Många tjejer använder träalternativ för att lägga till några eteriska oljor i kammen under kamningsprocessen. Kombiner från detta märke har god kvalitet och låg kostnad.

Moroccanoil har fått världsomspännande erkännande på grund av effektiva och naturliga hårvårdsprodukter, liksom vacker förpackningsdesign. Kombiner av detta märke hanterar effektivt sin uppgift och har en vacker design. Den enda nackdelen som många konsumenter säger är den relativt höga kostnaden för denna typ av produkt. Hon har keramiska fläckar som håller värme under lång tid, mycket bättre än andra material. Tack vare dessa egenskaper reduceras torktiden betydligt.

Brauns Satin Hair 7 iontec br730 är en populär elektrisk borste modell. Braun-företaget, som specialiserat sig på små hushållsapparater, har varit känt på konsumentmarknaden sedan mitten av 30-talet, förra seklet. All utrustning av detta märke är av hög kvalitet. Produktionen finns i Kina och flera europeiska länder. Användare noterar de otvivelaktiga fördelarna med detta alternativ - det är en lång batteritid, användarvänlighet och elektrostatisk avlägsnande. Av bristerna säger många tjejer stor vikt och olägenhet när de bärs i en handväska.

Borsten i sig är gjord av högkvalitativ plast och har en knapp framför. Bakom är en joniserare. I raden av varumärket presenteras flera alternativ för kamning. Kombiner - hårtorkar är också mycket populära med det fina könet. De hjälper till att torka och stila håret samtidigt. En sådan uppfinning hjälper till att spara tid på att skapa styling.

Du kan se alla fördelar med denna kam genom att titta på den här videon.

Darsonval hjälper till att behandla problem snarare än att skapa en kosmetisk effekt. Denna apparat med ett speciellt munstycke i form av en kam är mycket populär bland dermatologer och trichologer. Det hjälper till att klara håravfall, kommer att stärka hårsäckarna, stimulerar och ökar hårväxten. Utöver detta ökar denna enhet blodtillförseln vid hårets rötter och bidrar till reglering av talg. Många konsumenter säger ett stort plus vid förvärvet av en sådan enhet. Med en rimlig budgetkostnad hjälper det att hantera en hel del problem. För hår måste det appliceras på grundval av indikationer för användning.

På grund av användningen förbättras antiseptisk och torkande effekt. Denna enhet har ett antal kontraindikationer. Dessa inkluderar: dålig blodpropp, epilepsi, neuralgiska störningar, arytmi, graviditet och amning. Läkare rekommenderar inte användning av enheten hos barn och i närvaro av svampsjukdomar. Enligt vissa experter hör den här enheten till en av de bästa hår restaureringsprodukterna.

Spider är ett ganska stort urval av alla typer av hårborstar, i genomsnittspriset. Borsten från det här företaget ger en bekväm kamning, avlägsnar försiktigt strängarna, ger en mild huvudmassage och passar väl för torrt och vått hår. På grund av att borsten har olika längder, kammade det håret felfritt. Tillverkaren försäkrar att detta är en universell produkt.

recensioner

Ingenting kommer att berätta om en produkt och varumärke bättre än riktiga konsumentrecensioner. Den stora populariteten hos detta eller det här märket är helt förståeligt. Människor vill inte betala för mycket pengar, men de vill köpa kvalitetsvaror. Kombiner av olika märken har sina fördelar och nackdelar, valet förblir för varje enskild konsument. Videon nedan hjälper dig att välja den bästa kammen.

Hairbrush Recensioner

 • 3
 • 5/5
 • 5
 • 2
 • 5/5
 • 6
 • 11
 • 20
 • 10
 • 5/5
 • 13
 • 12
 • 5/5
 • 7
 • 7
 • 5/5
 • 15

Hairbrush - betyder att kamma hår, styling och huvudmassage. Beroende på material, form och syfte, är de indelade i olika typer.

Typer av kam på tillverkningsmaterialet:

 • Plast - billiga och praktiska produkter. De är lätta att ta hand om. Den största nackdelen är att håret elektrifieras från kontakt med plastytan.
 • Metall - klyftborstar av metall. Det är viktigt att på deras yta var skyddande bollar. Håret vid användning av sådana produkter elektrifierar inte. Ej lämplig för att ta hand om färgade trådar, eftersom metallen oxideras.
 • Silikon - elektrifiera inte håret, glida väl på ytan. Bra för vård för lockigt hår.
 • Trä - ett bra val, säkert för hår. De är ganska svåra att ta hand om.
 • Naturliga borstar skadar inte hårbotten, hårstruktur. Efter applicering blir strängarna silkeslen och vacker.
 • Från hornet - ett bra val, skada en sådan borste inte håret, men det är dyrt.

Typer av kam till destination:

1. För kamning:

 • Massage - kamma långa strängar bra. Ger huvudmassage som stimulerar hårväxten.
 • Flat - universal modell, rekommenderas för korta frisyrer.
 • Kam - kan ha tänder av olika längder och frekvenser. Passar alla hårtyper.
 • Den untangling - har långa och mjuka tänder som försiktigt kamar vått hår.
 • Tunnel (skelett) - har sällsynta, långa tänder. Vid basen finns hål. Designad för styling hårtork.
 • Brasning - rund borste med en annan volym diameter. Med hjälp är det lämpligt att dra hår, skapa volym eller göra krullar i torkningsprocessen med hårtork.
 • Halvcirkelformig - för styling tips, Bangs.
 • För hår - brukade ge volymen till håret vid basen.

Det finns hårborstar som är utformade speciellt för hårförlängningar. De är gjorda i form av en massageborste, men i stället för tänderna har öglorna.

Vår databas har redan samlat 11 recensioner av combs. Du kan också dela din åsikt med projektdeltagarna genom att lägga till en recension om den bästa kammen från din kosmetiska väska.

10 bästa kammen med AliExpress

Egenskaper i rankningen

Framsteg i skönhetsindustrin har nått ett så traditionellt hårvårdsprogram som en kam. Nu utför det inte bara sin huvuduppgift, utan stärker även håret, vilket gör det mer lättsamt och glänsande. Från traditionella kammar och massageborstar förvandlades de till ovanliga modeller med jonisering, laserstrålning och fuktning. Men de kammusslor vi är vana vid kommer inte att ge upp, de är allmänt representerade på AliExpress-sidan, liksom de ursprungliga sorterna.

Kamens form är uppdelad i:

 • platta tänder med olika längder och längder på handtaget - används för kamning, separering av trådarna;
 • massage borstar - kammade strängarna och massera hårbotten;
 • modeller för styling - "skelett" för att arbeta med en hårtork, "brashing" för att skapa vågor, "gafflar" för hårförlängningar och andra.

För hårvård och styling behöver olika kammar. Felaktigt vald modell kan skada håret och hårbotten och orsakar därför irritationer, mjäll och andra problem. Inte mindre viktigt är det material från vilket kammen är gjord. Det påverkar glansen och elektrifieringen av håret. För försvagat hår ges preferensen till naturligt trä och borst. Ju tunnare håret, ju mjukare högen borde vara. För torrt hår, välj en borste med mjuka elastiska tänder. Om krullarna är friska och starka, för att uppnå en snabb effekt, kan du ta en hårdare version. För långt hår är det bättre att bo på massagekamrar, för korta hårklippningar - på platta kammar.

I rankningen av de bästa kammen har vi inkluderat de mest populära modellerna som presenteras på hemsidan AliExpress. De valdes enligt följande kriterier:

 • säljarens och tillverkarens rykte
 • material och utförande;
 • säkerhet och användbarhet
 • mer än 97% positiv feedback från kunder.

Bästa kamkammar

Kombinationer i form av en kam är populära bland köparna på AliExpress-webbplatsen. Enligt materialet är de gjorda av plast, trä, mindre metall. Olika produkter och formklyftor. Kombiner med brett och glesa tänder kommer att vara användbara för hårförlängningar, de är oumbärliga i vård av lockiga lås. De är lämpliga att applicera masker, färger och stylingprodukter. Tändernas frekvens för rakt hår väljs utifrån krullarnas struktur - ju tjockare håret är desto sämre är kamtänderna. Kombiner med långa handtag behövs för att modellera frisyrer, styling och rätning, separera strängar medan vävning krullas flätor eller hårklippningar.

2 HAICAR Hair Comb

Mjuk hårvård ger en träkam. En enkel naturlig botemedel som ofta glömmas i strävan efter fashionabla nyheter. Denna produkt med AliExpress är lämplig för daglig användning och akuta fall. Hans starka punkt är försiktigt upplösning av förlorade lås och förmågan att hantera ackumulering av statisk elektricitet. En träkam kan ersätta en kam med en antistatisk beläggning.

Kam skadar inte håret och hårbotten, detta bekräftas av recensionerna. Dess storlek är liten - ca 9 cm. Det är snarare en fickversion, som är bekväm att sätta i en handväska. Träkammen kommer att passa tjejer inte bara med rak men också med lockigt hår. Universal sak som blir den bästa assistenten i vård av poröst hår. Samtidigt är priset på produkten väldigt trevlig.

1 Brainbow Hair Tools-BHT008

Säljaren positionerar kvalitetssatsen som en produkt för hemmabruk, men professionella frisörer köper också den. Den består av två plastkammar. Det är en kam med en platt profil och olika tänder, plus en kam med ett utökat handtag. Kammen är ganska tunn och flexibel, kammen är mer stel, dess profil smalnar mot tänderna. Båda produkterna är perfekta. Tänderna klipper inte på huden, inte luktar plast. I offlineaffärer är sådana saker dyrare.

I feedbacken berömmer kunder med Aliexpress inte bara det låga priset på produkten, de är framför allt nöjda med sin kvalitet och funktionalitet. Produkterna är lämpliga för kamning av kort hår, för rätning och separering av trådar under flätning. Kamma med olika tänder kan användas för fläsk och styling. För daglig vård av långt hår är denna typ av kam inte lämplig.

Den bästa massagekammen

Massageborstar kombinerar inte bara hår, utan förbättrar även blodtillförseln till hårbotten. Ägare av fet hår med dem måste dock vara försiktiga. Trots allt provar massagen aktiveringen av sebaceous utsöndringar. Borstar med sällsynta tänder används för hårförlängningar, med korta naturliga borstar - för tunna raka linjer. Trowel-borsten och kammen med den böjda formen "fiskben" är lämpliga för långt rakt hår. Och glöm inte att kammen är ett ämne för individuell användning, och det ska tvättas minst en gång i veckan.

4 Kemei Magic Handle Tangle

Vi presenterar en ganska framgångsrik kinesisk massageborste, som ligner något i design en fashionabel Tangle Teezer comb. Det skiljer sig från den ursprungliga mer kompakta storleken och material som används. Kroppen är gjord av samma högkvalitativa plast, men tänderna är inte gummi, men plast. På AliExpress presenteras modellen i 10 olika utföranden. Och eftersom priset på detta parti är mer än acceptabelt köper de det mycket aktivt.

Kam rekommenderas för tjejer med problematiskt hår. Det är mjukt och plastiskt, tänderna är mobila, skadar inte håret och hårbotten. Borsten hjälper till att avlägsna mattor som är lämpliga för kamning av våta strängar. Men det här är inte Teezer - kamma håret från rot till spets kommer inte att lyckas. Det har ingen antistatisk effekt heller. Det är bara en bra massageborste som är bekväm att bära runt i din väska.

3 KINEPIN J0108

Utmärkt kompakt kam med vikhandtag. Vid vikning är längden endast 10 cm. Kroppen är gjord av högkvalitativ plast, tänderna är gjorda av värmebeständig silikon, så du kan göra en hårtork. Själva är rörliga, elastiska, medelhåriga tänder. De lims inte, men skärs ut på basen, vilket betyder att de inte kommer att flyga ut. Vikningsmekanismen görs ljudigt, det kommer inte att misslyckas efter flera användningar. På handtaget finns en företagslogo. Kommer från Kina i en märkt plastlåda med instruktioner på engelska.

Hårborsten masserar noga huvudet utan att skada håret och huden. Långt tunt hår sätter hon i ordning utan problem. Klarar med kort lockigt hår. Men den är fortfarande avsedd för rakt hår av medellängd. Med vårdslös användning av långt hår kan du röra sig vid kroppens böja.

2 MC Mingcheng 1001

Fördelarna med denna kam kommer att uppskatta adherenterna av naturmaterial. Väskan är fast, tillverkad av sandelträ, borsten är gjord av tjocka borst av vildsvin. Lukten av sandelträ återstår även på håret efter kamning. Den kommer i en vacker låda, så den passar som en present. En annan borste gör perfekt huvudmassage. I detta avseende är det bäst. Det finns ingen antistatisk effekt: Håret är elektrifierat, men den statiska tas bort för hand.

Denna produkt är inte billig, men de skriver i recensioner att det är värt pengarna. Massagebrusens ergonomi är bra, det är bekväm att hålla i handen. Lämplig produkt för frisyrer av vilken längd som helst, perfekt "pacifierar" porös, benägen till fluffigt hår. Rätarkrullar orsakar inte heller svårigheter. Om borsten bara från en borste är skapad endast för ett tunt hår, så är detta kombinerade alternativ lämpligt även för täta ringband. Även med lockigt hår kan hon göra vänner.

1 Abody Hairbrush

På AliExpress finns det inte så många produkter som får "5 stjärnor" från nästan alla köpare. En av dem är framför dig. Mer än 16 tusen försäljning, bra recensioner och en så hög betyg! Bekväm mjuk kam av ovanlig design har förtjänat ära på grund av formen med en intressant böjning, vilket gör det möjligt att snabbt borsta huvudet och dubbla borstar från plasttänder och konstgjorda villor. Kammen är mycket bekvämt gummerat handtag - det är trevligt att hålla i handen och det glider inte.

Kamens storlek är imponerande - tänderna fångar ett stort område. Bara några rörelser - och håret i ordning. Lämplig modell för hår av vilken längd som helst. Även hon rinner inte långa strängar och drar. Men mest av allt gillar användarna hennes förmåga att arbeta med "fluffigt" hår. För att pacify "gun" i form av regrown hairs - det är bäst. Men en hårtork för hårrätning är inte särskilt lämplig - det blir svårt att klara sig utan färdigheter.

De bästa kammarna för styling, färg och hårvård

Detta avsnitt presenterar en mängd kammar som kan användas hemma för styling, färgning och genomförande av hälsoprocesser. De finns i frisörer och salonger, men alla kan lära sig visdom att arbeta med dem, speciella färdigheter krävs inte.

4 Hailicare Laser Hårborste

Denna enhet kan knappast kallas en kam, snarare en enhet som hjälper till att hålla håret i bästa skick. Med regelbunden användning minimerar kammen håravfall, eliminerar mjäll och andra problem. Bra presentalternativ. Lämplig för både män och kvinnor. Det är kontraindicerat för barn och vuxna med försvagad immunitet.

Modellen är bekväm att använda. Den kombinerar funktionerna för infraröd strålning, laserbehandling och vibrerande massage. Huvuduppgiften för enheten är att stimulera cellerna i hårbotten och hårsäckarna. Det rekommenderas att använda det 3-5 gånger i veckan i 3-10 minuter. Det är bättre att flytta kammen mot hårväxt, så effekten blir intensivare. Applicera endast maskinen på rent hår.

3 MagiDeal

Kammen skapades inte bara för kamning, utan även för hårvård. Den är utrustad med en rörlig rulle, så att jämn balm eller annan kosmetik kan fördelas mellan strängarna. Gummivalsen släpper inte kosmetika på ett ställe, vilket ofta händer när man kammar med en vanlig kam. Använd en kam även för färgning av hår. Det kommer också att vara användbart för styling.

Sällsynta tänder hindrar hår från att komma ihop. Därför köps det inte bara för kort men även för långa foos. Tänderna själva är släta, utan grovhet. Materialkvalitet, ingen lukt. Håret elektrifieras inte vid kamning. Kammen är lätt att rengöra, valsen är borttagen. Många anser det bäst för färgat hår, som de skriver i recensionerna.

2 TOPINCNHair Dressing Brushes

En lätt rund hårborste borstar hjälper svag tunt hår att passa in i en vacker voluminös frisyr. Det är kontraindicerat för långt och lockigt hår, som vid oanvänd användning kan det vara mycket förvirrande. Kombinerad borstning med hårtork. Metallbasen värms upp och hjälper till att fixa stylingen. Ju längre håret desto större måste vara kammen. Men mer än 3-4 varv rekommenderas inte, eftersom det är fylligt med mattens utseende.

För dagligt borstning är inte det bästa valet, speciellt för lockigt hår. Använd inte borstning som en massageborste, eftersom den här modellen har ett annat syfte. Hennes styvhet är genomsnittlig, handtaget är bekvämt, gummerat. Gjord sakkvalitet. Av minuserna - bristen på avrundning i ändarna av tänderna. Kontakt med hud kan skrapa det.

1 Kemei Fish Bone Shape Comb

Bilaterala hårförstärkare är främst avsedd för basal markering. Det kan användas för färgning av hår, strängseparation, styling. Tänderna på båda sidor har de så kallade spåren - hålrummen, som gör att du kan jämnt applicera en kosmetik på håret. Längden på åsen är ca 9 cm. Handtaget tjänar till att skilja strängarna, det är ganska långt, bekvämt. På ena sidan av handtaget finns korta tänder.

Modellen är en av de bästa för hemmabruk. Även om du inte har erfarenhet av strippare kan du snabbt och noggrant markera eller färglägga ditt hår. Strängarna är släta, ser naturliga ut. Färgkam kan välja. Köparna är nöjda med detta förvärv, deras intryck om användningen av enheten, de är uppdelade i recensioner, generöst ger dem bilder.

Topp 9 bästa hårkammerna

Moderna tjejer spenderar mycket tid, ansträngningar och pengar på hårvård. Valet av schampo, masker och balm är så bra att det bländar i ögonen. Men få människor tror att ditt hårs hälsa också påverkas mycket av de kammar som du använder dagligen. Fel val ger ofta skada på håret och mjäll. Hur man väljer en kam bland hundratals underarter? Svaret är olika för varje hårtyp.
Topp 9 kammer

Klassisk eller massage

Kam för fint rakt hår

Ett idealiskt val för tunt rakt hår. Det drar inte eller bryter strängar, masserar hårbotten, ökar blodcirkulationen och stimulerar hårväxten. Jämnt fördelar det skyddande skiktet av naturligt fett och kamma trådarna väl.

"Fiskben"

Kam för poröst hår

Denna typ av kam används för att torka håret. Det ser ut som ett fiskskelett, från vilket det fick sitt namn. Lämplig för poröst hår som är svårt att torka. På grund av ventilationshålen förbättras cirkulationen, den heta luften från hårtorken brinner inte huvudet och överdriver inte håret.

Rundkam med naturliga borstar

Kam för orubbligt hår

Det kommer inte att tillåta hur man kamma långt hår, men helt enkelt oumbärligt för styling lockigt orubbligt hår. I rakt och hårt hår kan däremot vara förvirrad. Kräver konstant vård, minst en gång i veckan.

Brashing

Kam för rätning av lockigt hår

En annan cylindrisk kam som låter dig torka håret utan överhettning och räta ut det. Det viktigaste pluset är multifunktionalitet. Du kan öka basvolymen, snurra spetsarna eller räta ut vågigt hår.

Metall rund hårborste

Kam för fin hårkrullning

Det kommer att hjälpa om du är ägare till tunt hår och vet inte vilken kam som ska användas för styling. Denna typ kommer att tämma även de mest upproriska krullarna och skapa vackra krullar, och genom uppvärmning av metallkärnan, gör dem mer fjädrande och klara.

Kam för kam

Kam för sällsyntt hår

Används för att ge volymen till sällsynt hår och lyfter dem vid rötterna. Om du väljer en borste med naturliga borst, appliceras inte skadorna på strängarna. Kammen fungerar så noggrant som möjligt, drar inte ut och bryter inte.

Tangle teezer

Kamma för fint lockigt hår

En relativt ny uppfinning kommer från Storbritannien - en kam av en konvex form som passar perfekt i handen. Det kamar även vått hår, unravels mattor och kämpar elektrifiering.

Lämplig för hårförlängningar. Mycket kompakt och har ett skydd för att skydda tänderna mot skador. Det finns en mängd olika färger och det kan vara svårt att bestämma vilken hårkam att välja. Var försiktig, på grund av populariteten finns det en chans att köpa en falsk.

Träkam

Kam för skadade delade ändar

Ett bra alternativ för ägare av spröda och splittrade ändar. Ger curls shine. De kan säkert färga håret, reagera inte på något sätt. Ekskammusslor har antistatisk effekt. En kam av björk kommer inte bara att kamma, utan också lindra huvudvärk.

Elektronisk kam med jonisering

Kam för elektrifiering och smältning av hår

Denna pensel desinficerar hår och mättar dem med fukt. Hjälper till att återställa strukturen av tunt och fluffigt hår utsatt för statisk elektricitet. Det släpper ut stötar och förseglar splittrade ändar. Nackdelen är bara ett tillräckligt högt pris för en kam.

Det finns många typer av kammar, liksom material för deras tillverkning. Följ tipsen om hur man väljer en kam för ditt hår och dina krullar kommer att skina hälsa. Väl valda modeller kommer att vara längre, om du inte glömmer om vård. Varje dag är det nödvändigt att ta bort hår som sitter fast mellan tänderna. Combs ska tvättas en gång i veckan med varmt vatten och schampo och runda kamar med tänder - med en speciell lösning (3 droppar ammoniak och 1 droppe schampo per halv liter vatten).

Välj rätt kam och njut av ditt hårs hälsa!

Topp 10: Hårkamrater

Vi berättar vilka kam hår är och hur man väljer rätt för din hårtyp. Och vi har samlat topp 10.

Massageborstar

Detta är den vanligaste typen av kam, lämplig för hår av vilken längd som helst. Som regel finns det på avborstspetsarna avrundade förtjockningar för mild kamning och utför huvudfunktionen - massage i hårbotten. Massage förbättrar blodcirkulationen, vilket i sin tur främjar hårväxten. Om håret är fet, kommer en massageborste inte att fungera. Ytterligare massage kommer att förbättra processen med sebumsekretion.

Comb Braun Satin Hair 7

Brashing

Brasning - rundkammar med borstar av en speciell struktur, ordnade slumpmässigt. Dessa kamar är perfekta för alla typer av hårfönstertyper. Särskilda öppningar och borststrukturer tillåter inte att håret överhettas. Borsten borstar kan vara metallisk och naturlig. Om du till exempel behöver dra lockiga lockar är det bättre att använda naturligt. Förutom huvudfunktionen, kommer det att lägga till glans till hår. Om du behöver vackert locka håret, bör du använda en metallkomponent.

Round brush Frizz Therapy B85R28B, Remington

Tangle teezer

Vi hoppas att du vet om detta skönhetsmirakel. Tangle Teezer passar absolut hår, inklusive hårförlängningar. Kammen har olika styvhet och längd av tänder, så att det klarar sig med mattor av någon grad av förvirring utan några problem och dra ut håret. En annan fördel är att statisk elektricitet är borttagen, och spetsarna är inte uppdelade. Det finns flera typer av kammar - Salon Elite Teezer Original för hemanvändning, Compact Styler, alternativ med lock för väska och Aqua Splash för kamning av vått hår.

Comb Tangle Teezer

Comb Tangle Teezer

Klassiska borstar

Välja en klassisk borste, du bör bestämma vilken borst som är mer lämplig - naturlig eller artificiell. Naturligt ger hårglans och silke. Plus, i motsats till artificiella borstar, elektrifierar inte elektriskt hår. Ja, kammar av naturmaterial ska ändras var sjätte månad. Naturliga borstar är inte lämpliga för lockigt och lockigt hår - om borsten blir trassig i håret, är det nästan omöjligt att blåsa ut det, du måste skära av det. Curls bättre att titta på åsarna.

Utöver materialet, var uppmärksam på borstens placering - frekvent och långsträckt utsatt för olydiga, vågiga strängar.

Hairbrush Large Paddle Brush, Olivia Garden

Hårborste, Oriflame

kammar

Kombiner är trä, metall, gummi, plast. Tunt, rakt hår från material kommer till exempel vara säkert trä. Om du väljer konstgjorda material, sluta med gummi eller gummi. Det är särskilt lämpligt att använda dem när håret är vått. De kammar dem försiktigt utan att skada hårstrukturen. Kombiner av konstgjort material har inte ett utgångsdatum, men det är viktigt att tvätta dem noggrant med schampo minst en gång i veckan.

Bamboo comb Häftig hårkam 4, Olivia Garden

Hår till hår: Topp - 5 favorit kam stylister och kändisar

Praktiskt taget för varje tjej är hår ett av de viktigaste utgifterna. De hämtar dem oftast med dyra schampo, masker, oljor och kristaller. Under tiden, efter att ha tagit hand om att skaffa en bra balsam, betalar många av oss inte tillräckligt med kammar, vilket förresten i stor utsträckning bestämmer hårets tillstånd. BeautyHack gjorde ett urval av penslar som kan vara en bra investering i ett elegant hårhår.

Ys park

Dessa kamar anses vara ett av de bästa verktygen för att skapa perfekt styling. Varje modell YS Park - en unik kombination av de bästa materialen, "knepiga" mönster och den senaste utvecklingen av japanska forskare. Huvuddragen hos borstar och kamar från detta märke är förmågan att tåla temperaturer upp till 220 grader! De tar bort statisk elektricitet perfekt och har en antibakteriell effekt.

Kammens borst har olika längder och är ordnade på ett speciellt sätt, vilket gör att du kan göra ditt hår vackert, glänsande och förhindra utseendet på delade ändar. Stylisten och grundaren av en av de bästa salongerna i New York, Gregorio Ruggeri, säger att hans val som mästare föll på YS Park-märket, eftersom i tillverkarens linje kan du hitta den perfekta kammen för vilken typ av hår som helst. Daruma-serien är till exempel lämplig för att stryka håret och G-serien är oumbärlig för rätning. Combs YS Park minimerar tiden för att torka håret, vilket minskar tiden och aggressiva termiska effekter.

Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush

Enligt tillverkaren av detta "stjärniga" kosmetiska märke, med Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush, blir det dags att kamma och styla enklare än aldrig! Den handgjorda borsten är helt naturlig och gjord av aska och björnborst. Massivt trä för tillverkning - inte ett slumpmässigt val. På askträet, även efter långvarig användning, finns det inga burrar eller mikroskador som kan skada håret (och särskilt deras ändar, som alltid är den mest drabbade "sidan"). Små naturliga borst har en stimulerande effekt på hårbotten, försiktigt och försiktigt avlägsnar håret.

Kervado, stylist Naomi Watts, rekommenderar dig att använda Bristle Classic Brush med en Moroccanoil Boar comb för att slutföra styling på lös hår. Och för att skapa mjuka krullor, enligt hans mening är Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm perfekt.

Köp Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush här

Maason pearson

Brand Mason Pearson behöver ingen speciell presentation. Londons ingenjör Mason Pearson skapade inte bara en maskin för kammarproduktion (1885 fick han en medalj för honom vid International Exhibition of Inventions i London), men grundade också ett familjeföretag för produktion av världsberömda hårborstar. Förresten, trots maskinens uppfinning, är det i sitt eget företag fortfarande kammarna gjorda för hand.

Vad är så bra penslar, design och tillverkningsteknik som inte har förändrats sedan 1920-talet? Mason Pearson comb är vald efter hårtyperna - naturhögens tjocklek och procenten av nylonborsten beror på den. På tillverkarens hemsida hittar du en detaljerad "guide" för hela modellutbudet.

Förutom bristlesammansättningen har Mason Pearson-produkter också könsskillnader. Så producerar företaget kamar för kvinnor i fyra storlekar (Large, Medium, Handy, Pocket), för herrar i två - Stor och Medium i Military Style, samt en serie för barn. Den senare, förresten, är utmärkt för vården av inte alltför tjockt och försvagat hår. De försämrar dem försiktigt och masserar hårbotten, stimulerar metaboliska processer. Förresten, förutom handväskan och telefonen för $ 1000, var det kammen från Mason Pearson som presenterades för hennes vänner av Andrea - hjälten Anne Hathaway i den berömda filmen "The Devil Wears Prada". Så i skönhetsindustrin värderas dessa borstar inte mindre än tillbehören från Chanel.

Ceramidborste

Den japanska, som alltid framför resten! Utan att byta traditioner skapade de inte bara en kam, utan en riktig högteknologisk produkt. Ceramidborstkammar, närmar och fuktar håret. Med sin hjälp kan det dagliga standardförfarandet vändas nästan in i salongen, dömande av kammens "komposition". Och du kan upprepa det så mycket du vill.

Ceramidborstehårar är mikroinkapslade med ceramider och innehåller australisk nötolja-makadam. I kontakt med håret bildar de ett skyddande lipidskikt på ytan, förhindrar utseendet av splittrade ändar och ger hydratisering. Men om du bestämmer dig för att prova denna underbara kam på dig själv, glöm inte att du aldrig ska tvätta den och använda den när du lägger dig med varmluft - under inverkan av fukt eller hårtork, förlorar det dess läkning egenskaper.

Köp Ceramidborste här:

Majestic

Precis som Tangle Teezer Aqua Splash, kan denna japanska skönhet användas när du tvätter håret. Det fördelar jämnt luftkonditioneringsapparater och masker över hela längden. Dessutom ger Majestic en lätt peeling effekt, förbättrar blodflödet till hårsäckarna och försiktigt avlägsnar cornified vågar. Kammen comb 568 tänder av nylon, som har olika tjocklek. De ger en utmärkt massage utan stor ansträngning. Sångaren, skådespelerskan och nu den nybildade skönhetsbloggen Glyuk'oZa (Natalya Ionova) hävdar att Majestic är hennes favoritkam: "Hon slita inte ut ett enda hår förutom de som skulle falla ut ändå" (Glyuk'oZa: Skönhet Vlog # 7: Att lägga på curlers).

Du kan tro ordets skönhet, och du kan prova en kamma på dig själv. Lyckligtvis har det sålts länge i vårt hem och utomlands.

Perfekt hårborste: vilken produkt är bättre för hår och hårbotten

Varje kvinna drömmar om lyxigt, attraktivt hår. Krokarnas hälsa beror inte bara på kroppens tillstånd, karaktärsegenskaperna utan också på kammen. Korrekt utvald produkt hjälper till att göra krullarna skina och hårbotten - frisk. Universal kam, som är lika bra för alla, existerar inte. Varje typ av sådana produkter utför sina funktioner. Så, hur man väljer en kam?

Urvalskriterier

Val av lämpliga produkter för vård av krullar bör anpassas efter de enskilda egenskaperna: typen av hårbotten och håret. En annan viktig indikator är det material från vilket åsarna är gjorda, tändernas utformning och andra egenskaper.

Tjejer som försöker ge sitt eget hår med maximal vård bör välja rätt uppsättning av flera produkter.

Till exempel, för lockigt hår kommer kam hår med sällsynta tänder att vara ett perfekt alternativ. I närvaro av delade ändar bör preferenser ges till modeller gjorda av naturmaterial. Metallvarianter orsakar stark elektrifiering, skada hårbotten, skada strängarna.

Varianter av produkter

Idag finns det fyra typer av kam på marknaden, som skiljer sig åt i form, funktion och konstruktion.

 • Massageborste. Redan från namnet blir det klart att välja en sådan modell är inte bara att separera strängarna, utan också att göra en full massage på huden på huvudet. Det hjälper till att normalisera blodcirkulationen, berika cellerna med syre och näringsämnen. Optimering av metaboliska processer leder till förstärkning av follikeln. Massager är gjorda av olika material. Den bästa modellen kommer att vara utrustad med tänder med tips, avrundade eller skyddade av speciella kepsar. Produkter med vassa tänder bör kasseras eftersom de kan skada huden på allvar.
 • Pensel-styling oval. Lämplig för kamning av krökningar innan vila. Modellen avlägsnar försiktigt de minsta smutspartiklarna, rester av stylingprodukter. Mjuka tänder släpper försiktigt vågorna i varje hår. Det mest försiktiga förfarandet för separering av strängar utförs med en borste, utrustad med borsthår av naturmaterial. Vilken kam är bättre att kamma långt hår? För tjocka trådar är att välja en modell med tänder av olika längder.
 • Rund hårborste eller borstning. Produkten har en cylindrisk form och ett hål i mitten. Används för att skapa lockiga lockar. Strängar lindas på en liknande produkt och fixeras sedan med en hårtork. Dessutom kan den användas för att räta ut håret utan användning av strykjärn.
 • Combs. Tunna modeller kan användas för färgning och hår styling. Metallprodukter är lämpliga när man skapar avskiljningar, trådar, silikon - för högkvalitativ separation av trådarna vid applicering av färgämnen. En kamma av trä anses säkrare, så den kan användas varje dag, inklusive för oskärligt hår. Curls kommer att skyddas mot elektrifiering och aggressivt inflytande.

material

Att välja en kam, högkvalitativ och användbar för hår, är en dröm för varje kvinna. Ett av de viktigaste urvalskriterierna är typ av material. Idag tillverkas produkter av trä, horn, nylon, metall etc. Vilken hårborste är bättre för hår?

 • Wood. Modeller gjorda av detta naturmaterial är säkrast för lock. Produkterna tillhandahåller inte bara kvalitetsvård för strängarna utan även hårbotten. Juniper lugnar och ger färsk doft av tallnålar. Kombinera med björkkam är en bra metod för att bekämpa mjäll.
 • Plast. Fördelarna med sådana modeller för hår är mycket tveksamma. Plasthårborstar är emellertid utbrett på grund av låg kostnad, användbarhet, användarvänlighet.
 • Rog. Det är ett säkert material som inte orsakar brittleness och hårskador. Den enda nackdelen med produkterna är närheten av tänderna. Horn kam för långt hår är inte särskilt bekvämt, särskilt om trådarna är tjocka.
 • Silikon. Faktum är att produkterna är gjorda av ren silikon, men av legering med plast. De har en antistatisk effekt, lätt att använda, lätt att rengöra. Lämplig för jämn fördelning av vårdprodukter, samt för att separera lockigt hår. Varje krökt kröna delas noga in i strängar.
 • Nylon. Det klarar sig bra med olika hårtyper, oavsett längd. Borsten på en sådan modell är väldigt mjuka. Delikat vård är särskilt viktigt för tunt hår med skador.
 • Ebonit. Materialet är ett hårt gummi. Hårborstar, gjorda av ebonit, har en antistatisk effekt, ger hårglans och snyggt utseende. Produkter delar försiktigt delar, utan att skada dem.
 • Metal. Experter rekommenderar att man bara använder metallmodeller för att forma frisyren. För daglig användning är de inte lämpliga.

Det är värt att notera att metallkammar ibland kan vara farliga för hår. Om krullarna försvagas och skadas kan kamming väsentligt förvärra situationen.

Det är förbjudet att använda dem för kvinnor som färgar håret, eftersom metallen, som reagerar med färgämnen, kan ändra sin färg.

Det är som regel inte möjligt att förutse konsekvenserna av förändringar.

Valet av kamhårtyp

Efter att ha blivit bekant med material- och hårborstmodellerna är det värt att korrelera denna viktiga information med de enskilda egenskaperna hos håret: typ, längd.

 • Hur man väljer en kam för tjockt långt hår? Den bästa passformen med traditionella borstar är plattform. På kvällen måste separationen av strängarna utföras av en annan modell - med naturliga borst av olika längder.
 • Korta strängar kommer att se attraktiva i alla situationer om du använder en väl vald kam med sällsynta tänder för att kamma dem. Trähårborstar tar bort statisk stress, skyddar mot skador.
 • Det är bättre att kamma håret med en fin struktur med träprodukter eller med mjuka borstar. Naturliga modeller är säkra för strängarna, har en positiv effekt på blodcirkulationen i hårbotten.
 • Kam för lockigt hår ska vara naturligt, med sällsynta tänder. Detta skyddar dem från överdriven pump och elektrifiering. Curls kommer att krulla vackert om du använder borstning med en kort borste för styling.

Användbara rekommendationer

Innan du väljer en kam för hår, bör du studera råd från experter.

 • Var uppmärksam på materialet från vilket handtaget görs. Silikon- eller gummerade versioner anses vara de bästa eftersom de inte släpper ut i händerna.
 • En bra kam bör inte ha skarpa kanter. Avrundade, mycket polerade kanter är vad du behöver för att ordentligt ta hand om dina strängar.
 • Det perfekta alternativet skulle vara att ha flera hårborstar: en "massage" av plast, en kam av mjuka material, en utjämningsmodell gjord av naturliga borstar.

Korrekt kam för hår är grunden till fullständig vård av krullar. Dessa rekommendationer hjälper representanter för det fria könet att välja lämpliga produkter för en rad olika ändamål.Nästa Artikel
Hur man snabbt växer långt hår - 10 sätt som hjälper